Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

ΣΧΕΔΙΟ ΔΡΑΣΗΣ

            Υποχρεωτικά σαν blog πρέπει να προβάλουμε τη νέα πρόταση του κυρ Μιχάλη, διότι έχω την εντύπωση οτι τα δόλια ΜΜΕ την πέρασαν στα ψιλά. Δηλαδή την αντιμετώπισαν όχι με την δέουσα σημασία και προτίμησαν να αναφερθούν στο σύνθημα του χοντρού σκατιάρη : " Αρχίζουμε. " Που κανείς δεν ξέρει τι πάει να αρχίσει μετά από 2,5 χρόνια κι όντας στην εξουσία κρατώντας και μαχαίρι και πεπόνι. Ενώ η πρόταση για την ΑΕΚ είναι χειροπιαστή κι αυτήν την φορά δείχνει μια ρεαλιστική αρχή.
            Διότι αγαπητοί κι αγαπητές, δεν είναι εύκολο να πάει ο Δημητρέλος πόρτα πόρτα σε 600 χιλιάδες οικογένειες. Ούτε και του είναι εύκολο να τις χωρίσει σε επιλεγμένες των χιλίων ευρώ και σε άλλες των εξακοσίων. Διάβασε κι εδώ για τις ταξικές επιπτώσεις που θα είχε κάτι τέτοιο κι έκανε τα κατάλληλα τηλεφωνήματα. Αποδεικνύοντας κι αυτός, όπως κι ο Καρατζαφέρης κατά τις δηλώσεις του, οτι πιο πολύ τον απασχολεί η διατήρηση του Αεκτζήδικου ( κοινωνικού ) ιστού παρά η χρεοκοπία. Κι ο κυρ Μιχάλης ακούει, δεν είναι σαν κάτι άλλους faux self made ή μεγέθη που δεν ακουν τίποτα.
           Με μια κίνηση ματ, απέλυσε τον Βούρο από το θεμέλιο και φρόντισε να επαναθεμελιώσει την προσπάθεια με τον λαοπρόβλητο ηγέτη ΔΧ που βρήκε και πόρτα για τον επερχόμενο χειμωνιάτικο Ιούνιο. Κι ο οποίος ΔΧ, πήρε σαφείς εντολές : Δεν πρέπει να ασχοληθεί άλλο με την πλέμπα που ήθελε ένα καπέλο στα εισιτήρια για το καλό του κινήματος ( ξεκαθαρίζω οτι δεν είχα ποτέ πρόβλημα με αυτό. Όποιος ήθελε αγόραζε. Όποιος δεν ήθελε, υπήρχαν εκδοτήρια ). Ο ΔΧ τώρα πρέπει να πάει σε μόνο δέκα χιλιάδες Αεκτζήδες που τουλάχιστον το 1/3 της περιουσίας τους είναι 20 χιλιάδες ευρώ. Φυσικά επειδή κάτι τέτοιο απαιτεί χρόνο, ο κυρ Μιχάλης από το στρατηγείο της Πεύκης και μάλιστα από το μετερίζι του βυζαντινού καφενείου έναντι του δημοτικού γηπέδου, κάνει διαιρέσεις για το γοργόν της υπόθεσης : 1000 Ενωσίτες Χ 3000 ευρώ = ξεπέρασμα του κάβου της 31/3 αυτής της αποφράδας ημέρας, όπως γράφει κι ο αγαπητός Νάσος για την νέα πτώση της Πόλης.
           Αν ακόμα δεν έχετε καταλάβει τι γίνεται διότι σας απασχολεί μόνο το πόσοι από τους 750 χιλιάδες που είχαν εκλέξει τον φελό αρχηγό του ΠΑΣΟΚ, έμειναν για να πάνε να δώσουν την αρχηγία του κινήματος της μαλακίας απέναντι στον κανέναν αντίπαλο, σας εξηγώ. Ο κυρ Μιχάλης μίκρηνε μια μαλθακή πλατειά μάζα και συμπιέζοντας την, ξεπέταξε φυσιολογικά μια κεραία. Έστιψε την πέτρα κι ανέδειξε τα πραγματικά ποσά : 200 μύρια φίλοι και φίλες είναι εκεί έξω και παραμένουν αδιάθετα σαπίζοντας είτε σε σεντούκια είτε σε τραπεζικούς λογαριασμούς.
           Κι ολόσωστα ονοματίσθηκαν οι πρόεδροι της ΠΑΕ και της ερασιτεχνικής ως " κλαίουσες χήρες ". Πέθανε κανείς; Αν κλαις προ θανάτου, μετά τι θα κάνεις; Ενώ μια χαρά έχει συστήσει στον συγγενή την υπομονή ο τίγρης για τον οποίον πράγματι λαμβάνεται ειδική μέριμνα προστασίας εκ της Πεύκης. Μια προστασία απαραίτητη, για να μην πληγωθεί εκ νέου το παιδί και μπήξει τα κλάματα κραυγάζοντας : " Τέλω να μπω και ντεν μ' αφήνουσι αυτοί που πείθονται από τον Κούλη. "
            Προβάλουμε λοιπόν την αγωνιστική δράση των ανθρώπων που θα καθίσουν στο πάνελ: Των ανθρώπων που κάνανε λάθη βέβαια, αλλά η ψυχική τους δύναμη, τους επιτρέπει να τα αναγνωρίζουν. Τροχανάς, ΔΧ και Γιαννόπουλος ( αυτουνού τα λάθη δεν τα γνωρίζω ακριβώς αλλά για να ήτανε στον Άρειο Πάγο και νάμαστε έτσι σαν χώρα, όλο και κάπου πάει το μυαλό μου ). ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ ΤΗΣ ΤΕΤΑΡΤΗΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ. ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΜΗ. ΜΕ ΥΨΗΛΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΕΥΘΥΝΗΣ ΚΙ ΕΝΩΜΕΝΟΙ ΣΑΝ ΓΡΟΘΙΑ. ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΑ ΜΠΕΤΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΑ ΤΟ  " ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΟ ΤΕΛΜΑ ΚΑΙ ΤΕΛΜΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΟ ΤΕΡΜΑ. " Φυσικά με την κατάλληλη περιφρούρηση του κινήματος για δυό σημαντικότατους λόγους: Πρώτον διότι στην περιοχή των Σπάτων υπάρχουν ακόμα αμπελώνες και δεν πρέπει να καταστρέψουμε την τίμιο μόχθο των οινοπαραγωγών και δεύτερον διότι όλοι εμείς που θα πάμε, θα αρχίσουμε να πετάμε λεφτά στον περίβολο των γραφείων για το γρήγορον της υπόθεσης σωτηρίας. Τέρμα οι αδικαιολόγητες καθυστερήσεις μέσω τραπεζικών λογαριασμών. Αυτά λοιπόν τα λεφτά, όχι να τα πιάσει χέρι που δεν θα τα αποδώσει στην ομάδα μας.
              Ο ασύρματος πλέον συνέχεια σφυρά. Δεν μπορεί πλέον να σταματήσει. Τρεις οκτάωρες βάρδιες εναλλάσονται στο πάτημα του κουμπιού, ούτως ώστε κανείς Ενωσίτης να μην κοιμηθεί. Κι ας γίνονται παρατηρήσεις από τον αλλόθρησκο γείτονα. Κι ας έρχεται κάθε τόσο κι ένα όργανο της τάξης να κόβει κλήσεις. Ξεκινήσαμε δειλά και σεμνά με 54 μύρια. Δεν είναι δυνατόν πια να κρύψουμε την αλήθεια των 200. Δεν μπορούμε άλλο να υπνωτίζουμε τον κόσμο. Σιγά σιγά δε, είμαι σίγουρος οτι θα φτάσουμε και στην αποκάλυψη των 2 Αεκτζήδων του ενός δις. Ναι : Πολλοί πολλά. Λίγοι πολλά. Πολλοί λίγα. Λίγοι λίγα.
             Υγ. Διάβασα κι εγώ δυό περιστατικά : Του άνεργου που έδωσε το 1/3 του επιδόματος του και του άλλου που θέλει να γράψει το σπίτι του στην ΑΕΚ. Ειλικρινά συγκινήθηκα και θυμήθηκα εκείνον τον συνταξιούχο που είχε σταματήσει τον φελό στον δρόμο και του είπε οτι χαρίζει την σύνταξη του για να σωθεί η πατρίδα. Κι ήταν μόνο ένας. Σήμερα που τις έχουν πάρει από όλους αλλά κι έχουν κόψει και τρεις τέσσερις μισθούς, ρε επιμονή αυτή η χώρα να μην σώζεται. Αλλά αδέρφια, άλλο η Ελλάδα κι άλλο η ΑΕΚ. ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΛΗΨΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΜΑΖΙ ΜΑΣ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΙΑΝΝΟΠΟΥΛΟ που όλο και κάποια γνωριμία παρ' Αρείω Πάγω θα του έχει μείνει για να μας βγάλει λάδι. Και τι λάδι; Ρε κατ' ευθείαν από τον παραγωγό. Τέρμα πια οι μεσάζοντες. Λεφτά κατ' ευθείαν στα Σπάτα. Όχι τραπεζικές προμήθειες.  ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ.

4 σχόλια:

  1. Καλημερα. Ωραιες Ανοιξιατικες μερες.
    Νισαφι με τον κωλοχειμωνα μας, ριμαξε.Λιωσαμε.
    Να στεγνωσει λιγο το κοκκαλο.

    Η περιπετεια συνεχιζεται.
    Ο Ξενιαδης, ο οποιος θα πηγαινε με "τα ποδια στην Αγγλια για να πληρωσει την Μοργκαν",οπως ελεγε χαρακτηριστικα,επισης χαρακτηριστικα δηλωσε σημερον οτι: "δεν ειμαι μαλακας να βαλω τωρα 2 εκατομμυρια στην ΑΕΚ".
    Ενω δηλαδη ηταν ετοιμος να γινει υπερμαλακας πριν 2 μηνες,βαζοντας 10 εκ. για να παρει το 90%,τωρα θεωρει οτι θα ειναι τρεις φορες μαλακας εαν δωσει 2 και παρει το 40%.
    Βεβαια ο ανθρωπος ειναι ενας γραφικος μπατιρης με σακακι,ενας κολαουζος,που γουσταρει διπλοσταυρωτα κοστουμια και σαμπανιες με αδεια τσεπη.

    Το γνωστο ψωνιο του χωριου, ο οποιος ενω εχει 10 δικες στην πλατη,τον κυνηγα η εφορια και οι μισες τραπεζες,εκεινος μπαινει στο καφενειο και λεει στον καφετζη: "κερασε ολο το μαγαζι απο μενα".

    Τι δειχνει ομως περιτρανα-και αυτη- η Ξενιαδια ενδειξη; Πως καποιος που ηταν "ετοιμος" να δωσσει 10 για το 90%,τωρα δεν δινει 2 για τα μισα;
    Τι λεει επισης η "θεμελιαδια" ενδειξη,το επινοημα του Τροχανα,το οποιο ειναι πολυγραφοτατο,και πολυπροσωπο αλλα μεχρι τωρα δεν εχει προσθεσει ουτε ενα ευρω;

    Τι λεει επισης η "Οικονομοπουλιαδια" ενδειξη, ο οποιος απο ΜΗ δικηγορος της ΠΑΕ,μη εχοντας καν δηλαδη σχεση με την ΑΕΚ,με την πεπονοφλουδα των διεκδικησεων των Αγαπουλιων αποζημιωσεων,μεσα σε ενα μηνα εγινε,ΤΟΝ ΕΚΑΝΑΝ δηλαδη, αντιπροεδρο; (και μαλιστα προσπαθει και να τον πεισει το Δ.Σ να δεχθει τους "ορους" του "αγνωστου επενδυτη.Δηλαδη κρατος εν κρατει ο στραβοστομης)
    Τι λεει επισης η Νικολαιδια ενδειξη, η "επαναδραστηριοποιηση" να "βοηθησει",αλλα παρεπιπτωντως ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΜΕ ΛΕΦΤΑ,αλλα με καποια δανεικα που θα εβρισκε απο καπου,οπου ταχα βρεθηκαν -τα ηδη χαλκευμενα-βιβλια;
    Τι λεει η "παραιτηση" του Αδαμιδη, ο οποιος ομως ειναι ακομα εδω;Γιατι αφου τα λεφτα του αγαπουλα πλησιαζουν,δεν εμεινε προεδρος να απολαυσει την νικη,παρα αφησε στο ποδι του τον Δημητρελο;
    Και γιατι ο Δημητρελος εκατσε σε καρεκλα ΕΙΚΟΙΟΘΕΛΩΣ και απο την αμεσως επομενη μερα και καθε μερα μας απειλει οτι "θα φυγει" και θα "τα βροντιξει";
    Γιατι οι μεγαλομετοχοι ειναι εξαφανισμενοι και στην Μ.Βρετανια,πηγε μονο ο Παπας;Ο του Αδαμιδη εντολεας,ο εναπομειναν που ακομα λεει "θα συνεχισω να βοηθαω",παρ'ολο που νοιωθει καθημερινα βλακας;
    Ενα πραγμα: Οτι τα "Αγαπουλια Χρηματα" δεν υπαρχουν. Σαν διεκδικηση βεβαια,μπορεις να τα ζητας μεχρι να πεθανεις. Αλλα πιθανοτητα να παρουν χρηματα δεν υπαρχει. Δεν ειναι αυτος ο σκοπος τους,τελος παντων.
    "Σηκωθηκε" το θεμα, μονο και μονο για να κανουν καμια τραβιχτικη ειτε απο τον κοσμο,ειτε απο τους μετοχους,εχοντας σαν "εγγυηση" τα επερχομενα του Μακη.
    ΚΑΚΩΣ λοιπον δινει,οποος δινει λεφτα.Ειτε απλος οπαδος,που δινει το 1/2 του επιδοματος του,ειτε ο Νοιτιας που στελνει 300αρες.

    (καποιοι λενε οτι ισως πισω απο αυτα να κρυβεται ο Μακης. Δεν νομιζω.Οχι οτι δεν ειναι ικανος,αλλα γιατι νομιζω οτι δεν εχει κανενα οφελος να δινει λεφτα για να παραμενει ζωντανη μια ΠΑΕ ωστε να μπορει αυτη να τον κυνηγαει.Δεν ειναι λογικο. Το μονο που θα μπορουσε να κανει-εαν δεν το εχουν σκαρφιστει μονοι τους-ειναι να τοποθετησει "αντι-Ψωμιαδικους" για ξεκαρφωμα. Εκεινος ο "ανενδοτος" ΚΑΙ του Οικονομοπουλου ΚΑΙ του κοντου ΚΑΙ του Αδαμιδη,μοιαζει με τον "ανενδοτο" του γερου της δημοκρατιας. Σταχτη στα ματια δηλαδη.
    Πως θα παρει λεφτα ο "κυριε Μακη",δεν μπορω να φανταστω.
    Ο οποιος ναι μεν εφυγε απο το καδρο αλλα αφησε στο ποδι του τους αλλους δυο του "ανενδοτου". Ο κοντος,ο οποιος αναδειχθηκε-και απο τα πρωτοσελιδα- σαν πρωτοστατης και επανακαμψας, και ο Οικονομοπουλος ο οποιος ειναι η προσωποποιηση του "ανενδοτου" και του δωθηκε και καρεκλα Αντιπροεδρικη. Και μαλιστα με οφιτσια.
    ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
    Μεχρι και στις καθυστερισεις του αγωνα δηλαδη,προσπαθουν να εποφεληθουν οτι μπορουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tι ειχαμε λοιπον αυτους τους περιφημους τελευταιους τρεις μηνες;Ανασχηματισμο της κυβερνησης "Παπα-δημου".Η οποια δεν κυβερναει τιποτα.
    Πλακα-πλακα,αλλαξε ο προπονητης,αλλαξε ο οικονομικος διευθυντης,αλλαξε ο προεδρευων,αλλαξε ο αντιπροεδρευων.Ακομα και η "κοινοβουλευτικη ομαδα" επανασυσταθει, στην Μ.Βρετανια.
    "Νεα" προσωπα επανηλθαν. "Λαλιωτηδες" και "Τσουκατοι". Κοντος,Τροχανας κλπ.
    Μια φωνη απο το πηγαδι δηλαδη.
    Αλλαξε δηλαδη ολοκληρο το "οικοδομημα"-παραγκα.
    Τι αλλαξε ομως στην πραγματικοτητα; ΤΙΠΟΤΑ.
    Το σωβρακο πηγε το μπρος-πισω.
    "απορια ψαλτου,βηξ ξηρος".

    Πως το πρωην 40% του πασοκ των "χρυσων εποχων" μπορει να επανακαμψει; Πως οι πρασινοφρουροι της ΑΕΚ θα ξαναπλασαριστουν σαν "εγγυητρια δυναμη"; Δεν μπορουν. Αλλα η προσπαθεια γινεται. Δεν αφηνεται ετσι ευκολα η κουταλα.
    Μπορει να μειωθηκαν οι προσβασεις και τα υψη των κονδυλιων προς ροκανισμα,αλλα πουθενα δεν θα βρουν κατι αναλογο. Η αγορα εξω κανει πολεμο και πειναει.
    Η προσαρμοστικοτητα,ειναι αναγκαια,εαν θελει κανεις να επιβιωσει.
    Αρα η εξευρεση νεων "ταμπελων",νεων "μηνυματων" και νεων "αγωνων" ειναι απαραιτητη,ωστε να διασωθει το συστημα και να συνεχισει εστω και με αυτα τα περιορισμενα και αναγκαστικα δεδομενα,να βαζει το χερι στο μελι.

    Ο Παπας οντας εγκλωβισμενος,παραμενει στο παιχνιδι,αν και αυτοβλακωμενος. Ενα καρο λαμογια εχει τριγυρω,τα οποια κανοντας παριστανουν την ασπιδα μεν,αλλα με το αζημιωτο δε. Και ΔΕΝ εννοω τον μισθο τους.

    Ο ανθρωπος του, ο Αδαμιδης εχει βρει μια χαρα απασχοληση. Με το αζημιωτο. Και κερδος,και λεζαντα. Που θα τα εβρισκε αυτα; Κατω απο τις γεφυρες του Ταμεση;

    Ο κοντος προσπαθει να ξεπλυνει το ονομα,μη αφηνοντας και το σχοινι που τον κρατα με εναν οργανισμο ο οποιος τον εξεθρεψε και ειδε γλυκο ψωμακι. Το μελλον κανεις δεν το ξευρει.

    Ο Οικονομοπουλος,θελει να γινει Κουγιας.Απο "καποιος δικηγορος των επιδικασμενων" τον φιλησε ο Παπας και απο βατραχος εγινε προεδρικος δικηγορος,που ασχολειται με τα παντα. Απο τα λεφτα του Μακη,μεχρι τους "αγνωστους επενδυτες".Μια χαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τροχανας, μη αντεχοντας τοσα χρονια την αποχη απο τις δηλωσεις,τα μικροφωνα και τις παρεμβασεις,βρηκε την υγεια του. Μονο αυτος ο παλαβιαρης θα μπορουσε να στηριξει το ανυπαρκτο "προτζεκτ".

    Ο Βουρος μια χαρα καταφυγιο βρηκε στον Δικεφαλο,βαζοντας τα φτερα να τον προστατευουν απο τα γιαουρτια και τις γιουχες.
    Οσο μεγαλωνει το αντιμνημονιακο μενος του κοσμου,τοσο περισοτερο ζεστα ασχολειται με τα της ΑΕΚ. Ειναι να μην αγαπαει κανεις;

    Ο Δημητρελος,ουτως η αλλως δηλωνει κατεστραμενος. Ποση ζημια μπορει να κανει μια προεδρικη καρεκλα; Δεν ειναι και ηλεκτρικη,δα.

    Οι δε μετοχοι,καθολου δεν ασχολουνται με τιποτα βεβαια. Οσιο περισσοτερη "επαναδραστηριοποιηση" διαβαζεται,τοσο πιο μακρυα βρισκονται.
    Ειτε για λογους εγωιστικους,ειτε για λογους αστοχιας,εχουν αφησει την επιχειρηση στην οποια αφου μπηκαν "σαν παρεα" δηλαδη για να κανουν την πλακα τους,ετσι και συμπεριφερονται. Δεν καταλαβαινω γιατι κανεις απαιτει κατι παραπανω απο αυτους.

    Εγω προσωπικα δεν απαιτω τιποτα παραπανω-ουτε και ασφαλως ετρεφα ελπιδες οτι κατι παραπανω απο αυτο που "καταφεραν" θα μπορουσαν να κανουν. Αυτο που πρεπει ομως ειναι να πληρωσουν τον λογαριασμο τς πλακας τους.
    Ετσι σηκωνονται και απο τα τραπεζια τους; Λενε "θα πληρωσει ο πισω";
    Διατεθημενοι δεν ειναι βεβαια,ξεροντας αλλωστε οτι το εστιατοριο "η Ωραια Ελλας" ειναι ενα μπουρδελο.
    Καλως.
    Ολοι οπως βλεπουμε δηλαδη,απο τον πρωτο μεχρι τον τελευταιο,το γαμισι τους το χρειαζονται.
    Ειναι αναγκαιο.

    Υ.Γ. Αντε ρε "καζαμια" με την κασαρολα στο κεφαλι. Αντε ρε μεγεθος, η υποστηρικτη των μεγεθων. Αντε να σας δουμε. Δυο μηνες τωρα απο την "απειλη" της "κοινωνικης ανακαταταξης" και ακομα τιποτα ρε ρεμπεσκε. Μεγεθη ακουμε,αλλα απλους οπαδους βλεπουμε να δινουν απο το επιδομα τους. "Σημεια" και "τερατα" μας ειπες και μονο κατι χιλιαρικα απο τον κοσμο βλεπουμε.
    Τιποτα. Ζερο.Ναθινκ. Ναδα.
    Αντε μωρε,βγαλτε τα καρνε, η τις γνωριμιες και αφηστε μας αφωνους.
    Ορματε μωρε πανω στην λαστιχοπουτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ21 Μαρτίου, 2012 15:54

    ΣΤΙΒΕΝ
    Δεν προλαβαίνω ούτε να κλάσω ,μετά συγχωρήσεως.
    Έχει αναβαθμιστεί ο ρόλος μου στην δουλειά απο την μία, συν ότι λόγο κρίσης πρέπει να αφιερώνεις περισσότερες ώρες για τα ίδια αποτελέσματα, που να βρω χρόνο να γράψω.
    Έκοψα και το γαμήσι για να καταλάβεις για να μπορώ να ξεκουραστώ λίγο παραπάνω.
    Πάντως στον αγώνα με τον βάζελο καθόμασταν στην ίδια θύρα με σένα και τον DIMITRI.
    Διαβάζω το blog καθημερινά σχεδόν, ακόμη και στην τουαλέτα αν δεν βρίσκω χρόνο. Αφού μας τέλειωσε και ο φίλαθλος.
    Σιγά μην διαβάζω την ώρα των εργαζομένων.Στο εξώφυλλο ρίχνω καμιά ματιά και φτάνει,όπως και σε άλλες εφημερίδες.
    Αμα διάβαζα καμιά Ώρα αυτή θα ήταν των αφεντικών!.
    Για την ομάδα τι να πούμε;
    Από που να γλυτώσουμε! Μάθανε ότι γαμιόμαστε...πλάκωσαν και οι γύφτοι!
    Φιλιά πολλά και σας παρακολουθώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή