Σάββατο 31 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΗΡΘΑΝ

           Γκαντεμιάσαμε, χτικιάσαμε αλλά έξιζε τον κόπο. Αυτό που λαμπύριζε στο βάθος του τούνελ, δεν ήταν το επερχόμενο τραίνο που όλοι φοβόμασταν. Ήταν το φως της άνοιξης που τελικά το βρήκαμε και μέσα σε αυτό θα βαδίσουμε. Σαν τους συναγωνιστές του Διάκου που όμως την γλύτωσαν και δεν σουβλίστηκαν τότε στην Αλαμάνα. Μιλάω για την ΑΕΚ και τα καλά νέα που επιτέλους από αύριο θα κοσμούν τα πρωτοσέλιδα όλων των έγκριτων οπαδικών φυλλάδων.
          Πρώτα όμως πρέπει να κάνω μια διάψευση. Αυτά τα σενάρια περί διοίκησης πρωτοδικείου κι οτι δήθεν αυτήν την λύση προωθούν ο κοντός κι ο Οικονομόπουλος, είναι για τους γνωστούς συνωμοσιολόγους που χαρτζηλικώνονται από επιφανείς εχθρούς μας. Τι θα πει οτι οι δύο προσωπικότητες προσπαθούν να αγοράσουν χρόνο και να βρουν επενδυτές, δανειστές ή χρηματοδότες, και θέλουν να εκμεταλλευθούν το νόμο που λέει οτι αν έχεις διοίκηση διορισμένη από το πρωτοδικείο τα χρέη παγώνουν για μια τριετία; Αυτά είναι αστεία πράματα και πρέπει να βάλετε την λογική σας κάτω: Από πού κι ως πού το πρωτοδικείο να διορίσει τον κοντό επικεφαλής της ΑΕΚ; Το πρωτοδικείο διορίζει ανθρώπους με λευκό μητρώο και καθαρούς στα πάντα. Ο κοντός όμως έχει δεσμευμένους τους τραπεζικούς του λογαριασμούς και δεν διαθέτει φορολογική ενημερότητα λόγω ΑΕΚ. Τώρα το πώς τρέχει τις άλλες εταιρείες του, είναι κάτι που δεν ενδιαφέρει το πρωτοδικείο αλλά άλλη υπηρεσία.
             Τι ασχολούμαστε όμως με αυτά; Εδώ μιλάμε για τα ωραία. Ο πρόεδρος Δημητρέλος κατώρθωσε και πήρε αριθμό πρωτοκόλλου από την εφορία σχετικά με την αίτηση μας για ξεμλοκάρισμα του τραπεζικού λογαριασμού της ομάδας μας. Το υπουργείο οικονομικών επίσης έδωσε εντολή για νέα ρύθμιση στην παλιά κι επομένως η φορολογική ενημερότητα είναι στα χέρια μας. Επομένως το δάνειο εκταμιεύεται και πληρώνονται άπαντες . Μέχρι και το ταξιδιωτκό γραφείο του Σκρέκη και ο μεταφορεύς που κουβάλησε τον εξοπλισμό στα Σπάτα. Χώρια που το επιτόκιο του δανείου έπεσε λόγω των εγγυήσεων της Τετάρτης που τελεσιδικεί η υπόθεση Ψωμιάδη κι ο πρόεδρος του δικαστηρίου κλείνοντας την ακροαματική διαδικασία θα δώσει χρήματα σε σακούλες στο νομικό μας επιτελείο για την συνέχιση των αποπληρωμών.
           Ο Ρέστης τηλεφώνησε στον Μελισσανίδη και διέψευσε οτι είναι δαφνοστεφανωμένη ακολουθούμενος από τον Πέτρο Καραβίτη που κι αυτός διέψευσε την προχθεσινή του διάψευση περί του ενδιαφέροντος Μπεθάνη. Ένας Μπεθάνης, που για να καταλάβετε την δύναμη και ευρωστία του, αρκεί να σας πω οτι διαχειρίζεται παγκόσμια εκτάσεις ίσες με την μισή Κρήτη. Μιλάμε για πακτωλό αλλά και άριστη εξειδίκευση σε θέματα ανέγερσης σταδίων. Το γήπεδο μας θα είναι το πρώτο του κι αυτό καταδεικνύει το δαιμόνιον του επιχειρηματία που διεισδύει στον πιο καθαρό χώρο της ελληνκής κοινωνίας. Δεν είναι όμως μόνο αυτοί. Υπάρχουν και Ρώσοι επενδυτές καθώς κι ένα ελληνογερμανικοαμερικάνικο fund καθώς και μια αλυσίδα B2B καταστημάτων που δείχνουν ζωηρότατο ενδιαφέρον. Κι όλοι αυτοί θέλουν τον κοντό επικεφαλής καθότι πλέον πιο ώριμος από ποτέ. Για πλάκα συναντήθηκε ο Μυτιληναίος μαζί του και του ζήτησε να τον υπολογίσει;
            Εν τω μεταξύ, ακόμα πιο καλά νέα έρχονται κι από την Ευρώπη. Διεπιστώθη  οτι το finacial fair play  αλλά και το break even rule, είναι αρκετά αυστηροί θεσμοί και δέχτηκε την τροποποίηση της απόφασης της ελληνικής λίγδας. Πώς δηλαδή θα παίζεις εδώ είτε πάρεις είτε δεν πάρεις άδεια με τους σχετικούς περιοριστικούς όρους περί γηγενών παικτών κάτω των 22 ετών, έτσι θα γίνεται κι έξω. Θα παίξεις κανονικά αλλά πλέον θα γίνεται παρακράτηση του 25% του ποσού που είναι να σου αποδοθεί με την εξής διαφορά: Για την ΟΥΕΦΑ, γηγενής θεωρείται ο πάς Ευρωπαίος. Άρα στην διεθνή διοργάνωση, θα μπορείς να χρησιμοποιείς και ξένους Εΰρωπαίους υπήκοους πλην των ντόπιων με την υποχρέωση όμως να είναι κάτω από τα 22 σε ηλικία. Η απόλυτη δικαίωση του Μώραλη, που είχε δηλώσει "...πώς θα κάνουμε πρωτάθλημα χωρίς την ΑΕΚ, τον ΠΑΟ κλπ...", αυτό σκέφτηκε και η ΟΥΕΦΑ. Πώς θα γίνει ευρωπαϊκός διαγωνισμός χωρίς την ΑΕΚ; Για την αλογοτροφή υπάρχει περισσότερος σκεπτικισμός καθότι εκεί ανέλαβαν πολλοί παλαίμαχοι κι όχι όπως συνέβη με εμάς.
           Αυτό όμως δεν ενδιαφέρει εμάς. Εμείς στην Ευρώπη μπορούμε να παίξουμε και χωρίς την αλογοτροφή. Στην Ελλάδα που τον θέλουμε, θα τον έχουμε. Καταλαβαίνετε βέβαια την σημερινή κοσμογονία των καλών νέων που πρώτος σας αναφέρω για να χαρείτε κι εσείς ανήμερα πρωταπριλιάς που θα σας κάνουν φάρσες. Κι ο μόνος τρόπος προστασίας είναι να κάνετε κι εσείς. Νάστε όλοι καλά και ζήτω ο δικέφαλος μας. Μπήκαμε στην ανάπτυξη κι εμείς όπως η χώρα που σώθηκε με το κούρεμα αλλά θα χρειαστεί και νέο PSI και τρίτο μνημόνιο κατά την δήλωση του πρωθυπουργού αμέσως μετά τις εκλογές όμως.
         Υγ. Ασφαλείς πληροφορίες φέρνουν την Βάσω Παπανδρέου να αναιρεί την απόφαση της για μη κάθοδο στις εκλογές. Ελπίζω όμως να μην υποκύψει στις ασφυκτικές πιέσεις των δημοκρατικών κομμάτων  

5 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΔΕΡΦΕ, Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΗ: ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΔΥΣΗ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΗ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΕΓΓΥΣ ΕΙΤΕ ΤΗΝ ΑΠΩ.
    ΑΝΗΚΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΣΑΝ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ. ΜΕ Ο,ΤΙ ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΙΝΕΙ. ΠΟΥ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΗΣ, όπως γουστάρει την τρέλα του λαού του. ΚΙ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟ ΤΥΠΩΜΑ ΤΟΥ ΔΟΛΑΡΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΟΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΤΩΝ ΛΟΙΠΩΝ ΣΤΕΛΕΧΩΝ ΤΥΠΟΥ ΕΥΡΩΠΗΣ, που υπάρχει μόνο για να ξεσκίζει τους λαούς της. ΚΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ ΛΟΙΠΟΝ ΠΛΕΓΜΑ ΤΟΥ ΔΙΠΟΛΟΥ, ΦΕΡΝΕΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΜΠΑΣ ΚΙ ΕΠΕΜΒΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΚΑΙ ΣΩΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΥΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΣΤΡΟΓΟΤΘΟΥΣ. ΑΠΛΑ ΕΠΙΓΡΑΜΜΑΤΙΚΑ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ. ΦΙΛΟΓΕΡΜΑΝΙΚΑ, ΦΙΛΟΓΑΛΛΙΚΑ Ή ΦΙΛΟΒΡΕΤΤΑΝΙΚΑ ΚΟΜΜΑΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ. Ή ΑΜΕΡΙΚΗ Ή ΡΩΣΙΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΑΥΤΑ, ΤΑ ΦΕΡΝΕΙ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ. ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΕΣ ΟΔΟΝΤΟΚΡΕΜΕΣ ΚΑΙ ΨΩΛΟΧΥΜΑΤΑ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΠΕΚΤΕΙΝΟΜΑΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΣΤΑ ΤΣΙΡΑΚΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΩ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΦΑΥΛΟΤΗΤΑΣ.
    ΚΑΙ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΤΩΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΡΣΗ ΤΗΝ ΟΙΚΕΙΟΘΕΛΗ Ή ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΣΩ ΚΑΛΠΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΟΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΙ ΚΙ ΟΙ ΣΑΜΑΡΑΔΕΣ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΛΟΓΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΕΤΑΝΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΛΑΒΕΙ ΟΙ ΔΥΤΙΚΟΙ ΝΑ ΣΤΑΘΕΡΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΦΕΛΗ ΓΙΑ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΤΟΥΣ.
    ΤΙ ΚΑΝΕΙ Η ΑΜΕΡΙΚΗ; ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ. ΜΕ ΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟΦΟΡΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΙΣ ΣΤΡΑΤΙΩΤΙΚΕΣ ΣΥΜΦΩΝΙΕΣ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΝΤΑΙ ΜΥΣΤΙΚΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΑΣ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΑΙΟΣ ΑΛΛΑ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.ΚΛΙΚ ΝΑ ΤΟΥ ΚΟΥΝΙΟΤΑΝΕ, ΘΑ ΉΤΑΝ ΗΔΗ ΣΩΣΜΕΝΟΣ. ΕΝΩ ΤΩΡΑ ΚΑΝΕΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ. ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΓΕΝΤΙΝΗ ΒΟΗΘΑΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα σε όλους.
    Εγώ θα συμφωνήσω σε αυτό με το αεροπλανοφόρο.Τα λέει όλα.
    Ούτε χρειάζεται να κάνουμε καμιά ανάλυση επί του θέματος.
    Και δόξα τον αλαχ που ήρθε. Εξάλου αμα δεν μπορούμε μόνοι μας ας έχουμε ένα νταβατζή.Όχι πολλούς!Τα πιο πολλά Jeep μετά την αμερική κυκλοφορούν στην Ελλάδα.
    Όχι θα άφηναν τον Πούτιν να ονειρεύεται την κάθοδο.
    Για την ομάδα μας έμαθα νέα απο μια πολύ αξιόπιστη πηγή.
    Ο Τίγρης αποφάσισε κατόπιν συνάντησης που είχε με τον Σάλα και τον Ρέστη πρώτον να δώσει 1.250.000 το χρόνο για χορηγία στην φανέλα της ομάδας,κάτω αριστερά από το λογότυπο του οπαπ.
    Δεύτερον μαζί με τους δυο προαναφερόμενους συν τους Παπανοτιάδες να αναλάβουν την ομάδα αφού πάει πρώτα πρωτοδικείο.
    Ιβιτς σαν τεχνικό διευθυντή και Μανωλά υπεύθυνο ποδοσφαιρικού τμήματος στην θέση του Μπίλι.
    Φυσικά ο διευθύνον σύμβουλος θα είναι ξανά ο Ντέμης με δεξί του χέρι,εδώ είναι η έκπληξη, τον Μποροβίλο.
    Υπεύθυνος οικονομικών αναλαμβάνει ξανά ο Μπέκιος.Για να δούμε θα βγει κάτι απο αυτή την κίνηση...
    Άντε καλό μήνα σε όλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και νάταν μόνο αυτά!

    Φίλε Στήβεν,
    ‘Ισως η συγκίνηση από τα καλά νέα που μοιράστηκες μαζί μας σε εμπόδισε να προχωρήσεις και σε άλλες αποκαλύψεις που με μεγάλη χαρά καταθέτω στην έγκριτη παρέα σου:
    • Χιλιάδες σκοπιανοί διαδήλωσαν στην κεντρική πλατεία των Σκοπίων και μάλιστα γκρέμισαν το άγαλμα του Αλέξανδρου φωνάζοντας «Τί δουλειά έχει αυτός ο Έλληνας στην τίμια χώρα μας,εμείς είμαστε Σλάβοι!»
    • Την ίδια ώρα, εμφανιζόταν χαμογελαστός στις φυλακές Κορυδαλλού ο Άκης Τσοχαντζόπουλος που δήλωνε με ειλικρίνεια «ήρθα να περάσω εδώ το υπόλοιπο της ζωής μου, έσφαλα και θέλω να γίνω ο πρώτος λίθος στην υγιή ανοικοδόμηση της χώρας μας»
    Χαίρομαι που διαπιστώνεις κι εσύ Στήβεν ότι, επί τέλους, όλα αλλάζουν στην χώρα μας…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προς Steven: Αυτο λεω και εγω. "μας ανηκουν εκει". Μας τοποθετουν με το ζορι,θελοντας και μη.
    Οχι οτι ζοριζεται και κανενας μας δηλαδη.
    Το ΚΚΕ δεν φοβαται μηπως παραμεινουμε,αλλα μηπως φυγουμε απο την γλυκια αρπαγη της Αμερικης.

    Και αυτοι οι γλυκεις προσμονες-ελπιδες των μουσικαντιδων, "μας πηρε καποτε η Δυση,σε ξαναφερνει η Ανατολη" ειναι κυριολεκτικα για τα πανιγυρια.
    Αφου ειναι λοιπον ρε γιγαντες ονειρο και διακαης ποθος ολων των δικαιων και αριστερων ανθρωπων, η επιστροφη στην Ανατολη,ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΗ Η ΠΟΥΤΑΝΑ Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ,ΠΑΡΑ ΤΟ90% ΤΩΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΚΤΩΝ ΤΩΝ ΛΑΙΚΩΝ ΑΓΩΝΩΝ ΚΑΙ ΘΑΥΜΑΣΤΩΝ ΤΟΝ ΑΡΙΣΤΕΡΩΝ ΤΟΤΕΜ, ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΕΠ'ΟΥΔΕΝΕΙ ΛΟΓΟ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΛΥ ΛΑΓΝΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΑ ΣΥΝΑΜΑ ΑΓΚΑΛΙΑ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ;
    Μηπως και εσεις απο εκει δεν τρωτε;
    ΡΕ ΑΝΤΕ ΞΑΝΑ-ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.

    Ασφαλως λοιπον ανηκουμε στην Αμερικη. Αυτο ειναι "ΔΥΣΗ" αλλωστε.
    Οταν λεμε "Δυση" δεν εννοουμε την Δυτικη Ευρωπη-που και αυτη στην Αμερικη δινει λογο.
    ΤΑ σημεια του οριζονται ειναι δεδομενα απο κτησεως συμπαντος κοσμου.
    Περαν του Ατλαντικου,θεωρειται Δυση.
    Οχι οι χεστρες στις Βερσαλιες ουτε τα κωλοχαρτα του Μπακιγχαμ.
    Απλα οι χωρες αποικιες της Βρετανιας, περασαν-κατα την διαρκεια του Β.Π.Πολεμου-στην αλλη πλευρα του Ατλαντικου.
    Γι'αυτο αλλωστε και ο πολεμος.Οχι μονο,αλλα ενας απο τους κυριους λογους.
    Για να "ανεξαρτητοποιηθουν" οι μαυροι και να "ανακτησουν τις ελευθεριες τους" οι μπανανιες. Μιλαμε για γελια και για κλαματα.

    Εμεις εδω,δεν θα μπορουσαμε ΠΟΤΕ να ημασταν καθαρη Ανατολη,αφου τιποτα δεν συναδει με εκεινη,περαν της γειτνιασης.
    Το 400ετες μπολιασμα,εκανε μεν "δουλεια",αλλα δεν καταφερε ουτε καν προσδιορισμο να δωσει.
    Δεν ειμαστε και καθαρη Δυση βεβαια,αφου οι Δυτικοι πηραν μεν τα εργαλεια απο εσενα,για λογαρισμο τους και ετσι εσυ,απο μαστορας,ξαναγινες παραγιος.
    Απο εφευρετης της ιδεας,μετετραπεις σε ζητιανο μιας ψυχας.
    Απο συγγραφεας του κοσμου,σε ζητιανο του.
    Ειμαστε σαν ενα "κοπροσκυλο" του δρομου.
    Ενα μπασταρδο δηλαδη,με ακαθοριστο παρελθον και ακομα πιο ακαθοριστο μελλον.

    Αρα-τελειωνοντας-το θεμα δεν ειναι να "διαλεξεις" συμμαχο.Κατ'αρχας,δεν μπορεις. Τι να διαλεξεις αφου ηδη σε εχουν προεπιλεξει για το γεωστρατηγικο "ΧFactor";
    Αυτο που μπορεις να κανεις ομως,ειναι να θετεις τους δυο υπερμαχους σου,ενθεν και ενθεν,σε εναν πλειστηριασμο προς οφελος σου.
    Οσο αυτο ειναι δυνατον,ωστε να κερδιζονται οσο γινεται περισσοτερα οφελη προς τερψην αλλα και εξασφαληση των κατοικων της χωρας σου.
    Δηλαδη: Λιγοτερο σκυψιμο.Λιγοτερο αυτοπηδημα. Λιγοτερη αυτοδουλεια. Λιγοτερη εθελοδουλια (αυτο προκαλει δυσθυμια,ακομα και στον αφεντη σου).Περισσοτερες ικανοτητες αποκτησης κερδων και αξιποιησης των οποιων ευκαιριων η πλεονεκτηματων.

    Δηλαδη-εν τελει:Μεγαλυτερη εγκεφαλικη ευλυγισια.ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΩΜΑΤΙΚΗ. ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΟΥΛΟΙ,ΓΙΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΡΩΣΙΚΗ ΠΡΟΣΘΕΣΗ ΠΛΕΟΝ : 50 + 14 + 19 = 83. ΝΟΜΙΖΩ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΑΜΕ. Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ( όχι η δική μας ) ΤΑ ΨΑΧΟΥΛΕΨΕ ΚΙ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΕΣ, ΜΕ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΕΙΣ ΚΙ ΟΛΙΓΟΝ PSI, ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΦΑΣΗ ( επί του πιεστηρίου ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή