Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

ΗΡΘΕ ΠΡΟΩΡΑ

               Για την Μεγάλη Παρασκευή μιλάω. Πρόλαβε η ΑΕΚ την Ελλάδα αλλά και την Ευρώπη. Μόνο βροχή δεν θα έχει αλλά κάτι νεφώσεις. Θα πάει ο πρόεδρος με εκατό χιλιάρικα για να πετύχει διακανονισμό του διακανονισμού που απλά είναι 1,3 μύριο μέχρι τον Σεπτέμβριο που έρχεται. Τι να κάνει κι αυτός; Μάχεται με ό,τι μπορεί. Και καλά κάνει. Και εταιρικά αλλά και Αεκτζήδικα. Που λέει ο λόγος.
                Διότι αγαπητοί κι αγαπητές, υπάρχει ένα θέμα που αγκίζει τα όρια του ηθικού αλλά και του νόμιμου: Τι συμβαίνει με εσάς τους πολίτες; Όταν έχετε δημιουργήσει έναν διακανονισμό για χρέη με την εφορία και είστε ασυνεπείς με αυτό που εσείς υπογράψατε, τι συμβαίνει; Βουτάτε κάποια λεφτά και πάτε και πετυχαίνετε καινούργιο διακανονισμό; Πόσοι το έχετε κάνει και σε πόσους οι κρατικές υπηρεσίες το έχουν δεχτεί; Όμως βέβαια εδώ μιλάμε για την ΑΕΚ, έ; ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΘΕΛΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΣΤΑ ΙΔΙΑ ΠΡΟΝΟΜΙΑΚΑ ΚΑΘΕΣΤΩΤΑ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΒΕΒΑΙΑ ΕΙΣΤΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, δεν βαριέσαι; Πόσο κορόϊδα είστε τελικά που θα θέλατε στον βωμό μιας θρησκείας - ΤΗΣ ΔΙΚΗΣ ΜΑΣ ΚΟΙΝΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗΣ ΘΡΗΣΚΕΙΑΣ - να πιαστείτε αιχμάλωτοι αλλά και στον ίδιο βωμό να πιάσετε κορόϊδα κι άλλους πολίτες της χώρας που θα έπρεπε να ανέχονται ψεύτικες ευνοϊκές ρυθμίσεις;
             Και καλά να τα είχε κάνει όλα αυτά μια ιδέα, έτσι γενικολογώντας κι έτσι αφαιρώντας. ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΣΑΜΕ, ΚΙ ΕΝΩ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΠΙΣΤΡΕΨΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ, με βάση τον νόμο περί ευθύνης διευθύνοντων συμβούλων, ΜΕΣΑ , είναι και πιθανόν να δανείσουνε τα 18 μπάνια αλλά και να ξαναφέρουν κι άλλη ομάδα επιχειρηματιών - αυτήν την φορά και με βούλα απατεώνων, οι πρώτοι δεν ήταν τέτοιοι, ήταν απλά ανίκανοι και φοβισμένοι - ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΤΡΑΤΕΥΘΕΙ.  ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΕΙΠΕ ΤΟ " αρχίζουμε ". Όσο θα είναι με τον κοντοχαφιέ. Κι η οργάνωση δεν είναι καθόλου μπερδεμένη. Μην κοιτάτε που δεν μιλάει. ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ, αρκεί να πέφτουν τα μπικικίνια.
             Χέστους όμως αυτούς. ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕ ΜΕΤΟΧΟ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΙΟΛΑΣ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΤΟΥ ΛΕΦΤΑ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ. ΝΑΜΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΕΚΔΙΚΩ ΚΑΤΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΧΡΩΣΤΑΕΙ ΣΕ ΟΠΟΙΟΝ ΛΕΕΙ ΚΑΛΗΜΕΡΑ. Ενδεικτικά της Ελλάδας βέβαια που υπάρχει αγωνία για την ανάπτυξη και την σωτηρία, ενώ τα πάντα είναι αφημένα στο κομματικό και πολιτικό συμφέρον. Μέχρι κι ο Ρέπας - έχει μουστάκι ή το ξύρισε - θα αρχίσει αξιολόγηση του δημόσιου τομέα το 2013.
               Δεν καταλάβατε; Να σας τα πω εγώ: Έγινε στα πλάισια της συνέλευσης της ΑΕΚ, ΑΝΤΙ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗΣ, ΑΠΛΟ ΔΣ. WHY; ΔΙΟΤΙ Ο ΓΡΥΣΜΠΟΛΑΚΗΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΝΤΙΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ ΠΟΥ ΟΜΩΣ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΒΑΛΑΣΟΠΟΥΛΟ ή και το ανάποδο ΚΑΘΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΕΦΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΕ ΤΗ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΟΥ ΚΟΥΦΑΡΙΟΥ, αγαπητέ xatzi.  TETOIO MENΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ, ειδικά την ώρα που δεν υπάρχει χρήμα, ΔΕΝ ΕΧΩ ΞΑΝΑΜΑΤΑΔΕΙ. Ή μάλλον το έχω ξανασυναντήσει όταν ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΚΡΥΦΤΕΙ.
               Και να μην τα πολυλογούμε. Ο Οικονομόπουλος είναι ο άνθρωπος του κοντοχαφιέ κι ο Βαλασόπουλος είναι επιλογής Αδαμίδη, ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΠΑ. Κι είναι σίγουρο οτι και οι δυό ομάδες θέλουν κάτι να κρύψουν, γι' αυτό και η πρεμούρα του ενός να δίνει ακόμα κάποια φράγκα αλλά και η τρέλα του άλλου να βρίσκει Ρώσους, Νορβηγούς και Θεσσαλονικείς τοκογλύφους που τους μάρανε η φορολογική ενημερότητα, ΕΝΩ ΑΥΤΗ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ Η ΙΣΤΟΡΙΑ. ΔΙΟΤΙ ΑΔΕΡΦΙΑ ΚΑΝΩ ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ : ΣΕ ΙΔΙΩΤΙΚΟ ΔΑΝΕΙΟ, Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΟΤΗΤΑ ΓΙΑΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ; ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΧΑΦΙΕ ΕΙΝΑΙ ΜΠΛΟΚΑΡΙΣΜΕΝΟΙ ΟΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΙ, Ο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΔΑΝΕΙΣΕΙ ΤΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΚΡΑΤΙΚΟ ΧΑΡΤΙ; ΓΙΑ ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΝΕ.
                   Αλλά αυτά είναι μια περιγραφή γεγονότων. ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΤΙΜΙΟΙ. ΟΣΟ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ ΠΑΝΩ ΣΕ ΕΝΑ ΚΟΥΦΑΡΙ ΟΥΤΕ ΤΡΑΓΟΥΔΟΥΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΟΥ ΚΑΖΑΝΤΖΙΔΗ και της Ρεάλ το φόβητρο. Κι υποθέτω οτι δεν θέλουν μια ζωή καλωδιωμένη, αλλά λόγια σταράτα ή έναν αξιοπρεπή θάνατο, ΕΤΑΙΡΕΙΚΑ ΚΙ ΟΧΙ ΙΔΕΑΛΙΣΤΙΚΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΘΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΚΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΜΕ ΔΕΚΑ ΓΚΟΛ ΔΙΑΦΟΡΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΛΑΤΑΝΙΑ.
                 Το ίδιο πράμα είναι και η χώρα που για την πλάκα των δανειστών, κι επειδή δεν είναι έτοιμοι οι σαπουνοπαραγωγοί, περνάει το μαρτύριο της σταγόνας. Και τέλος πάντων, άλλο πράμα μια ποδοσφαιρική ομάδα ή μια απλή εταιρεία. Γιατί να σωθεί προσωρινά; Επειδή βρέθηκαν ο κοντοχαφιές κι ο Μανωλάς; Τι παραπάνω είναι αυτοί από βετεράνοι της ΑΕΚ; Γνωρίζουν από επιχειρήσεις; Οι παλαίμαχοι μου θυμίζουν νεκροθάφτες που περιμένουν τον μελλοθάνατο έξω από το νοσοκομείο. ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΣΤΟ ΓΚΡΕΜΟ, βρίσκεται ένας Καραβίτης και κάποιος Μπεθάνης - άλλο μέγεθος κι αυτός - και βγάζουν πρόγραμμα για ομάδα champions league;
                  Το γαμήσι είναι η καλύτερη και η μικρότερη ευχή. Ο Μπεθάνης, διάβασα σήμερα, έχει σύμβουλο επί ποδοσφαιρικών θεμάτων, τον Καραβίτη.  Όχι την ταβέρνα στο Παγκράτι, αλλά τον άνθρωπο που φόρεσε την κιτρινόμαυρη φανέλα κι έδιωχνε τα πιτσιρίκια σε ένα ματς με τον ΠΑΟΚ
 - για όσους θυμούνται - προκειμένου να μην γίνει ισοφάριση. ΚΙ Ο ΚΑΡΑΒΙΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ. ΤΟ ΙΔΙΟ ΚΙ Ο ΜΠΕΘΑΝΗΣ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΓΕΝΙΚΩΣ. ΝΑ ΔΩΣΩ ΜΙΑ ΣΥΜΒΟΥΛΗ:
             ΡΕ ΜΠΕΘΑΝΗ, ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΣΕ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΓΡΑΨΕΙ ΣΤΟ REAL ESTATE. ΠΩΣ ΛΕΓΕΤΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΣΟΥ; ΤΙ ΠΟΥΛΑΣ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ; ΤΙ ΤΖΙΡΟ ΕΧΕΙΣ;  ΤΟΝ ΚΑΡΑΒΙΤΗ ΘΑ ΜΑΣ ΤΟΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙΣ ΣΑΝ ΕΙΔΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΟ ΜΕΤΑΜΟΣΧΕΥΣΗΣ ΜΥΤΗΣ Ή ΠΛΑΣΤΙΚΗΣ ΥΨΟΥΣ;
            ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΟΝΤΟΧΑΦΙΕ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΑΦΗΝΕΙΣ ΝΑ ΠΕΘΑΝΟΥΜΕ ΗΡΕΜΟΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΤΕ Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΣΟΥ ΕΔΩΣΕ 5 ΜΥΡΙΑ ΔΡΑΧΜΕΣ ΚΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΤΑΤΟΥΑΖ ΑΔΕΡΦΑΡΑΣ ΣΤΟ ΜΠΡΑΤΣΟ ΕΚΑΝΕΣ ΔΙΚΕΦΑΛΟ;
           ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΛΑΜΟΓΙΑ. ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΗΣΥΧΗ. ΠΟΥ ΝΑ ΤΗΝ ΑΦΗΣΕΤΕ     ΟΜΩΣ. ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΝΔ.
        κ

14 σχόλια:

  1. Μπραβο στη μπιλμπαο ! Τεσσερα τεμαχια στους σκατογερμανους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Xiλια "μπαραβο", οχι ενα. Παναξια νικη. Με Βασκικα αρχιδια.

    Ο καθενας οπου μπορει.
    Οπου βρισκετε οτιδηποτε Γερμανικο,γαματε το.
    Δεν ειναι κακο. Δεν θα σας παραπονεθει κανεις. Ουτε καν οι ιδιοι,αφου ειναι οι πρωτοι που απολαμβανουν τα σαδομαζοχιστικα.
    Πηδημα στο σταυλο και με την αγελαδα να τον χεζει στη μουρη.
    ---------------------
    Οριστε. Τι τις θες τις αναρτησεις περι ΑΕΚ βρε hatzi;
    Ασε να ερθει πρωτα ο "κοντοσωτηρας" και μετα πλακωνουμε παλι ολοι μαζι τα μπινελικια. Τωρα,αν τα χωσουμε,θα τα χωσουμε πρωιμα. Αν και ποτε δεν παει στραφι αλλη μια βρισια στα λαμογια. Που ακομα τσιμπανε απο το κουφαρι,αλλα και μια χαρα κρυβονται πισω απο αυτο.
    Αλλα τι να το κανεις; ΒΑρεθηκαμε και κουραστικαμε.
    Και κυριως νοιωθουμε προσβελβημενοι. Λοβοτομη καθε 6 μηνες.
    Οι πυρομανεις, οι Νερωνες "Ξαναρχιζουν". Τι "αρχιζουν"; Μα, το δουλεμα και το κλεψιμο. Η το κλεψιμο και το δουλεμα.
    Τι θες να ξανααρχισει;

    Βρε να μη γαμισω νυχτιατικα...
    --------------------
    Ο Πουτιν επανεφερε τις αυτοκρατορικες στολες στη φρουρα του Κρεμλινου.Κατι το οποιο ειχε να εμφανιστει απο την εποχη των Τσαρων και επαψε με την καταληψη της εξουσιας των μπολσεβικων και απο τοτε η Ρωσσια εγινε μια χοντρη,μεθυσμενη γυφτισσα.
    Και φωναζουν για αυτην την "αλλαγη" οι Αγγλοι και οι Αμερικανοι.
    Γιατι, οι μαλακες που προσκυνανε το Μπακιγχαμ και μια κωλογρια βαζει κατι μαλακες να φορανε λοφια,τι ειναι;
    "επαναφερει την Αυτοκρατορικη Ρωσσια",λενε οι λουμπινες.
    Οτι γουσταρει θα κανει.

    Βρε αντε γαμηθειτε. Στα αρχιδια του σας γραφει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ COSTAS: ΤΩΡΑ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΕΙΣ; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ. ΧΩΡΑ ΤΩΝ ΒΑΣΚΩΝ. ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΕΙ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ. ΣΑΛΚΕ; ΣΑΛΙΑ; ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. οσο και να βαριεσαι την τσιμπλα απο τα ματια μασ την βγαζεισ, ευχαριστω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Περομενοντας τον γκοντο...

    Ο Μπαμπινιωτης,μολις καταλαβαε οτι ηταν μια μοστρα για να βγει η παρελαση. Οτι τον εβαλαν εκει για να μουτζωσουν τα παιδια οσο το δυνατον λιγοτερο προς την εξεδρα.
    Οπως βαζουμε εναν Πακιστανο να μας καθαρισει τα χορτα.
    Για να σωθει οσο μπορει η εικονα. Μονο.

    Κατι πηγε να πει για πανεπιστιμια και ΤΕΙ,κατι για τους νομους της καριολας της Μπιλντερμπερους Αννας και του λεει ο τραπεζοκομος Παπαδημος "δεν εισαι με τα καλα σου. Παριστανεις τον υπουργο";

    Αλλη μια τρανη αποδειξη οτι καλλιστα υπαρχουν-κυριως θα λεγαμε- μαλακες με διπλωμα. Η και με διπλωματα.
    Κοροιδα δηλαδη που δεν αρκουνται ουτε στα 15 συμβουλια που συμμετεχουν ουτε τα 10 προεδριλικια που εχουν σε διαφορους φορεις και ιδρυματα.Και θελουν "κι'αλλο...κι'αλλο"
    Και ειπαν,πριν πεθανουν,να βαλουν στο καδρο και ενα υπουργικο περασμα.

    Μη "τσεκαροντας" τιποτα. Μη υπολογιζοντας,ουτε περιστασεις,ουτε μικροσυμφερονται.
    Αρκει αλλη μια διακριση.Αλλη μια "θεση".
    Πραγματικοι τσανακογλυφτες.
    Που "εφαγαν" βιβλιοθηκες ολοκληρες,αλλα το μετρο δεν το εμαθαν.
    Ανελυσαν τα παντα,αλλα ξεχασαν να κοιταξουν τον καθρεφτη.

    Οτι, αλλο "παιδεια" και αλλο "αεροπορια"
    Οτι, μαθαινει κανεις "γραμματα" ωστε να μπορει να περιδιαβαινει τα αξιωματα και να του βαζουν στο λαιμο μεγαλοσταυρους και παρασιμα,τα οποια δεν ειναι τιποτα αλλο, απο οτι τα χαμουρα για τα μουλαρια.

    Και κυριως οτι ο "γραμματιζουμενος" δουλος,ειναι σε τρις χειροτερη θεση απο τον αγραμματο δουλο,για ευνοητους λογους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ30 Μαρτίου, 2012 10:15

    και η ΑΕΚ ετσι ξεκινησε.να παιζουν προσφηγες και κωνσταντινοπουλιτες στην 11αδα και κατεληξε να μην μπορει να πεθανει με αξιοπρεπεια.οσο αναφορα τον μεγαλο πατερουλη,οχι μονον λιβρεες θα τους φορεσει,αλλα και σε αυτους που διαμαρτηρονται θα τους φορεση ζωνες αγνοτητας και τα κλειδια στην κολοτσεπη για οταν εχει σηκομαρες.μια χαρα θα του στηνονται οι οστρογοτθοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαιρωμαι για την ορθοτατη αναλυση αυτων που εγραψα χτες.
    Και φυσικα ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ για την εταιρεια ΑΕΚ και προσωπικα ΜΑΚΑΡΙ να το πεταξουν εξω με τις κλωτσιες το ΒΛΑΚΟ-ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ που θελει να κανει ρυθμιση στα χαρισμενα που εχουν ηδη ρυθμιστει.

    Γιατι πρωτα τα χαρισαμε (πανω απο 100 μεσω 44) μετα τα ρυθμισαμε και τωρα ζηταμε να μας τα ξαναρυθμισουν.

    Για να κλεβουν οι προεδροι και τα λαμογια τα εκκ ευρω ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ.

    Γιατι για καποιο λογο ο ελληναρας νομιζει οτιη εφορια το ΙΚΑ και ολα τα δημοσια ταμεια ειναι καπου στο υπερπεραν.

    ΛΟΥΚΕΤΟ λοιπον στον Δημητρελο και σε αυτους που τον εστειλαν να τελειωνει το παραμυθακι.

    ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, θα πληρωνω εγω το ΙΚΑ μου και ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ οχι?
    Θα πληρωνω εγω την εφορια και ο Δημητρελος οχι??

    ΛΟΥΚΕΤΟ και τελος.

    Και το γκοντο που τον επιασε ο πονος να παει να γαμηθει και αυτος και οι επενδυτες του.

    Οποιος θελει να κανει το ΑΕΚαρχη ας πληρωσει να το κανει.

    ΝΙΣΑΦΙ ΠΛΕΟΝ με τους κλεφτες που πρεπει ανα 8-10 χρονια να τους χαριζουμε να τους ρυθμιζουμε και να μη πληρωνουν ποτε.

    Στο μονο που ειναι καλοι ειναι να δημιουργουν χρεη.
    Εκει ειναι συνεπεστατοι ολοι τους.

    ΡΕ ΔΕ ΠΑ ΝΑ ΓΑΜΗΘΗΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΑΚΙ ΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ουτε ενα ευρω στους παπατζηδες.τους γηρναμε την πλατη και αφηστε τους να βγαλουν τον σβερκο τους.να βαρεσουν φαλιμεντο να ησηχασουμε ολοι μας,και να παει χιλιες φορες τεταρτη εθνικη παρα ναναι παραμαγαζο του μαρινακη.και η φιορεντινα τεταρτη κατηγορια πηγε αλλα ειχε 30000 κοσμο μεσα στο γηπεδο.αν νομιζουν οι παρικουντες της ιερουσαλημ οτι θα σηνεχισουμε να κανουμε 500χλμ πηγαινε ελα να κινδηνευει η ζωη των παιδιων μας και η δικη μας στο γηπεδο,και να γηρναμε σπιτια μας 4 η ωρα το ξημερωμα ειναι τραγικα γελασμενοι.οσο καψουρια και ναμαστε με αυτο που λεγεται ΑΕΚ να ξερουν τα νουμερα οτι το νομισμα εχει και 2 οψεις που μεταφραζεται σε πληρει απαξιωση οσο αυτα τα ατομα ξεφτιλιζουν με την παρουσια τους την αγαπημενη μας ομαδα.με λιγα λογια αν με ξαναδητε εμενα και τα παιδια μου στο γηπεδο να με χεσεται πατοκορφα παλιομαλακες και να ξερεται οτι σαν και μενα ειναι χιλλιαδες.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. La Bordelo
    Ο κοντος λεει "καμια επαφη δεν εκανα,τι ειναι αυτα. Αν εχω κατι θα σας ενημερωσω ΕΓΩ"
    Και τον ρωτανε "υπαρχει κατι που "τρεχει"
    Και εκεινος λεει "για οτι ειναι ρωτηστε τον κο Οικονομοπουλο.

    Ο δε "Αραψ" ερωτατε διατι δεν διδει το εμβασμα και απαντα "δεν δινω λεφτα σε λογαριασμο που δεν ειναι της ΠΑΕ". Σωστος.
    -Ενταξει.Δωστα στην ΠΑΕ του λενε.
    Δεν τα δινω στην ΠΑΕ,γιατι το 50% εξ αυτων θα παρακρατηθει απο την εφορια,λογω των χρεων ΣΑΣ.
    -ΜΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΧΡΥΣΕ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΕ.Αν ηταν ολα πληρωμενα,ποιος σε γαμαγε εσενα;
    -Νο, λεει εκεινος. "sal-am al-ekom".

    Εχουμε μπει ειδη στο μικρο σλονακι του μπουρδελου της Ευρι-πηδου.
    Μια μπαλα disco γυριζει πανω απο τα κεφαλια μας και μια γρια (πιθανο παλια πουτανα του μεσοπολεμου) μας κοιτα χαιρεκακα.

    Ο Οικονομοπουλος "οργισμενος" λεει: "τι πραγματα ειναι αυτα. Συνεχως ακουγονται ονοματα. Απο ποιον εκπορευονται αυτα"; (και αυτα τα λεει εν τω μεταξυ στο μεσο που κυριως παραγει την ψευτικη ονοματολογια ΚΑΙ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΕΣ ΤΙ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΕΙΣ) "δεν καταλαβαινω" συνεχιζει το αστροπελεκι, "γιατι καθε λιγο και λιγακι Δ.Σ...",
    στα οποια ΚΑΙ Ο ΙΔΙΟΣ καθε λιγο και λιγακι συμμετεχει.
    Ειμαστε στον μικρο διαδρομο και περιεργαζομαστε τα "κοριτσια". Με μια αναιδεια μας κοιτουν,με μια πεινα τα κοιταμε.

    Ο Δημητρελος-που καθε λιγο και λιγακι κανει Δ.Σ τα οποια ενοχλουν τον αντιπροεδρο Οικονομοπουλο ειναι στην εφορια και σημερα. Και ειναι περασμενες 5. Τον εχει κλειδωσει στο γραφειο του εφορου η Αλβανιδα καθαριστρια, και σαν την "Βασιλειαδου" τον απειλει: "γαμαμε. Πηδαμε τωρα..."
    Εχεις μπλεξει μεγαλε.

    Και τα "Ωρα-αεκ365" (το ιδιο πραγμα ειναι) παρουσιαζουν τους διαψευδοντες των διαροων που τα ιδια διαρεουν, να επιβεβαιωνουν τα καθυστερημενα ανεπιβεβαιωτα απο τους ιδιους στοιχεια,ωστε καθε τι τωρινο,να παυει να ισχυει με την εναρξη καποου αλλου νεοτερου και ετσι να "επιβεβαιωνονται" οι ειδησεις απο την αναποδη.

    Βρισκομαστε-αφου διασχησαμε τον μικρο διαδρομο με την παλια κοκκινη και με περιεργους "λεκεδες" μοκετα-ηδη στον μικρο αιθριο του μπουρδελου.
    Εναν μικρο κηπο. Εκει μας περιμενει η "τσατσα" με ακαλυπτα ολα τα κατεστραμενα απο το χρονο "επιβαρυντικα" στοιχεια, και κερνα σκετο καφε,χθεσινο.
    Και διπλα της,σκουπιζει ενας γερος καμπουρης πουστης και ολο κατι μουρμουραει συνεχεια για τα νιατα που ξοδεψε.

    -Τι θα γινει βρε τζανεμ με αυτην την ομαδα". μου λεει με βραχη φωνη. "Ελεος".
    -Δεν ξερω...τι να σου πω "θεια".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα διαβασατε ασφαλως και θα σκασατε στα γελια.
    Αθωοι ολοι για το μαγειρεμα στην ΕΛΣΤΑΤ.
    Κανεις δεν ηξερε να μαγειρευει.
    Προεδρος της "επιστροπης"; Ο Πρωτοπαπας. Ο "αγωνιστης".Ο συνδικαλισταρας. Ο πρωτος παπας δηλαδη που εχει πιασει απο τα αρχιδια τον εαυτο του.
    Πορισμα.: ηπια εμπλοκη του Παπαθανασιου (εκεινου του αλιθωρου "Ζικου",θυμαστε) και "ευτυχως που ηταν μετα ο Παπακωνσταντινου και καπως διορθωσε τα κακως κειμενα" !!!
    Αληθεια. Αυτο ειναι.Ετσι γραφει.
    Και δεν παμε ολοι μαζι να φουρκιστουμε σε κανενα λαγκαδι.Δεν παμε να αυτοπυρποληθουμε αυτομαλακιζομενοι σε καμια πλατεια.

    Δηλαδη σε ενα δυστυχημα οπου ενα λεοφωρειο ειχε εναν μεθυσμενο οδηγο και πατησε στην αρχη 10 ατομα αφου δεν διαβασε καλα τις πινακιδες ο σουρωμενος οδηγος,αναλαμβανει ενας αλλος οδηγος,εν κινησει, και παταει αλλους 10 επειδη εκεινη την ωρα γινονταν εργασιες και αλλαζαν τις πινακιδες.
    Πορισμα.: Ευθυνεται το συνεργειο του δημου που δεν ειχε αλλαξει πριν τις πινακιδες,ευθυνονται οι πεζοι που αφου υπηρχαν λαθος πινακιδες δεν επρεπε να ειναι εκει και επισης ευθυνονται ολοι οι υπολοιποι πεζοι που ενω εβλεπαν οτι ενα λεοφωρειο ειναι καβαλα στο πεζοδρομιο,επρεπε εκεινοι να μην βγουν απ'τα σπιτια τους.

    Κατα τα αλλα, νεα "δημοσκοπηση"
    φερνει το μπατσοκστην δευτερη θεση,με 15%,στα προκριμαντικα του C.L. δηλαδη,απο την 5η που ηταν και εμοιαζε με την ΑΕΚ. Ενω η νουδου του βλακα,πεφτει λεει κι'αλλο και ειναι στο 22%.
    Παμπλικ Ισιου,για λογαριασμο του Αλαφιασμενου του "Σκαει μια ρεμουλα".

    Δηλαδη: Στους 10 που κυκλοφορουν εξω, οι 4 ψηφιζουν η πασοκ η νδ.
    Εσεις τι λετε; Μπορειτε να βρειτε,4 σε ολοκληρη την Αθηνα εαν σας δωσω διορια ενα 24ωρο; Μαλλον απιθανο.
    "Που τους "βρισκουν" λοιπον αυτοι"; θα ρωτα κανεις;
    Οπου "βρηκε" 270.000 "ψηφοφορους" ο Τουρκογλου στην προσφατη μαχη που εδωσε με τον εαυτο του για να "εκλεγει".
    Δηλαδη Πουθενα. Δεν υπαρχουν. Ειναι αορατοι Αψυχοι. Ασωματοι.

    Ποιος σου ειπε οτι ρωτανε; Χωνει η καμπουρα η Μερκελ χρημα και φτιαχνουν "γκαλοπ",φτιαχνουν "εφημεριδες","πρωτοσελιδα", φτιαχνουν "ποσοστα", φτιαχνουν "κομματα", "διαλυουν" κομματα, φτιαχνουν "αναταγωνιστες", φτιαχνουν "Καψηδες",φτιαχνουν "Μπαμπηδες",φτιαχνουν "Αλεξιδες"...
    Virtual cosmos αλλα πολυ real η vroma.
    Μονοι τους. Και μονοι τους θα επανεκλεγουν.
    Τι να σε κανουν; Δεν γαμιεσαι; Εσυ εισαι μονο για τα χαρατσια.
    Μαλακα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΤΑ "δινουν" ολα. Διαγωνισμο ανθρωποφαγιας. Εκει που πριν ουτε τολμουσε κανεις απο δαυτους να "αγγιξει" θεμα μεταναστη, τωρα κανουν διαγωνισμο, ποιος θα τους πνηξει πιο αποτελεσματικα. Ποιος θα τους βαλει πιο γρηγορα στους φουρνους.
    "Στρατοπεδα" λεει ο Κλουζω. "ΝΑ φυγουν,να γκρεμοτσακιστουν" λεει ο αλλος ο γαλατας. "να ανακαταλαβουμε τι πολεις" λεει ο αλλος ο Ραμπο με τα γυαλακια. Να παρει αυτη η βρωμα ενα τελος λεει η Καμιναινα.
    "Να ναρκοθετησουμε τα συνορα" επανερχεται με πιο ρηξικελευθη ο σανοπωλης"
    "Πρεπει να ανασανουμε. Δεν παει αλλο."

    Και η "αριστερα",ενω μεχρι πριν απο λιγο καιρο,ενα "πειραζες" μεταναστη,ακομα και λαθρο, εσκιζε τα ρουχα της και σου την επεφταν εν τω μεταξυ 20 ΜΚΟ, 30 ανθρωπιστικες οργανωσεις, 15 κινηματα,οικολογοι,εναλλακτικοι, πρασινοι, γλαζιοι, κοκκινοι,επιτροπες, εκπομπες, πυρινοι λογοι, τα εξ αμαξης ακουγες, κινδυνευες με ληθοβολισμο. ΤΑ θυμαστε. Μεχρι ΧΘΕΣ.

    Τι εγινε τωρα; Αλλαξαν; Οι νεοταξιτες που το γυρολοι του κοσμου το εχουν για προσευχη και τα καραβανια των φουκαραδων τα χρησιμοποιουν παντοτε σαν "ασπιδα" ωστε να ξεσπιτωσουν και ολους τους υπολοιπους. Τι επαθαν ολοι αυτοι οι "ευαισθητοι"; Χαλασαν οι "χρορδες";
    Ρε εδω τους μαζευουν σανσκουπιδια,χιλιαδες,και δεν ανοιγει στομα. Μιλια. Μοκο.
    Απαξιωτικες εκφρασεις, προσβλητικες προτασεις, "ιδεες" που παραπεμπουν σε Ναζι, εχουν εκφρασει πλεον ολοι οι εως χθες "προοδευτικοι" κουλτουριαραιοι.
    Και μαλιστα απανες. Συσσωμοι. Μουγκα τα καναλια.Μουγκα οι καθηγηταδες που πληρωνονται απο τους ιδιους. Μουγκα οι παπαγαλοι. Μουγκα οι πασης φυσεως "ανθρωπισται".

    Τουμπα το εργο. Ολοι μοκο. Απο την Αλεκα και τον ΑΛεξη,μεχρι τον Ψαριανο και την Κανελη.
    Που ειναι τωρα τα "δικαιωματα" των κολασμενων;
    Που ειναι οι "ισες ευκαιριες" για ολους;
    Που ειναι οι "πρακτικες εξοντωσης";
    Που ειναι οι "απανθρωπες συνταγες";
    Που ειναι τα διεθνηστικα κολπα;
    Μοκο ολοι οι πουστιδες.

    Γιατι πλεον το συστημα κινδυνευει.Το συστημα που τους εξυπηρετει και τους θρεφει ΑΠΑΝΤΕΣ. ΑΠΟ ΑΚΡΑ ΔΕΞΙΑ ΕΩΣ ΑΚΡΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ. Ταρακουνιεται συνθεμελο. Δεν ηταν δα και ετοιμο για τετοια μνημονιακα "ριχτερ".
    Κινδυνευει, και δεν ειναι ωρα για μπαλκονατες αντιπαραθεσεις και υπερβολικες φωνες ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΓΙΝΟΥΝ ΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.

    Τωρα κοιταμε το "σπιτι μας".
    Το οποιο θα στηριχθει, ΜΟΝΟ ΕΑΝ ΔΩΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΨΗΦΟΦΟΡΟ. Και αφου δεν εχουμε να του δωσουμε,-αλλα ουτε και μας παιρνει να υποσχεθουμε-ουτε φαι,ουτε λεφτα,ουτε θεσουλες,ουτε θεαμα,ΤΟΤΕ ΑΣ ΥΠΟΣΧΕΘΟΥΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.

    ΚΑΙ ΓΑΜΩ ΟΜΩΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑ.
    "Εκδικητικου τυπου". Θεατης γινεται ο μικρομεσαιος ηλιθιος, μιας απιστευτης μεταστροφης. Επαθαν "Λιακοπουλιτιδα" οι πατερες του εθνους.Σαλταραν "Αφου τους εχεις αχτι,θα τους "σκουπησω" τους βρωμιαριδες. Δικη σου ειναι η πολη "γιγαντα".
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΚΑΝΑΜΕ 30 ΧΡΟΝΙΑ, ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΟΙ ΠΟΥΣΤΙΔΕΣ ΟΙ ΛΑΘΡΟ" Ζηταμε συγνωμη και επανορθωνουμε.

    Ενα ανευ προηγουμενου πλειστηριασμο "εθνηκοφροσυνης" βλεπουμε απο τους γλυφτες ολων των λαθρομεταναστων και πασης φυσεως χρησιμη μειονοτητα. Απιθανα πραγματα.

    ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ "ΣΚΛΗΡΟΤΗΤΑΣ" ΚΑΝΟΥΝ.Ποιος θα τους ξεπαστρεψει πιο γρηγορα υποσχονται. Ποιος θα καθαρισει τις πολεις "τσακ-μπαμ".
    ΨΕΥΤΙΚΑ ΟΛΑ ΑΣΦΑΛΩΣ. ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ.
    ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΝ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΑΥΞΗΘΟΥΝ,ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ "ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΝ" ΚΑΙ ΘΑ "ΜΙΛΗΘΟΥΝ",ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΘΑ ΤΑΙΣΤΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΠΟΤΙΣΤΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΓΑΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΕ ΤΑ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΗΜΑΤΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ "ΔΙΩΚΤΩΝ ΤΟΥΣ".
    Θα σε διαμελισουνε μαλακα. Κυριολεκτικα και μεταφορικα. Οχι οι "λαθρο".
    Οι σκουπιδιαραιοι. Που σημερα ταχα τους "σκουπιζουν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μπεθανης...Ενας τυπος με το ιδιο ονομα ειναι προεδρος στην Κορινθο.Ολως περιεργως,ξεκινησε με τεχνικο συμβουλο τον Καραβιτη.Ελληνοαμερικανος,με εδρα την Βοστωνη (εδω κραταω μια επιφυλαξη για την πολη),ο οποιος αφου ανελαβε την Κορινθο,vidi,vici μετα,αλλα η ομαδα ρολαρει ΚΑΙ σε διοικητικο επιπεδο.Λενε, οι Λα'ι'δες, οτι υπαρχει χρημα απο πισω του, δικο του.
    Πολλοι Μπεθανηδες βγηκαν στην φορα...!!!
    Μπορει να μου θυμησει καποιος,σε ποιον απευθυνοταν ο Μελισσανιδης στο τηλεφωνο πριν χρονια,οταν του ειπε "μην φυγεις απο την ΕΠΟ,ερχομαι να σε γαμησω..." ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εγω,δεν το θυμαμαι conpater.
    Δεν μας το θυμιζεις, να ευθυμισουμε λιγο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν θυμαμαι μετα απο ποιον αγωνα της ΑΕΚ ηταν,νομιζω με τους βαζελους,που ο διαιτητης δεν ειχε δωσει πεναλντυ? κατι τελος παντων,και ειχε γινει της πουτανας το μαγκαλι στο γηπεδο...
    Οποτε σηκωνει το τηλεφωνο ο Τιγρης,και λεει αυτο που εγραψα πιο πανω... Παει στην ΕΠΟ,βλεπει κατι κεφαλια να εξεχουν κρυμμενα κατω απο τα γραφεια,και ο δυσμοιρος ο (ποιος...) τρωει την μπουφλα αφου εκανε το λαθος να εμφανιστει ξαφνικα μπροστα του.Για αλλον πηγαινε,αλλος την εφαγε.Μετα απο μερες,του ζητησε τηλεφωνικα συγγνωμη,αλλα ο ατυχος υπαλληλος,εκανε τρεις μηνες να ξεπρηστει το ματι του.Του`χε γινει σαν του Τρυφων Ιβανοφ,το 4αρι της Βουλγαριας που ειχε ματια σαν την σφραγιδα της Ελληνικης Δημοκρατιας...
    Αυτο το τελευταιο,το ειχε γραψει ο Γεωργιου στο "καφενειο του" στον Φιλαθλο.Πως τον ελεγαν αυτον που εφαγε την μπουφλα ρε γαμωτο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή