Πέμπτη 29 Μαρτίου 2012

ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ

          Κάτσε ρε φίλε. Στα μαγαζιά των μπουζουκιών πας. Κάνεις υπομονή στα καινούργια απόλυτα τίποτα που λένε οι σάλτσες. και περιμένεις υπομονετικά να βγουν αυτοί οι τίποτες και να πουν κάτι παλιό. Και μετά το παίζεις διασκεδάζων. Γιατί να σε κατηγορήσω; Γιατί να σε προβιβάσω λέγοντας σε μαλάκα; Γιατί να με υποβιβάσω κάνοντας μια κάποια κριτική; Η κριτική έχει αξία αν πιάνει τόπο. Φυσικά κι από αυτόν που γίνεται. Αλλά δεν βαρεθήκαμε όλοι από τον φαύλο κύκλο; Μπα. Συνέχεια υπάρχει στο πηγάδι αφού γεννήσεις πάντα θα υφίστανται κι όλοι οι γονείς θα κοιτάνε το καλό τους.
             Δεν μιλώ για το πολιτικό σύστημα, ούτε για το επιχειρηματικό περιβάλλον.  Μιλώ γι' αυτήν την βρώμα που περικλείει τους πάντες κι είναι όλοι ευχαριστημένοι - δυσαρεστημένοι μέσα της. Και δανειστές και δανειζόμενοι. Σαν τα ματ με τους  αναρχικούς που πιασμένοι χέρι χέρι χορεύουν ένα λατινικοαμερικάνικο χορό. Ίδιον που χορεύουν τα δυό κόμματα εξουσίας κι ίδιον που χορεύουν όλοι οι πολίτες με το δικαίωμα στην κάλπη. ΙΔΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΛΗΣΤΟΣΥΜΜΟΡΗΤΚΗ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΒΕΒΑΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΑΠΕΧΟΝΤΩΝ.
                Τρέχει όμως κάτι; Ο Ντέμης επανέρχεται με νέα λαμόγια επιχειρηματίες, που φυσικά θα είναι χαμηλότερου επιπέδου με τα προηγούμενα παιδάκια, αλλά υπάρχει μια ειδοποιώς διαφορά: Ο ΝΤΕΜΗΣ ΕΜΑΘΕ ΚΙ ΑΡΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΩΡΙΜΟΣ. ΚΙ ΑΡΑ ΤΩΡΑ, δεν θα πάρει λευκή υπογραφή από κάτι μεγέθη, ΑΛΛΑ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΝΑ ΣΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ και μέσω αυτής να απαγκιστρώσει την δική του περιουσία κλπ...κλπ ...κλπ..., όπως λέει κάποιο δημοσιογραφάκι που λέγεται Βεργής και κατηγορεί το ντεμοτεχνείο, ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΑΡΧΗΓΟΣ ΤΟΥ ΝΤΕΜΟΤΕΧΝΕΙΟΥ ΚΑΘ' ΥΠΟΔΕΙΞΙΝ ΤΟΥ ΔΗΜΑΤΟΥ.  ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ, ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ που όμως δεν έχουμε πρόβλημα. Άμα δεν είμαστε εμείς, θα τρελαθούμε με τα χαρτζιλίκια;
               Και μπορεί ο Ντέμης να βρήκε άλλη μια ομάδα κορόϊδων να επενδύσει στην φαλημέντο ομάδα, του φαλημέντου προϊόντος της φαλημέντο χώρας, αλλά όλα είναι χαμηλότερα πια. Είναι αυτό που λένε " κι η κοσκινού τον άνδρα της με τους πραματευτάδες" ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ , όχι με τους self made αλλά με κάτι άλλο, που πραγματικά ο καζαμίας, δεν ξέρω με ποιόν θα τα βάλει. Προσωπικώς κι αν θα τα βάλει με την πούτσα μου, με βλέπω κερδισμένο. Οι καλές πίπες είναι χωρίς τιμή. Σαν τα χρέη της ΑΕΚ που δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα , αρκεί ο λαός να νομίζει οτι επειδή το κράτος ακόμα δεν μπορεί να υποβιβάσει τηνΑΕΚ, υπάρχουν και κάποια λαμόγια που ρίχνουν λεφτά και μπορούν να κοντράρουν τον Μαρινάκη σε επίπεδο άλωσης του άρματος.
              Αυτό που έκανε λάθος ο Αδαμίδης. Που κι ο μαλάκας ο ολυμπιακός προτιμάει τηνν ΑΕΚ σε σχέση με το κλασσικό δίπολο του. Αυτό από το οποίο έρχεται κι ο Ντέμης αλλά και τα εκατομμύρια των επενδυτών, που βάζουν λεφτά μόνο και μόνο για να τα χάσουν , εκτός αν μια χοντρή θα ανταποδώσει διότι η ΑΕΚ είναι προτιμότερη σε σχέση με τον κλασσικό αντίπαλο. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΔΥΝΑΜΗ, πραγματικά πρέπει να γίνει δαφνοστεφανωμένη.
              Ο Ντέμης προχωράει; ΠΟΤΕ. Πάνε άλλοι μπροστά, κι άλλωστε έγινε πιο έμπειρος. Σε τί; Ελάτε τώρα. Όλοι γνωρίζουμε. Δεν είναι το θέμα μας αυτό. Ο ΛΑΟΣ, που δεν είναι μαλάκας, ΝΑ ΞΑΝΑΜΕΤΡΗΘΕΙ. Και πόσο μοιάζει με την Ελλάδα, ΠΟΥ ΒΑΣΕΙ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ.  ΝΤΕΜΗΣ ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ = ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ. Η ΚΑΛΠΗ; ΔΙΚΗ ΣΑΣ. ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ; ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ. ΨΗΦΕΙΣΤΕ ΔΗΜΟΚΡΑΤΕΣ ΛΥΚΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΒΑΤΑ.
             

16 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ DIMI: ΣΕ ΠΑΩ. ΕΤΣΙ ΕΝΝΟΩ ΤΟΝ ΟΠΑΔΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΔΙΠΛΟ ΣΤΗΝ ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΗ ΔΕΞΙΑ. ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΜΟΥ, ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Μαστοροι οι Ιταλοι στη μανεστρα,μας ξανασερβιραν αλλη μια τετοια.
    Εκανε και τα τηλεφωνα του ο καθολου αλεγκρος Αλεγκρι στον Μουρινιο και να'σου το 0-0.

    Βεβαια αυριο ο Γεωργιου θα μας πριξει με την αποθεωση της τακτικης.
    Αν θελαμε τακτικη,πηγαιναμε και στο σκακι του Χατζιχρηστου.

    Αλλα βεβαια,αλλο τιθελει ο πελατης και αλλο το εχει το κατστημα.
    Ενα πας σε βεχνιναδικο και ζητησεις μορταδελα,δεν σου φταιει κανενας. το πολυ-πολυ να σου δωσουν κανενα κομματι σαμπρελα.

    Η Μιλαν ειναι η συμπαθεια μου απο Ιταλια. Ελεω Σακι και Καπελο.
    Που τωρα την ειδαμε να παριστανει τον Παπαμιχαηλ στο Μανιακι.Ασχημο θεαμα.

    11 πισω. Ασσοι βεβαια οι Νεστα Αμροσινι σε αυτα. Τραβα λιγο σορτσακι,λιγο χερακι,λιγο το αρχιδι,την φαβοριτα του αντιπαλου και να'σου το αποτελεσμα.
    Πραγματικα η Μπαρτσα καταστρεφει ομαδες.

    Την οποια-θα ξαναπω-δεν την βλεπω "φρεσκια". Εχει "φτωχινει". Δεν βοηθεισε βεβαια και το αμυντικο τοιχος των Ιταλων.
    Αλλα οπως και να εχει,υπαρχει μια αμηχανια στο παιχνιδι της.
    Εκει που καποτε οταν επιτιθοταν εμοιαζαν με επιθεση Ινδιανων,τωρα σταματανε,ξεροβηχουν,ξυνουν το κεφαλι τους.Και στο τελος κουτουλανε μεταξυ τους.

    Αριστη η φυσικη κατασταση των γερομιλανεζων βεβαια. Να το πουμε. Πρεσιγκ παντου και αρκετα ψηλα.
    Τελος παντων
    Θα δουμε τι θα γινει στην Ισπανια.

    Η δε Μπαγερν ειναι σε πολυ καλη κατασταση. Και θελει και το κυπελο για ευνοητους αλλα και περισσοτερο ευνοητους λογους. Να το φερει στη Βαρβαρια,να χεσει μεσα ο σακατης και να το σερβιρει στη καμπουρα αφεντικινα του.

    Την περιμενει ο Μουρινιο βεβαια. Μπαγερ-Ρεαλ.
    Και θα εχει πολυ ενδιαφερον η διαιτησια στα 2 αυτα ματς.

    Και θα ειμαι με τον Μουρινιο,αυτη τη φορα,οπως και να εχει.Οχι γιατι εχω κατι με την Μπαγερ ειδικα. Απλα δεν καταλαβαινω γιατι ασχολουνται με το ποδοσφαιρο οι Γερμανοι. Οπως και οι Αγγλοι.
    Ακαταλαβιστικα, για καποιον που αγνοει. Πολυ κατανοητα για οποιον ξερει οτι μιλαμε για τους μεγαλυτερους κλεφτες.

    Κλεβουν εναν κιονα απο εδω,μια μουμια απο κατω,ενα συγγραμα παραπερα,εναν πινακα απο τον αλλον,μια ιδεα απο τον παραλλον,ενα συστημα απο τον παραδιπλα και να σου η "κληρονμια".Ετοιμη.

    Να βαλουν διαιτητη τον Σοιμπλε με το καροτσι.Οχι.Ειναι πολυ προφανες. Να βαλουν το μουλικο τον Ρεσλερ. Η τον κωλομπαρα τον Ρεν. Η τον παιδεραστη τον Μπαροζο.
    Η ας βρουν καποιον απογονο του Γκαιμπελς. Το εγγονι του Χιτλερ. Ενα ανιψι του Ρουντολφ Ες.
    Εναν "εκαθαριστη" του Βορα τελος παντων.
    Εχουν δυναμεις. Δεν τους φοβαμαι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. το ζήτημα της διεκδίκησης των κατοχικών οφειλών παραμένει ανοικτό και θα ασκηθεί «εν ευθέτω χρόνω, όποτε κριθεί αυτό αναγκαίο». Ο ανεξάρτητος βουλευτής Παναγιώτης Κουρουμπλής και άλλοι βουλευτές είχαν ζητήσει να προσέλθουν στη συνεδρίαση τόσο οι πολιτικοί αρχηγοί όσο και ο Πρωθυπουργός.

    Eτσι σας θελω.Το κεφαλι ψηλα. Μη το βαζεται κατω. Σας πιστευουμε...

    Κατά τη συνεδρίαση διαπιστώθηκε ότι ο σχετικός φάκελος που υπήρχε πριν από δεκαετίες στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους αναζητείται, (γιατι,που ηταν;) η δε Τράπεζα της Ελλάδος (ναι...ναι) παραπέμπει για το κατοχικό δάνειο στο υπουργείο Οικονομικών κι αυτό με τη σειρά του στην ΤτΕ.(ουφ.Και νομιζα οτι η προταση αυτη δεν θα εχει τελεία. Για συνεχα...) Η ακριβής εκτίμηση του κατοχικού δανείου σε σημερινές τιμές - όπως σημείωσε η Βάσω Παπανδρέου - δεν έχει γίνει. (γιατι ρε Βασω; Γιατι κοριτσι μου; Ειναι απλο: Το ενα σου ματι αφου κοιτα αριστερο,θα κοιτα τα νουμερα επι κατοχης και το ζερβο θα κοιτα τον πινακα με τα επιτοκια. Αυτοματα θα δεις το νουμερο.Απλο)

    Ε,οχι ρε πουστη μου. Τωρα που καυλωσαμε,δεν βρισκουμε γκομενα; Για λεγε,για λεγε...

    Ο υπουργός Οικονομικών, Φίλιππος Σαχινίδης,(ναι....ναι) δήλωσε πως αναζητεί το αρχείο που υπήρχε πριν από δεκαετίες στην Διεύθυνση 25(τι ειναι αυτο παλι;) του Γενικού Λογιστηρίου του Κράτους και που αφορούσε ζητήματα πολεμικών αποζημιώσεων: «Το αναζητώ - και θα θέσω στην διάθεση της Επιτροπής, οποιοδήποτε στοιχείο υπάρξει. (ελα βρε χρυσε μου. Κοιταξε βρεστο. ΨΑξε. Καπου θα ειναι. Κατω απο τον καναπε. Πανω στο παταρι...) Οι υπηρεσίες με ενημέρωσαν (ωωωωχ) πως κανείς την τελευταία 20ετία δεν ασχολήθηκε με το ζήτημα αυτό» ανέφερε ο υπουργός.

    Οχι ρε πουστη,παλι. Οχι. Τι γκαντεμια ειναι αυτη.
    Σας παρακαλουμε ρε παιδια. Καντε κατι.
    Ψαξτε παντου. Ψαξτε στην κωλοτρυπιδα σας. Στα αρχεια τις Ιντρακομ,στην τουαλετα του Χριστοφορακου. Στη φωλια του Σιμητη.

    Ρε αντε να χαθειτε υπηρετες-μουλοι,που εχετε και "στοιχεια" για τα αφεντικα σας.Και τα αναζητειτε κι'ολας.Και δεν τα βρισκετε.Και θα τα βρειτε ομως.
    Ρε αντε γαμιθειτε δουλακια πληρωμενα που χασατε τη λιστα του σουπερ μαρκετ στο δρομο.
    Ρε αντε να παλουκωνθειτε τομαρια που δεν εχετε το θαρος, οχι να τα "βρειτε" αλλα ουτε να τα κοιταξετε.
    Ρε αντε να πνηγειτε μπανιστιρτζιδες βιασμων,που χασατε τα στοιχεια.Ματακιδες πισω απο θαμνους.
    ΑΠΟΥΤΣΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χρηστο οχι και 11 πισω. Δεν ειναι Ιντερ η Μιλαν ουτε ο Αλεγκρι special να παιζει ο ημπρα στοπερ..
    Μια χαρα επαιξε, και στις αρχες του πρωτου και σχεδον σε ολο το δευτερο.
    Και πιεσε ψηλα και μαζεψε πολυ το κεντρο και φασεις εκανε.

    Με τη Μπαρτσα παιζεις που αμα σε πετυχει ανοικτο (η το special βλακα κλειστο) σου εχει ριξει ενα ντορτι και δε καταλαβες τι εγινε.

    Η οποια χθες δεν ηταν καλη απο τη μια και απο την αλλη ο Αλεγκρι εκανε αυτο που ο special Β-Λ-Α-Κ-Α-Σ δε μπορει να κανει.

    Εβαλε τα χαφ να πιεσουν τη μπαλα στα μπακ και στο μασερανο ΠΡΙΝ αυτη φτασει στα κοντα μπροστα.
    Αποτελεσμα να κλεβει μπαλλες και να κοψει στα δυο τον αντιπαλο, οσο αντεχε να το κανει.

    Γιατι ο Ημπρα δε μαρκαρει και ο Ρομπινιο ΑΠΟΡΩ γιατι παιζει ποδοσφαιρο και οχι το πουλι του σε καποια παραλια.
    Παντα την ειχα αυτη την απορια.

    Με το Μποατεκ μεσα ομως και τον Αμπροσινι να θελει 2-3 τσαβι απο πλευρας δυναμης και μαρκαρισματος ομως εγινε η δουλεια.

    Βεβαια μπορουσε ανετα να ειναι 0-2 οπως και 2-0 το σκορ αν εμπαιναν τα στοιχειωδη.
    Οπως κατα 70-80% ηταν πεναλτι η φαση στην αρχη και ο διατητης κωλοσε απλα γιατι ηταν η Μιλαν.

    Για τη περιγραφη του ματς δεν εχω να πω τιποτα.
    Οταν ακους: παλι καλα που σταθηκε ο Νεστα!!! και μπραβο του...τι αλλο να πεις?

    Για το Νεστα μιλαμε ετσι? Οχι για τον Αβρααμ ουτε για τον Τραι..
    Για το Νεστα,εναν απο τα καλυτερα σεντερ μπακ που εχει βγει εδω και 20 χρονια απο τη μεγαλυτερη σχολη αμυνας του κοσμου, τν ιταλικη..

    Τεσπα, δυσκολα βλεπω να κανει δευτερο κακο ματς η Μπαρτσα και να μη σκοραρει. Πραγμα που σημαινει οτι θελω Minimum 1-2 γκολ για να περασω πραγμα δυσκολο,αλλα οχι ακατορθωτο.

    Μιλαν ειμαι, εχω τη μεγαλυτερη φανελα στο πλανητη.

    Βασιλλισες με χαρισμενα ρουφιανοκυπελλα και special ειναι ΓΑΤΑΚΙΑ μπροστα μου.

    Μπορει να μην ειμαι στα καλυτερα μου και να θελω ενισχυση αλλα ειμαι Μιλαν.
    Και το 94 (ΕΙΜΟΥΝΑ ΜΕΣΑ) εριξα ντορτι στο Στοιτσκοφ με Σαβισεβιτς Ντεσαγι και Μασαρο.Που μου ηθελε και κυπελο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλα εμεις δεν ειμαστε που βγαζουμε φορολογικη ενημερωτητα οχι επειδη δε μπορουμε αλλα επειδη δε θελουμε?

    Καμμια ποινικη ευθυνη εχει αυτος που τα ελεγε και που τα εκανε?

    Για ρωτα ρε ΓΛΑΣΤΡΑ Δημητρελο το αφεντικο σου γιατι εκανε τετοιες δηλωσεις?

    Και μη μου πεις τωρα οτι δε ξερεις?

    Μεχρι και οι καθαριστριες ξερουν οτι δε κανεις τιποτα αμαδε το ρωτησεις..

    Αιντε τωρα πληρωσε τη δοση του Σεπτεμβριου και τοτ Δεκεμβριου που το ΑΦΕΝΤΙΚΟ σου διαλαλουσε οτι τα εχει πληρωσει.

    Και μη βιαζεσε να βγαλεις ψευτη το Πουλακο γιατι ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ ΨΕΥΤΗΣ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ Ο ΑΓΑΜΙΔΗΣ ΚΑΙ Ο ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟΣ.

    Οικονομοπουλε (που μου εγινες και εσυ παραγωντας-ΓΥΜΝΟΣΑΛΙΑΓΚΑ):
    Aμα χρωστας 1.235.000 ευρών ληξιπρόθεσμη οφειλή του άρθρου 44, 1.337.000 για το αρθρο 15 και συνολο 11.256.000 ευρώ που αφορούν την ρυθμισμένη οφειλή του νόμου 3888/10.

    Παράλληλα φόρους από τον Μάρτιο έως τον Δεκέμβριο του 2011 ύψους 3.045.000
    ΦΠΑ και ΦΜΥ ύψους 97.000, κι όλα αυτά χωρίς τις προσαυξήσεις.
    ΙΚΑ 1.057.161 χωρις ρύθμιση...

    Τοτε τα 840,000 χιλιαρικα ΠΟΥ ΛΕΣ (γιατι ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΣΑΣ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΠΛΕΟΝ) οτι πληρωσες φτανουν για τυροπιτες.

    Αιντε ΜΑΛΑΚΑ που επειδη δε μιλαμε εγινες και εσυ καποιος..

    Και αμα δε ξερεις προσθεση η δε μπορεις να πεις ενα ποσοστο ξαναγυρνα σε αυτο που ΥΠΟΤΙΘΕΤΑΙ οτι κανεις.

    Να κυνηγας το Μακη δηλαδη. Και λεω υποτιθεται γιατι ακομη δεν εχουμε δει ουτε τσιγγινο κερμα απο το Μακη.
    Και μας τα ειχες κανει τσουρεκια το Φεβρουαριο οτι εχεις καθαρισει.

    ΔΡΑΣΤΗΡΙΕ ΒΛΑΚΑ

    ΕΓΚΑΘΕΤΕ ΗΛΙΘΙΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑ ΜΟΥ; Ο ΕΦΡΑΙΜ ΕΞΩ. ΟΧΙ ΠΑΙΖΟΥΜΕ. Ή ΜΑΛΛΟΝ ΠΑΙΖΕΙ Ο ΠΟΥΤΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ steven

    Ο ΚΑΘΕ εφραιμ βρηκε και τα εκανε.

    Ας μπουζουριασουν ΑΠΑΝΤΕΣ της υποθεσης αν εχουν αντερα.

    Ρουσοπουλους Δουκες Εφραιμ κλπ

    Δε δινω ΚΑΝΕΝΑ δικιο στο τραγοπαπα (ισα ισα που τους σιχαινωμαι) αλλα οταν εχεις τετοιο ποινικο αδικημα δε γινεται να το εχει διαπραξει μονο η μια πλευρα σωστα?

    Ξερω ο γιος του ταχυδρομου εχει εξαφανισθει μαζι με τη γυναικουλα του αλλα ας ψαξουν λιγο θα τον βρουν.

    Τωρα που ανοιγει ο καιρος μπορει να ειναι και ΣΤΗ ΒΙΛΑ ΤΟΥ ΣΤΗ ΠΑΡΟ ΠΡΙΝ ΤΗ ΝΑΟΥΣΣΑ ΔΕΞΙΑ ΣΤΙΣ ΚΟΛΥΜΠΗΘΡΕΣ.

    Ας ρωτησουν το Βλαχοδημαρχο Παρου το Ραγκουση πως να πανε.

    Η αν θελουν τους λεω κ εγω.

    ΝΗΣΙΑ λεγεται το συγκροτημα και πωληθηκε 1,7 εκκ το συγκεκριμενο σπιτι απο οσο ακουστηκε.

    Παμω στο δρομο δεξια απο τη παραλια ΜΠΑΜ κανει δε το χανεις.

    Αιντε με τους εν δυναμει που ΚΛΕΨΑΝΕ και απλα τη κανανε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πως θα κανει Πασχα ο Πουτιν με φυλακισμενο τον γυρολογο της Αγιας Ζωνης;
    Ελευθερος ασφαλως. Με περιοριστικους ορους,λεει.
    Ενταξει,μοναχος ειναι,ουτως η αλλως,αυτοπεριοριζεται μονος του.

    Και αλλωστε, ολοι εμεις "ελευθεροι με περιοριστικους ορους" δεν ειμαστε;Μπορεις να παρεις καμια αποφαση που σε αφορα; Μπορεις να δεις παρελαση; Μπορεις να πας στο Συνταγμα; Μπορεις να σηκωσεις πανο η γιαουρτι;
    Μπορουν πολλοι να παρουν πρωινο στο Χιλτον; Μπορει κανεις να παει σινεμα οικογενειακως,μετα σε ταβερνα οικογενειακως;
    Η μπορει κανεις να βγει απ'τη χωρα; Η μηπως το μουνι της Τζουλιας ειναι στη "λαικη";

    "δεν εχει πλοιο για σε,δεν εχει οδο,ετσι που την ζωη σου,την ριμαξες εδω"
    Mesologi-Land.
    Ειτε παιδες Ελληνων...ειτε γεροι Ελληνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Σε απαντηση του ομοσταυλου βοδιου Τουρκογλου περι του περιφημου χαρατσιου στο λογαριασμο τηςΔΕΗ ο γιγας Σαμαρας, ειπε: "προτιθεμεθα να καταργησουμε αυτον τον φορο και να τον ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΟΥΜΕ, με ενα αλλο ενιαιο φορο που θα αφορα στο συνολο της ακινητης περιουσιας ο οποιος θα ειναι πιο δικαιος πιο...πιο...πιο"
    Πιο μαλακα δεν πρεπει να εχει ματαδει η χωρα απο την εποχη της ναυμαχιας της Σαλαμινας.

    θα καταργησει εναν φορο για να τον επαναφερει ενταγμενο σε ενα αλλο πλαισιο. ΤΟ οποιο βεβαια τιποτα δεν εξασφαλιζει οτι στη σουμα τελικα δεν θα ειναι μεγαλυτερος απο τον υφισταμενο.

    Και βεβαια εσκισε τα ρουχα του στο θεμα των λαθρομεταναστων και των 10 πληγων που φερουν. "πρεπει να επανακαταλαβουμε τις πολεις μας". (ασε που και ο Καμινης εσκισε και τις δικες του καλτσοδετες "ειναι το νο 1 προβλημα κλπ-κλπ"

    Ρε πουστη,ρε γιε του Εφιαλτη,ποιος τους ανοιξε τις πορτες;
    Ποιος ανοιξε το κουτι της Πανδωρας,μωρη Πανδωρα; Τι ακριβως εκανες σαν υποργος "εξωτερικων";
    Οταν λεμε "Εξωτερικων" μωρη λερα, δεν εννουμε υπουργος των "Εξω".
    Παρεξηγησες ρε καθαρμα. Πααρανοησες. Των "ΕΔΩ" εισουν υπουργος ρε μουνι της λασπης.Οχι των "εξω". Η μαλλον θα μπορουσες να εισουν τετοιος,αν δεν εισουν μισελληνας.
    Διαβασε μας κανενα ποιημα της γιαγιας σου.
    Και τραβα στη Καλαματα να φας κανενα συκο.

    Και να μη ξεχασω να παρω-ξανα και ξανα-τηλεφωνο τον πατερα μου να του πω "μπραβο". Και να τον συγχαρω και εγω, που σε εκανε βολτες με αφισες με το αγροτικο και "γιορταζε" κορναροντας στα χωρια σαν τελαλης.
    Αντε μαλακες και οι δυο.

    - Αυτος ο Τομσεν,πραγματικα εχει ξεπερασει καθε οριο. Ειναι εκτος ελεγχου. λεει ο Τσιμας,που παντα προσπαθει να χεσει,σφυγμενος.

    -ποιος ειναι αυτος ο τυπος που περιφερεται σαν πρωθυπουργος, και σαν αυθεντια μας υποδεικνυει τι πρεπει να γινει και ποσο θα κοψει τους μισθους" σιγονταρει ο Πρετεντερης. Σκιζει τις ζαρτιερες του και αυτη η κοκκινη αδερφη. Ενω η πουτσα εχει μπει στον κωλο του,ξαφνικα γυριζει και λεει στο μαυρο:"αλτ,τις ει...ο κωλος μου πονει.
    - Μα ναι...ειναι δυνατον αυτος ο "τυπος" να γυριζει παντου και να μας λεει τι θα κανουμε. Και ασε το αλλο: Δεν κανει κουβεντα για αναπτυξη. τιποτα περι παραγωγης και ανταγωνηστικοτητας..." πετιεται και η γουρλοματα μουμια η Τρεμη,συνεχιζοντας το θεατρο που παιζουν,μπρος στα ματια του μαλακα.
    Ο Καψης απο το διπλα παραθυρο,κουνουσε ΕΛΑΦΡΑ την αδεια κεφαλι του,με εκεινο το απορημενο υφος του εγεκφαλικα σακατεμενου,σιωπηλα συμφωνοντας με αυτα τα "αισχη", τα οποια ομωως ειναι πολυ επικερδη και για τους ττεσσερις και τους κρατανε σαν κουραδες στον αφρο του βοθρου.
    Πεταξα το τηλεκοντρολ αλλα δεν την πετυχα την πουτανα. Ουτε την τηλεοραση,ουτε και την Τρεμη.
    Φτου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ29 Μαρτίου, 2012 21:31

    ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΑΦΗΝΑΝ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ ΜΕΣΑ.ΠΑΣΧΑ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΤΣΑΡΟΣ ΠΑΣΩΝ ΤΩΝ ΡΩΣΙΩΝ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΟΛΗΤΑΡΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΠΑΡΕΑ.ΤΕΤΟΙΑ ΣΧΕΣΗ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΤΗΜΑΤΑ.ΑΝΑΡΩΤΙΕΜΑΙ ΕΑΝ Ο ΕΦΡΑΙΜ ΗΤΑΝ ΠΡΩΘΗΠΟΥΡΓΟΣ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΠΩΣ ΘΑΤΑΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΟΛΑ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑΝ ΡΟΛΟΙ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΟΝ ΕΙΚΑΖΩ.ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΕΣ ΤΟΥ ΒLOG ΓΙΑ ΤΣΑΜΠΙΟΝΣ ΛΙΝΓΚ.ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΤΑΙ 11 ΕΝΑΝΤΙΟΝ 11 ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΝΙΚΟΥΝ ΠANTA ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.GARI LINEKER.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Dimi: Ποια 850 χιλιαρικα; Με 115 χιλ, θα σκασει μυτη αυριο στον εφορα ο φουκαρας ο Δημητρελος. Η που θα τον ξανακερασει καφε,η που θα τον πεταξει απο το παραθυρο.
    Αυριο ειναι και η "τελευταια ημερα". Ετσι ειναι παντα. Ολοι περιμενουμε μια Παρασκευη να ξεκουραστουμε.

    Και απαντηση ακομα,τιποτα. "Ειδηση"...
    Και θα μου πεις "αφου μεχρι σημερα τιποτα δεν εγινε,γιατι να γινει αυριο". Που να ξερω; Η Ελπιδα πηδιεται παντα τελευταια.
    Αυριο εχει κληρωση στο Τζοκερ. Και αν του κατσει;

    Ουτε και απο την πλευρα του κοντου εχαμε σημερα κανενα νεο. "Ειδηση"...
    Οι "επενδυτες" που ειναι στο "πλευρο του" δεν εμφανισαν χρημα.
    Πλευρο το οποιο προ ολιγων μολις χρονων εκεντηθει απο την λογχη της οργανωσης.Παρεδωσε το πνευμα του ο κοντος βασιλεας. Και σεισμος μεγαλος εγενετο.
    Και ο "Λογκινος" μουσιας,πολυ εταραχθει.Σφοδρα.
    Και ειπον: "Αληθως. Ουτως εστι ο θεος του Παπα.
    Και ο Καρανουτσος θα σταθει σαν αγγελος και θα μας πει χαρμοσυνα: "τι ζητατε τον κοντο αναμεσα στους ψηλους; Ουκ εστιν ωδε".
    Και θα ξαναμαζωχτουν αι μαθηται αυτου,αναμενοντες τον δασκαλο. Και θα ειπει εις αυτους "πορευθεντες μαθητευσατε παταν τα εθνη. Εαν θελωμεν πρωταγωνιστισωμεν εις το χωριον τουτον,μια μονο χαραμας ελπιδος υφισταται. Να γενομεν απαντες υπηκοοι του δαφνοστεφανομενου εφηβου.Οστις θελει κωθωνες (κυπελα) οπισω μου ελθειν"
    Αμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Τακη: ...ναι. ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ εχουν βαλει ολους τους αλλους στο φουρνο με πατατες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. - Θα παω για δουλεια στη Γερμανια. Βρηκα.
    - Τι δουλεια;
    - Σε φουρνο
    - Τι "φουρνο"...;
    - Φουρνο ρε.
    - ....
    - Οχι ρε μαλακα. Οχι τετοιον. Κανονικο.
    - Αυτο λεω.
    - Ρε,"Κα-νο-νι-κο" λεμε.
    - Δηλαδη;
    - Ψωμι,παξιμαδια,πιτες...
    - Α...α, τους "συνοδευετε" κι'ολας. Οχι ξεροσφυρι,οπως τοτε...
    - Τι εννοεις;
    - Τιποτα. Και απο λεφτα;
    - Καλα. Πολυ καλα. 2 χιλιαρικα το μηνα. Χωρια τα εξτρα.
    - ξερω...ξερω. Δοντια,βερες...
    - Τι λες ρε μαλακα;
    - Α, ωστε χωρις. χμμμ... μια στιγμη να το σκεφτω....
    - Τι να σκεφτεις. Ασε. Ευκαιρια. Αμα θες ελα και συ.
    -Λεφτα για εισητηρια ρε συ.Δεν εχω.
    -Δε χρειαζονται πολλα. Θα παμε με τραινο.
    - Με τιιιι;
    - Κοιτα το μαλακα. Με τραινο ρε.Δεν εχεις ξαναταξιδεψει.
    - Πως. Αμε. Αλλα μεχρι την Λαρισσα. Ασε δεν γαμιεται...ποιος τρεχει τωρα στο Μπιρκεναου...κανει και κρυο.
    - Τι λες ρε. Αμβουργο λεμε. Και γαμω. Μπαρακια,τσαρκες...πουτανες...λιμανι.
    - Ναι,ναι,ξερω... αυτα πανε μαζι.Το ξερω απο εδω.
    - Λοιπον,τι λες; Φυγαμε; Μια αποφαση ειναι. Τι να κατσεις να κανεις εδω στη κωλοπολη και την κωλοχωρα;
    -Σωστα. Αλλα,μια απορια εχω ομως.
    - Τι;
    - Αφου ειναι τοσο χαλια εδω,γιατι ερχονται ολοι εδω να μεινουν,εστω και για 20 μερες διακοπες και μετα δεν θελουν να φυγουν;
    - Τι να σου πω. Ποιος ξερει τι μαλακες ειναι και αυτοι.
    -Σωστα. Αν δεν ηταν, θα ψαχνανε για φουρναρη αλλον εναν μαλακα σαν και σενα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗ ΣΤΟΥΡΝΑΡΑ: ΟΧΙ ΤΟΝ ΕΦΡΑΙΜ. ΤΟΝ ΠΟΥΤΙΝ ΝΑ ΕΛΕΓΕΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥΛΕΓΑ ΑΝ ΘΑ ΚΑΙΓΟΤΑΝ Η ΗΛΕΙΑ Ή ΑΝ ΘΑ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΦΤΑΣΕ ΤΟ ΕΝΤΕΡΠΡΑΪΖ ΣΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ. ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥ ΚΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ ΟΙ ΑΡΙΣΤΕΡΟΙ. ΜΗΝ ΧΕΣΩ. ΤΟ ΤΟΡΠΙΛΙΖΕΙΣ ΜΕ ΣΥΡΙΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΤΟ ΚΟΥΤΙ ΜΕ ΤΑ ΣΠΙΡΤΑ.
    ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ, ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΨΩΜΙΑ ΘΑ ΨΗΝΕΙΣ Ή ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ; ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΤΑ ΤΡΩΝΕ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ.
    ΕΛΑ ΡΕ ΜΠΙΛΜΠΑΟ. ΓΑΜΑ ΤΟΥΣ ΤΗ ΜΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποινη. Ποινες μαλλον.
    2 χιλιαρικα καλειται να δωσει ο πολυπαθος,ξακουστος και πολυμηχανος Δημητρελος.
    Παλι καλα.
    Το ωραιο ειναι το αλλο. Η ακριβει των προστιμων,λες και προκειται για τιμες σε σουπερ μαρκετ.
    ΑΕΚ 2 χιλιαρικα (στρογγυλα)
    ΟΣΦΠ δυομιση (2.500). Ποθεν. Το "παραπανω εκαναν τα τσουκαλοπαιδα και τι διαφορετικη διατιμηση ειναι αυτη; Με βαση τι; Παμε παρακατω:
    ΟΦΗ Σαρανταμια χιλιαδες. (41.000) Οπως λεμε "παρα μια τεσσαρακοντα". Εδω εχουμε τεσσαρακοντα και μια. Γιατι οχι ας πουμε 40 στρογγυλα;

    Τι αρκιβως διειδαν οι λεπτοχειρουργοι των ποινων; Με ποια θεια προνοια καθιστανται τοσο ακριβοδικαιοι που θα τρομαζε και ο Σολωμων;

    Πως ειναι δυνατον να εχουμε τετοια ακριβια στην ζυγαρια αυτης της διακαιοσυνης και παραλληλα σε πιο βαρια ζητηματα,αυτη η λεπτη ζυγαρια, εκατοστων του γραμμαριου,που θα την ζηλευε και ο Εσκομπαρ, μετατρεπεται σε μια ακαμπτη και χοντροκομενη πλαστιγγα που μια γερνει κατα δω,μια κατα κει,μια κολλαει...

    Και απο τη μια π.χ. να ειναι 3 υποβρυχια και απο την αλλη μια σακουλα σκουπιδιων και η πλαστιγγα να γερνει προς την σακουλα;
    ΝΤΕΝ ΚΑΤΑΛΑΜΠΑΙΝΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή