Δευτέρα 26 Μαρτίου 2012

ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ

             Χριστίνα Ζαραφωνίτου. Ποιά είναι πάλι αυτή; Μια υπερβολική. Και λογικό είναι αφού υπηρετεί ως διευθύντρια του προγράμματος μεταπτυχιακών σπουδών εγκληματολογίας του Πάντειου πανεπιστήμιου. Και κάνει έρευνες και στατιστικές για τον τομέα της. Σαν δεν ντρεπόμαστε με τα στοιχεία που ήρθαν στο φως της επικαιρότητας ( πιο ισχυρή λέξη από την δημοσιότητα ):
                      -  75% των καταστημαρχών χαρακτηρίζουν ανασφαλή την γειτονιά τους.
                      -  97% είναι οι ανασφαλείς καταστηματάρχες στην Κυψέλη.
                      - 29% φτάνει το αντίστοιχο ποσοστό στους καταστηματάρχες της Ηλιούπολης.
                      - 34,5% έχουν πέσει θύματα κάποιας εγληματικής ενέργειας ( ληστεία, επίθεση ).
                      - 40% των επιχειρηματιών στην Κυψέλη έχουν δεχθεί επίθεση 4 ή και περισσότερεσ φορές.
                      - 58% δηλώνουν πως δεν έμειναν ικανοποιημένοι από την ανταπόκριση της αστυνομίας.
                      - 96% έχουν τοποθετήσει συστήματα συναγερμού στην Ηλιούπολη.
                      - Στην Κυψέλη περιορίζονται στο 68%.
                 Γιατί συγκεκριμένα αναφέρονται η Κυψέλη και η Ηλιούπολη; Διότι η έρευνα διεξήχθη για την περιοχή της πρωτεύουσας. Που όμως η Αθήνα έχει το 50% του πληθυσμού της χώρας. Άρα αναλογικά, πόσο και να διαφοροποιούνται τα ποσοστά αν η έρευνα ήταν πανελλήνια; Μπορεί και να άλλαζαν βέβαια, αλλά πού να βάζαμε στην έρευνα μέσα, και αθηναϊκές περιοχές όπως την πλατεία Καραϊσκάκη, την πλατεία Κοτζιά ή την πλατεία Κουμουνδούρου. Μία η άλλη κοντολογίς. Τις πλατείες Αμερικής, Βικτωρίας και Κολιάτσου τις θεωρώ Κυψέλη.
                  Κι οι κάτοικοι των συγκεκριμένων περιοχών - εγώ μεγάλωσα στα Εξάρχεια και σήμερα τρέμω να πάω εκεί - ζητούν κατά 45,5% περιορισμό των ατομικών τους ελευθεριών για καλύτερη αστυνόμευση. Αυτό είναι το μόνο που δεν κατάλαβα από την έρευνα ή μάλλον από την άποψη των ερωτηθέντων. Όταν υπάρχει ασφάλεια στην γειτονιά σου επειδή περιπολεί αστυνομία, αυτό σημαίνει στέρηση ελευθερίας; Αλλά δεν είναι εδώ το θέμα μου ούτως ή άλλως.
                 Το θέμα μου είναι οι υπερβολές. Που τις κατέγραψε η Ζαραφωνίτου σωστά ή που τις γκρέμισε μετά ο Κοκκαλάκης, ο εκπρόσωπος της αστυνομίας; Ο οποίος με στεντόρεια φωνή κι αποφασιστικότητα Κλουζοχοϊδη διεμήνυσε: " Διαθέτουμε 55 χιλιάδες αστυνομικούς, άριστα εκπαιδευμένους για κάθε κατάσταση." Κι αυτό το είπε, όχι επειδή διάβασε την έρευνα, αλλά με αφορμή κάτι κινήσεις για οργάνωση αυτοπροστασίας πολιτών, της πρότασης του Καρατζαφέρη για ελεύθερη χρήση όπλου σε επίπεδο αυτοάμυνας και το σχετικό νομοσχέδιο με τους ένοπλους επάνω σε πλοία. Δηλαδή του Κουτρούλη ο γάμος κοινά, αφού το ΚΚΕ διαφώνησε αλλά ο Καρβέλας συμφώνησε και βαστάτε Τούρκοι τ' άλογα.
               Αυτοί οι 55 χιλιάδες είναι για την Αθήνα ή για όλη την Ελλάδα; Το αγνοώ, αλλά ας πούμε οτι είναι μόνο για την πρωτεύουσα. Αφού η έρευνα έγινε για όλη την Αθήνα κι αφού όλη η εγληματικότητα περιορίστηκε στην Κυψέλη και στην Ηλιούπολη, τμήμα των άρστα εκπαιδευμένων 55 χιλιάδων, δεν μπορεί να κάνει καλά τις δυό αυτές περιοχές; Τι σόι άριστη κατάρτιση έχουν; Διασκορπίζονται αλλού κι έχουν αφήσει αυτές τις περιοχές έρμαια; Ή για προσωπική τους ασφάλεια περιπολούν την Εκάλη, το Ψυχικό και το Κολωνάκι, εκεί που ο κάτοικος και λεφτά έχει κι άρα και προσωπική φρουρά; Εκτός αν ισχυριστεί ο Κοκκαλάκης οτι οι ασφάλειες των περιοχών αυτών οφείλονται στην ελληνική αστυνομία, που κατά την γνώμη μου ούτε να συλλάβουν δεν ξέρουν. Κι αστυνομικοί γίνανε απλά και μόνο για να έρθουν στην πόλη, όχι για να καταταγούν σε σώμα ασφαλείας του πολίτη, που θέλει αρχιδάρες.
              Ταυτόχρονα, όλα τα κόμματα θέλουν να απελευθερώσουν το κέντρο της Αθήνας από την γκετοποίηση του. Τίποτα ο Κοκκαλάκης που είναι υπερκομματικός. "...σιγά σιγά, θα τα κάνουμε καλύτερα..." Μην βιάζεσθε ρε παιδιά. Μπορεί κι όταν ερημώσει το κέντρο ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΚΙ ΑΥΤΟ ΜΠΙΡ ΠΑΡΑ ΟΙ ΔΑΝΕΙΣΤΕΣ, τότε να σας φέρουν να πείτε για τα κατορθώματα του Τεν Τεν και η Πάντειος να κάνει έρευνες για τις επόμενες περιοχές που πρέπει να υποβαθμιστούν για να ξεπουληθούν.
            Διότι η Ζαραφωνίτου δεν κάνει τίποτα. Απλά καταγράφει. Της έχουν δώσει ένα μισθό και μια καρέκλα και πορεύεται. Άκου " μεταπτυχιακά στην εγληματολογία". Σαν την διαβάθμιση του ψέματος: Μικρό, μεγάλο, στατιστική. Ρε άντε γαμήσου, που το έγλημα έχει bachelor, masters και PhD. 
             Ρε άντε γαμήσου κωλοαστυνομία, άριστα εκπαιδευμένη με ρουσφέτι διορισμένη για να φύγεις απλά από τα χωράφια. Διότι το μόνο που κρατάω, μαλάκα Κοκκαλάκη από την έρευνα, είναι ο βαθμός ικανοποίησης του πολίτη. Κι εκεί είσαι στο 4. Και λογικά. Αφού για να συλληφθεί ένας απλός κλέφτης, πρέπει να έρθουν καμιά δεκαριά άριστοι. Μόνο στο  μπούγιο κάτι μπορεί να γίνει, και βέβαια πάντα κατόπιν εορτής. Δεν τα βλέπουμε κάθε Κυριακή στα γήπεδα με τα ματ, που τρώνε ξύλο από κάτι παιδάκια οι δήθεν ρόμποκοπ.
              Ο πολίτης λοιπόν πρέπει να οπλοφορεί; Είπα κάτι τέτοιο; Αυτά τα λέει ο Καρατζαφέρης τώρα που δεν μπορεί να κλείσει την πόρτα. Αλλά πού είναι το κακό να οργανωθούν οι κάτοικοι αυτής της χώρας, σε ομάδες προσωπικής πολιτοφυλακής; Φοβούνται οι αστυνομικοί οτι θα μείνουν άνεργοι; Φοβούνται οτι οι πολίτες θα είναι καλύτεροι φύλακες του εαυτού τους; Φοβούνται οτι δεν θα έχουν συνδικαλιστικά δικαιώματα για το έργο που επιτελούν; Ας φοβούνται. Κι αν φοβούνται, ας πάνε σπίτια τους οικειοθελώς. Δεν με ενδιαφέρει ο άνεργος αστυνομικός, αλλά ο άεργος. Μέχρι να συσταθεί ξανά ένα σώμα της προκοπής, δικαιούμαι αυτοπροστασίας με δικά μου έξοδα. Και στο φινάλε, σε αυτό το κωλοκράτος, ο άνθρωπος που κινδυνεύει κι απλά υποκαθιστά άλλον που ξύνει τ' αρχίδια του ή φοβάται, αξίζει παραπάνω από έναν κακοποιό - ντόπιο ή ξένο- που εκμεταλλεύεται την ανυπαρξία δημόσιας ασφάλειας. Όλα έχουν κι ένα όριο ηλιθιοι που ακουστά έχετε για το 1500% αύξηση της πορνείας και των ναρκωτικών στο κέντρο που θέλετε και τουριστική ανάπτυξη.  Αληταράδες. Αν ήσασταν ικανοί, ΘΑ ΓΡΑΦΑΤΕ ΣΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΣΑΣ ΤΟΝ ΥΠΟΥΡΓΟ. ΤΟΝ ΕΚΑΣΤΟΤΕ. ΕΣΕΙΣ ΕΙΣΤΕ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ, όχι στα μυστικά τραπέζια πολιτικάντηδων.
           Υγ. Δεν θέλω να προκαλέσω κι άλλο, αλλά σίγουρα το κράτος μέσω του υπουργού που ελέγχει κρατικό όργανο και που στο παρελθόν το χρησιμοποίησε εις βάρος πολιτών αλλά το χρησιμοποιεί και σήμερα κατά βούλησιν στην τήρηξη της τάξης - ας πούμε στις παρελάσεις κι όχι στα γήπεδα ή στις μαζώξεις των αγανακτισμένων- είναι εχθρός μου.  ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΛΕΩ : ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΜΟΥ. ΚΙ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΩ ΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΤΩΝ ΛΕΞΕΩΝ ΜΟΥ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΗΣ. Μπορεί να ακούγεται τρελό αυτό που λέω, αλλά το συναίσθημα είναι έξω από την λογική που μας παραγάμησε με την λογιστική αριθμών που ποτέ δεν βγαίνανε. Όπως δεν του βγήκε του πολίτη το δάνειο κι όπως δεν του βγήκε του πολιτικού αυτό που υπηρετούσε και δεν το ήξερε. Απλά. Οπότε αφού δεν το ήξερε, είπε κι αυτός να το χάψει ή να το κλέψει. ΑΣ ΠΟΥΜΕ, ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΛΛΑΒΕΙ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ; ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ; Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΚΛΕΦΤΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΡΜΑΤΩΛΟΥΣ; ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΟΥΝ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ; ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΑΜΙΕΣ ΤΟΥΣ; ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΟ ΑΓΑΠΑΝΕ ΟΙ ΚΡΑΤΙΚΟΔΙΑΙΤΟΙ. ΟΠΟΤΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΓΑΜΕΙ ΤΟΥΣ ΥΓΙΕΙΣ. Κατά την γνώμη μου εκεί βρίσκεται και το κολλέγιο που κι αυτό διάλεξε την εύκολη λαμογιάρικη ελληνική πορεία. Κι εύχομαι και κάτι άλλο: Τα Harvard  ή τα MIT κλπ, να εξακολουθήσουν να δίνουν γνώσεις και να μην καταντήσουν σαν τα ελληνικά πανεπιστήμια που ούτε ένα δεν βρίσκεις μέσα στα πρώτα 300 μιας παγκόσμιας κατάταξης. Κι είναι οδυνηρό για μένα να πληρώνω τόσα ιδιαίτερα ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΩ ΤΗΝ ΦΟΡΟΔΙΑΦΥΓΗ, για να μπει ο γιός μου στο ελληνικό μπουρδέλο. Ρε πολύ ακριβές πουτάνες έχουμε και μετά ανεργεία.

27 σχόλια:

  1. Φυσικα και δεν υπαρχουν 55.000 αριστα εκπαιδευμενοι. Δεν θελει σοφια.Ριξτε μια ματια σε αυτους που περιπολουν,ειτε με αυτοκινητα,ειτε πεζη. Μιλαμε σε πιανει η καρδια σου.Νομιζεις οτι ειναι αποκριες.

    Το "σηκωμα" του θεματος της λαθρομεταναστευσης,ειναι οψιμο,ψευτικο,πουστικο και προσορινο. Τιποτα δεν θα γινει. Μονο επιλεκτικα ΟΤΑΝ θα εχει αγορασει και θα εχει αποφασισει ο Δανειστης,οτι θα "αναπλασει" μια συγκεκριμενη περιοχη,τοτε μονο θα εξαφανιστουν απο εκει,οπως "χαθηκαν" τα σκυλια και οι αστεγοι κατα το καλοκαιρι της εδω Ολυμπιαδας. Τα εφαγε η Γιαννα.

    Αφου λοιπον αλλο "τυρι" δεν εχουν να πεταξουν στο κοσμο σαν προσληψη-αυξηση και λοιπα γνωστα κολπα,τι μενει; Η Ασφαλεια. Ποιος θα σε πρωτοσωσει. Ποιος θα σε "πρωτοκαθαρισει" απο τους λαθρο.
    Οι οποιοι,μεχρι χθες,περναγαν απαρατηρητοι απο τις καθε λογης "αρχες". Οχι μονο αυτο. Ηταν και στο απυροβλητο. Ουτε να εναντιωθεις δεν μπορουσες.
    Αμνηστεια στον λαθρο,γκλοπ στον Ελληνα. Στην "Υπατεια" ο λαθρο, στον "Ευαγγελισμο" ο Ελληνας.
    Αυτα ειναι.
    Απαντες τωρα τα κοπροσκυλα των μπαλκονιων,ανακαλυψαν ενα προβλημα: τους λαθρομεταναστες. Μεχρι και ο Καμινης,αυτος ο ευεργετης τους και θαυμαστης της νομαδικης ζωης,ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΕ,για το ονορε-να πει "το προβλημα της λαθρομεταναστευσης ειναι το κυριο(!!!) και πρεπει αμεσα να μας απασχολησει ολους. Τι λες μωρη; Τι σου εκαναν οι "κατα λαθος τουριστες";
    Ακομα και ο "Σαμενας" ο Παπουτσης υποσχεθηκε "φραχτες".

    Τι επαθαν λοιπον αυτοι οι Ελληνοφωνοι ανθελληνες; Τρελαθηκαν; Οχι. Ψηφους ψαχνουν. Σιγα μη τους νοιαζει το οτι κινδυνευεις να σφαχτεις σαν αρνι μερα μεσημερι σε πλατεια,για 10 ευρω. Στο μουνι τους.

    (σημ: Κοιτατε ποσο θα "γελασουμε",με τους "χωρους υποδοχης των λαθρομεταναστων" που σκαρωνει ο μουνοδουλος Κλουζω. Που ο κοσμος νομιζει οτι τους μαζευουν εκει για να τους διωξουν.
    Ενω δεν διαβαζουν την ταμπελα: "Κεντρο ΥΠΟΔΟΧΗΣ" λεει. Οχι "κεντρο απελασης".
    Οτι συμβαινει στην Αθηνα και στις πλατειες της,σε λιγο καιρο θα γινει καρμπον στις πολεις οπου θα Υποδεχονται τους λαθρο.

    - 96% έχουν τοποθετήσει συστήματα συναγερμού στην Ηλιούπολη.
    - Στην Κυψέλη περιορίζονται στο 68%.
    Σε αυτο,εχω εξηγηση: Ειναι τοσο πυκνοκατοικημενη η Κυψελη,που οταν χτυπα ο συναγερμος στο ενα καταστημα, πετιεται αλαφιασμενος ο κλεφτης απο το διπλανο που ειχε μπουκαρει. Εχει και τα καλα της η "κονσερβοποιηση".

    "...ζητούν κατά 45,5% περιορισμό των ατομικών τους ελευθεριών για καλύτερη αστυνόμευση..."
    (Αντε μωρη πουτανα,που αυτα τα "αιτηματα" τα ακουτε. ΤΑ αλλα που λενε 70% να παει φυλακη ο ΓΑΠ και η παρεα του,γιατι δεν σας κανει σαν στοιχειο; Μαιμουδες).
    Εδω εχει πολυ ζουμι.Μια εκ των κυριων αιτιων του απλωματος,του ξεχιλωματος της λαθρο-κινησης.
    Οπως απαξιωνεται ενα κτησμα,σε περιοχη "υποβαθμησμενη" και το βουτας τζαμπα,ετσι ακριβως "υποβαθμιζουν" οι ιδιοι οι κατοικοι τις ατομικες τους ελευθεριες,για λογαριασμο της "ασφαλειας" τους.
    Σε μεγαλυτερη "κλιμακα" το βλεπουμε αυτο στις επιθεσεις "δημοκρατιας" και "ασφαλειας" που κανει το Αμερικα στην Μεση Αντολη και αλλαχου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (και κατι "υπολοιπο" απο τα περασμενα σχολια):

    Προς Steven και Albert_AEkstein: Συμφωνουμε απολυτα-και πως αλλιως- οσο αφορα στην μεγαλη επιδραση του σκοταδιστικου ραχατιου και δοσοληπτικου 400ετους "αραγματος"
    Το μπασταρδεμα ηταν αναποφευκτο. Δεν μιλω για αιμα,αλλα για σκεψη και πρακτικη. Ακομα χειροτερο δηλαδη.
    STEven: Λεγοντας "τι μαθαιναν εκει" ασφαλως και δεν περιμενα να εχουν παρει μαθηματα πυρινικης φυσικης και αλγοριθμων.
    Οι "εκλεκτοι" δεν πανε για να "μαθουν" εκει. Πανε για να "χρηστούν". Αν με εννοεις.

    Αυτη ειναι η κυρια αιτια. Η Ειδοποιος Διαφορα,που λενε,σε σχεση με τους Κεντροευρωπαιους. Η Αφροδιτη,ο Πλατων, ο Αριστοτελης,"εφυγαν" για εξω. Εδω, μας εμεινε ο Ιμαμης.

    Επισης ALbert, οσο αφορα στην δηλωση Παγκαλου στο περιφημο "μαζι τα φαγαμε" αλλα και ολες τις αναριθμητες αλλες συνοθυλευτικες αηδιες που ακουμε συνεχεια,αφορουν μονο στην εμπεδωση της ψευτικης γενικης συνενοχης. Της καθολικης δηλαδη,ανεξαιρετως και συλιβδην ενσωματωσης απαντων,στο ενοχικο συνδρομο.
    Πρακτικες,οι οποιες εχουν καταδικαστει-ταχα- στο παρελθον απο τους ιδιους αυτους "παθοντες".
    Αλλα βλεπουμε-τωρα που πεφτουν οι μασκες πια-οτι αυτη η φαρα (απο την Μερκελ,τον Ρεν,τον ΡΕσλερ,τον Τομσεν και τον σακατεμενο Σοιμπλε,μεχρι τον Παγκαλο τον Βενιζελο και λοιπους)ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΥΤΟ.ΚΑΙ Η ΦΑΡΑ ΑΥΤΗ ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΟΝΟΜΑ.ΔΙΑΣΗΜΟ: ΦΑΣΙΣΤΕΣ.
    Οι "λιγοι" και "εκλεκτοι" δηλαδη,που γεννηθηκαν για να βλεπουν τους κολιγους να εργαζονται και να ψοφανε προς δοξαν τους,απολαμβανοντας εκεινοι τις ασυλιες τους.
    Τοσο απλο ειναι.Δεν ειναι δαιδαλωδες θεμα.
    Ειναι η αρχη των "ολιγων". Ο νομος των εκλεκτων (τινος εφευρημα ειναι ο Δαρβινισμος,που μιλα για εξελιξη των ειδων-ΑΡΑ ΚΑΙ ΗΜΩΝ συμπεριλαμβανομενων δηλαδη-με βαση τα φυσικα προταγματα,καθιστωντας τα ειδη αυτα σε μια αξιολογικη Πυραμιδα)

    Dimi,και Steven: ποτε δεν ειπα οτι φταει για ολα ενα σχολειο,η οτι ολα ξεκινησαν απο εκει. Μιλαω για τον πληρως-απο ιδρυσεως του- ενεργο του ρολο στο κατεδαφισμα. Μαλον σχολη αρχιτεκτονων ειναι τελικα εκει.
    Και τα αποτελεσματα ειναι οδυνηρα,ακομα και αν αγαπαμε και γουσταρουμε με χιλια "Κολεγιο" ειναι αυνατον να το υπερασπιστει κανεις πλεον. Μονο ατομικα μπορουμε να τραβιξουμε απο την λασπη του οσους ξερουμε και εμπιστευομαστες, οι οποιοι ετυχε να σπουδασουν εκει.
    Ολοι του οι αναγνωρισημοι φοιτητες,- οι "γνωστοι" δηλαδη-μα ολοι ρε παιδιμου,εχουν παρει και απο εναν δημοσιο, η τραπεζιτικο "γκασμα" και εχουν ριξει απο εναν τοιχο ο καθενας.
    Ρε ουτε ενας να μη βαλει μια πετρα πανω σε μια αλλη; Ουτε ενας;
    Τι σχολειο ειναι αυτο; Θα σας πω. ΤΙΠΟΤΑ. ΕΝΑ ΣΧΟΛΕΙΟ ΤΗΣ ΓΚΡΑΒΑΣ ΕΙΝΑΙ.Απλα εκει εινο το θερμοκηπιο των λαχανιδων για τα ακριβα τραπεζια.

    Η λειτουργεια του, ο λογος "κατασκευης" του καλυτερα,ειναι η διαχειρηση-ει δυνατον επιτυχεστερα-της (αλλης μιας) χωρας προτεκτορατο,για λογαρισμο του Αγγλοσαξονισμου, (Αμερικη σημερον)μιας και πλεον ειχε ανοιξει για τα καλα ο δρομος του μαυρου χρυσυ και ο τοπος εδω, ειναι σταυροδρομι και "περασμα" απαραιτητο,και πολυτιμος "φιλος",ωστε να αφεθει στην τυχη της τυφλης πολιτικης,των τυχαιων εξελιξεων και βεβαια (προς θεου) στην ελευθερη επιλογηες μερους των δουλων ιθαγενων του εδω τοπου)

    Και δεν ηταν οι μαλακιες που ελεγε κατα την ιδρυση ο πριαπισμενος Βενιζελος: "γιατι στην ιδιωτικη παιδεια,η ελευθερια και η ποιοτητα,ειναι ανωτερες απο αυτες του δημοσιου και αρα μεγαλυτεραι αι καινοτομιαι...κλπ-κλπ"
    Μπουρδες του καυλωμενου Εβραιου.

    Ασφαλως και δεν εχει ολα τα κριματα πανω του. Δεν ειπα ποτε αυτο.
    Και δεν πετροβολουμε την γνωση εδω. Ουτε και καιμε βιλβια. Ελπιζω να μην εχω παρεξηγηθει.
    Μιλαω για τον-κυριο-ρολο που παιζει.Οι υπολοιπες δρασεις του οι εκπαιδευτικες,επιμορφωτικες,εκδοτικες κλπ, εντασονται στην παραμεθωριο της κυριας αποστολης του.
    Αλλωστε,οπως λεει και ο Steven-κατα τα αλλα,δεν ειναι τιποτα αλλο παρα ενα γυμνασιο-λυκειο. Συμφωνουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και για να ξεφυγουμε λιγο απο τα οντως πολυ θληβερα και δυσαρεσστα που καταπιαστικαμε,ας πουμε και κατι "ευχαριστο": ΑΕΚ. Δηλαδη: ψωνισαμε απο σβερκο.
    Ο "χρονος πιεζει" (αυτο μου θυμιζει το: "Ελληνες ο χρονος σας τελειωνει" που ακουμε κατα καιρους απο τις αποκλειστικες Βορειοευρωπαιες νοσοκομες που μας κουραρουν)

    ΒΡηκε λεφτα ο Δημητρελος; Ο Βουρος μηπως; Τι θα γινει ρε παιδια;
    Αυριο εχετε υποσχεθει το "θα τα παρετε ολα" στους παικτες.
    Λοιπον; Τι αποκαματε;
    Παλι "Ντεμης" στο προσκηνιο. Αυτος ειναι ο ΠΑπαδημοςμας.
    Οι αλλοι βουλιαζουν και τωρα ερχεταο αυτος με τπονο καρδιας και κοστος,να βαλει πλατη και να καθαρισει τους τα σκατα των αφεντικων του. Και οπως και ο Παπαδημος, ηταν και εκεινος εδω, "παρον" οταν γινοταν το μεγαλο παρτυ,τωρα και οι δυο παριστανουν τους "σωστες". Ρε τι εχουμε παθει με τους πουστιδες που μπλεξαμε.

    Λοιπον. Η καταληκτικη ημερομηνια πλησιαζει.Σεντερ-φορ κουνησου.Βρες λεφτα. Κανε κανενα τηλεωνο σε καμια φυλακη,γιατι σας βλεπω να κανετε παρεα με τους "διευκολυντες επειχηρηματιων". Με τους Φερετηδες.

    Απο τον "Αραβα" λοιπον ψαχνουν λεφτα. Μαλιστα. Και δηλαδη,εκεινος ο "επενδυτης" τι εγινε; Μηπως ρε σεις ειναι ο ιδιος ο "Αραβας"; Η τελικα δεν ειναι "Αραβας" αλλα μονο "επενδυτης"
    Και τα λεφτα του "Αραβα", που ηταν σιγουρα,γιατι κολλησαν και το υπολοιπο 1.250.000 δεν ηρθε; 2 δεν μας ειπες ρε κοντε θαυματοποιε;
    Που ειναι ρε τα αλλα;

    Αλλα και παλι,διατι επανενεργοποιειται ο "Αραβας",αφου πλεον ο Δημητρελος ειπε "την Τριτη θα τα παρετε ολα"; αρα ηταν βεβαιος ο ανθρωπος για τον "επενδυτη". Τι εγινε παλι και σκοτινιασε;

    Μηπως γιατι το γκολ στο '90 ειναι πιο γλυκο απο οτι σε αλλο χρονικο σημειο; Γιατι το "σωσιμο" στις καθυστερησεις του "αγωνα",θα φανει πιο "ηρωικο"; Τι λες κοντε;

    Και ολα αυτα διχως να μαθαινει ο κοσμακης τιποτα. Απο τον οποιο παραλληλα ζειτατε να βαλει πλατη, ξανα.

    Να την βαλω την πλατη μου ρε σεις. Ο.Κ.
    ΑΛλα για να σκαρφαλωσει στη μαντρα ο μπουκαδορος και εγω μετα να κραταω τσιλιες;

    Ρε δεν πατε να γαμηθειτε ενας ενας σε καμια τουαλετα με σπασμενες βρυσες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα,

    Η ΑΕΚ βαζει και ΕΠΙΣΗΜΑ πλεον τη ταφοπλακα της με το σωτηρα γκοντο.

    Ο οποιος δε λεω να μας σωσει αλλα πρωτα να μας πει ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΗ ΚΑΘΟΔΗΓΗΣΗ φτασαμε να θελουμε σωσιμο.

    Γιατι οκ να Αρχισουμε που λεει και ο Μπενιζελος,ακομη και να παθουμε αλτσχαιμερ και να μη θυμομαστε τι εγινε μεχρι μια μερα πριν τις εκλογες.

    Αλλα εξηγηστε μας μονο ΓΙΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ.

    Και τοσα χρονια τι καναμε ακριβως και ποιος μας εφτασε να χρειαζωμαστε σωσιμο..

    Το γκοντο λοιπον ΑΦΟΥ ΕΦΕΡΕΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΑΜΗΝ, ξαφνικα βρηκε τροπο να μας σωσει η μαλλον να σωσει τη τσεπη του μιας και ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΑ 5,9% ΤΟΚΟ μονο ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ βαζουν και μαλιστα αφορολογητο..

    Δεσμευει λοιπον ολα τα μελλοντικα εσοδα της εταιρειας ο εξυπνος γκοντο,βαζωντας ΟΡΙΣΤΙΚΑ τη θηλεια στο λαιμο.

    Η εταιρεια δηλαδη ΔΕΝ ΘΑ ΕΧΕΙ ΕΣΟΔΑ του χρονου απο ΠΟΥΘΕΝΑ παρα μονο εξοδα..

    Και ο μεγας επιχηρηματιας περιμενει με αυτο το πλανο, με ενα μαγαζι που ΗΔΗ χρωσταει 64 επισημα, με ενα μαγαζι που ΜΟΝΟ θα πληρωνει χωρις να εισπρατει!!! να επιζησει..

    Γι αυτο βεβαια τα εχει κανει σκουπα ολα...μεχρι και τα φραγκα της κοντης. Η εχεις μυαλο επιχηρηματικο η δεν εχεις.

    Βεβαια στα παπαρια του του γκοντο η ΑΕΚ αυτος δανειζει με 5,9% αφορολογητο και κονομαει στα 2εκκ 120 χιλιαρικακια μονο απο τοκους..

    Ασε που για να θυμηθω ακριβως πως λεγεται?

    Ρε συ ΜΗΠΩΣ λεγεται ΞΕΠΛΥΜΑ ΜΑΥΡΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΑΥΤΟ?

    ΜΗΠΩΣ λεγεται πλυντηριο?

    Βαζεις απο καποιο 'αραβα' (οσο εγω ειμαι Νεοζηλανδος) ετσι καπου καποτε 2εκκ ΠΟΥ ΟΥΔΕΙΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΗ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥΣ και μετα απο 6 μηνες βουαλα οχι μονο τα παιρνεις πισω ΚΑΘΑΡΟΤΑΤΑ αλλα εχει και bonus 120 χιλιαρικα!!!

    Γι αυτη τη δουλεια κανονικα η πιατσα κραταει ενα 30%.εις Δηλαδη στα 2εκκ κανονικα παιρνεις πισω περιπου 1,4εκκ

    Η ΑΕΚ ομως οχι μονο δε κραταει αλλα δινει και κοντα 6%..

    Και φυσικα ποιος τη γαμει την ΑΕΚ που του χρονου δεν θα εχει να πληρωσει οχι παικτες και υπαλληλους αλλα ουτε την ΕΥΔΑΠ ??

    Σαμπως θα ειναι κανενας τους εδω?

    Νυχτα θα φυγουν οι ...ΑΕΚαρχες οι Δημητρελοι

    Οπως νυχτα εφυγε και ο αγαμιδης που εβαλε μεσα το μαγαζι ΠΑΝΩ ΑΠΟ 20ΕΚΚ ΕΥΡΩ και δε τρεχει μια..

    Η μηπως ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ βγαλει αδεια η ΑΕΚ τον Ιουνιο που θα εχει δεσμευσει μεχρι και το σωβρακο της για 20 χρονια, περιμενει κανεις να κανεις καμμια σοβαρη μεταγραφη?

    Με το ΜΑΛΑΚΟ-ΠΑΤΕΡ και τους φουντες θα πας να παιξεις προκριματικα στην Ευρωπη???

    Ασε τον ειδαμε το πατερ με τον Παναιτωλικο και τον ΟΦΗ και τον Ατρομητο..

    Τον ειδαμε ΤΟ Μ-Α-Λ-Α-Κ-Α που ομως ειναι ΑΕΚ μη το ξεχναμε..

    Αλλωστε το νοημα το εχουνε πιασει εκει στο resort.

    Η ΑΕΚ ειναι ιδεα και η ιδεα δε πεθαινει.

    Η εταιρεια μπορει ομως να πεθανει. Και αφου θα τη σκοτωσουμε ε να μη βγαλουμε και τη 80αρα μας??
    Τσαμπα θα παει στο μνημα??


    ΥΓ Αυτη η ψυχη ο ΔΧ που ειναι? Που χαθηκες ρε μεγαλε εσυ?

    Ξερω προεκυψε και εκεινο τα θεκαματι με τα 960,000 ευρω ΠΟΥ ΤΣΕΠΩΣΕΣ για το χαντμπολ και το ταβλι και δεν εχεις οχι παραστατικα αλλα ουτε αποδεικη απο καφετερια να δειξεις.

    Λογικο να λουφαξεις λιγο. Αιντε τωρα που γυρναει και ο 'ανθρωπος σας' και θα υπαρχει παλι 'ΟΡΑΜΑ' να βαλουμε λιγο μπροστα και τη φαμπρικα με τις προπωλησεις των διαρκειας ε?

    Ξερεις εσυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Dimi, μάλλον δεν πρόκειται για δάνειο. Πάντως για ξεπλυμα πρόκειται σίγουρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.zougla.gr/politiki/article/den-ine-iperano-diaf8oras

    Ας τους χαρουμε,μεσα απο τα αρχεια των πργματικων κυβερνοντων.
    Οχι οτι κανεις μας εχει καμια αντιθετη αποψη.
    Και να θες να τους υπερασπιστεις,δεν βρισκεις "πατημα". Δεν σου δινουν το δικαιωμα,εστω και για κατ'επιφαση στηριξη.
    Ειναι αθλια ανθρωπακια,δωσμενα στα παθη τους και πουλημενοι (γιαυτο και ειναι ολοι τους εκβιασιμοι δηλαδη)απολυτα ανικανοι και ακρως επικινδυνοι,ακομα και για διαχειρηση περιπτερου.

    Ειναι λογικο ομως να ειναι τετιοι. Εψαξαν οι Αγγλοι και ψαχνουν συνεχως στις χωρες που κουμανταρουν ,να βρισκουν μεσα στους βοθρους των χωρων αυτων και να αναδεικνυουν οτι χειροτερο και βρωμικο εχει να επιδειξει,προκειμενου να κανουν την δουλεια τους.Η οποια λεει "μηδεν αναπτυξη,μηδεν αξιοκρατια,μηδεν πρωτοβουλια,μηδεν ανεξαρτησια,μηδεν ελευθερια,μηδεν εκμεταλευση πορων,μηδεν κυριαρχια".
    Μονο -κατ'εντολη- ορισμενες εκφανσεις των παραπανω. Ελεγχομενα παντα.

    Αυτα,τα αποχαρακτηρισμενοα του Φορειν Οφις,δεν ειναι βεβαια κανενα "τρανο ντοκουμεντο".Ειναι οτι "νομιζουμε","φανταζομαστε" και "ψιλιαζομανστε"
    Ειναι η μικρη κορυφη ενος καλα(;) κρυμενου παγοβουνου. Το οποιο οχι μονο δεν εχει καθολου λευκο μεσα του,αλλα ειναι μαυρο και αραχνο.

    Υ.Γ Για τον Εφιαλτη-Μητσοτακη,λεει "κομψα" οτι "δεν ειναι υπερανω διαφθορας".
    Εγω διαφωνω. Ειναι υπερανω.Ειναι στον Ολυμπο της διαφθορας,καθ'οτι αυτο το βρωμερο εκρεμες,εχει υπο την επιβλεψη του ολοκληρο το βρωμικο πολιτικο-και παραπολιτικο- σκηνικο.
    Δεν λεω οτι το εστησε. Σιγα να μην ειναι ικανος αυτος ο μπουνταλας να "φτιαξει" κατι.Δεν μπορει να κατασκευασει ουτε αλευροκολλα.
    Ενας κατσικοκλεφτης ειναι και τιποτα παραπανω.
    Εννοω,οτι οριστικε ως "σταθμαρχης",ως "διαιτητης" της βρωμιας.Ειναι το ζωντανο "GPS" που λαμβανει ενοτολες για τις διαδρομες του βυτιου.
    Ο οδηγος του βοθρατζιδικου δηλαδη. Που γεμιζει και αδειαζει και βολταρει,κατα το δοκουν των εντολεων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χρηστο ΙΣΩΣ (δεν το εχω διαβασει και δυσκολα θα το κανω) σε αρκετα και μπορει σε ολα να εχουν δικιο.

    1)Κειμενο με ΑΠΟΣΠΑΣΜΑΤΙΚΑ κομματια ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΣΕ ΚΑΜΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΝΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ.

    2)Κειμενο που χαρακτηριζει καποιον ΜΟΝΟ απο την εξωτερικη του εμφανιση (π.χ Μαρκεζινης) ειναι στη καλυτερη για κολοχαρτο και στη χειροτερη για σκουπιδια.
    Αλλιως να κρινουμε την ομορφια της Θατσερ (12 χρονια πρωθυπουργος) του Μπους και του Μπρεζνιεφ που τους γαμουσε 20 χρονια..

    3)Κειμενο κατα βαση ανυπογραφο και ...παζλ επιστολων ειναι επισης για τα μπαζα.Θυμιζει photoshop του Κωστοπουλου που τα μπαζα εβγαιναν γυναικαρες..

    4)Τελος και ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ. Κειμενο του Ι5 δημοσιογραφαρα που πηρε απαλλαγη απο στρατο λογω τρελλοχαρτου αλλα εχει αδεια οπλοφοριας..
    Κειμενο του αδεκαστου τιμητη της δικαιοσυνης και πολεμιου της διαφθορας με το Cayenne και τις βιλες στην Εκαλη.
    Με τα φεσια των εκκατομυριων απο το πρωτο θεμα και τα κανονια..

    sorry αλλα ειναι trash οπως ακριβως και οι χιλιαδες καταγγελιες απο τις εκπομπες του που κατα 99% εβγαιναν ΜΟΥΦΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Λιγο που κοιταξα προς το τελος και ξαναλεω αυτο δε σημαινει οτι πολλα δεν ειναι αληιθνα:

    Ακόμη και το Φόρεϊν Όφις (και μάλιστα σε υψηλά κλιμάκια) πήρε μέρος σε τέτοιου είδους κουτσομπολιά.

    Κατά τα φαινόμενα, ο Παπανδρέου εξακολουθεί να απολαμβάνει το ουίσκι και το ούζο του, αλλά ούτε ο Πρέσβης ούτε και κανένας άλλος τον έχουν δει ποτέ σε κακό χάλι.

    Κατα τα φαινομενα μπορει να βρεξει δηλαδη μεσα στο χειμωνα. Αλλα κανεις δεν τα εχει δει ποτε αυτα τα φαινομενα..

    Ειδικα οι Αγγλοι (ο Γιωργος ξερει τι λεω) αυτο το λενε sunny spells.

    Βρεχει μια βδομαδα σερι και αμα κανει καμμια ωρα διαλειμα και σκασει καμμια ηλιαχτηδα αυτο λεγεται sunny spells. Και ξεχυνωνται ολοι στο Hyde Park μπας και τους πετυχει καμμια αχτιδα..

    Κατα τα φαινομενα θα σου πω και εγω αυτα ειναι παπαριες καμαρωτες .

    Περιμεναμε το foreign office να μας πει οτι ο Αντρεας ηταν αγκαλια με το johnny, οι πολιτικοι εκαναν διορισμους και οτι υπαρχει διαφθορα..

    ελα ρε σοβαρα?

    Τη διαφθορα ομως Αγγλοι-Γαλλοι-Γερμανοι ΠΑΤΗΣΑΝ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΑΝ για να κανουν τις προμηθειες τους.

    Αυτο δε βλεπω να το αναφερει καμμια επιστολη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Μαρτίου, 2012 16:25

    @ DIMI: αυτό με τα sunny spells μη μου το θυμίζεις...πονάει. Μου #@#$σε το βιολογικό ρολόι η φάση...περίμενα πως και πως να ανοίξει το μάτι και να πέσει σταθερά λίγη ηλιακή ακτινοβολία στο δέρμα και μας τάραζε στο μούλιασμα.
    Άστα γιατί το βλέπω να μου ξανάρχεται... (full throttle, που λεν πάλι).

    Συμφωνώ 100% μαζί σου για την παρατήρηση σου ότι, εντάξει μας είπαν ότι ο ήλιος βγαίνει από την ανατολή. Για την ταμπακιέρα των καθρεπτακίων στους ινδιάνους των βαλκανίων δε λεν και τίποτις όμως. Δεν εκπλήσσομαι, αφού πάντα ως αποικία ή προτεκτοράτο πλασσάραμε τον τόπο μας. Χρησιμοποιούν τα αποικιοκρατικά reference manuals με μας και τελειώνουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο γαρατζέος27 Μαρτίου, 2012 16:55

    Περιγραφικότατον άρθρο της κατάστασης των ασχέτων και λαμογιών που διοικούν την ΠΑΕ, προ δευτέρας παρουσίας:

    http://www.sport24.gr/football/omades/Aek/o_megalometoxos_toy_den_variesai.1708861.html

    Κλαυσίγελος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιωργο ξερεις ποιος ειναι βεβαια ο ιδιοκτητης της Everest ετσι?

    Ανηκει στον ομιλο Vivartia και ειναι εκτος απο ιδιοκτητης και πρωην αφεντικο του στη πρασιμη ΠΑΕ..

    Ειναι και αλλα πολλα που αμα αρχισω και γραφω θα γελασει ο καθε πικραμενος..

    Να πουμε μηπως για το jeep της ΑΕΚ του αγαμιδη που το πηρε μαζι του!!!! και παιρνουν τηλεφωνο και κανει οτι δεν ακουει?

    Nα πουμε για τις ΑΠΕΙΛΕΣ σε ανθρωπους του λογιστηριου να μη λενε κουβεντα για τα ποσα που περνανε απο τη ΠΑΕ, για να μη μαθαινουν οι πιστωτες οτι μπηκαν λεφτα???

    Να πουμε για τους τσαμπουκαδες του αγαμιδι στη γραμματεια!!! επειδη λεει μαθευτηκε οτι μπαινοβγαινει και μοιραζει διαταγες?

    Η για το καπελωμα στο Δημητρελο μπροστα σε ολο το κοσμο στο ισογειο και τις φωνες απο το γραφειο μετα στο πρωτο, οταν μοιραζε διαταγες και ελεγε θα κανετε οτι σας λεω εγω ... με νοημα?

    Αυτοι κανονικα θελουν να μπουκαρει κανενας φορτωμενος και να τους περασει ενα χερακι.

    Η να βγει μια απλη διαταγη πληρωμης και να πανε να αρχισουν να ξηλωνουν απο γραφεια μεχρι γλαστρες (με το Δημητρελο μεσα)..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Συμφωνουμε σε ολα.
    Δεν περιμενουμε απο αυτα να μαθουμε κατι το οποιο τοζουμε στο πετσι μας.
    Ειναι σαν να σου περιγραφει περιστατικα απο ενα συμβαν καποιος,σε εσενα ο οποιος οχι μονο εισαι αυτοπτης μαρτυς,αλλα και μερος του συμβαντος.
    Οπως επισης συμφωνουμε οτι δεν ειναι χαρακτηρισμοι αυτοι για τον Μαρκεζινη.Δεν κανει ομως εντυπωση σε κανεναν που γνωριζει περι Αγγλοσαξονισμου.Ετσι διοικουν οι "ανωτεροι". Τετοια αντιληψη εχουν για τα υποποδια που χρησιμοποιουν.
    Δεν σας κανει εντυπωση που εχουν αναδειξει εδω,απο Ελλαδα,αλλα και απο αλλες χωρες,οτι πιο δυσμορφο,οτι πιο ασχημο,οτι πιο απεχθες;
    Ωστε να στεκεται ο το ερπετο Σιμητης,ο μπουνταλας Παγκαλος, ο μισοχαζος καραφλος ΓΑΠ, ο αποκρουστικος Μητσοτακης,ο αντιτουριστικος Τουρκογλου, με μεγαλη διαφορα,με αστρονομικη αποσταση χαμηλοτερα απο τους ευειδης "πρεσβεις" η "απεσταλεμνους" τους.

    Ακομα και αυτο το "ατου" των Αγγλοσαξονων,πλεον το εχουν καταγαμησει οι απολυτως ξεπλυμενοι Γερμανοι. Οπου πλεον εχουν αντικατασταθει οι παλαι ποτε λιγεροκορμοι "Λορενς",με κατι χτικια τυπου Μερκελ,Σοιμπλε,Χουφτερ,Ραιχενμπαχ κλπ.
    Μιλαμε για κουκλοθεατρο. Για ταινια των αδελφων Μαρξ.

    Μιας και ο λογος για ασχημια και επιβολη αυτης σαν "εκδικηση" ας διαβασουμε και αυτο το πολυ απλο:

    ..Οι "στόκοι" του ιμπεριαλισμού ...Οι άχρηστοι, οι τενεκέδες. Ακόμα και στα τυπικά απέτυχαν. Στην εποχή της εικόνας κατόρθωσαν να μην έχουν καλή εικόνα. Θα θέλαμε να ξέραμε ποιος δαιμόνιος εγκέφαλος κάνει το casting του ιμπεριαλισμού. Ποιος επέλεξε τον Ράιχενμπαχ, για να τον στείλει στην Ελλάδα; Μια επιλογή εύκολη, εφόσον η θέση του δεν απαιτούσε κάποια μοναδικά προσόντα. Ο κάθε ασήμαντος, μισέλληνας και κακόβουλος γραφειοκράτης της Γερμανίας έχει τα προσόντα που απαιτούνταν γι' αυτήν τη θέση.

    Επιλέχθηκε όμως ο Ράιχενμπαχ και αυτό ήταν λάθος. Έπρεπε να προσεχθεί περισσότερο το πρόσωπο που θα επιλεγόταν. Γιατί; Ας σκεφτεί ο αναγνώστης το εξής απλό. Αν έπαιζε σε ταινία ο Ράιχενμπαχ, τι ρόλο θα του έδιναν; Θα του έδινε κανένας τον ρόλο του καλού διευθυντή μιας παιδικής κατασκήνωσης, που αναγκαστικά θα κοιμόταν στον ίδιο χώρο με τα παιδιά; Ποιος τον επέλεξε αυτόν τον εκπρόσωπο του ΔΝΤ τον Τραα; Ποιος επέλεξε τον Φούχτελ; Είναι φάτσες αυτές, για να πετύχεις ιμπεριαλισμό της πονηριάς;

    Αυτοί τρομάζουν τα ίδια τους τα παιδιά. Θα ήταν απεχθείς ακόμα κι αν ήταν οι καλύτεροι άνθρωποι στον κόσμο. Αυτοί δεν μπορούν να πλησιάζουν ανάπηρο, για να τον ελεήσουν, γιατί θα σηκωθεί και θα "τρέχει" από τον φόβο του. Μόνον σε ρόλους ψυχοπαθών δολοφόνων, παιδεραστών και τοκογλύφων θα μπορούσαν να διακριθούν αυτοί.

    Ήταν βλάκες οι έμπειροι Αγγλοσάξονες, που επέλεγαν όμορφους και γοητευτικούς "δολοφόνους"; Πόσο ερασιτέχνες είναι οι σύγχρονοι ιμπεριαλιστές; Πόσο τυχεροί είμαστε τελικά";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ε καλα τωρα συγκρινεις του αγγλους με τους γερμανους?

    ξερω δεν εχεις καμμια συμπαθεια στους μεν, εγω χωρις να εχω συμπαθεια, τους βγαζω το καπελο σε πολλα.
    Οργανωση, κρατος, κοινωνικο ιστο, υποδομες

    σε επισης πολλα ειναι τεμπεληδες, υπεροπτες (και ομως σε αυτο ειμαι μαζι τους μεχρι ενα σημειο) , νομιζουν οτι ο κοσμος περιστρεφεται γυρω τους (τα απομειναρια της αυτοκρατοριας) κλπ κλπ

    βεβαια επηραζει το γεγονος οτι εμενα χρονια εκει, οπως επισης και το γεγονος οτι ΑΝΕΤΑ ξαναπαω στο Λονδινο μονιμα..

    τωρα σε αυτα που λες μαζι σου με 1000

    ειναι φατσες αυτες? ουτε σε συγκεντρωση του πικπα δε περνανε αυτοι. Γι αυτο και ειναι και γερμανοι αλλωστε: o λαος της κακογουστιας της χοντροκοπιας και της ασχημιας

    με την αναλογη γλωσσα. Σαν να γαυγιζουν κοπροσκυλα με περιοδο.

    που εχει συμβολο μια πυλη και ενα ΚΑΚΟΓΟΥΣΤΟ αντιγραφο?? ελληνικης τεχνης

    σορρυ albert αλλα δε τους μπορω με τιποτα μου γυρνανε τα ματια.

    και οσες φορες πηγα εκανα αμαν να φυγω. μου πεφτει βαρια η κουλτουρα του ουννου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΔΕΡΦΕ ΕΙΣΑΙ ΛΑΘΟΣ. Ο ΡΑΪΧΕΝΜΠΑΧ ΕΚΠΕΜΠΕΙ ΜΙΑ ΓΟΗΤΕΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΟΥ Ή ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ. Ο ΣΟΪΜΠΛΕ ΕΠΙΣΗΣ ΕΙΝΑΙ Ο,ΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΕΝΟΓΙΑΝΝΑΚΟΠΟΥΛΟΥ. ΘΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΑΕΙΠΑΡΘΕΝΟΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΑΝΕΦΕΡΕΣ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΝΑΝ ΑΠΟΦΟΙΤΟ ΤΟΥ ΚΟΛΛΕΓΙΟΥ...ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΔΙΩΚΕΤΑΙ ΓΙΑ ΡΟΖ ΠΑΡΤΥ Ο ΣΤΡΟΣ ΚΑΝ. ΔΗΛΑΔΗ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΠΑΘΗ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ DIMI: ΤΑ SAUNA CLUBS ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΙΠΟΙΗΜΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΩΡΑ ΠΟΥ ΖΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΟΧΗ ΤΟΥ ΚΑΛΛΙΓΟΥΛΑ ΟΣΟ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΗΔΗΜΑΤΑ.
    Και να σου κι ένα μυστικό: Θεωρώ την όμορφη Γερμανίδα την ωραιότερη γυναίκα της Ευρώπης και την θεωρώ γεννημένη μάνα ( δεν κάνω καμία πλάκα ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γουστα ειναι αυτα. Μπορει και να ειναι αλλα αμα ανοιξει το στομα της να μιλησει εφυγα τρεχωντας..
    Στην Ευρωπη μετραει το Κιεβο?
    Γιατι αμα μετραει θα σου πω (περαν της πλακας τωρα) οτι κοντευα να παθω αυχενικο.

    Δεν εχω ξαναδει τετοιο πραγμα πουθενα και με τιποτα

    Και οχι μονο σε ποσοτητα και ποιοτητα (τα κορμια ειναι αγαλματα και τα προσωπα απλα δε παιζωνται) αλλα και σε ποσο ανετα και φιλικα ειναι ..και οχι για το γνωστο λογο και μονο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ DIMI: ΣΤΟ ΧΕΡΙ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ , ή μάλλον στο κεφάλι σου, ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΟΙΞΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΤΗΣ. ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΥΚΡΑΝΕΣ ΣΥΜΦΩΝΩ, αλλά μίλησα για Ευρώπη. Πάντως χοντρικά τις ωραιότερες γυναίκες, αλλά ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΛΗΡΕΙΣ, τις έχω βρει στη λατινική Αμερική. Και σίγουρα στην Ελλάδα, υπάρχει η απόλυτη σαβούρα. Τα έχουν όλα αλλά δεν ξέρουν γιατί τα έχουν. Κοντοκώλες, χοντρόγαμπες, παχιές ακόμα και πριν την εγκυμοσύνη, με γνώμη και ψιλοκουλτούρα επιπέδου Μπέζου, πώς να πάει μπροστά ο γαμιάς τους;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. εε..διαφωνώ κάθετα με το σχόλιό σου περί της νοημοσύνης των Ελληνίδων (κατά τα άλλα, προσωπική σου άποψη). Χρειάζεται να υπάρχουν και αποδέκτες να κατανοήσουν τα μυαλά των εκάστοτε γυναικών και το αντίθετο φυσικά. Όχι;
      Σόρυ, δεν μπορούσα να αντισταθώ να σχολιάσω!!

      Διαγραφή
  18. Eνα πενηνταρικακι στο ΑΠΟΕΛ με 11,50 δεν ειναι κακο ε?
    Τι ψυχη εχει?
    Ετσι κ αλλιως απο τη Μπαρτσα το πηραμε τοσες φορες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ας με βοηθεισει παρακαλω καποιος,γιατι εχω μπερδευτει.
    Ειναι αλλο η "βοηθεια Ντεμη" με τον "Αραβα" για να εξασφαλησει εκεινα τα υπολοιπα 1.250.000 και ειναι αλλο η "προσπαθεια Ντεμη" να βρει επιχειρηματιες,ωστε "να αλλαξουν τα δεδομενα της ΑΕΚ";
    Για πειτε μου,γιατι θα διχαστω.

    Τελικα απο που βρισκει, η θα βρει,η βρηκε λεφτα; Ειναι αλλη πηγη ο "Αραψ" και αλλη πηγη οι "επενδυτες-Ζαμπετες";
    Ο ενας θα βαλει τα τρεχοντα και οι αλλοι μετα τα τρεχουμενα;
    Ειναι το ιδιο; Τι γινεται;
    Και μαλιστα-διαβαζω- οτι εαν τελικα οι "Ζαμπετες" δεχθουν να βαλουν λεφτα, ο κοντος θα επιστρεψει στην καρεκλα. Ο οποιος ειχε πει "αποκλειεται", "ποτε", "καθετα οχι".
    Μαλλον και αυτοι ειναι ταπεινοι και αφηνουν τα ηνια σε αυτον που ξερει.

    Βρεθηκαν καινουριοι "Παπαδες" με κοντους "θεους";
    Νεοι Νοτιαδες και Πολυδες;
    Ο Δημητρελος θα ξαναπαραδωσει στον κοντο;
    Παλι "παρεακι"; Παλι η Βανδη στα επισημα;

    Παλι "πρωταθλημα αν θελεις, κοκκινο carnation να πινεις"; Παλι κυνηγι; Παλι δωσιμο στην αστυνομια,παλι χαφιες; Παλι;
    Παλι "this is AEK"; Παλι "λιμνες";
    Παλι Ιωνικοι και παλι Βαλνερ;
    Α...σε επιασα κερατα :"Ριβαλντο" αυτη τη φορα δεν υπαρχει. Θα παρεις τον Καρολ;

    Πανω που αρχισε το γηπεδο ο Steven,θα το κοψει,σαν βηχα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Η Λατινικη ειναι ενα μερος που δεν εχω παει.
    Η Βραζιλια ειναι ενα μερος που σιγουρα ΔΕΝ θα παω.
    Δεν μπορω ουτε τη γλωσσα (ποθυ νομιζεις οτι η θα σε φτυσουνε ανα πασα στιγμη η θα παθουνε κραμπα στα μαγουλα), ουτε το μαιμουδερο χορο τους τη σαμπα, ουτε τη κουλτουρα τους.

    Για Αργενινη κυρια, Ουρουγουαη και φυσικα Χιλη ουτε λογος.

    Ειδικα στη πρωτη μου κανουν ολα..

    ΥΓ Στην ελλαδα γυναικα πανω απο 1,65 θεωρειται ψηλη..
    Η δε δικια μου στο 1,80 εξωγηινη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χρηστο τοσα χρονια 29 ειναι οι κατασκευαστες.
    Να μη γινουν 30?
    Εστω και 'αραβικα'?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Steven: Για το Κολεγιο: Ναι. Μα ειπαμε.Εκει υπηρχε Αγγλοσαξωνικη αποψη περι "διοικησης".
    Ευειδεις οσο ηταν αυτο δυνατον.
    "Παπακωνσταντινου" δηλαδη, "βοριδιδες" "Σαμαραδες" κλπ. ( ο Λοβερδος που πηγε σχολειο; Πηγε κατ'αρχην,δεν ξερω)

    Το "μπλοκ" ομως των Γερμανικων επιδιωξεων,ηταν- και παραμενει- απο την φυση του "ασχημο" και επιβληθηκε τοσο προχειρα και κακογουστα,οπου αναιρεσε αυτην την Αγγλικη "Ταξη".
    Απο τους Ιππεις", ξεπεσαμε στους ιπποκομους και απο τους "ευγενεις" στους πορτιεριδες κωλομπαρων.

    Η προσεκτικη επιλογη "δολοφονων" πλεον δεν υφισταται, και πανε οπως να'ναι.
    Για να μη πουμε το ακομα χειροτερο, οτι ΕΠΙΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΑΣΧΗΜΙΑ,ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΝΗΓΙΣΑΝ ΜΕ ΠΑΘΟΣ ΕΠΙ ΧΙΤΛΕΡΙΣΜΟΥ. ΚΑΤΙ ΣΑΝ "Ο ΧΙΤΛΕΡ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΙΣΩ ΠΟΡΤΑ ΔΗΛΑΔΗ"
    Πουστιδες ειναι και οι αγγλοι. "Αδερφες" ομως χαριτωμενες. Αυτες εδω,ειναι αισχρες,ασχημες χτικιασμενες και κραγμενες. "Τελειωμενες" δηλαδη αδερφες,οχι αστεια. Και συνεχιζουμε: Σακατιδες,νοθοι,αθιγγανοι,"κιτρινοι", Εβραιοι (δεν τους βαζω εγω τους τελευταιους,στην ιδια συνομοταξια. Οι ιδιοι μπαινουν για να αυτοθυματοποιηθουν. Οποτε,ας πανε στο ιδιο "ραφι" με τους σακατεμενους και τους κιναιδους.)
    Μαυρους δεν εχουμε δει ακομα. Εδω δηλαδη. Γιατι "απεναντι" εχουν εναν στον Λευκο Οικο.

    Οτι "μισουσε"ο Χιτλερ. Και το βαζω σε εισαγωγικα,γιατι δνεν τους μισουσε νοιωθοντας ανωτερος,αλλα γιατι ηταν ΙΔΙΟΣ. "Σκοτωνε" δηλαδη αυτο που ηταν και μισουσε να ειναι.

    Και ολη η φαρα που ειχε διπλα. Αν δει κανεις τους "τρομακτικους" Ες, Αιχμαν, Μενγκελε,Γκαιμπελς,Χιμλερ,Γκαιριγκ, Στραιχερ,Σαχτ,Σπεερ,θα παθει πλακα.
    Μια "βολτα" στις φωτο απο την δικη της Νυρεμβεργης, (ααααλη μαλακια αυτη. Η δικη Κοσκωτα,ηταν πιο αρτια) θα πεισει και τον πιο απιστο.

    Ποια λοιπον η διαφορα-θα πει κανεις- αναμεσα στα στους Γερμανους και τους Αγγλους.
    Οι Γερμανοι προσπαθουν να επιβαλουν την "ομορφια" δια της ασημιας. Οι δε Βρετανοι,θελουν να επιβαλουν την "ασχημια" δια της ομορφιας.

    Προτεινω, να πανε και οι δυο,με αντιπροσωπευτικα δειγματα, σε κανενα "Χ factor" η σε τιποτα καλλιστεια,να διαγωνιστουν ηρεμα και ο κοσμος να διαλεξει με sms. Οχι με βομβες και επιδρομες.
    Μπας και βρουμε την υγεια μας και ησυχασουμε με τις κομπλεξαρες που εχουμε μπλεξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ας "καμαρωσουμε" το κατηγορητηριο και ας ανατριχιασουν απο συγκινηση ολοι οι "Μπαμπιδες", " Αλεξιδες" και "Πρετεντεριδες".

    Βεβαια αλλο το "κατηγορητηριο" και αλλο η "δικαιοσυνη" η οποια εχει εναν ηλιο νοητο μεν,αλλα πολυ δυνατο,και την καθιστα τυφλη.
    Και ετσι, η ΕΠΟ που στηθηκε στην Νυρεμβεργη,κατοπιν του επεισοδιακου ντερμπυ Αμερικης-Ευρωπης "τιμωρησε" μεν τον "Ολυμπιακο" αλλα ποιος γαμει την "ΕΠΟ". Εχουμε και εφετεια.Εχουμε και "Ζορμπαδες" και "Σανιδαδες" Και απαλειφες. Και μειωσεις. Και καταργησεις. Και "εκπτωσεις". Και "δικαιωσεις".

    Ο δια χρονια αποκλεισμος απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις λοιπον,εγινε μονοετης.
    Το βαρυ προστιμο,εγινε ενα πολυ ελαφρυ χαδι.
    Για απαγορευση πωλησης παικτων ασφαλως,ουτε λογος. Ολοι σχεδον οι "τιμωρημενοι" πηγαν να μαθουν baseball στην Αμερικη.

    Ουτε και η ποινη της απαγορευσης μεταγραφων δεν ισχυσε τελικα,αφου παικτες απο ολες τις ριμαγμενες χωρες,προσετρεξαν να ανοικοδομησουν την νασιοναλμανσαφτ.
    Ουτε και FFP βεβαια δεν τηρηθηκε,αφου τα ελειματα,(οπως για την αποκτηση του αριστερου χαφ Αντολικ Γερμανιος,) κρυφτηκαν κατω απο το χαλι).

    (Α) Εγκλήματα κατά της Ειρήνης: Συγκεκριμένα ο σχεδιασμός, η προετοιμασία, η έναρξη, η εξαπόλυση πολέμου ή επίθεσης ή πολέμου κατά παράβαση των διεθνών συνθηκών, συμφωνιών ή διαβεβαιώσεων, ή συμμετοχή σε κοινό σχέδιο συνωμοσίας για την επίτευξη οποιουδήποτε από τους παραπάνω στόχους.
    (Β) Εγκλήματα Πολέμου: Συγκεκριμένα, παραβιάσεις των νόμων και των κανόνων του πολέμου. Σε αυτά περιλαμβάνονται - δεν περιορίζονται όμως σε αυτά - δολοφονίες, κακομεταχείριση ή εκτόπιση για καταναγκαστική εργασία ή οποιοδήποτε άλλου σκοπό ιδιωτών από κατακτημένη χώρα, δολοφονία ή κακομεταχείριση αιχμαλώτων πολέμου ή ναυτικών, εκτέλεση ομήρων, λεηλασίες δημόσιας ή ιδιωτικής περιουσίας, απρόκλητη καταστροφή πόλεων, κωμοπόλεων ή χωριών ή καταστροφές μη υπαγορευόμενες από στρατιωτική ανάγκη.
    (Γ) Εγκλήματα κατά της Ανθρωπότητος: Συγκεκριμένα, δολοφονία, εξόντωση, υποδούλωση, εκτόπιση και άλλες απάνθρωπες πράξεις διαπράχθηκαν κατά πολιτών πριν ή κατά τη διάρκεια του πολέμου. διώξεις λόγω πολιτικών, φυλετικών ή θρησκευτικών αιτίων ή σχετικών με οποιοδήποτε έγκλημα το Δικαστήριο ήθελε κρίνει ότι, εκτελέσθηκε, είτε παραβίασε την τοπική νομοθεσία είτε όχι, της χώρας στην οποία διαπράχθηκε.
    (Δ) Συνωμοσία για το σχεδιασμό και την εξαπόλυση επιθετικών ενεργειών και άλλων εγκλημάτων κατά της Παγκόσμιας Ειρήνης.

    Μουμπλε-μουμπλε...χμμμ...

    Ετυμηγορια: "ΠΡΟΣΕΧΩΣ ΑΘΩΟΙ".
    Σημ. Ξανα θα το δουμε το εργο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ SPOTLESS MIND: ΜΑ ΔΕΝ ΜΙΛΗΣΑ ΠΟΥΘΕΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΝΟΗΜΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΙΔΩΝ. ΑΥΤΗ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΝΑΙ. ΣΑΜΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΑΝΔΡΩΝ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, που τους ονομάζουν οι Γερμανοί της πλάκας; ΟΛΟΙ ΘΕΩΡΟΥΝ ΤΟ ΚΑΤΩ ΟΡΓΑΝΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ, δεν έχω λόγο να διαφωνήσω, ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΟΣ. ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΟΛΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΕΛΕΦΑΝΤΕΣ ΓΙΑ PETS.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΜΕ ΤΟ ΠΟΥ ΕΡΧΕΤΑΙ ΠΙΣΩ Ο ΤΙΠΟΤΑΣ, εγώ το ξανακόβω. Γιατί; Πάλι θα τα ξαναλέμε; Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΣΕ ΚΟΝΤΟ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΙ ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ FAUX SELF MADE. ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ ΜΩΡΑΪΤΗ ΚΑΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΙ ΕΝΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΑΓΓΛΟΣΑΞΩΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ ΣΤΟ ΚΟΛΛΕΓΙΟ. ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΥΠΗΡΧΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΔΟΓΜΑ. ΘΑ ΕΛΕΓΑ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝ ΔΟΓΜΑ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΑΡΙΣΤΕΡΟΥΣ Ή ΤΟΥΣ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΥΣ Ή ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ ΠΟΥ ΔΩΣΑΝΕ ΜΙΑ " ΠΡΟΣΟΧΗ " ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΤΟΥΣ ΑΧΡΗΣΤΟΥΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΤΙ ΛΟΓΩ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΑΠΟΦΟΙΤΩΝ. ΜΗΝ ΕΠΙΜΕΝΕΙΣ. ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΑΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΣΑΝ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΟΥ ΕΜΠ 86. ΚΙ ΟΙ ΠΑΛΑΙΜΑΧΟΙ ΤΟΥ ΠΑΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΚΑΝΟΥΝΕ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΣΕ ΕΝΩΝΟΥΝΕ ΣΤΟΕΣ ΠΑΙΔΙΚΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΑΝΥΠΑΡΚΤΕΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΕΣ.
    ΤΗΝ ΖΩΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΟΥΝ 18ΑΡΗΔΕΣ, που τόσο βγαίνουν από το κολλέγιο. Έχει πολύ ψωμί μετά. Δεν είναι δυνατόν να πιστεύεις οτι ένα λύκειο σε διοικεί. Ειδικά αν είναι φλώρικο, που δεν είναι. Φυσικά τώρα που είναι μεικτό, όλα τα καταλαβαίνω αλλά καταλαβαίνω κι άλλα: κυριότερα οτι δεν είναι πια " άνδρας τρέφων ". Είναι μέχρι και Μητσοτάκη τρέφων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή