Πέμπτη 22 Μαρτίου 2012

Η ΑΠΟΦΑΣΗ ΤΗΣ ΛΙΓΔΑΣ

               Μας τα είχανε κάνει τσουρέκια κάτι δημοσιογραφάρες με τα σενάρια του τρόμου. Την δεδομένη στιγμή που όλοι θυμόμαστε το περσινό μπάχαλο και τα ανεβοκατεβάσματα. Την στιγμή που ακόμα δεν έχει διαμορφωθεί κανονισμός ούτε από την ΕΠΟ ( αυτή διοργανώνει το πρωτάθλημα κι απλά εκχωρεί δικαιώματα στην λίγδα ) αλλά ούτε κι από τον συνεταιρισμό. Οπότε η απόφαση σήμερα, είναι στα όρια της ακροβασίας μεταξύ λογικής και του " κάνω τα στραβά μάτια." Και εξηγούμαι.
               Το να έπεφτε κάποιος πέλεκυς γενικώς και αορίστως, θα ήταν εντελώς διάτρητος σε οποιαδήποτε προσβολή. Οπότε η λίγδα δεν πάτησε την μπανανόφλουδα αλλά είδε και την πραγματικότητα. Δεν είναι μόνο η ΑΕΚ σε κίνδυνο. Είναι και η αλογοτροφή, ο ΠΑΟΚ, ο Άρης, ο ΟΦΗ, ο Πανιώνιος και τα Γιάννινα. Δηλαδή γενικότερα μια κατάσταση ξεφτύλας για φέτος αν συνυπολογίσετε και το πώς παίζει και η Λειβαδιά, αλλά και πλήρους αποχαύνωσης του προϊόντος του χρόνου.
                  Η λίγδα λοιπόν αποφάσισε ορθολογικά όσο κι αν τελικά κρατήσει το χέρι της ΕΠΟ που κρατάει το μαχαίρι. Διότι υπενθυμίζω το ( νέο ) νόμο: Η ΕΕΑ ΔΙΝΕΙ ΤΙΣ ΑΔΕΙΕΣ ΚΑΙ Η ΕΠΟ ΤΙΜΩΡΕΙ. Όταν λοιπόν μια ομάδα δεν αδειοδοτηθεί από την Ευρώπη για μαλακίες περασμένες ( εδώ είναι η ΑΕΚ ) , τότε δεν υπάρχει κανένας λόγος να παίξει στα μπαράζ. Αφού δεν βγει από τα σύνορα, γιατί να συμμετάσχει; Αν συμμετείχε, τότε η ομάδα που θα την αναπλήρωνε μετά και που δεν θα είχε παίξει στα μπαράζ, δίκαια θα φώναζε για " κακό " εισιτήριο, αφού θα καταλάμβανε την τελευταία θέση. Τώρα λοιπόν, αφού είσαι τιμωρημένος, δεν παίζεις και δίνεις την θέση σου σε άλλη ομάδα που θα αγωνιστεί για την τελική κατάταξη της. Ολόσωστα, όπως κι ολόσωστα εκτίεις την ποινή σου προς την Ευρώπη.
                Τώρα τι γίνεται αν δεν πάρεις άδεια εδώ. Ε, να μην γίνει και λίγο μπουρδέλο; Υποτίθεται οτι την άδεια την παίρνεις για να μπορείς να παίξεις. Όμως πλέον θα παίζεις και χωρίς άδεια κι ήθελα να ήξερα γιατί κάποιοι να σκοτωθούν να βγάλουν άδεια. Αυτά λέει το ρεπορτάζ, που όμως είναι ολοκληρωτικά λάθος. Διότι μίλησα με τους ανθρώπους και φυσικά συνέχισαν μια χαρά τις λογικότατες αποφάσεις τους: Οτι δεν επηρεάζει η ΟΥΕΦΑ την απόφαση της ΕΕΑ. Αν δεν πάρεις άδεια εδώ, πέφτεις κανονικά. Αν δεν έχεις πάρει άδεια από έξω ( για τιμωρίες που αφορούν το παρελθόν ) αλλά την έχεις εδώ, τότε πέφτουν οι κυρώσεις από την ΕΠΟ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥΘΕΝΑ ΟΜΑΔΟΥΛΑ, ΑΦΟΥ ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΛΥΨΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΟΥ.
                Διότι η ΟΥΕΦΑ τιμωρεί για τα καταλογισμένα. Και βάσει αυτών πορεύεσαι και τρως τις ποινές κι εδώ. Αν η Ευρώπη δεν σου δώσει άδεια για του χρόνου, τότε η Ελλάδα το ακολουθεί κανονικότατα και για εδώ. Για να μην υπάρχει αυτό το ασυμβίβαστο. Ορθότατα και χωρίς να μπορεί να διαφωνήσει κανείς. Όπως δεν γίνεται να διαφωνήσει και στο γράμμα αλλά και στο πνεύμα του νόμου της ΕΕΑ: ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ. Χρήμα μπορεί και να έχεις αλλά ποιανού είναι; Πώς μπήκε στα ταμεία; Ελλάδα βέβαια είναι εδώ και το αλησβερήσι δεν κόβεται εύκολα αλλά τουλάχιστον ας μπορούμε εμείς να κρίνουμε ακόμα.
                 Τι; Την τρέλα. Που το αυτοδιοίκητον ξεπέρασε το υπουργείο εμπορίου αλλά και το οικονομικών. Να απαιτείται ΑΜΚ ίσα με 18 μύρια βάσει του νόμου περί ανωνύμων εταιρειών και να γίνεται μάχη για 2 + 5. Και νάναι ευχαριστημένα κάτι τσογλάνια, που όμως για το ΙΚΑ Καλλιθέας έχουν πύρινη άποψη, όπως και για τα ρουσφέτια του ΠΑΣΟΚ ή για τις θέσεις εργασίας που μοίραζε ο Λαυρεντιάδης. Αν υποστηρίζουν την ΑΕΚ, αυτοκαθαρίζονται μάλλον λόγω οπαδικού λαμογισμού. Σαν δεν ντρεπόμαστε λέω εγώ καλύτερα, που ψάχνουν τα καθίκια και την ανάπτυξη.
               Χαιρετίζω λοιπόν την σημερινή απόφαση. Παίζεις κανονικά με άδεια εδώ αλλά τιμωρημένος στην Ευρώπη, όμως είσαι υπο περιορισμό. Ακαδημίες, όχι ανανεώσεις κι όχι μεταγραφές. Δεν βλέπω κανένα κακό. Όμως όποιος βλέπει κάτι μεμπτό, ας μου πει στην διάρκεια ενός χρόνου αν αλλάζει η απόφαση αυτή με την εύρεση κάποιου λαμόγιου που θέλει να ρίξει λεφτά σε φαλημέντο ομάδα. Αλλάζει η ΕΠΟ ή όχι; Φυσικά και αλλάζει. Αφού μπουκάρει στη λίγδα και κάνει τα κουμάντα του. Το ιθαγενές προηγείται του ξένου και η λίγδα κάνει την πολιτική της. Όπως και η ΕΠΟ, όπως και ο υπουργός όπως κι όλο το ελληνικό κράτος. ΑΦΟΥ ΑΥΤΟ ΘΕΛΟΥΝ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΟΙ ΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΡΑΚΡΑΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ, που αισθάνονται δικαιωμένα από την υπερασπιστική γραμμή του δικηγόρου της αλογοτροφής; ΣΑΦΕΣΤΑΤΑ. Πήγε ο δικηγόρος και μίλαγε για την αθωώτητα της θύρας 13, ΕΝΩ Η ΙΔΙΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΓΙΑ ΔΟΛΙΟΦΘΡΟΡΑ ΔΕΝ ΕΒΓΑΛΕ.
              Κι αν δεν τα καταφέρεις στην διάρκεια ενός χρόνου, είτε να βρεις λεφτά μέσω ενός προσώπου, είτε μέσω κάποιου φίλαθλου κόσμου, είτε με πώληση συμβολαίων που ήδη τρέχουν, μια χαρά έρχονται και οι δυό εντεταλμένες δυνάμεις και δεν σου δίνουν άδεια. Την απόφαση αυτή που είναι καθαρά πολιτικάντικη αφού μπλέκεται ΑΕΚ και αλογοτροφή, δεν μπορώ να την θεωρήσω άδικη. Όχι επειδή ευνοούμαστε, αλλά επειδή σου δίνει χρονικό περιθώρειο για ανασύνταξη. Κι είναι μια νίκη του Δημητρέλου. Καταλαβαίνω βέβαια οτι υπάρχουν διαφωνίες. ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΦΑΚΕΛΛΟ. Δεν σου στερεί η απόφαση της λίγδας το εταιρικό σου δικαίωμα. Για να ξέρουμε και τι μας γίνεται τελικά κι όχι να εφευρίσκουμε παντού συνωμοσιολογίες. Μπορείς; Προχώρα. Δεν μπορείς; Πέθανε με δική σου απόφαση. Ορθότατα. Και μπράβο στον Μαρινάκη.  

18 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ΤΑΚΗ: Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ ΔΙΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΝΕΡΑΤΖΙΑ. ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΜΕΝΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΑ. ΚΙ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟΝ ΓΙΟ ΜΟΥ, αυτόν που επιμένει να μπει σε ελληνική σχολή, ΝΑ ΚΟΨΕΙ. ΕΧΩ ΜΙΑ ΤΡΕΛΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΤΡΩΩ ΦΡΕΣΚΑ - μου αρέσουν τα πικρά - ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΠΕΘΕΡΑ ΜΟΥ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΛΥΚΑ. ΚΙ ΟΧΙ ΚΟΥΤΑΛΙΟΥ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΠΕΡΙΧΥΝΕΙ ΣΕ ΦΕΤΕΣ ΜΕ ΣΟΚΟΛΑΤΑ. ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΓΛΥΚΟ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΕΙ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΦΕΡΕ ΚΑΙ ΛΕΜΟΝΙΑ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ. ΚΑΡΠΟΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ: ΑΦΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΤΑ ΝΕΡΑΤΖΙΑ, ΗΘΕΛΕ ΚΑΙ ΝΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΟ ΚΩΛΟΠΑΙΔΟ. ΤΟΝ ΕΣΤΕΙΛΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ, ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΟΝ ΕΓΓΟΝΟ. ΕΤΟΙΜΟΣ ΕΙΜΑΙ ΝΑ ΚΑΛΕΣΩ ΤΟ ΣΔΟΕ.ΠΟΥΛΑΣ ΡΕΝΑΤΖΙΑ ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ ΣΤΗΝ ΓΙΑΓΙΑ ΣΟΥ Η ΟΠΟΙΑ ΘΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΓΛΥΚΟ; ΑΙΣΧΟΣ ΚΑΙ ΠΟΥ ΟΔΗΓΕΙΤΑΙ Η ΠΑΤΡΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΤΗΒΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΙΚΡΟ.
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΒΛΕΠΕΙ ΜΑΚΡΙΑ,
    ΤΟ ΕΧΕΙ ΤΟ ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ: ΠΕΡΗΦΑΝΟΤΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ 18ΑΡΗ ΤΟΥ 1,90. ΤΟ " ΜΑΚΡΙΑ " ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΚΑΘΟΤΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΤΟΥ ΣΤΑ 85. ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΜΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Ο ΜΠΙΤΣΑΞΗΣ, ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΝΑ ΘΕΡΙΖΕΙ ΝΕΡΑΤΖΙΑ ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΓΙΝΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και εγω συμφωνω με την Σολωμοντια λυση,εστω και προσορινη,αφου στις εκτακτες συνθηκες,εκτακτα πρεπει να λειτουργεις.
    Αποφαση η οποια βολευει την ΑΕΚ,ασφαλως.
    Και κυριως γιατι δεν μπορει να πεφτει λογος της ΟΥΕΦΑ τι ειδους ποινη θα υπαρχει στα εσωτερικα πρωταθληματα. Νορμες και ορια στους ισολογισμους,ναι. Λογικο. Αλλα οχι και να μου υποδεικνυει ο Μισελ, τι ποινη θα πεσει,εσωτερικα. Αμα ειναι ετσι να του πω και εγω,τι βρακι να φορεσει. Να του επιβαλω νουμερο και σχεδιο.


    Η αποφαση, δεν βολευει καθολου τα λαμογια βεβαια,αφου και επισημα μπαινει χαλιναρι και οι βρυσες ισα που θα σταζουν.Ουτε πωλησεις,ουτε μεταγραφες,ουτε και λεφτα απο ομιλους...γαματα.

    Αυτο που δεν ηξερα σαν πληροφορια-και το εμαθα απο τα παραπανω-ειναι για την τυχη της δευτερης χρονιας για μια ομαδα η οποια θα εχει μπει στον "κλιβανο". Πεφτει, διαβαζω. Λογικο. Τι να κανεις; Στο περβαζι και να κοιτας τους περαστικους;Η κατεβα στο δρομο,η τραβα μεσα για υπνο. Ασε να ανεβει καμια αλλη απο την Β'.

    Κερδισε χρονο λοιπον. Και οχι μονο η ΑΕΚ βεβαια. Τωρα θα μου πεις τι να τον κανεις τον χρονο. Χρονο εχουνε και τα ρολογια,αλλα καρφωμενα στον τοιχο ειναι,παντα.

    Ξερω γω. Βλεποντας και κανοντας.
    Παντως ολα θα μικρινουν.Μικραινουν. Οχι μονο ποδοσφαιρικα βεβαια. Παντου. Ολα προς τα κατω και ολα στο υψος του απεριτου. Θα ξαναανακαλυψουμε την Δωρικη μας καταγωγη.
    Κατι τετοιο βεβαια βολευει την ΑΕΚ η οποια ποτε δεν ηταν οικονομικος κολοσσος και ποτε δεν τρομαζε τους αλλους με τα λεφτα,παρα μονο πηδαγε στο γηπεδο με προσφυγικο τροπο.

    Αφου λοιπον προσφυγες ολοι στην πατριδα μας θα(ξανα)γινουμε,το θεωρητικο πλεονεκτημα,το εχει.
    Υπαρχει και η Βαγγελα θα μου πεις. Σωστα. Ας υπαρχει. Φαινεται, γιατι ειναι μονος του. Και εγω αμα σταθω στη μεση μιας αδειας πλατειας,θα μοιαζω με το αγαλμα του Κολοκοτρωνη.

    Μια ΑΕΚ διχως οικονομικα βαριδια, με νεους παικτες-για την πρωτη χρονια μιλαω-ορεξη,μερακι και πολυ θρασσος, και κυριως υγεια διοικητικη,μπορει να δει ασπρη μερα. Αργοτερα ισως δει και ξεξασπρες,αλλα μιλαμε για την αρχη.

    Το μεγαλο δυστυχημα ομως ειναι αυτη η 80αρα. Που θα μας κυνηγαει παντα,ανεξαρτητα απο καθε θετικη αποφαση η παραταση ζωης απο Λιγκες και "επιτροπες". Καποια στιγμη,θα τον χορεψουμε τον χορο του Ζαλογου. "Αναποφευκτα" που λεει και ο Καλαματιανος γιγαντας Σαμαρας,το πουλεν του Μητσοτακουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Μαρτίου, 2012 01:07

    Όντως, ο βαγγέλας προτιμά να δίνει στο κοινό του την πιθανότητα μιάς 6ρας ή μίας χαλαρής νίκης με 2 ή 3-0 στο 30' μέσα στο τηγάνι επί του πάλαι ποτέ τρίτου πόλου, παρά επί της Αναγέννησης Επανωμής ή του Ηρακλή Ψαχνών, που θα έχουν πάρει τη θέση της...στα χαρτιά.
    Όταν χρειάστηκε, καθάρισε και το πρωτάθλημα στα χαρτιά...
    ΑΠΟ ΤΗ ΜΕΡΙΑ ΤΟΥ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΛΕΩ ΚΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΔΑ, ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΝΟΜΙΜΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΙΓΛΗ ΠΡΟΠΣΑΘΕΙ ΝΑ ΔΙΑΣΩΣΕΙ ΣΤΗ ΛΙΓΔΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ-ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΦΕΝΤΕΥΕΙ.
    Όσον αφορά τα δικά μας χάλια, ΜΠΡΑΒΟ ΚΑΙ ΞΑΝΑΜΑΤΑΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΥΣ "ΣΩΤΗΡΕΣ" ΑΜΕΤΟΧΟΥΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ ΤΟΥΣ...ΤΙ ΝΑ ΠΩ, ΔΕ ΘΑ ΠΕΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ...ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΤΩΡΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΘΗΚΑΜΕ, ΟΧΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ Ο ΓΚΟΝΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΙΧ ΟΤΑΝ ΤΟΥ ΤΟ ΕΠΑΙΡΝΕ ΣΤΑ ΧΑΡΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος23 Μαρτίου, 2012 01:12

    Μεταξύ του να δίνουν κανένα 12χρονο χριστιανό στα λιοντάρια του κολοσσαίου (τι είναι κι αυτό ένα τηγάνι δίπλα στο Παλατίνο...), προτιμάνε να δίνουν ένα βερκιγκετόριξ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερα.
    Σημερα "τα λεφτα". Ποια λεφτα; Ελα,μην ακουω αηδιες. "ΤΑ ΛΕΦΤΑ" λεμε. Τι ρωτας "ποια λεφτα"; Ειπαμε: Τα λεφτα. Αφου θα ερθουν "τα λεφτα",τελος. Μη το ψαχνεις.
    Οι δυο κακες μας "Ωρες" πανιγυριζουν. ΕΤσι. Επειδη ακομα δεν εχουν κλεισει. Η μια καμαρωνει οτι εξαιτιας της δεν περασε το σκανδαλο του υποβιβασμου και ευτυχως που εκεινη εδωσε τον αγωνα και ετσι επεισε την Λιγκα.
    Οτι αυτο δεν ηταν μια αποφαση-αντισταθμηστικο οφελος,στις υπηρεσιες που προσφεραν οι ταλαιπωρες ομαδες ΑΕΚ,ΠΑΟΚ κλπ για την κατακτηση του πρωταθληματος,αλλα αυτο ηταν μια κατακτηση της "Ωρας" η οποια απο τον ταφο της,παλεψε και κερδισε μια μαχη.
    Μαλακιες γραφουμε και μαλακες ψαχνουμε.

    Η δε αλλη πανιγυριζει και αναμενει "ΤΑ ΛΕΦΤΑ". "ΕΡΧΟΝΤΑΙ" λεει.
    Χωρις να γνωριζει βεβαια ουτε ποσά,ουτε απο ποιον.Και αδιαφοροντας ποθεν. Καμια σημασια δεν εχει.Μπορει να ειναι απο αγοραπωλησια μικρων παιδιων. Μπορει απο παιδικη πορνεια. Μπορει απο ναρκωτικα.Μπορει να ειναι πετσινα. Μπορει και ανυπαρκτα. Δεν γαμιεται ομως. "ΤΑ ΛΕΦΤΑ" παντως "ερχονται", οπως λεει.
    Και το κυριοτερο,χωρις να αναρωτιουνται το πως καποιος θα βαλει εστω και ενα ευρω σε μια φαλιμεντο ομαδα που χρωστα μεχρι και σε Θηβετιανους μοναχους.
    Μαλακιες να πουλαμε και μαλακες να φτιαχνουμε.

    Αντε να δουμε.Αντε να σας καμαρωσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Για πια 'νικη' του Δημητρελου μιλας ακριβως?
    Γιατι για να νικησεις καπου πρωτα απο ολα πρεπει να συμμετεχεις και δευτερα να αγωνιστεις, αν ξερω καλα.
    Εγινε κατι απο τα δυο?

    Εδω και μερες λεμε οτι η ΑΕΚ εχει κλεισει και οτι δεν ειναι χαζος ο Πιλαφιος να το ανακοινωσει μονος του.
    Αφηνει το ...Δημητρελο τον ΑΕΚαρα μιας και κανει καλη δουλεια μονος του.

    Οταν λοιπον οι παλιες καραβανες φυγουν (αμην και ποτε) τα συμβολαια ληγουν και καποιοι απλα φευγουν τι μενει στην ΑΕΚ?

    κοντοεδες και φουντες.

    Γιατι λοιπον να σε εξοντωσει ο Βαγγελας ΑΦΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΑΛΥΘΕΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ χωρις εσοδα απο Ευρωπη και χωρις κανενα περιουσιακο στοιχειο?

    Χαζος ειναι να κανει κυνηγι μαγισσων και ιερες εξετασεις?
    Οχι βεβαια

    Ισα ισα που κραταει και Large σταση λεγωντας σου:

    οριστε κυριε εγω κανω τα στραβα ματια και δε σε σβηνω οπως ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ.

    Κανονισε τη πορεια σου ομως.

    Αφου βεβαια απο την αλλη ξερω οτι απεναντι μου εχω το ....Δημητρελλο τον ΑΕΚαρα που αμα φυγει απο προεδρος ΙΣΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΩ ΜΟΥΤΣΟ ΣΕ ΚΑΝΑ ΠΛΟΙΟ να δενει κανα καβο..

    Και επειδη ακριβως εχω αυτο το ΓΕΛΟΙΟ ΤΥΠΟ κοιμαμαι ησυχος οτι μια χαρα θα το παει φουντο το καραβι.

    Γιατι να γινω κακος?

    Και φυσικα οι τιμωριες αφορουν το παρελθον.

    Τι αλλο μπορουσαν να αφορουν? Εχει τιμωρηθει ποτε κανενας για το μελλον?

    Η τιμωριες ΦΥΣΙΚΑ αφορουν ψευτικους φακελλους, ψευτικα χαρτια και ΜΟΥΦΑ υπογραφες μεχρι ακι 31-12-2011.

    Οταν ομως δεν εχεις πληρωσει τους παικτες για την Ευρωπη τους εχεις πληρωσει για την Ελλαδα?

    Οταν βγαινει ο ΑΡΧΗΓΟΣ της ομαδας ο Φουλης και λεει ειμαστε 1-1,5 χρονο απληρωτοι και εχουμε φτασει στα ορια, τι ακριβως κρυβει ο Δημητρελος?? και τι μαχη εδωσε?

    Και μια και ειπα αρχηγος ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΝΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ.
    Εφτασε να μιλαει ο Φουλης που στομα εχει και μιλια δεν εχει και το αλλο τσογλανι ο ΒΑΖΕΛΟΣ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ δε βγαζει αχνα..

    Τετοιους ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ εχει η ΑΕΚ απο παικτες μεχρι προεδρους που παραιτουνται επι μηνες αλλα ειναι γατζωμενοι στις καρεκλες και στις ενδεκαδες γι αυτο προκοψαμε..

    Συμφωνω 10000000% :

    ΟΜΑΔΟΥΛΑ ΕΙΣΑΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΚΑΛΥΨΕΣ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΣΟΥ.

    Ο ΣΥΝΕΤΑΙΡΙΣΜΟΣ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΥΚΑΙΡΙΑ. ΑΝ ΕΣΥ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΥΠΟΒΙΒΑΖΕΙΣ ΑΝΤΡΙΚΕΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙΣ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΘΕΤΕΙΣ ΦΑΚΕΛΛΟ. Δεν σου στερεί η απόφαση της λίγδας το εταιρικό σου δικαίωμα. Για να ξέρουμε και τι μας γίνεται τελικά κι όχι να εφευρίσκουμε παντού συνωμοσιολογίες. Μπορείς; Προχώρα. Δεν μπορείς; Πέθανε με δική σου απόφαση. Ορθότατα. Και μπράβο στον Μαρινάκη.

    Προσεχε μονο steven γιατι μεχρι που γινεσαι και εσυ σα και μενα γαυρος..

    Βεβαια για να κανεις κατι αντρικεια οπως λες πρεπει πρωτα απο ολα να εισαι αντρας.

    Οχι ΓΛΑΣΤΡΟ-Δημητρελος ΟΥΤΕ ΒΑΖΕΛΟ-ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενα πουλακι σφυριξε οτι οι πληρωμες που ΥΠΟΣΧΕΘΗΚΕ χτες ο .... Δημητρελος για σημερα τελικα πηραν αναβολη.
    Οχι σημερα λεει. Απο Τριτη..
    Αλλα θα σας δωσουμε παραπανω.

    Βραχος ο ....Δημητρελος. Ο τσακωμενος με την αληθεια..

    Σε ερωτηση γνωστου παικτη γιατι δε μπαινουν σημερα τα λιγα και Τριτη τα υπολοιπα ο..... Δημητρελος απλα απαντησε θα σας βαλουμε περισσοτερα.

    Με την μαγικη λεξη ΘΑ παντα σε κυριαρχο ρολο..

    ΥΓ Αυτον το αντιπροεδρο το Μποβαλη με τα χαιμαλια και τα δαχτυλιδια και το μαλι-λασπωτηρα τον εχετε δει?
    Μιλαμε για τυπο με εμφανιση δεκαετιας 80 σε βιντεοταινια..

    Αμ ο αλλος που εμφανιζεται λες και παει για μεροκαματο στη ψαραγορα?

    Ρε την ΑΕΚ εκπροσωπειτε ρεεεεεεε. Μπανιο-Ξυρισμα-Κουρεμα και ντυσιμο ρεεεεεε.
    Αφηστε το μπιχλο-λουκ σπιτι σας, προεδρος και αντιπροεδρος της ΑΕΚ εισαστε και εμφανιζεστε λες και πατε για μπιλιαρδο με το Γαρδελη

    Βλαχακια. Γυφτουλες

    Η Κ-Α-Τ-Α-Ν-Τ-Ι-Α σε ολο της το μεγαλειο και σε ολα τα επιπεδα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γινεται της πουτανας το μαγκαλι.
    "ΛΕΦΤΑ" παντου.
    Μπλεχτηκαν 300αρες με την 500αρα και τα του ΟΠΑΠ με εκεινα των χορηγων και ολα μαζι με αυτα τα 2 εκ. που υπολογιζουν (λεμε τωρα) και οι πρεξεις δεν εχουν τελος.

    Οι 300αρες,εχουν μπερδευτει με την 500αρα του Παπα που ηταν του Πολυ,ενω ο Πολυς εδωσε ακομα 300 οπως ειπε τα οποια ομως δεν μας λενε που ειναι αλλα ουτε και εκεινα τα 500 του Παπα απο Πολυ,εντω μεταξυ περιμενουν τα 300 απο Νοτια τα οποια μπηκαν σε καποιο λογαριασμο αλλα θα ειναι διαθεσιμα απο Δευτερα. Επισης περιμενουν τα 2 εκ. τα μακρυτερα απο τον "αγνωστο στρατιωτη". και κανουν σουμα.
    Ομως τραβανε λεφτα απο την χορηγια του ΟΠΑΠ για να σφραγισουν εισητηρια για την Κυριακη και λογικα αυτο το ποσο θα "ξαναμπει" στον λογιστικο υπολογισμο απο καποια 300αρα των Παπα η Πολυ η καποιου αλλου,ισως του Νοτια,τα οποια λεει ειναι παρκαρισμενα σε λογαριασμο και δεν λενε να βγουνε.

    Εν τω μεταξυ οι "φωτορεπορτερς" εχουν μαζωξει κατι χιλιαρικα,60 περιπου,στον μαραθωνιο αγαπης που εκαναν και βεβαια απο τον κοσμο εχουν ακομα τοσα στον λογαριασμο για το χαμογελο του παιδιου,που ανοιξαν στην τραπεζα του Σαλα.

    Τι σας θυμιζουν ολα αυτα; Μα διαδρομο νοσοκομειου και αιθουσα αναμονης εξω απο την ΜΕΘ.
    Αναβρασμος. Αλλοι κρατανε μαντηλια,αλλοι ψαχνουν δακρυα που δεν βγαινουν,αλλοι γαμοσταυριζουν την προισταμενη,αλλος τρεχει να κατουρησει,αλλος κοιτα τον κωλο της μαθητευομενης του χειρουργου,αλλος ψαχνει στις τσεπες των αλλων,αλλος πουλαει σοκοφρετες και γαριδακια σε αρωστους στα κειμενα δωματια,αλλος κλεβει μια τηλεοραση και ο ασθενης τον κυνηγα με τους ορους στα χερια...

    Το συμβουλιο των ιατρων στην Λιγκα,αποφασισε ναι μεν να παραμεινει ο ασθενης στο νοσοκομειο και οχι να παει στον κλιβανο,αλλα με τα ελαχιστα εξοδα. Ακινητος.

    Της πουτανας το μαγκαλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "θα τα παρετε ολα" εταξε ο προεδρος και ο αλλος που σερνει μαζι του,στους ποδοσφαιριστας.
    Οσο νυχρωνει, η πουτσα μεγαλωνει. Οσο μεγαλυτερη η αγανακτηση και το "μη παρ'εκει" τοσο μεγαλυτερες και οι υποσχεσεις.
    Αλλο "εναμεγαλο μερος" που ελεγε και ο Αδαμιδης και αλλο "Ολα". Ανεβαζετε πολυ τον πυχη παιδια.
    Και συνεχεια απο κατω περνατε.

    "ΟΧΙ. ΔΕΝ ειναι απο ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ αυτα τα χρηματα. Τα μαζωξαμε απο ΔΩ και απο ΚΕΙ" τους ειπε εντρομος ο Δημητρελος.

    (εδω υπαρχει ενα θεμα ομως. Αφου εκεινων τα λεφτα τα δινεται "καθαρα",χωρις "επενδυτικα" κολπα, τοτε πως οι ανωνυμοι επενδυτες γινονται δεκτοι απο την ΠΑΕ και ταζουν αγορες ποσοστων με λεφτα τα οποια-σημειωτεον- κυριε Δημητρελο,ειναι "επενδυτικα". Δηλαδη πολυ "κακα" και "υποπτα". Και αν τελικα μπουν τι λεφτα θα δινετε μετα στους παικτες; Απο τα ιδια τα χαρτονομισματα,εκεινα των "επενδυτων" δηλαδη,η θα τα ανταλλασετε στην τραπεζα με αλλα, αμωμα και ασπιλα; Ειναι ενα θεμα και αυτο)

    Ησυχασαν λοιπον αι ποδοσφαιρισται. Ειχαν μια αγωνια. "λες να παρουμε λεφτα του Μαρινακη; Λες να λαβομεν αργυρια προδοσιας,αθελα μας";
    Ρε και τι σαν νοιαζει απο που ειναι; Οταν καποιος παει στο ΑΤΜ,πριν κανει αναληψη,παιρνει και τηλεφωνο το αφεντικο η τον προισταμενο και ρωταει "ποθεν το χρημα";
    Εδω το θεμα ειναι να δειτε φως. Αν ειναι απο κερια, η πολυελαιους, η απο προβολεις,τι σαν πειραζει;
    Ελα παναγια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν ειναι "αποδοχη προιοντος εκγληματος". Μη φοβου.
    Ειναι κοινη πρακτικη αυτη. Δεν βλεπετε τους μαστορους στις επιχειρηματικες δουλειες;
    Μεταφερουν ενα ποσο για τον κυριο "ταδε" αλλα ΟΧΙ κατ'ευθυαν σε αυτον. Μεσολαβουν "300αρες" "500αρες". Δηλαδη περνανε απο τα νησια Κευμαν,Γκαλαπαγκος,τα κλωσανε οι χελωνες,τα ζεσταινουν στα φτερα τους παραδεισια πουλια και κατοπιν με ΑΛΛΗ διαδρομη φτανουν αμωμα και ασπιλα στους λογαρισμους των ενδιαφερομενων οι οποιοι και εκεινοι με την σειρα τους τα γυριζουν γυρω-γυρω σε διαφορες μορφες,σε ομολογα,σε παραγωγα,σε cds σε ακινητα κλπ.

    Αρα πλεον δεν ειναι τα ΙΔΙΑ λεφτα με εκεινα που πρωτοξεκινησαν την διαδρομη τους,απο τα ζεστα απο τα ταμεια της siemens η αλλης ευαγους εταιριας. Εχουν περασει απο τα ζεστα νερα του Ειρηνικου,εχουν φωλιασει σε απατητες τρυπες γυπαετων,τα εχουν σουρει μαζι τους φαλαινες και ρινοδελφινα,εχουν ξεβραστει σε αμμουδιες,τα εχουν περιμαζεψει ιθαγενεις κ.ο.κ.
    Ειναι ΑΛΛΑ πλεον. Πως το λενε.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.
    Γιαυτο λοιπον, "χουφτωσ'τα...χουφτωσ'τα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. «Κάναμε μεγάλη προσπάθεια αλλά πλέον δεν υπάρχουν τα ελάχιστα εχέγγυα για να δουλέψουμε. Με αυτές τις εξελίξεις δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους στάθηκαν δίπλα μας αυτό το διάστημα, την ομάδα και τον προπονητή που κράτησαν την ομάδα όρθια. Ήρθε το πλήρωμα του χρόνου, παραιτούμαστε για να ευαισθητοποιηθούν οι ιδιοκτήτες. Ελπίζω ο Παναθηναϊκός να βρει τον δρόμο του. Οι εξελίξεις θα τρέξουν στις 18 Απριλίου. Τότε θα γίνει, όπως αποφασίστηκε ομόφωνα, νέα Γενική Συνέλευση για την εκλογή νέου ΔΣ. Είναι προφανείς οι λόγοι που δεν μπορούμε να συνεχίσουμε», είπε αρχικά ο μέχρι σήμερα πρόεδρος του Παναθηναϊκού.

    Όσο για την UEFA και το τι θα γίνει στο εξής, είπε: «Έχουν δρομολογηθεί κινήσεις και θα γίνει κάποια προσπάθεια. Εξαντλήσαμε όλα τα περιθώρια, πλέον απευθυνθείτε στους μετόχους. Το τελευταίο που μπορώ να σας πω ως πρόεδρος είναι ότι θα πάω να μεταφέρω στους παίκτες τις εξελίξεις».

    Καταλαβες ρε ΓΛΑΣΤΟΔΗΜΗΤΡΕΛΟ τι κανουν οι αντρες οταν δεν υπαρχει φως?

    Καταλαβες ρε ΓΥΦΤΟ που απειλεις!!! (σαν νεος Αγαμιδης) οτι θα παραιτηθεις?

    Ποιον απειλεις αληθεια? Το κοσμο? Τους παικτες? Τους υπαλληλους?

    Αιντε ΝΟΥΜΕΡΟ, ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙΑ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ που εγινες και εσυ προεδρος ΤΡΟΜΑΡΑ ΣΟΥ..

    Αλλα βεβαια αμα δεν εισουνα ΓΛΑΣΤΡΑ του αγαμιδη και του ΠΑΠΑΤΖΗ θα ειχες και λιγη ΤΣΙΠΑ πανω σου.
    Αλλα ποιος την εχασε για να τη βρεις εσυ?
    Ο αγαμιδης με το κασνακιδη που σου βαρανε το νρεφι να χορευεις?

    Και σου φορεσανε και τους 'επενδυτες'?

    Που ειναι τα λεφτα ρε ΜΑΛΑΚΑ?
    Πως τους λενε τους 'επενδυτες'??

    Κυπριους κροισους μηπως?
    Μηπως ειναι ο επενδυτης του αλλου του ΜΠΑΤΣΟΚΟ-δικηγορακου που μας το επαιζε και δυσκολος?

    Μηπως ειναι οι τρεις επενδυτες αυτου του ΜΠΑΤΗΡΟΠΟΥΣΤΑ του κασνακιδη που μαζεψε 60 χιλιαρικα για το 38%?

    ΑΙΝΤΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Oύτε 24 ώρες δεν πέρασαν από την χθεσινή απόφαση της Λίγκας και στον βάζελο παραιτήθηκε σύσωμον το Δ.Σ.
    Εφόσον σου λέει δεν υπάρχει κίνδυνος υποβιβασμού,γιατί να σκοτιζόμαστε; Σωστό.

    Εμεινε ο Δομάζος και ο Κωνσταντίνου. Ας κάτσουν εκεί,να βαράνε πέναλτι ο ένας στον άλλον Ακόμα. και η καθαρίστρια έφυγε.
    "σκούπα". Αφαντοι. Λούηδες. Μπουχός.
    Ούτε λεφτά,ούτε τίποτα. Οτι είπαμε, ας το πάρει το ποτάμι.
    "τα λεφτά μας πίσω" λένε τα φτωχαδάκια οι μέτοχοι.
    Πριν το ντερμπυ, όλα φάνταζαν προς το καλύτερο. Μια πόρτα αισιοδοξίας ήταν ορθάνοιχτη.
    Εκλεισε με βρόντο.
    Στριμώχνονταν οι φραγκάτοι,ποιός θα πρωτοβάλει λεφτά. "εγώ".... όχι "εγώ".
    Ορίστε. Το πρόβλημα λύθηκε βρε μπαγάσιδες.
    Θα κάνουμε ομάδες χωρίς λεφτά.

    Καλώς ήρθατε στο κλαμπ παιδιά.
    Ρε τι κεφαλοκλείδωμα είναι αυτό;

    Υ.Γ Αυτά να τα βλέπουν οι μαλάκες των εξεδρών. Οι ορκισμένοι. Οι πολύ φανατικοί ρε παιδί μου. Που χειροκροτούν το ένα λαμόγιο πίσω από το άλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Α.ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ23 Μαρτίου, 2012 19:42

    εγω στη θεση σου στηβεν θα πανηγηριζα εαν ο γιος μου μου την ελεγε ετσι.ειναι ενα παιδι-λεμε τωρα-το οποιο δεν θα παει ποτε χαμενο.εγω να δεις τι τραβαω με τον δικο μου.δουλεμα μες στα μουτρα μου και ειδικα την μανα του την παιζει σταυροβελονια. ομως περιχαρης δηλωνω οτι προ ημερων ο κανακαρης μου επιασε την πρωτη του γκομενα και ειμαι ευτηχης για την εξελιξη.οσο αναφορα για τον θιασο που το παιζουν παραγοντες,αναρωτιεμαι ποσο ακομα θα ξεφτιλιστει αυτο το μεγεθος που λεγεται ΑΕΚ.για να ξαναγινει κανονικη ομαδα αυτο το εξαμβλωμα πρεπει να γινουν πραγματα και θαυματα κοματακι πραγμα δησκολο οσο ναναι.και σαν αρχαια τραγωδια μονον ο απο μηχανης θεος θα την σωσει,αλλα και αυτος εχει σιχτηριστει μαζι της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @Steven Ετοιμάζει λύση ο Ντέμης;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ xatzi: ΕΤΟΙΜΑΖΕΙ ΛΥΣΗ Η ΒΑΝΔΗ. ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΒΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΡΑ ΟΙ ΓΛΑΡΟΙ ΤΗΣ ΘΑΣΟΥ ΕΧΟΥΝ ΕΤΟΙΜΑ ΤΑ ΚΡΑΚΕΡ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή