Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΔΥΣΚΟΛΑ ΜΟΝΟΠΑΤΙΑ

             Θα έψαχνα την πορεία του χρήματος. Θα κοίταζα το μόνιμο κι όχι το προσωρινό. Θα με βόλευε η ανοχή της ευρωπαϊκής επιτροπής και τα χτυπήματα ανθρώπων που με κοιτάνε ψυχρά χωρίς κανένα συναισθηματισμό. Ανθρώπων που τεχνοκρατικά διασφαλίζουν το προϊόν τους κι άυριο δεν θα βρίσκονται σε καρέκλες. Θα εμπιστευόμουν ακόμα και ξένους, εφόσον μπορούν να υποδείξουν το καλό μου. Δεν έχω τίποτα πια. Μούμεινε ένας απόστρατος κι ένας Κύπριος δικηγόρος. ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ.
              Μια ελληνική πορεία, με ιστορία, με παιδιά για μέλλον, με δόξες και διθυράμβους που σίγουρα επισκιάζουν τις ίντριγκες, πλέον να βρίσκεται σε αγορές ή σε funds.  Ό,τι συμβαίνει στην χώρα με τους αόρατους εχθρούς, να βγαίνει στην ομάδα μας με ηγέτες κατώτερους των περιστάσεων. Από αύριο μεθαύριο, και με ποδοσφαιριστές που κλειδώνουν τα αποδυτήρια. Τόση ντροπή ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ ΝΟΙΏΘΟΥΝ ΟΙ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ, να βάλουν δανεικά με ευνοϊκό επιτόκιο που ούτε το όνομα τους δεν θέλουν να πουν.... ΕΣΥ ΝΤΡΕΠΕΣΑΙ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΕΚ;
               Κανένα παράπονο δεν έχω από τον Δημητρέλο. Ήταν και είναι Αεκτζής, που έτρεξε με δημευμένη την περιουσία του και με χρήματα της αδερφής του. Πολλά χρόνια τώρα κι άρα δεν βρήκε την καρέκλα σήμερα για να σώσει τον εαυτό του. Αλλά η αγωνία είναι συγκεκριμένη: Πόσα χρόνια να πληρώνω την μαλακία; Κάτσε λοιπόν στην άκρη και μην υπογράφεις πρόσκαιρα καθυποτάσσοντας τα νέα παιδιά. Διότι στο δίμηνο Μαρτίου και Ιουνίου, τι θα κάνεις; ΔΕΝ ΣΩΖΕΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΒΑΖΕΙΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΔΑΝΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΑΣΗ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΙΟΥΝΙΟ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
               Κι η μαγκιά σήμερα, είναι η αίτηση στο πρωτοδικείο. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΣ 80 και να βρίσκεται ο οποισδήποτε να θέλει να καθυστερήσει κι άλλο τον εταιρικό θάνατο στον βωμό του παλουκώματος κάποιου κόσμου, που σαν γνήσιος βλάκας - αλλά τίμιος και ηθικός - θέλει το κουφάρι ζωντανό. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΑΡΜΟΖΕΙ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ. Αυτόν που απέφυγε ο κοντοχαφιές το 2004 κι αυτόν που επέτειναν οι εκλογές τότε της ερασιτεχνικής με τα γνωστά σημερινά αποτελέσματα της λέπρας. ΠΟΥ ΠΙΑ ΟΛΟΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΜΕ ΣΥΝΕΧΕΙΣ ΟΜΙΛΙΕΣ, ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ, ΑΜΚ Ή ΔΣ. ΕΠΙΚΗΔΕΙΟΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΚΗΔΕΙΑ.
                Εγώ δεν ασπάζομαι τις φήμες για Ψωμιάδη σήμερα. Άλλες πληροφορίες δεν έχω βέβαια καθότι εκτός εξελίξεων αφού συμβουλιάζονται τα μεγέθη κατά καζαμία. Για δικαίωση δεν μιλάω βέβαια, καθότι το προσωπικό μου είναι εντελώς της πλάκας μπροστά σε ένα δικέφαλο που κόσμησε αυτοκρατορία, κοσμεί σήμερα κάθε εκκλησία σε κάθε γειτονιά κι εντελώς χαμηλά - αθλητικά - πήρε πρώτος κύπελλο ευρωπαϊκό μπάσκετ και φυσικά δίδαξε ποδόσφαιρο στην γκαντεμοχώρα του ασίκη. ΔΕΝ ΣΥΖΗΤΩ ΠΟΙΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ.
               Και δεν πιστεύω οτι οι ιδρυτές της ΑΕΚ ήταν κρυμμένοι τότε, όπως οι σωτήρες σήμερα. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΝΑΓΚΗ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΑΕΚ. Αν είχα λεφτά, θα ντρεπόμουνα να τα δείξω ή μήπως θα είχα φόβο να πάρω την ΑΕΚ; Θα είχα φόβο να βγάλω ένα λόγο; Ακόμα και περίεργος να ήμουν, με μια αγκαλιά στην original την δουλειά την είχα κάνει. Καλώς ή κακώς, δεν το εξετάζω τώρα.
               Τώρα τι έχω; Ακόμα Αδαμίδη. ΔΧ που φοβάται - αν δεν καλεί - αυτοδικίες. Να πάρει χρήματα μεν, αλλά πια, στο έδαφος της ευθύνης ΟΧΙ ΡΕ ΒΛΗΜΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ. ΝΑ ΑΚΥΡΩΝΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ , επειδή κάποια λαμόγια να φοβούνται το πρωτοδικείο. ΠΟΥ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ Η ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ, ΤΟ ΑΝΕΚΤΟ ΚΑΙ ΤΟ ΟΦΘΑΛΜΟΦΑΝΕΣ. ΤΟ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΚΙ ΟΧΙ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΓΕΝΙΚΩΝ ΣΥΝΕΛΕΥΣΕΩΝ ΜΕ ΤΙΣ ΑΜΚ ΠΟΥ ΠΡΟΚΗΡΥΣΣΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΧΡΗΜΑ ΜΠΑΙΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΟ "," ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ. ΣΥΝΕΛΘΕΤΕ Ή ΡΙΧΤΕ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΘΕΜΕΛΙΑ Ή ΣΤΟΥΣ SUPPORTERS.
                Τα μονοπάτια πάντα είναι δύσκολα. Όταν είναι απάτητα. Διότι εγώ ξέρω και λεωφόρους, που όταν είναι αφώτιστες, καταντάνε καρμανιόλες. Αλλά πάντως το να γίνει μια κηδεία, είναι προτιμότερο να διασφαλιστεί το φέρετρο παρά να έχουμε και παράπλευρες απώλειες των συμμετεχόντων. Πρέπει λοιπόν να επιλεγούν πεπατημένοι δρόμοι. Οι παράπλευροι, το μόνο που διασφαλίζουν είναι η γρηγορότερη θέα στον τάφο. Κι αυτό, μάλλον δεν θα το δεχτεί η ΟΥΕΦΑ σαν επιχείρημα.
                  Λεφτά υπάρχουν; Είναι θέμα Ελλάδας. Τι πιστεύετε για το ένα και τι γιατί το άλλο. Τώρα αν ο κοντοχαφιές έγινε ένα με τον Μάκη, ουδόλως με απασχολεί ΚΙ ΟΥΔΟΛΩΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ. Όταν κάποιος όμως, δεν ψάχνει τα χρήματα των εισιτηρίων για το ντέρμπυ με την αλογοτροφή, το πριμ για τη νίκη αλλά και τις δηλώσεις του blog  για τον Μανωλά, ΑΝΕΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ  ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΨΩΜΙΑΔΗ ή ξαφνικά να βλέπει τον Ξενιάδη σαν μέγεθος. Την ώρα που ο Μαρινάκης χρειάζεται έναν εχθρό. Και την ώρα που θα έπρεπε να είσαι ΑΕΚ κανονική, κι όχι ΑΕΚ γιαλαντζί. Που όλοι τρελάθηκαν με την ηθική την επίπλαστη, αλλά την ηθική την κανονική την  ξέχασαν, και γι' αυτό εξ άλλου διαφωνούντες θα δώσουν κι ένα 45% στο ΠΑΣΟΚ και στη ΝΔ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ; Και μόνο που διαφωνούν λεκτικά, ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΟΥΝ ΠΡΑΚΤΙΚΑ, δείχνουν οτι στην ΑΕΚ θέλουν απλά το fund αλλά και στην Ελλάδα δείχνουν τα πεσμένα όργανα τους. Τώρα πώς θα γίνει  ανάπτυξη με πεσμένη πούτσα, ε, γι' αυτό έχουμε και τρόϊκα εδώ.

27 σχόλια:

  1. Καλημερα,
    Να διαφωνησω καπου στο κατα τα αλλα σωστο αρθρο?

    Κανένα παράπονο δεν έχω από τον Δημητρέλο. Ήταν και είναι Αεκτζής, που έτρεξε με δημευμένη την περιουσία του και με χρήματα της αδερφής του.

    Δηλαδη ΤΙ ΑΛΛΟ πρεπει να κανει ο ΓΛΑΣΤΡΑΣ για να εχεις παραπονο?

    Δεχτηκε να 'αντικαταστησει' τον αγαμιδη και να τρεχει ΚΑΤ ΕΝΤΟΛΗ ΤΟΥ την ΠΑΕ ακριβως γι αυτο το λογο.
    Οπως γι αυτο το λογο εδω και 6-8 μηνες ο τεως εχει ξεφορτωθει ΟΛΗ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ περιουσια του (ακινητα κυριως) για να μη μπει στην ιδια λιστα.

    Ο Δημητρελος λοιπον που δεν εχεις παραπονο οδηγει την ΑΕΚ στα πιο σκοτεινα μονοπατια της ιστοριας της.

    Διαπραγματευεται με αγνωστους 'επενδυτες' που μονο αγνωστοι δεν ειναι..., λεει ΜΟΝΙΜΑ ΨΕΜΜΑΤΑ μιας και ο ιδιος εχει θεσει θεμα μειωση της τιμης της μετοχης στα 0,30

    ΠΡΟΣΘΕΤΟ ΘΕΜΑ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΔΙΑΤΑΞΗΣ:

    Μείωση του Μετοχικού Κεφαλαίου της εταιρείας με σκοπό την απόσβεση ζημιών, με αντίστοιχη μείωση της ονομαστικής αξίας των μετοχών στο ποσό των 0,30 ευρώ ανά μετοχή και τροποποίηση του άρθρου 7 του Καταστατικού.

    Εγω τα εγραψα αυτα?

    Αυτος δεν ηταν που 'σε 10 μερες αμα δε μπουν λεφτα' θα ειχε φυγει?

    Αυτος δεν ηταν που απειλουσε ΞΑΝΑ με παραιτηση πριν την ΟΥΕΦΑ?

    Αυτος δεν ηταν που με τις πλατες του Λυμπεροπουλου κατεβηκε στα αποδυτηρια και μοιραζε υποσχεσεις για να παρει το χαρτικαι ΧΤΕΣ ΕΞΑΦΑΝΙΣΘΗΚΕ και δε σηκωνε τα κινητα?

    Αυτος δεν ειναι που συνεχιζει τη γραμμη αγαμιδη κανονικα?

    Δηλαδη τι αλλο θες να κανει για να εχεις παραπονο?

    Η ΑΕΚ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΗΚΕ απο τους ΑΕΚαρες τυπου Δημητρελου, γκοντο, ΔΧ κλπ

    Να τους χεσω τετοιους ΑΕΚ αρες.

    Ο μπαμπας του Δημητρελου δε παρεδωσε το γηπεδο στο Γρανιτσα για γκρεμισμα??

    Ε ο γιος αποτελειωνει τη ΠΑΕ.

    Δεν υπαρχει τιποτε χειροτερο απο ενα δραστηριο βλακα.

    Αρκετα με τους ΑΕΚαρες που θελουν να σωσουν την ομαδα.

    Αφηστε ρε την εταιρεια να σβησει με αξιοπρεπεια.
    Αφηστε να γινει οτι πρεπει να γινει και παρατηστε τους Ξενιαδηδες τους Ψωμιαδηδες και το καθε λαμογιο που βρισκετε καθε 3 μερες και τον βαφτηζετε 'επενδυτη'

    Αι στα τσακιδια ΚΥΦΗΝΕΣ.

    Η ΟΜΑΔΑ θα ζησει οπως πρεπει να ζησει με αξιοπρεπεια και ας ειναι σε μικροτερη κατηγορια.

    Βαρεθηκαμε τη ξεφτιλα το κατηφορο τα παρακαλια να σφραγισουμε εισητηρια καθε 15 το ξεπουλημα ολου του ροστερ τα καφριλικια με τα παρακαλια στο καθε τελειωμενο να μας δανεισει και τη κοροιδια

    Βαρεθηκαμε πανω απο ολα τις φατσες του καθε απιθανου ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΥ της αδελφης του τη μανα του ΠΑΠΑΤΖΗ το ξαδελφο του Μακη και το καθε απιθανο 'εφοπλιστη' που θα μας δωσει 100-300 χιλιαρικα μετα απο 30 τηλεφωνα χαριστικα.

    Λιγη τσιπα ρε ξεβρακωτοι..

    Η εταιρεια ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΠΑΡΤΕ ΤΟ ΧΑΜΠΑΡΙ.

    Η ομαδα θα ζησει οπως πρεπει. Αυτο που σας καιει βεβαια ειναι οτι αν παει Β-Δ εθνικη ΛΑΜΟΓΙΑ τυπου Δημητρελου-Κασνακιδη κλπ δε θα εχουν λογο υπαρξης και θα ξαναγυρισουν στην απολυτη ανυποληψια που ηταν και πριν μας σωσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στη χθεσινη δικη απο τους 20 δεν δικαστηκαν καν οι 17 γιατι οι αστυνομικοι που τους συνελαβαν δεν πηγαν να καταθεσουν!!!
    Φοβουνται λεει για τη ζωη τους αν καταθεσουν.

    Και αντι ΧΘΕΣ να διαλυσουν τους συνδεσμους καθομαστε και το συζηταμε ακομη!

    Αντι να παει ΣΗΜΕΡΑ στο καθε δωματιακι και να το κλεισει ΜΟΝΙΜΑ η αστυνομια-εισαγγελεας κλπ, αυτη επιλεγουν να κρυβωνται απο τα δικαστηρια γιατι φοβουνται...

    Πιασανε λεει 2!!!!! απο ολο αυτο που εγινε.

    Και εβγαλε η ΕΛ-ASS φωτογραφιες και λεει στο κοσμο να δωσει πληροφοριες, την ιδια ωρα που αυτους που ΗΔΗ εχει πιασει τους αφηνει ελευθερους επειδη φοβαται!!

    Ρε το κοσμο τι τραβαει..
    Να δωσει ο κοσμος πληροφοριες στην αστυνομια. Και εσας ρε ΒΛΑΧΑΔΕΡΑ τι σας εχουμε εκει? Να κανετε τους ομορφους?

    Ξεχασα η μαγκια σας εξαντληται στο ψεκασμα χημικων για τη προστασια του Μπενιζελου του Σαμαρα και του Παγκαλου.
    Εκει τελειωνει το 'εργο' σας..

    Σε κουβεντα με φιλο απο το ΟΑΚΑ, στη δευτερη καλυτερη θεση, εχει γινει μια ερευνα-project τι εσοδα θα ειχε ο οργανισμος (οχι μονο το ποδοσφαιρικο γηπεδο) αν δουλευε οπως ολα τα ολυμπιακα σταδια που εχουν γινεμε οι αγωνες (Μοναχο-Σιδνευ-Βαρκελωνη κλπ).

    Δηλαδη αν δουλευε ως τοπος τουριστικης εκμεταλευσης 2-3 καφετεριες, ποδηλατοδρομους, εστιατορια, 1-2 μαγαζια γενικου ενδιαφερωνος (bowling κλπ) 1-2 μπουτικ κλπ κλπ.

    Με την εκταση τη πολεοδομια και το ελληνικο καιρο 8 μηνες το χρονο να βοηθα απιστευτα για επισκεψη του απλου κοσμου τα ΣΚ και επισκεψεις τουριστων σχολειων κλπ ολες τις μερες..

    Τα αποτελεσματα ειναι εντυπωσιακα.

    2-2,5 φορες περισσοτερα εσοδα σε σχεση με σημερα που ειναι και θεωρητικα μιας και ο Δημητρελος και ο Γοντικας ΚΑΙ δεν πληρωνουν ΚΑΙ ολο ζητανε μειωσεις ΚΑΙ τα σπανε καθε 15-30 μερες..

    Πεταχτε τους εξω απαντησα και δωστε σε ιδιωτες τα βασικα (χωρους για καταστηματα κλπ) με τη βοηθεια 1-2 υπουργειων και καντε το.

    Τι λες τωρα?

    Αφηνει η ΑΕΚ και ο ΠΑΟ το γηπεδο?

    Να πανε που?

    Που αλλου θα καθονται ΤΣΑΜΠΑ, θα τα σπανε, θα παιζουν τα παιχνιδακια τους με τα εισητηρια ΠΟΥ ΔΕΝ περνανε (ο νοων νοειτω), και θα απειλουν και απο πανω?

    Αν πηγαινε η ΑΕΚ στη Ριζουπολη θα ανεχωταν ο Αλαμανος φεσια εκκατομυριων ευρω?

    Παρακρατηση απο τις εισπραξεις ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ θα εκανε, κατι που εχουμε πρωτεινει (να κανει δηλαδη το ΟΑΚΑ αποδοση εσοδων και ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ στην ΑΕΚ)και η ΓΓΑ κανει οτι δε καταλαβαινει..

    Παρακρατηση απο τις διαφημησεις, απο τη NOVA, απ' ολα, ωστε πρωτα να πληρωνεται το ενοικιο και ΜΕΤΑ να κανει το κομματι της η καθε ΙΔΙΩΤΙΚΗ εταιρεια.

    Εδω βεβαια εχουμε φτασει μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (ΑΕΚ-ΠΑΟ) να απασχολει 2-3 χιλιαδες αστυνομικους (που πληρωνουμε ΟΛΟΙ) να τα σπανε οι 'πελατες' της, να χρωσταει εκκατομυρια και να μη μπορουμε να μιλησουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στην Αγγλια η αστυνομια με νομο Θατσερ εχει αποσυρθει απο τα γηπεδα.
    Υπευθυνη ειναι η καθε ομαδα, να τηρει τη ταξη και να παραδιδει ταραξιες στην αστυνομια ΕΞΩ απο το γηπεδο.

    Βεβαια εκει δεν εχει περιβαλλοντα χωρο, εκτεταμενα, μεμονωμενα και μικρομεγαλα επεισοδια.
    Δεν εχει πρωτη φορα δευτερη φορα, υποτροπο μη υποτροπο κλπ κλπ.

    Εκει κανεις μαλακια, τελειωσες.

    Εδω καθομαστε και συζηταμε με τους Χατζηπουστηδες τη Θυρα 13 τη θυρα 21 τη θυρα 7 και τη θυρα 35, το καθε μαστουρακι και το καθε μαλακισμενο..

    Μη πατησει ουτε ενας αστυνομικος στο γηπεδο. Κλειστε τις πορτες και
    Αφηστε τους να σφαχτουν μονοι τους.

    Και μολις τελιεωσουν ριχτε τους -10 βαθμους ανα παιχνιδι με επεισοδια.
    Διωχτε τους απο το ΟΑΚΑ

    Να πανε να παιξουν ο ενας στη Λεωφορο και αλλος στο χωραφι με τα αγια χωματα.

    Στειλτε το ΣΔΟΕ σε ολους και οποιος δε μπορει να βγαλει ενημερωτητα ΚΛΕΙΣΤΕ ΤΟΝ, οπως κανετε σε ΧΙΛΙΑΔΕΣ επιχηρησεις στην Ελλαδα...

    Αρκετα πληρωσαμε ΟΛΟΙ μας.

    Κοβουμε μισθους και συνταξεις για να πληρωνουμε 4-5 μπατσους καθε κυριακη ΕΞΤΡΑ να φυλανε τη περιουσια του Βαρδινογιαννη και του Μαρινακη και του Παπατζη.

    Πληρωνουμε καθε 15-20 μερες ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΧΙΛΑΔΕΣ ΕΥΡΩ μιας και οι ζημιες αντικαθιστανται απο τα κρατικα γηπεδα και τα χρεη πανε στο παγο μονιμα ..

    ΝΙΣΑΦΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΤΟ 'ποδοσφαιρο' που εχει γινει γκετο των Ξενιαδηδων και των απανταχου λαμογιων που χρεωνουν στις πλατες μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ22 Μαρτίου, 2012 15:29

    προς dimi.να αγιασει το στομασου αδερφε.τι δουλεια εχει η αστηνομια στα γηπεδα;αρκετα με την μαλακια που λεγεται ποδοσφαιρο στην ελλαδα.οχι ευρω δεν δινω ,αλλα ουτε το βλεμα μου δεν ριχνω στο μπουρδελο.οσο για την ΑΕΚ ας τελοιωσουμε με αξιοπρεπεια οπως αξιζει σε αυτον τον τεραστιο σηλογο.πρωτοδικειο δ κατηγορια και τοτε θα ξαναπαω γηπεδο.τουλαχιστον θαχω την αξιοπρεπεια μου και οχι την σαβουρα που ξεφτιλιζουν καθε μερα την αεκαρα μου.τιτλοι τελους και σαν φοινικας ασ αναγενηθει απο την σταχτη της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Eχει και παραεχει η αστυνομια δουλεια στα γηπεδα.
    Για να αυξομειωνει τα επεισοδια.
    Οτι κανει και στο δρομο με τα συλλαλητηρια.

    Αν οι χωροι μαζωξης ηταν πραγματικα ελεγχομενοι,δηλαδη με ελαχιστη δυνατοτητα "παρεμβασης" της αστυνομιας, τοτε δεν κανουμε τιποτα. Πως θα υπαρχουν τα απαραιτητα και σωτηρια καμια φορα "εκτροπα";

    Θες σιγουρα επεισοδια; Βαλε την αστυνομια.
    Αυτη ειναι η δουλεια της.
    Θες την συγκεκριμενη μερα και ωρα επεισοδια; Βαλε την αστυνομια να τα "φυλαει".
    Θες σιγουρο αποτελεσμα; (δεν απευθυνομαι στον κοσμο.Αυτος απλα θα τις τρωει) Βαλε μερικους με γουκι-τοκι και ακομα περισσοτερους κρανιοφορους ανεγκεφαλους να αναμενουν τις "εντολες".
    Σιγουρα πραγματα. Δεν προκειται να αποτυχει ποτε.

    Τα συνορα κρατους-παρακρατους, πουθενα αλλου δεν ειναι τοσο δυσδιακριτα,οσο στην "αστυνομια". Τα οποια στην ουσια ειναι ανυπαρκτα.
    Φυσικα δεν μιλαω για τους τροχονομους,ουτε για τους ειδικους φυλακες που ειναι στοχοι. Οι μεν πρωτοι των αυτοκινητων και οι δευτεροι των παρακρατικων "συναδελφων" τους
    Μιλαω για τις δυναμεις "καταστολης".
    Που "καταστελουν" τα επεισοδια που δημιουργουν οι ιδιοι.Ειτε με στολη,ειτε με κουκουλα.
    Και μαζι καταστελουν και καθε πιθανοτητα να παει κατ'ευχην κατι,οτιδηποτε,το οποιο οι "ανωτεροι τους" δεν συμφωνουν οτι πρεπει να παει.
    Ζητω η δημοκρατια. Η δυνατοτητα δηλαδη επιλογης: να φας ψεκασμα, η να φας γκλοπια.

    Υ.Γ Αν δειτε "επεισοδια" μεθαυριο στην παρελαση, "μουνι" θα τα χει σουρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστο ακουσες το μετρο του πανμεγιστου Καμινη ετσι?
    Μιλαμε για μαλακα με χερουλια ισαξιο του Δημητρελου.

    Χαλαρα προεδρος της ΑΕΚ γινεται ο τυπος.

    Τι εκανε λοιπον ο ...Καμινης? Μαζεψε κανα σκουπιδι?
    Καθαρισε καθολου την Αθηνα?
    Προστατεψε με τη δημοτικη αστυνομια κανα κακομοιρη που τον σφαζουν στο 'ιστορικο κεντρο' για μισο σουβλακι?
    Οχι βεβαια. Η ...δημοτικη αστυνομια ειναι για να κοβει κλησεις ΜΟΝΟ.
    Δεν εχει αλλο εργο

    Ο ....Καμινης λοιπον εδωσε εντολη και κουρεψανε τις.... νερατζιες!!

    Σου λεει μη δινουμε πολεμοφοδια στoυς ιθαγενεις, δεν ειναι μερες τωρα να πεταμε νερατζια τσαμπα...

    Θα ειναι η πρωτη παρελαση νερατζι-free...

    Τη βρηκε ο ...Καμινης τη λυση. Η εχεις πολιτικους με βουληση και αρχιδια η αρχιδια πολιτικους..

    Το ιδιο ισχυει και στην ΑΕΚ φυσικα

    Ο Δημητρελος ο αγαμιδης και ο Κωστενογλου μας αξιζουν, αυτους εχουμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μα για τι αλλο θα ηταν παραπανω ικανος ο κιναιδος;
    Εγω του προτεινω τις ημερες των επετιων, να παρελαυνει μαζι με τους πουστιδες και τις μεταλλαγμενες, στο gay-parade.Φοροντας μονο ενα λεοπαρδαλε σωβρακακι. Και στον ωμμο,αντι για ροπαλο,μια λαστιχοπουτσα μισο μετρο.

    Στα εσχατα χρονια της ξευτιλας και της ενδειας,παντα βλεπαμε τετοιες περιπτωσεις.
    Το ακουσα και εγω. Νομιζα οτι ηταν υπερβολη. Οντως ομως. Μαζεψαν τα νερατζια.
    Το επομενο που θα ακουσουμε ειναι οτι θα απαγορευτουν τα σταφυλια στη Θεσσαλονικη. Οι δημοτικοι υπαλληλοι ετσι θα γινουν εργαλειο για τον Μπουταρη, οι οποιοι θα μαζευουν τα αμπελια του μεθυστακα, τζαμπα.

    Νερατζια τελος λοιπον. Εννοειται βεβαια οτι κανεις με τσαντα σουπερ μαρκετ δεν θα πλησιζει στο κεντρο. Ακομα και με ενα φρουτο στο στομα να σε βρουν θα στο παιρνουν απ το χερι.
    Αν αυτα το διαβαζαμε σε εφημεριδα επι 7ετιας, θα μειδιουσαμε με τα καμωματα των Συνταγματαρχων.
    Και ομως,αυτα συμβαινουν εν ετει 2012.
    Το γιαουρτι εννοειται οτι ειναι αφορμη για συλληψη και κουρεμα.
    Ο νομος 4000 ειναι εν ενεργεια ξανα.
    Ποιο ειναι το επομενο και τελευταιο πλεον μετρο; Μα η πληρης απαγορευση συνευρεσης ανω των 3 ατομων. Και το πολυ μεχρι τις 9 μ.μ. ( οι παρτουζες δεν ξερω τι θα γινουν)

    Τιποτα δεν αλλαξε. Μονο οι ημερομηνιες "φευγουν". Οι ανθρωποι ειναι οι ιδιοι.
    Βεβαια καμια διαφορα δεν εχουν. Απλα οι στολες εγιναν κοστουμια. Εγινε κατι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ DIMI: ΝΟΜΙΖΩ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΕΙ ΠΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ ΜΟΡΦΗ. ΜΕ ΤΟΝ ALBERT ΕΧΩ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΙ, ΝΟΜΙΖΩ ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΟΚ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ Ο DIMI ΓΙΑ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗΛΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τελειωσε και η σεμνη τελέτη του Δημητρελου και επισημα.

    Αποφάσισε το Δ.Σ της Σούπερ Λιγκας ότι αν κάποια ομάδα δεν πάρει άδεια από την Ευρωπαϊκή Ομοσπονδία, τότε θα μείνει εκτός πλέι οφ και στο μίνι πρωτάθλημα θα μπει η ομάδα που θα ακολουθεί στην βαθμολογία.

    Αιντε λοιπον σπιτακια σας ολοι μια ωρα αρχιτερα να τελειωνουμε.

    Αφου δε λετε να αφησετε τον ασθενη να πεθανει αλλα τον ταιζετε 'επενδυτες' και Βουρο-γηπεδα (μη το φτιαξεις μεγαλο μονο ρε Βουρο και χαθουμε..) το κανουν αλλοι για εσας.

    Και φυσικα ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΗ ειναι η αποφαση.

    Δε γινεται απο τη μια να εισαι αναξιπιστος και φαλημεντο για την UEFA αλλα αξιοπιστος για το ελληνικος πρωταθλημας..

    Δηλαδη ο ...Δημητρελος με τους επενδυτες ειναι οκ στις πληρωμες τους για τα ευρωπαικα ματς, αλλα χρωσταει ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ για τα ελληνικα??


    Αιντε μαζευτα σιγα σιγα ΚΑΙ ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ νουμερο.

    Να το παρουμε αποφαση και να αρχισουμε να μπαινουμε σε μια σειρα..

    ΥΓ 10 μερες θα περιμενει ο αλλος μεγιστανας ο Βουρος για να του πει ο ΔΧ!!!! για το γηπεδο.
    Μιλαμε για την ΑΠΟΛΥΤΗ μαλακια ετσι?

    Εχει βρει λεει αμερικανικα φαντ... γερμανικα και ελληνικα αλλα θα περιμενει τον ΔΧ !!!!! 10 μερες αλλιως βαζει μπροστα τη μπουλντοζα..

    Δε φταις εσυ ρε Βουρο. Εσυ καλα κανεις.
    Αφου δεν εχει βρεθει κανενας να σε αρχισει στις κλωτσιες ακομη, μια χαρα το πας το δουλεμα..

    Που θα παει ομως? Ολο και καποιος θα βρεθει.

    Βεβαια για καποιο λογο που κανεις δεν εχει καταλαβει, ΝΟΜΙΖΕΙΣ οτι αυτες τις ΜΠΟΥΡΔΕΣ που αμολας τις ακουει και κανενας.
    Iσως νομιζεις οτι πουλωντας κουτοχορτο θα ξαναβγεις ΒΟΛΕΥΤΗΣ παλι..

    Σε εβλεπα χτες και στις ειδησεις να χειροκροτας το Μπενιζελο και μπηκες ακομη πιο πολυ στη καρδια μου..

    Αποτυχημενε ηθοποιε.. που ακομη νομιζεις οτι παιζεις θεατρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Ελλαδα ποτε δεν πεθαινει.
    Διαβαστε την αποφαση της Λιγδας οσο αφορα στις ομαδες που πιθανον δεν λαβουν αδειοδοτηση,ειτε απο την ΟΥΕΦΑ,ειτε απο την ΕΠΟ (δυο, η εξης μια, η ΑΕΚ,για το τρεχον ετος. Για του χρονου,θα ειναι και αλλες,αλλα με την αποφαση σωθηκαν)

    Λεει λοιπον η σωτηρια-για πολλους-Σολωμοντια αποφαση: Εαν μια ομαδα δεν λαβει αδειοδοτηση στις 31 Μαρτιου (λεγε με ΑΕΚ)ΔΕΝ υποβιβαζεται,αλλα και δεν μπορει να συμμετασχει στα play-off αλλα ΠΑΡ'ΟΛΑ αυτα θα μπορει να εκτισει την ποινη του ετησιου αποκλεισμου απο τις Ευρωπαικες διοργανωσεις.
    Το μονο που θα υποστει,ειναι η μη δυνατοτητα μεταγραφων,παρα θα προωθει πιτσιρικαδες απο την "μικρη" ομαδα.
    Μαλλον καποιος αγαπαει πολυ τα Ελληνικα προιοντα. Ειπαμε: "Προτιματε Ελληνικα".

    Σατανικο. Κατι μου θυμιζει αυτο....μουμπλε-μουμπλε.

    Ο δε Δημητρελος,μολις το ακουσε-λενε- οτι θα γυρισει γη και ουρανο να φτασει ως το cas ωστε να ανατρεψει αυτην την "αποφαση-κολαφο",αφου "θιγει" οπως λενε στην ΠΑΕ,την ΑΕΚ.

    Τι λετε ρε μαλακες. Ρε καθειστε εκει που ειστε. Μη κανετε τιποτα. Ακινητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Προς Steven: Ναι το πηρα,αν και εμπαινα εκει και με το προηγουμενο link. Με πηγαινε κατευθειαν ο browser.
    Aυτο που δεν ξερω αν κανω σωστα,ειναι οσο αφορα στον τροπο δημοσιοποιησης κειμενου. (δεν ειναι ο ιδιος τροπος με την προηγουμενη version,αφου κανω register και login σαν σχολιαστης.Kaι το οποο κειμενο-σχολιο, "ανεβαινει" σαν σχολιο σκετο. Δεν υπαρχει δηλαδη η δυνατοτητα αποθηκευσης-επεξεργασιας,τοποθετησης επικεφαλιδας κλπ.
    Εκτος και αν κανω κατι λαθος.
    Αν ναι, ας μου πει ο Κωστας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς Dimi: Νομιζω οτι ναι,εαν δεν παρει αδεια ο Δημητρελος-η ΠΑΕ δηλαδη-τοτε αντιο ζωη για τους "διοικουντες".
    Μονο για αυτους ομως. Προσοχη. Οχι για την ΑΕΚ.
    Ουτε λεφτα απο ΟΥΕΦΑ (αρα πανε περιπατο τα κοντο-δανεικα με εγγυηση τα της ΟΥΕΦΑ και λοιπες μαλακιες),οπως και απομακρυνεται καθε "αγνωστος επενδυτης",αφου πλεον καθε τετοια περιπτωση,μονο σαν ανεκδοτο θα ακουγεται. Αλλα και μεταγγραφες δεν θα γινονται,αρα τελος το χερι στο "κεχρι".
    Πωλησεις θα μπορουν να γινουν φανταζομαι,αλλα τι να δωσεις περα απο τον Μανωλα,αντε και τον Μακο; Τον Παναωτη τον Λαγο η τον Τροχανα;

    Ολα αυτα βεβαια στην περιπτωση που ΔΕΝ παρθει η αδεια στις 31 Μαρτιου. Κατι που δεν ειναι πλεον και τοσο απιθανο.

    Ιδεωδης αποφαση. Μαγικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα 2 Εκατομμυρια,του "αγνωστου επενδυτη" τα οποια ηταν να μπουν αντιπροχθες αλλα τελικα μετατεθηκε για χθες Η σημερα,τελικα θα μπουν "ΑΥΡΙΟ".

    Σημ: Οταν ο αποστολος Παυλος ανεβηκε σητν Πνυκα θελησε να πει τα θεολογικα του στους Ελληνες,οταν εκεινοι μιλουσαν ηδη αιωνες πριν για την ατομικη θεωρια και συμπαν, κοιταξαν συγκαταβατικα τον κουρελη Εβραιο και ειπαν μεταξυ τους: "ακουσωμεν αυτον την ΕΠ'ΑΥΡΙΟΝ".
    Μεταφραση: "ποιος τον γαμει".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "Επενδυσητης 2 εκατομμυριων"; Οπως λεμε "βαρκα με κουπια";

    Ξεκινησαν με μεγαλες προσδοκιες,αφου προπερσυ ο Τακης ο καλος, ελεγε 200 εκατομμυρια ακατεβατα,αφου ειμαστε και γαμω τις ομαδες"
    Υστερα αυτο επεσε ολιγον και καουγαμε για κατι 50ρες που θα εμπαιναν απο λογης-λογης κολοσσους. Απο ΤΑ Εμιρατα,και το νησι του Πασχα,μεχρι την Σιβηρια φτασαμε,αλλα ολοι σκονταψαν στον δρομο. Μαλλον ειχαν προβλεψει την κριση. Τι να πω.

    Κατοπιν τα νουμερα αρχισαν να πλησιαζουν το κατωτατο σημειο της τροποσφαιρας,αφου ειχαν ταξιδεψει στην εξοσφαιρα,προερχομενα απο τον αστερισμο του Λυκου.
    20 εκ. ακουγαμε. 18. 15.
    Φτανουμε στην ατμοσφαιρα πλεον και πεφτουμε σαν λυομενο πετρωμα με ορμη προς την γη...10 εκατομμυρια πριν μερικους μηνες. 9...8 και παει λεγοντας.
    Φτασαμ πλεον σε αποσταση,οσο πεταει μια καρακαξα. 500 μετρα περιπου. (λεω,δεν ξερω)
    2 εκατομμυρια λοιπον ο νεος "επενδυτης".

    Σε λιγες μερες,οταν θα ειμαστε ετοιμη για προσεδαφιση με ταχυτητα μονο 100.000 χιλιομετρων το δευτερολεπτο,θα ειναι πλεον τα νουμερα απολυτα αντιστοιχα του μαγαζιου και της καταστασης του: μια γρια τρελη,που σερνει εναν μπογο,απλυτη και ξυπολυτη,αλλα με ικανο πουγκι απο την χρονια ζητιανια,θα ανοιξει την πορτα των Σπατων,θα μπουκαρει αργα-αργα στο γραφειο του Δημητρελου (εαν ειναι ακομα εκει) και θα πει αργα,τρεμαμενα αλλα αποφασιστικα "ακουτε να δειτε...εχω 4.000 ευρω. Η μου την δινετε, η θα γινει εδω μεσα της πουτανας,γαμω τον αντιχριστο σας".

    Δεν ξευρω τι θα καμουν. Μπορει να περιμενουν λιγο ακομα. ΠΑει και αλλο κατω. Ας περιμενουν. Δεν χανουν και τιποτα. Μηπως το σπιτι τους πουλανε, η το χωραφι τους;

    Εκεινος που θα ερθει και θα πει το μαγικο "την παιρνω τζαμπα",εχει περισσοερες πιθανοτητες.
    Αλλα εκεινος που θα πει "την παιρνω οπως ειναι αλλα με προικα 40 εκατομμυριων. Αφηστε τα πανω στο τραπεζι και φυγετε" νομιζω οτι θα ειναι ο νικητης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 2 εκκ ευρω (683 εκκ δραχμουλες δηλαδη) για να αγορασεις χρεη 80εκκ?
    καλο deal δε λεω..

    δηλαδη με καθε 1 εκκ παιρνεις στη κεφαλα 40 χρεη

    η με καθε 100 χιλιαρικα 4εκκ χρεη

    η με καθε 10 χιλιαρικα 400 χιλιαρικα χρεη

    η με 1000 ευρω 40 χιλιαρικα χρεη.

    η ακομη πιο κατω ΔΙΝΕΙΣ 500 ευρω ΚΑΙ παιρνεις 20.000 φεσι!!

    Το κανω σπαστα για να καταλαβει ο κοσμος (που τον καλει ο Τροχα, ο ...Δημητρελος και οι λοιποι συγγενεις) και να τρεξει να συμετεχει.

    Βγαλτε 25.000 διαρκειας των 500 να τρεξει ο κοσμος.

    αερα μαζευετε 12.500.000 μετρητα + μεταβιβαζετε και το φεσι των 80 εκκ στο κοσμο.

    καντε και μια τραπεζα με 5.9% τοκο να δινει το εν λογω δανειο στο κοσμο (ξερει ο κοντος πο δανεια...) και βουαλα.

    Να βγαλει και το γκοντο με τους ....αραβες επενδυτες τους τοκους

    μηδενιζει το χρεος αμεσα και μενουν και 12,5 ταμειο. Θα τσιμπησει και ο ΔΧ 1,25 εκκ γιατι εχει κατι εξοδα στο σκακι..

    Ρε ολα εγω θα σας τα λεω?

    Ρε τροχα σε 10 γραμμες βρηκα αμεσα λυση, τι καθεστε και παιδευεστε?

    Θα ερθουν και τα λεφτα του Μακη καπακι και εκτοξευεται η ομας..

    Ουτε champions league ουτε τιποτε.

    Μεχρι που καπαρωνεται το πιλοφορι ο Βουρος και ξεκιναει το χτισιμο.

    Τουβλο τουβλο..

    Α ΡΕ ΓΑΤΑΚΙΑ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΝΑ ΡΕ

    Ποιος αεκτΣΗΣ δεν θα συμμετεχει?

    Τι ειναι ρε αχαριστοι 20.000 για μια ιδεα?

    Μεχρι και το τιγρη βλεπω μεσα στο κολπο (μονο ετσι ομως γιατι κατα τα αλλα δεν...)

    Και αμα ερθει ο τιγρης θα φερει και το βατραχο για να σωθει ο αετος...

    και θα ακολουθησουν ολα τα πλασματα του ζωικου βασιλειου.

    Μια μεγαλη κιβωτος θα γινουμε με μπροσταρη στο ρολο του Νωε το Δημητρελο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Νεες δηλωσεις απο την κατσικοκλεφτρα Μουσχουρη.
    Εμενει δηλαδη σε οτι εχει πει,για το βρωμικο κατσικοχωρι στο οποιο γεννηθηκε και δεν βλεπει καποο λογο να πει κανενα καλο λογο.
    "οι πολιτικοι ελεγαν ψεματα και ενεπαιξαν τον κοσμο. Ζουσαν σε μια πλανη".
    "κοροιδευαν τοσα χρονια" ειπε. Ναι αλλα και συ που εισουν; 10 χρονια με την Νουδουλα. Και Ευρωβολευτης. Σε ταιζαμε απο το πρυτανειο.

    Και αφου διαβλεπεις δολο και εμπαιγμο,διατι δεν λες κουβεντα,γερικη καρακαξα για ΑΠΟΔΟΣΗ ΕΥΘΥΝΩΝ ΚΑΙ ΠΟΙΝΗΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΑΥΤΩΝ;
    Ποιος θα την πληρωσει μωρη μπαμπω; Μονο εγω,που εως τωρα πληρωνα κανονικα; ΟΧΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΟΥ ΣΕ ΕΓΚΟΛΠΙΣΑΝ,σε ταιζαν,σε ποτιζαν ΜΕ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΛΕΦΤΑ, παλιοχελωνα;

    Οχι οι εχοντες την υπογραφη; Κουβεντα περι τιμωριας;
    Στη Γερμανια οι κλεφτες παιρνουν επιδοματα και ειναι σε ασυλια,η ειναι υπαλληλοι των siemens και ταξιδευουν στην Ευρωπη και αλλου ψαχνοντας για "διεφθαρμενους"; Η ακομα καλυτερα γινονται και Προεδροι της χωρας;

    Τι διαφορα εχει λοιπον μωρη γερικη νυφιτσα, η μια χωρα απο την αλλη,παρα μονο εδω οι κλεφτες φαινονται και δεν πιανονται,ενω εκει δεν φαινονται αρα ουτε και πιανονται;

    10 εκατομμυρια ανθρωποι θα πληρωσουν τα εσκεμενα προδοτικα λαθη 10 οικογενειων; Μα εμεις νομιζαμε οτι η συλλογικη ευθυνη και το εθνικο αναθεμα το εχετε ξορκισει εκει στην λασπωμενη εσπερια,με κατι μνημεια ολοκαυτωματος.
    Εδω δεν ισχυει; Στο αποσπασμα εδω;

    Δεν κατευθυνεσαι στους πολιτικους με τους οποιους ακομα και σημερα μια χαρα συνεργαζεσαι,θηλυκο φασιστακι; Μιας και σου αρεσουν τα υποκοριστικα,με τα καλυβακια και τα χαρτινα τα φεγγαρακια, μικρουτσικη γριουλα που ολο το κοσμο γυρισες και τελικα κατεληξες στο διαολο.

    "οι αληθειες πρεπει να λεγονται" ειπε ο παπυρος.

    Ασφαλως. Ακου μερικες αλλες: Η χωρα που σε βρηκες ασυλο, η Γερμανια,χρωστα,αποζημιωσεις,κατοχικα δανεια και λοιπαις υποχρεωσεις,στο κατσικοχωρι που σε γεννησε,ποσον ομοιον με το φερομενο ως χρεος του κατσικοχωριου,εναντι στο Ναζιστικο περιβαλλον. Τουτεστιν καμια 500 δις ευρω. Χοντρα-χοντρα. (να τα πεις αυτα στο περιθωριο καμιας συναυλιας,ε; Μη το αμελησεις.)

    Αληθεια ειναι επισης, ξεδοντιασμενη καρακαξα,οτι η χωρα που εχεις τωρα βρει ασυλο,δανειζεται με λιγοτερο απο 1% και με την σειρα της δανειζει το κατσικοχωρι που σε εθρεψε, με τοκο υψους ανω του 7%.
    Οπως ειπε και ο σακατης ομοσταυλος σου Σοιμπλε, "απο την Ελλαδα, κερδιζουμε".

    Αντι λοιπον να καμωνεσαι την απο το σπιτοκαλυβακι ορμωμενη και με υλικο απο το κατσικοχωρι να κανεις τα ακακα και γελοια-πλην ομως πιασαρικα και πολυ προσοδοφορα- τραγουδακια, σου συστηνουμε να τραγουδας, το: "Χιτλερ μου Ες-ακι μου και Ουνε αδερφακι μου".


    Αφου ειναι γνωστο οτι,οπου και να γενηθει κανεις,ακομα και στον Β. Πολο, θα τον φερει η ζωη εκει που του αρμοζει.

    Μη ξεχασεις να ερθεις στο κατσικοχωρι,για καμια συναυλια,πολυλγωσση και πολυπερπατημενη γεροπουτανα στα καντουνια του κοσμου.
    Εχουμε ακομα καλο γιαουρτι. Και καποτες μεταχειρισμενες. Κανουν καλο στο δερμα.
    Πως θα σε υποδεχθει ο χαρος ετσι; Απροετοιμαστη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΡΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΥΣΧΟΥΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΑΤΤΩΜΑΤΙΚΗ ΧΟΡΔΗ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ Η ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΝΑ ΛΕΕΙ ΤΑ ΣΠΙΤΑΚΙΑ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΥΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΑΚΟΥΓΑΝ ΜΑΡΛΕΝ ΝΤΙΝΤΡΙΧ Ή ΞΕΠΟΥΛΙΑΖΟΝΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΜΠΑΡΕ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΟΦΘΑΛΜΟΛΟΥΤΡΑ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΝΑ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΟΝΟΜΑΣΕΙΣ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΠΟΥΤΑΝΑ. ΝΑ ΣΟΥ ΦΩΝΑΖΕΙ ΤΗΝ ΑΓΑΜΗΣΙΑ ΚΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΛΕΨΙΑ ΤΟΥ ΑΝΗΜΠΟΡΟΥ. ΣΕ ΑΝΤΙΔΙΑΣΤΟΛΗ ΜΕ ΤΗ ΜΕΛΙΝΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙΑ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ. ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΕΡΓΟ ΑΥΤΟ ΕΞ ΙΣΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΗΣΟΥΝ ΧΟΡΤΑΤΟΣ ΚΙ ΕΒΛΕΠΕΣ ΜΙΑ ΓΥΝΑΙΚΑ ΟΧΙ ΜΙΑ ΚΑΜΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Προς Steven: αυτο που ειπα οσο αφορα στο Link και τον τροπο αναρτησης,ακυρο. Το βρηκα. Απλα,βιάστικα.

    Οσο για τις γριες, τι να πεις.
    Ξερεις, το να σου τι "λεει" μια μουναρα,ειναι κατι. Αντε και κανεις τον μαλακα,μπας και γαμισεις.
    Αλλα οι γριολες; Τα σαβανα; Να μας λενε πως θα πορεψουμε την ζψη μας και το ποσο πρεπει ανα τημωρηθουμε επειδη ορισμενοι μηχανισμοι στους οποιους και οι ιδιες εκαναν "μεροκαματα", απλα "ενεπαιξαν" τον κοσμο;

    Τι λες μωρη σαπιόβαρκα; Που το ειδες γραμμενο τα πολλα παιδια να πληρωνουν τις μαλακιες των λιγων γονεων; Μονο στη Βιβλο,στο βιλβιο με τις αιμομηξιες και τις τιμωριες υπαρχουν αυτα.
    Τοσες συναυλιες εδωσες υπο το φως μαρμαρων και κιονων,βρε γυφτισα. Απειρα τα λεφτα απο τα υπουργεια.
    Τιποτα δεν εμαθες. Γιατι ο νους σου ηταν στην κονομα. Τι διαφορα εχεις απο τους πολιτικαντιδες που κατηγορεις; ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ δεν φαγατε; ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ δεν πιαστικατε σερι-χερι; ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΣΑΣ,δεν κοροιδεψατε, οι μεν με "αλλαγες" και"ελπιδες" και εσυ με "χαρτινα φεγγαρακια", μωρη Βουγιουκλακη του πενταγραμμου;

    Μη το θεωρεις και τοσο καμαρι,που σε αναγνωριζουν οι και πολυ "πολιτισμενοι" εκει οι Ουνοι. Γιατι αυτοι κι'αν εχουν γοητευτει και αναγνωρισει ενα καρο αλητες. Απο τον Αττιλα μεχρι τον Χιτλερ.
    Ακομα και μια Γερμανιδα πορνη,εχει περισσοτερους φαν.
    Η μαλλον καλα κανεις και καμωνεσαι την "καποια".

    Κανε σουμα ποσα εχεις παρει τοσα χρονια και δωστα πισω. Αλλιως αντε να βαρεσεις καμια μαλακια στον Σοιμπλε.
    Τι διαφορα εχεις;
    Ρε με το ζορι δηλαδη εμεις να βγαλουμε λεπια και οι Μουσχουραιοι πεος;
    Αντε και "γαμισου" μαζι με τους πουστιδες που συναγελαζεσαι,τοσα χρονια. Εκανες την αγαμια φιλοτιμο και το αδερφατο αναγκη.
    Γεροκοτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΣΤΗΒΕΝ ΤΙ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΕΙΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΕΣ ΜΕ ΧΡΗΣΤΟ,DIMI KAI ALBERT;
    ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΝΕΟ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ 'Η ΕΤΟΙΜΑΣΤΗΚΕ,
    ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΜΙΑ ΠΕΡΙΕΡΓΕΙΑ ΓΙΑ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ενα εχω να πω,σαν ΣΙΓΟΥΡΟ ΠΛΕΟΝ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ-για τους κατα καιρους-και οψιμα παρα πολλους- οι οποοι συλληβδην,ομαδον,αδιακριτα,πυροβολουν εναντια σε ενα ολοκληρο κοσμο. Σε ενα συνολο ανθρωπων,οπου στην ουσια ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΠΟΝΗΡΑ ΥΠΟΣΥΝΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΑΧΛΗ ΤΗΣ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗΣ ΕΥΘΥΝΗΣ.
    Ειναι φασισταρια του κερατα, οι οποιοι διεπονται απο ενα κοινο χαρακτηριστικο: ΕΙΝΑΙ ΜΙΣΕΛΛΗΝΕΣ.

    Οχι μονο γιατι προκαλει εμετο ο Ελληνισμος,αυτος καθ'αυτος. (επαναλαμβανω,ΔΕΝ μιλαω για το σημερα. Η προικα ομως ειναι προικα. Και οχι μονο δικη μας)
    Και αυτα που πρεσβευει. Τα οποια τυγχανουν να αποριπτωνται και να πολεμονται μετα βδελυγμιας.
    Οχι για "φυλετικους" λογους. Οχι. Για καθαρα πρακτικους.
    Οτι αντιπροσωπευει,οτι πρεσβευει και οτι εχει ΔΙΑΔΩΣΕΙ,τα οποια πλεον ειναι κοινο κτημα σε ολον τον πολιτισμενο κοσμο,ειναι τροχοπεδη πλεον,ειναι εμποδιο. Και η πιστη στη γη. Και η πιστη στην πατριδα. Και η ππιστη στους η στον θεο. Και η Δωρικοτητα, το απεριτο δηλαδη. Και η φιλομαθεια. Και η συμμετοχη στα κοινα. Και η παιδεια. Και η κοινωνικη συνοχη,δικαιοσυνη και κυριως κοινωνικη προστασια.
    Τι ειναι ολα αυτα μαζι; Ειναι ενας αρκουτως φωτισμενος ανθρωπος. Και αρα μια αρκουντως φωτισμενη κοινωνια. Οτι απεχθανονται δηλαδη. Οτι ΔΕΝ θελουν.

    Οι ιδιοι που πριν ακομα τους ακουμπισεις φωναζουν βοηθεια και καλουν 10 κυβερνησεις,800 ΜΚΟ και 10 διεθνεις οργανισμους για βοηθεια,επειδη τους "προσβαλες" η τους εθιξες την ΑΤΟΜΙΚΗ "τιμη" και "υποληψη",ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΝ ΣΤΟ ΜΠΛΕΝΤΕΡ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ,ΕΝΑ ΕΘΝΟΣ, Η ΜΙΑ ΧΩΡΑ, χρησιμοποιονωτας κοινη φρασεολογια,χωρις να σκοπευουν στους πρωταιτιους,στους κυριους δηλαδη υπαιτιους.

    Ποιος ο σκοπος; Θα αναρωτηθει καποιος. Πως οι σχιζοντες τα ιματια τους για δικαιωματα και "ευαισθησιες", ταυτοχρονα καταφερνονται τοσο ακριτα εναντια σε εκατομυρια ανθρωπους ομαδοποιωντας ευθυνες, οι οποιες ασφαλως και δεν καταμεριζονται αλλα πεφτουν στα κεφαλια ολων αδιακριτως.

    Μα ειναι απλο. Ειναι η αποθεωση του "ατομου". Η κυριαρχηση του "εγω". Η επιβολη, του "ενος" εναντι στους πολλους. Μιλαμε για ΤΟΥΣ Φασιστες. Για ΤΗΝ Φασιστικη νοοοτροπια.
    Η οποια ερχεται μπρος στα ματια μας απο την πισω πορτα,ενδεδυμενη τα "ατομικα δικαιωματα" προς δοξαν του "ενος".

    Κανεις δεν θα σου πει τιποτα ενα καθυβρισεις ενα ολοκληρο εθνος (εκτος απο ΕΝΑ φυσικα) πιθανον μαλιστα να βρεις και συμπαραστατες απροσμενους απο τους χωρους της "τεχνης", των "γραμματων" και του "πολιτισμου" (εδω κλανουνε)
    Αν ομως τολμισεις και στραβοκοιταξεις καποιον,ενα ατομο, η τον θιξεις,ακομα και με το δικαιωμα του θιγομενου,τοτε σε περιμενουν αγωγες,μυνησεις,μεχρι και Γκουλακ.
    (εδω γινεται και κατανοητο αυτο το πολυ πουστικο και πονηρο "πρωτα ο πολιτης". "υπουργειο του πολιτη". "παντα ο πολιτης"." η προστασια του πολιτη"
    ΕΝΑΣ δηλαδη. Μοναδα.
    Πουθενα "κοινωνια" δηλαδη. Ποσο μαλλον εθνος. Και πολυ περισσοτερο βεβαια εθνος-κρατος. Εκει παθαινουν εγκεφαλικο).

    Οποιος ζησει,εζησε. Εισαι "προικισμενος"; Μας κανεις. Δεν εισαι; Στον "Καιαδα".

    Να βουλιαξουν οι πολλοι δηλαδη για να παραμεινουν στην κορυφη οι "ανωτεροι".
    Να καθυποταχτουν οι κοινωνιες,για να αναδειχθουν οι "Δαρβινικοι".
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΖΟΥΓΚΛΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ: Ε ΤΙ, ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ; ΠΟΥ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΧΩΡΟ ΑΥΤΟ. ΑΥΤΟΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΑΛΛΑ ΑΠΛΑ ΔΙΝΕΙ ΠΡΟΙΚΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΟΥΣ 8 ΧΙΛΙΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ: "....που όμως δεν ΕΧΕΙ σχέση ...."Λάθος τυπογραφικό, αφού στα πιεστήρια είμαι και πλέον με βρογχίτιδα γαμώ την πουτάνα μου και τα χάπια τα ζυθρομάξ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΩΤΕΡΟΥΣ. ΕΙΜΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΙΕΡΑΡΧΙΑΣ. ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΧΡΥΣΕΣ ΜΕΤΡΙΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΦΕΡΑΝΕ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΣΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥΣ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΩ. ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΟΤΑΝ ΕΞΕΛΕΓΗ. ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΕΙ Ο ΚΑΖΑΜΙΑΣ ΓΙΑ ΜΕΓΕΘΗ, ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΑΦΡΑΓΚΑ ΜΑΜΟΘΡΕΥΤΑ. ΔΙΟΤΙ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΒΑΣΙΛΙΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΞΕΡΩ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΗΤΑΝ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΟΠΩΣ ΗΤΑΝ ΟΤΑΝ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟΝ ΠΑΓΚΑΛΟ Ή ΤΟΝ ΦΕΛΟ ΚΙ ΑΚΟΥΓΕ ΑΝΕΤΑ ΤΟ " ΜΑΖΙ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ." ΟΠΩΣ ΟΤΑΝ ΒΛΕΠΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΣΚΑΤΙΑΡΙΚΟ ΚΤΗΝΟΣ ΝΑ ΛΕΕΙ " ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κανενα νερατζι,μου λες που θα βρουμε,Τακη;
    Αυτο ειναι το θεμα. Τα μαζεψε ο φιλος των μεταναστων και θιασωτης των πουστοπαρελασεων.
    Δεν εχει αφησει τιποτα.
    Φοβαμαι οτι εχουν σταματησει και οι παραπαβες στα σουπερ-μαρκετ. Τελος.
    Μεχρι την επομενη της 25ης Μαρτιου,φρουτα,αυγα,γαλκτοκομικα,τελος.

    Εχω ομως μια "βαρια" ιδεα: Γιατι να πεταμε νερατζια και γιαουρτια; Να μαθουμε ποιες τροφες επιτρεπονται και να πεταμε αυτες.
    Δηλαδη.: Κοτοπουλα κατεψυγμενα (ασφαλως), κονσερβες,σκυλοτροφες,ντοπατοπολτους,κατεψυγμενα ψαρια, γαλα σε κουτι τσιγκινο κλπ.
    Αυτα δεν νομιζω να εχουν απαγορευτει.
    Εαν ναι,ε,τι να πω.
    Τοτε οτι αλλο βρουμε.Ψυγεια,τηλεορασεις παλιες,καμια κουζινα χαλασμενη,τσιμεντολιθους απο τον κηπο,καμια πορτα παλια,κανενα ψαροτουφεκο παρατημενο στο παταρι,το σκυλοσπιτο,τον σκυλο,την πεθερα...οτι εχει κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΕΥΧΟΜΑΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΜΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ
    ΣΤΗ ΝΕΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ.
    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΙ ΕΥΧΕΣ ΜΟΥ.
    Η ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΔΕΔΟΜΕΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ουτε και εγω εχω. Αλλα με τους ΠΡΑΓΜΑΤΙ ανωτερους,οπως λες.
    Οχι με τα καθικια. Ειναι πανω απο καποιον ο σακατης Γερμανος; Ειναι σε καποια λιστα η ασκημογρια η Μερκελ;
    Ειναι καπου, "πρωτοι", οι κατασκευασμενοι και πραγματικα πανηλιθιοι Ρεν,Σαρκοζι,Τομσεν,Μπαροζοι,Ντρακγιδες κλπ;
    Πιανουν μια μπροστα σε εναν πραγμτικο επιστημονα,εστω και μετριο;

    Ποιοι ειναι; Ειναι οι σακατηδες, οι πραγματικα ανημποροι, οι ερμαφροδυτοι, οι ασχημοι, οι κακοι, οι κωλογεροι, οι τιποτες. ΤΑ σκουπιδια. Το ερμα των κοικωνικων βοθρων.

    Ειναι ο Παγκαλος που κουναει το δαχτυλο στους "αντιπαραγωγικους". Ο ανθρωπος που δεν μπορει να συρει το βαρος τους μεχρι την τουαλετα. Που τον περιμενει μια ζωη βασανιστικη,μεχρι να πεθανει,ακινητος με παπιες και αποκλειστικες,λεει στους νεους ανεργους "πρεπει να προσαρμοστειτε";

    Ειναι οι σακατεμενοι εγκεφαλικα ΓΑΠ και οι πανιβλακες Λοβερδοι,που παιρνουν εκδικηση απο τους πραγματικα διανοητικα ανωτερους, στροιμωχνοντας τους στην οικονομικη μεγγενη.

    Ειναι οι μισανθρωποι Μπενιζελοι,τα Κτηνη,που αφου δεν ηρθαν με καμια προικα στη ζωη,αποφασισαν να παρουν και αυτην του Μπακατσελου αλλα και αυτην ολοκληρου του κοσμου,γελωντας με την ανεχεια.

    Ειναι οι κιναιδοι που βαρεθηκαν να κρυβονται και πρεπει να γινουν μοδα και main stream.

    Ειναι οι "γαλαζοαιματοι", οι μαλακες δηλαδη που επιναν μολυβδο για να κανουν το αιμα τους μπλε,(αφου βεβαια ειχαν διαβασει Ελληνικη ιστορια-μυθολογια και γνωριζουν για το "ιχωρ" το "θεικο αιμα" δηλαδη, φαιου χρωματος)

    Ρε κατι μαλακες που θελουν να γινουν και ημιθεοι.
    Ρε κατι τσογλανια που αναμενουν αιωνιοτητα δια μεσω της τυρανιας.
    Ρε κατι σακατεμενοι ξεκωλιαριδες αγροικοι που θελουν και "καπιτωλια" και "βασιλικους οικους".

    Ασφαλως λοιπον και λεμε "ναι".
    Αλλα στους "Αλεξανδρους" γαμω την πουτανα μου.
    Οχι στους "Σιμητιδες".
    Καλυτερα να κρεμαστω απο το ταβανι,γαμω τον θεο τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΑΝΤΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ
    ΣΤΗ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΝ ΤΑ ΝΕΡΑΝΤΖΙΑ
    ΣΤΗ ΜΑΥΡΗ ΑΓΟΡΑ.
    ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΑ ΝΤΕΡΜΠΥ,ΣΥΝΑΥΛΙΕΣ ΚΛΠ
    ΜΕ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ;
    ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑΝΤΖΙΑ.
    ΠΕΝΤΕ ΝΕΡΑΤΖΙΑ ΕΝΑ ΕΥΡΩ.
    ΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΒΕΒΑΙΟ.

    ΝΑ ΛΟΙΠΟΝ ΕΝΑ ΝΕΟ ΠΡΟΣΟΔΟΦΟΡΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ
    ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΔΕΙΛΑ ΔΕΙΛΑ ΤΑ ΠΡΩΤΑ ΤΟΥ ΒΗΜΑΤΑ.
    ΝΕΡΑΤΖΕΜΠΟΡΑΣ.

    ΠΡΟΣ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΗ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΛΕΝΕ
    ΟΤΙ Η ΚΡΙΣΗ ΔΗΜΙΟΥΡΓΕΙ ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή