Τρίτη 20 Μαρτίου 2012

Η ΑΠΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ

            Η Ελλάδα σαν χώρα πραγματικά υποφέρει στην πρόληψη. Της είναι πιο εύκολο ρε παιδί μου, να αποκαθιστά. Γιατί; Για δύο λόγους: Ο πρώτος είναι επειδή έχει κουκούτσι μυαλό κι επομένως δεν μπορεί να σκεφεί. Προσέχτε και πετάχτε τον μύθο: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ. ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ. Κι ο δεύτερος λόγος είναι το large και το αρχοντικόν της νοοτροπίας μας. Η πρόληψη είναι πολύ πιο φθηνή από την αποκατάσταση. Κι η Ελλάδα δεν είναι για τα λεχρίτικα και τα τσιγγουνίστικα. Αυτοί όμως είμαστε και δεν πειράζει. Αξίζει λοιπόν και σήμερα να μείνουμε ακόμα στο ντέρμπυ για να παρακολουθήσουμε τα έργα της αποκατάστασης.
           Που ξεκίνησαν από τον διευθυντή του ΟΑΚΑ που μας ξεμπρόστιασε όλους: " Τα επεισόδια ήταν προαποφασισμένα." Η πιο σημαντική δήλωση. Από την στιγμή που είχαν αποφασισθεί, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτα. Εμείς έχουμε εκπαιδευθεί μόνο για πηγαία επεισόδια. Επεισόδια που σχεδιάζονται την ώρα του παιχνιδιού μπορούμε μόνο να αντιμετωπίσουμε. Ο άνθρωπος πρέπει να παραμείνει στην θέση του.
           Ο εκπρόσωπος της δαφνοστεφανωμένης δήλωσε μεταξύ άλλων οτι "...το είχαμε πει στον Μπιτσαξή..." Ο ΓΓΑ λοιπόν ρώτησε την λίγδα για πιθανή αναβολή του αγώνα καθότι σέβεται πλέον το " αυτοδιοίκητον " του αθλήματος. Ο Μπιτσαξής είχε ανησυχήσει για εκτεταμένα επεισόδια κι είχε ορθώς αναβάλει το κεκλεισμένων των θυρών παιχνίδι ΑΕΚ - ΟΦΗ. Και μην γελάτε. Δεν ξέρετε τι φασαρίες μπορούν να προκαλέσουν άδειες καρέκλες. Ο υπεύθυνος όμως της πολιτείας διεψεύσθη από τον πρόεδρο της αλογοτροφής που εδήλωσε : "...ουδέποτε μας ετέθη θέμα αναβολής του αγώνα..." Ο πολιτειακός άρχων θα παραμείνει στην θέση του για να εφαρμόσει τους νόμους, που είναι και φρεσκότατοι. Γιατί να παραιτηθεί; Εδώ κλέψανε την Ολυμπία κι ο Γερουλάνος συνεχίζει τα ταξίδια του.
              Την ίδια στιγμή, η φυλλάδα Ντέρμπυ, δια χειρός Γκόντζου που έκανε την πράσινη μετάδοση του αγώνα βοηθώντας την δημοσιογραφική δεοντολογία, γράφει : " Φυσικοί και ηθικοί αυτουργοί όσοι χρόνια τώρα βαδίζουν χέρι-χέρι και χρησιμοποιούν τις στρατειές της αλητείας. Η ιστορία θα καταγράψει τους υποκινητές και τους πραγματικούς ενόχους που βεβήλωσαν τον πιο μεγάλο ελληνικό σύλλογο. " Και δεν μπορείς να μην του βγάλεις το καπέλο. Αυτός ΔΕΝ ανήκει στους τραμπούκους. Ενεδύθη δημοσιογραφική έρευνα και αποκαλύπτει γράφοντας και ιστορία ταυτόχρονα. ΔΕΝ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΟΝ ΠΑΟ ΟΙ ΑΥΤΟΥΡΓΟΙ. ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΙ ΠΟΥ ΒΕΒΗΛΩΣΑΝ ΤΟΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΣΤΗΝ ΧΩΡΑ. Ο κόσμος που του δίνει χρήματα μακάρι να συνεχίσει να τρώει κουτόχορτο μετά από αυτές τις αποκαλύψεις.
            Την σκυτάλη παίρνει ο γιός του φαρμακοβιομήχανου με την έγκριτη Πράσινη : " Το συστηματικό έργο της εξόντωσης του Παναθηναϊκού ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία χθες βράδυ. Να χαιρόμαστε τα θεσμικά μας όργανα, τις αρχές, τους ΠΡΟΒΟΚΑΤΟΡΕΣ ( δικά μου τα κεφαλαία ) και όλους όσους βιάζουν καθημερινά τον ελληνικό αθλητισμό και τον Έλληνα πολίτη. " Εδώ όπως αντιλαμβάνεσθε δίνονται εξηγήσεις. Η αλογοτροφή μάγευε στο γήπεδο μέχρι να γίνουν τα προβοκάτσια. Ο ΛΑΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΤΤΑ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΑΡΧΕΣ. Που δεν κάνανε έλεγχο στην είσοδο και πράκτορες εγκάθετοι περνάγανε στο γήπεδο από μολότωφ μέχρι βαρέλια 14 κιλών με εύφλεκτο υλικό. Πού να πεις άλλα; " ΡΕ ΠΑΛΙΟΜΑΛΑΚΕΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΠΑΤΕ. ΟΧΙ ΣΤΟ ΜΕΤΩΠΟ. ΛΕΧΡΙΤΕΣ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΠΟΙΝΙΚΟΥ ΔΙΚΑΙΟΥ." Έτσι και τα πεις αυτά, ίσα που σου κάψανε και τα γραφεία της φυλλάδας.
            Κι έχει και πρωτοσέλιδα μια φωτογραφία ένος παιδιού που κλαίει μάλλον από τα δακρυγόνα με άλλη λεζάντα : " Επειδή κανείς δεν θα πει " φταίω " στην Ελλάδα της ανέχειας, της διαφθοράς, της σαπίλας και της ανομίας, ΕΜΕΙΣ τολμάμε να σε κοιτάξουμε στα δακρυσμένα σου μάτια ζητώντας για λογαριασμό των πραγματικών ενόχων να συγχωρέσεις τους " μεγάλους "". Καταλαβαίνετε ή κάνετε τους αδιάφορους; Πάνε να γράψουν κάτι και τα κάνουν σαλάτα οι χούλιγκαν που εκδίδουν την φυλλάδα. Τραβάνε την κορώνα για την Ελλάδα που όλα ήταν τέλεια όταν υπήρχε το +4 ΚΑΙ ΣΑΝ Ο ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ, που κατάντησαν έτσι το ποδόσφαιρο,  ΖΗΤΑΝΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙ. ΚΑΙ ΤΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΓΧΩΡΕΣΗ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Πραγματικά πάντως κι εγώ συγκινήθηκα με την φωτογραφία και στενοχωρήθηκα με το παιδί. Μα από τόσο μικρό παναθηναϊκάκι; Τι έφταιξε το παιδί ρε πατέρα του και τόριξες στην γκαντεμιά;
               Θέλει όμως η χήρα να κρυφτεί, μα η χαρά δεν την αφήνει. Κι αφού οι φυλλάδες της αλογοτροφής ρίξανε τις σπόντες τους για προβοκάτσια, βγήκε ο προεδρικός Γαύρος : " ΤΣΑΚΑ ΤΗΝ ΤΣΑΠΟΥ χωρίς σάλιο. " Δεν μπορεί να τα πει δημόσια ο Μαρινάκης αυτά. Υπάρχει εντεταλμένο όργανο ανεξάρτητο που όμως κάθε βράδυ τηλεφωνιέται με τον πρόεδρο και μετά τηλεφωνιούνται με τις πράσινες φυλλάδες για να κρατάνε τον κόσμο alert.
              Η αποκατάσταση λοιπόν συνεχίζεται με τα προβοκάτσια που τα δέχεται ο πρόεδρος λιγουλάκι καθότι ψιλωκολακεύεται, και με το καινούργιο ελληνικό οίκημα που θέλω τον αντίπαλο μου όρθιο σε πήλινα πόδια για να έχω κάτι να γαμάω. Χωρίς αντίπαλο, ποιός είναι ο λόγος ύπαρξης μου; Να παίζω με τας Σέρρας; Όχι βέβαια κι άρα, " ...δεν θα στείλω κανένα dvd στην Ευρώπη, ΔΙΟΤΙ ΕΙΜΑΙ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΓΩ..." Ρε μήπως ο Βαγγέλας διαβάζει το blog; Χθες έγραφα οτι είναι ο γνήσιος Έλληνας και σήμερα το δηλώνει κι ο ίδιος; Μην τυχόν και με προσλάβει για υπεύθυνο επικοινωνίας του.
              Εν τω μεταξύ οι δικαστές ήδη ξεσκονίζουν τους νόμους. Τόσα θα φάει αν πάει έτσι, τόσα αν πάει γιουβέτσι, μην είναι όμως εκτεταμένα ή ευρείας κλίμακας, ρε μπας κι είναι υπότροπος για μεμωνομένα; Όχι ρε γαμώτο, δεν βγαίνει. ΚΑΙ ΤΑΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΑΝΤΑΡΑ Ο ΑΝΑΣΤΑΣΗΣ. Ρε διέκοψε το παιχνίδι κι εκεί έχουμε μονόδρομο στην παράγραφο. Ναι αλλά με βάση τον καινούργιο κανονισμό, απαγορεύεται πλέον να διαβάζεται το φύλλο αγώνος. Λοιπόν; ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, μήπως ο διατητής σφύριξε τη λήξη του αγώνα; Πού; Όπου γουστάρει. Άρχων του αγώνα είναι κι ό,τι θέλει κάνει. Την ώρα που έκανε ντους. Την ώρα που μίλαγε με τον Ζαβραδινό. Άπειροι μάρτυρες μπορούν να προσέλθουν από την αλογοτροφή κι άπειροι μπορούν να προσέλθουν κι εκ της αποστολής της δαφνοστεφανωμένης να βεβαιώσουν οτι άκουσαν το σφύριγμα. Μπλέξαμε; Ε με τέτοιο αυστηρό νόμο που προβλέπει μέχρι και υποβιβασμό σε περίπτωση διακοπής αγώνα κι εκτεταμένων επεισοδίων, είναι να μην τραβάς τα μαλλιά σου; ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΝ ΛΕΝΕ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΑΜΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΣΕ ΠΡΟΕΚΛΟΓΙΚΗ ΠΕΡΙΟΔΟ. Το καλοκαίρι θα πρέπει μάλλον να εξειδικεύσουμε τον νόμο για να είμαστε αμείλικτοι του χρόνου.
             Υγ. Σκέψεις για αναβολή της επόμενης αγωνιστικής. Γιατί; Μα είναι εθνική επέτειος και θα γίνουν παρελάσεις. Η αστυνομία χρειάζεται αλλού. Είπαμε όχι; Να πάει στα στρατά. Στα γήπεδα τι κάνει δηλαδή; Φυλάει κάτι; Αποτρέπει κάτι;

16 σχόλια:

  1. Σωστη προσεγγηση περι "προληψης".
    Προλαμβανω, η προβλεπω, σημαινει προσπαθω να υπολογισω,γιατι αδυνατω να διαχειριστω το απρογραμματιστο. Το εξω απο τις προβλεψεις.
    Βεβαια ολοι ξερουμε οτι παντα συμβαινει το απροοπτο,το αναπαντεχο και φτου και παλι να το βαλουμε και αυτο στην κατασταση με τα προβλεπομενα και παλι μετα ενα αλλο αναπαντεχο κ.οκ.
    Δεν ειχει τελος.

    Οποτε η καλυτερη λυση ειναι να εκπληξεις το απροοπτο. Να πιασεις απο τον λαιμο αυτο που σου ερχεται ξαφνικα. Να ερθει εξ απηνης το ξαφνικο και να σε βρει με ακομα περισσοτερες εκπληξεις για δαυτο.
    Τι καλυτερο πραγμα δηλαδη. Να ξαφνιασεις αυτον που θελει να σε ξαφνιασει. Να σε περιμενει στη γωνια και τελικα να του ερθει απο πισω
    "Τσααα"!
    Γι'αυτο και δεν παιζει καμια και ποτε προσπαθεια να προσαρμοστει ο Ελλην. Ποτε. Γιατι ο κινδυνος, το ταξιδι αναμεσα στα κυμματα,διχως να ξερει τι θα συμβει στο επομενο λεπτο,αυτο ειναι η ανασα του. Η ζωη του.

    ( η ταση του να ταξιδευει σε αγνωστα "νερα",εχει νομιζω βρει σε ακρατο βαθμο την εφαρμογη του στην Ναυτιλια. Καθε λαος,ακομα και σημερα,με τα τοσα μεσα,θεωρει παραλογο το να εχει κανεις την περιουσια του στα κυμματα. Αυτο που για τον αλλον ειναι ασκοπο ρισκο,για τον Ελληνα ειναι μια χρυση ευκαρια,οχι μονο για κερδος,αλλα ΓΙΑ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ. Και εκει κολλανε ολοι οι αλλοι. Και γι'αυτο μια μικρη πλυθισμιακα χωρα,εχει στα χερια της το 25% της παγκοσμιας ναυτιλιας.)
    Ειναι αυτο το ταξιδι στο χωρο και στο χρονο,που το κανει με τοση ανεση και φυσικοτητα,μη φοβουμενος μηπως χαθει. Αφου το να χανεται,σημαινει οτι Ελευθερωνεται.
    Αντε να μπεις στα παπουτσια του πουστη Ρεν και στην κυλοτα της φοβιτσιαρας εσατζους Μερκελ.
    Με τιποτα. Με τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξεκινησε νεος κυκλος τηλεφωνηματων στους "10".
    Ο Βουρος αποκαμε. Σειρα πηρε ο Δημητρελος.
    Οι πρωτες χυλοπιτες ελαβαν χωρα.

    1)Χατζιωαννου: "Μπορει να με λενε "Πολυ" αλλα δεν σημαινει οτι εχω και "Πολα" λεφτα". Οτι πεις.

    2)Γκουμας: "οτι ειπε ο Πολυς". Οτι πει ο Γκικας.

    3) Νοτιας: Μα στο προηγουμενο τηλεφωνημα,αυτο του Βουρου,εδωσα 300. Παλι τηλεφωνο; Για πολυ Αμερικανακι δεν με περνατε"; Αυτος εχει αφυπνηστει επικινδυνα.

    4)Παπας: "εγω ειμαι παπας. Εγω κανω τον ερανο.Αρα μη ζητατε απο τον παπα σας λεφτα". Δεν εχεις και αδικο.

    5)Κοντος: "Αφου ειμαι θεος για εναν Παπα,πως ζητατε λεφτα απο τον θεο σας,γαμω τον θεο σας;" Τι να του πεις τωρα...

    6)Κανελοπουλος: "Αφου η ΑΕΚ κοστιζε 200 εκ. περσι και τωρα μηδεν,πως θελετε να βαλω λεφτα; Θα βαλω αυτα που αξιζει τωρα η εταιρεια:0" Σωστοοος.

    7)Θανοπουλος: "Λεφτα; Οχι δεν θελω αλλα.Αμα ειναι θα σας πω". Ε καλα τωρα...

    8)Τροχανας: "Τι τα θετε ρε παιδια γαμω το σταυρο μου μεσα;Αυτα σταυρωσαν και τον Κυριο μας.Θελετε μια συμβουλη; Μακρυα απο δαυτα. Εγω απ'εχω απο αυτα,εδω και χρονια." Ευλογισον!

    9) Κουλης: "μα ζητατε απο εναν κουλη,λεφτα;" Εχει δικιο.

    10) Μελισσανιδης: "Τι να σας πω.Συμφωνω. Αφου δεν γινεται αλλιως,μαζεψτε απο 40-50 χιλιαρικα ο καθενας και δωστετα μου, να τα βαλω στον λογαριασμο της ΠΑΕ.Και οταν περασει η κριση μου τα ξαναδινετε". Εισαι γιγαντας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Σημερα ειναι η ημερομηνια που ο ...Δημητρελος ειχε υποσχεθει λεφτα στο ενδοξο ροστερ μας για να υπογραψουν το περιφημο χαρτι..

    Πριν κανα μηνα δηλαδη που παραιτημενος και αυτος (αφου ειχε ηδη περασειτο δεκαημερο που εβαλε ο ...βαρυμαγκας σους μετοχους) πηγε πεταξε τις μπουρδες του στα αποδυτηρια και εφυγε.

    Ο Δελλας ασχολειται με τη γαμπα του εδω και κανα μηνα... ο βαζελο-ρουφιανος κοιταει το ...euro και δεν εχει χρονο να ασχολειται ως αρχηγος με τετοιες μικροτητες..

    Εκει εχει καταντησει η ΑΕΚ.. να εχει αρχηγο τον ΒΑΖΕΛΟΡΟΥΦΙΑΝΟ προεδρο το Δημητρελο σωτηρα το Τροχανα και μεσολαβητη το Βουρο..

    Ολους τους αποτυχημενους δηλαδη σε ολα τα καιρια ποστα.

    Αποτυχημενος ΑΤΙΤΛΟΣ ποδοσφαιρηστης, κατεστραμενος προεδρος, για το Τροχα δε παιζει καν τιτλος και τελος ενα αξυριστο αποτυχημενο ηθοποιο σαπουνοπερας, νυν Μπατσοκο βολευτη του μνημονιου, που αφου εσωσε την ελλαδα τωρα θα σωσει και την ΑΕΚ..

    Η οποια σωτηρια ξεκινησε με καποιο γηπεδο!!!! σε μια εταιρεια που ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΧΑΡΟΠΑΛΕΥΕΙ να σφραγισει εισητηρια καθε 15..

    Μιλαμε για μεγαλο κεφαλι..

    Ειναι σα να μην εχεις να βαλεις βενζινη σε ενα παπι εικοσαετιας αλλα να κανεις τα χαρτια σου στη τραπεζα για να παρεις Ferrari..
    Εχει μια λογικη δε λεω. Του ...Βουρου βεβαια αλλα εχει.

    ΥΓ Χρηστο ο 1 εδωσε. Και παραπανω απο 300. Και χωρις να εχει ΟΥΔΕΜΙΑ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ. Και το εκανε βαση μιας ΠΡΟΦΟΡΙΚΗΣ δεσμευσης και οχι κανονικης υποχρεωσης.
    Και οταν εδινε τα 3,5 ΠΕΡΙΕΛΑΜΒΑΝΑΝ τα 500 που ΞΑΝΑεδωσε...

    Οσο για τον ΔΜ sorry καλο το παραμυθι αλλα εχει μεγαλο δρακο.
    Φραγκο δε προκειται να βαλει ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ.Οπως ειναι και δικαιωμα του βεβαια.
    Αλλα ας σταματησει το παραμυθακι, ωραια η ΤΣΑΜΠΑ ΔΙΑΦΗΜΗΣΗ, αλλα κουρασε πλεον...

    ΥΓ2 Καλο θα ειναι να κοπει επισης το παραμυθακι του θα βαλω αν βαλουν και οι αλλοι. Αν εισαι υποχρεωμενος και πρεπει η θες να βαλεις, ΒΑΖΕΙΣ.
    Τι θα πει θα βαλω αν βαλουν οι αλλοι? Η υποχρεωση και η οποια βοηθεια κανει καποιος εξαρταται απο τι κανουν οι αλλοι?

    ΥΓ3 Ρε Δημητρελο εσυ δεν μας ειπες προχτες οτι δεν υπαρχουν μετοχοι?
    Τι μας τα εχεις σπασει με τα τηλεφωνα?
    Σε ποιον τηλεφωνεις? Σε αυτους που δεν υπαρχουν??

    Α ρε ΒΛΑΧΟ.. Θα μεινεις ως ο προεδρος που στα χερια του καταρευσε η ΑΕΚ.
    Οπως στα χερια του πατερα σου γκρεμιστηκε το γηπεδο..

    ΣΟΙ ΠΑΕΙ ΤΟ ΒΑΣΙΛΕΙΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για μισό λεπτό.
    Εδώ γίνονται...άλλα κόλπα. Ποιός ταξιτζής πού έπαιρνε άδεια τυφλού για να παίρνει επίδομα και ταυτόχρονα βεβαίωση άριστης όρασης για να οδηγάει το ταξί (να΄ούμε) σύμφωνα με τον ΣΔΟΕ. Ποιός αγρότης πού δήλωνε 10 χιλιάρικα εισόδημα αλλά είχε 10 εκατομμύρια καταθέσεις πάλι σύμφωνα με τον ΣΔΟΕ.
    Χιλιάδες, κυριολεκτικά, τέτιες περιπτώσεις.
    Τίποτα δεν είναι αυτά μπροστά σ΄αυτά πού γίνονται στο ΑΕΚ.

    Διότι είπαμε, δεν είπαμε?
    Ειναι...διαφορετικό να είσαι ΑΕΚτζής.
    Κι ο Ντιμιτρέλ καλεί έκτακτο Δ.Σ σήμερα.
    Τρεχάτε χωριανοί.
    Γιατί τόση πιλάλα μήτσο΄μ?
    Μα διότι ενεφανίσθη αμερικάνικο φάντ. Πού όμως πάνω στην τούρλα μάς προέκυψε γερμανικό.
    Μπορεί και να΄ναι και γιαπωνέζικο, αλλά ας το ονομάσουμε "γερμανικό" τώρα πού ο λαός δίνει τον...δίκαιο αγώνα του εναντια στα στρατεύματα ε?

    Και τι θέλει το φάντ? Τέλει μπάλει ντίο εκατομύρια γκιά να πάρει μετοκές γκιά 40 τίς εκατό.
    Α, οκέι.
    Μα, γιατί να θέλουν...οι γερμανοί να πάρουν το 40% μιάς εταιρείας έστω κι αν αγοράζουν μιά σκοτωμένη μετοχή, όταν αυτή η εταιρεία χρωστάει τα μαλλιοκέφαλλα της (πόσα είπαμε? 74 μύρρια)?
    Μήπως οι...γερμανοί καπνίζουν πουράκλα κι έχουν μουστάκα-βούρτσα?
    Μήπως τρέχει η πουράκλα να κάνει τα κουμάντα της πριν κατέβουν τα ρολά?
    Οντως.
    Ειναι...διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ κύριε Ντιμιτρέλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το Κτηνος, ελαβε,-λενε- 235.000 ψηφους. (εδω γελανε,αλλα τελος παντων)
    Ας πουμε λοιπον 235.000
    Στις προηγουμενες "εκλογες" που ειχε και αντιπαλο,ελαβε λιγοτερες.
    Ο ΓΑΠ ελαβε 750.000 και εκεινος 250.000 περιπου.
    Δηλαδη χθες,μονος του ετρεχε,διχως δευτερο και βγηκε τριτος.
    Πηρε λιγοτερες απο οτι οταν δεν ηταν μοναδικος υποψηφιος.
    Οι αριθμοι ειναι σχετικοι,οπως και τα παντα ειναι σχετικα,οπως ειχε πει καποιος,πολυ διασιμος και πολυ υπερεκτιμημενος.

    Η "επιτυχια" απο την "αποτυχια" χωριζονται μονο απο τις "εκτιμησεις".
    Φυσικα αυτοι οι 235.000 ισα που βαζουν το κομμα στη βουλη. ενα 6-7% λαμβανει.
    Το πως αυτο θα "γινει" 15-18% συν αλλο τοσο του Καλαματιανου βλακομετρου,παμε κοντα στο 30. Συν αλλα 7-8 % απο τα συγγενικα δοχεια που φτιαχτικαν,νατο το 38%.
    Και αφου οσο περισσοτερα κομματα υπαρξουν που δεν θα λαβουν το 3%,τοσο μειωνεται και το μινιμουμ απαραιτητο ποσοστο για την αυτοδυναμια. Δεν ειναι δηλαδη απαραιτητο το 42% για αυτοδυναμια. Μπορει να συμβει και με λιγοτερο,αναλογα την διασπορα των "λοιπων κομματων".
    Γιαυτο και οχι μονο δεν τους χαλαει η κατακερματισμενη και θρυματισμενη διασπορα ψηφων,αλλα τους ευνοει τα μαλα.

    Για λευκο ουτε κουβεντα,βεβαια,αφου η "δημοκρατια" αφορα μονο του υποχρεωτικα καταβαλοντες την ψηφο,σε καποιο κομμα.
    Αλλωστε το ιδιο αυτο το "υπερτατο δικαωμα" του πολιτη,δεν ειναι τιποτα αλλο απο μια υποχ
    ρεωση,αφου υπαρχουν-εστω και τυπικα-κυρωσεις σε περιπτωση μη προσελευσης.
    Οχι μονο δηλαδη θα πας,αλλα απαγορευεται να ψηφισεις κατι αλλο απο την κυρια δεξαμενη η τους διπλανους της κουβαδες.
    Οτιδηποτε εξω απο αυτα,θεωρειται ως μη γενομενο.
    Σαν καποιο πρωταθλημα της ΑΕΚ το οποιο βρισκεται αναμεσα σε αυτα των γαυροβαζελων.
    Αμην.
    ----------------------
    Ποιος ειναι παλι αυτος ο Μαρωνιτης; Απο την Μαρώνια; Εκει-απο τα αρχαια χρονια-ηταν περιφημο λιμανι,με αλιεια, και ψαρακι φρεσκο,μουρλια.
    Γερμανια εγινε η Αμερικη. Τι διαφορα εχει; Καμια. Στο ποδι της μιας δουλευει και η αλλη.
    Εχε γουστο να ειναι κανενας Χουφτερ,πως λεγεται εκεινη η κατσαρομαλα αδερφη. Που ηρθε για να αναδομησει το δημοσιο αλλα προς το παρον σοδομιζεται ιδιωτικως.
    Αντι για γηπεδο να δουμε τιποτα φωτοβολταικα στο ιερο οικοπεδο.
    Συσκεψη επειγουσα-λεει-σημερα επι Δημητρελου,για να δουνε τι θα απογινει. 1.20 να μεινει,να παει 0.30; Να πουν ναι,να πουν οχι; Να τα παρουν λεγοντας ναι και μετα να πουν οχι; Να τα αρνηθουν και να πουν "ναι"; Kαι αν ειναι μουφα; Αν ειναι αλλος ενας Ξενιαδης; (που ειναι αυτος;)Και αν ειναι ολα δικα τους ψεματα; Αν λενε ψεματα στον εαυτο τους; Μηπως τους χρειαζεται ενα ηλεκτροσοκ; Μπερδεμα.
    Kalo kouragio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Χρηστο ενα θα σου πω μονο

    ο 'επενδυτης' ειναι βαλτος του αγαμιδη..

    Τον οποιο και 'πρωτεινε' ο πλυντηριας-κασνακιδης στον κατεστραμενο προεδρο..

    Αμερικανοι που εγιναν Γερμανοι σε μια νυχτα. Οπως μια πετι-σκατο που αλλαζε χωρα και 'επενδυτες' καθε μισαωρο.

    Οπως επισης τα 'νουμερα' εντελως τυχαια ειναι και αυτα που εχει παιξει ο φωτορεπορτερ στην ΑΕΚ..μαζι με το 'σοβαρο ποσο' του αφεντικου του (που ποτε δε μαθαμε πιο ειναι) για την MS.

    Ρε μια μανια ΚΑΙ τα λεφτα ΚΑΙ τα ποσοστα να ειναι ΑΚΡΙΒΩΣ ιδια..

    1.25 + 700 για MS ειχε 'βαλει' ο φωτορεπορτερ μεσω του αφεντικου του για το 38%
    2εκκ βαζει το fund για το 40%...

    Τωρα βεβαια ΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ να κανει η μετοχη 6,4 και 1,2 και ο αλλος με 1,2 να παιρνει το 38% αυτο μονο ο ΞΕΠΛΥΜΑ ΧΡΗΜΑΤΟΣ και ο εκαστοτε ΓΛΑΣΤΡΑΣ προεδρος μπορουν να μας το πουν..

    Γιατι μπορει με 0,3 να κινδυνευει η ΠΑΕ να παει σε λαθος χερια, αλλα ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΣΥΝΝΑΛΑΓΗ με τα δικα μας παιδια ετσι προεδρε??

    ΥΓ Δημητρελ τι εγιναν τα μινι διαρκειας? Εχω αγωνια να τρεξω να παρω..

    ΥΓ2 Τρομερη δηλωση του 'προπονητη' μας, η ΑΕΚ πρεπει να μπει στα play ΩΧ..
    Τι μας λες ρε τεραστιε..
    Σοβαρα?
    Τωρα με σενα 'προπονητη' (τρομαρα μας) παιζει κ αυτο?
    Ε γι αυτο εγινες και εσυ 'προπονητης' ..

    Tragic

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δείτε το ρεπορτάζ του ΣΚΑΙ όπου ο δημοσιογράφος ψήφισε 3 φορές!

    http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=7DE2y5L_yes

    Mετα το 1,2 λεπτο εχει πολυ γελιο..

    Και στο τελος δεν ειχαν καν φακελλους για τα ΄ψηφοδελτια' του ενος υποψηφιου..

    και ενα σχολιο απο κατω: στον πρωην δημο αγιας βαρβαρας ψηφησαν περιπου 80 ατομα, και βρεθηκαν σχεδον 750 ψηφοδελτια. !!!

    ΥΓ Τετοια ποσοστα τα ζηλευει και ο Παπαδοπουλος παντως..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο γαρατζέος20 Μαρτίου, 2012 14:48

    Μάλιστα...τώρα έχουμε τον κομιστή του γερμανοαμερικάνου οντότητα...σίγουρα αυτή η ομάς δε μας αφήνει να βαρεθούμε. Και δει ο Θίασος αμετόχων-καζνακίδι-αδαμίδι που έκανε τη ρελάνς του στους τρισχιλιομέδιμνους του τρόχα.
    Εδώ δείχνουν και πόσο μπροστά είμαστε από τη βαζέλα, όπου περιορίζεται σε χαλίφηδες και σουλτάνους του τσάκα, ενώ εμείς το έχουμε απλώσει ως εκεί που δεν πάει. Πέτρα σε αυτό τον πλανήτη που να μην έχει σηκώσει το διευθυντικό τημ των αμετόχων δεν υπάρχει, δε μπορούμε να πούμε. Όσον αφορά το λοιπό, πλην του πλανήτη μας, σύμπαν, εκεί καθαρίζει ο κυρ Τρόχα.
    Τι άλλο πια να κάνουν για το καλό της ΑΕΚ?
    Αχάριστοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ε,ναι,ειπαμε. Οι Συνταγματολογοι απο τους Συνταγματαρχες εχουν διαφορα μονο στο τελος.
    Πηγαν δεν πηγαν 50 χιλιαδες γεροι και Πακιστανοι.
    Εαν πραγματικα οι ψηφοι ηταν 235.000 θα ειχαν βγει στα μπαλκονια. Θα γινοταν ανασταση.Γιατι οντως ειναι απιθανο και εξωπραγματικο νουμερο.
    Ξερουν ομως οι ιδιοι οι μαγειροι τι φαι εφτιαξαν γιαυτο και λουφαζουν. Στη ζουλα περασε καθως ειδατε. Δεν ειναι οτι δεν αγαπανε τα πανιγυρια.Καθε αλλο. Απλα ξερουν την αληθεια,και τα ορια τους πλεον.
    Αλλα προβλημα δεν υπαρχει κανενα,αφου η δημοκρατια,υπο την επιβλεψη των κατεδαφιστων της,λειτουργει μια χαρα και ως Μαυσωλειο.
    Στις εκλογες θα γελασει καθε πικραμενος. Μονο για εκεινη την ημερα ομως καθοτι σε ολες τους επομενες θα τους βγει ξυνο το γελιο.
    -----------------
    Αυτο που δεν καταλαβαινω με τα πραγματικα ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΠΛΕΟΝ ΚΑΙ ΓΙΑ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΕΠΡΑΓΜΕΝΑ,εδω και καιρο της εταιρειας ΠΑΕ ΑΕΚ,ειναι γιατι νομιζουν οτι με 0.30 υπαρχει περιπτωση να πεσει σε χερια εχθρων. Ενω με 1.20 θωρακιζουν τον Συλλογο;
    Δηλαδη τωρα που ειναι; Δεν ειναι σε υπερΑΕΚτζιδες; Τοσο ΑΕΚτζιδες που εχουν ξεφυγει ακομα και απο τα συμβατα συρματοπλεγματα του ορου και εχουν περασει απεναντι,λειτουργωντας-αλλοι εσκεμενα αλλοι απο μαλακια-σαν ΑΝΤΙ-ΑΕΚτζιδες.
    Τι δηλαδη καμωνονται; Οτι μπορει να την παρει κρυφα ο Βαγγελας; Δηλαδη δεν την εχει;

    Η Ελλαδα δηλαδη,σαν κρατος,παρολες τις σημαιες,τους υμνους και τις επετιους και τους σταυρους και τα χαιμαλια της,δεν ειναι δεμενη χειροποδαρα; Ειναι ελευθερο κρατος; Κανει δηλαδη οτι νομιζει;
    Να γελασουμε,η να ανεβουμε στην Ακροπολη να δωσουμε μια πουτανα στους σκοπους της σημαιας,για να τους αποσπασουμε και να κατεβασουμε την γαλανολευκη σβαστικα απο τον ιστο,σαν αλλοι Γλεζοι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αντε και τελικα λαμβανουν τα 2 εκατομμυρια,οπως μας λενε. (μη γελατε)
    Και ο σκοπελος της 30ης Μαρτιου περναει.
    Και μετα; Μετα απο αμεσως δυο μηνες θα θελουν ακομα ενα ταληρο.Που θα βρεθει. Γιατι δεν βγαινουν ουτε τα ποσοστα. Αν το 40% δωθει αντι του πινακιου των 2 εκατομμυριων,αφου χρειαζονται ακομα 5,πως αυτα θα μπουν αφου το υπολοιπομενο 50% θα "κοστιζει" 2.5 εκατομμυρια;

    Και τι θα γινει με την περιφημη ΑΜΚ των 18 εκατομμυριων για να κλεισουν οι φετινες ζημιες;
    Εαν με 0.30 γινει τετοια αυξηση,τοτε μιλαμε για εναν πυραυλο με καυσιμα κουραδοσκονης.

    Και αφου με αυτον τον τροπο (με το 0.30 δηλαδη στον "αγνωστο" επενδυτη) παραδιδουν την ομαδα,προσπαθωντας απεγνωσμενα να βρουν ρευστο,γιατι δεν ακολουθουν τον ιδιο δρομο που προτεινουν οι μικρομετοχοι,ωστε και τα 2 να παρουν,και η ομαδα να μη πεσει σε "αγνωστα" χερια;

    Μηπως το "σπρωξιμο" που εδωσαν οι μικρομετοχοι,για τους μπροστινους των μεγαλομετοχων ειναι ενα καλο αλοθι ωστε και να πεσει η μετοχη,και λεφτα να μη μπουν με μορφη ΑΜΚ και να παραμεινει το μαγαζι σε υπολειτουργεια παλι στα δικα τους χερια;

    Μηπως δηλαδη απλα βαζουν το σωβρακο αναποδα,με τον ανυπαρκτο πραγματικα "αγνωστο" επενδυτη,απλα ξαναμανακερδιζοντας λιγο ακομα χρονο;
    Και γιατι ανησυχουν-υποτιθεται- για την ταυτοτητα του αγνωστου "επενδυτη" και δεν ανησυχουν για τις "προθεσεις" του;
    Και αφου ανησυχουν για αυτο,γιατι δεν του κλεινουν την πορτα και δεν την ανοιγουν στους μικρομετοχους ΑΦΟΥ ΚΑΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ ΛΕΝΕ,εξαντλωντας και αυτην την πιθανοτητα;

    Μηπως γιατι εκεινοι λενε κατι για "74",ενω το σαπιοκαραβο πρεπει να παραμεινει πασει θυσια στα χερια εκεινων που λενε οτι ειναι "32",μονο και μονο να μην εισβαλουν τιποτα ΣΔΟΕ;

    Λογικες αποριες παραλογων ανθρωπων που αγαπησαν παραφορα εναν παρανοικα αγαπισιαρικο συλλογο ο οποιος αγεται και φερεται απο παλαβους και απαταιωνες.
    Μπλεξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρηστο η ΠΑΕ ΑΕΚ λειτουργει παρανομα βαση ενεργητικου παθητικου μιας και το 'δηλωθεν' μετοχικο κεφαλαιο ειναι μικροτερο κατα 18,5 εκκ ευρω απο το ανοιγμα.

    Με λιγα λογια Η καλυπτεις το ταμειο σου Η κλεινεις ΧΤΕΣ.

    Καμμια σχεση δεν εχει το -30-40-80 μπορει να χρωστας, η να εισαι κερδοφορος, αλλα το ταμειο πρεπει να ειναι ΜΙΝΙΜΟΥΝ στο μετοχικο κεφαλαιο.

    Εταιρικες πραξεις 1ης δημοτικου ειναι αυτες δε θελει πυρινικη φυσικη.

    Μπορεις να καλυπτεις ΟΛΑ τα αλλα, με μελλοντικα εσοδα αποσβεσεις και λοιπες παπαριες αλλα το +/- πρεπει να ειναι Minimum στα ισια.

    Απο αυτη τη ΠΑΡΩΔΙΑ το Δημητρελο λοιπουν 18,5...

    Και θελει να ορισει και τιμη πωλησης!!! το ΒΛΑΚΟΜΕΤΡΟ κιολας.

    Πουλαει κατι δηλαδη που για να λειτουργει νομιμα (περαν των αλλων χρεων) θελει ΧΤΕΣ 18,5 εκκ ευρω και κανει και το δυσκολο...

    Δε φταιει βεβαια ουτε ο Δημητρελος ουτε ο Αγαμιδης ουτε ο Κασνακιδης.

    3-5 απλοι μαλακες ειναι που κανουν τις χαρες του ΠΑΠΑΤΖΗ.

    Ο κοσμος φταει που δεν τους παιρνει στο κυνηγι να τρεχουνε στο ΟΑΚΑ οπως τοτε ο αγαμιδης που κρυβωτανε στα γραφεια μη τον βρουνε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Και αυτο που δεν καταλαβαινω-και αρα δεν δεχομαι-ειναι αυτη η μυστικοπαθεια.
    Η οποια δεν ειναι η γνωστη εταιρικη,με ρητρες εμπιστευτικοτητας για ευνοητους λογους.
    Οχι. Ετσι απλα καποιοι τυποι αποφασιχουν να αποκρυψουν απο τον κοσμο τις προθεσεις τους, η τις επαφες τους,ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΑΜΦΙΒΟΛΟΥ ΠΡΟΕΛΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΘΕΣΕΩΝ ΤΥΠΟΥΣ και απλα θα μας ανακοινωνονται τα νεα,ετσι απλα,σαν φιρμανια.
    Τι λετε ρε μαλακες; Τι λετε ρε αληταμπουρες;
    Τι ειναι η ΑΕΚ; Βιομηχανια ζυμαρικων; Η καμια offshore;
    Γιατι εγω να δωσω,αφου ισως δεν συμφωνω με τις περιεργες κρυφοσυνενοησεις σας;

    Πως απο την μια ζητατε να μπει μπροστα ο κοσμος και ανοιγετε λογαριασμους να βαλει ο αλλος "τυφλα" τα λεφτα του και απο την αλλη μαζωνεστε σαν υαινες καθε λιγο στα γραφεια,και κρατατε μυστικα και ντοκουμεντα,λες και μιλαμε για πυρινικα μυστικα και απορητα σχεδια;

    Που το βρηκατε γραμμενο να μου ζητατε ΝΑ ΜΠΛΕΞΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΤΑ ΜΥΣΤΙΚΑ ΣΑΣ;
    Βρειτε μονοι σας το χρημα και καντε τα κουμαντα σας λοιπον.

    Αφου λοιπον ειναι νετα-σκετα μονο εταιρια,και λογος δεν μας πεφτει,ΤΟΤΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΑΣ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ. Αλλα μη μου ζητας τιποτα.
    Η θα βαζω λεφτα και θα μοιραζομαστε ΤΑ ΠΑΝΤΑ, η μη ζητας τιποτα και κοψε το λαιμο σου.

    Αντε γαμηθειτε αλητες, που την πηρατε αγκαλια και την περιφερετε σαν γυφτισσα.
    Ποτε θα μπαινει στα σπιτια μας ζητιανευοντας και ποτε τα τσιρακια της θα μας κλεβουν το φαγητο απο την κουζινα.
    Οταν γουσταρετε κανετε ανοιγμα στον κοσμο,και οταν παλι ξαναγουστρετε,κανετε και μυστικες συναντησεις,ΚΑΙ ΚΑΛΑ.

    Παρτε το αποφαση. Η θα την διοικησετε σαν την Misco και την ΦΑΓΕ, μη ζητωντας τιποτα δηλαδη, η θα την παραδωσετε στον κοσμο. Με οποιο τροπο. Ειτε με Πρωτοδικειο,ειτε με πτωχευση και υποβιβασμο.
    Να πατε να γαμηθειτε πουστιδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο γαρατζέος20 Μαρτίου, 2012 17:23

    Τελικά είναι ο αδερφός ξενιάδης? Ο αμερικάνος είναι ο βασίλης και ο γερμανός ο αδερφός του? Του αρέσει ο πατσάς στο αυτόφωρο ή θα του κάτσει και αυτουνού βαρύς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ20 Μαρτίου, 2012 17:29

      Είναι Γιώργη ο Ξενιάδης. Τι περίμενες κανένα σοβαρό; Λαμόγιο μόνο μπαίνει αυτή την στιγμή στην ομάδα μόνο,για να φάει ότι μπορεί...

      Διαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΡΕ ΜΠΑΜΠΗ, πού μας θυμήθηκες; Έλεγα οτι μάθαινες αλήθειες από την Ώρα την κλασσική ή την άλλη των εργαζομένων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν υπαρχουν λογια πραγματικα. Στερευουν και οι ειρωνιες και οι κατηγοριες.
    Δεν ξερεις πως να τους "πιασεις". Μιλαμε για κλαυσιγελο.
    Για την εσχατατια της αξιοπρεπειας. Για τον γκρεμο της σοβαροτητας.
    Βαραθρα αηδιας και ξετσιπωσιας, grand canyon αναιδειας και μικροτητας.
    Ακομα και περιπτερο,θα ελαχε μεγαλυτερης προσοχης και πλασαρισματος.
    Και μιλαμε για την ΑΕΚ. Που ξεπεσε; Σε τι χερια; Σε τι ανθρωπακια;
    Ανηκουστα fund που βαζουν ορους απο το υπερπεραν και τρεχουν να τους καλυψουν οι δουλοι. Κατασκευαζουν "αγνωστους" επενδυτες και μιλανε ο ενας στο τηλεφωνο με τον αλλον και υποκρινονται οτι ο ενας πουλα και ο αλλος αγοραζει. Μονοι τους.
    Την μια απειλουν,την αλλη παρακαλουν τους ιδιοκτητες και παραλληλα εντολεις τους!
    Εν γνωση τους η εν αγνοια τους,παιρνει το δικαιωμα ο καθε τυχαρπαστος,ειτε για λεζαντα,ειτε για πλακα,να κανει "προτασεις αγορας". Τρεχουν αυτοι απο ξενοδοχειο σε ξενοδοχειο σαν τις πουτανες της Βαθης.
    Κλεινουν-ξεκλεινουν ραντεβου,λες και μιλαμε για κανενα ζευγαρακι.
    Διαβαζουν εφωνοι τα κατεβατα του τρελοΤροχανα και μαλιστα δινουν και βαση.
    Μαζευουν τον καΘε πονηρο που χρειαζεται λεζαντα η ξεπλυμα και τον μοστραρουν σαν γεννητορα καποιας ιδεας, η μπροστινο καποιου "επενδυτη".
    Ακοπα και διχως καμια κριση,βγαινουν στο κλαρι με το παραμικρο,παρουσιαζοντας την απολυτη ξυπολυσια και αδυναμια,σαν "υστατη προσπαθεια" και "αγωνα τελικης νικης"
    Ο κοσμος εχει βαλει τα γελια και εκεινοι τα νομιζουν για ενθαρυνση.
    Τους δουλευουν απαντες και το μεταφραζουν σαν "καλη καρδια".
    Ολοι οι αλλοι,ειναι "αντιπαλοι που πολεμουν την ΑΕΚ και θελουν το κακο της"
    Κυκλοφορανε,μιλανε,παιρνουν μικροφωνα,ανακοινωνουν,στελνουν μπιλιετα, κανουν δηλωσεις κωμικοτραγικες με υφος αρλεκινου και καμωνονται τους "τελευταιους των Μοικανων".
    Πετανε την ναρκη ο ενας στον αλλον,αφου πρωτα ομως ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΖΗΤΗΣΑΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΟΝ ΧΟΡΟ,ΜΗ ΕΧΟΝΤΑΣ ΛΥΣΕΙΣ.
    Και ζητουν, η αδυναμια αυτη,η πασιδηλη ανικανοτητα,να μη μεταφραστει σαν τετοια,αλλα σαν υστατη προσπαθει των ηρωικα πεσοντων εναπομειναντων.

    Κανει μη τους ξυπνα. Αφηστε τους να ζεισουν το ονειρο.
    Θα το περασουμε και αυτο. Αφου πρωτα δεν αφησουμε πλατεια για πλατεια και ραντεβουδακι για ραντεβουδακι,στο ημιφως,αναζητωντας επενδυτικη συντροφια στην αγκαλια καποιου Αλβανου.
    Σαν τον Σεργιανοπουλο θα παμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή