Δευτέρα 19 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΗ ΠΟΥΣΤΙΑ

                Τα έλεγα το Σάββατο και περίμενα οτι δεν θα χρειαζόταν να συνεχίσουμε. Χώρια που μου χαλάει αυτήν την στιγμή την μανέστρα κείμενου για την ΑΕΚ. Χιουμοριστικό αλλά και με βήματα δράσης. Και νάρχεται τώρα κάποιος προμηθευτής μου, δηλαδή το συνδρομητικό κανάλι, και να μου γυρνάει τα γυαλιά; ΔΗΛΑΔΗ ΡΕ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, που σας πληρώνω,  ΑΦΟΥ ΓΑΜΗΣΑΤΕ ΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΗ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΤΗΝ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΕ ΤΡΕΙΣ ΦΩΝΕΣ - κι έχω γράψει οτι για τα πάντα θα ήσασταν υπεύθυνοι -  ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΤΩΡΑ ΚΑΙ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ; ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΔΕΟΝΤΟΛΟΓΙΕΣ μη μετάδοσης επεισοδίων ή τραυματισμού ποδοσφαιριστών, ΚΑΙ ΞΕΡΝΑΤΕ ΚΑΤΙ ΥΣΤΕΡΙΚΟΥΣ ΠΑΝΟΥΤΣΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΟΥΣ για πολιτική;
                ΞΕΡΑΣΜΑΤΑ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ, ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ.
             Ζήτησα εγώ, σαν συνδρομητής πελάτης, κάτι περισσότερο από εικόνα μετάδοσης; Ούτε καν περιγραφή αγώνα δεν ζήτησα. ΠΟΣΕΣ ΦΟΡΕΣ, όταν έχω επιλογή, ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΑΓΓΛΟ SPORT CASTER ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΓΩΝΑ; ΤΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΩ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ; ΞΕΡΕΙ ΚΑΤΙ; ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟΣ; ΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ; ΕΙΚΟΝΑ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΜΟΥΣΙΚΗ ΥΠΟΚΡΟΥΣΗ ΠΑΝΟΥΤΣΩΝ ΚΑΙ ΚΑΡΠΕΤΟΠΟΥΛΩΝ, ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΤΤΗ. ΓΙΑΤΙ; ΟΧΙ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΜΕΝΟΙ ΕΓΚΕΦΑΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΓΙΑ FORTHNET Ή ΝΟΒΑ, ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΤΟΥΣ. Η ΑΔΥΝΑΜΗ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ. ΓΝΗΣΙΑ ΨΩΛΟΧΥΜΑΤΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.
              Που τώρα τους έπιασε το καλό του ελληνικού ποδοσφαίρου, το καλό του λειτουργήματος τους  και το δικό μας καλό. ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΓΙΓΑΝΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΚΟΚΑΛΙΣΜΟ, ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΤΣΟΓΛΑΝΙΣΜΟ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕΤΑ, σαν παχύδερμα βενιζέλεια όντα - ο ένας χωρίς ώμους κι ο άλλος με την μεγαλύτερη προδοσία στις πλάτες του για τον σωτήρα του από την ηρωίνη - μιλάνε μιλάνε μιλάνε . Αντικειμενικοί γαρ. ΒΡΕ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΑΓΑΜΗΤΟΙ, ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΠΟΥ ΜΠΗΚΕ ΤΟ ΜΑΡΜΑΡΟ ΣΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΣΑΣ ΕΚΟΨΕ Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΚΑΙ Η ΚΑΘΑΡΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥΝΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΤΕ ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ;
              Γίνανε χοντρά επεισόδια. ΣΩΠΑ.
              ΕΓΩ ΛΕΩ, ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΩ;
              ΔΙΟΤΙ ΕΧΘΕΣ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΟΛΙΣ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΓΚΟΛ, ΜΕΤΑ ΘΑ ΘΕΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΚΟΠΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ. ΚΑΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΟΙ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΤΟΙ ΤΟΥ, ΝΑ ΡΙΧΝΟΥΝ ΣΤΑΧΤΕΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΙΑ ΤΗΣ ΠΡΟΚΟΠΗΣ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΟΛΑ ΑΥΤΑ , ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ( δίκαια ).  ΞΑΝΑΛΕΩ, αφού το πήρε. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ, ΟΥΔΕΙΣ ΕΙΧΕ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΕΙ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ, ΤΑ ΠΑΡΑΝΟΜΑ ΛΕΦΤΑ, ΤΑ ΣΥΓΚΟΙΝΩΝΟΥΝΤΑ ΔΟΧΕΙΑ ΚΑΙ ΤΗ ΝΟΒΑ ΠΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΔΕΙΧΝΕ ΦΑΣΑΡΙΕΣ, ακόμα και σε εθνικό επίπεδο, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΕ ΤΟΝ ΔΙΣΚΟ ΑΝΑΠΟΔΑ. Και στο φινάλε, ποιός δεν θυμάται εδώ μέσα, όταν γράφτηκε οτι
" θα παίξει με +4, και θα γίνει +7. "
             Η ΟΡΓΗ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΙ ΑΓΑΠΗΤΕΣ. Όχι για το δίκαιο του αποτελέσματος. ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΤΗΣ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗΣ. ΣΕ ΓΑΜΩ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ( ολόσωστα ) , ΑΛΛΑ ΣΟΥ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΚΙΟΛΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΕΚ ΤΩΝ ΕΣΩ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΑΖΩ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΜΟΥ ΝΑ Μ ΙΛΑΝΕ ΓΙΑ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ. " ΝΑ ΣΕ ΚΑΨΩ ΓΙΑΝΝΗ ΜΟΥ, ΝΑ Σ' ΑΛΕΙΨΩ ΛΑΔΙ." ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΕΧΩ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΑ ΤΟ ΣΥΝΔΡΟΜΗΤΙΚΟ ΚΑΝΑΛΙ. ΑΛΗΤΟΠΟΥΣΤΕΣ.
            Με τον καθαρό χαρακτήρα του αφεντικού μπροστά σε όλους. Αυτόν τον λεχρίτη, τον τραμπούκο, που στον βωμό του προσωπικού του ονόρε πριν πάρει τα χάπια, διαλύει τα πάντα με νόμους κι αστυνόμους, ανθρώπους συνειδησιακά ίσα με το χώμα. Διότι καλά κάνεις και σηκώνεις το τηλέφωνο και λες μπούρδες. Μείνε σε αυτές. Μετά, ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΔΙΑΤΑΖΕΙΣ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙΑ;  ΝΑ ΜΗΝ ΔΕΙΞΟΥΝ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΔΙΠΟΛΟ ΣΟΥ; ΑΦΟΥ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΑΣΟ, βλάκα. ΚΙ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΑΦΟΥΖΟ, αρχιτρόμπα. Χώρια που σούρχεται και η ΑΕΚ νομοτελειακά. Τώρα τρέχα να σώσεις το alter ego σου ΚΩΛΟΧΟΝΤΡΕ ΠΟΥ ΑΦΗΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΟΥΣΙ ΑΠΟ ΚΑΤΩ, ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΚΟΨΕ ΤΑ ΣΤΕΡΟΕΙΔΗ.
              Τι πιστεύω; Εσείς; Είδατε επεισόδια; Εγώ δεν είδα τίποτα. Επειδή κάποιος διέκοψε την μετάδοση κι είπε οτι έχει κάποια πολιτική το συνδρομητικό κανάλι, πρέπει εγώ να το πιστεύω; Δηλαδή αν μου λέγανε οτι μπράβοι του Μαρινάκη βαρέσανε παίκτη του Θρασύβουλου στο ματς του κυπέλλου, τότε που πήγε ο Πάντελιτς, να τους πίστευα; ΑΝ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΑΙ ΣΥΝΗΘΩΣ ΤΗΝ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΝΩ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΑΠΟΨΗ. ΚΙ ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΣΚΛΗΡΕΣ ΚΑΠΟΙΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ. ΕΚΕΙ, ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΑΣ ΑΠΟΣΥΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΒΡΕΦΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΓΝΗ ΨΥΧΗ ΤΩΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΩΝ, ΔΕΝ ΘΑ ΧΑΝΩ ΕΓΩ ΤΗΝ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΜΟΥ.
                    ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΕΝΗ Η ΕΙΚΟΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΠΟΥ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΟΙΤΑΛΙΚΟ ΠΟΛΕΜΟ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΛΛΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ. ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΕΚΕΙΝΟΥΣ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΟΑΚΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗΔΕΣ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ ΣΗΜΕΡΑ, που φοβήθηκαν μια ανύπαρκτη ομαδα αγωνιστικά κι ήθελαν ΣΑΝ ΓΝΗΣΙΕΣ ΕΛΛΗΝΙΔΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ να δέσουν το παιχνίδι από παντού αλλά μετά να προστατέψουν την πουτάνα που κάνανε με την δολιοφθορά εκ των έσω και να πουλήσουν ένα πήδημα κάποιου τραβεστί σαν να πήδηξαν τον Κολοκοτρώνη.
                  ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΚΙ ΑΓΑΠΗΤΕΣ, ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ο θρασύδειλος. Τα Νόβα και η νοοτροπία του. Που η πουτάνα, τρώει τσιμπούκια ακόμα από την Ουκρανία.
                 ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ.
            Υγ. Τα ίδια δεν έκανε ο τραμπούκος στον ΠΑΟΚ; Βέβαια εκεί, το τραβάει το πετσί τους. Στη ζούγκλα οι ζέβρες κάτι ψάχνουν.

66 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΔΕΝ ΜΑΛΑΚΩΣΑΜΕ ΟΤΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΙ. ΘΑ ΜΑΛΑΚΩΣΟΥΜΕ ΤΩΡΑ; ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΙΚΑΝΟΙ, ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΡΑΝΟ, ΚΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΜΑΘΟΥΝ ΤΡΟΠΟΥΣ;
    ΡΕ ΓΑΜΗΣΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΕΣΕΙ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΗ. ΣΑΝ ΠΡΟΣΦΥΓΙΚΗ ΜΕΣΩΚΑΤΑΣΤΑΣΗ.
    ΔΗΛΑΔΗ, ΜΙΛΑΣ. ΩΣ ΤΙ ΜΙΛΑΣ;
    ΔΑΝΕΙΑ ΤΕΛΟΣ. ΤΙ ΕΧΕΙΣ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΤΣΑΜΠΟΥΝΑΕΙ ΤΟ ΣΤΟΜΑ ΣΟΥ;
    ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΟΡΑΜΑ. ΟΡΑΜΑ, ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ, ΗΤΑΝ ΤΟ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ. ΑΡΧΟΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΒΟΘΡΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΟΙΡΟΣΤΑΣΙΟ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ.
    " ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΞΕΝΟΣ... ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ..." ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ, ΠΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΟΥΣ ΒΑΣΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΑΤΛΕΤΙΚΟ, κι ας μας πίπωσε η ομάδα του γιού μου του μικρού, η Βαλένθια.
    ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑΡΑ Ο ΒΑΛΒΕΡΔΕ, που δεν την αντέχει ο Μαρινάκης. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΜΠΟΓΥΑΛΟ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ΤΟΥ ΒΑΛΒΕΡΔΕ, όταν όλοι θα είναι στα καπνογόνα του Σάββα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. εκπληκτικό κείμενο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Και βεβαια εχει φυγει, ο ανθρωπος.
    Αντι να πει "κανονικα" (δηλαδη ελληνικα και ολυμπιακα) "τους γαμησαμε και ειμαστε πρωταθλητες",εκεινος ειπε οτι "τα ιδια εγιναν και περσι στο δικο μας γηπεδο" "δεν εχω λογια" "δεν ειναι ημερα χαρας" "ειμαι ξενος" κλπ.
    Τι λες κυριε; Εδω τα πρωταθληματα τα παιρνουν οι προεδροι. Ποιος εισαι ρε συ μυτογκα που αποστασιοποιεισαι;

    Αν δεν προλαβει να φυγει μονος του,θα τον σφουγγαρισει ο χοντρος. Οχι μονο γιατι αυτος ο "ξενος" δεν λεει να ενσωματωθει στην Ελληνικη πραγματικοτητα του καπετανιου,του φρυδια και του μπουχεσα,αλλα και γιατι η ποδοσφαιρικη κατασκευη του, η ομαδα δηλαδη, επισκιαζει τον κομπλεξικο προεδρο,με αποτελεσμα ο Βαγγελας να φαινεται μονο σαν μια γλαστρα που πληρωνει.
    Και δεν ειναι και κατι αλλο εδω που τα λεμε. Αυτον δεν ειναι να τον παρουιαζεις και πουθενα. Ουτε σε κοτετσι δεν πρεπει να τον συστηνεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. "Θα το δουμε αν θα αναβαλουμε την επομενη αγωνιστικη" ειπε ο Μπιτσαξης.
    Αυτο γινεται παντα. Ελλαντα.
    Οταν συμβαινει κατι και ειναι "ζεστο",λεμε "θα δουμε".
    Οταν περασουν μερικες μερες λεμε "ενταξει ολα...το κανονισαμε" Τιποτα δηλαδη δεν εγινε.Απλα περασαν οι μερες και ξεχαστικε.
    Οταν γινει ξανα κατι παρομοιο λεμε "δεν το ειχαμε προβλεψει. Θα δουμε τι θα γινει"
    Μετα απο μερικες βδομαδες επιτελους η λυση "ενταξει ολα...τα μιλησαμε. Ειναι ετοιμοι οι νομοι. Τα κανονισαμε". (το τιποτα δηλαδη. Το Αγιο Τιποτα).

    Κατοπιν παλι τα ιδια. Συμβαινει κατι,το οποιο τυχγανει να εχει ξανασυμβει μερικες εκατονταδες φορες και οταν το θεμα ειναι ζεστο,σαν σουβλακι λεμε παλι: "θα το δουμε.θα το ερευνησουμε...θα το εξετασουμε εαν μπορει να γινει "αυτο" η "εκεινο"
    Μετα απο μερικες μονο βδομαδουλες, να σου παλι η γνωστη δοκιμασμενη "λυση": "ενταξει ολα. Τα κανονισαμε. Το προβλημα ελαβε τελος.Δωστε μας καποιο αλλο να λυσουμε.

    Και εκει που λες οτι ησυχασες,χα-χα...σε γελασανε. Παλι κατι παρομοιο συμβαινει και δωστου ξανα παρομοιες δηλωσεις: "θα το δουμε. θα κοιταξουμε τι μπορουμε να κανουμε"
    Και φτου κι'απ'την αρχη.
    Στη χωρα του Σισυφου.

    Ρε δεν μπορουμε αλλο ρε. Κουραστικαμε. Βαρεθηκαμε.Χτικιασαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πάντως αν κάνει πως γυρίζει ο τροχός, έχουμε μαζέψει τόσα χρόνια κρύα πιάτα, που δε θα προλαβαίνουμε να τα σερβίρουμε. Δε συμφωνείτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ J.PATIKAS: ΟΠΩΣ ΛΕΕΙ ΚΙ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ, ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΕΓΑΛΗ ΛΑΣΤΙΧΟΠΟΥΤΣΑ. ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΒΑΖΩ, ΚΑΘΟΤΙ ΠΡΩΤΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ, που με τρομάζει. Αυτά τα θλιβερά του ΟΑΚΑ με έχουν καταστήσει άφωνο. ΜΗΝ ΕΙΝ' Ο ΚΑΜΕΝΟΣ ΣΑΧΑ, ΜΗΝ ΕΙΝ' ΑΙ ΕΙΣΒΟΛΑΙ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ, ΜΗΝ ΕΙΝ' ΤΟΣΑ ΣΑΝ ΤΑ ΛΑΓΚΑΔΙΑ ΤΗΣ ΠΑΤΡΙΔΑΣ; ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΑΙΔΑΚΙ 'Μ; ΕΝΑ ΜΟΑΧΑ ΞΕΡΩ: Ο ΠΑΠΟΥΤΣΗΣ ΗΤΑΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΚΙ ΑΛΛΑΞΕ ΠΟΣΤΟ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΧΡΥΣΟΧΟΙΔΗΣ, που πηδάει του σογιού της Ντόρας κάτι - δηλαδή του Μαρινάκη - δεν προκάμαμε. Πάλι τυχαία όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τρομακτικό κείμενο Στήβεν.
    Κάνε τα πενηνταράκια για την ΑΕΚ όμως...
    Το θελουμε όλοι περισσότερο από ποτέ, χωρίς φρούδες ελπίδες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα

    sorry αλλα εχει μεγαλο δρακο το κειμενο και δε θα παρω..
    αν και συμφωνω σε παρα πολλα, ειδικα στο θεμα της NOVA την οποια εχω διακοψει εδω και 8 χρονια για περιπου αυτους τους λογους.
    Συν το γεγονος οτι σαν πακετο ειναι ΑΘΛΙΟ σε σχεση με αλλα (sky) και πανακριβο για αυτο που προσφερει:δηλαδη τιποτε.

    Οσο για τα επεισοδια βαζελοι ηταν μεσα και δεν βλπεω κανενα λογο ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΗΣ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ.

    Ειπαμε ΟΝΤΩΣ καφρος και με τραμπουκικη συμπεριφορα αλλα να εχουμε και ενα οριο σε αυτα που λεμε.

    Αν ειχε, οχι αυτος αλλα ο οποιοσδηποτε, τη δυναμη σε ενα βραδυ να κανει επεισοδια, να στηνει τη nova, τη αστυνομια και ολο το ματς με διατητες ΕΠΟ κλπ (το οποιο ηταν υπερ του..) ε sorry τοτε δεν ειναι ο βαγγελας ειναι ο superman και αλλοι 15 super ηρωες μαζι..

    Και δεν τον υπερασπιζωμαι ισα ισα που συμφωνω με πολλα εκ του κειμενου.

    Οσο για τα χθεσινα τα ΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ εκανε η οραγνωση στο τελικο με καποιο ατρομητο. Μη ξεχνιωμαστε..

    Και προχθες σε καποιο χαντμπολ οι φωτοβολιδες επεφταν βροχη πανω απο τα κεφαλια των παικτων, το οτι δεν βρεθηκε ενας νεος Μπλιονας ειναι μαλλον τυχη..

    ΥΓ Χώρια που σούρχεται και η ΑΕΚ νομοτελειακά??

    Ποιος ηρθε?? Απο που? Απο το fund του Δημητρελου? Η απο την Δ Εθνικη?
    Απο τον προπονητη μας που προχθες ΠΑΑΑΑΑΛΛΙ μας εδειξε οτι η βλακεια ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΤΟ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εξαιρετικό κείμενο Στήβεν.

    Νταξ' μωρέ, σιγά μην χαλαστεί ο Βαγγέλας με αυτόν τον περίεργο τον Βάσκο τον ΒαλΜΠέρδε.
    Θα φέρει Αλέφαντο και με την βοήθεια της Παναγιάς και τον σταυρό στο χέρι θα πάρει το πΩΡτάθλημα του χρόνου περίπατο, απάναντι στον τρομακτικό χρεοκοπημένο πράσινο δράκο. (Ή δράκουλα δεν ξέρω).

    ΑΕΚάρα ακόμα και στην Α' Αθηνών και στα αρχίδια μας όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Μαρτίου, 2012 11:14

    Έλα μωρε...οργανωμένο σχέδιο...DIMI, ο βαγγέλας δεν χρειάστηκε να κάνει κάτι ΕΙΔΙΚΑ για το παιχνίδι. Οι διεργασίες έχουν ξεκινήσει από τον Οκτώβρη, που έφερε τον γεροξεκούτη, τον κερατά....προσοχή, δε λέω ότι ο κερατάς του ρόκο ΑΥΤΟΣ έστησε τίποτα. Τσου ρε...απλά λέω ότι εκεί πήρε μπρος ο παρακρατικός προπαγανδιστικός μηχανισμός, ο οποίος ΥΠΟΔΑΥΛΙΣΕ τα τεκταινόμενα. Δεν τα οργάνωσε. Αυτός απλά έκανε τις κλασικές παρεμβάσεις στα κρατικά όργανα -μην κλάσω...- (δες φωτιά στο φούρνο του κωνσταντινέα, αλλαγές στην ΚΕΔ, πιλάφιοι και μπιτσακτσήδες να του φτιάχνουν το πρόγραμμα λες και είναι η μετακινούμενη γιορτή του Αη Γιώργη κλπ), έριξε και κάτι ξεροκόμματα σε 2-3 δημοσιογραφίσκους και, ΕΛΛΕΙΨΗ ΑΝΤΙΠΑΛΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ ΚΑΙ ΔΕΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΧΥΤΡΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ ΣΕ ΠΙΕΣΕΙΣ GigaBar από τα μνημόνια κλπ, έγινε ένα, κάποιο μπαμ. Φυσικό επακόλουθο ήταν τα χθεσινά και όχι αποτέλεσμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. "Oργη" λεει του οσφπ κατα της nova. Μιλαμε για κακοστημενο θεατρο. Λαβρος ο γαυρος.
    Τοση οργη,που ο χαπιας πηγαινοντας στου Ρεντη ευθυς αμεσως μετα το ματς δηλωσε:
    "Πάνω από όλα είμαι Ελληνας και θέλω να προστατέψω το ελληνικό ποδόσφαιρο. ΑΠΕΥΘΥΝΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΥΣ.ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΑ ΠΡΟΒΑΛΟΥΜΕ. Εμείς δεν θα στείλουμε ούτε dvd στην UEFA ούτε στην ΕΠΟ ούτε θα κάνουμε δηλώσεις για τις ασχήμιες που έγιναν.
    Θέλω να τα ξεχάσουμε να στηρίξουμε το ελληνικό ποδόσφαιρο και να μην ρίχνουμε λάδι στην φωτιά."

    Ελληναρα μου εσυ. νεοελληνα του "με καθε τροπο και οπως να'ναι". Πρωτα γκρεμιζουμε και υστερα καλουμε και το αλλο μερος να συμβαλει στο ξαναχτησιμο-της παραγκας εννοειται- ωστε να την ξαναριξουμε οταν ερθει η επομενη Ανοιξη και να την ξαναματαχτησουμε ξανα το Φθινοπωρο για να ξαναμπουμε μεσα να κανουμε "δουλεια". Και κατοπιν την ξαναγκρεμιζουμε.
    Ενας λυομενος βοθρος.
    Τα εργολαβικα,τα σχεδια,τις μελετες,τα αναλαμβανουμε εμεις.Η "RED-GREEN RECONSTRUCTION & REPAIR.SA"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Tα περισσοτερα ξενα ΜΜΕ και sport casters που ακουσα η διαβασα, συνδεουν τα εκτεταμενα επεισοδια,με την εν γενει οικονομικη-κοινωνικη κατασταση στο Ελλαντα, και τα θεωρουν,-οχι πολυ εσφαλμενα-σαν αποτοκα αυτης της οργης.
    Μονο που εμεις εδω,οσοι δεν ειναι τυφλοι δηλαδη,μπορουμε να κανουμε μια ασφαλεστερη προσεγγιση,μια καλυτερη ακτινογραφια.

    Παραβλεπουν οι ξενοι τον παραγοντα παρακρατος.Η "υποκρατος",αναφερομενοι μονο στα κοινωνικα ερρισματα,τα οποια ναι μεν ειναι ικανα να προκαλεσουν τετοια φαινομενα,αλλα στην συγκεκριμενη περιπτωση ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΡΚΕΤΟΣ ΑΥΤΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ.

    Οπως σε καθε δημοσια εμφανιση πολιτικαντη,δεν βλεπουμε εκτροπα,αλλα γιαουρτια γιουχες και βρισιδια,δηλαδη ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΜΕΝΑ,ετσι και μεσα στα γηπεδα,η ανωτερη,η πιο αμεση διαμαρτυρια που ειδαμε,ηταν η αναρτηση πανο με ΜΙΑ ΚΟΙΝΗ κατευθυνση ΚΑΙ Η ΟΜΟΦΩΝΗ-αυτο ειναι που τρομαζει-αντιδραση οπαδων,με αποκορυφωμα την κοινη πορεια στο Συνταγμα ολυμπιακων και παναθηναικων οπαδων.

    Η αληθεια ειναι οτι πραγματικα εκτροπα,τοσο στο δρομο,οσο και στα γηπεδα,ΓΙΑ ΑΜΕΙΓΩΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΥΣ-ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ,ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΥΜΒΕΙ. Σε αλλες χωρες,θα ειχαν στηθει λαικα δικαστηρια. Θα τους εσερναν γυμνους στους δρομους. Εδω, καταδεικνυεται μια παραξενη και παραδοξη "γαληνη". Η οποια η εχει να κανει με την καρτερια,η με την απολυτη υποταγη και παραδοχη της ηττας. Δεν το εχω διαγνωσει αυτο.

    Επρεπε λοιπον,με αφορμη το επερχομενο ντερμπυ των γνωστων δυο υποπτων,να ξαναπολωθει το κλιμα σε τετοιο βαθμο,ωστε η δυο πολοι να ξανααποκτησουν τα θετικα και αρνητικα φορτισμενα τους ιοντα,σε τετοιο βαθμο που ναι μεν δεν θα σπασουν το συστημα που τα "φορτωνει",αλλα και που θα ξαναφορτωσουν με τροπο ωστε να αναψουν οι λαμπες των δυο μπουρδελων.

    Η υπενθυμιση αυτη,εχει και κομματικη προεκταση,αφου παραλληλα ειχαμε και μια ανασυσταση-παπαρια δηλαδη- του δικομματισμου,με τις εκλογες-φιασκο του Κτηνους.
    Αυτο που επιχειρειται δηλαδη,ειναι Η ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ ΠΑΡΑΜΟΝΗ του κοσμου,η Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΟΥ, ΣΤΑ ΔΥΟ ΚΛΟΥΒΙΑ,για την συνεχιση του μεταπολιτευτικου εργου. Οι κοκκινοι-πρασινοι και οι δεξιοι-αριστεροι,πρεπει να συνεχισουν να "μαλωνουν" προς δοξαν της επιβιωσης του συστηματος.

    Το οποιο,δεν ειναι και τοσο ετοιμο να δεχθει το ανεξαρτητο "χαστουκι". Ουτε και θα ηθελε βεβαια να παραδωσει σκηπτρα.
    (Η εποχη "ΑΕΚ",ειναι αναποφευκτη,οσο αναποφευκτος ειναι και ο μεταπολιτευτικος "θανατος" των δυο πολων)

    Η μη διαχυση των επεισοδιων μεσω καμερων, Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ,οπως επισης και η ΜΗ ΥΠΑΡΞΗ ΑΛΛΩΝ ΕΠΕΙΔΟΔΙΩΝ ΕΚΤΟΣ ΓΗΠΕΔΟΥ,μετα το ματς-οπως θα ηταν "λογικο" να συμβει,αφου το εχουμε δει και σε σειρα αλλων αγωνων στο παρελθον,αυτα δειχνουν οτι ηταν προκατασκευασμενα,προετοιμασμενα,και δεν ηταν καθολου απορια και αποτελεσμα της "αγανακτησης" των απογοητευμενων οπαδων για ενα στραβο αποτελεσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αρα,τα αιτια,δεν ειναι καθολου γεννηματα της "τυφλης βιας" και του "χουλιγκανισμου" που μας μοστραρουν καθε τοσο οι ιδιοι οι διαμορφωτες αυτων των κατασκευασμενων επεισοδιων.
    Ειναι δημιουργηματα του ιδιου βρωμικου συστηματος που κατασκευαζει τους σκηνιτες αγανακτησμενους στην πλατεια και σαν ερθει η ωρα ροπαλιαζει τους εκατονταδες χιλιαδες γυρω απο την πλατεια,ωστε να καταδειχθει ο "αρρωστος" και "ανοικιος" τροπος αυτος αντιδρασης.

    Οι ιδιοι δηλαδη που "καλουν" ταχα τον κοσμο να "συμμετασχει", να "δρασει" να "μη φοβαται", φτιαχνουν ενα σκηνικο τρομοκρατιας και τον γυριζουν στην ασφαλεια του διαμερισματος,θελοντας ετσι να του "υποδειξουν" οτι δεν ειναι correct, δεν ειναι κοινωνικα αποδεκτο,το να στρεφεται στα "ακρα".

    Εχουν βγει και τα τελευταια "οπλα". Εχει επιστρατευει πλεον και η τελευταια ικμαδα, και η τελευταια πιθανοτητα,ωστε το παρον συστημα,το οποιο εξεθρεψε,τοσο τους τρομαγμενους και μαντρωμενους οπαδους-πελατες-ψηφοφορους,οσο και τους ηγητορες-νταβατζιδες-μονοπωλιαρχες,να συνεχισει να υπαρχει. Ειναι ζητημα ΕΠΙΒΙΩΣΗΣ.

    Το "ασχημο" για αυτους,το δυσκολο δηλαδη,ειναι οτι πλεον πεπει να μεταχειριστουν τροπους και μεσα,τα οποια τα ειχαν καλα φυλαγμενα και κρυμενα στις "ντουλαπες" τους. Δια πασαν χρησην. Δεν τους παιρνει αλλο,και πρεπει να τα βγαλουν. Πολυς κοσμος απορει με την σκαιοτητα,με την σκληραδα, η με την ακαρδια των "σοσιαλιστων" η των "παραδοσιακων δεξιων".
    ΕΔΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΠΠΟΙΟ ΚΑΙΡΟ ΑΚΟΜΑ ΘΑ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΟΥΜΕ να αναγκαζονται να δειχνουν το πιο αισχρο και αιμοβορο-κυριολεκτικα- προσωπο τους.

    Το ζητουμενο ειναι,να μη εγερθουν οι πληβειοι εναντια στους "συγκλητικους". Να συνεχισουν να τους αναγνωριζουν ως "προστατες" του ψωμιου και τους θεαματος τους. Να μην δημιουργηθει ενα "μπλοκ",ενα "μπετον" κραμα πανδημης αντιδρασης,κατι το οποιο θα ηταν τραγικο για τους εχοντες τις υπογραφες και αρα και τα κονδυλια.
    Οχι γιατι φοβουνται μηπως ο κοσμος αναλαβει καμια εξουσια-αυτο δεν γινεται,και το ξερουν-αλλα μηπως καποιοι ΑΛΛΟΙ ΕΡΘΟΥΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥΣ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΤΡΙΚΥΜΜΙΑ.

    Οταν οι αλλαγες στις πορειες ειναι αναποφευτκες,εκεινοι που εχουν το νου τους,οφειλουν να κρατουνται απο τις "χειρολαβες",ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ,αφου μια χαρα εκμεταλευονται το vertigo και τις ζαλαδες τους.
    Η πιθανοτητα ομως τα κυμματα να σκεπασουν ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΦΥΡΑ,παραμενει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αγωνας δρομου λεει ξανα,για τα εισητηρια της επομενης Κυριακης. Ρε τι Γολγοθας ειναι αυτος.
    Νομιζω οτι ειναι καλυτερο να μην ξανακοψουν εισητηρια και να παιζουνχωρις θεατες.

    Λογικα πραγματα.Και αφου θελουν και να εξοικονομισουν λεφτα ειναι και πρακτικα σωστο.
    Εαν χρειαζεσαι 100-150 χιλιαρικα σε καθε εντος εδρας παιχνιδι σου, και τα εσοδα σου-μειον το ΟΑΚΑ-ειναι οχι μονο μηδεν,αλλα μπαινεις και μεσα,τοτε το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να μη τυπωνεις εισητηρια,ωστε να εξοικονομεις τα λεφτα που θα εδινες στην εφορια για την σφραγηση τους. Και να εχεις να πληρωνει μονο το ΟΑΚΑ.
    Τα λεφτα απο τους φορους που θα επρεπε να παραδωσεις,τα δινεις για να βουλωσεις καποια αλλη τρυπα. Χωρια που γλυτωνεις και τα αναποφευκτα προστιμα απο την μη εγκαιρη πληρωμη-σφραγηση. 250 χιλιαρικα παραπανω εσκασε την προηγουμενη φορα. Για ποιον λογο; Ασε που δεν κινδυνευεις να φας προστιμο για επεισοδια αφου θα παιζεις με κενες εξεδρες.Ουτε και τιμωριες εδρας θα υπαρχουν.
    Δηλαδη,σε καθε εντος εδρας αγωνας,δεν θα μετρατε τις απωλειες,αλλα θα καταμετρατε τα γλυτωμενα εξοδα.
    Ηθελα να ηξερα,τι στο διαολο κανετε εκει στην ΠΑΕ. Μυαλο, δεν εχετε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Παντως πρεπει να αναγνωρισουμε την ικανοτητα του γαυρου να στηνει "Ριζουπολες". Ειται εντος,ειτε εκτος. Μονα-ζυγα δικα του.
    Εντος, στηνει το πανιγυρι της τρομοκρατιας παιρνει το αποτελεσμα,παιρνει και το πρωταθλημα,παιρνει και τα μαρουλια του C.L.

    Και πρεπει επεισης να αναγνωρισουμε την ανικανοτητα των βαζελων-οι οποιοι ειναι τα κοροιδα της ιστοριας- να στηνουν "Ριζουπολες". Οι οποιες ειναι παντοτε υπερ του κοκκινου πολου.

    Μετα απο απανωτη δικταρορια της "Lokomotiv Peraius", εδωσαν τα παντα προπερσυ,τα εχωσαν, πηραν παραγκες,σκορπισαν εκατομμυρια, εφτασαν στο 100% της προσπαθειας και τελικα πηραν (φαντασου δηλαδη να μη το επαιρναν,οπως η ΑΕΚ το 08) το πρωταθλημα,εκατσαν στην ακρη του κλαδιου και πανιγυριζαν,διχως να βλεπουν τα πριονια των υπερχρεωσεων και των απληρωτων λογαριασμων.
    Σαν τελειωσε η φιεστα-κατι σαν τους Ολυμπιακους του 2004 για το Ελλαντα-τοτε αρχεσε να φαινεται το προχειρον του πραγματος,το οποο ομως ειχε μοσχοπουληθει σαν μεταξωτη κορδελα.
    Πηραν τους δρομους τους οι πολυμετοχικοι,αφου το καθηκον εγινε και το πρωταθλημα επαρθει και αφησαν μια ωραιοτατη μαυρη τρυπα στα ταμεια. Και σημερα 2 μολις χρονια μετα, ειναι στην ιδια κατασταση με την ΑΕΚ.

    Η οποια την επαθε και εκεινη με τον ιδιο τροπο. Εβαλε τις τουρμπινες στο φουλ το 2008 και εδωσε τα παντα,πονταρε ολα της τα λεφτα στο αλογο του C.L και τελικα πηρε απο τα τρια το μακρυτερο.
    Το αποτελεσμα ηταν η απολυτη κατω βολτα,το πηδημα των μετοχων (και εδω) απο το καραβι στη θαλασσα,αφηνοντας υπερογκα χρεη και ομολογωντας οτι "δεν μπορουμε".

    Δυο ομαδες καταστραφηκαν. Δεν τα ριχνουμε στον τρισκαταρατο δαφνοστεφανωμενο ασφαλως. Εκεινος ετσι βρικε,αυτα κανει. Αφου διχως αντιπαλο παιζει,λογικο ειναι να ειναι μοναχοφαης.
    Τα σπορια στους αλλους.
    Η δε ΑΕΚ απομιζηθηκε απο τα ιδια της τα σπλαχνα. Το ξυλωμα αρχισε με τον Σερβο, και την παροικια που πηρε μαζι του στο λιμανι.
    Ωστε να βεβαιωθει ο θειος,οτι το τερας της Πολης,ψοφησε.
    Ο δε βαζελος,το απαραιτητο εταιρον ημιση του, ο αλλος πολος, δεν ητο σωστο να γαμηθει. Ηταν σωστο να διατηρηθει καπως. Η δημιουργια των play-off εγινε για παρτυ του. Η αεναη κοκορομαχια κοκκινοπρασινων συντηρηθηκε και ρετουσαρισθηκε δεοντως. Με τον κατασκοπο να εχει την συμφωνη γνωμη,το Ο.Κ. δηλαδη του κουμπούρα και κουμπουρά καπετανιου οτι τα πρωταθληματα θα ερθουν "ολα κατα δω".
    ΣΤα αρχιδια του βεβαια εκεινου αφου οι δουλειες ειναι πανω απο ολα.
    "Εγω θα γινω α απολυτος αυτοκρατορας και εσυ θα μπορεις να "φωναζεις" για κηνυγι απο το κατεστημενο και να γινεις μια χαρα προτοστατης του κινηματος της αντιπαραγκας, παριστανοτνας τον "Παναγουλη", σβυνοντας ετσι τα ιχνη σου,αυτα των προηγουμενων χρονων. Αλλα παρ'ολλα αυτα, θα τσιμπας και το κατι τις απο τις δευτερες θεσεις του C.L.
    ( "H AEK ως μη γενομενη")

    Κανεις δεν θα μπλεκεται στα ποδια του αλλου και ολοι θα ειμαστε ευχαριστημενοι.

    Τι λεει λοιπον το εργο απο δω και μπρος,μιας και ο κοκκαλισμος σαν συσητμα ξυλωθηκε. Οχι γιατι πολεμηθηκε και νικηθηκε ασφαλως.Μη λεμε και μαλακιες. Απλα ηρθε-οως σε ολα- το πληρωμα του χρονου.
    Αντικοκκαλης δεν μπορει να ειναι το βοδι με τα φαρμακα. Ουτε και αντιβαρδινιγιαννης μπορει να ειναι κανενας Πολεμης,κοντος, Βγενοπουλος κλπ.

    Ουτε ο μεν μπορει να φτιαξει την αυτοκρατορια του προκατοχου του,ουτε οι δε μπορουν να παραστησουν τοσο αριστα τους ριγμενους, τους θιγμενους,τα "θυματα",τα οποια ομως μια χαρα συνεργαζονταν και κονομουσαν μαζι τους "θυτες".

    Εν ανυπαρξια λοιπον γνησιου βαρδινογιανισμου (η βαραω, η κανω μηνυση δηλαδη) και γνησιου Κοκκαλισμου (σε βαραω και σε αφηνω να μου κανεις μηνυση,αφου η δικαιοσυνη ειναι "πιασμενη" δηλαδη) ειναι ιστορικα αναποδραστον,να παρουσιστει μια τριτη δυναμη η οποια θα λεει: "και σας γαμω και σας δερνω και αντε καντε μου μηνυση,θα μου κλασετε τα αρχιδια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ dimi ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΕΛΙΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΜΦΩΝΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΜΕΡΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΚΩΛΟΓΑΒΡΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΘΙΞΕ ΤΟΝ ΧΟΝΤΡΟ ΣΟΥ.ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρηστο πολυ συνομωσια φιλε..
    Ηρεμησε μη βλεπεις φαντασματα παντου. Διαπλοκες υπογεια ρευματα μυστικες οργανωσεις και ναιτες ιπποτες..

    ΟΚ μεχρι ενα σημειο ναι γινωνται πολλα.

    Αλλα μη ξεχνας οτι ΤΙΠΟΤΑ δε μπορει να υπαρξει αν ο ιδιος ο κοσμος δεν το ανεχεται.

    Υπαρχουν πολλα απο αυτα που λες.

    Οπως ομως ο κοσμος στην ΑΕΚ τους εγραψε στα παπαρια του κανονικα και ΔΕΝ συμμετεχει, ετσι χτες μερικες δεκαδες ανεχτηκαν τους ταραξιες.

    Και λεω ανεχτηκαν οχι για τη πραξη αυτη καθαυτη αλλα γιατι ξερουν οτι οτι και ανα κανουν θα περασει ατιμωρητο..

    Οπως περασε ατιμωρητος ο τελικος της ντροπης στο κυπελλο, για τον οποιο και σε καφε με το steven ελεγα οτι ΔΕΝ ΠΑΤΑΩ σε αυτο το θεαμα-πραγμα, ισως διαισθανωμενος τι ερχεται.

    Μια χαρα ηξερε και ο κοσμος και ολοι τι θα γινει, γι αυτο λεω οτι ο Βαγγελας δεν ειχε κανενα λογο να ανακατευτει. Μπορεσανε και μονοι τους..

    Οποτε απο ην στιγμη που ανεχωμαστε τους Χατζηχρηστους καθε χρωματος καλα να παθετε. και λεω παθετε γιατι απο το 2008 και περα εγω τουλαχιστον το εκοψα το αθλημα και ΔΥΣΚΟΛΑ θα το ξαναρχισω.

    Οσο για τους αγανακτισμενους και τις παπαριες του συνταγματος sorry αλλα ειναι πεη blue.

    Ο κυριαρχος λαος απλα διαμαρτυρηθηκε γιατι του χαλασανε τη βολη του.

    Δεν ειδα κανενα να διαμαρτυρεται για τους τοκογλυφους της Θεσσαλονικης
    Δεν ειδα κανενα να διαμαρτυρεται για το ΙΚΑ Καλλιθεας
    Δεν ειδα κανενα να διαμαρτυρεται για τους τυφλους της Ζακυνθου
    Δεν ειδα κανενα να διαμαρτυρεται για τις συνταξεις των πεθαμενων
    Δεν ειδα κανενα να διαμαρτυρεται για την μεγαλυτερα αναλογια Cayenne ανα κατοικο στη Λαρισα..
    Δεν ειδα κανενα να διαμαρτυρεται για τα κλεμμενα της proton bank

    Οποτε μη τα γενικευμε ολα

    Οι κυβερνωντες-ιδιοκτητες-Βαγγεληδες κλπ ειναι απλα κομματι δικο μας.

    Και μαλιστα κομματι που ολοι θελουν να του μοιασουν.

    Γιατι παρακαλανε τον ΔΜ οι δικοι μας? Για να φερει την εξυγιανση και το αγνο παρθενο μαλλι?

    Οχι βεβαια. Για να παει κοντρα στο Βαγγελα με ομορφιες τυπου members, αγριαδες καβγαδες και τσαμπουκαλικια λιμανιου..

    Οσο για την ΑΕΚ μη ζοριζεσαι. ΕΧΕΙ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ ΑΚΟΜΗ.

    Γιατι κατι ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΙ-ΑΓΑΜΙΔΗΔΕΣ-ΚΑΣΝΑΚΙΔΗΔΕΣ-ΔΧ ΚΑΙ ΤΡΟΧΑΝΑΔΕΣ ΖΟΥΝ μεσα απο την ΑΕΚ.

    Χωρις της ΑΕΚ δεν θα ηταν ουτε λατζερηδες σε ψαροταβερνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρηστο το 2008 μια χαρα ημασταν στα play off.
    Μας εριξε τα ντορτια ο βαζελος βεβαια και πηγε αυτος στη θεση μας εισπρατωντας ανω των 25εκκ εκεινη τη χρονια με το γαυροι εξω..

    Βλεπεις εμεις ειχαμε ΑΥΤΟ ΤΟ ΤΣΟΥΤΣΕΚΙ ΤΟ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟ, ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΣΙΝΟ-ΧΑΦΙΕ που σηκωσε ανταρτικο και δεν ηθελε να παιξει play off.

    Αντε μην ανοιξω το στομα μου ελεγε ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ τοτε και σηκωνε παντιερα.

    Γιατι βλεπεις δεντον ειχε αφησει ο γκοντο να παρει τα 2εκκ τοτε τον Ιανουαριο και του ειχε κατσεθ στραβα του ΤΑΛΗΡΟΦΟΝΙΑ.

    Που μου το παιζει και αρχηγος το ΚΟΛΟΒΛΑΧΑΚΙ.

    Ο ΑΤΙΤΛΟΣ ρουφιανος που για τον ιδιο λογο (τυχαιο??) εφυγε απο το ΠΑΟ και ο αλλος δεν ηθελε να τον βλεπει ουτε ζωγραφιστο (μαζι με Ζηκο και Γεωργατο) στην εθνικη.



    Καθε χρονο, και ειδικα το 2008, ΜΙΑ ΧΑΡΑ εχουμε την δυνατοτητα να παιξουμε προκριματικα CH.L.

    Ας παμε να παιξουμε και ας χασουμε. Μια φορα στις 5 χρονιες να καταφερναμε να προκριθουμε δε θα ειχαμε προβλημα..

    Αλλα βλεπεις εμεις εχουμε αλλες καψες.
    Να κανουμε συμβολαια στο ΡΟΥΦΙΑΝΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΩΝ, να ξεπουλησουμε οσο οσο, να κανουμε 'μεταγραφες' τυπου Σμαρι-ΚΡΙΑΡΙ και να ΚΛΕΨΟΥΜΕ και να ΦΕΣΩΣΟΥΜΕ οσο μπορουμε..

    Και αμα θελαμε σαν εταιρεια ΜΙΑ ΧΑΡΑ πεταγαμε εξω κατι ΔΧ και κατι ΚΙΑΤΑ,ηλιθιων οπως ειχε κανει ο Μακης τοτε που δεν τους εδινε εισητηριακια να βγαζουν τα καπελα τα λαμογια.


    Οποτε μη τα ριχνουμε ολα στους αλλους.

    Αμα θες να αλλαξει κατι ξεκινα και καντο μονος σου πρωτα.

    Και σε αυτο ειναι σωστη 100% η σταση των ΑΕΚτζηδων που τους εχει φτυσει καταμουτρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Δεν καταλαβαινω γιατι αποπαιρνουμε την "συνομωσια". Δεν ειναι καθολου σκοτεινη. Δεν χρειαζεται καν "στοες".
    Συνομωσιες πρατουμε ολοι. Στην οικογενεια,στην δουλεια, στις συναλλαγες μας.
    Ποιος αφηνει τα πραγματα στην τυχη ΕΝΩ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΑ ΕΛΕΓΞΕΙ; Κανεις που ΜΠΟΡΕΙ. Οταν καποιος δεν μπορει,απλα τα ριχνει στην "τυχη" στην "μοιρα" την "κακια στιγμη".
    Τα δοντια,για να δαγκωσουν,δεν προυποθετουν ριζες; Ναι. Αλλιως θα ειναι μασελες που θα αρκουνται στις κρεμες.

    Δεν ειχαν "ριζες" ο κοκκαλισμος και ο βαρδινογιαννισμος; Τι ηταν; Ορφανα που βρεθηκαν στην πορτα μας;

    Να ρωτησω κατι; Αφου τα ηξερε ο χοντρος,γιατι δεν τα ελεγε ωστε να αποκοψει και τον εαυτο του αλλα και να εχει και αλοθι η ομαδα; Ηξερε το αποτελεσμα; Γιατι ΠΡΙΝ το ματς δεν εσκουζε για το κλιμα τρομοκρατιας,ενω στο παρελθον γινοταν "εγκληματα κατα της Ελλαδος" οπως ελεγε; Γιατι λουφαξε;

    Η ομολογουμενη απο ολους ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΜΕΝΗ-οπως και εσυ λες- μπαχαλοποιηση χθες, απο ποιον ηταν; Εξεδωσαν ανακοινωση οι "μπαχαλακιδες" και ειπαν να γινουν γνωστοι στο ευρυ κοινο; Αυτα δεν γινονται ΜΟΝΟ με τις ευλογιες της ΠΑΕ; Ξεκαρφωτοι τυποι,χαλασαν το ονειρο;

    Στον τελικο τον δικο μας,του κυπελου, η ΠΑΕ, δεν ειχε ιδεα για οτι θα γινοταν; Ο ιδιος ο μαλακας ο Αδαμιδης στο τελος δεν ηταν που μονο δεν συνεχαρει τους "μπαχαλακιδες";
    Και αυτα απεναντι στον...Ατρομητο. Να επαζες και κανενα χαρτι απεναντι σε κανεναν αντιπαλο και να παιζονταν τιποτα χοντρ λεφτα για καποιο C.L. αντε να το καταλαβω. Εδω ο μαλακας προσπαθησε να γινει μικρος Κοκαλης απεναντι σε καποιον Ατρομητο σε εναν πουτσοτελικο που δεν σημαινε τιποτα παρα ενα κατσαρολι.
    Ο καθενας μεχρι εκει που μπορει φτανει.

    Δηλαδη, οι δυο πολοι,δεν κοιτουν ουτε το προγραμμα,ουτε εχουν στρατους,ουτε κατευθυνουν τους πολιτικους τους μεσαζοντες,ουτε "διαβαζουν" τα "δελτια καιρου", ουτε καλλιεργουν εδαφος, ουτε χρησιμοποιουν βρωμιαριδες των ΜΜΕ,ουτε πολωνουν, ουτε πληρωνουν τα καδρονια,ουτε ανθρωπους εχουν στος κοριους, ουτε στην ανεξαρτητη δικαοσυνη,ουτε κοβουν,ουτε ραβουν,ουτε πλεκουν. Παρα μονο κοιτανε τον λογαριασμο και λενε "τι χρωσταω",σε ενα καταστημα το οποιο δεν το ελεγχουν-η δεν προσπαθουν να το ελεγξουν (και το ποδοσφαιρικο και το επιχειρηματικο,πακετο πανε αυτα).
    Τι λεμε τωρα;

    Δεν ειναι λοιπον "μηχανοραφιες" και "συνομωσιες" με την γραφικη πλευρα. ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΟΑΣΠΗΣΗ ΤΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΜΕ ΚΑΘΕ ΤΡΟΠΟ. Και η προασπηση προυποθετει και εναν σχεδιασμο. Που μπορει να περιλαμβανει και καθε λογης "πραξεις". Αρκει να βγει το εργο.

    Το οτι μερικες φορες το πλανο δεν βγαινει ("ανθρωποι" ειναι τελος παντων)δεν σημαινει οτι το μυαλο μας γεννα φαντασματα.

    Οσο αφορα στους αγανακτισμενους,το ιδιο λεμε. Ενα πανιγυρι στηθηκε. Αν δεν βγει το καλοκαιρακι να ξεσπασει και να ξεγνοιασει ο μαλακας,μπορει να ειναι πολυ χειροτερα το χειμωνα. Αλλα παρ'ολα αυτα, οσοι βγηκαν, ξαναμπηκαν στα σπιτια με σπασμενα κεφαλια,αφου οι δημοκρατια δεν θελει ακροτητες.

    Ο κοσμος δεν δημιουργει καμια ξεκαθαρη κατασταση,ουτε και μπορει να προτινει επακριβως λυσεις. Πως θα μπορουσε; Ποτε η πλεμπα δεν ειχε ακριβη και καθορισμενο λογο. Μονο εμπνεεται.Δηλαδη απλα χρησιμιποιειται.

    "οπου δεν πιπτει λογος,πιπτει ραβδος". Σοφον.
    Και γιατι πιστευουμε οτι στον "λογο" υπαρχει ελεγχος και προετοιμασια αλλα στον "ραβδο" ολα γινονται τυχαια, απο αγανακτηση και απλη μαλακια;
    Ντεν Καταλαμπαινω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ DIMI: Αδερφέ, όχι κι ατιμώρητος. 3 αγωνιστικές κεκλεισμένων κι ένα μύριο πρόστιμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ασφαλως και μια χαρα δυνατοτητες εχουμε να διεκδικουμε επαξια τα λεφτα του C.L. μεσω των play-off. Γιατι ομως παντα σχεδον αποτυγχανουμε;
    Απλο: ΓΙΑΤΙ Η ΑΕΚ ΤΑ ΤΕΛΥΤΑΙΑ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΔΙΟΙΚΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. "αν ο κοσμος δεν το ανεχεται"; Ελα σε παρακαλω.
    Ποιος κοσμος; Λες τα προβατα που ψαχνουν τσοπανο;
    Εχει και "ανοχες"; Εχει και "προαισθηση ορθη"; Εχει και κριση μηπως;
    Γιατι θα παρουμε τα βουνα εδω μεσα.

    Γιατι "ανεχετε" τα τα απανωτα οικονομικα τσιμπουκια απο μια χουφτα αλητες;
    Γιατι "ανεχεται" τις υβρεις και τις απανωτες προσβολες απο παντου,σαν πολυβολο; Γιατι καθετε στα αυγουλακια του;
    Γιατι ΕΑΝ ΔΕΝ ΤΟΥ ΜΕΙΩΝΑΝ ΤΟΝ ΜΙΣΘΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΤΟ 100% ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΝΗΜΟΝΙΟΥ ΚΑΙ ΤΩΝ ΕΦΕΥΡΕΤΩΝ ΤΟΥ;

    Γιατι πολυ απλα δεν ειναι θεμα "ανοχης". Ειναι θεμα προσωπικου συμφεροντος και φοβου. Ζυγιαζει αυτα τα δυο και "πρατει". Δηλαδη χωνεται σπιτι και περιμενει να περσει η καταιγιδα.

    Δεν ειναι ανοχη. Ειναι υποταγη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ασχετο: ωραια λεξεη η "καταιγιδα".

    Που σημαινει "η μπολικη βροχη πανω σε μια κατσικα".

    Ελα. Οχι. Μη λες και μαλακιες.
    "Η σημασία της λέξης προέρχεται από την ασπίδα του Δία, που παριστανόταν ως αιγίδα, ένα χιτώνα από δέρμα κατσίκας, και πιστευόταν ότι, όταν την έσειε δυνατά, προκαλούσε θύελλα".

    αίγ: (η ρίζα εκ του αΐσσω). Σημαίνει δόνησις, κλονισμός, σεισμός, σείω, πάλλω, εξακοντίζω.

    αΐσσω: κινούμαι μετά ταχείας και ορμητικής κινήσεως, ρίπτομαι, ορμώ, απαστράπτω εις το φως.

    αιγαίος, α, ον: θαυμαστός, επίφθονος

    αιγαίομαι: οργίζομαι κλπ

    αίγεν και αίγες: υψηλά κύματα

    αιγιαλός: (αΐσσω+αλς) ένθα η θάλασσα ορμά

    Αιγεύς: εκ του αΐγεν: κύματα

    Αιγαίων-ωνος: ο εκατόγχειρ υιός του Ουρανού και της Γαίας, έχων άμεσον σχέσιν με το αιγαίον....

    Αίγη: μυθική βασίλισσα των Αμαζόνων η οποία επνίγη εις το αιγαίον ... (πρό του Τρωικού Πολέμου)

    Αιγήεις ή Αιγίς: μυθικό τέρας, υιός της Γαίας, το οποίον επέφερε παντού απ' όπου διήρχετο τον όλεθρον και τον θάνατον. Από το στόμα του εξήρχοντο φλόγες αι οποίαι κατέστρεψαν την Αίγυπτον, την Φοινίκην, την Λιβύην και την Φρυγίαν. Tο εφόνευσε τελικώς η Αθηνά η οποία εχρησιμοποίησε το "δέρμα" του διά να επενδύση την ασπίδα της.

    αία: η Γαία

    αιγίς-ίδος: η ασπίς του Διός, εκπέμπουσα τρόμον και έκπληξιν (εκ του αΐσσω: κινούμαι βιαίως, ορμώ. Όθεν μεταγενέστερα ορμητική θύελα=καταιγίς, ως σεισθείσα αιγίς).

    αιονοιω: υγραίνω, περιέχω

    αιγίζω: σχίζω εις δύο

    αΐγδην: ορμητικώς, μεθ' ορμής

    Αίγλη: σπινθηροβολία, φως, κραδασμός, δόνησις, απότομος κίνησις, λαμπηδών, πάσα απαστράπτουσα στιλπνότης, ή, λάμψις, λαμπρότης, δόξα.

    Αιγιής φυλή: μία των φυλών της Αττικής λαβούσα το όνομα εκ του Αιγέως.

    αεί....αεί....αιών

    αίξ: γίδα, κατσίκα.

    Ετσι, για να πουμε και τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ steven ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟ ΕΙΠΑ: ΑΤΙΜΩΡΗΤΟΣ

    Τιμωρειται καποιος οταν πληρωνει για τα λαθη του.
    Το ενα εκκ το πληρωσε η ΠΑΕ οχι ο ΔΧ. Ουτε οι γνησιοι.
    Με τα λεφτα των ημιτασιον πληρωθηκαν τα προστιμα.

    Τις 3 αγωνιστικες τις πληρωσες εσυ, να χαιρεσαι το ...διαρκειας σου.
    Στα λεω μη πετας τα λεφτα σου, αλλα δεν ακους

    Ξερεις ποτε θα πληρωνε? Aν εστηνε ενα ωραιοτατο τουρνικε (κανονικο οπως στη Λεωφορο, οχι 2 σιδερακια πιασμενα μεταξυ τους με ταινεια) εξω απο το πεταλο και ελεγε στα ΚΙΑΤΑ θες εισοδο?
    Οκ την τιμη του εισητηριου +30 ευρω εκαστος για να μαθετε να κανετε τους ομορφους, μεχρι να μαζευτει το 1εκκ..
    Γιατι ετσι εχουν μαθει μεχρι τωρα να τα σπανε και να πληρωνεις εσυ!
    Εγω λοιπον λεφτα στα ΚΙΑΤΑ να κανουν τους εξυπνους δε ξαναδινω..

    @Χρηστο συνομωσια: υλοποιείται στα κρυφά από μια ομάδα ατόμων, συνήθως για κακούς σκοπούς

    Εγω προσωπικα δεν συνομωτω πουθενα, ειδικα στη ζωη μου.

    Και φυσικα λεω οτι μια χαρα ηξερε και η μια και η αλλη ΠΑΕ τι θα γινει.

    Εγω αλλο λεω:

    Μπορει να ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ο καθε φιλαθλος στο εισητηριο του την πληρη αποζημιωση του αν και οταν γινουν ομορφιες?

    Δηλαδη να παει αυριο ο χ βαζελος και να πει δωστε μου πισω 500 ευρω για ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ γιατι πηγα και ρουφηξα χημικα και κινδυνευσα επειδη δεν μπορειτε να κρατησετε το μαζαγι σας σε ασφαλεια.

    Να δεις αν υπαρχει το κατα τους Αγγλους FULL REFUND, πως σφιγγουν οι κολοι.

    Ας ξερει ο καθε Γοντικας και ο καθε Δημητρελος οτι θα σκασει 3-5 εκκ ευρω πισω αμα κανει (γιατι αυτος κανει) μαλακια και σου λεω εγω πως σφιγγουν οι κολοι σε μια νυχτα.

    Τους εχεις δει στα ευρωπαικα πως καθωνται ολοι σουζα?

    Ας βαλει ο Χ χορηγος μια ωραια ρητρα οτι αν γινουν φασαριες οχι μονο δεν εχει μια , αλλα θα πληρωνεις για δυσφημηση και θα δεις πως κατι δικηγορακοι και κατι αγαμιδια κοβουν τους 'τσαμπουκαδες' στους παγκους του αντιπαλου..

    Πιασανε 10 χτες? Ριχτους 1 χρονο ΧΩΡΙΣ ΑΝΑΣΤΟΛΗ να δεις πω σφιγγουν οι κολοι.

    Στην Αγγλια αν συλληφθεις απλα και πριν γινει οτιδηποτε το πρωτο που παθαινεις ειναι να απολυεσαι απο τη δουλεια σου..

    Ας ξερεις οτι αμα κανεις μαλακια δε θα εχεις να φας για αρχη και να δεις εκει μαζεμα απο τα ΚΙΑΤΑ και τα μαστουρια..

    Μια χαρα λυσεις υπαρχουν αμα θες.

    Στη Γερμανια οι ιδιοι οι οπαδοι εδωσαν αυτον που πεταξε τη φωτοβολιδα στους μπατσους.

    Αυτο που λεω ειναι οτι ΠΡΩΤΑ ΕΜΕΙΣ πρεπει να μαθουμε να φυλαμε τη ζωη μας.
    Ειτε απο τον εφορο που σε κλεβει με μιζα, ειτε απο τον καθε μεσαζωντα που δουλευει με 500% ειτε απο τα αγαμιδια και τους ΔΧ ειτε απο το καθε ΒΛΑΚΑ-ΚΙΑΤΟ που αποκτα-καταπατα 'δικαιωματα' ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΓΙΑ ΡΙΧΤΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΩΝ ΜΙΚΡΟΜΕΤΟΧΩΝ. ΣΤΟ 74 ΦΤΑΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΕΛΕΓΧΟΥΣ ΚΑΙ ΠΙΘΑΝΑ ΜΑΓΕΙΡΕΜΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ.
    ΟΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Ναι τους μικρομετοχους περιμεναμε να μας που να διαβασουμε ενα ισολογισμο..
    Η να κανουμε μια προσθεση..

    Και φυσικα μεσα ΔΕΝ αναφερωνται χρεη προς τριτους τα οποια ΚΡΥΒΟΥΝ επιμελως οι Δημητρελοι και οι αγαμιδηδες..

    Να πω ενα που πας στα 75+?

    Spato resort. κατι λιγοτερο απο ενα μυριο το χρονο κοστιζει και ειμαστε εκει 1,5 χρονο και παμε για τα 2..

    Και οσο ενοικιο εχει δει ο Νοτιας αλλο τοσο δεν ειναι ΓΛΑΣΤΡΑ Ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ

    Η προπονητης (ελα μουνι στο τοπο σου) ο κωστενογλου!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Για να καταλαβουμε ΠΟΣΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ειναι πλεον ο νεος προεδρος:

    3-2-2012: Θα δώσω 10 μέρες προθεσμία για να δω ποιοι μέτοχοι θα βάλουν λεφτά και πόσα.

    Σημερα ειναι 19-3 δηλαδη 1,5 μηνας μετα απο τις 10 μερες προθεσμια που εδωσε ο... βαρυμαγκας. Οποτε η εχουν μπει κρυφα τα εκκατομυρια η ο ΓΛΑΣΤΡΑΣ ΤΟΥ ΑΓΑΜΙΔΗ μετραει με αλλο ημερολογιο..κανα κινεζικο π.χ

    19-3-2012: Προσπαθούμε να βρούμε ανθρώπους για να κάνουμε τη μεταβίβαση του 51% των μετοχών έναντι 10 εκατ. ευρώ. Συζητήσεις γίνονται, αλλά δεν έχουμε καταλήξει κάπου. Δεν υπάρχει ούτε μία στο εκατομμύριο να μεταβιβαστεί έναντι 2 εκατ. ευρώ το 51% των μετοχών.

    Σορρυ ρε κατεστραμενε (κατα δηλωση σου) Δημητρελο αλλα με μαθηματικα δημοτικου κατι δε βγαινει στις ΜΠΑΡΟΥΦΕΣ που αραδιαζεις καθημερινα:

    Με 1,2 η μετοχη το 51% κανει 10εκκ ευρω.Πως με 0,33 κανει 2εκκ?

    Αντε να στο κανω λιγο πιο απλο το θεμα γιατι με τα ΤΟΣΑ ΨΕΜΜΑΤΑ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΕΙΣ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΜΙΔΗ καθε μερα εχεις χασει τη μπαλλα..

    Η μετοχη εχει 1,2 ΝΑΙ Η ΟΧΙ?

    Με αυτη τη τιμη ΠΟΣΗ ΗΤΑΝ Η ΚΑΛΥΨΗ στην ΑΜΚ ενος μηνα (3-2 με 3-3)?
    ΔΕ ΜΠΗΚΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΩ???

    Τα λεφτα του Νοτια και του Πολυ πως περνανε ταμειακα στην εταιρεια?
    Ως δανειο απο μετοχους? Πληρωνεις 3,5% χαρτοσημο (300+500=800 χ3,5% = 28,000 ευρω)?? στο δημοσιο?

    Τι θα πει δεν υπαρχει περιπτωση να δωσεις τη ΠΑΕ?

    Εσυ το οριζεις ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ? Οταν ο ΠΑΟ κανει ΑΚΡΙΒΩΣ την ιδια διαδικασια η ΑΕΚ ειναι πιο large με κατι ΗΛΙΘΙΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΣΕΝΑ και εχει 4 φορες παραπανω την αξια του ΠΑΟ??

    Αμα ερθει ενας δηλαδη και σου πει παρε 5 εκκ και δωσε μου τη ΠΑΕ τι θα πεις εσυ? Δεν υπαρχει περιπτωση?

    Τα 18,5 εκκ ευρω που επρεπε ΧΤΕΣ να ειναι στο ταμειο τα εχεις? Για να μην ερθει ΧΤΕΣ ΤΟ ΣΔΟΕ και σε κλεισει?

    ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ (καλα ΕΣΥ το γνωριζεις) και ΛΕΣ στο απλο κοσμο οτι η ΠΑΕ ΑΕΚ ΛΕΙΤΟΥΡΓΕΙ ΠΑΡΑΝΟΜΑ και εναντια στον αναταγωνισμο?
    Μονο και μονο για να πη παρει ο Πιλαφιος την ευθυνη του λουκετου?

    Πρεπει ΝΑΙ Η ΟΧΙ να κλεισει η ΠΑΕ Χ-Τ-Ε-Σ και οχι εισητηρια, οχι διακανονισμο, οχι αγωνα να δωσεις αλλα να σε μπουζουριασουνε μεσα για οφειλες προς το δημοσιο υψους 42εκκ ευρω?

    Και μαζι σου αυτον που σε εβαλε και σε ποτιζει για ΨΕΥΔΗ ΚΑΤΑΘΕΣΗ ΙΣΟΛΟΓΙΣΜΟΥ μαζι με τα τσιρακια τους ορκωτους που τον υπεβαλαν?

    Ποτε πληρωθηκε η ΠΑΕ ΑΕΚ λεφτα απο το Μακη που τα περνατε στο ενεργητικο ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ? 14ΕΚΚ ΕΥΡΩ δεν εχεις περασμενα?
    Που εχεις και το ΘΡΑΣΟΣ να λες οτι δεν ειναι 46 αλλα 36

    ΨΕΥΤΗ.

    74 ΕΠΙΣΗΜΑ ΚΑΙ ΑΝΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ 80 ΕΙΝΑΙ.

    ΓΙ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΜΦΑΝΙΖΕΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ.

    ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ, ΚΑΤΕΣΤΡΑΜΕΝΕ ΨΕΥΤΗ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΙΣ ΤΟΝ ΑΓΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΠΑΤΖΗ-ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΣΕ ΒΑΛΑΝΕ ΣΑ ΓΛΑΣΤΡΑ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΞΕΙΣ ΑΜΟΛΥΝΤΗ ΧΙΟΝΑΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Επιτελους ξεκολλησαμε απο εκεινο το καταραμενο "32".
    Εγινε 45 τις προαλλες και σημερα ΞΑΝΑακουμε ενα κανονικο,νορμαλ, σωστο,αντιπροσωπευτικο και ανταξιο της ιστοριας μας νουμερο:74
    Τοτε εγινε και η αποκατασταση της δημοκρατιας. Τοτε δηλαδη αρχισε τις φυσιοθεραπιες,μετα τα σπασιματα στα κοκκαλα προ '67 και την αναγκαστικη προσαγωγη του ασθενους στην συνταγματικη κληνη απο το'67 ως το '74.
    Μεχρι το '81 εκανε φυσιοθεραπειες λοιπον η κοπελα μας και εκτοτε,αφου αναρωσε πληρως, αρχισε το βαδην,το τρεχην, το ταχεως και κατεπεκταση φτασαμε στο σημερινο γκρεμοτσακιζην.

    Μια 80αρα λοιπον για να ειμαστε μεσα.
    Αρα φτανουμε στο παιδικο συμπερασμα,το οποιο ειναι πιο φανερο και απο τον κωλο της Λοπεζ,οτι το προβλημα της ΑΕΚ δεν ειναι να βρεθει αγοραστης της. Αλλα εξοφλων τα χρεη της.
    Δεν ειναι θεμα "δινω τοσα" και την παιρνω.
    Το παραπερα ειναι το "καλο".
    Και αντε και την πηρες. Δεν πηρες ομως μονο τον γεροΔελλα,τον γερο Λυμπε,τον γεροΦουλη, τους φευγατους ξενους,ενα ενοικιασμενο προπονητικο και μερικες δεκαδες απληρωτους υπαλληλους στην ΠΑΕ. Μακαρι να τελειωνες εκει.
    Πηρες και την 80αρα στην πλατη.

    Μεσω διασπορας και με 0.30 η μετοχη,το πολυ-πολυ να μαζευτουν ετεροχρονισμενα 2.5 εκ. Μεσασε ενα χρονο δηλαδη. ΤΟΣΑ μπορει να δωσει ο κοσμος αυτην την περιοδο και με αυτον τον ρυθμο.
    Δεν υπαρχει περιπτωση να μαζευτουν 10 εκ. που χρειαζονται για να λειτουργησει το μαγαζι ξανα τον Σεπτεμβρη. Μακαρι να γινοταν,αλλα ειναι αδυνατον. (και θα εχεις και τα υπολοιπα 70 να σε κυνηγανε,μεχρι να σε "πιασουν" και να σε δεσουν κομπο).
    Μια τετοια κινηση,θα ειχε μελλον εαν καποιος που θα ενεπνεε τον κοσμο,θα τον καλουσε για κατι τετοιο. Ειναι θεμα δηλαδη ποιος δινει την "διαταγη".Ποιος ζητα την συστρατευση. Ποιος ειναι ο Στρατηγος σου. Αλλο Αλεξανδρος,αλλο Μπενιζελος (μπρρρρ)

    Αλλα και παλι θα ειχε αμφιβολη καταληξη,αφου μετα το περας του πρωτου χρονου,που αναμφιβολα θα υπηρχε ζεστη ανταποκριση και αρα ενα καλο ποσον στην ΠΑΕ,κατοπιν θα πεφταμε παλι στα γνωστα ποσοστα. Ειναι πολλα τα χρεη και ουτε και με αυτον τον τροπο,δεν θα γινοταν βιωσιμη,δηλαδη με θετικα προσιμα. Δεν γυριζει πλεον αυτη η μαρμαροκωλονα των χρεων.Ειναι πολυ μεγαλη. Και για τον εναν που ισως θα ηθελε να μπει και να προσφερει,αλλα και για τους πολλους που θα ηθελαν να συμμετασχουν αλλα τα ποσα των χρεων ειναι απαγορευτικα.
    Ισως ενα κουρεμα αναλογο αυτου που εχουν υποστει ολοι,να ηταν μια καλη ανασα και μια προοπτικη. Αλλο να παλευεις με 80 και αλλο με 40.

    Οπως και να εχει ομως,τα λεφτα ειναι πολλα. Και ειναι δυσκολο να βγουν,να ερθουν ισα βαρκα ισα πανια,ειδικα τετοιες εποχες,οπου ολοι ειναι κλειστοι σαν στρειδια.

    Σε αυτην τη περιπτωση,υπαρχει μονο μια λυση. Κυριολεκτικα "Λυση". Λυση της εταιρειας.
    Η πτωχευση,δεν ειναι καταντημα. Ειναι λυση.Ειναι restart. Ειναι επανεκινηση. Ειναιη δευτερη ευκαιρια που δινεται.Δεν ειναι τιμωρια.
    Γι'αυτο και επινοηθει. Οχι σαν τιμωρια,αλλα σαν επανεκινηση.

    Η λεξη μονο τρομαζει,γιατι προκαλει ασχημους συνειρμους. Αλλα δεν προκειται για πεινα ρε παιδια. Ουτε λιμος θα ερθει. Μια νομικη "μεταφορα" ειναι. Στην επιχειρισιακη νομολογια,ειναι καθημερινοτητα.
    Δεν παθαινει τιποτα κανενας δικεφαλος,κανενα εμβλημα και καμια ιστορια.
    Σβυνει τιποτα,διαγραφεται τιποτα με μια υπογραφη; Τι ειναι οι μνημες; Σε σκληρο δισκο ειναι περασμενες;
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΕ ΜΙΛΑΜΕ.ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΥΤΗ ΚΑΘ'ΑΥΤΗ.
    Μη φοβου αδερφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: *****ΣΟΣ SOS ***** RED ALERT**** DANGER *****
    ΣΤΟ ΠΕΡΙΘΩΡΕΙΟ ΤΗΣ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗΣ ΤΟΥ ΦΕΛΛΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΟΕΔΡΙΑ, ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΤΟΥ: " Δεν μπορώ πιά να πάω στην ταβέρνα του Δαλαμάγκα στη Νάουσα να χορέψω ζεϊμπέκικο, δεν μπορώ να κάνω ποδήλατο, δεν μπορώ να κάνω κανώ, ούτε για μπάνιο μπορώ να πάω."
    Τα ακούτε αλήτες; Δεν μπορεί ο σωτήρ και μπορείτε εσείς. ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΧΕΤΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΑΙΣΧΟΣ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    Γιώργο, άφες αυτοίς. Ου γαρ οίδασι τι ποιούσι. Συγχώρα τους. Εδώ σταυρώσανε τον Χριστό, εσένα θα σε άφηναν να κάνεις κανώ και μπάνιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΔΕΡΦΕ ΝΑΙ. ΑΥΤΟ ΤΟ 32 ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΓΙΝΕΙ ΒΡΟΓΧΟΣ ΣΤΟ ΛΑΙΜΟ. ΜΕ ΤΟ 74 ΝΟΙΩΘΩ ΜΙΑ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ. ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΓΙΑ 32;
    ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 31 ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΝΑ. ΑΛΛΟ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ ΣΤΟ 40 ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ 32.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. oRγανωμενα αποφανθησαν οι 'αρμοδιοι' τα επεισοδια!

    ΕΕΕΕΕΕλλλλαααα σοβαρα?

    Ανακοινωση εβγαζαν τα μεγαφωνα χτες:

    -Παρακαλουμε οι κατοχοι ελαφριου οπλισμου μεχρι 2 λιτρα μολοτοφ, απλα πιστολια φωτοβολιδων και πετρες εως 1.5 κιλο να περασουν στο κατω διαζωμα
    -Για το πανω διαζωμα με το κεκλιμενο επιπεδο, μπορουν να περασουν οι κατοχοι RPG, χειρηστες Μ-60 και ελαφριων αρματων εως 7 τονους.

    -Οι χειρηστες Panzer, η τριτη μεραρχια της Lutvafe καθως και ο 6ος στολος, παρακαλουνται να αναμενουν στο περιβολο. Στο ημιχρονο επιλεκτες δυναμεις της ELL-ASS θα σας επισκευφθουν για το 15ενθημερο ψεκασμα του δακου και της μουχριτσας.



    Εδω επιασαν τον αλλον με μπιτονι 16 λιτρων βενζινης!!!
    Ρε μεγαλε χαρας το κουραγιο σου δηλαδη. Να κουβαλας απο το parking μπιτονι 16 λιτρα μεχρι τη θυρα, δειχνει μια αποφασιστηκοτητα.

    Και το μεγεθος του ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ.

    Ρε ΚΙΑΤΟ εσυ εισουνα?

    Γιατι πειτε μου ποιος λογικος ανθρωπος σκαει με 16λιτρο μπιτονι με βενζινη στη θυρα?

    -Συγνωμμη εχω αυτο το μπιτονακι να περασω οργανο?
    -Που πα ρε φιλε με το 20αλιτρο πλακα μας κανεις?
    -Μα δεν ειναι γεματο εβαλα και στο παπι 4 λιτρα..
    -Ε πες το ετσι ντε. Δε πιστευω να εχεις κανα αναπτηρα πανω σου?
    -Οχι κ.οργανο τι λετε τωρα..
    -Καλα περνα, ωπα κατσε παει να μου τι κανει αυτος ο κερατας..

    -Εεεπππ ΡΕ ΑΛΗΤΗ που πας εσυ ΜΕ ΤΟ ΣΑΝΤΟΥΙΤΣ? Βενιζελο ψηφισες?

    Γρηγορα στη κλουβα..

    Tragic!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ο Γιαννης ο Βουρος- ο οποιος πιαστηκε απο την ΑΕΚ για να γλυτωσει τα αγανακτησμενα γιαουρτια των δρομων και κρυφτικε στα φτερα του Δικεφαλου,μαζι με το μνημονιο που απανωτα ψηφιζε και θα συνεχισει οποτε χρειαστει, μιλησε στο γνωστο καναλι,το οποιο δεν δειχνει επεισοδια αλλα μονο γεγονοτα,δηλαδη την καμπουρα του Καρπετοπουλου και την γυαλιστερη φαλακρα του Πανουτσου.

    Και τι ειπε; Οτι δεν σηκωνει τα χερια,αλλα μονο τα μανικια.
    Και εγω το ιδιο,αμα πρεπει να πιασω κανενα κερμα απο την σχαρα της ΕΥΔΑΠ.

    Πεταξε την λυση Πρωτοδικειου. "Δεν ειναι και τοσο κακο,ασε που μπορει να μας οφελησει κι'ολας" ειπε.
    Και τοτε το "θεμελιο" τι το επινοησε ο αλλος ο Ναβουχοδονοσορας;
    Στο Πρωτοδικειο παμε και αθεμελιωτοι.

    Επισης μας προιδεασε για το τι θα ανακοινωσει το "θεμελιο". Τι ειπατε; Οτι εχει ηδη ανακοινωσει 123 φορες το τι θελει και το πως θα το πετυχει; Λαθος κυριοι. Δεν ακουτε σωστα.
    Επειδη καθε 7 μερες εδω και δυο μηνες βγαινει ο Τροχανας με κατι σεντονια; Δεν ειναι αυτο το κυριο. Ακομα δεν ακουσατε τιποτα. Ειμαστε στον προλογο ακομα. Θα μας αλλαξουν την παναγια στο λεγε-λεγε και στο σουπα-μουπες.

    Λεει λοιπον ο Γιανναρος:
    "Την επόμενη εβδομάδα θα γίνει μια επίσημη παρουσίαση, που θα εξηγήσει αναλυτικά τους σκοπούς του, σε ποιους απευθύνεται και πώς μπορεί να βοηθήσει την ΑΕΚ».
    Τοσο καιρο δηλαδη,διαβαζαμε την επικεφαλιδα. Ειμαστε ακομα στην πρωτη σελιδα. Και μιλαμε για οδυσσεια μαλακιας και ανοησιας.
    Το εγκεφαλικο ειναι unte portas.
    unte gamitheite.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Προς Steven: Κακως παραπονιεται. Δεν καταλαβαινει οτι τον αγαπαμε και θελουμε να μη ξαναπαθει κακο;
    Ανεβαινει σε ποδηλατα,τσακιζεται. Παει με το κανο τσαρκα και τον ψαχνουν τα λιμεναρχεια. Κανει τζοκινγκ σε βουνα,σηκωνονται σουπερ-πουμα,μεσημεριατικα.
    Ισα μεχρι τη βουλη να θελει να παει,αναστατωνει τη μιση αστυνομικη δυναμη και ολοκληρο το κεντρο παγωνει για 12 ωρες.
    Τις προαλες ειχε παει στι Πουερτο Ρικο και τον συνελαβαν απαγωγεις. Και του ζητουσαν λιτρα για να μην τον αφησουν να γυρισει.Και εκεινος νομιζε οτι ηταν μπονους. "επιτελους καποιος ενδιαφερεται για μενα" τους ειπε συγκινημενος".
    Περιτο να σας πω οτι η συμμορια διαλυθηκε και ολοι γυρισαν στα χωραφια τους,εγιναν αγροτες.

    Εχει μια ταση να αναστατωνει κοσμο.Συνεχεια.
    Παει για ψαρεμα,φερνει πισω τρυγωνια και κοτσιφια και ολο τον κυνηγετικο συλλογο να τον εχει παρει στο κυνηγι. Πως τα καταφερνει δεν ξερω.

    Παει στο super-market,τα ιδια. Συνεχως οι κοπελες στα ταμεια ειναι στα μικροφωναQ "ενα καραφλο πραγμα,αναζητειται αναμεσα στους διαδρομους.Παρακαλειται η μητερα του η καποιος οικειος του να το περιμαζεψει γιατι εχει κανει μανταρα τις σκυλοτροφες."
    Δεν ειναι κατασταση αυτη.

    Ειναι λυτρωση καραφλιασμενο μου πραγμα,το οτι εισαι υπο "ελεγχο". Το καλο σου θελουμε βρε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΝΑΙ, ΔΙΟΤΙ ΑΠΕΛΥΘΗ Ο ΒΟΥΡΟΣ ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ, Ο ΔΧ. ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΟΛΑ ΤΑΧΙΣΤΑ ΠΛΕΟΝ. ΤΟ ΘΕΛΕΜΙΟ ΘΑ ΕΧΕΙ ΝΕΟ ΑΡΧΗΓΟ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΩΣ. ΚΑΘΕ ΜΕΛΟΣ ΚΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΓΙΑ ΛΙΓΕΣ ΩΡΕΣ. Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ. ΝΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΓΛΥΚΑ ΤΟΥ ΤΙ ΤΡΑΒΑΝΕ ΟΙ ΗΓΕΤΕΣ.
    ΥΓ. ΔΕΝ ΣΧΟΛΙΑΣΕΣ ΤΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΦΕΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΤΩΡΑ ΤΟ ΕΙΔΑ. ΕΙΣΑΙ ΑΠΟΛΑΥΣΤΙΚΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΥΤΑ ΘΕΛΟΥΜΕ. ΒΡΕ ΓΕΛΑΣΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΒΑΖΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΑ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ομολογώ ότι ΚΑΙ εγώ αισθάνομαι μιά απέραντη ανακούφιση αφού ξεκαθαρίστηκε ότι μιλάμε για 75 εκατ. μίνιμουμ. Σαν την ανακούφιση πού αισθάνεται κανείς μετά από 3 μέρες δυσκοιλιότητας.
    Ξαλαφρώσαμε.
    Να ξέρουμε ρε παιδί μου, και επισήμως πλέον, ότι κατεβαίνουν ρολά, και να μην χάνουμε τον ύπνο μας τζάμπα (λέμε τώρα...).
    Κατά τα άλλα το ελληνικό..."πρωτάθλημα" γίνεται κι επισήμως πιά μονομάγαζο. Οπου το κήτος έχει μιά 25άρα εξασφαλισμένη κάθε χρόνο παίζοντας μόνος του και σώζοντας ταυτόχρονα το ελληνικό ποδόσφαιρο.
    Και βέβαια, δεν μπορώ, ένα δίκιο πρέπει να τού το δώσω τού κήτους.
    Διότι σού λέει τόσα χρόνια είχαμε τριτοτάχυτο "πρωτάθλημα" όπου υπήρχαν κι άλλοι 2 στο κόλπο πού διεκδικούσαν και ήθελαν κι αυτοί κούπες κι 25άρες απ΄την ΟΥΕΦΑ.
    Το οποίο με τη σειρά του οδηγούσε σε βία, παραγκες, συγκρούσεις, και ένα κάρο ακόμα παρακμιακά φαινόμενα.
    Ενώ τώρα, με την παγιωμένη πιά πρωτοκαθεδρία τού Θρήνου δεν υπάρχει λόγος να σφαζόμαστε.
    Οπως δεν υπάρχει και λόγος να έχουμε "πρωτάθλημα" αλλά εν πάσει περιπτωσει πρέπει να κρατηθούν κάποια προσχήματα δια το καλόν τού ελληνικού...αθλητισμού.
    Because first is everything. And anything under that is nothing.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΣ DIMI, ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ ALBERT_AEKSTEIN: ΑΡΓΑ ΤΗ ΝΥΧΤΑ, ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ. ΟΠΟΤΕ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΤΟ ΟΡΙΣΤΙΚΟ LINK ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΉ ΤΟΥ, ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΤΕ ΑΥΡΙΟ. ΑΥΤΟ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΚΙ Ο ΑΡΧΙΣΥΝΤΑΚΤΗΣ. 10 ΗΜΕΡΕΣ ΕΙΚΑΣΤΙΚΩΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΕΩΝ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΝ ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΨΕΜΑΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: ΜΗΝ ΤΟΝ ΛΕΣ " ΚΗΤΟΣ ". ΑΠΛΑ ΕΥΡΥΣΤΕΡΝΟΣ ΕΙΝΑΙ. ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΛΙΓΟ ΣΤΑ ΜΠΟΥΤΙΑ ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕΤΑΒΟΛΙΖΕΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΚΟΡΤΙΖΟΝΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τίς δε δηλώσεις Βούρου, αν τίς πάρει κανείς και τίς μεταφέρει στο θέμα Ελλάντα ταιριάζουν ταμάμ με τίς δηλώσεις πού θα εκανε οποιοςδήποτε ΠΑΣΟΚος υπουργός για την κατάσταση τής χώρας.
    Οπου ναι, ετοιμαζόμαστε να πάρουμε ένα πούλο απο δώ ως τον πλανήτη Αρη αλλά "σηκώνουμε τα μανίκια".
    Οκέι.
    Αλλά γιατί τα σηκώνουμε? Για να τον παίξουμε μπάς και πάνε κάτω τα φαρμάκια?
    Ετσι κι αλλιώς, το ποίημα το μαθαίνει κανείς νωρίς όντας ΠΑΣΟΚος. Κι εννοώ το τί επιβάλλεται να πείς σε περιπτώσεις πλήρους καταστροφής.
    Μόνο πού τού Βούρου το ποίημα τού χρησίμευσε διπλά.
    Διότι το απαγγέλει και στην περίπτωση τής ΑΕΚ.
    Μάθε τέχνη κι άστηνε ένα πράμα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ, ΟΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΤΟΥ ΕΥΕΡΓΕΤΗ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ: ΤΗΛΕΦΩΝΗΣΕ ΣΤΗΝ ΑΝΑΠΑΥΛΑ ΣΤΟΝ ΓΟΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΙΠΕ : " Δημήτρη μου, πριν τους τίτλους προέχει η ανθρώπινη ζωή. Σε παρακαλώ πάρε μέτρα να μην χαθεί ανθρώπινη ζωή."
    ΜΕ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΝΕΣΗ ΤΗΣ ΒΑΓΓΕΛΑΣ, Ο ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΕΔΡΑΣΕ ΑΜΕΣΑ ΜΕ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΑΠΕΤΡΕΨΕ ΠΕΡΣΙ ΤΟΝ ΦΟΝΟ ΤΟΥ ΒΑΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΤΟΥ ΒΑΣΑΡΑ, ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ, ΑΠΛΟΥΣ ΞΥΛΟΔΑΡΜΟΥΣ. ΕΔΩΣΕ ΜΟΛΙΣ 500 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΠΕΡΣΙ ΣΤΟΝ ΚΑΛΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ ΑΜΕΣΩΣ ΕΠΕΝΕΒΗ ΜΟΛΙΣ ΔΑΧΤΥΛΟΙ ΤΟΝ ΕΠΑΝΕΦΕΡΑΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ. ΕΦΕΡΕ ΤΟΝ ΣΑΒΒΑ ΠΙΣΩ ΒΟΗΘΩΝΤΑΣ ΕΝΑΝ ΑΝΕΡΓΟ ΚΕΡΑΤΑ, ΕΔΩΣΕ ΓΙΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΑΙ ΠΡΙΜ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΕΣΤΕΙΛΕ ΜΙΑ ΒΟΗΘΕΙΑ ΣΤΟΝ ΚΑΤΣΟΥΡΑΝΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΤΕΛΝΕΙ DVD ΣΤΗΝ ΟΥΕΦΑ. ΑΥΡΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΟ, ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΕΥΡΕΘΕΊ ΚΑΙ ΘΑ ΠΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΑΚΟΜΑ ΓΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΟΥ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΘΕΛΕΤΕ ΓΑΜΩΤΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Αφιερωμένο εξαιρετικά σε όσους θεωρούν ότι δεν υπάρχουν...συνωμωσίες.
    Ο Ράιχενμπαχ είπε σήμερα την μεγάλη κουβέντα:
    "Η Ελλάδα έχει καταφέρει ένα μοναδικό επίτευγμα. Έχει δοκιμάσει τα όρια των αντοχών του κόσμου και αυτό πρέπει να το λάβουμε υπόψη".
    Τεράστια κουβέντα κι ακόμα πιο ΤΕΡΑΣτια ομολογία ταυτόχρονα.
    Υπόψιν, ότι σε όλες τίς μεγάλες συνωμωτικές πράξεις υπάρχει πάντα τουλάχιστον μία δημόσια ομολογία πού συνήθως είναι καμουφλαρισμένη σαν δήλωση τού συρμού.
    Οπως άλλωστε κι η παραπάνω δήλωση.
    Τι μάς είπε ο άνθρωπος δηλαδή?
    Οτι ναί, είσαστε πείραμα.
    Οτι ναί, μεγάλες πτυχές τού πειράματος αποδείκτηκαν επιτυχείς.
    Οτι ναί, κάποιος έπρεπε να το κάνει το πείραμα και ποιός καταλληλότερος απ΄το σούπερ μπουρδέλλο πού λέγεται Ελλάντα?
    Οτι ναί, αυτοί εκ τών ντόπιων πού βοήθησαν στην διεξαγωγή τού πειράματος δεν θα ξεχαστούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΡΟΣ ALBERT_AEKSTEIN: ΝΑ ΑΥΤΑ ΛΕΕΙ Ο ΒΟΥΡΟΣ ΚΙ Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΣΗΜΕΡΑ ΕΠΕΞΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΡΟΤΑΣΗ ΓΙΑ 5 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΜΕ ΔΥΝΑΜΗ 60 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ. 300 ΜΥΡΙΑ ΠΙΑ. ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΕΘΑΝΕΙ Η ΠΟΥΤΑΝΑ, ΤΗΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑΧΕΙ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ 4 ΔΙΣ ΜΕ ΕΝΑΝ ΑΕΚΤΖΗ, ΧΤΙΣΜΕΝΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ 600 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΑΡΤΕΡΙΚΑ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΚΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΔΕΡΦΕ, ΚΑΤΩ ΑΠΟ 0,3 ΔΕΝ ΠΑΕΙ Η ΜΕΤΟΧΗ; ΠΡΟΣΕΞΕ, δεν μιλάω για αξία αλλά για ιδέα. Για πες μας τι γίνεται εσύ που ασχολείσαι με αυτά. Διότι σήμερα το blog χτυπάει οχτάρι και πρέπει να φοράμε τα καλά μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Ανεστειλε την απεργια το λιμενικο σωμα μολις εμαθε τις δηλωσεις GAP.

    -Μας εκοψαν 79.9% (ουτε 80%) το μισθο, τα φουσκωτα (αυτο απο φιλο λιμενικο στο Χελι) το μονο που δεν εχουν ειναι βενζινη και ανταλλακτικα.Γιατι ωρες μηχανης χωρις service και ΤΡΥΠΕΣ εχουν απειρες. Στην αρματα μια γριουλα τους προσπερασε με υπτιο εν ωρα καταδιωξης.

    Αλλααααα. Μας κοβουνε τις περιπολιες να ψαχνουμε το βλαμμενο..

    Ξερεις τι ειναι να εχει βαρδια και να εισαι και στη τσιτα μη το δει μπουμπουλινα ο κανακαρης της margie και βγει τσαρκα με το κανω? Ειναι και χαζος την αλλη φορα τον φωναζανε απο τα μεγαφωνα και αυτος ειχε κρυφτει πισω απο ενα βραχακι και γελουσε.
    Μεχρι που φωναξανε την Αντα μπας και φανερωθει.

    -Γιωωωωωργοοο βγες εξω, δεν ειναι αστειο πλεον
    -Γιωργο λεω, βγες
    -Αμα δε βγεις θα καλεσω για φαγητο το Κουλουρη, το Κατσιφαρα ΜΑΖΙ!

    -καλα βγαινω οχι το κουλουρη δε θα το ξανακανω

    Οι ποδηλαταδες απο την αλλη περνανε χρυσες δουλειες.
    Με τη βενζινη στα 2 ευρω, τα τελη κυκλοφοριας να θες ανταλαγη το πρωτοτοκο σου και τα service να κοστιζουν οσο ενα rolex, εχουν ξεπουλησει

    γριουλες 90 χρονων ξανανιωνουν κατεβαινωντας τη κηφισιας με 1000.

    στο ανεβα τους γυρναει το εκαβ βεβαια που γαμοσταυριζει.
    αλλα και εκει υπαρχει λογος.

    Δεν εχουν προλαβει να 'γραψουν' το δικαιουχο της συνταξης ακομη και πλεον τα ταμεια θα ανακουφιστουν..

    @Χρηστο ξεχασες το πο σημαντικο. Τις ΑΙΓΕΣ της margaret..α ρε Χρησταρα αδιαβαστος εισαι.

    ξεχασες την οργανωση της margaret που ειχε γινει ως αντιποινα στο κερατο του μπουρνταρη με τη νταρτντανα της ΟΑ?

    @ albert απο οσο βλεπω μπηκες στο κολπο!! welcome, αρα δεν χρειαζεσαι update σε αυτο που λεγαμε με τα mail..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Οφείλω πάντως να πώ, ορμούμενος πάντα απ΄τη δήλωση Ράιχενμπαχ, ότι ως "Ελλην" πάντα αισθανόμουν μέρος πειράματος.
    Και πολύ περισσότερο για όσα απ΄τα χρόνια μου έχω ζήσει στην Αθήνα ως βέρος Αθηναίος.
    Η δε Αθήνα είναι το απόλυτο εργαστήριο δοκιμής ανθρωπίνων αντοχών.
    Βέβαια, αφού οι "απ΄έξω" διαπίστωσαν ότι το 50% τού ελληνικού λαού μπορεί να ζεί σε συνθηκες εργαστηρίου επί δεκαετίες χωρίς να αντιστέκεται ουσιαστικά, ηταν εύλογη η σκέψη να υποβληθεί συνολικά ο "Ελλην" σε ένα μεγαλύτερων διαστάσεων και πλαισίων πείραμα.
    Βιβλίο ολόκληρο μπορεί να γραφτεί πάνω σ΄αυτό.
    Τεράστια λοιπόν η συμβολή τού ελληνικού λαού στην προώθηση νέων (και δοκιμασμένων πλέον) τεχνικών ελένχου και υποδούλωσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Οχι μονο ευρυστερνος αλλα-αναποφευκτα- και ευρυπρωκτος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΜΙΑ ΕΡΩΤΗΣΗ: ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ, ΠΏΣ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ " ΤΣΟΒΟΛΑ ΔΩΣΤΑ ΟΛΑ " ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΝΕ ΤΟΣΟ ΑΥΣΤΗΡΟΙ; ΤΟΣΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΙ; ΤΙ ΑΛΛΑΞΕ; ΓΙΑΤΙ ΦΟΡΕΣΑΝΕ ΜΑΣΚΑ ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΗ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΝΟΙΑΖΟΥΝ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΚΙ ΟΧΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΟΣΙΑΛΙΣΜΟ;
    ΜΟΝΟ ΕΓΩ ΕΜΕΙΝΑ ΙΔΙΟΣ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΕΝΑΝ ΠΑΣΟΚΟ; ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟ ΔΝΤ ΔΗΛΑΔΗ. ΔΕΝ ΜΕ ΕΠΗΡΕΑΖΕΙ Η ΥΦΕΣΗ. ΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕ ΠΙΟ ΠΟΛΥ;
    Ο ΡΕΠΑΣ, ειδικά όταν είχε και μουστάκι. Σήμερα μου αρέσει κι ο Λοβέρδος. Βενιζέλος και Πάγκαλος με αφήνουν αδιάφορο. ΤΙΣ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΤΙΣ ΘΕΛΩ ΧΑΖΕΣ και πάντα σέβομαι την ιεραρχία της τάξης των παχύδερμων. Δεν επεμβαίνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΙ ΟΜΩΣ ΑΔΕΡΦΕ. ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΟ ΧΕΣΙΜΟ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ OUTSOURCE ΤΟ ΘΕΜΑ. ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΕΙΛΕΟΥ ΕΙΝΑΙ , όπως ο δημοκράτης Γιαννόπουλος , ο θεματοφύλακας του σοσιαλισμού. ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΥΦΕΣΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΔΥΝΑΤΙΖΕΙΣ; ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ ΠΑΘΟΛΟΓΙΚΟ. ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΠΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΑΕΙ ΠΑΝΤΟΥ. ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΚΛΥΣΜΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΥΤΗ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. H μετοχη (η αλλιως η πουτανα του νησιου) απο τα 6,4 πηγε 1,2. Μετα για ενα βραδακι εφαγε μια πουτσα απο τον στρωματεμπορα στα 0.3 για να παρκαρει ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ το ποσοστο.
    Μαγικα ξαναπηγε στα 6.4 παλι
    Η εχεις εταιρεια με αρχιδια η αρχιδια εταιρεια. Δε παιζουμε με αυτα.

    Τωρα παιζει στο 0.30 (+ 10% του μοναδικου μετοχου που μονο εισπρατει αλλα ποτε δεν πληρωνει..) αρα 0.33.

    Και αυτο απο το νομο ειναι το χαμηλοτερο.

    καποιοι μικρομετοχοι (που εχουν μεσα ανατολιωτακη και χηνα...) λενε για 0.08

    Προφανως ΑΣΧΕΤΟΙ δεν γνωριζουν οτι δεν γινεται Α.Ε να εχει μετοχη με τιμη μικροτερη των 0.3..
    ειναι ο ιδιος χηνας μαλλον που φωναζε τοσο καιρο αλλα ειχε καλοςορισει τον Ξενιαδη (που χαθηκες εσυ ρε μεγαλε?? πας με τα ποδια στην MS? περασες Ελβετια η ακομη ανεβαινεις??) και ο ιδιος που διαφωνουσε μεν ψηφιζε δε τας απαλαγας του ΔΣ απο καθε ευθυνη...

    τωρα το 0,8 πως βγηκε μη με ρωτας.

    Ο Τροχα μπορει μονο να το εξηγησει. Με ενα σεντονακι 80-100 σελιδων θεωρω οτι ανετα τετραγωνιζει το κυκλο

    Τωρα για ιδεα τι να πω.

    πιστευω οτι ρωτας λαθος ανθρωπο.

    ρωτα τον jeronymo καθοτι αι ιδεαι μπορει να μην αποθνησκουν αλλα οσο ναναι μια αποτιμηση μπορουν να εχουν..

    Ισως ο Εφραιμ να ξερει.

    Ανταλλαγη με μια μπαλλα basket (για να τιμησουμε και τη μανα-πουτανα) και ενα ζευγαρι μεταχειρησμενα all star (σε καλη κατασταση) δεχεστε?

    Η να τη βαλουμε στο e-bay?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Οχι δεν έχεις μείνει μόνο εσύ Στήβεν. Απλώς, απλούστατα, αυτοί πού "έχουν μείνει" είχαν προ-υπολογιστεί στην εξίσωση.
    Υπολογίστηκε δηλαδή ότι αυτοί πού στο τέλος θα έχουν ακόμα διάθεση κι αντοχές να αντιδράσουν θα είναι μιά ισχνή μειοψηφία, τόσο ισχνλη πού δεν θα μπορεί να αλλάξει τα δεδομένα.
    Κι έτσι έχει γίνει πάντα ιστορικά.
    Στην δολοφονία τού Κέννεντι π.χ ξέρανε εκ τών προτέρων ότι ένα κομμάτι τής μάζας, ένα 10-15% δεν θα μασήσει. Το ίδιο ξέρανε και στην 11η Σεπτέμβρη. Το σημαντικό ήταν να μασήσει και να συμπεριφερθεί προβλεπόμενα το 85%.
    Το ίδιο συμβαίνει και τώρα με την "κρίση".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Οι Ναζι,ειναι γνωστο οτι λατρευαν τα πειραματα. ΤΡελενονταν για μετρησεις. Εφτασαν τις εργστηριακες αναλυσεις και τις εμπειρικες στατιστικες στα ορια τους.
    Και δεν κανω πλακα. Ασχοληθηκαν με τα παντα.
    Απο τον ανθρωπινο πονο,μεχρι τα ονειρα.
    Απο την παρενεργεια στην εκθεση ατομικης εκρηξης,μεχρι τα ζιζανιοκτονα.
    Τους οφειλει η επιστιμη και κατ'επεκταση η ευεργετικη σημερινη καλπαζουσα ευημερια και τεχνολογια,ενα τεραστιο ευχαριστω.

    Εχουν μια ταση αυτοι οι Ουνοι, να μετρανε. Να βγαζουν μεζουρες. Να υπολογιζουν. Να κρατουν στατιστικα για τα παντα.

    Το Ελληνικο φυλο,ειναι ταμαμ,για ενα crash-test.
    Που να δοκιμασουν πρωτα; Στην ΒΡΑζιλια; Εκει ειναι ηδη δουλοι. Στην Αργεντινη; Τα ειδαμε.Πολυ κακο για το τιποτα. Στην Αφρικη; Σιγα. Στην Μ.Ανατολη; Δεν λογιζονται ανθρωποι εκει. Στους παγους;Δεν υπαρχουν ανθρωποι.

    Αρα παμε στις καυκασιες φυλες. Στους Ρωσσους δεν μας παιρνει και τοσο. Στους κεντροευρωπαιους,ειναι σνα να αυτουποβαλονται οι ιδιοι σε πειραμα.
    Αρα παμε Βαλκανια. Στους Αλβανους; Αυτοι θα φανε τους γιατρους και το πειραμα θα μεινει στη μεση. Στους Βουλγαρους και Ρουμανους; Αυτοι θα πουλησουν τους γιατρους ο ενας στον αλλον.
    Αρα τι μενει; Ο Γιγαντας. Ο Αρχαιος. Ο τοσο αρχαιος, που μοιαζει με ροκφορ.
    Ο λαος που πρωτος εδειξε τον δρομο στον Φλεμιγκ γιαυτο και εκεινος παντρευτικε Ελληνιδα.
    Οτι δηλαδη η μουχλα δεν ειναι συνωνυμο της αποσυνθεσης μονο και της αρρωστιας,αλλα γυριζει και τουμπα και γινεται και γιατρικο.
    Οσο πιο μουχλιασμενος ενας λαος,τοσο μεγαλυτερα αντισωματα,τοσο μεγαλυτερη ανθεκτικοτητα σε νεοφερτους ιους και στελεχη.

    Και εχουν παθει την πλακα τος βεβαια με την ανθεκτικοτητα. Οσο περισσοτερα τα μετρα,τοσο πιο φισκα η παραλιακη. Οσο χαμηλωνουν οι μισθοι,τοσο γεμιζουν οι ταβερνες.
    Οσο κλεινουν καταστηματα,τοσο μεγαλυρερα ποσα παρουσιαζονται ως κρυμενα.
    Οσο τους τρομοκρατουν με διωξιμο,τοσο αγκαλιαζουν το συστημα.
    Μιλαμε για χταποδι.

    Που πατε ρε Ραιχενμπαχιδες κωκκινοκωλιδες,ρε κωλομπαραδες κωλοΜπαροζοι και λοιποι σακατεμενοι;
    Εδω ειναι Ροκφορ,δεν ειανι παιξε-γελασε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ: ΕΣΥ ΣΗΜΕΡΑ, που γίνεται της πουτάνας, ΠΟΥ ΧΑΘΗΚΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΤΑ ΠΟΥΣΤΙΚΑ Τ' ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΒΡΩΜΑΝΕ ΑΡΧΑΙΟΤΗΤΑ ΚΙ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟ. ΒΡΩΜΑΝΕ ΑΠΟΛΛΩΝΑ ΚΙ ΕΡΜΗ. ΒΡΩΜΑΝΕ ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΡΑ, ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΛΑΚΑ ΜΕ ΠΕΙΡΑΜΑΤΑ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ;
    ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΣΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ ΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΙ ΑΛΛΟΥ ΤΑ ΕΒΡΑΪΚΑ. ΤΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ; ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΡΜΑΡΑ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ Ή Η ΝΕΑ ΓΛΩΣΣΑ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΓΙΣΤΕΣ ΤΗΣ ΑΜΕΡΙΚΗΣ, ΠΟΥ ΘΑΝΑΙ Η ΠΑΛΙΑ Η ΑΡΧΑΙΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
    ΡΕ ΣΚΙΣΑΝΕ ΟΙ ΟΥΝΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΣΤΡΟΓΟΤΘΟΙ ΜΕ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Δεν φορεσαν μασκα τεχνοκρατη. ΕΒΓΑΛΑΝ την μασκα του σοσιαλιστη,απλα.
    Αυτη ειναι η πραγματικη τους μουρη.
    Αργησε καμια 40αρια χρονια να τους παρει χαμπαρι ο κοσμος,αλλα ειναι αργα.
    Οπως εδειξαν και οι ουρες των γεροντων στις μονοκουκικες εκλογες για το Κτηνος,ειναι αργα για δακρυα. Τι 30 τι 40 τι 50.

    Και αν κανουν κανενα λαθος οι μικροτερες και πιο "φλογερες" ηλικιες των πελατων-δουλων-ψηφοφορων να σκεφτουν κανενα κολπο-γκροσο με κανενα κομμα-κινημα εναντια στα "συμφεροντα της χωρας",τοτε ολοι θα δουν αφωνοι,στο πιο κοντινο πραγματικο ανφας και προφιλ το πραγματικο προσωπο των θρασυδειλων φασιστοειδων κρυφοδικτατορισκων,το οποο προς το παρον το ρετουσαρουν με μακιγιαζ ΓΕρμανικης αναγκης και πακγοσμιας κρισης.

    Το μημυμα-χωρις λεξεις βεβαια,αλλα καλα μεταφρασμενο- το δινουν στον κοσμο.:
    "Καντε κανενα "λαθος" και ξεπορτιστε, και τοτε θα δουμε ποσα απιδια βαζει ο σακος, που ψωνιστικατε και θελετε και πραγματικες ελευθεριες. Πως γινεται το Συνταγμα, πλατεια Τιεν-Αν-Μεν".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Μα ναι. Οι Αρχαιοι μας σωζουν ακομα.
    Μεχρι και τα κοκκαλα των Σαλαμινομαχων εχουν παρει στα εργαστηρια της Αμερικης.
    "τι ειδος ειναι τουτο; Ποθεν";
    Απο τον αστερισμο του Λαγου; (οχι του Παναωτη)
    Σειριωτες; Τι στο διαολο ειναι τουτοι που γελανε με τα χαλια τους και χορευουν με το καταντιμα τους; Τι δυναμη ωθει αυτα τα οντα να παριστανουν τους Ζορμπαδες;
    Πως καθε προβλημα το μετατρεπουν σε ευκαιρια και καθε βασανο το λογιζουν σαν δυναμη;
    Πως ξυπνανε με τον πονο και κοιμουνται με το παραμυθι;
    Υπο αριστες συνθηκες πιανουν σκατα και υπο κατοχη συνομιλουν με αστρα;
    Την τιμωρια την θεωρουν θωρακιση και την αυστηροτητα,την κανουν παιδικη χαρα.
    Παιζουν με θεους και ανθρωπους,βαζοντας τους ο ενας να γαμει τον αλλον.
    Στο ενα χερι το σπαθι και στο αλλο το βιβλιο.
    Ακομα και αγραμματοι διαβαζουν μεσα απο αχρονους κιονες.
    Μπασταρδεμα δεν τους πιανει.Αιωνες επιμηξιας και εποικισμων,ανταλλαγες πλυθησμων και εκεινοι τελικα μπασταρδευουν τους αλλους με την φαρα τους. ΙΧΩΡ.
    Τι πραγμα ειναι τουτο ρε παιδι μου; Αφωνοι οι Ουνοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΜΕ ΕΝΑ ΓΥΝΑΙΚΕΙΟ ΓΑΜΗΣΙ ΣΤΑ ΚΟΥΦΟΝΗΣΙΑ, ΟΙ ΟΤΡΟΓΟΤΘΟΙ ΣΥΝΤΗΡΟΥΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ ΙΘΑΓΕΝΩΣ ΚΙ ΕΝΑ ΑΓΟΡΑΚΙ ΣΤΗΝ ΤΑΫΛΑΝΔΗ. ΕΝΩ ΕΧΟΥΜΕ ΕΔΩ ΠΛΑΤΕΙΑ ΚΟΥΜΟΥΝΔΟΥΡΟΥ ΜΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΦΥΛΕΣ. ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΒΗΣΙΓΟΤΘΟ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ; ΚΑΤΑΛΟΙΠΟ ΤΟΥ ΜΠΕΛΣΕΝ;
    ΡΕ ΕΛΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΕΜΑΘΕ ΠΟΤΕ Η ΑΡΧΑΙΑ ΣΥΖΥΓΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ; ΓΙΑ ΤΙΣ ΙΕΡΕΙΕΣ; ΕΓΝΩΡΙΣΕ ΠΟΤΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΑΝΔΡΑ ΠΟΥ ΑΠΕΜΠΟΛΗΣΕ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΗΣ ΕΔΡΑΣ; ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ; ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΑΝΔΡΑΣ Ο ΡΟΥΒΑΣ, ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΜΟΝΤΕΛΟΠΝΙΧΤΗΣ Ο ΚΟΥΓΙΑΣ ΚΑΙ ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ. ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΚΩΛΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΙΟΥΜΟΡ. ΕΙΧΑΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΑΝΔΡΑ ΤΟΝ ΣΕΡΓΙΑΝΟΠΟΥΛΟ, που τυχαία ήταν από την Δράμα. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΛΕΓΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΧΝΟΥΜΕ.
    ΤΙ ΝΑ ΠΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΑΞΙΔΙΩΤΗ ΣΤΗΝ ΜΑΚΡΙΝΗ ΑΝΑΤΟΛΉ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: " ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΓΕΡΜΑΝΙΔΕΣ ΦΕΤΟΣ." ΑΥΤΟ ΚΑΤΕΓΡΑΨΕ Ο ΕΟΤ. ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΝΗΣΙΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΤΕ ΟΡΓΑΝΑ ΟΧΙ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗΣ MIELE, BOSCH Ή DUAL; ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΓΙΑ ΔΙΕΥΡΥΝΣΗ ΤΗΣ ΚΑΒΛΑΣ, ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ. ΙΔΙΑ ΚΑΒΛΩΝΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΣΗ ΣΤΕΡΗΣΗ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΩ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΣΤΑ ΣΤΡΕΙΔΙΑ ΧΙΟΥ Ή ΣΤΡΕΙΔΙΑ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Μαρτίου, 2012 23:32

    Παιδιά, έχω μείνει άναυδος σήμερα.
    Με εφαλτηήιο ένα εκπληκτικό χρονογράφημα του steven ΔΙΑΛΕΓΕΣΤΕ ΣΕ ΑΠΟΛΥΤΗ ΑΡΜΟΝΙΑ, ΕΧΕΤΕ ΞΕΦΥΓΕΙ.
    Έχω πεθάνει στα γέλια. Κλαυσίγελος...ή Καυσήγελος....
    Να συνεισφέρω κι εγώ με κάτι...ενδεικτικό της ΜΕΓΑΛΗΣ ΗΜΕΡΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΓΕΝΟΣ ΤΩΝ ΠΑΣΟΚΟΖΟΜΠΙ ΧΘΕΣ:

    http://a3.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/423279_10150624780133181_340299793180_9394593_2101388643_n.jpg

    ΦΩΤΟ ΑΠΟ Εκλογές ΠΑΣΟΚ Απόλλωνα Ρόδου 14.30 18-3-2012 ΦΩΤΟ ΝΤΟΚΟΥΜΕΝΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΣΜΟΣΥΡΡΟΗ!

    Γιατί δεν πήγε ο Τούρκογλου στον κυρ Τρόχα, να πάρει ένα μάθημα για την αναγέννηση του κινήματος και, πάνω απ όλα, για την κινητοποίηση του γίγαντα λαού.
    Αρκέστηκε στο δίευρω, όμως, όταν ο κυρ Τρόχα ζητάει τριχίλιαρο...απόδειξης του ΛΑΙΚΟΥ χαρακτήρα του κινήματος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Γιώργης ο Γαρατζέος19 Μαρτίου, 2012 23:39

    240.000 οικογένειες έτρεξαν με το δίευρω χθες, 600.000 περιμένει ο κυρ Τρόχα. Τρέμε δικοματιζμέ.
    Εδώ βλέπω και το άλλο πρόβλημα...Εάν είσαι ΚΑΙ μΠΑτΣΟΚ ΚΑΙ Θεμέλιο τι κάνεις? Ποιόν να πρωτοσώσεις? Το δίευρω εκπίπτει από το εισητήριο εισόδου στο θεμέλιο ή θα έχουμε καπέλο, όπως τα καπέλα στα εισητήρια υπερ αναπάυσεως ψυχής του καισαρόπαπα?
    Θα έχουμε τους τρισχιλιακομέδιμνους και τους τρισχιλιαδυομέδιμους?
    Τι θα γίνει στο κίνημα του θεμελίου αν αρχίσουν από τόσο νωρίς οι διακρίσεις σε έχοντες και κατέχοντες? Σε προύχοντες και άρχοντες? σε διασώστες και άγιους σώστες?
    Το έμβλημα με το δικέφαλο θα έχει και δώρο πράσινο πλαστικό σημαιάκι?
    Νέο διχασμό βλέπω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Γιωργη: Και ομως αυτοι αυγατισαν και εγιναν 235.000. Σαν τα ψωμια και τα ψαρια της ερημου.
    Ρε πως γαμιονται και γενανε οι γεροι ετσι;
    Κοιτα: Ποσα χρονια σου λεει θα ζησω ακομα; 10-15; Δεν γαμιεται που θα ακουσω τους μικροτερους και να βαλω φωτια στα μπατζακια μου; Καλα ειναι και ετσι. Ασε να πεθανω πρωτα και μετα ας κανουν νομισμα οχι τη δραχμη,αλλα και το ρουβλι.
    Σωστος ο παπους που τον παιρνει πους και πους.

    Προς Steven: Οσο για τις Γερμανιδες,εχω την εντυπωση οτι θα ερθουν περισσοτερες φετος απο καθε αλλη φορα.
    Οι συνθηξες οχι μονο ειναιευνοικες αλλα και αρκουντως "εχθρικες" ωστε να εξασφαλισουν ακομα μεγαλυτερο γαμισι.
    Δεν εχεις ακουσει που λεμε "αμα σε βρω θα σε γαμισω"; Ειναι δυνατον να χασει τετοια ευκαιρια η Πιπα η Φακιδομυτα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Το νομισμα των 0,50 έχει το βενιζελο πάνω.
    Έχω μερικά
    Λέτε να τα αλλάζει ο δημητρελ με μετοχές;
    Ποσά άμα μετοχή ;
    Γιατι εκει μέσα ανάλογα ποιος ζητάει περνει και τιμη
    0,3 ο στρωματεμπορας
    6,4 ζηταγε ο χασοδικης
    1,2 λέει τώρα ο γλαστρας

    Αν πάω στο μπατσοκ αλλάζουν με μπενιζελο η δε χωράει η κοιλιά σε μικρότερο νομισμα απο 500αρικο σε κερμα;;

    Να δώ το παγκαλο full profile σε νομισμα να ξεπληρωσω το χαράτσι ;

    Κλανει ο πεθαμενος ;

    Ναι άμα βλέπει nova ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΟΡΘΟΤΑΤΑ, ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΡΥΦΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΕΙΩΣ ΔΟΥΛΕΥΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΤΟΥΡΙΣΜΟ, ΟΦΕΙΛΑ ΝΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΩ ΠΑΡΑΛΙΑ ΟΡΓΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΕΙΣΡΟΗΣ ΑΙΔΟΙΩΝ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΝ ΓΛΩΣΣΙΚΟΝ ΠΕΙΤΥΛΙΓΜΑ ΑΝΩΘΕΝ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΑΙΦΝΙΔΙΑΣΜΟΥΣ. ΤΑΞΙΔΙΩΤΙΚΗΝ ΟΔΗΓΙΑ ΕΞΕΔΩΣΑ ΠΕΡΙ ΤΗΣ ΙΣΟΠΕΔΩΤΗΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΝΑΤΟΜΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΠΟΙΗΣΗΣ ΤΩΝ ΟΡΓΑΝΩΝ, τουλάχιστον των γυναικείων. Μην τρομάξει ο Ναξιώτης άμα δει άλλο έθνος από την Ευρώπη ή από τον πλανήτη. Ακόμα κι οι Κινέζες που το έχουν οριζόντια, ίδια αντιμετώπιση πρέπει να έχουν με συστροφή του καρτεσιανού συστήματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. O Παγκαλος σε...νομισμα; Τι λες;
    Σε πετσετα θαλασσης,μπορει.
    Η οποια θα εκτινεται και στην διπλανη ομπρελα και θα βουταει τα κεφτεδακια του πιτσιρικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Αυτο λες,η θα δουμε ακομα πιο τρελα πραγματα.
    Κινεζες που θα μιλανε σπαστα Γερμανικα και θα προσπαθουν να μας πεισουν οτι καταγονται απο το Ααχεν.
    Πλαστες ταυτοτητες στα αεροδρομια. Προσαγωγες μασκαρεμενων πουστιδων που θα καμωνονται τους Βαυαρους..
    Πανικος.
    Στριμωξιδι για το ποιος θα λαβει θεση απεναντι στο βραχακι.
    Θα λες "αχτουμ-αχντουμ μεμοραντουμ,βας λιερτεν Γκριχενλαντ" και αυτοματα θα σηκωνονται απο τις καφετεριες 20 ψωλες και θα σε κυνηγανε. Παραδεισος.
    Θα μαζεψουν σπερμα σε σακουλακια και θα το γυρισουν πισω να ποτιζουν τις γλαστρες τους στις κουζινες.Μεχρι και τα σκυλια θα τα ποτιζουν με δαυτο. Θα βρεθει νεα ρατσα: "Σπερματοσκυλο το Γερμανικο".

    Ρε λες ολο αυτο να γινεται για να γαμηθουν εντατικοτερα οι αλλογλωσσοι; Ικανους τους εχω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή