Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - Α Ε Κ

            Δύσκολο παιχνίδι φαινόταν και από τα πριν. Αντίπαλος με καλό σύνολο, μπόλικο χρήμα και ανταγωνιστικό προπονητή. Σε μια έδρα που παραδοσιακά μας δυσκολεύει. Κουβαλώντας κι εμείς τα δικά μας. Αβεβαιότητα, εσωστρέφεια, οικονομικός μαρασμός. Χωρίς Βάργκας και με Κάρλος, άστα να πάνε. Τι να πω. Τρως την τιμωρία από την Ευρώπη, χρονιά που δεν παίζεις ούτε στα μπαράζ. Κάτι είναι κι αυτό, σαν πρώτες σκέψεις κανά δίωρο πριν το παιχνίδι.
             Δεν μπορώ να πω κάτι σαν ουσιαστικό παράπονο για το πρώτο ημιχρόνιο. Παρόλο το αντιπαθέστατο 4-2-3-1, που δεν θυμάμαι και πότε το παίξαμε τελευταία φορά, η ομάδα λειτούργησε καλά. Κυρίως ανασταλτικά, τόσο στο κέντρο όσο και στην άμυνα. Και φασούλες βγήκαν εκατέρωθεν, μακρινές για την Τρίπολη και πιο κλασσικές για μας. Σε ένα παιχνίδι που πήγε κυρίως στην δύναμη, ό,τι μπορούσε η ΑΕΚ έκανε. Με σπουδαίο μπροστά τον Λυμπερόπουλο κι αρνητικότατο πρωταγωνιστή αυτόν τον Λεονάρντο. Και παρόλο που ήμουν στοχευμένος για τον Κάρλος, οφείλω να πω οτι με διέψευσε ευχάριστα.
              Όπως δεν με διέψευσε η συνέχεια του αγώνα: Όπου φτωχός κι η μοίρα του. Χωρίς να αλλάξει τίποτα στη μορφή του αγώνα, η ΑΕΚ να δέχεται ένα τυχαίο γκολ και μάλιστα από φάση που εκείνη απείλησε. Που αυτά συμβαίνουν όταν σε σπρώχνει ακόμα η δύναμη της φανέλας κι αισθάνεσαι οτι μπορείς να πάρεις το παιχνίδι, οπότε αφήνεις κενούς χώρους. Την στιγμή εκείνη όμως, δεν είναι δυνατόν να πανικοβάλεται ο πάγκος και να τα κάνει μαντάρα. Να βγαίνει ο Μάκος και να μπαίνει ο Φούντας; Πλάκα κάνουμε τώρα;
             Που ευτυχώς δεν το πληρώσαμε και παραπάνω λόγω της απειρίας του παιδιού. Τι ήταν πια αυτός ο Αστέρας που έπρεπε κύριε Νίκο μας να ανακατέψεις την τράπουλα; Την κατοχή την έχεις και σε παίζει σε κόντρα επιθέσεις. Η άμυνα σου είναι μια χαρά κι ο Κωσταντόπουλος μια χαρά σταθερός. Τα ανασταλτικά χαφ σου φταίνε κι όχι τα άκρα της επίθεσης; Δηλαδή μέχρι να βγει ο Σιαλμάς, θα έπρεπε να πάθω κι εγκεφαλικό εκτός από τον πυρετό που έχω; Και δεν υπάρχει καμιά δικαίωση για το γκολ του Λεονάρντο, που ήταν όσο τυχαίο όσο κι αυτό που φάγαμε. Κι αυτός έξω έπρεπε να ήταν.
             Υπάρχει όμως κι ένα τελικό συμπέρασμα. Το δίκαιο του αποτελέσματος με βάση την δυνατότητα παραγωγής παιχνιδιού από τις δυό ομάδες και με βάση τις αλλαγές των προπονητών. Σίγουρα όμως, αν δεν υπήρχε πανικός από τον δικό μας, θα είχαμε πάρει το ματς. Με κορυφαίο τον Λυμπερόπουλο και τον Καφέ. Και με αξιοπρόσεκτη την παρουσία του Κλωναρίδη. Για την διαιτησία δεν έχω τίποτα. Ακριβοδίκαιη και έγκαιρη, που δεν προκάλεσε κανέναν. Όπως δεν προκαλεί ποτέ καμιά διαιτησία στην Τρίπολη, αφού η συγκεκριμένη έδρα είναι φιλελεύθερη όπως και η πόλη αυτή που έχει την μικρότερη εγληματικότητα σε όλη την Ελλάδα ( άσχετο, αλλά να λέμε και τα καλά ).
            Υγ. Διάβασα κι εγώ την νέα πρόταση του " θεμέλιο ". Η πρώτη παρατήρηση είναι οτι ο κυρ Μιχάλης δεν αλλάζει χούγια. Όπως καταργούσε ανά βδομάδα τους αχυράνθρωπους που έβαζε παλιά προέδρους στην ΑΕΚ, έτσι και τώρα. Πάει ο Βούρος πια και τώρα είναι ο ΔΧ. Ο οποίος τα ίδια είχε πει παλιότερα για μέλη στην ερασιτεχνική αλλά ο κόσμος δεν τον άκουσε. Γιατί επελέγη από τον Τροχανά; Ε, αν αποτύχεις μια φορά, δικαιούσαι άλλης μιας ευκαιρίας μπας και πετύχεις. Η δεύτερη παρατήρηση είναι για τα " γαμήσια ". Σημαντικό να τα θυμάσαι ακόμα και σημαντικό να μιλάς για κάποιους παλιομαλάκες που λένε για τρίτη εθνική. Όμως εγώ δεν ξέρω κανέναν που να έχει πει κάτι τέτοιο. Εγώ ξέρω κάτι για τέταρτη εθνική αλλά ο κυρ Μιχάλης όλο και κάτι παραπάνω θα ξέρει και βγαίνει πια και βρίζει ( καλά κάνει ) δημόσια. Άμα δεν βρίζεις, θα σε φάνε τα μεγέθη.

41 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Μαρτίου, 2012 11:31

    Ο Αστέρας είναι ΔΟΥΛΕΜΕΝΗ όμάδα, φαινόταν και από την αμυντική τους λειτουργία και από τον σωστό και γρήγορο τόπο που αναπτύσονταν στην κόντρα. Επίσης, έχουν συγκεντρώσει καλούς, μπαρουτοκαπνισμένους στη λίγδα παίκτες, όπως ο περόνε, ο μπρέσκα κι ο ροτζέριο, ενώ μπροστά είναι όλοι λατίνοι, οπότε το τόπι το ψιλοξέρουν. Συν ότι ο τσιώλης μιά χαρά στήνει και κοουτσάρει.
    Οπότε...μας βιδώσαν.
    Από τη μεριά μας, το στήσιμο ήταν ΟΚ, στο 1ο ΔΕΝ απειληθήκαμε και ήμαστε καλύτεροι, αλλά στο 2ο μας κάναν 3 πολύ καλές φάσεις μέχρι το γκολ.
    Οι αλλαγές, πλην του Φούντα ΟΚ. Φάνηκε η έλλειψη του βάργκας (προφανώς) και στην ανάπτυξη και στην άμυνα, με το μάκο να αποδεικνύεται ξανά ετερόφωτος παίκτης.
    Πολύ ωραία κίνηση και πάσα ο κλωναρίδης, έκανε και 2-3 λεπτά πριν μια εκπληκτική κίνηση στην άμυνα με γιούργια μπρος (μου θυμίζει λίγο...αρδίζογλου?). Κατανοώ την προτίμηση του πατέρα νίκου να τον προτιμά αλλαγή για να είναι φρέσκος και να έχει πλεονέκτημα όταν η αντίπαλη άμυνα είναι κουρασμένη, δεν τον κακολογώ γι' αυτό. Ο κάρλος ήταν γενικά φλύαρος και ανούσιος, ο Κωνσταντόπουλος ΠΟΛΥ καλός, πάντως ΟΛΟΙ παλεύουν. Νομίζω ότι δεν χρειάζεται καμιά υπεραναλυση όταν η ΠΑΕ πάει ια τέτοιο φούντο. Ότι οι παίκτες το παλεύουν είναι, νομίζω, αξιεέπαινο. ΜΜακάρι να κρίναμε και τον προπονητή σε τακοποιημένη ΠΑΕ, αλλά ας πρόσεχε. χθες πάντως δε με τρέλανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Μαρτίου, 2012 12:10

    @ steven: Καλά, μιλάμε η νέα ανακοίνωση του Τρόχα είναι για τα χάλκινα βιβλία κι αυτή. Απορία: Ο καισαρόπαπας έχει 3 χιλιάρικα για να μπει στο κλαμπ θεμέλιο?
    Θα προσθέσω στη 2η παρατήρηση σου για την αναφορά του κυρ Τρόχα στη Γ και στο γράμμα..."Αν έχετε βάλει ρότα για τη Γάμμα Εθνική Κατηγορία, να πάτε μόνοι σας, παλιομαλάκες. Για κάθε γνήσιο Ενωσίτη αρχηγό, το «Γάμμα» δεν είναι παρά το πρώτο γράμμα του ρήματος «γαμάω»."
    Και προσθέτω:Αφήνουμε τη Δ' καλύτερα, διότι το «Δέλτα» δεν είναι παρά το πρώτο γράμμα του ονόματος «Δρομοκαΐτειο». Ξου ξου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιορτη "δημοκρατιας" σημερον. Το πασοκ "εκλεγει" προεδρο.
    "Εκλεγω" βεβαια σημαινει οτι "επιλεγω αναμεσα σε ανω των δυο υποψηφιων". Εδω εχουμε εναν. Δεν εχει σημασια.
    Καποια στιγμη πρεπει σιγα-σιγα ακομα και η επιφαση της δημοκρατικης μαλακιας να παει περιπατο και να κανουμε τα πραγματα οπως τα κανουν και οι φιλοι μας οι Αφγανοι, οι Ιρανοι,στο Μπαγκλαντες κλπ.
    Αφου και μισθολογικα και σαν ποιοτητα ζωης,παμε προς τα κει,καλο ειναι να εχουμε και τις ιδιες "προεκλογικες μαχες".
    Ενας ο "υποψηφιος",ενα το ψηφοδελτιο,ενας ο επικρατεστερος,ενας ο νικητης. Ουτε μπερδεμενα πραγματα,ουτε σκοτουρες,ουτε αγωνιες,ουτε "εξουθενωτικες πολυφωνιες". Ξεκαθαρα.
    Οπως τα σπιρτα και το οινοπνευμα στα μονοπωλια. Ξερεις οτι θα πας εκει και θα βρεις αυτο.Τελος. Οχι να ψαχνεις στα ραφια σαν χαμενος.

    Φορεστε τα γιορτινα σας μαλακες και τραβατε κατα την δημοκρατικη καλπη. Ασπρομαλλιδες και κατινες. Η γενια που εφαγε και ηπιε,παει να πει "ευαριστω" στον ευεργετη της.
    Τον πουστη που ξεσκισε το Συνταγμα,βαλτε του σταυρο στο κουτελο.
    Και δειξτε και σεις τι ακριβως εννοειτε οταν λετε "εχουμε Συνταγμα και δημοκρατια". Οτι δηλαδη εχουμε την πουστια και την παρανομια να βασιλευει,μπας και "σωθουμε" ατομικα.Μεσα απο κανενα βολεμα.
    Δειξτε την στηριξη σας στον πουστη που καθε τι το παρανομο,το νομοθετει και το κανει νομιμο. Αυτα θελετε πουστιδες και σεις.
    Δειξτε την συμπαρασταση σας στον αλητη,που εχει βυθησει στην ανεχεια πολλαπλασιους απο εσας. Δεν πειραζει.Το τομαρι σας να ειναι καλα.
    Να σας δω ομως αργοτερα,οταν ουτε και εσας θα σας εχει αναγκη και θα στριμωχνεστε στα σισιτια του δημου. Γιατι προφανως ΔΕΝ εχετε φτασει ακομα ως εκει.Ουτε και καποιος απο σας βεβαια δεν ειναι συνταξιουχος των 350 ευρω.
    Οταν το ηδη πετσοκομενο χιλιαρικο σας,θα φτασει στα 400 ευρω,τοτε να δουμε πως θα ξαναγινετε κοψοχεριδες. Βοδια.
    Γιατι την Ελλαδα την "αγαπαμε" μισθολογικα. Γνωστο αυτο.

    Ακομα ελπιζει ο πουστης ο Ελληνας. Οχι οι περισσοτεροι βεβαια. Αυτοι ειναι πεπεισμενοι δια της υποχρεωτικης ταχυρυθμης εκμαθησης απο το ΔΝΤ και τους Τροικανους οτι πλεον απλα θα φυτοζωουν πανω απο το χωμα,μεχρι να πανε με την βοηθεια των γενοσημων και της υποσιτησης,κατω απο το χωμα.

    Υπαρχει ομως και μια φαρα,που νοιωθει οτι πρεπει να κανει το καθηκον της ξανα. Να στηρηξει την πουστια,τη δολοπλοκια,το βολεμα,την λοβιτουρα,την αρπαχτη. Γιατι μονο μεσω αυτης ειτε βολευτικε ειτε-κυριως-προσδοκα να βολευεται και στο εγγυς μελλον.
    Πειτε ευχαριστω στον "αρχηγο" ρε σκυμβαλα. Ρε πετσετες. Ρε δουλοι.Ρε κυριοι υπευθυνοι της καταντιας.
    Ρε προβατα με μυαλο υαινας.
    Ποτε δεν πεθαινει η Ελλαδα.Εχει ακομα. Βασταει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Μαρτίου, 2012 13:09

    Χρήστο μου να προσθέσω και...πειστήρια στην κατάντια του τόπου μας:

    http://www.facebook.com/photo.php?fbid=392892597406728&set=a.220003001362356.69827.173917969304193&type=3

    ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ υπάρχουν ακόμα ζόμπι...θα πιάσουν και κάνα 20ρι στις εκλογές. Ξέρεις πόσοι έχουν βολευτεί εδώ και 30 χρόνια? Πόσα στόματα κρατιώνται κλειστά, πόσα πράσινα πλαστικά σημαιάκια σε ετοιμότητα, πόσα μπιλιετάκια με "εξυπηρετήσεις" στα συρτάρια κομματόσκυλών? Πόσοι ακόμα ΕΛΠΙΖΟΥΝ ότι στα αποκαϊδια αυτού του τόπου θα εξυπηρετηθούν με καμιά θεσούλα (στο δημόσιο), καμιά επιδοτησούλα, κάνα επιδοματάκι κουφού σε μουσικούς, κάνα στραβό μάτι του έφορα?

    ΠΟΛΛΟΙ και είναι αυτοί που το παχύδερμο ΚΑΛΟΥΣΕ λέγοντας "μαζί τα φάγαμε", εννοώντας "Σας κάνω ντα ντα παιδάκια, αλλά όταν έρθει η ώρα, πάλι το μπουλούκι θα συμμαζευτεί".

    Επί τη ευκαιρία, υπάρχει και ένα θετικό στην ιστορία: Ο δημοκρατικότατος καλπασμός του τούρκογλου στον προεδρικό θώκο του μΠΑτΣΟΚ θα επιφέρει και αναβάθμιση -εκτός από τον τόπο μας γενικά- ΚΑΤΑΞΙΩΜΕΝΩΝ και ΚΑΤΑΡΤΙΣΜΕΝΩΝ στελεχών, όπως η εκρηκτική, αντιστασιακή Καυλή (και με δίχως διαλυτικά). Επιτέλους, η γιγαντομαχία των ξανθών της Σαλονίκης εξελίσσεται εκεί που ποντάρω εδώ και καιρό...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: Η ΑΛΛΗ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΠΙΑ. ΚΥΟΦΟΡΕΙ ΤΟ ΤΕΚΝΟΝ ΤΟΥ ΛΟΒΕΡΔΟΥ. ΕΜΕΙΝΕ ΚΙ Η ΚΑΥΛΗ ΜΟΝΗ ΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αθεραπευτα κομματοσκυλα,ταισμενα.
    Η γνωστη καταραμενη φαρα.
    Ασπρα μαλια. γυρω στα 65-70 ειναι η συντριπτικη πλειοψηφια οσων πανε στην μονοκουκικη καλπη.
    Κομματοσκυλα και φυσικα Πακιστανοι.
    ΒΕβαια θα γινει και το απαραιτητο "μαγειρεμα". Δεν υπαρχει ουτε μια δικλειδα. Ολα ειναι στο ποδι. Οι 50 χιλιαδες γεροκουσαλοι που θα ψηφησαν,θα γινιουν πανω απο 100 χιλιαδες.
    Ουτε τους αμετρητους που υποφερουν σκεφτονται ασφαλως. Ουε καν τα παιδια και τα εγγονια. Στα αρχιδια τους. Μια μικρη σχετικα μειψηφια προσπαθει ακομα και τωρα στα στερνα να σειρει και τις επομενες γενιες στον ταφο.

    Και δεν ειναι μονο το οτι αυτοπροστατευονται οι ιδιοι με αυτην την επιδειξη πασοκικης νομημοφροσυνης. Ειναι κυριως το οτι γραφουν στα γερικα κρεμασμενα αρχιδια τους τους αμετρητους οι οποιοι καθολου δεν φταινε για οτι συμβαινει και πληρωνουν τα κριματα εκεινων που ψαχνουν την καλπη για να μη τους μαλωσει ο Τουρκογλου.
    Η εισαι ραγιας,η δεν εισαι.

    Που πατε ρε κωλογεροι. Που πατε ρε βρωμοσκυλα. Που πατε ρε. Τοσα χρονια ζωης και τιποτα δεν περασε απο πανω σας. Απο κωλοπαιδο σε κωλογερο.
    Μαντρωμενοι,υποχρεωμενοι δια βιου σε καποιον κοματαρχη. ΔΕσμιοι οι ρεμολιμεντοι.
    Ειναι εκεινοι που ειναι γερα δεμενοι στο πασοκικο αρμα. Οχι μονο σθναισθηματικα βεβαια-υπαρχουν και αυτου του ειδους οι μαλακες- αλλα και πρακτικα. ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΟΝΥΜΟ, η ψηφος. Πραγμα που σημαινει οτι θα γινει και ενα ξεδιαλεγμα και μια καταμετρηση ΤΩΝ ΠΙΣΤΩΝ ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΨΗΦΗΣΑΝ ΚΑΙ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΗ ΠΕΙΡΑΧΘΟΥΝ.

    Ειναι αυτη η γενια που μενει ακομα και πιθανον αλλη μια,(οι 50αριδες) οι οποιοι μενουν να ψοφισουν,ωστε να ξεκολησουμε απο το τερας του δικομματισμου. Υπομονη καμια 30αρια χρονια.
    Ηθελα να ηξερα. Δεν εχουν τσιπα. Δεν εχουν σταλα φιλοτιμο; Ενταξει.Σε βολεψε ο "δικος σου".
    Τι φοβασαι; Αν δεν πας θα σου μειωσει την συνταξη η θα διωξει το παιδι σου απ'τη δουλεια;
    Καποια στιγμη,δεν θα εχει ουτως η αλλως δουλεια. Και η συνταξη αναποφευκτα και αυτη θα πετσοκοπει. Καποια στιγμη θα μπουκαρει ο πεινασμενος σπιτι σου και θα σε βρασει στην ιδια σου την κατσαρολα.
    Τι νοημα εχει βρε κωλογερε του κερατα;


    ΤΟ μεγαλο πανιγυρι και ΤΟ μεγαλο ξεβρακωμα,θα γινει στις επερχομενες εκλογες.(εαν γινουν)
    Εκει θα φανουν ολα. Η που θα ενταφιαστει το συστημα,η που θα γεννηθει απο τις σταχτες του.
    Και σε περιπτωση που συμβει το δευτερο,δεν θα εχει πλεον καμια δικαιολογια ο μαλακας για οτι του συμβει στο μελλον. Αφου με την ψηφο και θα νομημιποιησει τα εως τωρα,αλλα και θα ευλογισει τα επομενα.
    Αρα; Αρα μοκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: Τι να παλέψουμε ρε αδερφέ; Πού να πρωτομιλήσεις και τι να πρωτοπείς; Ούτε σιωπηλή επανάσταση δεν γίνεται εδώ μέσα. Κι αυτό ίσχυε πάντα στην χώρα του δοσίλογου πουστόκλεφτα. Γι' αυτό παλιότερα είχαν χρησιμοποιηθεί κονσερβοκούτια. Ήταν η σωστή μετάδοση του διαλόγου αλλά κάποιοι το βλέπανε εναντίον της δημοκρατίας.
    Σε λίγο κάλπες. Αυτοί λοιπόν που δεν γουστάρουν τα κονσερβοκούτια, άντε να δούμε αν μπορούν να κάνουν επανάσταση μέσω ψήφου. Ακόμα και τώρα που υπάρχει πολυδιάσπαση κομματική. Άντε να δω τους λεβέντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. "ΑΝΕΛΠΙΣΤΑ ΜΕΓΑΛΗ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ".

    ΚΙ ΑΜΕΣΩΣ Η ΕΙΔΗΣΗ ΑΝΑΠΑΡΑΓΕΤΑΙ ΚΙ Ο ΑΙΩΝΙΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΤΣΙΜΠΑΕΙ.

    ΛΕΣ ΚΙ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΟ ΚΑΘΕ ΚΟΜΜΑ ΓΙΑ ΟΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΠΗΓΑΝ 100 ΚΙ ΕΚΕΙΝΟΙ ΜΙΛΑΝΕ ΓΙΑ 1000,
    ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕΙ;
    ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΛΕΝΕ.

    ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΕΙΣ.
    ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΛΕΝΕ,ΧΕΙΡΑΓΩΓΩΝΤΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΑΣ
    ΤΟΥΣ ...ΨΗΦΟΦΟΡΟΥΣ ΣΤΟ ΕΠΙΘΥΜΗΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    ΑΚΟΜΗ ΚΙ ΑΝ ΚΑΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΡΑΒΑ ΣΤΗ ΠΡΟΛΗΨΗ
    ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΚΑΤΑΣΤΟΛΗ,ΔΗΛΑΔΗ Η ΝΟΘΕΙΑ ΣΤΗ ΚΑΤΑΜΕΤΡΗΣΗ.
    ΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ;
    ΑΦΟΥ ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ.

    'Η ΜΗΠΩΣ ΣΤΙΣ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΕΣ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΔΕΙΞΗ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ ΣΤΑ ΤΗΛΕΡΙΑΛΙΤΙ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ;
    ΚΑΙ ΚΟΝΟΜΑΝΕ ΟΙ ΚΑΝΑΛΑΡΧΙΔΕΣ ΤΑ ΑΝΤΕΡΑ ΤΟΥΣ.

    ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΑΕΝΑΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ
    ΝΑ ...ΨΗΦΙΣΕΙ,ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΑΧΑΙΡΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΠΟΝΙ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.
    ΚΙ ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΚΟΒΟΥΝ ΟΠΩΣ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ.

    ΚΑΙ ΚΑΘΕΤΑΙ Ο ΜΙΣΤΕΡ ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ ΝΑ ΔΕΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...

    ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΕΙ "Η ΕΛΠΙΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ".
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΥ ΠΕΙΣ ΑΡΑ ΕΛΠΙΔΑ-ΜΑΛΑΚΙΑ 0-1 ΤΕΛΙΚΟ.

    ΔΙΟΤΙ Η ΠΡΩΤΗ ΕΙΝΑΙ ΘΝΗΤΗ ΚΑΙ Η ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΘΑΝΑΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ: ΕΧΕΙ ΕΝΑ ΚΑΛΟ ΟΜΩΣ Η ΜΑΛΑΚΙΑ: ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΗ, ενώ η ελπίδα θέλει το χρόνο της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Oδηγιες προς ναυτιλωμενους. Και ναυαγους ταυτοχρονα.
    Το μαγειρεμα ΚΑΙ στους εκλογικους νομους,ειναι γνωστο παλαιωθεν. Δεν ειναι μονο τα στατιστικα μαγειρεματα. Καθε ειδους. Η Ελληνικη κουζινα ειναι πασιγνωστη.

    Εδω λοιπον,ενα κολπο ακομα των ΠαυλοπουλοΒενιζελων και λοιπων συνταγματαρχαιων:
    (περα βεβαια απο την παρανομη αλλα ποιος χεστικε- μη καταμετρηση των λευκων ψηφοδελτιων τα οποια ναι μεν θεωρουνται-τυπικα- ενασκηση εκλογικου δικαωματος αλλα πρακτικα πηγαινουν στον καλαθο των αχρηστων μαζι με τα ακυρα. Οσο για το πριμ 50 εδρων στο πρωτο κομμα,τι να πεις. Αν δεν υπαρχει πριμ,δεν υπαρχει κινητρο.
    Ολοι οι δρομοι οδηγουν στη Ρωμη. Και συγκεκριμενα στο Κολοσσαιο. "η εμας, η τιποτα" ειναι το moto τους.

    Υπαρχει και το αλλο κολπο του ψαλιδισματος του μινιμουμ ποσοστου που χρειαζεται ενα κομα για να λαβει αυτοδυναμια. Οσο περισσοτερο διαχεονται οι ψηφοι σε κομματα τα οποια δεν εχουν τυχη εισοδου στη βουλη,τοσο μικραινει το ποσοστο που πρεπει να εχει το πρωτο κομμα ωστε να αποκτησει αυτοδυναμια. Δηλαδη-μη ψηφιζοντας το,το ενδυναμωνεις περισσοτερο απο οτι εαν θα το υπερψηφιζες.Αυτα ειναι! Μια χωριατικη,μια πατατες,ενα τζατζικι και μια Αμστελ στο 4.

    Διαβαστε:
    "Η τάση των τελευταίων μηνών, με αφορμή την πολιτική και οικονομική κατάσταση της χώρας, να δοθεί ψήφος εμπιστοσύνης, αλλά και διαμαρτυρίας μαζικά στα μικρά κόμματα, αλλά και στα πρωτοεμφανιζόμενα κόμματα, είναι, όπως αποδεικνύεται, παγίδα. Το κάθε κόμμα παίρνει τόσες έδρες όσες αντιστοιχούν στο ποσοστό του, επί του συνόλου των εγκύρων ψήφων που έλαβαν τα κόμματα που υπερέβησαν το 3%, όσο μεγαλύτερη είναι η αναντιπροσώπευτη ψήφος τόσο περισσότερο ευνοούνται τα κόμματα που υπερέβησαν αυτό ποσοστό του 3%. Με αυτή την λογική η ψήφος που πηγαίνει σε κόμματα που δεν προβλέπεται να λάβουν το 3% (τη βάση για την είσοδο στη Βουλή) χαρακτηρίζεται «χαμένη ψήφος». Με λίγα λόγια, αν το 5% των πολιτών αποφασίσουν να ψηφίσουν κόμματα που είτε δεν προβλέπεται να «πιάσουν» 3%, είτε προβλέπεται αλλά τελικά δεν θα τα καταφέρουν, τότε το πρώτο κόμμα θα είναι αυτοδύναμο αν έχει μόνο 38%. Σε περίπτωση που το 20% των πολιτών ψηφίσουν κόμματα που δεν θα φτάσουν το 3% τότε οι 250 έδρες μοιράζονται στο υπόλοιπο 80%, οπότε το πρώτο κόμμα θα έχει αυτοδυναμία με ακόμα μικρότερο ποσοστό σχεδόν στο 30% με 32% και λαμβάνοντας και το πριμ των 50 εδρών θα συγκεντρώσει τις 150 έδρες και θα μπορεί να κυβερνήσει.
    Να σημειωθεί ότι αυτός ο εκλογικός νόμος μπορεί να αλλάξει και να ισχύσει ακόμα και στις επερχόμενες εκλογές με την προϋπόθεση ότι θα τον ψηφίσουν τουλάχιστον 200 βουλευτές. Σε περίπτωση που τον νόμο τον στήριζαν λιγότεροι από 200 τότε θα ίσχυε στις επόμενες εκλογές".

    Οσο μεγαλωνει η πλατφορμα των κομματων,τοσο ευνοειται η ψευτικη πλεον αυτοδυναμια του πρωτου κομματος. Δυνητικα δηλαδη,εαν 15 κομματα λαβουν λιγο κατω απο το 3% και δεν μπουν στους Σταυλους,τοτε η αυτοδυναμια αποκτιεται αμα λαχει και με ενα 15-16% απο το πρωτο κομμα.
    Greek kitchen. Με την ευγενικη χορηγια της Αγγλοσαξωνικης μαγειρικης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Από τη Βικιπαίδεια
    Σύμφωνα με το μύθο της Πανδώρας, πριγκίπισσας της αρχαίας Ελλάδας, οι θεοί της έκαναν δώρο ένα μυστηριώδες κουτί από ζήλεια για την ομορφιά της. Την είχαν όμως προειδοποιήσει να μην ανοίξει ποτέ το κουτί. Μια μέρα η Πανδώρα δεν άντεξε τον πειρασμό και νικημένη από την περιέργειά της να δει τι είχε μέσα το κουτί έχασε τον αυτοέλεγχό της και άνοιξε το καπάκι του. Τότε ελευθερώθηκαν στον κόσμο, ανεξέλεγκτα πια, τα μεγάλα δεινά: λιμοί, αρρώστιες και τρέλα. Με τη βοήθεια ενός θεού η Πανδώρα έκλεισε το κουτί και πρόλαβε να κρατήσει το μοναδικό αντίδοτο που έκανε πλέον την ανθρώπινη δυστυχία υποφερτή: την ελπίδα.

    ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΥΠΗΡΧΕ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.
    ΕΚΑΝΕ Η ΠΑΝΔΩΡΑ ΤΗ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΕΚΥΨΕ Η ΕΛΠΙΔΑ.

    ΑΡΑ ΕΛΠΙΔΑ=ΠΑΡΑΓΩΓΟ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ
    ΔΗΛΑΔΗ Η ΕΛΠΙΔΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ.
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΙΚΑ,ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΕΛΠΙΔΑ.
    ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΑ,ΟΣΟ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΛΠΙΖΕΙ Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΘΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ: ΑΔΕΡΦΕ ΣΚΙΖΕΙΣ! ΡΙΞΕ ΚΙ ΑΛΛΑ.
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΠΙΔΑ, ΣΥΝΥΠΟΛΟΓΙΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΛΙΓΗ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΟΠΩΣ ΣΠΕΥΣΕΤΕ ΝΑ ΑΠΟΓΡΑΦΕΙΤΕ ΙΝΑ ΔΙΕΥΚΟΛΥΝΕΤΕ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ ΔΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μόλις τώρα η ΝΕΤ, μιλάει για μεγάλη προσέλευση, ανευ προηγουμένου, 150.000 ατόμων(?). Ο Βενιζέλος ανέφερε οτι σήμερα που μπαίνει η ανοιξη (για δες καιρο που διάλεξε...) και που σαν σήμερα πέθανε ο Ελευθέριος Βενιζέλος, έρχεται ενας άλλος Βενιζελος να φτιάξει τον τόπο(?).
    Ερώτηση. Οχι με 150.000 αλλά εγώ λέω με 600.000 ψήφους, τι ποσοστό αναλογεί στις εθνικές εκλογές?
    Υ.Γ. Τέτοια ίωση δεν έχω ξαναπεράσει στη ζωή μου. 7 ημέρες δέκατα και ξάπλα δεν εχω ξαναπεράσει. Το χειρότερο είναι οι δουλειές που μαζεύτηκαν τόσες ημέρες και το τρέξιμο που αρχίζει αυριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΣΤΗΒΕΝ ΑΝ ΥΠΟΝΟΕΙΣ ΟΤΙ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΚΥΡΙΩΣ ΝΕΥΡΙΚΗΣ ΦΥΣΕΩΣ,
    ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΛΥ ΜΕΓΑΛΟ ΛΑΘΟΣ.

    ΚΑΙ ΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΙΡΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ 3 ΦΟΡΕΣ ΤΗ ΜΕΡΑ
    ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΕ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΣΕ ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΑ ΒΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και οταν ακους "επισημα" 150.000 να υπολογιζεις 50.000 Ο πολλαπλασιασμος ειναι Χ3.
    Τετοιες εκλογες δεν γινονται ουτε στα νησια Μαλαουι.
    Μπαινει δεν μπαινει στη βουλη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ : ΑΔΕΡΦΕ, ΜΕ ΠΑΡΕΞΗΓΗΣΕΣ. ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΠΕΡΑ ΓΙΑ ΠΕΡΑ ΚΑΘΟΤΙ ΚΙ ΕΓΩ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΒΡΙΣΚΟΜΑΙ.
    ΑΝ ΚΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΕΝΤΑΤΙΚΟΠΟΙΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΔΟΣΟΛΟΓΙΑ, ΠΑΙΡΝΩ ΕΞΤΡΑ ΔΟΣΕΙΣ.
    ΘΥΜΑΣΑΙ ΤΙ ΕΧΕΙ ΠΕΙ Ο ΠΗΤ ΠΑΠΑΔΑΚΟΣ : " ΔΕΝ ΜΕ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ ΤΑ ΓΕΥΜΑΤΑ. ΤΟΤΕ ΤΡΩΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ. ΤΑ ΕΝΔΙΑΜΕΣΑ ΜΕ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ. " ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΑ ΑΝΑΜΕΣΑ.
    ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ + ΥΠΟΜΟΝΗ + ΕΛΠΙΔΑ = ΚΑΤΑΣΤΑΛΤΙΚΑ + ΠΑΥΣΙΠΟΝΑ + ΒΙΤΑΜΙΝΕΣ, ΣΥΜΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΔΙΑΤΡΟΦΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ J.PATIKAS: Δημήτρη περαστικά. Τα ίδια κι εγώ. Χωρίς πλάκα, να σε ρωτήσω κάτι: 7 ημέρες σχεδόν χωρίς πυρετό κι αφού σχεδόν περνάει, έχεις συμπτώματα ζαλάδας, αστάθειας και μούδιασμα στα χέρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ J. PATIKAS: ΤΟΝ ΦΕΛΟ ΤΟΝ ΕΙΧΑΝ ΕΚΛΕΞΕΙ 750 ΧΙΛΙΑΔΕΣ. ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΡΟΜΑΖΕΙ.
    ΓΙΑ ΒΟΥΛΗ; ΠΑΡΤΕ ΠΟΣΟΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ, αλήθεια ή ψέμματα. ΟΠΑΔΟΙ ΤΟΥ ΛΕΥΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΛΟΓΟ ΝΑ ΠΑΝΕ, άρα από εκεί δεν χάνουμε κάτι όσο κι αν στους Πασόκους όλα γίνονται.
    ΠΑΡΤΕ ΠΟΣΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΑΣΟΚ, ΑΦΑΙΡΕΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΗΜΕΡΙΝΟΥΣ ΚΑΙ ΒΡΕΙΤΕ ΔΥΟ ΠΡΑΜΑΤΑ: ΤΟΝ ΠΥΡΗΝΑ ΤΗΣ ΜΑΛΑΚΙΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΨΕΜΜΑ ΤΩΝ ΜΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ζαλάδα, αστάθεια, μούδιασμα οχι. Την Κυριακή ξεκίνησα με πυρετο (38,5 - 38,8. Απο την Τρίτη έως το Σάββατο είχα μόνο δέκατα (37- 37,7),λίγο βήχα και κάτι πονάκια στο στήθος που και που. Δεν πείρα τίποτα παρα μόνο έπινα 7-8 ποτηρια νερό κάθε μέρα. Το Σάββατο ήταν η πρώτη μέρα χωρις πυρετό αλλα με μια ζαβλακωμάρα και κακή διάθεση και με τα πονάκια στο στηθος να συνεχίζονται και να με ανησυχούν. Σήμερα είναι η δευτερη ημέρα χωρις πυρετό, χωρις βήχα, χωρις πόνους και με καλή διάθεση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. http://www.dimiourgiaxana.gr/index.php/oi-theseis-mas

    Όποιος έχει χρόνο και όρεξη ας διαβάσει και ας μου πει σε τι διαφωνεί. Θεωρώ οτι πληροί όλες τις προυποθέσεις για να λάβει την ψήφο μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: " ΑΓΡΟΤΕΣ ΣΤΗΝ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ ΚΑΤΕΛΑΒΑΝ ΤΑ ΕΚΛΟΓΙΚΑ ΤΜΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ. " ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΧΑΡΕΙ, ΔΙΑΒΑΣΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΑΤΩ: ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΠΛΟΙΩΝ ΑΥΡΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΤΑΦΕΡΟΥΝ ΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.
    ΞΕΚΙΝΗΣΑΝ ΟΙ ΜΠΟΛΣΕΒΙΚΟΙ ΞΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ J.PATIKAS: Ο ΣΤΕΦΑΝΟΣ Ο ΚΟΤΣΩΛΗΣ ΕΙΝΑΙ ΣΥΜΜΑΘΗΤΗΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΦΙΛΟΣ. ΚΑΙΡΟ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΟΙΝΟΠΟΙΗΣΕΙ. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΒΓΕΙ, ΝΑΝΑΙ ΑΛΗΘΙΝΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ.
    Δημήτρη μου όμως, εγώ είμαι αλλού. ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, κάτι που το συζητούν τέως καθεστωτικοί ΝΔ και ΠΑΣΟΚ. Και τέτοιοι είναι ( καμία μομφή ) υποθέτω οι της " δημιουργίας ".
    ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΘΕΛΕΙ ΜΠΟΥΡΛΟΤΟ ΚΑΙ ΚΟΝΣΕΡΒΟΚΟΥΤΙΑ. ΟΧΙ ΣΑΝ ΠΗΓΗ ΕΜΠΝΕΥΣΗΣ, ΑΛΛΑ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΜΕ ΑΚΟΥΣ ΑΚΡΑΙΟ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ. ΔΕΝ ΘΑ ΠΕΡΑΣΩ ΣΤΟΝ ΔΗΜΗΤΡΕΛΟ ΚΑΙ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟΝ ΤΡΟΧΑΝΑ. ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΞΕΧΑΣΩ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ. ΤΟΥΣ ΘΕΛΩ ΤΙΜΩΡΗΜΕΝΟΥΣ.
    ΕΠΙΣΗΣ, ΔΙΑΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΑΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΚΑΘΟΤΙ ΕΟΚ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑ ΤΡΑΠΕΖΙΚΟ ΤΡΙΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Μαρτίου, 2012 18:28

    @ Patika: Τον άκουσα τις προάλλες το Τζήμερο. Και μου αρέσαν οι θέσεις του. Και άξαφνα τον ρωτάει ο ζ'νικολάου: "μνημόνιο θα το ψήφιζες?" "ΝΑΙ" απάντησε ο τζήμερος. Τέλος για μένα...
    Και μετά αρχίζει τα "και δεν είχαμε τίποτα άλλο και το όχι σημαίνει βαλκάνια κλπ"...άσε ρε φίλε...καλά τα λέει ο steven...ένα μπουρλότο χρειάζεται, και τα όχι ΘΑ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΑΡΧΗ.
    Δεν ξανααναλύω γιατί, τα έχω πει (και) εδώ.
    Από εκεί και πέρα, σου συστήνω να διαβάσεις τις θέσεις του καζάκη στο ΕΠΑΜ. Πιο militant και στην κατεύθυνση του φουρνέλου με κρεμάλες στο σύνταγμα. Και στα λοιπά, μιά χαρά κοντά στις θέσεις του Τζήμερου. ΑΣ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΛΙΓΟ Η ΚΟΠΡΟΣ ΤΟΥ ΑΥΓΕΙΑ (και όχι μόνο τα σκατά στο καπάκι, αλλά παραμέσα), ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ ΜΕ...ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ, ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ, ΑΞΙΟΚΡΑΤΙΑ, ΙΣΟΝΟΜΙΑ, ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΚΛΠ ΚΛΠ. ο τζήμερος θέλει να διορθώσει το σύστημα με τα δικά του εργαλεία. Γίνεται? Όσο να σώσει την ΑΕΚ ο Δ.Χ. με τον Τρόχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Μαρτίου, 2012 18:30

    ...και φυσικά ΚΑΤΩ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΥΛΗ...την έχει ανάγκη ο τόπος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το μέλλον της Ελλάδας είναι στην Ευρωπαϊκή Ένωση με νόμισμα το ευρώ.
    (δεν βλεπει ο γιγαντας τιποτα αλλο απο το ευρω. Αν βεβαια αυριο το πρωι καποιος κωλοΡεν η κωλοΜπαροζο του πει: παρε αυτο το νομισμα και πορεψου" τοτε αιφνης ολοι θα νακαλυψουν την αναγκαιοτητα αλλαγης νομισματος.Αυτα γινονται οταν ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ ΑΛΛΑ ΠΑΡΟΙΚΟΣ. Ρωταει ο υπηρετης το αφεντικο σε τι νομισμα θα πληρωθει; Οχι)

    "Θα αγωνιστούμε για την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση, καθώς είναι προφανές – και η πρόσφατη κρίση απέδειξε πέρα από κάθε αμφιβολία – ότι μια Ευρώπη πολλών οικονομικών ταχυτήτων και δημοσιονομικών πολιτικών είναι ένα ασταθές οικοδόμημα. Προφανώς όταν συμμετέχεις σε μια ένωση, για να έχεις τα οφέλη που αυτή παρέχει, έχεις αποδεχθεί ότι μέρος των δικαιωμάτων σου μεταβιβάζεται στην ένωση. Διαφωνούμε με την αντιευρωπαϊκή εθνικιστική ρητορεία και αντιλαμβανόμαστε την Ευρωπαϊκή ολοκλήρωση ως την πορεία η οποία θα καταστήσει την Ευρώπη μία ενιαία πολιτική και οικονομική οντότητα "

    Δηλαδη το προβλημα της οικονομικης ασταθειας-μας λεει ο φωστηρας- δεν ειναι οι διαφορετικοτητα,αλλα η αδυναμια να παρεχωρησουν μερος των δικαωματων τους οι λαοι προς οφελος της ενωσης.
    Δηλαδη: Δεν φταινε ουτε οι τοκογλυφοι, ουτε η πυραμιδικη καταρτηση-αξιολογηση των χωρων της "ενωσης" οπου αποτελουνται a priori απο "ανωτερους" και "κατωτερους",ουτε το ευρω,το οποιο ειναι απλα ενα εργαλειο των τοκογλυφων. Οχι. Φταιμε εμεις που δεν εχουμε ακομα παρεχωρησει τα δεοντα δικαιωματα και κατακτησεις, ωστε να ξεκολισει επιτελους η ευρωπαικη "ενωση".

    Να μας πει μονο, ο προφεσορας, τι ακριβως συμβαινει οταν ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΝΙ ΚΑΙ Ο ΛΥΚΟΣ συναπτουν συμφωνια,εκ της οποιας ο λυκος καλει το αρνι να κουρεψει το μαλλι του πρωτα,πρωτου εκεινος κοψει λιγο απο τα δοντια του.
    Το αποτελεσμα ειναι νομιζω ορατο, ευρωλιγουριδες,που λεει και μια ψυχη.: Ενα θεσπεσιο γευμα.

    Απο ποτε οι λαοι αποφασησαν να "τα βρουν"; Ετσι ξαφνικα; Ενω αλληλογαμιουνται απο τοτε που κατεβηκαν απ'τα δεντρα,ΑΙΦΝΗΣ ΜΙΑ ΣΥΝΘΗΚΗ ΚΑΙ ΕΝΑ ΜΠΑΚΑΛΟΧΑΡΤΟ,ειναι ικανα να θεσπισουν και κυριως να παραξουν ισοτιμια,αδελφοσυνη και ειρηνη;
    Και αυτη δηλαδη θα πρεπει να αποδειξουν οι αδυναμοι οτι την θελουν και οχι οι πιο ισχυροι οτι την επιδιωκουν;
    Γιατι δεν παρεχωρει και κατι απο τα δικαιωματα της η Γερμανια μεγαλε; Δεν πας εκει να τα πεις αυτα,να δουμε πως θα φυγεις;

    Και στο κατω-κατω, το τι πορεια θα εχει η Ευρωπη,δεν ειναι θεμα των λαων; Τινος ειναι; Μιας ντουζινας παιδεραστων-πουστιδων-τοκογλυφων;
    Ψηφισε κανεις κατι απο τον κοσμο σε οτι γινεται 30 χρονια στο μπουρδελο που λεγεται Ευρωπη; Γινεται κανενα δημοψηφισμα; Ρωτανε κανεναν για κατι; Ποιοι αποφασιζουν;
    Με ρωτανε; Οχι. Ε, να πανε να γαμηθουνε σε μια πισινα με κερματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΤΟ ΑΝΑΠΟΔΟ : ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΑΥΛΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Ντερμπαρα στο ΟΑΚΑ. Διαφημιση. Εμετος στο τεραιν,εμετος στις εξεδρες.
    Τυφλα να εχει το el classico.

    Μια χαρα προβλεψε ο Τουρκογλου. Ειδε και τον καιρο,ειδε και το προγραμμα της Λιγδας.
    Ηλιο εχει,αρα τα γερικα σαλιγγαρια θα μπορουν να ξεμυτισουν μεχρι την καλπη. Εχει και ντερμπυ γαυροβαζελων,αρα η "εκλογικη διαδικασια" περνα στα κουφα και σε δευτερη μοιρα. Ποιος θα ασχοληθει με το θαυμα οπου 50.000 γεροι ψηφισαν με 200.000 ψηφους;

    Ζητω. Και τραβατε να γαμηθειτε και οι Μπενιζελικοι και οι γαυροβαζελικοι με το καταντιμα σας,στο οποιοι πρεπει να αντεπεξελθουμε και εμεις οι υπολοιποι.

    Κατι διαβαζω για καποιο fund που βρηκε ο Δημητρελος μεσω Αδαμιδη,οπου λεει μια ομαδα Ελληνων για λογαριασμο αυτου του "φαντ" βαζουν 2 μυρια και παιρνουν το 40% πια,αφου η μετοχη-λεγεται- οτι ξανακυλισε απο το 1.20 στο 0.30. Αυτη δεν ειναι μετοχη.Ειναι τσιγκακι στο κατηφορο.
    Αρα δεν ισχυει το "βαλτε 10 εκ. και παρτε το 90%"; Με ενα ταληρο γινεται δουλεια; Τι μου λες.

    Μπορει να ειναι και μουφα. Μπορει να ειναι και ψευδης ανταγωνισμος. Μπορει. Μπορει να ειναι και πικαρισμα στον κοσμο γιατι εκεινος δεν λεει να αγορασει την ομαδα. Μπορει. Μπορει να εχουν απηυδισει οι μετοχοι και να πουλανε την βομβα,συγνωμη την ΠΑΕ τζαμπα. Μπορει. Μπορει να εχει μαζεψει 5 μυρια ο Δ.Χ και να παρει και το υπολοιπο 77%. Μπορει. Μπορει και ο Μακαρος να ειναι απο πισω. Μπορει. Μπορει να ειναι και καμια θυγατρικη του ΒΑγγελα και να κανει πλακα. Μπορει. Μπορει και να πανε να γαμηθουνε ολοι. Μπορει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ ΣΤΟ ΟΑΚΑ: Ο ΟΣΦΠ ΛΕΕΙ ΣΤΗΝ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, αν βάλουμε γκολ εγγυάσθε για την ασφάλεια μας; ΚΙ ΑΠΑΝΤΑ Η ΑΣΤΥΝΟΜΙΑ, βάλτε το και βλέπουμε.
    ΔΗΛΑΔΗ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΚΙ Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΤΟΥ, ΘΕΛΟΥΝ ΔΙΑΚΟΠΗ. ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ, ΑΚΟΜΑ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΠΟΥ ΓΙΑ ΞΕΚΑΡΦΩΜΑ ΚΑΝΑΝΕ ΚΟΥΜΠΑΡΟ ΤΟΝ ΚΟΥΒΕΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ο Ντιμιτρέλ όμως...διαψεύδει. Και ξέρουμε τί σημαίνει "διάψευση".
    Τώρα ποιοί μπορεί να είναι από πίσω? Μουστάκα και πούρο? Porque no?
    Μιά βδομαδούλα τούς έμεινε οπότε θα δούμε πολλά.
    Κάτσε να δούμε τι άλλο θα γεννήσει η βραδιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Και μη ξεχνάμε ποιός ηταν ο διαμεσολαβητής τού deal, ε? Ο Ανταμό. Ο άνθρωπος πού μιλούσε με τον Μάκαρο στο τηλέφωνο λέγοντας "κύριε Μάκη" και ζητώντας...συμβουλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Μαρτίου, 2012 21:28

    άμα σου ρίχνει διτσίμπουκο μέσα στο τηγάνι η -κατά νικολακό- "ΑΕΚ της ουκρανίας" φοβάσαι και το βύντρα με τον τσοτσέ μετά...άσε καλύτερα...ας το πάρουν (και αυτό) στα χαρτιά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Μαρτίου, 2012 21:48

    Βέβαια, εδώ που τα λέμε, διτσίμπουκο έριξε και η ΑΕΚ του δημητρέλου στην αλογοτροφή...που πας ρε καραμήτρο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΝΟΜΟ. ΤΩΡΑ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΠΩΣ ΤΟΝ ΕΦΑΡΜΟΖΕΙ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ, που σας είχα ενημερώσει, ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ. Ε, ΚΩΣΤΑ ΜΟΥ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Τελικα εγινε το πατροπαραδοτο. Η υποσχεση τηριθηκε: Το ματς δεν τελειωσε. Μαζωχτηκαν κοντα στο 85 και ειπαν: Δεν παμε για καμια παρτουζα στα λουτρα; Γιατι οχι απαντανε οι δε.
    Εμειναν οι μαλακες στις εξεδρες να καινε και να ξυλωνουν.
    Το "ματς" θα συνεχιστει εκτος του γηπεδου. Στον περιβαλοντα χωρο.
    Το λογο εχουν οι συμοριες.

    Λογικα το θεατρο ελαβε τελος.
    Με υπαιτιοτητα του γηπεδουχου η διακοπη και μια τιμωρια απο το αδεκαστο κρατος στην αλογοτροφη.
    Το πρωταθλημα ελαβε τελος. 20 μυρια στην τσεπη του Βαγγελα.
    Και οι γαυροι θα εμφανιστουν απο αυριο σαν μαρτυρες, που ξεφυγαν απο το κολοσσαιο. "ζησαμε εναν εφιαλτη". "ξεφυγαμε απο την Καμποτζη".
    Αυτα ειναι!

    Εναν αγωνα βρε μαλακες Λιγκαιοι δεν μπορειτε να οργανωσετε. Ενα ματς. Ρε Πιλαβιονικητιαδιδες. Αφου δεν μπορειτε,γιατι δεν το κλεινετε το μαγαζι;
    Ρε οπαπ, ειναι "τυχη η τεχνη"; Που θα εκοβες και τις επιχορηγησεις.
    Αντε μουλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Η ΝΟΒΑ ΕΒΓΑΛΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΚΑΙ ΠΑΠΑΡΙΑ ΚΑΙ ΣΚΑΤΑ ΚΑΙ ΚΑΤΟΥΡΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΙΟΙ ΛΕΠΡΑΣ.
    ΠΡΟΑΓΕΙ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΕΤΑΔΟΣΗ ΜΕ 3 ΦΩΝΕΣ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΑΣΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΧΕΣΩ, ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΤΟΥΡΗΣΩ. ΠΟΥ ΤΗΝ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΗΣΥΧΙΑ.
    ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΘΕΙΤΕ ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Δεν το κατέχουνε το μάρκετιγκ εκεί στο Νόβα. Τα επεισόδια είναι όλο το ζουμί. Σιγά μην είναι το "μάτς". Ποιό μάτς?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Επι του πιεστηριου: Η αγωνια τελος. Ο μοναδικος υποψηφιος τελικα νικησε. Το ποσοστο που λαβε εναντι των ανυπαρκτων αντιπαλων του ειναι το δυσθεωρητο σαν το παχος του 96.78%. Τι απεγιναν οι αλλοι,δεν ξερω. Καποιοι γεροι μπερδεψαν το λευκο.Καποιοι αλλοι αντι για την καλπη πηραν το ψηφοδελτιο και σκουπησαν τον κωλο τους. Τι να πεις.

    Μονο: "σιδεροκεφαλος" Ναπολεοντα. Κυριολεκτικα.
    Δειξε μας το δρομο μεγαλε συνταγματαρχα. Αναρχε γιγαντα. Τιτανα γλυφτη,αμπλαουμπλα ψευτοκολακα.
    Ενα μπιφτεκι μεσα σε ενα βυτιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ορθη προσεγγηση απο τον Μπαλμπερδε: Με αφορμη την αφορητη οικονομικη κατασταση,και την απογνωση,εκμεταλευονται αυτους τους ανθρωπους-ενα μερος αυτων- και μεταφερουν την ενταση μεσα στα γηπεδα.
    Ποιοι; οεο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Eνω "παιζουν" με τον διχασμο και την πολωση,με διπλους και τριπλους παπαγαλοδημοσιολαγνους, με πρωτοσελιδα-μπουρλοτα, εν τουτοις σεβονται και επικεντρωνονται στο αθλημα και στους πρωταγωνιστες.
    Σαν το κρατος που καταγγελει την βια και καλει τους παντες να παραμεινουν εναρμονισμενοι στους θεσμους και να προστατεψουν την δημοκρατια, και παραλληλα εφοδιαζουν με καδρονια και μολοτοφ τους παρακρατικους για να κανουν την βρωμικη δουλεια,αφου γραβατα και καδρονι δεν παει. Οπως και η μικροφωνο και κασκολ δεν ειναι σωστο.
    Με αυτον τον πολυ καθως πρεπει τροπο βγαζουν τα λεφτα τους οι πορνες πολυτελειας.
    Οι ιδιες καυλωνουν τους πελατες, οι ιδιες τους ξακαυλωνουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Οχι τιποτα αλλο.αλλα πανε στραφι και τα 500 χιλιαρικα του Βασιλακη (εδω γελανε),το 1.7 του μιστερ μιγκ (εδω κλανουνε)και τα 750 του Πολεμη (εδω κλαινε)

    ΑπάντησηΔιαγραφή