Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

ΜΕ ΤΟ ΠΙΝΕΛΟ

********* Ο μόνος που δεν έχει κανένα προβληματισμό για το αύριο, είναι ο Γκρέταρσον. Έτσι είναι. Άμα έχεις κάνει στην Ισλανδία ( άμα έχεις κάνει στρατό- που λέγανε οι παλιότεροι ), τι να φοβηθείς; Επειδή επέλεξες να γίνεις μετανάστης σε χρεοκοπημένη χώρα αλλά και σε χρεοκοπημένη ομάδα; Μιλάμε όχι για οξυδέρκεια, αλλά για την απόλυτη μαλακία. Σαν να φύγουμε τώρα εμείς και να πάμε να ζητήσουμε δουλειά στην Ανταρκτική.
********* Διότι ο βόρειος, μεταξύ άλλων, εδήλωσε: " ...οι δυνατότητες της ΑΕΚ είναι τεράστιες. Στόχος είναι να πιστέψει ο κόσμος, οτι σε δυό τρία χρόνια θα μπορέσουμε να φτιάξουμε μια νεανική ομάδα..." Ή έχουμε τεχνικό διυεθυντή ή δεν έχουμε. Ο οποίος αν δεν κάνω λάθος, διανύει τον τρίτο του χρόνο εδώ κι ήταν να φύγει πέρσι τον Σεπτέμβριο. Όμως, μετά την μεταγραφή του Γκούντγιονσεν - που έγινε για το βάθος του χρόνου σύμφωνα με τα λεγόμενα του σχεδιαστή - η βιαστική διοίκηση της ΑΕΚ κατάλαβε το λάθος της και τον κράτησε. Όμως ο τότε προπονητής, που είχε μείνει στην παλιά εντολή της διοίκησης, τον έριξε στα βαθειά και προέκυψε τραυματισμός. Χώρια που φταίει ο κόσμος που λέει να πιστέψει.
********* " ...αυτό που πρέπει να καταλάβει ο κόσμος, είναι οτι την εποχή που ήρθα, το budget ήταν 17 μύρια, μετά πήγε στα 15, κατόπιν στα 12 και φέτος στα 8,5..."  Τα έχουμε ξαναπεί. Ο κόσμος φταίει που δεν αντιλαμβάνεται. Χώρια που είναι υπεύθυνος για το χαμήλωμα του budget - αυτό λέει ο Ισλανδός. Δώστου του ανθρώπου 100 μύρια και μετά κρίντονα. Με άδειο γήπεδο και με κουμπιά δουλειά δεν γίνεται. Τι να έρθει να κάνει ο κλεισμένος παικταράς εδώ; Να τον βλέπουν οι καρέκλες;
*********  Απ' ότι γνωρίζουμε, ο έλεγχος της εταιρείας έχει ολοκληρωθεί. Και τα ποσοστά των μετοχών είναι γνωστά: 38% supporters, 33% Νοτιάς και 23 % ερασιτεχνική. Τα λοιπά % μάλλον είναι μικρομετόχων. Δίκιο λοιπόν έχουν οι παλιοί μέτοχοι να ισχυρίζονται οτι δεν χρωστάνε. Που όμως για να είναι καλυμμένοι σε πιθανή στραβή, κάνουν και μια καταγραφή στα περιουσιακά στοιχεία των στελεχών της εταιρείας πριν την πρόσληψη και μετά την απομάκρυνση τους από αυτήν.
********* Γιατί; Άτακτα παιδιά, που θέλετε να τα μαθαίνετε όλα. Αλλά αφού έχετε πάθος για μάθηση, για σκεφθείτε γιατί ο Καψής εισχώρησε στους supporters; Γιατί θα ήθελε να είναι εκπρόσωπος τους στην ΠΑΕ; Για να ελέγχει τι; Γιατί κοντράρει ο Οικονομόπουλος σ' αυτό; Έλα, εύκολα είναι όλα, αρκεί να σκεφθείτε τους πισινούς. Που προκαλούν την είσοδο του ΣΔΟΕ για να ανατρέψουν την σημερινή διοικητική κατάσταση, σε επίπεδο μετοχών. Και που η ομάδα, λόγω λαϊκού ερίσματος ακόμα, δεν κινδυνεύει τόσο πολύ. Ένας μέτοχος είναι στο στόχαστρο. Κι επειδή το ΣΔΟΕ ασχολείται και με πετρέλαια, πολύ σωστά ο Μάκης ανασκεύασε τα χρεωστικά του Μελισσανίδη.
********** Δίκιο έχει ο Νοτιάς. Έστελνε λεφτά κάθε χρόνο και "...απο 6% βρέθηκα να έχω το 33%.." Σε κάθε έμβασμα που έστελνε για διευκόλυνση, οι τύποι εδώ κάνανε εγγραφές μεταβίβασης μετοχών δια χειρός Αδαμίδη και τον τυλίξανε σε μια κόλλα χαρτί. Κάθε φορά θα ήταν η τελευταία αποστολή χρημάτων, αλλά "...κάθε Φεβρουάριο με ξαναθυμόντουσαν..." Έτσι είναι. Ό,τι και να γίνει πάντα θα έρχεται αυτός ο μήνας. Που δεν φταίει σε τίποτα. Ο επιχειρηματίας με τα πλοία όμως, να μην ενημερώνεται για τα λεφτά του; Δεν βαριέσαι. Άμα υπάρχουν λεφτά αλλά και μελλοντικά έσοδα από το προπονητικό κέντρο, αυτά παθαίνεις. Διότι όλοι οι μέτοχοι δώσανε λεφτά και τα χάσανε. Όχι και να βγει κερδισμένος ο Νοτιάς . Όχι και να βγει κι από πάνω από την άλλη άκρη του Ατλαντικού. Ούτε τα σκορ δεν ρώταγε να μάθει. Τέτοια αδιαφορία και να κονομήσει κιόλας το αμερικανάκι;
************ Διάβασα οτι το ΠΑΣΟΚ έχει προεξοφλήσει τις κρατικές επιχορηγήσεις μέχρι το 2015 σε τραπεζικά δάνεια. Όμως οι υπάλληλοι του είναι απλήρωτοι. Κι ήθελα νάξερα το εξής απλό: Οι επιχορηγήσεις είναι ανεξάρτητες από το ποσοστό που καταλαμβάνει το κόμμα μετά τις εκλογές; Αν δηλαδή αύριο, το κόμμα δεν έμπαινε στην βουλή, ποιός θα πλήρωνε τα δάνεια; Ρητορική ερώτηση βέβαια καθότι ο Έλληνας είναι σοσιαλμαλάκας. Αν πάντως, δεν έμπαινε στο κοινοβούλιο, είναι σίγουρο οτι τα δάνεια επάρθησαν με εγγυήτρια δύναμη τους πράσινους ψηφοφόρους. Οπότε γειασάν του μαλάκα ξανά.
*********** Η ΑΕΚ πάντως έχει βρει τον θεματοφύλακα της: " ...διότι καταθέτοντας ο Αεκτζής ό,τι μπορεί στον λογαριασμό που ανοίξαμε, έχει πλέον την ευκαιρία ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΤΟΧΟΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΙΑ ΕΤΑΙΡΕΙΑ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΙΔΕΑ..." Να κάτι που διέφυγε από το θεμέλιο. Αλλά ο Οικονομόπουλος έβαλε τα πράματα στην σωστή τους διάσταση. Πέραν του χρηματιστηρίου αξιών, ο άνθρωπος ίδρυσε και το χρηματιστήριο των ιδεών. Και η ΑΕΚ είναι πλέον σε διπλό ταμπλώ. Όπως η Εθνική τράπεζα που είναι και εδώ αλλά και στην Αμερική. Κι όποιος θέλει αγοράζει και εδώ και εκεί. Μπορεί να χάσει εδώ, αλλά να κερδίσει εκεί. Μπορεί λοιπόν ο Αεκτζής να έχει κάποια χασούρα σε χρήμα σαν μετοχική αξία, αλλά μάλλον θα κερδίσει σαν αξία ιδέας. Για ΠΑΣΟΚ τον κόβω τον Οικονομόπουλο.
************ Ρε επιμονή του Πούτιν να έρθει στο Άγιο Όρος για Πάσχα. Ρε επιμονή του να συναντηθεί με τον Εφραίμ. Τι να κάνει κι η πατρίς; Τίποτα. Με υπηρεσιακή κυβέρνηση λόγω προεκλογικής περιόδου, μηδέν πολιτικό κόστος.

15 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Μαρτίου, 2012 01:06

    Προσφυγάκι μου, μέσα στον ορειμαγδό που βιώνουμε, γράφεις ΜΟΝΟ εσύ πως έχουν τα πράγματα. Το θέμα είναι που ΘΑ πάει η κατάσταση (Β' Εθνική? Δ? Α και με τα λίγα? Τίγρης? Κάποιοι άλλοι?). Τα μαχαίρια έχουν βγει μεταξύ κατεργαραίων, αλλά αφού φαγωθούνε μετά τι? Σου εύχομαι ταχύτατη ανάρρωση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Μαρτίου, 2012 01:13

    Μία απορία. Ο παππάς "και τα μάτια μας", αφού απέδρασε δια παρκαρίσματος μετοχών στους σαππόρτερς, γιατί συνεχίζει να βάζει χρήμα? Ή μήπως ΔΕΝ απέδρασε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς Γιώργη: Καλημέρα κι ευχαριστώ. Σήμερα κάθισα ξανά σε γραφείο, όχι πάντως στην δουλειά.
    Για την ερώτηση σου: Άμα βάζεις μπροστινό, τότε τα λούζεται όλα αυτός ( ΣΔΟΕ κλπ ). Τι θα γίνει; Μπορεί να βρεθούν 3 μέχρι 31/3; Άλλα 5 μέχρι 30/6; Κι άλλα 10 για του χρόνου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχω ετοιμα προς καταθεση 0,17 λεπτα
    2χ 5 λεπτα
    2χ 2 λεπτα
    3χ 1 λεπτο

    Αυτα βρηκα στο τασακι σε τσιγγινα νομισματα χτες.
    Ειχε και 2 των 50 λεπτων αλλα το εδωσα στο παιδι στο πλυντηριο.

    Ο Δημητρελος και ο Κασνακιδης θα λαβουν μονο τσιγγινα. Αν και στη τραπεζα του Τζιγγερ μια φορα εχω παει για μια επιταγη πελατη.
    Δε ξερω αλλα απο τοτε που ηταν Xios Bank κατι δεν μου κολλαγε..
    Ισως επειδη ΧΑΡΗΣΑΝ σε ενα βραδυ την ΕΤΒΑ και τη Μακεδονιας Θρακης στο Βαρδη για να κανει μετα το deal ως μεγαλοτραπεζιτης..

    Ο ΜΠΑΣΤΟΥΝΟΒΛΑΧΟΣ...

    Τετοιο κιτς και τετοια αξεσια απο αυτη την οικογενεια δεν εχετε ξαναδει.. Μιλαμε για τους απολυτα ακοινωνητους ΒΛΑΧΟΥΣ...
    Και φυσικα τετοια ηλιθιοτητα. Παροιμιωδης και επικες οι επιχηρηματικες κινησεις του Τζιγγερ, που καταφερε μεχρι και το γυμναστηριο του μπαμπα του να παει απατο, η εξυπναδα της Χριστιανας που ηταν η ΠΡΩΤΗ που εδιωξαν απο το κολλεγιο λογω βαθμων!!! και φυσικα ο μεγας Καπετανιος που ακομη και σημερα εχει νυχι στο μικρο δαχτυλο του χεριου....

    Οποιος γνωρισει εστω και εναν εχει δει τα παντα.. Μεγαλες στιγμες!!

    Στα δικα μας πισω αφου ο Κασνακιδης του 38% μαζεψε λεει χτες 50.000 ευρω!! εγω με τα 0,17 λεπτα μια χαρα νιωθω οτι κανω το καθηκον μου.

    Ουτε μετοχος ειμαι ουτε τιποτε. Και δινω και 1,7 λεπτα στη μανα του ΧατζηΒΡΩΜΑ να συνεχισει ενδοξα στην Α2 και του χρονου.

    38%= 50 χιλιαρικα.
    100% ποσο?

    Ξερω ειναι λιγο μακρια απο τα 200 του Τακη αλλα με λιγη προσπαθεια ακομη και αυτος ο ηλιθιος απο το Κιατο μπορει να το βρει.
    Αν δε μπορεις τραβα κατσε απο την αφισα του Μανωλο οεοεοεοε η του Χαφιε στο δωματιακι και κανε συσκεψη εν μεσω γυριστου μπαφου με τους υπολοιπους. Τι διαολο ενα ματσο ΒΛΑΚΕΣ κατι θα πετυχετε.

    ΥΓ Γιατι ζητανε απο το Νοτια λεφτα?
    Οταν ο 38% βαζει 50 ο 23% δε βαζει μια γιατι να βαλει ο 33%???
    Και γιατι ο 33% καταστρεφει την ΑΕΚ ενω ο 23% με τη πουτανα-μανα την αγαπαει?

    ΥΓ 2 Αφαντος ο Χατζηβρωμας. Θα εχει πεσει για υπνο παλι μαλλον...

    ΥΓ 3 Αυτοι οι 3 επενδυτες του Κασνακιδη που ειναι?
    Οι αλλοι 3 του Βουρου που θα χτισουν το γηπεδο? Ετοιμαζουν τα τσιμεντα σε καποια μυστικη τοποθεσια?

    ΥΓ 4 Την .... Πορτσμουθ την εχουμε ξοφλησει?

    ΥΓ 5 Παει και ο Γκουντι..Ξεχειμωνιασε και φευγει με 400 στη τσεπη και ολα πληρωμενα. Κριμα ρε Σμαρι. Πανω που περιμενα τη μαχη για τη θεση του πρωτου σκορερ με το Σιαλμα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Μαρτίου, 2012 12:11

    @ steven: Άρα είναι ΟΛΑ ανοιχτά. Φυσικά ΔΕΝ θα βρεθούν τα λεφτά. Το θέμα είναι οι συνέπειες αυτής της αδυναμίας κάλυψης ανοιγμάτων.

    Γενικά μου κάνει εντύπωση πως όλοι οι γκετζετζόγλοι και λοιποί δημοσιογράφαροι την πέφτουν στο καζνακίδι (και καλά του κάνουν) για το παρκάρισμα των μετοχών του Παππά "και τα μάτια μας" και κάνουν όλοι ΤΟΥΜΠΕΚΑ στην "εξυπηρέτηση" του καισαρόπαπα στον στενό πυρήνα των τσουτσεκιών του γκοντό (Κανελλό, Αθηνής, Κούλης), ο οποίος κατόρθωσε να παρκάρει τις μετοχούλες τους και να φτάσει η "μανούλα" στο 23%. Επακολούθως, τώρα όλοι αυτοί δεν έχουν ουδεμία υποχρεώση βάσει νόμου απέναντι στην εταιρία τους και κάνουν και τους "ευεργέτες" από πάνω. Εξυπηρετήσεις στους ευεργέτες, λοιπόν και ομερτά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτος δεν ειναι προεδρος της ΑΕΚ.

    Η ΜΑΡΘΑ ΒΟΥΡΤΣΗ ΕΙΝΑΙ.

    Η Ο ΞΑΝΘΟΠΟΥΛΟΣ.

    Αλλαπου λογος για 'παραιτηση'?? Ισα ισα που οι μετοχοι της ΑΕΚ εχουν βαλει τα περισσοτερα λεφτα.
    Και που η μετοχη στα 1,2 δινει με 9-9,5 το 51%.
    Ενω με 0,3 θα χρειαζωνατι 2-2,5εκκ

    Και φυσικα αυτο που μας νοιαζει ειναι ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΟΥΜΕ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ τις μετοχες στις εταιρειες πλυντηρια τυπου supporter και στον μιζαδορο που εχει κανει parking μετοχων τη πουτανα-μανα...

    Και να πληρωσουν οι επιφανεις και ο κοσμος μιας και τα μεγεθη στο δωσε εχουν ενα θεμα..

    Γενικα δεν δινουν φραγκο, δε δινουν μετοχες, δε δινουν σημασια..

    Το σκεφτεται ο μεγας δημητρελος ΑΝ η μετοχη αξιζει να παει στα 0,30..

    Που κανονικα θα επρεπε να ΠΛΗΡΩΝΕΙΣ βλακα τον καθενα για να ασχοληθει με την εταιρεια..

    Πρεπει να ειναι ΠΑΓΚΟΣΜΙΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ αυτο το παραληρημα ΜΠΟΥΡΔΑΣ:

    1) Καταλήξαμε στο συμπέρασμα πως η ΑΕΚ είναι μόνη της και δεν έχει μετόχους, όπως θα έχετε καταλάβει κι εσείς.

    Ναι αυτο ειπε ο τεραστιος!!! Δεν εχει μετοχους αλλα εχει μετοχες!! Οι οποιες μετοχες ειναι καπου στο Αλφα του Κενταυρου στα χερια των Ελ και των νεφελιμ..

    2)Ο κ. Πουλάκος (πρώην οικονομικός διευθυντής) στα ποσά που ανέφερε για το ύψος των χρεών λέει ‘προϋπολογίζω’ και έβγαλε 46 εκατ. ευρώ. Προϋπολογίζει φόρους συμβολαίων που δεν έχουν λήξει, χρήματα συμβολαίων που δεν έχουν λήξει και τα βάζει στις υποχρεώσεις επειδή δεν υπάρχουν έσοδα. Εγώ δεν μπήκα στη λογική να προϋπολογίσω τα συμβόλαια των παικτών της επόμενης σεζόν, γιατί δεν θεωρώ πως δεν θα έχουμε έσοδα την επόμενη σεζόν. Το ποσό που μας ενδιαφέρει αυτή τη στιγμή είναι 32,8 εκατ. ευρώ και με κάποιες άλλες υποχρεώσεις μπορεί να φτάσει μέχρι τα 38 εκατ. ευρώ.

    Αρα κατα τον Δημητρελο τα ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ που εχει υπογραψει η ΠΑΕ δεν πρεπει να υπολογιζωνται!!!
    Σιγα μην υπολογιζουμε τωρα κατι κολοχαρτα που υπογραψαμε..

    Αλλωστε το ποσο ακομη και ετσι ειναι 32,8 η αμα βαλουμε και κατι αλλα (ετσι γενικα-πως λεμε 2 απ' ολα?) παμε στα 38..

    Τι ειναι μωρε 5,2 εκκ ευρω? Σιγα τα ωα...

    Εξαλλου ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΦΤΑΣΕΙ στα 38. Μπορει και να μη φτασει..

    Μιλαμε για επικη αναλυση πρεδρου ΔΣ..

    Ειμαι προεδρος σε μια εταιρεια που δεν εχει μετοχους, δεν σκοπευουμε να τηρησουμε τα συμβολαια που υπογραφουμε, και το χρεος μπορει να ειναι 32,8 η μπορει και 38.

    Η μπορει και 46.

    Και σας καλω να με χρηματοδοτησετε μη πεθανει η ΙΔΕΑ..

    Κλωτσιες δεχετσε??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ DIMI: Αν όμως είναι 38, με βάση την διαφορά του 32 και του προϋπολογισθέντος 46 - δηλαδή 14 - , τότε πάμε στα 52. Πού θα πάει ρε πούστη μου, θα φτάσει και στο 80 που είναι το πραγματικό το οποίο μαζί με το παραγραφέν ποσό του Μάκη ( 18 ) κάνει την κατοστάρα που λέμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: "...να βάλει ο κόσμος γιατί η ΑΕΚ είναι ιδέα που δεν πρέπει να πεθάνει..." ΜΑ Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΙ ΙΔΕΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΘΝΗΣΚΟΥΣΙ. ΑΘΡΗΣΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΟΣ;
    ΑΝ Ο ΒΑΡΘΟΛΟΜΑΙΟΣ ΕΓΓΥΗΘΕΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ, ΤΟΥ ΠΑΤΡΙΑΡΧΕΙΟΥ Ή ΤΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ, ΤΗΝ ΠΑΙΡΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ; ΔΕΝ ΘΑ ΚΟΛΛΗΣΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ ΤΗΝ ΟΥΕΦΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ο ΑΣΥΡΜΑΤΟΣ ΗΧΗΣΕ ΞΑΝΑ. ΧΤΕΣ, ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΘΕΜΕΛΙΟ, ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΝ ΕΓΚΡΙΤΟΙ ΑΕΚΖΗΔΕΣ: ΒΟΥΡΟΣ, ΑΔΑΜΙΔΗΣ- ακόμα ελπίζει αυτός -,ΚΑΣΝΑΚΙΔΗΣ, ΚΑΠΕΤΑΝΑΚΗΣ ).
    ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΨΑΡΟΣΟΥΠΑ, ΦΑΓΑΝΕ ΒΡΑΣΤΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΠΑΡΑΠΟΝΟ, ΣΑΣ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ: 5 ΑΝΤΙΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟΙ, ΕΠΕΣΤΡΕΨΑΝ ΣΤΗ ΝΔ. ΣΤΑΣΗ ΕΥΘΥΝΗΣ ΤΑ ΠΑΙΖΑΚΙΑ, ΤΑ ΠΑΙΝΤΙΑ ΠΟΥ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΑΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ.
    ΡΕ ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΒΑΤΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ16 Μαρτίου, 2012 17:20

    ΑΔΕΡΦΕΣ ΚΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΓΙΝΑΝ ΜΑΛΙΑ ΚΟΥΒΑΡΙΑ.ΑΛΛΑ ΒΡΗΚΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΝΟΥΝ.ΑΥΤΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΑΣ ΑΞΙΖΟΥΝ.ΣΙΧΑΜΑΡΑ.ΤΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ,ΠΟΠ ΚΟΡΝ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΘΟΥΝ ΣΤΟ ΚΟΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ασφαλως και "επεστρεψαν". Αφου "εφυγαν" για να παρουν λιγο αερα.
    Οταν πλεον η συγκυβερνηση των αλητων ηταν γεγονος, και οι 180 ψηφοι ηταν πλεον παιχνιδακι,γιατι να μη φτιαχτουν και μερικοι "ηρωες", η "ανταρτες";
    Ο δε γαλατας, αφου πηρε απο το χερι το βλακομετρο τον Σαμαρα και τον παρεδωσε στην "αναποφευκτη" συγκυβερνηση, τωρα βγηκε στο αντιμνημονιακο μπαλκονι,για τον απλουστατο λογο,για να μη βρεθει κανενας αλλος εκει και επιασε πορτα. Μπραβος ειναι,τι αλλο θα εκανε;
    Πολυ πιστο σκυλι,πραγματικα. Μπραβο στον Μητσοτακουλα. Τον εχει εκπαιδευσει αριστα.

    "αντε και με τη νικη" που λεει και ο Τουρκογλου.
    (εχω μια αισθηση οτι οι αρκετοι-πολλες εκατονταδες χιλιαδες "αγανακτισμενοι", "τσαντισμενοι" Ελληνες-ψηφοφοροι,οι οποιοι ολο και κατι εχουν στην τραπεζα η στο σεντουκι,30,50,80 χιλιαρικα γιουρω,θα το ριξουν το κουκι τους στις εκλογες στα μη αντιμνημονιακα κομματα. Ειπαμε,ενταξει. Αλλο να βγαινεις στην πλατεια η να γαμοσταυριζεις απ'το σπιτι,αλλα τα λεφτουδακια μας τι θα γινουν "εαν ω μη γεννητω,γινει καμια μαλακια και γυρισουμε στην δραχμη; Ε,ρε φοβος. Ε,ρε κοταρες. Τα οποια μνημινιοκομματα, θα κανουν μια ωραια προσθεση και θα συγκυβερνησουν,σαν να μη περασε μια μερα.)

    Αυτοι δεν θα επεστρεφαν; Εδω γυριζουν Τσουκατοι,Λαλιωτιδες και ολο το κακο συναπαντημα.
    Χωρα λοτοφαγων ασφαλως θεωρουν οτι ειναι,το χωραφι τους.
    Δεν υπαρχει καν το προσχημα της "ψιλης κυριοτητας" η της "επινοικιασης".
    Κανονικη κατοχη-νομη της χωρας τσιφλικι.
    Αν πας στο υποθηκοφυλακειο θα το δεις: Κυριος κατοχος(100%) Ροτσιλντ-Ροκφελερ. ψιλη κυριοτητα: Οικογενειες Βενιζελου-Παπανδρεου-Καραμανλη-Μητσοτακη.
    Εκμεταλευση: Σιμητη,Κεφαλογιαννη,Αλευρα,Μπενακη,Λαλιωτη,Παγκαλο,Αβραμοπουλο Παπουλια,Εβερτ,Αβερωφ,Γιαννοπουλος,Σκανδαλιδης,Ρουσοπουλος,Ανδριανοπουλος,Στεφανοπουλος,Τσοχατζοπουλος,Κουτσογιωργας,Πετραλια,Σιφουνακης,Τζανετακης,Ρεπας,Πρωτοπαπας,Χυτηρης,Δενδιας,Ραλλης,Παπαλιγουρας,Παπαδογγονας,Παυλιδης....καιμερικοι αλλοι. Καμια 250αρια οικογενειες δηλαδη.
    Τα ιδια. Δεκαετιες επι δεκαετιων. Τα ιδια. Σαν ενα κουβαρι σκατα μπλεγμενα μεταξυ τους στο μιξερ της χρονιας ρεμουλας και ρουφιανιας.
    Χρωμα δεν αλλαζει το γλυκισμα. Ουτε και γευση.
    Σκατουλί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΚΙ ΕΒΛΕΠΑ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΔΗΜΟΣΚΟΠΗΣΗ. ΗΔΗ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΟΙ ΚΛΕΦΤΕΣ, ΟΙ ΙΔΙΕΣ ΡΟΧΑΛΕΣ, ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΕ ΣΥΓΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΚΟΥΒΕΛΗ ΜΑΖΙ.
    ΤΟ " ΛΩΤΟΦΑΓΟΙ " ΠΟΥ ΕΙΠΕΣ, ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΟΜΨΟ. ΣΕ ΧΑΛΑΕΙ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΤΑ ΦΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ΚΑΤΑ ΘΕΣΗ, ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΓΑΝΤΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν εχω κατι με τον Δημητρελο,αλλα αυτα τα ασκοπα τελεσιγραφα,τα "48ωρα" και τα "αν δεν θα" και τα "αντιστροφη μετρηση: 14 μερες,11 ωρες,30 λεπτα και 22 δευτερα" πραγματικα καταντουν γραφικα.
    Η μπαινεις μπροστα-σαν μπροστινος- και "σπρωχνεις ηρεμα και ησυχα τον συνανθρωπο στον ταφο,παρηγοροντας τον γιατι ζει" (Καζατζακης)
    η δρατεις την ευκαιρια που σου εδωθει και γινεσαι Σαμουηλ στο Κουγκι. Δηλαδη τους ξεμπροστιαζεις,αλυπητα.
    "ΑΥΤΟΙ δεν βαζουν. ΑΥΤΟΙ φταινε. ΑΥΤΟΙ την ριχνουν",θα πρεπει να λες,και να φυγεις τρεχοντας.
    Παλι ο κοσμος; Παλι εμεις; Παλι γαμισιατικα; Και τωρα πια το 100ρι η το 200αρι δεν βγαινει ευκολα απ'την τσεπη. Δεν ειναι μονο οτι κουραστικαμε και νοιωθουμε μαλακες. Ειναι οτι δεν μπορουμρε αλλο,συν τοις αλλοις.φιλε.
    30 μεγαλοσχημονες συνεδριασαν στην Μ.Βρετανια. 300 χιλιαρικα το κερδος,απο τον Παπα; Τοσο κακο για το τιποτα.
    300 απο εμας αμα βρεθουμε,βαζουμε περισσοτερα. ΓΑΜΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ.ΓΑΜΩ ΤΙΣ ΦΩΤΟΤΥΠΙΕΣ ΤΙΣ ΧΡΩΜΑΤΙΣΤΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΣΑΣ.ΚΟΡΟΙΔΑ.

    Ετσι ειναι Δημητρελε μου.Ειδ'αλλως, τι κανεις εκει πανω; Την Τρωαδα;
    Αυτα τα κλαψομουνικα "δεν εχουμε, χανομαστε", "βοηθεια χριστιανοι", "καλουμε ολους να αντιλιφθουν την δραματικοτητα των στιγμων" κλπ, ειναι μονο περιτα και ασκοπα.

    Πες μας με ποιο σκεπτικο πηγες εκει που πηγες. Για να βγαλεις κανενα μηνιατικο οντας κατεστραμενος; Αν ναι,κανενα προβλημα. Πραγματικα. Αλλα μη πουλαμε την "μικρασιατικη καταστροφη" σε κονσερβα. Ενταξει τωρα.

    Αν παλι,γιατρε μου, διειδες καποια λυση,καποια χαραμαδα, η ειχες προαισθανθει κατι,η καποιο οραμα σε οδηγησε στην καρεκλα,τοτε μαλλον εκανες λαθος.

    Δεν αρκει να αναλαμβανεις τα στεφανα και τα πρακτικα σε μια κηδεια,προκειμενου να δειξεις ποσο λυπασαι για το χαμο του "φιλου".
    Δειχνεις την λυπη σου και "απ'εξω". Πανω στο χωμα,σιωπηλος,με μαυρα γυαλια. Κανεις δεν θα σου πει "γιατι δεν φτυαριζεις".

    Τι διαολο πηγες εκει να κανεις,πραγματικα δεν καταλαβαινω.
    Επειδη "κανενας αλλος δεν βρισκοταν"; Ε και λοιπον; Αντε και βρεθηκες εσυ. Αλλαζει τιποτα;

    Εγω ξερω μονο τουτο: Οταν σκαρφαλωνει κανεις σε καρεκλα,ΕΧΕΙ(οφειλει δηλαδη να εχει) ΚΑΙ ΛΥΣΕΙΣ. ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΓΙΑ "ΠΑΙΧΝΙΔΙ".
    ΤΑ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΟΥΡΑΦΕΞΑΛΑ.
    Ειδ'αλλως τι διαφορα εχεις απο τον καθε υπουργισκο που σκουπιζει τα κατουρα του Τομσεν και του Ραιχενμπαχ;


    Η τυρανια της ΑΕΚ-αγαπητε Δημητρελο- δεν ειναι το παπαρερα "αν δεν θα βρει τα 3 και μετα τα 5 και μετα τα 10" εκατομμυρια.
    Τυρρανια ειναι αυτη καθ'αυτη η ηδη διαδικασια να θελει καθε τοσο 2-3 η 5 εκατομμυρια. Και αυτο,ΔΕΝ ΘΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΠΟΤΕ.
    Τζαμπα τα λεφτουδακια. Σαν να εχγειριζεις ξανα και ξανα μια γρια 90 χρονων. Αστη γιαγια να ησυχασει,να δουμε και εμεις τι διαολο θα γινουμε.

    Αποσυνθεση στην οποια ενεπλακει εδω και αρκετα χρονια και δη τα τελευταια 3-4.
    Δεν ειναι δηλαδη η καταληξη το θεμα. Αλλα η "θεραπεια" στην οποια υποβαλεται μεχρι να καταληξει.
    Θεραπεια κομπογιανιτικη. Αλμπανικη. Γιατροσοφια του κωλου και πειραματα στου κασιδι το κεφαλι,ισα να ζει ο μισοπεθαμενος και να εμπορευομαστε απο τις επισκεψεις στο κρεβατι του πονου.

    Αστο να παει στο διαολο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΕΚ = ΕΛΛΑΔΑ. ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΖΗΤΑΕΙ. ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ:
    " ΚΙ ΑΝ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ 2,7, ΜΕΤΑ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΤΑ ΑΛΛΑ 3,5." ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΧΕΔΙΟ ΑΝΑΚΑΜΨΗΣ, ΑΛΛΑ ΜΟΝΟ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΝ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΤΑ ΤΑΜΕΙΑ.
    ΝΑ ΞΕΠΕΡΝΑΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΒΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
    ΡΕ ΑΝ ΥΠΗΡΧΕ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΝΑΛΕΓΕ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΚΙ ΕΤΣΙ ΘΑ ΠΑΜΕ, ΠΟΣΟ ΑΠΛΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΟΛΑ. ΠΟΣΟ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΟΣΟ ΝΔ!
    ΑΝ ΑΡΧΙΣΩ ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ, ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΗΝΩ ΠΕΡΙΜΕΝΟΝΤΑΣ ΑΥΡΙΟ, ΟΠΟΙΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΜΙΛΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ " ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ", ΝΑ ΤΟΥ ΣΤΕΙΛΩ ΔΩΡΟ ΕΝΑ ΒΥΤΙΟ ΣΚΑΤΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΒΟΥΤΗΞΕΙ ΣΕ ΑΥΤΑ ΚΑΙ ΠΕΙΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΠΡΙΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή