Πέμπτη 15 Μαρτίου 2012

ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ

           Όσο δηλαδή μπορούσα και να κάθομαι, αφού πιο πολύ με κέρδισε ο αγαπημένος χώρος της γαστρεντερίτιδας. Μ' έχει πιάσει από την Δευτέρα και με πάει πίπα κώλο, όπως έτσι πάνε και την ΑΕΚ τα χρέη. Πάντως ένα είναι το σίγουρο: Θα γίνω καλά αύριο μεθαύριο και θα συνεχίσω στο αόρατο ταξίδι της μοίρας. Η ΑΕΚ μοιάζει να έχει πιο ορατό μέλλον. Διότι και τα λεφτά να βρεθούν, που δεν ξέρω πώς τα έχουνε υπολογίσει λιγότερα από της αλογοτροφής που χρειάζεται περί τα 8 μύρια, του χρόνου πώς θα παίζει; Πού θα βρει τα επόμενα μπικικίνια;
           Και τέλος πάντων, με τις στοιχειώδεις γνώσεις της ιατρικής που έχω, κάπως βελτιώνομαι. Η ΑΕΚ όμως, μου θυμίζει καλωδιωμένο ασθενή στην εντατική για τον οποίο γίνονται συνέχεια ιατρικά συμβούλια, αλλά υπάρχει διαφωνία των γιατρών για την αγωγή που πρέπει να ακολουθηθεί. Διότι ενώ όλοι έχουν διαγνώσει οτι πάσχει από έλλειψη ρευστού, κι ενώ όλοι συμφωνούν οτι λεφτά χρειάζονται, δεν έχουν αποφασίσει αν θα τα χορηγήσουν εκ του στόματος, εκ του πρωκτού ως υπόθετα ή ενδοφλεβίως. Και η κατάσταση μου θυμίζει τους πολιτικούς, που σφάζονται να αποδείξουν οτι η κρίση σήμερα δεν είναι οικονομική αλλά πρωτίστως πολιτική. Ή που σωθήκαμε με το κούρεμα αλλά είμαστε τόσο σωμένοι που τον Μάϊο θα χρειαστούν καμιά δεκαριά δις για τα επόμενα δυό χρόνια ( δηλαδή πώς θα παίζουμε του χρόνου ).
           Οι γιατροί λοιπόν είναι μπερδεμένοι κι ο ένας ακυρώνει τον άλλον. Ο θεμέλιο μάζεψε 54 μύρια από τις οικογένειες αλλά μετά το έριξε σε κάτι τερακοσάρια επιλεκτικά. Ο Βούρος έκανε την προεκλογική του καμπάνια με το γήπεδο και τους τρεις επενδυτές. Η όστρια άκουσε αμέσως την ανακοίνωση, που αυτός υπαγόρευσε μέσω του Σίμου του, και δίνει τα 300 χιλιάρικα. Ο Μελισσανίδης μάζεψε 50 μύρια κι αυτός, και πρακτικά αποκάλυψε ο,τι λέμε εδώ μέσα τόσο καιρό: 10 μύρια ( ή 5 αν θέλουμε να κυριολεκτούμε ) είναι υπεραρκετά για την Δ ή την Β εθνική, ανάλογα με το πώς βλέπει κανείς την ηθική / νομιμότητα. Για το γήπεδο είναι σίγουροι οι συμπαίκτες.
          Το σημαντικό όμως είναι τι λένε οι αρχίατροι. Η ΠΑΕ και η ερασιτεχνική. Που τραβάνε δική τους ρότα. Η ανακοίνωση της όστριας, καλεί τωρινούς αλλά και παλιότερους μετόχους να βάλουν χρήμα. Είναι όμως δυνατόν, από τους παλιούς μετόχους, να ξεχνάνε την Enic, την Netmed ή τον Ψωμιάδη; Ο Μάκης δηλαδή προτιμά να δώσει 80 μύρια αντί για 300 χιλιάρικα; Χώρια που δεν μίλησαν για την ερασιτεχνική. 23% έχει, δεν πρέπει να δώσει κάτι; Θα μου πείτε οτι δεν έχει. Σωστά κι αυτό ακριβώς λέω: Οτι στην ΑΕΚ το πρόβλημα είναι οτι έχει μετόχους που δεν γουστάρουν να βάλουν λεφτά είτε από διάθεση είτε επειδή δεν είναι μεγέθη. Και που σαν τέτοιο είναι η ερασιτεχνική, απλά παρλάρει και θέλει να πάει η μετοχή στο 0,3 για να γίνει άνοιγμα στον κόσμο. Δηλαδή στα μέλη της οργάνωσης, που δεν εμπιστεύεται τον λογαριασμό που θα ανοίξει για τον έρανο η εταιρεία αλλά πιστεύει οτι ο κόσμος θα πάει να τα δώσει σε άλλο λογαριασμό για να γίνει μέτοχος υπό την αιγίδα ΔΧ. Αυτό μου θυμίζει τον Βενιζέλο που προτρέπει τους καταθέτες να γυρίσουν τα λεφτά τους σε ελληνικές τράπεζες.
           Όπου όμως λαλούν πολλοί κοκόροι, αργεί να ξημερώσει. Και μπορεί ο Κασνακίδης να έκανε το γνωστό σκόντο στον Μελισσανίδη πέφτοντας στα 5 μύρια, αλλά εγώ έχω μπερδευτεί. Πού να πάω; Να δώσω στο θεμέλιο σαν επιλεγμένος πρώτης ή δεύτερης κατηγορίας; Να πάω στους supporters ( μην ακούτε τις φήμες για μπούκα του ΣΔΟΕ, ΔΕΝ είναι φήμες ); Να καταθέσω στον λογαριασμό του Δημητρέλου ή να πάω να αγοράσω μετοχές; Μιλάμε να μην ξέρεις πού να πρωτοπάς. Να θέλεις ανάπτυξη και οι αρχηγοί να ετοιμάζονται για εκλογές, που όμως μετά η συγκυβέρνηση άνετα ιδεολογικά μπορεί και να επιτευχθεί μεταξύ παρόντων στο ίδιο κόμμα και τέως παρόντων.
             Κι η πλάκα η μεγάλη, είναι οτι φοβούνται τα μεγέθη οτι τα λεφτά τους θα πάνε στο άπατο πηγάδι. Και το λένε κιόλας. Τέτοια προώθηση επιτελικού σχεδίου για να πειστεί ο κόσμος, που αυτός δεν φοβάται, δεν πρέπει να έχει ξαναγίνει. Όπως και η αποφασιστικότητα του πρόεδρου που θέλει να πάει πόρτα-πόρτα κι αυτό πρέπει να το επικροτήσουμε. Τα μέχρι τώρα δεν έχει γίνει τίποτα, διότι απλά κάνανε τηλέφωνα. Εξ άλλου και στα ΕΛΤΑ, το πόρτα- πόρτα είναι το πιο κερδοφόρο προϊόν.
            Οπότε λογικότατα η γενική συνέλευση πήγε για τις 28 του μήνα. Κι είναι γνωστό οτι όταν κάποιος είναι ασθενής, δεν περνάει μόνο αυτός κόλαση αλλά κι όλοι αυτοί που ζουν στον περίγυρο του. Και το καταλαβαίνω κι εγώ με μια γαστρεντερίτιδα. Κι έρχεται η δήλωση του Μελισσανίδη που συστήνει υπομονή. Και ψυχραιμία και ελπίδα. Το τρίπτυχο της μαλακίας μέχρι το ιατρικό ανακοινωθέν. Κι ενώ σαν λαός πιστεύουμε οτι ο νεκρός πάντα δεδικαίωται, οτι αι ιδέαι δεν αποθνήσκουσι παρά μόνο οι εταιρείες κι οτι όλοι αυτοί σήμερα που κάνουν τις επισκέψεις τις επιτρεπτές ώρες του επισκετηρίου, είναι κληρονόμοι και θέλουν αύριο κάτι να τσιμπήσουν από την συμπαράσταση που έδειξαν. Μπορεί βέβαια και να κάνω λάθος, αλλά κι ο πυρετός δεν με αφήνει και μένα να έχω καθαρό μυαλό.
          Υγ. Και η πλάκα είναι οτι θέλουν να ανανεώσουν το συμβόλαιο του Μανωλά. Ενώ ο άνθρωπος έδωσε για τα εισιτήρια αλλά και για πριμ. Θα τον αγοράσει κι από πάνω; Έλεος πια. Αν και ήδη εξυφαίνεται να τον αφήσει δανεικό. Ο Σουηδός θα παίξει άλλη  μια χρονιά.

9 σχόλια:

  1. Καλημερα
    23% εχει ο Χατζημουσιας
    35-38% ο κασνακιδης

    Συνολο ΑΝΩ του 55% σχεδον 60%

    Ποσα λοιπουν? Ε ας βαλουν το ποσοστο τους και βλεπουμε.

    Αυτο δεν φωναζουν αλλωστε?

    Να πληρωσουν ολοι αναλογα με το ποσοστο?

    Ξεκινα Χατζηβρωμα με το 23% που ειναι κοντα στα 2εκκ και μετα βγες και μιλα

    Και εσυ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΠΑ βαλε τα 2,8-3εκκ που αναλογουν στο ποσοστο σου.

    Τι 300 χιλιαρικα και εξυπναδες?

    Οσο για το ΔΜ sorry αλλα οχι 5εκκ αμφιβαλω αν θα βαλει 50 χιλιαρικα..

    Προς το παρων ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ δεν εχει βαλει ουτε ευρω και εχει και ολους να τον παρακαλανε.

    Το καταστημα εκλεισε κυριοι.

    Οποιος θελει ας το αποδεχτει.

    ΥΓ Ο Σουηδος ναι θα παιξει αλλον εναν. Για τον Αρβααμ ομως μην εισαι τοσο σιγουρος.
    5 εχει βαλει τιμη με 3,5 και ενα μικρο ποσοστο μεταπωλησης εφυγε..
    βαλε και αλλα 5 που ΗΔΗ απερριψε για τον Τζιμπουρ (θελει ακαταβετα 6..) και εισαι μεσα.
    Κοιταει και το Βελγο αλλα δεν τον δικαιωνει...

    Οσο για το συμβολαιο του κωστακη αυτα ειναι ΜΑΛΑΚΙΕΣ του Δημητρελου.
    Του ανθρωπου που κατεφερε να ξεπερασει- ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΟΝΤΩς ΚΑΤΟΡΘΩΜΑ- σε γραφικοτητα το αγαμιδη..

    Ρε δημητρελο κοιτα να πληρωσεις καμμια ΔΕΗ που πηγαν να σου κοψουν το ρευμα στο παρα ενα, που θες και ανανεωσεις συμβολαιων κακομοιρη..
    Που αμα σε γυρισουν αναποδα θα πεσει μονο χνουδι απο τις τσεπες..

    Αιντε ΓΛΑΣΤΡΑ ΤΟΥ ΑΓΑΜΙΔΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑ που εγινες και προεδρος.. και απορεις γιατι σε εφτυσε ο αμερικανος μετα..

    ΥΓ2 Τρεχω στη πειραιως. Εχουν μεινει κατι τσιγγινα κερματα (πεντε λεπτα και κατω) στο τασακι του αυτοκινητου. Ο καθενας οτι μπορει για τη τσεπη του Δημητρελου και τη σωτηρια της ΑΕΚ..

    Δημητρελο: 300 δεν ζητησες? 500 σου εστειλε.. Στειλε 200 ρεστα.

    Αιντε που σηκωσες και ανατρτικο με μανιφεστα..

    ΜΑΙΜΟΥ ΞΕΒΡΑΚΩΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλησπέρα,

    Δηλαδή θα θεωρηθώ γραφική ή/και χαζούλα αν μεταφέρω κατιτίς στον λογαριασμό; έτσι, για το γαμώτο; Έχοντας πλήρη συναίσθηση του γεγονότος οτι δεν είναι δικό μου το τσέκι, και οτι άλλοι έχουν κατακλέψει τα πάντα; Δεν είμαι νοσοκόμα ούτε γιατρός να νοσοκομήσω την κρίση της ομάδας και ούτε της χώρας. Σίγουρα δεν θα σωθούν με το δικό μου οβολό, αλλά δεν ξέρω.. θα ήθελα να συμβάλλω.

    Γιατί θέλω να συνεχίσω να πιστεύω οτι μπορεί να ξεκολλήσει η κατάσταση. Τί να κάνεις. Προτιμώ να σκέφτομαι θετικά παρά αρνητικά. Όχι χαζοχαρούμενα θετικά αλλά συνειδητά θετικά (Στο μόνο που τελώ χωρίς κουβέντα αρνητική στάση είναι ο Μπένυς ο χοντροκεφτές καταρχάς και όλο το συνάφι του κατ'επέκταση. Με αηδιάζουν, πως να το πω;).

    Και επίσης γιατί είναι και συναισθηματικό το θέμα. Αεκ είναι. Δεν είναι; Θα μου πεις, εκεί ποντάρουν. Όπως και εκεί ποντάρουν όλοι και όλα αυτές τις μέρες και για τα πάντα ωστε να κρατηθεί αυτή η χώρα όρθια έστω και με δεκανίκια. Αξίζει να κρατηθεί; αξίζει να κρατηθεί και η ομάδα; Αξίζει δεν αξίζει δεν μπορούν να ισοπεδωθούν πια και όλα. Έτσι θεωρώ. Κάπου πρέπει να μπει ένα φρένο και κάπου πρέπει να αναλάβουμε. Για όλα.

    Φυσικά μπορεί να είμαι και λάθος για πολλούς και μπορεί να είναι το πρέπον να φωνάζουμε και να διαμαρτυρόμαστε και να περιμένουμε τις αποφάσεις, να περιμένουμε συνεχώς να κανονίζουν άλλοι για μας. Άλλοι που είναι κλέφτες, λαμόγια, χωρίς μια στάλα ηθικής. Για μένα όμως, δεν το νομίζω. Αχ, πότε θα βγεί ένας με ένα μπαζούκας να καθαρίσει οριστικά την ατελείωτη βρώμα;

    Web Master Κώστα, άκρως ενδιαφέρουσα η προηγούμενη ανάρτησή σου. Εποικοδομητικότατη. Αλήθεια. Είχε και πλάκα συν τοις άλλοις.

    Στήβεν, περαστικά σου, καλή ανάρρωση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ SPOTLESS MIND: Ευαχαριστώ για τις ευχές. Είδα κι απόειδα με την τηλεόραση στο κρεβάτι κι έφερα δίπλα μου τον φορητό υπολογιστή.
    Χαζούλα, γιατί να θεωρηθείς; Ό,τι σου λέει η ψυχή σου θα κάνεις. Απλά πρέπει να σκεφθείς πού θα τα καταθέσεις: Στο θεμέλιο, στους supporters, στον λογαριασμό σωτηρίας ή στην ερασιτεχνική που σαν μέτοχος κι αυτή χρειάζεται χρήματα;
    Όπως είδες, ΑΕΚ = Ελλάδα. 4 παγκάρια πλέον για το κιτρινόμαυρο καλό μας και πια 30 κόμματα για το εθνικό καλό μας. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΚΙ ΕΠΙΔΟΤΗΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΣΤΟΥΡΝΑΡΑΣ ΘΑΝΑΣΗΣ15 Μαρτίου, 2012 19:06

    Στηβεν περαστικα.θα ηθελα κατ αρχην να μνημονευσω την προηγουμενη αναρτηση η οποια ειναι οντως αξιολογη και επιστημονικα καταρτησμενη.ειχα χρονια να δω μια τοσο εμπεραστατωμενη εργασια επανω σε αυτα τα αξιου λογου ενδημικα ειδη.προσωπικα αυτη την εποχη κανω μια εργασια σε ενα ειδος-στο κοντοπουτανο χαριτομενο-και οι αποψεις μου θα ελεγα ταυτιζονται με τα γραφομενα του εν λογου κηριου.θα σηνεχισω την εργασια μου με την ελπιδα καποια στιγμη να εκδοσω και γω ενα σηγγραμα αναλογο με του γραφοντα.οσο για τα αλλα τζαμπα καιει η λαμπα,νομιζουν οτι ο tiger οτι θα χορεψει τον χορο που θελουν.τοσο μαλακια τους δερνει,και δεν εχουν καταλαβει οτι εχουν να κανουν με το ΜΕΓΕΘΟΣ.και ΜΕΓΕΘΟΣ ειναι αυτος που οταν βλεπει τα ανακτορα του μπακινχαμ ρωτα ποσο κανουν,οπως εκανε ο αειμνηστος λατσης.για αυτο λοιπον δεν ασχολουμαστε με τους ανειπαρκτους αλλα μονον οταν το ΜΕΓΕΘΟΣ αποφασισει εαν αποφασισει να εμπλακει.μεχρι τοτε παρακολουθουμε το εργο ο καραγκιοζης σε νεες περιπετειες με το κολητηρι για προεδρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΣΤΗΒΕΝ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ.

    ΜΟΥ ΘΥΜΗΣΕΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΠΑΘΕΙ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ.
    ΓΙΑ 2-3 ΜΕΡΕΣ ΤΡΑΒΗΞΑ ΧΟΝΤΡΟ ΛΟΥΚΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ ΤΑΚΗ: ΠΑΙΔΕΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΕΜΑ. ΓΡΙΠΗ ΕΙΝΑΙ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΓΥΡΩ ΜΑΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΥ ΧΕΙΡΟΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΦΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΗ ΕΝΑΡΞΗ. Ο DIMI ΚΑΛΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ. ΤΟ ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΕΙΝΑΙ 8 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. τι πραξη να κανω?
    απλο ειναι
    θα πουλησουμε 8.000/50= 160 μινι διαρκειας παραπανω

    δηλαδη 50,160
    γι αυτο σκας?

    η θα παρουμε 21εκκ και 8 χιλιαρικα απο το μακη

    Ωχου μωρε κ εσυ, κατι κολληματα που εχεις ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προκρισαρα της Μπιλμπαο. ΤΗΣ Γνησιας ομαδας δηλαδη. Εναντι των κοκκινοκωλιδων.

    *Προταση καποιου μετοχου,ωστε οι αλλοι 9 μετοχοι να βαλουν το ποσον που επιθυμουν εις το δισκιον δεξιαν της εξοδου του Ιερου ναου.
    Και μαλιστα θα υπαρχει και ριτρα εμπιστευτικοτητας.
    Ρε δεν πατε να γαμηθειτε και να μας φερετε τα ρεστα,να παιξουμε κινο; Σας σκυλοβαρεθηκαμε.

    *Το βουνο απο λιπος και κοπρανα,ο Τουρκογλου δεν παρεστη στην κουβεντα περι των Γερμανικων αποζημιωσεων-οχι οτι θα γινοταν κατι δηλαδη. Εχουμε αλλες δουλειες τωρα. "Και με την νικη" ειπε τελειωνοντας τον γλοιωδη λογο του το χοντρο σφουγγαροπανο.
    Ελπιζει δηλαδη οτι θα καταφερει να νικησει στις "εκλογες" με τον εαυτο του να ειναι μοναδικος υποψηφιος. "ζητω η Δημοκρατια" ειπε πριν απο ολα.
    Μεχρι χθες λυπομουν τους τριγυρω γειτονικους λαους με τους Χομεινι και τους Κανταφι που τους ελαχαν.Εδω και ερκετο καιρο ομως,εχω αρχισει να τους ζηλευω.

    *Στην Κρητη,πατερας,ανεργος, αυτοκτονησε κατακπινοντας χλωρινη,ακρωτηριαζοντας τον εαυτο του και τελος-για να σιγουρευτει οτι δεν θα ξανα δει τον Τουρκογλου-απαγχονιστικε.
    Τι αλλο να κανει ο Χριστιανος; Τι σιγουρεψε.
    Ελιτ-φουκαραδες,στανταρ 2. Αιντε και τους φαγαμε.

    * 4 δελτια μου χαλασαν οι αλλοι οι κοκκινοκωλιδες της Μ.Σιτυ. Aκου 0-2 ημιχρονο. Ρε αντε γαμηθειτε και σεις και φερτε μας τα ρεστα να παιξομε pac-man

    ΑπάντησηΔιαγραφή