Δευτέρα 12 Μαρτίου 2012

ΕΤΡΙΤΩΣΑΝ ΟΙ ΛΑΖΑΡΟΙ ΕΣΧΑΤΩΣ

             Μετά τον πρώτο, που υπακούσας το " δεύρο έξω ", έδωσε μια άλλη προοπτική στην ζωή μας, είχαμε την προηγούμενη εβδομάδα τον κύριο Εμφιετζόγλου και την αναλυτικότατη πρόταση πάνω στην οποίαν εργάζονται πυρετωδώς οι σοσιαλδημοκράτες και οι χριστιανοδημοκράτες της χώρας ( για απλούς δημοκράτες δεν γνωρίζω ). Προχθές λοιπόν, μετά το ντέρμπυ, προέκυψε και ο Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος που ανακάλυψε τον τροχό. Και δεν πάω να τον χλευάσω σήμερα, αλλά να αναλύσω τις δηλώσεις του όσο κι αν σε όνομα Χριστοδουλόπουλος, θα προτιμούσα να άκουγα το
 " απορώ " ή το " τόση μοναξιά ". Και ξεκαθαρίζω οτι συντάσσομαι με τον αθλητή της αλογοτροφής σχετικά με την ποτάνα την κοινωνία και το κατεστημένο που ανακαλύφθηκε δια εκατομμυριοστή φορά.
               Που μάλλον θα πρέπει να ενθυμείται ο Λάζαρος, το πώς κατέβηκε από τας Σαλονίκας και ποιός πλήρωσε την μεταγραφή του με τα γνωστά ανταλλάγματα. Όπως επίσης θα πρέπει να μην λανθάνει της μνήμης του, το πόσοι αλλά και ποιοί παράγοντες της αλογοτροφής επιστρατεύθηκαν την περασμένη εβδομάδα για την ταμειακή διευκόλυνση της αθηναϊκής μπουγατσερί. Τι Γιαννακόπουλοι, τι Πολέμηδες, τι Βγενόπουλοι, τι Αλαφούζοι. Η ομάδα σου Λάζαρε, έχει παράγοντες κομουνιστάς κι εναντίον του κατεστημένου; Η ομάδα σου, δεν ανήκει στο κατεστημένο; Η ΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΚΑΘΕΣΤΗΚΕΙΑ ΠΡΑΞΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΒΟΥΛΗΜΙΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ; Που " ποτάνα ", μάλλον έχει κάποια άλλη κοινωνία. Το προπέρσινο νταμπλ, το κατακτήσατε με τις προσπάθειες του αντικαθεστωτικού Πατέρα;
                Θα μου πείτε τώρα, γιατί ασχολούμαι; Μα για να αναδείξω τον σάπιο χαρακτήρα του νεοέλληνα. Που κι η δαφνοστεφανωμένη αγωνίζεται εναντίον όλων, αλλά και η αλογοτροφή. Τους κυνηγούν θεοί και δαίμονες, κι αυτοί εκεί, να αντέχουν. Είναι αξιέπαινη η προσπάθεια τους αλλά και το ενδιαφέρον τους για το καλό της διοργάνωσης, που όταν βρίσκονται στο + 5 όλα είναι άψογα, αλλά όταν τα κατεστημένα τύπου Λειβαδιάς, ΠΑΟΚ και ΑΕΚ τους φέρνουν στο -4, τότε δίκαια πρέπει να ενημερώσουν τον κόσμο. Όπως κάνανε με τον τραυματισμό του Λέτο, που κρατήθηκε μυστικός μπας και πουληθεί το καλοκαίρι. Και που αν τα λέγαμε κι όλα καθαρά, τότε το κατεστημένο είναι ικανό για επιγονάτιες χονδροπάθειες,  κάτι που διέφυγε του Λάζαρου.
              Που του διέφυγε και κάτι άλλο. Το τι έγινε μετά τον αγώνα στη λεωφόρο Αλεξάνδρας και συγκεκριμένα στον κεντρικό σύνδεσμο της αλογοτροφής. Εκεί που παλιά ήταν αστυνομικό τμήμα. Που επιτέθηκαν τα ματ στα καλά καθούμενα κι αρχίσανε να ρίχνουν χημικά και να βαράνε όσους προσπαθούσαν να διαφύγουν. Κραυγάζοντας : " Σας γάμησε η ΑΕΚ, τώρα εμείς και την επόμενη εβδομάδα ο ολυμπιακός."  Γεγονός που έπρεπε να αναδειχθεί, καθότι ο σημερινός νταβατζής του κατεστημένου είναι γνωστός και κινητοποιεί κατά το δοκούν, από αστυνομία, διοίκηση της αλογοτροφής ( ψάχτε το ) αλλά και εφορίες για εισιτήρια. ΔΡΩΝΤΑΣ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΚΙ ΟΧΙ ΑΠΟΤΕΛΩΝΤΑΣ ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ.
                Που αν υπήρχε ομάδα Λάζαρε, δεν θα έχανε τις διαφορές. Διότι όπου μπορούσε η ομάδα σου, έκλεβε το αποτέλεσμα όπως τότε σε εκείνο το νεκρό πεντάλεπτο με τον Δώνη ή όταν δεν έκανε τίποτα για τα κομμένα δάχτυλα της κοπελιάς. Κι αυτά τα σουρεαλιστικά οτι "΄... ο κόσμος του ΠΑΟ δεν είναι πρόβατα...", τα ακούω βερεσέ. Όταν η ομάδα σου έχει σήμα το τριφύλι, κι όταν όλοι γνωρίζουν οτι το πρόβατο τρώει πολύ τριφύλι , δεν καταλαβαίνω την διαφοροποίηση σου από το πραγματικό γεγονός των οπαδών που πληρώνουν να σε βλέπουν. Εμένα δηλαδή που μου αρέσουν τα παϊδάκια, δεν είναι εύκολο να με πεις πρόβατο.
               Καταλαβαίνω βέβαια οτι το χιούμορ μου έπεσε σε επίπεδο δημοτικού, αλλά μάλλον κι εσύ δεν κατάλαβες τι είπες στη συνέχεια: "...αν γίνει κάτι κακό την άλλη εβδομάδα, μετά θα λέτε οτι δεν έχουμε ποδοσφαιρική παιδεία..." Έχετε; Πού την βρήκατε; Μέσα σε αυτό το κατεστημένο; Στο εξωτερικό έχουν; Γιατί δεν παίζεις εκεί; Προτιμάς να κάνεις τον αγωνιστή εδώ μέσα; Θέλεις να γίνεις βουλευτής σαν τον Ανατολάκη που τιμά το κοινοβούλιο μας όπως τίμησε και το ψωμί του με τον Κόκαλη;
            Αλλά αλλού είναι το θέμα μου. Τι " κακό " θα γίνει Λάζαρε; Για τους παίκτες, δεν έχω καμία υποψία. Κοτάρες είναι που sic προβάλουν τον επαγγελματισμό τους. Ποιοί θα κάνουν το κακό; Και τι μεγέθους κακό θάναι αυτό; Ποιούς καλείς Λάζαρε; Επειδή εσύ άκουσες το " δεύρο έξω ", τώρα θέλεις να πεις το " δεύρο έσω "; Θα ήθελες ένα ντέρμπυ σαν εκείνο της Ριζούπολης ή σαν της λεωφόρου με τον Ευθυμιάδη, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΤΙΜΩΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΕΝΟΧΟΙ.  Τι θέλεις Λάζαρε και υποδαυλίζεις την βία; Μια διακοπή του αγώνα, μια δικιολογία για την διατησία και το οφσαϊτ του Καφέ που εσύ το είδες με τα μοιρογνωμημένα μάτια σου; Και  μπράβο σου που είπες οτι " ...μας δώσανε ένα πέναλτυ που δεν ήταν...". Αν το είχατε βάλει με τον ΠΑΟΚ και μετά σαν γνήσιοι βάζελοι είχατε ισοφαρίσει, θα το έλεγες;
              Και δεν ψάχνω να βρω πολλά. Το πρόβλημα στην Ελλάδα δεν είναι η πιθανή έλλειψη ποδοσφαιρικής παιδείας για την οποία κόπτεται ο Λάζαρος. Αν μπουκάρουν οι φίλαθλοι θα το πούμε. Αν γίνει χειρουργείο, επίσης θα το γράψουμε. Αν πλακωθούν οι παίκτες, πάλι τα ίδια θα αναφέρουμε. ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ: ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΛΛΕΙΨΗ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΑΡΣΕΝΙΚΩΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ κι επειδή έχουμε γεμίσει αδερφάρες, αντί να κοιτάξουν οι αντιστασιακοί την ουσία, κατηγορούν όλα τα παραπλέοντα. Αναδεικνύοντας όλη την κακομοιριά του τυχαίου ισχυρού και του τυχαίου αδύνατου, εποχιακά. Και φυσικά, αν είχες παιδεία κι αν ήξερες πού παίζεις και με τι λεφτά πληρώνεσαι, τότε θα είχες βγάλει τον σκασμό και θάκουγες εκείνον τον μαύρο που παίζει μαζί σου :
 " ...πολλά λόγια, αλλά από πράξεις μηδέν...". Αλλά όταν δεν μπορείς και να σκοράρεις πέναλτυ στον Χαλκιά, τότε της κοντής ψωλής οι τρίχες της φταίνε. Και σωστά παίζεις στην αλογοτροφή. Φαντάσου οτι ένα στρουμφάκι παράγοντας σου, ίσα με τον μπάρμπα Στρουμφ στο ανάστημα, λέει οτι πηδάει. Του έκοψε από παντού ο θεός ( μικρά χεράκια, μικρά ποδαράκια κλπ ), αλλά τον προίκησε κάτω. Άστα ρε Λάζαρε. Δεύρο έξω κανονικά. Και μαζί σου κι εγώ. Το ξεκαθάρισα άλλωστε. Σε πάω αλλά πέτα την ρημάδα την φανέλα των γυναικωλουτών. Ή φόρα την σαν τον Κατσουράνη, που εκεί η διατησία υποστήριξε την ΑΕΚ και δεν τον πέταξε έξω. Ακόμα, δεν κατάλαβες τι γίνεται μέσα στην ομάδα σου; Και το κατάλαβες για έξω;

7 σχόλια:

  1. Ολοκληρη αναρτηση για ενα μαλακισμενο;
    Τι τον "χαιδευεις"; Μια αδερφη ξεκαλτσωτη ειναι.
    Ουτε που τον ξερω. Και μπορει να ειναι "καλος" μεχρι αιδιας. Η μεχρι βλακειας,καλυτερα.
    Γιατι,ειναι πολα τα "τυπακια" που το μονο που μπορουν να πουλησουν απο τον εαυτο τους-ελειψει ταλεντου ασφαλως ειναι η αφελεια και η γραφικη καλοσυνη.

    Σαν τον παραλυτο νοητικα ΓΑΠ,τον χαζοτερο της οικογενειας ο οποιος μπορουσε ναφερει ψωμι στο σπιτι της φαμελιας,μονο βγαζοντας τον πραγματικο εαυτο του.Δηλαδη πεφτοντας απο ποδηλατα και χανοντας την ακτη με το κανο.
    Οι μαλακες ειναι πιο χρησιμοι και πιο βολικοι απο τους εξυπνους.Γνωστο αυτο.

    Αντε λοιπον με το μαλακα που μιλα για κατεστημενο,ενω βρισκεται μεσα σε αυτο μεχρι το λαιμο.
    Παιρνοντας ενα σκασμο λεφτα,για να κανει κατι που μπορουν να το κανουν σχεδον ολοι. Δηλαδη να ριχνει στραβοκλωτσιες σε μια μπαλα.

    Κατεστημενο εισαι εσυ ρε παπαρι,που πληρωνεσαι οσο 100 παραγωγικοι ανθρωποι μαζι.

    Και αν δεν ειναι αυτος κατεστημενο-η ομαδα του δηλαδη-τοτε ποιος ειναι; Ολυμπιακος; Μα αυτος ειναι που εχει βγει στα "καγκελα" χρονια, με πρωτεργατες καατι κεραταδες Σαββες και πουλανε το παραμυθι της αυτοθυματοποιησης.

    Και αφου ουτε ο μεν ειναι,ουτε και εσυ μαλακολαζαρε,τοτε ποιος ειναι το κατεστημενο;
    Αν δεν φταινε κυριως η ΝΔ και το ΠΑΣΟΚ, για το χαλι και την χρεωκοπια,ποιος φταιει; Ο Βεργης, η ο Λεβεντης;


    Εκτος και αν η ΑΕΚ λειτουργει αρμονικα με το κατεστημενο,το οποιο,ειπαμε,το "καταγγελετε" και εσεις τα τριφυλια και οι αλλοι με τις δαφνες.

    Βρε αντε να γαμηθειτε κοπροσκυλα.Μετριοι ανθρωποι και κακοι παικτες. Σας βαρεθηκαμε τοσα χρονια. Λουγκρες. Πισω απο τα φουστανια καποιου φοβου η καποιας δικαιολογιας συνεχεια. Μαλακισμενα.
    Πλουσιοπαιδα-σκατοπαιδα με μαυρα και κλεμενα λεφτα.
    Που εχετε και αποψη για κατεστημενα και διαπλοκες.
    Ενω ειστε μεσα σε αυτα.
    Που κανονικα θα επρεπε αντι να μετρατε τα αργυρια σας στην τραπεζα,να πλενετε σκαλες,η να μαζευετε πορτοκαλια.

    Σε αγορασε ο Βγενοπουλος οπως αγοραζει μια νοικοκυρα ενα κιλο κρεας,απο τον χασαπι.Μαλακα. Και σε πεταξε εκει στα τριφυλια. Res εισαι δουλακι. Αντικειμενο.

    Και μια χαρα σε εστειλε εκει.Αν σε πεταγε στο Θρασυβουλο η σε καμια Δοξα,ενταξει,να φωναξεις.
    Αλλα μεσα στο κατεστημενο. Μεσα στη μποχα εισαι μαλακα.
    Επειδη οσοι δουλευουν μεσα σε βοθρους εχουν συνηθισει τη βρωμα,σημαινει οτι δεν βρωμαει ο τοπος;

    Σιγα το προσωπο και σιγα την προσφορα.
    Αντε γαμηθειτε παραλυτα που σας παιρνει και ο κοσμος στα σοβαρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημερα,
    Δικιο εχει ο Χρηστος ολοκληρη αναρτηση για ενα μετριο παικτη?
    Σιγα τα ωα.

    Εχουμε και εμεις τετοιους ΜΠΟΛΙΚΟΥΣ να ασχοληθουμε.
    Γιατι δεν πιανεις τους δικους μας?
    Τον 'αντε μην ανοιξω το στομα μου'ας πουμε που μια χαρα εφαγε φραγη στοματος μολις επεσε το 500αρικο?
    Γιατι δεν ανοιγεις το στομα σου ρε μεγαλε αρχηγε?
    Φοβασαι κατι?
    Δε μπορεις?
    Η εισαι μπουκωμενος να μετρας τα ευρω?

    Απλα τους επεσε βαρυ γιατι με ενα πρωταθλημα θα επαιρναν και κανα φραγκο παραπανω και κανα συμβολαιο.
    Βλεπεις οτι οι τελειωμενες παλιοσειρες (καραγκουνης κωστακης κλπ) δεν μιλανε μιας και τη μπαζα τους προλαβαν και την εκαναν.

    Οι χριστοδουλοπουλοι που θα ξαναβρουν συμβολαια?Προσοχη δεν λεω συμβολαια των 500+, αλλα συμβολαια γενικως..

    Ο τσιπρας που αλλου εκτος απο την ΑΕΚ θα κονομαγε 500 στα 35-37 για δυο σαιζον, να κοροιδευει το κοσμο και να κανει το ΡΟΥΦΙΑΝΟ του προεδρου?

    Θα του τα εδινε ο Μπαοκ ο Αρης η ο Εργοτελης?

    Οποτε ορθως βγηκε και αυτος και ειπε συμφωνα με το μυαλο του, τη πικρα του. Τοσο φτανει τοσο λεει. Ο καθενας με το IQ του.
    Αμα εισαι IQ Ραδικιου βλεπεις τον Βαζελα εκτος κατεστημενου.
    Η τον ανθρωπο μας να γινεται χαφιες και μετα παλι αφισα σε καποιο δωματιακι της μποχας και του μπαφου.
    Σαν το Κιατο ενα πραγμα.

    Θα παρεις ποτε σοβαρα ενα Κιατο? ΟΚ εκνευριζεσαι εκεινη τη στιγμη αλλα ασε το μαλακα στη μαλακια του.

    Εδω εχει ξεκινησει ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΑΣ απο το 'προπονητη' μας..

    Δεν ξέρω αν θα είμαι προπονητής και την νέα χρονιά. Έχω συμβόλαιο, αλλά δεν είναι σίγουρο αν μείνω. Έχω οικονομική ρήτρα, αλλά αν δεν με θέλει η διοίκηση εγώ φεύγω δίχως να επιβαρύνω την ΑΕΚ ούτε ευρώ.

    1) Ρε ηλιθιε αυτη τη στιγμη δεν θα υπαρχει ΑΕΚ ουτε για τα play off. Σε 17 μερες θες 8 εκκ και ο ....Δημητρελλος εκανε πανστατια και μαζεψε ΟΥΑΟΥ!!! 100 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ...
    Πια νεα χρονια? Τι διαολο βαζεις και πινεις μεσα στον αγιασμο?Σε κερναει ο κυρ-Μιχαλης αυτα που παιρνει και γραφει την Τροχανιαδα?

    2) Καλα αμα εχεις κανει συμβολαιο με τον αγαμιδη ΕΔΕΣΕΣ.. Ρωτα καμμια 100αρια που εχουν κανει συμβολαια να δεις προκοπη.Παικτες προπονητες υπαλληλους προμηθευτες κλπ κλπ.
    Ειδικα αμα εχεις και ρητρα (μη χασουμε το κελεπουρι) εισαι 100% ασφαλης.. ΗΛΙΘΙΕ

    3)Αν ειναι το ευρω το προβλημα να στο δωσω εγω μεγαλε, αρκει να μας αδειασεις τη γωνια. Και παραπανω αμα θες αρκει να σταματησουν τα καραγκιοζιλικια με τους αγιασμους τις εικονες στις φανελες και τα κομποσχοινια. Γιατι εδω ειναι ομαδα οχι η μητροπολη.

    Βεβαια δεν φταις εσυ που εισαι ΝΟΥΜΕΡΟ. Αυτοι που σε φερανε φταινε.
    Γιατι τετοιο 'προπονητη' (τρομαρα σου θες και να σε λενε προπονητη) βαζω και το Δελλα η το Φουλη.
    Μιας και ειναι αραχτοι στο παγκο να κανουν και καμμια δουλεια.

    Και κοψε αυτο το παραμυθι με τις ακαδημιες τους νεους και τις παπαριες.
    Αμα δεν σε ξερει καποιος ΤΙ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ εισαι θα νομιζει οτι κοντραρεις το Βεγκερ στα καλυτερα του και κατεβαζεις μεσο ορο κατω απο 20 την ομαδα.
    Αιντε ΜΑΛΑΚΑ που σε σφαλιαρωσε ο Αναστοπουλος με τον ΟΦΗ μεσα στην εδρα σου, ο Ρουλης στη χειροτερη δεκαετια του και κατι Δοξες με κατι Δωνηδες και βγαινεις και μιλας.

    Αλλα εδω μιλαει ο Λαζαρος δεν θα μιλησεις εσυ? Εκει καταντησαμε.
    Να εχει λογο στην ΑΕΚ (και ως προπονητης μαλιστα) ο.... Κωστενογλου...

    Που οταν ηταν ως παικτης στην κανονικη ΑΕΚ ΟΥΔΕΙΣ ασχολιοταν με το γραφικο..

    Τωρα εγινε φιρμα και ο ....Κωστενογλου..

    ΡΕ ΟΥΣΤ

    ΥΓ Αναπαντητες λεει κανουν στο Νοτια. Δεν το σηκωνει δηλαδη η τελειωσαν οι μοναδες στο κινητο του Δημητρελου??
    500 κλησεις να κανετε σιγα μη το σηκωσει.
    Οταν το σηκωσει θα σας στειλει κανα 50αρικο και πολλα ειναι..

    ΥΓ2 Τα λεφτα Δημητρελο που πηρες (τα 500) ΤΙ ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ? Γιατι για ΑΛΛΟ ΛΟΓΟ στα εστειλαν τη περασμενη Δευτερα και αλλου πηγαν.
    Και εχει το ΘΡΑΣΟΣ να ζητας συμμετοχη?
    Υπομονη που λεει και ο tiger. Θα κανεις ομως μεγαλη γιατι απο εκει ΔΕΝ ΞΑΝΑΒΛΕΠΕΙΣ φραγκο..
    Γιατι αυτος που στελνει swift το κανει για ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ λογο, εσυ τον γραφεις κανονικα.
    Οποτε ξερεις τι θα παρεις στο μελλον ετσι?
    Αν δε ξερεις ΡΩΤΑ ΤΟΝ ΑΓΑΜΙΔΗ που τα κανονισατε ΠΑΡΕΑ τα φραγκα..

    ΛΑΜΟΓΙΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Διαφθορα εκ των εσω στη Τροχανιαδα κανει ο ΦΙΚΟΣ-ΔΗΜΗΤΡΕΛΛΟΣ-ΠΡΟΕΔΡΟΣ.

    Ειδε καποιο ονειρο (μη με ρωτατε ποιο) και βγαζει λεει διαρκειας 50 ευρω για 5 ματς..

    1)Εδω ρε μεγαλε δεν ειδες φως με 10 ευρω για ενα ματς θα δεις με 50 για 5? 14270 εκοψες προχτες ΜΕ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ μεσα. Διαβαζεις Ψ-ΩΡΕΣ που γραφουν για 20 και 25 χιλιαδες και παιρνεις πανω σου?
    Καλα να μετρας ΔΕ ΞΕΡΕΙΣ προφανως, τις επιστροφες δεν τις ειδες?

    2) Εισαι τοσο σιγουρος οτι θα παιξεις play off? Γιατι ενα πουλακι στα γαλλικα λεει οτι αν δεν εχεις αδεια στις 30-3 τοτε θα παιξεις στον Αλιμο beach soccer. Εχεις και επιλογη το Σχοινια παντα.
    Το πουλακι μιλαει ΚΑΙ ελληνικα στην Ουεφα. Το ξερεις???

    3) Οταν μαζευεις 14270 με το Βαζελο, ποσα περιμενεις να κοψεις με το Παναιτωλικο? 2000? 3000? 5000?

    4) Οταν το εισητηριο ανα ματς με το διαρκειας ειναι 10 ευρω το κανονικο ποσο θα εχει? 15 ευρω? 12 ευρω?
    Ενα βρωμικο μια κοκα κολα και 3 χαρτοπετσετες??

    5) Με το 50αρικο διαλυεις τελειως τις 10,000 οικογενειες που ειναι με το 3000 αρο στο χερι εοιμες.
    Και τις υπολοιπες 600,000 με το 100αρικο.
    Ολοι με τα λεφτα στο χερι ειναι και πας και κανεις τετοια κινηση..
    Και υποχρεωνεις το κυρ-Μιχαλη να γραψει νεο λιβελο 79 σελιδων.
    Ξερεις τι υπολογισμους πρεπει να κανει παλι?
    Και τι πρεπει να πιει για να τα γραψει?

    6) Εισαι απλα ΗΛΙΘΙΟΣ (το μονο σιγουρο) Η ΚΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟΣ?

    Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το κατεστημενο μιλαει για το κατεστημενο η νεα καραμελα των φασιστων δλδ των νταβατζιδων.Ειναι προφανες οτι ο βαζελας παει να φτιαξει κλιμα για το ντερμπι μπας και παρει κανενα φραγκο γιατι το πρωταθλημα παει πεταξε το πουλακι.Γιατι δεν κανουν μια προσκληση στον "γιοργακη" εκει να δεις πως θα γεμισει το οακα,ολος ο "Συριζα" και η "Χρυση Αυγη" εκει θα ειναι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Διαβαζω αυτα που ειπε ο Ντανιελ για τους μικρους και πραγματικα μου σηκωνετε η τριχα,δεν εχουν χωρο λεει να κανουν προπονηση και πανε απο δω και απο κει...
    Και τα ιερα εδαφη στο Νικος Γκουμας τι διαολο τα εχουμε εκει?
    εκει στην οργανωση δεν σκεφτονται κατι για να βοηθησουν?
    ειναι αδυνατον να μαζευτουν καποια ατομα (ολοι ανεργοι ειμαστε,μας εχει φτιαξει μια χαρα η "πρασινη αναπτυξη") και εθελοντικα η μη (ας δωσουν εισητηρια αφου δεν υπαρχει χρημα,60 χιλ. χωραει το ρημαδι το οακα)να καθαρησουμε το χωρο και να φτιαχτουν 2 γηπεδακια 5χ5 η 8χ8 με πλαστικο να προπονουντε οι μικροι.Ποσα χρηματα στην τελικη χρειαζονται για να φτιαξεις δυο παγκους,δυο τερματα και ενα πλαστικο χλοοταπητα για ενα γηπεδο 5χ5?αντε και μια καντινα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τι ειναι αυτο παλι με το-φερομενο- πριμ του Στεφανου;
    Τι μαλακιες και καραγκιοζιλικια ειναι αυτα;
    Δηλαδη εδω μιλαμε οτι ενω βλεπουν τον πεινασμενο οτι ψαχνει για κουλουρι,βρισκεται ενας και του ταζει καινουρια κορδονια;

    "Μυστικα πριμ"; Που ακουστικε; Τι εισαστε; Μυστικοι πρακτορες;
    Η μαλλον νυστικοι πρακτορες;
    Και αυτος ο Δημητρελος τι κανει εκει μεσα; Τον τροχονομο;
    Αφου ακουσε απο τον ΑΕΚαρα τον Στεφανου για το μυστικο πριμ,επρεπε στο επομενο δευτερολεπτο να του πει: "βαλτα στον κωλο σου".

    "τρελος ΑΕΚτζης" λεει ο αλλος ο Μποβαλης για τον αλλον τον Στεφανου. (ολο και νεα ονοματα ξεπηδανε απο το Αρλεκιν που τελειωνει)
    Τρελοι και χαμενοι εισαστε και οι δυο. Αντι να του τα τριψεις στη μουρη,καθεσαι και μου τον εκθειαζεις κι'ολας.
    Χαιβανια. Λουστροι.

    Που ηταν ο "τρελος" ΑΕΚτζης οταν η ομαδα επαιζε κεκλεισμενων με τον ΟΦΗ; Δεν ξερει οτι ειναι απληρωτα ολα,ακομα και η ΔΕΗ και το νερο στα Σπατα; Δεν υπαρχει απληρωτος κοσμος στην ΠΑΕ; Δεν ειναι "ΑΕΚ" αυτα; Ειναι κατι αλλο;
    Τι ειναι "ΑΕΚ" ρε θεοχαζοι; Μονο τα δυο ντερμπυ;
    Τι πριμ να δωθει; Τα εχουμε ολα λυσει και σηκωσαμε καμια κουπα;
    Στον ΠΑΟΚ εισαστε,στον Αρη, η στον Πλατανια;

    Και τελος παντων επρεπε να πει πριν τον αγωνα δημοσια: "Εαν κερδισουμε τον αγωνα, το πριμ των "ταδε" χιλιαδων ευρω,θα παει κατευθειαν στο "ταδε" παιδικο χωριο,η θα γινουν κουβερτες και μακαρονια,τωρα που ο κοσμακης τρεμει και πειναει.
    ΕΑΝ ειχες,η εχεις σκοπο να δωσεις την κατοσταρα.
    Εκει θα σε πουν ολοι μαγκα. Και μαζι και τους παικτες. Και αρα ολοκληρη την ομαδα.
    Ετσι "ανεβαινεις". Οχι,με λουστραρισματα της πουτσας.
    Οχι με πριμ που ταζονται,"ανωνυμα" και μετα "επωνυμα" ξαναχανονται" για να ξανασυζητηθουν αργοτερα και στο τελος μια τρυπα στο νερο.

    Εδω ο κοσμος καιγεται και το μουνι χτενιζεται.
    Αι στο διαολο ολοι για την λεζαντα,παλιομαλακες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή