Παρασκευή 9 Μαρτίου 2012

ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΕΣ

             Είναι σημαντικότατο το οτι έληξε η σιγή ασυρμάτου του " θεμέλιο 21". Που πραγματικά τάραξε τα νερά με την πρόταση του: 10 χιλιάδες επιλεγμένες οικογένειες από 3000 ευρώ ίσον 30 μύρια και άλλες 40 χιλιάδες από 600 ευρώ, συνολικά σουμάρουμε 54 μύρια. Αν μάλιστα προχώραγε και η πρόταση του sugar  για τα " δέκα έκαστος " , τώρα θα είχαμε 104. Που μαζί με τα 80 που θα πάρει ο Οικονομόπουλος από τον Μάκη, φτάσαμε τα 184. Άρα, όπως είπε παλιότερα κι ο φελλός, λεφτά υπάρχουν. Και ποιός αντιλέγει; Ούτε καν εγώ που είμαι μουρτζούφλης, άπατρις αλλά μαινόμενος αντιρρησίας. Που θεωρώ οτι το δύσκολο είναι να μαζευτούν τα λεφτά. Πηγαία, όχι με ΔΝΤ.
              Η πρόταση όμως του " θεμέλιο 21 ", εμπεριέχει κάτι που με χτυπάει σε κάποια ευαισθησία μου. Βλέπετε ως παλιός αριστερός, δεν ανέχομαι εύκολα την κρυφή και ύπουλη ταξική διαίρεση που επιχειρεί η δύναμη της αντίδρασης που ακούει στο όνομα Τροχανάς. Και εξηγούμαι: Από τις 600 χιλιάδες κιτρινόμαυρες οικογένειες, με ποιό κριτήριο θα επιλεγούν οι 40 και οι 10 που θα σπεύσουν να δώσουν τα χρήματα; Με βάση την φορολογική τους δήλωση, με βάση τους λογαριασμούς της ΔΕΗ και τα εμπεριεχόμενα χαράτσια - δηλαδή με βάση τα τετραγωνικά των οικιών τους - ή με βάση αποδείξεις αγορών σουβενίρ από τα πολυκαταστήματα της ΑΕΚ; Πρέπει να μάθουμε ποιό είναι το κριτήριο της επιλογής. Κι επιμένω πολύ σε αυτό, διότι δεν μπορείς να αφήνεις κύριε δεξιέ Τροχανά για πλάκα 550 χιλιάδες οικογένειες που θα ήθελαν να πληρώσουν αλλά δεν εκπληρώνουν τα κριτήρια επιλεκτικότητας. Χώρια που και η ΑΕΚ πιθανώς να στερείται επιπλέον πόρων.
               Αυτά είναι τα έργα και οι ημέρες της δεξιάς που ξαναβγήκε από το χρονοντούλαπο της ιστορίας και τώρα επιτίθεται ακόμα και στην ομάδα μας. Θα χωρισθούν οι Αεκτζήδες σε επιλεγμένους και σε μη; Κι αν ένας επιλεγμένος δεν θέλει να πληρώσει κι ένας μη επιλεγμένος θέλει, τι θα γίνει τότε; Χώρια που θα έχουμε και πρόβλημα προσέλευσης στο γήπεδο. Που σίγουρα θα παρίστανται οι επιλεγμένοι 50 χιλιάδες, αλλά το ΟΑΚΑ χωράει κι άλλους 20 χιλιάδες που θα έρχονται με τη λέζα οτι δεν είναι επιλεγμένοι. Και θα κινδυνέψει το " λαϊκόν " του ποδοσφαίρου με πιθανές αντιπαραθέσεις μεταξύ των τάξεων των οπαδών. Ήδη έχουμε τρεις: Τους επιλεγμένους των 1000 ευρώ, τους επιλεγμένους των 600 και τους μη επιλεγμένους.
              Κι αυτή η δεξιά δεν σταμάτησε εδώ. Χτύπησε και μεγέθη. Επέλεξε ακόμα και από την παρέα του 2004. Πέταξε στα σκουπίδια τον Τάκη, τον Κούλη, τον Μάγειρα, τον Κουμπάρο, τον Θανόπουλο  και συγνώμη αν ξεχνώ και μερικούς άλλους, ονομάτισε κουμπάρες τον Οικονομόπουλο και τον Ντέμη, δεν έλαβε υπ' όψιν του τον Κασνακίδη με το 38%, κι επέλεξε τους 4 +1 και φυσικά τον εαυτό του που κατέχει μια ολόκληρη μετοχή. Κι επιχειρεί ταξικό διαχωρισμό στην διοίκηση αλλά και στις κιτρινόμαυρες οικογένειες.
              Είναι να μην με πιάνουν οι ευαισθησίες μου; Σε μια ΑΕΚ και σε μια Ελλάδα που ψάχνουν απεγνωσμένα την ενότητα, να εμφανίζεται ο " θεμέλιο 21 " και να λειτουργεί σαν τροχός που κόβει το δέσιμο που έχουμε όλοι μας. Όχι κυρίες και κύριοι. Η αριστερά δεν μπορεί να το δεχτεί αυτό. Διότι υπάρχει κι άλλο πρόβλημα. Πού θα κάτσουν οι επιλεγμένοι δέκα χιλιάδες των χιλίων ευρώ; Και δεν δέχομαι φτηνές απαντήσεις τύπου " όπου αγοράσει εισιτήριο. " Κι άλλα λεφτά; Οι επιλεγμένοι - επιλεγμένοι πρέπει να κάτσουν στη Ρ1 και στη Ρ2. Έλα όμως που δεν χωράνε. Όπως βέβαια δεν χωράνε σε αξιοπρεπείς θέσεις και οι επιλεγμένοι β' κατηγορίας. Σας μιλώ για σοβαρότατα θέματα αυτήν την στιγμή κι αποδεικνύω την προχειρότητα του εγχειρήματος. Και το λέω ήρεμα μήπως το θεμέλιο προλάβει και διορθώσει την επερχόμενη ταξική αδικία.
               Διότι τα πράματα είναι απλούστερα. Οι 600 χιλιάδες οικογένειες να θεωρηθούν ίσες μεταξύ τους αλλά και απέναντι στην ΑΕΚ, και να καταβάλουν μόλις 100 ευρώ. Τοιουτοτρόπως, ούτε ταξικούς διαχωρισμούς έχουμε , ούτε καχύποπτα βλέμματα εντός του γηπέδου. Η δε ΑΕΚ αποκτά 60 μύρια. Έξι παραπάνω που όμως φέρνουν την σούμα στα 190 κι απομακρύνουν ακόμα περισσότερο τον κίνδυνο της ΟΥΕΦΑ. Πώς θα κάθονται οι ίσοι των 100 ευρώ στο γήπεδο; Ανάλογα με το εισιτήριο που θα αγοράζουν. Σχεδόν μηδαμινό ποσό θα έχουν δώσει για την σωτηρία της ομάδας κι άρα θα έχουν χρήματα  για να αγοράσουν την θέση που θέλουν να κάθονται. Κι επειδή η πρόταση μου είναι άκρως ρεαλιστική, όλοι και όλες μπορείτε να καταλάβετε τον λόγο που διεγράφην τότε παλιά από το κόμμα.
              Και θέλω να κάνω κι άλλη μια ξήγα. Από τα 190 της σούμας, το 10% θα πάει στην ερασιτεχνική με μόνη υποχρέωση της να επιστρέψει το παραπανίσιο 13% που κατέχει για να έλθουμε και στα κλασσικά νόμιμα επίπεδα. Κι αυτό το ποσοστό που θα χαρίσει η μάνα στην κόρη, να παραμένει καβάτζα για το μέλλον - αδιάθετο δηλαδή - διότι αν ξανακυλίσουμε σε χρέη από πιθανά λάθη, να μπορεί ανά πασα στιγμή να πουληθεί και να εισρεύσουν χρήματα ξανά στην σπάταλη κόρη. Καταλαβαίνω οτι τα ακούτε αλλόκοτα όλα αυτά, διότι έχετε χάσει την εμπιστοσύνη σας στους μπροστάρηδες. Κανένα πρόβλημα. Της προσπάθειας και της διαχείρησης των χρημάτων, μπορεί να την αναλάβει ο Μαρινάκης, που σιγά σιγά θα γίνει Αεκτζής. Τι, μόνο την αλογοτροφή θα διοικεί; Και λεφτά έχει άρα δεν θα θελήσει δολιοφθορά, αλλά κι ο sugar θα είναι εκεί για να τον ελέγχει. Πουθενά δεν κάνω λάθος αφού είναι γνωστό τοις πάσι ΟΤΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΔΙΕΛΥΣΑΝ ΤΗΝ ΑΕΚ.            

25 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΒΡΕ ΚΑΙ ΤΡΕΛΑΘΗΚΑ ΑΠΟΨΕ. Ο ΣΕΡ ΚΑΠΟΤΑΣ, ΜΠΕΡΔΕΨΕ ΤΗΝ ΤΣΙΧΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΕ ΛΑΘΟΣ ΜΕΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γω πολυ τη χαρηκα τη νικη της μπιλμπαο ας κλασουν οι αγγλοι να βγαλουν τις καποτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και γω πολυ τη χαρηκα τη νικη της μπιλμπαο ας κλασουν οι αγγλοι να βγαλουν τις καποτες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Μαρτίου, 2012 00:29

    κάθε φορά που η Marketing united, οι γαύροι του νησιού, κάθεται στο παγωτό χαίρομαι ιδιαιτέρως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Σαν αλλος Σολων μας ηρθε ο Μηχαλας.
    Τι νομιζεις,οτι πανε χαμενες οι γνωσεις απο τα βιβλια που καταβροχθιζει στο κρεβατι,μαζι με το τιλιο;
    Ειπε να τις εφαρμοσει 2.600 χρονια μετα.
    500μεδιμνοι, 300μεδιμνοι,(η ιππεις) 200μεδιμνοι (η ζευγητες),και τελος οι θητες (κατω των 200 μεδιμνων)

    Τα ιδια γινονταν και επι Ρωμης. Στο Κολοσσαιο υπηρχε διαζωματικη διαστρωματωση. Χαμηλα,διπλα στον αυτοκρατορα, οι μεγαλοκλεφτες, πιο πανω οι κλεφτες μεσαιου τυπου, πιο πανω απο αυτους οι μικροκλεφτες και στο τελος,στα ψηλα και απομακρα οι κλεμενοι.

    Ασχετο: μου θυμισε την επιθεση του κητους στην "χτισμενη επιφανεια"οπως ειπε με χαρακτηριστικο μισος.
    "θα βαλομεν εναν φορο στην χτισμενη επιφανεια,με κοινωνικα κριτηρια, ο οποιος θα εισπρατεται μεσω των λογαρισμων της ΔΕΗ" ταδε εφη Κτηνος.
    Αλλη δηλωση: "ειναι γνωστο οτι την περιουσια του ο Ελληνας την διατηρει σε οικιστικη μορφη. Σε ακινητα."
    Τριτη δηλωση: "ολοι ξερουμε οτι οι Ελληνες εχουν πολλα χρηματα κατω απο το στρωμα...σε σεντουκια.Αυτα τον καλουμε να φερει στην τραπεζα"

    Πως σας φαινεται το "βουνο απο λιπος και κοπρανα" οπως λεει και μια ψυχη;

    Τελος παντων. Μην ανεβασω πιεση νυχτιατικο.
    Συνεχιζουμε με το ονειρο του Μηχαλη Louther King: "i have a dream...to see all the beloved funs of our honored club to be together again.In the same place by a diferent tikets..."

    Εφ'οσον με φεουδαρχικα κριτιρια ξεκινησε να διαστρωματωνει πολιτικα την Αθηναικη πολιτεια ο Σολων,το ιδιο ειπε να κανει και ο Μηχαλης ο Τροχανιωτης,απο το γενος των Σταφυλοκοκαιων.
    Οι εχοντες golden card δηλαδη οι goldenmedimnoi,θα καθονται πλησιον του Αυτοκρατορος, ο οποιος θα φερει χρυσο στεμα, πορφυρα και κηρυκιον.
    Καταπακτη με κρυμενο λεοντα θα εβρισκεται εμπροσθεν της μιας εστιας και αλλες δυο κρυφες παγιδες με αλιγατορες πλησιον των θεσεων αρ. και δεξι χαφ αντιστοιχα.
    Ο δε-εκαστος- διαιτητης θα αγωνιζεται φοροντας ακανθινο στεφανο.

    Αρματοδρομιες στο κουλουαρ του στιβου, ατραξιον με νανους και πορνες κατα την αναπαυλα,εις τον αγωνιστικο χωρο,καθως και κληρωτιδες,αμα τι ληξη καθε αγωνα δια τρεις τυχερους που θα εχουν την ευκαιρια να πλυνουν και αρα να δολοφονησουν τον Αυτοκρατορα στα λουτρα του.
    (οι αποτυχοντες θα φυλασονται δια διαμελισμο εις επομενο ευθυς εντος εδρας παιχνιδι)

    "Φιλοι ΑΕΚ" "Φιλοι Ενωσης"
    "φιλος Πλατων,φιλος Σωκρατης, φιλτατη δ'απαντων η κορη του γειτονα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μετά την Βασιλεία και την Μπενφίκα ηρθε κι η Μπιλμπάο να αφοδεύσει στο Ολντ Τράφφορντ.
    Η λέξη Τράφφορντ προέρχεται απο τον παλιό Αγγλικό όρο (Old English) fish trap ford πού αργότερα, στα μοντέρνα Αγγλικά, συντμήθηκε σε Trapford και εν συνεχεία σε Trafford.
    Τώρα τί είναι το fish trap ford?
    Ειναι μιά παλιά Βρεττανική τεχνική ψαρέματος (πού χρησιμοποιείται ακόμα, και την έχω δεί και ζωντανά στην Β. Σκωτία) σε ποτάμια αλλά και σε θάλασσα όπου ένα πέρασμα τού νερού, συνήθως ανάμεσα σε βράχια χρησιμοποιείται ως παγίδα αναγκάζοντας ομάδες ψαριών να περάσουν απο κεί (αφού οι ψαράδες έχουν μπλοκάρει τα άλλα περάσματα) και να ψαρευτούν με μεγάλες απόχες στήν έξοδο τού περάσματος.
    Σε ποτάμι η μεθοδος αυτή σπάνια εμπεριέχει κινδύνους, αλλά σε θάλασσα είναι συχνά επικίνδυνη αφού για να βρεθεί το ανοιγμα αυτό ανάμεσα σε μεγάλα βράχια πρέπει να επιλεχθεί μιά απόκρημνη και άρα επικίνδυνη ακτή. Ο επιπλέον κίνδυνος είναι ότι ο ψαράς (η οι ψαράδες) είναι αναγκασμένος να στέκεται με κίνδυνο τής ζωής του πάνω σε βράχια με την τεράστια απόχη και να προσπαθεί ακροβατώντας να πιάσει τα ψάρια πού περνούν χωρίς να τον παρασέρνουν τα κύμματα πού σπάνε στα βράχια και χωρίς να γλυστρήσει και να πέσει στο κενό.

    Προφανώς σήμερα στα Μάντσεστερ τα...ψάρια πέρασαν γαμιώντας κι οι ψαράδες είναι στον πάτο τής θάλασσας μαζί με τίς απόχες. Αλλά και τίς τσίχλες.
    Viva los Bascos!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Χαίρομαι πού δεν είμαι ο μόνος πού δεν γουστάρει την Γιουνάιτεντ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερα,
    Μπραβο στη μπιλμπαο που ξεβρακωσε το αγγλικο κομματι του σιχαματος. τα αλλα κατ εμε ειναι ανα χωρα :ρεαλ-ιντερ-οσφπ
    η ομαδα του βασιλια που ειχε τους χαφιεδες του φρανκο να ρουφιανευουν, η ομαδα του ΜΟΝΟΥ!!! αμολυντου απο το calciopolis, και η ομαδα siemens-intrakom του θειου..

    Που πας ρε με φλετσερ καρικ και καλυτερο παικτη τον γου-ρουνει που δεν παιζει σε καμμια ομαδα εκτος νησιου ουτε με σφαιρες?

    μια χορτα τους εκαναν χτες και τυχεροι ειναι που τη γλυτωσαν με 3 και δεν εφαγαν τουλαχιστον αλλα 3 λογω ντε χεα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Τρομερη εμπνευση Δημητρελου-ΦΙΚΟΥ για το ματς.
    Συνεχιζωντας το σχολιο, βαζει γενικη εισοδο 10 ευρω.
    Οποτε οποιος προλαβει καθεται η πεταλο η σεντρα.
    Ετσι αξιοκρατικα και ΑΕΚτζηδηκα.

    Θα μου πεις το θεμα ειναι να παει κοσμος.

    ΟΚ αντε και πηγε λεω εγω, να δει το θαυμα (γιατι με αυτο το ΜΑΛΑΚΑ στο παγκο μονο τετοιο ειναι) της ομαδος με τον Τσιπρα για αλλο ενα 90λεπτο.

    Θα παει 30 χιλιαδες? Φετος δεν εχει παει ποτε πανω απο 20. Και μιλαω για 30 ΕΚΤΟΣ απο τα διαρκειας.Αντε και εγινε και αυτο

    30.000χ10=300 χιλιαρικα βγαλε το ΟΑΚΑ (λεμε και καμμια μαλακια οτι θα πληρωθει) πεφτουμε στα 200 χιλιαρικα..

    Αυτο ειναι το σχεδιο Δημητρελου..

    ο ΦΙΚΟΣ (αν πανε ολα με χιλια) περιμενει 200 χιλιαρικα..

    Ε η εισαι μανατζερ με αρχιδια η ΑΡΧΙΔΙΑ μανατζερ..

    ΥΓ Βλεπω συνολο 20-25 χιλιαδες ΜΕ τα διαρκειας μεσα. Δηλαδη κανα κατοσταρικο net net εισπραξη.Εκει καταντησαν την ΑΕΚ οι Δημητρελοι..

    ΥΓ2 Οταν στελνωνται λεφτα για ενα συγκεκριμενο λογο και ο Δημητρελος τα χρησιμοποιει για αλλο..περιμενετε και ανταποκριση?
    Α ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ...
    Που θες και συστρατευση και δεκαρικα.

    ΥΓ3 Συνεχιστε να στελνετε τον εγκαθετο ΛΑΔΩΜΕΝΟ ποντικο στα γραφεια. Ακομη και το sms που πηρε απαντηση η γραματεια πολυ ηταν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Μαρτίου, 2012 12:44

    «Σύντροφε Ενωσίτη, που σε φαντάζομαι αυτή τη στιγμή στην προσπάθεια συν να σχεδιάσεις το «ΘΕΜΕΛΙΟ 22» της ΑΕΚ, πάρε τους τηλεπαθητικούς χαιρετισμούς μας από εκείνους ποο καλούνται σήμερα το Μάρτη 2012 να κτίσουν το «ΘΕΜΕΛΙΟ 21» εγκαινιάζοντας έτσι μία λαμπρή παράδοση στην ΑΕΚ, την οποία συνεχίζεις εσύ αυτή τη δική σον στιγμή, τον Μάρτη 2112 (σημείωση ολογράφως: ΔΥΟ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΚΑΤΟΝ ΔΩΔΕΚΑ).

    Πολύ δύσκολα και κρίσιμα τα πράγματα σήμερα φίλε. 10.000 σύντροφοι σον από εμάς αποφασίζουμε και θα δώσουμε τη μάχη να κάνουμε ένα θαύμα για να φτάσει σε εσένα η λαμπρή παράδοση, κάθε γενιά Ενωσιτών να χτίζει στις αρχές τον Οίκου της αιώνα το δίκο της «ΘΕΜΕΛΙΟ» και να το προσθέτει σε όλα τα προηγούμενα που έπονται του «ΘΕΜΕΛΙΟ 20», το οποίο έκτισαν οι σεπτοί πρόσφυγες ιδρυτές μας στις αρχές του δικού τους 20ου αιώνα. Εμείς αυτή τη στιγμή δε γνωρίζουμε το αποτέλεσμα, όμως εσύ, στη δική σον στιγμή, θα ξέρεις αν κερδίσαμε ή χάσαμε τη μάχη που δώσαμε. Ελπίζουμε τα νέα που θα έχουν φτάσει σε εσένα να σε κάνουν υπερήφανο.
    Να σαι καλά Σύντροφε Ενωσίτη του 2112.»

    ΤΙ ΠΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΕΙΣ! ΤΙ ΣΟΥ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΣΟΥ? ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΓΕΝΟΣΗΜΑ? ΚΟΛΟΜΒΙΑΣ? ΙΜΑΛΑΙΩΝ? ΓΡΑΨΕ ΤΑ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΧΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΕΝΩΣΙΤΕΣ ΤΟΥ 2212...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιωργη αυτο το "σον" που το θυμηθηκε; Οι περισσοτεροι θα νομιζουν οτι μιλα για παιδια συντροφων (son).
    Η ισως γινεται επικληση στον θεο Ρα (ray) τον Θεο Ηλιο (sun)
    Aλλοι παλι ισως νομιζουν οτι κανει αναφορα στον Σον Κονερι και στην Σκοτσεζικη αντισταση.
    Mας μπερδεψε τελειως. Πανω που ειμασταν σιγουροι οτι καταγεται απο τον Καισαρα,τωρα αι αποψεις διιστανται και ορισμενοι ιστορικοι-ααρχαιολογοι-γλωσσολογοι μιλουν για καταγωγη ειτε Κελτικη,ειτε Φαραωνικη.
    Μυλος, φιλε "Ενωσιτη".

    Προς Albert_AEKstein: Εγω ειχα διαβασει οτι το ονομα του γηπεδου ειναι προς τιμην του πρωτου σκυλου-φυλακα του γηπεδου,ο οποιος τα ειχε τα χρονακια του και τον φωναζαν Γερο-Τραφορντ.(Old Trafford)
    Το θεωρω πιθανο,καθ'οσον ειναι πολυ φιλοζωοι,αφου μας εχουν υπο την προστασια τους 200 χρονια τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προεκυψε προβλημα-λεει- με το δανειο του "Σαουδαραβα" "Αλ Σαουαοιανουθαιειουαντι" κατι τετοιο.
    Αυτα τα λεφτα-λεει-θα ηταν διαθεσημα ΜΕΧΡΙ τις αρχες Μαρτη!!
    Ενω δηλαδη μεχρι τις αρχες Μαρτη "παλευαν" να τα εξασφαλισουν,τελικα αυτα θα ηταν διαθεσιμα μεχρι τις αρχες Μαρτη.
    Τι λεφτα ειναι αυτα που κανεις μαυρα ματια να τα δεις και κατοπιν ακομα πιο μαυρα για να τα χασεις;

    Δηλαδη θα εκαναν ενα γρηγορο περασμα απο εναν λογαριασμο,ωστε να αφησουν ιχνη,-κατι σαν τον τυπο επι τον ιλον-θα πανε μεχρι τις Μαλδιβες για κανενα μπανιο,επειτα στην Μαγιορκα,στη Μαλτα για ενα καφε στη Βαλετα,κατοπιν στην Κορωνη για μαρινακι,ε μαριδακι,συγνωμη και ουζο και τελος θα καταληξουν να ειναι τελικα διαθεσημα σε εναν καδο με σκουπιδια στην Πατησιων. Το ποτε καο το σε ποιον καδο συγκεκριμενα θα μας ενημερωση η διευθυνση καθαριοτητας του δημου Αθηναιων.

    Αναμενουμε ενημερωση στο φλεγον θεμα απο τον διαχειρηστη αυτης της αθλιοτητας,τον κοντο,που "βρισκει" λεφτα μετα απο "κοπο" και "βασανα" και τα περνα κατω απο την μυτη των ΑΕΚτζιδων,για να τα μυρισουνε,οντας αοσμα και αορατα,ισα για να ισιωσει καπως το χαφιεδιστικο κορμακι του.
    "ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΕΠΕΝΥΤΗ,ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΦΛογερες δηλωσεις επι δηλωσεων απο μελη,στελεχη, κλπ
    Ακομα και απο ανθρωπους που ουτε καν ξεραμε οτι υπαρχουν. Αυτο δεν ειναι κακο βεβαια.
    Αλλο θελω να πω. Εχουν βαλθει ολοι,λυτοι και δεμενοι,γνωστοι,αγνωστοι,μεσα,εξω πανω κατω,απαντες ολοι με δηλωσεις που θα ταιριαζαν στον Μπαιρον,περιγραφουν μιαν αδηριτο αναγκη για επικρατηση και νικη "για μια ΑΕΚ δυνατη ενωμενη" "ολοι μαζι μπορουμε", "για να ερθει η ανασταση" "λεφτα υπαρχουν"...οχι αυτο το ειπε αλλος μαλακας.

    Νυν υπερ παντων αγων,λεες και καιγεται το συμπαν,λες και εξαρταται κατι απο αυτο το παιχνιδι κατι.
    Ποιος εχει μεγαλυτερη πρεμουρα για το αποτελεσμα εμεις η ο γαυρος; Για να ξερω δηλαδη γιατι θα αρχισω τα μπινελικια και τα γαμοσταυριδια με τους πουστοφλωρες που μπλεξαμε.
    Που αλλο ενα ντερμπυ-και μαλιστα με σχεδον μηδενικο ενδιαφερον,δηλαδη τιποτα παραπανω απο το κερδος των 3 βαθμων και την οποια νικη επι βαζελου- το εχουν μετατρεψει σε ενα πανιγυρι διχως γυφτους.

    Δεν ντρεποσαστε ρε ξευτυλες,ρε κακομοιρα,ρε σωβρακα να κανεντε πανεθνικο καλεσμα λες και δεν προκειται για την ΑΕΚ αλλα για τον Απολωνα, η την Δοξα Βυρωνα.
    Λες και θα γραφτει κατι χρυσο και ανεξιτηλο εαν σπασουμε τα ποδαρια μας για να παρει βαθμολογικη ανασα ο...Μαρινακης.
    Βρε Σκοντα γινατε. Ακομα και ο Πανοπουλος τα κρατα τα προσχηματα.

    Τι την κανατε την ΑΕΚ ρε μαλακισμενα; Την εκληξη της 3ης θεσης; Να ζει για 2 αγωνες το χρονο,μονο και μονο για να εξυπηρετηθουν αλλοι;
    Υπηρετες. Που χοροπηδατε με ενα πιατο φαι στα σκαλοπατια της Λεχσης.

    "Αλλος ενας αγωνας ειναι και τιποτα αλλο". Αυτο λενε μετα απο οποιονδηποτε αγωνα. ΕΙΤΕ ΠΡΙΝ,ΕΙΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ. Ασχετα με τι μπορει καθε φορα να σημαινει ενα συγκεκριμενο παιχνιδι.
    Τι σηκωνετε τα φουστανια σας και πηρατε τις ρουγες βρε νενεκοι;

    Τι καλεσμα και τι πανενωσιτικο ξεσηκωμο ρε κομοδινα; Δηλαδη εαν βρεθειτε με λιγοτερο απο 10 βαθμους απο την κορυφη-λεμε τωρα- και πρεπει να παρετε νικη τι θα κανετε; Θα ζητησετε αυτος να γινει στο Μαρακανα,παρουσια του Μαντελα και του Πελε;
    Και εμεις που ειδαμε και πηραμε μαζι με την ομαδα αυτη πρωταθληματα τι επρεπε να ειχαμε παθει; Εγκεφαλικα και εμφραγματα;
    Η να σας μουτζωσουμε απαντες εκει μεσα,για το μικρυμα, φτηνες υπηρετριες και πανυγιρτζιδες του τιποτα.

    Αετος ρε μαλακες ειναι.Δεν ειναι περιστέρα,που ελεγε και ο μαλακας ο Μητσικωστας.
    Αυτοκρατορισσα,εστω και πρωην, μην την προκαλειτε και μη την προσβαλετε ετσι, ρε κοθωνια.

    Αντι να κλαιτε ολοι μαζι,πιαστικατε απο τα πουπουλα και τον μαδατε,λες και ειναι κοτοπουλο.
    Λιγη τσιπα,λιγη αξιοπρεπεια δεν εχετε ρε γαιδουρια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: "...την Κυριακή πρέπει να είμαστε ΟΛΟΙ οι ενωσίτες στο γήπεδο..." Χωράει το ΟΑΚΑ 600 χιλιάδες κιτρινόμαυρες οικογένειες; Εκτός αν εναλλάσσεται ο κόσμος ανά δεκάλεπτο. Έχει 9 δεκάλεπτα ο αγών, άρα κάθε δεκάλεπτο 600000/9=66666, νέοι φίλάθλοι θα αλλάζουν τους παλιούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Μαρτίου, 2012 16:19

    Εγώ λέω οι εναλλαγές να γίνονται κάθε 6 δεπτερόλεπτα (παρά κάτι εκατοστά) για να βγει το "μαγικό" 666...έτσι για να βάλουμε και παραπάνω μεταφυσική στον υπολογισμό σου, προσφυγάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Εγω λεω να κατσουμε να χασουμε (με το αναλογο σκορ παντα) για να γινει και η αποσβεση..

    Και πανε την αλλη κυριακη οι 600.000 οικογενειες.

    Η πανε στα υπολοιπα 10 ματς απο 60.000 οικογενειες (του ενος ατομου ομως, δηάδη μονο ελευθεροι χωρισμενοι κλπ)
    Για να χωρεσουν οχι τιποτε αλλο.
    Οικογενεια ανω του ενος, ακομη και ζευγαρι απλο χωρις παιδια θα πρεπει να δηλωνει στον κυρ Μιχαλη απο πριν το 'σπασιμο' ποιος θα δει ποιο ματς δηλαδη.
    Σε περιπτωση δε που σε παρατησει η γκομενα το ποσο παραμενει το ιδιο: 3000 το κομματι η 100 ευρω, ας τα βρει η εκκλησια τα διαδικαστικα με τα διαζυγια.
    Τι τον εχουμε το ΜΑΛΑΚΑ στο παγκο? Ας κανει και καμμια δουλεια, ΟΛΟ ΣΑ ΧΑΝΟΣ ΘΑ ΚΟΙΤΑΕΙ?

    Παντως πλακα πλακα αμα θες να κανεις χουνερι στο Βαγγελα χανεις χαλαρα 0-2 στο 20'. Βαζεις και μια αποβολη μεσα να παιζεις με 10 και ολα καλα. Το εχεις παιξει και 1 ημιχρονο 1 τελικο με το αναλογο σκορ και κονομας 10 φορες περισσοτερα απο τη τρομερη ιδεα του Δημητρελου (ΜΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΤΣΙ??) με τα 10 ευρω..

    Στα οποια 10 ευρω θα πεσει πολυ γελιο στη μπουκα στο γηπεδο.. ολοι στην 8-11 θα πανε..

    Μιλαμε για μεγαλο ΜΑΛΑΚΑ ετσι οχι αστεια..

    Ρε ολα εμεις θα τα λεμε?

    ΥΓ1 Αυτο το ΝΟΥΜΕΡΟ που εχουμε 'προεδρο'καθε φορα που θα βρισκει ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΑ εσοδα θα τα βαζει ενεχυρο να δανειζεται με 5.9% απο το γκοντο? Με τη φορα που εχει παρει ο παπαδημος και ο μπενι μπροστα του ειναι ψιλικατζηδες..
    Αληθεια ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ δεν υπαρχει να δει την ΤΟΚΟΓΛΥΦΙΑ του γκοντο που κρεμεται καθε πρωι στα πρωτοσελιδα?
    ΣΔΟΕ δεν υπαρχει να απιτησει το 3.5% χαρτοσημο για δανεισμο Α.Ε απο τριτους??

    ΥΓ2 Πρεπει να νιωθουν πολυ περηφανοι οι κατοχοι διαρκειας απο τη ΄διοικηση΄Δημητρελου..

    Σε ενα ματς που εχουν ΠΡΟΠΛΗΡΩΣΕΙ δεν πηγαν καν!!! και στο καπακι τοεπομενο βλεπουν τον διπλανο τους να εχει δωσει ΧΑΛΑΡΑ το 1/3 η το 1/5 των χρηματων και να βλεπει ανετος και ωραιος το ματσακι..

    ΣΥΝΕΠΕΙΑ-ΗΘΟΣ-ΣΟΒΑΡΟΤΗΣ-ΑΛΗΘΕΙΑ εχουν ενα ονομα: Δημητρελος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Τα τρένα ξεκινούσαν απο παντού. Αλεξανδρούπολη, Ορεστιάδα, Θεσσαλονίκη. Πλήθη αποχαιρετούσαν στούς σταθμούς τούς χιλιάδες ηρωικούς ΑΕΚτζήδες πού έφευγαν για το μέτωπο. Αλλά και στα αεροδρόμια, στα λιμάνια, στούς αυτοκινητόδρομους η ίδια σκηνή. Ακόμα και πεζοί, όσοι λόγω τής κρίσης δεν άντεξαν το κόστος μεταφορικού μέσου, ξεκίνησαν το μακρύ δρόμο πρός το ΟΑΚΑ. Με όπλο ένα τάπερ κεφτεδάκια και 2 κόκα-κόλες.

    Οι 600.000 ενδοξες ενωσίτικες οικογένειες, το θεμέλιο τής αντίστασης, ωσάν άλλοι ήρωες τής Πίνδου, με το δεκάευρο ανά χείρας, και την πίστη στον Μπέλεκ να τούς οδηγεί, με την φωτογραφία τού Πάτερ διπλωμένη και φυλαγμένη στην τσέπη στο ύψος τής καρδιάς, με τίς εκτυπώσεις των φλογερών λόγων τού κυρ-Μιχάλη στην κωλότσεπη, και τα δανεικά τού Ντέμη να τούς δυναμώνουν το φρόνημα, όλοι εκεί.

    Κι οι γυναίκες, όσες δεν μπορούσαν να είναι στην πρώτη γραμμή, θα έπλεκαν τίς κάλτσες. Κάλτσα μάλλινη, με τον δικέφαλο στο ύψος τής γάμπας απ΄τη μιά μεριά κι απο τήν άλλη το σήμα τού γαύρου (για όποιον παραυτα θέλει τίτλους). Μπορεί να κάνει κρύο εκεί στο ΟΑΚΑ Μάρτη μήνα. Κλείσε την μπόρτα μη κρυώσει το παιδί.

    Κι έφτασαν εκεί. Σαν προσκυνητές. Σαν τα πλήθη πού καταφτάνουν στην Μέκκα στο ραμαζάνι. Ψιθυριστές ερωτήσεις. Θα παίξει ο Λυμπερόπουλος? Ψιθυριστές απαντήσεις. Ελπίζω όχι. Και κυνισμοί. Ο Πρίγκηπας τα εκταμίευσε τα 300 χιλιάρικα? Ενας είχε γράψει με μπογιά στο κούτελο. 5,9%. Κανείς δεν τον κάκισε όμως. Ηταν όλοι ενωμένοι, για τον κοινό και ιερό σκοπό. Ποιό σκοπό? Κανείς δεν ήξερε αλλά όλοι ήταν ένα. Ενα καί να καίει? Μηδέν ένα κι ο Βαγγέλης να κλαίει? Ενα τί? Ενα γκοντό? Δεν ξέρω. Ενα όμως.

    Κι όχι, δεν είν΄η νίκη ο σκοπός ούτε κι οι τίτλοι πού΄ναι εφήμερες χαρές και τα κασκόλ πού τα΄χουμε πετάξει. Η σωτηρία τής ψυχής είναι πολύ μεγάλο πράμα αλλά η σωτηρία τής ΑΕΚ είναι δημιουργική λογιστική. Φοβάμαι όλα αυτά πού δεν θα πληρώσουν για μένα αλλά με μένα. Φτάνει πού ονειρεύομαι σαν τον Δημητρέλλο.

    Το έπος τού ΟΑΚΑ πλησιάζει. Η ντεμοκρατορία αντεπιτίθεται. Για το ποιός είναι o Darth Vader διίστανται βέβαια οι απόψεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τι ΣΔΟΕ και εισαγγελεις ζητας; ΕΙναι ολοι απασχολημενοιμε το "PSI"
    Με το κουρεμα των ταμειων και την προικοδοτηση των τραπεζων δηλαδη.
    Η οποια "εθελοντικη προσφορα" ευτυχως περασε. Δηλαδη "δεχθηκαν", "πεισθηκαν" για να μη πουμε "εξαναγκασθησαν" οι ιδιωτες κατοχοι ομολογων να ανταλλαξουν τα σκατοχαρτα που ειχαν με αλλα,τα οποια θα μυριζουν αερια και πετρελαια και μαλιστα με Αγγλικο "δικαιο".

    Ζητω! Και θα σηκωσουν-θα προσπαθησουν δηλαδη-τον χοντρο κτηνος στα χερια τα σκατοκαναλα τα οποια μια χαρα τα πριμοδοτει. Τι και αν δεν υπαρχουν διαφημισεις; Ποιος τις γαμει; Μηπως ζουσαν απο αυτες και στο παρελθον;


    Οσο για τις 600 χιλ. οικογενειες,η μονη λυση ειναι να δωσουμε ενα φιλικο στου Φιλοπαππου. Και στο τελος χαλβα με φασολαδα. Να κλασσουμε ολοι μαζι να πεταξει ο αιτος ψηλα.
    Θα ειναι ενα κυριολεκτικα "βροντερο παρον".

    Γιατι ρε μπακαλογατοι δεν κανετε την εκκληση ξεκαθαρα,παρα πατε τοιχο-τοιχο; Ποια "αναγεννηση" και ποια "ανασταση" και ποια "δυναμη" να δειχθει; ΣΕ ΠΟΙΟΝ,ειναι το ερωτημα; Στον Τραχανα η στο Σιαλμα; Η θα τρομαξει ο Καραγκουνης;
    Κατευθειαν στο ψητο εμπατε: ΤΙΓΡΗ ΓΥΡΝΑ ΠΙΣΩ ΣΕ ΑΓΑΠΑΜΕ Ο-Λ-Ο-Ι"
    Αυτο ειναι το πανο,που πρεπει να κυριαρχει.
    Σαν τον Μανωλιο που αγαπαει την Γκολφω μα δεν το λεει και καθε μερα ξεροχυνει σαν τραγι.
    "Μιλα της".
    "χουφτωσ'τη".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Πρός Χρήστο,
    το έψαξα το θέμα με το σκύλο. Δεν βρήκα κάτι σχετικό.
    Το Τραφφορντ σαν όνομα υπάρχει άλλωστε και σε άλλες περιοχές τής Αγγλίας (κι όχι μόνο). Οταν πάντως έγραψα αυτά πού έγραφα πιο πάνω πιο πολύ μιλούσα εμπειρικά ξέροντας απλώς την ετυμολογία τής λέξης.
    Απ΄αυτά πού βρήκα σήμερα στο Γουικιπήντια μάλλον έτσι όπως τα έγραψα είναι τα πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΚΑΙ DIMI: Η ΑΕΚ ΓΑΜΑΕΙ ΟΠΟΙΟΝ ΘΕΛΕΙ. ΚΙ ΑΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ, ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΘΩ. ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΓΑΜΑΩ, ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΤΟ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙ; ΑΝ ΕΧΕΙ ΘΕΜΑ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΚΑΛΗ, ΤΙ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ; ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΟΥΣΕ ΤΗΝ ΓΥΝΑΙΚΑ ΤΟΥ ΘΕΩΔΩΡΙΔΗ;
    ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚ ΚΑΙ ΠΑΙΖΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ. ΤΙ ΛΕΝΕ ΟΙ ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΤΗΣ ΓΕΙΤΟΝΙΑΣ; ΠΟΥΤΑΝΕΣ ΕΙΝΑΙ, ΝΑ ΤΙΣ ΠΑΡΩ ΣΟΒΑΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ steven
    οκ μαζι σου, αλλα δε το βλεπω...

    εδω δεν μπορει ο 'προπονητης' μας να κερδισει αλλα και αλλα θα παρει το βαζελο?

    και ποιος θα τον παρει?
    ο τσιπρας η ο καραμπελας με το φραπε??

    χ ημιχρονο 2 τελικο βλεπω μιας και ο πατερ (sorry ο ΜΑΛΑΚΑΣ ηθελα να πω) θα κανει τα μαγικα του παλι αλλα ΟΦΗ και ΑΡΗ..

    θα σε στεναχωρησω φιλε αλλα για να φτασεις να γαμας οποιον θελεις ΠΡΟΥΠΟΘΕΤΕΙ καποια στοιχειωδη που εχουν χαθει εδω και χρονια..

    Οπαδικα καλα τα λες. Στη πραγματικοτητα ειναι αλλιως τα πραγματα και το ξερεις.

    Και ευτυχως που λειπει και ο Λετο..

    οταν δεν μπορεις να παιξεις στα ισια ατρομητους και οφηδες εχεις πεσει πολυ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΔΕΡΦΕ, ΔΕΝ ΤΑ ΛΕΣ ΚΑΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΛΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΜΕ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΙ ΕΜΠΑΙΖΟΜΑΙ ΚΙ ΕΓΩ, ΑΛΛΑ ΖΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΚΙ ΑΥΤΟ ΠΡΕΠΕΙ, ΟΦΕΙΛΟΥΜΕ, ΝΑ ΤΟ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΑΦΟΥ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ασφαλως και να κερδισουμε. Για την ιστορια, η για οτι αλλο.
    Ποιος νορμαλ θελει το αντιθετο;
    Εστω και για αναμνηστικους λογους,οπως λες.
    Δεν αντιλεγει κανεις σε αυτο.
    Αλλα αλλο η προσδοκια της νικης,που ειναι το υγειες και αλλο το τζαμπα γυφτοπαζαρο του τιποτα και αυτο το υπερφυαλο και ανευ πραγματικου λογου ξεσηκωμο χωρις αυριο.
    Η μηπως οντως δεν υπαρχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Δεν λέω τι θέλω
    Λέω τι μπορούμε και τι βλέπω λογικό. Αν λέω αν έπαιζα στοίχημα 2-2 η χ-2 ημίχρονο τελικό θα έπαιζα
    Sorry αλλα με αυτο το τριμαλακα στο πάγκο και τους τσιπρες μέσα δεν βλέπω κάτι αλλο
    Όσο και αν το θέλω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ε όχι ρε πούστη μου.Έκοβα τον πούτσο μου διαβάζοντας τα άρθρα σου στον Φίλαθλο, ότι μόνο άλλος ένας παντωγνώστης Έλληνας αριστερός δεν είσαι και έπεσα έξω.Το πρόβλημα όμως αγαπητέ Στήβεν είναι δικό σου όχι δικό μου, γιατί ξέρω πολύ καλά τι διαβάζω και τι εννοεί ο άλλος. Η περίπτωσή σου είναι κάτι σαν την λανθάνουσα ομοφυλοφιλία. Τοχεις άλλα δεν το ξέρεις. Σκέφτεσαι φιλελεύθερα αλλά όπως όλοι δηλώνεις αριστερός. Κάποτε ένας παπάς είπε λίγο πρίν πεθάνει στην γυναίκα του και στα παιδιά του, μια χαρά τα κατάφερα στην ζωή μου άν και αγράμματος,ας είναι καλά ο Χριστός που τον πουλούσα στους ανθρώπους. Έτσι και σείς αφού γαμήσατε την ΕΛΛΆΔΑ 40 χρόνια όντας η μόνη πραγματική κυβέρνηση ,ζητάτε και τα ρέστα. Και ένα τελευταίο.Τον Μαρινάκη όπως και να τον βάλεις -είτε ανάποδα είτε ξάπλα στο πλάι , την τρύπα σαν γνήσιος γαύρος θα την βρεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή