Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΛΕΦΤΑ

           Και τι ωραία, τα λέει ο Μελισσανίδης. Που πλάκα κάνει βέβαια, αλλά είναι απίθανο από τα 20 που θα έβαζε, σήμερα να μιλάει για 10 έκαστος  και τα μεγέθη να μην θέλουν να μιλήσουν. Έτσι δεν είναι καζαμία; " Τώρα μιλάνε τα μεγέθη κι όχι οι faux self made." Χώρια που θα γίνει και αναδιάρθρωση του ελληνικού κοινωνικού ιστού. Άρα και της ομάδας μας. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΕΙΣΑΙ . ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΣΑΙ ΟΤΑΝ ΜΙΛΑΣ. ΔΙΑΒΑΣΕ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΥΘΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ.
            Τέλος πάντων, πέσανε τα ποσά σε επίπεδο μην τους γαμήσει κάποια original, που κι αυτή περιμένει μιά διάσωση μέσω χρημάτων. Είναι σαν την αειπάρθενο του νησιού που υπηρετήσαμε φαντάροι. Τόσες παρθένες γύρω από στρατόπεδα, που να διαφωνεί ο πατέρας και να συμφωνεί η μάνα, μόνο συγκυβέρνηση του δικομματισμού μου φέρνουν στα μνήματα. Που τα γιορτάζουμε όμως. Και λογικά. Άμα είσαι μαλάκας, στον τάφο δεν θα πας; Άντε και στην ακρόπολη, που ζει ακόμα μισή ή με μουσείο. Δεν θέλω να το παίξω άλλο άπατρις, κι αλλάζω.
              Τα μεγέθη λοιπόν, τι να κάνουν; Να εκδώσουν μια επιταγή 10 μύριων ο καθένας. Αυτή είναι η πρόταση. Υπάρχουν τα 10 μύρια; ΝΑΙ. Τα έχει ο Μελισσανλιδης; Εδώ είναι ο θέμα. Οτι τα έχει τα έχει, όπως και τα έχουν οι άλλοι. Το θέμα της ΑΕΚ είναι άλλο: Τα δίνουν; Κι όπταν το μαγαζί είναι δικό σου και δεν τα δίνεις, γιατί να τα δώσει άλλος; Ερωτήσεις κάνω κι εγώ, κοινής λογικής. Άμα δεν πιστεύεις το μαγαζί σου, γιατί να το πιστεύει ο πιθανός αγοραστής; Επειδή προχθές πήγαν 150 στον Τάκη, χθες 100 στον Πέτρο και σήμερα 50 στον Πόλυ; Γαμώ  τις αύξουσες προόδους που θα φέρουν τον επενδυτή για να δώσει και κάτι στους μαλάκες των επεισοδίων.
             Γιατί να μην αφήσω να σκάσει η βόμβα στα χέρια τους; Στην καραπουτσακλάνα μου. Αφού δεν με προσκύνησαν τα τζάκια, γιατί να μην καταγραφούν σαν οι καταστροφείς της ΑΕΚ; Όχι οτι ενδιαφέρει κανέναν η ιστορία, αλλά λέμε για να λέμε. Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΞΕΡΕΙ ΝΑ ΕΚΒΕΙΑΖΕΙ ΓΙΑ 10 ΜΥΡΙΑ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ, αφού είναι τέτοια ή το παίζουν τέτοια με την δύναμη της μαμάς.
              Πάντως του Μελισσανίδη έχει πεθάνει κάποια χρόνια , κι άρα είναι μόνος. Ορφανός. Περίπου σαν το θεμέλιο, που μετά τα 54 του λαού της ΑΕΚ, θα πάρει κι άλλα 50 και πλέον ο σοβαρός μέτοχος - ο ΣΟΕ Τροχανάς - θα έχει 104 και θα διώξει τον Μπάγιεβιτς και θα φέρει τον Ραβούση, αλλά τρώγοντας σουβλάκια με ουίσκι στα μάρμαρα και ασβεστόσκονη μέσω χαπιών. Και να μου στέλνει και τον γιό του να με σκοτώσει. Που το θέλω πολύ, αν κάποιος είναι μάγκας. Διότι αλλοιώς είναι δάγκας. Κια πρόκληση είναι αυτό.
                 " Να τους κάνω μάγκες". ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΟΣΟ, ΑΛΛΑ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ Ο ΛΑΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ; ΓΙΑ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ Ή ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΙΚΗ ΑΕΚ ΕΙΣ ΒΑΡΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΓΙΑ ΧΑΡΤΟΠΕΤΣΕΤΕΣ;
             ΕΙΠΑΜΕ, ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΟΡΙΑ. ΔΕΝ ΤΑ ΘΕΛΟΥΝ ΑΥΤΑ, κι ειδικά αν πρόκεινται για Μελισσανικές μεθόδους. Οι άνθρωποι μιλάνε για διασφάλιση χρημάτων ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΗ ΠΑΡΑΔΟΧΗ ΑΝΥΠΑΡΞΙΑΣ ΑΡΧΗΓΟΥ. Μιλάμε για ηλίθιους, που πιστεύουν οτι είναι άξιοι αλλά ταυτόχρονα δεν θέλουν και να αποδείξουν την αξία της αρχηγίας. Την προσωπική αξία τους δηλαδή. ΦΟΒΙΣΜΕΝΟΙ ΚΛΗΡΟΝΟΜΟΙ ΔΗΛΑΔΗ.ΚΑΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ. ΜΕ ΕΝΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙ Η ΠΟΥΣΤΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ, οτι οι faux self made γαμάνε όποτε θέλουν οποιονδήποτε.
             ΚΑΖΑΜΙΑ, ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ; Ή ΑΚΟΜΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΣΟΥ, ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΓΑΜΑΣ; ΨΑΞΕ ΜΕ, ΚΙ ΑΝ ΜΕ ΒΡΕΙΣ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΓΑΜΑΣ ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΩ.
             Και προχωράμε στην δύσκολη πραγματικότητα. Τι θα πει ο ένας και τι θα πει ο άλλος; Που δεν έχει καμία σημασία. Το ντέρμπυ είναι παιχνίδι ειδικών συνθηκών και βέβαια αδιαχείριστο σαν αποτέλεσμα. Ίσως και τελευταίο παιχνίδι. Τα έχουμε πει όλα. Δεν παίζει πια ο Αδαμίδης για τον Πατέρα - καρκίνο έχει αυτός - αλλά παίζουν τα δάνεια του Άραβα. Και μέσα στο γήπεδο θα υπάρχουν χιλιάδες αλλόθρησκοι με βάση την γενική είσοδο του βλάκα. ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥ ΕΓΚΑΘΕΤΟΥ ΤΟΥ ΒΟΥΡΟΥ, του κωλοπασόκου.
               Για να βγάλει η ΑΕΚ λεφτά; Κρίμα, αν σκέφτονται κάποιοι έτσι. Ειδικά όταν εύκολα αύριο θα υπάρχουν 104 μύρια. ή κάνω λάθος ; Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά τα πολλά λεφτά μυρίζουν ή βρωμάνε. Και σίγουρα άλλο χρωστάει το νοικοκυριο μου κι αλλο ο Μιτηληναίος. ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΟΥ ΚΟΨΟΥΝ ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΡΕΥΜΑ; ΓΙΑΤΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΧΡΩΣΤΑΕΙ Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΗΣ; ΕΠΕΙΔΗ ΒΑΡΕΘΗΚΑΝ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ; ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΣ ΗΓΕΤΗΣ ;ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΣΙΓΟΥΡΑ, ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΑ ΘΕΛΗΣΟΥΝ ΤΟΝ ΛΑΟ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΛΑΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΡΧΗΓΟ; ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ, ΤΙ;

18 σχόλια:

  1. Καλημερα

    Ο πετρος ο τακης ο κουλης ο ΔΜ ο ΔΧ ο κυρ μιχαλης ο αγαμιδης ο κασνακιδης ο δημητρελος ο βουρος το γκοντο ο νοτιας κλπ κλπ
    Αυτη ειναι η ΑΕΚ σημερα.

    Ειπα χτες οτι ο ενας ΔΕΝ προκειται να ανακατευτει και το ξερω καλα.
    Μολις γυρισε απο το Λονδινο εβγαλε και την ανακοινωση. Και ας τρεχει ΟΣΟ θελει η κοπριτζιναλ να κανει και καλα διαμαρτυριες.

    Σιχαθηκε ολο αυτο το συστηματακι με τις γλαστρες και τους ΔΧ..

    Και τα λεφτα ΔΕΝ ειναι το προβλημα, το που πανε ειναι....

    Για μενα ο ΔΜ εκανε ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΤΑΤΑ που ασχοληθηκε αντι να βαλει τον εξης ξεκαθαρο ορο.

    ΦΤΑΣΤΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ εκει που την πηρατε επισημα, φερτε και μια δηλωση ως ΦΥΣΙΚΑ προσωπα οτι αναλαμβανετε ΟΤΙ προκυψει εως 30-5-2012 και παραδωστε τοτε.

    Θα παρω εγω το καταστημα αφου ο ενας ειναι ΒΛΑΚΑΣ ο αλλος δεν ασχοληται κλπ κλπ και θα αναλαβω εγω γηπεδο-ροστερ και εκκαθαριση των διακανονισμενων.

    ΑΠΛΑ ΚΑΙ ΟΜΟΡΦΑ.

    Τα υπολοιπα ειναι λογια να περναει η ωρα. Τι βαλτε 10 και βαλτε 20 πλακα κανουμε?
    Αμα ηταν να βαλουν τετοια νουμερα θα το ειχαν κανει 2 χρονια τωρα, εδω δεν μπορουν να μαζεψουν 500 χιλιαρικα και δανειζωνται απο το γκοντο με 5.9%....

    Στο κανονικο ποδοσφαιρο χτες επεσε μια εφταρα και το γκοντο εριξε ενα ταληρο.
    Διαφωνω με τον διασυρμο του αντιπαλου, βαλε 3 και σταματα. Και μιλαω σοβαρα τωρα

    Αυτα ειναι καραγκιοζιλικια που κανει ο special αμα βρει κανα κακομοιρη, γιατι στα κανονικα ματς η φαπα παει συννεφο.

    θα μου πεις Βιγια, Σαντσες, Πουγιολ, Αμπινταλ (το 40%) δεν επαιξαν και Τσαβι-Ινιεστα αλλαγη στο 50' εγιναν.
    Δεν εχει σημασια.
    3 εκτος εδρας και 3 μεσα φτανουν.

    Περιμενω κληρωση.

    Θελω special σε διπλα παιχνιδια. Να παρει το πρωταθλημα βεβαια αλλα να πεσει το αναλογο γελιο και η αναλογη ΦΑΠΑ πρωτα.

    ΗΔΗ τον περιμενω στον επαναληπτικο για το πρωταθλημα.

    Μπραβο στο ΑΠΟΕΛ για το παιχνιδι του. Ειδα ολο το ματς και επαιξε ΣΟΥΠΕΡ.

    Συνεχες τρεξιμο, 2 και 3 πανω στη μπαλλα μονιμα, σωστες πασες, χαφ που βοηθουσαν και για αλλη μια φορα Μαντουκα με τεραστιο ματς.
    Ε οσο να ειναι λιγο καλυτερος απο τον...Μπερνς ειναι ε ?

    ΥΓ Ο πεθαινω για το ροστερ.... εκανε προσφυγη στη ΦΙΦΑ επισημα πλεον για 650.000 ευρω.

    Εγω αμα ειμουνα προεδρος και οχι ΦΙΚΟΣ θα εστελνα το λογαρισμο κατ ευθειαν στον αγαμιδη που με ΕΠΙΣΗΜΗ δηλωση ειχε κανονισει το θεμα.

    Δεν ειναι δυσκολο εξαλλου να τον βρεις ΦΙΚΟ. Το ενοικιο ΑΚΟΜΗ Η ΑΕΚ ΤΟ ΠΛΗΡΩΝΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Λοιπόν, ο Διονύσης Χιώτης και ο ο Γκουστάβο Μαντούκα έφυγαν από την ΑΕΚ των αδίστακτων λαμογίων που την χρεοκόπησαν και πήγαν στο ΑΠΟΕΛ (των ξύπνιων λαμογίων; ) και βρήκαν την υγειά τους. Ελληνική ομάδα στους "8" του Τσάμπιονς Λιγκ έχει να πάει από το 2001-02 (Ο ΠΑΟ),
    Μπράβο στον ΑΠΟΕΛ και τον Ιβάν Γιοβάνοβιτς που μιλάει καλύτερα Ελληνικά από τον Μπάγιεβιtsch.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Μαρτίου, 2012 10:49

    Μπράβο στον ΑΠΟΕΛ για χθες, είχε και σχέδιο και αποφασιστικότητα και τύχη. Χάρηκα πολύ και για τους Χιώτη, Μαντούκα που όντως βρήκαν την υγειά τους. 3 γκολ ο μαντούκα στο Τσου-Λου, 2 ιστορικές αποκρούσεις (και γενικά τρομέρα παιχνίδια) στα πέναλτυ ο Χιώτης. Αυτά να βλέπουμε να μαθαίνουμε, αλλά που...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα στα παιδια.
    Το κυριο ειναι οτι οι ημερες φευγουν μια-μια και "φως" δεν βλεπομεν.
    Ανακοινωσεις επι ανακοινωσεων κοντρα επισκεψεις,ιδιοχειρα,τυπωμενα,η αλλα χαρτια,"καλες προθεσεις" και "ευχες" (για τους αλλους)τον Βουρο να ειναι στα τηλεφωνα,σαν ιδιαιτερα γραμματεας,σεντονια απο τον Μηχαλη τον Βοναπαρτη,φωτογραφιες του τιγρη σε διαφορες γκριματσες κλπ.
    Ουσια μηδεν δηλαδη. Και ο μηνας τρεχει.
    Τουλαχιστον δεν ακουσαν κανενα "βαλτε 70" να παθουν κανενα εγκεφαλικο.
    Επεσαν τα νουμερα,κριση γαρ. "Απο 10". Τοσα ειναι τα παραπανισια απο τα επισημα "32" της Ρωμαιοκαθολικης διοικησης. Γυρω στα 80 δηλαδη σουμα.
    Και οπως λεει και ο Dimi αλλα και ολοι εχουμε διαπιστωσει εδω και 2 χρονια,αν ηταν να βαλουν απο 10,δεν περιμεναν να τους ριξει αυτην την πρωτοτυπη και καταπληκτικη ιδεα ο self made. Το εκαναν και μονοι τους. Πραγμα που απλα σημαινει οτι ΔΕΝ εχουν σκοπο. Πραγμα που σημαινει οτι ο self made δεν προκειται να ασχοληθει υπο αυτες τις προυποθεσεις,πραγμα που σημαινει οτι το κουφαρι θα συνεχισει να ειναι μπλεγμενο στα βραχια,μεχρι να ερθει το μεγαλο κυμμα να το πεταξει εξω.

    Dimi και εγω διαφωνω με τα πανω απο 4-5 γκολ σε διαγωνισμους "ομοτιμων και ομοδοξων" υποτιθεται,για την φημη και το πρεστιζ του κλαμπ.
    Αλλα μαλλον λειτουργησε σαν κοκκινο πανι το οτι ο αντιπαλος προερχεται απο την χωρα-νταβατζη-τυρρανο. Και του αλλαξαν την παναγια.
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΑΝ. Και αυτο θα πρεπει να ειναι "οδηγος" προς ολους και σε καθε εκφανση και δραστηριοτητα: Οπου τους βρισκετε, γαματε τους. Εταιριες,ομαδες,γυναικες,οτι να'ναι.

    Μπραβο και απο εμενα στον ΑΠΟΕΛ. Αξια η προκριση και απολυτως παναξια η μεχρι τωρα πορεια.
    Μια γαυρινα που ξερω,διαφωνει με τους πανιγυρισμους και δηλωνει φουρκισμενη με την κωλοφαρδια του πρωταρη. "γιατι να περασει δηλαδη το ΑΠΟΕΛ με την μια στους 8.Ειναι πραγματα αυτα;" "εμεις επι 15 συναπτα ετη και τρωμε φαπες και εκεινοι οι πουστιδες με την μια στην 8αδα";
    Η ειναι κανεις ολυμπιακος,η δεν ειναι: Οτι δεν εχω εγω,να μη το αποκτησει κανεις. "να ψοφισει η κατσικα του γειτονα" που ελεγε και ο Χριστοδουλος.
    Γι'αυτο και πηγαμε κατα διαβολου και τωρα βριζει συσσωμους ο καθε βρωμυλος Παγκαλος,η η "Bild",η η καθε αγαμητη υπουργος καποιου ιγκλου του βορα. Γιατι ο καθενας λατρευει να βλεπει τον διπλανο του να καταρεεει.Να μη μπορει. Να μενει ισουψης.Και αν γινεται να του τραβαμε και μια "πατωτη".
    Γαυροι και βαζελοι ειναι το 80% των ψηφοφορων-κουτορνηθιων.
    Λογικο δεν ηταν να πας στα βραχια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Στην ΦΙΦΑ προσεφυγε-διαβαζω- ο Βαμος Μπιεν.
    600 χιλιαρικα πρεπει να δωσει η διοικηση. Τα διπλα δηλαδη, μιας και δεν τηρηθηκαν τα συμφωνηθεντα.
    Και μια χαρα πρατει. Καθ'ολα νομιμα.Λεφτα ειναι ,οχι πετρες.
    Ταμαμ ηρθαν εκεινα τα 500 του Πολυ. Η προκακαν και τα μασουλησαν και αυτα;

    Δωστε ρε στο Μανωλη τα λεφτα να εχουμε το κουτελο καθαρο. Για να μπορει να ερχεται ανετα ο καθε τυχαιος,το καθε τσογλανι να παιρνει οτι θελει,με αφορμη ενα συμβολαιο,η μια ρητρα.
    Τι κανετε εκει περα,δεν καταλαβαινω. Μην καθυστερειτε.
    Εσεις δεν ειστε Α.Ε. Ειστε ΜΚΟ.
    Η Εταιρεια Ειδικου Σκοπου, με ατομα με ειδικες αναγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος08 Μαρτίου, 2012 13:01

    Είδες που ο "κουπάτος", ο πρίγκηψ της ανταλού" με το μπλουζάκι με τη μπόμπα τώρα μας τραβολογάει στα δικαστήρια να πάρει τα χρωστούμενα? Που είναι τώρα κανένας anonymos να μας δώσει τη γραμμή του καισαρόπαπα? Τώρα δε μας κάνει πιά? Είναι ο βάτραχος του έμπρο? τις εικόνες του θα τις ξεκρεμάσουμε από τους τοίχους με τη μπόμπα και θα αρχίσουμε να τις τσαλαπατάμε με τα πόδια τα άπλυτα αλά γκαντάφι? Βρε προβλήματα με τους "ήρωες"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Με προσθήκη τροπολογίας στο σχέδιο Νόμου “Ρυθμίσεις για την κτηνοτροφία και τις κτηνοτροφικές εγκαταστάσεις” (τα σχόλια δικά σας) οι κύριοι Μ. Καρχιμάκης για το ΠΑΣΟΚ και Α. Λυκουρέντζος επικαλούμενοι το ότι τα κόμματα διασφαλίζουν την ίδια τη Δημοκρατία στη χώρα ζητούν διαγραφή των τόκων που δεν έχουν πληρωθεί, επιτόκιο 4% και οι δόσεις κάθε χρόνο να μην ξεπερνούν το 20% της επιχορήγησης (για τα κόμματα που χρωστούν μέχρι 20 εκατομμύρια) ή το 50% της επιχορήγησης (για τα κόμματα που χρωστούν περισσότερα από 20 εκατομμύρια).

    Δεν πιστευω μετα απο αυτο να εχει κανεις και την παραμικρη αμφιβολια οτι μιλαμε καθαρα για ΖΩΑ.
    Οταν οι ιδιοι επιλεγουν εναν κτηνοτροφικο νομο προκειμενου να περασουν κατω απο τις κοιλιες των αιγοπροβατων σαν αλλοι συντροφοι του "κανενα",τις νομοθετικες ρυθμησεις που αφορουν στην απαλειφη των χρεων των χοιροστασιων στα οποια εδρευουν και συναγελαζονται,τοτε διατρανωνουν και αυτοεπιβεβαιωνονται ως ζωα και μαλιστα κατ'ευφημισμον "οικοσιτα".
    Τα οποια ταιζονται απο τον κρατικο σανο και τρυφιλι,αλλα παρ'ολα αυτα δεν λενε να κατεβασουν ουτε μια σταλα γαλα,ουτε ενα αυγο.
    Ακομα και το τριχωμα τους ειναι τελειως ακαταλληλο για καθε ειδους επεξεργασια,αφου ουτε για υδραυλικες ενωσεις,ουτε για μουφα δεν κανουν.

    Τι τους θελεις; Τι τους καμαρωνεις; Τι τους εκτρεφεις βρε μαλακα χρεωκοπημενε βοσκε,αφου ολοκληρο το αγροκτημα εχει μεταβληθει σε ενα οργιαστικο συμποσιο αχρηστων,αντιπαραγωγικων και ανικανων βοοειδων,γουρουνιων,αιγοπροβατων και πτηνων;
    Σφαξτους και πετα τους στα χαντακια να πανε στο διαολο και βαλε τιποτα αλλο.
    Βαλε γλαδιολες. Βαλε μανιταρια. Βαλε καναβη. Μπας και ντακγλαρουμε λιγο και δουμε ασπρη μερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΝΟΥΝ "ΡΕΠΟΡΤΑΖ" ΟΙ ΔΗΜΟΣΙΟΡΟΥΦΙΑΝΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΚΟΣΜΟ
    ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΦΑΕΙ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΩΣ
    ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ.

    ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΙΝΕΖΟΙ ΠΡΟΞΕΝΟΙ ΤΩΡΑ ΟΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΙ.
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ "ΠΩΣ ΦΤΑΣΑΜΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ",
    "ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ","ΚΑΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ" ΚΑΙ ΠΑΡΟΜΟΙΑ.

    ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΚΑΙ ΣΥΜΠΟΝΕΤΙΚΟΙ.
    ΕΧΟΥΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΗΘΕΙ ΠΟΛΥ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ.
    ΑΛΛΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΕΚΤΕΛΟΥΝ ΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ ΤΟΥΣ,
    ΜΑΧΟΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΗ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ...ΕΝΗΜΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΤΗΝ.
    "ΚΟΙΤΑ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΦΑΝΕ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΣ'ΤΟ".

    ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΠΟΥΣΤΙΚΟ
    ΚΑΙ ΓΛΟΙΩΔΗ ΤΡΟΠΟ,ΝΑ ΚΤΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟΘΙ ΤΟΥΣ
    ΓΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.
    ΑΥΤΟΙ ΑΠΛΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΤΣΑ ΤΟΥΣ ΕΚΑΝΑΝ,ΠΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΝ...
    ΔΕ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΤΟ ΦΟΝΟ.
    ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΟΥ ΦΟΝΙΚΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΠΟΥ ΑΛΛΟΥ.
    ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΑΡΤΥΡΕΣ.
    ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ ΤΟΥΣ...

    ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΤΗΝ ΟΡΓΗ ΤΩΝ ΠΕΙΝΑΣΜΕΝΩΝ,
    ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΣΚΕΦΤΕΙ ΤΑ ΑΝΟΗΤΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ
    ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΝ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ,
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΣΧΗΜΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΑΦΕΝΤΙΚΑ ΤΟΥΣ,
    ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΔΕ ΘΑ ΤΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ: Αδερφέ, κάποιοι θα την γλυτώσουν. Δηλαδή οι μεγαλύτεροι αλήτες-σερβιτόροι.
    Αυτό όμως που δεν έχω καταλάβει καιρό τώρα από τα λεγόμενα σου, είναι το τί έρχεται. Μπορείς να με κάνεις κοινωνό; Τι έρχεται ακριβώς, ποιός θα το κάνει, με ποιά οργάνωση και τι αποτέλεσμα θα φέρει; Κυοφορείται δηλαδή κάποιος ηγέτης; Ο οποίος θα οργανώσει πανστρατιά πεινασμένων ή εξαθλιωμένων;
    Τα ρωτάω αυτά, διότι είμαι της άποψης οτι η μπάλα έχει πάει στην εξέδρα κι έχει ήδη ξεπροβάλει η κιβωτός του Νώε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Συμφωνω και εγω,οτι καποια "νεμεσσης" δεν προκυπτει απο πουθενα.
    Οπως βεβαια δεν μπορει ποτε να υπαρχει οργανωμενη (δηλαδη στοχευμενη και με συγκεκριμενο τροπο)αντι-ταξη.
    Ειναι ολα τοσο ρευστα και τα παντα βρισκονται πανω στην πλατφορμα του εκνευρισμου και των αντιποινων,που το νεφελωμα δεν λεει κατι-προς το παρον-οτι απο πισω υπαρχει συγκεκριμενος "ηλιος".

    Τα νευρα,σε συνδυασμο με την απογοητεσυη και την κατηφια,δημιουργουν ενα κλιμα "εκρηκτικο" πολλες φορες.
    Πολυ λογικο για την δεδομενη "στιγμη",αλλα καθολου ικανο να γινει η βαση μιας συγκεκριμενης πολιτικης.

    Τα γιαουρτια, οι μουτζες και τα γαμοσταυριδια-οσο δικαιολογημενα και αναποφευκτα και αν ειναι- δεν ειναι τιποτα αλλο απο την "διαμαρτυρια" του παιδιου που του πηραν απο μπροστα του το πιατακι με το γλυκο.

    Να ρωτησω κατι; ΑΝ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ-επαχθων και απανθρωπων προυποθεσεων που επιβαλονται ειναι αληθεια,με το ζορι- ΣΥΝΟΔΕΥΟΝΤΑΝ ΑΠΟ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΟΛΥ "ΓΛΥΨΙΜΟ", ποιος ακριβως θα πεταγε γιαουρτια και ποιος θα εβγαινε στις πλατειες;

    Μια πολυ μικρη ομαδα, η οποια και αυτη θα ειχε "φωτογραφηθει" σαν γραφικη, η φαντασμενη. Και θα την κυνηγουσαν ΟΙ ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΤΩΡΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΚΕΣΕΔΕΣ Η ΑΠΛΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΛΑΜΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.

    Ας μη κοροιδευομαστε. Δεν ειναι "το πουλημα", η η "ανευ ορων και αμετακλητα" παραδωση,που ενοχλει και προκαλει. Αυτα συμβαινουν εδω και χρονια και ενδομυχα, η ασυναισθητα,πλεον τα γνωριζουν οι παντες.

    Ειναι το ξεβολεμα,ΚΥΡΙΩΣ που προκληθηκε. Το ξεκουνημα απο την ψευτικη βαρκα που αρμενιζε διχως οι επιβατες να αναρωτιουνται ουτε κατα που παει, ουτε εαν υπαρχει κανεις στο τιμονι.

    Απλα,η αφορμη, το εναυσμα προκειμενου να "ξυπνησουν" και τα Ελληνικα πιασαρικα παραπονα,ειναι το πετσοκομα των μισθων,των συνταξεων.

    ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ Η ΜΗ ΕΞΑΣΦΑΛΗΣΜΕΝΗ ΑΥΡΙΑΝΗ ΜΕΡΑ. Ενω μεχρι χθες ηξεραν ολοι οτι "θα την σκαπουλαρουμε" με γελια και με παρακαλια μαζι,τωρα ουτε αυτο υφισταται.
    Και αυτη ειναι η μεγαλη ανησυχια.

    ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΦΟΥΣΤΑΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥ.
    Και η σκληρη διαπιστωση οτι οι "φραγγολεβαντινοι" δεν ειναι και τοσο κοροιδα οσο νομιζαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΣΤΗΒΕΝ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΟΜΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ
    ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ,ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΗΓΕΤΗ.

    ΙΣΩΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΒΕΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.
    ΚΑΜΙΑ ΟΡΓΑΝΩΣΗ,ΑΥΞΑΝΟΜΕΝΗ ΔΥΣΦΟΡΙΑ ΚΑΙ ΟΡΓΗ,
    ΠΑΝΤΕΛΗΣ ΕΛΛΕΙΨΗ ΕΛΕΓΧΟΥ.

    ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΥΟ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΙΔΙΟ.
    ΧΑΟΣ.
    ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΩΣ Η ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΕΞΕΛΙΞΗ.
    ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΠΙΔΙΩΚΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΑΠΟΦΑΣΕΩΝ.

    ΤΩΡΑ ΤΙ ΘΑ ΒΓΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΑΟΣ,ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ.
    ΝΕΜΕΣΙΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΚΙΒΩΤΟΣ ΤΟΥ ΝΩΕ ΘΑ ΕΙΝΑΙ,ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΟ ΚΕΝΟ ΙΣΩΣ;

    ΠΑΝΤΩΣ ΕΓΩ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΕΜΕΣΙΣ.
    ΝΑ ΔΩ ΤΟ ΕΡΓΟ "ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ" ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΑΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΤΟ ΔΩ ΚΑΙ ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,
    ΑΣ ΠΕΘΑΝΩ ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ: Τώρα μου μαλάκωσες. Και δεν θέλω τέτοια, ούτε θανατικά. Τα ερωτήματα μου ήταν συγκεκριμένα, επειδή σε κόβω οτι θεωρείς λύτρωση το χάος. Κι αν θέλεις να με ακούσεις, αυτός που πιστεύει το χάος και το θεωρεί λύτρωση, πρώτος εκείνος θα πάει στο χάος. Δεν είναι λύση αυτή.
    Και το χαος θα συνεχίζει να γίνεται, όσο γίνεται profiling ακόμα κι από την κάρτα του super market. Κι όσο η πίεση θα συνεχίσει, ΔΙΟΤΙ ΑΠΛΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ ΑΝΤΟΧΕΣ. Χάος μην περιμένεις ούτε και νέμεση. Διότι και κάποιους να εκτελέσουν για εσχάτη προδοσία, εσύ δεν έχεις να κερδίσεις τίποτα πρακτικά.
    Τι να γίνει; Αντίδραση στην δράση και θα το δούμε αυτό στις εκλογές. ΤΙ ΘΑ ΡΙΞΕΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΣΤΟ ΚΟΥΤΙ. Μην διαφωνείς με την διαφορετικότητα σου. Αλλά οι κορώνες απλά σε κάνουν να βγαίνεις έξω από τον υγιή προβληματισμό σου και την πιθανή δράση σου ΑΤΟΜΙΚΑ. ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΜΗΝ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΗΝ ΒΟΜΒΑ ΤΟΥ ΙΣΡΑΗΛ. Η ΑΜΕΡΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΧΑΜΕΝΗ ΟΥΤΩΣ Η ΑΛΛΩΣ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ Η ΕΥΡΩΠΗ.
    Κυριότερα μην παρασύρεσαι. Εφόσον επιβληθεί η Κίνα, πας σε μοντέλο κομουνιστικό χωρίς πρόνοια. Εκτός αν καρτερείς έναν κατακλυσμό ή κάποιον μαλάκα που θα ρίξει πυρηνικά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Την εφορια την εχουν πληρωσει,τελικα; Τυπωθηκαν εισητηρια; Δεν εχω ακουσει κατι.
    Γιατι κατι προσκλησεις στα σχολεια για δωρεαν εισοδο και στις οικογενειες των αθλητων της "μανας" βλεπω μονο.

    Επισης,"ανκαλυφθηκαν" 350 χιλ. προσθετα προσδοκωμενα εσοδα απο το τηλεοπτικο συμβολαιο και ειπαν-λεει- να πουν στον κοντο να πει εκεινος με την σειρα του στον "Αραβα" τα 515 χιλ. να τα κανει 865.
    Το πιο πιθανο ειναι να ανακαλυφθηκαν προσθετα εξοδα και για αυτο και εγραψαν στην χαρτοπετσετα προς τον κοντο: "πες στον "Αραβα"-μη γελας- να μας κανει τα 5 8"
    Διπλωσαν την χαρτοπετσετα,την εδωσαν στον Τασσο τον μπαρμαν και του ειπαν: "αν ερθει ο κοντος,δωσ' του αυτο....και τσακωσε και αυτο το 5ευρο για τον κοπο σου"
    -μισο λεπτο να σας δωσω τα ρεστα" λεει ο Τασσος.
    -ποιον ειρωνευεσαι ρε γαιδουρι" λεει ο Δημητρελος.
    Επεμβαινει ο ηρεμος παντα Κασνακιδης:
    - Δωσε παιδι μου το "γραμμα" στον κοντο οταν ερθει απο εδω.Και πες του να απαντησει αμεσως. Και να παψει να πινει και να τα χρεωνει σε μας. Ειπαμε,οτι η υπομονη εχει ενα οριο.Βερεσε τελος,πες του. Αν συμφωνησει,να ερθει να μας βρει στο αγροκτημα...
    -Στη στανη...;
    -Σκασμος γαιδουρι,που θα πεις το εξοχικο μου στανη.
    -Ελα Αντρεα,ηρεμησε...
    -Μα δεν το ακους το κωλοπαιδο. Επειδη ειχαμε μια γνωριμια και το βαλαμε στο μπαρ "Θρυλος" να βγαζει μεροκαματο,θα μας καβαλησει κι'ολας;
    - Που με βαλατε ρε αχρηστοι που πρωτα προσελαβε εσας και μετα εμενα...;
    Εξαλος,κανει να πηδηξει πισω απο το μπαρ.
    Τον συγκρατει ο Κασνακιδης απο τα πετα του σκακιου που δεν φορα.
    - Ασ'τον μωρε. Να κανουμε την δουλεια μας και μετα το κανονιζουμε το κωλοπαιδο.
    - Την αλλη φορα να μη γραφετε σεχαρτοπετσετες. Επανω στη μπαρα,υπαρχουν υγρα. Σερβιρουμε ποτα.Τις προαλες παιδευτικα να διαβασω το "πες στον Αδαμιδη να παρει τον Παπα,να παρει τον Μελισσανιδη να πει στον Νοτια να βρεθει με τον Γκουμα,να δουμε τι θα κανουμε με την Μοργκαν..." ΤΡεις βδομαδες προσπαθουσα να βγαλω τι στο διαολο λεει. Να χρησημοποιητε μουνοπανα.Εινα αποροφητικα.

    Του την πεφτουν και οι δυο τωραπισω απο το μπαρ
    - Τι ειπες ρε αρχιδι; Ποιος ειναι μουνοπανο" λεει αφρισμενος ο Δημητρελος.
    - Εσυ καθυστερησες την πληρωμη,ρε μαλακισμενο και τρομαξαμε;

    Καθενας με τον πονο του.

    Μπακαλικο; Τι μπακαλικο.Μιλαμε για τσαντιρι.

    Παντως με κεινα και με τα αλλα, καθημερινα σχεδον,ολο και κατι 500αρικα και 300αρικα ανακαλυπτονται απο το πουθενα.
    Εκει που δεν υπηρχε σαλιο, βγαινουν κατι ποσα απο το υπερπεραν.
    Και να φανταστεις οτι οι μετοχοι ακομα δεν εχουν συμβαλει.
    Φυτρωνουν μαλλον στα Σπατα.Απο τα πολλα ζηζανιοκτονα,μεταλαχθηκαν οι λαχανιδες σε χαρτονομισματα.
    Που τα βρισκουνε ρε πουστη μου. Δεν μου λενε και εμενα να βγαλω καμια ακρη;
    Που να παω; Στο Πειραια μηπως; Στο Τουρκολιμανο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΕΝΤΑΞΕΙ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ. Ο ΕΛ ΜΑΡΙΝΑΚ ΤΑ ΤΥΠΩΣΕ. ΜΗΝ ΑΝΗΣΥΧΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΓΕΡΟΙ, ΝΕΟΙ ΚΑΙ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ 20 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ, ΘΑΝΑΙ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΜΑΣ. ΕΝΩΘΗΚΑΝ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΚΙ ΑΠΟΓΟΝΟΙ, όπως επιτάσσει η ελληνική οικογένεια.
    Κουκουλάκης τελικά = οφθαλμίατρος από την Κρήτη. Χειρουργικά θα βλέπουμε τα πάντα. Χώρια που θα ξανακουστεί το σύνθημα οτι " ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΕΥΝΟΕΊΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ. "

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ, Η ΟΜΑΔΑΡΑ ΜΟΥ Η ΜΠΙΛΜΠΑΟ, ΓΑΜΕΙ ΠΑΝΤΟΥ ΤΟΝ ΣΕΡ ΤΣΙΧΛΑ. ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΤΗΣ ΑΓΓΛΙΑΣ, για όσους τον θεωρούν και προπονηταρά σαν τον Λεβ που θα πάρει την θέση του Μουρίνιο. Άμα σας λέω οτι έχει χαθεί η μπάλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΣΤΗΒΕΝ ΜΕΓΑΛΗ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΕ ΠΟΛΛΕΣ ΠΡΟΕΚΤΑΣΕΙΣ
    ΚΑΙ ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕ 2-3 ΣΧΟΛΙΑ.

    ΤΟ ΧΑΟΣ ΔΕ ΤΟ ΚΑΡΤΕΡΩ ΕΓΩ,ΕΠΙΜΕΝΩ ΟΤΙ ΤΟ ΕΠΙΔΙΩΚΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΩ ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΣΤΟ ΧΑΟΣ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.
    ΟΜΟΛΟΓΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΙΧΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΤΙ ΤΟ ΧΑΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΛΥΤΡΩΣΗ.
    ΑΛΛΑ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΙ ΜΕ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;

    ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΝΑ ΠΕΡΙΓΡΑΨΕΙ ΤΗ ΛΥΤΡΩΣΗ;

    ΔΕ ΞΕΡΩ ΠΟΙΟ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ.
    ΑΥΤΟ ΕΠΑΦΙΕΤΑΙ ΣΤΗ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΑ.
    ΙΣΩΣ ΚΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ Η ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.

    ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΗΘΙΚΗ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ
    ΠΟΥ ΠΡΟΚΥΠΤΕΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΝΟΜΗ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΟΥ ΑΞΙΖΕΙ.
    ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΧΑΟΥΣ.

    ΟΝΕΙΡΑ ΑΠΑΤΗΛΑ ΘΑ ΠΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ.
    ΟΚ,ΑΣ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΑΤΟΜΙΚΟ ΤΟΥ ΚΕΡΔΟΣ.
    ΚΑΙ ΟΙ ΚΙΝΕΖΟΙ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ: ΑΡΑ, Η ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ, ελπίζω από κοντά. Πάντως μην ασχολείσαι με το χάος. Αυτό τιμωρήθηκε πρώτο από τους θεούς τότε παλιά. Δηλαδή από τους ανθρώπους. Το χάος δεν υπάρχει μπροστά στο θηρίο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΡΕ ΒΡΕ. ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΜΠΙΛΜΠΑΟ ΚΑΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΣΤΑ ΚΑΓΚΕΛΑ. ΒΑΣΚΟΙ ΟΛΟΙ ΚΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΕΝΕΖΟΥΕΛΑ. ΚΑΙ Η ΤΣΙΧΛΑ ΤΟΥ ΣΕΡ, ΚΑΠΟΤΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ.
    ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή