Κυριακή 4 Μαρτίου 2012

ΤΑ ΑΠΛΑ

            Άλλα ήθελα να γράψω, κι άλλα βγαίνουν στην πορεία. Όλη η εβδομάδα θα πάει έτσι, δυστυχώς ή ευτυχώς, αφού όλα τα ΜΜΕ θα κοροϊδέψουν συνειδητά τον Αεκτζή. Κι ενώ έχω το χιουμοριστικό κείμενο με το θεμέλιο και τα 54 μύρια αλλά και τις ταξικές διαφορές που είναι προ των πυλών ( τύπου μηνμονιακών versus αντιμηνμονιακών ) αλλά και την προσωπική κουβέντα με τον sugar, πρέπει να πάω μαλακά και να δώσω το υπόστρωμα μιας εβδομάδας ιδιαίτερα κρίσιμης. Για την ΑΕΚ, για την Ελλάδα; Βάλτε ό,τι θέλετε. Τις πληροφορίες δεν θα τις δώσω με το σταγονόμετρο αλλά δεν μπορώ και να τις απλώσω χύμα. Πάμε λοιπόν.
              Γίνεται ένας αγώνας για να σωθεί η Ελλάδα. Σώνεται; Κι όταν λέμε "σώνεται " , τι ακριβώς εννοούμε; Να γράψουμε ένα νούμερο σε κάποιο χαρτί και να ζει όλος ο κόσμος σε συνθήκες κατοχής με μότο το περίφημο " καλύτερα όλοι να έχουν δουλειά αλλά να παίρνουν 100 ευρώ; " Αυτά είναι ανήκουστα και στην ουσία είναι μια πρόταση οτι αντί να είσαι πεθαμένος, καλύτερα να είσαι τρόφιμος σε κάποια φυλακή. Μπορεί κάποια στιγμή και να βγεις. Που κανένας δεν εξετάζει αυτήν την στιγμή, οτι ο κάθε χρόνια φυλακισμένος αποφυλακισθείς, γουστάρει να ξαναμπει μέσα.
             Το σημερινό χρέος της ΑΕΚ, είναι βιώσιμο; Και εννοώ τα απλά : Άντε και ξεπέρασε το τέλος Μαρτίου, άντε και σκαπουλάρησε το τέλος Ιουνίου. Ποιός είναι ο ρόλος της στην Ελλάδα ή στα τουριστικά ταξίδια στην Ευρώπη; Δηλαδή, ποιός είναι ο αρχηγός της στην διακυβέρνηση και ποιό το ρόστερ της στην παραγωγή του προϊόντος στο χόρτο; Αδέρφια, το κουφάρι είναι κουφάρι. Δεν μπορεί να κάνει πολλά πράματα, παρά μόνο να ελπίζει σε κανέναν καντηλανάφτη ή σε κάποιον παπά που θα σφραγίσει το μνημείο. Βγάζοντας μας, από την ταλαιπωρία του να ζεις με έναν ασθενή. Βεβαίως υποφέρει ο άρρωστος, αλλά υποφέρουν κι αυτοί που ζουν μαζί του. Όσοι τα έχουν περάσει αυτά, με καταλαβαίνουν μια χαρά.
               Και στην περίπτωση της χώρας, είναι πλέον πασιφανές οτι τα δάνεια τα δίνουν διότι είτε γουστάρουν οι ξένοι να αποκτήσουν καινούργιο πλούτο με φτηνό εργατικό χέρι, είτε διότι ΑΚΟΜΑ, δεν είναι έτοιμοι να αντιμετωπίσουν μια κατάρρευση χώρας μέλους της ΕΟΚ. Κι εδώ υπάρχει μια λεπτή διαφορά: Η χώρα - η όποια χώρα - ΔΕΝ είναι εταιρεία αλλά η ΑΕΚ είναι. Κι αν λοιπόν οι δανειστές προσβλέπουν σε κάτι από κάποια χώρα ( τα είπα πριν ), σε μια εταιρεία πεθαμένη, τι να προσβλέπουν οι χρηματοδότες που κομψά ονοματίζονται από τον τύπο σαν επενδυτές; Ποιά είναι η δύναμη ενός brand name;  Μα ο κόσμος της, είτε διότι επέλεξαν την ιστορία, είτε διότι κάποιοι φανατικοί ακόμα δίνουν κάποιο ποσό, είτε διότι υπάρχουν περίεργοι που " πάλι με χρόνια με καιρούς, πάλι δικά μας θάναι." ΑΥΤΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΟΜΩΣ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΑ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ ΕΞΑΘΛΙΩΣΗΣ.
               Ψάχνει λοιπόν ο άλλος με τα δανεικά να σε κρατήσει ζωντανό, για δικό του συμφέρον. Ο επιχειρηματίας του ποδοσφαίρου, τι ψάχνει; Θέλετε να πάω θρησκευτικά; Άντε λοιπόν οτι ψάχνει την υστεροφημία του ( μαλακίες λέω τώρα, αλλά για να προλάβω καταστάσεις ). Κι άντε τα έκανε όλα όπως γουστάρει η ιστορία ή οι επιταγές του μέλλοντος ( καθότι αυτά τα δύο ταυτίζονται για μένα ). Και πώς θα επεφημείται; Με τις κουβεντούλες στα σπίτια μας ή με το να έχει ακόμα και δωρεάν είσοδο στα γήπεδα για τον όποιο ταλαίπωρο γουστάρει αντί να δουλεύει να πηγαίνει να βλέπει τόπι;  Μην αυταπατάσθε.
                 Αν παλιά ο επιχειρηματίας χρησιμοποιούσε για διαπλοκή κάποια ομάδα, σήμερα τα πράματα είναι ακόμα χειρότερα. Και φεύγουν δις προς τα κανάλια ενημέρωσης , δηλαδή απόκρυψης της αλήθειας. Μαλακίες δηλαδή, αφού το χαρακτηριστικό του οποιουδήποτε λαού αλλά κύρια του ελληνικού, είναι να βλέπει ένα κανάλι αλλά να το βρίζει ταυτόχρονα. Όπως κάνει και στις εκλογές, που ψηφίζει κάποιον αλλά κατά βάθος να ξέρει οτι αυτός ο κάποιος τον δουλεύει με την άδεια του. Και στ' αρχίδια του οποιουδήποτε εξουσιαστή, αν βγαίνει με αξία και με έργο ή με χλεύη και ειρωνία. Εδώ βρίσκεται μάλιστα και η περίπτωση του κόμματος της Τζούλιας και παλιότερα της Τσιτσιολίνας .
                Έτσι είναι αγαπητοί. Τα πρόβατα όταν βλέπουν λύκους, γελάνε που δεν τους μοιάζουν. Όταν λοιπόν τους εκλέγουν και υπέυθυνους για την ασφάλεια τους, τότε κλαίνε. Όπως η κουκουβάγια, που θεωρεί το ομορφότερο πλάσμα του κόσμου το παιδί της. Παραφιλοσοφήσαμε; Και τι να κάνουμε; Να μην βρούμε την αλήθεια;
               Για την ΑΕΚ. Που κρατιέται ζωντανή, για ποιό λόγο; Και δεν αναφέρομαι στον κόσμο, που ακόμα δεν έχει καταλάβει αν συμφέρον του είναι ένα δυνατό πρωτάθλημα κι ένα αλησβερήσι αποτελεσμάτων ( αυτό δεν το έχουν καταλάβει ούτε οι παράγοντες του ποδοσφαίρου- που λαός είναι κι αυτοί ). Μα υπάρχει το ντέρμπυ της Κυριακής. Με εισιτήρια και μάλλον με Σπάθα διατητή, που τυχαία δεν ήταν τέταρτος χθες. Με τρομακτικό εσωκομματιοκό πόλεμο όμως, λες κι η ομάδα είναι κόμμα. Με κοντό, οικονομικό διευθυντή και Αδαμίδη από Πειραιά μεριά και Οικονομόπουλο με την κίτρινη γραβάτα από την γνωστή γειτονιά της πράσινης παράγκας. Όπως και να το κάνεις, τα 20 μύρια είναι πολλά, ειδικά άμα το έχεις δίπορτο για ένα αμοιβή. Τα δύο blocks δεν είναι τυχαία. Και φυσικά η τρίτη δύναμη της Ελλάδας ακόμα, κάτι λέει. Κι αυτά, δεν είναι από το μυαλό μου.
               Έτσι παίζεται η ιστορία στις πλάτες μας και πάντα έτσι θα παίζεται. Ο Μαρινάκης να έχει παραγγείλει άλλα δέκα καράβια, αλλά να τρέμει για πιθανό διπλό στο ΟΑΚΑ απέναντι στον αυθεντικό του αντίπαλο. Ο κουμπάρος του - πράγματι έχει πρόβλημα υγείας - αλλά η κοινή γνώμη να αγνοεί αν το θέμα είναι καρδιάς ή αλτσχάϊμερ για το μύριο. Πόσα ποιά έχει, για να ξεχάσει ένα; Από πού τα έβγαλε; Από υπάλληλος του Βεντούρη και του Μαρινάκη ή από πρόεδρος στον ΟΔΙΕ;
             Το θεμέλιο είναι μέσα σε αυτά; ΟΧΙ, ΠΟΤΕ. Το θεμέλιο κάνει άλλη μια υστερική, φαρμακοληπτική κίνηση, αφήνοντας βέβαια τους γνωστούς υπαινιγμούς για τον κάποιον που " θα είναι υπό την επίρρεια δραστικών ουσιών ". Κι η απάντηση μου ήταν ξεκάθαρη:
            ΔΕΝ ΣΕ ΘΕΩΡΩ ΑΕΚΤΖΗ ΔΙΟΤΙ :
           - Ο ΣΟΕ ΗΤΑΝ ΕΞΩΦΘΑΛΜΑ ΑΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ
           - ΤΟΛΜΗΣΕ ΑΕΚΤΖΗΣ ΝΑ ΑΠΕΙΛΕΙΣΕΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΑΕΚΤΖΗ ΣΤΗΝ 18
           - ΜΟΛΙΣ ΕΦΥΓΕ Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ, ΠΗΓΕ ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΑΓΡΙΝΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΙΝΩΣ, ΑΥΤΟΜΟΛΗΣΕ.
               Έχουμε πολλά όμως ακόμα. Αυτά είναι για την ύγρανση. Κι από τηλέφωνα, δεν χαμπαριάζω. Ούτε από μεσιτείες, όσο κι αν κάποιοι είναι σήμερα άνεργοι. Εδώ, υπάρχει κάποιο επίπεδο σε γνώμονα σκέψης ή κίνησης. Και θα γελάσει κάθε πικραμένος, ειδικά όταν κάποιος κληρονόμος απειλεί faux self made, που ανά πάσα στιγμή μπορεί και να ρίξει ένα μανίκι. Πού και πώς;  Δεν χρειάζονται διευθύνσεις, ούτε τόποι συνάντησης συγκεκριμένοι. Αρκεί ένας μηχανισμός στο μετρό με λάθος συνδεσμολογία, κι όλοι χέζονται. Έτσι δεν είναι, χάλι μου;
             Υγ1. Πάρτε με ησυχία, ηρεμία και σκέψη τις αναρτήσεις. Δεν είναι εύκολο να γράφεις για τα παρασκήνια που μαίνονται. Πιστεύω μέχρι την Πέμπτη να ολοκληρώσω. Θάχουμε Μελισσανίδη, θεμέλιο και θεσμικούς παράγοντες, δηλαδή κάτι μπούληδες.
            Υγ2. Στις 11/3 πέθανε ο πατέρας μου. Το ξέρετε. Ελπίζω να μην έχω άλλες επετείους. Αυτό είναι θέμα του ανθρώπου που αυτήν την στιγμή είναι στην κουζίνα του σπιτιού. Γνωρίζει μια χαρά τι λέω, διαβάζει κανονικά και παρεμβαίνει όταν πρέπει. Γνωρίζει βέβαια, οτι για να λέγεται κάτι σπίτι, έχει υποχρεωτικά κι άλλα δωματιάκια. Έτσι δεν είναι όλα τα σπίτια;
            Υγ3. Δεν σας θέλω άναυδους. Έχετε προειδοποιηθεί για όλα. Και τα πάντα, είναι επί χάρτου σε αυτήν την δύσκολη εβδομάδα, που θα παίξουν καζαμίες μέχρι να βρεθεί αρχηγός. ΓΙΑ ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
           

10 σχόλια:

  1. Καλημερα.
    Δυσκολη εβδομαδα,ναι,αλλα τοσο,οσο ηταν ολες οι προηγουμενες και οσο οι εναπομεινασες επομενες.
    Η δυσκολια,ειναι πλεον καθεστως. Σαν μια μονιμη δυσκοιλιοτητα.

    Με τον πιο επισημο τροπο,το διδυμο Γκουμας-Πολυς,δηλωσαν οτι δεν προκειται να ξαναεμπλακουν.Τελος.
    Ας τους πιασει ο Μιχαλης με τον Βουρο,ας τους εγκαλεσει,η ας απαιτησει διευκρινησεις απο τους εκπροσωπους των δυο επιχειρηματιων.
    Που σωνει και καλα,αμετι-μου-χαμετι να μπουν και να πληρωσουν μαυρες τρυπες αληταραδων αλλων.

    Ο δε Παπας,εφ'οσον πληρωσε-οπως λεει- την Μοργκαν,παυει και εκεινος να ξαναβαζει χρημα.
    (πηρε απο τους δυο παραπανω και 500 χιλιαρικα για να πληρωθει το ομολογιακο δανειο,αλλα δεν μας το ειπε ο Πετρος)
    Τι απομεινε;Ο Νοτιας,ο οποιος χανει τα αεροπλανα και μπερδευει τα αεροδρομια,ο κοντος που ψαχνει την εξιλεωση μεσω δανεικων,ο Κουλης και ο Τακης.

    Τωρα,που και πως θα βρεθουν αλλα 4 εκ. μεχρι το τελος Μαρτιου,μη με ρωτατε. Εγω δεν εχω τοσα.

    Και εφ'οσον υπο αυτες τις συνθηκες ο Μελισσανιδης δεν θα συνερθει-μη γελατε- στο συμβουλιο σωτηριας του θεμελιακου παλαβου,τοτε τα πραγματα γινονται απο σκουρα,μαυρα.
    Και βεβαια ουτε προκειται αλλα ουτε και προκαμει-ακομα και αν ειχε την προθεση ο κοσμος- να σπρωξει τα εκατομμυρια που απαιτουνται.
    Εχει αλλες πολυ πιο αμεσες και σοβαρες προταιρεοτητες τωρα και πολυ σωστα.
    Και το μονο που θα μπορουσε να το αλλαξει αυτο,ειναι μια "εισβολη".

    Προς το παρον ενα χαμογελο περα για περα βλεπουμε στα πρωτοσελιδα των "Ωρα".
    Αυτο που λενε στην τηλεοπτικη γλωσσα "πλανα αρχειου".

    Υ.Γ Εχασε ο βαζελος,απο το-πρωην;- παραρτημα.
    Και ο ρυθμιστης του συστηματος ειμαστε εμεις ασφαλως. Η ειμαστε "αριστερα" η δεν ειμαστε.
    Σε περιπτωση ηττας των αλογοτροφεων,αντιο τιτλος και μαρουλια. Σε περιπτωση νικης τους,την παλαιυουν.
    Ο Οικονομοπουλος τελικα ειναι σημαντικη προσθηκη.
    Και οι "προσθηκες" ειναι αναλογες της πορειας του καρου.
    Αλλα γαιδουρια περσυ,αλλα φετος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ξαναανακαλυπτει την πατατα ο νεοελλην.
    Μετα απο εκεινο το εξυπνο κολπο του Καποδιστρια να τις κρυψει ωστε να ερθουν οι κλεφτες να τις αρπαξουν σαν μαργαριταρια, σημερα ο πεινασμενος κοσμος τις παραγγελνει κατευθειαν απο το χωραφι.
    Ηταν αναμενομενες τετοιες κινησεις αυτοπροστασιας και διανομης αγαθων μεσω της αυτοδιαθεσης,πραγμα το ποιο συμβαινει σε ολες τις χωρες οι οποιες περασαν η περνουν αναλογες οικονομικες συμπλιγαδες.
    Παρακαμπτονται οι μεσαζοντες.

    Πραγμα το οποιο φαινεται να ενοχλει το ΚΚΕ,το οποιο δεν καταλαβαινει γιατι ο κοσμος δεν παραμενει στις σιαγωνες του καπιταλισμου παρα μονο θελει να κολεκτιβοποιηθει και μαλιστα εξω απο το κομμα. Απαραδεκτον.
    "«Ο στόχος προβολής του "κινήματος της φθηνής πατάτας" είναι ίδιος με εκείνον της προβολής του λεγόμενου κινήματος των πλατειών. Αποπροσανατολισμός των μικρών φτωχών αγροτών παραγωγών, απομάκρυνσή τους από το αγροτικό κίνημα με προσανατολισμό ρήξης με τα μονοπώλια και την ΕΕ».
    Δηλαδη: "Που πατε ρε πατατοφαγοι αγανακτησμενοι εξω απο την στανη";

    Το οτι αυτος ειναι ενας αυτοματος σχεδον τροπος και ενα αντανακλαστικο καθε κοινωνιας η οποια βρισκεται τεχνιεντως σε κριση και πεινα,ωστε να βρει πηγες τροφης απευθειας,δεν το λογιζουν ως πιθανοτητα για τους συστημικα χολεριασμενους αριστερους.

    Και κυριως το οτι ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΕΝΤΕΧΝΩΣ ΚΑΙ ΕΣΚΕΜΕΝΑ ΦΤΙΑΓΜΕΝΑ(συμφωνα με τους κατασκευαστες μεγαλων θεωριων συνομωσιας και ανακαλυψης "εχθρων", οι οποιοι ομως καμια τετοια δεν βλεπουν εαν ερωτηθουν "που παει ο κοσμος;)το οτι η μειωση των τιμων ειναι ανακουφιστικη για τους πολλους και οι εχοντες αναγκη ερχονται σε αμεση επαφη με τους παραγωγους,ριχνοντας τα κοστη στην σιτιση του σπιτιου τους,αυτο ουδολως νοιαζει και κοφτει το αριστερο κατ'ονομα κομμα με την πολυ δεξια νοοτροπια και την απολυτα καπιταλιστικη τσεπη.

    Βεβαια αυτο που θα μπορουσε να προβλεψει κανεις-με βαση το "ελληνικο δαιμονιο" ειναι να ακουσουμε περιπτωσεις οπου ψευδοεμπροι,καλυπτομενοι πισω απο τις σιτιστικες αναγκες της κοινοτητας η του δημου τους να αγοραζουν 10 και να μεταπωλουν 20. Οι κρισεις δημιουργουν ευκαιριες,αυτο ειναι σιγουρο.
    Αλλα και αυτα ειναι δυνατον να ελεγχθουν. Οσο λιγοτεροι παρεμβαινουν καπου,τοσο μικροτερη πιθανοτητα για λοβιτουρα υπαρχει. Γνωστο αυτο.

    Το "κομμα του λαου" ομως,-το οποιο φροντιζει παντα αυτος να ειναι πεινασμενος-αντι απλα να εφιστησει την προσοχη του χειμαζομενου λαου στους κερδοσκοπους με ολη αυτην την επαναφορα στην αμεση αγορα,τι κανει; Κατακεραυνωνει τους παντες και αναφερει τους μικροαγροτες και μικροκαλλιεργητες οτι συμπρατουν στα βρωμικα σχεδια των ευρωπαικων μονοπωλιων "(!!) και οι δε αγοραστες πατατοφαγοι,ειναι δουλοι και οργανα αθελα τους του παγκοσμιου καπιταλιστικου-πλουτοκρατικου συστηματος.

    Που πας σου λεει- και διαμαρτυρεσαι στις πλατειες, η τρεχεις στα χωραφια να βρεις απ'ευθειας το προιον,αφου πρωτα δεν εχεις περασει απο τον Περισσο να γραφτεις στο κομμα και να φιλησεις την καρα του Λενιν;
    Πως τολμας να διεκδικεις, η να ψαχνεις αλλους δρομους,διχως να μας ρωτησεις;
    Αντι εκεινο να παει στο λαο,θελει ο λαος να παει σε εκεινο; Ναι καλα.
    Βεβαια στην κομουνιστικη Σπιναλογκα κανεις δεν παει ουτε για διακοπες ουτε για να αγορασει γη. Απλα την διαβαζει απ'τα βιβλια.
    Και η αυτη η Σπιναλογκα παλι, ξερει οτι δεν προκειται να γεμισει θεατες η επισκεπτες,ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΟΘΕΣΗ,παρα μονο ορθωνεται σαν χωρος-κλιβανος, σαν φοβητρο μπρος στα ματια ολων εκεινων που θα τολμισουν να σκεφτουν κατι αλλο περα απο τον δικομματισμο,υποδεικνυοντας τους με την χολερα της,τι μπορουν να παθουν οσοι ειναι ανυπακουα παιδια.

    Εαν ο φασισμος ειναι το μαστιγιο,ο κομμουνισμος ειναι το καροτο,του καπιταλισμου.
    Αλλα καροτο σαπιο,το οποιο δεν το τρωει ουτε θεονηστικος γαιδαρος. Προτιμοτερο το μαστιγιο.

    Ανοιγει και την ορεξη,για χορτα και ακγαθια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Μαρτίου, 2012 13:01

    To ινστρουχτοφιρμάνι του ΚΚΕ είναι ένα μνημείο μαλακίας. Μιλάμε ότι πρέπει να το κάνουν χάλκινο βιβλίο να το πουλάει ο Λιακόπουλος. Και μετά απορούν που δε λένε να ξεκολλήσουν από εκείνο το 10-11% (σε ΑΠΟΛΥΤΑ νούμερα, οι 700.000 νοματαίοι, με ψήφο πια ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ). Άλλα ντάλ της παρασκευής το γάλα και επανάστα του γίγαντα λαού υπό την καθοδήγα του σταλινικού ιερατείου να'ούμε. Οι λοιποί υπηρετούν τα συμφέροντα των μονοπωλείων και του κεφαλαίαου ΑΠΑΞΑΠΑΝΤΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. AEKάρα και ας πέσουμε και στη Δ εθνική!

    Τα κιτρινόμαυρα ζόμπι θα σας φάνε ρεεεε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. καλημερα

    μια κουβεντα μονο
    αν οδηγητε μηχανη, δωστε οσα εχετε η δεν εχετε για κρανος μπουφαν κλπ.Και ας εχετε παπακι.

    μετα απο 29 χρονια ειχα τη στιγμη μου τη παρασκευη και ο μονος λογος που την εβγαλα με καποιες κακωσεις και μια κλειδα σπασμενη , αντι για να βλεπω τα ραδικια αναποδα, ειναι το πανακριβο κρανος και το πανακριβο μπουφαν που φροντιζω καθε 2-3 χρονια να αλλαζω.

    δεν ξερω για τα υπολοιπα των γερμανων αλλα οι γερμανοι στη BMW MOTORRAD εχει τα κορυφαια, το λεω γιατι τα χρησιμοποιω πανω απο 10 χρονια.

    το κρανος δεξια εχει 'αραχνιασει' απο το σπασιμο, το μπουφαν δεν μου αφησε ουτε καν γρατζουνια, αγκωνας και ωμος ειναι οκ απο τα προστατευτικα, η κλειδα δεν τη γλυτωσε λογω πεσιματος.

    α και το gs 1200 r που εχω ( το bmw που εχω εδω και 6 χρονια) , εχει μεν καποιες ψιλοζημιες (τιμονια και κατι βαθουλωματα στο ντεποζιτο με κατι ψιλα που δεν εχω δει ακομη) αλλα ενα ford fiesta που βρεθηκε στον δρομο μας ειναι λες και το εχει περασει απο πανω panzter του Romel απο τα africa corps...

    χαλαλι τους..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Μαρτίου, 2012 15:21

    Περαστικά DIMI και σιδεροκέφαλος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. DIMI..
    Τέτοια στιγμή να μην έρθει ξανά....
    Ούτε για αξιολόγηση εξοπλισμού...
    Περαστικά σου....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ DIMI ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΚΩΛΟΓΑΒΡΕ ΚΙ ΑΣ ΜΕ ΒΡΙΖΕΙΣ.ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Dimi: Αδερφε, φτηνα την γλωτωσες οπως ακουω. Μια κλειδα δεν ειναι κατι σοβαρον.
    Ευχομαι ταχεια αναρωση.

    Εισαι ο πρωτος Ελληνας που οφειλει την ζωη του σε Γερμανο,τα τελευταια 2 χρονια.
    Για να γινει αυτο χρειαστηκε να δωθουν στον "Μινωταυρο" πανω απο 2.000 αυτοκτονημενοι. (τα εγκεφαλικα,οι καρδιοπαθειες και αλλες συναφες παθησεις-αποτοκα της επελασης των Ουνων,δεν τα λαμβανουμε υπ'οψην, καθ'οτι ειναι αδυνατον να καταμετρηθουν και να ταξινομηθουν. Θα προσμετρηθουν στους "φυσικους θανατους" η στις παραταιρες απωλειες."collateral damage").

    Μας κοστισες ακριβα παναθεμα σε!
    Γι'αυτο φροντησε να ζησεις ζωη εναρετη και συνετη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ DIMI: ΝΑ ΠΩ ΚΙ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΩ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΜΗΧΑΝΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΠΕΙΘΩΡΕΙΑ.
    Η ΜΗΧΑΝΗ, ΕΙΝΑΙ ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ, Ο ΔΙΠΛΑΝΟΣ.
    ΓΙΑΥΤΟ ΠΟΥΛΗΣΑ ΤΙΣ ΜΗΧΑΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑ, ΚΙ ΟΡΚΙΣΤΗΚΑ ΟΤΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΔΕΝ ΤΙΣ ΑΓΟΡΑΖΩ.
    ΣΕΒΑΣΤΗΚΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ, " όλοι οι άνδρες από τύχη ζούνε", και γι' αυτό εξ άλλου ζουν οι Ρουβάδες.
    Σημασία στην ούγια όμως: Περαστικά.
    Κι είχα την τύχη προχτές να γνωρίσω τον Γιώργο τον Πεπέ. Που έκανε αιμοκάθαρση από τα τότε. Νάσαι καλα και άσε την μηχανή πια.
    Δύο είχα παλιά, αλλά δεν μου πρόσθεσαν κάτι στο να το παίζω νέος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή