Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΑΡΗΣ - ΑΕΚ

              Μπα; Είχαμε και αγωνισιτική υποχρέωση σήμερα στην σκιά του θαύματος του σχεδίου Τροχανά, στην σκιά του σήριαλ Μανωλά αλλά και στο παρασκήνιο του οτι βρέθηκαν χρήματα για να μεταβεί η ομάδα στην Σαλονίκη. Ντέρμπυ βγαλμένο από τα χρόνια του μεσοπολέμου. Απλήρωτοι εναντίον αδιοίκητων και μάλιστα σε εναλλασσόμενους ρόλους όσο αναφορά τους χαρακτηρισμούς των επιθέτων. Κίτρινα και τα δύο, είτε σκουλήκια είτε κουρέλια. Ενδιαφέρον για να δουν και οι αδαείς περί της χημείας, τι είναι πιο σημαντικό : Το βάρος ή το ειδικό βάρος.
              Διοικητικά δεδομένα όμως που δεν βγήκαν στο χορτάρι. Ή μάλλον βγήκαν για τον Άρη μόνο, κι αναφέρομαι στο πρώτο ημιχρόνιο του αγώνα. ΠΟΥ Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΔΑΞΕ ΜΠΑΛΑ. Με άριστο στήσιμο και σοβαρότατη αλληλοκάλυψη, πήρε τον χώρο του κέντρου κι έβγαζε συνέχεια το ειδικό βάρος της φανέλας, που μέχρι να πεθάνει δεν θα το αφήσει ποτέ. Με ούτε έναν παίκτη υστερήσαντα, με σταθερή εξαίρεση τον Λεονάρντο, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ. Είναι να μην είμαι υπέρ του ερασιτεχνικού ποδοσφαίρου; Πάντως στην ΑΕΚ πλουραλισμός παντού, είτε από τα πλάγια είτε από τον άξονα, να φτιάχνει στατιστική. Κατοχής και τελικών προσπαθειών.
           Και δεν την γουστάρω την στατιστική. Διότι η κατοχή μπορεί να είναι ανούσια και φλύαρη ή ένα μονότονο κατενάτσιο με ποδοσφαιρικές παγίδες. Αλλά σήμερα δεν ήταν έτσι. Ήταν επιθετικό κρεσέντο και παραγωγή παιχνιδιού. Στην κατοχή, διότι στις τελικές προσπάθειες η επιστήμη ξαναέκανε λάθος: Άλλο οι τελικές της ΑΕΚ ( 6 ), που οι πέντε ήταν " πάρτο βάλτο " κι άλλο οι δύο του Άρη που ήταν κάτι σουτ απελπισίας εκτός περιοχής για πιθανή εκμετάλλευση του αέρα. Η ΑΕΚ ήταν ομαδάρα και η μόνη ομάδα μέσα στο γήπεδο. Θα παραβιαζόταν ο νόμος του ποδοσφαίρου στο δεύτερο μισό;
            Ε, τι θα γινόταν; Μια αλλαγή στο κέντρο από τον Μασάδο, μια κουνίστρα μπροστά που κορόϊδευε συνέχεια τον Κάκο, κάτι η κόπωση αλλά και η απογοήτευση από την πουτάνα την μοίρα, δεν θέλει και πολύ. Μια φάση έψαχνε ο Άρης για να κλέψει το παιχνίδι. Ολόσωστα ο προπονητής του μετέτρεψε τον αγώνα σε σούπα στην οποία συμμετείχε κι ο διαιτητής που δεν ξέρω από ποιόν πήρε εντολές για έξτρα κίνητρο της ΑΕΚ στην επόμενη αγωνιστική. Ή μάλλον ξέρω, αλλά χέστο. Ούτως ή άλλως για μπουρδέλο πάμε, ίδιο με τον πειθαρχικό έλεγχο του Κάκου.
           Αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Ένα λάθος του τερματοφύλακα το πληρώνεις και μιλάς γι' αυτό χωρίς να μετράς τα πέντε λάθη των επιθετικών που δώσανε την ευκαιρία στον Άρη να το παίζει νικητής. Και να φαίνεσαι και γραφικός μιλώντας για την διαιτησία. Όταν το 0-3, πλέον θα αλλάξει φάτσα και θα σε κάνει πάλι να περνάς στενοχωρημένη Κυριακή. Αλλά αυτό είναι το θέμα; Μια Κυριακή; Εδώ υπάρχει η άρνηση του Νοτιά να έρθει να μιλήσει με το θεμέλιο, που δεν δέχεται δικιολογίες. Με τα αγωνιστικά  θα ασχολούμαστε τώρα; Είπαμε, μια παρένθεση κάναμε. ΠΑΡΕΝΘΕΣΗ ΠΟΥ ΣΥΝΟΔΕΥΤΗΚΕ ΑΠΟ ΑΛΗΤΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΚΟΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΙΡΑΣ ΤΗΣ. ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΞΙΑΣ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΗΣ, που παρά την ήττα μας δεν άλλαξε το πρόσωπο της. Γι' αυτό δεν την πιστεύω.  Καλή Κυριακή για όλους.
                                          ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΜΑΣ.

20 σχόλια:

  1. ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑ ΚΟΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΙ ΤΩΡΑ ΑΠΟΚΤΗΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΛΛΟ....ΒΓΑΖΟΥΜΕ ΤΟΝ ΛΕΟ ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΕΙ ΑΣΙΣΤ.ΑΣΕ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΚΑΙ ΒΑΖΕΙ ΜΠΕΛΕΚ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΑΒΙΞΕΙ ΤΟΝ ΣΙΑΛΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙ ΛΙΓΟ ΜΠΑΛΑ.ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΛΓΚΑΣΟΝ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΑΣΩ....ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΣ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.ΚΑΡΜΠΟΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΑΝ ΜΕ ΤΟΥ ΟΦΗ ΚΑΙ ΜΥΑΛΟ ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ Η ΠΡΟΠΟΝΗΤΑΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΜΑΚΗ: ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΕΛΓΚΑΣΟΝ, ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΝΤΟΕ;
    Ο ΣΙΑΛΜΑΣ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ; ΚΙ Ο ΛΙΓΟΠΛΕΜΟΝΟΣ ΚΛΩΝΑΡΙΔΗΣ ΣΤΟ ΦΤΕΡΟ;
    ΑΔΕΡΦΕ, ΠΑΙΞΕ ΚΑΝΑ ΤΑΒΛΙ. ΚΥΡΙΑ ΠΟΡΤΕΣ, ΑΣΕ ΤΟ ΦΕΥΓΑ.
    ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ Ο ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΟΣ, ΨΑΧΝΕΙΣ ΕΠΙΔΕΣΜΟΥΣ;
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΕΧΑΣΕ ΓΚΟΛ. ΒΕΒΑΙΑ, ΑΛΛΑ ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΕ. ΟΤΑΝ ΒΓΗΚΕ ΕΙΔΕΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ. ΜΠΗΚΕ Ο ΤΖΙΜΠΟΥΤΙ ΚΙ Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ - που μια μυστική δύναμη τον έχει αναγορεύσει σε παίκτη - ΕΨΑΧΝΕ ΤΗΝ ΑΛΛΑΓΗ.
    Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΦΤΑΙΕΙ;
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΦΥΓΕΙ.
    ΕΓΩ, ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΜΑ. ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΤΟΝ ΑΔΙΚΟΥΝ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΕΤΣΙ ΠΑΝΕ ΑΥΤΑ. ΚΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΔΙΚΑΙΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΛΛΑ ΟΖΙ ΑΠΟ ΤΟ ΘΕΑΜΑ.
    ΔΕΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ Η ΑΕΚ ΣΗΜΕΡΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΤΑ ΜΩΡΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ!" "ΟΙ ΗΡΩΕΣ" "ΟΙ ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ"

    ΤΟ Μ Ο Υ Ν Ι ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΤΟΥΣ ΟΙ ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΣΤΗΒΕΝ:ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΝΙΚΗΣΑΜΕ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΦΟΡΑ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΝΑ ΧΑΝΕΙΣ.... ΑΡΑ ΚΑΤΙ ΦΤΑΙΕΙ.ΚΑΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΙΑ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΑΛΛΑ ΕΔΩ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕ ΣΥΝΗΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ.ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΞΑΦΝΙΚΑ ΓΙΝΑΜΕ ΒΡΑΖΙΛΙΑΝΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑ?ΟΤΑΝ ΘΑ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ ΘΑ ΠΕΖΟΥΜΕ ΑΚΟΜΑ ΘΕΑΜΑ?Η ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΨΗΝΕΙ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΔΕΣ ΓΙΑ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ?ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΝΑ ΑΠΟΔΕΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΤΕΛΙΚΗ,ΤΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ.ΤΟ ΘΕΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ?
    ΠΕΣ ΜΟΥ ΕΝΑΝ ΠΑΙΧΤΗ ΤΟΥ ΑΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΡΚΑΡΕΙ Ο ΧΕΛΓΚΑΣΟΝ?
    ΑΔΕΛΦΕ ΤΕΛΕΙΩΣΕ Ο ΛΥΜΠΕ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΑΛΛΑ ΕΡΧΟΜΕΝΟΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΠΙΣΤΕΥΩ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΚΑΙ ΠΙΟ ΧΡΗΣΙΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    Ο ΣΙΑΛΜΑΣ ΝΑΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ?ΚΑΙ ΓΡΗΓΟΡΟΣ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΜΠΑΛΑ ΞΕΡΕΙ.
    ΟΚ ΜΗΝ ΒΑΛΕΙΣ ΚΛΩΡΑΝΙΔΗ,ΒΑΛΕ ΛΑΓΟ ΒΑΛΕ ΓΚΕΡΕΙΡΟ ΝΑ ΚΡΑΤΗΣΕΙ ΜΠΑΛΑ ΨΗΛΑ.
    Ο ΛΕΟ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΜΗΔΕΝ ΜΗΔΕΝ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΠΟΤΕ,ΜΕ ΜΙΑ ΚΙΝΗΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΟΥ ΑΛΛΑΞΕΙ ΤΑ ΔΕΔΟΜΕΝΑ.
    ΙΣΩΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ ΑΛΕΞΟΠΟΥΛΟΥ ΚΑΛΟΣ ΝΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ,ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΟΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΔΩ ΘΑ ΖΗΣΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΜΑΚΗ: ΑΔΕΡΦΕ, ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΣΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΣΟΥ ΑΛΛΑ ΤΑ ΡΑΣΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΑΠΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΟΙ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΙ ΝΑ ΣΠΡΩΞΟΥΝ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΜΕΤΡΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΜΕΣΑ ΟΜΩΣ, ΕΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΩ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Τον οποίο ούτε και με ενδιαφέρει να υπερασπιστώ. Ο προπονητής είναι μέχρι να γίνει η ανάπτυξη και η φάση. Όταν μετά, τα γεροντοπαλλήκαρα κουράζονται πάει να ανακατέψει την τράπουλα κι εκεί ίσως έχει ευθύνη. Αλλά το ρόστερ πια, δεν βοηθάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Μαρτίου, 2012 13:38

    Συμφωνώ με τον steven στο πως το βλέπει και μικρο και μακροσκοπικά όσον αφορά το αγωνιστικό κομμάτι.
    Όσο μαλακία ήταν του Άρα η έξοδος, άλλο τόσο ήταν των επιθετικών που χάσαν τα άχαστα. Όσον αφορά τα γηρατειά, έχει, πάτνως δίκιο ο μάκης. Πρέπει να βάζει το λύμπε μετά το 60 λόγω και ηλικίας και ψυχολογίας. Φυσικότατα η ομάδα κάθεται στο Β λόγω ΚΑΙ κάκιστης ψυχολογίας ΚΑΙ μεγάλης ηλικίας (που να βρουν ανάσες φούλης, γκαφές, λύμπε, δέλλας να ανεβάσουν μπάλα...).
    Φυσικά και είναι άτυχη η ΑΕΚ, πάντα ήταν.
    Αλλά είχε και τύχη στο σερί με τους μικρούς, που σε κάποια παιχνίδια θα μπορούσε να την είχε πάθει (λχ Πανιώνιος, ΠΑΣ). Γύρισε ο τροχός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Απο τα καλυτερα ημιχρονα οντως. Αλλα βαζελοι,να φαευγουν παντα απο το γηπεδο με παραπανω κερδη απο οσα τους αναλογουν ,δεν ειμαστε και ευτυχως.
    Βεβαια το ματς χαθηκε απο την ναικανοτητα η ανημπορια των προστινων.
    Αν το σκορ ηταν 0-3 κανεις δεν θα ελεγε τιποτα σημερα για τις "γκελες" του Κωστενογλου, η την ανυπαρξια του ροστερ.
    Αλαλμ ε αυτα κινουμεστε και με βαση αυτα-πλεον- κρινουμε οτι βλεπουμε.
    Το "μετρο" της 10ετιας του '90 το εχουμε βαλει στο συρταρι.
    Γιατι ειναι αδικο και για τους τοτε και για τους τωρινους, να ζηταμε συγκρισεις και αναλογα πραγματα.

    Τι ζηταμε; Απλα: Να πληρωσουν οι πουστιδες και μη, οτι εχουν κανει και να παραδωσουν την ομαδα,η να συμμετασχουν εκ του μηδενος,εξ'αρχης και εκ γεννετης στην αναγεννηση της. Με ενους ορους,κανονες και προυποθεσεις.
    Δεν περιμενουμε απο κανενα "Σιαλμα", "Λυμπε" η "Λεο" να μας δειξει καμια διαφορα. Ουτε και απο κανεναν πρασινο Κωνσταντινιδη-πριν- η Οικονομοπουλο τωρα- η Αδαμιδη, η κοντο η τρελοΜιχαλη κατι εξαιρετικο και ριξηκελευθο,παρα μονο συντηριτικουρα και φτωχια-παντος ειδους- η οποια θα βγαινει αναποφευκτα και στο χορταρι.
    Το Φιατ παραμενει Φιατ,ακομα και αν του ζωγραφισεις στο καπο τα αρχικα "BMW".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το Σ.τ.Ε. η αλλιως συμβουλιο του Σολωμοντα, παρουσιασε την μεσοβεζικη ομωνυμη λυση στο θεμα της Συνταγματικοτητας η μη της επιβολης του χαρατσιου μεσω ΔΕΗ απο το Κτηνος.
    "Ειναι σωστον και δικαιον να μπαινει φορος στα ακινητα,αλλα δεν ειναι σωστον και πρεπον αυτος να συλλεγεται απο τους λογαριασμους της ΔΕΗ" (θεωρει τον φορο προσορινο και οχι μονιμο.Λες και η "Συνταγματικοτητα",δηλαδη η νομιμοτητα-και αρα η παρανομια- εξαρταται απο το "στιγμιαιο" η το "διαρκες". Μιλαμε για καραγκιοζηδες με τιβενους.

    Απεφανθησαν λοιπον οι παντοτινα εκβιασιμοι με τα γουνακια στους ωμμους και τα νομικα πετραχιλια στο λαιμο,τα οποια μαλλον με σαλιαρες μοιαζουν.

    Και βεβαια η "λυση" θα δωθει ως εξης: Θα δημιουργηθει "νομικον πλαισιον" ("οτι ειναι νομιμο ειναι και ηθικον" ειπαμε) ωστε η συλλογη του εν λογω φορου-και πολλων αλλων-,θα γινεται μεσω λογαριασμων μεν αλλα ΟΧΙ απο την ΔΕΗ,μα απο το ιδιο το υπουργειο οικονομικωνε.
    Και αν σκεφτουμε, που ανηκει το υπουργειο,αλλα και που θα ανηκει-οσονουπω- εξ ολοκληρου η ΔΕΗ,τοτε μπορουμε να σκεφτουμε ανετα τον τροπο "εξοφλησης" των εν λογω χαρατσιων.
    Ο Γερμανος-η αλλος- "υπουργος" του υπουργειου θα παραγγελνει στον Γερμανο- η αλλο- ιδιοκτητη της ΔΕΗ: Η πληρωνουν, η ψοφανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολα εξελισονται "ομαλα". Το psi παει μια "χαρα".
    Η "αναπτυξη" ειναι προ των πυλων και η κανονικη-αναγνωρισημη δηλαδη απο τους οικους ανοχης-χρεωκοπια θα ερθει οσονουπω.
    Δυο τα καλα της. Πρωτον θα ενεργοποιηθουν οι λαχταριστοι οροι της δανειακης συμβασης και 2ον θα παραστει εκτακτη αναγκη για εκτακτες καταστασεις (ωχ τα κοκκαλακια μου).

    Αλλιως πως να κανεις "εκλογες"; Αν δεν υπαρχει αλλο ενα διχαστικο-εκβιαστικο διλλημα,το οποιο θα επικρεμεται πανω απο τα κεφαλια ολων.
    Δικη μου εκτιμηση βεβαια ειναι οτι εκλογες δεν προκειται να γινουν.
    Στρατιωτικο πραξηκοπημα μπορει.Εκλογες,χλωμο,πολυ.

    Ο δικομματισμος, ο ουροβορος οφης αναδιπλωνεται και αλληλοεφαπτεται μια χαρα,οπως ηταν ο προορισμος του.
    Απαντες "βλεπουν" οτι αλλη λυση απο την μονιμη κοινοβουλευτικη δικτατορια,δεν υπαρχει. Εκτος και αν ο κοσμακης θελει να "ξαναανακαλυψει" τις ερπυστριες,την κλωτσοπατιναδα και την Μπουμπουλινας.

    Ολα τα μεγαλα "δημοκρατικα" ξεκωλα συμφωνουν αλλωστε. Τουρκογλου-Κτηνος,Παγκαλος-χεστρα,Λοβερδος-μασελας κλπ.
    Οπως και οι "απεναντι" (οι οποιοι ειναι ολοι στην ιδια μερια δηλαδη)Σαμαρας-βλακομετρο,Κουβελης ( ο τιποτας με το "16%". Εδω γελανε. Μονος του ειναι ο πρωην υπουργος δικαιοσυνης επι "παμπερς" και Κοσκωτα και δικης του "ωσει παρον γερογαμικου) Ετσι, για να βλεπουμε οτι η συνεχεια και η συνεπεια υφισταται και οι πορειες και οι "επιλογες" ολων, δεν ειναι καθολου τυχαιες.Φυσικα αυτος θα ειναι ο επομενος "Παπουλιας" στην θεση του Παπουλια.Οπως εκεινος,ετσι και ετουτος,μια χαρα κρατανε την παπια και ξεσκατιζουν τους ημετερους. Η προσφερει κανεις και αναγνωριζεται, η οχι. Μαλακιες θα λεμε;

    Και αφου δεν θα σου πεφτει λογος πλεον-ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ- οσο αφορα στις "εκλογες" και τις ανυπαρκτες πλεον "καλπες",θα κυβερνουν ελεω θεου,οι απογονοι των ηδη κατσικωμενων,επι 100 χρονια.

    Τουλαχιστον,στις γυρω "αγριες" χωρες,εχουν στρατιωτικους-πολιτικους-θρησκευτικους ηγετες σε ενα πακετο. 3 σε ενα. Δεν χαλαν ουτε χρονο ουτε κοπο. Μια και εξω.
    Εδω,πρεπει να απλωνονονται τα δικτατορικα βρωμορουχα στην κοινοβουλευτικη απλωστρα,στην αυλη της Ελλαδας της Δημοκρατισσας.

    Πρωην πρωθυπουργος της Γαλλιας, δεν "βλεπει" αλλον δρομο απο αυτον του στρατιωτικου πραξικοπηματος,ετσι οπως εχουν ερθει εδω τα πραγματα.
    Συμφωνω μαζι του.
    Και αυτη τη φορα δεν θα σε κοπανανε μονο αμορφωτοι κατσαπλιαδες χωροφυλακες,αλλα και πολυ καλα εκπαιδευμενοι αλλοδαποι,εξοπλησμενοι σαν αστακοι.
    Η ηδη υπαρχουσα "task force" απεχει απο την ετοιμοπολεμη "Eurogend-force", οσο ο κωλος απο το μουνι.
    Τιποτα δηλαδη.
    Εχουμε μπλεξει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΚΑΙ Ο-3 ΝΑ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΛΛΑΖΕ ΤΙΠΟΤΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΜΠΕΝΕ ΣΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΝ 3-3.ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ,ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΕΒΓΑΛΕ ΛΕΟ ΕΚΑΤΣΕ ΠΙΣΩ ΟΛΗ Η ΟΜΑΔΑ,ΕΔΩΣΕ ΧΩΡΟ,ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΟ Χ ΜΕ ΛΙΓΑ ΛΟΓΙΑ.ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΡΙ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ.....ΤΡΕΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΠΟΙΟΝ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ?ΤΟΝ ΛΑΓΟ!!!ΔΛΔ ΤΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΔΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΕΟ Ο ΛΑΓΟΣ?ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ.Ο ΑΡΑΠΑΤΖΗΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΠΑΤΑΕΙ ΚΑΛΑ ΣΤΑ ΠΟΔΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΖΕΙ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟΝ,ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΗΝ ΑΠΡΑΞΙΑ ΤΟΥ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΜΠΟΡΕΙ ΟΜΩΣ ΝΑ ΕΚΑΝΕ ΚΑΛΗ ΕΞΟΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΤΡΩΓΕ ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΕΓΩ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΤΡΩΓΕ ΕΤΣΙ Κ ΑΛΛΙΩΣ Σ ΑΛΛΗ ΦΑΣΗ.ΓΙΑΤΙ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ ΠΕΤΑΞΕ ΠΕΤΣΕΤΑ.ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΠΟΥΛΑΡΙ ΤΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Απο την στιγμη που χανεις 5 τετ-α τετ 2 μετρα απο το τερμα, ο προπονητης το μονο που εχει να "διαχειριστει" στο δευτερο ημιχρονιο,ειναι η ανικανοτητα και η μετριοτητα που εχει στα χερια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥΣ,ΜΕΤΡΙΟΤΑΤΟΥΣ ΚΑΙ ΑΝΙΚΑΝΟΥΣ ΠΑΙΧΤΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΝΟΥΝ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ.ΕΜΕΙΣ ΕΤΣΙ ΟΠΩΣ ΠΑΜΕ ΘΑ ΤΕΛΕΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΘΑ ΛΕΜΕ "ΠΑΜΕ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΜΑΚΗ: ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΘΑ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΤΟ "παμε συνεχιζουμε" το λεμε 3-4 χρονακια σερι.
    Μερικες ενδιαμεσες νικες δεν αλλαζουν μια εικονα η ποια πλεον ειναι σαν την εικονα της παναγιας στην Τηνο. Γιγας.
    Οταν ηρθε ο παπαΝικος εκανε 5-6 ψοφιες νικες σερι.
    Οι οποιες δεν ειπαν τιποτα οσο αφορα στο αμεσο μελλον,το οποιο το βλεπουμε ηδη να εχει ερθει στα ισα του.

    Δεν ειναι μεσα στο χορταρι καμια εξελιξη η καμια τρομερη αλλαγη που θα πρεπει να περιμενουμε.
    Στο χορταρι βλεπουμε-σε καθε περιπτωση- τις αλλαγες η τις μεταπτωσεις που πρωτα συμβαινουν εξω απο αυτο.

    Και το θεμα ειναι οτι κινδυνευουν και τα λεφτα του "Αλ Σαουντι",μιας και δανιζει με βαση το τηλεοπτικο το οποιο περιλαμβανει και αγωνες play-off.
    Κοιτα να δεις που θα μας συρει στα δικαστηρια της ερημου ,ο Αουντις. Μπορει να καταναγκασει σε συναυλιες την Βανδη,με κοινο μερικα κοπαδια καμηλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΕΝΑΝ ΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΡΟΠΟΝ ΤΟ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΠΕΤΡΕΣ.ΜΟΝΟ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΖΕΙ ΣΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΤΟΥ.ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΘΑΥΜΑ ΠΧ ΔΜ.
    ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ ΣΤΗΒ,ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΝΙΚΗ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ,ΑΝΤΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΜΑΚΗ: ΚΑΤ' ΑΡΧΑΣ ΑΔΕΡΦΕ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΑΚΟΥΩ ΜΙΖΕΡΟ. ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ. ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΔΩ ΤΟ BLOG ΕΙΣΑΙ KI OXI ΑΛΛΟΥ, που ναι μεν περιμένουν τον Μελισσανίδη αλλά πιο πολύ τους πάει η ενόργανη γυμναστική κι ο Ιωάννης ο συνωνόματος.
    ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΘΑΥΜΑ ΠΟΥ ΤΟ ΚΟΥΦΑΡΙ ακόμα κάτι παίζει. Πιστεύω να σε καλύψω με τις αναρτήσεις αυτής της εβδομάδας. ΑΕΚΑΡΑ ΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΣΤΗΒ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΙΖΕΡΟΣ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ,ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ ΤΟΥΤΟΝ ΕΔΩ.ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΧΡΕΩΚΟΠΙΑ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΣΤΑ ΙΣΙΑ.ΠΑΝΤΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΣΟΥ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΘΕΜΑΤΟΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΗΣ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ,ΣΤΙΣ ΣΕΛΙΔΟΔΕΙΚΤΕΣ ΜΟΥ ΕΙΣΑΙ ΣΤΑ ΑΓΑΠΗΜΕΝΑ.ΑΕΚΑΡΑ ΜΙΑ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΦΙΛΕ ΜΑΚΗ,ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ;
    ΑΦΟΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΝΙΚΗ ΜΕ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΑΙ!
    ΠΟΥ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑΜΕ ΛΟΧΙΑ,ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΛΑΙΟΝ ΑΣΜΑ.

    ΑΛΛΑ ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ,ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ
    ΠΑΛΙ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΘΑ'ΝΑΙ.

    ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΑΕΚ,
    ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΥΣΑ ΕΔΩ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ,
    ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΤΥΠΟΣ ΔΙΧΩΣ "ΦΙΛΑΘΛΟ"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΜΑΚΗ: Αδερφέ, γνωρίζω την στενοχώρια σου, διότι έχω την ίδια. Αν ανδρώθηκα κάπου, αυτό ήταν η ΑΕΚ. Αυτό το πράμα με απογαλάκτησε αλλά και με κοινωνικοποίησε. Στην ΑΕΚ, μέσα στην Φιλαδέλφεια, έφυγα από το χεράκι του πατέρα μου.
    ΚΑΙ ΤΟΤΕ Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΑΕΚ. ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΙΤΛΟ, ΑΛΛΑ σίγουρα δεν ήταν η σημερινή που την μια την χλευάζει ο Σκέντζος και την άλλη την βρίζει κάποιος Καστίγιο. ΚΑΙ ΤΙΜΗ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΗ ΤΟΥ ΚΥΔΩΝΑ : " Μην γελιόμαστε, με την ΑΕΚ παίζουμε."
    Τι σε έχει πιάσει μωρέ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ: ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΠΟΥ ΛΕΣ, ΤΙΣ ΓΡΑΦΩ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή