Σάββατο 3 Μαρτίου 2012

ΠΟΥΤΑΝΕΣ

             Τις πάω τόσο πολύ. Τις θεωρώ βαρώνες και με μπόλικο έργο. " Πόσα παιδιά καταθέσανε το χαρτζηλίκι τους και βρήκανε το αντριλίκι τους..." Μεγάλε Μητροπάνο, που κατά διαβολική σύμπτωση είσαι κι εσύ Δημήτρης. Τι ωραία φάνηκαν όλα ! Τι ωραία πλέον είναι τα μελλούμενα. Έπαψε η σιγή ασυρμάτου, που λόγω αυτού οι 600 χιλιάδες οικογένειες αλλά και οι άλλοι επώνυμοι εύποροι, δεν είχαν κινητοποιηθεί. Τώρα πήρε την σκυτάλη ο Βούρος και δεν υπάρχει καμιά ανησυχία. Είναι τέτοια η ενότητα που επαγγέλεται τελικά το θεμέλιο, που μείνανε τέσσερις από την παλιά παρέα αλλά κι άλλος ένας που την ψάχνει αλλά δεν βρίσκει χέρι. Ενώ, για όσους ξέρουν, ψάχνει να βρει και να αποδείξει οτι τα αρχίδια είναι αποκριάτικα και μόνο μουνιά υπάρχουν.
             Πουτάνες όμως γίναμε όλοι. Όλοι αυτοί που πήραν εισιτήρια και θα δουν το φαινόμενο κι άλλων κεκλεισμένων θυρών αγώνων. Είπαμε οτι με την αλογοτροφή έχουμε ειδικό τέλος για να την σταματήσουμε. Ο κοντός που δεν αναφέρεται στην επιστολή προς τον Πασόκο ή μάλλον αναγράφεται σαν αραβικό ή ΠΡΑΣΙΝΟ ΑΛΟΓΟ ( τύπου Οικονομόπουλου που έχει δουλειές με τον Πατέρα ) και δεν εμπεριέχεται στο σχέδιο. Ο Μανωλάς που έτρεχε στην Ουκρανία - ΕΝΩ ΘΕΛΕΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ - και που η μεταγραφή χάλασε ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΔΙΟΤΙ Η ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ - ναι ακόμα κι αυτή - ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΠΟ. Δηλαδή δεν κρατάει σε θυρίδες υπογραφές και εγγυητικές ή άλλα σημαντικότατα έγγραφα. Κι ό,τι έχετε διαβάσει είναι τρίχες κατσαρές. Η Αεκοφροσύνη έχει ένα όριο. Κι όταν ο Sugar σηκώνει ένα τηλέφωνο, πραγματικά ο Μαρινάκης γίνεται χαρτοπετσέτα. ΚΑΙ ΜΙΛΑΩ ΠΟΛΥ ΣΟΒΑΡΑ.
               Πουτάνες να γίνεται ο οικονομικός διευθυντής κι ο αντιπρόεδρος της εταιρείας; Που ο ένας να κατηγορεί τον άλλον με στοιχεία κι ο άλλος να μην τον απολύει πάραυτα; Να μην ασχολείται, ΛΕΣ ΚΙ Ο ΕΝΑΣ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΑΛΦΑ ΟΜΑΔΑ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΗΝ ΒΗΤΑ;  Σας τα έχω πει από τα χθες. Βαρύτατο βέβαια, αλλά για πουτάνες μιλάμε και μια έννομη σύζυγος ίσα που κι αυτό ακόμα το θεωρεί κέρατο. Αλλά τα πράσινα άλογα - κατά Τροχανά - συνεχίζονται με μια ερώτηση δική μου: ΤΟ ΔΑΝΕΙΟ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ Η ΑΕΚ; ΤΟ ΘΕΜΕΛΙΟ ΘΑ ΤΟ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ; ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΠΡΑΣΙΝΟ Ή ΚΟΚΚΙΝΟ; Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ, ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΤΟΥ ΣΟΕ ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΟΥΛΑΓΕ ΖΗΤΑΓΕ ΚΑΙ ΟΠΑΔΙΚΑ ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΑ;
               Ο πρόεδρος της ΑΕΚ, δεν έγινε πουτάνα με τις αναλυτικές λεπτομέρειες της μεταγραφής του Μανωλά, που όμως σε μερικές ώρες ακυρώθηκε; Δηλαδή στην ΑΕΚ ολόκαιρη, σηκώθηκε ένα αγγούρι, ένα παικτάκι και τα έκανε όλα μπάχαλο; ΕΠΕΙΔΗ Ο ΘΕΙΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΠΟΤΕ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ ΣΤΟΝ ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗ ΑΛΛΑ ΑΠΟΒΑΛΟΤΑΝ ΣΥΣΤΗΜΑΤΙΚΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ; Πόσο πουτάνα μπορεί να είναι η ΑΕΚ στην ψυχή κι όχι στο σώμα, το οποίο το υμνούμε;
              Δεν παίζουμε αυτήν την στιγμή. Και προσπαθώ με λίγες λέξεις να περιγράψω την κατάσταση. Δηλαδή τον χώρο που δουλεύουν οι πουτάνες και πώς λέγεται. Που στον χώρο αυτό, βλέπουμε και την κωλοτούμπα του θεμέλιου. ΚΙ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ:
                ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΝ, ή επιδιώκεται να συναντηθούν, ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΕΓΕΘΗ ΜΕ ΤΟΥΣ FAUX SELF MADE; Θα γίνουν πουτάνες τα τζάκια ή μήπως στον κατήφορο γουστάρουν να φέρουν κάποιον που τον θεωρούν ιστάμενο στο τέλος της Λόλας; ΦΤΗΝΑ ΚΟΛΠΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ. ΠΟΥΤΑΝΩΝ ΠΟΥ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΥΖΥΓΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ. Πιστεύω να γνωρίζετε περιπτώσεις της καθημερινότητας και να μην μπω σε λεπτομέρειες τύπου Κούβελου που έχει κι ένα εκατομμύριο ενώ πριν τον γάμο με την Ντόρα δήλωνε ένα μύριο στραγάλια. Όντας υπάλληλος του Βεντούρη και μετά του Μαρινάκη.
                Όχι αγορίνες μου. Αυτά που λέει το θεμέλιο αλλά κι ο Καζαμίας εδώ μέσα, τα θέλω τόσο πολύ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΤΩΝ ΙΚΑΝΩΝ. ΤΑ ΟΝΟΜΑΤΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, ΟΥΤΕ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΑ. ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΑΜΗΣΩ ΤΖΑΚΙΑ όχι με το πουλί μου αλλά με την πεταμένη στην άκρη αξία μου. Κι αν δεν αξίζω, τότε κανένα πρόβλημα. Διότι προς το παρόν είμαι σίγουρος οτι τα τζάκια δεν αξίζουν ΑΛΛΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΚΛΕΨΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΔΙΑΠΛΟΚΗΣ. Δηλαδή στην πουτάνα, δεν πάω για να μιλήσω αλλά για να γαμήσω. Έλα όμως που η πουτάνα μου λέει τι κάνει ο πελάτης. Γιατί; Διότι εγώ την έχω φίλη ΚΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΜΙΣΗΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΑΡΑ ΣΤΟ ΑΓΑΠΗΤΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ.
               Που όλοι στην ΑΕΚ , μισούσαν το προσκήνιο και είχαν λουσάτους τάφους για να κρύψουν σκουλήκια. Σαμαρείς και Φαρισαίοι. Τελώνες κι αρχίδια που ξεκατινιάζονται μπροστά στα μάτια μας. Και με τη λέζα να γυρνάει στην ΑΕΚ. Δηλαδή στον κόσμο της, που πλήρωσε ό,τι του είπαν. Στην ιδέα, που ακόμα και το θεμέλιο απέκλεισε την ερασιτεχνική αφού πια μιλάει το business plan. Που ο Τροχανάς μιλάει με κάποιον Βούρο και του μιλάει " εμπιστευτικά " αλλά " δημοσιοποίησε την επιστολή μου". ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟΣ. Και πόσο μπορεί το ΜΜΕ να κυκλοφορεί με πάγιες απόψεις, ενώ τα πάντα είναι ΣΤΟ ΠΙΣΤΟΛΙ; ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΔΙΟΙΚΕΙ: ΣΕΞ, ΒΙΑ, ΧΡΗΜΑ. ΚΑΙ ΤΑ ΤΖΑΚΙΑ ΘΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΝ ΤΩΡΑ ΜΕ ΑΥΤΟ;
                   ΠΛΗΡΩΣΤΕ ΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΟΥΣΤ.  Τροχανά, ΑΡΧΙΠΑΣΟΚΕ, ΚΑΛΟ ΤΟ DEAL ΜΕ ΤΟΝ ΒΟΥΡΟ, ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΙ ΡΩΜΑ ΔΕΝ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΠΙΑ.
                       ΤΑ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ, ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΜΕ ΠΙΑ. ΑΛΗΘΕΙΑ Ο ΒΟΥΡΟΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ Ή ΚΑΤΣΕΛΗ Ή ΚΑΣΤΑΝΙΔΗ Ή ΠΑΠΟΥΤΣΗ; ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ Ο ΒΟΥΡΟΣ ΠΟΥ ΕΠΕΛΕΓΗ; ΑΝΤΕ ΡΕ ΠΛΑΤΗ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΓΙΝΕΙ ΕΤΕΡΟΧΡΟΝΙΣΜΕΝΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΗΤΕΙΕΣ ΣΟΥ. ΑΝΤΕ ΒΛΑΚΑ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑΝ ΔΧ. ΑΝΤΕ ΤΡΑΒΑ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΙ ΤΥΧΗ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ.
                  ΡΕ ΟΥΣΤ ΑΠΟ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΠΟΙΗΤΗ ΦΑΝΦΑΡΑ.
                  ΘΕΣ ΕΡΓΟ; ΒΑΛΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΝΕ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ. ΚΙ ΑΣΕ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ. ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΕΣ, ΕΝΩ ΕΣΥ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΒΡΕΤΤΑΝΙΑ ΑΣΧΟΛΙΟΣΟΥΝΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΕΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ. ΕΣΥ ΤΙΣ ΚΑΛΕΣΕΣ. ΠΑΙΞΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΛΟΙΠΟΝ.
              

5 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Μαρτίου, 2012 11:08

    Όντως, 3 χιλιάρικα είναι περιοριστικό. Αλλά δεν πρόσεξες το "ΑΜΕΣΩΣ" στην ουρά του βοδιού...
    Άντε πήγαινε στην τράπεζα σου να σου δώσουν κασέρι στο γκισέ. 1ον Δεν θα σου δώσουν πάνω από κάποιο όριο 2ο δε θέλεις να κουβαλάς πολλά, διότι μπορεί να σου την πέσουν τίποτα μπίχληδες και να γίνει πλιάτσικο.
    Και θα μου πεις τώρα..."μα καλά, στην ευρωπαϊκή Ελλάδα μπορούμε να δίνουμε επιταγές (ακόμα και μεταχρονολογημένες!) ή να στέλνουμε εμβάσματα ηλεκτρονικά".
    Ελα που από τότε που έδωσε ο εις εκ των μυρίων, ο πρόεδρος μας ντε, εκείνη την ακάλυπτη για τα εισητήρια του ΟΦΗ, ο τρόχα κατάλαβε ότι μόνο τα μετρητά μιλάνε...ανοίχτε σεντούκια, σηκώστε στρώματα λοιπόν, και βουρ για Creative Leaders Club.
    Αλήθεια, oi FAUX SELF MADE γίνονται δεκτοί στο Creative Leaders Club, ακόμα και άμα κραδαίνουν 3.000 μνες. Money talks ή παραμένουν FAUX?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος03 Μαρτίου, 2012 11:15

    O DIMI είναι FAUX ΑΕΚτζής (καθότι κρυπτογαύρος), οι λοιποί είμαστε μάλλον μπατήρια, οπότε ξεπέφτουμε όλοι στους 600μέδιμνους του Θεμελίου. Θα φάμε πόρτα στο Creative Leaders Club.
    Βέβαια, επειδή έχω λίγο αφραγκίες, μπορεί να ξεπέσω σε επίπεδο 200μέδιμνου..."Μα ο τρόχα μίλησε για 600ρες και 3χίλιαρα" θα μου πείτε...
    Όχι βρε κουτά, τα λεφτά μου φτάνουν για SUPPORTER...Δεν πιάνουμ επίπεδο (διανοητικό) Τρόχα, θα πρέπει να συμβιβαστούμε με καζνακίδη, εξ όσων αντελήφθην...
    Τι? "Οι α-μέτοχοι τι θα κάνουν με το Creative Leaders Club?" Αυτοί είναι τζάκια, βάζουν το Creativity και το Leadership, Οι λοιποί την λυπητερή....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. edw den pame sto ghpedo toulaxiston gia na enisxusoume thn omada oikonomika ta 600 8a dwsoume?
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ, ΕΤΣΙ; ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΙΝΕ Η ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΙΚΟΝΟΜΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΙΣΙΑ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ. ΠΡΙΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ?ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΚΟΣ ΜΟΝΟ ΣΕ ΜΕΝΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΡΙΞΕΙ ΚΑΡΤΑ.ΑΑΑΑ ΚΑΙ ΚΑΣΤΙΓΙΟ ΣΟΥ ΓΑΜΑΩ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΠΑΛΙΟΜΠΙΝΕ.ΓΑΜΩ ΤΟ ΠΑΣΟΚ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΚΛΕΙΣΑ ΤΗΝ ΤΒ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή