Παρασκευή 2 Μαρτίου 2012

ΠΑΛΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ;

          Αλλάξαμε ομάδα; Με αυτό δεν είμαστε ποτισμένοι κι ορκισμένοι; Άρα με αυτό θα πιούμε το ποτήρι μέχρι τέλους. Που πάντα το ποτήρι, το δίνει ένας παπάς. Κι η συμβολική διακίνηση ονομάτων στην ΑΕΚ, δεν είναι τυχαία. Παπάς κοινώνησε το πόπολο και Τροχανάς μίλησε για θεμέλιο. Όπερ σημαίνει τα γνωστά. Πέθανε ο τάδε κι οι επόμενοι πρέπει κάτι να αναστηλώσουν. Έστω κι αν καταβάλουν τον φόρο κληρονομιάς ή αν ακόμα θέλουν - μετά ιχθύος - την στυγνή πραγματικότητα. Φυσικά τα πάντα είναι για γέλια. Οι εκδηλώσεις εννοώ, όχι οι γελοίοι συγγενείς.
           Κι ο Μαρινάκης μια χαρά σφραγίζει τα εισιτήρια κι όλα καλά πάνε με τα μεγέθη που ακόμα διαφωνούν στο απλό. Κανείς δεν χρωστάει πουθενά, αλλά η ΑΕΚ περιέργως έχει κάποια χρέη. Απίστευτα κι ελληνικά. Που καλύπτονται όμως από τα έντοκα του Ψωμιάδη, όπως μας είπε ο έγκριτος δικηγόρος Οικονομόπουλος, που θα ήθελα να μάθω τι δουλειά κάνει. Και δεν το λέω τυχαία. Ακούστε δηλώσεις :
 " Εάν σ' έναν από τους πιο διεφθαρμένους χώρους καταφέρουμε να αποκαταστήσουμε την διαφάνεια, την συνέπεια και το ήθος, μπορεί τότε να συμβάλουμε αποτελεσματικά στην προσπάθεια της ευρύτερης και κοινωνικά οριζόντιας συσπείρωσης, για μια ανεξάρτητη, δυνατή , δίκαιη και καλοδιοικούμενη πατρίδα." 
           Καταλάβατε τίποτα; Μην σκέφτεστε, διότι έχει και συνέχεια : " Αυτή η πρόκληση της συναίνεσης, δεν απευθύνεται αποκλειστικά στους Ενωσίτες, αλλά σε κάθε φίλαθλο που δεν αντέχει άλλες " χαμένες πατρίδες" . Γιατί από το καθαρό ποδόσφαιρο μπορεί να δοθεί το παράδειγμα για καθαρή κοινωνία."
            ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ -τον παλιό - ΠΟΥ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΣΤΡΑΤΕΥΜΑΤΑ ΓΙΑ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΤΑΤΟΥΡΚ ( που από τύψεις πέθανε στο Τσιραγάν με Έλληνες ψαράδες χορεύοντας και με το σηκώτι του τριπλάσιο από το μπόϊ του ) ΚΑΙ ΚΑΒΛΩΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΟΣΟ ΚΑΒΛΩΣΑ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΥΣ ΒΟΡΕΙΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΝΟΤΙΟΥΣ ή όσο καβλώνει η Μενεγάκη και οι τηλεθεατές της για το Αφγανιστάν.
               Τι είπε ο άνθρωπος; Ενωθείτε κορόϊδα απένατι στον Μαρινάκη. " Θα παραιτηθώ αν δεν σφραγιστούν εισιτήρια με τον ΠΑΟ." Και θα κρατήσω ζωντανή την ΑΕΚ για όσο μπορώ. Και τώρα να πάω στην αλήθεια: Τι ομάδα είναι ο Οικονομόπουλος;  Ναι αδέλφια, σωστά σκέφτεστε. ΕΙΝΑΙ ΚΑΡΑΒΑΖΕΛΟΣ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ( κρατείστε το αυτό ) ΚΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΟΥΡΕΙΟΣ ΙΠΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΟΙΞΕ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ. Που παλιά  ήταν για να μπαίνουν ( που λεέι ο λόγος - ποτέ δεν υπήρχε τέτοια ) αλλά τώρα είναι για να βγαίνουν.
               Πάλι για την ΑΕΚ; Τι να κάνουμε; Εδώ ακόμα για τα ψάρια του καλόγερου που όταν πέσουν στο νερό, θα ξαναγίνει δική μας η Πόλη. Όση τύχη έχω κι εγώ σαν ΑΕΚ να νικήσω τον Μουρίνιο τον άσχετο ακόμα κι αν κοουτσάρει τον Θρασύβουλο. Που όμως η ομάδα της Φυλής δεν παίζει καλή μπάλα κι άρα η επιτυχία της μου είναι αδιάφορη. Όπως αδιάφορο είναι που πρωθυπουργός της Ελλάδας ήταν ο φελός κι αδιάφορο είναι που η Γερμανία είναι υπό την Μέρκελ. Λάθη του Οικονομόπουλου που προτάσσει το ποδόσφαιρο σε σχέση με την ευνομούμενη κοινωνία, που την οδηγεί η Μπάρτσα ή παλιότερα ο Άρης στο μπάσκετ που χτίστηκε πάνω σε τόσο υγιείς βάσεις που τις θαυμάζουμε και σήμερα.
             Σαν την Ελλάδα, που αφού είναι χτισμένη στην Ακρόπολη, τι να φοβηθούμε; Μια συναίνεση αρκεί και μια κοινή πορεία φιλάθλων να θαυμάσουν την δυνατότητα του Έλληνα, με πίτσες και με μπύρες στον κώλο του, να απολαμβάνει μεγέθη και τζάκια ίσα με υπουργούς για παραίτηση κι ίσα με θεσμούς υπό εργασιολόγους, που δεν ξέρω τι δουλειά κάνουν ακόμα. ΑΥΤΟ Μ' ΑΡΕΣΕΙ ΔΙΟΤΙ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΓΟΥΣΤΑΡΑ. ΚΑΤΙ ΗΛΙΘΙΟΙ ΗΤΑΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ. ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΘΑ ΚΟΝΟΜΗΣΟΥΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΤΙΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΤΩΝ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥΣ, που ακόμα θα δισάσκονται αργότερα με παραρτήματα, ΕΝΩ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ κάποιες φυλλάδες του συνταγματικού  δίκαιου.
                 ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ; ΤΟΥ ΚΟΥΤΡΟΥΛΗ Ο ΓΑΜΟΣ. ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΕΛΟΣ ΜΑΡΤΙΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΤΕΛΟΣ  ΙΟΥΝΟΥ. ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ; ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ. ΑΛΛΑ ΠΑΛΙ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΕΜΕ;
                                     ΒΑΛΤΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΧΡΩΣΤΑΤΕ. ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΝΕ. ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ. ΤΩΝ ΜΕΓΕΘΩΝ. ΜΕΤΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΡΘΟΥΝ ΑΛΛΑ. FAUX SELF MADE. ΕΧΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΕΚΤΖΗ;
           Και πάρτε τον Οικονομόπουλο από την ΑΕΚ. Βάλτε τον στην αλογοτροφή. Α ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟΝ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΟ " σκαρπίνι πάνω στο χόρτο." ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΙ ΑΝΤΑΛΛΑΓΗ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΩΝ. Ο ΔΗΜΗΤΡΕΛΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕ ΑΡΜΑ ΑΛΛΑ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΑΚΟΜΑ.
         Η ΟΥΣΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΗ. Η ΑΕΚ ΕΓΙΝΕ κάρο.
             Ο ΜΑΝΩΛΑΣ , λόγω θείου, ΔΕΝ ΤΟ ΔΕΧΕΤΑΙ ΑΥΤΟ. Ο ΘΕΙΟΣ ; ΕΞΑΛΛΟΣ.

8 σχόλια:

  1. ΤΕΛΙΚΑ ΟΙ ΜΑΝΩΛΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΕΝΩΣΙΤΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Μαρτίου, 2012 17:37

    Ας αντιπαραβάλουμε τους μαθητευόμενους μάγους και τα λαμόγια της δοτής διοίκησης, οι οποίοι πήγαν να κάνουν ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΓΙΑ ΑΕΚ λαμογία με τον Θρασύβουλο (άκου "συμβόλαιο προτεραιότητας επιλογής παίκτη"...) με τους μανωλάδες, που στο κάτω κάτω άγιοι δεν είναι, αλλά και τα συμφέροντα τους τα προστατεύουν.
    Εγώ όταν βγήκε αυτή η λαμογιοπατέντα πάντως ένοιωσα ΝΤΡΟΠΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και μαλλον δικαιωνεται ο bloger που λεει οτι το Μανωλακι ειναι κλεισμενο για τον γαυρο το καλοκαιρι,ελευθερο και ωραιο.
    Και αρα εγω πρεπει να περιμενω μεχρι τοτε; "εγω ποτε θα παιξω γαμω την πουτανα μου;" που θα ελεγε και ο Τροχανας.

    Ο οποιος επανεκαμψε,μετα την 30ημερη καταστολη στην οποιαν τον διατηρουσαν στο Μαρκομιχελακειο.
    Λυση της υποχρεωτικης σιγης ασυρματου. (ποιος σας "σιγησε" Μιχαλη μου"; Σας την επεβαλε κανεις; Μας ειπατε οτι μετα την συνελευση στο Μ. Βρετανια οτι θα βγαλτε τον σκασμο; Οχι. Εμεις νομιζαμε οτι τοτε πηρατε μπροστα. Τιμωρια αφωνιας σας επεβληθει απο τον Παπά,η τον Πάπα;)

    Παμε λοιπον: προς αστροπλοιο Galactica:
    Πολιτισμός ΑΕΚ, Πολιτισμός Ευρωπαϊκής Ένωσης και Πολιτισμός Κόσμος.Over.

    "...Creative Leaders Club δηλαδή 10000 εύποροι Ενωσίτες με γονίδια μπροστάρη στο βιολογικό DNA τους και οραματική διάσταση στο αντίστοιχο Ενωσίτικο DNA..."
    οι "επιλεγμενοι ("κεχρησμενοι" εις τα Ελληνικα) θα προστατευτουν σε ειδικα διαμορφωμενα πυρινικα καταφυγια τα οποια για τον συγκεκριμενο λογο εχει σκαψει η αοκνη ομας του "θεμελιου".
    Προχωρα επισης η αναγνωριση των 600.χιλιαδων οικογενειων ΑΕΚτζιδων.
    Για αυτον τον λογο,μαζι με τους 160 εφοριακους που φερνει η Γερμανικη τροικα,θα ερθουν επισης και 100 "γιατροι",αποφοιτοι της σχολης "Mengele",ωστε να εξετασουν ολες τις οικογενειες της εοικρατειας.
    Οποτε:
    "..Σ’ αυτήν την κοινή Δεξαμενή θα περιέχονται όλες οι πρώτες ύλες δημιουργίας αλλά όχι ως απλό άθροισμα. Θα είναι το γινόμενο ατέλειωτων πολλαπλασιασμών που συνολικά καθιστούν παντοδύναμη τη Δεξαμενή.
    Οι μύστες τη λένε και ΔΙΚΤΥΟ και φυσικά είναι."
    (ηθελα να ηξερα,τωρα με τα γενοσημα,τι θα κανεις; Εχεις φροντισει; Εχεις κανει καβατζα;)

    Τελος:Προς κον Βουρον. Εντολην: Βρες οπως καιδειποτε τους "5" ωστε να τους συρουμε σε δικη και να τους περιλουσουμε με βενζινη (Νοτιας-Γκουμας-Χατζιωαννου και λοιπους.Α, και μη ξεχασεις. Πες και στον Τιγκρη.
    "..Να επικοινωνήσεις προσωπικά και με τους 5 μεταφέροντας τους και τη θερμή δική μου παράκληση να τηλεφωνήσει σ’ εμένα, όποιος σύμβουλός του εισηγηθεί άρνηση της πρόσκλησης προκειμένου αυτός ο σύμβουλος να θέσει σ’ εμένα τα ερωτήματα που μπορεί να τον προβληματίζουν ώστε να του δώσω τις πληροφορίες που πιθανόν να του λείπουν..."

    Γιατι γελατε; Νομιζετε οτι το Ελληνικο δημοσιο δουλευει λιγοτερι πολυπλοκα; ΤΑ ιδια ειναι.
    Και υπαρχει λογος. Οταν κατι ειναι απλο,αμεσο,.υπαρχει κινδυνος να γινει κατανοητο απο τους εχθρους.
    Οποτε,το μπουρδουκλωνουμε και το κανουμε κουβαρι,ωστε να χασουν τα ιχνη μας οι κατασκοποι.
    Οχι παιζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΔΕΡΦΕ, ΣΤΑ ΕΧΩ ΟΛΑ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Μαρτίου, 2012 22:51

    Ένα ακόμα, πραγματικά ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΚΟ πόνημα από τον γίγαντα της διανόησης.
    Χρήστο, μην αμφιβάλεις ΟΥΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ότι εντός 15 ημερών θα βρεθεί ο ανθός της ομάδος και, πιο σημαντικό, ότι έκαστος του ανθού αυτού θα βάλει 3.000κάκια. Τι είναι 3? Ο κοινός παράγων κάθε ομηρικού αριθμού.
    Τώρα αν καταλήξει φάση "ΤΑ ΤΡΙΑ ΜΑΣ" ή "τα 3 γουρουνάκια" τι να πω.
    Φυσικά και ο πληθυσμός του ανθού μας ΔΕΝ είναι τυχαίος.
    Ξενοφών έφη: "Η κάθοδος των μυρίων (τρισχιλιακομέδιμνων όμως, όχι μισθοφόρων)"
    Έτσι κι εδώ...Μπαρουτοκαπνισμένοι οι μύριοι θα κατέβουν από τα ακριβά γραφεία τους επί της Μπάμπη Βωβού και ανακράζοντας "Θάλαττα, Θάλαττα..." θα ορμήξουν εναντίον του τελευταίου κάστρου, επονομαζόμενου "το τηγάνι" κραδαίνοντας τα τριχίλιαρα (κασέρι οφ κορς). Αφού ο βδελυρός καταπιεστής διαλυθεί, και το κάστρο του ισοπεδωθεί, σαν τη χαβούζα Καππαδοκίας και Φωκών, οι μύριοι θα φτάσουν στην υπό ανάπλαση χαβούζα του φαληρικού όρμου και, συνεχίζοντας προς τη μαρίνα, θα επιβιβαστούν στις τριήρεις του Πόλυ, του Νοτιά, του Παππά, του Γκούμα και του Πόντιου (οι 5 στρατηγοί) και βουρ για τη γη των τυφλών, να ματαπάρουμε την Πόλη!
    Αμ...σιγά μην περιοριστούμε σε 30 εκατομμυριάκια. Όπως είπε ο μέγας διαφωτιστής: "Στόχος χρηματοδότησης 10000 μέλη του club επί 3000 ευρώ έκαστο=30εκ€ αμέσως." Προσοχή, δεν έχω εκστασιαστεί από τα νούμερα. Η κατακλείδα με τρέλανε...αυτό το "αμέσως"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Μαρτίου, 2012 22:53

    Τα λεφτά, τελικά, ΠΟΤΕ δεν ήταν πρόβλημα για την ΑΕΚ. Αυτοπεριοριζόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΓΙΑΤΙ ΜΟΝΟ 3000 ΕΥΡΩ; " ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ". Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΜΕ ΠΟΣΕΣ ΜΕΤΟΧΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΕΙ; ΠΟΣΑ ΕΒΑΛΕ ΣΤΟΥΣ SUPPORTERS; ΣΤΗΝ ΠΑΕ ΠΟΣΑ ΛΕΦΤΑ ΕΧΕΙ;
    Ο ΓΙΟΣ ΜΟΥ ΕΝΗΛΙΚΙΩΘΗΚΕ. ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΛΩ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ; Ο ΑΝΤΡΕΑΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ασε που στο πασοκ θα εκλεξουν προεδρο απο την...βαση. Οι γνωστοι κατηγορουμενοι Παπουτσης (η αλλιως "Σαμινας") ΜπενΣαλομ ( η αλλιως "Κτηνος", η "Μπακατσελος") Διαμαντοπουλου (η αλλιως "θηλυκος Φαλμεραιερ")Λοβερδος ( η απλα "μαλακας").

    Και συνωστιζονται στην πορτα που οδηγει στην καρεκλα, οι κυριοι υπευθυνοι. Και πολυ σωστα. Η εχουμε προσφερει υπηρεσιες τοσα χρονια τωρα, η δεν εχουμε. Ειδικα τα απο το 2009, ειπαμε σε ολα "ναι" και καναμε τα παντα: Καψαμε πολεις,φορεσαμε κουκουλες,σπασαμε κεφαλια,υπογραφουμε εν λευκω ακομα και πανω σε χαρτοπετσετες, φορολογισαμε ακομα και τους σταβλους,γαμησαμε νομους και συνταγματα,στα σχολια αφησαμε τα παιδια με φωτοτυπιες και νηστικα,καθημερινα ξαλαφραινουν οικογνειες απο τα βεβαρυμενα μελη τους οι οποιοι αυτοκτονουν απο τυψεις (2.000 ως σημερα)νοσοκομεια κλεινουν,ταμεια ενωνονται,μαζι και οι ασφαλισμενοι,χερι-χερι για το Ζαλογγο,απαγορεψαμε δια ροπαλου τις γεννησεις,προωθουμε τις κηδειες,επικυριξαμε τους γαμους,φυλακιζουμε τους χαμογελαστους,εξοστρακιζουμε τους εχοντες-ακουσον-ακουσον- καποια ονειρα,επιβραβευουμε τους "πληροφοριοδοτες",αμοιβουμε τους κληρονομους,τιμωρουμε τους εχθρους της πατριδας μας. Μπορει να ειναι πολλοι,μπορει να υπερβαινουν τα 11 εκατομμυρια,αλλα ειμαστε αισιοδοξοι οτι θα φερουμε το δυσκολο εργο που μας εχει ανατεθει,εις περας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή