Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ

               Υποθέτω οτι τα είπαμε και τα συμφωνήσαμε χθες για τα αγωνιστικά, που έτσι θα πορευθούν κι έτσι θα σκαμπανεβάζουν. Με την δεδομένη στήριξη στον τωρινό προπονητή αλλά και στο ρόστερ που του παραδόθηκε. Εξ άλλου, ό,τι είπαμε εδώ χθες ( αλλά κι αρκετό καιρό πριν με άρθρα των τακτικών σχολιαστών ), σήμερα αναλύθηκε σχεδόν από το σύνολο του τύπου. Που ξεκάθαρα τα ρίξανε στον Αδαμίδη και στον Χιμένεθ. Κι ορθότατα, αφού τα λεφτά ΔΕΝ είναι η πανάκεια για να φτιάξεις μια καλή ομάδα. Με χαρακτηριστικό παράδειγμα τον Βάργκας.
              Και τώρα φυσικά η εταιρεία καραβοτσακίζεται. Ο πρόεδρος έχει παραιτηθεί για να αποφύγει την προσωποκράτηση μετά τις τελευαταίες εισβολές του ΣΔΟΕ σε ομάδες και η ΑΕΚ πηγαίνει κι αυτή σε κατάσταση εθνικής σωτηρίας. Ο Νοτιάς μπορεί να επιθυμεί το reunion της παρέας του 2004, αλλά τα πράγματα είναι πολύ χλωμά για το τέλος του Νοέμβρη που εκεί θα καταλήξει η γενική συνέλευση.
            Μα τώρα ρε Αβραμίδη με την ΑΕΚ ασχολείσαι; Εδώ γίνεται χαμός με την χώρα και τις υπογραφές και τη δήθεν εθνική αξιοπρέπεια. ΣΟΥ ΤΟΠΟΘΕΤΟΥΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΗ ΕΚΛΕΓΜΕΝΟ που ΚΑΙ, τα αλλιωμένα greek statistics ήξερε σαν τράπεζα της Ελλάδας ΚΑΙ, τα χρηματιστηριακά κολπάκια τα μεθόδευσε ΚΑΙ, τώρα στην τελευταία φάση ήταν υπέρ του κουρέματος του χρέους αλλά μόνο κατά 21%. Μιλάμε για την περίφημη ρήση : Στην δικτατορία τα πάντα επιβάλλονται με την δύναμη των όπλων. Στην δημοκρατία τα πάντα επιβάλλονται με την δύναμη των λόγων.  Τελικά με την ΑΕΚ ασχολούμαι;
             Φυσικά. Διότι σε αυτήν την εξαιρετικά δύσκολη κατάσταση, ειλικρινέστατα, η οργάνωση και κατ' επέκτασιν η ερασιτεχνική, κάνει την απλούστατη ερώτηση : Πόσο κάνουν οι μετοχές της ΑΕΚ;  Και δεν χρειάζεται και ιδιαίτερη γνώση οικονομικών για την απάντηση. Ήδη η μετοχή της ΕΤΕ κάνει λιγότερο από ένα σουβλάκι. Πάγια μηδέν, 100 μύρια χρέη και κανένας αέρας, ΟΛΟΣΩΣΤΑ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΩΝ 0,33 ΕΥΡΏ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΒΑΣΕΙ ΝΟΜΟΥ. Κι έρχεται κάποιος Κασνακίδης, που κανονικά το όνομα του θα έπρεπε να είναι Κατσικίδης, ΚΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΤΙΜΗ ΣΤΑ 6,4 ΕΥΡΩ. ΤΟΝ ΠΑΙΡΝΕΙΣ ΜΕ ΤΙΣ ΠΕΤΡΕΣ;
              Διότι ο τεχνοκράτης πρωθυπουργός είναι σίγουρο οτι θα αποτύχει. Διότι θα ανέβει στο βήμα και δεν πρόκειται να αρθρώσει λόγο πολιτικό αλλά με την κίνηση του δάχτυλου θα αναλύσει δείκτες που όταν και αν ευημερήσουν, οι μισοί κάτοικοι θα έχουν μεταμορφωθεί σε μπαλινέζους ( εκ της καταστάσεως στο Μπαλί ). Διότι κατά βάση, ο πολίτης τον γουστάρει τον πολιτικό λόγο, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟ ΨΕΜΑ ( κι αδερφέ serpico, " για να πιστέψεις ένα ψέμα  πρέπει να έχεις μέσα σου την αλήθεια ", διαφωνώ. ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΕΙΣ ΕΝΑ ΨΕΜΑ, ΑΠΛΑ ΕΙΣΑΙ ΨΕΥΤΗΣ ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΤΗΝ ΖΩΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΒΛΕΠΕΙ ΣΑΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΘΕΣΗ ( φυσικά δεν μιλάω για σένα, αλλά για το ρητό που ανέφερες ).  ΚΑΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟΝ ΛΟΓΟ ΤΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΓΚΡΑΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ ΑΠΟ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΟΠΟΙΑ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΙΔΙΟ ΤΟ ΠΛΗΘΟΣ.
              Κι έτσι λοιπόν στην ΑΕΚ, η ερασιτεχνική δια της οργάνωσης, προσπαθεί να πάει την αξία της μετοχής ΕΚΕΙ ΠΟΥ Ο ΑΠΛΟΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΣΥΝΕΙΣΦΕΡΕΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΝΗΣΙΑ ΙΔΕΑ ΛΑΪΚΗΣ ΒΑΣΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΣΤΗΝ ΑΠΑΡΑΔΕΚΤΗ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΗ ΙΔΕΑ ΤΩΝ SUPPORTERS ( τόσα βάζεις κι άρα τόσο ποσοστό ψήφων έχεις ). ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ με την στήριξη του κόσμου. ΑΝ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΔΕΝ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ( βάλτε ό,τι πληθυσμό νομίζετε οτι έχουμε στον δικέφαλο και πολλαπλασιάστε με ενα ποσό - ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΑ ΕΧΩ ΠΕΙ ), ΤΟΤΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΙΑΤΟΥ. ΟΠΩΣ ΚΑΛΙΑΤΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ, με την καθολική αποτυχία των supporters ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΠΤΗ ΕΜΜΟΝΗ ΤΟΥ ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ ΣΤΟ 6,4. ΕΜΜΟΝΗ, ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΙ. ΠΟΙΑ;
            ΒΡΕΙΤΕ ΤΑ πάνω στο κουφάρι της χώρας , την στιγμή που ενώ είχε οσμισθεί τρία υπουργεία ο Καρατζαφέρης ( το κόμμα του δεν προτάσσει τον σωβινισμό; ) εντελώς τυχαία ή επίτηδες απεχώρησε από την ευρύτατη συναίνεση. Αποδεικνύοντας για άλλη μια φορά, οτι τα μόνο κόμματα αρχής και δομής στην Ελλάδα είναι τα αριστερά, όσα λάθη κι αν εξακολουθούν να κάνουν κι όσο κι αν δεν προτείνουν τίποτα. Τουλάχιστον κωλοτούμπες δεν κάνουν, εκτός αν δεχτούμε οτι παραμένουν διασπασμένα κατόπιν γενικότερων διεργασιών.
              Η ερασιτεχνική λοιπόν αλλά και η οργάνωση, θέλουν εθνική σωτηρία στην ΑΕΚ μέσω του κόσμου. Μαζί κι εγώ ( μιλάω μόνο για τον εαυτό μου ). Η μόνη προσοχή είναι οι αναμοχλεύσεις του διαλύμματος και αυτός που θα ανακυρηχθεί μπροστάρης για να εμπνεύσει τον ταλαιπωρημένο κόσμο. Παπαδήμοι δεν παίζουν εδώ. Παίζει μια φιγούρα άφθαρτη, που θα  μιλήσει στην καρδιά του Αεκτζή και που θα έχει καθαρή θέση στην τσέπη του μακριά από ΕΚΤ, ΔΝΤ, και που δεν ήταν άνθρωπος παλιών πρωθυπουργών. Και δεν θέλει πολλά η ΑΕΚ, πέραν των χρημάτων. 2 εφημερίδες έχει που άνετα συγχωνεύονται, άλλες 2 που αυτήν την στιγμή το παίζουν ουδέτερες, 4 κανάλια ελεγχόμενα κι ένα "παρασκήνιο" που με μια σπρωξιά φτάνει μέχρι την Τίρυνθα. Σε σχέση με την Ελλάδα, σώζεται πιο εύκολα. ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΝΑ ΠΑΜΕ. ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥΣ ΜΟΡΜΟΝΟΥΣ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ.
               Υγ1. Τούμπανο ο Αχιλλέας. Τα μάθατε;
               Υγ2. Ο Γερουλάνος μάχεται για τα μάρμαρα. " Και το μουνί χτενίζεται. "
               Υγ3. Οι συμφωνίες για το blog μας συνεχίζονται. Πού παώ; Πολυθεματικότητα και βαρειά ονόματα. Πάντα Αεκτζήδικο. ΤΑΚΗ, καλά οσφραίνεσαι αν και το χαρτί θα το ξαναπιάσουμε.
               Υγ4. Το δίκαιο μόνο τους λείπει;  Μήπως φοβούνται το άδικο;

20 σχόλια:

  1. 6,4 είναι η τιμή που του βάζει το αφεντικό του. Όπως την έχει ξανάβαλει. Κανε 6 ,4 έπι τις μετοχές να δεις πιο μαγικό νούμερο εμφανίζεται!!!

    Όσο για τον αγαμοπουστα αυτά είναι σωτο για το ποπολο.
    Παραίτηση προέδρου Α.Ε χωρίς συνεδρίαση και έγκριση ΔΣ ξέρεις ότι δεν υπάρχει...

    Υγ ποιος δεσμεύει με την υπογραφή του την ΠΑΕ ΑΕΚ ;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "με τέτοια τιμή δίνεται μια εγγύηση. Έτσι δεν θα μπορεί με 1 εκατ.ευρώ να πάρει την πλειοψηφία των μετοχών ο καθένας"
    Αυτη ήταν η απάντηση του Κασνακίδη για την τιμη της μετοχής. Ε, βάλτο εσυ ρε μεγάλε αυτο το ευτέλες ποσό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τότε πως με 1,2 αγόρασε (και καλα) αυτός , δηλαδή το αφεντικό του γιατι αυτός απλώς ένα σκυλάκι σηκώ κάτσε είναι, το 32% ??
    Οταν λοιπον το 32% έχει 1,2 το 100% πόσο έχει;;;
    Άντε ρε μαλακα κασνακιδη να τα πεις αυτα στα κορόιδα που τους έκλεψες τα λεφτά ΚΑΤ εντολή του αφεντικού σου του αρχιπαπατζη..

    Αλήθεια η .... Μεταβίβαση έγινε η ακόμα έχει δουλειά η .... Επιτροπή;

    Η μήπως πουλάς σωτο μιας και μεταβίβαση σε εταιρεία δεν μπορεί απο το νομό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε αυτα που γραφει ο Dimis να προσθέσω κι εγω ενα συλλογισμο:
    Ο Κασνακιδης στο κλαμπακι που εστησε με τον Παππα ορισε τιμη "μετοχης" τα 10 ευρω.Το μετοχικο κεφαλαιο της εταιρειας ειναι 140 χιλιαδες ευρω.Μελη του ΔΣ μπορει να προτεινει ο εχων παραπανω απο το 1/50 του μετοχικου κεφαλαιου δηλαδη ο πληρωνων μινιμουμ 2800 ευρω και κατεχων 280 κομματια.Και ομιλουμε για αυτη τη στιγμη που το κεφαλαιο νομιμως ειναι 140 χιλιαρικα.Tυποις βεβαια μπορει να εκλεγει και ο εχων μονο 20 κομματια.Πρεπει να τον προτεινει ομως ο πληρωνων 2800 ευρω.Εδω ειναι το πρωτο ζητουμενο.

    Η ψηφος στο ΔΣ λογιζεται αναλογικα με το ποσοστο του καθενος και του αριθμου μετοχων.Καπου ειχα την αναλογια αλλα δε τη βρισκω τωρα.Θα τη βρω και θα την ποσταρω κι αυτη να γινει κατανοητο.

    Καλλιστα ο καθενας μπορει να παει να αγορασει μετοχες της ΠΑΕ ακομα και αντι του ποσου των 6,25 ευρω εκαστης και να μη δωσει καπελο στον Κασνακιδη.Και αν εχει πχ διαρκειας 3ετιας (που δικαιουται εκπτωση 20%) του ερχεται πολυ φτηνοτερα να παρει 20 κανονικα κομματια ΚΑΙ διαρκειας μαζι.Ακομα και να μην εχει ομως, με 125 ευρω παιρνει 20 μετοχες της ΠΑΕ και οχι της ΣΑΠΟΡΤΕΡΣ ΑΕ, βαζει ακομα το 165αρι για το διαρκειας και με 290 ευρω κανει τη δουλεια που ο Κασνακιδης του ζηταει με 365.Γλυτωνει δηλαδη 75 ευρω και εχει μετοχες της ΑΕΚ και οχι μιας εταιρειας που δεν ξερουμε αν αυριο το πρωι κηρυξει πτωχευση επειδη...ετσι.

    Ο Κασνακιδης κοπτεται διοτι βλεπει το "κολπο" να μην πιανει με τιποτα.Τα εφερε απο δω, τα πηγε απο κει και δεν τσιμπησε κανενας πλην του εντολεα του.Επισης για τη μεταβιβαση που γραφει ο Dimis, βρεθηκαν και τα φυσικα προσωπα που επωμιστηκαν το βαρος του Παππα.Ειναι γνωστα και τα ονοματα τους και δε χρειαζεται να τα επαναλαβουμε.Το προβλημα ειναι οτι περιμεναν μεγαλυτερη συμμετοχη απο το κοινο και αυτη τη στιγμη τα ποσοστα τους υπερβαινουν το "μαξιλαρακι" του 9% με το οποιο δεν σε ελεγχει η ΕΕΑ και κατα συνεπεια η εφορια με ποθεν εσχες και τα συναφη.

    Τομπολα δηλαδη ακομα και για τους μπροστινους, διοτι οπως σωστα ειπωθηκε, εταιρεια ΔΕΝ μπορει να εχει μετοχες της ΠΑΕ απο το νομο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα.
    Δεν υπαρχει λογος να μπλεκουμε με νουμερα μετοχων,ποσες ειναι,ποσο κοστιζει η μια, αφου ειναι κωλοχαρτα και μαλιστα δεσμευμενα.
    Αντε και απο την Ελλαδα,εαν οι μετοχες της σαπισαν,ερχεται ο δανειστης και παιρνει απο τον χρυσο και τα χωραφια,μεχρι την Ακροπολη.
    Στην ΑΕΚ,τι να ερθουν να παρουν;
    Το "ουκ αν λαβεις..." ειναι μια σωτηρια κατασταση.

    Αυτο που μενει,ειναι να περασει και το αναμενομενο "κυριοι την βαψαμε" κατα την επερχομενη ΓΣ του Νοεμβρη. Να κανουν ανοιχτη πλεον και διχως διασταυρωσεις τυπου "supporters" προσκληση στον κοσμο της ομαδας να την παρει στα χερια του.
    Τωρα βεβαια, υπο τετοιες κοινωνικες και οικονομικες συνθηκες,ποιος θα εχει μυαλο,κουραγιο και την ορεξη να ασχοληθει ενεργα πλεον ΚΑΙ με την ΑΕΚ,δεν το ξερω.
    Ειναι οι χειροτερες προυποθεσεις,αυτες που υπαρχουν. Δυστυχως.
    Αλλα κατι αλλο,δεν βλεπω να γινεται.
    Απο το Πρωτοδικειο στην Ερασιτεχνικη,απο εκει στον κοσμο και απο τον κοσμο στον επομενο "σωτηρα".
    Το αν θα κυνηγηθουν οι αληταμπουρες που την εφεραν ως εδω,ουτε αυτο το ξερω.
    Το που θα καταληξει η ομαδα,παιζει τον ρολο του.
    ==========================================

    Γιατι δεν βαζουν για πρωθυπουργο τον Μακαρο;
    Δεν θα παρει την δοση; Δεν θα τρομαξουν τα μουνοπανα Ρεν, Μπαροζο και η καρακαξα του ΔΝΤ,στην θέα του αγαπουλα; Με την ταβλα στο στομα και την κομπολογα ισα με το πατωμα,θα δουν μιαν αλλη Ελλαδα να ερχεται κατα πανω τους.

    Μια καλη εναλλακτικη ειναι και ο Καρατζαφυρερ.
    Τους εχω ικανους.Εχει και τα φοντα και το ονειρο.
    Στην Ευρωπη γυροφερνε. Τα κατατοπια τα ξερει. Απο πραξικοπηματα γνωριζει. Θιασωτης της ολιγαρχικης δημοκρατιας. Πρωην μπραβος σε κωλομπαρα στην Αμερικη,ξερει την "αλλη γλωσσα".
    Απο οικονομικα ειναι ανιδεος,αρα δεν θα τρομαξει με τα νουμερα.
    Ασε που κανει μια χαρα και αρχαιοελληνικες πιπες.
    Τι αλλο θελουμε; Τι περιμενουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η μεγαλυτερη ενδειξη-αποδειξη,οτι ΟΛΟΚΛΗΡΟ το -λεγομενο-πολιτικο συστημα στη βουλη ειναι σαπιο και υποταγμενο,"επιδοτουμενο" και πιασμαν και κυριως πουστικο και υποτελες,ειναι Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΔΙΑΒΗΜΑΤΟΣ,ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑΣ-ΕΓΓΡΑΦΗΣ Η ΡΗΤΗΣ- ΕΣΤΩ ΕΝ ΗΔΗ ΠΑΡΑΠΟΝΟΥ,ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ,ΜΙΑ ΕΛΑΧΙΣΤΗ ΣΠΑΣΜΩΔΙΚΗ ΦΩΝΗ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΨΕΥΔΕΠΙΓΡΑΦΗ ΑΤΟΜΙΚΗ Η ΟΜΑΔΙΚΗ, ΒΡΕ ΑΔΕΡΦΕ,ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΑΘΗΝΑΙ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΚΥΡΙΑΡΧΟΥΣ "ΕΤΑΙΡΟΥΣ", "ΦΙΛΟΥΣ".
    ΟΥΤΕ Ε-Ν-Α-Σ. ΟΥΤΕ ΜΙΣΟΣ.
    Το οποιο,θα μπορουσαν και να το "πουλησουν" για εσωτερικη καταναλωση. ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ.
    ΤΙ ΑΛΛΟ ΛΕΕΙ ΑΥΤΟ,ΠΑΡΑ ΟΤΙ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΚΟΜΕΝΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΚΑΙ ΧΩΜΕΝΟΙ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ.
    ΦΟΒΟΣ. ΦΟΒΟΣ ΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΡΘΟΥΝ ΟΙ ΔΟΣΕΙΣ(ΤΟΥΣ). ΜΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΤΟ ΠΑΡΤΥ. ΜΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΣΑΡΕΣΤΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΜΕΙΩΘΕΙ ΣΕ ΜΑΥΡΟ ΜΠΛΟΚ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΜΕΛΛΟΝ ΠΟΥ ΟΙ ΕΞΩ ΕΠΙΦΥΛΑΣΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΔΩ,ΥΠΟΣΗΜΕΙΩΘΕΙ ΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΚΙΤΡΙΝΗ ΓΡΑΜΜΗ.
    ΔΟΥΛΟΙ.ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ. ΚΑΜΠΙΕΣ.ΓΛΙΤΣΕΣ.ΔΩΣΜΕΝΟΙ ΑΛΛΟΥ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.

    Οχι,δεν ειναι Εφιαλτες,ουτε προδοτες. Αυτο,προυποθετει να εχεις απο πριν πιστεψει σε κατι και κατοπιν να το απαρνηθεις με καποιο ανταποδωτικο οφελος.
    Αυτοι,ειναι γενιτσαροι.

    Και αυτο ενοχλει πολυ περισσοτερο απο την οικονομικη εξαθλοιωση,την μονομερη ισοπεδωση των κεκτημενων, και την χρηματικη η εργασιακη αβεβαιοτητα.
    Εχει τραβιξει τοσο πολυ,ειναι πλεον τοσο αυταποδεικτη η ΓΕΝΙΚΗ ΔΟΥΛΕΙΑ του λεγομενου πολιτικου προσωπικου,ειναι τοση η γενικη παραδοση και ο εξευτελισμος,που πλεον τα οποια οικονομικα βαρη αρχιζουν να περνανε σε δευτερη μοιρα.

    Γιατι την οικονομικη ενδεια και το καθε στριμωξιδι,με τον ενα η τον αλλο τροπο το αντιμετωπιζεις.
    Η ντροπη και η ψυχικη υποταγη,η εθνοδουλεια και η παραδοση ανευ ορων,το ξεβρακωμα,το συνειδησιακο σκυλευμα ειναι κατι που δεν αντεχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε ποιόν ανήκει τελικά η ΑΕΚ;
    Δείτε το παρακάτω αρθρο του Γαλάτση
    http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=128841958

    Οπως λέμε σε ποιον ανήκει η Ελλάδα;;;;;;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μηπως τελικα η λυση μπορει να ερθει μεσα απο την ερασιτεχνικη? δε θελω με τιποτα να δικαιωθει ο ΔΧ γιατι δε τον παω μια και πλεον εχω καταλαβει (αργησα) τι ρολο βαραει...!αλλα μηπως ο στοχος των 10000 μελων στην ερα ειναι η λυση και για την παε! γιατι με 10000 μελη ενεργα ΜΙΛΑΣ ΚΑΙ ΚΙΝΗΣΑΙ ΜΕ ΑΛΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΑΝ ΕΡΑ ΑΕΚ!τα τελευταια χρονια ειχα σαν επιχερημα στον εαυτο μου τους προεδρους της ερα! γραφικοι μεχρι εκει που δε παει!!! αλλα μηπως να το τουμπαραμε το πραγμα?μηπως να αρχιζαμε ολοι να το βλεπουμε θετικα το να βοηθησουμε μεσω της ερα, το να αλλαξουμε την ερα?για να γινει αυτο χρειαζονται πολλα!ο τωρινος προεδρος της ερα (μπορει να πεφτω εξω) μου δειχνει αλλο ηθος ,αλλο επιπεδο! ισως να ειναι μια ευκαιρια αυτος για την αλλαγη της ερα! το δυναμωμα της!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο Κασνακιδης ειναι μια ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗΣ ΜΟΡΦΗΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΑΜΙΔΗ μιας και εκτος απο ψευτης ειναι και ΑΠΑΤΕΩΝΑΣ.

    Ενας τυπος βιτρινα που εκανε μια εταιρεια με λεφτα του αφεντικου του, ΕΞΑΠΑΤΑ τον απλο κοσμο ΚΛΕΒΩΝΤΑΣ τα λεφτα του για πραγματα που δεν γινωνται και δεν στεκονται ουτε νομικα ουτε στη απλη πραγματικοτητα.

    Ειναι δε τετοιο το μεγεθος της απατεωνιας που ο ιδιος ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΕΙΤΑΙ μονιμα με τις μπαρουφες που εκτοξευει για να καλυψει το αφεντικο του.

    Τοσους μηνες η ΕΕΑ εχει λεει δουλεια γι αυτο δεν εγκρινει την μεταβιβαση!!!! χαχαχαχα ΥΠΟΘΗΚΕΥΜΕΝΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ MS.

    Αντε και (ορθως η παρατηρηση για το 9%) τις ενεκρινε ΠΟΥ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΥΤΕ ΣΤΟΝ ΑΙΩΝΑ ΤΩΝ ΑΙΩΝΩΝ, ποιος θα πουλαγε και ποιος θα αγοραζε?

    Ποιος ειναι ο μεγαλομετοχος της ΦΟΥΣΚΑΣ SUPPORTERS?

    Ποιος ΡΕ ΛΑΜΟΓΙΟ σου κουναει τα σχοινακια να χοροπηδας?

    Με ποια ιδιοτητα αφου ΕΣΥ ο ιδιος λες οτι δεν εχει γινει καμμια ''μεταβιβαση'' συμμετεχεις και μιλας για λογαριασμο της ΑΕΚ?

    Ποιος σου εχει δωσει τον αερα και το δικαιωμα να το κανεις???


    Αιντε ΚΑΡΝΑΒΑΛΙ που μου βρηκες και εσυ, μετα το αλλο το γιδι, ΤΡΕΙΣ (3) επενδυτες παντα ΧΩΡΙΣ ΟΝΟΜΑ.

    Εγω ρε ΝΟΥΜΕΡΟ ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙΑ, εχω βρει 5 επενδυτες.
    Χωρις ονομα και εγω.

    Ποιος εισαι ΕΣΥ ρε μαλακα και με ποια ιδιοτητα ΟΡΙΖΕΙΣ τιμη μετοχης?

    Τι ειναι η μετοχη ρε ΒΛΑΚΑ να την οριζει ο καθε τυχαιος που περναει απ' εξω?

    Εχει ιδεα οτι τιμες, μετοχες, Ρ/Ε κλπ οριζωνται απο τις οικονομικες καταστασεις της καθε εταιρειας και οχι απο τα ΘΕΛΩ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΒΛΑΚΑ που τυχαια το παιζει στελεχος??

    Αμα ειναι να βγαινει ο καθενας να αποτιμα τη μετοχη της εταιρειας του οσο καβλωσει για να κονομησει οσα του λοιπουνε η για να μην τον εξαγορασουν αλλοι..

    Ρε ΝΟΥΜΕΡΟ ετσι κανεις στα στρωματα που πουλας?
    Μπαινει ο αλλος μεσα και αναλογα πως θα τον δεις του λες μια τιμη??

    Αιντε ΝΟΥΜΕΡΟ που απεκτησες και εσυ αποψη, ΤΕΝΕΚΕ.

    Και να φανταστεις οτι καποιοι μου ελεγαν οτι εισαι λεει και σοβαρος και εχεις καλες προθεσεις...

    ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΕΙΣΑΙ και ΑΧΥΡΑΝΡΩΠΟΣ.

    Τι αλλα θα μπορουσες να εισαι για να κανεις τον εκπροσωπο του ΠΑΠΑΤΖΗ και να συνδιαλεγεσαι με τον Αγαμιδη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ dimitris astros

    Η ΑΕΚ ανηκει στην MS ΟΣΟ το δανειο ΔΕΝ αποπληρωνεται στο ΣΥΝΟΛΟ ΤΟΥ.
    Ακομη και ποτε καποιος να μην εχει δει δανειακη συμβαση, οι οροι ειναι ξεκαθαροι.

    Και αυτα που λεει ο Κασνακιδης για 2εκκ ειναι του ΚΟΛΟΥ.

    5,9 ΗΤΑΝ το δανειο το οποιο ειναι ληξιπροθεσμο πλεον, δηλαδη το συνολο του απαιτητο ΧΩΡΙΣ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΥΣ.

    Αν ΔΕΝ πληρωθει η MS ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΟΤΙ ΛΕΝΕ ΤΑ ΠΑΠΑΓΑΛΑΚΙΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ

    Ασε που οι κακες γλωσσες λενε οτι ειναι και αλλη αγγλικη εταιρεια μεσα, αλλα αυτο ελεγχεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Νοεμβρίου, 2011 15:35

    Πιάσαν το Μάκαρο πριν από λίγο.
    ΒΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟΝ ΦΕΡΟΥΝ ΠΙΣΩ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝΕ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Νοεμβρίου, 2011 15:38

    Έτσι θα τον πιάσει το ρεν και το μερκοζί από το λαιμό ο αγαπούλας και πάρτο κάτω το χρέος:

    http://content-mcdn.sentragoal.gr/filesystem/images/20110626/engine/pegasus_LARGE_t_1041_105425103_type11878.jpg

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργη σωθήκαμε δηλαδή!
    Θα πάρουμε πίσω τα κλεμμένα τώρα που τον πιάσανε τον ψηλό και όλα θα πάνε καλά....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Γιωργο , ο σκουρος του ζητησε εξτρα πριμ.
    - Παμε μεσα στα αποδυτηρια αγαπουλα να στο δωσω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Γιώργης ο Γαρατζέος09 Νοεμβρίου, 2011 18:26

    Μιλάμε η φωτό τα λέει ΟΛΑ...
    Άραζε στη monkeydonia ώσπου να κοπάσει ο θόρυβος.
    Και με την ήττα του δημοκρατικού σταθμού στο γράμμο διέφευγαν οικογένειες στην τότε Γ.Δ.Μ. ως πολιτικοί πρόσφυγες.
    Και ο Μάκαρος δηλώνει πολιτικός κρατούμενος, αλλά αφού τον άφησε ο ανακριτής την είδε πολιτικός πρόσφυγας. Πήγε π.Γ.Δ.Μ. κι αυτός. Τυχαίο? Δε νομίζω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @conpater
    free vgeno θα μπορεί να λέμε σε λίγο.
    Καλά το ΑΛΤΕΡ που κολλάει στην ιστορία; Ε, μην τα θέλετε έτοιμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Του εκαναν μια προταση κι αυτος εθεσε αμεσως τρεις ορους.Κατα συμπτωση,ειναι ιδιοι με αυτα που εχει ζητησει ο Ρεν και η Μερκελ.Υπογραφη απο ΓΑΠ και Σαμαρα,να μην θεωρηθει δεδομενη η 19η Φεβλαρη για εκλογες,ελαστικοτερο χρονοδιαγραμμα για τις εξελιξεις.Παπαδημος,ο ανθρωπος που κοροιδεψε ολοκληρη Ευρωπη και Αμερικη,που με την παραποιηση των οικονομικων στοιχειων εβαλε την Ελλαδα στο Ευρω,και τακτοποιησε με το swans την Goldman sachs.Και κανεις δεν ηξερε τιποτα απ`ολους αυτους!!!!!!!!
    Και φυσικα,το καινουργιο παραμυθι που θα παιξει στο εξης ειναι οτι πρεπει να ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ και μαλιστα γρηγορα,να πλυθουν και να στησουν κωλο,γιατι με την Ιταλια διπλα μας προς καταρρευση κινδυνευουμε να μην παρουμε ουτε ευρω.
    Εκει στην Συγγρου,ποσοι συμφωνουν με τον Παπαδημο και ποσοι ειναι με τον Γεννηματα? Γιατι την Κυριακη το βραδυ,καποια "γαλλικα" που ειπωθηκαν εκαναν τον Σαμαρα να σιχτιρισει την ωρα και την στιγμη που γεννηθηκε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χαραλαμπε,οχι κι ο Βγενο ισα με τον ΜΑΚΑΡΟ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μιλαμε για πολυ χρημα.Το "οχι" το αυριανο του Σαμαρα εδινε μεχρι πριν απο τρεις ωρες αποδοση 8,5.Τωρα εχει πεσει στο 2,85!!! Λετε να το βγαλουνε τελειως....???
    Χαραλαμπε,και το alter εχει σχεση γιατι εμπλεκεται και ο Αλαφουζος που θελει σαν τρελλος τον Παπαδημο,που τον θελει η Ντορα,οπως και ο Χατζηδακης,ο Αρης,ο αδερφος της και καμια 15αρια ακομα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή