Τρίτη 29 Νοεμβρίου 2011

ΗΡΘΑΝ ΟΙ ΤΟΥΡΚΟΙ;

            Πού να ξέρω; Το μόνο που ξέρω είναι οτι έχω δύο τουρκικές αντιπροσωπείες, δουλέυω μιά χαρά και θεωρώ οτι είναι πιο φιλέλληνες οι τύποι από τους εδώ εντολοδοχόχους των κομμάτων της ΕΚΤ ή της ΕΕ ή του ΝΑΤΟ. Μιά χαρά παιδιά είναι τα παιδιά και μιά χαρά θα τα πηγαίνω μαζί τους όσο με αφήσουν τα άλλα συμφέροντα. Αν είναι πολιτικά, κι αν είναι διεθνούς ενδιαφέροντος. ΔΙΟΤΙ ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΠΛΑΚΑ.
              Ειδικά σήμερα που το ταχυδρομείο μου γέμισε με μαλακίες. " Είμαι ακροδεξιός και δεν ντρέπομαι να το πω..." ή  " είμαι ακροαριστερός κι αυτό που να γίνει..." .  " ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ." Γιατί ωρέ ψύχραιμοι, πολιτικοποιημένοι; Γιατί να πάρω θέση;  Για να πάρετε εσείς κάποιον μαλάκα που θα υπερασπίσει την φωνή σας; Ε, αφού το είπε αυτός, έτσι θάναι; ΡΕ ΤΙ ΑΝΑΓΚΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΕΛΙΚΑ; ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΕΝΑ BLOG ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΝΑ ΣΤΡΑΤΕΥΤΕΙ ΚΑΠΟΥ;  ΠΟΣΟ ΨΕΜΑ ΘΕΛΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ...
               Αλλά το θέμα υφίσταται, αν υφίσταται: ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΤΟΥΡΚΟΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ; ΟΠΟΤΕ ΠΑΜΕ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ, ακόμα και σε υποθετικό ερώτημα. Είναι μια πνευματική άσκηση που ο καθένας μπορεί να έχει την γνώμη του. Η ομάδα που κουβαλάει την προσφυγιά, τελικά να καταλήξει σε χέρια που φτιάξανε την μικρασιατική καταστροφή;  ΛΕΤΕ ΝΑ ΘΕΛΟΥΝΕ ΝΑ ΕΠΕΝΔΥΣΟΥΝ ( ξαναλέω, αν θέλουν ) ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΤΟ ΙΔΙΟ; Το ρωτάω διότι ανεφέρθη σήμερα στο ταχυδρομείο μου οτι κάτι ψιθυρίζεται στις μυστικές υπηρεσίες. ΔΗΛΑΔΗ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΔΗΜΟΣΙΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ.
                Αλλά να το δούμε κι αλλοιώς. Ο θεός είναι ένας ή πολλοί; Συμφωνούν όλοι τελικά οτι είναι ένας, κι απλώς έχει διαφορετικά ονόματα; Ε, ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΦΩΝΗΣΑΝ ΗΤΑΝ ΟΙ ΑΡΧΑΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΜΙΑ ΘΕΪΚΗ SUPER LEAGUE. ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΕΝΑΣ; ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΡΘΕ; ΤΑ ΜΑΓΑΖΙΑ, ΔΕΝ ΠΡΟΟΔΕΥΣΑΝ; ΚΑΙ ΣΕ ΣΗΜΕΙΟ ΜΑΛΙΣΤΑ ΠΛΑΝΗΤΑΡΧΙΑΣ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΟΥΝ. ΡΕ ΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΕΚΕΙΝΟΙ ΠΡΩΤΟΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝΕ ΤΙΠΟΤΑ, παρά μόνο το δολλάριο, ΚΑΙ ΔΟΞΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ αλλά χωρίς το αμερικάνικο νόμισμα.
            Όμως μέσα στο μπουρδέλο, ξεπετάγονται αγνές φωνές. Γίνεται μια ζύμωση ρε παιδί μου. Ιδανική, άμα κόψεις τον αέρα για να γίνει ο μούστος κρασί κι ακόμα πιο ιδανική άμα ξεχάσεις να σφραγίσεις το βαρέλι, ΟΠΟΤΕ, ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΜΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΞΥΔΙ. ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ ΣΕ ΒΑΡΕΛΙ; Μην είμαστε υπερβολικοί. Πάντως ένα πράμα θα πω: Και το κρασί, και το ξύδι έχουν γνώμη. ΣΥΝΗΘΩΣ ΟΜΩΣ, ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ. ΚΙ ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΑΡΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΞΥΔΙ ΤΟ ΘΕΛΟΥΜΕ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΟΞΙΝΟ.
             Και στο μπουρδέλο που λέγεται Ευρωπαϊκή ένωση, όλοι εχουν άποψη χωρίς όμως να καταλήγουν πουθενά. Χάνεται η οποιαδήποτε εθνική κυριαρχία όλων των χωρών κι αχολούνται κάποιοι  με την ΑΕΚ; ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΗ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ Ή ΤΗΝ ΘΡΑΚΗ;  ΖΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΝΟΜΟ ΚΑΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΘΑ ΒΓΟΥΝ ΚΑΘΑΡΟΙ; ΠΑΝΕ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΣΤΑ ΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ; ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΑΕΚ ΑΚΟΜΑ Ή ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΟΜΑΔΑ, ΟΤΑΝ ΟΙ ΕΝΔΕΚΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΟΙ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; Η ΠΑΓΚΟΣΜΙΙΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΤΟΥΣ EXEI ΑΚΟΥΜΠΗΣΕΙ;
              Πριν την ΑΕΚ, δεν υπάρχει κάτι; Ή επειδή υπάρχει αδυναμία στα σοβαρά, την πέφτουμε στην απλή ποδοσφαιρική ομάδα; ΚΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΝΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΙΚΟ; ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΟΤΙ " δεν με ενδιαφέρει ποιός θα την πάρει. Ας είναι και έμπορος ναρκωτικών ή οτιδήποτε άλλο. Τούρκος να μην είναι."
             ΓΙΑΤΙ; ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΚΛΑΣΣΙΚΕ ΒΛΑΚΑ ΣΟΥ, ΛΕΩ ΟΤΙ Ο ΤΟΥΡΚΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΠΙΟ ΦΙΛΕΛΛΗΝΑΣ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΛΑΟΥΣ. ΑΥΤΟΣ, ΣΕ 4 ΑΙΩΝΕΣ ΣΟΥ ΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΣΟΥ. ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΓΕΡΜΑΝΟ, ΔΕΝ ΘΑ ΗΞΕΡΕΣ ΑΠΟ ΠΟΥ ΣΕ ΕΚΑΝΕ Η ΜΑΝΑ ΣΟΥ.
           ΓΙΑΤΙ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΕΛΛΗΝΑ, ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ, ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ;  ΜΩΡΗ ΚΟΤΑ, ΑΝ ΕΙΧΕΣ ΔΥΝΑΜΗ ΔΕΝ ΘΑ ΓΑΜΟΥΣΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ; ΤΗΝ ΕΚΣΤΡΑΤΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΜΥΡΝΗ, ΓΙΑΤΙ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕΣ; ΗΘΕΛΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ Ο,ΤΙ ΕΙΧΕΣ; ΤΑ ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΑ ΔΑΝΕΙΚΑ;  ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑΡΑ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΚΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΗΣΥΧΗ.
             ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.
         Τούρκικα κεφάλαια; Αμερικάνικα; Γερμανικά; Θα κάνουμε ανάλυση; Ναι θα την κάνουμε. ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ Η ΣΗΜΑΙΑ. Εξ άλλου την θέλω για κατάργηση, αφού είμαι άνθρωπος του πλανήτη. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ;  ΡΕ ΜΕ ΟΠΟΙΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΕΛΩ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ. ΔΕΧΟΜΕΝΟΣ ΟΤΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΑ ΙΕΡΑ ΚΑΙ ΤΑ ΟΣΙΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΧ ( σύριζα ) ΑΛΛΆ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΩΝ ΟΠΑΔΙΚΩΝ ΚΛΑΜΠ ( Πατήσια ) , που με ενοχλούν.
           Λοιπόν, προτιμώ το τουρκικό κεφάλαιο, από το πούστικο το ελληνικό. Λέμε τώρα, αν οι βλάκες θέλουν την θέση μου. Το τι είναι το κεφάλαιο και πώς θα αξιοποιηθεί, είναι άλλη ιστορία. Κι εδώ θάμαστε πάντα για την κριτική.  ΕΘΝΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΤΣΑΚΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ.
           ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΜΠΕΡΔΕΥΤΗΚΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΟΥΡΚΟΙ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΕΚ;
             ΔΕΝ ΘΑ ΗΘΕΛΑ, ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΣΥΝΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΠΛΕΟΝ , βγαίνοντας από το ευρώ , ΘΕΛΩ ΤΟΝ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ. ΣΑΣ ΠΕΙΡΑΖΕΙ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΑΕΚ AYTOI ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΥΡΚΙΑ;   
     EXETE ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ; ΕΓΩ ΕΙΧΑ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΤΟΝ ΓΙΟ ΤΟΥ ΝΑ ΤΟΝ ΠΗΔΗΞΕΙ Ο ΣΟΥΛΤΑΝΟΣ, αλλά αφού δεν τον ένοιαζε τον ίδιο , ΝΑ ΕΧΩ ΕΓΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ που η ελληνική ιστορία τον είπε Νικηταρά; Έλα που εγώ την νίκη την είχα πάντα διαφορετικά. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΠΟΤΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

38 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Νοεμβρίου, 2011 01:19

    Μπρε προσφυγάκι,ταυτόχρονα τα γράφαμε και μιλάμε για συγχορδία ΑΑ. Και είμαι και παλιοελλαδίτης.

    Συνεχίζω: Ιδρυτικό Καταστατικό ΑΕΚ...Άρθρο 17..."Εν γένει ο Πρόεδρος δεν παύει μεριμνών περί της αυξήσεως των πόερων του Συλλόγου, της καλής διοίκησεως του παρόντος καταστατικού και της συνάψεως σχέσεων μετ άλλων συλλόγων και οργανώσεων"...
    Δηλαδή ακριβώς ότι έκαναν περηφανείς ΕΛΛΗΝΕΣ, όπως ο Μάκης (με τις μαύρες σακούλες με τα ευρώ), ο γκοντό (με τις 19 χέστρες), ο Θανόπουλος, ο ντάνιελ ΛΙΒΙ (νταξ' αυτός είναι λίγο οβραίος, αλλά τώρα με το οικόπεδο 12 τα πάμε καλά...), ο πατρίκ ο κομνηνός, ο θανόπουλος, ο αγαμίδις, ο άεργος άτεκνος καισαρόπαπας (πρόεδρος-κατάντια της ερασιτεχνικής έχει διατελέσει κι αυτός) κλπ κλπ...
    και μετά απ όλα αυτά τρίζουν τα κόκκαλα του Ιωνά ΤΩΡΑ, και όχι εδώ και 17 χρόνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Νοεμβρίου, 2011 01:33

    Ερώτημα προς Τσακίρη: Αν η Sabanci σου πει ότι θα σου φτιάξει γήπεδο ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ σε σχήμα δικέφαλου αετού και σου φτιάξει και μιά ανταγωνιστική ομάδα για να στα παίρνει με εισητήρια, διαφήμιση, σάμαλι και καπελάκια θα πεθάνει και η ιδέα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δε μπορώ να δεχτώ με ελαφριά καρδιά αυτό που αναφέρει ο Στήβεν, οτι δηλαδή οι Τούρκοι είναι πιο φιλέλληνες από όλους του λαούς, αλλά ούτε και δέχομαι τους υπεραπλουστευτικούς χαρακτηρισμούς περί "οθωμανών εχτρών". Ούτε μπορούμε ποτέ να μάθουμε αν η αγορά της ΑΕΚ είναι απλώς μια επιχειρηματική κίνηση από έναν πολυεθνικό κολοσσό που απλώς έχει έδρα στην Τουρκία ή μέρος ενός σκοτεινού σχεδίου να εκτουρκευτεί η ελληνική κοινωνία. Ομολογώ οτι, ως απόγονος πρόσφυγα, ενοχλούμαι κάπως από αυτό το ενδεχόμενο (που για κάποιο λόγο αισθάνομαι οτι δε θα προχωρήσει...). Αυτό όμως δεν είναι τίποτα, μπροστά στην ολική πνευματική εισβολή που έχουν κάνει στους νεο-έλληνες τα τούρκικα σήριαλ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΞΑΝΑ ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.
    Η ΔΙΑΓΝΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΟΣ;
    ΜΠΕΡΔΕΨΟΜΠΟΥΤΙΑΣΙΣ.
    ΣΟΒΑΡΗ ΑΣΘΕΝΕΙΑ ΧΩΡΙΣ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.
    Η ΕΠΙΣΤΗΜΗ ΣΗΚΩΝΕΙ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΨΗΛΑ.
    ΧΙΛΙΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΧΙΛΙΟΙ ΚΟΣΜΟΙ.

    ΣΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΟΤΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΑΠΟΨΕΩΝ ΕΙΝΑΙ ΥΓΕΙΑ.
    ΥΓΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΥΡΙΕ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΜΟΥ,
    ΟΤΑΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΗ,ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ
    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ,ΟΤΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΧΡΗΣΙΜΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΠΟΛΥ ΤΟ ΣΟΒΑΡΕΥΕΙΣ ΡΕ ΦΙΛΕ.
    Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΓΡΑΦΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙ.
    ΤΙ ΘΕΣ ΤΩΡΑ;
    ΘΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΤΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕΣΩ ΣΧΟΛΙΩΝ ΕΝΟΣ BLOG;
    ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΤΗΝ ΩΡΑ ΜΑΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ.
    ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ.
    ΑΜΑ ΣΟΒΑΡΕΥΟΥΝ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ ΝΑ
    ΞΕΓΥΜΝΩΘΟΥΜΕ,ΝΑ ΦΑΝΕΙ Η ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΑ ΜΑΣ.
    ΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΗ ΠΛΑΚΑ ΜΑΣ ΛΟΙΠΟΝ.

    ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΜΕ ΟΜΩΣ,
    ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΑΝΟΥΝ ΠΛΑΚΑ,
    ΘΕΩΡΩΝΤΑΣ ΜΑΣ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα.
    Νομιζω οτι-ανεξαρτητα απο το αν ειναι ψιλοφαρσα η οχι-αυτο το Τουρκικο ενδιαφερον ειναι ενα καλο θεμα σαν "εκθεση ιδεων", οπως λεγαμε και στο σχολειο.
    Την εχει την συγκρουσιακη μορφη,ειναι αληθεια.

    Πως να ονοματισεις μια τετοια-πιθανη η απιθανη- σχεση;.Αγορα; Επενδυση; Εισβολη; Αλλοιωση; Προσβολη; Συναδελφωση; Κερκοπρορτα; Ληθη στο παρελθον; Αποκολληση απο ιδεοληψιες; Δευτερη μικρη Αλωση;
    Μηπως τιποτα απο αυτα,αλλα απλα μια επενδυση,διχως να την ντυνουμε απαραιτητα με δαιμονες ιστορικους η προαιωνιες καταρες;
    Μηπως με το προσχημα της επενδυσης,επιχειρειται μια επιθεση;
    Ο καθενας εχει διαφορετικη προσεγγιση.Και λογικο ειναι αυτο.

    Κωνσταντινε,εγω νοιωθω πιο προσβεβλημενος σαν Ελληνας,που ενας αλλος "Ελληνας" εσπρωξε τα στρατα στα γιαταγανια του Ατατουρκ.
    Εξ'ου και η περιφημη Μικρασιατικη Καταστροφη και η ακομα περιφημη προσφυγια.
    Τα δυο αυτα παραπανω,-σε καθε περιπτωση-δεν ειναι φυσικα φαινομενα. Δεν ειναι σεισμος και διασωθεντες απο φυσικες καταστροφες.
    Ειναι χαμενες και ριμαγμενες ζωες εξαιτιας των επιθυμιων η των εντολων που ειχαν μια χουφτα αληταραδες με κουστουμακια.
    Και εχουν και αγαλματα σε περιοπτες θεσεις.

    ΟΙ ΗΡΩΕΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΑΘΗ Η ΤΙΣ ΠΡΟΔΟΣΙΕΣ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ.
    Ο ιδανικος κοσμος,δεν θελει κανεναν ηρωα. Δεν θα χρειαζοταν να υπαρχουν.
    Αλλα επειδη ζουμε σε πουστοκοσμο,παντα μικροι και μεγαλοι ηρωες θα κανουν την εμφανηση τους, ο οποιοι παντα ειναι γεννηματα αδικιων η αντιθεσεων.

    Οσο για το αν "ειναι σωστο" η αν ειναι "αποδεκτο" να δεχεσαι προσφορες,η συνεργασιες με τον ταδε η τον δεινα,νομιζω οτι το πρωτο που πρεπει να κοιτα κανεις,ειναι το αν σε αυτην την συνεργασια ειναι με σχεση ισοτιτα η υποτελειας.
    Τιποτα αλλο.

    Δηλαδη τοσο καιρο που ημασταν "αναξαρτητοι" σαν χωρα και απολαμβαναμε την "ελευθερια" μας και καναμε γιγαντιες παρελασεις και κραδαιναμε το μπαστουνι της ταχα δημοκρατιας,λειτουργησε κατι; Ηταν αληθινο κατι;
    Πως ξαφνικα ο "ελευθερος" και "ανεξαρτητος" τα εχασε ολα; Εν μια νυκτυ;
    Οχι.
    Πολυ απλα,τα εχει χασει απο καιρο.Δεν τα ειχε ποτε για την ακριβεια. Απλα μας ενδιαφερουν οι τυποι. Η ουσια,ειναι ξινη.

    Συμφωνω απολυτως με το "τι να την κανω την σημαια να κυμματιζει" οταν ηδη εισαι δουλος και βγαζεις τα ματια σου ο ιδιος;

    Θελω την γλωσσα μου,θελω την ελευθερια επιλογης θρησκειας,η συντροφου,η τροπου σκεψης, η επιχειρηματικης δρασης, η πνευματικης δρασης.
    Και βεβαια το δικαιωμα να συνασπιζομαι,να συνερχομαι,να εχω κοινες δρασεις.
    Απο εκει και περα,τι με νοιαζει αν η ταδε σημαια εχει εννεα γραμμες η δυο κεφαλια;
    Τα συμβολα μας μαρανανε.
    (οι βλεψεις των γκλομπαλιστων,περιεχουν την εννοια του "κοινου". Αλλα οχι αυτη που νομιζουμε. Οχι "κοινη δραση".Ουτε "κοινη αντιδραση". Μονο "κοινοι φοβοι" και "κοινες αναγκες".Την εξυψωση του ατομου,προς δοξαν του ελεγχου,της εκμεταλευσης και του κερδους)

    Αρα, η οποια διαφωνια μου,δεν εχει να κανει με το αν τελικα θα ειναι "Τουρκοι" αυτοι που θα ερθουν, η "Εσκιμωοι", η "Ινδιανοι",για την ΑΕΚ η την Ελλαδα.
    Το θεμα ειναι, θα σεβαστουν 5 πραγματα βασικα, η θα αλλαξουν την παναγια στα παντα;

    Δηλαδη, η ΑΕΚ-και η καθε- θα εξαγοραστει για να αναδειχθει σαν νεοκλασικο,διατηρωντας τα βασικα χαρακτηριστικα, η θα γκεμιστει και θα φτιαχτει ενα μαρκετ; Αυτος νομιζω οτι ειναι και ο πυρινας ολων των ανησυχιων η επιφυλαξεων.
    Το θεμα ειναι "μεχρι που φτανει κανεις,προκειμενου να "εξυπηρετηθει".
    Γιατι,δεν αγοραζονται η πωλουνται ολα. Αν ηταν ετσι, ο καθε ενας,προκειμενου να επιλυσει ενα προβλημα του,ανετα θα μπορουσε να πουλησει το παιδι του η τον αδερφο του,για να σωσει τον εαυτο του η τα αλλα μελη.
    Αλλα δεν το κανει.Και αυτο δεν ειναι παραξενια,η εμμονη. Ειναι νομος.

    Σε αυτην την περιπτωση,οποιος νοιωθει η βλεπει την ΑΕΚ σαν μανα του, η αδερφη του,εχει ενα θεμα,ειναι αληθεια.
    Μπρος γκρεμος και πισω (που αλλου θα ηταν;) Τουρκος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Περα απο ολα αυτα που λεμε.
    Εχω μια απορια: Οι Τουρκοι,ειναι τρελοι, η λαμογια;
    Γιατι υπαρχει και μια κατοσταρα,που πρεπει να διευθετηθει. Η να ξανα-διαγραφει.
    Γιατι,να πληρωθει,ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ.

    Μπορει να βλεπουμε αλλο ενα θεατρο του Αδαμιδιου μπουλουκιου, που εχει κατσικωθει εκει στα Σπατα.
    "Ελατε να την σωσετε, μας την παιρνουν οι Τουρκοι".

    "Μιλαει" σε καποιον ο Αδαμιδης,διαδιδοντας αυτα; Χτυπαει το σαμαρι για να ακουσει κανενας γαιδαρος;
    Ειναι καταρχας δικη του η ιδεα της "Τουρκικης Εξαγορας" η της "Τουρκικης Απειλης"; (οπως το δει κανεις).

    Χρονος κερδιζεται βεβαια. Ουτως η αλλως. Αλλα τι να τον κανεις αφου ο παραιτημενος δεν λεει να φυγει;
    Και αφου κανεις αλλος δεν φαινεται στον οριζοντα,ωστε να αντικαταστησει τον παραιτημενο;
    Αντε και βρεθηκε καποιος. Το θεμα ειναι απλα να βγαλουμε τον ΓΑΠ και να βαλουμε τον Λουκα; Αλλαζει κατι;

    Τι μπορει να βγαλει η επερχομενη Γ.Σ.; Αν δεν υπαρχει καμια σοβαρη προταση,ειτε συνεργασιας,ειτε εξαγορας,τοτε τι να περιμενουμε; Να φυγει απο την καρεκλα ο "νυν" και να ερθει "ο επομενος";
    Τι νοημα εχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Νοεμβρίου, 2011 11:40

    @ χρήστο: κοίτα που το αγαμίδι κατάφερε να κάνει τη Δ' Εθνική και το πρωτοδικείο την πιο επιθυμητή λύση για το 90% των ΑΕΚτζήδων (οι οποίοι πριν λίγο καιρό φωνάζαν "Όποιος λέει για Δ' Εθνική, 'α πα' α γαμηθεί και αυτός και η μήτηρ του). Για το μπούτσο λαός είμαστε τελικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Γιωργη: Ναι. Και ο Σαμαρας μεχρι χθες ελεγε "δεν συναινω στο λαθος" και εως τωρα τα εχει υπογραψει ολα,με χερια και ποδια.
    Το "αναποφευκτον".
    Ρε, ΑΕΚ=Ελλαδα δεν λεμε;

    "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ" Η "ΦΩΤΙΑ ΚΑΙ ΤΣΕΚΟΥΡΙ ΣΤΟΥΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΜΕΝΟΥΣ" ;

    "Να ζει κανεις η να μη ζει"; Ιδου η "απορια".
    Που μονο ενας μαλακας Αγγλος συγγραφεας,κλεφτης κειμενων,θα μπορουσε να θεσει ενα τετοιο ζωτικης σημασιας διλλημα
    Τι ρωτας μωρη αδερφαρα του κερατα; Ασφαλως και να ζει κανεις. Αν δεν ζησεις πως θα γαμηθεις; Λουγκρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Καλημερα,
    Αν και συμφωνω επιχηρηματικα, διαφωνω ηθικα με το θεμα Τουρκων.

    Αν και ΠΟΛΥ ΑΜΦΙΒΑΛΩ για το ολο θεματακι μιας και ειναι μιας ΠΡΩΤΗΣ ΤΑΞΕΩΣ ευκαιρια να μην ασχοληται κανεις με τη ΓΣ που κρινει την υπαρξη της ομαδας, και φυσικα με τις μαγκιες της ΚΟΥΡΑΔΑΣ με το μουσι που μας καταντησαν σε αυτο το χαλι.


    Οπως πολυ περιεργο μου φενεται ξαφνικα μια εταιρεια που κανει τετοια νουμερα-αρα εχει πολυπλευρη εμπειρια, πρωτον να θελει να μπει σε μια αγορα που δεν εχει ιδεα, δευτερον να εχει -100 μυρια με το καλημερα ζημια και τριτον ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΤΕΡΟ να συνομιλει με το κουραδα..

    sorry δηλαδη, και δεν ειναι εμπαθεια αυτο, αλλα αμα κατσει ενας τετοιος τυπος απεναντι μου στο τραπεζι, εγω θα σηκωθω να φυγω..

    Γιατι δεν καταδεχωμαι να μιλαω σε αποβλητα και ηλιθιους.

    Και επειδη ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σοβαρη εταιρεια, πριν καν απαντησει στη πρωτη κρουση-ποσο μαλλον να κατσει να μιλησει- κανει πρωτα εναν ελεγχο, τοτε τι συζηταμε ακριβως?

    Δηλαδη το πρωτο πραγμα που θα πει ειναι δωσε μας τις 10 τελευταιες χρησεις σου να δουμε ΕΣΤΩ ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ τι σκατα λενε.

    -Ναι .... ξερετε παρτε τι 5-6 γιατι 2 μου λειπουν και στη τελευταια δεν την εχω ετοιμασει ακομη..
    -Τι εννοεις σου λειπουν? Δεν τις εχεις μαζι σου? Οκ πες να τις στειλουν σε ενα secure server.
    -Οχι οχι δεν ειναι ετσι ακριβως, να ξερετε ο λογιστης τις πηρε μαζι του, ΕΚΤΟΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ, το 2005 και δεν τις εχει φερει ακομη..
    -ΟΚ τι ειπαμε οτι θες να συζητησουμε ακριβως?Γιατι για φασκελα και καμμια κλωτσια εχουμε τα παιδια στη πορτα..

    Βεβαια παιζει και το ενδεχομενο των 29 κατασκευαστων που καιρος ειναι να γινουν 30..

    Απο την αλλη, ΑΕΚ με ιδιοκτητες Τουρκους δε μου καθεται..
    Θες ιδεολογικα, θες ηθικα, θες για οτι θες ΔΕΝ...

    Τωρα θα μου πεις εδω σου εχει κατσικωθει ο παραιτημενος που ολο παραιτηται και ολο εδω ειναι.

    Η μηπως θες Δ Εθνικη.

    Τι να πω ξερω εγω?

    Ισως η Δ να ειναι καλυτερη λυση.

    Προσωπικα πλεον ΑΕΚ μονο απο τηλεοραση και αυτο οχι παντα.

    Υπαρχουν απειρως πιο θεαματικα πραγματα να κανεις η ακομη και να δεις στη τηλεοραση- ενα επεισοδιο του Bugs Bunny ας πουμε βγαζει το ιδιο γελοιο με το προπονητη μας και δεν σε αγχωνει και τοσο...

    Εξιταρωμαι απο τη ταχυτητα του Λυμπε-ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ- και δεν αντεχω να δω συνεχομενα ματς.
    Ειναι και αυτο το αυχενικο απο το χασμουρητο που με ποναει..

    Ψιλο Μουφα το κοβω το σκηνικο-αλα τσακα και βαλε- και επειδη τα τελευταια 2 χρονια εχω δει Μπομπ-κροισους-το περουκα απο την Αυστραλια (που χαθηκες εσυ ρε Μακρη?)-περι σκατω-αραβες-κινεζους-ινδους-το Δαλαι Λαμα-τον Σβατζενεικερ και τα στρουμαφακια να παιζουν στην αγορα....

    Λεω να κατσω πισω και να απολαυσω το νεο Τουρκικο σηριαλ.

    Μονο φερτε και καμμια Σεχραζατ να εχουμε και κατι σοβαρο να ασχολουμαστε..

    Salam alekoum-alekoum salam

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Νοεμβρίου, 2011 13:43

    @ DIMI: Φίλε, η εικόνα του αγαμιδίου με τους Σαμπαντζήδες με έκανε να σκάσω στα γέλια, διότι είναι 1000% ρεαλιστική...
    Το θέμα δεν είναι το μπάσιμο τους για...να διαλύσουν την ΑΕΚ.
    Το θέμα είναι ότι θέλουν ελληνικές τράπεζες (όπως εμείς έχουμε τη finans?) και ορυκτούς πόρους.
    Και την ΑΕΚ για μπάσιμο και ξέπλυμα.
    Επενδύσεις δε θέλουμε?
    Α ναι, τα χρυσάφια της χαλκιδικής πάλι μεμέτια (της αραπιάς όμως) δεν τα πήραν? Αυτοί είναι καλύτεροι? ή φτιάξαν και κάνα γήπεδο? Απευθείας ντηλ με το Νικολάκη τον Παπαντρεου κάναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Γιωργο,

    alpha 0.75
    eurobank 0.525
    Ετε:1.93

    Οποιος δωσει και 10% premium τα πηρε νυχτα και με κορδελα τυλιγμενα..

    με τα βεβαιωμενα (ασε τα υοποιπα) 60 εκκ παιρνουν:

    alpha: 80 εκκ κοματια
    eurobank: 114 εκκ
    ete 31.7 εκκ κοματια.

    Βεβαια παιρνουν και γηυρω στα 50εκκ ομολογα του ελληνικος δημοσιος, δηλαδη 50εκκ σε κολοχαρτα.

    Μια ζωη τσαμπα χεσιμο λιγο το εχεις??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Νοεμβρίου, 2011 15:28

    Παιδιά έχουν πάρει φωτιά τα sites και τα blogs!
    Μιλάμε για ΕΓΕΡΣΗ!
    Η Πόλις είναι δικιά μας εντός του 2012 και τα ψάρια της βάβως πηδάν πάλι στο τηγάνι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το αρχίδι που έχουμε για πρόεδρο βρήκε άλλο ένα τρόπο για να μην ξεκολλήσει από την προεδρία.
    Τίποτα άλλο δεν συμβαίνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Και αλκοολικος και Ραγιας. Με τα γιουσουφακια του.

    Αδυνατει μαλιστα να καταλαβει τι αντιπροσωπευει η ΑΕΚ και το Συμβολο Της.

    Κωλο δινεις και για 30 τουρκικες λιρετες, σκατοραγια.
    Που θα μιλησεις και για τον Νικηταρα. Ξεφτυλισμενε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΑΔΕΡΦΕ, ΥΠΑΡΚΤΟΤΑΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ, μέχρι το οριστικό ραντεβού ΑΥΡΙΟ. ΓΚΑΡΑΝΤΙ ΣΤΟ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΚΑΛΩΣ ΤΟΝ. ΠΑΜΕ:
    ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΙΚΗΤΑΡΑ ΑΝΟΙΓΕΙΣ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΚΑΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙΣ.
    ΓΟΥΣΟΥΦΑΚΙΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΤΟΥΡΚΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΗΔΑΓΑΝ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΤΗΣ ΑΣΙΑΣ, ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΚΩΛΟ ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ.
    ΡΑΓΙΑΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΙΣΤΟΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ.
    Η ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΗ ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΟΥ ΣΚΥΒΕΙ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΛΙΡΕΤΑ.
    ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟ ΣΥΜΒΟΛΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΑΕΚ. ΑΠΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑΚΙΑ ΑΛΛΑΞΑΝ.
    ΤΟ ΑΛΚΟΟΛΙΚΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΠΑΙΡΝΩ ΣΟΒΑΡΑ ΚΑΘΟΤΙ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΒΑΡΥΤΗΤΑ ΜΕ ΤΟ ΝΑ ΣΕ ΟΝΟΜΑΣΩ ΠΟΥΣΤΗ, εφόσον δεν σε ξέρω.
    φιλάκια ανώνυμε άντρακλα α και πούσαι; ΠΑΡΑ ΚΑΝΑ ΔΑΝΕΙΚΟ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙΣ ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΕΛΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Νοεμβρίου, 2011 17:50

    Βγήκαν τα ΑΕΚόμετρα πάααααλι. Και οι αντιστασιακοί του καφενέ.
    Πάλι αδαμίδι πρόεδρο βλέπω και καισαρόπαπα στην πνευματική καθοδήγησηηηηη.
    Όλα καλά.
    Δ' Εθνική, νο προμπλεμ (το εννοώ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Παιδες μολις (Ω !!! ΤΙ ΕΚΠΛΗΞΗΣ!!!) επεσε διαψευση απο το corporate communications manager (τον υπεθυνο επικοινωνιας δηλαδη) της sabanci.

    H εταιρεια δεν εχει κανενα πλανο η ενδιαφερον επενδυσης μεασω μετοχων στη ΠΑΕ ΑΕΚ...

    Ε αμα καταλαβω οτι μας ειπε ψεμματα ο (παραιτημενος) αγαμοπουστας, θα πεσω απο τα συννεφα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΔΕΡΦΕ, ΑΣΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
    ( λογικότατη αφού ο μαλάκας δεν μπορεί να κρατήσει το στόμα του κλειστό- και να δω τι θα γίνει και με την ρήτρα εμπιστευτικότητας ). ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΡΙΟ ΟΙ ΑΡΜΟΔΙΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ steven ξερεις καλα φιλε εκ πειρας οτι δεν βγαζεις τετοια ανακοινωση, η μαλλον δεν βαζεις τετοιο στελεχος να κανει τετοια δηλωση, σε corporate επιπεδο.

    Μπορει οντως αυριο να ειναι εδω αλλα βρωμησε το ψαρι ηδη..

    Τωρα αν του εχουν βαλει και ρητρα εμπιστευτικοτητας ακομη χειροτερα.

    Δεχνουν οτι ειναι σοβαροι και με του εβαλαν ενα απλο ορο: να κρατησει το βοθρο κλειστο ουτε μια εβδομαδα, αυτος τον εσπασε..

    Αντε βρε καλες δουλειες με το καιναρι που βρηκατε..

    ΥΓ Εγω ξερω οτι στα σοβαρα deal ΠΡΩΤΑ πεφτουν τα συμβολαια και μετα αναοκοινωνεις τι εγινε.
    Πιο πριν εισαι Τσακας και κουβαλας Ροναλτινιους με το μετρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Νοεμβρίου, 2011 18:37

    Εδώ πηγε και το είπε...στον καισαρόπαπα!
    Το να το λες στον πνευματικό σου δε θεωρείται ως τήρηση εμπιστευτικότητας?
    Άλλωστε το ξέρει μόνο το αγαμίδι, ο ιμάμης του και ο Αλλάχ.
    Δε θα το μαθαίναμε και οι λοιποί?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΑΠΟ ΟΤΙ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΠΟΥΣΙΑ ΣΧΟΛΙΩΝ 'Η ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΩΝ ΠΕΡΙ ΝΙΚΗΤΑΡΑ,
    ΟΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕΣ ΤΟΥ BLOG ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΣΗ
    ΤΟΥ ΒΙΒΛΙΟΥ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΕΠΙΚΑΛΕΙΤΑΙ Ο ΣΤΗΒΕΝ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΚΙ ΕΜΕΝΑ
    ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΩ ΓΝΩΣΤΟΠΟΙΩΝΤΑΣ ΤΟ ΕΝ ΛΟΓΩ ΒΙΒΛΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΔΕΡΦΕ, ΚΙ ΕΣΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΛΑ ΤΙ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΜΕ ΤΙΣ ΕΙΣΗΓΜΕΝΕΣ, ΚΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΥΡΙΟ ΑΝ ΟΧΙ, ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ ΞΕΚΙΝΗΜΑ, ΤΟΥΣ ΜΕΣΑΖΟΝΤΕΣ, ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΠΡΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΙΤΕΓΓΥΗΤΕΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΥΡΙΟ ΕΔΩ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΡΧΗ Ή ΤΟ ΤΕΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. αν δεν ηταν οι τουρκοι το 1922 τωρα παιζει να ημασταν κ γαυροι ή βαζελοι..τρεμω κ μονο στην ιδεα..

    καλησπερα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗΣ: ΠΑΡΕ, ΤΖΟΝ ΦΡΙΛΥ
    " ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΗ" ΚΑΙ GASTON LEROUX " Η ΣΤΟΙΧΕΙΩΜΕΝΗ ΘΕΣΗ ". ΒΕΒΑΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΟΥ ΟΕΔΒ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΟΥΝ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Ο,ΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΙ ΑΛΛΗ ΘΕΩΡΙΑ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ: ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΛΑΘΟΣ Η ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΜΑΣ ΔΙΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΙΣΜΟΣ ΕΧΑΣΕ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΤΟΥ. ΩΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Υπαρχει, η δεν υπαρχει θεμα,μιλαμε για χειριστη διαχειρηση του θεματος απο τους ΠΑΕτζιδες.
    Μιλαμε για μπακαλιαρους. Για αρκουδιαραιους.

    Το "πρωτα συμφωνεις,υστερα ανακοινωνεις" που αναφερει και ο DIMIS ειναι νομος για ανθρωπους της πιατσας.
    Για ανθρωπους ομως λεω. Οχι για ζωντανα.

    "Σιγη ιχθυος" λεει απο την ΠΑΕ. Τωρα;
    Τι ψαρι ειναι αυτο που πρωτα διαρεει και μετα κανει μοκο;
    Ενα ψαρι που το λενε Γουαντα;

    Αυτος εχω την εντυπωση οτι κανει τα τελευταια ταξιδια του. Εκμεταλευομενος την αναγκη για επενδυτη, εχει παρει σβαρνα τις Πρωτευουσες και κανει τουρισμο τζαμπα. Πεκινο, Πολη, Ντουμπαι, Λευκωσια,Λονδινο.
    Βρειτε σε ποιες πολεις ΔΕΝ εχει παει,και θα βρειτε αυτοματα και τους επομενους "επενδυτες".
    Κατι μου λεει οτι μας δουλευει.
    Εχω μια αμυδρα υποψια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ THOMAS SILLYWIZARD : ΥΠΕΡΒΟΛΕΣ. Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΠΑΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΗΒΕΝ,ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Βρε δεν πα να σε λενε και Γιουγκερ Χαμπερμας
    Μαλακας και στημενος εισαι.

    Τριγυριζει τωρα στα στερνα σε κατι ιδρυματα τυπου Goethe,Descartes κλπ.
    Και παμε σαν την σουπια,ξεκινωντας-ταχα να ψεγουμε τους πολιτικους που απετυχαν: "Για την έλλειψη πολιτικής ένωσης και του » ενσωματωμένου καπιταλισμού», και ζητάει μία οικονομία της αγοράς που ελέγχεται από την πολιτική.
    Ναι,πες στους "ΓΑΠ" και στους ΘΑπατερους και στους Μπαροζους,να ερθουν μουρη με μουρη με τα αφετνικα τους. Τον Μπενρακε,τον Σορος,τον Ροτσιλντ και λοιπους.
    Ελα παππου,τον παιρνεις που και που;

    Και πιο κατω λεει: «Μετά το 2008 κατάλαβα ότι η διαδικασία της επέκτασης, της ένταξης και του εκδημοκρατισμού δεν προχωράει αυτόματα από μόνη της, ότι είναι αναστρέψιμη και ότι για πρώτη φορά στην ιστορία της ΕΕ, αυτό που βιώνουμε στην πραγματικότητα είναι μια διάλυση της δημοκρατίας. Εγώ δεν πίστευα ότι αυτό ήταν δυνατόν. Έχουμε πλέον φτάσει σε ένα σταυροδρόμι».
    Αυτα τα βλεπει και ενα παιδακι μεγαλε δασκαλε του κωλου.

    Και πιο κατω:«μόνο οι άνθρωποι έχουν δικαιώματα, όχι τα κράτη , όχι οι κυβερνήσεις. Ενώ είναι οι πολίτες, που όπως τα κατάφερε η πολιτική σήμερα, έχουν μετατραπεί σε θεατές.
    Αυτο-ετσι οπως ειπωθηκε, η αληθεια ειναι οτι δεν το εννοησα. Αυτη, ειναι η δικη του θεση, η δικη του διαπιστωση; Αν ειναι το πρωτο,ειναι χαμουρα,αν ειναι το δευτερο,ειναι μαθητης του δημοτικου,καθ'οτι ουτε αυτη ειναι υψηλη διαπιστωση. Κανει "κρα".

    Προτινει λυσεις; Αμε. Οπως: "Υπάρχει μια εναλλακτική λύση, λέει, δεν υπάρχει άλλος τρόπος εκτός από την αλλαγή πολιτικής πορείας. Τα ΜΜΕ πρέπει να βοηθήσουν τους πολίτες να κατανοήσουν την τεράστια έκταση στην οποία η ΕΕ επηρεάζει τη ζωή τους. Οι πολιτικοί θα καταλάβουν σίγουρα την τεράστια πίεση που θα πέσει επάνω τους, αν η Ευρώπη αποτύχει".

    Μιλαμε για ριζοσπαστη. Για ριξηκελευθο. Και το κυριοτερο για εξωσυστημικο τυπο.
    Ρε αντε γαμησσου που περιμενεις "τα ΜΜΕ να βοηθησουν" και "οι πολιτικοι θα καταλαβουν";
    Παλι "απο μεσα"; Παλι "απο τα ιδια";

    Κουβεντα για καποια επανσταση. Καθε ειδους. Δεν μιλω μονο για σφυροδρεπανα.Ουτε για κιλοτινες. Τιποτα. Μοκο. Τσιμουδια ο γερος. Οχι ο κομος. Ποτε. Οχι οι λαοι. Ποτε.
    Το μπαλακι και οι λυσεις απο τα φορα,τους πολιτικους και τα ΜΜΕ. Να "αναλαβουν τις ευθυνες τους" και να "δουν τα λαθη τους".

    Λες και ολα ειναι ξεκομενα μεταξυ τους λες και ολα τριγυρω γινονται τυχαια,λες και δεν υπαρχουν τεραστια συμπλεοντα συμφεροντα.
    Λες και ολα ειναι λαθη που πρεπει να τα ξαναδουν οι ειδικοι.
    Βρε αντε να πεθανεις καπου.
    Που σε παιρνουν και στα σοβαρα οι ψευτοκουλτουριαριδες αγαμητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗΣ: ΑΔΕΡΦΕ, ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ; ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΚΕΙΜΕΝΟ ΘΑ ΒΟΛΕΥΕ ΣΗΜΕΡΑ; ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ ΝΑ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΜΕΝΕΣ ΠΑΤΡΙΔΕΣ, Ή ΤΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ ΕΡΩΤΕΣ ΤΩΝ ΤΟΤΕ ΠΑΙΔΙΩΝ; ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ Η ΓΙΑΓΙΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΟΥΣΑ ΠΑΙΔΙ ΣΑΝ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ. ΜΕ ΤΑ DELIVERY ΤΗΣ, ΤΟΥΣ ΥΠΗΡΕΤΕΣ ΤΗΣ ΚΛΠ. ( πλάκα έχει βέβαια αυτό. Όλοι ήταν τέλεια εκεί. Σαν τις Αλβανίδες που παίρνεις στο σπίτι για οικιακές βοηθούς κι όλες έχουν μίνιμουμ masters )
    ΕΓΩ ΕΔΩ, ΜΥΑΛΑ ΔΕΝ ΧΑΪΔΕΥΩ. ΚΑΙ ΕΙΔΗΣΗ ΔΕΝ ΒΓΑΖΩ, διότι ξέρω την ομερτά. Υπάρχουν άλλα σημεία του κυβερνοχώρου που άνετα ασχολούνται με το πώς κατούρησε ο τάδε. ΕΔΩ ΔΙΑΧΕΙΡΙΖΟΜΑΙ ΤΗΝ ΣΑΤΥΡΑ ΜΕ 5 ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΑ ΝΑ ΜΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΤΗΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ.
    ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΟΝ ΔΧ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ 1. ΡΕ ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΗΓΕΤΗΣ, ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΟΝ ΛΑΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΝΑ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ ΣΤΑ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΠΙΠΕΔΑ, ΚΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΜΑΤΣ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ, κι εσύ εκεί δεν ήσουν;
    ΑΜΕ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΣΤΕΙΛΕΙ ΤΑ ΟΡΦΑΝΑ ΝΑ ΒΑΡΑΝΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, ΕΠΕΙΔΗ ΦΟΡΑΓΑΝΕ ΚΑΠΑΡΝΤΙΝΕΣ
    ( καινούργιο αυτό; ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΟΙ ΨΕΥΤΟΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΑΓΑΜΗΤΟΙ, ΟΚ. ΟΙ ΚΟΥΛΤΟΥΡΙΑΡΗΔΕΣ ΓΑΜΑΝΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ, ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ; ΓΙΑ ΤΟΝ ΛΑΖΟΠΟΥΛΟ ΜΙΛΑΩ. ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ, Ή ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΚΤΗΤΕΣ ΤΟΥ; ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ ΕΞΑΡΤΗΜΕΝΗ ΚΙΝΗΣΗ.
    ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΜΕ ΤΗΝ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΣΤΗΒΕΝ ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΑΛΛΟ ΚΕΙΜΕΝΟ.
    ΔΙΚΟ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ,ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ.
    ΑΠΛΑ ΑΦΟΥ ΤΟ ΘΕΜΑ ΚΑΤΑ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ
    ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΜΟΓΓΟΛΟΥΣ,
    ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΗΣ ΔΥΣΦΗΜΙΣΗΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΑΡΑ.
    ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΤΑΝ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΕΣ
    ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΣΥΓΓΡΑΦΕΩΣ,
    ΠΟΥ ΚΑΠΟΤΕ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΕΓΡΑΨΕ ΚΑΤΙ
    ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΟ ΕΙΠΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΛΛΟΙ...

    ΓΙΑ ΠΟΙΑ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΙΛΑΜΕ ΤΩΡΑ;
    ΠΟΙΟΣ ΕΓΡΑΨΕ ΤΙ,ΠΟΤΕ,ΠΩΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ;
    ΕΔΩ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΘΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΩΝ
    15 ΕΤΩΝ,ΜΕ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΑΕΡΑΣ ΚΑΙ
    ΜΕ ΕΛΙΚΟΠΤΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΕΣΑΝ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗΣ: ΑΔΕΡΦΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΤΟ ΜΑΓΑΖΙ. ΕΦΤΙΑΞΑ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ. ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ ΟΥΤΕ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΠΕΡΙΕΡΓΕΣ ΧΕΙΡΑΓΩΓΗΣΕΙΣ, σαν του αυριανού έντυπου.
    ΔΕΝ ΖΗΤΩ ΚΑΤΙ, απλά ψυχικά καταθέτω απόψεις. ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΟΛΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΜΕΝΟΙ χωρίς να είναι σε κάποια θεσμική θέση. ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ( όχι εσύ ) ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΙΕΤΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΨΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΥΓΓΡΑΦΕΑ.
    ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΤΡΙΧΑ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΗΝ ώρα που όλα τα νησιά βλέπανε τον Έλληνα σαν λεχρίτη που έδινε 10 δραχμές και τον τουρίστα που έδινε 5, σαν άρχοντα.
    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΙΟ ΑΛΗΤΗΣ ΛΑΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΑΛΗΤΗΣ, μιλάω στην ψυχή.
    ΤΗΝ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΣΤΟ ΚΟΡΜΙ. ΠΟΤΕ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΗΣ.
    ΔΕΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΤΙΠΟΤΑ, διότι ασέλγησαν πάνω στην Ελλάδα, ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ.
    ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΗΤΑΝ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ ΒΟΛΕΨΙΑΣ ΤΟΥΣ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΕΙ ΑΥΤΟ, ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ. ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΙΣΤΗΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΣΤΗΒΕΝ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ ΟΛΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ ΕΙΝΑΙ
    ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΟΙ ΚΑΙ ΑΝΕΠΑΡΚΕΙΣ.
    ΑΛΛΟΙ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΛΛΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.
    ΑΛΛΑ ΟΛΟΙ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΒΡΑΖΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ ΠΙΑ,ΟΤΙ ΕΤΟΙΜΑΖΟΥΝ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΕΛΛΟΝ...
    ΣΥΜΦΩΝΩ ΛΟΙΠΟΝ,Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΒΛΑΚΑΣ.
    ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΕΝΑ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΑΡΧΗ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΚΑΚΩΝ.

    ΟΜΩΣ,ΟΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΞΑΝΑΠΕΙ,ΤΟ ΕΡΓΟ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΒΑΘΟΣ
    ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ,
    ΓΙΑ ΝΑ ΚΡΙΝΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ ΤΗΣ ΒΛΑΚΕΙΑΣ
    ΕΙΝΑΙ ΦΥΣΙΚΗ ΕΞΕΛΙΞΗ 'Η ΣΚΟΠΙΜΗ ΕΠΙΔΙΩΞΗ ΚΑΙ
    ΜΕ ΠΟΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟΧΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ: ΑΓΑΠΗΤΕ, ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΛΑΟΣ. ΑΠΛΑ ΜΙΛΑΕΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΓΛΩΣΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή