Κυριακή 27 Νοεμβρίου 2011

ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΗΝ ΠΛΑΚΑ

            Να την βάλω ανάποδα και την βελόνα από την μέση πρός τα έξω. Τι θα ακούσω; Τραγούδι στα ανάποδα; Μήπως να αρχίσω το βιβλίο από την τελευταία σελίδα; Για να τελειώνω κιόλας και  μια ώρα αρχίτερα και να μην χάνω χρόνο με προλόγους και εισαγωγές και ευχαριστίες και λογικές κοιλιές στα μέσα του συγγράμματος. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΚΑΝΕΙ. Ειδικά αν ειδικεύεται σε βιβλία που αργότερα θα γίνουν ταινίες του Χόλλυγουντ.
          Δεν καταλαβαίνω τι διάολο ζητάμε σήμερα σαν Αεκτζήδες. Το πώς φύγανε κάποια περιουσιακά στοιχεία; Το πώς δεν αξιοποιήθηκαν; Το τι θα μπορούσαμε να είχαμε αποκομήσει κάτι αν υπήρχε μια απλά λογική διοίκηση και διαχείρηση; Τα ξέρουμε, τα έχουμε πει και τα έχουμε καταδικάσει. Γι' αυτό λέμε όλοι μας το περίφημο ουστ στην διοίκηση των αμέτοχων και στην διεύθυνση του Αδαμίδη.
            Όμως έχουμε κάνει άλλο ένα βήμα. Προς τον γκρεμό, εντάξει. ΝΑ ΜΗΝ ΠΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΠΑΛΛΑΧΤΗΚΑΜΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΚΙ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΕΒΑΛΕ ΜΙΑ ΤΑΞΗ; ΝΑ ΜΗΝ ΔΟΥΜΕ ΕΝΑ ΠΛΑΝΟ, ΜΙΑ ΙΣΟΡΡΟΠΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ, ΜΙΑ ΠΙΟ ΚΑΛΗ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ; ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΔΕΧΤΟΥΜΕ ΟΤΙ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΔΩΔΕΚΑΩΡΑ ΚΙ ΟΤΙ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΟΤΑΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΙΑ ΥΓΕΙΗ ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΒΓΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥ ΑΠΛΗΡΩΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ;  ΑΠΟ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ ΦΥΣΙΚΑ Ο ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ, που βγάζει μια εικόνα Μέσι που έχουν πέσει θεοί και δαίμονες να τον φάνε.
              Πιστεύω οτι η εσωστρέφεια έχει ξαναγυρίσει κι οτι έχει τυφλώσει πολλούς από εμάς. Διότι αν σου φταίει η διοίκηση, δεν είναι δυνατόν να τα βάζεις με τον Κωστένογλου αλλά κυριότερα να αλλοιώνεις τις νίκες αυτής της ομάδας. Και να σε κάνει να μην τις χαίρεσαι. Δηλαδή ιδανικά, τι θα θέλαμε; Να χάνουμε συνέχεια και να ξεφτυλιζόμαστε από μικρομεσαίες ομάδες; ΜΕ ΤΙ ΚΕΡΔΟΣ;  Αυτό το σερί νικών και η στιγμιαία παραμονή στην πρώτη θέση ( το + 9 όμως είναι γεγονός ), δεν σημαίνει κάτι;  Ε, με την ίδια λογική, όταν έγινε η μικρασιατική καταστροφή δεν θα έπρεπε κάποιοι να προσπαθήσουν να ορθοποδήσουν αλλά να έχουν πέσει μόνοι τους να πνιγούν στην θάλασσα. Να τελειώνει το μαρτύριο μια ώρα νωρίτερα ( και δεν ξέρανε και τι τους περίμενε εδώ με τους παλιοελλαδίτες ).
                Πρώτος είπα εδώ οτι στηρίζω τον Κωστένογλου. Όσο στήριξα τον μαλάκα Ισπανό. Πρώτος είπα εδώ ( μόλις προχθές ) οτι το ματς με την αλογοτροφή το έχασε ο Κωστένογλου. ΚΑΙ ΛΟΙΠΟΝ;  ΟΥΤΕ ΣΥΛΛΟΓΙΚΗ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΕΦΤΙΑΞΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΟΥΛΑΩ ΦΥΛΛΑ, ΟΥΤΕ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ ΕΒΑΛΑ. ΚΑΝΩ ΤΙΜΙΑ ΚΡΙΤΙΚΗ, τουλάχιστον μέχρι εκεί που φτάνει το μάτι μου. ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΝΑ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ, ΧΩΡΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ, ΧΑΖΟΚΟΙΤΑΕΙ ΤΟΝ ΜΠΟΛΟΝΙ  ΚΑΙ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΜΕ ΤΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΟΥ ΦΕΡΝΕΙ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ, ΟΝΤΑΣ -2 ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑ. Ή ΤΟΝ ΒΕΝΓΚΕΡ ΜΕ ΤΑ ΤΟΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΜΕ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΟΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΠΟΛΙΤΙΣΣΑ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ ΠΟΥ ΕΥΚΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ
 -6 ΠΛΕΟΝ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΧΡΗΣΤΟ ΜΟΥΡΙΝΙΟ.
             Αγαπητοί κι αγαπητές, γκρίζαρε η κατάσταση. Από το μαύρο του Χιμένεθ, φύγαμε. Δεν είναι καλός ο Κωστένογλου; Άντε κι εγώ μαζί σας. ΣΤΗΝ ΠΑΡΟΥΣΑ ΣΥΝΘΗΚΗ, ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΧΟΤΑΝ ΤΩΡΑ; ΤΙ, ΕΠΕΙΔΗ ΘΑ ΦΑΕΙ ΚΑΠΟΙΑ ΓΚΟΛ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΤΕΡΛΕΧΤ ΜΕΘΑΥΡΙΟ; ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ; ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΓΚΟΥΑΡΝΤΙΟΛΑ ΔΙΑΧΕΙΡΊΖΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΗ; Ή ΜΗΠΩΣ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΚΑΤΙ, όπως ο Μπάγιεβιτς την πρώτη του χρονιά που τον αγάπησε τόσο ο ΔΧ επειδή ο Οικονομόπουλος δεν ήξερε τι έπιανε από πέναλτυ στο 90; ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ ΠΟΥ ΘΑΥΜΑΣΑΜΕ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΧΡΟΝΙΑ. ΕΝΩ ΤΩΡΑ, φυσικά χωρίς θέαμα, εγώ προσωπικά αισθάνομαι ΟΤΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΑΥΤΟ ΚΑΤΙ ΜΑΘΑΙΝΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ. Κι είναι ενδεικτικό το εσταντανέ με τα μπουκάλια προς τον Μάκο.
             Θέλω να είμαι δίκαιος. Και δηλώνω ξεκάθαρα, οτι δεν έχω κανέναν έρωτα με τον Κωστένογλου. ΑΛΛΑ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΠΕΤΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΩ ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟΙ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΕΚΤΖΗ, ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ. ΟΠΟΤΕ ΚΝΟΔΑΛΑ ΤΥΠΟΥ ΠΑΠΑΙΩΑΝΝΟΥ, ΜΑΝΩΛΑ, ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ Ή ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ, ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΛΛΟΓΙΣΤΙΚΗ ΜΟΥ. ΤΟΝ ΠΟΙΟΝ ΤΙΜΩ, ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΘΕΜΑ ΑΛΛΗΣ ΑΝΑΡΤΗΣΗΣ, αλλά είναι πολύ συγκεκροποιημένο στο μυαλό μου. Διότι πάνω από την Αεκοφροσύνη, που πουλιέται ακόμα και από οπαδούς της ΑΕΚ με θεσμικές θέσεις, ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ, Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ ΤΗΣ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΑΣ.
              Κι όταν λοιπόν, εγώ τιμώ για την προσφορά τους κάτι τύπους σαν τον Στάνκοβιτς, τον Φάντροκ, τον Χρηστίδη, τον Νικολούδη , τον Βιέρα αλλά και τον Δομάζο, τον Σαβέβσκι και μερικούς άλλους ( και μακριά από εμένα οι Σαραβάκοι και οι Μπατίστες ) , τότε δεν είναι στην φύση της κρίσης μου, ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΔΩΣΩ ΕΥΣΗΜΑ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΑΕΚΤΖΗ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΘΑ ΚΡΙΘΕΙ ΦΥΣΙΚΑ ΜΑΤΣ ΜΕ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΤΟΥ ΕΙΚΟΝΑ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΚΟΟΥΤΣΑΡΕΙ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΑ ΔΙΟΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑ ΦΕΡΕΡ Ή ΔΩΝΗ Ή ΧΙΜΕΝΕΘ - κύρια τις γκριμάτσες των αποτυχημένων - Ή ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΕΣΚΟΥΛΑ ΜΕ ΜΠΛΟΚΑΚΙ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΝΕΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΘΥΜΗΘΕΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΟ ΤΙ ΕΙΔΕ. Λεφτά υπάρχουν; Ναι, υπάρχουν. Ε, μέχρι να βρεθούν κιόλας, ο Κωστένογλου είναι ιδανικός . Μόλις βρεθούν, ε τότε ας φύγει κι ας έρθει το λαμόγιο ο προπονηταράς κι ας του δώσουμε εν λευκώ τις μίζες των μεταγραφών. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΑΘΑΤΕ;
       ΥΓ1. Ε, όχι και Ευρώπη όταν μόλις πέρσι - με το -9 - χάναμε κι από τον φούφουτο. ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΝΑ ΤΟΥ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΜΑΤΙ;
      ΥΓ2. Ο ΒΑΛΒΕΔΕ ΕΧΑΣΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ; ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΝΟΜΙΖΩ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΕΡΔΙΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ, ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΕΥΤΕΡΗΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ. ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ ΑΥΤΟΣ; Ε, ΑΜΑ ΕΧΕΙΣ ΛΕΦΤΑ. ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ, ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΆΚΑΣ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ.

40 σχόλια:

  1. Τρέμετε άπιστοι!

    Έρχεται ο Πατρό-Κωστέ ο Αιτωλός!

    ---

    Αχ, κοίτα να δεις που τσανδίστηκε ο Τσακεύς... Κρίμας. Τι θα κάνει τώρα ο πρίγκηψ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην κατάσταση που είμαστε είναι η μεγαλύτερη μαλακία να γκρινιάζουμε ακόμα και τώρα που παίρνουμε αποτελεσματα! Δεν το βλέπετε ότι είναι μεγάλη πολυτέλεια γι αυτή την ΑΕΚ να παίρνει τέτοια ματς με τις "μικρές ομάδες"; Μια ζωή εκεί την πατούσαμε. Αυτό πάντως που μ αρέσει σ αυτήν τη φάση είναι η σοβαρότητα, το πάθος και η σταθερότητα που δείχνουμε...

    Υ.Γ. 1: Επειγόντως Ριζούπολη! Ας αφήσουμε το παραμύθι με τα διαρκείας, ούτε με αυτά δεν σωζόμαστε... Ειδικά την Κυριακή που είναι στις 3 το ματς, θα ήταν γεμάτη.

    Υ.Γ. 2: steven, έχουμε κανένα νέο από Φίλαθλο μεριά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αδέλφια καλησπέρα και από εμένα..
    Έχω ξαναγράψει τη σημαντικότητα της Ένωσης, αυτήν αν δεν κάνω λάθος αντικατοπτρίζει και το κείμενό σου Στήβεν, διόρθωσέ με αν δεν είναι έτσι. Το κείμενο είναι επίσης απάντηση στους οχετούς του Dimi το τελευταίο διήμερο, εγώ αυτό κατάλαβα με τις αναφορές σου Στήβεν σε Μουρίνιο και Βαλβέρδε-Λίβερπουλ...
    Και πάμε στο Dimi...
    Μα τι κόλλημα είναι αυτό με το Λύμπε ρε συ Dimi, ήμαρτον πραγματικά γιατί τόση εμπάθεια; Ειδικά παικτικά τον αδικείς πάρα πολύ, τον χαρακτήρα τι να τον κάνω; Παίζει μπάλλα ο χαρακτήρας; Και ο Μαραντόνα κωλόπαιδο ήταν... Τι με νοιάζει αν είναι τσιγκούνης ο Λύμπε; Άσε που όσο βάζελος είναι ο Λύμπε είσαι και εσύ, δηλαδή καθόλου.. Επίσης πολύ γκρίνια περί ΑΕΚ που δε σου ταιριάζει, κανείς δεν έβγαλε τις σημαίες από τα μπαούλα, αλλά καλό είναι να χαμογελάμε και λίγο και να είμαστε ρεαλιστές. Δηλαδή +9 από πέρυσι και εύκολο πρόγραμμα ως το τέλος του α' γύρου. Στα συν και η ρέντα που φαίνεται πως έχουμε ειδικά στα εντός με Εργοτέλη και Κομπότη να τα λέμε αυτά.. Άτυχο, για μένα πάντα(τις απόψεις μου μεταφέρω) το παιχνίδι εντός με τη δαφνοστεφανωμένη που κάνανε μια φάση και βάλαν ένα γκολ και κάναμε 4 και ήρθε Χ. Με ΟΦΗ απόλυτα δίκαιο το σκορ, απαράδεκτη εμφάνιση με κωμικά αμυντικά λάθη. Τι έγινε λοιπόν από εκεί και έπειτα; Ο ΟΦΗ Β'Εθνικής ομάδα δεν είναι; Γιατί σου έριξε 3; Η Λιβαδειά και το Αγρίνιο τι είναι; Κάτι έχει αλλάξει και πιστεύω πως θα συνεχιστεί.. Επίσης νομίζω πως αδικείς τον Κωστένογλου όπως και πολλοί άλλοι εδω μέσα. Γιατί ο Φερέρ με το ίδιο ρόστερ τα είχε κάνει πουτάνα και όταν ήρθε ο Κωστέ σου πήρε πρωτάθλημα, εφαρμόζοντας ένα 4-4-2 με ρόμβο εκμεταλλευόμενος τον Καφέ που έκανε το καλύτερο μισό της καριέρας του και μοιράζοντας 4άρες..
    Εκτιμώ πολύ τις απόψεις σου Dimi περί κοινωνικοπολιτικών θεμάτων, με βρίσκεις σχεδόν σε όλα σύμφωνο και διαβάζοντάς σε καταλαβαίνει κάποιος ότι είσαι αρκετα έξυπνος, μορφωμένος και πολιτισμένος άνθρωπος. τα σχολιά σου ξεχωρίζουν καθημερινά όπως και του χρήστου φυσικά, είναι ξυράφια, κεντρίζουν και βάζουν ιδέες. Θέλω να σου θυμήσω πως τα είχες πάρει μια μέρα μέσα στη μαυρίλα του Χρηστου και άλλων περί Ελλάδας και παρούσης κατάστασης και τους έλεγες φτάνει πια με την κλαούνα, το θυμάσαι; Μα πόσο δίκιο είχες, πάλι κατά την άποψή μου δε φαντάζεσαι...
    Έτσι λοιπόν, αν θέλεις μια άποψη από κάποιον που δε σε ξέρει αλλά σε εκτιμά από αυτό που διαβάζει και φαντάζεται για σένα δεν είναι καθόλου ευγενικό να μιλάς έτσι κολληματικά για κάποιους που έχουν τιμήσει με το παραπάνω τη φανέλα αυτή. Προσωπικά πάντα μου αρέσει η κριτική αλλά αυτό είναι κράξιμο χοντρό και ξαναλέω ειδικά για Λύμπε είσαι πολύ άδικος, εκτός αν το κάνεις για να ιντριγκάρεις και για εκκεντρικότητα φάση, αλλά δε μου βγάζεις τέτοια εικόνα. Επαναλαμβάνω θεωρώ προσωπικά ότι δε σου ταιριάζει, είναι σαν να γράφει ανώνυμος, sorry στη λέω τώρα αλλά δεν είναι κολακευτικό για σένα αυτό το ύφος αν θες σκέψου το και μόνο. Στο λέω τελείως φιλικά σαν να σε ήξερα ή όπως θα το έλεγα σε κάποιον που εκτιμώ και ελπίζω όταν τα πούμε και από κοντά σε ούζοκατάσταση να καταλάβεις ότι τα λέω μέσα από την κάρδιά μου όπως τα νιώθω.

    Και κάτι για όλους μας, όταν κάνουμε μια κουβέντα εδώ μέσα, ένα διάλογο με κάποιον, όταν λέμε μια άποψη καλό θα είναι να έχουμε το εξής στο μυαλό μας: Πάντα μα πάντα υπάρχει περίπτωση και να κάνουμε λάθος. Ρε μήπως; αυτό να έχουμε στο μυαλό μας.

    Καλό βράδυ σε όλους και όπως λέει και ο Στήβεν:

    ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. η ομαδα για τα δεδομενα της ηταν καλη και αν υπηρχε μια στοιχειωδη βοηθεια απο την διοικηση θα ηταν καλυτερη
    αμα φερνει καλα αποτελεσματα στο μελλον η οργανωση θα τα βαζει περισσοτερο με τον κωστενογλου, τωρα για ποιο λογο? μονο ο θεος τον γνωριζει
    πληροφοριες μου λενε οτι ο πνευματικος μας πατερας προσπαθει να ερθει σ επαφη με τσακα μηπως και στραβωσει με τον παο και υπαρξει μια πιθανη συνδιοικηση ιδωμεν
    θα πεσει γελιο......ετσι και αλλιως απο τοτε που θυμαμαι την ομαδα γελιο επεφτε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δηλαδή, άμα στρβώσει του Τσάκα με την βαζελίνα, θα κουβαληθεί σε εμάς για να μας πασάρει τον γλυκερό πρίγκηπα; (Και τον Ροναλδίνιο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Νοεμβρίου, 2011 11:39

    Παιδιά, είπε κανείς εδώ ότι η ΑΕΚ μεταμορφώθηκε σε μπαρτσελώνα και δεν το ξέρω?
    Ούτε κατενθουσιασμένοι με καμιά μπαλάρα είμαστε, ούτε άκουσα να δόθηκε κάνα ραντεβού στην Πατριάρχου για πανηγυρισμούς.
    Απλά, μετά από τόσο μέλανα ζωμό που μας έχει ποτίσει η ομάδα, φαίνονται σημάδια ζωής.
    Το ταβάνι ΜΕ ΥΠΕΡΒΑΣΗ είναι η 3η θέση, τέλος. fine, κατ' εμέ ας πάνε και Ριζούπολη ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, να συσταλλούν τα πράγματα πιο κοντά στον ΠΥΡΗΝΑ και το DNA μας, αν έχει απομείνει τίποτα μετά τα "this is aek".
    Μαξιμαλισμοί της φάσης "ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΑΥΤΗ" είναι παπαριές. Ναι, δεν είναι και πως θα μπορούσε, άλλωστε?
    Δέχομαι, και συμμετέχω στο κίνημα του καφενέ ΚΑΘΑΡΑ για διοικητικούς και οικονομικούς λόγους
    (αμέτοχοι, αδαμίδια, λαμόγια κλπ). Δε μπορώ όμων να μην αναγνωρίσω την προσπάθεια που καταβάλεται από το αγωνιστικό τμήμα της ομάδας και να ισοπεδώσω τα πάντα. Εγώ βλέπω μέτριους παίκτες, απλήρωτους, να παελύουν, να βελτιώνονται και να εργάζονται με κάποιο σχέδιο. Δεν περιμένω ο καράμπελας να γίνει κασάπης, ο μάκος σαβέβσκι, ο κάρλος όκο και ο σιαλμάς μάυρος. Άλλα για τα κυβικά τους, ας τα δώσουν όλα και ας ωφεληθούν και για την πα΄ρτη τους. Θεμιτό.
    Και νομίζω ότι ένα μέρος του "είναι διαφορετικό αν είσαι ΑΕΚ" (που είναι ακόμα...) είναι ακριβώς το ΥΠΕΡΒΑΤΙΚΟ.
    Πρωταθλήματα με οικονομόπουλους να πιάνουν πέναλτυ στο '90, μανωλά να τη βγάζει στη γραμμή με το ντέταρι ήδη να πανηγυρίζει και καραγκιοζόπουλο να κάνει κούρσα μισό γήπεδο και να το χώνει είναι εξίσου σημαντικά και με τις καλές εποχές του θείου λουκά και των 90'ς που διδάσκαμε μπαλα.
    Η αυτή η επίμονη ενόχληση στον ύπνο των λοβοτομημένων γαβροβάζελων που ξεκίνησε με την ομάδα του Νεγρεπόντη και του Μαρόπουλου...δεν ήταν υπερβατική?
    Οπότε, DIMI μου, νομίζω ότι καλό θα ήταν, χωρίς να παραγνωρίζεις τη λαμογιά και ανικανότητα της διοίκησης, να αναγνωρίσεις την προσπάθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. polsemannen
    θα του ανοιξεις και τα ποδια να περασει (οχι εσυ προσωπικα αλλα ο ηγετης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Νοεμβρίου, 2011 11:42

    Και συμπληρώνω και το άλλο.
    Steven, συμφωνώ για άλλη μία φορά 100% με το άρθρο σου και συμπληρώνω ότι είναι προς τιμή σου ότι, ενώ είχες δηλώσει εξ αρχής ότι προτιμούσες τον πατέρα άγγελο (κι εγώ το ίδιο προτιμούσα), τον παρόντα προπονητή τον κρίνεις χωρίς προκατάληψη.
    Συμπληρώνω και το άλλο: Το παιχνίδι με τη βαζελίνα το χάσαμε λόγω προπονητή και το είπαμε όλοι εδώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δηλαδη με τις τωρινες συνθηκες τι θα μπορουσε να κανει περισσοτερο απο τον κωστενογλου ο αναστασιαδης που ειναι και ενας προπονητης αλλης εποχης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. TOYRKOI????ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ...! ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΟΙ ΩΡΕΣ ΚΑΙ ΔΕ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΨΕΥΣΗ...! ΞΕΡΟΥΜΕ ΚΑΤΙ? ΕΧΩ ΑΝΑΤΡΙΧΙΑΣΕΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ dimitri

    Θα πήγαινε την ομάδα στην Μονή Εσφιγμένου, όπως έκανε και με τον ΜΠΑΟΚ που τότε είχε και 2-3 μωαμεθανούς μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ Serpico: Αγαπητέ, απέθανε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. μήπως "εκοιμήθη" σαν τον Χριστόδουλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΟΥΡΚΟΙ; ΜΕ ΠΟΣΟΥΣ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΕΣ ΕΙΧΕ ΜΕΙΝΕΙ ΤΟΤΕ Η ΠΟΛΗ; ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΜΕ 7000. ΤΙ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΚΟΒΕΙ ΦΕΤΟΣ Η ΑΕΚ; ΠΕΡΙ ΤΑ 5000.
    Ω ΡΕ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΠΛΕΟΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΩ ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΘΝΙΚΗΣ ΕΞΑΡΣΗΣ. ΕΧΕΙ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΑΠΟ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗ ΚΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΘΕΣΗ.
    ΛΕΩ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΒΡΩ ΜΙΑ ΒΙΖΙΤΑ ΤΟΥΡΚΑΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Προς serpico: Ε πες το κι έτσι.
    ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ: Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ. ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ή ΑΡΚΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αν το πας στο θέμα της θρησκείας δεν με ενδιαφέρει καν και αν υπάρχει ακόμα... όσον αφορά το θέμα της ΑΕΚ, είναι λίγο δίλημμα: τούρκοι αφεντικά και μπικικίνια ή περηφάνια και ανέχεια; στην κατάσταση που είναι η ΑΕΚ δεν νομίζω να έχει την πολυτέλεια των επιλογών. Αν και για μένα η μόνη λύση είναι η τέφρα μέσω πτώχευσης, υπάρχουν πολύ περισσότεροι Έλληνες που πρόδωσαν την ΑΕΚ παρά Τούρκοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. toolaek
    ζουμε σε παγκοσμιοποιηση, ο τουρκος σε πειραζει? ας βαλει τα χρηματα και ας ειναι και ταιλανδος
    ειδαμε τους ελληνες......τι επραξαν στην ομαδα μας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υ.Γ. προς steven: όσον αφορά τον Φίλαθλο δεν μπορεί να γίνει μία κίνηση των εργαζομένων σαν την Κιτρινόμαυρη Ώρα; Τουλάχιστοn επώνυμοι Φιλαθλέοι σαν και σένα δεν μπορείτε να πιέσετε τις καταστάσεις μπας και τον ξαναδούμε στα περίπτερα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Νοεμβρίου, 2011 14:55

    Να υπερθεματίσω?
    Δεν ενοχλεί τον ελοχίμ-αεκτζή το "this is aek" και το "original twenty one" και τα "aek shop" και τα "aek empire" κλπ κλπ, και τον πειράζει το AEK θα το λεν τα αφεντικά του Istanbul Spor Kulubu.
    "ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΙΑΡΑ ΠΑΠΙΚΗ ΠΑΡΑ ΣΑΡΙΚΙ ΤΟΥΡΚΙΚΟ".
    Μπρε Steven, μπας και οι ενωτικοί θέλουν να κερδίσουν στο 2ο γύρο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Προς serpico: Κάτι αναμοχλεύεται αλλά είναι πολύ χλωμό. Οι εργαζόμενοι δεν μπορούν να κάνουν τέτοια κίνηση καθότι ο τίτλος είναι δεσμευμένος, αλλά δεν υπάρχουν και χρήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και θα είμαστε και θα μας φωνάζουν χανούμια.
    Α ρε παστουρμάς που θα πουληθεί.
    Συν ότι θα φτιαχτεί η Αγιά Σοφιά κατά το πρότυπο, με μιναρέδες γύρω γύρω...
    Άσε που Θα γίνει σκοτωμός ποιος θα προλάβει να φτιάξει το τζαμί στο βοτανικό, ο Τσάκας ή η Sabansi ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. που ειναι ο μελισσαν ο τουρκοφαγος ουτε τωρα?
    στην παναιαν την σουμελαν θα παει θετος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Νοεμβρίου, 2011 15:31

    Όποιοι έχουν μετοχές ή εργάζονται στην Εθνική Τράπεζα του Γιουνάν Μπεηλίκ, η οποία διασώζεται λόγω της Finans Bank είναι γιουσουφάκια?
    Σε αυτούς συμπεριλαμβάνεται και η Εκκλησία της Ελλάδος (ΑΕ), η οποία τυγχάνει και κυρία μέτοχος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ pbo: Γιατί, τις αποθήκες στην Πόλη ο Μελισσανίδης με Τούρκους συνεταίρους δεν τις έχει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΤΣΙ ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥΡΚΟΙ.
    ΚΑΙ ΤΗ ΘΡΑΚΗ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΣΤΕΛΟΡΙΖΟ ΚΑΙ
    ΤΗ ΡΟΔΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΚΥΠΡΟ ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ
    ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.
    ΚΙ ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΔΩΚΟΥΝ ΝΑ ΣΑΒΟΥΡΙΑΖΟΥΜΕ,
    ΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΠΑΚΕΤΟ ΟΛΗ ΤΗ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΟΥΝ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΚΥΒΕΡΝΟΥΣΑΝ
    ΕΛΛΗΝΕΣ(ΛΕΜΕ ΤΩΡΑ) ΤΙ ΚΑΤΑΦΕΡΑΜΕ;

    ΔΕ ΓΑΜΙΕΤΑΙ ΛΟΙΠΟΝ,ΟΛΑ ΙΣΩΜΑ.
    ΑΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ,
    ΠΟΙΟΣ ΤΗ ΓΑΜΕΙ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ;

    ΑΦΟΥ ΜΑΣ ΤΟ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.
    ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΙΣΟΙ ΚΑΙ ΟΜΟΙΟΙ.
    ΣΑΜΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΜΟΙΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΤΙ;
    ΟΧΙ ΒΕΒΑΙΑ,ΜΟΝΟ ΝΑ ΠΑΡΟΥΝ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    ΕΤΣΙ ΑΙΩΝΕΣ ΤΩΡΑ.ΑΥΤΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΤΟΥΣ ΔΙΝΟΥΜΕ.

    ΒΟΥΡ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΟ ΠΑΤΣΑ.
    ΚΙ ΟΤΙ ΑΡΠΑΞΕΙ Ο ΚΩΛΟΣ ΜΑΣ,ΣΥΝΗΘΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Γιώργης ο Γαρατζέος28 Νοεμβρίου, 2011 16:26

    @ Τάκη: Άμα προκύψει ότι το μπάσιμο (λέμε τώρα, ΑΝ γίνει...) της Sabanci έχει γίνει με τη φουλ συμμετοχή και ΡΩΜΙΩΝ της Πόλης, δηλαδή αυτών που μας ίδρυσαν, πως θα σου φανεί?

    Προς όλους: Όταν μας έπαιρνε η ΕΝΙΚ, κάποιος ΝΤΑΝΙΕΛ ΛΙΒΙ (μήπως είναι τοσοδούλι γιοβρός?) πόζαρε με το κασκώλ με το δικέφαλο πειράχτηκε κανείς?
    Ή μήπως ήξερε από τότε ο τσάρτας και ο κασάπης για το κοίτασμα του λεβιάθαν και την κυπριακή ΑΟΖ?
    Βέβαια εδώ η ΑΕΚ μπορεί να καυχιέται ότι μόνο σε εμάς φαγώθηκαν λεφτά από εβραίους...(μοναδικό παγκόσμιο επίτευμα).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΑΕΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ

    Αν και μου φαινεται μουφα. Οτι βλεπει το φως της δημοσιοτηητας,το τρωει το σκοταδι του "Τσακα".

    Αλλα δεν παυει να ειναι μια προοπτικη.
    "αι ιδεαι,δεν αποθνησκουν,διοτι παντα επιστρεφουν στις ριζες τους"

    Αλλωστε το λεει,το προσδιοριζει και η ονομασια μας:"Κωνσταντινουπωλεως" Ενωση ειμαστε,οχι Αθηνων.
    Ουτε απλα Κωνσταντινουπολιτων.
    Ενεχει μια υποσχεση το ονομα. Ενα ταμα.

    Ας ειναι λοιπον. Οτι να'ναι. Ας ειναι και οι Τουρκομασονοι,δεν βαριεσαι.
    Οσο για τους Πολιτες παλινοστουντες,ας ειναι ελαφρο το χωμα που τους σκεπαζει.
    Αλλωστε,δε ειχαν κατα νου να επιστρεψουν εδω.
    Η προδοτικη πολιτικη Βενιζελου και η εσκεμενη σφαγη του 22 τους εφερε εδω.
    Κανεις δεν ξεσηκωνεται απο καπου που ειναι αρχοντας για να παει καπου που θα τον κλωτσανε σαν σκυλι.

    Τελος παντων.
    Εαν προχωρισει-λεμε- το ντιλ, θα εχει μεγαλο ενδιαφερον η τοποθετηση της "γνησιας θυρας" που κραταει το πρωτοκολα της γεννησης μας.
    Οχι μονο επενδυτες και λεφταδες, φιλε Δ.Χ., αλλα και Τουρκοι.
    Διπλο το κακο.
    Η διπλο το καλο. Αναλογως πως το βλεπει κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. sas xalai dld na kanoume k gipedo k na rthoune k pextarades epidi ta lefta tha ne apo mia poliethniki me edra ti tourkia?1000 fores afti apo kana notia k lipous pisinous.k sti teliki ine k elinas mazi.de pai alo afto to prama me tous ametoxous.to sosto ine na mini o papas mazi me kapious pou tha valoune lefta.ta ipolipa ine gia malakes.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. steven είπε...

    Προς serpico: Ε πες το κι έτσι.
    ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ: Ο ΠΑΤΡΙΑΡΧΗΣ ΤΗΣ ΟΡΘΟΔΟΞΙΑΣ ΜΑΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΡΚΟΣ. ΕΧΕΙΣ ΕΣΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ή ΑΡΚΕΙΣΑΙ ΣΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ;

    -----------------------------------------------------

    etsi ine.mas epiase o ponos tora epidi erxete i ali i poustra pou kani koukou kathe 6 mines ap tin ameriki.skata sto lako tou.k ama goustaro pao k to proponitiko sto palamidi k na ta vali sto kolo tou k ta lefta k ta dania k ta nikia k to mouni tis manas tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. dimitri είπε...

    toolaek
    ζουμε σε παγκοσμιοποιηση, ο τουρκος σε πειραζει? ας βαλει τα χρηματα και ας ειναι και ταιλανδος
    ειδαμε τους ελληνες......τι επραξαν στην ομαδα μας

    -------------------------------------------------

    etsi.perasane lamogia kathe idous me proto k kalitero to daskalo odigisis k mas gamisane.diladi me tous evreous den ixate provlima k kopike o kolos sas tora me tous tourkous?mesa se toses malakies ekane k kati sosto o adamidis k epitelous tha vrethi k mia lisi gia to gipedo.st arxidia mas apo pou ine ta lefta.as ine k ap ti srilanka.k sti teliki ama gini k thema sto simvoulio emis apofasizoume k ta mounia tha paroun poulo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. pbo είπε...

    που ειναι ο μελισσαν ο τουρκοφαγος ουτε τωρα?
    στην παναιαν την σουμελαν θα παει θετος?

    ------------------------------------------

    na pai na gamithi k aftos.otan eprepe na diji t arxidia tou kriftike piso ap t arxidia alon.aftos,o xafies,o vatraxos k kathe mouni tou 2004 oute sto grigori gia kafe de tha rxonte sti filadelfia.k to gipedo to thelo oso pio mikrotero ginete k me face kontrol sti porta.k opio mouni erxete tha troi fapa.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. steven είπε...

    ΠΡΟΣ pbo: Γιατί, τις αποθήκες στην Πόλη ο Μελισσανίδης με Τούρκους συνεταίρους δεν τις έχει;

    -------------------------------------------------

    starxidia mas ti exi o daskalos odigisis.gia tin AEK ti edose?ama gini to deel me tous tourkous ola afta ta mounia tha jexastoune tin ali mera to proi.k na kratisi tis apothikes na pai mesa na krifti gia na glitosi to jilo.k aftos k o xafies tou o xodrobilaros.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Χρηστος είπε...

    ΑΕΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ

    Αν και μου φαινεται μουφα. Οτι βλεπει το φως της δημοσιοτηητας,το τρωει το σκοταδι του "Τσακα".

    Αλλα δεν παυει να ειναι μια προοπτικη.
    "αι ιδεαι,δεν αποθνησκουν,διοτι παντα επιστρεφουν στις ριζες τους"

    Αλλωστε το λεει,το προσδιοριζει και η ονομασια μας:"Κωνσταντινουπωλεως" Ενωση ειμαστε,οχι Αθηνων.
    Ουτε απλα Κωνσταντινουπολιτων.
    Ενεχει μια υποσχεση το ονομα. Ενα ταμα.

    Ας ειναι λοιπον. Οτι να'ναι. Ας ειναι και οι Τουρκομασονοι,δεν βαριεσαι.
    Οσο για τους Πολιτες παλινοστουντες,ας ειναι ελαφρο το χωμα που τους σκεπαζει.
    Αλλωστε,δε ειχαν κατα νου να επιστρεψουν εδω.
    Η προδοτικη πολιτικη Βενιζελου και η εσκεμενη σφαγη του 22 τους εφερε εδω.
    Κανεις δεν ξεσηκωνεται απο καπου που ειναι αρχοντας για να παει καπου που θα τον κλωτσανε σαν σκυλι.

    Τελος παντων.
    Εαν προχωρισει-λεμε- το ντιλ, θα εχει μεγαλο ενδιαφερον η τοποθετηση της "γνησιας θυρας" που κραταει το πρωτοκολα της γεννησης μας.
    Οχι μονο επενδυτες και λεφταδες, φιλε Δ.Χ., αλλα και Τουρκοι.
    Διπλο το κακο.
    Η διπλο το καλο. Αναλογως πως το βλεπει κανεις.

    --------------------------------------------------

    kala esi ise gnostos malakas k perimenis na dis ti tha pi i ORIGINAL gia na bgis meta na binelikosis k na les taditheta.tha se analavo prosopika sto kenourgio gipedo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. οριστε μαλακες του γκρουπ που βγαινετε και μιλατε για ολα και εχετε για αποψη για ολα.....
    anonime σ ευχαριστω που τα εβαλες σε μια ταξη τα θεματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Μπράβο ρε ανώνυμε.... Υποκλίνομαι...
    Θεϊκές σκέψεις, ξεκάθαρα πλάνα...
    Έλαμψε το blog απ΄την πνευματική σου διαύγεια ... Φωτίστηκε...
    Να μας επισκέπτεσαι πιό τακτικά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Καλησπερα,

    Για αρχη το θεμα Μουρινιο και οι 6 ποντοι του.
    1)Στο τελος ξυριζουν το γαμπρο..
    2)Λαθος εποχη φορμαρισθηκε το special νουμερο. ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ με την ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΟΜΑΔΑ..
    3)Θες να δεις μπαλλα και εχει ενα ματς Ρεαλ και ενα ματς Μπαρτσα. Ποιο διαλεγεις???

    Για το θεμα που θιγεις φιλε vasparino:

    Οταν οι συμπαικτες σου σε ψηφιζουν αρχηγο, σε βαζουν να τους εκπροσωπεις στη διοικηση.
    Εκπροσωπω σημαινει κοιταω ΤΟ ΣΥΜΦΕΡΟΝ ΟΛΩΝ και οχι τη παρτυ μου και μετα τους αλλους.

    Οταν λοιπον παιζεται το θεατρο του παραλογου στο οικονομικο κομματι με το Γλετζογλου, το λιγοτερο που εχεις να κανεις ειναι να ΠΑΡΕΙΣ ΘΕΣΗ.
    Ειτε υπερ ειτε κατα.
    Αυτο προυποθετει βεβαια να μην εισαι ΚΟΤΑ.

    Οταν φτανει 10-11 αγωνιστικη για να υπογραψεις το πριμ παρωδια του πρωταθληματος, το ιδιο προυποθετει..

    Τελος σε μια ομαδα που ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ σε ταιζει λιγος σεβασμος δε βλαπτει..

    Οταν ΟΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΣΕΡΝΕΣΑΙ, οταν με το που βγαινεις ανεβαζει μια ταχυτητα το μαγαζι, οταν ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ και φενεται, κανεις μονος σου τουλαχιστον μια αναλογη διαχειρηση. Οπως κανει ο Δελλας μεχρι στιγμης.
    Αυτο προυποθετει κατι αλλο. Να μην βαζεις τη ματαιοδοξια σου πανω απο την ομαδα, επειδη μονο και μονο θες να παιξεις στο euro.
    Για το λογο αυτο ΑΚΡΙΒΩΣ σε ειχε στην απ εξω ο Οττο..Και καλα σου εκανε.

    Τελος ποδοσφαιρηστης που κανει τσαλιμακια του στυλ δεν κατεβαινω να παιξω στα play off!!! το 2008 και πεταει μπουρδες του στυλ αντε μην ανοιξω το στομα μου, αλλα απο την αλλη το βουλωνει...ειναι για κανα ΜΠΑΟΚ.

    Οπως ξερουμε ολοι γιατι πηρε 200!!!! χιλιαρικα για να ανανεωσει σε μια ομαδα που παραλληλα εδιωχνε οτι ειχε και δεν ειχε μπας και γλυτωσει..
    Πιστευεις οτι τον επεισε ο αγαμιδης οτι θα παρει κουπα στα 57 του ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ, η παιζει κατι αλλο???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Για τον πατερ δεν εχω να πω κατι.

    Αν σας κανει εσας εμενα μου περισσευει.

    Ανθρωπος, που ΠΑΤΑΕΙ ΤΟ ΛΟΓΟ ΤΟΥ στους κυπριους ΔΕΝ ΜΟΥ ΚΑΝΕΙ.

    Γιατι οπως την εκανε εκει, θα ΣΤΗ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΕΔΩ. Απλο ειναι, η εχεις μπεσα η δεν εχεις..

    Οπως δεν μου κανει η επικρατηση της ματαιοδοξιας του σε βαρος της κοινης λογικης.

    Γιατι για να πας να δουλεψεις οχι προπονητης αλλα καθαριστρια στον αγαμιδη μονο μαλακας πρεπει να εισαι..ειδικα αν ΠΑΤΑΣ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ σε αλλον και τον αφηνεις συξηλο..

    Μαζεψε την ομαδα? Ναι την μαζεψε, τωρα οι τριαρες ειναι επιλεκτικες εχει μαζεψει 3 μονο.

    Σταματησε η παρανοια του Ιθπανου καραγκιοζη και αυτο θα πρεπει να με εξιταρει?

    Η μηπως θα πρεπει να ονομαζω συμαζεμμα την επικρατηση της λογικης, δηλαδη να μην ανοιγωμαι σα χταποδι και να τρωω 3 και 4 με το καλημερα?

    sorry αυτο λεγεται προπονητικη που πρεπει να εξυμνω?

    ΟΚ καλος ειναι να τον κρατησουμε να τον κανουμε λαβαρο.

    Ο προπονητης!!!! που μαζεψε λεει την ομαδα του Φερερ και εριχνε 4 αρες, αλλα ολοι ξεχασατε που και πως πηγαμε στα play off..

    Ξεκινησε πρωτος με +1, αλλα επειδη ο Λυμπε ψιλοβαριοταν το αφησαμε μωρε το ch.l ..

    Που να τρεχεις τωρα να διεκδικεις 10-15 εκκ ευρω?
    Ταλαιπωρια καλοκαιριατικα..

    Οπως αφησαμε το ματσακια με την Λοκομοτιβ και θα αφησουμε και μεθαυριο την Αντερλχτ.

    Ποια ευρωπη μωρε τωρα, εδω εχουμε να ετοιμαστουμε για να διευρυνουμε το σερι με τον Παναιτωλικο και τη Δοξα Δραμας.

    Για να ειμαστε σοβαροι, μετριοφρωνες, και ταπεινα να βγουμε στα play off.

    Για να ξαναβγουμε τριτοι και να παραταμε τα ματς που και καλα πασχιζαμε να παμε να παιξουμε..

    Μιλαμε για την απολυτη παρανοια!

    Ο τυπος κυνηγαει να βγει σε μια θεση που θα τον βγαλει στην Ευρωπη, την οποια Ευρωπη παραλληλα τη σνομπαρει!! και παει και χανει με κατω τα χερια επιτηδες!

    Μιλαμε για ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙΑ ΕΤΣΙ?

    Για ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ, σεμνα και ταπεινα ομως, σαν καποιον αλλον...

    Ρε τι μου θυμιζει τι μου θυμιζει..

    Ναι αλλα ειναι +9, το ξεχασα..ετσι λεει το νουμερο, και τα νουμερα σπανια λενε ψεμματα.

    Δουλευει λεει 12ωρα και παιρνει το 110% του καραμπελα και του κοντοε.

    οκ πασο.

    Ειπαμε αμα σας κανει εσας εμενα μου περισσευει.

    Ποιον να φερναμε δηλαδη ρε dimi τον Ραικαρτ?

    ΟΠΟΙΟΣ και να ερχοταν απανταω τα ιδια θα εκανε.
    Θα μαζευε το καρναβαλι, για να μην εκτιθεται σαν ομαδα και θα επαιρνε τα ψιλοματσακια με τη ψυχη στο στομα, οπως ο δικος μας.
    Με μηδεν ευκαιρειες και κακιστη μπαλλα.
    Δεν φταει αυτος γι αυτα.

    Ειπα τη γνωμη μου γιατι φταιει.

    Τωρα αν ευχαριστει τα αυτια, οτι ειναι ΑΕΚ σεμνος ταπεινος και Χ.Ο οκ πασο.

    Το ιδιο ειναι και ο Βαρθολομαιος βεβαια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. BRE anonyme, γιατι κακοκαρδιζεσαι;
    Πιασε πορτα απο τωρα στο νεο γηπεδο και περιμενε με.
    Και μιας και θα εισαι εκει, βγαλε και τα χορτα με καμια τσαπα.

    Πιστευεις οτι περιμενω τι θα πει ο μπαμιας ο Δ.Χ για να τοποθετηθω;

    Δεν καταλαβες τιποτα απο οσα ειπα; Τι στο διαολο, και μιλας αλλα και σκεφτεσαι με greeklish;
    Δεν με νοιαζει,αρκει να ειναι βιωσιμη λυση. Δηλαδη διαρκειας και με προοπτικη. Το ποιανου θα ειναι τα πλανα η τα αεροπλανα,δεν με απασχολει.
    Αυτο λεω.
    Απλα αναρωτιεμαι για το τι σταση θα κρατησει η γνησια θυρα,γιατι-αν τελικα το εργο παει προς την Τουρκικηαγορα- οπως και να εχει μια μικρη ιδεολογικη συγκρουση θα υφισταται. Αλλα θα ξεπεραστει με το ξεπαγωμα των δωσεων προς την "μανα" φανταζομαι.
    Και ολα καλα.

    Μαζι σου ειμαι βρε κουτο.
    Αλλο που δεν καταλαβαινεις χριστο, απο το αλβανικο μαυρο.

    Υ.Γ. Και να σου πω κατι οσο αφορα στις φαπες που ετοιμαζεις ταχα στο γηπεδο-Pallas Hall που φανταζεσαι με πορτιεριδες και face control,λες και ειναι κωλομπαρο;
    Παιζει και μια μακρυνη αλλα υπαρκτη πιθανοτητα-εχε την κατα νου- οτι οι μεγαλοσχημονες βατραχοι η δασκαλοι οδηγησης,τους οποιους περιμενεις να φαπωσεις,να κανουν αυτοι face control σε εσενα καθότι μπορει να ειναι και οι μελλοντικοι μπροστινοι καποιου επομενου διοικητικου σχηματος.
    Οποτε μεγαλα λογια μη λες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ας ελπισουμε οτι το ενδιαφερον των τουρκων ειναι πραγματικό. Εκει θα δούμε αν η ΑΕΚ μας τελικα θα σωθει ή θα έχουμε το οριστικό τελος μιας μεγαλης ιστορικης ομαδας όπως τόσες σε όλο τον κόσμο. Εκεί θα δούμε αν ευαισθητοποιηθεί καποιος απο τους ΑΕΚάρες με τα γερά πορτοφόλια και τις Μικρασιάτικες καταβολές ή θα αποθεώνει η νεολαία μας την προεδραρα μας τον Οσμάν. Θα μάθουμε αν τελικά είμαστε διαφορετικοί απο τους άλλους, αν είμαστε ποιοτικοί αφού δεν είμαστε ποσοτικοί. Αν τα μάτριξ του νεου μας γηπέδου θα παίζουν προσφυγες να σφάζονται ή να "συνωστίζονται" στο λιμάνι. Αν θα συνεχίσουμε να λεγόμαστε ΑΕΚ ή θα αλλάξουμε σε ΑΕΙ. Αν στα παιδιά μας θα λέμε να απαντάνε οτι ειναι ΑΕΚ λόγω της ιστορίας της και της περηφάνειας της ή να μην έχουν απάντηση (διοτι ετσι κι αλλιώς πάλι τρίτοι θα είμαστε σε τιτλους). Να δούμε αν θα ακουστούν στην εξέδρα ξανά τα συνθήματα ΑΕΚ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΙΑ ΞΕΡΙΖΩΜΕΝΗ & ΑΕΚ ΖΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΝΑ ΣΕ ΔΟΥΜΕ ή θα υπερισχύσει το ΕΤΣΙ ΓΑΜΑΕΙ Η ΤΟΥΡΚΙΑ! Είναι και μια ευκαιρία να δούμε αν ξέρει και πως τιμάει ο ΑΕΚτζής την ιστορία του και τους ιδρυτές της ομάδας που υποστηρίζει.
    Υ.Γ. Ένας Γενεράκης δεν υπάρχει ρε γαμώτο? Εστω ένας Γιδόπουλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Νοεμβρίου, 2011 00:41

    Jimbo...1ον ας δούμε αν όντως υπάρχει ενδιαφέρον και 2ον αν προχωρήσει.
    Είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ, διότι τίποτα δεν είναι μονοδιάστατο, μονοπαραμετρικό κι αυτό μας τρώει. Αλλιώς θα είμαστε γαυροβάζελοι.
    Τώρα το τι σχέση έχει με Τουρκικά συμφέροντα και Τούρκους πολίτες (ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΚΟ ΚΡΑΤΟΣ) ένας μέσος Κωνσταντινουπολίτης ή...ο Σπανούδης και ο Ιωνάς, μάλλον πρέπει να διερευνηθεί λίγο πιο προσεκτικά.
    Να το αντιστρέψω?
    ΑΝ, ΛΕΩ ΑΝ υπάρχει ενδιαφέρον από αυτό τον πολύ σημαντικό ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟ όμιλο, ο οποίος λειτουργεί με σκοπό το ΚΕΡΔΟΣ, δεν το έχουν σκεφτεί το ζήτημα ότι ο πελάτης (δηλαδή εσύ κι εγώ) το αισθάνεται κάπως διαφορετικά?
    'Η μήπως σε συνεργασία με τον Κίσινγκερ, τη ΜΙΤ, το Κεμαλικό κράτος και τους μουλάδες έβαλαν μπρος ένα μεγαλοφυές σχέδιο άλωσης της...ΑΕΚ και μετά? της ΑΟΖ, της υφαλοκρηπίδας, της Ρόδου, μεχρι και τα ανοιχτά του Πειραιά, από κει και μέσα Μαρινάκης...
    Βέβαια η αλοπίωση του DNA, μήπως ήρθε πρώτα από τον γκοντό με τα this is aek, τη μόδα των ΒΠ, την empire και την ψευτοδυτικοποίηση (και την ουρά στα σκέλια όταν ο Θείος στα έπαιρνε στα χαρτιά?).
    ΜΗΠΩΣ Η ΑΛΩΣΗ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 1453, ΑΛΛΑ ΠΡΙΝ ΤΟ 1204?
    ΚΑΙ ΜΗΠΩΣ Ο ΒΙΑΣΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΛΗΣΤΗΣ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΑ ΑΠΌ ΤΗΝ ΕΣΠΕΡΙΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΤΟ DNA ΜΑΣ (το ποδοσφαιρικό? το γενετικό? το πολιτισμικό?) ΑΛΟΙΩΘΗΚΕ ΠΡΩΤΑ ΜΕ ΤΟ ΣΠΕΡΜΑ ΤΟΥ ΦΡΑΓΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΒΑΡΒΑΡΟΣΑ?
    ΜΗΠΩΣ ΣΗΜΕΡΑ ΧΡΕΩΚΟΠΕΙΣ ΣΑΝ ΧΩΡΑ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ (ΑΕΚ=Ελλάς) ΚΑΙ Ο ΓΕΙΤΟΝΑΣ ΠΡΟΟΔΕΥΕΙ ΔΙΟΤΙ εδω ΧΟΡΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΖΕΥΜΠΕΚΙΚΟ ΚΑΙ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΨΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΜΕ ΤΑ MDMA, ΤΑ PRADA ΚΑΙ ΤΗ LADY GAGA?
    Λέω μήπως και σκέψου το λίγο, μη διαβάζεις μόνο ιστορία από τα βιβλία του σχολείου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή