Σάββατο 26 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟΣ - ΑΕΚ

          Από όλες τις απόψεις συνέπεσε το παιχνίδι στα ενδιαφέροντα. Να δούμε τι χαρακτήρα θα μπορούσε να βγάλει η ΑΕΚ με τα τόσα προβλήματα. Με το μικρό και γηρασμένο αλλά και απλήρωτο ρόστερ, με κάποια κελεμπία ή κιμονό να κρύβει την κατάντια αλλά και μια κηδεία που δυστυχώς με έφερε στην συμπαθέστατη σαν νοοτροπία πόλη αλλά και τόσο αποκρουστική σαν ρυμοτομία. Με την ενδεκάδα μετρημένα κουκιά και με έναν Μπάμπη ( πολύ καλός φίλος ) γνωστό για το πώς θα χτυπήσει. Είχε και δυνατό κρύο το πούστικο.
           Το γιατί δεν έπαιξε ο Βάργκας, δεν το γνωρίζω. Μάλλον θα έχει την γνωστή κολομπιάνικη γρίπη που χτυπάει όταν παίρνει είδηση ο λεφτάς οτι υπάρχει κάποιος καλός παίκτης σε πιθανό ανταγωνιστή. Και δηλαδή, τι να κάνει ο Κωστένογλου; Να αρχίσει να πληρώνει και τους παίκτες από την τσέπη του; Αφού δεν ντρέπεται ο Αδαμίδης και κάθεται μέσα σε κουβούκλια , ενώ εγώ έξω ( θα μου πείτε δεν έχω αναγνωρισιμότητα ) κι ο προπονητής τι να κάνει; Ή Γεωργέα ή Κάλα. Κι ό,τι βγει.
          Που με τα καλά ή τα άσχημα, ψιλοβγήκε στο πρώτο ημιχρόνιο. Τι βγήκε; Η φωνή των αποδυτηρίων της ΑΕΚ απέναντι σε μια ομάδα ενθουσιώδη και καμία σχέση με ό,τι ανέφερα πριν για τον Μπάμπη. Που ήθελε κι αυτός παιχνίδι κατοχής κι όχι ταμπούρι. Διότι η μεγάλη ομάδα, έτσι θα σε παίξει, ειδικά κι αν έχει δώσει και τρία παιχνίδια σε μια εβδομάδα. Και θα σου βάλει γκολ ο χασογκόλης κι όλα τα άλλα θα είναι όπως τα έχεις δει στα βίντεο με εξαίρεση τους σταθερά απρόβλεπτους Λεονάρντο και Κάρλος. Και παρά τις αντιρρήσεις του Dimi, και τον Λυμπερόπουλο να παίζει πολύ καλά με την πλάτη το κέντρικό δίδυμο του Αγρίνιου που ήταν ( και είναι ) βέβαια για τα θηρία.
        Αλλά το δεύτερο ημιχρόνιο ανήκει καθαρά στην προπονητική δράση. ΚΑΙ ΤΟ ΑΦΙΕΡΩΝΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ δεν ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ Ή Ο ΧΙΜΕΝΕΘ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΟΣΟΥΣ ΘΕΩΡΟΥΝ ΟΤΙ ΞΕΡΟΥΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙΠΟΤΑ. Ή ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ: ΤΑ ΞΕΡΟΥΝ ΟΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΚΙ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΓΑΒΡΟΥ ΤΑ ΕΠΑΙΡΝΕ Ο ΚΟΚΑΛΗΣ, ΚΙ ΟΤΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΤΟΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΞΙΦΑΣΚΙΑ.
               Διότι η σημερινή ΑΕΚ είναι καθαρά Κωστένογλου. Βρήκε αμυντική λειτουργία και βρήκε ταυτότητα. ΞΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ. Ποιός είδε τον Μπέλεκ δεξί χαφ; Ποιός έκανε σερί νικών με αυτό το ρόστερ; ΠΟΙΟΣ ΠΑΡΑΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ORIGINAL; 
               ΒΡΕ ΑΝ ΔΕΝ ΣΕ ΓΑΜΑΕΙ ΞΕΝΟΣ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΕΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΤΗΤΑ;  ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ, " ORIGINAL " ΛΕΓΕΤΑΙ. ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. Ή ΣΤΗΝ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΟΝΟΜΑΣΙΑ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥΣ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΑΠΟΔΕΙΚΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ.
               Να μην ξεφύγω όμως. ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΝΙΚΗ ΓΙΑ ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΠΟΥ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ. Και λέω ξεκάθαρα, οτι έχουμε προπονητή. Που δουλεύει σοβαρά, και λογικά θα πρέπει να πείθεται ο καθένας . ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΠΕΙΘΕΤΑΙ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΠΙ ΤΩΝ ΤΩΝ ΗΛΩΝ, ή να προτείνει καλύτερον. ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΑΧΒΕ , εύκολα θα προτιμούσα τον Άρη σαν θεό
- λέω προχείρως- και φυσικά να μην βλέπω στον πάγκο της ΑΕΚ κνόδαλα ή ξόανα σαν Σέρβους ή αλλόθρησκους. Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑΜΑΜ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΠΡΩΤΟΣ ΛΟΓΩ ΕΛΛΙΕΙΨΗΣ ΧΡΗΜΑΤΩΝ, ΕΝΩ ΜΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΞΕΝΟΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΤΟΤΕΜ ΗΜΟΥΝ ΣΤΑΘΕΡΑ ΣΤΟ ΤΙΠΟΤΑ.
         ΑΝ ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ, ΤΟΤΕ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΘΑ ΕΡΘΕΤΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΑΤΑΚΤΗΣΗ ΤΟΥ CHAMPIONS LEAGUE. ΣΙΓΟΥΡΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. ΕΤΣΙ ΘΑ ΕΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΟΤΙ ΣΟΥ ΠΙΑΝΟΥΝ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΣΗΚΩΜΑ ΤΟΥ. ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΜΟΥΝΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΣΟΥ ΣΗΚΩΘΕΙ; ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ.
             ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΠΟΤΕ Η ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ; Ε, ΣΑΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ, ΟΧΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ. ΑΡΑΧΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ( ο οποίος για πλάκα πλέον έχει τον Γκουαρντιόλα  - πόσοι είναι οι βαθμοί διαφοράς που μετράει; ), ΚΑΙ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΑΥΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΤΣΑΚΑ. ΑΥΤΟΝ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΙ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΕΣ; ΚΑΝΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΟ ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΥ ΨΗΦΙΖΕΙ.
            ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ, ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΑΠΛΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ. ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΕΧΕΙ ΠΙΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΚΟΟΥΤΣ. ΣΕΜΝΑ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΑ.
          Φυσικά, ο κορυφαίος παίκτης ήταν ο Γεωργέας και πολύ κοντά ο Κάρλος. ΟΜΩΣ ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΔΙΑΧΩΡΙΖΕΙΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΣΗΜΑΙΝΕΙ, ΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΠΗΓΕ ΚΑΛΑ. ΚΙ ΑΝ Η ΟΜΑΔΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ, ΤΟΤΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.  ΧΑΙΡΕΤΕ.
            ΥΓ1. Το βράδυ, έχει να έχει μεγάλη πλάκα. Νίκος, Αναστάσης, Μπάμπης, χοντρή διαφωνία θα πέσει σχετικά με τις μονές. Αλλά θα περάσουμε καλά κι άσε την Original να θέλει άλλον, όπως άλλον ήθελε στο μπάσκετ και φυσικά τρώει η ομάδα τον πούλο. ΚΑΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΠΑΠΑΡΑΣ 60 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟ; ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΒΛΕΠΩ ΤΟΣΟ ΜΑΛΑΚΑ. ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΤΗΓΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑΣ, ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΑΥΞΗΣΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΠΟΥΝ ΒΕΒΑΙΑ ΚΛΑΣΣΙΚΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ.
           ΡΕ ΚΑΤΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ, που τους βάλανε στα σπίτια τους ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΕΤΟΧΟΙ " που είχαν την τύχη να γνωριστούν κι οικογενειακά." ΡΕ ΠΟΣΟ ΦΟΒΙΣΜΕΝΑ ΑΤΟΜΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΠΛΑ ΜΟΥ; ΡΕ ΠΟΣΟ ΦΙΟΓΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΓΑΜΑΕΙ ΟΛΟΥΣ; ΡΕ ΤΟΣΟ ΓΑΜΗΣΙ. ΚΙ ΕΝΑ ΠΑΙΔΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ;
        Υγ2. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΝΑ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΞΕΝΟΥΣ; ΟΙ ΞΕΝΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΘΕΛΟΥΝ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΠΟΥΤΣΟ;

40 σχόλια:

  1. Ηταν οντως νικη του προπονητη. Οσο αφορα και στην τακτικη αλλα κυρια στην διαχειρηση του εναπομειναντος ροστερ.
    Μικρομεσαιοι βεβαια οι τρεις τελευταιοι αντιπαλοι,για να δοκιμασουμε τα στεγανα που πιθανον να εχει φτιαξει η αμυνα.
    Ελπιζουμε να παψει πια εκεινο το φαινομενο του να σφουγγιζουμε τα μετωπα μας,σε καθε αντιπαλη κατεβασια.
    Επαναλαμβανω ομως,ειναι χαμηλης εντασης οι τελευταιοι,οπως και οι δυο τρεις επομενοι αντιπαλοι.
    Αλλα το ζητουμενο ειναι οι ποντοι. Και τα επομενα 2 ματσακια πρεπει και αυτα να παρθουν.

    Παντως χρονος για δουλεμα και βελτιωση εχει ο παπα Νικος. Αλλωστε δεν θα του πει και κανεις τιποτα αν χαθει η πρωτη θεση που κατεχουμε σημερα.
    (να βγαλουμε απο μια φωτοτυπια την σημερινη βαθμολογια,για να θυμομαστε και κατι)

    Η ορθολογικη χρηση του δυναμικου,ηταν το τελευταιο αποκουμπι και σωστα προσετρεξε σε αυτο ο ετσι και αλλιως ορθοδοξος Νικος.
    Τι να ζητησει; Μεταγγραφες; Λεφτα; Παμε οσοι ειμαστε,ορθα και οπως βγει.

    Ειναι μεγαλης σημασιας θεμα το να ξερεις τι εχεις στα χερια σου και κυριως πως να το εκμεταλευτεις καλυτερα. Δεν αρκει να διαπιστωνεις το περιφημο:"αυτους εχω,με αυτους παιζω". Αυτα ειναι για τους ευθυνοφοβους προπονητες που την ωρα των μεταγγραφων,ειτε τα επαιρναν κατω απ'το τραπεζι,ειτε ηταν σε καποια παραλια.
    Και σε καθε αποτυχια,η παραπανω ρηση να αντιχει σαν μετακυλιση ευθυνων απο τον προπονητη-λουστρο στους παικτες και ο μαγκας του παγκου να μενει στον αφρο.
    Τι λες ρε μαλακα;

    Τα πολλα ειναι για τους φαταουλες. Τα σωστα θελουμε.
    Με μια ηρεμια διοικητικη και μια φωνη της προκοπης,θα μπορουσαμε να κανουμε καλυτερα πραγματα στο πρωταθλημα του Τσακα.
    Τελος παντων.

    Ελπιζουμε να παει το καραβακι.
    Αρκει ο ασκος του Αιολου-Γκετζογλου,να μην γινει αφορμη για καμια ανταρσια Μπαουντι και οι φυλακισμενοι νοσταλγησουν την στερια και φυλλοροησουμε σαν τρυανταφυλια στο καταχειμωνο.

    Δωσε ρε μαλακα Αδαμιδη κανενα φραγκο να ζεσταθουνε τα παιδια. Βρες καμια δοση και κρατα ζωντανο τον ημιθανη που παλαιυει μονος.Με τον γιατρο να εχει πιασει κουβεντολοι με την αναισθησιολογο. Μαλακα.

    Αν περιμενουν απο τον Λυμπε να ζητησει ακροαση η να αιτηθει κατι,τοτε θα βλεπω το ροστερ στην ουρα της Αρχιεπισκοπης,εκει στα συσιτια,με την καραβανα στο χερι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Tι εχει ο Μουρινιο??

    Χαχαχαχαχαχαχαχα καλο το αλλο με το Τοτο το ξερεις??

    Προς το παρον το μονο που εχει ειναι ενα κυπελο.
    Σαν το Χιμενεθ.

    Α ναι και κατι τεσσαρο-ταληρα στη πλατη..απο τα κοντα.

    ΛΑΘΟΣ εποχη φορμαριστηκε το special ΝΟΥΜΕΡΟ με τον καλυτερο-σαμπουαν παικτη, το χαφ που ειχε κανει ο καραγκουνας βλακα ΔΙΣ μεσα στο σπιτι του..

    Τα ματς που μετρανε ειναι απο Φεβρουαριο και το ξερεις αυτο, πενταρο-εξαρες σε τελειωμενους βαζει η αρμαδα του κολου.

    Ειναι δε ΤΟΣΟ κομπλεξικος ο αλλος που εβαλε 3 γκολ στο 19 και συνεχισε να βγαλει το αχτι του στους κακομοιρηδες προχτες..

    Που εχει μεσα τον ΠΕΠΕ!!!! και τον Μαρσελο!!!

    Κατι σαν τον Κουτουλα ενα πραγμα..

    Θα ερθει η ωρα που θα βρει τα κοντα μπροστα του και τοτε θα δειξει το κοντερ τι γινεται..

    ΥΓ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΞΑΡΑ ΠΡΟΠΕΡΣΥ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΚΑΘΙΚΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΝΤΑΡΑ (SPECIAL ΠΑΝΤΑ) ΠΕΡΣΥ, ΚΑΜΜΙΑ ΗΔΟΝΗ ΣΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΤΗΣ ΙΣΠΑΝΙΑΣ..

    YΓ2 Χτυπησε ο Τσιπρας? Α-Μ-Η-Ν με το καρκινιαρη..
    Καλυτερα 10 φορες ΦΟΥΛΗ σεντερ φορ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πως τα βλεπεις τα πραγματα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια χαρα πανε τα πραγματα. Κατ "ευχην".
    Κατα διαολου δηλαδη.
    Ολικη αναταρχη-ολικη ανατροπη-ολικος πανικος-ολικη αναγκη για το "ενα" και το "συνολικο", το αναγκαιο και το "αναποφευκτο"- ολικη λυση.

    Ινα πληρωθει το ρηθεν του προφητου.
    Καλη συνανασταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Χρηστο καλημερα,πλεον...Τωρα,η Γερμανια επαθε χουνερι με τα ομολογα της η οχι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πως να τα δώ ; Είμαι και έξω με μια φίλη μετα απο θέατρο σε μια μουσική σκηνή και γράφω απο κινητο..,στα διαλείμματα !

    Ο απληστος τελικά παθαίνει τη μεγαλύτερη ζημιά έγραψα προχτές για υποβάθμιση δέκα! Τραπεζών της Γερμανίας δηλαδη του Ομπάμα ...

    Αν και όταν πέσει το μαγαζι η χασουρα μόνο δικιά τους θα είναι, δυο πολέμους έχασαν και μυαλό δεν έβαλαν

    Ειδικά στο δεύτερο που μια χαρα το πήγαιναν μέχρι που τα έβαλαν με την αρκούδα ...

    Παν μετρον άριστον μέχρι τότε αλλΑ τους αφήνει η απληστία ;;;

    Τα αλλΑ σε λίγο ξαναρχίζει το προγράμμα και ήδη ακούω και δικαιολογημένα γκρινια !!!

    Πάντως εμπορικά και μιλάω για μένα εγω πλεον βάζω ρήτρες σε ευρω με ισοτιμία USD στη δουλεια και ο νοών νοειτω..,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και καλα κανεις φιλε,καλη συνεχεια...Λεπτομερειες αργοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Πάντως με Ρώσους που μιλάω ( έχω άριστες σχέσεις με μοσχοβιτες απο το 2003 ) και τους περιμένω και για Χριστούγεννα ... Μια χαρα ήσυχους τους ακούω στη δουλεια..
    Ασε που μας αγαπάνε !!! Και μιλάω σοβαρά πολυ ...

    Περισσότερα ένα καιρώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μόλις βγαίνει ορφεας πετρίδης respect ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Θα μας σωσει το ξανθο γενος.

    Κοιτατε:(conpater) νομιζω οτι το χουνερι που παθαινει (αν δεν στραβωσει κατι,που ολοι το ευχομαστε και θα εξηγησω πιο κατω τι εννοω) μοιαζει με το "χουνερι" καποιου που σκηνοθετει ατυχημα με το αυτοκινητο του,προκειμενου να εισπραξει την αποζημιωση απο την εταιρια. Και μισα-μισα τα κερδη με τον ασφαλιστη, η και με τον "θυτη" του τροχαιου.
    Μιλαμε για θεατρο.

    Ο αληταμπουρας Ρεν,εδω αναφερομενος καθε φορα μιλουσε και μιλα για αυστηρη προσαρμογη και οδηγιες συμπεριφορας και πιστη τηρηση κλπ.
    Προχθες που ηταν στην βουλη των διπλα,των μαφιοζων,το τροπαριο αλλαξε ασφαλως και το επαιξε ριζοσπαστης, βαζοντας μαλιστα "χερι και στον "αξονα" (δεν ειναι δυνατον να ειναι αυτη Ευρωπη ακολουθωντας δυο κυριαρχους" ειπε!!!)
    Αλλο μεγεθος,αλλη νοοοτροπια οι γειτονες και αρα χρειαζονται αλλη αντιμετωπηση.
    Μιλαμε για θεατρο.

    Η δε Μερκελ, με τον αλλον τον σακατη που σουρνει μαζι της,διαμαρτυρεται που την πιεζουν για εκδοση ευρωομολογου. Και κατι δικα της που εβγαλε σε δημοπρασια δεν πηγαν καθολου καλα και να κατι ψιλουποβαθμισεις απο τους οικους ανοχης σε καποιες τραπεζες της και δωστου το εργο μια χαρα κρατει.

    Να φτασει δηλαδη-ταχα- στο αμην η Γερμανια και σε ανταλλαγμα του "ναι" για το ευρωομολογο,θα απαιτησει την υποταγη του συνολου των χωρων της Ευρωπης. Κανονικα ομως. Προυπολογισμοι θα περνανε απο εκει. Εθνικες εκλογες θα γινονται κατα το δοκουν, συστημενοι Λουκαδες επανω διαχειριστες δηλαδη καντονιων,μειωση σοβαρη,εως και ελαφρα εξαφανιση οποιας εθνικης "κυριαρχιας" αφου πλεον ολοι θα πλεουμε στο ασφαλες καραβι του ομοσπονδου συνολου με εδρα καποιες Βρυξελες, η καποιο Βερολινο και ετσι θα μπορει-οπως ειχε πει και καποιος Ναζιστης αξιωματικος το 1945 σε μια συνεντευξη του-ο Γκαιμπελς να αναφωνησει απο τον ταφο του:"και ομως νικησαμε".

    Αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Το "αλλα" εγκειται στο εξης: Οπως και να εχει,σε ενα σχεδιασμενο και πολυχρονο κολπο,-το οποιο οφειλει να καταληξει καπου εαν αυτο θελει να εχει αποτελεσματα για τους εμπνεστες- οι κινδυνοι ειναι πολλοι.
    Υπαρκτοι. Και συν τω χρονο,ο οποιος ψηλοτελειωνει-μεγαλωνουν ολο και περισσοτερο.

    Δηλαδη: Και η Γερμανια κινδυνευει να παθει αυτο που λεμε "λυκος στα προβατα" (θα το ξερεται το στορυ) αλλα και ο κοσμος,οι λαοι, οι οποιοι εκβιαζονται επαναλαμβανομενα τινουν να μην εθιζονται πια απο το ιδιο φαρμακο αφου αποκτουν μερικη ανοσια.
    Με αποτελεσμα να ξυπνησουν,να δουν δηλαδη το καραγκιοζιλικη που παιζουν μερικοι αληταμπουρες και εκεινοι πλεον να μην εχουν ολοκηρωσει την ασφαλη μεταγωγη τους στον κοσμο που ονειρευονται για τους εαυτους τους και τους ομοιους τους.
    Με αποτελεσμα να καταφαγωθουν καταμεσης της οικονομικς ερημου.

    Και να δουμε ξανα την Γερμανια να ζητα για τριτη φορα συγνωμη,για πραγματα που την εβαλαν αλλοι να κανει. (μια ζωη, η μπραβοι, η απολογουμενοι θα ειναι αυτοι)

    Και να δουμε το ιδιο εργο με αυτο του 1ου Π. πολεμου.
    Την Αμερικη να κανει ντου μαζι με τους "συμμαχους" και να στελνει τους Γερμανους στις λασπες.
    Συνεννοημενα, οπως και τοτε βεβαια.
    Αποφορτηση. "Πατερας παντων" οπως λεει και ο δικος μας Θουκυδιδης
    Κατι σαν τους χρονους της βενζινομηχανης: αναρροφηση-συμπιεση-εκρηξη-εκτονωση και ξανα μανα εισαγωγη και παει λεγοντας.

    Η γκαμα υπαρχει βεβαια. Απο οικονομικο στραγγαλισμο τοσο της ιδιας οσο και των χωρων που κρεμονται απο αυτην,δηλαδη πολλων Ευρωπαικων, η στην πολυ χειροτερη περιπτωση,κανονικο πολεμο και μαλιστα με πολυ πιο ατιθασα οπλα απο αυτα του 40.
    Και τοτε δεν ξερω αν θα υπαρξει συγκρατηση, η αυτοελεγχος. Ακομα και αισθημα αυτοσυντηρησης.
    Αλλωστε ποτε ο αφρονας,ο "Καλιγουλας", ο βουλιμικος, δεν χαρακτηριζοταν απο μετρο και συνεση.

    Το παω μακρυα το ξερω.
    Αλλα το παρελθον ειναι γεματο απο τετοιες προενδειξεις πριν απο μεγαλα δεινα.
    Και απο το παρελθον του ο μαλακας ο ανθρωπας, τα μονα που μαθαινει ειναι οι αποδοτικοτεροι τροποι εκμεταλευσης και οι αποτελεσματικοτεροι τροποι εξοντωσης.
    Η οχι;

    Ολα δειχνουν κλιμακουμενα και μαλιστα πλεον με γοργους ρυθμους.
    Τα χρονικα "στενα των Θερμοπυλων",πλεον,εφτασαν.
    Η θα αποφορτιστουν ολα με εναν τροπο,ανωδυνο,τουλαχιστον στην αποφυγη της χειροτερης μορφης παλης και οι κλεφτες και ψευτες θα κλειδωθουν στην γωνια τους για καμια 50 χρονια, η θα δουμε και θα ζησουμε εικονες οπως εκεινες που χαζευαμε στα βιβλια της ιστοριας.
    Ελπιζω πως δεν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστο,οι Γερμανια επιτηδες μαζεψε τα "ρεστα" ομολογα για να μην ανεβει το επιτοκιο.Δεν μπηκε στην λογικη της δημοπρασιας.Ειδε οτι δεν τσιμπησαν τα "κεφαλαια",αφου κι αυτοι μονο μαλακες δεν ειναι.Σε πεντε χρονια,ποιος ζει ποιος πεθαινει ειναι η δουλεια.Υγειως,για μενα σκεπτομενοι,αφου ειναι ζητημα χρονου το ευρω να πιασει πατο,η Γερμανια θα το γυρισει στο μαρκο,ετσι τα ομολογα σε ευρω θα ειναι χαρτοπετσετες,τα ομολογα της Γερμανιας ξαναλεω.
    Και επειδη τα περισσοτερα κεφαλαια παιζονται απο την χαραυγη,μιλαμε για πανω απο 70%,η σταση τους ηταν απολυτα δικαιολογημενη.Ολα για ολα το παιζει η Μερκελ,αφου ειναι πολυ κοντα στο να την κανει με ελαφρα πηδηματακια,με την λογιστικη αλλα και χρηματηστηριακη στηριξη της Ολλανδιας των Σκανδιναβων,και με καποιες νεογεννητες χωρες που της εχει βαλει στο χερι εδω και μια πενταετια.Το`χαμε επισημανει εδω και δυο μηνες που το πηγαινε η Μερκελ,να ριξει στον πατο κατι Γαλλιες,Ιταλιες,Ισπανιες,και μετα να κανει την κινηση του μαρκου.Και δω φιλε,θα αποδειχτει αν η Ελλαδα εχει ακομα το κοκκαλακι της νυχτεριδας,γιατι σε περιπτωση ολικης καταρρευσης του ευρω,και εχοντας δολλαριο και μαρκο για συναλλαγες εναντι της δραχμης,απλα εκμεταλευεται το σκυλοφαγωμα των δυο νομισματων.Βεβαια μεχρι να γινει αυτο,απλα εμεις σαν χωρα θα`χουμε γινει λιωμα.Σε εξι μηνες η ανεργια θα γραφει 30% ανεπισημα,και στην ουσια δεν θα λειτουργει τιποτα.Η Γερμανια παει ντουγρου στον τοιχο.Η τον σπαει η σπαει το κεφαλι της για πολλες δεκαετιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Εδω,δεν μπορουμε να μην κανουμε εναν αξιοπροσεκτο παραλληλισμο. Διχως βεβαια καμια διαθεση εμπαιγμου, η συγκρισης με τους αγωνιστες της Εθνικης αντιστασης.

    Δηλαδη: Εαν τοποθετησουμε τον ΓΑΠ στην θεση του Μεταξα και την κυβερνηση του στην αναλογη θεση της κυβερνησης του 40 ,και επισης τοποθετησουμε την καθυστερηση που προκαλεσε-ελεω της βλακιας του η οποια ειχε σαν αποτοκο την καθυστερημενη εφαρμογη των εντολων που ειχε λαβει αναλαμβανοντας την διασωση μας απο το Καστελοριζο και την αξιοπροσεκτη-αν και ετεροχρονισμενη-αντισταση του λαου στις πλατειες,στην θεση της αντιστασης του τοτε λαου, τοτε βλεπουμε μερικες εμφανεις ομοιοτητες.

    Οτι πιθανον και τωρα, οπως και τοτε-να προκληθει η απαραιτητη καθυστερηση της επελασης της Γερμανικης μηχανης και να την προλαβει ο Ρωσσικος χειμωνας.

    Σαν φαρσα η ιστορια.
    Η η Ιστορια σαν φαρσα επαναλαμβανεται (οπως λεει και ο Steven)

    Βεβαια καθολου δεν ηταν αυτος ο λογος που ο τρελοΧιλτερ εχασε τον γενικο πολεμο.

    Η Ευρωπη,υπαρχει,"κατασκευαστηκε"-αν μπορουμε να το πουμε- μονο και μονο για να την κοπαναει σαν χταποδι η Αμερικη καθε 50-60 χρονια.
    Αλλωστε δικα της παιδια την εχτισαν και εκεινη.

    Εφ'οσον οι ιδιοι της FED (οι γνωστοι) εριξαν την ιδεα αλλα και τα μεσα προκειμενου να δημιουργθει το ευρω,γιατι το εκαναν; Για να πνηξουν το δολαριο τους;
    Για να βγαλουν τα ματια τους;
    Εκτος και αν πιστεψουμε οτι η ΕΟΚ και το νομισμα της,ηταν το γεννημα,του οραματος του Ζισκαρ Ντε Σταιν,του Καρμανλη και του Κολ.
    Ποιος τα πιστευει αυτα;

    Αυτο που φτιαχτικε,ηταν ενας Φρανκενσταιν.
    Και η Γερμανια ειναι η "μνηστη" του.
    Ο φυσικος αυτουργος ειναι η Γερμανια, ο ηθικος αυτουργος ειναι η Αμερικα.

    Πανευρωπαικο νομισμα που εξω απο την ευρωπη μετραει οσο και το εσκουδο, η το Αλβανικο νομισμα;
    Το εχετε ξαναδει; Τι δηλαδη εφτιαξαν; Μια φουσκα,ενα μπαλονι που σαν σκασει,να μας βαψει ολους με το ιδιο χρωμα.

    Πανισχυρο το δολαριο. Και το ευρω,βοηθαει τα μεγιστα σε αυτο.
    Ενα τοκολγυφικο εργαλειο.Ενα μεσω χειραγωγησης και υπερχρεωσης. Και τελικα-σαν στοχος-υποδουλωσης. Αυτο ειναι το ευρω.
    Και η χρονικη του διαρκεια,ηταν μεχρη "σημερα".
    Παρα περα δεν παει. Η θα επιτευχθει ο σκοπος, η θα παρασειρει και κοσμακι που δεν πρεπει.
    Αυτη ειναι η τρομαρα και το μελημα των αριτεκτονων.
    Η Βαση,το μητρικο σκαφος,ειναι η Αμερικη. Πως να αυτοκαταστραφουν δηλαδη; Μαλακες ειναι;

    Παμε στο μη-νομισμα.
    Με αυτα τα σκηνοθετημενα κολπα, σκοπος ειναι να καταδειχθει η μεγαλη η εμπλοκη,το μπερδεμα, η ασυμφορη παρουσια του νομισματος,ωστε αυτο θα καταρηγθει πλεον. Εκει παμε. Οχι μονο το ευρω,αλλα γενικα το χρημα.
    Και αυτοι που τοσο το αγαπησαν,πρεπει να το θυσιασουν (χαρτια ειναι αλλωστε) σαν την Ιφιγενεια,ωστε να φυσηξει ανεμος παγκοσμιας ελεγχου.
    Τα μεσα υπαρχουν πλεον. Ηλεκτρονικα ολα. Καρτες,τσιπ, πληρ. συστηματα. η/υ,τα παντα πλεον τιενουν να εγκατασταθουν παντου. Ακοαμ και στις λαικες αγορες.
    Τι το θες το χρημα καιμενε; Δεν ειναι καλυτερα να μη το βλεπεις,να μη σε προκαλει και να τελειωνουνμε με τα δεινα που προκαλει και να ζησουμε ολοι ησυχα και εν ειρηνη;
    Αυτο δεν ηθελες; Τι φωναζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Προς conpater: Ναι δεν διαφωνω.
    Και μακαρι το εργο να σταματει εκει που περιγραφεις.

    Και βλεπουμε αλλωστε το τελευταιο ταγκο του Ευρω,απο το οτι οι ιδιοι πλεον οι εμπνευστες του το σπρωχνουν στο λακο,δειχνοντας το κωλοδαχτυλο στον Νοτο,τον οποιον τον σφραγιζουν με τσιμεντο Λουκα και Μοντι.
    Ο μαλακας ο τακουνιας ειναι σε αναλογη μοιρα,αφου τα ομολογα που εχουν οι τραπεζες του ειναι μερικα καραβιες.Εχει τα περισσοτερα. Κεφαλοκλειδωμα,απο τον σακατη. Τι θα γινουν ολα αυτα;

    Αν δεις δηλωσεις των αρχιερεων του αισχους,ευκολα διαπιστωνεις οτι υποβαθμιζουν το ιδιο το νομισμα με το οποιο μεχρι χθες τοκοεγλυφαν και σμαραλιαζαν χωρες.
    Δεχονται οτι η κριση τους επιασε,δεχονται οτι ειναι πιθανη η καταρευση,"εξομολογουνται" τους "φοβους" τους, "ομολογουν την αποτυχια, κλπ.

    Και εδω,μιλαμε για τραγωδια. Μιλω για την υποτελια και το γενικο σουρσιμο του εδω συστηματος.
    Κομματα,καναλια,μεσα,"αναλυτες",σωβακοκρατες,τσιμπουκολαγνοι,απαντες με ενα στομα λενε: "προς θεου το ευρω...να μη χασουμε την επαφη.Τα παντα να μεινουμε στην Ευρωζωνη!
    Μιλαμε για το απολυτο ξεγυμνωμα.

    Κοιτα να δεις που το ευρω θα εχει εξαφανηστει,θα το εχουν κηδεψει,οι χωρες θα εχουν γυρισει στα νομισματα τους και θα γλυφουν τις πληγες τους και εδω θα συνεχιζει να παιζει η ιδια πλακα: "προσοχη μη βγουμε απο το ευρω. Να μεινουμε στον πυρηνα. Μη διαλυθει η Ευρωζωνη. Αυτο θα εχει ολεθρια αποτελεσματα..."

    Δεν μπορει. Καποια στιγμη θα το μαθουν.
    Τι διαολο.Δεν μπορει 24 ωρες,7 μερες την βδομαδα να κοιτουν ο ενας την κωλοτρυπιδα του αλλου. Θα βαρεθουν. Μια εφημεριδα θα την ανοιξουν. Τι στο καλο.

    Βρε λες να απαιτησουν,μετα απο τον ιδρυματισμο του ευρω,να προσαρτηθουμε με το ζορι,στην Βεσφαλια,στην Βαυαρια; Η εστω στη Βουλονη απεναντι στον τακουνια.
    Να ζητησουν να γινουμε προαστιο του Παρισιου; Να σερβιρουν αψεντι και πανσετες σε κωλομπαρα της Μονμαρτης;
    Ικανους τους εχω.

    "σας παρακαλω. Προσαρτηστε με. Δεν ξερω κατα που να γυρω. Θελω εναν νταβατζη. Δεν μπορω την μοναξια. Και πολυ περισσοτερο την αξιοπρεπεια"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΑΕΚ κέρδισε χαλαρά και ωραία.
    Αυτό έγινε για δύο λόγους κατά την γνώμη μου.
    Ο ένας λόγος είναι ο προπονητής,για τον οποίο εγώ έχω γράψει ότι δεν κάνει για την ΑΕΚ, και ο δεύτερος λόγος είναι ότι λείπανε από την ομάδα όλοι οι μισθοφόροι τύπου Μπλάνκο, Σκόκο, Τσιμπούρ, Νασούτι, Σάχα και άλλοι πολλοί.
    Που ναι μεν σαν ποδοσφαιρική αξία είναι μια κλάση καλύτεροι από τους υπάρχοντες, δεν ήταν όμως ποτέ,παρά ελάχιστες περιπτώσεις, ΟΜΑΔΑ.
    Ήταν όλοι παρτάκηδες και σε πολλές περιπτώσεις εκβιαστές.Θυμάστε τότε με τις υπογραφές για την αδειοδότηση,χωρίς να υποστηρίζω ότι δεν πρέπει να πάρουν τα λεφτά τους.
    Και να λοιπόν που οι απλήρωτοι και χαμηλής ποδοσφαιρικά ποιότητας παίχτες μας,οι παππούδες των 153 ετών έρχονται και παίζουν σαν ομάδα και τα δίνουν όλα για την φανέλα. Κάτι που οι δήθεν βεντέτες με τα τατουάζ δεν κατάφεραν ποτέ!
    Και σαν σύνολο βαθμών για να το δούμε και από στατιστικής άποψης,έχουν μαζέψει περισσότερους βαθμούς στις δέκα πρώτες αγωνιστικές από αντίστοιχες πρώτες με τους υδραυλικούς και τους 173, και τους καμηλιέρηδες.
    Bye bye..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Νοεμβρίου, 2011 12:39

    Εγώ τους χάρηκα χθες και μπράβο τους.
    Μπελέκ 2 γκολ (!!!, καλύτερα από δεξιά), φούλης αμυντικό χαφ, μανωλάς να μην κάνει χοντρομαλακίες, κάρλος που έχει πια ρόλο και...κλωναρίδης να κάνει και σωστό πλασέ με το αριστερό για γκολ!
    Πάνω απ' όλα μου άρεσε το τακτικό (αμυντικό) στήσιμο και παρατήρησα τις πάρα πολύ δυνατές (όχι αντιαθλητικές) προβολές.
    Πάντα πρώτοι στη μπάλα οι δικοί μας.
    Και οι αγρινιώτες δεν παίζαν κοτίσια...
    Μπράβο πάτερ, μπράβο και στους παίκτες που παίζουν απλήρωτοι.
    Θα ήμαστε άδικοι αν περιμέναμε...ΑΕΚ 90's με πολές φάσεις. Αυτό που έπρεπε και μπορούσε να γίνει, έγινε.
    ΜΑΛΑΚΑ ΑΔΑΜΙΔΙ ΑΗ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑ ΤΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Όλη η ομάδα ο Γεωργέας και ο Καρλος στο κέντρο. Εκει ξεκίναγαν και εκει τελείωναν όλα. Επίσης σταθερη αξία στη μαλακία ο ανηψιός. Ερώτηση: ο Κλωναρίδης είναι αμυντικό χαφ? Γιατι μια χαρά εξτρεμ μου φάνηκε. Πάντως σε ένα ελληνικό πρωτάθλημα οπου το επίπεδο έχει πιάσει πάτω, δεν χρειάζονται και πολλά για να πρωταγωνιστείς. Εργατικότητα, ομαδικότητα, τρείς ποιοτικούς παίκτες και φερέγγυα διοίκηση φτάνουν να ανταγωνιστείς ακόμα και τους παοσφπ. Νομίζω οτι με Κωστένογλου και με την απομάκρυνση του Αργεντίνικου μπλοκ (βλ. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ) αποκτήσαμε τα δυο πρώτα. Μας μένει ένας παίκτης στην άμυνα για να έχουμε το τρίτο (μαζί με Βαργκας - Λεονάρντο) και αυτό που μας λείπει είναι η διοίκηση.
    Προς conpater - Χρηστο : Το ζητημα είναι τι θα κάνουν οι υπόλοιποι, που θα έχουν και τη στήριξη της Αμερικής, μόλις η Γερμανία μαζί με τους γείτονες της το γυρίσει σε μάρκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Εγώ πάντως επιμένω.
    Από την ομάδα πρέπει να φύγουν πέντε παίχτες, είχε πει ο συγχωρεμένος πρίγκηπας και είχε δίκιο.
    @ΧΡΗΣΤΌ
    Άλλο πράγμα διαλύεται το ευρώ και γυρνάει ο καθένας στο εθνικό του νόμισμα και άλλο πράγμα μένει το ευρώ και φεύγουμε μόνο εμείς.
    Μην βιάζεσαι να πανηγυρίσεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Νοεμβρίου, 2011 13:03

    Συμφωνώ με τον χαράλαμπο και τον πατίκα σε όλα.
    Να προσθέσω ότι χθες είδαμε 4 μόνο φάσεις από ΑΕΚ (με τα 2 γκολ μέσα) αλλά το 1ο γκολ ήταν ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΑ ΠΑΛΙΑ.
    Θυμήστε μου, παρακαλώ, πότε είδαμε τέτοια όμορφη ομαδική προσπάθεια σε γκολ τελευταία φορά.
    Για μία τέτοια φάση ΚΑΙ ΜΟΝΟ μπορείς να πας γήπεδο για 90'.
    Ας βλέπουμε περισσότερες τέτοιες οργανωμένες προσπάθειες στο παιχνίδι και τα υπολοιπα θα'ρθουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. sas gamaei o paraitimenos koupatos proedras

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Καλημερα,

    Μηπως να θυμησω οτι παιζαμε με τον.... Παναιτωλικο?

    Γιατι αμα διαβασω τα σχολια, νομιζω οτι πρεπει να καναμε διπλο στη Τσελσι αντε στη Γιουβεντους..

    Να θυμησω οτι εχουμε 3 ματς παραπανω?

    Η μηπως οτι παιζουμε με τον Φουλη στο κεντρο?
    Γιατι αρχιζω να βλπεω οτι πιστωνεται μαγκια στον πατερ που εβαλε εν ετη 2011 τον φουλη στα 35 του να παιξει κεντρο, και ηταν λεει ομαδα και μαγκια κλπ.

    Μα φυσικα ηταν μαγκια, τον ...Παναιτωλίκο ειχες απεναντι.

    Τα γκολ του Λομπυ σε χαλαγαν Μπαμπη? Τα ματς που επαιρνε μονος του ο Τζιμπουρης μηπως?? Οπως περσυ το βαζελο που φερος σου φορεσε (ορθοδοξα παντα) 3??

    Λοπμυ και κλικες φιλε γινωνται οταν δεν υπαρχει αφεντικο.
    Η μαλλον οταν το αφεντικο ειναι μια κουραδα με μουσι που κλανει απο το στομα καθε μερα και διαφορετικα.

    Ειδες καμμια μαγκια του γκαμηλιερη στο γαυρο? Κανα κουτουλιδι, καμμια περιεργη δηλωση, κανα τσαμπουκα σε κανα προπονητη?

    Οταν φιλε μου δεν πληρωνεις και δεν μαζευεις τα λουρια αυτα παθαινεις.
    Και δεν σου φταει κανενας Μπλανκο-Σκοκο κλπ που ηρθαν απο την αλλη ακρη της γης για να πληρωθουν και οχι να κανουν τουρισμο.

    Οταν ο μπελεκ και ο σμαρι-παπαρι φτασουν ΕΣΤΩ ΜΙΑ ΣΑΙΖΟΝ ΤΑ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΙΣΜΑ ΤΟΤΕ ΞΑΝΑΜΙΛΑΜΕ.

    Ξερετε που ειναι πρωτη η ΑΕΚ με διαφορα??

    Στα λαθη: 536!!! και στις κιτρινες: 46!!!
    Ναι ξερω μας κυνηγαει το συστημα..
    Που αλλου ειμαστε πρωτοι?
    ΜΑ ΦΥΣΙΚΑ στην αμυνα που καθε 6,1 προσπαθειες ρουφαμε ενα γκολακι.

    Και αυτα παντα στο Ελλαντα, γιατι παραεξω τα στατιστικα εκτοξευωνται σε διαστημικα νουμερα με τις τριαρες να ειναι στανταρακι.
    Παντα ομως σεμνα και ταπεινα με τον πατερ στο παγκο.

    ΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜΜ..

    Ρε δε γαμ... λεω εγω που εχουμε κατεβασει το πηχη σε επιπεδα πατερ και κοντοε με μπελεκ?

    Και τι να κανουμε ρε dimi αυτους εχουμε, για πες μας εσυ τι θα εκανες?

    Μα τιποτα απολυτως, αλλα οχι και να μου αρεσει ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΟΥΡΓΕΛΟ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ Ο ΜΠΕΛΕΚ.

    Γιατι εγω για μια φαση δε καθομαι να δω ματς, ας παιζει και ο σαμπουαν με το μεσι τακουνακια.

    ΥΓ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ ΝΑ ΣΑΙ ΚΑΛΑ ΑΛΛΑ, ΕΠΛΙΖΩ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΛΛΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΚΑΙΡΟ.

    Μετα τη αποχωρηση της παικτουρας του Σμαρι-χασμουριεμαι πιο γρηγορα απο οτι κανω κοντρολ- ανεβασαμε μαι ταχυτητα. Βαλαμε δευτερα σε καποια σημεια.

    Γιατι με το σμαρι-παπαρι-ειντουρ-θορ ξυσ-τα-αχριδια-μας ειμασταν μεταξυ νεκρας και οπισθεν..

    Τωρα και με το ΤΣΙΠΡΑ εξω μπορει να βαλουμε και καμμια τριτη.

    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΥMΠΕΡΟΠΟΥΛΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ DIMI: ΑΔΕΡΦΕ, ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΠΑΝΑΙΤΩΛΙΚΟ ΠΑΙΖΑΜΕ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΟΤΑΝ ΕΙΧΑΜΕ ΟΜΑΔΑΡΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΕΦΤΑ.
    ΕΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΣΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΔΙΑΣΤΑΣΗ ΒΛΕΠΩ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΙ ΑΡΑ +9 ΑΠΟ ΠΕΡΣΙ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑΝ ΝΘΡΩΠΟ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ ΠΟΥ ΣΥΜΜΑΖΕΨΕ ΤΗΝ ΤΡΕΛΑ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ. ΚΑΙ ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΗΤΑΝ ΤΥΧΕΡΟΣ ΧΘΕΣ ΑΦΟΥ ΤΟΥ ΒΓΗΚΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΑΛΧΗΜΕΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ενταξει,δεν νομιζω να "πανιγυριζει" κανεις DIMI.
    Mια αξιολογηση της υπαρχουσας μετριοτητας κανουμε.
    Και ας μην ειμαστε αυστηροι ουτε με απληρωτους,ουτε με μετριους.
    Με αυτον που μπορει αλλα δεν θελει,πρεπει να ειμαστε αυστηροι. Με αυτον που δινει οτι εχει, τιμια,τι να του πεις;
    Ασφλαλως και δεν ειναι αυτη η ΑΕΚ που ξεραμε η που εχουμε κατα νου. Αλλα οι ευθυνες βρισκονται εκτος γηπεδου. Το ξερεις και εσυ πολυ καλα.

    Μπορει να μειωθηκε ποιοτικα το ροστερ, η να λιγοστεψαν οι ευκαιριες και τα γκολ με την απομακρυνση (sic) της Αργεντινικης μαφιας,αλλα τουλαχιστον βλεπουμε πιο καθαρα τι εχουμε και ειναι περισσοτερο υγειες το τμημα.
    Οταν τα λεφτα λιγοστευουν,καλο ειναι να πονταρει κανεις στο φιλοτιμο και την εθνικη ταυτοτητα.

    Ολοι ξερουμε τι βλεπουμε. Δεν νομιζω να ξεσαλωνει κανεις με νικες επι Λειβαδιας η Αγρινιου.
    Οι "ψωρες" που πουλανε ΑΕΚιλικι σε 2-3 χιλιαδες τυφλους,το κανουν.
    Ενταξει,ποιος τις γαμει.

    Αλλα η συγκομηδη βαθμων και το αγωνιστικο συμμαζεμα,ειναι απαραιτητα μεχρι τουλαχιστον να δουμε τι θα απογινει διοικητικα.
    Ας δωσουμε λιγο κουραγιο. Τιποτα αλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Καλα steven ο αποτυ-χιμενεθ ειναι αααααλλο ανεκδοτο.
    Αυτα που εκανε, πιτσιρικα να βαλεις δεν τα κανει.

    Τι να θυμηθουμε, το θαψιμο παικτων, τον αγνωστο Βαργκας, το διωξιμο (με εντολη του κουπατου) λεοναρντο, τη συναινεση του και τα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ στη περιπτωση του γκαμηλα, τα -23, τις εξαρες και τις τεσσαρες, η μημως την αναδειξη των.... χαχαχαχα ακαδημιων?

    Εμεις στη Σεβιλλη και εμεις στη Σεβιλλη.

    Σιγα ρε ντολμα λες και εισουνα στη Μπαρτσελονα.
    Σιγα τη κουραδα που μολις σταματησε η ντοπα (και εφυγε και ενας) κλαταρανε ολοι λες και πεσανε σε ναρκοπεδιο..

    Ο πατερ απλα δεν κανει παλαβωμαρες και παει στα πιο σιγουρα τα πραγματα.

    Θελει καιρο να διορθωσεις και μαλιστα με αυτο το ροστερ πραγματα αλλα μεχρι εκει.

    Οχι και να μας αρεσει κιολας ο Φουλης στο κεντρο με το κλωναριδη.

    Κολοφαρδος ειναι γιατι ενα σοβαρο κεντρο απεναντι θα σου ειχε σφυριξει το κρινο (για να παμε σε παλιοτερη αναρτηση) πλειστακις.. (αστο ανωνυμε δεν ειναι για σενα αυτες οι λεξεις)

    Οπως κολοφαρδος ηταν με το γαυρο που του κατσανε ολα.

    Γιατι αμα κανεις παλαβωμαρες-ελειψη παικτων και ποιοτητας- και σου βγαινουν τα ματσακια δεν νομιζω να λεγεσαι προπονητης.

    Μπαρμπουτι παιζει ο τυπος και ως γνωστον αμα σε τρεχει το κοκαλλο λιγο εισαι στα λεφτα σου αντε και λιγο πανω.

    Μολις σε παρει απο κατω ομως χανεις το ονομα σου.

    Και δεν σε σωζει καμμια παναγια οσες λιτανιες και να ριξεις..

    Αυτο δεν σημαινει οτι θα μου αρεσει κιολας..

    Οχι επειδη απο τα αποσκατα πηγαμε στα σκατα να χαιρωμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. DIMI
    Ο Μπλάνκο,δώσε μου πάσα Ριβάλντο, που τα έβαλε τα γκολ; Με την Τσέλσι:
    Τα γκολ που βάζανε δεν με χαλούσαν καθόλου.
    Γι αυτό πληρωνόντουσαν άλλωστε, έστω και καθυστερημένα.

    Με χαλούσε που παίζανε στοίχημα την ομάδα που στην οποία αγωνίζονταν. Εσένα σε έφτιαχνε δηλαδή; Ή μήπως σε έφτιαχναν τα κλοτσίδια στους κουβάδες και τα μπουκάλια όταν γίνονταν αλλαγή.
    Κλίκα μεγάλη ήταν και το ότι δεν υπήρχε αφεντικό είναι δικαιολογία για τους σκύλους όχι για επαγγελματίες ποδοσφαιριστές.
    Εκτός αν πιστεύεις ότι υπάρχει τώρα αφεντικό και λειτουργούν οι πεινασμένοι σαν ομάδα λόγο αυτού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Και αυτά που λέω τα λέω για την σημερινή ομάδα και με την οικονομική κατάσταση στην οποία βρίσκεται.
    Τηρουμένων των αναλογιών δηλαδή. Ε, δεν έχω βγάλει και την σημαία με τον δικέφαλο στο μπαλκόνι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Χαραλαμπο: Δεν πανιγυριζω. Που το ειδες;
    Οι μονοι που πανιγυριζουν ειναι οι εδω μαλακες και πληρωμενοι, που ακομα και οταν το ευρω θα ειναι παρελθον,αυτοι θα επιζητουν την παραμονη μας σε αυτο.
    Ντε και καλα.
    Καποιος να τους αλλαξει την κασετα θα πρεπει,οταν ερθει το πληρωμα του χρονου,γιατι θα εχουν γινει επιθεωρισιακο νουμερο.

    Το να πιστευεις εσυ, η οποιος αλλος, οτι ενα γενικο νομισμα, η μια γενικη πολιτικη ειναι σωστη,εφικτη,εφαρμοσιμη και αποτελεσματικη για την πλειοψηφια (γιατι εκει αναφερομαστε σε οτι γινεται) αυτο ειναι κατι απολυτως φυσιολογικο και αποδεκτο.

    Ετσι λοιπον λεω και εγω την αποψη μου: Οι λαοι,τα εθνη, δεν σβυνουν με υπογραφες,αποφασεις συνοδων, η γιατι το ειπαν ενα ματσο γυφτοι με γραβατες.
    Αυτο ειναι ανεφικτο.
    Οι λαοι και τα εθνη σβυνουν,μονο με αποφαση του χρονου. Εκεινος επιβαλει,τι θα ζησει και τι θα πεθανει.

    Σαν την πουτανα την Αννουλα που θελει με μια υπογραφη να φερει πρωτη γλωσσα την Αγγλικη.
    Αλλος με μια υπογαφη,θελει να επιβαλει κοινη οικονομικη πολιτικη.
    Αλλος με μια υπογαφη,θελει να καταργησει συνηθειες,εθιμα,τα οποια ειναι ριζωμενα στις κοινωνιες οπως οι τραπεζιτες στα ουλα. Με βαθειες ριζες.

    Αν αποφασισουμε αυριο οι περισσοτεροι να γινουμε Βουδιστες,τοτε αυτοματα θα ειναι και η επισημη θρησκεια.
    Αν "αυριο" αποφασισουμε να μιλαμε κινεζικα,ετσι θα καθιερωθει και στις επομενες γενιες.
    Αλλα αυτο δεν επιβαλεται με μια αποφαση,μιας μειοψηφιας.Ποσο μαλλον μιας ολιγαρχιας.

    Γινεται ΠΡΩΤΑ ΚΤΗΜΑ,ΚΑΚΑΚΤΗΣΗ,γινεται αποδεκτη,και επειτα περνα σαν "εντολη".
    Η οποία "εντολη", απλα επιβεβαιωνει την κυριαρχια της καθε αλλαγης.
    ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟ,ΕΙΝΑΙ ΒΙΑΣΜΟΣ.
    Για θεματα που αφορουν "τροπο" και "ειδος" συμπεριφορας,διακυβερνησης,συνηθιων,εθιμων,
    Για αυτα,"αποφασιζουν", και ξεκαθαριζουν συν το χρονο ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΛΑΟΙ.

    Γιατι πρεπει δηλαδη εσυ να δεχθεις "εκπαιδεσυη" , η "μετεκπαιδευση" απο εναν κοκκινομουρη;
    Γιατι να μην ειναι εκεινος λαθος και εσυ σωστος;

    Και γιατι απαγορευεται η διαφορετικοτητα στην πολιτικη,στην οικονομια,στο νομισμα, η την κοινωνικη προνοια,η στην επενδυση, η στην αναπτυξη,ενω η διαφοτερτικοτητα των πουστιδων,των Ερμαφροδιτων, η των φυλετικων χροματων,τοσο πολυ διαφημιζεται και προμοταρεται;
    Μπορω να αλλαξω φυλλο και να παντρευτων τον "Μπαμπη",αλλα δεν μπορω να εχω διαφορετικη,ΔΙΚΗ ΜΟΥ πορεια σαν οικονομια, η σαν συστημα;
    Γιατι ρε παιδια; Που το ειδατε γραμενο αυτο; Στις δεκα εντολες;
    Μηπως γιατι εχει την Ericson η την Mercendes,

    Και εμεις εχουμε τον μεγαλυτερο στολο. Γιατι δεν τους πειθουμε να γινουν ολοι μουτσοι;
    Η αλλιως: Και εμεις γαμαμε καλυτερα. Γιατι δεν μας φερνουν μονιμως τις κορες τους εδω να μη πηγαινοερχονται καθε ανοιξη; Δεν θα ειναι αυτο οικονομια;

    Αι στο διαολο πια με την Ευρωπη του πουστη και του τοκογλυφου. Την οποια την εκαναν σαν τις μουρες τους.
    Η οποια, αν δεν υπηρχαν τα Ελληνικα θεμελια (τα οποια τοσο χαιρεκακα τωρα υβριζουν και προσβαλουν) ακομα στα δεντρα θα ηταν οι κερασφοροι.

    Υ.Γ Αλληθεια,ποσα δαχτυλα εχουν στα ποδια τους αυτοι;Αληθευει οτι ειναι διχηλοι; Οτι εχουν οπλες;
    Και επισης,αληθευει οτι κρυβουν τις ουρες τους μεσα στις βρακες τους που σερνωνται στα επισημα σαλονια της μπουρζουαζιας;
    Αντε γαμηθειται χαχολοι που θελετε να τρωτε και με εργαλεια,οπως τα πηρουνια.
    Χαβουζανθρωποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Xαραλαμοε μη τα ξαναλεμε.
    Μια χρονια επαιξαν μαζι Ριμπο και Ισμα.21 εβαλε τοτε αν θυμαμαι.
    Τα υπολοιπα 50+ γκολ δεν ειχε ριμπο για 3 χρονια.

    Δηλαδη οι Αργεντινοι επαιζαν στοιχημα, ενω οι αλλοι δεν..

    Και οι Αργεντινοι εχαναν τα ματς μονοι τους, ενω οι υπολοιποι 8 (ο νασουτι σπανια επαιξε βασικος) λυσαγαν για να τα παρουν..
    Οι αργεντινοι εστηναν τα ματς και τα τρωγαμε τα ντορτια.
    Ενω τωρα που εφυγαν οι αργεντινοι στρωσαμε.

    Στα 3 σταματαμε. Τεταρτο δυσκολα τρωμε ειναι αληθεια.

    Ποια ομαδα λειτουργει θα τρελαθουμε?

    Ενα ματσο πιτσιρικια ειναι με 4-5 υπερηλικες και το Τσιπρα μεσα-ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ- που ειναι η του υψους η του βαθους.

    η ομαδα που λειτουργει πριν 15 μερες αρπαξε τρια απο το ματζιο που ειχε να παιξει 17 χρονια μπαλλα και τον αναστοπουλο!!

    η ηδια ομαδα ειχε αρπαξει αλλα 3 απο τη λοκομοτιβ, παντα εν λειτουργια..

    Τη λειβαδια τον αστερα και τον Παναοτωλικο νικησαμε δηλαδη ΟΜΑΔΕΣ Β ΕΘΝΙΚΗΣ ας συνελθουμε λεω εγω..

    Ποια λειτουργια μου λες με το Φουλη αμυντικο χαφ???

    Που ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ σοβαρη ομαδα θα σε ειχε κανει γιο γιο?

    Πλακα κανουμε με το πατερ προπονητη επειδη ΛΟΓΩ ΜΑΤΑΙΟΔΟΞΙΑΣ ΤΟΥ μαθαινει και αυτος στη καμπουρα μας τσαμπα?

    Εχεις ακομη σημαια? εγω καπου την εχω βαλει στο παταρι

    Γιατι ΕΧΩ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ να λεω οτι ειμαι ΑΕΚ με τον ονουφριο στο παγκο και τον Παναγιωτηςςςς Λαγοοοοοοςςς στην ομαδα μου..

    Το γυρναω στη πλακα και στο χαβαλε..

    Ε οχι να λεω οτι ειμαι και +9 επειδη νικησα τους 3 της Β εθνικης και εκανα και σερι..

    Πιο πολυ πανυγηρισα το γκολ του Σμαρι-μας πηρε ο υπνος-ειντουρ- βρωμαει το ενα ποδι μεχρι να κουνησω το αλλο..

    Σιγα τα ωα, θα βαλω τα κλαματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χρήστο
    Δεν είναι κακό να είμαστε μέσα σε μία ενωμένη Ευρώπη με μιας μορφής χαλαρή ένωσή τύπου Σέγκερ.
    Ελεύθερη διακίνηση πολιτών και προϊόντων χωρίς δασμούς δεσμεύσεις και γραφειοκρατία.
    Και ο καθένας να έχει το νόμισμα του.
    Είναι πολύ κακό για μας να είμαστε σε μια τέτοιου είδους ένωση που όλοι οι άλλοι να έχουν σαν νόμισμα το ευρώ π.χ. και εμείς την Δραχμή.
    Αυτό λέω.
    Το να διαλυθεί το ευρώ σίγουρα δεν το θεωρώ απαραίτητα κακό. Θα είμαστε και ανταγωνιστικοί στον τομέα τουρισμού που είναι και η βαριά βιομηχανία του τόπου.
    Το να βγούμε από το ευρώ και να μείνουν όλοι οι άλλοι, αυτό που υποστηρίζεις εσύ Χρήστο, το θεωρώ βλακεία.
    Τώρα για τον DIMI και για τον καθένα που θέλει να κάνει εισαγωγές πιθανόν να είναι καταστροφικό ένα τέτοιο σενάριο διότι θα πρέπει να πληρώνει με ένα αδύναμο νόμισμα σε σχέση με το ευρώ,αλλά τι να κάνουμε, εδώ πρέπει να εξεταστεί το γενικότερο συμφέρον και όχι μεμονωμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 13 δις δολλαρια βρηκε η Ψ-ωρα σημερα.
    Καντε τα 15 ρε παιδια να ειναι στρογγυλα. Για 2 δις θα μαλωσουμε τωρα? Ετσι κ αλλιως μουσαντενια ειναι τι σκατε?

    Χαραλαμπε δεν ειναι για μενα καταστροφικο ειναι για ολους.
    Γιατι ως γνωστον στο εμπορευμα σε αντιθεση με την υπηρεσια , το κοστος μετακυλείται στο τελικο καταναλωτη και πολλες φορες με καπελο.

    Οποτε ναι αν μου καθοριζει την ισοτημια ο ξενος καθε φορα και αγοραζω στο θεο, θα πουλαω στο θεο +1 και εγω και ΟΛΟΙ.

    Και στο τελος της ημερας και εσυ μιας και θα ζεις και θα καταναλωνεις σε αυτη τη κοινωνια, οποτε αναγκαστικα θα σηκωσεις και εσυ το κοστος παροχης υπηρεσιας..

    Αλυσιδα ειναι αυτα.

    Αν ΜΟΝΟ εμεις βγουμε απο το ευρω, τη κατσαμε τη βαρκα κανονικα..

    Και τα πραγματα ειναι ζορικα γιατι η Ιταλια παει για 600 δις και η αποφαση ειναι για την εβδομαδα που ερχεται..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Έλα ρε DIMI
    Τις άλλες χρονιές έπαιζες με την μικτή Ευρώπης και είχες αυτά τα αποτελέσματα; Όλες οι ομάδες επαναλαμβάνω ήταν επιπέδου Τσέλσι; Δεν είχε π.χ Κέρκυρα το πρωτάθλημα;
    Ή θες να μας πεις ότι τα 6 απο τον γαύρο τα έφαγε ο Φούλης και ο Μπέλεκ; Ή μήπως δε έφαγε 4 ο Σκοκο και ο 173-21 του Ριβάλντο πάρε βάλε έτοιμα γκολ;
    Σου είπε και ο Χρήστος και ο Στίβεν ότι δεν πανηγυρίζουμε αλλά τηρουμένων των αναλογιών ΝΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΛΎΤΕΡΑ.
    Κι ας μην είναι το πουλέν σου στην ομάδα που έχει βάλει μέχρι τώρα δυο γκολ στο Μεξικό, το ένα οφ-σάιντ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Οχι τα 6 τα εφαγε ο σκοκο και ο μπλανκο με το σαχα που το ειχαν παιξει στοιχημα, την ωρα που οι αλλοι 8 μαρακαραν λυσασμενα με τα ματια και ματωναν να νικησουν.

    Οι δε θεσεις των σκοκο και μπλανκο ειναι και ταμαμ για να στησεις ενα τετοι ματς.
    μετακυλείται
    Γιατι αμα πιασεις τους 2 επιθετικους σου να το εχουν στημενο τοτε ολα ειναι ευκολα.

    Ο μπλανκο φταει που εκαναν παρτυ στην αμυνα οι αλλοι, εχεις δικιο..


    Οπως δικιο εχεις για το πουλεν μου. Τωρα βεβαια εσυ καπου στο μυαλο σου εχεις μονιμα τον Ριβαλντο αλλα δε πειραζει. Ειπαμε τα 50+ ηταν χωρις Ριμπο.

    Και μενα με νοιαζει τι εκανε εδω σε μενα οχι στο Μεξικο, στη Ζουαζουλανδη η στο Πακισταν..

    Οπως με νοιαζει οτι ο εταιρος κακος, τα κολλαγε η απο τη σεντρα στο Χαριλαου, η τα επιανε μονοκομματα στο κηπουρο του γαυρου που τον ειχε κανει κουμποτρυπα τοσα χρονια.
    Απο λομπες απο μονοκοματα απο κλειστες γωνιες απο απεναντι γωνιες απο παντου.

    Κατσε και κοιτα σμαρι εσυ να βαζει το κουτσαυλο 1 στα 10 τετ α τετ..

    75 ΧΩΡΙΣ ΤΡΙΠΛΑ ΛΕΜΕ ΣΕ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΡΟΝΙΑ.

    Τοσα εχει ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΚΟΝΤΕΡ.

    Τωρα ποιος του τα δωσε αν τα εβαλε με το κολο με το μπουτι με τη σπληνα ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ.

    Εμενα με νοιαζει οτι εγραψε 75.

    Ας βαλουν τα μισα ο κουτσο-Σμαρι, ο Μπελεκ και ο Τσιπρας ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ και τοτε θα ξανακανουμε κουβεντα

    Γιατι 650 για κουτσαβλο ειχαμε να δωσουμε απο τις ενδοξες εποχες του Μιγκ και του Ντελιμπασιτς.

    Αρκετα με το σωτο του χοντρουλη.. χορτασαμε.

    Ευτυχως που μας αδειασε τη γωνια και ανεβασαμε και μια ταχυτητα, θα παθαιναμε κανα αυχενικο απο το χασμουρητο με το μαλακα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Επαναλαμβανω,σε περιπτωση που δεν εγινα κατανοητος.
    Σε δικο σου νομισμα,αποφασιζει εσυ την ισοτιμια, η οποια μετραει οχι με βαση την ημερομηνια εισχωρησης στο Ευρω (1/347) αλλα με την ενεστωσα κατασταση αποχωρησης.
    Δηλαδη αυτο το "θα μας αγορασουν τζαμπα",ειναι για τα θηρια.

    Εαν αυτη ομως (η ψευδοδραχμη)σου επιβληθει,ΤΕΛΟΣ.
    Δεν λεω να την κοπανισουμε και να φυγουμε σαν κλεφτες και ξεκρεμαστοι.
    Λεω,να προλαβουμε να φυγουμε θωρακισμενοι, πρωτου οδηγηθουμε στο σεναριο που απευχεσαι. Δηλαδη σε μια αναγκαστικη δραχμη η οποια θα επιβληθει απ'εξω και θα ειναι κλειδωμενη με το ευρω η το "επομενο" νομισμα το οποιο θα εχουν οι πιστωτες-τοκογλυφοι μας.

    Με λιγα λογια,ειτε σε ευρω,ειτε σε μαρκο,ειτε σε οτι αλλο, με την συμβαση που περναει οσονουπω, απεκδυεσαι,αποποιεισαι καθε σου δικαωμα η εναντιωση η οποιοα ακομα και τωρα που μιλαμε υπαρχει και υφισταται.

    Δηλαδη "ανευ ορων και αμετακλητα παραιτεισαι απο καθε ειδους αξιωση, η ασυλια" και βεβαια το Δικαιο στο οποιο θα θπαγεται το 70% αυτων που θα χρωστας,θα υπαγεται στο Αγγλοσαξονικο δικαιο.
    Καταλαβαινεις απολυτα νομιζω τι σημαινει αυτο.
    Μιλαμε για μια χωρα που δεν εχει καν Συνταγμα.

    Και βεβαια σκοπος αυτου,δεν ειναι να διασφαλισουν τα λεφτα τους-αυτα ουτως η αλλως δινονται κανονικα απο το 1830- αλλωστε τα χαρτονομισματα δεν εχουν καμια αξια.
    Σκοπος ειναι ο ολο και μεγαλυτερος ανακαλυπτομενος ορυκτος πλουτος.
    Τι θελουν; Τον ηλιο για το προγραμμα "Ηλιος"; Η τα διοδια που τα εχουν ηδη και αυτα;

    Οχι. Ορυκτος πλουτος λεγετε, και οτι σημαινει αυτο.
    "...παραιτειται καθε περιουσιακου στοιχειου που εχει Η ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΤΗΣΕΙ..." λεει η αγια πρωτη συμβαση η οποια ΔΕΝ εχει περασει ακομα. Και θα την περασουν μαζι με την δευτερη πανιγυρικα οπου να'ναι. Και αρα σε δανειζουν ανυπογραφα;
    Ειναι μαλακες; Οχι. Ειναι βεβαιοι για την καταληξη.

    Εαν ολο αυτο το μαρτυριο που περναμε, ειναι μια μικρη δυσαρεστη παρενθεση και στο μελλον μας επιφυλλασουν μια ευχαριστη εκπληξη για την ευτυχη καταληξη και την ευζωια που ετοιμαζουν στον λαο, οι δικοι μας φωστηρες,παω πασο και δεν λεω κουβεντα.

    Αλλα εσυ-με την εως τωρα συμπεριφορα ενθεν και ενθεν,- τι ακριβως διαπιστωνεις;
    Οτι ο "γιατρος" Στρος Καν εχει δικιο και δεν βλεπουμε την γιατρια που ερχεται;
    Αμφιβαλω,πολυ αμφιβαλω Μμπαμπη μου.

    Δεν λεω τι πρεπει να κανουν. Λεω τι δεν πρεπει να κανουν οι ηδη σκημενοι υποταγμενοι δουλοι.
    Δεν μιλαω για τυφλες ανταρσιες,ουτε για σφυροδρεπανα.
    Να παψουν να δινουν τοσο πολυ κωλο και με την πρωτη ευκαιρια,οχι μονο διχως καποια αντισταση,αλλα με μια απιστευτη εθελοδουλεια.

    Βαλε τα στοιχεια σου,διεκδικησε κατι,απαιτησε κατι, παρε κατι,αντισταθμησε κατι,ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΡΕ ΜΟΥΛΕ.
    Σε τρωνε ζωντανο και σε βριζουν,σε προσβαλουν,σε σκυλευουν και κοιτας το ταβανι παλιοπουστα ραγια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Χρηστο δεν γινεται να ορισεις ισοτιμια εσυ, τι λες τωρα?
    Τι ειμαστε και απο που και ως που θα ορισουμε ισοτιμια?
    Αυτα μονο ο Κασκαντεριδης στη ΑΕΚ τα εχει σκεφτει με την μετοχη στα 6,4 για τους αλλους, μιας και για την αφεντια του την αγορασε 0,08...

    Αμα ηταν ετσι θα οριζαμε οτι μας συνεφερε και ο μηνας εχεις 9..

    Ουτε χρεη θα ειχαμε ουτε τιποτα..

    Αυτα φιλε ειναι φανταστικα σεναρια.
    Ομορφα μεν φανταστικα δε

    Γιατι αναλογα θα οριζε ο καθενας οτι γουσταρε και θα γινωταν του κουτρουλη ο γαμος..


    Για τα υπολοιπα ειναι αλλη κουβεντα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Σωστα, τι ειμαστε;

    Λεω οτι η ισοτιμια δεν λαμβανεται υποψην με βαση την ημερα εισχωρησης,αλλα με την ημερα αποχωρησης.
    Μπορει καλιστα να παει απο 1/340 δρχ στο στο 1/3, 1/4 του ευρω. Τι θα γινει; θα μας κανουν ντα;
    Και μη φοβου τις υποτιμησεις. Οχι γιατι δεν θα συμβουν,αλλα γιατι ηδη συμβαινουν παμπολλες και τωρα με το ευρω.
    Ποια ηταν η αγοραστικη δυναμη το 2001, ποια το 2005 και ποια τωρα; Βλεπεις καποια αυξηση αυτης και δεν την βλεπω εγω;
    Και το κυριοτερο ποια θα ειναι σε ενα-δυο χρονακια;

    Ηδη μπαινοντας στον μαγικο κοσμο του ευρω,απο την επομενη κιολας μερα, τα κοστη ζωης ανεβηκαν 3 φορες.
    Η οχι; Ειναι σαν να "επαθες" τριπλη υποτιμηση.

    Και εκτοτε υπαρχουν συνεχεις υποτιμησεις της "δραχμης που δεν βλεπουμε", που μεν δεν ειναι στην τσεπη μας,αλλα ειναι παρουσα σαν μετρο.
    Πως; Μα υπερτιμοντας το ευρω. Και με τι τροπο; Με δανεικα.

    Θα πληρωνες ποτε σημερα 1500 δρχ εναν καφε; Ενα πιατο φαι αλλα τοσα; Βενζινη ημερας ενα πεντοχιλιαρο; ενα ποτο αλλα τοσα; Παμε καλα;
    Ποσο θα επρεπε να ειναι το ημερομισθιο; 30 χιλιαρικα;
    Αφου 4-5 το αφησαμε.
    Πως διαολο μας πιασανε μαλακες;
    Τι σου περισευε τοτε και τι τωρα;
    Μαλακιες κουβεντιαζουμε;

    Σιγα τα ωα. Δεν θα εχει ipad η tablet; Στα αρχιδια μας. Να κοψουν την τιμη στο 1/3 να τα αγορασουμε.
    Αμα γουσταρουν.

    Το καραβι εφτασε στο λιμανι.
    Αν ειναι ετσι,τοτε τι διαολο φοβαται κανεις;
    Προτιμα κανεις την Ευρωπαικη υποτιμηση, παρα την Ελληνικη;
    Γιατι; Μυριζει γιασεμι;

    Αυτο που λεω ειναι μονο οτι ειτε με εσωτερκη υποτιμηση (μειωσεις μισθων) που ηδη συμβαινει και θα συνεχισει να συμβαινει,ειτε με υποτιμηση εθνικου νομισματος,το αποτελεσμα θα ειναι πρακτικα το ιδιο οσο αφορα στην αγοραστικη δυναμη.

    Με την διαφορα οτι εχοντας ενα εργαλειο οικονομικης και δημοσιονομικης, ελεγχεις-οσο αυτο ειναι δυνατον,συναρτωμενο και απο πολλους παραγοντες) μπορεις καποιο στιγμη (με απαραιτητη προυποθεση την γεωργικη,βιομηχανικη αναταξη και βεβαια τον ελεγχο των κεφαλαιων,πραγμα που σημερα με το ευρω τον εχεις απωλεσει πληρως) υπαρχει μια πιθανοτητα να ελπιζεις προς κατι καλυτερο.

    Με μια παραλληλη και δοτη δραχμη, κλειδωμενη πανω στο ευρω ( η όποιο αλλο-αλλα νομισματα προκυψουν) θα εισαι εσσαει στριμωγμενος και ανημπορος.
    Και θα κανουμε τι; Θα παρακαλαμε, η θα μυριζουμε τα νυχια μας για το πως θα ξυπνησει η πως θα κοιμηθει ο καθε Τρισε και καθε Μπαροζο;

    Οσο για τον φοβο οτι "θα μας αγορασουν τζαμπα" επαναλαμβανω οτι ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΟΜΟΡΦΑ ΚΑΙ ΩΡΑΙΑ;
    Οποτε τι φοβαται κανεις; Την πιθανοτητα να του τα παρουν αλλιως εκτος απο τον Ευρωπαικο τροπο;

    Τελος παντων. Αυτο που ελπιζω,ειναι να πανε στο διαολο και ακομα παραπερα,πρωτου παμε εμεις και πολλοι αλλοι φουκαραδες.
    Σε αυτο δεν νομιζω να διαφωνει κανεις.
    Εκτος αν εχουμε και οπαδους του διαβολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ολοι φοβουνται- και δικαιολογημενα- οτι "θα μας τα παρουν τζαμπα".
    Οτι "θα πτωχευσουμε".
    Οτι "καταστρεφομαστε".
    Συμφωνω σε ολα. Ειναι υπαρκτοι οι φοβοι.
    Λεπτομερια: ΜΕ ΕΥΡΩ ΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΜΕ. ΜΕ ΕΥΡΩ ΚΙΝΔΥΝΕΥΟΥΜΕ. ΜΕ ΕΥΡΩ ΠΤΩΧΕΥΟΥΜΕ. ΜΕ ΕΥΡΩ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ.

    Γιατι λετε να συμβαινει τωρα; Ηταν γραφτο; Ηταν στην Αποκαλυψη γραμμενο;
    Η γιατι βαλαμε-μας εβαλαν- ενα νομισμα-βομβα στην τσεπη και στα ταμεια;

    Κανεις δεν θελει να πτωχευσει,αλλα και κανεις δεν θελει να απεγκλωβιστει απο τον ΚΥΡΙΟ ΛΟΓΟ που εφτασε ως εδω.
    Μιλαμε για παρακρουση.

    Ολοι δεχονται την κηδεμονια. Ολοι βλεπουν την επικυριαρχια. Κανεις δεν βλεπει πλεον "Ενωμενη Ευρωπη" η "Εταιρους". Ολοι δεχονται οτι "μας γαμανε".
    ΑΛΛΑ προς θεου μη φυγουμε θα καταστραφουμε και θα πτωχευσουμε.
    Μιλαμε για το σπηλαιο του Πλατωνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΣΩΣΤΟΣ Ο ΧΡΗΣΤΟΣ.
    ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΟ ΕΚΡΗΚΤΙΚΟ ΜΙΓΜΑ ΑΓΝΟΙΑΣ
    ΚΑΙ ΦΟΒΟΥ.
    Η ΣΥΝΤΡΙΠΤΙΚΗ ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΡΕΜΕΙ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΕΙ
    ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙ ΠΩΣ ΕΧΕΙ.
    ΑΣ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ,ΑΛΛΑ ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ,
    ΜΗ ΜΑΣ ΠΑΡΟΥΝ ΤΙΣ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΙΣ ΜΑΣ.
    ΚΑΙ ΤΙ ΘΑ ΑΠΟΓΙΝΟΥΜΕ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΕΣ;

    ΟΣΟ ΠΙΟ ΒΟΛΕΜΕΝΟΣ ΕΙΝΑΙ-ΝΙΩΘΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ,
    ΤΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΦΟΒΑΤΑΙ.
    ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΕΙ ΓΙΑ ΑΣΧΗΜΑ ΣΕΝΑΡΙΑ,
    ΓΙΑ ΠΙΘΑΝΗ ΑΠΩΛΕΙΑ ΤΩΝ-ΔΙΚΑΙΩΣ 'Η ΑΔΙΚΩΣ-
    ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ ΤΟΥ.
    ΠΑΘΑΙΝΕΙ ΠΑΤΑΤΡΑΚ ΜΟΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.
    ΤΡΟΜΑΖΕΙ ΤΟ ΑΓΝΩΣΤΟ(ΠΟΥ ΟΠΟΥ ΝΑ'ΝΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΓΝΩΣΤΟ).
    ΑΝΑΒΕΙ ΣΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ Η ΦΩΤΕΙΝΗ ΕΝΔΕΙΞΗ "TILT".

    ΑπάντησηΔιαγραφή