Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΤΑ ΕΙΣΟΔΙΑ

          Μεγάλη μέρα η σημερινή. Εορτάζεται δεόντως και ευλαβικώς συμπαντικώς κι ορθοτάτως. Εισήλθε, λένε αι γραφαί, η κόρη του Ιωακείμ και της Άννας εις τον ναόν. Γαμούσε ο Ιωακείμ αλλά η Άννα δεν μπορούσε να συλλάβει το τέκνον. Οπότε εγένετο η προσευχή. Ξέρετε ποιά. Αυτή που σώζει τους πάντες καθημερινά. Ίσα που τα spreads παίρνουν άλλη τροπή. Ίσα που η Μέρκελ βρίσκει γκόμενο . Αλλά να μην χαμηλώσουμε την καταισχύνη ( την απόλυτη ντροπή δηλαδή ).
          Παρά λοιπόν την αισχύνη, η Άννα απέκτησε παιδί ( πλέον ο Ιωακείμ δεν αναφέρεται καθότι μάλλον δεν είχε γνωριμία με τον Άγγελο ). Φυσικά καμία αισχύνη δεν αισθάνθηκε αλλά και δεν αισθάνεται το περήφανο έθνος- φυλή - ράτσα του Ισραήλ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΝΤΡΕΠΕΤΑΙ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΕΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΟΠΑΔΙΚΟΠΟΙΕΙΤΑΙ ΜΕ ΑΥΤΑ, σαν τον Έλληνα που έχει τον Εβραίο στο πυροβόλο αλλά αυτήν την θρησκεία πιστεύει, τι με νοιάζει εμένα;  Δεν με νοιάζει. Ιστορικό είναι το κείμενο αυτό για να ενθυμούνται οι παλιοί ( πόσοι να ζουν; ) αλλά και να μαθαίνουν οι νέοι.
           Τι; ΜΟΝΟ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΤΙΣ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ. Κι άρα σε αυτήν την ρότα πάω κι εγώ. ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΑΝΑΠΟΔΑ ΤΟ ΚΟΙΝΟ; ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ ΑΝΑΠΟΔΑ; ΝΑ ΑΠΑΣΧΟΛΗΣΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΛΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑ ΤΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ;  " ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΘΑ ΛΥΝΟΝΤΑΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΜΕ ΑΠΛΕΣ ΠΑΡΑΓΩΓΟΥΣ ΚΙ ΑΠΛΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΣΕ ΓΑΜΟΥΣΑΜΕ ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΑΓΡΙΟΥΣ; " Α, για καθείστε καλά. Υπάρχουν κι οι δείκτες της ανεργίας. ΚΙ ΑΝ ΣΑΣ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΡΗΓΟΡΟΤΕΡΑ ΣΟΦΟΥΣ, πώς θα δουλέψει η μαύρη παραοικονομία των ιδιαίτερων μαθημάτων σαν αποτέλεσμα πολιτικής να μην έχουμε δημόσια σχολεία; ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ.
           Τέλος πάντων, εγεννήθη η Μαρία που εμέλλετο να τεκνοποιήσει Παρθένος. Ή να ξανακολλήσει ο υμένας, πράγμα που εβεβαιώθη από χιλιάδες γυναικολόγους της τότε εποχής ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ - ΘΑΥΜΑ ΑΠΟ ΑΜΕΤΡΗΤΟΥΣ ΠΙΣΤΟΥΣ.  Αυτό είναι εξτρέμ. Τέτοια ντρίπλα ούτε ο Μαύρος την διέθετε, ούτε καν ο Ντιέγκο μας. ΤΗΝ ΕΙΧΕ Ο ΚΡΙΝΟΣ. Και με τέτοια δύναμη ούτε ένας μαλάκας από εμάς δεν ονοματίζει τοιουτοτρόπως τον γιο του. Βέβαια κι εγώ συνέχεια στην σύζυγο φέρνω τοιαύτα άνθη και λέλουδα - καθότι βαριέμαι να γαμήσω - αλλά εκείνη παρά την ισχυρότατην οσμή της ( όλες οι γυναίκες διαθέτουν τέτοια ) δεν τεκνοποιεί. Το βρίσκω λογικό κι αυτό, καθότι θαύματα ήταν συνηθισμένα σε παλαιότερες εποχές. Πλέον η τεχνολογία τα έχει ακυρώσει.
                Η Μαρία λοιπόν, σε ηλικία 3 ετών ( σε εκπλήρωση των προσευχών των γονιών της προς τον θεό ) παρεδοθη στον αρχιερέα Ζαχαρία. Πού λειτουργούσε αυτός  σεπτά και σύμφωνα με τα πρότυπα του μετέπειτα καθεστώτος,  ενώ  είχε γίνει αρχιερέας από το προηγούμενο,   ΚΙ ΗΞΕΡΕ ΟΤΙ Η ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΠΑΝΑΓΙΑ ( αλήθεια τόσες επιλογές για να βγουν αργότερα; )  ΘΑ ΓΕΝΝΟΥΣΕ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟ,  είναι μπούρδες πιστών κι ασήμαντες λεπτομέρειες. ΚΥΟΦΩΡΕΙΤΟ Ο ΧΡΙΣΤΙΑΝΙΣΜΟΣ 12 ΧΡΟΝΙΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΓΕΝΝΗΣΗ ΤΟΥ ΒΡΕΦΟΥΣ. ΟΥΤΕ Η CIA ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΕΚΕΙΝΟΙ ΞΕΡΑΝΕ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΟΧΙ Ο ΙΩΑΚΕΙΜ ΚΑΙ Η ΑΝΝΑ, ΑΛΛΑ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ ΜΟΝΟ. ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟ ΙΟΥΔΑΪΣΜΟ ΑΛΛΑ Ο ΑΡΧΙΕΡΕΑΣ, ΠΟΥ ΜΙΛΟΥΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΘΕΟ, ΚΙ ΕΙΧΕ ΑΝΟΙΞΕΙ ΕΚΕΙΝΗ ΤΗΝ ΚΕΡΚΟΠΟΡΤΑ, ΠΗΡΕ ΤΗΝ ΜΑΡΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΒΑΛΕ ΣΤΑ ΑΓΙΑ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ. ΣΤΑ ΑΒΑΤΑ ΠΟΥ ΤΑ ΔΙΕΒΗ ΜΟΝΟ Ο ΚΡΙΝΟΣ.
           Ζαχάρωνε το παιδί ο Ζαχαρίας ( εξ ού και η  φράση " σε ζαχαρώνω ", όταν θέλεις μια γκόμενα ), αλλά ο Ιουδαίος αρχιερέας είχε άλλη εντολή. Θεϊκή : Κάτσε καλά μαλάκα. Για 12 χρόνια ακόμα. Μετά θα έχουμε χριστιανισμό. Φάε, πιές, τώρα που έχεις κορόϊδα τους μαλάκες του ιούδα, βάλε και την Μαρία στα άδυτα, αλλά κουβέντα μην λες. Μην γίνει καμιά τσάκα ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΑΕΙ ΤΟ ΠΟΠΟΛΟ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ. ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕΙ ΑΥΤΑ. ΕΙΜΑΣΤΕ ΘΕΟΙ ΑΛΛΑ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΪΚΗ ΕΝΤΟΛΗ. ΧΩΡΙΣ ΛΑΟ, ΤΙ ΘΕΟΣ ΝΑ ΕΙΜΑΙ;
              Μπήκε λοιπόν η Μαρία στας αγκάλας του Ζαχαρία κι έτσι εορτάζουμε όλοι, με περισσήν ευλάβεια ( περισσή σημαίνει οτι μοιράζουμε και λίγη και στους Τούρκους  ή στους κατοίκους της Κένυας, καθότι τόση πολλή πώς να την αντέξουμε; ) κι έχουμε την 21 Νοεμβρίου. Ένα χρόνο πριν την καινούργια ΓΕΝΕΣΗ. Που κάποιοι έχουν πάλι μιλήσει σε κάποιους που ήδη φτιάχνουν κιβωτούς ή καταφύγια σπόρων. Φυσικά έχω πιάσει τα δυό μου αρχίδια με πάθος κι έχω βαλει μια γυναίκα που με θέλει σε στάση 69 ή 96. Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ Ο ΖΑΧΑΡΙΑΣ.
               Πάντως η Παναγία μπήκε στο ναό. Την πήγαν οι γονείς της και την πήρε ο ιερέας. ΜΕΓΑΛΟΣ ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΚΑΙ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΑΓΑΜΗΤΕΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΜΑ ΘΕΛΕΤΕ ΠΑΡΘΕΝΕΣ,  ΠΑΤΕ ΣΤΟΥΣ ΝΑΟΥΣ. ΣΤΑ CLUB ΤΙ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ; Κι αν δεν σε τάξουν οι γονείς σε ναό, τι αξία έχει να πας να γαμηθείς μόνη σου;  ΡΕ, ή ταγμένη ή χειραφετειμένη. ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΜΟΥΝΙΟΥ. ΚΙ ΑΡΓΟΤΕΡΑ ΤΗΣ ΣΑΛΠΙΓΚΑΣ Ή ΤΗΣ ΜΗΤΡΑΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ, ΠΟΥ ΜΑΧΟΝΤΑΙ ΣΕ ΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ ΕΔΑΦΟΣ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΑΝΗΚΕΙ ΤΟ ΟΘΩΜΑΝΙΚΟ. Φυσικά με την προσήκουσα στρέψη του βλέμματος προς την μητέρα γη.
           Πολύ τα γουστάρω τα εβραϊκά αλλά και τα ελληνικά. Διότι μου αρέσουν οι λαοί. Που ξυπνήσανε κοιμώμενοι ΄'η κοιμήθηκαν αφού ξύπνησαν. Είναι σαν την πλάκα φέτος που όποιος προσθέτει την ηλικία του και το έτος που γεννήθηκε βγάζει τον μυστικοπαθή αρθμό 111. Αλλά του χρόνου θα βγάζει το 112 ακριβώς με την ίδια πράξη.  ΠΑΙΔΙΑ, ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΔΙΑΣΤΗΜΟΠΛΟΙΑ ΤΕΡΑΣΤΙΩΝ ΔΙΑΣΤΑΣΕΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΦΑΝΕ. ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΝΑ ΧΡΟΝΟ ΑΚΟΜΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΛΗΞΕΩΣ, ΚΑΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ. ΓΙΑΤΙ; ΔΕΝ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΑΡΚΙΝΟΣ. ΑΥΤΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΘΕΡΑΠΕΥΘΕΙ στο μέλλον. Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΙΑΧΝΕΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΙ ΑΠΟ όσα ΞΕΡΩ, ΣΤΑ ΕΡΕΥΝΗΤΙΚΑ ΙΔΡΥΜΑΤΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΧΕΤΙΚΕΣ ΕΡΕΥΝΕΣ.
            Πάντως γιορτάζουν αι Μαρίαι. Ποιές; Ξέρω και γώ; Αυτές που μπήκαν. Πού; Κατά την γνωμή μου, πιο πολλές μπήκαν στην καφετέρια παρά στην εκκλησία. Εγώ όμως γιορτάζω. Όχι τις Μαρίες, καλά να είναι. Τους ναούς που περιμένουν έστω και τραβεστί. ΡΕ ΕΙΣΟΔΙΑ ΝΑΝΑΙ ΚΙ ΟΣΟΙ ΜΠΟΥΝ ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΦΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΑΡΙ; ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ.
              ΜΠΕΣ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ. Η ΕΙΣΟΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Η ΓΙΟΡΤΗ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ. ΤΥΧΑΙΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΝ ΟΙ ΠΑΡΘΕΝΕΣ ΜΑΡΙΕΣ;  

16 σχόλια:

  1. Οικοδόμησα την ζωή μου
    σε βάσεις γερές
    Και πιστά ακολούθησα
    τις δέκα εντολές
    - Με μικρές παραλλαγές

    Ου κλέψεις
    παρά μόνο για το ψωμί των παιδιών σου
    Ου ψευδομαρτυρήσεις
    παρά μόνο για να χαντακώσεις τον εχθρό σου
    Ου μοιχεύσεις
    αν δεν είναι έγκλημα μια δυο παρανομίες
    Τίμα τον πατέρα σου
    αν δεν έχετε στα κληρονομικά διαφωνίες

    Αυτά σ'αφήνω για διαθήκη
    μακρινέ μελλοντικέ απόγονέ μου
    Σου γράφω μέσα στην φρίκη
    τρεις ώρες μετά την έναρξη
    του τρίτου Παγκοσμίου πολέμου

    Οικοδόμησα την ζωή μου
    σε θεμέλιο σωστό
    Πρακτικά όμως ακολούθησα
    την μέση οδό
    Μη με πούνε και κουτό

    Δεν αδίκησα
    παρά μόνο για το καλό των δικών μου
    Δεν εσκότωσα
    παρά μόνο στη μάχη τον αντίπαλό μου
    Δεν είπα ψέματα
    παρά μόνο ν' αποφύγω τις τρικλοποδιές του κόσμου
    Αλλά αγάπησα τον πλησίον μου
    και ο πιο πλησίον
    ήταν ο εαυτός μου

    Αυτά σ'αφήνω για σημάδι
    το στερνό του αιώνα μου βιβλίο
    Σήμερα ο κόσμος ρημάδι
    πού έκανε λάθος άραγε;
    Πού έκανα λάθος, αντίο
    Αντίο...

    ΣΩΤΙΑ ΤΣΩΤΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. καλα δεν ντρεπεσαι να εισαι βλασφημος ?
    η μηπως δεν φοβασαι τον ΘΕΟ steven ?
    προσεξε γιατι το να σεβεσαι τον συνανθρωπο σου σε σχεση με το τι πιστευει ειτε ειναι χριστιανος ορθοδοξος , ειτε βουδιστης , ειτε μουσουλμανος , ειτε αθεος , ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΑ ΕΙΡΩΝΕΥΕΣΕ ΚΑΙ ΝΑ ΒΛΑΣΦΗΜΕΙΣ ! ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΑΝΑΚΑΛΕΣΕΙΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ZORRO21: ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΑΛΩ, αλλάζει κάτι στην ιστορία;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγαλυτεροι υβριστες απο τους αντιπροσωπους των θρησκειων-εταιρειων δεν υπαρχουν.
    Δεν μας ενοχλει καθολου που ειναι με τοση χαρη περιπλεγμενη η Ορθοδοξια με την Ιουδαικη θρησκεια,αφου τα προβληματα λυνονται λεγοντας οτι ο Αβρααμ ειναο γεννητορας ΜΑΣ, η με το να υποστηριζει κανεις οτι οι γονεις και ο ιδιος ο Ιησους,ηταν Ελληνες που διδαξαν στην καρδια του σκοτους,εκει στην Ιουδαια.

    Οτι και να διαλεξει κανεις,βολικο ειναι.
    Οπως και πολυ αληθινο το οτι,τοσο ο Ιουδαισμος, οσο και οι αλλες δυο μεγαλες μονοθειστικες Θρησκειες, Χριστιανισμος και Ισλαμισμος εχουν κοινη εδρα και πηγη. Ξεκινησαν μπουρδουκλωνοντας τα ποδια τους και βρηκαν την "σειρα τους" αφου μελετησαν αρχαιους Ελληνες συγγραφεις. Και ετσι φτιαχτικαν τα τρια αυτα μεγαλα μαγαζια.
    Και τι μανια ειναι αυτη να γεννανε οπωσδηποτε,ακομα και στα γεραματα.Οτι ειναι το χωραφι,ειναι και η αναμονη του Θεου. ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΧΑΘΕΙ ΤΟ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ΤΗΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΣΤΟΝ ΓΙΟ,ΜΗ ΤΥΧΟΝ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΕΚΠΕΣΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΑΛΛΩΝ.
    (Οταν οι "περιουσιοι"-οπως ο Ζαχαριας καλη ωρα- λενε: "...Με σένα (Μαρια)θα ευλογηθούν τα έθνη και ο Κύριος θα λυτρώση τους υιούς του Ισραήλ." δεν μιλουν για τα "εθνη" του κοσμου,αλλα για τα εντος τους.Ολα κι'ολα. Εκει ειναι και το περιθωριο της μεγαλης παρεξηγησης. Οταν λεμε "ο λαος σου", η "οι ανθρωποι σου" η " τα εθνη σου" η "αυξανεσθαι και πληθυνεσθαι" κλπ, δεν μιλουν ασφαλως για λογαρισμο ολου του κοσμου.

    Και διαφορετικη "Σωτηρια" περιμενει ο Ισλαμιστης,(που θεωρει οτι εχουν γελαστει οι αλλοι "δυο" και η κανονικη Σωτηρια θα επελθειμονο σε εκεινον)διαφορετικη ο Χριστιανος (αυτος την θελει για δευτερη φορα,θεωρωντας οτι την πρωτη φορα του την εστησαν) η ο Ιουδαιος ( ο οποιος εχει στο περιμενε τον εναν και εκανε τριπλα με τον Βαραβα στον αλλον και αναμενει την αποκλειστικη του διασωση)
    Ο καθενας κοιταζει την παρτυ του.

    Ημαρον.
    Αρκετους θεους εχουμε.Φτανουν.
    Φτιαχτε και κανεναν ανθρωπο της προκοπης ρεεεε....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Oσο 'βλασθημουν' ολοι οι χριστιανοι εναντιων των υπολοιπων αλλο τοσο 'βλασθημει' ο ΚΑΘΕΝΑΣ που παει κοντρα στη μεγαλυτερη παραγκα που εχει στηθει εδω και 2000 χρονια.

    Οσο ειδωλολατρες ηταν οι αρχαιοι και βλασθημοι, τοσο σωστοι ειναι οι χριστινοι που τρεχουν να φιλανε ξυλα, να προσκυνανε εικονες και να (η ΜΕΓΙΣΤΗ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΑ) πηγαινουν γονυπετεις σε ενα μαγαζι καθε 15-8 να τους σωσει..ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΤΟ ΑΝΑΛΟΓΟ ΑΝΤΙΤΙΜΟ ΒΕΒΑΙΑ.

    ο...Θεος βεβαια ειναι παντα παρων στη σωτηρια και στη βοηθεια αλλαΩ ΤΙ ΣΥΜΠΤΩΣΙΣ!!! ΠΑΝΤΑ ΑΠΩΝ οταν το κακο, η αρρωστια, η κακοτυχια, κλπ κανουν την εμφανιση τους.

    Αλλωστε ΕΚΕΙ δεν βασιζεται και το ολο παραμυθι?
    Στη σωτηρια?

    Και γιατι να χρειαζωμαστε σωσιμο αντι να μην φθασουμε ΚΑΝ σε αυτη τη κατασταση?

    Μα ΑΝ δεν επρεπε να σωθουμε, ΤΙ ΝΟΗΜΑ ΘΑ ΕΙΧΕ Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ???

    Και φυσικα αν δεν υπηρχε ολο αυτο ΠΩΣ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕ 2,000 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ το μαγελυτερο μαγαζι στο κοσμο??

    Εχει δει κανενας κανενα Βουδιστη μα φοραει χρυσους σταυρους με κοσμηματα?
    Εχει δει κανενας κανενα ιμαμη (πλην του δικου μας με το παπακι) να εχει βιλες και αμυθητη περιουσια σαν τον Χριστοδουλο (ΑΥΤΗ ΤΗ ΛΕΡΑ ΠΟΥ ΕΠΙ 7 ΧΡΟΝΙΑ ΔΕΝ ΠΗΡΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΗ ΧΟΥΝΤΑ ΓΙΑΤΙ.... ΔΙΑΒΑΖΕ??)

    Ασε ρε φιλε, ωραιο το παραμυθακι αλλα εχει μεγαλο δρακο..

    Οσο δικαιωμα εχεις εσυ να πιστευεις αλλο τοσο εχω και εγω και ο καθενας να μην.

    Και οσο δικαιωμα εχει ο χριστιανισμος εδω και ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΧΡΟΝΙΑ να περνει κεφαλια κατα εκκατομυρια με σταυροφοριες και ιερες εξετασεις, αλλο τοσο εχω και εγω να τον χλευαζω.

    Τουλαχιστον η χλευη,δεν εχει θυματα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Παιδιά, σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες από μένδιουμ - φαναρτζή- πακετά (η κρίση γαρ), τα γιγαντιαία διαστημόπλοια που έρχονται το 2012 τα ελέγχει ο Τσάκας, ο νέος άρχοντας της Σούπερ Λίγδας.

    Όμως επειδή ο Τσακεύς είναι και λίγο εκτός τόπου και χρόνου. τα διαστημόπλοια θα ευνοήσουν την Ένωσή μας.

    Μη μασάτε. Το πΩΡτάθλημα, λίαν κουφότερο αυτού του 1989 με τον Καραγκιοζό, πλησιάζει λίγο πριν το τέλος της ανθρωπότητας από τους εξωγήινους με τα 17 πλοκάμια και τα σαρκοβόρα γούστα.

    ΥΓ.

    Αν ο Τσάκας είναι ο επόμενος άρχων τοης Σουπερ Λιγδός μετά τον Μαρινάκην, τρέμω στην σκέψη των κιλών που θα ζυγίζει ο μεθεπόμενος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. αγαπητε Steven, σου ξαναλεω λοιπον σαν γιος προς πατερα , οτι το να υπερασπιζεται καποιος αυτο που πιστευει για μενα προσωπικα ειναι το ιδεατο.Οπως λοιπον στο γηπεδο διαμαρτυρομαι οταν καποιος διπλα βλασφημησει τον Χριστο & την Παναγια η στο mini-soccer η στην δουλεια μου κλπ το ιδιο εκανα και θα ξανακανω και στο μελλον.Δεν πουλαω μουρη η μαγκια ειμαι Χριστιανος Ορθοδοξος , δεν εχω σχεση με σταυροφοριες οπως οι καθολικοι κλπ .Τελειωνοντας θα ηθελα να κανετε ενα test εαν μπορειτε .ρωτηστε ενα πακιστανο , ιρανο , αλγερινο , ινδο να σας μεταφρασει το πως θα πουμε στα ελληνικα (Σου γ.... τον Αλλαχ , Βουδα κλπ ? Εαν καποιος επιζησει αναμενω e-mail. Ευχαριστω και ελπιζω να εγινα κατανοητος για την διευκρυνση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Το μαχαιρι ξανα στο κοκκαλο.
    Απο τρια χρονια αναγαστικης εξοδου απο την φυλακη "καταδικαστηκαν" ο Λεβης των "Bodyline" και ο Τζιβανακης των "Nicolas".
    Συγγενεις των καταδικασθεντων διεκοψαν πολλακις τις ακροαματικες διαδικασιες και στο τελος,στο ακουσμα των βαρυτατων ποινων,εγερθησαν με απειλητικες διαθεσεις κατα της εδρας και χρειαστικε η παρεμβαση των αστυνομικων δυναμεων,προκειμενου να ολοκληρωθει η διαδικασια και να καταφερουν οι διακασται να φυγουν αλωβητοι απο την δικαιολογημενη ειναι αληθεια-τυφλη αγανακτηση των συγγενων των δυο αδικως καταδικασθεντων με την ανωτατη ποινη.

    Ειναι εξωφρενικο,σε μια χωρα,οπου η ολιγαρχια δοκιμαζεται και οι πολιτες καταφερνουν και διαφευγουν στις φυλακες με ποινες χαδια που κυμαινονται μεταξυ 10ετους καθηρξης και ισοβιων δια ευτελη χρεη προς το δημοσιο-να παρουσιαζονται αποφασεις-κολαφος οπως αυτες που επιβληθησαν κατα σκληρο και βαρβαρο τροπο προσβαλοντας τοσο τον νομικο μας πολιτισμο,οσο και την ανθρωπινη αξιοπρεπεια,στελνοντας τους στα κατεργα της λήθης.

    Ελπιζουμε οι δυο ανωτερω "επιχειρηματιες"-μαρτυρες,να γινουν το εναυσμα και η απαρχη,εναντιωσης ολοκληρων των μεγαλοαστικων συνοικιων,προς ενα καθεστως το οποιο ευνοει τους πολλους και αδυναμους και ριπτει εις τα ταρταρα της υπερχρεωσης και της ανυποληψιας τους ευπατριδιδες.

    Ιδου η καταισχυνη: δια το ποσον (ας γελασωμεν) των 600.000 ευρω, το οποιο φερεται να απεκρυψε ο Bodyline του επεβληθει η εξοντωτικη ποινη των 3 ετων.
    Με αναστολη. Και οχι μονο αυτο,αλλα θα κληθει να εξαγορασει την ανωτερω ποινη εναντι 10 ευρω την ημερα.Δηλαδη: 365x3x10= 10.950
    Δηλαδη και επιστροφη στην κολασμενη καθημερινοτητα του da-capo και χρηματικη ποινη. Ε,παει πολυ.

    Αναλογη "μοιρα" επεφυλασε το αναλγητο κρατος και εις τον εταιρο που τολμισε να "επιχειρησει" δηλαδη να δημοσιοποιησει την ταμπελα και να ιδιωτευσει στους φορους,τον Τζιβανακη,ιδιοκτητη της γνωστης αλυσιδας Eυρωμπαρμπερικων "Nikolas".
    Τρια χρονια,με αναστολη.(παρ'ολο που χρωστα λιγοτερα απο τον αλλον) Δηλαδη σε τρια χρονια,να επανελθει-οπως και ο αλλος- στην ιδια δικαστικη αιθουσα φοροντας μια στολη.Οποια να'ναι. Βατραχανθρωπου,κλοουν κλπ.

    Και οχι μονο αυτο,αλλα και σε αυτον επεβληθει η ποινη η οποια καποια στιγμη,αν θελουμε να λεγομαστε
    Ευραπαικο κρατος,πρεπει να καταργηθει γιατι προσβαλει την ανθρωπινη υποσταση,ακροβατωντας αναμεσα στον σαδισμο και την βαρβροτητα.
    Δηλαδη η ποινη της εξαγορας. Καποια στιγμη θα πρεπει ξεκαθαρα να αναγνωριζονται οι αγωνες οσων εκ'της δικαστικης βασανου απερχομενοι,εχουν υποστει τα πανδεινα.
    Και να αποζημιωνονται με το αναλογουν ποσο,δια την ψυχικην ταλαιπωριαν και ηθικην βλαβην την οποιαν υπεστησαν απο το βαρβαρο αυτο συστημα.
    Επιτελους,φτανει.

    3χρονια και στον εταιρο λοιπον Καππαδοκη,με εξαγορα
    Δηλαδη(ξανα)365x3x10=10.950. ευρω.

    Αν αυτη η χωρα δεν αποφασισει συντομα να βρει τον δρομο της και αν δεν προβει σε ριξικελευθες ανατροπες,ακομα και αυτη η ιδια η Αραχωβα θα υποστει ανεπανορθωτο πληγμα.
    Αν δεν αποφασισομεν ολοι μαζι να αντισταθουμε εις την βαρβαρη επιθεση των αγνωμων και ανωνυμων,θα εχουμε την ιδια μοιρα της Βαστιλης, των Βερσαλιων η της Αγιας Πετρουπολης.

    Νυν, υπερπαντων,ο αγων κατα του παρία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Συγνωμη που παραμβαινω-αν και νομιζω οτι αφορα και εμενα η "ομαδικη διωξη",αφου και εγω "βλασφημος" ειμαι κατ'εσενα.
    Που δεν καταλαβαινω ως τι,αυτοκλητα υπερσπιζεσαι τον Χριστιανισμο,ο οποιος κινδυνευε και κινδυνευει απο τους υπερχριστιανους ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    Ως σταυροφορος; Τους οποιους αποπεμπεις μεν, αλλα πολυ θα ηθελες να ειχαμε και φωτιες στις πλατειες καθε βραδυ απο μιαρους και δαιμονισμενους,δε.

    Αν επιθυμεις να ζεισεις στο Πακισταν η στο Ιραν,η αλλο ελευθερο κρατος,να πας. Εκει οπου η φωνη της ελευθεριας ειναι τοσο δυνατη που δεν μπορει να την καλυψει κανενα παχος κελιου.

    Εχεις δει, η ακουσει, πιστο να του βγαζουν τα νυχια,για να χωρεσει καλυτερα το παπουτσι της πιστης; Η να του κοβουν τα ακρα για να παψει να εχει "ακραιες αποψεις"; Αν οχι,δεν χρειαζεται να κανεις ταξιδι πισω στο χρονο.Μπορεις να παρεις ενα αεροπλανο για καποια απο εκεινες τις χωρες που δεν θες να ζεις αλλα μας παρουσιαζεις τους κατοικους ως ανωτερους.
    Που φυλανε την πιστη τους καλυτερα και πιο αποτελεσματικα απο εμας.

    Εκει,οπου,γενικα η αλλη αποψη,"χαιρει" μεγαλης εκτιμησης,οπως θα ξερεις.
    Μαζι με την πιστη σου,την οποια θα στη φυλανε γερα,θα φυλανε και το ασυλο του σπιτιου σου,την παρθενια της κορης,τις πολιτικες πεποιθησεις,την ελευθερια λογου,γραπτου προφορικου κλπ.
    Ολα τα εχουν αναλαβει καποιοι "ειδικοι".Εσυ δεν θα κανεις τιποτα. Παραδεισος. Γιατι δεν πας;

    Η διαφορα-υποτιθεται- του Χριστιανισμου,ειναι αυτη που μολις "ακυρωσες" στο τελος του σχολιου σου,αναφερομενος στις "αλλες θρησκειες" και πως αυτες "προστατευονται".
    "ΕΑΝ ΣΕ ΧΤΥΠΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΕΝΑ ΜΑΓΟΥΛΟ,ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟ ΑΛΛΟ".Λεει ο "Δασκαλος".
    Η "Τζιχαντ" του Χριστου,ειναι η αγαπη. Και η ελευθερια ασφαλως.
    Η φοβισμενη υποταγη και ο επιβεβλημενος" σεβασμος"-,με κινδυνο της ζωης σου,ωστε να μη μπορεις να στειλεις και e-mail οπως λες,-ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΞΙΑ.

    Οι θρησκειες κινδυνευουν αλλα και προσβαλονται απο τους αντιπροσωπους τους ΚΑΙ ΜΟΝΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. zorro21 είπε...

    καλα δεν ντρεπεσαι να εισαι βλασφημος ?
    η μηπως δεν φοβασαι τον ΘΕΟ steven ?

    ---------------------------------------------------

    ke fovate k ine vlasfimo to agori.ama katsis k paratirisis dld ola ta 8ia ta vrizi k to Xristo k ton Alax k to Xatzixristo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Oι καθολικοι ειναι αλλη 'ρατσα' χριστιανοι?
    Γι αυτο δεν πιανωνται τα εκκ σφαγες που εχουν κανει?

    Οταν εσφαζαν 'απιστους' οι βυζαντινοι μετραγε η οχι?

    Ποσους πακιστανο , ιρανο , αλγερινο , ινδο εχει φαει η θρησκεια??

    Η δικια του και του απεναντι?

    Ποσους Εβραιους και Παλαιστινιους, Σουιτες και Σουνιτες κλπ κλπ κλπ?

    Η οποια επισης ακομη περισσοτερη ΒΛΑΚΕΙΑ σε αυτους ειναι ακομη χειροτερη.

    Ποιος ειναι τελικα ο απιστος και πιο ο πιστος??

    Και τελικα, γιατι εγω πρεπει να σιωπω και να ασπαζωμαι τις ιδεες σου?
    Η να ρωταω ΑΝ ΜΠΟΡΩ να βρισω η οχι???

    Εμενα με ρωτησε κανεις πριν με 'βαφτισει'?

    Και οταν με 'βαφτισε' -δηλαδη με σημαδεψε ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ- αποτι ακριβως με εξαγνυσε?
    Απο τα εγκληματα που διεπραξα οταν ειμουν 6 μηνων?

    Ας αφησει η εκκλησια ελευθερο τον ανθρωπο να διαλεγει στα 18 του θρησκεια να δουμε ποσοι θα τρεξουν να 'βαπτιστουν'..

    ΥΓ ΑΝΩΝΥΜΕ

    Το δικαίωμά σου να ομιλείς δεν περιλαμβάνει και υποχρέωσή μας να σε πάρουμε στα σοβαρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σε απαλλαξε απο το Προπατορικο αμαρτημα.
    Και σε παιρνει,στο "τσακ" απο τα αιματηρα χερια της Λιλιθ.

    Παρεπιπτωντως,να ρωτησουμε τον φιλο μας: Εφ'οσον ο Καιν σκοτωσε τον Αβελ, εκεινος ΜΕ ΠΟΙΑ ΕΚΑΝΕ ΠΑΙΔΙΑ και συνεχιστηκε το ειδος μας;

    Ειμεθα διαβολοπαιδα που πρεπει να περασουν απο την κολυμπιθρα,για να αποδιαβολοποιηθουν;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. zorro21
    ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟ ΝΟΜΙΖΑ ΟΤΙ
    ΕΚΑΝΕΣ ΠΛΑΚΑ ΡΕ ΦΙΛΕ.
    ΚΙ ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΣΥ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΣΕ ΜΑΤΩΜΕΝΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ,ΘΑΥΜΑΤΟΥΡΓΑ ΜΗΛΑ,ΑΓΙΑΣΜΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ,
    ΔΙΑΒΑΣΜΕΝΑ ΚΟΜΠΟΣΚΟΙΝΙΑ,ΘΕΙΕΣ ΜΕΤΑΛΗΨΕΙΣ ΚΑΙ
    ΘΕΙΟΥΣ ΣΑΜ.
    ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΤΙ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ;
    ΑΦΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΠΡΑΤΤΕΙΣ ΤΟ ΣΩΣΤΟ ΣΥΝΕΧΙΣΕ.
    ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΚΑΝΙΒΑΛΙΖΕΙΣ ΤΡΩΓΟΝΤΑΣ ΤΟ ΣΩΜΑ
    ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΜΕ ΚΑΛΥΨΕΣ ΠΛΗΡΩΣ. " ΤΟ ΑΓΟΡΙ " ΤΑ ΒΡΙΖΕΙ ΟΛΑ. ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ. ΧΩΡΙΣ ΟΛΑ ΤΑ ΘΕΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΗ, ΕΓΩ ΤΑ ΒΡΙΖΩ ΟΛΑ.
    ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΩ. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ. ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ Ή ΖΑΠΙΝΓΚ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΜΕ ΠΛΗΡΩΝΕΤΕ; ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΩ;
    ΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Συγνώμη Στήβεν για την ετεροχρονισμένη παρέμβαση μια και απουσίαζα, αλλά ένα μικρό σχόλιο για τον Λοβέρδο θα το κάνω. Ο επονομαζόμένος, και απο τους ίδιους τους συντρόφους του, "Βασιλάκης Καϊλας" του Κοινοβουλίου για την διαρκή μιζέρια & μεμψιμοιρία του, αυτός που μιλά για συντεχνίες κλπ ξέχασε όταν πήγε -μαζί με τον Ευθυμίου & Πάγκαλο- στα δικαστήρια να αθωώσει τον καταχραστή των 8.000.000 € πρύτανη της Παντείου Α. Μεταξόπουλο επιβεβαιώνοντας ότι η μεγαλύτερη συντεχνία μαζί με τους δημοσιογράφους & βουλευτές είναι οι πανεπιστημιακοί. Βέβαια όταν
    του θυμίζουν το παραπάνω περιστατικό με βλοσυρό και βαρύγδουπο ύφος λέει ότι ο Μεταξόπουλος πέθανε. Κι ο βενζινάς του Ψωμιάδης πέθανε αλλά εκεί το παίξανε αδιάφθοροι. Επίσης θυμήθηκε εν μέσω εφεδρείας & απολύσεων να διορίσει την γυναίκα του στο δημόσιο. Κλαίγεται εκεί που εκτίθεται και πουλάει τσαμπουκά όπου μπορεί. Λέων προς τους κατωτέρους και λαγός προς τους ανωτέρους. Χαρακτηριστικό δείγμα νεόκοπου θρασύδειλου γαύρου. Άειντε και αρχηγός στο κόμμα - τραβεστί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αυτό που ονομάζεται τυφλή πίστη, χωρίς έρευνα, στα δικά μου μάτια μεταφράζεται ως φανατισμός.

    Και ο φανατισμός κάθε είδους, είναι υπεύθυνος για τα μεγαλύτερα κακά, για τις απόλυτες φρίκες που έχουν πλήξει ποτέ παγκοσμίως την ανθρωπότητα.

    Αντικρούει την ελεύθερη βούληση. Αντικρούει την δημοκρατία. Αντικρούει τον εγκέφαλο, την σκέψη, τον λόγο, την πράξη. Τα πάντα.

    Δεν είμαι σίγουρη γιατί οι κάθε είδους φανατισμένοι άνθρωποι θεωρούν ακράδαντα πως έχουν τα δίκαια με το μέρος τους, ίσως αυτό να τους δίνει μια αίσθηση ασφάλειας; Ομαδικότητας άρα και προστασίας; Μια αίσθηση ότι ανήκουν κάπου, και μέσω μεγάλων αριθμών βρίσκουν ένα κάποιο καταφύγιο όπως ας πούμε οι σαρδέλες; Δεν ξέρω.. Πάντα αηδίαζα με τον φανατισμό και απέφευγα κάθε μορφή του όπως ο διάβολος το λιβάνι. Άλλαζα δρόμο. Κοιτούσα αλλού.

    Θεωρώ την ψυχή μου μοναδική, και εντελώς δική μου. Να την ακούω, να την ερευνώ και να την καλλιεργώ. Θεωρώ πως η ηθική και οι αξίες μου πρέπει να είναι ακριβώς αυτό, δικές μου. Να απορρέουν από τα βιώματά μου και τις αναζητήσεις μου. Να με κάνουν τον άνθρωπο που θέλω να είμαι δηλαδή, όχι τον άνθρωπο που μου επιβάλλεται να είμαι. Από φανατισμούς και απατεωνιές. Από μέσα ελέγχου του εγκεφάλου.

    Θυμάμαι όταν ανακοίνωσα πως δεν θέλω να βαφτίσω τα παιδιά μου τι έγινε. Έγινε το σώσε.. από όλους. Τους οικείους, τους συγγενείς. Συμφωνώ απολύτως με τον Dimi σε αυτό.. γιατί να τα βαφτίσω σε κάτι που δεν κατανοούν; Ποια είμαι εγώ που θα τους επιβάλλω κάτι τόσο σημαντικό όπως μια πίστη, μια θρησκεία; Δεν πρέπει να νοιώσουν την πίστη αυτή πρωτίστως μόνα τους εάν την νοιώσουν; Όχι, η δική μου δουλειά είναι να μορφώσω τα μυαλά τους. Να τους δώσω βάσεις τέτοιες ώστε να φτάσουν μια μέρα να είναι σε θέση να αποφασίσουν μόνα τους τι είναι αυτό που θέλουν να είναι στην ζωή τους. Βάσεις. Τα πάντα είναι βάσεις. Να μάθουν να αγαπούν το διάβασμα. Την μουσική. Τις απορίες. Τα προβλήματα. Τους γρίφους. Να μάθουν να αγαπούν να βρίσκουν λύσεις. Να νοιώθουν περήφανα μυαλά. Προσγειωμένοι άνθρωποι.
    Αυτή είναι η δική μου δουλειά. Και αφού την κάνω, να σταθώ μια μέρα σε μια βουνοκορφή και να τα αφήσω ελεύθερα. Να βρουν τον δικό τους δρόμο. (άντε, με πιάνει το λογοτεχνικό μου πάλι..)

    Έγινε, ο χαμός. Και στο τέλος, λύγισα εννοείται. Για πολλούς λόγους, κυρίως όμως για αποκατάσταση της οικογενειακής γαλήνης. Πολύ κακώς έκανα. Εγώ σέβομαι το δικαίωμα του καθενός να πιστεύει ό,τι θέλει. Το ίδιο δικαίωμα γιατί δεν έγινε σεβαστό για μένα; Ή, πιο σωστά, για τα παιδιά μου; «Τα δικαιώματα σου σταματούν εκεί που αρχίζουν τα δικά μου» Άπαιχτη ρήσις. Και ταμπού για τους φανατισμένους οι οποίοι θεωρούν πως τα δικαιώματα είναι κάτι γενικό και αόριστο αλλά πάντα, πάντα, κάτι που κινείται αποκλειστικά μέσα στην δική τους επιτρεπτή σφαίρα λειτουργίας. Την φανατισμένη.

    Πίστευε, και μη ερεύνα. Δηλαδή, φάε μανιτάρια.

    Όχι.. ευχαριστώ. Θέλω τον εγκέφαλο μου ζωντανό και όχι μουδιασμένο και ούτε περιορισμένο. Προτιμώ να συγκεντρώνω μόνη μου τα πιστεύω μου. Αυτό, είναι κάτι που με κάνει να νοιώθω πραγματική ελευθερία, και πραγματική δύναμη. Έτσι νοιώθω ασφαλής. Έτσι νοιώθω πως σώζω μόνη μου τον εαυτό μου και δεν παρακαλάω να με σώσει κάποιος άλλος.

    Χαμογελάω, σε σένα Zorro λέω το εξής που δεν είναι βέβαια δικό μου (πως θα μπορούσε άλλωστε.. είναι τόσο σοφό), αλλά με εκφράζει σε αυτό που θέλω να σου πώ εντελώς μα εντελώς φιλικά έτσι; Επίσης, ο όρος "φανατισμός" δεν απευθύνεται σε εσένα προσωπικά, αλλά στο "μεγάλο μαγαζί" όπως κομψά το περιέγραψαν άλλοι.

    «Αν έπρεπε να διαλέξω ανάμεσα στη δύναμη της γραφής ενός ποιήματος και την έκσταση ενός ποιήματος που δε γράφτηκε ποτέ, θα διάλεγα την έκσταση. Είναι ανώτερη ποίηση. Αλλά εσείς και όλοι οι γείτονές μου συμφωνείτε ότι οι επιλογές μου είναι πάντοτε κακές»

    Την καλημέρα μου αγαπητοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή