Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2011

ΑΕΚ - ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

               Ματς για πολλά ουφ. Ανακούφισης. Παρά το 2-0, που μάλλον είναι μια μαγική εικόνα. Όχι οτι η νίκη μας ήταν άδικη, αλλά το σκορ έπρεπε να είχε πάρει μεγαλύτερες διαστάσεις και να μας είχε φέρει όλους μας του γηπέδου, περίπου τέσσερις χιλιάδες, σε κατάσταη αμόκ.
              Κι αναφέρομαι ειδικά για το πρώτο ημιχρόνιο, που κυριολεκτικά έχανε η μάνα το παιδί και το παιδί την μάνα, στην αμυντική μας λειτουργία. Και βέβαια όλα τα κακά ξεκίναγαν από την ανυπαρξία του κέντρου. Ένας Βάργκας έλειπε κι επικρατούσε τρικυμία. Είχαμε και την κάκιστη απόδοση του Μπέλεκ και του Κάρλος, οπότε τι να πρωτοκαλύψει το τρέξιμο, και μόνο αυτό, του Μάκου. Βάλτε και τις επιπολαιότητες του Μανωλά και προκύπτει το ουφ με τον Αραμπατζή που μας κράτησε όρθιους και προηγούμενους κιόλας με το τυχαίο γκολ του Λυμπερόπουλου.
            Στο δεύτερο όμως μέρος, η εικόνα άλλαξε. Και βοήθησαν πολύ οι αλλαγές του Κωστένογλου. Κάπως μαζεύτηκε αμυντικά το κέντρο με τον Ρίκα κι έδεσε και η αριστερή πτέρυγα με την αξιοπρόσεκτη εμφάνιση του Γεωργέα, τουλάχιστον για΄ένα μισάωρο. Και σε αυτό το διάστημα πήρε εντυπωσιακά μπρος τόσο ο Καφές όσο και ο Λυμπερόπουλος. Χώρια που σοβαρεύτηκε κι ο Μανωλάς.
            Οπότε καθηλώθηκε η Τρίπολη και το δεύτερο γκολ, ψηνόταν για πολύ ώρα. Ήρθε φυσιολογικά με τον κορυφαίο σήμερα παίκτη μας, τον Λεονάρντο. Και μετά, ξανά χαλάρωση και ξανά το ουφ ειδικά στην περίπτωση του Μπρέσκα αλλά και στην απομάκρυνση του Δέλλα πάνω στην γραμμή. Δεν ξέρω πώς θα ήταν το τέλος του παιχνιδιού αν η Τρίπολη είχε κατορθώσει να μειώσει. Κάτι σαν το ματς με την Στουρμ θα βλέπανε τα μάτια μας.
           Ένα ματς που ήταν άτεχνο αλλά κι αρκετά σκληρό. Που φρόντισε να συντηρήσει αυτήν την εικόνα κι ο διαιτητής Βοσκάκης. Χωρίς δόλο βέβαια αλλά με περισσό τρακ. Αδικαιολόγητο μετά το τόσο μπινελίκι που έχει φάει στην δεύτερη κατηγορία με την αδυναμία του στον πειθαρχικό έλεγχο. Διότι δεν γίνεται να "σέβεσαι" πιο πολύ τον Αστέρα από την ΑΕΚ, ούτε και τους μισθοφόρους της αρκαδικής ομάδας σε σχέση με τον Λυμπερόπουλο που έφαγε πολύ ξύλο σήμερα. Χώρια που η φάση του Λεονάρντο στο 31 αλλά και του Καφέ στο δεύτερο ημιχρόνιο, μου φάνηκαν σαν πέναλτυ. Ξαναλέω όμως το " χωρίς δόλο " αφού σε δυο φάσεις χάρισε την κόκκινη κάρτα στον Μπέλεκ.
            Πάντως, τέλος καλό κι όλα καλά. Να κρατήσουμε τους βαθμούς και την απόσταση από την κορυφή, καθώς και τις εντολές του προπονητή στο διάλειμμα που φαίνεται οτι μάλλον παίρνει την ταυτότητα του Τσιώλη. Ειδικά όταν ρίχνεις μια ματιά στις διαθέσιμες επιλογές των αναπληρωματικών που ο Κωστένογλου τις αξιοποίησε θαυμάσια με αντιθρησκευτική ευελιξία. Κι άρα τα επινίκεια συγχαρητήρια πάνε πρώτα σε αυτόν. ΚΑΤΙ, ΠΟΥ ΕΙΔΙΚΑ ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΔΧ ΣΤΟ ΠΗΓΑΔΑΚΙ ΠΟΥ ΣΤΗΘΗΚΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΥΡΑ 1. Κι άρα μπορούν μέχρι την Τετάρτη να ηρεμήσουν και οι πιθανοί ανώνυμοι με την λατρεία προς τον μυτόγκα που ακόμα δίνει συνεντεύξεις μπας και προσληφθεί σε κανά κακομοίρη.
          Καλά, όλα αυτά για μια νικούλα επί της Τρίπολης; Γιατί; Έχουμε καλύτερο ρόστερ ή μεγαλύτερες άκρες στο παρασκήνιο από τον Μποροβήλο; Ή μήπως περισσότερα λεφτά; Για...( ! ) να βλέπουμε ξεκάθαρα την πραγματικότητα. Με Σκόκους και Μπλάνκους πέρσι, μια ωραία ισοπαλία είχαμε φέρει. Κι ελπίζω σε καλύτερα με βάση το βατό του προγράμματος.
                                       ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.  

15 σχόλια:

  1. Χρηστο,απ`τις πιο ευστοχες ετικετες που εχουν δοθει ποτε στον κοσμο ηταν αυτη για τον ΒΙΤΟ.Και πιστευω πως τοτε λειτουργουσαν πολυ καλυτερα τα πραγματα...γενικως! Α,και πως τον φωναζαν οι μεγαλυτεροι του που τον σεβονταν,και που χρησιμοποιουσαν την λατινικη λογω σεβασμου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. pros ΜΑΡΙΝΑΚΗ: ΑΝΤΕ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΚΑΝΕ ΚΑΜΙΑ ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΣΑΝ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΜΠΑΜΠΑΚΑΣ ΣΟΥ. ΟΥΤΕ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΙΚΑΝΟΣ.
    ΣΟΥ ΠΗΡΕ ΙΣΟΠΑΛΙΑ Ο ΓΟΝΤΙΚΑΣ Ή ΚΙ Ο ΤΣΑΚΑΣ ΑΚΟΜΑ. ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΣΟΥ ΘΑ ΗΤΑΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑ ΒΑΛΕΙΣ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ. Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΚΛΑΨΩΜΟΥΝΙ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΣΤΟΝ ΠΑΓΚΟ Ή ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΣΤΟ ΕΣΤΙΑΤΟΡΙΟ ΠΟΥ ΣΗΚΩΝΕΙΣ ΤΟΝ ΟΠΙΟΝΔΗΠΟΤΕ;
    ΡΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΧΩΡΙΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΤΙ;
    ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΡΑΒΟΥΣ, ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΟΥ ΛΕΩ ΟΤΙ ΤΟΝ ΟΛΥΤΜΠΙΑΚΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΑΣΠΡΑ ΧΩΜΑΤΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΣΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΤΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ, ΕΙΣΑΙ ΓΙΑ ΚΑΤΟΥΡΗΜΑ.
    ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΑΕΚ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, ΠΑΝΤΑ ΘΑ ΓΑΜΙΕΤΑΙ Η ΚΥΜΑΔΟΚΥΛΕΙΑ ΣΟΥ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΔΙΩΤΗ.
    ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΣΟΥ ΠΑΕΙ ΤΟ ΜΟΥΣΙ. ΣΟΥ ΣΤΕΝΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΟΡΣΕ. ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΟΥΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΤΡΑΒΕΣΤΙ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ.
    ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ, που ασχολείσαι και με ποδόσφαιρο. ΑΦΟΥ ΡΕ ΒΛΑΚΑ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΠΟΥΛΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΛΙΑ ΣΟΥ, ήθελες κι άλλο χώρο;
    ΤΡΑΒΑ ΕΚΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΤΟΥ ΙΠΠΟΔΡΟΜΟΥ ΚΑΙ ΚΑΘΕΙΣΤΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ερωτησεις κρισεως...
    Υπαρχει περιπτωση σε μια σκοτωμενη αγορα,να μαζεψουν 6,3 δις το 2012?
    Υπαρχει περιπτωση να εισπραχθουν 30 δις απο πεθαμενους?
    Υπαρχει περιπτωση να καταβαλει κανεις ΦΠΑ οταν δεν εχει δουλεια?
    Οταν ο Ραιχενμπαχ κανει λογο για τα 60 δις,νομιζετε πως δεν ξερει οτι τουλαχιστον τα μισα δεν θα τα δει ποτε του γιατι ειναι στα νεκροταφεια?
    Αμφιβαλλει κανεις,πως θα τα ακουσει ο κοσμος για την μη εισπραξη των χρηματων,και θα κατηγορηθει για την χρεωκοπια που πλεον παιζεται αν ειναι σε μερες η λιγες βδομαδες?
    Υπαρχει περιπτωση το "κουρεμα" να φτασει στο 65%,αδειαζοντας τα ταμεια των τραπεζων και αφηνοντας τον κοσμο χωρις το δικο του χρημα.
    Τελος,υπαρχει η οχι περιπτωση,μεχρι τα Χριστουγεννα να εχει "ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ" το ολο το παραμυθακι,και να "τρωμε ο ενας τον αλλον"...???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ CONPATER: ΓΙΑΤΙ ΡΩΤΑΣ ΤΑ ΠΡΟΦΑΝΗ; ΑΛΛΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ, τι θέλει ο Έλληνας. ΘΕΛΕΙ ΤΗΝ 6η ΔΟΣΗ Ή ΟΧΙ; ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ;
    ΔΗΛΑΔΗ ΑΝΤΕ ΚΙ Ο ΛΑΟΣ ΕΚΠΑΙΔΕΥΕΤΑΙ. ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΧΙ Η ΔΟΣΗ. ΓΙΑ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟΝ ΛΑΟ ΠΟΥ ΣΥΝΗΛΘΕ. ΠΟΥ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΑΚΟΜΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΧΑΒΑΛΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ξερει τι θελει ο Ελληνας.Δεν γινεται να ξερει,γιατι δεν εμαθε να ξερει.Παντως,μαθει δεν μαθει,για να μην βαλω το ρολοι παλι να μετραει αναποδα και μας την μπει ο ΤΑΚΗΣ,τα κοτοπουλα θα εχουν την τιμητικη τους τα Χριστουγεννα καθως και καποια κατοικιδια μοσχοαναθρεμενα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. me to serviko apolithwma ston pagko eixame ferei x me ton astera.autos pou exane apo ton tene kai ton tsioli.to arxidi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το να συγκρινεις την διαρθρωση αλλα και αυτην την ποιοτητα στην "παραγωγη εργου" αναμεσα στην Μαφια και αναμεσα στους πολιτικους,ειναι γελοιο.
    Ποιος ειχε καλυτερο δυκτιο πληροφορησης;
    Ποιος ειχε αρτιοτερο και αποτελεσματικοτερο φοροεισπρακτικο συστημα;
    Ποιος δεν θα επεβαλε ποτε χαρατσι στους πεθαμενους;
    Ποιος δεν θα εξοντωνε γερους παιδια και αρρωστους;
    Ποιος ειχε "λογο" και μπεσα που δεν χρειαζεται υπογραφη;
    Ποιος υπερασπιζοταν μεχρι αιματος τους "ομοιους του;
    Ποιος δεν παραταγε τους φιλους;
    Ποιος δεν ανεχοταν την φτωχια;
    Ποιος δεν ανεχοταν να κρυφτει στα "φουστανια" του κοσμακι;
    Ποιος τιμωρουσε την πουστια;

    Ο ιδιοτυπος "αξιακος κωδικας" της Μαφιας ΕΙΝΑΙ ΑΠΕΙΡΩΣ ΑΝΩΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΤΗΣ ΦΑΡΑΣ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΙΚΑΝΤΙΔΩΝ. (λεγοντας Μαφια,δεν εννοουμε ασφαλως, ολον τον παρανομο κοσμο. Και βεβαια οχι τους ομαδικους βιαστες, η συμμορητες που ξεκοιλιαζουν για 50 ευρω, η στελνουν τις γυναικες τους στα φαναρια.Αυτες ειναι απλες μαζωξεις αληταραδων.)

    Θα μας πει καποιος: Δηλαδη φτασαμε στο σημειο να αναζητουμε αντιπαλο δεος της Μαφιοζικης συμπεριφορας, η οτι αυτη καθ οιονδηποτε τροπο μπορει να συγκριθει με το χειροτερο ακομα κυβερνητικο συστημα;
    ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ ΛΕΩ ΕΓΩ.
    Και ακομα παραπερα:
    Οπου εδρασε σοβαρα η Μαφια, δημιουργηθηκαν και σοβαρα κρατη.Τα οποια "πατησαν" και συνεχιζουν να πατουν πανω στα "ιχνη" της.
    Οπου κυριαρχισαν οι αληταμπουρες οι διχως κανονες και μουρη,ολα εγιναν μπουρδελο.

    Αν ειχαμε και εμεις Τσιτσιλιανους αντι για ενα καρο αλητες πολιτικαντιδες, το μονο σιγουρο ειναι οτι δεν θα ημασταν σε αυτην την οικτρη μοιρα.

    Και τελος-τελος,γιατι να βλεπω τις ηλίθιες μουρες του ΓΑΠ του Σημιτη, η του χοντρου,αντι να βλεπω το ξυραφενιο ματι καποιου που σε γδυνει με το βλεμα;

    Και μη μου πει κανεις "χρωστανε και ειναι δεσμιες η Αμερικη και η Ιταλια,αρα δεθηκαν κομπο",γιατι θα του πω το γνωστο "μηδενα προ του τελους κακαριζε"

    Σημ: Οι γνωστοι σκηνιτες που σημερα εχουν φεσωσει τον κοσμο και θελουν να τον βαλουν στο χερι,στην ιεραρχια της Μαφιας δεν εφταναν-και ουτε ακομα φτανουν-ουτε μεχρι τον 1ο οροφο. Πιστολαδες,εκβιαστες,ρουφιανοι κλπ. Αυτη ειναι η "ειδικοτητα" τους. Μεχρις εκει.
    ΔΕΝ ΤΟ ΕΜΑΘΑΝ ΑΚΟΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Νομιζουν Χρηστο,πως μπορουν να φτασουν σ`αυτο το επιπεδο.Γνωριζουν οτι ειναι δυσκολο ενα τετοιο κατορθωμα για αυτο και εχουν "αφαιρεσει" απ`τα σχεδια τους την "κοινωνικη πολιτικη".Ειδαν καποιες ταινιες σαν τον "Νονο",και νομιζουν πως οι χωρες ειναι οικοδομικα τετραγωνα και τις χωριζουν.Ερχεται ομως η ωρα που ολα αυτα θα αποδειχνουν σκηνικα του Holliwood...Γιατι ενας απο τους κυριοτερους λογους που αντεξε η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΜΑΦΙΑ,συμφωνα με το σκεφτικο "ιδρυσης της" ηταν ο σεβασμος.Σεβασμος στην ιεραρχια,σεβασμος στον πλησιον,σεβασμος στον φτωχο,σεβασμος στην τιμη....Οπως σωστα ειπες,δεν ηταν οι πιστολαδες,οι προαγωγοι,οι ναρκεμποροι,η ΜΑΦΙΑ.Ετσι εξελιχθηκε μετα απο πολλα χρονια.Για αυτο και για μεγαλο χρονικο διαστημα,πολυ μεγαλο,ειχε την σχεδον καθολικη αποδοχη του κοσμου.Αργοτερα,οταν μπηκαν οι σκιτζηδες εστρεψαν τον κοσμο εναντιον τους.
    Στα 54" που διαρκει η σκηνη στον "Νονο 1",οπου ο Βιτο κοιταει την μανα με το παιδι στα σκαλια να κλαιει,ειναι η αρχη της φιλοσοφιας της οργανωσης.Που την εχει πεταξει ο σπιτονοικοκυρης εξω γιατι βρηκε αλλον να νοικιασει ακριβοτερα....Στην πραγματικοτητα ουδεποτε οι Ιταλοι φωναζαν godfather τον νονο,αργοτερα στην Αμερικη εγινε αυτο.Στη Σικελια,και σε ολες τις φτωχογειτονιες που η διεξοδος ηταν η θρησκεια,τον νονο τον αποκαλουσαν ως.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ....ΑΝΑΔΟΧΟ.
    Ηταν συνηθως καποιος που ειχε χρηματα,και μ`αυτο τον τροπο οι γονεις εξσφαλιζαν την βοηθεια του την οικονομικη η της αποκαταστασης επαγγελματικα.Η βαθεια υποχρεωση που του ειχαν ηταν αποδειξη σεβασμου για αυτο και δημιουργηθηκαν οι "οικογενειες" απο βαπτιστηρια,ανηψιους κτλ.Η πραγματικη ΜΑΦΙΑ,ηταν στην Ιταλια κι οχι στην Αμερικη που αρχισε σιγα-σιγα να φθεινει.Φανατικοι καθολικοι οι Σικελοι οπως και οι υπολοιποι φτωχοι,ετρεφαν μεγαλο σεβασμο στον "νονο".Στον "αναδοχο".
    Στον il conpater.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Νοεμβρίου, 2011 11:20

    Περ πολιτικής και οικονομίας: Τι να πούμε άλλο....μας βάλαν παπαδήμιο, περιμένεις ότι σαν υπερμάστορας της μαρκοοικονομίας (απορώ, για να βγάλεις ΜΙΤ δε χρειάζεσαι μιά ΣΤΑΛΑ κοινή λογική?) θα προσπαθήσει έστω να βοηθήσει στο ψάξιμο μιάς λύσης.
    Και τι ακούμε?
    10 δις παραπάνω από μία αγορά στεγνή, τίγκα στο λουκέτο και το φέσι και μετά από 3 χρόνια αφίμαξης.
    Από ΠΟΙΟΝ θα τα πάρετε μωρέ?
    Την ίδια στιγμή παραπονιούνται για τα χαμηλότερα από τα προβλεπόμενα έσοδα...μιλάμε για φωστήρες.
    Αλλά τι λέμε.
    Ο "προυπολογισμός" θα υποστεί περισσότερες αναθεωρήσεις από τους υποψήφιους αγοραστές, σύμφωνα με τις ψ-Ώρες, της ΑΕΚ...
    Μάλλον, αρχίσαμε από Proypologismos_ver0 και θα φτάσουμε Proypologismos_ver365. Μία αναθεώρηση κάθε πρωϊνό, αφού βλέπουν πόσο σκατά τα' χουν κάνει.

    Διαβάζω και στο λαμπράκειο έντυπο:

    Η «µεγάλη λύση» - Το σχέδιο Μέρκελ και οι ελπίδες Παπαδήµου

    ...και με πιάνει σύγκρυο...Τελευτία φορά που ακούστηκε από τους γερμανούς για μεγάλη ή μάλλον "τελική λύση" είδαμε τι κάναν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Νοεμβρίου, 2011 11:28

    Στα ποδοσφαιρικά: Εγώ είδα θετική τη σούμε. Διότι (και συμπληρώνω):
    1. Ο προπονητής έκανε τις απαραίτητες διορθωτικές κινήσεις στο Β'.
    2. Είδαμε έστω μισή ώρα (στην αρχή του Β') καλού επιθετικά ποδοσφαίρου, με κυριαρχίς. Βέβαια είδαμε...και μισή ώρα κυριαρχίας του αστέρα...
    3. Βρέθηκε ρόλος για τον Κάρλος, που 1η φροά τον είδα (στο Β') να ξέρει ΤΙ γυρεύει στο γήπεδο.
    4. Μου άρεσε και ο κοντοές, με λεό κορυφαίο και λύμπε να αντέχει ΠΟΛΥ ξύλο (είσαι ΜΑΛΑΚΑΣ βοσκάκι)
    5. Νικήσαμε ΚΑΙ διαιτητή και είχαμε ΚΑΙ κώλο
    6. (σηματικότερο όλων) Εγώ παρατήρησα ότι στο Β' είδαμε ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΕΣ επιθέσεις και ΓΡΗΓΟΡΕΣ κατεβασιές. Σημαίνει ότι: α. Δεν είχαν δουλευτεί με τον πριγκηπα της ανταλού, β. τις δουλεύει ο τωρινός (και μπράβο του), ενώ βρήκε και συγκεκριμένους ρόλους στους κεντροεπιθετικούς παίκτες και γ. ΦΥΣΙΚΑ δεν περιμένει κάποιος φρεσκοδουλεμένες λειτουργίες να βγαίνουν πάνω από μισή ώρα (που είδαμε) στην αρχή. Εύχομαι να διατηρηθεί η βελτίωση και να διαρκεί όλο και παραπάνω μέσα στο γήπεδο.
    7. Είδα και διάθεση στα μαρκαρίσματα. Δεν παίζαν σα λουλούδες. Και είναι και απλήρωτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριοι,
    Χθες δεν πήγα στο γήπεδο και επομένως η όποια μου γνώμη είναι καναπεδάτη. Καταλήγω λοιπόν οτι, όταν δεν έχεις φθορά ψυχής παρακολουθώντας έναν αγώνα, απολαμβάνεις και τα μικρά πράγματα που συνήθως τα πνίγει το άγχος. Χθες υπήρχαν διαστήματα (κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο αλλά και στο πρώτο σε κάποιες φάσεις) που το τσούλαγαν το τόπι τα παιδιά της ΑΕΚ. Ας μην ξεχνάμε οτι σε άλλες εποχές τέτοια ματς θα μπορούσαν κάλλιστα να μας έχουν κόψει βαθμούς και διάθεση να παρακολουθούμε την ομάδα.
    Δε βάζω στη κουβέντα το ρόστερ της ομάδας μας σε σχέση με αυτά των δύο άλλων ομάδων που έπαιξαν λίγο αργότερα γιατί δε θέλω να γκριζάρω μια όμορφη ηλιόλουστη Κυριακή που σου δημιουργεί διάθεση για ζωή που καθόλου δε συνάδει με τη γενικότερη κοινωνικο-οικονομική κατάσταση της χώρας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Niall Ferguson, καθηγητής ιστορίας στο Πανεπιστήμιο Χάρβαρντ και συγγραφέας επιχειρεί να μας παρουσιάσει την εικόνα που θα έχει η Ευρώπη το 2021, δέκα χρόνια μετά την οικονομική κρίση. Οι κυρίαρχοι Γερμανοί, οι Έλληνες...
    κηπουροί και η μορφή της Νέας Ευρώπης
    Σε δημοσίευμά του στην Wall Street Journal, ο καθηγητής βλέπει Έλληνες κηπουρούς και Γερμανούς να καλοπερνούν κάνοντας ηλιοθεραπεία στα εξοχικά τους στο νότο καθώς μια νέα δημοσιονομική ένωση έχει σχηματιστεί. "Καλωσήρθατε", όπως λέει, "στις άλλες ΗΠΑ".
    Στην νέα Ευρώπη του 2012, το ευρώ εξακολουθεί να κυκλοφορεί, αν και τα τραπεζογραμμάτια είναι πλέον σπάνια. Η ευκολία των ηλεκτρονικών πληρωμών τώρα κάνουν τον κόσμο να αναρωτιέται αν ποτέ άξιζε τον κόπο η δημιουργία ενός ενιαίου ευρωπαϊκού νομίσματος. Επίσης, οι Βρυξέλλες δεν είναι πια το "αρχηγείο" της Ευρώπης αλλά η Βιέννη.
    Η ζωή είναι ακόμη πιο εύκολη στις περιφερειακές Ηνωμένες Πολιτείες της Ευρώπης, όπως είναι πλέον γνωστή η ευρωζώνη. Η ανεργία στην Ελλάδα, την Ιταλία, την Πορτογαλία και την Ισπανία έχει διαμορφωθεί στο 20% αλλά η δημιουργία ενός νέου συστήματος δημοσιονομικού φεντεραλισμού το 2012 έχει εξασφαλίσει μια σταθερή ροή των funds από τον πυρήνα της Β. Ευρώπης.
    Όπως οι ανατολικογερμανοί πριν από αυτούς, οι νοτιοευρωπαίοι έχουν συνηθίσει αυτή τη κατάσταση. Με το ένα πέμπτο του πληθυσμού να είναι άνω των 65 χρονών, οι άνθρωποι απολαμβάνουν τη ζωή. Υπάρχουν δε αρκετά χρήματα σε αυτή την παραοικονομία καθώς αρκετοί είναι αυτοί, όπως οι Έλληνες οι οποίοι εργάζονται ως οικιακοί βοηθοί και κηπουροί στους Γερμανούς, οι οποίοι έχουν και δεύτερες κατοικίες στον ηλιόλουστο Νότο...
    Μοιάζουν αυτά καθόλου με την πραγματικότητα;;;

    Για τον αγώνα εχτές κερδίσαμε μάλλον άνετα,με την βοήθεια της τύχης κατά 10% και τις αλλαγές του προπονητή που σωστά έβαλέ τον Ρίκα δίπλα στον μέτριο σε απόδοση,τον τελευταίο καιρό, Μάκο.
    Ρε πόσο έλειπε ο Βάργκας !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή