Παρασκευή 18 Νοεμβρίου 2011

Ο ΛΟΒΕΡΔΟΣ

           Τι να φταίει κι ο άνθρωπας; Δικτάτορας είναι; Δημοκρατικά εκλεγμένος από τον γίγαντα λαό. Έθεσε λοιπόν κι αυτός τις γνώσεις του ως συνταγματολόγος στην υπηρεσία της δημόσιας υγείας. Πού τα έμαθε τα κόλπα; Ελάτε ρε παιδιά, μην κάνετε περιττές ερωτήσεις. Όταν είσαι συνταγματολόγος, τα ξέρεις όλα. Το μόνο που αγνοείς είναι το σύνταγμα, αλλά για τον ψηφοφόρο, κι αυτό λεπτομέρεια είναι. Όπως λεπτομέρεια είναι που τα δημόσια νονοκομεία δεν έχουν ούτε γάζα, οπότε βουρ όλοι στον Αποστολόπουλο. Τζάμπα για τον υπουργό βέβαια, μην πάει το μυαλό σας πουθενά περίεργα.
            Τέλος πάντων δεν είναι εκεί το θέμα μου. Ο άνθρωπος έχει πιο σοβαρά θέματα να ασχοληθεί αυτήν την εποχή. Αφού βρήκε, μέσω του κοινού κειμένου του με την Διαμαντοπούλου και τον Ραγκούση, οτι για τα πάντα φταίνε οι συντεχνίες όλες ( γιατροί, δικηγόροι, εφοριακοί, μαθητές, ταξιτζήδες κλπ - δεν εξαίρεσε κανέναν παρά μόνο τον εαυτό του ξεχνώντας βέβαια οτι όταν πρωτοεξελέγη έψαχνε να βρει δίπλα στον Κόκαλη πώς θα βγάλει κανά έξτρα φράγκο ), είπε εν μέσω οικονομικής καταστροφής της χώρας να ασχοληθεί και με την ομάδα του.
            Δεν κάνω καμία πλάκα. Στο προσωπικό του blog έγραψε : " Ο ολυμπιακός φτιάχνει μεγάλη ομάδα επειδή ο Βαλβέρδε με την επιμονή του προέδρου Μαρινάκη είναι προπονητής του. Με άλλα λόγια επειδή ο πρόεδρος επιμένει να εφαρμόζει τις επιλογές του, ο ολυμπιακός αποκτά τα χαρακτηριστικά μιας μεγάλης ομάδας με προσωπικότητα."
            Κι αυτό είναι μόνο η αρχή του κειμένου του, που θυμίζει μίνιμουμ έκθεση παιδιού του δημοτικού. Αλλά να μην κολάμε σε αυτά. Άλλα είναι τα θέματα ενδιαφέροντος μας. Ο Λοβέρδος σοσιαλιστής δεν είναι; Και; Είναι δίκαιος και δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα να δώσει συγχαρητήρια στον κουμπάρο της Μπακογιάννη ( δις ) , να είναι περήφανος που τον οδήγησε στα ύπατα αξιώματα ο Κόκαλης, και φυσικά αργότερα που το σοσιαλιστικό του έργο ολοκληρώθηκε με το νομοσχέδιο του που κατάργησε την κεντρική διαχείριση των τηλεοπτικών δικαιωμάτων στο ποδόσφαιρο και στο μπάσκετ. Έτσι είναι οι σοσιαλιστές: Αποκαθιστούν τις αδικίες. Να εκμεταλλεύονται οι μικρές ομάδες τον ολυμπιακό και τον παναθηναϊκό; Για όνομα του θεού. Ο καθένας θα πουλάει μόνος του το θέαμα του.Δηλαδή κοινώς, ρε δεν πάτε να γαμηθείτε όλες εσείς οι πάμφτωχες ομάδες. Φυσικά σήμερα ο καπιταλιστής Μαρινάκης, έγραψε στ' αρχίδια του τον νόμο του Λοβέρδου ( ολόσωστα ) κι επανέφερε την κεντρική διαχείρηση. Γιατί; Τα είπαμε. Το τότε νομοσχέδιο, ήταν του Κοκαλιστάν.
           Το κείμενο λοιπόν του σοσιαλιστή κλείνει μάλλον λυπηρά : " ...αν και φέτος λόγω υποχρεώσεων έχω δει μόνο το φιλικό με την Γουέστ Μπρομ..." Αυτά είναι δράματα και το καταλαβαίνω εις διπλούν. Διότι εγώ έχω δει περισσότερα ματς ΕΦΕΤΟΣ της ΑΕΚ σε σχέση με τον υπουργό αλλά έχω και χρόνο να διατηρώ και blog. Αλλά αυτός δεν καταλαβαίνω γιατί, αντί να γράφει παπαριές στο blog του , δεν πάει στο γήπεδο. Δεν του μιλάει ο Μαρινάκης οπότε τον γλύφει μέσω ηλεκτρονικής διόδου; Δεν το γνωρίζω αυτό. Αυτό που γνωρίζω είναι οτι όποιος μιλάει στοιχειώδη ελληνικά γράφει " εφέτος " κι όχι " φέτος " που μόνο σαν αρσενικό της φέτας μπορεί να εκλυφθεί αν το τυρί ήταν επίθετο. Θα μου πείτε, καλά ρε Αβραμίδη εσύ " φέτος " δεν λές; Ναι, αλλά είπαμε οτι εγώ είμαι ένας εκ των συντεχνιών που φταίνε κι ένας απλός πολίτης αγράμματος σε σχέση με τον καθηγητή του συνταγματικού δικαίου που τυγχάνει και υπουργός. Αφείστε που πάω και στο γήπεδο και χρησιμοποιώ και την καθημερινή καθομιλουμένη γλώσσα.
        ΥΓ1. Το κείμενο το αφιερώνω σε όσα δήλωσε ο Λοβέρδος περί εξοικονόμησης πόρων για αγορά φαρμάκων από τα ταμεία. Που φυσικά πέσανε οι δαπάνες, αφού μιλάμε για φάρμακα χωρίς ποιοτικό έλεγχο και generics από την Ινδία. Κι έχουμε πει, οτι όταν ευημερούν οι αριθμοί τότε υποφέρει η κοινωνία. Οδηγώντας έτσι σε κλείσιμο της ελληνικής φαρμακοβιομηχανίας που απασχολεί 30  χιλιάδες ανθρώπους άμεσα κι περίπου 10 χιλιάδες σε παράπλευρη υποστηρικτική αγορά υπηρεσιών. ΤΑ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΠΟΛΥΕΘΝΙΚΕΣ; ΟΧΙ. Ποτέ πολυεθνική δεν θα έμπαινε στο κόλπο του dumping, αφού θα χάλαγε την φήμη αλλά και τις τιμές της στις αγορές που κύρια δραστηριοποιείται, δηλαδή σε άλλες χώρες. Οι ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΕΣ ΑΡΠΑΚΤΕΣ ΑΠΟ ΤΥΧΟΔΙΩΚΤΕΣ. Γιατί το έκανε ο Λοβέρδος; ΔΙΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΛΑ ΜΑΛΑΚΑΣ και στον βωμό του να δείξει αριθμητικό έργο, ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΠΑΣΟΚΙΚΗ ΑΡΧΗΓΙΑ, δεν δίστασε να αυξήσει δείκτες ανεργίας, να χτυπήσει την πιο ανθηρή βιομηχανία της Ελλάδας, και  να βάλει ασθενείς σε κίνδυνο με την κουβέντα, " άλλο ένα χτύπημα στα καρτέλ για το όργιο της κατασπατάλησης του δημόσιου χρήματος." Μπούρδες προσωρινότητας, αφού όταν εσωτερική παραγωγή δεν θα υπάρχει ( ξαναλέω με αντίστοιχη ανεργία και απώλεια φόρων προς το δημόσιο ), ΤΟΤΕ, ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ ΤΑ ΜΟΝΟΠΩΛΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΚΤΙΝΑΞΟΥΝ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΣΤΑ ΥΨΗ.
       ΥΓ2. Με το κείμενο αυτό θα πάμε μέχρι την κριτική της ΑΕΚ με την Τρίπολη.

23 σχόλια:

  1. http://pharmateam.blogspot.com/2011/11/60.html?utm_source=feedburner&utm_medium=feed&utm_campaign=Feed%3A+blogspot%2FVhxGM+%28PHARMA+TEAM%29&utm_content=FaceBook#axzz1dzzaP5qd

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η αποψη του γιγαντα της σκεψης περι ενος ανδρος αρχη ο οποιος στο τελος δικαιωνεται για τις επιλογες του" περι Μαρινακη-γαυρου,ειναι καθαρη αντιστοιχια του τροπου λειτουργιας του συστηματος το οποιο και υπηρετει αλλα και αργοτερα-σαν θελει ο Γιαχβε- να κυβερνησει κι'ολας.

    Και σαν γνησιος Συνταγματολογος του κωλου,τιμα το Συνταγμα,δηλαδη το αντικειμενο που υποτιθεται τον απασχολει και με αυτο βγαζει το ακριβο ψωμι του,το χεζει και το κατουρει,μαζι με τα αρθρα και τις παραγραφους, και ορθωνει το Καισσαρικο αναστημα του μικρου Καλιγουλα μπρος στα ματια μας,ωστε ολοι μαζι να εκραξωμεν "εσενα θελουμε".(να γαμισουμε)

    Στα χειροτερα χρονια του,ενας λαος θα φτασει στο σημειο να κυβερνιεται απο κατωτερους του. Πλατων.

    Οχι Λεβερδε,δεν ειναι Αργεντινος φορ και στοχος του Ολυμπιακου για την επομενη μεταγραφικη περιοδο.
    Ειναι καποιος Ελλην φιλοσοφος που ειχε την συνηθεια να μελεταει.

    Και αφου μελετησαν οι αρχαιοι,γιατι να μην απολαυσωμεν τους κοπους των με λιγοτεραι σκεψεις και ανησυχιαι εμεις οι απογονοι; Σωστα Λομβερδε.
    Αλλωστε παντα ετσι δεν γινεται; Δουλευει ο πατερας,τρωνε τα ετοιμα οι γιοι.
    Και τα εγγονια μετα ψαχνουν στα σκουπιδια.

    Αχαρακτηριστος τεμπελης. Ο απολυτος κηφινας. Ενας προικοθηρας πολιτικαντης της πλακας.
    Οχι οτι και ετσι,εχει καποια μοναδικα χαρακτηριστικα,αφου στον συρφετο των αντιστασιακων -μερα που ειναι-"Πολυτεχνειακων", που ατρομητοι κοροιδευαν τον φασισμο,με τουρλωμενο τον κωλο τους σε καποιο καταγωγι της πλατειας Πιγκαλ,η στο Σαιντ Ελιζε των Παρισιων και ερχομενοι εδω μετετραπηκαν σε πολιτικες σφικες,υπαρχει μπολικο υλικο.
    Ολοι σχεδον-με ελαχιστες εξαιρεσεις-τετοιας ποιοτητας υλικα ειναι. Τουβλα που περνιωνται για τσιπακια.

    Το υστατο καταντημα. Η υψιστη ντροπη αλλα και στο κατω-κατω μια δικαιη καταληξη,ειναι να περιμενεις τους μισοχαζους αλλα πολυ-πολυ πεινασμενους και αρα επικινδυνους "Λοβερδους" να σου κουμανταρουν την ζωη, της οποιας το πανοφωρι πιαστικε στην πορτα των τοκογλυφων και εχεις μεινει εξω στο κρυο,κοιτωντας σαν μαλακας απ'το παραθυρο εσυ, το ζεστο σαλονι με το αναμενο τζακι και τα εδεσματα.

    Την κοπιωδη δηλαδη προσπαθεια,υπο αντιξοες συνθηκες,με τους χιλιους κινδυνους,την προσωπικη και πολιτικη φθορα,την αγωνια των Λοβερδων της χωρας,τα πανδεινα που τραβουν και τα μαρτυρια που υπομενουν,εθελοντικα παντα,με σκοπο και στοχο, το συμφερον του τοπου,ακομα και σε πεισμα των μικρονοων που δεν αντιλαμβανονται την μεγιστη προσφορα,την οποια ομως θα απολαυσουν τα παιδια τους στο μελλον.

    Να μας ζησουν,να τους χαιρομαστε.
    Ειναι κακη η προσωπικη φιλοδοξια, η η προσπαθεια ατομικης αναριχησης; Οχι. Ποτε.
    Αν ειναι ιδωτικη,ποτε. Ειναι επιβεβλιμενη μαλιστα.
    Αν ομως, εισαι υπο την δημοσια εντολη,ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΑΠΛΑ ΕΝΑΣ ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΑΣ.

    ΕΚΤΟΣ ΚΑΙ ΑΝ Η ΚΑΤΑΛΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΣ,ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΚΡΟΤΕΛΕΥΤΙΟ ΕΡΓΟ ΤΩΝ "ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΟΛΟΓΩΝ"-ΚΟΠΡΙΤΩΝ.
    ΩΣΤΕ ΝΑ ΙΔΙΩΤΕΥΣΟΥΝ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ.

    Τιμη και δοξα στα παιδια του Πολλοιτεχνηου.
    Παπουτσολοβερδοανδρολακιδοδιαμαντοκουλουροδαμανακοαρσενοκητες.
    "δεν θα περασει ο φασισμος"
    Σημ: "Φασισμος": δακτυλιος ευρισκομενος εις ορισμενον σημειον επι ελαστικου πεους,(συνηθης αποσταση:25 cm απο την βαλανο)το οποιον σημειον,θεωρειται σημειο "χαλασης" κατα τας ερωτικας συνευρεσεις και δυναται να προκαλεσει ριξη εντερου,εαν περασει το σημειο "fascio" μεσα απο την εδρα.
    Ποσο μαλλον αν εχεις κανενα φαγκρι στον πατο.
    Εκει ειναι που λενε "point of no return"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. @STEVEN ΚΑΛΗΜΕΡΑ! ΘΑ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕψεις-αν και τα γραφεις καλα για τον κυριο- να μην ασχοληθω με τον αυτον γιατι απλα ξερναω!και , ξαναλαεω καλα τα λες, αλλα το θεωρω χασιμο χρονου! εγω θα ηθελα να σου ζητησω μια χαρη! επειδη με εχει συγκλονισει το χτεσινο σου κειμενο οπως και πολλα απο τα σχολια αποκατω, θα ηθελα αν γινοταν να μου εγραφες καποιες πηγες για να διαβαζα λιγο την (οσο γινεται πιο κοντα στην) αληθινη ιστορια γυρω απο το πολυτεχνειο και εκεινη την περιοδο! και το λεω αυτο γιατι με την "καπηλευση" και την αριστεροκομμουνο "δημοκρατικοφασιστικη" κατασταση που εχει επικρατησει στον εορτασμο αυτης της εορτης-μνημης απεναντι σε καποιους πραγματικους ηρωες της εποχης, το ειχα αρκετα απαξιωσει!ειχα μεινει αρκετα μακρια απο ολο αυτο, ειδικα οταν εβλεπα συνανθρωπους μου (δημοκρτικους πολιτες δηθεν)να κανουν τους μπατσους στη θεση των μπατσων...!ευχαριστω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα, ρε παιδια ασχοληστε με ....Λοβερδους?
    Καραγκιοζακος ειναι ο ανθρωπος τσαμπα τα λογια και ο χρονος.
    Οχι μονο αυτος. Οποιοσδηποτε στηριζει αυτο το θιασο που μεσα σε δυο χρονια ΔΙΕΛΥΣΕ οτι ειχε απομεινει.
    Λεγαμε το χοντρο μαλακα αλλα αυτοι απλα ενωσαν τις δυο λεξεις σε χοντρομαλακες.

    ΑΕΚ

    Αγγλοι ειναι οι σοβαροι ανθρωποι απο τη μια που μιλησε λεει ο Αγιοστρατιτης. Οι οποιοι εκπροσωπουν Ουζμπεκους!!!! (πλουσιος λαος οι Ουζμπεκοι και και Ρωσσους.
    Φυσικα στη μεση και η ΑΠΟΛΥΤΗ ΚΟΥΡΑΔΑ: o ΒΟΥΡΟΣ!! ο αποτυχημενος ηθοποιος νυν βολευτης του ΜΠΑΤΣΟΚ.

    Απο την αλλη ολη σοβαροτητα φενεται απο τα επιχηρηματα: θα δωσει λεει θεσεις parking και φθηνα εισητηρια στους δημοτες η ΑΕΚαρα.
    Ε πες το ντε το πλανο.
    Ξερεις τι ειναι να σου δινει ο εκαστοτε ΑΓΑΜΙΔΗΣ φθηνο εισητηριο?
    Εχει προσπαθησει κανεις να βρει εισητηριο σε αγωνα της ΑΕΚ?
    Κολαση.Δεν υπαρχει δειγμα.
    Πουλημενα ειναι ολα με το 2057 οποτε και αναμενεται βαση business plan να εχει ξεχρεωση η ομαδα και με το χαρτι της εξυγιανσης να αναφωνησει ο ΑΓΑΜΙΔΗΣ νενικηκαμεν!!
    Που να βρεις εισητηριο και μαλιστα φθηνο? Αφηνει ο λαος μαγικα χαρτακια απουλητα να δει Κοντοε,πατερ, καραμπελα, ειντουρ σμαρι και κωστακη?

    Παμε παρακατω: 3 στρεμματα λεει μα χωριζουν απο το ονειρο.
    Τωρα 3 στρεμματα φουντας ειναι?
    3 στρεμματα κουτοχορτου?
    Θα σας γελασω

    Παντως 3 στρεμματα ειναι τα μετρησε ο Χατζηπουστας με τον Αγαμιδη χτες το βραδυ.
    Παραξενα φωτα εθεαθησαν στο οικοπεδο-στανη (μιας και ενιοτε εχει κατι ζωντανα που βοσκουν μεσα) χθες βραδυ, ναναι εξωγηινοι? ναναι ο αγιος Ονουφριος? ναναι ο καπεταν Βουρος στο αλογο του?
    Οχι ρε το αδελφατο ειναι με φακους και μετραει τα στρεμματα και απο πισω οι ρεπορτερ της Ψωρας κρατανε σημειωσεις με τους φακους στα χερια..

    Παμε παρακατω:Κανενα Καταρ λενε απο τη Παε. Στο καταρ εισεβαλε ο Σανταμ. Πως θα παρουμε λεφτα?.
    -Προεδρε ο Σανταμ πεθανε. Και ηταν στο κουβειτ.
    -Ε τι καταρ τι κουβειτ και τα δυο απο καπα ειναι και εχουν μπαμπουινους.
    -Βεδουινοι λεγωνται προεδρε...

    Πιο κατω: Ιδου το πλανο του καταρ!Επιβεβαιωη του goal. Αυτος ειναι ο κολοσσσος.
    Ρε τι εγινε ο Δελλας αγορασε το Καταρ?
    Καλα ποση μυτιασες παλι μωρη,τρελλαθηκες τελειως???

    Και για κλεισιμο: Ιδου η CCC απο το Καταρ..
    Βεβαια οι ανθρωποι λεγωνται CCC μεν με ενα Ι μετα και ειναι Παλαιστινιοι προσφυγες που πηγαν στο Λιβανο πριν αρκετα χρονια, τοσα ωστε να λενε οτι ειναι Λιβανεζοι.
    Ειναι δε ανθρωποι που ασχολουνται με μεγαλα κατασκευαστικα projects ΚΑΙ ΜΟΝΟ, εξ ου και το ονομα: Consolidated Construction Company με το I για International.


    Θα μου πεις τωρα τι Λιβανος τι καταρ..
    Δυο καμηλες δρομος ειναι..

    Εδω για μια καμηλα διωξαμε τον γκαμηλιερη ΤΣΑΜΠΑ (οχι ακριβως δωσαμε και 350 χιλιαρικακια- γεια σου ρε προεδρε ανοιχτοματη με τα γαματα deal σου) στους Καταριανους απο το Λιβανο θα κολλησουμε???


    Δωσε στο λαο επενδυτες, καταρ-ες, πετρελαια μαπμουινους, Ρωσσους, Ασιατες, Βουρο (γεια σου ρε Βουρο -Malcovic) γηπεδα, και ΣΩΤΟ...

    Μπας και προλαβουν και παρουν κανα εισητηριο.
    Απο τα φθηνα ε???

    ΥΓ. Ακομη 'δουλεια΄'εχει η ΕΕΑ και δεν μπορει να γινει η .... μεταβιβαση στον αρχοντα Κασκαντεριδη.
    Τοση δουλεια που εμαθα οτι επεσε νεα ΠΟΡΤΑ και μαλιστα διφυλλη.. μια ενδον της χωρας και μια απο Αγγλια μερια.

    Απο τη μια ενας νομος για μια εταιρεια και κατι φυσικα προσωπα απο την αλλη μια παραγραφος για ενα 9%.. what the fuck?Μα καλα στο 1,4 αμα ο αλλος εχει βαλει τα 600(και εχει χρηματοδοτησει αλλα 300) αυτο το 9% τι το θελανε?
    Τι θα πει ο πωλητης και ο αγοραστης ειναι ο ιδιος?δεν καταλαβαινω..


    Και αυτοιοι κολοαγγλοι εχουν κολλησει σε ενα ορο που λεει καπου μια λεξη ενεχυρο η κατι τετοιο τελος παντων, και δεν λενε να ξεκολλησουν.

    Τι σκατα ειναι αυτο το collateral ρε γαμωτο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καταπιαστικαμε με τα κοινωνικοπολιτικα- και λογικο ηταν-και αφησαμε την ΑΕΚ να βρει μονη της τους επενδυτες και τον δρομο της;
    Που πατε ρε χωρις εμας;

    Παλι τα ιδια. Παλι επενδυτες ΚΑΤΑΡαμενοι; Παλι μακετες στη φορα,παλι σχεδια,παλι "εκτοξευση στα υψη" και "σε αλλα επιπεδα";

    Αλλη χωρα που να μας θελει,δεν υπαρχει;
    Μονο Ρωσσοι και ΚΑΤΑΡιανοι;
    Επειδη εχουν πετρελαια;
    Οι μπανανοπαραγωγες χωρες δεν υπαρχουν; Η του καφε;
    θα εχει δηλαδη μικροτερο πρεστιζ η ομαδα αν διαφιμιζει καφε "cokc-o-leao" η αν το γηπεδο θα λεγεται "chicita stadium";
    Αυτην την μονοπλευση αναζητηση δεν την καταλαβαινω.

    Να φτιαξτε ενα ωραιοτατο στεγαστρο αλα Φοινικας.Οχι το πουλι.Το δεντρο.
    Να μοιραζετε το game program σε φυλλα χουρμαδιας
    Το κιτρινο το εχουμε. Μια χαρα.
    Να αμολατε και μερικες μαιμουδες τσιρλιντερ στα ημιχρονα ντυμενες καμαριερες που θα κρατουν πανερια με μπανανες που θα τις πετουν στα πληθη,στις εξεδρες κατα την αναπαυλα.

    Βουρε μου,τι θα γινει; Θα φτιαχτει το γηπεδο; Ορκους πηρατε. Τα "παντα" θα κανατε. Τον ουρανο αναποδα θα γυριζατε. ΤΑ "μεσα" πλεον τα εχετε οπως λετε.
    Στα μεσα και στα εξω ειστε οπως λετε.
    Δρομολογημενα ολα ειναι οπως λετε.
    Ολα πηραν τον δρομο τους λετε.
    Που στο διαολο ειναι; Χαθηκατε και βρεθηκατε στη Χασια;

    Αν μας το λεγατε τοσα χρονια,θα καναμε τα κουμαντα μας μονοι μας.
    Ολοι θα φερναμε απο κατι,εκει στα "χωματα".
    Αλλος μια καρεκλα,ενα στασιδι απο κανα ξωκλησι,αλλος μερικους τσιμεντολιθους απο τον κηπο του σπιτιου του,εργαλια εχουμε,μυστρια,σκεπαρνια,προκες ελενιτ,τιποτα σανιδες κλεμενες απο καμια διπλανη οικοδομη και σιγα-σιγα θα το σηκωναμε το ριμαδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΠΡΟΣ toolaek : Αγαπητέ ΔΕΝ υπάρχουν επίσημες πηγές ούτε ιστορικά δεδομένα. Κι είναι λογικότατο αυτό για τόσο κοντινό γεγονός. Εγώ έχω ψάξει τα στοιχεία μέσω του ΚΚΕ ( ήμουν διαφωτιστής 81-84 ) με το απαραίτητο φιλτράρισμα και το ξεσκαρτάρισμα της γνωστής προπαγάνδας. ΘΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΩ ΛΟΙΠΟΝ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ ΣΥΝΤΟΜΑ.
    Επίσης μπορείς να γυρίσεις παλιότερα στο blog και να βρεις κι άλλα 2 κείμενα μου για το ΕΜΠ
    ( 2009, 2010 ) περί της 17Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Μη γελατε και διαβαστε:
    "Για πρώτη φορά τα τελευταία χρόνια ο νέος προϋπολογισμός προβλέπει πρωτογενές πλεόνασμα (το έλλειμμα μείον τα χρεολύσια και τους τόκους) που είναι βασικός στόχος του προγράμματος οικονομικής πολιτικής. Έτσι το 2012 προβλέπεται πρωτογενές πλεόνασμα 2,180 δισ. ευρώ που αντιστοιχεί σε 1% του ΑΕΠ έναντι πρωτογενούς ελλείμματος 4,583 δισ. ευρώ φέτος (2,1% του ΑΕΠ).

    Ο προϋπολογισμός προβλέπει και μεγάλη μείωση στο δημόσιο χρέος, το οποίο προβλέπεται να διαμορφωθεί στο 145,5% του ΑΕΠ έναντι 161,7% φέτος αντιστρέφοντας την μέχρι τώρα ανοδική του πορεία. Έτσι το δημόσιο χρέος αναμένεται να ανέλθει στα 309,300 δισ. ευρώ έναντι 352,050 δισ. ευρώ φέτος. Αξιοσημείωτη πτώση προβλέπεται και στις δαπάνες για τόκους κατά 3,630 δισ. ευρώ οι οποίες το 2012 θα διαμορφωθούν στα 12,750 δισ. ευρώ. Τα φορολογικά έσοδα το 2012 εκτιμάται ότι θα αυξηθούν κατά 3,599 δισ. ευρώ ή κατά 7,1% και να ανέλθουν σε 53,301 δισ. ευρώ έναντι 49,702 δισ. ευρώ φέτος..."

    Το δουλεμα του δουλεματος,ω δουλεμα.
    Σε μια οικονομια που χειμαζει,σε μια πεθαμενη παραγωγικη μηχανη,απο εναν απολυτως εξαθλοιωμενο κοσμο με φοροδοτικη ικανοτητα σχεδον μηδενικη, με εκατονταδες χιλιαδες λουκετα και με την ανεργια-και αρα και τα ταμεια σμπαραλιασμενα-και με την υφεση να προβλεπουν (χα!) οτι θα ενταθει σε ενα περιβαλλον-οπως δεχονται- το οποιο ειναι χειροτερο απο οσο το υπελογιζαν, προβλεπουν οτι θα αυξηθουν εξαγωγες,θα μειωθουν οι εισαγωγες,οτι: θα εχουν πλεονασμα (αυτο δεν αποκλειται. Αν παψεις να πληρωνεις και μονο φορολογεις,τοτε ναι,ισως να βρεθεις με + αλλα με τα ζωα ψοφια) και το μεγα ανεκδοτο ειναι οτι προβλεπουν (λεμε τωρα) μειωση του χρεους απο 350 σε 300 δισ.,δηλαδη απο 165 σε 145%,αυξηση εξαγωγων,μειωση εισαγωγων κλπ

    Να κλασουμε τωρα η μετα;
    Κρατειστε αυτα τα γαλαξιακα νουμερα,να τα δουμε και να γελασουμε κλαιγοντας λιγο αργοτερα.

    Υ.Γ Δεν μας λενε μονο,τα ποσα τα υπολογιζουν σε ευρω το οποιο ψοφολογαει,σε πεσετες,σε γροσια,σε τι;

    Υ.Γ.2 Ενα επισης καλο νουμερο,κατατοπιστικο της τεραστιας προσπαθειας ανακαμψης που επιχειρει η σπηλια του Νταβελη στο Συνταγμα ειναι το εξης στοιχειο: 17.000 "ανθρωποι" ανα την χωρα,ΠΑΡΙΣΤΑΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΑΡΡΩΣΤΟΥΣ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΧΘΟΥΝ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΟΥΝ ΤΟ ΓΕΥΜΑ ΤΟΥΣ.
    (το νουμερο αυτο ειχε να εμφανιστει απο την εποχη του 2ου Π. Πολεμου.Απο την κατοχη δηλαδη)
    Αυτα ειναι.

    Υ.Γ Και προσοχη: Μη φυγουμε απο το ευρω γιατι θα καταστραφουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιώργης ο Γαρατζέος18 Νοεμβρίου, 2011 15:16

    Είτε θέλουμε είτε δε θέλουμε, το φως στο βάθος του τούνελ φαίνεται...μόνο που είναι το τρένο.
    Όπως έχω προειπεί δε μας πετάει κανείς όξω από το κλαμπ. Έχει ήδη πάρει φωτιά και αναμένεται κατάρρευση αλλά twin towers.
    Βέβαια θα καούμε μαζί με τους λοιπούς ευρωπαίους....υγεία πάνω απ' όλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ευρω το οποιο δεν ψοφολογαει απο λαθος υπολογισμο,αλλα γιατι ηταν τοση η ζωη του.
    Το μετεωρο βημα των αλητων,ειναι να μη τους παρει ο διαολος,μαζι με τις κατολισθησεις που προκαλουν.

    Το αν καταφερουν οι νεοταξιτες να περασουν το μεγαλο σχεδιο του ενος νομισματος (δηλαδη του καθολου νομισματος) χωρις να φαγωθουν μεταξυ τους,ειναι ενα αλλο θεμα.
    Ελπιζουμε να συμβει το δευτερο. Και συνηθως αποδεικνυεται οτι συμβαινει το δευτερο.

    Με μισο ματι εδω και καιρο κοιταζουν οι κεφαλαιουχοι και οι υπαλληλοι τους πολιτικοι,το κολπο των γυφτων να πατισουν ποδι,τοσο στο κεφαλαιο των πρωτων οσο και στις εξουσιες των δευτερων,θελοντας να τους κανουν ολους στην παντα.

    "αν τα ρουφαν ολα οι τραπεζιτες τοκογλυφοι,τι θα μεινει σε μας; Τα ρεστα"; αναρωτουνται και πολυ λογικα.

    Οσο κινδυνευει ο Ανιελι,αλλο τοσο κινδυνευει και ο απλος αγροτης η υπαλληλος στην Ιταλια.
    Οσο κινδυνευει ο εδω επιχειρηματιας,αλλο τοσο κινδυνευει και ο υπαλληλος του.

    Δεν γινεται επιθεση εναντιων των μεσαιων και κατωτατων-οπως γινοταν εως τωρα-αλλα εναντιων ΟΛΩΝ.
    Εχουν βγει μυδραλια και φαλτσετες απο την μεγαλη μαφια.
    Μπορει αυτη να μας σωσει. Οπως καθαρισε την "παρανομια" στην Αμερικη,και εφτιαξε με εντολη των κυβερνησεων δικα τους ελεγχομενα κυκλωματα,ετσι και τωρα,μαλλον πρεπει να παρουν την κατασταση στα χερια τους.
    Μονο οι "Βιτο Κορλεονε" θα μας σωσουν.

    ΕΡΩΤΗΣΗ:Εαν καταρευσει το ευρω,ΣΕ ΤΙ ΝΟΜΙΣΜΑ ΘΑ ΧΡΩΣΤΑΜΕ;
    Σε αυτο που θα εχει η καθε χωρα; Η μηπως πλεον θα παψει να μετριεται σε χρημα ΑΛΛΑ ΣΕ ΕΙΔΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΧΡΗΣΤΟ ΕΧΕΙΣ ΓΡΑΨΕΙ ΠΟΛΛΑ ΕΥΣΤΟΧΑ ΣΧΟΛΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΠΕΡΙ ΒΕΝΤΕΤΑΣ ΧΙΛΙΑΔΩΝ ΧΡΟΝΩΝ,
    ΕΙΝΑΙ ΙΣΩΣ ΤΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...

    ΑΛΛΟΥ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΟΙ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΙ ΕΧΟΥΝ ΤΟ
    ΚΟΣΜΑΚΗ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΑΙ ΑΝ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΑ
    ΑΝΥΠΑΡΚΤΑ ΧΡΕΗ ΤΟΥ ΣΕ ΕΥΡΩ 'Η ΣΕ ΔΡΑΧΜΕΣ.
    ΕΝΩ Ο ΣΩΣΤΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗΣ
    ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΛΩΤΣΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Χρηστο οι Αμερικανοι για ενα λογο δεν φοβηθηκαν ΠΟΤΕ την Ευρωπη: για την ασυνενοησια της και την απληστια των λαων της..

    Οταν λοιπον εχεις ενα κοινο νομισμα, ενα κοινο (κατα μεγαλο μερος) δανειστη, αλλα απο πισω σκαβεις το λακο μονος σου τοτε δουλεια ΔΕΝ γινεται.

    Τι εχουμε λοιπον εδω?

    Μια ΟΝΕ να προσπαθει οχι σαν οντοτητα αλλα σαν ΞΕΧΩΡΙΣΤΕΣ οικονομιες που βαζουν σε ενα κουμπαρα οτι γουσταρουν ο καθενας, να σωσει τους καταναλωτες της.

    Και απο την αλλη αφου 'δινουν' απο μπρος,ανταγωνιζωνται ΞΕΧΩΡΙΣΤΑ απο πισω ποιος θα πρωτοπουλησει και ποιος θα παρειπισω απο του δανειζωμενους τα φραγκα.

    Πως λοιπον ενα μαγαζι μπορει να δουλεψει οταν οι ιδιοκτητες κρατανε ξεχωριστα ταμεια και ο καθενας σαμποταρει τα προιοντα του αλλου?

    Μπαινεις σε ενα μπακαλικο και σου λεει ο ενας μη παρεις τυρια απο το παγκο που καθεται ο συναιτερος μου γιατι ειναι σαπια.
    Αλλα αμα ερθεις απο πισω θα σου δωσω εγω πιο καλα.

    Α και που σαι, αμα δεν εχεις λεφτα θα σε δανεισω εγω να αγορασεις..

    Το πιο τρανο παραδειγμα ευρωπαικης συνεργασιας ειναι τα eurofighter που μαζι τα φτιαχνουμε αλλα ολοι μαζι τα σαμποταρουμε για να πουλησουμε τα δικα μας..

    Θα παρει λεφτα η Ελλαδα και η Ιταλια και θα αφησει ο τακουνιας να πουληθουν siemens και bmw?
    Oχι βεβαια! Πολεμο θα κανει να πουλησει citroen careffour και κρασια..

    Οποτε ΠΩΣ θα ζησει ενα μαγαζι κατω απο αυτες τις συνθηκες??

    Το αν θα πεθανει το ευρω δεν το ξερω.
    Πιο πιθανο ειναι μια αλλαγη ισοτιμιων.

    Ποσες δρχ εκανε? 340,75?
    Ποσες ευρω αναλογουσαν στην Ελλαδα κατα την εκδοση?
    Απο αυριο τα μισα..

    Με αναλογα παντα αποτελεσματα.

    Αγοραστικη δυναμη, εμποριο,καταναλωση στο ναδιρ

    Πληθωρισμος (ναι υπαρχει οταν το ιδιο αγαθο μεσα σε 2 χρονια εχει παρει 50% πανω οπως η βενζινη π.χ με κομμενους μισθους, μη κοιτας που δεν το λεμε), ανεχεια και ανεργια στο ζενιθ..

    Θες αλλο παραδειγμα? Κοιτα την ΑΕΚ που εχει 2 μεγαλομετοχους που πληρωνουν ΟΤΑΝ και ΟΣΟ γουσταρουν,αφου εβαλαν το μαγαζι μεσα μια 80αρα..

    Και ο ενας κοιταει μεσω resort και ο αλλος μεσω supporters να τη φερει στον αλλον, διασφαλιζωντας ειτε εσοδα ειτε και καλα αναιμακτες αποχωρησεις..

    Ωραια δε παει η ΑΕΚ?

    Εχουνε βαλει και τον αντιστοιχο ΓΑΠ-ΜΠΟΥΜΠΟΥΝΑ απανω, να λαδωσει το αντερακι του μιας και απο οτι μας εχει πει παρατησε μια λαμπρη καριερα στο Λονδινο (τωρα ποτε προλαβε και εκανε καριερα στα 36 του ειναι αλλη ιστορια) για να ερθει στην ΑΕΚ της καρδιας του να παιρνει 1000 ευρω και το κινητο του (αυτο που εκοψε απο την κ.Μαρια τη καθαριστρια..)

    Η Α-Π-Λ-Η-Σ-Τ-Ι-Α ειναι κακο πραγμα και συμβουλος καταστροφης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Προς DIMI: Συμφωνω σε ολα,σχεδον. (εκτος απο το "ΟΝΕ". Καμια ΟΝΕ δεν εγινε προσπαθεια να υπαρξει,ουτε και γινεται τωρα βεβαια καθως βλεπεις.Μια νεα προσπαθεια του Ραιχ,νο4, να επιβλιθει.Αυτο συμβαινει.Απλα περνει λιγο χρονο να γινει αντηλιπτο αυτο απο τον κοσμο,ο οποιος εχοντας εμπειρια μονο απο μποτες και στολες,σημερα βλεπει γραβατες και κοστουμια και εχει μπερδευτει.

    Στα υπολοιπα που λες,ειναι ετσι. Ασυνεννοησια για την οποια ποτε δεν εγινε προσπαθεια να ξεπεραστει,γιατι πολυ απλα τον λογο τον ειχαν και τον εχουν υαινες.
    Εχεις δει ποτε υαινα να μοιραζεται το θηραμα της με αλλη; Η οταν ειναι αναγκασμενη να το κανει,εχεις δει τα δοντακια της πως τα δειχνει;

    Δεν μιλαμε για ανθρωπους,με την γνωστη,"συμβατικη" εννοια. Προκειται για διποδα ερπετα.

    Να φαγωθουν λοιπον μεταξυ τους,να κατασπαραχθουν,να πανε στο διαολο και ακομα παραπερα,να ησυχασυμε...εστω για λιγο.

    Λυση περισσοτερο ταιριαστη και με λιγοτερους κινδυνους ειναι αυτη των Εθνικων νομισματων.
    Ποτε ξεκινησε η μοδα των γενικευμενων κρισεων;
    Μα οταν εγινε προσπαθεια να υπαρξει παγκοσμιο νομισμα. Ποτε πριν.Τα τελευταια 100 χρονια εγινε μοδα.

    Οπως τα πλοια εχουν υδατοστεγη διαμερισματα που απομονωνονται σε περιπτωσεις υδατων,οπως στις πολυκατοικιες τα διαμερισματα εχουν δικους τους γενικους διακοπτες,ετσι πρεπει να δουλευει και το συστημα της οικονομιας.(ετσι δουλευε δηλαδη,μεχρι που ηρθαν οι ηλετρολογοι απο την Βαβιλωνα)

    Ωστε να μη μεταδιδονται οι οικονομικες "πλυμηρες",να μη "μεταναστευουν" οι τραπεζικες "μολυνσεις" και α περιοριζονται στη μικροτερη δυνατη εκταση τα "τσουναμι",πρωτου αυτα γιγαντωθουν.

    Η Εταιρια δολοφονων ασφαλως επιζητα το αντιθετο: Παγκοσμιο προβλημα ωστε να επιβληθει μια "απαραιτητη" και "αναποφευκτη" παγκοσμια λυση.

    Μεγαλο το στοιχημα για τους γυφτους της ερημου.
    Μεχρι τωρα επαιζαν με κρατη-μαριονετες,η μολυναν ενα-ενα κρατος. Τωρα επιχειρουν το πληρες γεμισμα του πλανητη με ακριδες. Με κουβαλιτες κατι λαους-καραγκιοζηδες,οπως οι Γερμανοι,των οποιων εχουν παρει το σκαλπ στην κυριολεξια.

    ΤΑΚΗ: Για πολλους ισως μοιαζει με υπερβολη.Το ξερω. Αλλα αν δουμε τον χρονο με οχι ανθρωπινη διασταση, η οποια "σφιγγεται" μεσα στα 70-80 χρονια ζωης,αλλα την δουμε πυκωνμενη, η σε fast forward θα δουμε ακριβως αυτο.
    Δεν ειναι η μοναδικη βεντετα βεβαια. Αλλα ειναι η πιο μακροχρονη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ερωτηση προς πασα "σωστικη δυναμη",καθε "φωστηρα αναλυτη" και καθε παπαγαλο: Η ΙΤΑΛΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΣΧΕΔΟΝ ΑΨΟΓΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΙΓΑΝΤΙΑ ΠΑΡΑΓΩΓΗ,ΜΕ ΕΞΑΓΩΓΕΣ,ΜΕ ΒΙΟΜΗΧΑΝΙΑ ΜΕ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ-"ΤΕΡΑΤΑ", ΜΕ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΙΚΛΕΙΔΕΣ,ΜΕ ΡΥΘΜΟ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΤΑΤΟ ΒΗΜΑ, ΔΙΑ ΠΟΙΟΝ ΛΟΓΟ ΕΙΝΑΙ ( Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΤΑΙ ΩΣ)"ΜΕΣΑ" ΜΕ ΤΑ ΜΠΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΡΙΝ ΤΗΝ "ΔΙΑΛΥΣΗ" ΑΚΟΛΟΥΘΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΑΣ;

    Μηπως το προβλημα το κυριο,ΔΕΝ ειναι η "τεμπελια",ΔΕΝ ειναι η υπερδιαφθορα,ΔΕΝ ειναι η γραφειοκρατια,ΔΕΝ, ειναι η φοροδιαφυγη,ΔΕΝ ειναι γιατι "μαζι τα φαγαμε" ΑΛΛΑ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ RE GAMOTO;

    DEN KATALABAINO.( ντεν καταλαμπαινω)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ερωτηση νο2 προς τους ιδιους φωστηρες και λοιπα παραδεισια πουλια: ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΙΝΟ ΝΟΜΙΣΜΑ,ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΟΙΝΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ;
    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΤΟ ΕΥΡΩ,ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΠΟΙΟΣ ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ "ΠΑΣΕΙ ΘΥΣΙΑ"-ΜΕ ΟΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΥΤΟ- ΔΙΑΣΩΣΗ ΤΟΥ;
    ΑΝ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ Ο ΚΟΙΝΟΣ ΑΥΤΟΣ ΚΙΝΔΥΝΟΣ--ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΑΠΑΤΝΕΣ ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΥΝ ΤΑΧΑ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΑΠΕΜΠΛΑΚΟΥΝ- ΘΑ ΚΙΝΔΥΝΕΥΑΝ ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΤΟΣΟΙ ΠΟΛΛΟΙ;
    ΒΕΛΕΠΤΕ ΚΑΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΠΟΝΟΚΕΦΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙ ΣΤΟ ΝΤΟΥΛΑΠΙ ΓΙΑ ΑΣΠΙΡΙΝΕΣ;

    DED KATALABAINO KSANA (δεν καταλαμπαινω ξανα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η Χωρα-βρυκολακας αγκυλωτος σταυρος πανω στον οποιο σταυρωνονται κατα καιρους οι λαοι,προτεινει δια της διχαλωτης γλωσσας της Μερκελ η οποια Σταζι "μελι" ως γνωστον, επισημοποιει την μεχρη τωρα σε φημες-θεση της οτι "θα μπουν και αλλες χωρες στην διαδικασισ επιλεκτικης πτωχευσης.
    Η Ρομπα ο Ρομπαι,ειπε ξεκαθα, "θα πρεπει ολες ΣΧΕΔΟΝ οι χωρες να μπορουν να δεχθουν μειωση των εθνικων τους κυριαρχιων,προκειμενου να αντιμετωπιζονται τα προβληματα" και ενας αλλος πουστης δεν θυμαμαι ειπε καπακι "θα πρεπει να δημιουργηθει καποιο υπερκρατος μεσα στην Ευρωπη..."
    Πιο πριν η ξεχιλωμενη Μερκελ ειχε πει καθαρα "δεν πρεπει να υπαρχουν "ταμπου" ακομα και στην περιπτωση να πρεπει να αλλαξουμε ακομα και τις βασικες συνθηκες της "Ενωσης".
    Και για ακομα μια φορα ετονισε με το γνωστο υφος: "πρεπει οι χωρες που ειναι ατακτες να τιμωρουνται παραδειγματικα προκειμενου να επανελθουν στον ΣΩΣΤΟ ΔΡΟΜΟ"

    Τι μας λενε ολα αυτα;
    Εχετε δει πως εξεταζαν τους αιχμαλωτους οι γιατροι των Ναζι προκειμενου να τους διαχωρισουν σε "ικανους" και "μη ικανους" για εργασια;
    Arbeit macht Frei, μας λενε τοσα χρονια.

    Ουτε αυτο ρε αχριστα κορμια δεν μπορειτε να παρασχετε στον κοσμο. Ουτε ακν αυτο το οποιο με τοση ικανοτητα ανεκαλυπταν οι πατεραδες και παππουδες σας Ναζιστες. Δουλεια εξασφαλισμενη ΕΙΣ ΑΠΑΝΤΕΣ.
    Ανεργια ΜΗΔΕΝ υπηρχε τοτε.

    Ωρα ειναι-με την δικη τους συμβολη- να ισχυσει και κατι αλλο: "η ανεργια ειναι ελευθερια".
    Οποιος ΔΕΝ εργαζεται,ειναι πραγματικα ελευθερος,αφου δεν εχει καμια υποχρεωση να εκπληρωσει.
    Ρε μηπως μας δειχνουν τον πραγματικα σωστο δρομο και δεν το παραδεχομαστε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Steven, τελευταία χρησιμοποιείς πολύ τη λέξη "πρωτοδικείο" ενώ παλιότερα αναφερόσουνα ότι δούλευες κάτι σε σχέση με τον "τίγρη". Να απογοητευτώ ή το πτώτο θα φέρει το δεύτερο? Αν και η άποψή μου είναι ότι η ΑΕΚΑΡΑ μας δεν έχει ανάγκη από πολλά λεφτά... αυτά είναι για τους άλλους... ανθρώπους που να την πονάνε θέλει και που ξέρουν από ποσόσφαιρο και όχι περαστικούς που τη βλέπουν σαν εύκολο κέρδος και διαφήμιση. Και το κυριότερο? Δεν αντέχω άλλο. Θέλω να δω την ομάδα μας να παίζει καλή μπάλα!! Έλεος με αυτό το έκτρωμα!!! ΑΕΚ είμαστε! Χαιρετισμούς από πατρίδα (Κοζάνη), στο έχω πει και παλιότερα, μας δίνει θάρρος η φωνή σου!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ Stergios: Τι ωραίο όνομα!. ΑΣΦΑΛΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΕΛΠΙΔΑ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΑΙ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΤΟΣ.
    ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΦΙΛΟΣ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ ΠΟΤΕ ΠΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΥ ΕΛΕΓΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ.
    ΓΙΑΤΙ;
    ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΣΑΝ ΤΡΟΠΟ ΖΩΗΣ. ( και διαβάζει μιά χαρά ).
    ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ; ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΟΧΙ.
    ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΞΕΡΩ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΗΝ ΜΑΘΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ : ΓΙΑ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ, ΠΡΩΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΑΙΔΙΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ ΟΛΟΙ. ΟΣΟ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΖΟΥΦΙΟΣ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ ΤΟ ΑΝΔΡΙΚΟ ΑΝΤΙΣΥΛΛΗΠΤΙΚΟ ΧΑΠΙ.
    ΚΑΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ; ΣΑΝ ΓΥΝΑΙΚΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΜΕ ΝΟΥΜΕΡΟ; ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΘΕΝΤΙΚΑ ΑΣΧΗΜΟ. ΤΟΣΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ, ΝΑ ΠΑΩ ΜΕ ΤΟ ΛΑΓΟΧΕΙΛΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΤΟΝ ΜΟΝΟ ( ξέχασα πριν ) ΠΟΥ ΓΑΜΑΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ, ΕΙΝΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΤΟΥ. ΤΑ ΚΩΛΑΡΑΚΙΑ ΤΩΝ ΟΠΑΔΩΝ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Xρηστο,ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΒΙΤΟ ΚΟΡΛΕΟΝΕ.
    Και τι ηταν Χρηστο ο Κορλεονε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Οι "Βιτο" ηταν οι ελεγκτες δημοσιας διοικησης της εποχης. Ταυτοχρονα και οι επενδυτες. Ταυτοχρονα και το ΣΔΟΕ της εποχης.
    Για να δουμε. Τα δινεις η δεν τα δινεις;
    ========================
    Σωστη και πολυ τιμια η κουβεντα "δεν ειναι ΑΕΚτζης σαν τροπος ζωης" που ειπε ο Steven για τον Μελλ.
    Και αυτο τον τιμα.
    Φιλος Πλατων Φιλος Σωκρατης φιλτατη δ'απαντων η αληθεια.
    Και δεν το υποχρεωνει κανεις να ειναι ΑΕΚτζης σαν τροπος ζωης.
    Και ειναι η απλη απαντηση προς οσους -ευλογα-απορουν "μα γιατι δεν ερχεται...μα γιατι δεν την παιρνει"
    Γιατι κοιταζει το τομαρι του, οπως κανει ο καθενας μας. ( οι εξαιρεσεις απλα επιβεβαιωνουν τον κανονα)

    Καλη η Νικαια και οι γειτονιες που μεγαλωσαμε,αλλα πλεον να τις κοιταμε περνοντας με την Μπεντλευ και να παταμε γκαζι για την Γλυφαδα,που φυσαει καθαροτερος αερας. Δεν ειναι για να μενεις.
    ΕΥΤΥΧΩΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΕΛΘΟΝ. ΚΑΙ ΩΣ ΓΝΩΣΤΟΝ, ΤΟ ΠΑΡΕΛΘΟΝ ΜΑΣ ΤΟ ΤΙΜΟΥΜΕ ΜΕ ΣΤΕΦΑΝΑ ΚΑΙ ΑΔΡΙΑΝΤΕΣ,ΞΟΡΚΙΖΟΝΤΑΣ ΤΟ.

    Κανεις δεν μπορει να ψεξει,να κατηγορισει καποιον που αφηνει πισω του παλιες ζωες και βγαζοντας νεο δερμα,ψαχνει τις καινουριες,αφου "ειμαι φτιαγμενος για μεγαλα πραγματα ναουμε".

    Ειναι στην ανθρωπινη φυση.
    Για ποιο λογο αλληλοσκοτωνεται και αλληλοφαγωνεται ο ανθρωπος αιωνες τωρα; Για το σιταρι και τι βρωμη; Οχι. Για το παντεσπανι.
    Το οποιο δεν ειναι τιποτε αλλο παρα σφουγγαρι, το οποιο το περνανε για αμβροσια κατι χαχανοι λεφταδες.
    Μιλαμε για ζωα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το μονο που εχει μεινεισαν αντιπολιτευτικο χαρτι για τον Αντωνακη τον συμπολιτευομενο,ειναι το χαρτι τις υπογραφης.
    Του το αφησαν ετσι να κρεμεται, οι εξω,ωστε να δειχνει κατι κι'αυτος εδω μεσα σαν "αντιμνημονιακη πολιτικη".
    "Οριστε,δεν ειπα ναι σε ολα.Σε αυτο αντιτιθεμαι" δηλαδη.

    Η πατριωτικη δεξια,εκαθησε στον αξονα.
    Ξορκισε τον μισητο Μητσοτακη,-που χωθηκε στο κομμα σαν "ξενιστης"-αφου καταψηφησε την κορη του και επροτιμησε αυτον που τον εριξε τοτε,δειχνοντας με αυτον τον τροπο την απεχθεια του στον μη δεξιο Δρακουλα και περιμενε οτι με τον Αντωνη θα βγει στις επαλξεις,σαν γνησιο τεκνο της κανονικης δεξιας,των Καραμανλιδων,των Αβερωφ κλπ.
    Αντι για τις επαλξεις,εκεινος εστησε κωλο στο μαγειρειο του καστρου.
    Αλαλοι οι Νεοδημοκρατες. "και τωρα τι γινεται";
    Τι να γινει; Παρε τις αφισες,παρε τα ψηφοδελτια,μαζεψε και ολη την χαρτουρα,και βαλτην στην σομπα να ζεσταθεις αφου πετρελαιο δεν μπορεις να αγορασεις.

    "Απεναντι" τα ιδια. Οι αγαπωντες το γνησιο ΠΑΣΟΚ,δηλαδη αυτο του Αντρεα του γαμια-γλετζε-πλακατζη,το ειδαν να εκσυγχρονιζεται με την μαιμου τον Σημιτη,να πηαινει κατα διαβολου και ειπαν να το σωσουν-με εκλογη αρχιγου απο την βαση,δηλαδη με απευθειας ψηφο απο τον "γιγαντα"- και τελικα επανεφερε στα ισα του το κομμα και στι σωστη του ροτα,προτιμωντας θριαμβευτικα τον γιο του Μεσσια. Τον απευθειας απογονο του σωτηρα Αντρεα,μιας και ετσι ηταν σιγουρη η επαναπροσαρμογη στα ιδεωδη και στις αρχες του καταστατικου ιδρυσης.Δηλαδη "ρεμουλα-"μεσο"- προσληψη-επιδοτηση κλπ-κλπ.

    Στον αξονα κατσανε και αυτοι. Την πατησαν απο το ιδιο το τεκνο τους.

    Εκ των εσω επεσαν τα καστρα. Δεν τους "πουλησε" ενας ξενος. Ενας σφαιτεριστης της εξουσιας των κομματων που υποστηριζε ο γιγαντας λαος.
    Οχι. Απο τους γονους των ιδρυτων εφαγαν την ψωλη και τωρα κλαινε διπλα. Και σαν Πασοκοι η σαν Νεοδημοκρατες και σαν κατοικοι της πιο πουλημενης χωρας του πλανητη.

    Ο "γιγαντας" "ερωτηθει"-καταναγκαστικα- και στις δυο εκλογικες περιπετειες των κομματων τους. Και κληθικε να "επιλεξει": Γιωργακης η "ο αλλος ο ξενος"; Αντωνακης η "η αλλη η ξενη";
    Και σωστα προτιμησε τους δικους του ανθρωπους.
    Και οι δυο μαζι τωρα τον στελνουν στα ταρταρα, μη ρωτοντας τον.
    Αφου ρωτηθηκες ΤΟΤΕ "γιγαντα μου". Παλι θα σε ρωτησουμε;
    Σωστοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή