Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

Α Ε Κ - ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ

               Να τρέχεις σαν μουρλός από την εταιρεία στο γήπεδο παρατώντας κι έναν ξένο επισκέπτη, να πέφτεις σε μια κίνηση δαιμονισμένη και να καταλήγεις στο κωλογήπεδο μαζί με άλλους τρεις χιλιάδες ανισόρροπους κόβοντας καρφιά από το κρύο, για να δεις τελικά μια σούπα;  Και τι να κάνεις δηλαδή; Εύκολο ματς φαινότανε, άλλος ένας κρίκος στο επιδιωκόμενο σερί των νικών, δεν ήταν κακιά η ιδέα.
              Και το ματς πραγματικά έτσι πήγε. Πανεύκολα. Ούτε μια φορά δεν απειλήθηκε η ΑΕΚ που κατέβηκε με πολύ καλή τακτική και με στόχο ανάπτυξης. Με μπόλικη υπομονή και προπάθεια κάτι να φτειάξει. Κόντρα σε μια κλασσική ομάδα του Παράσχου με διπλές και τριπλές ζώνες άμυνας, που τον μόνο στόχο που είχε ήταν να καταστρέψει το όποιο ποδόσφαιρο θα μπορούσε να παιχτεί.
              Κι εδώ είναι το οξύμωρο. Να έχει κάνει τουλάχιστον δέκα ευκαιρίες την Κυριακή η Τρίπολη και να μην έχει σκοράρει. Κι ο Κομπότης να έχει βάλει γκολ, έστω και στο 93. Το παιχνίδι να είναι κακής ποιότητας σούπα και ταυτόχρονα η ΑΕΚ να έχει εκτός από τον σταθερό καλύτερο της τον Λεονάρντο, όλη την άμυνα καλή κι αρκετά ανεβασμένο τον Κάρλος. Ανεξήγητα πράματα, όπως πολύ παράξενοι ήταν οι τρεις σοβαροί τραυματισμοί που αποκομήσαμε και κάνουν το Αγρίνιο του Σαββάτου εξαιρετικά δύσκολο. Μάκος, Λεονάρντο και Καφές να χτυπήσουν στα καλά καθούμενα;
            Κι άντε και χτύπησαν. Αυτός ο διαιτητής, ο Δελφάκης, είναι δυνατόν να σφυράει με τέτοιο όνομα; Δεν καταλαβαίνει ο Βασάρας οτι και μόνο λόγω ονόματος είναι επικίνδυνος να διαλύσει ακόμα και φιλικό παιχνίδι μεταξύ γειτονικών νηπιαγωγείων; Αυτός ρε παιδιά, βεβαίως και ήταν στο γήπεδο αλλά φανταζόταν οτι διαιτήτευε κανά ντέρμπυ μεταξύ αιώνιων εχθρών.
             Μιλάμε για μαντάρα στον πειθαρχικό έλεγχο. Με δύο εξώφθαλμα πέναλτυ που μας έφαγε χρεώνοντας μάλιστα και κάρτα τον Σιαλμά αλλά κι όταν έδωσε το καραμπινάτο ( που δεν το είχε δώσει ) μετά τις φωνές του Λυμπερόπουλου, τιμώρησε κι αυτόν από πάνω. Ανάποδα σφυρίγματα, κι όλα τα φρούτα με τα καφάσια στον Κομπότη. Τι διάολο επίστευε; Οτι έκανε αντίσταση στην έδρα; Οτι θα τον βραβεύσει ο σουβλάκιας; ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΚΑΙ ΑΚΡΩΣ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ. Που αν το 2-1 γινόταν νωρίτερα, θα μιλάγαμε για την επανάσταση των αμφίβιων εναντίον των ανθρώπων.
            Μην λέμε πολλά όμως. Η νίκη χρειαζόταν και ήρθε δικαιώνοντας ξανά τον Κωστένογλου, που πραγματικά δουλεύει πολύ καθημερινά. Και με κερδίζει κι άλλο. Όπως με απωθεί αυτή η διοίκηση που δεν είναι δυνατόν να καταλάβω τι διάολο παραίτηση έχει υποβάλει. ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΕΤΑΙ ΜΕ ΥΠΟΨΗΦΙΟ ΕΠΕΝΔΥΤΗ ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ; ΕΝΑΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΤΗΣΕΙ ΣΤΟ ΕΛΕΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ ΟΛΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΤΡΕΧΕΙ ΜΟΝΟ Ο ΝΙΚΟΣ; ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ (α)ΔΕΛΦΑΚΗ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΑΔΕΡΦΑΚΙ ΜΟΥ. ΝΑ ΣΕ ΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙΣ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕ ΞΑΝΑΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΣΑΒΒΑΤΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΕΙ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΚΟΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ;
           Τέλος πάντων αδέρφια. ΤΑ ΚΟΥΡΕΛΙΑ ΤΡΑΓΟΥΔΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ, που ελπίζω να τον δω και στην Γαλλία σήμερα.

22 σχόλια:

  1. Ε σούπα θα έβλεπες τι περιμένεις δηλαδη αστακο η φιλέτο ;;
    Έγινε παίκτης ο καλα η έμαθε μπαλλα ο μακος και ο λυμπεροπουλος (άντε γαμησου λυμπεροπουλε κολοβαζελα Τσίπρα)
    Τώρα για την..... Δουλεια !!! Του κωστενογλου που ακούγωντας το είχαμε ένα 4-3-2-1 τι να πω φιλε.
    Μάλλον υπάρχει σύνδρομο στέρησης .. Δεν εξηγήται αλλιώς.
    Γιατι άμα βάζεις εφτά (7) παίκτες πίσω απο τη σέντρα με τον Κομοτη εντός, εκτός τι θα παιξεις ;;; 1-10-0-0;;;;

    Ξεφτίλα... Όσο και το αγαμιδακι που ως παραιτήμενος πασχίζει να ξεπούλησει oσο όσο για την τευλευταια αρπαχτή..
    Είδες άμα είσαι αεκτσης πως τρεχεις για 1000 ευρω μισθό ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ DIMI: Αδερφέ, δεν είναι έτσι. Έβαλε ό,τι είχε κι ανέβασε στην πορεία του αγώνα μέχρι και τον Δέλλα στο δεξί άκρο του κέντρου με τον Μάκο να τον καλύπτει. Ο Παράσχος είχε 9 παίκτες πίσω από την σέντρα. Δηλαδή, ποιόν κράτησε έξω ο Κωστένογλου; Τον Μπέλεκ;
    ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΗΝ ΠΗΓΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ. ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΟΥΠΑ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΠΑΡΑΣΧΟΣ. ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΤΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΟΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. epeidh apo thn tv to vlepeis diaforetika pisteveis-tai an o gereiro xwra sthn 11ada
    e.m
    ana mpravo sto apoel gia tokator8wma tou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ Ε.Μ. : ΑΔΕΡΦΕ, ΔΕΝ ΧΩΡΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΝΔΕΚΑΔΑ. ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΣ ΠΑΙΚΤΗΣ ΑΥΤΟΣ ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΜΟΝΤΕΡΝΟ ΔΕΚΑΡΙ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΣΕ ΡΟΜΒΟ. ΚΙ ΕΧΕΙ ΜΙΑ ΚΑΤΙΟΥΣΑ ΠΟΡΕΙΑ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΝΤΟΠΑΡΕΤΑΙ ΠΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. kakopoihsh tou athlimatos me manwla lympe kafe.entelws ksepeta to matsakio

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Τελικά το μεγαλύτερο πρόβλημα αυτου του παιδιού, του ανηψιού, ειναι εκεί που δε φτιάχνει, έτσι; steven τι γίνεται με τα διοικητικά; Υπάρχει φωτιά ή μια απο petit; Η αναφορά σου για αντζελο ισχύει; Εχεις καιρό να ασχοληθείς, να γράψεις για τα διοικητικά. "Υποπτο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ J. PATIKAS: Η ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΚΑΙ ΟΙ ΑΡΑΒΕΣ ΠΑΙΖΟΥΝ ΓΕΡΑ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ. ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΠΑΙΖΟΥΝ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ;
    ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΣΙΓΟΥΡΑ. ΒΕΒΑΙΑ, την γνώμη μου δεν την παίρνουν.
    ΑΛΛΑ Η ΣΙΩΠΗ ΕΙΝΑΙ ΧΡΥΣΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ela avramidi ti lei?o tigris erxete?hahahahahahahahahaha

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. exi poli plaka na yaxnis ta palia kimena.me to daskalo odigisis k ta yaria sta kotera.tous fakelous tou avramidi k to basimo tou tigreos pou 8a tous gamisi asaliota.k dostou apo kato i palamakides na sinfonoune k na apo8eonoune ton avramidi me tous cartrait k to sxedio gia nea afm k aekara ap ta palia.k afta i ORIGINAL sas ta xalase?toso dinatos ine o mousias pou de bori na ton kani pera olokliros melisanidis.e re jilo pou 8elete...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΑΔΙΚΟ. ΚΑΙ ΤΑ ΛΕΣ ΣΩΣΤΑ. ΕΚΑΝΑ ΛΑΘΟΣ. ΚΑΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΚΙ ΑΛΛΟΙ. ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΣΥΡΑ. ΚΑΤΑ ΛΑΘΟΣ, ΕΠΙΤΗΔΕΣ, ΠΛΕΟΝ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ. ΕΓΩ ΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΛΗΡΩΣΑ.
    ΕΠΑΚΡΙΒΩΣ, ΤΙ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ΣΗΜΕΡΑ; ΕΦΤΑΙΞΑ ΚΑΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ; ΣΕ ΠΗΓΑ ΚΑΠΟΥ ΜΕ ΔΙΚΕΣ ΜΟΥ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ;
    ΕΛΑ ΒΡΕ ΠΑΠΑΡΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΟΥ. ΚΙ ΑΜΑ ΘΕΣ ΚΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΑΛΙΑ ΚΕΙΜΕΝΑ. ΔΙΟΤΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ, το ανθρωπάκι που μου μίλαγε προχθές, Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ.
    ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΗΡΩΑΣ ΤΟΥ ΣΠΑΘΑΡΗ.
    ΨΑΧΝΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΤΙ ΣΕ ΜΕΝΑ; ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΑ, ΧΟΡΗΓΙΚΑ, ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ; ΕΛΑ ΚΑΙ ΠΕΣ ΜΑΣ ΤΟ. ΕΓΩ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΩ ΜΕ ΤΟ BLOG. ΕΣΥ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΣΤΡΑΡΕΙΣ; ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΣΟΥ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΒΡΕ ΒΥΘΟΥΛΑ ΣΤΗΝ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΕ; ΚΡΑΤΑ ΤΗΝ ΚΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ, ΒΑΛΤΗΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ.
    ΘΕΛΕΙΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΑΤΙ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ; ΜΕ ΕΙΔΕΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΘΕΣΗ; ΕΓΩ ΦΤΑΙΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ; ΑΝΤΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΩ ΕΠΩΝΥΜΑ ΚΙΟΛΑΣ. ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΙΡΑΞΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ. ΑΝΤΕ ΚΩΛΟΓΑΒΡΕ, ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΣΕ ΑΔΥΝΑΤΟ.
    Α, ΚΙ ΑΝ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΠΕΣ ΜΟΥ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΞΑΝΑΔΗΜΟΣΙΕΥΣΩ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΔΙΕΥΘΥΝΣΗ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΥΠΑΡΧΕΙΣ ΑΥΡΙΟ. ΚΙ ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΚΟ ΓΕΡΟΝΤΑΚΙ ΤΩΝ ΕΞΑΡΧΕΙΩΝ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΒΡΙΣΚΟΜΑΣΤΕ; ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Η ΜΑΓΚΙΑ ΣΟΥ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOG ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΕΙΣΑΙ; ΤΟΣΟ ΠΑΣΟΚ ΕΙΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ( τον πρώτο ): ΈΡΧΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ. ΕΓΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΙΜΑΙ. ΚΑΙ ΓΡΑΦΩ ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ.
    ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ;
    ΜΗΠΩΣ ΕΡΧΕΤΑΙ Ο ΔΧ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ; ΝΑ ΒΑΛΩ ΚΑΙ ΤΡΑΠΕΖΟΜΑΝΤΗΛΟ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ.
    ΠΕΣΤΕ ΜΟΥ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ, ΠΟΙΟΣ ΕΡΧΕΤΑΙ; ΟΙ 300 ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΣΗΜΕΡΑ;
    Ω ΡΕ ΠΛΟΥΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΕΚ = ΕΛΛΑΔΑ.
    Ο ΠΙΟ ΠΟΥΣΤΗΣ ΟΠΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΕΚΤΖΗΣ. ΚΕΡΔΙΖΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΧΘΡΟΣ.
    ΒΡΕ ΟΣΟΙ ΤΟΝ ΒΛΕΠΑΤΕ ΤΟΝ ΣΚΗΝΙΤΗ, ΘΑ ΛΥΠΟΣΑΣΤΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΤΙΑ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙ. ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΘΡΩΠΟ ΠΡΙΝ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΕΙ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΥΤΙΑ. ΚΡΙΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. το μονο θετικο που ειδα χθες ηταν η κινηση της ομαδος οταν δεν ειχε μπαλα, τωρα οσον αφορα το πεναλτι που εδωσε στην αεκ , μαλλον ο steven το ειδε μονο διοτι δεν ηταν, οπως δεν ηταν και του καφε, μονο του σιαλμα για μενα ηταν
    επισης ενα αλλο καλο ποθ ειδα χθες οπως και με την τριπολη οτι βλεπουμε ισαξιες ομαδες και τις περισσοτερες φορες η αεκ κυναγαει την μπαλα και οχι η αντιπαλη ομαδα
    αυτο που μου λειπει στο οακα ειναι η ατμοσφαιρα εκτος γηπεδου εστω και με 3000 κοσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αμα εισαι τεμπελης οργανωσακιας καθεσαι και ψαχνεις τι ειπωθηκε πριν 2-4-6 μηνες για να τη πεις απλα..
    Σε ενα περιβαλλον που οι συνθηκες αλλαζουν μεσα στην ημερα, ποσο μαλλον σε καποιους μηνες, οι ανωνυμοι την λενε σε καποιον που ΔΕΝ ΔΙΝΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ,για να αναλαβει ως επομενος να χρηματοδοτει και να συντηρει το μαγαζακι.
    Γιατι χωρις μαγαζακι τι νοημα εχει η οραγνωσις και απο που θα εχουμε λαμβανειν τα εισητηριακια και τα καπελακια???
    Τι θα κανουμε χωρις βαρβαρους (αστο ανωνυμε δεν ειναι για σενα αυτο)

    ΑΝ παει η ΑΕΚ απατη, απο που θα κονομαμε και πως θα εχουμε να ασχολουμαστε?
    Να παμε να δουλεψουμε για να συντηρησουμε την οραγνωση? Τι λετε ρε? Ριχτε τα λοιπον στο Αβραμιδα (κατα το καραβιδα) και στον δασκαλο οδηγησης..

    ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΑ αυτος οντως δασκαλος οδηγησης ηταν και εγινε οτι εγινε.

    Ο δικος σας που εχει μεινει με το παπακι 30 χρονια δεν σας χαλαει?
    Η μηπως επειδη ειναι πτωχος πλην τιμιος??
    Με τις 70αρες κατω απο το τραπεζι....παντα γιατι αν ειναι απο πανω πρεπει να πανε αλλου..

    Θελετε ΟΝΤΩΣ να ανοιξουμε οικονομικη κουβεντα, και τι ΕΛΑΒΕ ΜΑΥΡΑ ο δικος σας για να κανει οτι κανει?

    Μη παμε μακρια, ας πουμε απο το 2006 και επειτα μια πενταετια...

    Αιντε ρε ΜΠΕΕΕΕΕΕΕ νουμερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αυτο που μου λειπει στο οακα ειναι η ατμοσφαιρα εκτος γηπεδου εστω και με 3000 κοσμο
    AYTH H ATAKA EINAI OΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΜΕΝΑ! ΑΥΤΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ! ΤΟ ΜΕΣΑ ΠΑΝΩ ΚΑΤΩ ΙΔΙΟ ΕΙΝΑΙ , ΑΝΤΙ ΣΚΕΠΑΣΤΗΣ ΠΕΤΑΛΟ +ΕΝΑ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΕΥΚΟ ΠΑΝΩ ΔΙΑΖΩΜΑ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ! ΤΟ ΕΞΩ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΟΜΕΡΟ! Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ! ΕΚΕΙ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ! ΤΟ ΜΑΤΣΑΚΙ ΚΥΛΛΙΣΕ ΟΠΩΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΠΡΕΠΕ...!ΝΙΚΗ ΦΑΝΕΛΑΣ ΧΩΡΙΣ ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΙΤΗΤΗ ΤΟ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΚΑΘΥΣΤΕΡΙΜΕΝΟ! ΟΣΟ ΔΕΝ ΑΚΟΥΩ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΙΣΙΟΔΟΞΟΣ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ! ΟΤΑΝ ΑΡΧΙΖΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ ΧΩΡΕΣ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΤΑ, ΤΟΤΕ ΑΓΧΩΝΟΜΑΙ! ΑΠΟ ΤΙ ΔΙΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΑΛΛΑΓΗ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ, ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΑΠΟΓΕΙΩΣΕΙΣ ΚΑΙ ΓΗΠΕΔΑ ΚΑΙ ΕΠΕΝΔΥΣΕΙΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΞΕΡΩ! ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΕΣ ΟΙ ΕΠΟΧΕΣ ΓΙΑ ΤΕΤΟΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ ΜΕ ΜΟΥΣΙΑ ΚΑΙ ΞΕΠΛΕΝΕΙΣ...! Η ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΟΚΑΛΗΨΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ?ΝΑ ΓΕΛΑΣΩ ΑΠΟ ΤΩΡΑ Η ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΤΗΝ ...ΚΑΝΕΙ? μπραβο στα παιδια στη μασαλια! με συγκινησαν(και ας μη γνωριζω τους λογους της αδερφοποιησης...το οτι ειδα τοση αεκ εκει μεσα μου αρεσε πολυ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @toolaek
    Ο ΟΣΦΠ ειναι χομπυ.
    Και σιγουρα ακριβο αλλα ΔΕΝ ειναι ξεπλυμα για τον απλο λογο οτι δεν εχει να ξεπλυνει κατι.
    Εταιρειες Nasdaq δεν εχουν τετοια αναγκη.
    Αν δεις τα νουμερα Capital και Crude ειναι αλλου.

    Εταιρειες που κανουν 1+ δις ετησια, μασανε απο 20-25 εκκ που ειναι το ετησιο budget του ΟΣΦΠ (το οποιο ειναι κερδοφορο??)

    Ενα θα σου πω μονο: Ενα πλοιο στη cosco (Agamemnon) εχει συμβολαιο μεχρι το 2020 για 98,5εκκ usd..

    Ο συνολικος στολος και στις δυο εταιρειες ειναι σημερα 21+6= 27 πλοια με καλυψη 75% του στολου.

    Ο δε ΟΣΦΠ εχει 19,000 διαρκειας, 25εκκ απο το chl, 22 χορηγους (οχι σουβλατζηδες και βοθρατζηδες) κανονικους χορηγους, και εσοδα απο καφε μπουτικ αλλα και νικες οπως χτες 330 χιλιαρικα.

    Ναι φιλε χτες πηρε 330 με τη νικη και εχει αλλα 330 απο την αλλη νικη, συνολο 660..

    Ποσα πηρε το ΑΕΚ φετος στην ευρωπη???? με το μεγα μανατζερ αγαμιδη και τον προπονηταρα πατερ που δεν τον ενδιαφερει η Ευρωπη???


    Σε καλυψα η θες και αλλα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ DIMI Ποσα πηρε το ΑΕΚ φετος στην ευρωπη???? με το μεγα μανατζερ αγαμιδη και τον προπονηταρα πατερ που δεν τον ενδιαφερει η Ευρωπη???

    ΣΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΑ! ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΓΙΝΟΝΤΑΝ ΚΑΙ ΜΕ ΜΠΑΓΕΒΙΤΣ ΔΥΣΤΥΧΩΣ (ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΜΕ ΕVERTON ENTOS ΠΟΥ ΣΚΟΚΟ ΕΦΑΓΕ ΞΕΝΕΡΑ ΤΡΕΛΗ) ...ΠΑΛΕΥΟΥΜΕ ΝΑ ΒΓΟΥΜΕ ΕΥΡΩΠΗ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΥΜΕ ΜΕΤΑ ΤΑ ΔΕΥΤΕΡΑ, ΕΠΕΙΔΗ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΤΣ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ 3 ΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ...!ΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΡΕ ΙΩΝΙΚΟΣ?ΛΑΡΙΣΑ? ΑΛΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΚΑΝΕΙ Η ΦΤΩΧΙΑ! ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ Η ΦΤΩΧΙΑ ΟΧΙ Η ΚΑΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΠΟΙΩΝ...!ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΗΤΑΝ ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Mα τη φτωχεια ΜΟΝΟΣ σου την προκαλεις!!!

    Τι λεω?

    2 ματς με την Στουρμ Γκρατς επιπεδου Λεβαδειακου ειναι 140χ2 = 280 χιλιαρικα.
    Να παρεις αλλους 3 ποντους με ισοπαλιες?
    70χ3=210
    280+210 = 400
    Βαλε και 10,000 κοσμος σαν εισητηρια με 30ευρω χ5= 1,5 εκκ ΜΟΝΟ για την Ευρωπη.

    Μπορεις δηλαδη ανετα να μαζεψεις 2εκκ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ, εκτος αν για την ΑΕΚ ειναι τρομερο να μαζεψει 10χιλιαδες κοσμο ανα ματς...

    Τι κανεις με 2 μυρια? Μας εχεις ενα Σκοκο ενα Μπλανκο και ενα Τζιμπουρ, ετησια ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΥΣ με τα συμβολαια τους ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    Με 700-700-600 ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΓΕΣ ΟΛΟΥΣ.

    Και σου καθαριζανε τα γκολακια και τα ματσακια χαλαρα ΟΛΗ ΤΗ ΧΡΟΝΙΑ..

    Αλλα ειπαμε εμας δεν μας ενδιαφερει η Ευρωπη, μπουχτισαμε στις κουπες απο εκει.
    Ο Κομποτης και ο Αναστοπουλος μας ενδιαφερει..

    Με το πλανο του αγαμιδι και τις προταιρεοτητες του ΜΑΛΑΚΟΠΑΤΕΡ που μας το παιζει και προπονητης.

    Που μου θελει διαχειρηση υλικου με τη Στουρμ για να παει να φαει 3 αποτον ΟΦΗ, και μου αφησε το Δελλα εκτος και στα δυο ματς..

    Ε ΡΕ ΖΩΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. με τη διαφορα οτι και τον πατερ η φτωχεια τον επιβαλει! δε διαφωνω οτι με καλυτερη διαχειρηση (αποελ) μπορεις να φερεις καλυτερα αποτελεσματα! δε διαφωνω οτι μιλαμε για αχρηστους! αλλα μη ξεχνας οτι οι αχρηστοι ειχαν μια ηδη τραγικη κατασταση να διαχειρηστουν απο την εγκαταληψη των μετοχων το ξενερωμα του κοσμου και τις λαλαριες απιθανοπουλου...! τωρα τι γινεται ειναι το θεμα... εδω δε κινητοποιειται ο κοσμος να παει στο γηπεδο, πως θα γινει να παει εξω απο τη Γ.Σ.??ΝΑ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙ ΛΥΣΕΙΣ? (ΟΝΕΙΡΟΒΑΤΩ..)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Τη φτωχεια σου τη προκαλεις μονος σου.
    Ακομη και τοτε ομως ο πατερ προτιμησε τον ΟΦΗ απο τη Στουρμ, λες και αμα σιγουρευε το ματσακι θα τον χαλαγαν τα 140 χιλιαρικα...
    Η του περισσευουν και λεει δε γαμιεται μωρε, κατσε να ετοιμαστω για το ντερμπυ με τον αναστοπουλο...

    Αμα ΕΣΥ Ο ΙΔΙΟΣ δεν νοιαζεσαι για το μαγαζι σου ο....κοσμος σου φταει???

    Οταν πετας εσυ τα εκκ, επειδη δεν σε ενδιαφερει και εισαι ΜΑΛΑΚΑΣ γιατι να ερθει να στα δωσει ο..... κοσμος???

    Ξερεις κανενα μαγαζι που ηθελημενα γαμαει τα προιοντα του και απιτει απο το κοσμο να τα αγορασει???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ DIMI: ΜΕ ΤΗΝ ΣΤΟΥΡΜ, Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ steven

    ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΚΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ
    ΚΑΙ Ο ΙΘΠΑΝΟΘ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΜΑΓΟΣ ΚΑΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ.

    ΤΟΝ ΕΙΔΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗ ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ

    ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΧΑΛΑΣΕ Η ΜΗΠΩΣ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή