Τρίτη 8 Νοεμβρίου 2011

ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ;

           Βεβαίως και η ήττα, όπως και η φτώχεια , ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΟΥΤΟΣ, φέρνουν γκρίνεια. Είναι θέμα ανθρώπου αλλά και νοοτροπίας. Που βασικά δείχνουν μια υστερία. ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΟΤΑΤΗ, ΕΙΔΙΚΑ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ. Που ακόμα και σήμερα, δεν έχει διαμορφώσει ένα απλό ταπεραμέντο. Δηλαδή, κάτι πάναπλο. Και δεν μιλώ για την θέση του όσο αναφορά το πολιτικό του γίγνεσθαι ή τα λοιπά  που ο καθένας με κοινό μάτι αντιλαμβάνεται σε μια κοινή δημόσια εκδήλωση. Ας πούμε στα μπουζούκια: Επιδειξιομανία του τίποτα, πλήρης απουσία αισθητικής για τα πουτανάκια που χορεύουν ημίγυμνα στην πίστα, ακόμα και φαύλη μουσική. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΑΝ ΤΟ ΤΣΙΦΤΕΤΕΛΙ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΙΚΟ; Κατά τα άλλα, ζήτω η σημαία.
               Να μην ξεφύγω όμως ιδιαίτερα. Και να ρωτήσω το απλό: ΣΑΝ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ;  Όταν ξεκίνησε η σαιζόν, ποιά ήταν η προγραμματική δήλωση του πρόεδρου αλλά και του προπονητή; " Θα κάνουμε ένα ρόστερ που θα φτύνει αίμα ο αντίπαλος για να το κερδίζει." ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ ΤΑ ΑΥΤΙΑ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΑΥΤΗ ΑΚΟΥΣΤΗΚΕ ΣΑΝ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΣ ΔΙΘΥΡΑΜΒΟΣ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ Ή ΣΑΝ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ;
             Και μιλάω μόνο για την δήλωση. Διότι αν βάλω κάτω κι όλους εμάς που σίγουρα είχαμε πληροφορηθεί, αλλά και δει,  την απογύμνωση του ρόστερ, την απουσία του κόσμου παρέα με την διοικητική αλλά και την προπονητική ανυπαρξία, τότε δεν καταλαβαίνω σχόλια και κείμενα μεταξύ Αεκτζήδων, ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΑΝ, ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΕΙΣΠΡΑΤΤΟΥΝ. Και ρωτάω ξανά τα απλά: Γουστάρεις την αλήθεια; Ή είσαι πιο καλά βολεμένος μέσα στο ψέμα; Ξέρετε, η αλήθεια είναι εκκωφαντική. Το ψέμα είναι ένα ερπετό που σε χτυπάει πολύ ύπουλα. Έλα όμως που υπάρχουν και τα δύο.
             Το να βγαίνεις λοιπόν σήμερα και να κάνεις οτι δεν γνωρίζεις οτι το ρόστερ είναι πάμφτωχο, ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΛΕΣ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΘΗΡΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ κι οτι προπονητής είναι ο Κωστένογλου ΔΙΟΤΙ Η ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ, που δεν είδα και τίποτα κι από αυτόν, ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΤΕΛΙΚΑ ΚΑΤΑΦΕΡΝΕΤΑΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙΣ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ ΣΕ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ. ΔΗΛΑΔΗ ΣΕ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΕΛΛΗΝΑ, που έχει γνώμη για τα πάντα, ποτέ δεν φταίει ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΙΚΑΝΟΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΟ ΠΑΩ ΕΧΘΡΙΚΑ, ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΗΣ ΑΕΚ, που ξαφνικά βγήκε ο αρχικαραγκιόζης που ΝΟΜΙΖΕ οτι αν έδιωχνε τον Φιλίππου τότε θα ερχόταν ο μεγιστάνας. Δικές του κουβέντες είναι αυτές, κι όχι δικές μου.
               Επιτέλους πια. ΠΟΙΟΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ; ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Ο ΜΗΔΕΝ, ΚΑΝΕΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΣΟ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΦΕΡΘΗΚΕ Η ΑΕΚ, αλλά δουλειά δεν έχει βρει ακόμα, ΠΟΥ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ. Ή, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΕΙΝΑΙ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΖΗΤΟΥΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΕ, αλλά η πολύ αντιπολίτευση στους υγιείς φιλάθλους δεν βλέπω να φέρνει κι αποτελέσματα. Τουλάχιστον άμα κρίνω, από τα παρελθόντα γεγονότα και τα λοιπά ανδραγαθήματα της αγάπης και του ανείπωτου έρωτα. ΦΥΣΙΚΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΝΕΚΡΟΦΙΛΟΣ, που σίγουρα υπάρχει κι αυτό στην ζωή αλλά σαν απλή μειοψηφία ( θλιβερή δεν θέλω να πω αφού δεν το έχω δοκιμάσει ).
              Το να βγω εγώ λοιπόν και να ονομάζω τον πάστορα " μπάσταρδο " ή ό,τι άλλο κατεβάσει η γκλάβα του κάθε ηλίθιου ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ αλλά είδε φως και μπήκε, είναι ουτοπικό. Κι ακόμα, ΕΠΕΙΔΗ ΤΑΥΤΙΖΩ ΤΗΝ ΟΥΤΟΠΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ, δεν θα το γράψω εγώ προσωπικά. ΤΑ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΦΑΝΗ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΑΕΚ ΤΗΝ ΔΥΝΑΜΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΗΣ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΑΚΡΙΒΟΥΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΝΑΝ ΜΟΣΤΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. Και περιμένει από τον κόσμο της, που όμως δεν εμπιστεύεται την διοίκηση της. Ακριβώς σαν την Ελλάδα. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΕ ΕΦΕΡΕ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΗΜΕΙΟ.
             Άρα αγωνιστικά, θα είσαι μια πάνω και μία κάτω. Και θα έχεις αυτό το ρόστερ κι αυτόν τον προπονητή. ΤΕΡΜΑ. Είσαι διατεθειμένος σαν Αεκτζής να το σηκώσεις; Αν όχι, τράβα σε ό,τι κανάλι γουστάρεις , ΑΛΛΑ ΚΟΨΕ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΗΝ ΓΕΜΑΤΗ ΜΕ ΒΡΙΣΙΕΣ. Στο φινάλε, την μεγάλη ΑΕΚ , 3 φορές, είμαι σίγουρος  οτι τα μαλακισμένα που χτυπιούνται με τα παιδάκια με τα ροπαλάκια ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ. ΑΚΟΥΣΤΑ ΕΧΟΥΝ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.  ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΑΕΙ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.  ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΥΠΕΛΛΑ ΚΑΙ ΧΑΝΟΥΜ ΜΠΟΥΡΕΚ, ΑΣ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΠΡΩΧΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΟΘΡΟ ΤΗΝ ΑΕΚ.
          ΥΓ1. Ο Ιβκοβιτς είναι σε κάποιο τμήμα της ερασιτεχνικής;
          ΥΓ2. Ο Νικηφόρος Διαμαντούρος έλαχε να έίναι καθηγητής μου στην εκπόνηση δυο ( 2 ) διπλωματικών εργασιών στην ιστορία. Μία στα ελληνικά ( ο θάνατος του Μεγάλου Αλεξάνδρου ) και μια στα αγγλικά ( Bismarg's polisy for the germany unification ). Για πρωθυπουργός δεν ξέρω αν κάνει, αλλά είναι γαμώ τις προσωπικότητες.
          ΥΓ3. ΠΟΙΟΣ ΦΟΒΑΤΑΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ; ΜΑ ΜΟΝΟ Η ΜΕΙΟΨΗΦΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΚΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΙΟΙ; ΟΙ ΠΑΝΟΥΚΛΕΣ.

27 σχόλια:

  1. Αυτο που εξοργιζει Χρηστο,ειναι η προσπαθεια να πεισουν τον κοσμο πως το προβλημα ηταν να γινει ντε και καλα μια κυβερνηση.Εγινε η κυβερνηση,θα γινει σημερα,αυριο,μεθαυριο...
    Συρθηκε ο Σαμαρας,τον τραβαγαν απο το μανικι,τον πιεσε το Ευρωπαικο Λαικο Κομμα,τον απειλησαν και παει λεγοντας.Εγω δεν λεω,μπορει ολα αυτα να εγιναν και να ηρθε σε δυσκολη θεση.Οταν ομως τοσο καιρο θελεις να κανεις την "διαφορα",τα παιζεις ολα για ολα και μενεις στην ιστορια.
    Τωρα,ας λουστει κι αυτος οτι λουζοταν το ΠΑΣΟΚ μεχρι τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ποιος εβρισε και τι ειπε στον πατερ,δεν εχω καταλαβει.
    "Μπασταρδο";

    ==================================
    Δεν βλεπω να αποφευγουμε τον στρατευμενο και απολυτα αφοσιωμενο μεχρι υπνοβασιας στους "εξ",τραπεζιτικο και απολυτα δωσμενο Παπαδημο.
    Παπαλαμπραινα καιμενη...

    Αν παλι προκυψει Διαμαντουρος (πουδεν το βλεπω,απλα πιστευω οτι διανθηζουν τις υποκριτικα παρουσιαζομενες ως "επιλογες" των εδω ηλιθιων με καποιον Ακαδιμαικο,μονο και μονο για να δειξουν και το ανθρωπινο προσωπο τους,τα ερπετα) καλως να μας ορισει.
    Αλλωστε ειτε ετσι,ειτε αλλιως,λογος δεν μας πεφτει,κανεις δεν μας ρωτα,οποτε ας κοψουν τους σβερκους τους.

    Οχι οτι θα αλλαζε κατι. Απλα,τωρα που ο κλιβανος κλεινει,πρεπει να ειναι στην βαρδια καποιος της "δουλειας".
    Κατανοητον.

    Εχουμε χρονο για Διαμαντουρους.Και θα μας χρειαστουν αργοτερα. Ποιος θα υπερασπιζεται τους αυτοχειρες μπροστα στα κοινοβουλια; Τις ανθρωπινες λαμπαδες στις πλατειες;
    Ο οποιος Διαμαντουρος,ειναι κατι σαν Συνηγορος του Ευρωπαιου πολιτη (διαμεσολαβητης) με βαρυ βιογραφικο,αλλα "στου κουφου την πορτα,οσο θελεις βροντα".

    Αυτα, για τους επικυριαρχους ειναι για το Θεαθηναι. Κατι σαν τον δικο μας εδω,τον Καμινη,που πριν αποκαλεσει τους διαδηλωτες τοξικμανεις-επικινδυνους που πρεπει να μας αδειαζουν την γωνια,και πριν δωσει ασυλο σε μεγαρα για τους μεταναστες, ηταν και αυτος στον "Συνηγορο του Πολιτη" εδω στην χωρα μας.
    Ελπιζω να καταλαβαινεται αριστα δια ποιον λογο τοσοι οι Ελληνες οσο και οι αλλοι εξω τα ζωα,οι Ευρωπαιοι πολιτες,ειναι μονο κατ'ονομα τετοιοι.
    ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ,ΟΛΟΙ ΜΑΣ, ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΠΟΡΤΟΦΟΛΙΑ ΜΕ ΠΟΔΙΑ.

    Υ.Γ 1 τραυματιστηκε και ο Παναωτης ο Λαγος ρε γαμωτο...
    Υ.Γ Πες μου οτι η φωτο με την ξανθια που πιανει τον Παπα απο τα αρχιδια δεν ειναι μονταζ.
    Οχι οτι δεν το πιστευω.
    Απλα ξερω οτι αυτοι προτιμουν ατριχα αγορακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προς conpater. Ασφαλως και συμφωνω.
    Αν ηξερε, αν γνωριζε η αν βρεθηκε σε συμπλιγαδες που δεν αντεξε την πιεση,δεν το ξερω.
    Αυτο που ξερω ειναι οτι ειναι συστημικος.
    Μεσα δηλαδη απο το κουρμπετι. Και στο κατω-κατω με αναλογη προυπηρεσια. (δεν παθαμε και αμνησια πια)

    Αν ηθελε,αν εβαζε ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΤΟΥ ΑΞΙΟΠΕΡΠΕΙΑ,αυτο δηλαδη που πρεπει να βαζει καθε ενας που θελει να λεγεται αξιοπρεπης (ποσο απλα ειναι ολα,ειδες;)θα το πηγαινε το εργο ως το τερμα.
    Ορθιος θα ηταν και παλι.

    Αλλα,η πουτανα η φιλοδοξια,τα γαμημενα τα "κονε", οι καριολες οι συναναστροφες και οι ξεκωλιαρες οι υποσχεσεις αλλαχου,αυτα κανουν.

    Βιαζονται ολοι να πιασουν καρεκλα και να δουν την μουτσουνα τους στον καταλογο με τους Πρωθυπουργους. Σε φωτο 3/4 με το βλεμα στο απειρο,ξερεις.
    Παρε τωρα μια πατσαβουρα στη μουρη και το κομμα κοντα στο 12-15%. Πολιτικη Ανοιξη την καταντησε.

    Καλο αυτο για τον κοσμο,που οχι απο γνωση ασφαλως, η ενσυνειδητα,αλλα απ οαγανακτηση και με το αισθημα του "πολυλημενου" και "προδομενου" απαγκυστρωνεται και απο τα δυο πλεον μεγαλες στρουγγες.
    Και νοιωθει μονος....πολυ μονος.
    Και αυτο ειναι πολυ κακο.
    Καλη η ελευθερια,αλλα τι να την κανεις αμα δεν ξερεις να την διαχειρηστεις;

    Αυτο το μεγιστο "αυθυπευθυνον" που αναφερει και ο Steven.
    Αυτο ειναι προυποθεση ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΤΑ.

    Του νεοελληνα του πρεπει γαμισι πατοκορφο. Ειναι ωρες-ωρες που μα την Παναγια,τα μνημονια,τις βρισιες και τα οικονομικα ζωναρια που του βαζουν,τα χαιρομαι.
    Αλλα αυτο που φοβαμαι,ειναι οτι αυτο δεν θα περιοριστει-πως θα μπορουσε αλλωστε-στις τωρινες αμαρτωλες και αφρονες γενιες,στους ανω των 40-45,αλλα κυριως θα πιασει τους επομενους ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ.(και βεβαια ενα μερος ανθρωπων που ηταν συνεπεις και ευγενεις και τωρα καιγονται μαζι με τα ξεροκλαδα του Πολυτεχνειου)

    Εκει ειναι η διαφωνια μου. Κατα τα αλλα,ας τους γαμισουν πατοκορφα. Τα δυο ποδαρια στο ενα παπουτσι.
    Και αν σου βασταει μαλακα,τραβα ξανα στο Ρεμο και παρε γαντια για το σκι που δεν κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έλεος ρε παιδιά. Έλεος πλεον!!! Φτάνει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Εστω και απο λαθος πορτα,θα γνωρισουμε την λιτη,απεριτηζωη.
    Ο απλος μεστος και τοσο Δωρικος τροπος διαχειρησης και καθημερινοτητας.
    Θα επλησιασωμεν πολιτισμικα τους-φερομενους ως- προγονους μας. Εστω και με λαθος τροπο.
    Ηδη τα σκισμενα καλσον γινονται "in"
    Η αβαφτη ριζα στην γυναικεια καουκα,ειναι γεγονος.
    Η αναγκη γινεται φιλοτιμο.
    Ασε που θα ξεφωρτοθουμε ολους αυτους τους πονηρους τεμπελιδες συμβουλατορες για "καλυτερη διατροφη","ασφαλεστερο αδυνατισμα" ,"διαταραχες στον υπνο", "βραδυνη επωδυνη ονειρωξη και τι σημαινει", "παιδι και αυνανισμος:τι να προσεχω", "σεξ στην κουζινα,διπλα στο τηγανι.Ειναι ασφαλες;"
    και ενα καρο αλλες αηδιες,για την κονομα.

    Οπλιτες θα γινουμε. Ενα κρεμυδι στη μια τσεπη,μερικες σταφιδες στην αλλη και διπλωμενοι με μοναχα εναν τρυπιο χιτωνα-πρωην κουβερτα- θα αντεχωμεν τα χειμωνιατικα μερονυχτα,σαν ακοιμητοι φρουροι της απελπισιας.

    Εδω που τα λεμε χρειαζοταν. Δεν βλεπεις τι γινεται στο δρομο; Νομιζεις οτι βρισκεσαι σε γιορτη υπερβαρων.
    Βλεπεις ρεπορταζ στην τηλεοραση απο δρομους της Αθηνας και νομιζεις οτι χαλασε η αναλογια 16:9 της οθονης. Οχι. Τα σωματα χαλασανε. Γεματα σκατοφαγια και λιπη, σερνουνε τις κοιλαρες τους με κατι προγουλια σαν κορμορανοι.

    Τελος κυριοι και κυριες.
    Ευθυτενες σωμα αρχαιου κουρου, θα εχομεν σε 12 μηνες ολοι μας. Troika-diet και Merkozy Gym.
    Οχι μαλακιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Για κατσε ρε Χρηστο.Κι εγω συμφωνω με το αυθυπευθυνον του Στηβεν,αλλα ποτε ειχε ο Ελληνας αυτην την ελευθερια για να την διαχειριστει οπως πρεπει.ΠΟΤΕ...
    Και συμφωνω απολυτα μαζι σου,στο οτι ο κοσμος ξενερωσε τελειως με τον Σαμαρα, κι οτι η μοναξια δημιουργει φοβο.Μαζι και οι δυο στις εκλογες - ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΣΤΙΣ 19 ΦΛΕΒΑΡΗ - θα πιασουν το πολυ 30%.Αρα ελοχευει ο κινδυνος να υπαρχει μια συσπειρωση κατα τους,πραγμα που δεν θελουν οι πραγματικοι κυβερνωντες της χωρας.Ειναι στο χερι του κοσμου ΠΛΕΟΝ,να αποδειξει οτι εχει λογο και...χερια! Η ΟΧΙ????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Σε εμας το λες DIMI η στην "διοικηση" της ΑΕΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Σε όλους. Χαλάρωστε, αναλύσεις, σενάρια, παγκόσμιες πολιτικές και θέσεις, μελλοντολογια, κριτική των πάντων απο κόινωνικα πολιτικά οικονομικά πολιτισμικά, μέσα σε απέραντα σεντόνια μαυριλασ καθημερινά.

    Όχι αλλο κάρβουνο κουραστικά, και μιλάω για μένα πάντα.

    Θα μου πεις απο την άλλη μη διαβάζεις ρε μεγάλε. Σωστό...
    Πολλές φορές πλεον αυτο κάνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. 8a fore8i sto oaka prosexos: doste sto xotzea ekpompi se radio tv k to kalokeri delfinario mazi me seferli

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εαν γινει το λαθος και δοκιμασει απο τον απαγορευμενο καρπο,δηλαδη απο καποια ΑΛΛΗ κινηση,ανεξαρτητη και μεσω αυτης θελησει να εκφραστει,τοτε να εισαι βεβαιοτατος οτι θα ξανακουσουν οι μεγαλυτεροι ερπυστιες και θα μαθουν οι νεοτεροι τι εστι Χουντα. Μιλαω για κανονικη.

    Αυτο,γινεται καθε προσπαθεια να αποφευχθει.
    Εχει εγκατασταθει πια, κεκαλημενη χουντα,αλλα αφηνει και μερικες βαλβιδες αποπιεσης.
    π.χ. οπως τωρα που μιλαμε. Η καποιες φωνες ταχα.
    Αλλα ολα ειναι φιμωμενα. Απλα σου μενει η εντυπωση της "ελευθεριας κινησεων" Μπορεις δηλαδη να κυκλοφορισεις και μετα την δυση, η μπορεις να μουτζωνεις. (ομαδικα βεβαια. Γιατι κατα μονας συνιστα παραβαση και αρα συλληψη. Αυτο ποτε δεν το καταλαβα. Αν πολλοι ασχημονουν,προσβαλουν,υβριζουν τους θεσμους,δεν τρεχει μια. Ειναι "εκφραση της λαικης οργης". Αν παω εγω μονος μου και σταθω απεναντι,μερα μεσημερι και μουτζωνω,δεν θα με συλλαβουν; Και γαμω τις δημοκρατιες. Τις υποταγμενες στον οχλο.)

    Δες τι καναλια παιζουν αυτες τις μερες. Αlter, στον "παγο",προς το παρον. Ειναι το τιμημα που πρεπει να πληρωσει ο Κεφαλονιτης εαν θελει καποτε να ξαναβγει στον αερα. Και "μαζεμενος" μαλιστα.
    Ο Παπαγιαννης εκει με τον καφε του κατι λεει,οπως και ο "προδωμενος" Τραγκας, αλλα και οι δυο "προς θεου μη φυγουμε απο το ευρω".

    Τι εμεινε; Η ΝΕΤ,(χεστικαν μολις ακουσαν για κλεισιμο. Ειδες πως επανερχονται ολα στην ταξη; Χαμογελαστοι και κεφατοι βγαινουν οι υπαλληλοι) το Myga chanelle,("sto myalo toy Manoli Kapsi") το "Σκαει μια προμηθεια", Oι Alfa-Γερμανοι δεν κουβεντιαζουμε,εχουν καταντισει χειροτεροι απο το Star,μεσα στη χαζομαρα και την βλακεια με πρωτοστατη την κοτερατο λαστιχοπουτσά Λακη.
    Απαντες εκπεμπουν απο το Βασιλικο Αυλαρχειο. Ολα κρατικα.

    Τι εμεινε; "Οι καλοι και τα νυχια" οπως ελεγε και ο Κωνστανταρας.

    Ο κοσμος ειναι μονος του. Αλλα μοναξια πολλων δεν υπαρχει. Αυτο που πρεπει να δει,ειναι οτι εως τωρα ηταν αφημενος στην τυχη του και απο εδω και μπρος ΕΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ,μονον,ισως τοτε δει οτι ειναι ομοιοπαθης και ομοσταυλος με αλλα 10 εκ.ακομα.

    Αλλα επιμενω. Χρειαζονται μερικοι μικροι "Αλεξανδροι".
    Αλλιως θα επιστρεψει στην σιγουρια της αποστασης απο τις ευθυνες και στον χαβαλε του "κοψοχερι".
    Εχω την υποψια οτι ειδικα εδω ο κοσμος μας,πασχει απο το "συνδρομο της Στοκχολμης".
    Η συμπαθεια και το δεσιμο του απαχθεντα προς τον απαγωγεα του δηλαδη και φοβος του απαχθεντα προς αυτους που προσπαθουν να τον σωσουν.
    Παναγια μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα δεν το προκαλουμε εμεις. Αυτη ειναι η ροη,ετσι πανε τα σχολια,αυτα λεμε. Δεν επιβαλουμε κανενα moto.
    Ας ξεκινησει κατι αλλο,να λεμε κατι αλλο.
    Τι να κουβεντιασουμε; Τον ΔΧ; Βαρεθηκαμε.
    Δεν γινεται και κατι εξαιρετικο ποδοσφαιρικα,ουτε εξω-διοικητικα.

    Μονο εδω, μερικοι ανωνυμοι, ριχνουν κατι ιδεες.
    Εκπομπη, γιατι οχι; Με την πατριωτισα την Μπεζαντακου.Κατω απ'το τραπεζι αυτη βεβαια. Στο "παρασκηνιο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. steven, δεν γίνεται ποτέ να πιστεύεις σε ένα ψέμα, αν δεν ξέρεις μέσα σου την αλήθεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μου το σφυριξε εγκυρη μεταμεσονυκτια πηγη...
    Δεν ειναι σιγουρο πως πρωθυπουργος ΔΕΝ θα ειναι ο Παπανδρεου.Σε οικια των βορειων προαστιων μαζευτηκαν 12 κυβερνητικοι,και αποφασισαν να μην αφησουν τον ΓΑΠ να φυγει απο πρωθυπουργος,αφου πλεον "δεθηκε" χειροποδαρα ο Σαμαρας.Ουτως η αλλως δεν ειχε παραιτηθει,οποτε δεν εχει να ανακαλεσει τιποτα.Γυρω στις 11 το βραδυ,απανωτα τηλεφωνα απο το μικρο ψαροχωρι της Κορινθιας,εδιναν εντολες για πολλες πιεσεις ωστε ο ΓΑΠ να παραμεινει στην θεση του.Σε συνδυασμο με την "αρνηση" του Παπαδημου και με το γνωστο εκβιαστικο διλλημα της 6ης δοσης και της εξοδου απο το ευρω σε περιπτωση μη ευρεσης λυσης,πιστευουν πως θα εξαναγκασουν τον Σαμαρα σε ενα ακομα "ναι",προσφεροντας του τις δυο αντιπροεδριες,και καιγοντας τον Βενιζελο που ειναι πυρ και μανια μ`αυτα που μαθαινει στις 3 τα χαραματα....
    Ρε Dimi,τωρα αυτο οπως το μαθα να μην το γραψω???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρηστο conpater κλπ
    Απλα λεω οτι ειναι κουραστικο να ανα-παραγουμε μονιμα σεναρια, μελλοντολογια, κριτική των πάντων απο κόινωνικα, πολιτικά, οικονομικά, πολιτισμικά, κλπ κλπ.
    Τι εκανε, τι δεν εκανε τι ΘΑ κανει τι μπορει να γινει τι να μη γινει κλπ κλπ και παντα μεσα σε μια μονιμη μαυριλα-μπινελικι-να πανε να γαμηθουνε ολοι..

    ΟΚ να πανε, αλλα με ενα μετρο. Μπηκα χτες προχτες μετα απο μερικες μερες και βλεπω κατι ΣΕΝΤΟΝΙΑ που λενε λενε λενε και τελικα λενα τα ιδια και τα ιδια.

    Ο ΓΑΠ ειναι βλακας η εξαργυρωνει CDS, οι Εβραιοι κυβερνανε, ο παπουλιας κανει το τροχονομο και ο Αντωνακης κοιταει το minimum cost
    A και το ΔΝΤ θελει να μας κανει δουλους.

    ΟΚ ΤΟ ΞΕΡΟΥΜΕ, το καταλαβαμε.

    Οχι Χρηστο δεν ειπα να μιλαμε για τον ΔΧ, απλα οπως σωστα λες οταν ΥΠΕΡ-ΑΝΑΛΥΕΙΣ ΕΝΑ ΘΕΜΑ επι μηνες τελικα φτανεις σε ενα σημειο να επαναλαμβανεσαι μιας και δεν εχει κατι νεο να προσθεσεις.

    Και επειδη πλεον εμενα με κουρασε Η ΜΑΥΡΙΛΑ ειτε της ΑΕΚ ειτε της Ελλαδας εχω βαλει φρενο.

    Τωρα θα μου πεις δικαιωμα σου, και δικαιωμα μου να γραφω 3 σεντονια την ημερα!

    ΠΑΣΟ φυσικα και οπως ειπα παλι φιλοι ειμαστε...

    Conpater φυσικα και να γραφεις ΟΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ, αλλωστε ουτε δικο μου ειναι το blog ουτε ειπα ποτε να μη εκφραζει ο καθενας τι γνωμη του.
    Ισα ισα, που και εγω την αποψη μου λεω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν διαφωνουμε πουθενα εφ'οσον ολα ειναι θεμα προσωπικης θεασης.
    Μονο να πω,οτι δεν βλεπω παντου μαυριλα.
    Η αναγκαια και αναμενομενη ανασυρση του κοσμου απο την ληθη και την αφασια,ωστε να ερθει σε θεση αντιδρασης και αρνησης,ειναι κατι που απασχολει τις ζωες μας.
    Ειτε μας αρεσει,ειτε οχι.
    Την ΑΕΚ την κανουμε στην παντα για λιγο.(την επαναφερουμε οποτε θελουμε) Την ζωη σου την ιδια πως μπορεις να την παραμερισεις,εφ'οσον οι παραγοντες που την διαμορφωνουν συνευρισκονται νυχτες και σε ερμητικα κλειστα δωματια,παζαρευοντας ενα αγνοια σου και οριζοντας σου το πως θα ζεις,με τι ορια,ποιες προυποθεσεις και ποιο "ταβανι".

    Θεωρω οτι ειναι παγιδα,αλλα και στοχος των εξουσιστων,ακριβως αυτο.Η επιστροφη στην αδιαφορια. "θα βαρεθουνε,θα πλανταξουνε,θα μπουχτισουνε,θα κουραστουνε και θα περασουν στην ιδια αφασια των προηγουμενων ετων,αφηνοντας μας ησυχους να κανουμε την δουλεια μας".
    Ε, οχι. Γιατι δηλαδη; Επειδη κραταει καιρο το εργο και "μας κουρασε"; Η επειδη δεν μπορουμε να διαχειριστουμε πληροφοριες και νουμερα,και αρα παραταμε τα παντα".
    Θα γαμηθουν αυτοι,οχι εμεις.

    Αλλωστε δεν ειναι καθολου βαρετα οσα γινονται.
    Αφου η μια κατασταση ακολουθει την αλλη με ρυθμο σαμπας.
    Ειναι πολυ ενδιαφεροντα τα χρονια που ζουμε-περαν ολων των αλλων-και ειναι κριμα να μενουμε πισω,οντας μπουχτισμενοι.

    Ωρα με την ωρα,απο τον μπερντε βγαινουν διαφορα.
    Ασε να γελασουμε και λιγο με το χάλι.
    Και για του λογου το αληθες,-οπως προειπε ο conpater- υπαρχει η πληροφορια (τωρα την ακουσα) οτι ο ΓΑΠ θα προχωρισει ως εχει,θα καθησουν με τον Σαμαρα (αλα Πορτογαλια) να υπογραψουν την κοινη γραμμη οσο αφορα στα προσυμφονηθεντα και κατοπιν καποιες εκλογες καπου,καποτε.
    Δηλαδη μπορει να ειναι μπλοφα-μετα το δημοψηφισμα- και η ανασυρση του Παπαδημου.
    Εχεις ξαναδει τετοια Ξερη να παιζεται πανω στο τραπεζι μιας χωρας,απο τοσο κοντα;
    Ειναι απολαυση.

    Τελος παντων. Ο καθενας ασχολειται οσο θελει και οπως θελει. Αυτο δεν το κουβεντιαζουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν βαρεθηκα ουτε ειμαι αδιαφορος.
    Απλα το να επαναλαμβανω ΗΔΗ γνωστα με ΕΛΑΧΙΣΤΕΣ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΕΣ παραλαγες πραγματα με κουρασε.
    Και φυσικα δεν αφηνω (μιλαω για μενα) κανενα ΓΑΠ ΑΝΤΩΝΑΚΗ κλπ να μου καθορισει τη ζωη μου, ευτυχως τη καθοριζω μονος μου.
    Με επηεραζει? Φυσικα και μαλιστα πολυ αλλα ΔΕΝ μου τη καθοριζει.
    Αυτο ευτυχως για μενα το εχω ξεπερασει. Βεβαια καθοριζει πολλους συμπολιτες μου, και για μενα αυτο ειναι το ΙΔΙΟ.
    Αποδεχωμαι ομως καποιες καταστασεις (προσεχε δεν συμφωνω ουτε τις καταπινω) οσο αυτες ΔΕΝ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΝΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ και κοιταω πλεον το επομενο βημα.

    Οσο για την ΑΕΚ ειπα εδω και μηνες οτι εγω ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΕΥΡΩ, το δεχτηκα οτι αυτο ειναι να πανε να γαμηθουν και κοιταω παρακατω.
    Αυτο ΔΕΝ σημαινει οτι δεν αγαπαω η δεν στηριζω την ομαδα, απλα θα περιμενω να γινει παλι η ΑΕΚ που ξερουμε η μαλλον να δειξει οτι ΕΧΕΙ ΑΥΤΗ ΤΗ ΡΟΤΑ.

    Φυσικα και οπως ειπα ο καθενας λεει τη γνωμη του, no worries και παλι φιλοι ειμαστε σιγα.

    Αναμενω αλλωστε το νεο τσιπουρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Σε 14 ματς 26 γκολ

    Συνολικά η «Ένωση» έχει δώσει 14 επίσημα παιχνίδια -έξι για την Ευρώπη και οκτώ για το πρωτάθλημα. Μόλις σε ένα ακόμα απ’ αυτά τα δεκατέσσερα παιχνίδια, πέρα από τα τρία του πρωταθλήματος που προαναφέραμε, η ΑΕΚ δεν δέχτηκε γκολ (με την Ντιναμό Τιφλίδας εντός έδρας).

    Στα τέσσερα παιχνίδια των ομίλων έχει 12 τέρματα παθητικό και έτσι ο θλιβερός απολογισμός ανεβαίνει ακόμα περισσότερο. Συνολικά σε πρωτάθλημα και Europa League στα μισά της παιχνίδια η ΑΕΚ δέχτηκε τρία (σε 6 ματς) ή και τέσσερα γκολ (στο ματς με την Άντερλεχτ). Έχει δεχτεί δύο γκολ με την Στουρμ Γκρατς, παιχνίδι στο οποίο ηττήθηκε κιόλας.

    Τραγικοί πασέρ

    Με εξαίρεση τον Βάργκας, οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές στις πάσες τους σε αναλογία με τα λάθη είναι τραγικοί. Ο Κολομβιανός έχει 81 ολοκληρωμένες μεταβιβάσεις και μόλις 13 λάθη, ενώ από εκεί και μετά οι αναλογίες σε λάθη πάσες είναι τραγικές για πολλούς παίκτες. Ο Μάκος, που αποτελεί την ραχοκοκαλιά της ομάδας, έχει 22 σωστές μεταβιβάσεις και 26 λάθη.

    Ο Μπέλεκ έχει δώσει 33 σωστές πάσες, αλλά έχει 49 λάθη, ενώ ο Λεονάρντο (που είναι αλήθεια πως παίρνει πολλές προσπάθειες) έχει 34 σωστές πάσες και 38 λάθη. Ενδεικτικό του προβλήματος πως η μπάλα δεν βγαίνει κι εύκολα από την άμυνα, είναι πως ο Κάλα έχει 16 σωστές πάσες και 17 λάθη, ενώ ο Μανωλάς 26 πάσες και 19 λάθη. Συνολικά σε οκτώ ματς, οι ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ έχουν κάνει 385 λάθη, με μέσο όρο δηλαδή 48.1 σφάλματα ανά αγώνα.

    Πηγη sport fm

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΣΥΜΦΩΝΑ ΜΕ ΕΓΚΥΡΕΣ ΠΗΓΕΣ-ΠΟΥ ΔΕ ΜΟΥ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΑΠΟΚΑΛΥΨΩ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΗΚΕ ΑΠΟ ΓΑΠ-ΣΑΜΑΡΑ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΜΕ EUROGROUP,
    ΟΠΩΣ ΔΟΘΟΥΝ ΑΥΞΗΣΕΙΣ 30% ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΜΙΣΘΟΥΣ
    ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΑΤΟΚΑ ΔΑΝΕΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ
    ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΑΛΙΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΜΕ
    ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟ ΣΤΟΧΟ ΤΗ ΠΑΤΑΞΗ ΤΗΣ ΑΝΕΡΓΙΑΣ
    ΚΑΙ ΤΗ ΣΥΝΕΧΙΣΗ ΤΗΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ
    ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΗ ΜΕΣΗ!
    ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΧΡΕΟΣ ΤΟ ΔΝΤ ΕΙΣΗΓΗΘΗΚΕ
    ΤΗ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΤΟΥ,ΑΦΙΕΡΩΝΟΝΤΑΣ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ
    ΕΘΝΟΣ ΤΟ ΑΣΜΑ ΤΟΥ ΣΤΕΛΑΡΑ
    "ΑΣ ΠΑΝ ΣΤΗΝ ΕΥΧΗ ΤΑ ΠΑΛΙΑ"!

    ΠΩΣ ΕΙΠΕΣ;ΨΕΜΑΤΑ;
    Ε ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΤΕΛΙΚΑ;
    ΔΥΣΚΟΛΗ ΕΡΩΤΗΣΗ.
    ΜΑΛΛΟΝ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΒΟΛΕΥΕΙ ΤΟΝ ΚΑΘΕΝΑ.
    Η ΜΟΝΗ ΣΙΓΟΥΡΗ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΠΡΩΤΑΠΡΙΛΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. h progiagia tou samara autoktonhse gia na mhn dei tous germanous na mpenoun sthn a8hna to 41,an zouse shmera ti8akane?
    e.m
    kai ston paok aplhrwtoi pezoun,exoun ta idia xalia me mas?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Οταν λοιπον ο Καλα!!!(καλα μεγαλε αστο, εχω πει απο το πρωτο ματς) σου βγαζει??? απο την αμυνα 1 πασα σωστα και μια σε αντιπαλο ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ?

    Αυτη ειναι η παικτουρα και ο MVP? Αιντε με τα γιδια που εχουμε μαζεψει και μας πουλανε σωτο...

    Γαι τον Μπελεκ με το 33-49!!! δεν λεω κατι γιατι το παιδι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΗΣΤΗΣ. Αλλη δουλεια κανει ο ανθρωπος απλα του δωσανε μια φανελλα και του πανε μπες και πηδα να κανεις το κατσικι..

    Αμ ο αλλος ο Μακος που ειναι λεει και στον... αξονα?

    22 σε δικους μας 26 στους αντιπαλους..

    Ρε αυτοι δεν πετυχαινουν ελεφαντα στα δυο μετρα και λεμε αν γουσταρουμε την αληθεια??

    Οριστε η αληθεια κυριοι.

    Μονο ο Βαργκας και να δουμε ποσο θα αντεξει κ αυτος αν δε καει και αν δεν τον παρει η μπαλλα με ολα αυτα τα στυλιαρια που εχουμε μαζεψει.

    Ρε 22-26 λαθη ουτε εγω δεν εκανα χτες το βραδυ που παιζω αμυντικο χαφ, προς τα αριστερα.
    Και ειχα και αντιπαλο πρωην παικτη του ΟΦΗ στα 31 του (13 χρονια μικροτερο μου...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ aberel

    4 αγωνες, 3 ασιστ, 33 πασες, 20 λαθη, 216 λεπτα συμμετοχης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. k alloi me xeirotera noumera k perissotero xrono einai mesa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. den exoun ta idia xalia,fysane.apla einai 2 pontous pisw me ena paixnidi parapanw.palaiotera tha elega einai 5 pontous pisw.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΦΕΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Υπαρχει το μικροβιο της αμφιβολιας...Λες,ρε μπας και...Δεν νομιζω,αλλα απ`την αλλη τα στοιχεια δειχνουν ταυτιση...Πρεπει να ειναι ο Ιανος δεν εξηγειτε αλλιως...Αλλα δεν ειναι και σιγουρο ρε πουστη μου....Οι βουλες δειχνουν στο περιπου,οχι ακριβως,κι αν ειναι μεσω τριτου? Κι αν το λεει πλαγιως και δεν το παιρνω πρεφα γιατι κατι δεν μου δενει? ....
    ΤΑΚΗΣ,βλεπεις που εχεις κι εσυ εγκυρες πηγες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. peripato o peiraias to prwtathlima.

    ΑπάντησηΔιαγραφή