Κυριακή 6 Νοεμβρίου 2011

ΠΑΟ - ΑΕΚ

            Ματς κρίσης γράφανε. Μπαρούφες δηλαδή. Έχει καμία σημασία το αποτέλεσμα αφού λεφτά δεν υπάρχουν; Είναι σαν να κοιτάς το άπειρο και να του αφαιρείς ή να του προσθέτεις κάποιον πεπερασμένο αριθμό. Πάλι στο άπειρο δεν θα βρίσκεσαι; Λεπτομέρειες θα μου πείτε. Και σωστά, αν υπολογίσουμε το γόητρο. Όπως κι εγώ άριστα υπολογίζω και θερμοευχαριστώ την σημερινή φιλοξενία εκεί στα επίσημα, ειδικά όταν σε κάποια φάση ψιλοξεφύγαμε. Δηλαδή, τι να κάνουμε; Να είμαστε στο γήπεδο και να μην μιλάμε;
            Εδώ τόσες ώρες κάθονται και  μιλάνε οι κότες της βουλής κι άκρη δεν βρίσκουν. Να φύγει αν, να μείνει εφ' όσον, και μόνο έτσι θα προχωρήσω κλπ κλπ κλπ, κοκ κοκ και ΗΤΟΙ ΦΕΡΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΝΑ ΠΗΔΗΞΕΙ Ο ΣΑΡΚΟΖΙ, τώρα που η Κάρλα έχει κυτταρίτιδα κι είναι μίνιμουμ αποκρουστική, ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙ ΤΟ ΕΥΡΩ, που κάθε λογικός άνθρωπος το έχει γραμμένο στα παλιά του παπούτσια. Και θα καθόμουνα έξω από το γήπεδο να περιμένω τι θα αποφασίσουν ο κλεπταποδόχος παρέα με τον χρηματισμένο του Κόκαλη υπό την εποπτεία ενός κοινού βλάκα, που αν δεν ήταν, τότε σίγουρα δεν είχε τοποθετηθεί στην προεδρία ; Τι λέτε ωρέ μαλάκες; Γεννήθηκα για τον " τύπο των ήλων ", να βλέπω και να ρουφάω κι όχι να ασχολούμαι με κάτι που δεν υφίσταται στην πραγματικότητα.
      Το είδατε καλά το πρώτο ημιχρόνιο;  Ομάδα χωρίς άξονα, πού να πάει; Δηλαδή όταν  ο Μάκος κι ο Μανωλάς, είναι στα κατάστιχα των μανατζαραίων. Σιγά την πιο φορμαρισμένη ομάδα του ελληνικού πρωταθλήματος, που τα λάθη στην ασυνεννοησία τα είχε από την περιοχή της. Σιγά την ανάπτυξη του Φερέϊρα και το θαύμα του. ΠΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΧΡΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΜΑΝ ΤΟΥ ΜΑΝ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ; Ο Λέτο, σε ποιόν πήγαινε επάνω; ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΘΕΙΕ; ΠΟΙΟΣ ΦΤΑΙΕΙ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ, ΠΟΥ ΤΗΝ ΠΕΙΡΑ ΤΟΥ ΔΕΛΛΑ ΤΗΝ ΕΘΑΨΕΣ; ΣΩΣΤΑ Ο ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ ΠΑΡΛΙΑΚΟ;  ΤΖΑΜΠΑ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΛΑΘΗ ΕΙΔΑ ΕΓΩ.  Βέβαια κάποιοι παλιά πέρνανε τις κάρτες, κι άρα λογικά σήμερα οι βδέλες παίζουν στα πέντε μέτρα απόσταση. ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ.
            Σιγά την μπάλα. ΣΙΓΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ. Ρε να μην μπορούν να συνέλθουν οι έτοιμοι για προσφυγές, αλλά δεν τις κάνουνε αφού πρέπει και εθνικοφροσύνη να πουληθεί. ΡΕ ΤΟΝ ΚΑΡΑΤΖΑΦΕΡΗ ΠΟΥ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΡΕ ΤΟΝ ΑΔΩΝΙ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΜΕΙΝΕΙ ΚΕΡΑΤΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ. ΡΕ ΤΖΑΜΠΑ ΓΚΟΛ, ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑΣ ΤΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΥ ΧΙΜΕΝΕΘ , που ακόμα δουλειά δεν έχει βρει η αυθεντία κι ακόμα μιλάει πώς του φέρθηκαν οι Έλληνες αλλά και η ΑΕΚ. ΜΙΛΑΝΕ ΑΚΟΜΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΑΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΔΑΜΙΔΗΣ, με την αντίστοιχη μίζα, ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ.
             Φταίει ο Κωστένογλου; Γιατί; Έκανε προετοιμασία; ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ. ΣΑΝ ΠΟΛΥ ΕΙΣΤΕ ΞΕΝΟΜΑΝΕΙΣ. ΤΟΣΟ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΙ ΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΡΚΕΛ, ΠΟΥ ΘΑΒΕΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ;  ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΔΕΙ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ;  ΑΛΛΑ
ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, αφού βάσει παικτών που δοθήακνε , θα έπρεπε η ομάδα να κεντάει.  ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΠΟΙΑ ΘΕΣΗ ΚΟΙΤΑΤΕ;  ΜΕ 3 ΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ, ΟΤΑΝ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΧΕΙ 8 ΚΙ Ο ΠΑΡΑΛΛΟΣ 10, ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ;  ΤΟ ΘΑΥΜΑ; ΚΙ ΑΝΤΕ ΚΙ ΕΓΙΝΕ. ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΠΑΛΙ ΘΑΥΜΑ  ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ; Ε, ΠΟΣΑ ΘΑΥΜΑΤΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΠΙΑ;
         ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ Η ΑΕΚ; ΗΤΑΝ ΚΑΛΗ Η ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΠΛΑΚΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΗΦΟΡΑ ΤΟΥ ΤΗΓΑΝΙΟΥ; 
       Αγρίεψα σε κάοιες στιγμές, αλλά και τι να κάνει κι ένας πενηντάρης; Εγώ είμαι μέσα, αλλά ο πρόεδρος της ερασιτεχνικής - συνομήλικος μου - ΚΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟΣ - δηλαδή τζάμπα μάγκας σαν τον Τσίπρα - ΠΟΥ ΗΤΑΝ; ΠΛΑΚΩΘΗΚΕ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ, έστω και λεκτικά, Ή ΗΤΑΝ ΣΤΑ ΚΑΤΕΧΟΜΕΝΑ;  ΡΕ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΡΧΗΓΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ.  ΡΕ ΤΣΕ ΓΚΕΒΑΡΕΣ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΜΕΤΑ ΥΠΟΥΡΓΟΙ.
                   ΥΓ. ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΜΑΤΣ, το έχασε ο Κωνστένογλου. Αλλά δεν πειράζει. ΚΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΣΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΠΑΡΕΙ ΝΤΕΡΜΠΥ. ΜΗΝ ΕΧΕΤΕ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ ΠΑΙΔΙΑ.   ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΣΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΚΟΡΥΦΑΙΟΥΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟΝ ΒΑΡΓΚΑΣ. ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΧΕΙΡΩΤΕΡΟΥΣ, που ποτέ δεν γίνονται τυχαία.  

27 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΤΗΣΑΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ, ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΓΟΡΙΑ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.
    ΑΛΛΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΤΗΝ ΘΕΛΕΤΕ; ΑΝ ΚΑΤΕΒΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΙΠΟΤΑ; ΕΙΝΑΙ ΦΟΒΕΡΟ, ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ ΑΝΔΡΑΣ ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΑΓΟΡΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. akouste dilwseis tou mpastardou tou proponiti mas tha trelathw teleiws

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. na ti seveste mounia tin aekara

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Oταν ημουν μικρος εβλεπα στην ασπρομαυρη τηλεοραση τον Μαυρο ... και ημουν ΑΕΚ , εβλεπα τον Σαντμπεργκ .... και ημουν ΑΕΚ , εβλεπα τον Καραγκιοζοπουλο ...και ημουν ΑΕΚ , εβλεπα τον Κουτουλα , τον Σταματη , επερνα και πρωταθλημα τι πιο ωραιο να εισαι ΑΕΚ ,να παιζεις με 10 παικτες και να νικας διαιτησια και αντιπαλους...Ειδα και Ντεμη σαν παιχτη να τσακωνεται με Ψωμιαδη για την ΑΕΚ και να χανει το πρωταθλημα της χρονιας , μετα να φευγει για την ΑΕΚ ... και να γλιτωσει ετσι το μεγαλο του συμβολαιο.Τον ειδα επισης ως προεδρο με το πουρο ετοιμο να πανηγυρισει ? τον τιτλο με τον Ιωνικο ..... και το 2008 μετα απο ηττα στο ΟΑΚΑ απο τον Πανιωνιο να λεει οτι τα πεναλντυ που δεν μας εδωσαν τα περιμενε? ομως στο τελος δεν ειπε οτι εμεις οτι και να γινει θα παρουμε το πρωταθλημα γιατι ειμαστε ΑΕΚ. Ο Ντουσαν εχασε το κυπελο στον τελικο των καρδιακων και εγω στα 39 ειπα οτι δεν θελω να ξαναζησω τετοιο πραγμα στο γηπεδο ...εστω και το κυπελλο το περυσινο ηταν ΑΕΚ , ομως πειτε μου ρε παιδια τωρα αυτοι που παιζουν στην ομαδα ειναι ΑΕΚ ? ΑΕΚ με κεφαλαια γραμματα ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. eleos me tin klapsomouniasi moirologistres.einai aek h den einai m'gapaei de m'agapaei.h dioikisi den mporei,paiktes-proponitis den mporoun.e afou den mporei kai o kosmos na pame na gamithoume.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. http://www.tovima.gr/opinions/article/?aid=428826&h1=true

    Μια απαντηση για των ανωνυμο οχι για την ΑΕΚ μας αλλα ισως για την ουσια του πραγματος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. μολις ειπε ρεπορτερ στην ερτ οτι βρεθηκε ελληνοαμερικανος που θελει να μπει αμεσα στην αεκ και να βαζει 10 εκατομμυρια το χρονο!!! στην ερτ ξαναλεω...ουτε κλικ ουτε φυλλα!!!ξερουμε κατι???μουφα??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. μολις διαβασα τις δηλωσεις κωστενογλου και τις βρηκα πολυ σωστες ,ισως πολλοι θα τους βρουν ασχημες αλλα η αληθεια ποναει καμμια φορα
    ο παναθηναικος ειναι καλυτερος απο τον οσφπ αυτην την περιοδο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Εγω ξερω οτι αμα δεν φαμε ΤΡΙΑ (3) δεν ησυχαζει το κολαρακι μας.

    Τωρα τζαμπα, πληρωμενα, τσαφ, οργανωμενα κλπ κλπ ΤΡΙΑ τρωμε σε καθε ματς.

    Και επειδη συμπτωσις επαναλαμβανωμενη παυει να ειναι συμπτωση (Λοκομοτιβ Χ2, ΠΑΟΚ, Ξανθη, Οφη, Αντερλεχτ, φιλικα Κυπρου και που σαι ακομη)τα σημερινα γραπτα steven δεν μου λενε κατι.

    Sorry αλλα πλεον τα ματσακια ειναι standard over (ευχαριστω για τα κοντα 300 ευρω μωρη αρρωστια χτες) και μπατε σκυλοι αλεστε.

    Με προπονητη τον ωωωωωωμμμμμ κωστενογλου, που φιλε paticas στη ζωη η ΜΑΤΑΙΔΟΞΙΑ δεν πρεπει να υπερισχυει της λογικης...

    ΟΚ το budget ειναι χαμηλο και σιγουρα παιζει ρολο αλλα δεν νομιζω ο Κρασσας να κοστιζε περισσοτερο απο τον Μπερνς, ουτε ο Μπουρμπος παραπανω απο το κοντοε. Ουτε ο Μαλμπασα παραπανω απο τον ....Καλα ΡΕ ΤΙ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ?
    Κοντρες με το Κωστακη για MVP ΜΑΛΑΚΑ κανουν σε καθε ματς.

    Α ναι ξεχασα, με καποιον Αρη λεει ητανε παιχτουρα. Και στα αλλα 15 ματς χαμενος στο διαστημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @DIMI.
    ΔΕΣ ΤΟ ΘΕΤΙΚΑ.ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΛΕΙ ΤΟΝ ΚΟΦΤΗ ΣΤΟ 3.
    ΣΚΕΨΟΥ ΝΑ ΕΙΧΑΜΕ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερα στο blog.Τι να πηδησει ενας την Ελλας τι δυο,τι τρεις...Ουτε τα προσχηματα πλεον δεν κρατανε,και το κολοσφυξιμο του Σαμαρα εμενα δεν μου λεει τιποτα.Η θες η δεν θες ρε φιλε,ολα τα αλλα ειναι για τον κλειδωνα...
    Εβαλαν η θα βαλουν τον ανθρωπο που εκανε ολα τα κολπα με την Goldman Sachs,με το χρηματιστηριο,και με τα ασφαλιστικα ταμεια για πρωθυπουργο,τον Παπαδημο.Πρωην αντιπροεδρο της ΕΚΤ,ο οποιος θα υπογραψει και την ταφοπλακα.
    Οτι αλλο και να πουμε πλεον ειναι περιττο κατα την γνωμη μου.Αποδειχθηκε το "χειρουργικο" στησιμο με την δημοσκοπηση,αποδειχθηκε οτι η Μερκελ και το ΔΝΤ ηταν ενημερο,αποδειχθηκε πως η Ιταλια ηταν το επομενο φιλετο που επρεπε να το "φανε".Ειδικα για την Ιταλια το`χαμε αναφερει απο τον Αυγουστο αν οχι Ιουλιο.
    Τι γινεται απο δω και περα.Γνωμη μου? ΤΙΠΟΤΑ....
    Αν δεν βγουν στιλιαρια απο τις αποθηκες,γκασμαδες,ακομα και τιποτα αγυαλιστα εξασφαιρα της κατοχης το ΤΙΠΟΤΑ θα συνεχιζεται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Κυριακή βράδυ τρελαίνομαι με τη "συρίκνωση" της ΑΕΚ και Δευτέρα πρωί που πάω στο περίπτερο και δεν έχει Φίλαθλο για να διαβάσω μια σωστή ανάλυση του ματς... Τέλος πάντων, καλή μέρα να χουμε (λέμε τώρα...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τα πραξικοπηματα πανε και ερχονται.
    Τύφλα να εχουν τα Ιουλιανα.
    Καπνος βγηκε τελικα απο την καλυβα του κωλογερου.:
    Εχομεν κυβερνηση.

    Τελικα το χειροφρενο του "δημοψηφισματος" επιασε και ο Αντωνακης τα βρηκε με τον "τυχοδιωκτη" οπως ελεγε και θα "συναινεσει στο λαθος" οπως ελεγε.
    Υπαρχουν ακομα καποιοι που μπορει ΑΚΟΜΑ να πιστευουν οτι τα δυο κατασκευασμενα απο την CIA κομματα ειναι εστω και σε κατι διαφορετικα και οτι δεν ειναι δυο απλυτες βρυσες μιας πολυ βρωμικης πηγης;
    Μαλλον υπαρχουν. Αντε να δουμε βρε ζωντοβολα.

    Ενα τροπος υπηρχε να μην γινουν εκλογες εως τωρα: Να βγαινει καθημερινα ο Αντωνακης και να λεει (στο μιλητο)"εκλογες τωρα"(ποτε δεν τις απαιτησε,ποτε δεν πηγε στον Βουδα-προδοτη-Καριολο για αυτο).
    Εφόσον καικαν ολα τα χαρτια και οι δρακοι τελειωνουν,βγηκε απο το μπαουλο η "συναινεση".
    Και οι μασκες οχι μονο δεν πεφτουν,αλλα συνεχιζουν να τις φορουν ανεμελα οι μασκαραδες δοσιλογοι.
    Οι περισσοτεροι ψηφοφοροι-πελατες κοιτανε απορημενοι και αναυδοι,αλλα δεν πειραζει.

    Και καλως τον τον Παπαδημο. Τον κατασκευαστη της υποτιμησης της δραχμης-πρωτου αυτη πνιγει απο το ευρω- και της ομαλης μεταβασης απο αυτην στο ευρω.
    Τον υπαλληλο της FED,κατοπιν τραπεζιτη του Σημιτη,και αντιπροεδρου της ΕΚΤ.Δηλαδη Ο Προσκηνημενος. Ο Δοσιλογος.
    Που ελεγε οτι "καποιο ενδεχομενο κουρεμα δεν θα εχει κανενα νοημα η αποτελεσμα χωρις τις απαραιτητες εγγυησεις".
    Πως δεν θα εχει βρε μουνι μαυρο. Θα εχει εσενα πανω στην σκατοκαρεκλα,σαν αρμοστη των Βησιγοθτων. Και πισω απο την κουρτινα-ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ- των "αλλων". Των σκηνιτων,των γυφτων του κοσμου.

    Και βεβαια ξεχαστε τις εκλογες. 19 η 29 η 39 η 59 Φεβρουαριου, η οτι αλλο.
    Αυτη ειναι η επομενη κυβερνηση για τα επομενα χρονια και αν δεν την ριξει ο κοσμος,δεν προκειται να υπαρξει αλλαγη,αφου πλεον -"δια λογους δημοσιου συμφεροντος μπλα-μπλα-μπλα κλπ-κλπ" παυει πλεον ακομα και αυτη η εκδρομη που καναμε καθε 4 χρονια στην επαρχια επισκεπτομενοι τα σχολια και χωνομασταν σεενα παραβαν με κατι ψηφοδελτια-κωλοχαρτα στο χερι.
    Νεοταξιτες,"νεοφιλελευθεροι" ακροδεξιοι.
    Απο "συνταγματολογους-πανεπιστιμιακους-οικονομικους αναλυτες- και λοιπους τσανακογλυφτες των νταβατζιδων,εως τους Παπαδημους,κομματαρχες,Σαχινηδηδες,Σαμαραδες, Παπουτσιδες

    Κυριοι πλεον και κουμανταδοροι ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΑ πλεον ειναι οι εξω, και υπαρχει επιτροπεια.Υπατη αρμοστεια.
    Με εναν κατα δικο τους πλεον αληταμπουρα.
    "θελουμε καποιον που να μιλαει μεν Ελληνικα,αλλανα μην ειναι Ελληνας" (οχι στην ταυτοτητα ασφαλως,αλλα στην σκεψη και στις προθεσεις).

    Τελος. Την μονη λυση την ειπαμε. Ολοι την ξερουν. Ολοι την αντιλαμβανονται.
    Ειναι ολοι εμεις.
    Ειναι θεμα απλα να δει- ο κοσμος- οτι δεν ειναι παραλητος και μπορει να περπατησει και οτι κακως τον εχουν κρεβατωσει και τον εχουν διασωληνωσει.
    Ειναι υγιεστατος και μπορει να γαμισει γαιδουρα στον ανηφορο.
    Αλλα δεν το ξερει ακομα.
    Αντε να δουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Ελπιζω να βλεπουμε πια καθαρα αυτο το πανιγυρι του μπουκ.
    Ολος ο πλανητης τινει να -η εχει- μετατραπει σε πρακτοριο. Σε μπουκαδικο.
    Εκλασσε ο ταδε, ανεβηκε μια μοναδα ο δεικτης "XYSE".Εχεσε ο Βενιζελος, επεσε λιγο ο δεικτης "KSISE"
    Στην δηλωση του τελικα ο "ταδε" δεν ειπε "πιθανον".Ειπε: "αρκετα πιθανον". Και δωστου παλι επανω ο δεικτης "GAMA".Παρεναιβει αιφνης με τοποθετηση του ο "ετσι", δωστου παλι κατω ο δεικτης "SKISE".
    Δεν απαντησε ακομα στο τελεσιγραφο ο "ετσι", ξανα παλι μανα κατω ο δεικτης "PIPA".
    Απαντησε τελικα στις 12 παρα τεταρτο ο "ετσι" με αποτελεσμα να ανεβει παλι ο δεικτης "PARE-ME".

    Ο ταδε επιτροπος καθυστερησε να παει στην θεση του γιατι πηδιοταν με εναν αραπη στις τουαλετες του Ευρ. Κυνοβουλιου, δωστου παλι κατω ο δεικτης "PIDA-MAS".
    Ηρθε τελικα ο επιτροπος ασθμαινοντας με χυσια στη μουρη και ειπε "ναι,πολυ πιθανον" στην "ταδε" προταση με αποτελεσμα να παρουν την ανηφορα οι δεικτες του Ιαπωνικου "ENA-KE-NA KEEI"

    Κρεμασμενοι εξω απο το προεδρικο μεγαρο,μιρκροφωνα,παπαγαλοι,καμερες.
    Ενα ολοκληρο χωριο ινδιανων εχε κανει καταυλισμο.Θραυση καναν τα χαρτομαντηλα απο τα γυρω περιπτερα,για να σκουπιζουν τους κωλους τους και τους ιδρωτες τους οι αγγελιοφοροι των εμπορων των εθνων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στην πολυ θεατρικη παρασταση που στηθηκε,οπως τοσες αλλες που εχουμε δει και εδω αλλα και εξω. Οπου σκοπς δεν ειναι μονο η αποχαυνοση,αλλα και η παρουσιαση του μεγαλου "κινδυνου";
    Ποιος ειναι αυτος;Μα οι "αγορες". Ποιες "αγορες"; Οι πουτανες του κοσμου,οι τοκογλυφοι και χρησιμοποιοντας τα χρηματηστηρια (τα οποια δεν αντιπροσωπευουν με τιποτα την οικονομια μιας χωρας)και στηνοντας οικους αξιολογησης σαν ξοβεργες,πιανουν τους πελατες,οπως οι νταβαδες,για λογαριασμο των κοριτσιων τους.
    Ουτε στην Μαρνης,ουτε στην Ευριπιδου δεν βλεπεις αυτο το θεαμα.
    (λογικο να εχει γινει ο κοσμος μπουρδελο,μεταφορικα και κυριολεκτικα,αφου ειναι το "ονειρο" και το δημιουργημα των ασυδοτων αιμομεικτων.
    Οταν μεθανε και γαμανε τον πατερα τους οι κορες,η τον αδερφο τους τον πουλανε στο παζαρι,καταλαβαινεις τη "τυχη περιμενει τους "ξενους".Ολους εμας δηλαδη.

    Οξω απο το Μεγαρο του συγκολυμβητη της Μιμης και δανειστη της Αγραμπελης,αυτης της γερικης "Αντουανετας",λοιπον, καθονται ολοι σε αναμενα καρβουνα. Επικρατει χαος και αναταραχη σφοδρα. Χαμος.Πατεις με πατω σε.Καλωδια,μηχανες,μασχαλες,μυτες,ολα ανακτα.
    Καποια στιγμη, ενα "μπουμ", ενα μαλλιαρο μικροφωνο δηλαδη μπλεκεται στα καγγελα του πραυλιου χωρου.
    Καπου εκει χωμενη για κακη της τυχη κοιμοταν μια γατα η οποια ξυπνα τρομαγμενη και νομιζει το μικροφωνο για σκυλο και χυμαει πανω του. Οι ανακατεμενοι ηχοι της αλοφρονης γατας,τελικα μεταφραζονται στην Κινεζικη: "νιαργιοαουζιενχχχχχγκιααααρααααααμννμνμνν" Και πειθονται οι μαλακες οι κιτρινιαριδες οτι προκειται για εσωτερικη δηλωση καποιου εκπροσωπου,καποιο βαθυ λαρυγγι της Προεδριας. Αμεσως εκεινοι μεταφραζουν και μεταφερουν το χαρμοσυνο νεο στην Απω Ανατολη: "Ειπε "ναι" Συμφωνησαν...Ζητωωω"!

    Τηλεφωνο στην πατριδα τους και τσουπ, πανω ο Κινεζικος δεικτης "NA-SOY-SEIRO-ENA -KASONI".
    -Λαθος ρε. λεει ενας αλλος γατολογος σχιστοματης:Ειπε "ισως ναι". Φυσαγε και δεν ακουστηκε καλα"
    Ποιος ειδε τον Μαμωνα και δεν τον φοβηθηκε. Τωρα τι γινεται; Τι λεμε στους δικους μας εκει κατω;
    Οιμωγη δια μεσου των μακρων τειχων. Πεφτουν οι δεικτες του Μαλαισιανου δεικτη "PIPA-PITSI-RIKI".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ποιοι ειναι οι εμπνευστες αυτης της τρομοκρατιας των δεικτων;
    Ποιοι μπορουν τοσο καλα να μανιπουλαρουν τον κοσμο και να τον τρομαζουν μεσω ακαταλαβιστικων ορων και τιμων;
    Ποιοι μπορουν με τοση μαεστρια να φυτεψουν φοβους;
    Ποιοι χρησιμοποιουν πολυχρωμα και ξωτικα παραδεισια πουλια που ειτε με καμερες και μικροφωνα ειτε με λαπ-τοπ και φακελους στα χερια,παρουσιαζουν ενα ΜΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΕ ΛΑΙΛΑΠΑ;

    Ποιοι πειθαναγκαζουν ακομα και τον ποιο αδαη,τον πιο ασχετο,οτι η ζωη του κρεμεται απο καποιους δεικτες;
    Ποιων κατασκευασματα ειναι ολα αυτα τα βαμπιρ που εντρομα αλλοτε,ανακουφισμενα και ξανα μανα εντρομα κοιτουν οθονες και μεταφερουν σαν πληγες του Φαραω τις "αρρωστιες",οι οποιες ειναι ανυπαρκτες;
    Ποιοι ειναι οι εμπνευστες της θεωριας "δημιουργησε ενα προβλημα-παρουσιασε την λυση";
    Ποιοι με απολυτως τσαρλατανικο και αλητικο τροπο προσπαθουν μεσω μιας matrix "οικονομιας" να παρουσιασουν τις πραγματικες οικονομιες των κρατων σαν αρρωστες και οτι αυτες χρηζουν καποιας ιασης;
    Ποιοι παρουσιαζουν πανω στον μπερντε τους, μερικες σκιες σαν "παγκοσμιους κινδυνους";
    Ποιοι εχουν μεταττρεψει τις αγορες απο πραγματικες σε εικονικες με κυριο στοχο να βαλουν χερι στις πραγματικες οικονομιες των χωρων;

    Δεν χρειαζεται σκεψη. Κατευθειαν καντε την επαγωγη:
    Μονο η γνωστη αλητικη φαρα της ερημου,μπορει να σκαρφιστει και να πραγματωσει μια παγκοσμια αλλα και τοσο επικινδυνη φαρσα.
    Μονο που το μεγεθος πλεον ξεφευγει απο τα μετρα αλλα και απο τις δυνατοτητες τους. Ακομα και αυτων.
    Ασε τις "ασυμετρες απειλες" και τους "ασταθμητους παραγοντες".

    Και το "μη παρεκει" πλησιαζει.
    Η θα βαλουν αγριο χερι στις εικονικα "καταχρεωμενες" οικονομιες και στους εκφοβισμενους-αλλα και χωρις υπομονη πλεον λαους-ωστε να αρπαξουν τον πραγματικο πλουτο τους, επιβαλοντας Αρμοστες και "Πιλατους", η που θα παψουν να κανουν τον μαλακα οι λαοι και θα τους παρουν στο κυνηγι με κλωτσιες και θα τους γυρισουν εκει οπου γυριζουν παντα: Στις λασπες και στα καταγωγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Οι εκλογές θα έκαναν κακό στη χώρα, το δημοψήφισμα ΟΧΙ!Και τώρα να κατέβεις να βρίσεις ποιον στο Συνταγμα? Να γιαουρτώσεις ποιόν στο θέατρο? Τον αόρατό, τον κανένα? Μέχρι να καταλάβεις τι παίζεται θα περάσει κανα 6μηνο. Αργά για σένα, οτι πρέπει για αυτούς. Έρχεται η Ιταλία, το 1/4 της ευρωπαικής οικονομίας. Γρήγορα, να δείξουμε το αντίτιμο. Και ακολουθούν κι άλλοι! Βλέπε τι γίνεται στην Ελλάς και θα ξέρεις τι θα γίνει στη "φουκαριάρα την ΑΕΚ" όπως μου την είπε σήμερα ο 85χρονος Κωνσταντινουπολίτης στο περίπτερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Υπήκοος Μπανανίας07 Νοεμβρίου, 2011 19:24

    Ομοβροντία θετικών άρθρων, εγχώριων και της αλλοδαπής,άνοδος χρηματιστηρίου μετα κανονιοβολισμών για το ότι επιτέλους οι πολιτικοί αρχηγοί (όλο το δεξιό τόξο για να είμαστε ακριβείς) “συνεννοήθηκε” μπροστά στη “σωτηρία της χώρας”.
    Δύο κόμματα εξουσίας που το καθένα με διαφορετικούς τρόπους φτάνανε στο κοινό αποτέλεσμα της καταλήστευσης της χώρας και της παντελούς ανικανότητας διατήρησης κάποιας παραγωγικής δομής, όταν συναινούν δε σχηματίζουν κυβέρνηση εθνικής σωτηρίας. Σχηματίζουν κυβέρνηση Ομερτά, για την ανενόχλητη Εκτέλεση Συμβολαίου.
    Ας ανέβει όσο θελει ο δείκτης, κι ας “ηρεμήσουν όσο θέλουν οι αγορές. Αυτές θα δούν απτά οικονομικά οφέλη-δε χάνουν ποτέ.
    Εσύ, ψάξε να βρείς κάτι απο όλα αυτά (εισόδημα, δικαιώματα, ασφάλεια) που μεθοδικά σου αφαιρέσανε επιστρατεύοντας εκατό ειδών μπαμπούλες.
    Ψάξτα σε καναν κάδο σκουπιδιών, τόσοι, όλο και περισσότεροι άνθρωποι, που ψάχνουν εκεί, δε μπορεί να κάνουν λάθος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Υπήκοος Μπανανίας07 Νοεμβρίου, 2011 19:33

    Χρήστο ήταν ποτέ δυνατόν να διορίσουν πατριώτη πρωθυπουργό; Όμοιο τοις ομοίοις θέλουν, προδότη πουλημένο. Δεν περίμενα κάτι άλλο από έναν Παπαδήμο.
    Στο σκοτάδι που μας έβαλαν, υπάρχει μόνο ένα μονοπάτι που βγάζει στο φως και δεν υπάρχουν καθοδηγητές εκεί παρά μόνον ο ίδιος ο λαός. Όοοταν και αν ξυπνήσει . Με γκασμάδες κι ό,τι άλλο όπως λέει ο conpater

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Μα νομιζω οτι εκει θα φτασουμε. Οπως και απο ολους τους γειτονους μας, αυτην την αντιδραση να περιμενουμε.
    Τον "αντιπαλο" τον ξερουν απο την καλη μιας και τον εχουν κλωτσισει στο παρελθον ουκ ολιγες φορες.

    ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ.
    ΙΣΤΟΡΙΚΑ, ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΘΕΣΦΑΤΟ."ΑΝΑΠΟΔΡΑΣΤΟ" που λενε και οι μορφωμενοι.
    ΓΙΑ να ΜΗ ΠΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΣΑΝ "ΕΘΙΜΟ"
    Ρε μανια αυτοι οι ανθρωποι να θελουν καθε λιγο να τρωνε χωμα.
    Μυστηρια πραγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Εχεις παρατηρησει κατι;
    ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ (με ελαχιστες και πολυ καθαρες-οσο αφορα στις θεσεις τους- εξαιρεσεις επιζητουν το εξεης αντιροπο,αντιθετο,αλλοπροσαλο,αντιλογικο,αντικρουομενο αλλα και πολυ προσοδοφορο (αν κανει κανεις τις καταλληλες "επαφες" και "κονε"): ΜΑΚΡΥΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΥΜΒΑΣΗ,ΣΤΟ ΠΥΡ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΟ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ,ΞΟΥΤ ΑΠΟ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΙΚΑ ΜΕΤΡΑ ΠΟΥ ΦΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΞΕΝΟΙ,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΕΥΡΩΠΗ ΑΥΤΟΙ,ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΟΤΑΧΘΟΥΜΕ ΣΤΟΥΣ ΜΕΡΚΟΖΙ Α Λ Λ Α, "ΠΡΟΣ ΘΕΟΥ ΝΑ ΜΗ ΒΓΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΟ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΥΡΟΖΩΝΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΟΥΜΕ ΜΕ ΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ"

    Τρομερο; Ναι, τρομερο,οσο τρομερη ειναι και η υποκρισια τους.
    "Εαν ενας(υποψηφιος) υποκριτης δεν μαθει καλα και δεν εφαρμοζει την τεχνη της υποκρισιας, τοτε θα ειναι ενας κινουμενος μελλοθανατος".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Υπήκοος Μπανανίας07 Νοεμβρίου, 2011 23:18

    Χρήστο το οδυνηρότερο είναι η άγνοια του λαού και η ευκολία με την οποία του "περνούν" ό,τι άποψη θέλουν. Σα να μην υπάρχει πια ικανότητα σκέψης άποψης και κριτικής. Καμία δε ιστορική κατάρτιση, καμιά γνώση δεν υπάρχει κι αυτό δεν είναι θέμα μόρφωσης, αλλά θέμα ζωής και επιβίωσης. Από την ώρα που η ενημέρωση εξαντλείται στα ΜΜΕ , στους Pretenderηδες και στους Πάσχους δεν μπορούμε να περιμένουμε κανέναν επαναπροσδιορισμό αξιών(πράγμα που είναι το ζητούμενο).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Ναι, συμφωνω και αυτο ειναι το μονο που με τρομαζει.
    Το βαθος δηλαδη και το παχος της πετσας της βλακειας.
    Δεν ξερω αν ειναι επιτηδευμενη δηλαδη,η αν ειναι πραγματικη.
    Γιατι,ξερεις υαρχει και ο μαλακας, υπαρχει και αυτος που κανει τον μαλακα (για πρακτικους λογους)
    Ελπιζω να συμβαινει το δευτερο.

    Ολα αυτα που συμβαινουν,θα μπορουσαν να εφαρμοστουν η να γινουν "δεκτα" ΜΟΝΟ με δικτατορια.
    Σε καποιες περασμενες δεκαετιες.
    Κι'ομως συμβαινει εδω,τωρα,σημερα εν ετι 2011 και μαλιστα χωρις ουτε ενα τανκ. Μονο με γραβατες.
    Αυτα ειναι.
    Ειπαμε: ο κοσμος εδω (γενικα στην Ευρωπη εννοω) δεν "ανεχεται" στρατους και στολες να βλεπει η να τον κουμανταρουν,-εν αντιθεσει με τους ανατολικους λαους που το απολαμβανουν κι'ολας-αλλα με τις γραβατες δεν εχει προβλημα και ετσι ξεγελιεται και μπαινει στο λουκι με αυτον τον καθως πρεπει προοδευτικο τροπο.

    Σε μια χωρα με ελαχιστη κριση και γνωση,ολοι αυτοι οι αληταραδες θα επρεπε να τουφεκιζονται εις διπλουν για σφαλεια και να αφηνονται αταφοι να τους φανε τα ορνεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ Υπήκοος Μπανανίας: Ξέχασες και το " ράδιο αρβύλα ". Ή την κωλοτούμπα του Λαζόπουλου όταν τον πληρώνουν Γερμανοί. ΦΩΝΑΖΟΥΝ ΔΥΟ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΑΔΕΡΦΕΣ, η μια στην Αθήνα και η άλλη στσην Σαλονίκη, ΠΟΥ ΘΕΛΑΝΕ ΕΛΛΑΔΑ ΕΝΩ ΚΑΡΦΩΜΕΝΗ ΕΧΟΥΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΚΑΡΕΚΛΑ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΡΙΣΤΟΦΑΝΗΣ, που τα λέει όλα το όνομα του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή