Δευτέρα 7 Μαΐου 2012

Α Ε Κ - ΠΑΟ

          Χτες τέζα ο Μπόμπολας και σήμερα τέζα ο Αλαφούζος. Σαν τον Τσίπρα και η ΑΕΚ, βάλθηκε μετά την χώρα να κάνει μπουρδέλο και την βαθμολογία των μπαράζ σε συνδυασμό και με την γνωστή ισοπαλία της Χαλκηδόνας. Μια μέρα λοιπόν μετά τις κάλπες, επανέφερε η ομάδα μας την ισότητα με την χώρα, που τόλμησε προς στιγμήν να πάρει κεφάλι.
           Σ' ένα γήπεδο πλήρες από τέσσερις χιλιάδες νοματαίους και μετά από καιρό με κουτιά έξω από τις θύρες γεμάτα με το match program. Άμα έχεις λεφτά, να μην τα ξοδεύεις;
           Καλά την κατέβασε λοιπόν την ΑΕΚ ο προπονητής μας, που εξακολούθησε να αντιμετωπίζει την απόφαση του Βάργκας. Με το σύστημα του 4-1-2-3 και με το τριγωνάκι στο κέντρο, μπήκε πιο δυνατά από την αλογοτροφή και πήγαινε πρώτη στη μπάλα. Αλλά σε επίπεδο ανάπτυξης λίγα πράματα. Έλειπε ο παίκτης που θα μπορούσε να δώσει ρυθμό στο παιχνίδι . Κι εδώ πρέπει να σταθώ στην υπερβολική ρέντα μας, αφού μετά από δυό καλές ευκαιρίες του αντίπαλου, τραυματισθήκαν δυό παίκτες του που κάπως γυρίσανε τα δεδομένα.
          Το λέω αυτό διότι ο Νίνης φαινόταν δραστήριος αλλά και στην θέση του Σπυρόπουλου πήγε ο Βύντρα, οπότε χάθηκε το αριστερό ποδάρι της σέντρας. Χώρια που από την άλλη μεριά μπήκε και ο πρώην παίκτης Σεϊταρίδης κι η δουλειά άρχισε να φαίνεται πιο εύκολη. Μια δουλειά που ξεκίνησε από την κακή εκτέλεση ενός κόρνερ από τον Λεονάρντο κι ο Μάκος απλά σούταρε έξω από την περιοχή βάζοντας ένα πολύ ωραίο και άπιαστο γκολ. Κι εκεί περίμενα να πάρουμε φτερά και φωτιά.
              Τρίχες. Απο το 40ο λεπτό μέχρι και το 75ο , η ΑΕΚ ήταν ωσεί παρούσα στο τεραίν. Κομμένη στη μέση, άνευρη, χωρίς καθόλου κυκλοφορία αλλά και κατοχή μπάλας, που περίμενε μοιρολατρικά το μοιραίο. Ειλικρινά ήταν από τις χειρότερες εμφανίσεις μας. Ένας παίκτης μπροστά κι όλοι οι άλλοι πίσω. Γιόμες, αποκρούσεις κι όποιον πάρει ο χάρος. Ανεξήγητα πράματα που δεν συμβάδιζαν και με τον παλμό που προσπαθούσε να δώσει το γήπεδο.
             Αποτέλεσμα ήταν να δημιουργηθεί ένας εκνευρισμός στην κερκίδα, ειδικά μετά την αποχώρηση του Μάκου που για μένα σήμερα ήταν ο κορυφαίος του αγώνα. Τα πράματα μετά γίνανε χειρότερα αλλά τότε η ρέντα ξαναχτύπησε. Άμα σε θέλει, σε θέλει. Διότι εκεί που ο Κλωναρίδης ( ορθότατη αλλαγή ) δεν ξέρει πού βρίσκεται η μπάλα, ξαφνικά την βρίσκει και μετά πετυχαίνει ένα σπάνιο γκολ ( βοηθήθηκε κι από τα φάλτσα της φόρας στο τελείωμα ) έχοντας πάρει παραμάζωμα όλη την άμυνα της αλογοτροφής. Γκολ που τον κάνει MVP του αγώνα, αφού κλείδωσε το παιχνίδι.
          Ένα παιχνίδι που ήταν μαγική εικόνα. Διότι η αλογοτροφή ήταν μακράν καλύτερη, αλλά φοβερά προβλέψιμη και κουραστική στην ανάπτυξη και στην κατοχή της μπάλας. Που έκανε ευκαιρίες αλλά με το γκολ μάλλον έχει διαζύγιο. Χώρια που για να κατεβάσει την μπάλα θέλει κανά πεντάλεπτο, οπότε άνετα ο αντίπαλος συσπειρώνεται και με την βοήθεια του πολύ σταθερού Κωνσταντόπουλου κρατάει ανέπαφη την εστία του.
          Θέλω να μείνω σε δυό πράματα: Σε αυτό το παιχνίδι, που αποτέλεσε πρακτικά κακοποίηση του θεάματος, είχαμε μια πολύ κακή διαιτησία από τον Σιδηρόπουλο. Πολλά σφυρίγματα που κόβανε τον ρυθμό και μια ακατανόητη εύνοια προς τον αντίπαλο σε σημεία που θα συνιστούσαν αλλοίωση αποτελέσματος αν η αλογοτροφή πετύχαινε τέρμα. Επίσης είναι πραγματικά απαράδεκτος αυτός ο Μανωλάς. Μιλάμε για κλασσικό βλάκα , υπερφύαλο που ούτε τον χώρο δεν ξέρει να καλύψει μια που έχει πειστεί οτι είναι γρήγορος. Γιατί έχει πειστεί; Είπαμε είναι βλάκας. Αλλά άμα είσαι αργός, τότε τον αντίπαλο τον παίζεις από κοντά. Αλλοιώς φτάνεις στην φάση του δεύτερου ημιχρόνιου, που κάνεις δυό λάθη απανωτά μέσα στην περιοχή σου, δεν καταλαβαίνεις πού βρίσκεσαι μετά το πρώτο και επιμένεις να δίνεις κι άλλη ευκαιρία για να φας γκολ. Κι αγωνίζεται και στην πιο εύκολη θέση μιας ομάδας.
              Χονδρικά λοιπόν, το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο αλλά βγήκε με πολύ άγχος. Άνευ λόγου αφού ο αντίπαλος δεν ήταν τίποτα σπουδαίο, χαμένος κι αυτός στα τόσα προβλήματα του και στην αβεβαιότητα του αύριο. Άγχος που φάνηκε πολύ στην απόδοση του Μπουγαϊδη στο πρώτο ημιχρόνιο. Και να κλέισω λέγοντας οτι μια νορμάλ ΑΕΚ - όχι η παλιά - εύκολα πρέπει να κατακτήσει την πρώτη θέση στα μπαράζ.
        Υγ1. Ο Ισλανδός έχει γίνει 400 κιλά. Κρίμα να εκτίθεται. Ο Λυμπερόπουλος βεβαίως και πρέπει να προστατευθεί, αλλά υπάρχει κι ο Τσίτας.
        Υγ2. Μόνο νίκη την Πέμπτη απέναντι στην πιο διαβασμένη ομάδα των μπαράζ.  

41 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΕΞΗΣ ΑΠΛΟ. Ο ΜΙΧΑΛΟΛΙΑΚΟΣ ΖΗΤΗΣΕ ΤΙΣ ΠΑΡΑΙΤΗΣΕΙΣ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΥΠΟΨΗΦΙΩΝ ΓΙΑ ΝΑ ΔΙΟΡΙΣΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
    ΔΗΛΑΔΗ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΑΛΛΟΥΣ.
    ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ, ΕΙΝΑΙ ΤΟΥ
    " ΔΡΟΜΟΥ " ΚΑΙ ΚΑΝΑΝΕ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ. ΤΩΡΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΠΟΥΝ ΠΙΟ ΕΓΚΡΙΤΑ ΣΤΕΛΕΧΗ. ΤΙ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΘΝΙΚΙΣΤΕΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ, ΓΙΑΤΡΟΙ ΚΛΠ;
    ΚΑΤΕΛΑΒΕ ΤΟ ΚΤΙΡΙΟ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ, ΑΛΛΑ ΤΩΡΑ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.
    ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΘΑ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΙΣΘΟ ΑΝΤΙΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ, ΚΑΙ ΤΟ ΥΠΟΛΟΙΠΟ ΤΗΣ ΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗΣ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙ ΣΤΟ ΚΟΜΜΑ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΠΙΣΤΗ ΕΜΠΡΑΚΤΗ ΣΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ ΚΙ ΟΤΙ ΌΛΟ ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΜΠΟΥΚΙΑ.
    ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΘΑ ΒΓΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ, DIMI ΚΑΙ ΑΝωΝΥΜΟ ( την έπιασα την διαφοροποίηση - έχουμε κάνει και ΚΚΕ ): ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ. ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΕΝΑ ΝΗΣΑΚΙ ΚΑΠΟΥ ΣΤΟ ΑΙΓΑΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΑΝωΝΥΜΟ: ΓΙΑ ΧΑΒΑΛΕ ΤΟ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ Ή ΓΙΑ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΣΤΑΣΗ; ΞΕΡΕΙΣ, ΔΕΝ ΔΙΑΦΕΡΟΥΝ ΚΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΑΥΤΑ. Ή ΜΗΠΩΣ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΤΙ ΕΛΕΓΕ - μπουρδίστικα - ΑΛΛΑ ΕΒΛΕΠΕΣ ΚΙ ΕΝΑΝ ΣΤΟΧΟ;
    ΓΙΑΛΟΜ, στην τρίτη ομάδα που τον επισκεπτόταν για ψυχοθεραπεία : Η ΑΠΟΥΣΙΑ ΠΡΟΦΑΝΟΥΣ ΝΟΗΜΑΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΓΧΡΟΝΗ ΖΩΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τωρα γυρισα μιας και πληρωσα το μπουκαλακι μου για το στοιχημα με τον Αλεξη.
    τον ειχα βαλει πρωτο.. Δεν πειραζει καλη παρεα (η γνωστη) και ενδιαφερουσα (οι νεες προσθηκες)..
    Αυριο εχει τη συνεχεια.

    @ steven Ο Ισλανδός έχει γίνει 400 κιλά.. ΑΔΥΝΑΤΙΣΕ ???

    4000 Πηγατε? οκ αρα απο τα 80.000 που τυπωσε ο ΓΛΑΣΤΡΕΛΟΣ μενουν 76.000 για 2 ματς..
    Αν πουμε οτι και με τον Ατρομητο πανε αλλοι 4-6 χιλιαδες νοματαιοι, μενουν 70.000 για το τελευταιο ματς με το γηπεδο να χωραει 65.000... Θα πεσουν τα τσιμεντα λεμε!!!

    πρεπει να εισαι ο μοναδικος ανθρωπος στο ΓΑΛΑΞΙΑ που βλεπει αυτο το
    ΚΙΝΟΥΜΕΝΟ Μ-Α-Λ-Α-Κ-Α για 'προπονητη μας'. Πραγματικα δηλαδη..
    ΣΑΛΑΤΑ τα εκανε παλι σημερα και του εκατσε με το νινη και τον γιουρκα (μιλαμε για εμπνευση οχι μαλακιες) που εβαλε ο αλλος..

    Ο Κωστακης ειναι ΠΙΚΠΑ κανονικα, τα εχουμε πει αυτα. ΟΛΑ τα λεφτα η φαση με τον Κουινσι..
    θες και ανανεωση ΓΙΔΙ ΟΡΘΙΟ..

    Ο Λυμπερόπουλος βεβαίως και πρέπει να προστατευθεί> ΤΟ Ρ-Ο-Υ-Φ-Ι-Α-Ν-Ο και τα ματια μας, πως λεμε το ΠΑΠΑ και τα ματια μας? ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΥΧΩΜΑΙ ΝΑ ΣΠΑΣΕΙ ΤΟ ΠΟΔΙ ΤΟΥ το ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ και οχι euro αλλα να παει στη καλαματα το νουμερο. ΑΙΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΒΛΑΧΑΚΙ ΤΟ ΒΑΖΕΛΟ..

    ΥΓ ΤΙΜΗ ΚΑΙ ΔΟΞΑ σε αυτον που εβαλε μια κοτα στη καλπη..

    ΥΓ 2 Ειναι εγερθητι με ι και οχι οι μιας και ΔΕΝ ειναι πλυθυντικος αλλα προστακτικη. Θα βγαλει λεει η ΕΣΗΕΑ ανοκοινωση. ΟΚ λεω εγω, να δω ποιον θα στειλουν να τη κοινοποιησει..

    ΥΓ3 mazhafo3 δεν ξερω αν μπαινουν και εσοδα του ελληνικου κρατους σε αυτο το λογαρισμο μιας και ειναι στη τραπεζα της ελλαδος και ουσιαστικα εκταμιευεται εκει η μεραφορα των χρηματων απο και προς τα εξω.
    Ακομη και ετσι να ειναι ομως το ελληνικο κρατος θα πρεπει να εμβαζει τα εσοδα του στο λογαρισμο αυτο για να μπορει να υπαρχει ΜΕΤΑ προσβαση απο εξω.
    Με λιγα λογια ενα απλο μπλοκαρισμα στο swift (30 δευτερολεπτα υποθεση) και απο εδω παν και αλλοι...
    Θα το κοιταξω ομως αν μπορω να δω τι που και πως.


    EΓΕΡΘΗΤΙ ΛΕΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ειχαμε και ματς αποψε,μεσα σε ολα τα αλλα.
    Δεν το ειδα. Μονο καλο, οι τρεις ζωτικοι-για καποιο ασαφη λογο-βαθμοι. Εφόσον η αλογοτροφη εχει κλαταρει εδω και καιρο,συν τον τραυματισμο και αφου απ'την αλλη ειναι ενας παντοτε διαχειρησιμος ΠΑΟΚ,ολα γινονται.
    Ακομα και να δει κανενα 20% ο Μηχαλολιακος.

    Και καλα θα κανει να βαλει περισσοτερο ανθρωπινα οντα στη Βουλη,αφου δεν θελει να χασει επικοινωνιακα το παιχνιδι απ την πρωτη μερα.
    Κολλημενοι ειναι,αλλα μαλακες οχι.

    Δεν πιστευουν σε καμια δημοκρατια βεβαια και πολυ περισσοτερο σε αυτο το κατασκευασμενο απο τους Ροτσιλντ κοτετσι.
    Αρα εχουν ολους τους ισχυρους λογους να το μετατρεψουν σε ροντεο.

    Τελικα βρισκω οτι ειμαστε περισστερο extrem λαος απο οτι δειχνει η χαμηλοβλεπουσα παραδοσιακοτητα.
    Και κανουμε ακομα και τους Ιταλους να ντρεπονται.
    Εφτασαν μεχρι την Τσιτσιολινα αυτοι,προκειμενου να γελασουν με το τοτε καταγελαστο κοινοβουλιο τους.
    Εδω τι να πει απλα μια Τζουλια, η οποια ναι μεν κατεβηκε με τον Βεργη αλλα πηρε 24 ποντους....εννοω ψηφους;

    Εδω το παμε παραπερα το εργο. "τι πραγμα; Ειστε αχρηστοι,κλεφτες και δεν μπορειτε; Νο προμπλεμ. Ας μπουν τα παιδια που "μπορουν", να δουμε και λιγο κατς. Τι στο διαολο την πληρωνουμε την κρατικη και την τηλεοραση της Βουλης";

    Κατασκευασμα τους ειναι, το ποσοστο της Χρυσαυγης.Σε πληστηριασμο Δεξιοσυνης συμμετειχαν απαντες, και ρο τωρα με λαθρο και εκγληματικοτητα.Προσδοκοντας ψηφους,αλλα και εκτελοντας εντολες. Το εκολαψαν. Με καθε τροπο. Ας το χαρουν τωρα απο κοντα. Δια ζωσης που λενε και οι μορφωμενοι.
    Εχουνε να φανε κουτουλια ο Τατσοπουλος και ο Ψαριανος που θα παει καπνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δυστυχώς Στήβεν η βουλή είναι θίασος με πολύ κακούς ηθοποιούς αφού "παίζουν" μπροστά σε θεατές που μόνο κριτικοί θεάτρου δεν είναι. Σκέψου υπάρχουν άνθρωποι που ψήφισαν χρυσή αυγή. Υπάρχουν άνθρωποι που ξαναψήφισαν Κακλαμάνη και Λοβέρδο και Κυριάκο κλπ.
    Η θα το ρίξουμε στο κλάμα ή στο γέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΑΝωΝΥΜΟ: ΚΑΙ ΚΛΑΜΑ ΚΑΙ ΓΕΛΙΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΝ ΣΤΟ ΙΔΟ ΕΡΓΟ; ΠΛΗΡΟΤΗΤΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ DIMI: ΔΗΛΑΔΗ ΕΙΤΕ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΧΑΣΟΥΜΕ, ΠΑΝΤΑ ΟΛΑ ΣΟΥ ΦΤΑΙΝΕ;
    ΤΑ ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΚΑΝΟΝΙΚΑ, ΑΛΛΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΙ ΕΙΣΑΙ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ;
    ΜΕ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΗΣ ΛΙΒΕΡΠΟΥΛ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΙΛΑΝ;
    ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΣΟΥ. ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ ΠΙΑ; ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ; ΜΑ ΚΙ Ο ΜΟΥΡΙΝΙΟ ΝΑ ΕΡΘΕΙ, ΘΑ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΠΕΠ.
    Ε, ΑΣ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΓΕΣ ΣΤΗΝ ΜΠΑΡΤΣΑ.
    ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΕΚ ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΩ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΩ ΓΙ' ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΟ ΡΗΜΑ ΕΓΕΙΡΟΜΑΙ ΣΤΗΝ ΠΑΘΗΤΙΚΗ ΦΩΝΗ, ΕΧΕΙ ΑΟΡΙΣΤΟ ΗΓΕΡΘΗΝ. ΣΤΗΝ ΠΡΟΣΤΑΚΤΙΚΗ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΥΞΗΣΗ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ( δεν γίνεται να διατάξεις τον εαυτό σου ). ΆΡΑ:
    ΕΓΕΡΘΗΤΙ, ΕΓΕΡΘΗΤΩ
    ΕΓΕΡΘΗΤΕ, ΕΓΕΡΘΗΤΩΣΑΝ ή ΕΓΕΡΘΗΤΩΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αληθεια,το φανταζεσται,με τα δεδομενα χαμηλα για ολους ποσοστα που ηρθαν,να επαιρνε κανενα 18-20% η Χρυση Αυγη και να επρεπε ο Σαμαρας και ο Βενιζελος να πανε να δωσουν και να παρουν...διερευνητικες εντολες απο εκει;

    Καθιδροι και με σκισμενα σακακια σαν τον Ξενιαδη θα βγαινουν απο τα μεγαρα οι "αρχηγοι" και εντρομοι με κακωσεις και μωλωπες θα μιλουσαν στα εκατονταδες ξενα δυκτια που θα ειχαν στησει ενα μικρο χωριο στον περιβολο.
    "Δυστυχως δεν κατεστει δυνατο να συνεννοηθουμε στα βασικα θεματα με τους αγαπητους συναδελφους μας,οστοσω πιστευουμε σε καποια μελλοντικη και περισσοτερο ηπια αντιμετωπιση..."

    Η ο Παππουλιας να πρεπει να δωσει την διερευνητικη εντολη εκει; Μιση ωρα μετα οι ανδρες ασφαλειας θα διαπιστωνουν οτι ο γερος θα ειναι κλεισμενος στο σπιτακι του σκυλου και ο σκυλος θα ειναι στη θεση του προεδρου και ξαπλωμενος πανω στο μεγαλο γραφειο της προεδρειας,θα συνομιλει με εναν Χρυσαυγητη βουλευτη, ο οποιος θα ειναι "νταγκλα" απο την μαστουρα και ετοιμος για να παραδωσει με την σειρα του στον επομενο την διερευνητικη χαστουκα.

    Τι ωραια πραγματα θα βλεπαμε. Πως απο την μια μερα στην αλλη,μια αποστειρωμενη,κορεκτ,φτιασιδωμενη πολιτκαντικη μιζερη πραγματικοτητα,αιφνης θα μεταμορφωνοταν σε ενα ατελειωτο διακαναλικο big-brother.

    Παγκοσμιως θα ημασταν. Διακαναλικα. Θα κατασκηνωνν απο ΒΒC και CNN εως Al Jazeera.
    Tα δικαιωματα να πουλαγαμε μονο,θα ειχαμε ξεχρεωσει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ναι θέλω να φύγει ο μαλακας. Ν παει στα τσακιδια
    Υπάρχει πρόβλημα ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εξεθρεψαν λοιπον την Χρυσαυγη με τα καμωματα τους. Τα καθολου τυχαια. Των δοσιλογων. (ειναι ελεγχομενοι και απολυτως ταγμενοι. Ειναι πληρως εκβιασιμοι και δεν εχουν το δικαιωμα να σηκωσουν ουτε στυλο απο το πατωμα εαν δεν παρουν τηλεφωνο εκει που πρεπει)

    Διαρκως με την συνεχη εισροη λαθρομεταναστων και την καθολου υψηλη ποιοτητα αυτων.
    Αφηναν το παιχνιδι να εξελισεται.Χρονια. Οσο αυτο αυξανε,οσο ο κοσμος ασφυκτιουσε απο την αναποφευκτη εγκληματικοτητα και ανασφαλεια, τοσο εκεινοι εκαναν το αντιθετο απο αυτο που κανουν τωρα.
    Προστατευαν με καθε τροπο και μεσον τους λαθρο. Και εν γενει ολους οσους μπουκαραν απο παντου. Πληρης ασυλια. Μια κουβεντα να ελεγες, σου την επεφταν 10 οργανωσεις δικαιωματων 12 ΜΚΟ, 17 επιτροπες "ελευθεριας" και "ισοστητας" 45 βουλευτες, 45 ενωσεις κλπ. Μεχρι και ο συλλογος προστασιας χελωνων ειχε λογο απεναντι σου. Εισουν δακτυλοδειχτουμενος

    Τωρα που το εργο φτανει στο τελος (ειλικρινα πλακα-πλακα,δεν ξερω ποσο και με τι τροπο θα μας κοστισει) ανακαλυψαν οτι πρεπει να ανακαταλαβουμε τις πολεις και τερμα "σε αυτους" και δεν παει αλλο "με δ'αυτους" "να φυγουν επιτελους" "στα τσακιδια"(επισημες λεξεις αυτες. Απο τους ιδιους που τους κανακευαν και ειχαν στησει τειχος προστασιας τους.)

    Οι πρωτοι που τους εκμεταλευτικαν με τον πιο αισχρο τροπο ειναι αυτοι οι πουστιδες οι λακεδες με τα κοστουμια. ΚΑι οι πρωτοι που εδωσαν το ελευθερας σε καθε καρυδιας καρυδι και χειροκροτουσαν καθε αποφαση ομολογου τους αλλου δυστυχου κρατους να ανοιξει τις φυλακες του και να αδειασουν εδω μεσα. Χειροκροτουσαν. Παρακαλουσαν να γινει εδω ο σκουπιδοτενεκες.
    Εκανα τα παντα.

    Και το ΚΚΕ εκει που σφαζοταν με τον πρωτο που θα "αγγιζε" εστω και λεκτικα καποιον λαθρομεταναστη,τωρα,δεν βρισκει χρονο για να ασχοληθει. Και αν το κανει ακραιφνως και με τακτ. ο ομοσταυλος του στη βουλη Χρυσοχοιδης φτιαχνει μικρα "Γκουανταναμο" και δεν τρεχει καστανο. Τσιμουδια. Με αχαρακτηριστα λογια-και τιςν περισσοτερες φορες δικαιολογημενα- πλεον μπορει να μιλα καποιος για αυτους και η αριστερα μονο οπου δεν χειροκροταει. Δεν εχει χρονο πλεον να σχολειται με τος λαθρο η τους κανονικους μεταναστες. Δεν ειναι εδω το θεμα τωρα. Το ανεδειξε,το υποστηρηξε, το σπεκουλαρισε χρονια. Τωρα που γεννησε την Χρυση Αυγη και ποιος ξερει τι αλλο στο μελλον,τωρα εχειστρεψει το ενδιαφερον της στον μεγαλο πλεον εχθρο που ειναι ο Τσιπρας. Ολα κι'ολα. Εχουμε και μια σειρα.
    Μιλαμε για χαφιεδοσυστημικο καθεστωτος που ο Σταλιν θα ανατριχιαζει απο ικανοποιηση στον ταφο του.


    Ο κομμουνιστικος διεθνισμος,συναντα τον καπιταλιστικο διεθνισμο απο την πισω πορτα της εξαθλιωσης.(αλλωστε και τα δυο ειναι κατασκευασμενα στη Δυση)

    Ανθρωποι και κεφαλαια,διχως πατριδα. Ασυνορα τα συμφεροντα,ανεστιοι και οι ανθρωποι. Με προσχημα καποια ασυνορη ελευθερη ζωη. Και χρησιμοποιουνται ως "εκρηκτικοι μηχανισμοι" μεσα σε καθε εθνος-κρατος,προκειμενου αυτο να σπαει το πραστατευτικο κελυφος του και να παραμενει ανοιχτο,για να εισβαλει και να εργαζεται πιο ελευθερα ο τοκογλυφικος κεφαλαιοκρατισμος.

    Σε εναν αεναο σπιραλ αγωνα προς τα κατω. Στο τιποτα.
    Ολα καλα καμωμενα.
    Προσοχη στη "Δεξια" μην ερθει η Αριστερα,παιδια.
    Και προσοχη στην "Αριστερα", μην ερθει η "Δεξια".
    Μπορει καποιος να μπει ταυτοχρονα απο δυο πορτες;
    Ναι.Αμα ειναι μαγος. Δηλαδη τσαρλατανος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και για να το παμε και σοβαρα για να δουμε με ποσο Μ-Α-Λ-Α-Κ-Α εχουμε να κανουμε:

    -Αληθευει ΝΑΙ Η ΟΧΙ οτι το συμβολαιο του Βραγκας ανανεωνεται αυτοματα μετα τις 25 σαρανταπενταλεπτες συμμετοχες? Ειχε μεχρι και χτες 20 και ηθελε αλλες 5? Δηλαδη τη χθεσινη και τις υπολοιπες 4 που μενουν (2χΑτρομητος + ΠΑΟ-ΜΠΑΟΚ).
    -Αληθευει ΝΑΙ Η ΟΧΙ οτι ο 'προπονητης ΣΟΥ' εχει παρει εντολη να ΜΗΝ συμπληρωσει συμμετοχες ο παικτης για να τον διωξουν?
    -Γινεται να εχεις ενα παικτη ολη την εβδομαδα στις προπονησεις πρωι βραδυ και να μην ξερεις αν ειναι σε κατασταση οχι να αγωνιστει αλλα να ειναι στην αποστολη? Υπαρχει προπονητης στο κοσμο κανονικος - οχι αυτο το Γ-Ε-Λ-Ο-Ι-Ο ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΟ που να προοριζει για βασικο παικτη και να μη ξερει οτι ο παικτης εχει 'ενοχλησεις'? Και οταν το μαθαινει τον βγαζει εκτος αποστολης?
    -Αληθευει ΝΑΙ Η ΟΧΙ οτι ο Μ-Α-Λ-Α-Κ-Α-Σ βαζει εικονισματα πανω στις φανελες των παικτων και οτι ορισμενοι (ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΙΟ ΤΟΥΣ) εξεγερθησαν γι αυτο και εγινε συραξη? Ειναι λογος διαταραξης των αποδυτηριων ΤΟ ΚΟΛΛΗΜΑ ΤΟΥ Μ-Α-Λ-Α-Κ-Α και ποσο μαλλον θρησκευτικος να ΠΡΟΣΒΑΛΕΙΣ τον αλλον?
    -Αληθευει ΝΑΙ Η ΟΧΙ οτι τη Μεγαλη Παρασκευη τους μαζεψε ολους και τους αρχισε το ψαλτηρι για το Θεο και ο Γκουντι του εβαλε ΧΕΡΙ μεχρι απεναντι για τα ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΙΛΙΚΙΑ που κανει?
    -Αληθευει ΝΑΙ Η ΟΧΙ οτι παιρνει χαρτακι απο τον Αγαμιδι για το ποιος θα παιζει και ειδικα για τον Ρουφιανο?
    -Αληθευει ΝΑΙ Η ΟΧΙ οτι ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ Ο ΒΑΖΕΛΟΣ παει και καρφωνει τους 'αντιφρονουντες' και αναλογα πρατει ο ΜΑΛΑΚΑΣ?
    -Αληθευει ΝΑΙ Η ΟΧΙ οτι εχει πεσει τρελλο ΓΕΛΙΟ πισω απο τη πλατη του απο τους πιστιρικαδες που εχουν κανει ΔΙΚΟ ΤΟΥΣ TEAM για τα κολληματα στο ΡΟΥΦΙΑΝΟ (που πρεπει ΝΤΕ ΚΑΙ ΚΑΛΑ) να παει στο euro, το ΚΑΦΕ και το Μπαναωτη?
    -Αληθευει ΝΑΙ Η ΟΧΙ κατι για την μη χρησιμοποιηση ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΕΝΑ ΛΕΠΤΟ ΤΟΥ ΧΕΛΓΚΑΣΟΝ και ενος χρεους 200,000 ευρω?
    -Αληθευει ΝΑΙ Η ΟΧΙ οτι ο Δελλας ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΧΑΡΑ (3 μηνες εκτος ουτε σπασμενο ποδι να ειχε) απλα εχει στειλει μυνηματακι: μεγαλε ασε με στη ησυχια μου μη τα παρω... και αυτο το γλειωδες ανθρωπακι απλα υπακουσε (κατ εντολη αγαμιδι)?

    ΤΕΛΟΣ

    -Αληθευει ΝΑΙ Η ΟΧΙ οτι ο ΜΑΛΑΚΑΣ ειναι απλα ΜΑΡΙΟΝΕΤΑ του Σερβου και κανει καθ υποδειξην οτι του πει?

    ΑΙΝΤΕ ΜΕ ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ που θα μας το βγαλεις με το ζορι και 'προπονητη'.
    Το μονο (και αμφιβαλο αν) που μπορει να 'προπονησει'ο ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΣ ειναι καμμια 30αρια προβατα στη στανη.

    Μου εγινε 'προπονητης' ο γκασμας που μια ζωη για γελια ητανε.

    ΥΓ Στα παπαρια μας τον εχουμε γραμμενο τον Μουρινιο του ΕΝΟΣ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΕΝΟΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ.

    Μεχρι τα 13 εχει ακομη αλλα 11 για να φτασει (οχι να περασει) τον ΠΕΠ. Και επειδη σε 2 χρονια 11 κουπες ΔΕΝ μαζευει ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ, καλο το ΣΩΤΟ αλλα εχει μεγαλο δρακο.
    Αυτα στο blog: Φιλοι της Ρεαλ Μαδριτης (ΕΑΤ-ΕΣΑ-ΒΑΣΙΛΙΚΟΙ) μπορει και να πιανουν.

    Ακομη και ΑΝ ΚΑΙ ΟΤΑΝ το κανει ποτε, Κ-Α-Ν-Ε-Ι-Σ (μεχρι τωρα και ουτε προβλεπεται) δεν εχει μιλησει για τη μπαλλα που παιζει ομαδα του special ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
    Εχουν μιλησει για πολλα αλλα, οτι παιζει το σεντερ φορ- σεντερ μπακ, οτι παει και βριζει και χειρονομει στους αντιπαλους παγκους, οτι φταει παντα η διαιτησια και οτι σκαει (ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΤΣΟΠΑΝΗΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ - βλεπεις τα λεφτα ποτε δεν εκαναν τον ανθρωπο) ΜΕ ΣΑΓΙΟΝΑΡΕΣ ..... σε συνεντευξη τυπου champions league!
    ΤΟ ΒΛΑΧΑΔΕΡΟ


    Βεβαια ο καθενας επιλεγει να θαυμαζει οτι νομιζει.

    YΓ2 Εχει και αλλα για τον 'προπονητη σου' γιατι μου ΔΕΝ ειναι σιγουρα, αλλα ΜΗ ΤΟ ΧΟΝΤΡΥΝΟΥΜΕ το θεμα και αρχισει και γελαει ολο το blog με τα κατορθωματα του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο γαρατζέος08 Μαΐου, 2012 11:23

    Εντάξει, μην αυτομαστιγωνόμαστε.
    Χθες χαρήκαμε ένα ΣΠΑΝΙΟ, ΠΑΝΕΜΟΡΦΟ ΓΚΟΛ. Μέσα στην ξηρασία, έκανε και μιά στάλα βροχούλα να δροσιστούμε.
    Ο Κλωναρίδης, όπως και ο μπουγαίδης και ο φούντας μιά χαρά μπορούν να δουλευτούν και να γίνουν ΚΑΝΟΝΙΚΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ ΑΕΚ.
    Εξεπλάγην χθες με την καλή απόδοση του γυφτακίου και του μάκου. Πάλι καλά.
    Όσον αφορά τον προπονητή, εντάξει δεν είναι ο τραπατόνι. Χθες έκανε τα βασικά.
    Νομίζω ότι είτε τον εκτιμάμε είτε όχι, οι εξελίξεις θα τον δικαιώσουν ή θα τον φάνε το πολύ μέχρι την επόμενη παρέλαση.
    Οπότε γιατί να σκοτωνόμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Δεν σκοτωνωμαι για κανενα. Ουτε για το Λιπι και τον Μεσι.
    Αλλα οχι και 'προπονητης μας'ο ΓΚΑΣΜΑΣ.
    Που ΟΥΤΕ τα αυτονοητα δε κανει.
    Οχι επειδη δεν εχουμε αλλον (η μαλλον δεν ερχεται αλλος) να λεμε ντε και καλα προπονητη το ΣΚΟΥΠΟΞΥΛΟ.
    Το οτι δεν πληρωνεται ΕΙΝΑΙ ΨΕΜΜΑ βεβαια.

    ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ αλλο αν δεν εχει παρει τα λεφτα του οπως ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ εχει τη φαεινη ιδεα να παει να κανει δουλεια με τον αξιοπιστο αγαμιδι και τον ΓΛΑΣΤΡΕΛΟ.

    Αλλα ακομη και αν δεν πληρωνωταν σημαινει κατι αυτο?

    Ας παρουμε αμα ειναι φορα ολοι να παμε στην ομαδα να κανουμε οτι μας κατεβει και να λεμε ΝΑΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩΜΑΣΤΕ...

    Εχουμε ΘΑΨΕΙ ΤΟ ΠΗΧΗ δεν τον εχουμε κατεβασει απλα και μιλαμε για το ΓΚΑΣΜΑ και τον λεμε 'προπονητη'..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @dimi ΑΝΤΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΚΩΛΟΓΑΒΡΕ ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑ ΠΕΙ ΤΟΥ ΑΒΡΑΜΙΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ ΑΥΤΟΣ ΦΤΑΙΕΙ. ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Που σαι ρε κιατο ; Χάθηκες.
    Παλεύεις να βγάλεις το πάνω Για το χαφιε απο το κολο σου;
    Βιασου μόνο γιατι όπου να ναι ξανά γίνεται ανθρωπος σας
    ΒΛΑΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ DIMI: Αδερφέ, διάβασα τα σχόλια σου προσεκτικά. Τα εντός αποδυτηρίων δεν τα ξέρω καλά και λίγο με ενδιαφέρουν βέβαια. Άρα δεν τα αμφισβητώ.
    Το μόνο που μπορώ να πω, είναι οτι προσωπικά χάρηκα που η ΑΕΚ νίκησε την αλογοτροφή. Και την κριτική μου - οτι δεν μου άρεσε η ΑΕΚ - την έγραψα από πάνω. Ξεπερνώντας την μομφή που μου προσάπτεις σαν τα " γνήσια ", τα " κορόϊδα " που πήραν διαρκείας κλπ που τα θεωρώ απλά παιδιάστικα, μπορώ να σου πω οτι ο Κωστένογλου δεν είναι προπονητής ΜΟΥ και φυσικά δεν παίρνω καμιά μίζα από αυτόν. Κάνω την κριτική μου κανονικότατα από την αρχή της ύπαρξης του χώρου αυτού.
    ΑΝ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΑΣΠΡΟ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΕΓΡΑΦΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΡΑΔΙΑΖΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΜΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ Ή θα έλεγα οτι ο Κωστένογλου ανέδειξε τον Κλωναρίδη όπως ο Πεπ έμαθε μπάλα στον Μέσι.
    Στα μπαράζ δεν γίνεται να αλλάξεις προπονητή, αλλά γίνεται να τερματίσεις πρώτος. ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΤΗΡΙΖΩ. Τώρα τι να κάνουμε την πρωτιά; Δεν ξέρω ειλικρινά, όπως δεν ξέρω γιατί το πρώτο κόμμα παίρνει προίκα 50 έδρες. Αυτό που ξέρω είναι οτι καβλώνω να βλέπω την ΑΕΚ να νικάει. Εσύ στενοχωρήσου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Tο να ΔΙΩΧΝΕΙΣ παικτες επειδη στο σφυραει η ΄διοικηση' ειναι αποδυτηρια?
    Το να μη παιζει ο (καθε) Τσιτας επειδη εχει στησει σαραι ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ για να παει ντε και καλα στο euro, προφανως δε σε ενοχλει.
    Ειναι και 'κορυφαιος' βλεπεις..

    Το διαχωρισμο 'γνησιοι' και μη πρωτοι αλλοι τον ΠΡΩΤΟ-αναφερουν.

    Προφανως επειδη ΔΕΝ ΚΑΤΑΔΕΧΩΜΑΙ να με κοροιδευει ο καθε τυχαρπαστος ΒΑΛΤΟΣ προεδρισκος ΒΟΥΤΩΝΤΑΣ τα λεφτα που ΘΑ ΕΔΙΝΑ και μη πληρωνωντας αυτο για το οποιο ΔΙΝΩ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΟΥ, δηλαδη τις υποχρεωσεις της ομαδας.

    Σιγουρα παντως δεν ειναι 'προπονητης' και μαλιστα ΜΑΣ.

    Εκτος αν οι ΜΑΣ ειναι οι 4-5-6 χιλιαδες νοματαιοι εκ των οποιων πολλοι εγγλωβισμενοι ΚΟΨΟΧΕΡΗΔΕΣ που ειχαν τη ιδεα να παρουν καρτες..

    ΟΠΟΤΕ θες γινεται να αλλαξεις προπονητη. Ο ΠΕΠ που αναφερεις εφυγε πριν ενα ματς, εκτος αν φοβηθηκε τον Γιορεντε και την εκανε μη ξεφτιλιστει..

    Βεβαια γιατι να αλλαξεις προπονητη οταν αυτος που εχεις ΧΟΡΕΥΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΤΟ ΡΥΘΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥ ΒΑΡΑΣ ΤΟ ΝΤΕΦΙ?

    Υπαρχει λογος? Οχι βεβαια.

    Τωρα για το να τερματισεις πρωτος στα μπαραζ σε συνδυασμο με το παιδιαστικα, το αφηνω ασχολιαστο..
    Βαλε πρωτος και με διαφορα να εισαι μεσα..

    Βεβαια και να χαιρεσαι που παει να συνεχιστει αυτη η κατασταση αντι να ξεκουμπιστουν μια και καλη οι 'προπονητες' της στανης οι ρουφιανοι και οι οσωνουπω ανθρωποι μας.

    Αντι λοιπον να ΜΗΝ ΒΓΕΙ ΠΡΩΤΗ και να ξεκαθαρισει το τοπιο απο τα ΛΑΜΟΓΙΑ καθε λογης, εσυ προτιμας να παμε να 'παιξουμε' (τρομαρα μας), προκριματικο champions league.... με το Λαγο το Μακο και τον Σιαλμα.
    Θα ερθουν και 3-4 ταλεντα και αφρικανικα διαμαντια και εδεσε το γλυκο..
    Δεν αναφερουμε ΚΑΝ τι γινεται στο τριτο γυρο προκριματικων.
    Εδω καναμε ΜΙΑ (1) ΝΙΚΗ με καποιοα Στουρμ και μας μουρλανανε στη φαπα και θελουμε και προκριματικο! που θα παμε να πεσουμε στους τριτοτερτους Αγγλιας-Ισπανιας-Γερμανιας-Ιταλιας.
    Τι να πω..

    Τωρα αν στεναχωριεμαι, καλη η ατακα αλλα πολυ οπαδικη.Γνησια θα ελεγα.

    Περιμενω κατι καλυτερο...μεχρι να ξεστεναχωρηθω.

    ΥΓ Ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ δηλωσε μακαρι να ερθει ο Ντεμης.. Πιο παλια δηλωνε (για το Ντεμη) αντε μην ανοιξω το στομα μου..και το επαιζε ανταρτης στα play off, στα ιδια που το παιζει τωρα ηγετης...

    Μετα τσιμπησε 2 συμβολαιακια στα πισω γεραματα 250+400 και το εκλεισε το στομα του.
    Το ανοιγει ΜΟΝΟ εκει που πρεπει..

    ΥΓ 2 Φυσικα τον Κλωναριδη τον εβγαλε ο ΑΠΟΤΥ-ΧΙΜΕΝΘ. Γνωστο αυτο και στη προετοιμασια και στις επισημες συμμετοχες. Μη τα ισιωνουμε ολα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. A και κατι τελευταιο:

    ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΔΕΛΦΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΔΕΛΦΟΣ.

    Εχω ΜΟΝΟ φιλους και γνωστους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Διακρινω μια ελαφρα ψυχρασια μεταξυ σας η μου φαινεται..;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τον Dimi τον βρίσκω κάπως εκνευρισμένος. Ο Στήβεν απαξιεί και να ασχοληθεί μαζί του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Το ότι το ένα ερείπιο νίκησε το άλλο δεν μού λέει πολλά. Ναι, τυνχάνει να υποστηρίζω το κίτρινο ερείπιο και έτσι θα είναι πάντα αλλά έτερον εκάτερον. Τι να την κάνουμε την 1η θέση στα πλέι-οφφ είναι η ερώτηση? Ελα ντέ. Μα, κάτσε, εδώ έρχεται το γκοντό με νέο πλάνο να γαμήσει τούς οκτρούς. Οκέι. Ας τούς γαμήσει. Ειδαμε τι γαμήσια κάνει επί 8 χρόνια.

    Πάμε στα σοβαρά:
    - 7% είναι οι ακροδεξιοί στο ελλάντα (το δημοκρατικό ελλάντα, διότι οι ναζί πληροφορούμαι συχνά είναι μόνο οι οστρογότθοι)?
    Μπά. Πολύ παραπάνω είναι. Απλώς 7% είναι όσοι πλέον φαίνονται λόγω χρυσής αυγής. Στον Καμμένο πόσοι είναι οι ακροδεξιοί? Η μήπως δεν είναι ο ίδιος? Τον Καρατζαφύρερ τον ξεχάσαμε?
    Μισό λεπτό όμως.
    Δεν έχει διαφορά ο νεοναζί με τον ακροδεξιό? Εχει, ναι. Οση έχει το μανταρίνι απ΄το πορτοκάλι.
    Και υπάρχει κι η ανάγνωση τού αποτελέσματος τής βούλησης τού εκλογικού σώματος να΄ούμε.
    Οπου ο μεγάλος νικητής λέει το εξής εκπληκτικό: όχι στο μνημόνιο αλλά ναι στην Ε.Ε.
    Τούς μέσα στην Ε.Ε και ναι στο μνημόνιο δεν τούς σχολιάζω καν. Αλλά κι ο Αλέξης δεν βγάζει νόημα, δεν γίνονται δηλαδή αυτά πού ισχυρίζεται. Δεν μπορούν να γίνουν.
    Η εφικτή 8έση είναι εξω απ΄την Ε.Ε κι όχι στο μνημόνιο.
    Μαύρη ειν΄η νύκτα στα βουνά στούς κάμπους πέφτει χιονάκι δηλαδή.
    Και θεωρώ το εξής:
    -αν σε σκληρές χαρντκορ συνθήκες φτώχειας και μιζεροποίησης ο "λαός" ψηφίζει (συνολικά μιλώντας) τόσο αντιδραστικά ζήτω πού καήκαμε.
    Αυτη ήταν η "αντίδραση"? Το να ψηφιστούν με τα μπούνια νεοναζί κι ακροδεξιοί εθνικιστές? Αλλά και ντεμέκ αριστεροί? Μα υπήρχαν και τίποτα άλλοι? Ακριβώς.
    Καλά κρασά σ΄αυτούς πού περιμένουν κάτι από εκλογές και καλά καρτέρια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Προς Χρήστο: Όπως ανέχομαι την κριτική, έτσι θα έπρεπε να γίνεται γενικώς. Όπως κάποιος βαριέται την απίστευτη συνωμοσιολογία που πολλάκις αναπτύσσεται εδώ, έτσι κι εγώ έχω την άποψη μου την οποία και καταγράφω. Ψυχρασιά δεν δημιουργώ εγώ, όταν ακόμα και τώρα πανηγυρίζω αγωνιστική νίκη και χαίρομαι όπως χαίρονται και τα παιδιά μου. Και το " αδερφέ " που σχίστηκαν ρούχα, είναι κουβέντα του συρμού. Κι εγώ μοναχοπαίδι είμαι. Βρισιά πάντως δεν είναι για να γίνονται και διορθώσεις λες και δεν ξέρουμε τους βαθμούς συγγένειας. Και τέλος είναι γνωστό οτι προπαγάνδα από εδώ δεν γίνεται για να υπάρχουν έμμεσες ειρωνείες ή εκτός ελέγχου τοποθετήσεις. Ισοπεδωτικές ακόμα και μετά από επιτυχίες, που ψάχνω να βρω ποιός Αεκτζής ενοχλήθηκε που κέρδισε η ομάδα του. Έστω και χωρίς αντίκρυσμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Προς Albert_Aekstein: Πάμε για σοσιαλδημοκρατία και χριστιανοδημοκρατία και δυό τρεις πόλους ακραίους περιφερειακά. Κάτι σαν έντομα. Το παιχνίδι είναι στημένο κι ήδη άρχισε να χαλαρώνει με την απόσυρση του Τόμσεν, την επιμήκυνση των μέτρων και τις προτάσεις του Τσίπρα για άρση ασυλίας των βουλευτών παρέα με την ψήφο της ανοχής πια σε σχέση με αυτήν της εμπιστοσύνης. Είπαμε, το νέο ΠΑΣΟΚ είναι ο Τσίπρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. To περιμεναν με ανοιχτες αγκαλες το μικρο παιδι τον Αλεξη, οι πολιτικαντιδες δεινοσαυροι,ωστε να μεταφερει την εντολη σαν παιδι του καφενειου με τον δισκο και τελικα να τον καταστησουν συνυπευθυνο και να βουλιαξει σε μια ενοχικη συγκυβερνηση.
    Και τους βγηκε χωρις φλας απο αριστερα δινοντας τους μαλιστα και τελεσιγραφο: "παρτε χαρτι και στυλο και δηλωστε μετανοια, στειλτε επιστολες πληρους ανασχεσης της ισχυος των προηγουμενων υπογραφων που δωσατε στους δανειστες και κατοπιν βλεπουμε".
    Μια χαρα.

    Παλι υπογραφες δηλαδη ζητανε απο το βλακομετρο. Τι κακο ειναι με δ'αυτον; Τη μια του απαιτουν να υπογραφει για να μπει στο μνημονιο "εξ αναγκης" και τωρα να ξαναυπογραφει να βγει απ'το μνημονιο "εξ αναγκης". Αυτος επρεπε να κυκλοφορει με τρεις στυλους στο τσεπακι του πουκαμισου,σαν σερβιτορος,για να προλαβαινει.
    Μιλαμε για μεγαλο καραγκιοζη.



    Προς Albert_AEKstein. Ναι. Σε λιγο θα μας πεις οτι ο Ναζισμος γεννηθηκε εδω και μετεφερθει σε μυστικες κουτες μαζι με μαρμαρα στη Γερμανια και κατοπιν εξαπλωθηκε στην Ευρωπη.
    Και αρα οι Ελληνες,πολεμωντας τον Ναζισμο στον 2ο Π.Π. στην ουσια πολεμουσαν εναντιων ομοφιλων. Και οτι δεν ηταν απλα πολεμος αλλα εμφυλιος,πριν τον αλλον εμφυλιο που ακολουθησε.

    Δηλαδη η Γαλλια που εχει 20% "ακροδεξιους",ειναι πυριτιδαποθηκη; Δηλαδη 8 εκατομμυρια Γαλλοι,τοσα χρονια,κανουν διπλες ζωες σαν της "Βερονικα", εχουν κρυμενες στις ντουλαπες τους σβαστικες και πετσινα μπουφαν και καποια στιγμη ολοι μαζι θα κουρευτουν γουλι και θα αρπαξουν με βια την εξουσια;

    Δεν μπορεις να καταλαβεις τι ακριβως "λενε" αυτοι οι 500.000 που τους ψηφησαν; Λενε (στο πολιτκο) "αφου δεν μπορω να σε πλησιασω και να σε δειρω εγω,θα στειλω τα παιδια να σας ριξουν καμια κλωτσια". Περι αυτου προκειται.

    Ανετα αυτο το ποσοστο εξαφανιζεται και επανερχεται στα "φυσιολογικα" του επιπεδα του 1% οσο ειναι και σε καθε υγιη σχετικα λαο. Μερικες μονο κινησεις οσο αφορα στο μεταναστευτικο και στην ασφαλεια να γινουν και ολα επανερχονται.
    Το πως και γιατι αυξανουν,να το ρωτησεις εκει στα μεγαλα Ευρωπαικα τραπεζια,αλλα και στους εδω πολιτικους "Ευρωπαιστες" λακεδες που ταχα απορουν με την παρουσια της ακροδεξιας στην Ελλαδα. Λες και δεν ηξεραν τι εφτιαχναν.

    Συνελθε. ΕΓΕΡΘΗΤΙ εγκεφαλικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @ steven + χρηστο

    ΟΥΔΕΙΣ ενοχληθηκε και φυσικα ο καθενας εχει την αποψη του.
    ΔΙΚΗ μου ειναι αυτη και την εκφραζω
    ΦΥΣΙΚΑ και θα χαρω οταν νικαμε και φυσικα ΧΕΣΤΗΚΑ αμα χανουμε.
    Απλα βλεπω την μεγαλυτερη εικονα και ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΕΧΤΩ οτι μαθητευομανοι μαγοι ΑΣΧΕΤΟΙ και ΝΟΥΜΕΡΑ δεν εχουν ΚΑΜΜΙΑ ΘΕΣΗ στην ομαδα μου και στη ζωη μου.
    ΚΑΜΜΙΑ ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΗΤΤΑ δεν αλλαζει την πρεσεγγιση μου σε αυτο.
    Οπως λοιπον ο καθε ΠΕΠ για μενα εφτιαξε μια ΥΓΕΙΕΣΤΑΤΗ ομαδα-οργανισμο και το επικροτω, ετσι κραζω και θα κραζω τα ημιμετρα και τις ευκαιριακες (ειτε νικες ειτε σαιζον) καταστασεις.

    ΓΙΑ ΜΕΝΑ νουμερα τυπου 'προπονητη ΣΑΣ' ντεμοκαταστασεις βαλτοι προεδρισκοι και αγορασμενες νικες εχουν ΜΙΚΡΟΤΕΡΞ ΑΞΙΑ απο υγειειε ηττες, απωλειες κουπων και διαφορα αλλα.

    ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ ΣΑΝΤΟΣ με 500 (οσα κοστιζει ο ΡΟΥΦΙΑΝΟΣ) ΚΑΙ ΗΤΤΕΣ αλλα να γνωριζω οτι γινεται δουλεια και οτι δεν εξαντλουμαστε στη θεια επιφητηση και στη μαλακια του αντιπαλου με τον καθε Γιουρκα..

    Οπως προτιμω να βλεπω μια αρχη μια μεση και ενα τελος.

    ΑΝ ηταν ο χιμενεθ με 22 ποντους σε 16 ματς θα τον ειχε παρει ο διαολος κανονικα. Οχι 'προπονητη μας' δεν θα το γραφαμε αλλα θα ακουγε 1000 μπινελικια επι τι εμφανισει..

    Δεν γινεται να πανυγυρισω καμμια νικη οταν εχω κανει χηναρια κολλητα με ΠΑΣ ΔΡΑΜΑ ΚΑΙ ΑΤΡΟΜΗΤΟ και εχω χασει απο αυτον τον ΜΠΑΟΚ και δεν γινεται να στηριζω κανενα μινι πρωταθλημα επειδη μου ριχνει σταχτη στα ματια μια νικη εναντια στο Γιοσου Σαριεγκι.

    ΘΑ ΦΩΝΑΖΩ ΚΑΙ ΘΑ ΚΡΑΖΩ το Μ-Α-Λ-Α-Κ-Α γιατι μαλακας ειναι και ας ειναι ΄γνησιος' και 'προπονητης μας' μεχρι να δω μια σωστη κινηση.

    Αλλοθι περι ΑΕΚοφροσυνης ΔΕΝ ΔΕΧΩΜΑΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

    ΟΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΔΕΛΦΟΣ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑ, φιλος ΝΑΙ.

    Οπως δε δεχωμαι χαχολικες εξηγησεις και ΦΟΥΜΑΡΑ για την μη χρησιμοποιηση του καλυτερου με ΔΙΑΦΟΡΑ παικτη της ομαδας επειδη απλα θελει τα (πολλα... 250.000!!! ευρω) λεφτα του και γινεται ΠΑΙΓΝΙΟ του καθε βαλτου προεδρισκου και 'προπονητη'.

    Θριαμβολογιες να δω οταν δεν μπορουμε να κερδισουμε τον Ατρομητο. ΚΑΙ ΧΑΡΕΣ επισης.

    ΔΕΝ ΔΕΧΩΜΑΙ ΝΑ ΧΑΙΡΩΜΑΙ για μια ΤΥΧΑΙΑ νικη που επισης τυχαια θα μπορουσε να ηταν ΗΤΤΑ.

    Ο καθενας κρινει και εχει την αποψη του.

    ΑΝ, ΛΕΩ ΑΝ, κατα τη ΓΝΩΜΗ ΜΟΥ, θελουμε να εχουμε κατι διαφορετικο και υγειες θα πρεπει ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ να ξεριζωθουν τα ξερα, ανεξαρτητα αποτελεσματος.

    ο 'προπονητης ΣΑΣ' εχει ριξει 2 (ΔΥΟ) ομαδες στη β εθνικη στις δυο που εργαστηκε και αν δεν ηταν η ΑΕΚ αλλα ο ατρομητος θα την ειχε ριξει και αυτη.

    οποτε θα ειμαι ισοπεδοτικος και θα κραζω την ΣΥΝΟΛΙΚΗ ΕΙΚΟΝΑ και ας νικαμε 1 στις 5.

    θελετε να χαιρεστε επειδη ο κλωναριδης εκανε μια κουρσα και εβαλε ενα γκολ? οκ μπραβο σας.

    Αν δεν ειμαι αρεστος επισης ΧΕΣΤΗΚΑ ουτε αποφασιζω για κατι, ουτε επηραζω κατι με τα γραπτα μου.

    Οι οποιες τοποθετησεις και αν ειναι εκτος ελεγχου α) ειναι γνωμη μου και β) αποτυπωνωνται απο τη συνολικη εικονα του ΜΑΛΑΚΑ και του τσιρκου.

    Αμα δεν αρεσουν μου ειναι αδιαφορο και αν ενοχλουν επισης..

    Οτι λεω το στηριζω με επιχηρηματα και γεγονοτα (μαζι με νουμερα).

    Αλλωστε (προς τιμην του blog) θα μπορουσαν ΑΝΕΤΑ να κοπουν.

    ΕΠΙΣΗΣ ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΟΣΟ για το ναζισμο συμφωνω με το χρηστο.
    ΑΠΟΨΗ μου ειναι οτι ο ευκολα ενθουσιαζωμενος και απογοητευομενος Ελληνας απλα εδωσε ενα σημα στη Χ.Α με ενα 7-8%.
    Στις επομενες εκλογες θα ξαναγυρισει στο 0.5% που πραγματικα ψηφιζει αυτους τους τυπους.

    ΟΥΔΕΠΟΤΕ στη συχρονη ιστορια ακραιες καταστασεις δεν ελαβαν πανω απο 5% ΣΥΝΟΛΙΚΑ, εξαιρουνατι οι κολλημενοι ΚΚΕ του 7% αλλα για ΗΛΙΘΙΟΥΣ δεν εκφερω γνωμη.

    Σταθερα 30-35% ειναι τα ποσοστα δεξια αριστερα, που πλεον δεν υπαρχουν σαν ιδεολογιες αλλα μονο σαν 'αποψεις' και απλα εκφραστηκαν με διαφορετικο τροπο.
    Οποιος θελει ας κανει τη σουμα των δεξιων και των αριστερων κομματων να δει το νουμερο.

    Ευτυχως το 15% των Γαλλων ακροδεξιων στην Ελλαδα δεν υπαρχει.

    Οι ψηφοι του καρατζαφυρερ πηγαν στο μιαλολιακο απλα.
    Οπως ειχαν παει πριν 4 χρονια στο χοντρο κολοτουμπα.

    Χρειαζεται ομως τελικα ενα ΕΓΕΡΘΗΤΙ για να σφιγγουν οι κολοι που λεγαμε παλιοτερα.

    Αν ο τσιπρας παιξει σωστα το παιχνιδι ειναι ο επομενος πρωθυπουργος για μενα. Μυαλο ηρεμια και ορθολογικες κινησεις θελει. Αυτος εχει τη μπαλλα.

    Ας αποφασισει αν μπορει να τη κρατησει και να παιξει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Εγω αυτο που εχω διαπιστωσει με την οργη και ορμη που γραφεις πολλες φορες εναντια στην ΑΕΚ ειναι οτι καθολου δεν αδιαφορεις και δεν γραφεις στα αρχιδια σου η ομαδα. Εαν ηταν ετσι απλα θα εκανες χαβαλε.

    Αλλα απο την στιγμη που με τοση θερμη καταφερνεσαι ενατια ειτε σε παικτες και προπονητη ειτε ακομα και στον ιδιοκτητη του blog ακομα,δειχνει οτι ενδιαφερεσαι και παραενδιαφερεσαι,ακομα και για αυτην την ΑΕΚ που βλεπεις και που ανεχομαστε ολοι.

    Απλα λεω οτι καλο ειναι να μη βαραμε το σαμαρι. Ειτε αυτο ειναι ο προπονητης, που δεν ειναι κανενος παρα της ΑΕΚ και για καποιο διαστημα μονο,ειτε ο Λυμπε,ειτε ο αχρηστος και κλεφτης Αδαμιδης,ειτε ο λιγος Γκουντι κλπ. Η ακομα και ο "Χρηστος" η ο "ανωνυμος" η ο Steven επειδη λεει αυτο η εκεινο.

    Αλλου ειναι η μητρα των σημερινων προβληματων και αλλου πρεπει να βγει η οργη και η αγανακτηση.
    Δεν σου δινω συμβουλη βεβαια,μην αρχισεις να την πεφτεις και σε εμενα. Απλα λεω την γνωμη μου και κυριως το πως εγω βλεπω την διακριση και την ιεραρχηση των κακων και των υπευθυνων.

    Τελος παντων. Καλο ειναι να μη συνεχιστει αυτο.
    Κοντρες και πικαρισματα,ειναι απαραιτητα και ειναι αλατοπιπερο. Ειτε με αφορμη τον "σπεσιαλ" και τον "Πεπε",ειτε την δεξια και την αριστερα, η τον Jobs και τα αρπακτικα κεφαλαια.

    Δεν ειναι δυνατον ομως,αλλοι να καθοριζουν τις σχεσεις τις δικες μας.
    Αν ειναι να τσακωθουμε,να ειναι επι της ουσιας, η επι προσωπικου. Αλλα οχι και για τους μαλακες τους προπονητες,η εργοστασιαρχες,η πολιτικα συτηματα που κανουν την πλακα τους και κονομανε πουλωντας αερα κοπανιστο.
    Αυτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Απο τη στιγμη που ενοχλουν αυτα που γραφω, και επειδη δεν αρεσουν υπαρχει μια πολυ απλη λυση.

    Την οποια και προτιθεμαι να εφραμοσω οπως ειπα ΑΚΡΙΒΩΣ επειδη μου ειναι αδιαφορο.

    ΑΕΚομετρα και γενικως κρισεις ο καθενας δεχεται απο τις πραξεις του.

    Και δεν γραφω εναντια στη ΑΕΚ ισα ισα που γραφω για την καταντια της ΑΕΚ ΜΠΑΣ και αλλαξει ο τροπος που βλεπουμε μερικα πραγματα.

    Αλλα οπως ειπα επειδη προφανως αυτο ενοχλει, και ειναι εκτος ελεγχου, επειδη θιξαμε καταστασεις, ολα καλα και καλο βολι.

    Οποιος θελει βλεπει, χαιρεται και στηριζει οτι και οπως νομιζει.

    Στο τελος η εικονα και το αποτελεσμα δειχνουν αν και ποιος ειναι δικαιωμενος.

    Και ποσο χαμηλα βαζει το πηχη για να δικαιωσει την αποψη του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ο ΓΑΠ ήρθε, άσκησε την διατεταγμένη του υπηρεσία, μας έβαλε στο βρακί της Μέρκελ και στα κολαστήρια του Προκρούστη και τώρα κανονίζει τις θερινές του διακοπές. Δεν ακούω κανέναν πολιτικό παπάρα να αναφέρει κάτι για ειδικό δικαστήριο. Όλα είναι προδιαγεγραμμένα, τον Τσίπρα τον ετοίμαζαν ως εναλλακτικό ΠΑΣΟΚ στη θέση του ΠΑΣΟΚ , δεν τρέφω αυταπάτες για την πιθανότητα να αλλάξει κάτι στον τόπο με. εκλογές-γιατί αν μπορούσε να γίνει αυτό θα τις είχαν απαγορεύσει όπως λέει και ο Στήνεν- αλλά θα ήθελα να δω μερικούς με χειροπέδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. "Στήβεν" (συγγνώμη Στήβεν για το λάθος στο όνομα, ο δαιμων της βιασύνης )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ENTAΞΕΙ ΒΡΕ DIMI,ΕΧΕΙΣ ΔΙΚΙΟ ΓΙΑ ΤΗ ΚΑΤΑΝΤΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ,
    ΑΛΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΜΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΑ.
    ΑΔΕΡΦΟ ΣΕ ΕΙΠΕ,ΟΧΙ ΑΔΕΡΦΗ...

    ΣΤΗΒΕΝ ΩΣΤΕ ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΣΥΝΩΜΟΣΙΟΛΟΓΙΑ ΑΝΑΠΤΥΣΣΕΤΑΙ ΕΔΩ Ε;
    ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΚΟΜΜΕΝΑ ΤΑ "ΑΔΕΡΦΕ".
    Η ΔΙΑΔΙΚΤΥΑΚΗ ΜΑΣ ΣΧΕΣΗ ΥΠΟΒΑΘΜΙΖΕΤΑΙ ΣΕ "ΞΑΔΕΡΦΕ"!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ένα γειτονόπουλο είδε τον Γερμένη στις ειδήσεις να τραγουδάει αυτές τις παπαριές και δήλωσε στον πατέρα του πως θα ψηφίσει Χ. Α.
    Και μου λες μετά πως next time θα πάρουν 0,5 τα φασισταριά. Άνοιξε χοντρό πρόβλημα στον τόπο. Δεν μας έφτανε ο άτυπος, θα έχουμε και τον επίσημο φασισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Προς "ΑΝωΝΥΜΟ" O Καμμενος μιλα επισταμενως συνεχως και σε πρωτο πλανο για τιμωρια και κυνηγι των αλητων,αδερφε.
    Ο Τσιπρας δινει συγχωροχαρτι. Η μαλλον ζητα ενα συγχωροχαρτι απο τους αλλους και ολα περασμενα ξεχασμενα.

    Ο αλλος ειναι που τους "υποσχεται" δικαστηρια,δημευσεις και φυλακες. Γι'αυτο και δεν παιζει πουθενα στα καναλια.
    Και ειναι και επιλογη του μαλλον να μη βγαινει και να μη μπαινει στο καδρο των "εντολων" που πανε και ερχονται αυτες τις μερες μεταξυ Μαξιμου και Βουλης και καλα κανει αφου σε μια κουζινα που οι κατσαρολες βραζουν,δεν μπαινεις μεσα για να γεμισεις απο τις "σαλτσες" της.
    Μια χαρα μπορεις να περιμενεις το ξεβρακωμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ DIMI: ΟΥΔΕΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΟΥ ΚΙ ΟΥΔΕΙΣ ΕΚΟΨΕ ΚΑΤΙ. ΛΟΓΟΚΡΙΣΙΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΚΙ ΕΧΩ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΠΑΡΑΛΛΑΓΗΣ. ΠΟΥ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ, καθότι δεν κονομάω από την ψυχή μου. 3 χρόνια, μια διαφήμιση δεν υπάρχει εδώ μέσα. ΠΑΕΙ ΑΥΤΟ.
    Σου λέω λοιπόν, οτι πονάς αλλά πονάς με λάθος τρόπο. Τύπου Καμμένου που κλαίει στα μικρόφωνα. ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΕ ΒΡΑΧΥΠΡΟΘΕΣΜΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΠΛΕΟΝ, όπως πιστεύω την κάνεις κι εσύ σε εταιρικό επίπεδο.
    Αυτό που δεν καταλαβαίνω είναι η επίθεση για άχρηστους
    - μπορεί και να είναι - όταν νικούν. Διότι αν για το ματς που δεν έχεις δει, έχεις άποψη τότε η γνώμη σου είναι ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ. Που καλά κάνεις και την έχεις κι αναρτάται εδώ, αλλά είναι δημόσια κι όχι απέναντι μου ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΚΟΨΟΧΕΡΗΣ ΟΤΑΝ ΚΑΝΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΚΙ ΟΤΑΝ ΦΩΝΑΖΩ ΓΚΟΛ ΧΤΕΣ. ΑΥΤΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΔΙΑΠΑΙΔΑΓΩΓΗΣΗ ΤΗΣ ΚΟΡΗΣ ΣΟΥ. ΠΗΓΑΙΝΕ, ΜΗΝ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ Ή ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΝΑ ΣΟΥ ΦΕΡΕΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΦΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΚΙ ΑΠΛΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΛΑΪΚΗΣ ΒΟΥΛΗΣΗΣ.
    ΕΓΩ ΜΑΧΟΜΑΙ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΜΕ ΑΝΕΜΟΜΥΛΟΥΣ. Ο μόνος που ξεκάθαρα είπα από εδώ μέσα οτι ο Ντέμης με ανάγκασε να κόψω το γήπεδο. Και που μάλλον θα το ξανακάνει. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΙΣΩ.
    ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΣΟΙ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΟΠΩΣ ΓΝΩΡΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΠΕΙΛΕΣ ΠΕΡΙ ΕΠΙΣΚΕΨΗΣ, δεν σηκώνω. ΕΝ ΑΝΑΓΚΗ, ΤΟ ΤΙΝΑΖΩ ΜΟΝΟΣ ΜΟΥ ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ. ΘΕΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ; ΒΑΛΤΟΥΣ. ΘΕΣ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΠΟΥ ΘΑ ΠΡΟΕΛΘΕΙ ΜΕΣΩ ΗΤΤΑΣ; ΤΟ ΕΧΕΙΣ; ΠΕΣ ΤΟ. ΕΧΕΙΣ ΛΥΣΗ; ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΝΤΩΣ. ΚΙ ΑΡΑ ΘΕΛΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ Ο ΠΕΘΑΜΕΝΟΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΜΟΥ. ΠΕΡΙΟΡΙΖΟΜΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ.
    ΚΙ ΑΕΚΟΜΕΤΡΑ ΔΕΝ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΔΙΝΕΙΣ ΧΡΗΜΑΤΑ. ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΕΜΕΝΑ ΚΟΨΟΧΕΡΗ Ή ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
    ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΙΣ ΕΝΑ ΓΚΑΛΟΠ, μόνο εδώ, ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΒΓΕΙΣ ΕΞΑΛΛΟΣ ΚΙ ΑΚΡΑΙΟΣ, πράγμα που είναι επιλογή σου και δικαίωμα σου. Σαν του Μάνου με τον Βαλιαννάτο ή τον Τζίμερο.
    Κι υπομονή μέχρι την Πέμπτη που μπορεί η ΑΕΚ να χάσει κι υπομονή μέχρι του χρόνου για τον σπέσιαλ φάπα. Τα μέχρι τώρα, αν έπαιζα στοίχημα τα προγνωστικά σου μάλλον χαμένος θα ήμουν, αλλά εσύ περίεργα κερδίζεις. Εγώ με την ΑΕΚ είμαι ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΛΑΜΟΓΙΩΝ ΜΕ Ο,ΤΙ ΜΟΡΦΗ ΚΙ ΑΝ ΕΧΟΥΝ.
    ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ; ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΑΛΛΑ; Ή ΑΚΥΡΩΝΟΜΑΙ ΑΝ ΕΓΩ ΔΕΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΜΟΝΑ ΤΟΥΣ; ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΑΣΤΕΡΑ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ Ή ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΩ ΟΤΙ ΟΛΟΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΙΑΚΟΙ; ΠΟΙΑ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΣΒΕΥΕΙΣ; ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ Ή ΤΟΥ ΨΕΜΜΑΤΟΣ;
    ΕΓΩ ΠΙΑΝΩ ΑΠΛΑ ΤΑ ΧΕΙΡΟΠΙΑΣΤΑ.
    Η ΑΕΚ ΚΕΡΔΙΣΕ ΤΗΝ ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ ΑΝωΝΥΜΟ: ΧΙΛΙΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΠΙΣΗΜΟΣ ΦΑΣΙΣΜΟΣ, ΠΑΡΑ ΑΠΟΜΟΝΩΜΕΝΟΣ. ΒΓΑΛΤΟΝ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛ ΚΑΙ ΒΑΡΑ. ΜΗΝ ΤΟΝ ΚΡΥΒΕΙΣ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΥΧΟΥΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΑ ΝΟΡΒΗΓΙΑΣ Ή ΑΣΤΥΠΑΛΙΑΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΧΕΙΜΩΝΑ. ΟΙ ΜΙΚΡΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΩΤΙΖΟΝΤΑΙ, ΑΛΛΟΙΩΣ ΚΑΛΗ ΠΤΩΣΗ ΑΠΟ ΤΑ ΣΥΝΝΕΦΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΡΟΣ ΤΑΚΗ: ΜΠΑ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΙΣ ΚΟΥΜΠΑΡΕΣ Ή ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΖΑΝΑΚΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΥΠΟΜΟΝΗ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΟ ΝΕΟ ΠΑΣΟΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΙΝΑΙ ΓΝΩΣΤΟ, ότι επί Ντέμη, ΔΕΝ ΠΗΑΓΑΙΝΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΜΙΑ ΧΟΡΗΓΙΑ ΜΟΝΟ ΕΙΧΑ ΔΩΣΕΙ ΣΟΒΑΡΗ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΘΕΩΡΟΥΣΑ ΟΤΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΗΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ MANAGER. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ.
    ΟΤΑΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΜΩΡΑ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΘΩΑ ΚΙ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΕΝΟΧΟΣ. ΤΩΡΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΜΕ ΕΧΟΥΝ ΞΕΠΕΡΑΣΕΙ - η υπέρτατη ηδονή αν κάποιος είναι δίκαιος . ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΤΡΕΙΑ ΤΗΣ ΣΚΕΨΗΣ, άντε και της διαφορετικότητας.
    ΕΓΩ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑ ΚΑΙ ΦΥΣΗΞΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΠΑ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΑΛΛΑ ΠΙΑΣΑΝΕ ΚΙ ΑΛΛΑ ΦΥΓΑΝΕ ΣΤΟ ΒΡΟΝΤΟ. ΕΓΩ ΑΝΕΠΤΥΞΑ ΜΙΑ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ, που μόνο αυτή σφυρηλατεί ανθρώπους και ψυχές. Τα νούμερα δεν κάνουν τίποτα παρά μόνο αμερικάνικες κοινωνίες και διαφωνίες και τρέχα γύρευε.
    ΔΙΟΤΙ ΠΟΛΛΟΙ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΨΗ, ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΚΩΛΟ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΥΤΣΟΥΣ. ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΕΧΟΥΝ . ΚΙ ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ Η ΑΠΟΨΗ ΤΟΥ DIRTY STEVEN. ΦΥΣΙΚΑ ΤΑ ΓΕΝΝΗΤΙΚΑ ΟΡΓΑΝΑ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝΤΑΙ, ΑΛΛΑ Ο ΚΩΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΚΑΘΗΜΕΡΙΝΗ ΧΡΗΣΗ. ΑΒΙΑΣΤΗ. ΥΠΟΧΡΕΩΤΙΚΗ. ΤΟ ΓΕΝΝΗΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΘΕΛΕΙ ΚΑΙ ΟΜΕΡΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. OK οποτε προφανως να μη μιλαμε για να μη τυχον και στεναχωρησουμε.
    Να φωναζουμε γκολ και ας ειμαστε αμπαλοι. γκολ να μπει μονο.
    Να κατσω να περιμενω η να τρεχω να φωναζω? ξερω εγω?
    Σε φτιαχνει να φωναζεις γκολ με τους τυχαιους? Μπραβο σου
    πρεπει να το κανω και εγω για να ειμαι αρεστος? η πειραζει που οταν εχω δει αλλη ΑΕΚ αυτη μου προκαλει θλιψη?
    οταν εσυ δε πηγαινες επι ντεμη στεναχωριωσουν οταν κερδιζαμε?
    δεν φωναζες γκολ?
    τα παιδια σου δεν ηταν αεκ?
    θα αλλαξω αποψη αν ο special (παπαρας) παρει αυριο 3 κουπες? με γεια του με χαρα του. η μηπως δεν θα πουλησει τη ρεαλ για να παει στους αραβες και στους ρωσους οπως πουλησε ολους τους αλλους πιο πριν?
    ο λογος ενος αντρα μετραει και τηρηται αν δινεται μονο προς ελληνες? προς κυπριους δε μετραει? η δεν ειναι λογος? η αντρας?

    θα μαθει μπαλλα ο σιαλμας αν κανει χατ τρυκ με τον ατρομητο?
    η θα γινει προπονητης το νουμερο αν βγει πρωτος?
    σε μια νορμαλ ΑΕΚ ο προπονητης ο σημερινος θα κουβαλαγε τις μπαλες μετα τη προπονηση?
    αν ο μανολο ειχε 22 ποντους σε 16 ματς θα ηταν προπονητης μας?
    η θα τον περναγαμε γεννες 14?

    νομιζεις οτι με ενδιαφερει αν κανω γκαλοπ το αποτελεσμα? οπως και εσυ ΑΔΙΑΦΟΡΟ μου ειναι.

    στο στοιχημα που θα εχανες? στο οσφπ-αεκ ασος ημιχρονο ασος τελικο? στο γκολ του μεπλμπεργκ? η στη μπαρτσα που εχει ταισει (εστω με 1.20-1.40) κοσμο?
    μηπως θα εχανες προχτες τον ασο του μπαοκ?
    θα εχανες στο ιδιο ματς στο κυπελο?

    η διαφορετικοτητα της αεκ τα τελευταια χρονια που ειναι? στο οτι χρωσταει φεσωνει και δε πληρωνει? σε τι διαφερει απο τον μπαοκ το γαυρο επι κοσκωτα και τον αρη?

    κερδισε η αεκ την αλογοτροφη και τι εγινε? ειπα να μη χαρεις? ειπα οτι δεν ηθελα?
    οχι και να πανυγηριζω που ο μπουγαιδης ειναι καλυτερος απο τον γιουρκα! το ξερω αυτο, εχω περασει το level της original σε σκεψη..

    πειραζει που μιλαμε η πρεπει να παμε στο γηπεδο για να εχουμε αποψη?

    δικαιουνται να μιλανε οι 4000-5000? οι αλλοι μουγκα? η μηπως να συμφωνουμε σε ολα?

    μια φορα πηγαμε κοντρα και πεσατε να με φατε. χαιρωμαι πολυ και ΑΔΙΑΦΟΡΟ μου ειναι.

    οπως και εσυ ΟΥΤΕ ΒΓΑΖΩ ΚΑΤΙ ουτε με ενδιαφερει.

    Και αφου ενοχλησε τοσο πολυ σημαινει οτι κατι χτυπησε.

    στη τελικη δεν ξαναμιλαμε κιολας και ολοι φιλοι ειμαστε.

    η αμα ξαναμιλησουμε να γραφουμε κατα πως ειναι η αντισταση η να κανουμε συνομοσιολογια για να περναμε ολοι καλα.

    αλλιως να γραφουμε για ζωδια και τη τζουλια.

    οτι να ναι. αρκει να μη πειραζουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή