Κυριακή 30 Οκτωβρίου 2011

ΑΕΚ - ΑΡΗΣ

          Να πάμε ή να μην πάμε; Ετέθη και τέτοιο θέμα και λογικά. Ξενερωμένοι σχεδόν όλοι οικογενειακά, να φύγουμε από την τζακάδα και να πάμε στο γήπεδο; Μόλις χθες μου είχε περάσει κι ένα γερό κρύωμα, που με ταλαιπώρησε δυό εβδομάδες, να πάω να ξανακυλίσω; Τελικά επεκράτησε η λογική: Πήγαμε στο κρύο ΟΑΚΑ.
        Όχι τόσο πολύ λόγω θερμοκρασίας. Πιο πολύ λόγω απουσίας του κόσμου, που κι αυτός λόγω κρίσης είπε να ξεσκάσει και λίγο το τριήμερο. Να κάνει διάλειμμα στην αγανάκτηση. Οπότε βρεθήκαμε μέσα περί τις 5000 αλλά και με το πέταλο αρκετά πολιτικοποιημένο. Σηκώθηκαν τρία πανό, πέσανε και μερικά συνθήματα για φελλό και βενιζέλο, κι άλλη μια επανάσταση ολοκληρώθηκε. Τώρα αν η μάνα του αντί του πρωθυπουργού γαμιέται σε μπουρδέλο ή σπίτι της, δεν είδα να σοκάρει κανέναν.
       Πάντως συμπληρώθηκε κι άλλο ένα ενενηντάλεπτο, που όμως διήρκεσε μόνο τα πρώτα σαρανταπέντε  λεπτά της κανονικής του διάρκειας. Στο δεύτερο ημιχρόνιο η ΑΕΚ κόπηκε στη μέση με την αλλαγή του Βάργκας ( πολύ σωστά όμως εν όψει της δύσκολης εβδομάδας που έρχεται ), έδωσε το γήπεδο και προσπάθησε την κόντρα. Πώς να την κάνει όμως όταν η εκρηκτικότητα του Λεονάρντο αντικαταστάθηκε από τον παλαίμαχο Λαγό κι όταν ο κορυφαίος του πρώτου ημιχρόνου Λυμπερόπουλος, λογικότατα κατέβασε ταχύτητα; Βοηθούσε και το σκορ...
        Ήταν κάτι το τρομερό το πρώτο ημιχρόνιο; Άγρια ομορφιά δεν υπήρχε, αλλά τέλος πάντων - με εξαίρεση το τρίτο γκολ που δικαιώνει πλήρως την τακτική του Κωστένογλου - όλα γίνανε τότε. Τα δυο γκολ ( για μένα το πρώτο αυτογκόλ και το δεύτερο οφσάϊντ ), τα τέσσερα δοκάρια και η πολύ μέτρια διαιτησία του Κάκου κύρια στον πειθαρχικό έλεγχο. Το ορθολογικό  4-3-3 μας, το συνεχές πρεσάρισμα και η έξοχη εμφάνιση του Αραμπατζή. Απέναντι όμως σε μια πολύ κακή ομάδα, εντυπωσιακά άσχημη για δημιούργημα του Τσιώλη.
          Μην τα πολυλογούμε όμως. Η ΑΕΚ ήταν νοικοκυρεμένη τουλάχιστον. Έβλεπες πλάνο και διάθεση να τελειώνει το παιχνίδι γρήγορα για να πάει σε συντήρηση δυνάμεων. Της έκατσε το ματς, πήρε μια επαγγελματική αλλά και δικαιότατη νίκη, κι αγόρασε την προσωρινή αγωνιστική ηρεμία που όλοι είχαμε ανάγκη. Και στο φινάλε έπαιζε με τον Άρη, που σαν όνομα δεν είναι και καφενείο.
           Δεν είναι παιχνίδι για να θυμόμαστε πολλά. Όμως να μπορούμε να ξεχωρίζουμε και να διακρίνουμε τι σημαίνει κορυφαίος και τι MVP. Καθαρά mvp ήταν ο Λυμπερόπουλος για τα γκολ του και την απόδοση του στην κορυφή της επίθεσης όταν στο δεύτερο μισό άλλαξε το σύστημα της ομάδας. Κορυφαίος ήταν ο Κάλα και πολύ κοντά του ο Κοντοές παρέα με τα χιλιόμετρα που κατάπιε ο Μάκος αλλά κι ο Καφές, κι όπως προείπα και η σιγουριά του Αραμπατζή.
            Κι άρα, τι συμπέρασμα βγαίνει; Απλά πράματα: Μάζεμα κομματιών, αγωνιστικότητα κι άλλοι τρεις βαθμοί. Επιτέλεση του καθήκοντος. Υποστήριξη της φανέλας χωρίς διοίκηση και απλήρωτο όλο το ρόστερ. Δεν είναι και λίγα αυτά. Κι επομένως αξίζουν συγχαρητήρια σε όσους έχουν απομείνει να προσπαθούν πρακτικά μόνοι τους. Και ωραίες καληνύχτες και στον κόσμο που ΄σήμερα μίνιμουμ δεν θα πλακωθεί στην γκρίνια ακόμα και λόγω ΑΕΚ. Και να  συνεχίζει η αυτοκρατορία να δείχνει την δύναμη της φανέλας.
        Υγ. Το να πολιτικοποιηθεί το γήπεδο, είναι τουλάχιστον χαβαλές. Όπως κοροϊδεύουμε την ποδοσφαιριοποίηση της πολιτικής, την ίδια στάση οφείλουμε να έχουμε αντιλαμβανόμενοι τους χώρους που βρισκόμαστε μαζικά. Δηλαδή, ο διαιτητής αλλά και η κρατικοδίαιτη ΕΠΟ πλέον αποφασίζουν για το νόμιμο ή το μη, κάποιας διαμαρτυρίας; ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ  ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ. Όλα τα υπόλοιπα είναι κουβέντα για το πόσο καλά ξέρουν μπάλα ή πολιτική, τα πέταλα των γηπέδων. Χαίρετε.

14 σχόλια:

  1. Δεν εχω διαβασει κατι δικο σου.Ειπαμε,οταν θα καταθεσεις την δικια σου αποψη-σχολιο,θα συζητησουμε...Καλη σου μερα ΤΑΚΗΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "ΑΝ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ ΤΑ ΓΗΠΕΔΑ, ΘΑ ΕΙΧΑΝ ΔΙΑΚΟΨΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ"

    Πες τα βρε Στηβένουλα!!!

    Βέβαια, υπήρξε και η στάση του νίκα, αλλά η εξουσία δεν φοβόταν τον όχλο του ιπποδρόμου μέχρι να αρχίσουν τα όργανα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μίκης στην Ελευθεοτυπία:
    Το Όχι του 1940 είναι μία από τις ιερότερες παρακαταθήκες του ελληνικού έθνους. Ένα ιδεώδες που θα πρέπει να το σεβόμαστε, όχι μόνο με γιορτές και παράτες, αλλά με την καθημερινή μας στάση και συμπεριφορά και που κυρίως θα πρέπει να το σέβεται και να το τιμά με τη στάση της και κάθε της πράξη η εξουσία. Το Όχι είναι κανόνας ζωής για τους κοινούς θνητούς και μέτρο αξίας και εντιμότητας για τους αξιωματούχους. Κυρίως όταν πρόκειται για θέματα και περιπτώσεις που αφορούν την τιμή και τα συμφέροντα του λαού.

    Όχι στην εξαπάτηση του λαού.

    Όχι στο ψέμα και στη διαφθορά.

    Όχι στην ατιμωρησία υπουργών και άλλων ισχυρών.

    Όχι στην παραβίαση του Συντάγματος.

    Όχι στην εθελοντική παράδοση μέρους της εθνικής μας ακεραιότητας σε ξένους.

    Όχι στην εξόντωση των εργαζομένων.

    Όχι στην ερήμωση της χώρας.

    Όχι στο πρόσφατο ''Ναι σε όλα'', που καθιστά τη χώρα υποτελή, αναγκασμένη να ξεπουλήσει τον εθνικό μας πλούτο.
    Και, τέλος,
    Όχι στην προσβολή ενός ολόκληρου λαού. Γιατί προσβολή είναι το να τολμούν να του λένε ''σε πήραμε από το 120% του ΑΕΠ και αφού σου αλλάξαμε τα φώτα, σε ρεζιλέψαμε στους ξένους, σε φτωχύναμε, σε διαλύσαμε και σε εξοντώσαμε ολοκληρωτικά, μετά είπαμε το Ναι στη Μέρκελ, γιατί υποτίθεται ότι θα μας βοηθήσει να σε οδηγήσουμε στο σημείο απ' όπου σε παραλάβαμε, δηλ. στο 120% του ΑΕΠ''.

    ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΕΙΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ....Μίκης συνέχεια
    Δηλαδή, σε βασανίζουμε δώδεκα ολόκληρα χρόνια (κι αν τελικά θα είναι δώδεκα), χωρίς κανένα λόγο. Εκτός φυσικά κι αν μέσα σ' αυτό το διάστημα καταφέρουν να μας ξεπουλήσουν και πάλι ολοκληρωτικά και να μας μεταβάλουν στο υπ' αριθμόν 1 προτεκτοράτο του Δ' Ράιχ. Μας τύλιξαν μέσα σε ένα ''Μηδενικό'', για ποιο λόγο; Ασφαλώς αυτοί και τα αφεντικά τους θα γνωρίζουν το λόγο, όμως δεν μας τον λένε, με την ελπίδα ότι έως τότε θα μας έχουν μεταβάλει σε φυτά...
    Όχι, κύριε Πρόεδρε, να ανέχεστε να μας κυβερνά και να δεσμεύει το μέλλον της χώρας μια ομολογουμένως κυβερνητική μειοψηφία. Και εάν ακόμα το Σύνταγμα, μετά την αναθεώρησή του από τον Ανδρέα Παπανδρέου δεν σας δίνει το δικαίωμα να διαλύσετε τη Βουλή και να προκηρύξετε εκλογές, εν τούτοις έχετε το ηθικό - προσωπικό σας ανάστημα και λόγω του ανωτάτου αξιώματος που κατέχετε και λόγω της προσωπικής σας ιστορίας, να παρέμβετε για να σταματήσει η ουσιαστικά πραξικοπηματική δράση της παρούσας κυβέρνησης. Και στο κάτω κάτω, ως έσχατη λύση, υπάρχει πάντα ο έντιμος δρόμος της παραίτησης, που θα ήταν ένα ηχηρότατο ράπισμα στο πρόσωπο όλων αυτών που καταστρατηγούν το Σύνταγμα οδηγώντας τη χώρα στην καταστροφή της.
    Πώς είναι δυνατόν να ζητούν οι σημερινοί κυβερνώντες να τους σεβαστεί ένας λαός που περιμένει το παράδειγμά τους, όταν όλοι ανεξαιρέτως οι υπεύθυνοι για την εύρυθμη λειτουργία του πολιτεύματος και του κράτους αρνούνται να εφαρμόσουν και να επιβάλουν το ζωτικό Όχι σε θέματα που έχουν να κάνουν με τη ζωή και την τιμή του λαού και του έθνους; Όταν τον εμπαίζουν έχοντας καταντήσει αυτό το μεγάλο Όχι μια τυπική φιέστα, όταν η καθημερινή τους συμπεριφορά βρίσκεται σε μια συνεχή διάσταση μαζί του;
    Σέβομαι τους θεσμούς, όταν και εκείνοι σέβονται τα ιερά και τα όσια του λαού αναγνωρίζοντάς τον -με πράξεις και όχι μόνο με λόγια- ως υπέρτατη αξία ανώτερη κι από τον ανώτατο αξιωματούχο. Και ο λαός θέλει ειδικά οι κυβερνήτες του να είναι πιστοί θεματοφύλακες της εθνικής τιμής και ακεραιότητας και όχι φορείς τού Ναι και της υποταγής που μας επιβάλλεται εδώ και δύο χρόνια. Όσοι δεν κατάλαβαν ακόμα ότι αυτοί είναι οι λόγοι που μας κατεβάζουν στους δρόμους, θα είναι άξιοι της τύχης τους.

    Η οργή του λαού οφείλεται στο γεγονός ότι η στάση τους απέναντι στα συμφέροντα του λαού και του έθνους βρίσκεται σε ριζική αντίθεση με το νόημα τού Όχι.
    Εκείνοι τότε είπαν Όχι αψηφώντας τις θυσίες και το θάνατο. Αυτοί σήμερα υποτάσσονται με δειλία και ανικανότητα στο Ναι. Επομένως δεν έχουν σχέση με το Όχι του λαού των γενναίων αλλά εκφράζουν το Ναι των δειλών και των συμβιβασμένων.
    Εκείνοι αρνήθηκαν να δώσουν έστω και ένα τετραγωνικό εκατοστό ελληνικής γης. Αυτοί τους προσφέρουν το σύνολο της εθνικής επικράτειας.
    Ανήκουν στο Ναι και όχι στο Όχι.
    Το Όχι ανήκει στους ελεύθερους και ανεξάρτητους Έλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος31 Οκτωβρίου, 2011 13:59

    Εγώ επιμένω.
    Κάλα (δανεικός) και Άρα ΚΑΝΟΥΝ για μιά καλή ΑΕΚ. Εννοώ ότι δουλεύονται, έχουν αρκετά καλά στοιχεία, ενώ μου αρέσσει και η ενέργεια κι ο ενθουσιασμός του Κάλα, παρόλο που είναι ξένος και κάνει και τις μαλακίες του, λόγω αυτής της υπερβολικής σιγουριάς. Εδώ είναι στο χέρι του πατέρα νίκου να του βάλει τον πάγο εκεί που πρέπει.
    Το γυφτάκι, ευτυχώς, επιμένει να μας βγάζει λάθος και ο πάτερ χθες το διάβασε σωστά.
    Ο Άρης με απογοήτευσε. Πολύ χαμηλή ψυχολογία από το 1ο λεπτό που έβγαινε σε ΚΑΘΕ ενέργεια τους. Και έλλειψη σχεδίου. Κρίμα, αλλά και γι΄ αυτό δε χρειάζονται διθύραμβοι για χθες. Ο αντίπαλος ήταν ψόφιος (αλλά κάναμε τη δουλειά μας σωστά).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. CONPATER
    ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΑΠΟΨΗ,ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΝΝΟΕΙΣ;
    ΝΑ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ ΣΑΡΚΟΖΙ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΕΡΚΕΛ,'Η ΝΑ ΑΡΧΙΣΩ
    ΤΙΣ ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΕΣ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ;
    AΣ'ΤΟ ΡΕ ΦΙΛΕ.
    ΕΙΠΑΜΕ,ΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΚΙ Ο ΧΡΟΝΟΣ ΘΑ ΔΕΙΞΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ serpico: ΤΑ ΝΕΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ. ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ Ο ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΣΧΕΔΙΟ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΒΓΑΙΝΕΙ ΑΚΡΗ ΜΕ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Χαραλαμπο: Καλα ολα αυτα απο τον Μικη αλλα δεν βελπουμε πουθενα στα παραπανω βροντερα και δικαιολογημενα "Οχι" και τα "Ναι". Τα "ναι" στην μη αναγνωρηση και μονομερη διαγραφη του επαχθους και ηδη επαναπληρωμενου χρεους, το "ναι" στην αποκοπη και εξοδο της χωρας απο το τοκογλυφικο σκυλολοι των "Ευρωπαιων"-Γερμανων και το "ναι" στο Εθνικο νομισμα.
    Δεν τα βλεπω αυτα.Δεν τα βλεπω.

    Η παπας-παπας η ζευγας-ζευγας,λενε στα χωρια.

    Εκτος και αν βλεπει καποια βελτιωση στην συμπεριφορα των νταβατζιδων δια μεσω της διαμαρτηριας των πλατειων, η καποια συναινετικη πραξη αλλη,τετοια που να χωραει μαζι ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΡΕΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΠΟΠΛΗΡΩΜΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΠΡΟΣΑΡΜΟΓΗ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΛΑΙΚΟ ΑΙΣΘΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΚΑΜΨΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΙΓΑΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΟΛΩΝ.
    ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ;

    Καλοι οι αναθεματισμοι-ακομα και αν ειναι αυτονοητοι οταν προερχονται απο καποιον σαν τον Μικη-καλοι οι εξορκισμοι οπως και οι χαρακτηρισμοι των δεινων που περνα η χωρα και ο λαος,αλλα να ακουμε και καμια προταση. Η οποια να μην ειναι ημιμετρο η παραλληλη με την σημερινη καταντια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Τρομερα επικινδυνο αυτο που επιχειρει-κατοπιν εντολης ανωθεν και εξωθεν ασφαλως αφου ειναι γνωστο οτι δεν μπορει ουτε τα κορδονια του να δεσει- ο αληταμπουρας ΓΑΠ με τον φαταουλα φυλακοβιο τουρκογλου.
    Δημοψηφισμα λεει. Πολυ δημοκρατικο ακουγεται απο τοσο δικτατορικα χειλη

    Η δεδομενη καταταρευσηκαι χρεωπια-πτωχευση, η οποια ειναι θεμα μηνων,με αυτο το απολυτως βρωμερο και πολυ διχαστικο τεχνασμα,επιχειρειται να περασει στα κεφαλια και στα χερια του λαου.

    Εγιναν τα παιχνιδια,κονομισαν-αποφοτιστικαν οι τοκογλυφοι και οι τριγυρω τσαρλατανοι και τωρα,με αυτον τον τροπο το επακολουθο ολων αυτων, το μεγαλο αλμα στο κενο και η αναποφευκτη και προγραμματισμενη χρεωκοπια,με αυτον τον αλητικο τροπο χρεωνεται στον κοσμο.

    "Εσεις φταιτε,εσεις δεν δεχθεικατε,εσεις αρνηθηκατε,εσεις ειστε υπευθυνοι για την πτωχευση"

    (περα βεβαια απο το γεονος οτι υπαρχει -αλλη μια- Συνταγματικη παρεκτροπη,αφου για θεματα δημοσιονομικα,ρητα στο αρθρο 44 αναφερεται οτι ΔΕΝ διενεργουνται δημοψηφισματα. Για λογους ευνοητους. Αν ρωτησεις τον κοσμο αν θελει να πληρωνει φορους,ολοι θα παντησουν "οχι".
    Αρα θα χρειαστει αλλη μια αντισυνταγματικη πραξη απο τον σκατολογο Τουρκογλου,ωστε να ριξουν,αυτος και η παρεα του το κριμα της πτωχευσης στα κεφαλια του πληθους. Εκτος και αν δεν θεωρηθει δημοσιονομικου τυπου δημοψηφισμα και δεν περασει σαν "δανειακη συμβαση" στο διχαστικο καθ'ολα "δημοψηφισμα" αλλα σαν θεμα εθνικου ενδιαφεροντος,ΑΡΑ σε αυτην τηνπεριπτωση,ακομα και αποδεκτο να γινει απο το 51% εστω του κοσμου,αυτο θα πρεπει να κυρωθει πλεον ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ με 180 βολευτες,δηλαδη με τα 2/3 του σωματος,αφου πλεον δεν θα θεωρειται οικονομικης φυσης θεμα,αλλα θα απτεται εθνικων και αρα τιθεται θεμα παραδοσης μερους εθν. κθριαρχιας. (τα ειπε και ο σακατης Σοιμπλε αλλωστε σημερα "ασφαλως και θα υπαρξει παρεχωρηση εθνικης κυριαρχιας. ΒΕβαια καμια τετοια δεν ειχαμε απο συστασεως κρατους,αλλα αυτο ειναι ενα αλλο θεμα)

    Αυτο που επιχειρουν ειναι καθαρος διχσμος και διασπασης του εθνικου πλεον μετωπου το οποιο εχει ορθωθει μπροστα τους. Μιλαμε οχι μονο Γουδι,αλλα μετα τον πρωτο τουφεκισμο,πρεπει να τους ξαναστησεις ορθιους και να τους ξανατουφεκισεις

    Δεν ξερω αν φτασουν εως εκει χρονικα,-στο "δημοψηφισμα" αφου τοποθετειται καπου στα τελη Γεναρη.
    Πολυ αμφιβαλω αν θα υπαρχει κοινοβουλευτισμος εως τοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. steven
    δεν μας ειπες για το ραντεβου του Σαββατου. Να υποθεσουμε οτι δεν πηγε καλά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ J. PATIKAS: ΑΔΕΡΦΕ, Η ΠΑΡΕΑ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΗΓΕ, ΑΛΛΑ Η ΟΥΣΙΑ ΗΤΑΝ ΑΠΟΤΥΧΙΑ. ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ. ΕΚΕΙΝΗ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΩΡΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΝΟΗΜΑ ΑΦΟΥ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΡΕΞΗΓΗΘΕΙΣ. ΔΙΟΤΙ, μια που με καταλαβαίνεις, ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΚΙ ΑΛΛΟ ΠΡΑΜΑ Η ΕΠΙΒΙΩΣΗ.
    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ, ΕΓΩ ΕΙΔΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΑΙΧΜΗΣ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΙ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ ΑΦΟΥ ΚΙ ΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΝΕ.
    Η ΓΛΩΣΣΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΘΑΡΗ ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΑΜΑ ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΕΠΙΒΙΩΣΗ ΚΑΘΑΡΑ. ΤΙ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΟΤΑΝ Ο ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ;
    ΚΑΘΑΡΗ ΒΕΒΑΙΑ ΘΕΣΗ ΜΟΥ: ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑΣ ΟΛΚΗΣ, ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ.
    ΑΚΟΜΑ ΚΙ Ο ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, νούμερο ένα αυτήν την στιγμή, ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΤΣΑΚΑ. ΠΕΙΘΕΣΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Και οι μεν και οι δε εχουν βγει "στα καγκελα". ειδικα οι κρατικοδιαιτοι "επιχειρηματιες", οι οποιοι οχι μονο βλεπουν τον νερολακο να στεγνωνει,αλλα ερχονται και αλλοι ιπποποταμοι απ'εξω.
    Οσοι εχουν δει ντοκιμαντερ ξερουν. Μαχες.
    Μεχρι τωρα κινδυνευαν τα ατομικα μικρομεροκαματα και οι εργατικες εισφορες και τα οποια δικαιωματα των μισθωτων. Ολων των μικρομεσαιων τελος παντων.
    Μεχρις εκει "μοκο" οι "επιχειρηματιες"-κατσαπλιαδες. γιατι τους ευνοουσε αασφαλως το καθε κουρεμα των μεσαιων και κατωτατων στρωματων.

    Ελα ομως που ειρθε και η ωρα τους να απωλεσουν και την δικη τους περιουσια. Η οποια γαμωτο ειναι μεγαλη.
    Και κλεμενη με κοπο.
    Επιθεση στο κεφαλαιο κανει πλεον το τοκογλυφικο συστημα,αφου μαζι με τις μικρες περιουσιες,κυριος στοχος ειναι το κεφαλαιο. Ιδιωτικο και κρατικο. το κρατικο το εχουν μεσω υποτακτικων πολιτικων.
    Σειρα εχει το ιδιωτικο και τσοραφ στο ριζικο ολων.
    Οχι μονο των "Δασκαλοπουλων" αλλα και ολων οσων ειχαν την ψευδη ετνυπωση οτι το να "επιχειρεις" σε μια μπουρδελοχωρα απο καιρο πουλημενη.

    Στο κεφαλαιο στοχευουν οι γυπες.
    Και η επιβιωση που αναφερθηκε πιο πανω,φερνει μαχες ιπποποταμων εως εσχατων.
    Τα σμοκιν απο τα κουρελια,απεχουν μονο μια ανασα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή