Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ;

           Είπε το περίφημο " μάλλον. "  ΠΡΟΣΕΧΤΕ ΤΗΝ ΟΡΘΟΓΡΑΦΙΑ, μην πάει ο νους σας σε τι τίποτα ορέξεις. Θα χρειαζότανε κάποια απόστροφος ή έστω δυό λέξεις. Μια Κατίνα μίνιμουμ, τι να κάνει; Ή να πάει σε κάποιο κανάλι και να ξεκατινιαστεί με τους αρχηγούς της ομάδας ή να πάει να κάνει τρομερές κωλοτούμπες σαν αποτυχημένος Κούγιας. ΞΑΝΑΡΩΤΑΩ, ( γραμμένα από την πρώτη στιγμή εδώ μέσα ) : ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΡΑΤΑΣ ΟΛΑ ΚΙ ΕΡΧΕΣΑΙ ΣΤΗΝ ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ ΧΩΡΑ, ΣΕ ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ ΑΓΟΡΑ ΚΑΙ ΣΕ ΦΑΛΙΜΕΝΤΟ ΟΜΑΔΑ;  ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΤΡΕΛΟΣ Ή ΛΑΜΟΓΙΟ;
           Και περάσανε τα χρόνια κι ήρθαν άλλοι καιροί. Τώρα εγώ θα γελάω και θα κλάψεις εσύ. ΟΥΤΕ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΔΕΝ ΘΑ ΣΕ ΣΩΣΕΙ. ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΤΩΡΑ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΛΕΓΧΟΣ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΟΣ, και διαχειριστικός αλλά και οικονομικός , ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗΣ ΠΡΩΤΟΚΑΘΕΔΡΕΙΑΣ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΚΕΡΙ ΓΙΑ ΝΑ ΒΟΥΛΩΣΕΙΣ ΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΕΙ. ΤΟ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΟ ΚΙ ΑΡΑ ΤΟ ΥΠΟΠΡΟΪΟΝ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΙ Ο ΧΑΦΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΩΘΕΙΣ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΟΝ ΕΒΓΑΛΕΣ ΟΥΚ ΟΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΣΤΗΝ ΣΕΝΤΡΑ. ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΗΝ ΓΩΝΙΑ.
            Ο άνθρωπος όμως έχει τρελαθεί. Τα χρέη είναι πάνω από 100 μύρια, κι αυτός μιλάει για 31, σίγουρος οτι με 20 όλα φτιάχνονται. Αλλά άντε νάναι κι έτσι. ΤΑ ΕΧΕΙ; ΤΑ ΕΧΕΙ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΠΟΤΕ; ΜΗΠΩΣ ΕΧΕΙ ΜΠΕΡΔΕΨΕΙ ΤΑ ΕΥΡΩ ΜΕ ΤΙΣ ΔΡΑΧΜΕΣ;  ΑΦΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ, ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ ΠΟΕΔΡΟΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ; ΤΟΣΗ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ, ΤΟΣΟ ΚΑΛΟ ΕΡΓΟ , ΤΟΣΟ ΕΥΚΟΛΗ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΜΑΓΑΖΙ ΓΩΝΙΑ, πού φεύγεις βρε Σταύρο με τα ρέκβιεμ στα συνδρομητικά; Πόσα έδωσες εκεί; Πόσο νόμιζες οτι μέχρι και τα παιχτάκια σου θα σε στήριζαν; Πόσο μαλάκας είσαι Σταύρο, που ενώ τα έχουμε πει εδώ μέσα , ΚΙ ΕΝΩ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΚΙ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΧ ΚΑΙ ΤΑ ΜΝΗΜΟΝΙΑ ΤΟΥ ΔΙΠΛΑ ΣΟΥ, ΤΑ ΕΚΑΝΕΣ ΘΑΛΑΣΣΑ;
              Και την ιστορία του Τζιμπούρ, ΛΟΓΙΣΤΑΚΟ ΤΟΥ ΠΑΠΑ, κάποιοι δεν θα την αφήσουν να πάει έτσι. Δεν μιλάω για μένα. Τώρα έχουν αναλάβει θηρία, απλά οπαδικά. Δεν μας γέλασες. ΜΑΣ ΠΕΤΑΞΕΣ ΣΤΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΑΠΙΑ ΚΡΕΑΤΑ. ΚΙ ΟΛΟΙ ΠΛΕΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΟΤΙ Η ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, που με τίποτα δεν δεχόσουν να του μιλήσεις,  ΗΤΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΛΕΦΤΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΚΑΝΕΙ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΤΕΤΟΙΑ ΑΝΤΙΠΑΛΟΤΗΤΑ. ΜΕ ΕΝΑΝ ΚΛΑΣΣΙΚΟ ΠΛΟΥΣΙΟ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΡΜΑΙΟ ΤΗΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΛΗΞΕΩΣ ΤΩΝ ΧΑΠΙΩΝ ΤΟΥ, ΝΑ ΜΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕΙΣ; 
           ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΟΥ ΠΛΕΟΝ, ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΟ ΟΤΙ ΗΣΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ. ΚΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΟΥ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ. ΕΠΙΑΣΕΣ ΚΩΤΣΟ ΤΟΝ ΠΑΠΑ. ΚΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΛΑΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΠΟΥ ΤΗΝ ΜΙΚΡΥΝΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΡΕΨΕΣ. ΠΟΛΥ ΓΡΗΓΟΡΑ ΜΠΗΚΕΣ ΣΤΑ ΚΟΛΠΑ ΣΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ. ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΕΔΕΙΧΘΗ ΤΟ ΑΠΛΟΥΣΤΑΤΟ: ΟΥΤΕ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ, ΟΥΤΕ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ, ΟΥΤΕ ΑΕΚΤΖΗΣ, ΟΥΤΕ ΛΑΜΟΓΙΟ ΔΕΝ ΗΣΟΥΝ . ΗΣΟΥΝ ΑΠΛΑ ΕΝΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙ ΕΘΝΙΚΑΚΙ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΑΙ ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΤΗΣ ΝΟΜΙΚΗΣ.
         Ούστ ανδρείκελο της ανδρικής υπστάθμης και μαζί σου πάρε κι όλα εκείνα τα σούργελα που τελειώσανε τα πάρτυ. Σωστά, αφού είχατε αρχίσει τις παρτούζες. Πούστηδες.
          

19 σχόλια:

  1. Στηβεν,ζητω την αδεια να σχολιασω τα λεγομενα της Ξαφα.Την εχω?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. GUTTEN MORGEN.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΣΩΣΤΑ ΑΛΛΑ Η ΕΝΝΟΙΑ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ.conpater ΜΕ ΣΥΓΧΩΡΕΙΣ ΠΟΥ ΕΠΕΜΒΑΙΝΩ (ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΔΕΙΑ ΠΟΥ ΖΗΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΣΤΗΒΕΝ)ΑΛΛΑ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΛΟΓΟ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΔΙΑΒΑΖΩ ΣΟΥ ΔΙΝΩ ΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΑΝΕΒΑΣΕΙΣ ΤΟΝ "ΚΟΦΤΗ" ΨΗΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΛΗΜΕΡΑ...!ΕΧΩ ΜΕΙΝΕΙ ΛΙΓΟ ΚΑΓΚΕΛΟ ΜΕ ΤΟ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΑΡΘΡΟ! ΦΟΒΑΜΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΓΙΝΩ ΛΙΓΟ ΓΡΑΦΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ..ΡΕ ΣΥ ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΑΤΕΣ ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΕΣ!ΔΕ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ...! ΑΝ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΑΝΕΦΕΡΕΣ(ΨΕΥΤΙΚΗ ΚΟΝΤΡΑ ΜΕ ΜΑΡΙΝΑΚΗ, ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΚΛΠ) ΕΙΝΑΙ ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΘΕΜΑ ΚΑΙ ΔΕ ΠΡΟΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΡΘΙΟ ΣΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ....!Η ΑΠΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΞΗΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΑ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΧΧ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ! ΠΩΣ ΔΙΑΛΟ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΗΚΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ(VAMOS BIEN) ΠΩΣ ΔΙΑΟΛΟ ΑΝΕΒΗΚΕ ΣΤΑ ΠΑΝΕΛΙΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥ?ΓΙΑ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ ΤΗΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗΣ ΜΗΠΩΣ? ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΝ ΜΙΑ, ΤΩΡΑ ΤΟ ΓΥΡΙΣΕ??? ΕΧΩ ΧΑΣΕΙ ΤΗ ΜΠΑΛΑ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημερα.
    Εγω παλι-σε αντιθεση με τον toolaek-δεν νοιωθω καποια εκπληξη για τα γραφομενα της αναρτησης(ανεξαρτητα απο το αν καποιος συμφωνει με αυτα η οχι) για τον απλουστατο λογο οτι ηταν ηδη ειπωμενα και γραμμενα εδω και καιρο απο τον ιδιο.
    Απλα ηταν γραμμενα σκορπια και εκ περιτροπης,αναλογα με την τρεχουσα θεματολογια.
    Τωρα,με την αποχωρηση του Σταυρακα,εγινε μια σταχιολογηση,μια αποτιμηση του "εργου" του.
    Και μαζευτηκαν ολα σε ενα κειμενο.

    Αποδειξεις δεν εχω ουτε εγω,αλλα μπορει καλλιστα ο βαλλομενος να κανει καποια μηνυση,η οτι αλλο προκειμενου να υπερασπιστει τον εαυτο του. Δικηγορος ειναι (;) αλλωστε,τους δρομους τους ξερει.
    Δεν νομιζω ομως οτι θα κανει κατι,παρα θα μεινει στην παρακληση του Υψηστου να παραμεινουν τα πραγματα σκεπασμενα και νεοΑΕΚτζιδικα.Δηλαδη ο ποταμος της κατρακυλας να παρασειρει τα-πιθανα-ανομηματα του η κρυφες συμφωνιες του μαζι με ολα τα αλλα,τα παρελθοντα και βρωμικα και να καταληξουν στην θαλασσα της ληθης.
    Αμην,Σταυρο μου,αν και δεν σε βλεπω πολυ καλα,ουτε εσενα ουτε και πολλους αλλους.

    Οχι γιατι πιστευω σε καποια θεια δικη την οποια μετ'επιτασεως παρακαλεις να απελθει,αλλα ουτε και γιατι υπαρχει καποια εμπιστοσυνη στην τρυπια δικαιοσυνη η στην πυγμη τυπου ζαρτιερας που επιδεικνυουν οι υπευθυνοι.
    Απλως,σε μη ελεγχομενες καταστασεις-ΑΕΚ=Ελλαδα αλλωστε λεμε- οταν τραβας το πρωτο σμαδεμενο χαρτι και εκτεθει ο χαρτοκλεφτης,αρχιζει ο χορος του ζαλλογου της αποκαλυψης μεσω της οποιας εκατερωθεν ζητουν την εκδικηση και οι τριγυρω χαρτοκλεφτες,παρασερνοντας ο ενας τον αλλον.

    Σημειολογικα-αλλα πολυ χαρακτηριστικα- να πουμε οτι η εμμονη των διαχειριστων της μετα κοντου εποχης,δηλαδη ΚΑΙ της "διοικηση" Αδαμιδη να τρεχουν χαρωποι ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ στην Nova και στο γνωστο συναφι,να δινει τις συνεντευξεις του και να "επιλεγει" μονοτονα ΚΑΙ εκεινος,αυτον τον διαυλο επικοινωνιας,σημαινει οτι ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΠΟ ΠΛΕΥΡΑΣ ΤΟΣΟ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΚΑΙ ΙΣΟΡΟΠΙΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ "ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΩΝ" απο την εναρξη της "παρεας του 2004" εως και σημερα.

    Δηλαδη,ειτε λεγεσαι Παπακωνσταντινου,ειτε Τουρκογλου,ειτε οπως αλλιως,στα γνωστα καναλια θα βγεις να πεις τα ψεματα σου.
    Εξαργυρωνονται εκατερωθεν αλισιβερισια και οικονομικες παρτουζες.
    Εγω σου κρατω τα αρχιδια,εσυ μου πιανεις τον κωλο και παμε για μια Ελλαδα σε "νεα εποχη" οπως ειπε τα ξημερωματα ο Γεφυραιος ΓΑΠ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Και ενα μικρο σχολιο οσο αφορα στις "μεταμεσονυχτιες" αγωνιωδεις ωρες και στο καραγκιοζιλικι του "σε σωνω" "δεν σε σωνω".
    ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΛΥΤΩΣ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ.Αγοραστικε χρονος. Τα ξερουμε αυτα αφου και στην ΑΕΚ το ιδιο κανουν.

    Πριν ακομα μαθουν τις λεπτομεριες,ολοι εχουν μια συμπαγη αποψη.
    Οταν το καθε κουρεμα ισοδυναμει με επισημη πτωχευση,εδω πανιγυριζουν οι συστημικοι οτι "θα παρουν τα λεφτα" (αυτο και τους νοιαζει)
    Το μονο σιγουρο ειναι η μονιμη παρουσια νταβαδων,καμια 400ρια, οπου θα κατασκηνωσουν επι 365 μερες τον χρονο. Οτι γινοταν δηλαδη και στο παρελθον σε καθε καθως πρεπει πτωχευση που ειχαμε. Και επι Οθωνα και επι Τρικουπη,και επι Γερμανικης κατοχης.
    Για "ωδυνες" μιλησε ο Μερκελ στο κοινοβουλιο των Βησιγοτθων.Οχι αυτες που περασαν. Αλλα αυτες που ερχονται. Την ακουσε κανεις εδω; Μπα. Τα κοκκαλακια περιμενουν εναγωνιως να φανε οι εγχωριοι τσοπαναραιοι.

    Μερικους μηνες αγορασαν με την υπεροχη συμφωνια του τιποτα.
    Εθελοντισμος και οικονομια ισον ψαρια μαζι με μακαρονια.
    Αν ψαχνει κανεις για εθελοντες,ας παει σε καμια προσκοπικη ενωση,η στον Ερυθρο Σταυρο.
    Σε 10 μερες απο σημερα,ολοι θα μιλουν για τραγωδια.
    Δηλαδη για το τραγουδι των τραγων.

    Ποια συμορια μπορει να κανει συμβουλια ολονυχτια μεχρι τα ξημερωματα; Ακομα και μια σπειρα που καταστρωνει σχεδιο για μια ληστεια,καποια στιγμη πεφτει για υπνο. "Και αυριο μερα ειναι".

    Τι θελουν να δειξουν αυτοι οι υπερληστες μπραβοι γυφτων τοκογλυφων με τις "αγωνιωδεις ολονυχτιες διαβουλευσεις"; Την κοπιωδη τους προσπαθεια,την αγωνια τους και την ακαταβλητη μαχη που δινουν να διασωσει ο ενας τον αλλον.
    Μιλαμε για θεατρο του παραλογου.

    Ολα εναι ηδη αποφασισμενα σε κλειστα κογκλαβια και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΝΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΛΟΓΟΣ ΝΑ ΓΙΝΟΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟΙ ΘΕΑΤΡΙΝΙΣΜΟΙ ΠΑΡΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΛΑΙΚΗ ΚΑΤΑΝΑΛΩΣΗ.
    Η οποία λαικη καταναλωση, ειναι και αυτη που ενδιαφερει τους αλητες. Διχως εφησυχασμενο κοσμο,δεν μπορεις να κλεψεις.
    Θεατρο. Λετε να περιμενουν αυτοι που εχουν και το μαχαιρι και το πεπονι,απο πολυωρα συμβουλια και στημενες εμπλοκες και μαραθωνιες διαβουλευσεις,να αποφασισουν αυτο που εχουν ηδη αποφασισει εν λευκω και μονομερος σε μιση ωρα απο τα τηλεφωνα;
    Ποιος τα πιστευει αυτα; Μονο η αναγκη για το απαραιτητο θεατρο,ειναι ο λογος.

    Οτι δηλαδη, οι πραγματικοι "μονομαχοι" ειναι ο Μερκελ (δεν ειναι λαθος το αρθρο) ο Σαρκοζης,ο ΓΑΠ και ο καθενας πρεπει να καταδειξει τον τιττανιο αγωνα που εδωσε,μονο με ενα σαντουιτς και εναν καφε απο το πρωι,ωστε γυριζοντας στα εθνικα κοινοβουλια τους (τα οποια κανενα πραγματικο ρολο πλεον δεν εχουν παρα μονο κατεχονται απο επιμονους παλαμακιστες) και δια μεσω αυτων να περασουν στους αγορασμενους διαυλους των ΜΜΕ οτι "δωσαμε την μαχη" "δωσαμε εναν μεγαλο αγωνα" "αλλα τα καταφεραμε" και "γυριζουμε πισω με καλυτερες προοπτικες απο οτι οταν ηρθαμε".

    Τωρα πως γινεται να φευγουν απο καπου ολοι κερδισμενοι και στη συνεχεια να πρεπει να ξανασυναντηθουν γιατι καποιος "εριξε" καποιον αλλον,αυτο μαλλον κανενας ραβινος θα το ξερει μονο.
    Η ο Τουρκογλου που ειχε "Ευαγγελιο"-οπως ελεγε- την 21η Ιουλιου.
    Και αιφνης 3 μηνες μονο μετα,πρεπει να πεταξει το ευαγγελιο και να παρει παραμασχαλα την Τοραχ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος27 Οκτωβρίου, 2011 12:32

    Γκρεμίστε τα τείχη, τραγουδήστε παιάνες, συνθέστε ελεγείες, παραδώστε κλάδον ελαίας, ντύστε τα παιδία σας σε χιτώνες και βγάλτε τα στο δρόμο με τα σημαιάκια, τις κόρες σας να τον ραίνουν με ροδοπέταλα.
    Όλα στο όνομα του Παμμέγιστου Σωτήρος, του Πεφωτισμένου Δεσπότη, του Χαλκέντερου Ηγέτου, του Πολυμήχανου Υπερασπιστή Γοδεφρείδου Τσαντ Μινέικο Παμπερούχου.
    Εκ δεξιών του, με δάκρυα ευγνωμοσύνης στα μάτια, καλωσορίστε τον άλλο Μέγα Ευεργέτη, Ακλόνητο Τιμονιέρη, Δίκαιο Διαμοιραστή Τουρκογλου.
    ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΣΩΘΗΚΑΜΕ ΣΩΘΗΚΑΜΕ!!!
    ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ μΠΑτΣΟΚ, ΤΩΡΑ ΜΠΟΡΟΎΜΕ ΝΑ ΚΟΙΜΗΘΟΥΜΕ ΞΑΝΑΜΑΤΑΜΑΝΑ ΗΣΥΧΟΙ ΣΤΟ ΝΕΟΕΛΛΗΝΙΚΟ ΒΑΘΥ ΥΠΝΟ ΤΗΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΚΣΥΧΧΧΧΧΡΟΝΙΣΜΟΥ.
    Ο ΛΑΟΣ ΣΤΗΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
    Όπως και χθες.
    Και αύριο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα,
    Τα χρεη ειναι πανω απο 100 αν συν-υπολογισεις τι χρειαζεται για να μπορει η εταιρεια να επανελθει οιονομικα σε θετικο προσημο δηλαδη να παραγει κερδος και να μην χρειαζεται οικονομικες ενεσεις καθε τοσο.

    Ο ελεγχος εβγαλε 60εκκ και ΔΕΝ περιμβανει ΠΟΛΛΑ χρεη προς τριτους (ΟΑΚΑ-πρωην παικτες-προπονητες κλπ) καθως και ελεγχο απο την εφορια που εχει να γινει απο το 2003!

    Επισης αφορα ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΕΛΛΙΠΕΣΤΑΤΟ ΕΛΕΓΧΟ μεχρι και τον Θανοπουλο.
    Το μεγαλο φαγοποτι του αγαμιδι ΔΕΝ το εχει μεσα.

    Μιλαμε για ΑΠΙΣΤΕΥΤΕΣ ΜΙΖΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ, που Χρηστο, δεν χρειαζωνται αποδειξεις στο κοινο νου.

    Ομαδα-εταιρεια που δεν εχει να πληρωσει μισθους 800 ευρω στο προσωπικο της (λογιστηρια-υπαλληλους μεχρι και καθαρηστριες..) ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ 27 μεταγραφες!!! ΕΙΚΟΣΙ ΕΠΤΑ τονιζω σε ενα χρονο...

    Η μαλλον τις κανει οταν ΑΠΟ ΚΑΘΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΦΕΣΩΝΕΙ ενα 20-30ΑΡΙΚΟ την ΠΑΕ ανα συμβολαιο, δηλαδη ΠΑΙΡΝΕΙ ΜΙΖΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΕΝΑ ΕΚΚ ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΝΑ ΧΡΟΝΟ.

    Ομαδα που δεν πληρωνει ΟΥΤΕ ΤΟ ΡΕΥΜΑ στα γραφεια, (το φεσι πηγαινε στο Νοτια) ΔΕΝ δινει 650 χιλιαρικα για ασφαλεια!!!! του ΔΣ και κοντα 2χιλιαρικα στον εκφωνητη του γηπεδου να φωναζει Παναγιωτης Λαγοςςςς σε 3000 νοματαιους..

    Η μαλλον ΔΕΝ ΔΗΛΩΝΕΙ οτι δινει τοσα.. το τι ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΙΝΕΙ ειναι το ολο κολπο.

    Τωρα ΑΝ θελει καποιος αποδειξεις ΤΙ ΠΙΟ ΑΠΛΟ απο το να δει το ΤΙ ΔΗΛΩΝΕΙ Η ΠΑΕ και ΤΙ ο καθε συναλλασσομενος στην εφορια ΕΠΙΣΗΜΑ (συμβολαια-παροχες υπηρεσιων κλπ).

    Και ΦΥΣΙΚΑ ο γκαμηλιερης ΧΑΡΙΣΤΗΚΕ στο γαυρο και ΦΥΣΙΚΑ ΠΗΡΕ ΜΙΖΑ ο αγαμιδης και γιατι οχι και το τσιρακι του ο Μανωλακης.

    Εκτος αν ξερει καποιος ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ να ΧΑΡΙΖΕΙ ΤΣΑΜΠΑ περιουσιακα στοιχεια ΑΡΟΝ ΑΡΟΝ και οσο οσο.
    Ενας παικτης που ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ αλλους 6 μηνες ΕΚΔΙΩΧΤΗΚΕ ΝΥΧΤΑ στον αντιπαλο που (και καλα) δεν μιλατε κιολας.
    Επειδη λεει εβρισε στη προπονηση. Τον ΙΔΙΟ ΠΑΙΚΤΗ τον ειχες κρατησει ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΚΟΥΤΟΥΛΙΔΙΑ σε συμπαικτες του, ΑΛΛΑ ΤΟΤΕ Ο ΣΩΚΡΑΤΗΣ ΔΕΝ ΕΔΙΝΕ ΝΕΡΟ ΣΤΗ ΜΑΝΑ ΤΟΥ, ΟΧΙ ΜΙΖΕΣ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΠΟΥ ΣΟΥ ΕΣΚΑΣΕ Ο ΒΑΓΓΕΛΑΣ..

    Το χρεος της ομαδας χονδρικα ειναι στα 80 με 85εκκ ευρω και θες ΧΤΕΣ 15-20εκκ ευρω για να παρεις προπονητη-τεχνικο team, και για αρχη ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 6-8 παικτες των 500 χιλιαδων επιπεδου Βαργκας δηλαδη, ΜΠΑΣ και διεκδικησεις ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΟΦΕΛΗ.

    Δηλαδη αν οχι πρωταθλημα, να εισαι δευτερος ΜΠΑΣ και παιξεις ch.l η στη χειροτερη να συμμετεχεις europa (σιγουρα 5εκκ) και να ΜΑΖΕΥΕΙΣ ΒΑΘΜΟΥΣ ΔΗΛΑΔΗ ΛΕΦΤΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΑΓΑΜΙΔΙ με ομαδουλες τυπου
    Στουρμ: 140 χιλιαρικα η νικη!!!

    Δηλαδη κανεις 3 νικεςμε μια ισοπαλια και παιρνεις μισο εκκ ευρω!!

    Σου δινει δηλαδη η ΟΥΕΦΑ μονο για τα αυτονοητα μια ΚΑΛΗ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ το χρονο

    Αυτα βεβαια προυποθετουν το μυαλο σου να παιρνει 5 στροφες ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ ΚΑΙ ΣΤΗ ΜΙΖΑ μονο...


    ΥΓ Η οποια απουσια (αν και διαβαζα κανονικα τα post, εχει να κανει με την επιδρομη ΗΛΙΘΙΩΝ ΑΝΩΝΥΜΩΝ, το να καθομαι να εχω διαλογο??? με καθυστερημενα που βριζουν δεν ειναι για μενα τουλαχιστον. Επειδη λοιπον το blog πηγε να γινει 365 και μπουρδελο της οργανωσης, εγω ΔΕΝ θα συμμετεχω οταν παει προς τα εκει.
    Ο steven ΟΡΘΑ ΒΕΒΑΙΑ αφηνει ολες τις αποψεις μιας και ειναι ιδιοκτητης.

    ΥΓ2 Ο Ιμαμης ειπε οτι πηγαινε για 10,000 μελη αλλα δεν το πιστευε αλλα τοσους ηθελε για να βγουν τα κουκια. ΔΟΥΛΕΜΑ δηλαδη κανονικο ΖΩΑ..
    Επισης μας ειπε οτι καταφερε να μαζεψει 1500 (σιγα το κατορθωμα εδω ο Ανατολακης βγηκε βουλευτης!!) και οτι ετσι λεει δεν παει πουθενα.
    Μα αυτο λεμε φιλατατε και εμεις. Να μην πατε πουθενα. Η ΜΑΛΛΟΝ ΝΑ ΠΑΤΕ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ και να μην μας πρηζετε.
    Αρκετα με ΤΣΑΜΠΑ ΑΕΚαρχες και τιμητες του εκαστοτε ινδαλματος.
    Θες να το παιζεις αRχηγος-προεδρος και μαγκας με αποψη? Βαλε λεφτα και καντο.
    Με λεφτα των αλλων ΟΛΟΙ μαγκες ειμαστε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ TOOLAEK: ΑΔΕΡΦΕ, ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΧΩ ΠΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΑ ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΑ ΦΡΟΝΗΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΧ. ΙΣΑ ΙΣΑ, ΠΟΥ ΚΑΙ ΕΧΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΕΜΜΙΣΘΟΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ " οτι τον προτιμώ στην διοίκηση από τους σημερινούς."
    Φυσικά όχι χύμα και τσουβαλάτα όπως στο μπάσκετ ( άστο προς το παρόν ).
    Τι με ρωτάς γιατί καθίσανε μαζί; ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΜΟΛΙΣ 2 ΗΜΕΡΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΩΝ ΣΥΝΟΜΙΛΙΩΝ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ, που ζήταγε συμβουλές για το πώς να απαλλαγεί από τον ΔΧ. Κι ο ΔΧ έκανε πλάκα ( ΥΠΆΡΧΕΙ ΣΧΕΤΙΚΗ ΞΕΚΑΘΑΡΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ).
    ΚΑΙ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΕΣ ΑΠΟΧΡΩΣΕΣ ΕΝΔΕΙΞΕΙΣ. ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΤΗΝ ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΠΛΟΥ ΒΛΑΚΑ; ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΟΦΙΛ ΤΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ; ΚΑΤΙ ΣΑΝ ΤΟΥ ΝΤΕΜΗ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΜΟΝΟ ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ 85 ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΜΑΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Noumera
    Ας δουμε ταυς αριθμους που βλεπουμε απο τα noumera
    "Επιτευξη": απομειωσαν-υποτιθεται 100 δις και δανειστηκαν 130
    Δηλαδη προσεθεσαν 30 δις στο υπαρχον χρεος
    "Προσδοκια":να φτασει το χρεος στο 120% του ΑΕΠ. Δηλαδη να παει εκει που ηταν οταν πρωτοξεκινησε τον αγωνα του ο μισοχαζος ΓΑΠ πριν 2 μιλις χρονια,το 2009 οπου και τοτε ηταν 120%
    "Στοχος": Με την αναποφευκτη μειωση του ΑΕΠ-μετα απο την χρονια λιτοτητα και το στεγνωμα- και την παραλληλη αυξηση του χρεους,αναποφευκτα (παλι) το ΑΕΠ θα ειναι κοντα στο 180% και το χρεος καπου στα 500 δις.
    Τι θα εχει μεσολαβισει: Το ξεπουλημα της δημοσιας περιουσιας αλλα και της ΙΔΙΩΤΙΚΗΣ (αφου στο ΧΑΑ ειναι ολες μαζι και κατρακυλανε παρεα)συν την μονομερη εκμεταλευση καθε μα καθε ειδους πορου υπογειου επιγειου και θαλασσιου, οπου ολα θα βγαινουν εξω και εδω θα μοιραζεται σε-πιθαον και καποιους νεους-νταβατζιδες το μερισμα τους προκειμενου να επιβλεπουν την συλλογη του "σιταριου" στους κατακτητες.

    Η πτωχευση ειναι εδω. Παρον.
    Διαβαστε-ευκολο ειναι- τις προσφατες και κατα καιρους δηλωσεις περι μελλοντικου κουρεματος-αναδιαρθρωσης ΟΛΩΝ ΜΑ ΟΛΩΝ των εμπλεκομενων αλητων. ΓΑΠ,του ιδιου του κομματος, του Παπακωνσταντινου, του Ρεν, του Τρισε, του ΙΟΒΕ, του Προβοπουλου (φτου!) του Ταμβακακη κλπ. ΟΛΟΙ αναθεματιζαν καθε τετοια προοπτικη η οποια θα ηταν καταστροφικη,οπως ελεγαν.
    Βεβαια αυτα ειναι για τον πουτσο. ΚΑνεις δεν τους εμπιδιζει να λενε και να ξελενε αφου ο κοσμακης εχει μνημη χειροτερη και απο κατεστραμενο λαπ-τοπ.
    Καθε 10 λεπτα μπορεις ανετα να λες τα αντιθετα απο οσα ελεγες πριν,αρκει να μιλας με αλλους ολοι μαζι ταυτοχρονα,περιπλοκα και δυσνοητα απο τα καναλια της κατοχης, διχως τον κινδυνο να σε πουν "ψευτη".
    "Ψευτης" εισαι μονο αν δεν δωσεις την αυξησουλα στο σωστο χρονο που την υποσχθηκες.
    Δεν θελουμε αναβολες.

    Η σιωπηρη πτωχευση,ειναι μια προσπαθεια να μην "ανησυχησουν" μεν οι "αγορες" (υαινες)και την πεσουν και στον κοντο Γαλλο και στον πουτανιαρη Συλβιο αλλα και να πωληθουν εδω τα χρυσαφικα του μακαριτη,διχως να αξιωσουν κατι απο αυτα οι παργματικοι κληρονομοι,δηλαδη οι εδω "πακιστανοι" κατοικοι, οι οποιοι θα πρεπει να νοιωθουν ευεργετημενοι που ακομα ειναι πανω απ'το χωμα.

    Το καλυτερο θα ηταν, τα τμηματα του στρατου που θα παρελασουν αυριο,μαζι με την κεφαλη να στρεψουν και την πορεια τους κατα τα βασιλικα ανακτορα του χοιροστασιου της βουλης και να μπουν μεσα.
    Αλλα που...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ Γιωργο, τα γκρεμισαμε τα τειχη στις 21 Ιουλιου.
    Παλι τροπαιουχοι ειχαν γυρισει ο Μπολεκ με το Λολεκ...
    Ανεβηκε και 30% η ΕΤΕ μια μερα απο 1,8 στα 2,3 και επεσε μετα 40% στα 1,6 τις επομενες 10..
    Ε σημερα ανεβαινει 12,78 και ειναι στα 2,03.
    Για να πεσει σε κανα δεκαημερο στα 1,3-1,5.

    Μονο λεει 3 ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ τραπεζες ΔΕΝ θα ειναι κρατικες σε κανα χρονο.
    Δηλαδη ΔΕΝ θα ειναι Γερμανικες.
    Ε αμα βγαλεις και τους Καταρ, τι μενει? Σωστα: TIΠΟΤΑ.

    Αν δε δεις και πως πανε τα ταμεια και οι συνολικες πληρωμες τοτε οχι παιανες και υμνους μεχρι και το τραπεζι τους κανεις.

    Απλο παραδειγμα: Ως γνωστον το δημοσιο πληρωνει με ΟΜΟΛΟΓΑ, δηλαδη με πατσαβουρια που το ιδιο το δημοσιο λεει οτι στη καλυτερη εχουν το μισο της αξιας τους!!!!, το κοσμο.

    Πρωην Πιλοτος Ο.Α (αδελφικος φιλος) πηρε λοιπον μετα απο 2 χρονια ενα περιφημο ομολογο, ως αποζημιωση απολυσης, ΜΕ ΛΗΞΗ ΙΟΥΝΙΟ 2012.
    Η Τραπεζα της Ελλαδας του το παιρνει πισω (αυτο την περασμενη εβδομαδα) στο 0,7!!!

    Το δε Λονδινο, γνωριζω ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, οτι αγοραζει στα 0,36 cent/euro ΧΤΕΣ, δηλαδη 28% ΚΑΤΩ απο το επισημο κουρεμα.Και γινεται ΧΑΜΟΣ..
    Γιατι??? Μα γιατι θα παρει 1 ευρω στα 0,36 και θα το δωσει στα 0,50 ΜΕΤΑ ΤΟ HAIRCUT, ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΕΛΛΗΝΙΚΕΣ ΤΡΑΠΕΖΕΣ, βγαζωντας 28% σε 1 εβδομαδα..

    Και εμεις ασχολουμαστε με αγαμιδια και μιζες ΗΛΙΘΙΩΝ ΠΟΥ ΑΥΤΕΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΑΚΤ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Οσο για το αγωνιστικο κομματι:
    Προπονητης πατερ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ το ειπα ΠΡΙΝ ΚΑΝ προσληφθει..
    Ανθρωπος που εχει συμφωνησει με μια ομαδα και την ΠΟΥΛΑΕΙ για να περιμενει μια αλλη ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.
    ΧΕΣΤΗΚΑΜΕ αν ειναι ΑΕΚαρας και γιατι το εκανε.
    ΗΘΙΚΑ το να κρεμας αυτον που εχεις δωσει το λογο σου, δεν υπαρχει, εκτος αν το λεει αυτο στας γραφας..

    Προπονητικα ΔΕΝ θα τον κρινω για τον απλο λογο οτι ο ανθρωπος δεν ειναι προπονητης. Ποτε δεν ηταν και ΟΠΟΥ πηγε το εργο ηταν μηδεν. Και μην ακουω για την ομαδα της τεσσαρας με Ριμπο μπλανκο ζηκο κλπ.
    Γιατι αν ειναι ετσι με τα 1000 ζορια πηρε ενα χηναρι ΑΠΟ ΤΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΓΥΑΡΟ ΠΟΥ ΠΕΡΑΣΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ εδω και χρονια, και μετα η τριαρα πεφτει συννεφο...

    Το κακο ειναι οτι και αυτος την εχει δει σωτηρας. Γεμισαμε ΛΑΜΟΓΙΑ και ανθρωπους που το μονο που οδηγει ΤΗΝ ΑΣΧΕΤΟΣΥΝΗ ΤΟΥΣ ειναι η μεγαλομανια τους και η καρεκλα.

    Αμα εισουν σωστος πατερ ΠΡΩΤΟΣ ΘΑ ΑΡΝΙΩΣΟΥΝ να αναλαβεις και μαλιστα κατω απο αυτες τις καταστασεις.

    Αλλα που? Σε αφηνει και σενα η μεγαλομανια?

    Αγωνιστικα ετοιμαστητε για ντεμπυ για την 5-8 θεση και μπολικες τριαρες.
    Γκολ δεν μπαινει με τιποτα, τωρα που χασαμε και τη παικτουρα το Γκουντι που ειχε ξετιναξει τα διχτυα στο play station.
    Απο αμυνα ειμαστε super μεχρι και η ομαδα των χαβαλεδων που παιζω-παιζουμε 11Χ11 ΧΑΛΑΡΑ κολλαει 2-3 γκολακια..

    Για τα υπολοιπα ας ειναι καλα το αγαμιδι που τα ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΑ και ολο το παρεακι που τον ανεχεται.

    ΥΓ ΠΑΠΑΤΖΗ ΑΚΟΜΗ ΜΕΤΟΧΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΑΣΕ ΤΑ ΨΟΦΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΠΟΥ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΝΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗ ΣΤΗ ΠΕΦΤΕΙ.
    Μεταβιβαση μετοχων μπορει να γινει σε ΦΥΣΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΟ, οχι εταιρεια και πες στο σκυλακι σου τον Κασνακιδη ΤΙΣ ΜΠΟΥΡΔΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΑΑ να τις κοψει.
    Εκτος αν θελει να τις παρει αυτος, μαζι με τα φεσια.

    Θα ακουσει πολλα η κουτρα σου ΓΙΑΤΙ ΟΙ ΑΝΤΡΕΣ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ ΠΡΩΤΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΙΤΕΡΟΥΣ ΤΟΥΣ και μετα αρχιζουν τις γυριστες...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.exipno.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=1034:2011-01-17-15-16-43&catid=42:success-stories&Itemid=29....ΑΥΤΟΝ ΘΕΛΩ!!!!!!!!!ΖΗΤΑΩ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ!!????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΥΡΙΑΚΟ ΑΝ ΠΡΟΣΕΞΕΣ,ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΤΙΤΛΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΗΣ ΜΥΣΤΑΚΙΔΗΣ ΜΕ 3,7 ΔΙΣ.ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΠΡΟΤΙΜΗΣΟΥΜΕ ΑΥΤΟΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΔΕΝ ΤΟ ΣΚΕΦΤΗΚΑ ΑΥΤΟ...ΛΕΣ????ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ ΑΥΤΟΣ????ΑΥΤΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΠΛΟΥΣΙΟΤΕΡΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ...ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΔΙΑΛΕΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΕΛΛΗΝΑ??????ΤΙ ΛΕΣ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΘΕΤΕΙΣ ΣΑΝ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΗ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΟΣ;ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΝΤΙΠΑΡΑΤEΘΕΙ ΣΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ;ΑΠΟ ΦΕΤΟΣ ΘΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΠΡΙΓΚΗΠΕΣ ΟΜΩΣ.ΤΙ ΛΥΣΗ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΜΗΠΩΣ ΑΜΑ ΒΡΙΣΚΑΜΕ ΕΝΑ ΧΟΝΤΡΟ ΡΩΣΟ???ΜΕ ΡΙΖΕΣ ΑΠΟ ΚΙΝΑ??????Η ΕΙΝΑΙ TO MUCH????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΚΥΡΙΑΚΟ ΚΑΙ DNAEK: ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΣ ΡΩΣΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΣΤΗΒΕΝ:ΟΣΟ ΚΑΙ ΚΙΝΕΖΟΣ ΧΡΙΣΤΙΑΝΟΣ.(ΕΞΑΙΡΕΙΤΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Το "Σημητι" ντεν ειναι καν αντρωπο.
    Ειναι ερπετο.
    Βοθροραπτορ. (vothroraptor katagogous)

    ΑπάντησηΔιαγραφή