Τετάρτη 19 Οκτωβρίου 2011

Η ΚΑΘΑΡΣΗ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ

            " Το γεγονός οτι ο Λεβαδειακός έβαλε γκολ και είχε δοκάρι δεν σημαίνει οτι οι παίκτες του δεν επεδίωκαν το αποτέλεσμα, διότι στο ημίχρονο είχαν κόντρα τον αέρα. Έπαιζε από την αρχή επιθετικά, για να πετύχει γκολ, μάλιστα ο τερματοφύλακας και οι αμυντικοί της αντιπάλου ομάδας έκαναν σωτήριες αποκρούσεις. Οι προσπάθειες των παικτών του Λεβαδειακού, οι οποίες ήταν επίπονες για την επίτευξη του σκορ από την αρχή του αγώνα, στο δεύτερο ημίχρονο τελεσφόρησαν , δεδομένου οτι - σε αντίθεση με το πρώτο  - στο δεύτερο ημίχρονο δεν είχαν κόντρα τον άνεμο . "
          Ούτε ο Σακελάριος δεν θα έγραφε τέτοια κωμωδία. Μιλάμε για το σκεπτικό της αθώωσης του Λεβαδειακού και του Κομπότη, από την πειθαρχική επιτροπή της β και γ κατηγορίας ποδοσφαίρου. Μιλάμε για παρωδία δικαιοσύνης, που πέταξε στα σκουπίδια τα 8 cd της ΕΥΠ με τις συνομιλίες των δύο υπεύθυνων παραγόντων, την έκθεση της ΟΥΕΦΑ με τον χαρακτηρισμό " σοβαρά ύποπτος αγώνας " αλλά και το πόρισμα της εισαγγελέας Παπανδρέου που ξεκάθαρα ονόμαζε τον αγώνα
καραστημένο. Τρέχει κάτι; Ναι, η αθωωτική απόφαση για τον Κεντέρη που το παλληκάρι μετά την αδικία που υπέστη μυστήρια εξαφανίσθηκε από τον στίβο. Μας τιμώρησε με ακινησία.
         Η υπεύθυνη επιτροπή λοιπόν, ΠΟΥ ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ ΑΠΟ ΕΜΑΣ, τους έγραψε όλους κανονικά κι έβαλε να δει το βίντεο του αγώνα. Κι απεφάνθη με την εξέχουσα εμπειρία της οτι τα πάντα τα έστησε ο αέρας. Ήταν αυτό που λέμε, ανεμογκάστρι. Και για να καταλάβετε το πόσο στημένο ήταν το παιχνίδι, ούτε καν στο ασιατικό στοίχημα δεν είχε συμπεριληφθεί το παιχνίδι. Κι οπότε, αφού ο Κομπότης έχει κάθε δικαίωμα να συνομιλεί με τον αέρα, γιατί να καταδικαστεί; Και μάλιστα να λάβουμε σοβαρά στα υπ' όψιν μας οτι ο Τσακογιάννης που είχε στήσει σχεδόν όλα τα ματς της Ηλιούπολης, ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΤΟ ΑΚΟΥΜΠΗΣΕ. Είπε να κάνει ένα διάλειμμα ρε αδερφέ. Κι αυτό έλεγε στα κινητά με τον Κομπότη.
         Έτσι είναι αδέρφια. Η κάθαρση προχωράει με εντατικούς ρυθμούς. Τιμωρεί η πρωτοβάθμια επιτροπή και ξετιμωρεί η δευτεροβάθμια. Και μετά τρέχει ο εισαγγελέας να ασκήσει έφεση εναντίον της δεύτερης απόφασης. Ρε μανία κι αυτουνού να μην δέχεται τις αθωωτικές αποφάσεις. Ρε με το ζόρι να υπάρχουν ένοχοι; Τι είναι αυτό το πράμα; ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ Ο ΕΠΙ ΚΕΦΑΛΗΣ ΤΗΣ; Επίσης για την ιστορία να αναφέρω οτι στην απόφαση μειοψήφισε ο πρόεδρος της επιτροπής κύριος Κατσής. Κι αυτός μανία να καταδικάσει.
        Κι είναι ξεκάθαρο οτι η προσπάθεια της δίωξης εναντίον του Κομπότη, είναι μόνον πολιτική. Σαν του Ψωμιάδη και του Μπέου. Έτσι δεν είπαν; Έχουμε κανέναν λόγο να μην τους πιστέψουμε; Και γιατί να μένουμε μόνο σε αυτά; Τα ίδια πιστεύω και για τον συμπαθέστατο Τσακογιάννη που λογικά είχε ζωστεί τα άρματα αφού τον κυνηγάνε κι αυτόν οι πολιτικοί του αντίπαλοι.
          Όπως τώρα κυνηγάει και η ΕΠΟ ( ναι υπάρχει και τέτοιο ) την πειθαρχική αυτή επιτροπή για την απόφαση της με σκοπό ΝΑ ΤΗΝ ΕΝΤΑΞΕΙ ΣΤΟΥΣ ΚΟΛΠΟΥΣ ΤΗΣ, λες κι ανήκει αλλού ή της ξέφυγε. ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΕΠΟ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΑΥΤΟ; ΑΣΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΥΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠΙΤΣΑΞΗ ( ο Νικητιάδης δεν ασχολείται με αυτά. Κάνει face lifting για να προωθήσει τον τουρισμό ). ΕΙΝΑΙ ΩΡΑΙΟ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΝΑ ΧΑΝΕΙ ΤΗΝ ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΣΙΡΙΖΕΙ ΜΕ ΥΣΤΕΡΙΑ : " Πώς σας ξέφυγε ο Ψωμιάδης; " Στο φινάλε, άμα δεν έχει κι αυτός εμπιστοσύνη στα όργανα του, ας δικάζει κι ας συλλμβάνει ο ίδιος τους πάντες. Το νομικό υπόβαθρο εξ άλλου το έχει.
            Κι έχουμε ακόμα δρόμο μπροστά μας. Αφού τιμωρήθηκε ο Κούγιας, στις επόμενες δίκες δεν υπάρχει βασικός μάρτυρας κατηγορίας πια. Άρα; Άρα όλοι αθώοι που σημαίνει οτι δεν έγινε τίποτα ποτέ. Γιατί εσείς πιστεύατε οτι στήθηκε κάτι; Ε αμάν με τις καχυποψίες σας. Κι αφού δεν υπάρχει τίποτα, γιατί να υπάρχει δικαιοσύνη; Αλλά κι αν υπήρχε, είδαν κι απόειδαν όλοι κι αποφάσισαν να κάνουν τις ομάδες 18. ΡΕ ΠΗΞΑΜΕ ΣΤΟΥΣ ΤΙΜΙΟΥΣ.
            Υγ1. Για να παιχτεί πρωτάθλημα με 18, μελετώνται οι αγώνες του κυπέλλου να είναι μονοί. Να παίζουν και Χριστούγεννα και Πάσχα. Επίσης η πιθανότητα να υπάρξουν και πρωϊνοί αγώνες ( δεν κάνω πλάκα ).
            Υγ2. Κανένα πρόβλημα δεν έχει ο Μαχλάς. ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΣΥΜΦΩΝΗΣΕ ΝΑ ΠΕΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΝΔΥΛΙΑ ΓΙΑ ΤΙΣ 18. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ; ΒΕΒΑΙΩΣ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΕΠΙΦΑΝΕΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΔΩΣΕΙ ΤΑ ΛΕΦΤΑ; ΜΑ, Η ΕΠΟ. ΕΜΕΙΣ ΔΗΛΑΔΗ. ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΛΕΒΕΝΤΟΓΕΝΝΑ ΚΡΗΤΙΚΙΑ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΕΡΜΑΝΙΚΗ ΑΕΡΟΠΟΡΙΑ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΕΙΣ ΜΕ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΕΣ. Έτσι δεν μάθαμε;  ΡΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΒΛΕΨΑΝ ΟΙ ΓΕΡΜΑΝΟΙ, ΤΙΣ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΕΣ ΞΕΧΑΣΑΝ. ΚΑΙ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΕΦΤΑΝΕ ΜΕ ΤΑ ΑΛΕΞΙΠΤΩΤΑ, ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΒΛΕΠΑΝΕ ΤΟΥΣ ΤΣΟΥΓΚΡΑΝΟΦΟΡΟΥΣ, ΔΕΝ ΞΕΡΑΝΕ ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑ ΠΟΛΥΒΟΛΑ ΤΟΥΣ.
          Η μάχη της Κρήτης. Σούδα αμερικάνικη κι Άγιος Νικόλαος με την εβραϊκή εταιρεία του φυσικού αερίου. Και τα δικά μου τα αρχίδια είναι μπαγιονέτ.
            Υγ3. Κυκλοφορεί πλέον : Γιατί χτύπησε ο Εϊντούρ;
                                                     ΑΥΤΑ ΠΑΘΑΙΝΟΥΝ ΟΣΟΙ ΤΡΑΚΑΡΟΥΝ ΜΕ ΑΓΑΛΜΑΤΑ.

36 σχόλια:

  1. Ναι ο μαρμαρωμενος βασιλιας τρακαρε με το αγαλμα.
    Ομαδα Α ομαδα Β 14 ομαδες 18 ομαδες και παει λεγωντας.
    οσο θα υπαρχει ΟΠΑΠ να χρηματοδοτει, και ΟΥΕΦΑ να μας αφηνει να απιζουμε ευρωπη και να μας δινει αντιστοιχα φραγκα ΑΥΤΑ θα γινωνται.
    Αυτο σε χαλασε?
    Εδω η ΑΕΚ εκδιδει ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΟΛΩΝ Π-Λ-Α-Σ-Τ-Α πιστοποιητικα εξοφλησης των παικτων για να παιρνει αδεις συμμετοχης.
    Εδω ο αλλος ειναι γραμμενος σε κασετες οτι στηνει ματς ΚΑΝΟΝΙΚΑ. Που θα στειλει μπραβους ποτε και πως.
    Εδω εχουν βγει αλλες κασετες με θρυλους και αγαλαια και συνεντευξεις με Ποντικηδες που λεγανε οτι ΕΠΡΕΠΕ να νικησει ο θρυλλος.

    Εδω ΕΠΙΣΗΜΑ δεν πληρωνεις τις επιταγες σου στο νιονιο ΚΑΙ ΒΓΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΚΑΜΑΡΩΝΕΙΣ ΚΙΟΛΑΣ και σε αφηνουν να παιζεις ακομη.

    Και εσενα σε πειραξε ο αερας?
    Οταν εχανε ο γαυρος 3-0!!!!! στο 23 για να πεσει ο ΟΦΗ φυσαγε???


    ΟΣΟ ΜΑΣ ΚΡΑΤΑΕΙ Η ΟΥΕΦΑ στο παιχνιδι δεν αλλαζει τιποτε.

    Οπως και για την ΑΕΚ η γνωμη μου ειναι ιδια.

    ΑΦΑΝΙΣΤΕ ΤΟΥΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.
    ΜΗΝ ΤΟΥΣ ΔΙΝΕΤΕ ΦΡΑΓΚΟ.
    ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΜΕ ΑΔΕΙΕΣ ΤΣΕΠΕΣ ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΝ ΣΤΑ ΧΡΕΗ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΟΥΝ.

    ΜΟΝΟ ΕΤΣΙ ΘΑ ΦΥΓΟΥΝ και θα καταλαβουν οτι δεν μπορουν να κοροιδευουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Και γιατί όχι με με 20 ομάδες η Σούπερ Λίγδα; Είμαστε ή δεν είμαστε ΛΑΡΤΖ;

    Αγώνες από τις 9π.μ., 5 στην σειρά, σε ΞΕΡΟ γήπεδο να γουστάρουμε. (Άμα δεν βρίσκεται εύκαιρο ξερό, ας οργώσουν το γήπεδο του Ρουφ).

    Ζήτω το Έθνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το τι ειδους "καθαρση" θα ειχαμε, φανηκε και απο την σκουπα που πηρε τοτε,αν θυμαστε ο μισοχαζος αλλα πολυ επικινδυνο (λογω ης χαζομαρας του) ΓΑΠ.
    Που καθαριζε τα συνεδριακα κεντρα,πρωτου χαθεο με το κανο η κοψει το δαχτυλο με την αλυσιδα του ποδηλατου.

    Εφερε λοιπον στην εξουσια της σκουπες.
    Πο σκουπιζουν καθε υπονοια περι υπολοιπομενης αξιοπρεπειας μαζι με τα οποια απομηναρια δικαιου μπορει να υπηρχαν ως τοτε.
    Και εθεσε τον αυλικο των βασιλικων, αυτον που κραταγε τα βρακια του Κωνσταντινου,μαζι με το τερας της φυσης τον και τον Μπιτσαξη.

    Εναν κυκλο καθαρσης κανουν ολα. Και κακως μπορει να νομιζει ο κοσμος οτι καθαρση ειναι η απονομη δικαιοσυνης,η αλλαγη, η κατι τετοιο.
    Οταν βαζεις τα παλιορουχα στο πλητηρια,αλλα περιμενεις να βγουν; Οχι. Τα ιδια ειναι. Απλα ειναι πλυμενα. Καθαρα. Δεηλαδη ετοιμα να φορεθουν και να ξαναβρωμισουν. Και μετα παλι βουρ στον καδο.

    Μπηκαν στον καδο της αθλ.δικαιοσυνης λοιπον οι ομαδες και τα προσωπα και τσουπ, ετοιμες για το συρμα της Α Εθνικης.
    Σκατορουχα,παλιορουχα,χεσμενα βρακια,κατουρημενες κιλοτες και χεζοβρακια καθαριζουν τα φιμωμενα,μιλημενα, ελεγχομενα και πληρως εκβιασιμα δικαστηρια. Αθλητικα και πολιτικα.Ναι,ενταξει,το ειπαμε. υπαρχουν και εξαιρεσεις.
    Για τον κανονα μιλαμε. Αν θελουμε εξαιρεσεις,πινουμε και ενα εξαιρετο μπουκαλι κρασι.
    Δεν ξερω που ειναι,αλλα υπαρχουν προφανως.
    Τα εχουμε με τους δικαστες, η με τους νομους; Με κανεναν απ'τους δυο.Αφου ειναι ωσει παρον.
    Μονο για τον μικρομεσαιο που θα τον καθησουν στο κρεβατι του Προκρουστη και θα τον μαθουν πωσο αωογα λειτουργουν. Οταν πρεπει να σηκωσουν αναστημα μπλεκονται στις ζαρτιερες τους.

    Εχει λυσεις το κωλοσυστημα λοιπον. Για ολα. Απο Χρηματηστηρια και Βατοπεδια και Siemens,εως τον Κομποτη και τον "αγαπουλα".
    Εδω γαμηθηκε το Συνταγμα απ'ακρη σε ακρη και απο αρθρο σε αρθρο. Για τα ποδοσφαιρικα τωρα δεν θα βρουμε μια φορμουλα να ειμαστε ολοι ενταξει;
    Εδω κανουμε γαργαρα σκανδαλα τα οποια μισο μονο απο ενα απο αυτα θα εστελνε τον προεδρο της Αμερικης ισοβια.

    Και εδω,βαζει και χερι απο βηματος στους δικαστες ο μισοχαζος πουστης. Δικαστες, δικηγοροι,δημοσιογραφοι (καποιοι) καναλια (καποια) καθηγητες,πανεπιστημιακοι, στρατιωτικοι,γιατροι.Εγω,εσυ. απαντες.
    "Καντε μοκο", λεει.

    Εχεις ιδεα απο βλακα που τον πειθουν οτι μπορει και να παρει και Νομπελ;
    Γαματα. Μπορει να προκαλεσει αντιστροφη πολων.
    Διαπλανητικες παρεξηγησεις. Η αλλαγη τροχιας μετεωρητη.

    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΟ ΚΑΘΑΡΜΑ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΗΛΙΘΙΟ.
    ΑΡΑ,ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟΝ ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟ.
    ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΙ,ΝΤΑΛΑΡΕΣ,ΑΓΑΤΣΕΣ,ΒΟΥΡΟΙ,μεν, ΔΗΛΑΔΗ ΟΜΟΙΟΠΑΘΕΙΣ, Η ΔΙΑΜΑΝΤΟΠΟΥΛΙΔΕΣ,ΠΑΠΟΥΤΣΙΔΕΣ,ΠΑΓΚΑΛΟΙ,ΤΟΥΡΚΟΓΛΟΙ,ΚΛΟΥΖΟΧΟΗΔΙΔΕΣ,δε,ΔΗΛΑΔΗ ΠΟΛΥ-ΠΟΛΥ ΚΑΚΟΙ ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΙ.
    Απο που να φυγεις και που να πας. Στον κακο πουστη, η στον βλακα πουστη;
    Πουθενα δεν πας.

    Βαλτε ο ενας τη μουρη στον κωλο του αλλου και γλυφτειτε μεχρι να καθαρθειτε,βρωμιαριδες μεσα και εξω.Που θελετε και εδρες και εδρανα,καποτες του Στρεφη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ταυτοχρονη -σχεδον- υποβαθμιση Ιταλιας και Ισπανιας,σηματοδοτει πλεον νεες εξελιξεις.Αυτο αφορουσε η αντιστροφη μετρηση,αφου η Γερμανια καλειτε να επιλεξει το αν θα προχωρησει μονη της,η θα παρει παραμασχαλα και την Γαλλια.
    Ο Σαρκοζι εχει καταλαβει απο καιρο τι λακκο του εσκαβε η Μερκελ,δεν μπορουσε ομως να διανοηθει οτι οι ΗΠΑ θα το προχωρουσαν τοσο πολυ το πραγμα.Αποτελεσμα ειναι,η καθυστερηση της αποφασης για την Ελλαδα αφου τα λεφτα ειναι πολλα και για την Ιταλια και για την Ισπανια,χωρια που δεν προκειται να μαζευτει το ενα δις για το ταμειο.Αρχισε το τσιμενταρισμα της Ελλαδας και επισημως,με ΜΙΑ ΜΟΝΟ πιθανοτητα να γλιτωσει τα οσα χειρωτερα θα μπορουσαν να ερθουν.24 τραπεζες ειναι πολλες για να κρατικοποιηθουν στην Ιταλια.Περισσοτερα λογω ελλειψης χρονου αυριο το βραδυ,και συγγνωμη για την εξαφανιση αλλα οι εξελιξεις αλλαζουν απο ωρα σε ωρα,χωρια καποια προσωπικα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Απο ενα ΤΡΙΣ (οχι δις) χρωστανε Ιταλια και Ισπανια.

    Και το προβλημα ειναι οτι με την Ιταλια κυριως, ειναι βιομηχανικες χωρες, οχι σαν και εμας που κανουμε εισαγωγη σπιρτα..
    Oποτε, σε αντιθεση με εμας που ο Βλακο-Μπενι νομιζει οτι πηγαινωντας το μισθο 300 ευρω θα κανει κατι, εκει δεν μιλαει ΜΟΝΟ το κρατος αλλα και ο επιχηρηματικος κοσμος.
    Μιλαει ο Ανιελι, ο Μορατι, ο Μπερλουσκονι (σαν δουλεια), o Aρμανι, ο Della Valle κλπ κλπ και φυσικα μιλαει το Νο1 μαγαζι της Ιταλιας εδω και αιωνες..

    Γιατι ωραια η πλακα με το κοντοστουπη Γαλλο και τη Φραου για το ποπολο, αλλα οταν εκανε δουλειες η εταιρεια, αυτοι βυζαιναν το δαχτυλο τους..

    Η Γαλλια παει φουλ για υποβαθμιση μιας και οι ΤΡΑΠΕΖΕΣ της, οπως και εδω η Agricole, αγοραζαν ΑΕΡΑ νομιζωντας οτι θα κυριαρχησουν παντου...

    Κανενας απο τους δυο, με πρωτους τους ΑΠΛΗΣΤΟΥΣ Γερμανους, δεν μπορει να καταλαβει οτι ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να εισαι ιδιοκτητης των παντων και να εχεις ολο το κοσμο να τρεχει ΦΤΩΧΟΣ για σενα.

    Με ΟΠΟΙΟ ΜΕΣΟ και αν το επιχηρησεις αυτο, ΘΑ ΚΑΤΑΡΕΥΣΕΙΣ ΟΤΙ ΚΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.

    Μια απλη αναδρομη στην ΙΣΤΟΡΙΑ θα εφτανε για να το δουν.

    Η Ελλαδα εχει πτωχευσει εδω και μηνες, απλα με το μαρτυριο της σταγονας γινεται Η ΕΦΑΡΜΟΓΗ πλεον της πτωχευσης.

    Υ.Γ Και ο Κορωνιος σφυριξε ενα πουλακι παει για εξωδικο. Και αυτος μετα τον Χατζη κλπ κλπ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ. Α ΡΕ ΜΑΝΑ ολοι το κακο σου θελουν. Ευτυχως που υπαρχει η οικογενεια και ο μεγαλος πατερουλης με τις ακαλυπτες επιταγες και το ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ που σε προστατευει και σε εχει με καθαρο το κουτελο..

    ΥΓ2 Κριμα για χτες, αλλα πρεπει να πω οτι τα συνθηματα στο τελος για τα δανεια και τη Γερμανια τα ΧΑΡΗΚΑ ΟΣΟ ΤΙΠΟΤΑ, ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΤΑ ΜΕΤΑΦΡΑΖΑΝ ΣΤΟ ΠΑΓΚΟ στραβωμουτσουνιαζαν οι Γερμαναραδες και ο αμεροληπτος εκφωνητης ΕΚΑΝΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΓΕ...

    Βεβαια κατα τη διαρκεια της μεταδοσης μας θυμισε καμμια δεκαρια φορες οτι η ΕΡΤ λεει ειναι εναντια στο πολυνοσμοσχεδιο....

    ΥΓ3 Προεδρε τελικα αυτος ο γκαμηλιερης μαλακας ειναι.
    Ειδες το κολοπαιδο τι κανει? Ολο γκολ βαζει και ολο μανουρες κανει στο προπονητη, τσακωνεται με τους συμπαικτες του, και μανουριαζει με το προπονητη.
    Και κανει και νουμερα στο Βαγγελα.

    Οπως και στην ΑΕΚ.

    Ολοι οι προβληματικοι, τα κολοπαιδα, οι αλητες που λενε ψεμματα και ζητανε συνεχεια, και καλα, παραπανω φραγκα, ΜΟΛΙΣ ΦΕΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΣΕΝΑ-ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ μεταμορφωνωνται.

    Ο Μαντουκα, ο Γκαμηλας, ο Μπλανκο (που ηθελε-και καλα- 1εκκ αλλα υπεγραψε με τα μισα) ο Ντιοπ (αληθεια ειναι ενταξει η ....γυναικα του??) και τοσοι και τοσοι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Πραγματικκα ειναι να σε πιανει τουλαχιστον πονοκεφαλος.
    Εσταξαν-και σταζουν χρημα στον Πανιωνιο συνεχως και αντιμετωπιζονται σαν τσιγκανοι.
    3 εκ. αν δεν κανω λαθος εδωσαν για τον Τζεμπουρ και πριν ακομα ολοκληρωθουν οι αιματηρες δοσεις, ΕΚΕΙΝΟΙ ΤΟΝ ΕΔΙΩΞΑΝ ΤΖΑΜΠΑ.
    Χωρια τους αλλους βεβαια. Ο Μπλανκο ακομα βαζει γκολ στην Αργεντινη.
    Δεν προτιμηθηκε η ανανεωση του, που θα σημαινε καμια εικοσαρια γκολ μινιμουμ στο πρωταθλημα,αρα νικες-βαθμοι-κερδη και τον εδιωξαν ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ ΤΖΑΜΠΑ για να φερουν λογω λιτοτητας(!) τον φτηνο Γκουτι με καμια 700 το χρονο. Ο Μπλανκο ποσα ζηταγε δηλαδη;

    Εχεις νερο,το χυνεις και μετα πας και αγοραζεις εμφιαλωμενα για να πλυνεις τα ποδια σου;
    Με τα λεφτα του Ισπανου τσαρλατανου και των Ισλανδων (και παικτες και του μπακαλαου)κρατουσαν ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΡΕΙΣ. Μπλανκο-Σκοκο, Τζεμπουρ.
    Επαιρναν και κοψοχρονια απο 200 τον εναν μερικους απο τους ελευθερους του Βολου η της Καβαλας,για τα κεντρικα και τα αμυντικα χαφ και να σου μια χαρα ομαδα.

    Αντι αυτου προτιμηθηκε η πολυ βολικη,δοκιμασμενη και προσοδοφορα "λυση" του επαναξηλωματος και του επαναραψιματος.
    Τζιρος να γινεται δηλαδη.
    Οσο αφορα στις υποχρεωσεις,αυτες ας γινονται με επιταγες τριτων μεσω Empire. Γιατι πολυ απλα ΟΙ ΙΔΙΟΙ,ΣΑΝ ΠΑΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΜΠΛΟΚ ΕΠΙΤΑΓΩΝ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ. Λειτουργουν μεσω τριτων.
    Η εταιρεια πλεον,εδω και καιρο, δουλευει μονο με μαυρα. Σε ολες τις συναλλαγες της.

    Αντε γαμηθειτε ρε ανιδεοι στην καλυτερη,λαμογια στην χειροτερη. Προτιμω το δευτερο,ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΠΙΘΑΝΟ.
    Επαναλαμβανω: Οποιος στηριζει αυτην την εντος της ΑΕΚ παραγκα,ειναι θυμα και βοηθα στον αισχρο πλουτισμο μερικων καθικιων αντιΑΕΚτζιδων, που λειτουργουν ενσυνειδητα ΕΝΑΝΤΙΑ ΣΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΗΣ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βγηκε το ΜΟΥΝΙ ΤΟ ΚΛΑΜΜΕΝΟ ο Ντιμι, να πει οτι διαπραττει οικονομικα εγκληματα η ΑΕΚ...
    Ο ΜΠΕΤΟΣΤΟΚΟΣ που τον ενδιαφερει η νομιμοτητα...
    ΡΕ ΣΑΛΤΑ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΟΚΟΒΙΕ που βρηκες βημα για να γραφεις μαλακιες μαζι με τον αλλον που το παιζει βασιλικοτερος του βασιλεως.
    ΑΙΝΤΕ κρυπτο-γαυροι που το μονο που ξερετε ειναι να μιρλιαζετε σαν τις πουτανες που χασανε τους πελατες.

    Ακους ΝΤΙΜΑΚΟ? Που μιλας για ΜΑΥΡΟ ΧΡΗΜΑ? Καραγκιοζακο? Τραβα να κανεις και εσυ καταγγελια, δε μασαμε.

    ΕΣΥ ΠΟΥ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΜΕ ΓΑΥΡΟΝΙΚΕΣ. ΓΑΥΡΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Δεν με χαλασε καθολου η νικη του γαυρου. Το αντιθετο.
    Οχι βεβαια οτι οι ποδοσφαιρικες νικες μπορουν να αντιπαρατεθουν στις κοινωνικες και πολιτικες ηττες. Αυτο ειναι γελοιο.
    Αλλα εστω και το πικαρισμα στους Βησιγοτθους βανδαλους,κατι ειναι.
    Εκτος του οτι-προσωπικα-ποτε δεν ειμαι εναντια σε καποια Ελληνικη ομαδα οταν βγαινει απο τα συνορα.

    Μπορουμε αλλωστε να κανουμε την αναγωγη και στον διαμερισμο των πολιτων-πελατων, που σαν αλλοι οπαδοι-κομματων αυτη τη φορα- χωριζονται σε φατριες και ομαδες και αντιπαλευουν ο ενας τον αλλον,με μοναδικους κερδισμενους τους κατασκευαστες των αντιπαλοτητων,δηλαδη τους πολιτικαντιδες, οι οποιοι απλα εκτελουν εντολες ανωθεν.

    Αλλο το πικαρισμα και η πλακα μεσω μπαλας και αλλο η μισαλλοδοξια και τα χαρακωματα.

    Οσο για την τωρινη κατασταση,μεσες ακρες την βλεπουμε ολοι εκτος των τροικανικων καναλιων και των πλουμιστων παπαγαλων. Που εμενουν στη θεση οτι μονη σωτηρια ειναι ο Ευρωπαικος θανατος. Αλλιως ανασταση δεν μπορει να γινει.
    Αν πεθανεις Ελληνικα,δεν υπαρχει συγκαταθεση απο το θεο για επομενη ευκαιρια στη ζωη.

    Το οτι ΟΣΕΣ ΦΟΡΣΕΣ ΠΤΩΧΕΥΣΑΜΕ,ΠΤΟΧΕΥΣΑΜΕ ΜΕ ΞΕΝΟ,ΣΚΛΗΡΟ ΝΟΜΙΣΜΑ,αυτο ειναι μια λεπτομερια που δεν πρεπει να ταραζει τον κοκορομυαλο εγκεφαλο των Μπαμπιδων του Σκαυ και των Κωνστιδων, αφου μια χαρα σιτιζονται απο οσους κονομησαν,κονομανε, η προσδοκουν να κονομισουν απο την τραγικη αυτη κατασταση.
    Στα δυσκολα βεβαια φαινοτναι ολοι. Εκει βγαινει η ακτινογραφια. Και οχι στον καφε και την πλακα εν καιρω ειρηνης και δανισμενης ευδαιμονιας.
    Οταν σφυγουν οι κωλοι,ο ηλιος ειναι βεβαιος για το ποια οχθη θα προτιμησουν οι μικροι,ελαχιστοι και γελιοι.

    Στον Νοτο ειναι το καλο φαι και ο πραγματικος πλουτος. Τι να θελουν αλλο δηλαδη; Τα βραχια της Σκοτιας,τα βοδια και τα γελαδια στα κεντρικα,τις λασπες και τα χιονια;Αφου εκει μεσα ζουν και απο εκει μεσα θελουν να βγουν,μπας και ξεβρωμισουν και τους δει θεου προσωπο.Τινος θεου,δεν ξερω.

    Πετρελαια,φυσικα αερια,χρυσους,δρομους,αγωγους,θαλασιες διασταυρωσεις,Παρθενωνες,τουρισμο,ηλιο,ενεργεια,
    Φεραρι Αρμανι,Λαμποργκινι,Κολοσαιο,παραλιες, Πραδο,Σεβιλες, Βαρκελωνες,θαλασσες, νησια, περασματα, εχουν βαλει στο ματι οι Γερμανοι.
    Συγνωμη, οι Εβραιοι. Οι Γερμανοι ειναι απλα οι μπραβοι των δοσαδων. Οτι εκαναν παντα.Αυτο που ξερουν καλα. Να εκβιαζουν και να σκοτωνουν και μετα να ζητανε συνγωμες.
    Αντε βαρεθηκαμε μαλακες. Τα ιδια και τα ιδια 100 χρονια τωρα.Κοροιδα.
    Σας πουλανε και σας αγοραζουν ενα ματσο γυφτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ-ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΚΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΑΡΑΜΥΘΙ.
    Η ΜΕΡΚΕΛ ΕΤΣΙ,Ο ΣΑΡΚΟΖΙ ΓΙΟΥΒΕΤΣΙ,Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ
    ΚΟΚΟΡΕΤΣΙ ΚΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ ΣΤΟ ΚΟΤΕΤΣΙ.

    ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗ ΠΡΟΣΦΩΝΗΣΗ ΤΗΣ
    ΜΠΕΝΑΚΗ ΣΤΟΝ ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΤΟ ΦΕΒΡΟΥΑΡΙΟ ΤΟΥ 2005,
    ΠΟΥ ΥΠΟΘΕΤΩ ΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΚΙ ΟΣΟΙ ΔΕΝ,ΕΥΚΟΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΜΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ
    ΑΝΑΖΗΤΗΣΗ ΣΤΟ ΔΙΑΔΙΚΤΥΟ.

    ΤΙ ΕΛΕΓΕ ΛΟΙΠΟΝ Η ΑΝΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΡΟΛΟ;
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΤΑ ΓΝΩΡΙΖΕ ΤΟΤΕ,ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ ΕΔΩ ΚΙ 1,5 ΧΡΟΝΟ;

    ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΑΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΣΤΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ
    Ο ΜΑΚΗΣ ΜΕ ΤΟ ΚΟΜΠΟΤΗ,ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ ΚΙΟΛΑΣ,
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΖΟΥΜΕ ΑΠΤΟΗΤΟΙ ΝΑ ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ
    ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ,ΑΝ ΤΟ ΟΦΣΑΙΝΤ ΗΤΑΝ ΟΡΙΑΚΟ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ Ο ΤΑΔΕ ΠΑΙΚΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΦΟΡΜΕ!

    ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ:
    ΠΩΣ ΤΑ ΗΞΕΡΕ Η ΚΥΡΑ ΨΑΡΟΥΔΑ ΟΛΑ ΑΥΤΑ 6 ΕΤΗ ΠΡΙΝ;
    ΚΙ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΑΚΟΥΓΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΕ;
    'Η ΛΟΙΠΟΝ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΟΥΝ ΟΙ ΛΟΓΟΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΣΤΗΣΑΝ ΚΑΙ
    ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ,ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΤΟ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΠΟΙΟΥ
    ΣΗΜΕΙΟΥ;
    ΘΕΛΟΥΝ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΤΗ ΠΛΗΡΗ ΥΠΟΤΑΓΗ ΜΑΣ,
    'Η ΜΗΠΩΣ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΛΕΙ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΜΑΣ;

    'Η ΠΑΛΙ,Η ΚΥΡΙΑ ΠΡΩΗΝ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ,
    ΕΧΕΙ-ΚΑΙ ΑΥΤΗ- ΤΟ ΧΑΡΙΣΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ,
    ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΘΕΟ.
    ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΛΟ ΘΑ ΗΤΑΝ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ
    ΤΙ ΜΕΛΛΕΙ ΓΕΝΕΣΘΑΙ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ 5ΕΤΙΑ,
    ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΤΗΣ ΑΠΟΔΩΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΠΡΕΠΟΥΣΕΣ ΤΙΜΕΣ,
    ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΣΕ ΑΓΙΑ ΑΝΝΑ Η ΨΑΡΟΥΔΙΑΝΗ,
    'Η Η ΜΠΕΝΑΚΙΩΤΙΣΑ ΚΑΙ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΜΙΑ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ(ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΥΤΟ ΑΦΟΥ ΚΙ ΟΙ 365 ΕΙΝΑΙ ΠΙΑΣΜΕΝΕΣ)ΝΑ ΔΟΞΑΖΟΥΜΕ ΤΗ ΧΑΡΗ ΤΗΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ποιος ειναι ο "βασιλικοτερος τους βασιλεως"; Εγω;
    Ευχαριστω. Αν και δεν τα παω καλα με τις "κλαρες" και τα χρυσα μπαστουνια,το δεχομαι.
    Ελα απο το προαυλιο,να κοψεις μερικα βασιλικα φυλλα καναβης. Για σας τα φυλλαμε και τα ποτιζουμε.

    @ Φιλε Τακη μην λες τετοια ωρα τετοια πραγματα,γιατι εχουμε σοβαρο θεμα.
    Εδω ο κοσμος χανεται και το μουνι χτενιζεται.
    Τι; ΝΑ σκεφτομαστε τωρα και να σπαμε το κεφαλι μας με ερωτηματα; Και δεν το σπαμε με τα ΜΑΤ, για να πιασει και τοπο το αχυρο απο μεσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ανωνυμε ΒΛΑΚΑ

    Την επομενη φορα που θα ΠΑΡΕΤΕ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ επιταγες της Empire για να πληρωνετε τα εξοδα σας, κοιτατε τουλαχιστον ΗΛΙΘΙΟΙ να ειναι ημερας και να εχει υπολοιπο ο λογαριασμος.

    Στην αναγκη ΒΛΑΚΑ στειλτε ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΤΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ να τις εισπραξει και να σας δωσει μετρητα. ΒΟΔΙΑ που μιλατε με επιταγες ΧΡΕΩΚΟΠΗΜΕΝΗΣ εταιρειας..

    Αυτοι χρωστανε της ΜΙΧΑΛΟΥΣ και τους επιασε ο πονος να σας δωσουν 70 χιλιαρικα...

    ΗΛΙΘΙΟΙ που σας εχει παρει στο ψιλο μεχρι και ο αγαμιδης και σας μοιραζει πατσαβουρια και νομιζετε οτι κατι κανετε.

    Αιντε τωρα χαζοχαρουμενα να καθαρισετε ΚΑΙ ΤΑ 70 χιλιαρικα με το πρακτορα αλλιως βλεπω το επομενο εκτος εδρας να το κοβετε με το ποδι, μπροστα η βασιλισσα-βιζιτα και απο πισω ο ιμαμης-νταβας και τα τσουτσεκια του στην εθνικη οεοεοεοε

    Αιντε ΒΛΑΚΑ που μολις καταλαβες τι μαλακιες λετε το γυρισες στη τρελιτσα και στα μπινελικια...

    ΒΡΩΜΑΕΙ ΤΟ ΧΝΩΤΟ ΣΑΣ ΡΕΕΕΕΕ απο τη πεινα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την Καναβη να την βαλεις εκει που ξερεις. Φυλαξε τα να τα δωσεις σε κανεναν εδω μεσα που προφανως νοιωθουν καλυτερα και ετσι βλεπουν τον Κωστενογλου προπονητη.
    Η μονη Αρρωστεια και Ναρκωτικο μου ειναι η ΑΕΚ.
    Αυτη που βριζει ο καθε Ντιμακος εδω μεσα.
    Και οχι δεν ελεγα εσενα, δεν με ενδιαφερουν καν τα ποστς σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ανωνυμε ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ.
    Οι επιταγες πανω απο το τραπεζι ηταν, ΓΕΛΟΙΕ, ΒΛΑΚΑΚΟ.
    ΒΛΑΚΕΝΤΙΕ ΓΡΑΦΙΚΕ.
    Η Εμπαιρ δεν εχει ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ , ΜΠΕΤΟΒΛΑΚΑ.
    Τον ΑΔΑΜΙΔΗ τον γαμαμε και αμα λαχει τον σφουγγαριζουμε κιολας. Οπως κατι ΠΑΝΙΒΛΑΚΕΣ σαν και εσενα που ουτε για ροχαλα δεν ειναι.
    Ο Ιμαμης-Νταβας σου γαμει τον κωλο, και ακομα τσουζει. Σαλτιμπαγκο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ Τακη ΕΧΕΙΣ 1000 δικια για την Μπενακη.
    Η οποια ως σοβαρη και εκ των εσω ΓΝΩΡΙΖΕ οπως και πολλοι αλλοι αντιστοιχοι.

    Οχι δεν λεω για βουλευτες τυπου Ανατολακη που τον απασχολει πως εβγαλε πινακιδες ντιζελ ενα ΙΧ στην Αθηνα. Καταλαβαινω Γιωργο μου οτι για το ΙQ σου και τα κυβικα σου, απο το να βαρας 30 κεφαλιες την ημερα, το να καταθεσεις τετοια μειζωνος (μεγαλης σημαινει αυτο ανωνυμε) σημασιας ερωτηση ειναι ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΗΜΑ.
    Βεβαια εσυ φταις? Οπως ειπε και ενας φιλος χτες, δεν φταινε αυτοι που σε πληγωνουν φταις εσυ που τους ανεχεσαι..

    ΟΛΟΙ οι σοβαροι γνωριζαν, και αυτοι που λενε οτι ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ ειτε ειναι ΤΟΣΟ ΗΛΙΘΙΟΙ (ναι ανωνυμε σαν και σενα) ειτε ΑΠΑΤΕΩΝΕΣ (ναι ανωνυμε σαν τον αRχηγο σου που τσιμπαει 70αρες επιταγες να πληρωσει τα σεκλετια του ΜΑΥΡΑ.

    Διαλεγεις και παιρνεις.

    Ολοι γνωριζαν, και οι πριν που παρεδωσαν την εξουσια με ανταλλαγμα ΤΙΣ ΜΗ ΔΙΩΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΠΑΡΑΓΡΑΦΕΣ ΚΛΙΕΝΩΝΤΑΣ ΤΗ ΒΟΥΛΗ, και οι τωρα που στην ματαιοδοξια τους να κατσουν στη καρεκλα (ως νεοι ΔΧ) ετρεξαν να δουν το τυρι. Τη φακα δεν ειδαν.

    Οπως η οργανωση περιμενει την ημερα του φαλιμεντο, για να αναλαβει μετα βαιων κα κλαδων να κανει το ποδοσφαιρο ΟΠΩΣ ΤΟ BASKET, ετσι και ο ΓΑΠ ετρεξε.

    Και οπως ο ΓΑΠ βλεπει πλεον οτι δεν υπαρχει σαλιο, ετσι και ο ΔΧ θα δει οτι καλα ηταν οσο ΖΗΤΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΒΟΥΤΑΓΑΜΕ απο τους αλλους.

    Γιατι οταν παρει και το ποδοσφαιρο-οπως το basket-θα ειναι αναγκασμενος να δουλεψει.

    Και ΟΠΩΣ ΣΤΟ BASKET θα το παει απατο...

    Αρκε, οπως ο ΓΑΠ, να προλαβει να παρει το κατιτις του...

    ΑΕΚ=ΕΛΛΑΣ η το αναποδο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Την επομενη φορα που θα ειναι πανω απο το τραπεζι ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΣΦΡΑΓΙΔΑ.
    ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ.

    ΟΠΙΣΘΟΓΡΑΦΗΣΗ ΛΕΓΕΤΑΙ.

    Aλλιως ΟΣΟ ΠΑΤΕ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΞΕΤΕ ΜΕ ΟΝΟΜΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΕΣ ΑΛΛΩΝ, ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ

    ΒΛΑΚΑ

    Βεβαια αφου ειναι ολα νομιμα ο αRχηγος θα εχει εκδοσει και ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ με σφραγιδα της ΕΡΑ ΚΑΙ ΥΠΟΓΡΑΦΗ Ε???

    Τι σου λεω τωρα, λες και εχεις δει ποτε μπλοκ επιταγων στη ζωη σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Και ΠΡΙΝ γαμησετε τον αγαμιδη-που σας δουλευει ΨΙΛΟ ΓΑΖΙ-κοιτατε να παρακαλεσετε και να γλυψετε να σας καλυψει καμμια επιταγη...

    Και κατουρατε και λιγο, προστατη θα παθετε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. το παιζεις και σοφος επιχειρηματιας
    καραγκιοζακο
    αλλα εδω βρηκες τους ομοιους σου, μια τρυπα, ουτε ταξι δε γεμιζετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. αποροια ποσα εκατομηρια ευρω κ ποσες τιμοριεσ εδρας εχει κοστξσει στην Αεκ η αγαπη των οργανωμενων?
    ε.μ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Δε μπαινω σε ταξι ρε τεραστιε.

    Ευτυχως σε αντιθεση με εσας ΔΟΥΛΕΥΩ και μαλιστα μια χαρα, και εχω παραπανω απο οτι χρειαζωμαι.

    Κοιτα το αRχηγο σας που πενηνταρισε και ακομη με παπακι γυρναει και ασε μας εμας.

    Μια χαρα ειμαστε.. και ΔΕΝ ΖΗΤΙΑΝΕΥΟΥΜΕ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ..

    Ουτε ψαχνω να πληρωνω τα εξοδα μου με επιταγες αλλωνων.

    Μια χαρα, και με το παραπανω, τα καλυπτω ολα..

    Τωρα για το ποσοι εισαστε και ειμαστε η απαντηση σου στο μεσο ορο εισητηριων περσυ και φετος.
    18611 με το γαυρο.
    Που να πιασει κρυο και να παιζεις με τιποτα ατρομητους..θα χτυπας παλι 3-5 χιλιαδες οεοεοε.

    Βλεπεις ολοι μαγεμενοι σας στηριζουν

    Οπως BASKET...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. καλα τραβα στο καραισκακη να χαρεις τωρα.
    Γαυρακο. Που λες και για βησιογοτθους. νεοελληνα πασοκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Ισπανία, Ιταλία και Βέλγιο έχουν πάρει σειρά. Τρέμει το φυλλοκάρδι τους.
    Και στο βάθος όχι κήπος που γράφουν οι πινακίδες, αλλά είναι η Γαλλία. Τον εφιάλτη τον έχει δει ο Σαρκοζί αλλά δεν μπορεί να κάνει και πολλά γι αυτό την πάει λάου- λάου την δουλειά με την Μέρκελ.
    Δεν είναι το πρόβλημα το ένα τρις που χρωστάει η κάθε μια, Ισπανία και Ιταλία.
    Έχω ξαναγράψει, για όσους διαβάζουν τα κείμενα μου, ότι μπορεί η Ελλαδίτσα να χρωστάει 350 αλλά σε μια περίπτωση άτακτης χρεωκοπίας η ζημία θα έφτανε το 1,5 τρις.
    Βάλτε τα κάτω και υπολογίστε τι ρευστό θα χρειάζονταν η Ε.Ε σε περίπτωση ντόμινο με Ιταλία, Ισπανία, Βέλγιο.
    Την λύση την είπε ο Μαυρούκος, τυπώστε χρήμα. Έλα ντε όμως που οι δεινόσαυροι της ΕΚΤ θέλουν σκληρό νόμισμα.
    Οι Γερμανοί είναι φυσικά, αυτοί που καθορίζουν τις εξελίξεις.
    Πώς να γίνει το κουρεματάκι και μάλιστα τόσο μεγάλο σε μια χώρα εντός ευρωζώνης.
    Και γιατί να μην ζητήσουν κάτι αντίστοιχο αύριο- μεθαύριο και οι άλλες Σουλιωτοπούλες που έχουν πάρει σειρά να πέσουν στο γκρεμό. Τι να πεις, όχι; Θα σας κάνω άλλη κουπ εσάς;
    Έχουμε και τις Τράπεζες. Η DEXIA που την πάτησε πρώτη, είναι ένα καλό παράδειγμα.
    Τις άλλες τι να τις κάνουμε; Να τις κρατικοποιήσουμε όπως έκανε υποχρεωτικά η Αμερικάνικη Κυβέρνηση το 2008; Κα μετέπειτα να πουληθούν οι τίτλοι τους σε ιδιώτες; Να ΄΄σπρώχνουμε΄΄ τα πακέτα στην Ελλάδα και μετά αυτή να πληρώνει τις τράπεζες και αυτές να τα παίρνουν από δυο μεριές; Πολλά τα διλήμματα και τα παιχνίδια που παίζονται χωρίς οι δικοί μας άρχοντες να μπορούν να βγάλουν κιχ από το στόμα τους.
    Μόνο εδώ στην Ελλάδα κάνουν τους Λεονταρισμούς τους. Ο χοντρός τα σπρώχνει τα πράγματα διότι όπως είπε και ο Στήβεν δεν μπορεί η πουτάνα να κρυφτεί.
    ΥΓ: Ρε ανώνυμοι και μη που ζαλίζεστε όταν διαβάζετε πολιτικές αναλύσεις, που λέει ότι τα σχόλια εδώ πρέπει να αφορούν το ποδόσφαιρο και μόνο αυτό;
    Δεν κατάλαβα δηλαδή, πόσο θράσος πρέπει να έχετε για να μας υποδεικνύετε τι να γράψουμε και τι όχι. ΌΠΟΙΟΣ ΓΟΥΣΤΆΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΆΖΕΙ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΜΟΥ ΑΣ ΤΑ ΔΙΑΒΆΣΕΙ.
    ΤΟΥΣ ΆΛΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΈΧΩ ΑΠΛΑ ΧΕ..ΡΕΤΙΣΜΈΝΟΥΣ, άντε να μην πω τίποτα και κοκκινίσετε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. DIMI
    Σου αρέσει να ασχολείσαι με σαβούρες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Χαραλαμπε στην Ελλαδα κανουν το καμποσο γιατι δεν εχει Βιομηχανια,παραγωγη και αρα εχει δουλικοτητα.

    Δεν μπορεις π.χ να κανεις τις ιδιες μαγκιες στην Ιταλια που εχει μια FIAT που κατεχει το ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΚΟ πακετο της General Motors.
    Mιας εταιρειας που ΟΥΤΕ ο Ομπαμα μπορεσε να σωσει και καθαρισε με ΣΥΝΟΠΤΙΚΕΣ ΔΙΑΣΙΚΑΣΙΕΣ το little Italy στο NY.

    Δεν ειναι μονο το συνολικο κεφαλαιο που μπορει να γινει απαιτητο, μιας και αυτο-οπως πολλακις εχουμε πει- ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ειναι τεραστιο σε σχεση με το πραγματικο και ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΛΥΦΘΕΙ παρα μονον αν βαλουμε μπροστα τις πρεσσες.

    Αυτη τη στιγμη ομως πρεσσες δεν μπορουνε να μπουνε.

    Θα καταρευσει το ευρω ΑΡΑ θα ανεβει το δολλαριο ΑΡΑ αυτοματα ΠΛΟΥΤΙΖΕΙΣ το κινεζο.

    ΓΑΜΑ ΤΑ απο ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ Χαραλαμπο

    ΟΧΙ αλλα οταν βλεπουμε ΚΑΤΑΦΑΝΕΙΣ ΠΑΡΑΤΥΠΙΕΣ ΜΕ ΜΑΥΤΟ ΧΡΗΜΑ, ΞΕΠΛΥΜΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΕΣ ΠΑΡΑΝΟΜΙΕΣ
    δεν γινεται να μην μιλαμε,επειδη δεν αρεσει στον ΔΧ και τα τσιρακια του.

    Στο τελος τελος η ΑΕΚ δεν ειναι ο κοσμος της? Ο κοσμος ΑΠΟΨΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ Η ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ?

    Εκτος αν ΑΕΚ ειναι η τσεπη του κοσμου της χαχα..

    Επειδη μαλλον το δευτερο ειναι γι αυτο ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΟΛΟΝΩΝ ΜΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΣΥΜΦΩΝΩ DIMI
    ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΙΑΣΕΙΣ ΣΚΑΤΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ,ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΘΑ ΜΑΣ
    ΡΙΞΟΥΝ ΣΤΑ ΣΚΑΤΑ,ΑΦΟΥ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΤΑ ΕΤΟΙΜΑΣΑΝΕ,
    'Η ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΘΑ ΠΕΣΟΥΝ ΑΥΤΟΙ ΜΕΣΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ποιος κοσμος της ΡΕ ΜΠΙΝΕ?
    Πηρες εσυ διαρκειας? Τρεχεις σε αγωνες?
    ΓΑΜΗΜΕΝΕ?
    ΕΔΩ ΠΕΡΗΦΑΝΕΥΕΣΑΙ ΠΟΥ ΔΕ ΘΑ ΠΑΤΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΝΕΝΑΣ ΣΕ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ...
    Ακου "κοσμος της"...
    Μονο οταν ηταν ο κοντοπουτανος περνουσαν απο το γηπεδο κατι του λογου σου σαν και σενα...
    Τρεντοπασοκε γαυρε.
    ΣΤΟ ΚΑΡΑΙΣΚΑΚΗ λεμε τραβα, να κανεις κορεο για τους βησιγοτθους. ΤΕΝΕΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Κ-Α-Ν-Ε-Ν-Α-Σ στο γηπεδο.

    Οχι διαρκειας, ουτε ευρω για κουλουρι ΠΟΥΣΤΑΡΑΔΕΣ.

    Μονοι σας να εισαστε να σκουζετε σα τα γατια.

    Και να κυνηγιεστε με τον καθε αγαμιδι και τα ματ στα επισημα και στα περιξ.

    ΕΚΕΙ ΝΑ ΨΟΦΗΣΕΤΕ ΤΗΣ ΠΕΙΝΑΣ, για να μαθετε οτι ΖΗΤΙΑΝΙΑ με μπινελικια και νταηλικια ΔΕΝ ΠΕΡΝΑΝΕ.

    Καθηστε ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ που σε λιγα χρονια η Α2 θα ειναι πολυτελεια.

    Κοντοπουτανος ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΣ?

    Δε πειραζει μεγαλε ασε μας εμας (εμενα και αλλους 30-40-50 χιλιαδες) ΝΑ ΜΗ ΠΑΤΑΜΕ.

    Καθηστε εσεις που τα ξερετε ολα και καντε κουμαντο.

    Να παρω διαρκειας 1000 ευρω για να παιρνεις εσυ το 10%?
    Θα δωσω ΕΓΩ ΣΕ ΣΕΝΑ 100 ΕΥΡΩ?

    Ρε δε τα κανω σκυλοτροφη καλυτερα για αδεσποτα?

    Aιντε παλικαρι μου στη τρυπα σου παλι, ΔΩΣΑΜΕ ΕΜΕΙΣ ΔΩΣΑΜΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Στο γηπεδο παμε για την ΑΕΚ ρε γαυρε.
    Δε παμε για κανεναν αλλο ΠΟΥΣΤΗ σα και σενα.
    Και ΜΟΝΟΙ ΜΑΣ να ειμαστε, και στη Δ Ερασιτεχνικη να παμε, δε θα την παρατησουμε.
    Αλλα κατι πουσταραδες σα και σενα, δε θα ξαναεπιτρεψουμε να περασουν ΟΥΤΕ ΑΠΕΞΩ απο το κατωφλι του γηπεδου της ΑΕΚ. (οποιο και να ειναι αυτο)...

    ΑΝΤΕ ΚΩΛΟΓΑΥΡΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ντουσαν ψυχαρα για παντα αεκαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τελευταια φορα, το Σαββατο που σας ψαχναμε, να μας δωσετε αδεια να μπουμε ΔΕΝ εμφανιστηκατε.

    Ρε ελατε
    Ρε μονοι μας θα ειμαστε
    Ρε να μιλησουμε θελουμε μη φοβαστε

    Τιποτε εσεις.Πιτουρο οι ΚΟΤΟΥΛΕΣ.

    Ειχατε δουλεια,ασε μας μωρε τωρα, που να τρεχουμε κλπ κλπ

    Σε παρακαλω ρε μεγαλε, αμα παθω κανα αμοκ και θελω να ερθω αφησε με να μπω μεσα στο ΜΑΓΑΖΙ ΣΟΥ.

    Μη μου το κανεις αυτο και δεν μου επιτρεψεις ουτε το κατωφλι...φοβαμαι..

    Οσο για την Δ Εθνικη, ολα στο καιρο τους...
    Μη βιαζεσαι

    ΥΓ Κοντοπουτανος ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. τα ειπες γαυρε?
    αντε στο καραισκακη σου τωρα να χαρεις.
    λιμανισιε απογονε του 6ου στολου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Κοντοπουτανος ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΣΑΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Προς dimitri: Καλώς ήρθες. Βλέπω γύρισες με διάθεση πλακατζήδικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @ steven μονο για δουλεμα ειναι αυτοι φιλε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. steven
    καποια θεματα με κρατησαν μακρυα
    αλλα μονο απο την ευθυμη πλευρα μπορεις να τους αντιμετωπισεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ dimitri: Ναι, θυμίζουν καλόγριες της μονής Εσφιγμένου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή