Κυριακή 2 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ - ΑΕΚ

            Κανένα ανάμεικτο συναίσθημα δεν υπήρχε. Να χάσει η ΑΕΚ για να φύγει ο Μανόλο; Να κερδίσει η ΑΕΚ και μετά να ξαναμπερδευτεί η παραπαίουσα διοίκηση; Να έρθει ο πατήρ Νικόλαος, που γοήτευσε κι αυτός τον πρόεδρο με την συνεχή παρακολούθηση της ΑΕΚ ( την ώρα που έφτιαχνε και την Ανόρθωση ) και τα σχέδια του  που σε χρόνο dt θα φτιάξει ένα υπερσύνολο; Όχι ποτέ. Η ΑΕΚ έπρεπε να κερδίσει όχι τόσο τον Πανιώνιο αλλά κύρια τον εαυτό της σε αυτό το παράξενο χρονικό σημείο που σχεδόν όλοι τα έχουν χαμένα. Κι αν είναι να αλλάξει κάτι στον πάγκο ή οπουδήποτε αλλού, δεν μπορεί να γίνει με μια ακόμα ήττα στην πλάτη.
            Κι αυτός ο προπονητής να μην θέλει να σωθεί με τίποτα. Βέβαια αν επιμένει μετά από όλα αυτά σε αυτό το γελοίο το σύστημα του 4-2-3-1, τι να λέω κι εγώ; Πόσες δικιολογίες να βρω για το πρώτο ημιχρόνιο; Γι' αυτήν την νερόβραστη σούπα που είχε δυό κομματάκια λαχανικών εκατέρωθεν. Πάλι καλά που δεν μας πήρε κι ο ύπνος. Από καθαρή γκαντεμιά δηλαδή σαν αυτή που χτύπαγε τον Καράμπελα ή τον καλύτερο μέχρι την αντικατάσταση του, Λεονάρντο. Από κοντά κι ο Κάλα βέβαια. Αλλά άμα έχεις καλό τον λίμπερο, ενώ δεν έχεις καμία πίεση, τι εικόνα σχηματίζεις γιά όλη την ομάδα;
           Που όμως για να τα λέμε όλα, αν οι αθλητές έχουν αποφασίσει οτι δεν θέλουν να παίξουν για τους ευατούς τους κύρια, για τον προπονητή μετά, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΕΦΑΛΟ ΣΤΟ ΣΤΗΘΟΣ, τρέχα γύρευε. Υπήρχε Μάκος, Βάργκα, Μπέλεκ ή Λυμπερόπουλος στο γήπεδο; Και τι να περιμένεις; Από ποιόν; Τον Κοντοέ ( που του δίνω συγχαρητήρια για την αντρίκεια του εμφάνιση ); Δεν γίνονται αυτά τα πράματα. Όταν είσαι συμβιβασμένος....Όταν δεν αισθάνεσαι την πείνα ενώ είσαι απλήρωτος και νηστικός κι όταν δεν προμοτάρεις τον εαυτό σου...Κι ειδικά απέναντι σε μια ομάδα με τόσα προβλήματα, ΠΟΥ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ.
           Και η απόλυτη παρακμή ήταν στην φάση του τραυματισμού του Κάρλος. Μιλάμε οτι εκεί φάνηκαν όλα. TO FAIR PLAY ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΤΗΡΕΙ Η ΑΕΚ ΚΙ Ο ΛΑΓΟΣ ΓΙΑ ΣΥΜΠΑΙΚΤΗ ΤΟΥ, ΑΛΛΑ Ο ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ. ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ ΠΟΛΥ ΝΩΡΙΣ ΣΤΗ ΦΕΤΙΝΗ ΣΧΕΣΗ. ΕΙΚΟΝΑ ΜΑΪΟΥ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΧΑΜΕΝΟΥΣ. ΑΥΤΟ ΘΥΜΙΖΕ. ΚΑΙ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΚΙ ΟΤΑΝ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΙΡΩΝΕΥΤΗΚΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ. ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΕΚΑΝΕ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ.
            Άσχημα τα πράματα παίδες. Που όσο και να μην μπορεί κανείς προπονητής να αλλάξει το πρόσωπο μιας ομάδας, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ, η αλήθεια είναι μία: ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΟΙ ΣΤΡΑΤΗΓΟΙ ΔΕΝ ΦΟΡΑΝΕ ΚΙΤΡΙΝΟΜΑΥΡΑ ΑΛΛΑ ΜΠΛΕ. ΚΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΕΚ ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΒΡΑΔΥΠΟΡΙΑΚΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΦΑΝΕΛΑ ΣΕ ΝΕΕΣ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΕΣ.
            ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ ΟΛΩΝ ΕΚΕΙΝΩΝ ΠΟΥ ΦΩΝΑΖΑΝΕ ΥΠΕΡ ΤΟΥ ΜΑΝΟΛΟ , ΤΙ ΕΧΟΥΝ ΝΑ ΠΟΥΝ ΣΗΜΕΡΑ;  ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ Ή ΝΑ ΦΥΓΕΙ; Η ΑΕΚ ΘΑ ΠΕΤΥΧΕΙ ΤΟΥΣ ΣΤΟΧΟΥΣ ΤΗΣ; ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ, ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΗΝ ΣΙΩΠΗ ΤΟΥΣ. ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, που παρουσιάστηκαν σαν παλαιάς κοπής έχοντας τα μισά χρόνια μου αλλά και καμία διορατικότητα, ΚΟΙΝΩΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΛΑΚΕΣ,  καλό είναι να καταλάβουν πότε έπεσε εδώ μέσα η κριτική και πότε βγήκε η ανακοίνωση του αρχηγού που πονάει για την ΑΕΚ.
            Και η αγκαλιά του Μανωλά στο Μανόλο ( σύμπτωση ονομάτων ), στο γκολ μου θύμισε κάτι από Καινή Διαθήκη. Όλα καλά με την κάθοδο του Χριστού κι όλα καλά με την Ανάσταση του; Ρίχτε μια ματιά στον κόσμο. Σώθηκε; Πάντως η ΑΕΚ την χρειαζότανε την νίκη διότι στο φινάλε σε μια γειτονιά έπαιζε που αντί να αισθάνεται μια κοινή καταγωγή, βρίζανε τις μάνες. Αυτοί οι χίλιοι που θέλουν να λένε οτι είναι και πρόσφυγες.
        Γιατί χρειαζόμασταν τη νίκη; Για να μπορέσει η διοίκηση χωρίς την πίεση των βαθμών, να αποφασίσει για τον κατάλληλο στον πάγκο. ΚΑΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ Ή ΑΝΤΡΑΣ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΟΥ. ΕΔΩ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΛΑ. ΟΛΑ ΘΑ ΤΑ ΔΕΙΞΕΙ Η ΑΕΚ. ΠΟΥ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΤΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΣΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΜΠΡΟΥΜΗΤΙΖΕ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΓΕΙΤΟΝΙΑ, ΟΤΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ.
            ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΗΝ ΦΑΝΕΛΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ, πλην του Κάλα, του Κοντοέ αλλά και του Σιαλμά, ήταν για μεταγραφή. Αλλά ποιός να τους πάρει; Μέχρι και το chateau κι αυτό petit είναι.
            
           
        

18 σχόλια:

  1. ΛΟΙΠΟΝ ΕΠΕΙΔΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΒΛΕΨΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟΥ ΜΑΝΩΛΑ,ΓΕΝΙΚΑ ΟΛΗ ΤΗΝ ΦΑΣΗ.......ΘΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΜΙΑ.....
    ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΑΓΩΝΑ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΠΕΝΟΥΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΥΝΗΓΑΜΕ ΤΟΝ ΜΥΤΟΓΚΑ

    ΣΗΜΕΡΑ ΠΑΛΙ ΜΙΑ ΑΠΟ ΤΑ ΙΔΙΑ ΧΑΛΙΑ ΚΑΙ Η ΜΠΑΛΑ ΑΡΧΙΖΕΙ ΚΑΙ ΑΛΛΑΖΕΙ ΣΧΗΜΑ.....ΓΙΝΕΤΕ ΤΕΤΡΑΓΩΝΗ!!!
    ΜΑΤΩΣΑΜΕ ΠΑΛΙ...ΚΑΡΑΜΠΕΛΑΣ-ΛΕΟ OFF!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. O συγχροσνισμος ειναι το παν.
    Ο "πατερ" απεπεμψε την προταση της Ανορθωσης,αναμενοντας την σημερινη ταφοπλακα του Ισπανου,εχοντας μαλιστα οπως λεει και οιδιος κανει ακτινογραφια στην ομαδα και εχοντας αναγνωρισει τα λαθη και τα παθη της. Και παπας και ακτινολογος;

    Και οπως λες Steven,τωρα να δουμε ποσα απιδια βαζει ο σακος,οσο αφορα στον συνεχως βιαστικο,προπετη,και τσαπατσουλη δικηγορο;
    Να φυγει; Πως ομως; Να μεινει; Ποσο ομως;
    Ελα ντε. Γιαυτο σε κουβαλησε ο αλλος Παπας, ο κανονικος απο την Εγγλεταιρα. Για να βγαζεις την λατζα.

    Χρειαζεται προπονητη η ΑΕΚ η οχι; Η απαντηση ειναι ναι χρειαζεται ΚΑΙ προπονητη.
    Ακομα και αλλαζοντας τον τωρινο,το μονο που μπορει να σωθει,ειναι τα προσχηματα. Που βεβαια δεν ειναι και λιγο το να ΜΗ ΤΡΩΣ ΤΕΣΣΑΡΕΣ,αλλα ετσι δεν πας και πουθενα. Απλα γλυστας μαλακα και ησυχα προς τα κατω.

    Οποτε, για αλλη μια φορα δυστυχως δεν αρκει και δεν εχει νοημα να κανουμε καποια αναλυση η κριτικη ΚΑΙ σε αυτο το παιχνιδι. Τι να πεις; Ειναι τραγικη η εικομα και τα γκολ στα χασομερια ειναι για τους anwnumous. που αρκουνται στο να κοιταζουν τον πινακα του σκορ.
    Εμας μας ενδιαφερει το χορταρι. Και πριν απο αυτο, η εταιρικη εικονα και παρουσια. Και αυτη ειναι ακομα πιο φαιδρη,ακομα πιο χαλια απο την αγωνιστικη.

    Ας κανει λοιπον τον σταυρο του ο Παπα-Νικος,το ποταμακι της δυσφοριας απο πλευρας "διοικησης" (εδω γελανε)στο προσωπο του μυτογκα να συνεχιζει να ειναι στην ιδια πλευρα και να μην εχει παει απο την αντιθετη οπως συνηθιζει,θυμιζοντας τα νερα της Χαλκιδας.
    Ο θεος μαζι σου παιδι μου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος02 Οκτωβρίου, 2011 22:00

    Παιχνίδι σα φακές νερόβραστες.
    Ξεκινάμε από τις ΓΝΗΣΙΕΣ ξεκωλιάρες του συνοικισμού, οι οποίες μας περίμεναν και καλά για κοκό. Στα χάλια μας ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΟΥΜΕ ΡΕ ΞΕΚΩΛΙΑΡΕΣ ΓΑΤΟΥΛΕΣ ΝΑ ΓΛΥΨΕΤΕ Τ' ΑΡΧΙΔΙΑ ΤΟΥ ΧΟΝΤΡΟΥ ΚΑΤΩ ΣΤΟ ΛΙΜΑΝΙ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΩΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ.

    Από κει και πέρα δε βρίσκω λόγο ποδοσαφιρικής ανάλυσης, καθότι "μπαρτσελώνα δεν είμαστε", όπως σωστά λέει ο μάκος. Αυτοματισμοί δεν υπάρχουν, διάθεση υπάρχει, σχέδιο όχι.

    Και έρχομαι στη δήλωση του προπονητη: "Δεν υπάρχει σεβασμός στην ΑΕΚ", την οποία προσυπογράφω.
    Εγώ, o steven, ο DIMI, o χαράλαμπος, ο ξενύχτης και ΟΛΟΙ εδώ λέμε και κρίνουμε όπως θέλουμε. Άλλοι παίρνουν τη γραμμή του ρασπούτιν, άλλοι πεθαίνουν για το μανώλη, άλλοι πεθαίνουν τον μανώλη.
    Επι της ουσίας, οι πελάτες είμαστε και αν μας αρέσει.
    Οι αποφάσεις ποιανού είναι? ΤΗΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ
    Η ΟΠΟΙΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΜΑΤΣΟ ΠΑΛΙΟΛΟΥΜΠΙΝΕΣ, ΑΣΧΕΤΕΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ -ΓΕΝΙΚΑ- ΑΠΟ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΚΑΙ ΕΤΑΙΡΙΚΗ ΛΟΓΙΚΗ.
    Διότι δε μπορεί να μου κάνετε άτυπα ΔΣ ρε λουμπίνες, κάποια ρουφοκώλα βαζέλα που έχουμε για διευθυντή, ένας κάποιος άσχετος καζνακίδης, που μαζεύει τα λεφτά του κοσμάκη για να μπορεί να την κάνει ο παππάς και κάτι ανηψάκια του ντοναλντ με λάπτοπ, και να αποφασίζουν να διώξουν τον αποδιοπομπαίο τράγο. Ενώ ένας χασοδίκης και ένας μπακαλιάρος έχουν κάνει συμφωνία με τον πατέρα κωστένογλου να γίνει ηγούμενος από δευτέρα ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΥΣ ΔΙΕΤΑΞΕ ΕΝΑΣ ΑΕΡΓΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙ ΚΑΙ ΞΕΡΕΙ ΑΠΟ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ ΣΑ 2ΕΤΗΣ ΕΑΑΚΙΤΗΣ. Ρε πολύτεκνε Δ.Χ., τα λεφτά να φύγει θα τα βάλεις εσύ ή η πτι σκατό? Ή θα στείλεις τους δύο που σε κερνάγαν σουβλάκι με παπάκι (που λεφτά για αεροπλάνα) στην ανταλού να του κάψουν το αμάξι για να παριτηθεί της αποζημίωσης?
    Σε όλα αυτά, εγώ λυπάμαι διότι διοικούμεθα από ΛΟΥΜΠΙΝΕΣ, ΑΣΧΕΤΑ ΚΑΙ ΞΕΚΩΛΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ. Και ο όποιος σεβασμός αρμόζει στο θεσμό του πορπονητή της ΑΕΚ, δυστυχώς εξανεμίζεται πρώτα ΑΠΌ ΚΑΠΟΙΕΣ ΠΟΥΣΤΡΕΣ "ΔΙΟΙΚΟΥΣΕΣ"...

    Τώρα θα περιμένουμε τη δαφνοστεφανωμένη να νομοθετήσει για μάς (πάλι)?
    Πέρυσι στην 6ρα υπήρξε εμπιστοσύνη.
    Φέτος?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Προσυπογραφω αυτο που κυριως αναφερεσαι Γιωργη.
    Και εκει ειναι η πηγη του η των προβληματων.
    Και οχι στον-καθε- προπονητη, η παικτη.
    Στην γελοιοδεστατη μικροτατη και ασφαλως ανιδεη απο τον χωρο "διοικηση". Καλυτερα μαλλον ειναι να μη αναφερουμε καν την λεξη "διοικηση" γιατι αυτη συνεπαγεται και ορισμενα χαρακτηριστικα. Τα οποια οι 3Κ και η κουστωδια τους με τιποτα δεν τα εχουν.

    Εφόσον δεν γινεται προς το παρον να μας αδειασουν την γωνια αυτοι,στρεφομαστε-η καλυτερα εκεινοι στρεφονται- σε καθε υφισταμενο τους.
    Χωρις να ειναι λαθος η αποψη οτι ο προπονητης πρεπει να φυγει,με την προυποθεση οτι θα ερθει καποιος που ξερει τα κατατοπια και θα εχει μια ελαχιστη γνωση του Ελληνικου μπουρδελου,επιμενουμε και λεμε οτι οταν αποψιλωνεις την ομαδα απο τα βαρια χαρτια της,αντικαθιστωντας τα με "μικρους και τιμιους ηρωες", αυτο σε συνδυασμο με την πληρη αγνοια απο πλευρας διαχειριστων (αυτη ειναι η σωστη λεξη)οσο αφορα στον κοσμο και τον υπο-κοσμο του ποδοσφαιρου,εξασφαλιζει την μονιμη θεση στην ανυποληψια και την συνεχη μετριοτητα.

    Και για την μη αγωνιστικη ανακαμψη,και για την μη οικονομικη ανακαμψη,υπευθυνοι ειναι εκεινοι.
    Εκεινοι δεν καταφεραν να κρατησουν τους παικτες κραχτες αλλα και ικανους να παιρνουν παιχνιδια,ανικαθιστωντας τους με μικρους προσκοπους,(και μαλιστα διχως ουτε ενα ευρω σαν αντιτιμο,αν εξαιρεσουμε τα "αναγκαστικα" χρηματα που εισεπραξαν απο την μεταγγραφη του Σκοκο) επισης εκεινοι ειναι που δεν καταφεραν να αντικαταστησουν τους κυριους χορηγους με καποιες συμφωνιες ανταξιες του brand name της ομαδας,παρα κουβαλησαν με καμαρι κατι βοθρατζιδικα και το..."κινο",εκεινοι επισης που αδυνατουν να διεκδικησουν οποια οφελη η κερδη απο δικεδικησεις που κατα καιρους ζημιωνουν την ομαδα.

    Η γυριστη για αλλη μια φορα μετα την εκτακτο και ατυπο Δ.Σ στο ξενοδοχειο (λες και βγαινουν απο κανενα κωλομπαρο και πανε για αρπαχτη)ειναι απαραιτητη προκειμενου να συνεχισει να υπαρχει αυτος ο θιασσος.
    Ενας μηνας περασε με κατι "θανατους στο γηπεδο" και κατι "πετιτ σατο".
    Ωρα να ξεκινησει κανενα αλλο σηριαλ με τον γηπεδο που θα χτιστει, η με καποιον αλλον κροισο που θα μας αναλαβει και να'σου τα Χριστουγεννα.
    Μεγαλο πραγμα η καθυστερηση...
    Σφυρα το το γαμημενο να φυγουμε.
    Λειωσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ενα καλο παιχνιδι μεταξυ δυο συνοικιακων ομαδων
    χιμενεθ ψυχαρα για παντα αεκαρα και αντε γαμισου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. (παρενθεση απο τα ποδοσφαιρικα)
    Πολυ κακο για το τιποτα.
    Το ενδον τιποτα,συνενοηθηκε με το εξω τιποτα και απεφασισαν οτι ο στρατος των υπαλληλων θα πρεπει να συνεχισει να προσφερει τις υπηρεσιες τους κατα την διαρκεια της Κυριακης ΚΑΙ των επομενων εκλογων και αρα πρεπει να παραμεινουν στις θεσεις τους.
    Εκαστος εφ'ο εταχθει.
    Και πως να διωξεις; Εδω ουτε ο νομος για την απαγορευση του καπνισματος δεν μπορει να βρει εφαρμογη. Θα γινουν "διαρθρωτικες αλλαγες;

    Το μπουρδελο πρεπει να παραμεινει και με την νεα πλεον εποχη που ανατελει. Ακομα και με χρυσορυχεια Β.Ελλαδος να παραγουν χρυσο για εξαγωγη,ακομα και με τις εξεδρες εξορυξης πατρελαιου να φυτρωνουν σαν μανιταρια στο Αιγαιο,ακομα και με τα mall και τα καζινο που θα στηθουν αλλαχου,το δημοσιο δεν αλλαζει.
    Πραγμα που σημαινει α)δεν ειναι υπερπληρες απο προσωπα ο δημοσιος τομεας. Απλα ειναι μη λειτουργικος. Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
    β)Ο στρατος αυτος θα συνεχισει να ειναι ο πολιορκιτικος κροιος με τον οποιον θα σπανε τις πορτες της εξουσιας οι εξουσιαστες. Με τις ευλογιες των "εξ" (οπως γινεται παντα αλλωστε)

    Αρα λοιπον εχουμε: βλεπουν την εξοδο απο την δημοσια καρεκλα οσοι πλησιαζουν στην συνταξιοδοτηση. Οσοι ειναι κοντα στα 62-63 και ηθελαν ακομα 2 χρονια μαξιμουμ μεχρι την εξοδο.
    Τωρα θα ξαπλαρουν πιο νωρις. Εστω και με το 60% του μισθου. Εφεδροι συνταξιουχοι. Ρε τι γινεται!
    Θα γιομισουν τα καφενεια. Οι συνταξιουχοι στις πλατειες θα ειναι περισσοτεροι και απο τα περιστερια.
    Βλεπω να διωχνουν τα παιδια απο τις τσουλιθρες και τις τραμπαλες και να ανεβαινουν εκεινοι.
    Φουλ στην καπνα και στην καραφλα οι καφενεδες. Η ξερη και ο Θανασης θα παιζονται ακομα και στα πεζοδρομια. Τα κομπολογαδικα θα κανουν χρυσες δουλειες.
    Θα ανοιξω καφενειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα μονα "επενδυτικα" σχηματα που δειχνουν ενδιαφερον εχουν τουρμπανι στο κεφαλι. (απεκδυτικα σχηματα ειναι ασφαλως, αφου για να παρουν ερχονται και ουχι να επενδυσουν κατι)
    Απο Καταρ μερια. Γιατι; Τι γιατι; Τζαμπα δουλευαν οι ΜΚΟ των Παπαντρεειδων τεμπελχαναδων; Πουλανε την γη των αλλων και κανουν περιουσια σαν μεταπρατες.
    Αυτα ειναι!

    Πως θα καλυφθει αυτο το μεγα αισχος; Μα με τις "επενδυτικες ευκαιριες" και "τους πακτωλους χρηματων" και "τις ευκαιριες για απασχοληση" που θα φερουν αυτες οι επενδυσεις. Παρεχωρεις τον χρυσο,ναι,τον παιρνουν αλλοι ναι, ξεπουλας τα πετρελαια ναι, τα δινεις ολα,αλλα δουλευεις πλατη-πλατη με τον Πακιστανο στο χρυσορυχειο,στο ναυπηγειο,στην πλατφορμα αντλησης για τον ηρωικο μισθο των 500 ευρω. Δεν ειναι και λιγο πραγμα. Μη λεμε και οτι θεμε.

    Οπως βαιβαια, οι κατα καιρους "αγανακτισμενοι" ειναι και οπαδοι. Αγαπουν τις ομαδες τους.
    Θα πεσει και εκει λοιπον πετροδολαρο, ωστε να παψουν να κοιτανε το Συνταγμα και να στρεψουν ξανα τα βλεματα στα ποδοσφαιρικα κατορθωματα των "ομαδαρων" τους. οι οποιες θα απολαμβανουν της προσοχης και της φροντιδας της κελεμπιας.
    Ουδεν κακον αμιγεςκαλου.
    Η το αντιθετο;

    Ρε σεις,πλουσιοι γυφταραιοι με τις κελεμπιες,για μας εδω, για την φουκαριαρα την ΑΕΚ δεν υπαρχει κανενα "σχεδιο"; Δεν ειμαστε στα πλανα σας ρε κακομουτσουνοι χειλαδες; Ρε δωστε κανενα φραγγακι και κατα δω ρε. Ρεψαμε. Ριμαξαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Τί φραγκάκι να ρίξουν οι τύποι με τις κελεμπίες;;;
    Πουλάει ο πρόεδρος;; Με τίποτα.
    Κι αν εμφανιστεί κανείς τέτοιος θα του ζητήσει 500 μύρια.
    Μπλέξαμε... Άσχημα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ξανασυναντηθηκαν -στο γνωστο ξενοδοχειο- οπως και πριν τρεις μερες. Και ενω τρεις μερες πριν ειχαν αποφασισει να τελειωσουν τον Χιμενεθ,διαρεοντας και σεναρια με υποψιφιους διαδοχους του και μαλιστα διχως να διαψευδονται απο τους ιδιους, και τωρα τρεις μερες μετα (κατι σαν την ταφη και την Ανασταση)συνηλθε και συνεδριασε η συγκλητος. Στο γνωστο μερος. Που να τρεχεις αλλου. Σαν τα ζευγαρακια που εχουν στεκια για να συγχρονιζονται αλλα και για να νοιωθουν ανετα.
    Οπως ξερετε,στα sex-hotels, υπαρχουν δωματια διακοσμημενα αναλογα με τα γουστα και τα βιτσια των πελατων.
    Την τελευταια φορα η διοικηση επελεξε το δωματιο "Σαχαρα". Αμμος κατω,ενας φοινικας κατα μεσης, ενας κουβας νερο στη γωνια,δυο ψευτικες καμηλες,τρεις Τουαρεγκ με ορθιες ψωλες στο κρεβατι κλπ.
    Για σημερα, μετα τα καλα μαντατα απο τον αγωνα της πλατειας, και την αναβολη της δικης του Ζηλωτη Χιμενεθ, ειπαν να περσουν ξανα το βραδυ απο εκει και να διαλεξουν το δωματιο "Κριση". Οικονομικη,αιωνια,δεν ξερω,παντως οδιακοσμος παραπεμπει και στα δυο. Αλλωστε δεν υπαρχει διαφορα αφου ειναι γνωστο οτι "ο Παραδεισος και Κολλαση ειναι εδω". Οροφη ρεπλικα ala Mikelangello, τρεις γελαστες νυχτεριδες στη μια γωνια,ενας συνανταξιουχος σε ενα μικρο ενυδρειο να κατασπαρασεται απο πυρανχας στην αλλη και στη μεση μια περιεργη μηχανη με ενα πλαστικο πεος επανω. Διαβολικα πραγματα.

    Τελος παντων. Συνεδριασε ξανα-μανα the Sigliticous
    και ειπε: "no corpus Himentheum diavolostilare.Erum cactous kipous zantolastihoum. Omen spera aRhigos deficoultous positione. Eso Papas Kostenoglou Elpe Texaco,primioum spor, pagkous AEKous orfanous.
    Est minimoum kseftila,maximoum fapes.
    Olourmo la derby per dafnostefaneoum. If (εαν) sixtious golarious again, then (τοτε)siglitous arivale kai syskeptoum la hotel "Hollyday Inn" por la futura Himenetheoum.
    Τιλ δεν (μεχρι τοτε) "avandi maestro me ena kalamatiano...geia sou mpampako".

    Scripta manen.
    O gegrafa gegrafa. ( γεια σου γερο απο τα Αγραφα)
    Ταδε εφη,οι της Διοικησης: 3K,one mpakaliareoum, one Jack Daniels and the impresarioum avocadoum.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αγαπητε Χρηστο.Αυτο που αποφασισαν για την εφεδρεια των ανω των 60,ειναι το μεγαλυτερο κολπο που εχουν κανει.Δεν ειναι τοσο απλο οσο ακουγεται.Απ`αυτο,θα ξεκινησουν αλυσιδωτα προς τα κατω νεα μετρα,που θα επηρεασει ολο τον κοσμο.Με το 60% του μισθου θα βγουν στην εφεδρεια,πραγμα που σημαινει πως και η συνταξη θα κυμανθει σε πολυ χαμηλες τιμες.Χωρια το εφ`απαξ,που θα κοπει τελειως σε ενα χρονο,ενω τωρα θα ηταν υποχρεωμενοι να το δωσουν.Μ`αυτα που αποφασισαν πριν λιγο,φαινεται ολοκαθαρα τι θελουν να κανουν,αφου με οριο τα 65,καθαριζουν πρωτα τους πιο κοντινους σ`αυτο,για να ακολουθησει μετα η ηλικια των 58+,οπου εκει πλεον θα χτυπησουν αλλυπητα την συνταξη.Απολυση χωρις εφ`απαξ και με συνταξη το 50% του μισθου.Μην αντεχοντας τα ταμεια,υποχρεωτικα οι εισφορες θα αυξηθουν,και με την ανεργεια να φτανει επισημως το 24-25%,ολα θα παρασυρθουν προς τα κατω.Επαναλαμβανω,ειναι ενα κολπο που δεν εχει προηγουμενο,και ισως ο κοσμος αργησει να αντιληφθει που παει το πραγμα.
    ...11...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλημερα, το ματς φυσικα ΔΕΝ το ειδα.

    Ποιος γαμει ενα παιχνιδι Νιονιου-Λυμπερο-μπελεκ?

    Να δω τι?

    Τον Ειντουρ-Σμαρι-Μπριζολονσεν να υποτιμα την ποδοσφαιρικη νοημοσυνη μου?

    Τι εγινε ρε ΣΜΑΡΙ παλι χτες?

    ΠΑΑΑΑΑΑΑΛΙΙΙ ΤΙΠΟΤΑ?

    Δεν γλυστρησε κανενας ρε γαμωτο? Κριμα.
    Που θα παει θα αρχισουν οι βροχες και ολο και θα παστελωσεις κανενα.
    Που να γινει καμμια στραβη (γιατι στραβη θα ειναι) και να βαλεις γκολ με το γαυρο.
    Μεχρι και ΠΕΝΤΑΕΤΗ ΑΝΑΝΕΩΣΗ σου κανουμε...


    Το οτι εχουμε καταντησει να σκοραρει ο ...Μανωλας στο 90+2 για να νικησουμε τα λεει ολα.

    Ήταν ένα καλόστημένο κόρνερ, και ήρθε ο Μανωλάς να κάνει τη σωστή κίνηση και το γκολ. Αυτό είναι δουλειά.!!!!

    Ναι αυτο ειπε ο προπονηταρας!!!
    Σοβαρα ΑΥΤΟ ΔΗΛΩΣΕ!!!
    Ενα καλοστημενο κορνερ στο 90+2 ειναι η δουλεια του 1,5εκκ ευρω το χρονο!!!

    Μανωλο Χιμενεθ οεοεοεοεοε.

    Εχει κανει λεει 3 νικες και μια ηττα στο πρωταθλημα.
    Κατατρωποσε λεει τον Εργοτελη τη Ξανθη και το Νιονιο.
    Τετοια πραγματα φοβερα.

    Και βεβαια τα στημενο το εστειλε ο ενας που ειναι για διωξιμο, και ο αλλος που εχει δωθει ανταλλαγμα ακομη και σε ΔΕΚΟ για λογαρισμους, ο καλυτερος παικτης σου.
    Αμφοτεροι ΜΕ ΤΗ ΔΙΚΙΑ ΣΟΥ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΔΙΩΞΙΜΟ..

    Ετσι δεν εκανες και στη ....Θεβιλλη?

    Ακομη καθομαστε και ασχολουμαστε με τον Αλεφαντο της ΙΘΠΑΝΙΑΘ?

    Για την διοικηση δεν εχω να πω τιποτε. Ουτε καν οπου φυσαει ο ανεμος.
    Τα ειπα ξειπα ειναι γνωστα. Οπως και οι κολοτουμπες.

    Με εκεινη την πετιτ σατω τι εγινε?
    Αυτα τα 2,5 μυρια τελικα περιλαμβανουν δικαιωματα και του ΥΠΑΡΧΩΝΤΟΣ ΡΟΣΤΕΡ ε?
    Δε λεω καλο το deal.
    Ειναι τοσο σοβαροι ΟΣΟ ΣΟΒΑΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ που μας διοικει.
    Με ποιον θα μιλαγε δηλαδη ο αγαμιδακος?
    Με κανα σοβαρο?

    Ποιος νορμαλ ανθρωπος θα δεχτει ΕΣΤΩ ΝΑ ΚΑΤΣΕΙ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ να μιλησει με αυτο το νουμερο?

    Που τη Πεμπτη το βραδυ παρακαλαει το γενικο διευθυντη του να παραιτηθει επειδη δεν εχει να του δωσει αποζημιωση, και 3 βραδυα μετα τον 'στηριζει'??

    Ποιος θα κατσει ΕΣΤΩ να σηλωσει το τηλεφωνο να μιλησει με καποιον που τον λενε ΕΠΙΣΗΜΑ ΑΔΕΛΦΗ και μετα καθεται σο ιδιο τραπεζει μαζι τους και αναλυεει πλανα δημοσια??

    Κοζωνηδες, Κροισους και petit θα ειναι παντα οι υποψηφιοι επενδυτες.

    Φανταζεστε την petit να πηγαινει στο Μαρινακη να του πει οτι θα βαλω 2,5εκκ (οσα το συμβολαιο του Ριερα) για να παρω το 5% και διακαιωματα απο το ροστερ??

    Χαχαχαχαχαχα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. pros dimi
    exases thn kalyterh fash ths xronias,na ektelei faoul o guntianson pros thn antipalh perioxh gia na parei kefalia poios?
    e.m
    k elega oti ta eixa dei ola sthn aek

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Προς conpater: Ασφαλως και με τιποτα δεν εννοω οτι ειναι ανωδυνα. Πως θα μπορουσε αλλωστε. Σε μια εποχη και με ενα καθεστως που κοβει σε μπριζολες τον κοσμο,πως θα μπορουσε να ειναι οτιδηποτε ανωδυνο. Περιεγραψα μονο το γελειο του πραγματος.

    Αλλωστε ειπαμε. Εχουμε να κανουμε με μισανθρωπους.
    Τα παλουκια που αναφερεις που θα φανε οι κοντα στα 60,ειναι ανευ προηγουμενου.

    Και ολα αυτα θα καθρεφτιστουν αμεσα και στον ιδιωτικο τομεα. Εφ'οσον πετσοκοβεις το 40% του μισθου 30.000 μισθωτων,σημενει οτι πολα δις δεν θα πεσουν ποτε στην αγορα. Πραγμα που σημαινει χιλιαδες ακομα λουκετα και χιλιαδες ακομα ανεργοι.
    Δεν μπορουν να κανουν τον απλο αυτο συλλογισμο; Μπορουν και παραμπορουν. Και παιδια του δημοτικου τα συμπεραινουν αυτα. Οτι ολα ειναι αλυσιδα.

    Μα ο σκοπος τους ειναι η ολικη εξαθλειωση. Πανδημια φτωχιας ονομαζεται το σχεδιο.
    Απο αυτον που δεν εχει ουτε κλαρακι να σταθει,μπορεις και του παιρνεις τα παντα. Τη γη,τον ορυκτο πλουτο,την παραγωγη του,την γυναικα του,την κορη του. Τα παντα.

    Τελος παντων. Να δουμε ποτε θα ανανηψει απο την ναρκωση ο κακομοιρης που απλα και μονο δυσανασχετει και μουρμουραει για το πετσοκομα στο οποιο υποβαλεται.

    Βαφτιζουν "επενδυσεις" την κλοπη χρυσου,πλατινας αλουμινας πετρελαιου,φυσικου αεριου κλπ.
    Οτι εχεις. Ακομα και το χωμα θα πουλησουν σε θερμοκηπια του εξωτερικου. Οτι μαρμαρο βγαινει,θα στολιζει χοιροστασια και σταυλους,εξω.
    Θα καμαρωνει ο Ελβετος και Γερμανος γεωργος οτι εχει τρισχιλιοχρονους κιονες να υποβασταζουν τα ελενιτ στον σταυλο του. Μετωπες θα γινουν γουρνες για να πινουν νερο τα γουρουνια.
    Υδριες και αλλα αντικειμενα οικιας, θα γινουν περιστερωνες.
    Ακομα και ο Ελγιν θα κοκκινισει στον ταφο του.

    Αφου εδω αρκειστε να προβαλετε τα αρχαια μονο για μια μεριδα παστιτσιο στην Πλακα,φερτε τα εδω να τα κανουμε μερος επενδυτικου προγραμματος αγροτικης αναπτυξης.

    Οι δε κομενες κεφαλες αγαλματων μια χαρα μπορουν να μπουν διπλα στις πορτες για να μη κλεινουν αποτομα και σπανε τα τζαμια. Φυσαει πολυ στην κεντρικη Ευρωπη. Μη κοιτας. Ακομα με τις λασπες και τα χιονια παλευουν οι Ουνοι.
    Οσα γεννητικα οργανα υπαρχουν ακομα πανω σε αυτα,θα κοπουν και θα πωληθουν σαν σελιδοκρατες. Μη χανουν και την σελιδα οταν αναγιγνωσκουν Μπρεχτ και Σοπεναουερ.

    Ρε,να την παθεις απο ανωτερα πλασματα,απο ανωτερο πολιτισμο,παει στο διαολο. Αυτη ειναι και λογικη σειρα των πραγματων. Αλλα να σε ξεγυμνωσει ο Βανδαλος; Να σε γδυσει ο Βισιγοτθος; Να σε παρει για κοροιδο ο κερασφορος κοκκινομουρης που ακομα δεν εχει συνηθισει να κοιμαται μεσα σε σπιτι;
    Να σε τουμπαρει και να σε κλεβει ο ανθρωπος των σπηλαιων;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Τα νεα απο το resort δεν ειναι καθολου καλα..
    Οπως λοιπον η ΕΛΛΑΣ ετσι και το τσαντηρι οριακα βγαζει το μηνα.
    Και οταν λεω οριακα εννοω οτι πλεον επεσε ΜΕΓΑΛΟ ΔΑΧΤΥΛΟ απο τους απληρωτους και εχει φτασει ο κομπος στο χτενι ΚΑΝΟΝΙΚΑ.
    Δεν υπαρχει σαλιο φυσικα μιας και ο μεγας εξυγιαντης τα εχει κανει μια φασολακια χωρις λαδι, με την πολιτικη ΔΙΩΧΝΩ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΣΑΜΠΑ (ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΙΣΠΡΑΤΩ ΜΙΑ) και αυτο το ονομαζε λεει, εξορθολογιμο του ισοζυγιου.

    Τωρα απο ποτε το ξεπουλημα ενος μαγαζιου ΔΩΡΕΑΝ θεωρειται συμμαζεμα αυτο κανεις ποτε δεν καταλαβε.

    Αφου λοιπον του διωξαμε ολους, δεν πηραμε ΜΙΑ και τα εξοδα ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ εχουν μεινει μια απο τα ιδια,παει φουντο το μαγαζι..

    Δεν εμεινε εξαλλου τιποτε αλλο να πουλησει το ξεφτερι.

    Ποιον θα δωσει? Το Δελλα με το φραπε και το Λυμπε σε κανα γηροκομειο?

    Η τον Σμαρι σε κανα ΠΑΤΣΑΤΣΙΔΙΚΟ να κανει το γκαρσονι?

    Παμε ΟΛΟΤΑΧΩΣ ΓΙΑ ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

    Τα φωναζαμε απο εδω μεσα οτι ο ΜΑΛΑΚΑΣ υποσχωνταν σε ολους το Σεπτεμβριο.
    Λες και το Σεπτεμβριο θα κερδιζε κανα jackpot.

    Και επειδη σφιγγουν οι κολοι και αποτομα, ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΥΝ ΛΕΦΤΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΔΕΚΑΗΜΕΡΟ, ΒΑΡΑΤΕ ΒΙΟΛΗΖΗΔΕΣ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΙ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΘΑ ΔΙΑΒΑΣΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ steven

    Αν εννοείς ότι φουντάρει ο "Φίλαθλος", θα διαβάσω το μπλογκ του Γαλούπη.

    Χαρδαβέλλα, ψυχάρα για πάντα ΑΕΚάρα.

    Χιμένεθ τον Μπούλο.

    Έρχεται ο Χαρδαβέλλας με τους εξωγήινους.

    Θα δουλεύει pro bono και δεν θα χάσει και από τους Gavroi (Ζαβρουά), με σύστημα ταμπούρι 10-0-0.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΝΑΙ ΑΔΕΡΦΙΑ. ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΚΑΡΟΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή