Τρίτη 4 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ

          Μερικές φορές τα σχόλια κρύβουν πληροφορίες που είναι πιο πιπεράτες από την βασική ανάρτηση. Φυσιολογικό είναι αυτό με δεδομένο οτι απαντήσεις βγαίνουν μέσα από τον διάλογο ή στοιχεία που δεν μπορούν να δημοσιευθούν εν ψυχρώ και άμεσα.
          Το Σάββατο λοιπόν σε σχόλιο του Γιώργη για τον Χιμένεθ αλλά και την έλευση του Κωστένογλου, απάντησα κατ' αντιστοιχίαν ως εξής :
          "...μπα βλέπω να φεύγει την επόμενη αγωνιστική..." και
          " ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΤΡΑΠΕΙ ".
           Και πραγματικά δόθηκε κάποιος " αγώνας " μπας και πειστεί αυτή η διοίκηση που δεν ελέγχει τις εξελίξεις αλλά αυτές ελέγχουν αυτήν, να μην παίρνει αποφάσεις εν θερμώ, να μην τορπιλίζει έναν κρίσιμο αγώνα επειδή πιέζεται από καταστάσεις ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΩΠΑ ( προσεχώς ), και τέλος τις επαφές να τις συνεχίσει και με άλλους υποψήφιους. Ευτυχώς ο άνθρωπος κλειδί, εισακούσθηκε από τον Αδαμίδη κι έτσι στην Νέα Σμύρνη μίλησε στα αποδυτήρια στους ποδοσφαιριστές για την ακόμα στήριξη του Μανόλο. Θα πρέπει βέβαια να παρατηρήσατε την ηρεμία του προπονητή κατά την διάρκεια του αγώνα. Κι αυτός περίμενε το οριστικό τέλος. Επιθανάτια ψυχραιμία.
             Να όμως που βρέθηκε η τυχαία κεφαλιά του Μανωλά, που ξαναέβαλε μπρος τον μηχανικό αναπνευστήρα που κρατάει ακόμα στην ζωή τον ετοιμοθάνατο. Κακό είναι αυτό ή καλό; Ο καθένας θα έχει κάποια γνώμη και μπορεί να την εκφράσει. Αεκτζήδικα όμως η αλήθεια είναι μια: ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΚΑΛΟ ΑΛΛΑ ΣΠΟΥΔΑΙΟ.
              Η ομάδα φίλοι και φίλες, δεν άντεχε κι άλλη εσωτερική αιμορραγία. Τώρα θα ηρεμήσει αγωνιστικά, θα προπονηθεί όπως μπορεί και θα πάει να παίξει τα ρέστα της με την δαφνοστεφανωμένη. Παιχνίδι στο οποίο μπορεί και να ποντάρει σε κάποια οικονομική ανάσα αλλά και ηθική συμπαράσταση από τον κόσμο. Στην διάρκεια δε των 15 αυτών ημερών, οι συζητήσεις με τα πλυντήρια άνετα θα ολοκληρωθούν είτε έτσι είτε αλλοιώς, χωρίς αθλητικές υστερίες και άλλα ανοιχτά μέτωπα, τύπου προπονητή είτε δημοσιογράφων.
              Το βασικό επιχείρημα που χρησιμοποιήθηκε ήταν για τον Κωστένογλου και πήγε ως εξής:
" ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΒΡΙΣΚΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΝΙΚΟΛΑ, ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΚΑΨΕΙΣ ΤΟ ΧΑΡΤΙ ΤΟΥ ΜΕ ΤΟ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΝΤΕΡΜΠΥ. ΤΟΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ; ΕΝΤΑΞΕΙ ΠΑΡΤΟΝ ΑΛΛΑ ΜΕΤΑ."
               Επικράτησε λοιπόν μια σύνεση, ακολουθήθηκαν τα βήματα κατά το σχέδιο ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΥΧΑΙΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ, σαν θεματοφύλακας, η παρουσία του Sugar στο γήπεδο. Βλέπεις στα δεσίματα, ρίχνεις κι άλλα δολώματα.
              Και στο σημείο αυτό, να καταθέσω οτι δεν έχω τίποτα εναντίον του Κωστένογλου. Και το κασέ είναι χαμηλό ( ίσως και στην παρούσα φάση να μην τον ενδιαφέρει κιόλας ), και δικό μας παιδί είναι, και στα χρόνια που έπαιζε έκανε πρωταθλητισμό. Ευγένης με καλές σχέσεις στα αποδυτήρια  κύρια με τους μεγαλύτερους ηλικιακά αλλά και γνώστης της κιτρινόμαυρης πραγματικότητας. ΔΕΝ ΑΡΚΟΥΝ ΑΥΤΑ ΟΜΩΣ ( θα τα πούμε αναλυτικά κι αργότερα χρονικά ).
               Και δεν αρκούν, διότι υπάρχουν άλλες τρύπες τεράστιες ( πέραν των οικονομικών ) που δεν κλείνουν με τίποτε και απαιτείται κάποιος μπαμπούλας - προπονητής με άλλη ψυχοσύνθεση και άλλο τσαγανό.  Ας πούμε ένας άνθρωπος που δεν συζητάει, και κλείνει τα τηλέφωνα όταν η ομάδα που ενδιαφέρεται εξακολουθεί να έχει προπονητή. Κι εξ άλλου όλοι είδατε το πέρασμα του Νίκου από τον Αστέρα. Και διαιτησία, και παίκτες, και λεφτά, και χαμηλοί στόχοι. Και τι έγινε; Μια νύχτα μαύρη.
               Υγ1. Το έχω ξαναγράψει κι αποτελεί πάγεια θέση μου : Τον προπονητή τον διώχνεις μετά από ανάλυση του θεάματος ή των υποδομών που θα βγουν αργότερα. Ούτε μετά από ήττες φεύγει, ούτε μετά από νίκες μένει ή μένει για να ξαναφύγει.
               Υγ2. Φυσικά άνοιξε με τον Κωστένογλου ένα θέμα ηθικής τάξης αλλά είναι αδύνατον να μην δημιουργείτο όταν τα πάντα είναι στο πόδι. Και η κουβέντα, " έλα μωρέ Νικόλα, αφού θα χάσει την επόμενη Κυριακή και θα πάρεις την ομάδα..." ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑ ΟΥΤΕ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΑΝΔΡΙΚΗ Ή ΑΕΚΤΖΗΔΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ( περισσότερα αύριο ). ΜΙΑ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΠΟΥ ΚΑΤΕΔΕΙΞΕ Η ΑΡΝΗΣΗ ΤΟΥ ΑΓΓΕΛΟΥ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ. ΚΑΙ ΤΕΤΟΙΟΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΑΕΚ ΜΕΣΑ ΤΗΣ. ΤΟ ΚΑΣΕ ΕΙΝΑΙ ΨΗΛΟΤΕΡΟ ΜΕΝ, ΑΛΛΑ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΣΙΓΟΥΡΗ. ΔΗΛΑΔΗ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΜΕΤΑΒΑΣΗΣ.
                Υγ3. Άλλος γλύφει και παρακαλεί κι άλλος γράφει και τσαμπουκαλεύεται. Εσάς, ποιός σας ταιριάζει περισσότερο; Και να πάω και παραπέρα: ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΑΝΕΡΓΟΙ. Ο ένας ρούκι κι ο άλλος μπαρουτοκαπνισμένος. Και οι δυο θέλουν να έρθουν. Ο ένας θα καλύψει κι ο άλλος θα μιλήσει. Ποιόν να θέλει ο ΔΧ; ΚΙ ΑΥΤΑ ΟΤΙ ΜΕΡΙΔΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΘΑ ΔΙΧΑΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ΛΟΓΩ ΠΑΟΚΤΖΗΔΙΚΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΠΑΡΙΕΣ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΑΡΞΕΙ ΕΥΚΟΛΟ ΒΡΙΣΙΔΙ. Η ΑΛΗΘΕΙΑ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ: ΟΤΙ Ο ΕΝΑΣ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΑΘΗΤΕΥΟΜΕΝΟΣ ΑΚΟΜΑ. Τι θα έκανα; ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΕ ΤΗΝ ΣΩΣΤΗ ΙΕΡΑΡΧΙΑ ΚΙ ΑΜΕΣΗ ΑΠΟΛΥΣΗ ΤΟΥ ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ.

25 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Οκτωβρίου, 2011 10:08

    Ποιά σχόλια; Εδώ δε χρειάζεσαι και το κλείνεις το ζήτημα "προπονητής" ΑΨΟΓΑ στο κείμενο σου. 1000% συμφωνώ.
    Όμως η μπόμπα (όχι της οργάνωσης, ή μάλλον όχι μόνο) η οικονομική κάνει "κλικ κλικ κλικ" και, όπως λέει και ο DIMI, έρχεται ΕΠΙΣΗΜΗ πτώχευση (ΑΕΚ=Ελλάς), το θέμα του προπονητή θα το διαχειριστεί....διοίκηση πρωτοδικείου?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ακομη ασχολειστε με τους τελειωμενους????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιώργης ο Γαρατζέος04 Οκτωβρίου, 2011 13:37

    Έβγαλε ο καισαρόπαπας το νέο φιρμάνι: "Κάτω τα χέρια απ' το μανόλο", αλλά απορώ: Εφόσον η επιλογή του πατρός νίκου ευλογήθηκε από τον καισαρόπαπα (δε θέλαμε ΚΑΙ άλλον αλλόθρησκο υπάλληλο στην ΠΑΕ), αφού cojones δεν έχουν αυτές οι παλιολουμπίνες, οι στρουμφίτες της διοίκησης και δε θα τον διάλεγαν άμα δεν παίρναγε από το κογκλάβιο, τότε τώρα τι θέλει? Μονά ζυγά δικά μας? Μιλάμε για ΚΑΡΚΙΝΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Το εχω ξαναγράψει. Να ερωτηθεί ο Μελλισανίδης και αν συμφωνεί να πέσει η ομάδα Γ΄. Ο κόσμος να πιέσει για Γ΄αντι για Δ΄ και οχι για 44 , 99 κτλ. Βλέπε Φιορεντίνα. Αν πάλι δε συμφωνεί τότε νομίζω οτι η Γ΄θα είναι απλά πιο εύκολο γηπεδο για R, ΔΧ, Δαμίδηδες κ.α. να παίξουν μπάλα. Κακά τα ψέματα στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο του 2011, όπου κάποιος Ντολζαι προτιμά τα λεφτά του Παναιτωλικού απο τη φανέλα της ΑΕΚ, δεν πας πουθενά. Εισαι τελειωμένος. Πρεπει να βρεθεί κάποιος ή κάποιοι με οικονομική επιφάνια. Και σ αυτό θα πρέπει να βοηθήσουν άνθρωποι σαν τον STEVEN. Να βρεθεί κάποιος και να πεί αν γίνει αυτό , αυτό και αυτό τότε μπαίνω. Ξεκάθαρα, 1,2,3. Τότε να τρέξουμε , να τσακωθούμε , να πληρώσουμε. Αλλα να υπάρχει προοπτική. Μέχρι τότε συντάσομαι με DIMI.
    Υ.Γ. STEVEN γνωρίζεις κάτι γι αυτό που έγραφε ο Σαμπράκος την Κυριακή, περι σοβαρού συνομιλητή που έχει ζητήσει στοιχεία απο την ΠΑΕ?
    Υ.Γ.2 Ειχε σημασία αν κερδίζαμε η χάναμε στη Ν.Σμύρνη? Αν έρθει ο Αγγελος ή ο Νίκος. Υπάρχει καμία προοπτική?
    Υ.Γ.3 Πόσο καλύτερο μαγαζι είναι ο παο απο την ΑΕΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Patikas

    Φιλε ΕΙΝΑΙ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ Η ΑΕΚ ΠΑΕ.ΠΑΕΙ ΦΟΥΛ ΓΙΑ ΠΤΩΧΕΥΣΗ, ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΑΠΟΥ ΒΑΛΕΙ ΑΜΕΣΑ ΛΕΦΤΑ και λεγωντας αμεσα εννοω μεχρι τις 15-20 του μηνα.

    Ετοιμαζωνται ΠΡΟΣΦΥΓΕΣ και ηδη η Εταιρεια εχει διαταγη πληρωμης 165,000 ευρω και ΣΦΡΑΓΙΣΜΕΝΗ ΕΠΙΤΑΓΗ απο το Νιονιο η οποια ειναι δικασιμη στις 3-2.

    Αυτο σημαινει οτι πλεον οι επιταγες της εταιρειας ΔΕΝ ΓΙΝΩΝΤΑΙ ΔΕΚΤΕΣ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΚΑΙΟΥΧΟ, με λιγα λογια οι πληρωμες πλεον ΠΑΓΩΣΑΝ.

    Οσο γαι τον ΚΑΘΕ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ να απαντησει ΤΙ ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ?
    Τι σχεση εχει ο Μελλισανιδης με την ΑΕΚ? Ειναι μετοχος? Εχει καποιου ειδους συνναλαγη π.χ χορηγια-διαφημηση η οποιοδηποτε ειδους εμπορικη σχεση?

    Γιατι να μην απαντησει αναλογα ο Αγγελοπουλος ο Λατσης ο Κοκκαλης η ο Μυτηληναιος??

    ΚΑΜΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΣΕ ΜΙΑ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

    Το οτι το μαλακισμενο ο Κωστακης χοροπηδαει αγκαλια με τον εταιρο μαλακα μυτογκα ειναι για την R..

    Το οτι αυτο το βοδινο με 2 ποδια που λεγεται προεδρος της ΑΕΚ μαζι με τον ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΒΑΖΕΛΟ και πρωην μελος της διοικησης στο ΠΑΟ καθονται και κανουν κολοδαχτυλα και βριζουν μανες και παιδια ΤΟΥ ΝΙΟΝΙΟΥ!!!!!!!! για ενα γκολ στο 90+2΄ επισης δεν εχει ΚΑΝΕΝΑ ΝΟΗΜΑ.

    ΑΠΛΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΠΟΣΟ ΜΙΚΡΟΙ ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΛΥΠΤΟΙ ΕΙΝΑΙ.

    ΥΓ Ε οχι και ο ΠΑΟ ιδια με τηνν ΑΕΚ.
    Ουτε ΑΠΛΗΡΩΤΑ 44 και διακανονισμους εχει ο ΠΑΟ
    Ουτε χρωσταει 7-10 μηνες ο ΠΑΟ
    Ουτε ΟΑΚΑ και Παιανια εχει απληρωτους ο ΠΑΟ
    Ουτε ΙΚΑ, ΕΠΟ και ΕΦΟΡΙΑ εχει απληρωτη ο ΠΑΟ
    Ουτε ΣΦΡΑΓΙΜΣΕΝΕΣ ΕΠΙΤΑΓΕΣ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΟ
    Ουτε διαταγες πληρωμης εχει ο ΠΑΟ
    Εχει και ενα ροστερ Χ αξιας ο ΠΑΟ

    Και ακομη και ανενεργο και χαζο εχει μετοχο τον Βαρδινογιαννη. Οχι τον ΠΑΠΑΤΖΗ και τον Κασνακιδη...

    Η μυλωνου τον αντρα της με τους πραματευταδες?

    Μη τρελαθουμε...

    ΞΑΝΑΛΕΩ: Ακομη ασχολειστε με τους τελειωμενους????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Α ναι
    Και τις μετοχες στο ΠΑΟ τις εχει ο Βαρδης.
    Οχι η Morgan Stanley...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Εγραψα για Μελλισανίδη (να ερωτηθεί) ως ΑΕΚΤΖΗ με οικονομική επιφάνεια. Να γίνει προσέγγιση σε οποιονδήποτε Μελλισανίδη.
    Υ.Γ. Ποια είναι η "μαυρη τρύπα" του παο? 3Οεκ. και αν δεν πάρει πρωτάθλημα φέτος θα φτάσει τα 50εκ., ενω προβλεπεται οτι την εποόμενη τριετία που ληγουν τα περισσότερα συμβόλαια θα φτάσει τα 150εκ. Το ρόστερ μη το υπολογίζεις (κατι τέτοια έλεγε και ο Ντέμης, οτι δεν αφησε χρέος διοτι οι παίκτες ειναι περιουσιακα στοιχεία μεγάλης αξίας)διότι η αγορά ξέρει και πότε και πόσο θα αγοράσει και σε τι κατάσταση βρίσκεσαι. Δυο χρόνια πάλευαν οι μανατζαρεοι να πουλησουν τον Τζιμπούρ. Την εφορία και τις δόσεις του 44 νομίζω, (ετσι εχω διαβάσει, δεν ξέρω) οτι τις πλήρωνει η ΑΕΚ. Τη μόνη διαφορά τη βρίσκω στο ποιος ψάχνει να βρει χρηματοδότη στη μία και ποιος στην άλλη ομάδα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Aκομη και 30 να ειναι μπροστα στα Βεβαιωμενα 60 δικα μας ειναι τα μισα.

    Ασε τα ποσα ΘΑ και αμα.

    Γιατι και εμεις σε 2 χρονια απο τα 40 πηγαμε στα 60 με το ΜΑΛΑΚΑ που εχουμε μπλεξει.

    Και δεν περνανε μεσα χρεη σε ΟΑΚΑ-Σπατο κλπ.
    Ο κοντος μπορει να εχει ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ αλλα αφησε περιουσιακα στοιχεια.
    Το οτι ειναι ΑΝΙΚΑΝΟΣ να τα διαχειρηστει ο αλλος και ειχε σαν πρωτο μελημα να ΤΟΥΣ ΔΙΩΞΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΑΝΤΙ να τους πουλησει δεν σημαινει απαξιωση των στοιχειων αυτων.

    Ο Τζιμπουρ δηλαδη ΑΝ βγει ο γαυρος να τον πουλησει δεν εχει μεταπωλητικη αξια?

    Ο Μπλανκο αν ΠΟΥΛΙΩΤΑΝ δεν ειχε αξια? Τοτε πως εδωσαν λεφτα να τον παρουν?

    Ο μαιστοροβιτς δεν ειχε αξια?

    Ο Μαντουκα τωρα στο ΑΠΟΕΛ δεν εχει αξια?

    Δεν εξεταζω ΠΟΣΗ αξια ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ Ο ΚΑΘΕ ΠΑΙΚΤΗΣ.

    Οταν τον αφηνεις βεβαια απληρωτο και μπορει να σου κανει προσφυγη και απλα ληγει το συμβολαιο του ΤΟΝ ΜΕΣΙ ΤΟΝ ΒΙΓΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΣΑΒΙ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΠΑΛΙ ΤΣΑΜΠΑ ΘΑ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ!!!

    Το γκοντο ΑΦΗΣΕ ροστερ και παικτες, καλους κακους λιγους πολλους δεν ξερω αλλα αφησε.
    Το γκοντο πουλησε σορεντινο πουλησε εντινιο (δις) πουλησε Τοζερ πουλησε Σωκρατη πουλησε μεχρι και στη Γερμανια τον πιτσιρικα 300 χιλιαρικα.

    Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ο δικος μας εδιωξε ΜΠΛΑΝΚΟ (για καποιον Σμαρι που ΚΑΠΟΤΕ ΕΠΑΙΖΕ ΣΤΗ ΤΣΕΛΣΙ-οπως και ο Τζολα η ο Βιαλι ας πουμε) ΜΑΙΣΤΟ-ΜΑΝΤΟΥΚΑ-ΧΕΤΕΜΑΙ-ΣΑΧΑ-ΣΚΟΚΟ και πηρε απο ολους αυτους 1εκκ ευρω!!!!

    Οσο για το θεμα χρηματοδοτη 2 πραγματα.

    1) Κανενας δεν ξερει ποσα χρωσταει η ΑΕΚ ΠΑΕ. Γιατι ΟΛΟΙ ΛΕΝΕ ΨΕΜΜΑΤΑ ΚΑΙ ΚΡΥΒΟΥΝ ΤΑ ΦΕΣΙΑ. Οποτε ποιος θα ενδιαφερθει περαν τυπων πετι σκατο (δηλαδη πλυντηριαδων-απατεωνισκων) για μια εταιρεια που η ΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΧΡΩΣΤΑΕΙ?

    2)Ποιος σοβαρος θα παει να μιλησει με το αγαμιδακι?
    Ειναι ο Χ Τυπος και εχει π.χ 50-100 εκκ και θελει μια ομαδα.

    Θα παει να μιλησει με το ΒΛΑΜΜΕΝΟ η με το Βαρδη?

    ΥΓ ΔΕΝ πληρωνει εφορια η ΑΕΚ. Εναντι δινει και αυτα οποτε εχει..Ασε που για τις χρησεις 2004-2010 οπως ΕΠΙΣΗΜΑ ΛΕΕΙ ΤΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΕΛΕΝΧΘΕΙ ΚΑΝ...

    ΞΑΝΑΛΕΩ: Ακομη ασχολειστε με τους τελειωμενους????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @conpater χρηστο steven.

    1. Aναμενεται το καρε αν και οπως παει θα φαμε τα δαχτυλα μας με σαλτσα λασπη.
    2. -6,28 το καταστημα σημερα!! με την ΕΤΕ -14,12 %, που ΕΧΩ και την κραταω πλεον ως αναμνηστικο. Οχι πολλα αλλα ..
    Η ΕΤΕ λοιπον σημερα εχει 2,19 με μετοχικο κεφαλαιο 5,139 ΔΙΣ.
    Και ιδια 8,780 ΔΙΣ!!!

    Που σημαινει οτι με 2,2 εκκ παιρνεις 1εκκ!!!! κομματια στο μεγαλυτερο κρατικο οργανισμο!!!

    ΞΑΝΑΛΕΩ 1ΕΚΚ ΚΟΜΜΑΤΙΑ ΣΤΗΝ ΕΤΕ ΠΡΟΣ 2,2 ΕΚΚ.

    Που αμα πας μεσω deal τα κατεβαζεις Χ-Α-Λ-Α-Ρ-Α στα 2εκκ.

    Αν ΑΥΤΟ δεν ειναι επιτευγμα Βενιζελου με τα ειπα ξειπα, τι ειναι??

    Αν αυτο δεν ειναι επιτυχια τι ειναι?

    Θελει ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ για να φτασεις την ΕΤΕ απο τα 45 ευρω στα 2,2 σε 3 χρονια μεσα.

    Και αντε στα 45 ηταν φουσκωμενη με το Ρ/Ε σχετικα χαμηλα.

    Με την Τουρκικη μεσα παντα που το 08 αποσβεσε τα αρχικα της και αφησε και 600 εκκ κερδος.

    Αλλα βλεπεις ο αλλος ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΚΟΜΜΑΤΟΣΚΥΛΟ..

    Στα 23 που την παρελαβε ο Ταμβακακης τι ητανε?

    Μιλαμε για το απολυτο ΞΕΠΟΥΛΗΜΑ που ουτε αυτο δεν μπορουνε να κανουνε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Πάπαλα ο Φίλαθλος από σήμερα; Είναι οροστικό το κλείσιμο του;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. DIMI 300 δισ χαθήκανε την τελευταία διετία απο το χρηματιστήριο. έτσι απλά,λεφτα υπήρχαν και εξαφανιστήκανε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Δευτέρα 12 Σεπ. Μέχρι τα μέσα Οκτωβρίου επαρκούν τα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου, σύμφωνα με τον αναπληρωτή υπουργό Οικονομικών Φίλιππο Σαχινίδη.

    Τρίτη 4 Οκτ. Μέχρι τα μέσα Νοεμβρίου επαρκούν τα ταμειακά διαθέσιμα του Δημοσίου, τόνισε την Τρίτη, κατά την έκτακτη συνέντευξη Τύπου, ο υπουργός Οικονομικών Ευάγγελος Βενιζέλος

    ??????????????????????????????????????????????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συμφωνα με το newsit.gr τελείωσε ο Χιμένεθ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΚΑΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΤΗΝ ΑΥΡΙΑΝΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΤΗ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΡΝΕΙ ΟΠΟΥ ΤΟ ΒΡΕΙ.
    ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΝΕΜΕΣΙΣ ΟΜΩΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ J. PATIKAS: ΕΧΟΥΜΕ ΒΡΕΘΕΙ ΚΑΙ ΕΙΣΑΙ ΣΟΒΑΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΙ ΑΡΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ ΤΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ΤΩΝ ΑΡΠΑΚΤΙΚΩΝ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙΣ;
    ΟΥΔΕΙΣ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΕΡΩΤΑΤΑΙ. ΕΝΑ ΚΑΤΑΡ ΨΑΧΝΟΥΜΕ ΣΑΝ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗ.
    ΥΠΑΡΧΕΙ;
    ΝΑΙ.
    ΠΡΟ ΤΩΝ ΠΥΛΩΝ. ΠΩΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ; ΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΑΛΛΑΓΗ.
    ΘΑ ΣΩΘΕΙ Η ΑΕΚ; ΟΧΙ. ΠΑΝΤΑ ΤΡΙΤΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ.
    ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑ Δ ΕΘΝΙΚΗ. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΝΤΕΜΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΤΥ.
    Η ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΧΑΘΗΚΕ ΤΟΤΕ. ΤΩΡΑ;
    ΑΡΑΒΑΣ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΜΕΡΙΚΑΝΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ CONPATER: ΑΔΕΡΦΕ, ΜΑΛΛΟΝ ΤΟ COUNT DOWN ΤΕΛΕΙΩΣΕ. ΒΑΛΕ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΚΑΙ ΣΤΟΧΕΥΣΕ ΤΟ 23/11. ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Στηβεν,9. Ξερω τι λεω.
    Dimi,ολα θα γινουν οπως πρεπει.Σε λιγο,ειναι η εποχη για τα καλα ζυγουρια.
    Στηβεν,ο ΦΙΛΑΘΛΟΣ ΕΚΛΕΙΣΕ ΤΕΛΙΚΑ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ j patikas
    Δεν γνωριζωμαστε αλλα απο το σχολιο του αδελφου steven περι σοβαροτητας ειμαι οκ.

    Οι ημερομηνιες ειναι αποτελεσμα και ζυγισμα εκβιασμου.
    Οσο ΘΕΣ να παρουσιαζεσαι οτι πνιγεσαι τραβας μπρος πισω τα νουμερα.

    Θα ΧΡΕΩΚΟΠΗΣΕΙ κανα κρατος?
    ΠΟΤΕ ΤΩΝ ΠΟΤΩΝ (με Ω καλα το γραφω) ανεκδορα ειναι αυτα.

    Θα χρεωκοπησει η ΑΕΚ? τωωωωωωωρα ?? Εδω και 4 χρονια.

    Για να ερθει ο σωτηρας

    @Χαραλαμπο ΦΙΛΕ δεν υπηρχαν ποτε τα 300, ΛΟΓΙΣΤΙΚΑ ηταν, αρα αερατα.
    Και οι εχωντες νιονιο τα τραβηξαν νωρις.

    Ενα πραγμα θα σου πω.

    Α-Σ-Χ-Ε-Τ-Ο-Σ ημουν (και ακομη θεωρητικος παραμενω) το 2000 και τραβηξα την Πειραιως στα 11,200 δρχ και την Πανφον (τοτε) στα 19,350δρχ.

    Χαρτια που ειχα παρει αντιστοιχα 850ΔΡΧ!!!!! (ναι φιλε μου τοσο!!!!) και 6,500 χιλιαρικα αντιστοιχα..

    Ε ΠΟΣΟ ΝΑ ΒΓΑΛΩ????


    Ο ΚΑΝΟΝΑΣ ΛΕΕΙ ΣΤΙ +5% ΠΟΥΛΑΣ.

    Ο Ελληνας ηθελε +800% και να ζει πριγκηπας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Επιμένω, καμιά αντίστροφη μέτρηση δεν υπάρχει.
    Μόλις μπει και η έκτη δόση βουρ για εκλογές να φορτωθεί άλλος στην πλάτη το βαρύ φορτίο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Εννοείται οτι πρόκειται για εκβιασμό και παραπλάνηση σχετικά με το που πάνε τα λεφτά που μας δίνουν. (το ? ήταν ρητορικό). Είναι άλλη μια απόδειξη οτι απο τα λεφτά που μας δίνουν πληρώνουμε τις τράπεζες τους αφού η επόμενη πληρωμή είναι 22 Δεκ και μέχρι τότε έστω και ζόρικα, τα φέρνουμε βόλτα χωρίς τα δανεικά τους. Να αντιδράσεις? Η ευκαιρία χάθηκε. Τώρα έχουμε περάσει στη φάση της κατάθλιψης. Ακολουθεί η φάση της αποδοχής!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Χαραλαμπε,θα αργησει πολυ η 6η δοση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Ποια ειναι τα βεβαιωμενα 60 της ΠΑΕ;
    Απο που βγαινει το συμπερασμα αυτο;
    Στον ισολογισμο ειναι και τα συμβολαια μεσα αν δε το ξερεις Δημητρη.Ενα 20αρικο χρωστας και 8 το φετινο ανοιγμα. Αυτα ειναι ολα ολα τα χρεη της ΑΕΚ.Διακανονισμενα και τακτοποιημενα.
    Αν υποθεσουμε οτι τα 8 θα τα βρει ο δικηγορος μεχρι το κλεισιμο της χρησης, τοτε η ΠΑΕ ειναι ανοιχτη στον οποιονδηποτε με 20 εκατ. διακανονισμενα σε βαθος χρονου χρεη.Οταν ανελαβε ο Νικολαιδης τα χρεη ηταν 23 και κανα 12αρι που δωσανε σε αμεσες αποζημιωσεις και διακανονισμους.Το ζητουμενο δεν ειναι τα χρεη αλλα το γεγονος οτι ο οποιοσδηποτε ενδιαφερομενος πρεπει να ριξει μινιμουμ και ενα δεκαρικο ακομα οπως εκανε ο Μαρινακης για να φερει υλικο και προπονητικο επιτελειο.
    Ποιος εχει 15 για πεταμα αν δεν παρει εγγυησεις οπως πηρε το ντορακι του Πειραια; Κανεις. Επομενως ας κατσουμε στ αυγα μας κι ας καταλαβουμε οτι επιχειρηματιας και ΑΕκτζης ειναι ενα απο τα μεγαλυτερα ανεκδοτα που ειπωθηκαν ποτε.

    Καλο βραδυ στην παρεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ''Μόνο αν διαπιστωθεί ότι το ελληνικό χρέος μπορεί να καταστεί βιώσιμο, θα συμμετάσχει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο δεύτερο πακέτο διάσωσης της χώρας'' είναι η θανατηφόρα ατάκα του Μπόρχες που δεν συμμερίζεται την αισιοδοξία της ελληνικής κυβέρνησης καθώς ''βλέπει'' την ύφεση να διαρκεί εως και το 2013.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Με λίγα λόγια ο Μπόρχες λέει γιατί να δώσουμε κι άλλα λεφτά αφού θα πάνε χαμένα; Δανεικά κι αγύριστα.
    Κάντε πρώτα την κουπ και μετά τσοντάρουμε και εμείς αυτό που μας αναλογεί,Όπως έχουμε συμφωνήσει άλλωστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εχω και εγώ το ίδιο πρόβλημα με τον D.N.A.E.K
    Steven στο έχω αναφέρει

    ΑπάντησηΔιαγραφή