Παρασκευή 7 Οκτωβρίου 2011

ΚΑΙ ΟΛΙΓΟΝ ΑΠΟ ΠΛΑΚΑ

                                         Παραπάει το πράμα, παραπάει το πράμα
                                          με την τρελή που την λένε ΑΕΚ
                                         μας δουλεύουνε όλους κανονικά, κανονικά.
                                         Πού να βρεις σεντερ μπακ, που να βρεις χαφ,
                                         πού να βρεις φασολάκια στη λαϊκή
                                          κι εκτελεστή των πέναλτυ... ( παρακαλώ στον ρυθμό ).
               Όλα τα βρίσκεις. Νάμαστε καλά. Εδώ έχουν βρεθεί 107 αποφασισμένα γεροντάκια κι έχουν ιδρύσει τη Νέα μονή του ιερού εσφιγμένου ( ψάχνω να βρω από τι σφίχτηκε κι αυτός όπως κι ο παλιός ).  Και τους τρέχουν στα δικαστήρια οι ασεβείς, την ώρα που πέφτει το γαμήσι σύννεφο ενώ αυτοί σφίξανε το πουλί τους κι αφιερωθήκανε στην τρίτη χάριτα. Κι ήθελα να ήξερα τι να συζητάνε το βράδυ. ΒΡΕ ΤΟΣΟΙ ΑΝΑΜΑΡΤΗΤΟΙ ΕΚΕΙ ΜΑΖΕΜΕΝΟΙ, ΤΙΣ ΜΕΤΑΝΟΙΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΝ; ΚΑΘΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΑΛΑΔΩΤΗ ΤΡΑΠΕΖΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΚΛΕΒΟΥΝ ΛΑΔΙ ΣΤΑ ΡΟΒΥΘΙΑ; ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΓΑΜΙΟΥΝΤΑΙ ;
                 Κι όπως και να το κάνεις, ο Αεκτζής είχε αποκτήσει όλες τις ειδικότητες. Οικονομολόγος, γιατρός, γεωπόνος, προπονητής, συμβολαιογράφος, ορκωτός λογιστής και νεντέκτιβ. Του έλειπε μια: Της θεολογίας. Άνετα μπορεί πλέον να την κατακτήσει και αυτήν την επιστήμη και με δύο ειδικότητες: Της κοσμολογίας αλλά και της κοσμογονίας ( όπου "κόσμος " βάλτε και τη λέξη " θεός" ). Αλλά αυτήν την φορά και με ινστρούκτορα. Δεν είναι μικρό πράμα. Μαλάκα μου γίνεσαι Αεκτζής και μέχρι να τα βαρεθείς όλα, έχεις μπει στην ακαδημία. Έχεις μπει στο μουσείο του μη αναγνωρισμένου πολυτάλαντου. Τώρα πόσοι θα το εκτιμήσουν; Αυτό τι να μας νοιάζει; Νοιάζουν τους μασόνους πόσοι είναι και πόσοι δεν είναι; Πάντως έτσι όπως πάμε, μια στοά άνετα την γεμίζουμε.
             Κι η προπόνηση αποκτάει πλέον άλλα δεδομένα. Τέρμα αυτά που ξέραμε. Τα συστήματα πλέον θα είναι σαφή: Το Ισο ή η οργάνωση, οι καναπεδάτοι, τα κουπλέ των τραγουδιών κι οι παριστάμενοι στα ματς- συλλειτουργιά θα αντληθούν μέσα από τους κόλπους της εκκλησίας. Με ένα σμπάρο δυό χελιδόνια ( τα πουλιά είναι ίδια πάντα ). Κωστένογλου στην θρησκευτική καθοδήγηση και στο περιοδικάκι που δεν ξέρω αν το βγάζει ακόμα ο Αθήνης. Γραμμή για το τροπάριο που θα ψέλνεται κάθε Κυριακή στο γήπεδο. Με εναλλακτική βέβαια. Αν έχουμε νικήσει θα ναι αγιορείτικο ζεϊμπέκικο αλλοιώς , αν έχουμε χάσει,  θα είναι επαρχιακό τσάμικο πριν την Ανάσταση. Που θα γίνει την επόμενη εβδομάδα που θα ξανακερδίσουμε. ΠΑΛΙ ΜΕ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΚΑΙΡΟΥΣ ΠΑΛΙ ΧΡΙΣΤΟ ΘΕ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ; ΜΙΛΑΕΙ ΙΔΙΩΤΙΚΑ; ΟΧΙ. ΜΟΝΟ ΔΗΜΟΣΙΑ. ΑΡΑ; ΑΡΑ ΔΧ.
              Κάθε Πέμπτη όλοι θα προσεύχονται. Η σημαία μας στις εκκλησίες θα λάβει και αθλητική οντότητα. Το είχα δει παλιά στα παιδιά, που όποτε παιρνάγαμε έξω από ναούς, είχαν πιστέψει οτι όλο το παπαδαριό ήταν ΑΕΚ. Χρυσή ευκαιρία έχουμε. Να κρεμάσουμε εικόνες ποδοσφαιριστών μας μέσα στους χώρους τέλεσης των μυστηρίων. Τα βιτρώ να γίνουν κι αυτά κιτρινόμαυρα. Στην Πόλη να ανεγείρουμε το yellow τζαμί απέναντι από το blue. Αλλάζουν τα πράματα αδέρφια.
                                                Παιδιά σηκωθείτε να βγούμε στους δρόμους
                                                με βίβλους στα χέρια και πόδια στους ώμους
                                                στο κίτρινο λάβαρο που μας οδηγεί
                                                στην ΑΕΚ που τώρα ξανά μας καλεί.
              Με μεγαλύτρο κέρδος την πανάκια της σεπτής προσευχής: Τη νηστεία. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΘΕΜΑ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΑΣ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ. ΔΕΝ ΔΙΝΟΥΜΕ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΝΑ  ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΘΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΤΟΥ ΤΑΓΜΑΤΟΣ. ΑΠΛΗΡΩΤΟΙ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΠΙΟ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟΝ ΘΕΟ. ΜΟΝΟ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΓΙΑ ΤΙΣ ΝΤΟΠΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΧΟΡΗΓΟΥΜΕ. ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ, ΕΙΤΕ ΘΑ ΜΕΝΟΥΝ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΙ ΕΙΤΕ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΗΝ ΜΕΣΙΤΙΑ ΤΗΣ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ. ΣΤΟΥΣ ΜΟΝΑΧΟΥΣ ΤΙΠΟΤΑ. Τι διάολο θέλουν κι αυτοί; Μοναχοί δεν διάλεξαν να γίνουν; Γιατί ουρλιάζουν για παρέα; Σφιχτή κοινωβιακή πολιτική θα είναι το μοντέλο μας και θα σου πω για το τι εξυγίανση πρόκειται να επέλθει. Μέχρι κι ο Παπάς θα επανέλθει που θα τον επιδεικνύουμε σαν τον θησαυρό τον ιστορικό σε συγκεκριμένη μονή που θα υποδειχθεί από την οργάνωση πέριξ του ναού.
             Όλα θα είναι καλύτερα, άπιστοι. Κοσμικοί άνθρωποι,  που με γεμίσατε από το πρωτόγνωρο πάθος δι εμέ των τίτλων των λούσων και των πυροτεχνημάτων,  επειδή κάθε χρόνο ανασταίνεται ο Κύριος. ΔΕΝ ΒΓΑΛΑΤΕ ΑΚΡΗ; ΣΑΜΠΩΣ ΒΓΑΖΩ ΕΓΩ ΣΤΑ ΚΟΣΜΙΚΑ ΠΟΥ ΓΕΜΙΖΟΥΝ ΟΙ ΕΚΚΛΗΣΙΕΣ;
            ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ ΟΤΙ ΑΝΑΣΤΑΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ, ΤΗΝ ΑΥΤΟΚΡΑΤΟΡΙΣΣΑ. Και μέχρι που θα κάνω δωρεά να φύγουν οι πλαστικές καρέκλες κι όλοι να καθόμαστε σε στασίδια. Τέτοια θα είναι τα θεάματα εντός της σεβαστού κι ευλογημένης αρένας. Απλό κάθισμα για να ξαποσταίνεις. Το δε γκολ, δεν θα είναι τυχαίο. Θα είναι σαν το πρόσφορο μετά την θεία κοινωνία που θα έχει σερβίρει ο πατήρ Νικόλαος. Αυτός που κατενίκησε τον λαό. Και δεν θέλω μπερδέματα με εκείνο το λαμόγιο, το Λαονίκων. Καθαρά όλα. Με την ευλογία του Ψωμιάδη και την διαφωνία της ανεξάρτητης ελληνικής δικαιοσύνης.
               Σας λέω πάμε γερά. Όλα αλλάζουν. Ο ΔΧ θα γίνει απλά Δ. Καταργούνται τα επίθετα κι όλοι οι κάτοχοι διαρκείας θα έχουν άλλο όνομα, κατά προτίμησιν περίεργο και μη χρησιμοποιούμενο καθημερινώς. Οι παίκτες θα είανι κάτι σαν τον εκείνο τον μυστήριο που είχε ένα δρακόφιδο και το σκότωσε παρόλο που έκανε ιππασία σε άλογο κι άρα είχε πολλά να κουλανδρίζει ταυτόχρονα.  Πάλι καλά που δεν κάρφωσε το άλογο δηλαδή διότι άμα πεινάς πού να βρεις στόχο; Κι όλοι στο γήπεδο με ράσα μαύρα κι ένα μαντήλι καά προτίμηση καλαματιανό κίτρινο γύρω από τη μέση ή γύρω από το λαιμό. ΑΣ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΤΟ ΣΩΜΑ ΜΑΣ ΣΕΠΤΑ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΙΤΡΙΝΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ.
           Δεν γράφω άλλα. Είναι αδύνατον να περιγράψεις το μεγαλείο της πίστης αλλά και το αύριο. Στο φινάλε, Αβραμίδης λέγομαι κι όχι Ιούλιος Βερν. Που είχαμε δυο κοινά όμως. Και στα έγκατα της γης πήγαμε, αλλά και στο φεγγάρι. Πιο πολύ  όμως μου άρεσε ψηλά. Αλλά και στα χαμηλά δεν τρέχει τίποτα. Αν το τουμπάρω το σύστημα πιο πάνω δεν θα είμαι; Αδερφια, ο πατήρ θα σας πει οτι το μπάσκετ δεν έπαθε τίποτα. Απλά έφυγε. Αναπαύθηκε. Και πάλι με χρόνια με καιρούς... Και σας μιλάω ειλικρινά τώρα. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΘΑΝΑΤΟΣ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΖΩΗ ΘΑΝΑΤΙΚΗ Η ΒΙΩΜΑΤΙΚΟΣ ΘΑΝΑΤΟΣ. Διαλιέχτε....
           Κύρια μην μπερδεύεστε. Τώρα αν θα έχετε τον Κωστένογλου ή τον Μουρινιο στον πάγκο, δεν έχει σημασία. Άμα είσαι σε κώμμα, τι να κάνει και το καλώδιο που ακόμα σε κρατάει σε τεχνητή αναπνοή; Κι αυτό θα ήθελε να είναι αλλού, αλλά ο κατασκευαστής το έβαλε εκεί. Το καλώδιο
βέβαια δεν έχει γνώμη. Μάλλον κι ο πατέρας που βαρέθηκε να ξενιτευτεί κι είπε να μάει στου καδίδι το κεφάλι.
                  ΤΙ  ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ;  ΕΝΑΝ ΒΛΑΚΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΕΙ; ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Ο,ΤΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ;  ΓΙΑΤΙ, ΞΕΡΟΥΜΕ ΜΠΑΛΑ; Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ. ΣΟΣΙΣΑΛΙΣΜΟ Η ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ. ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΗΜΑΣΙΑ; ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΟΛΩΝ,  ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΦΟΥ ΕΦΤΙΑΞΕ ΚΡΑΤΟΣ , ΕΙΠΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΤΟΥ. ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΛΑΝΑ, ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙ; ΕΔΩ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΑΙΞΕΙ.
                     ΤΙ ΑΔΙΚΙΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΠΑΛΙ.
        ΕΜΠΡΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΘΕΟΥΣ.
           ΥΓ. ΦΟΒΕΡΟ ΠΡΑΜΑ. ΟΙ ΚΑΛΟΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΚΑΛΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ. ΟΙ ΚΑΚΟΙ, ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ. ΠΟΥΤΑΝΑ ΖΩΗ. ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΑΡΑΔΕΧΟΜΑΙ ΣΑΝ ΠΑΙΚΤΗ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ Η ΣΩΤΗΡΙΑ ΜΟΥ ΣΑΝ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.
          Η ΜΑΛΑΚΙΑ ΣΟΥ ΔΥΝΑΜΩΝΕΙ ΤΟ ΚΟΡΜΙ. ΑΣΧΕΤΟΝ ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΓΙΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΗ ΕΝΔΥΝΑΜΩΣΗ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΥΙΚΗ.

30 σχόλια:

  1. Γιαννης Μανιατης.Απο το Αργος.Ο ανθρωπος που χειριζεται τα θεματα πετρελαιου και φυσικου αεριου.Και ο οποιος,αφου κανει τα πλανα του,θα φωναξει τις επενδυτικες εταιριες για την εκμεταλευση.Και ψαχνουν ολοι,γιατι ο Σημιτης εμφανισθηκε απο το πουθενα.Σαν την πορδη απο τον κωλο πεταχτηκε ο λογιστακος,δινοντας συνεντευξη,παιρνοντας θεση για τα δρωμενα στην χωρα.Αλλα ΞΕΧΑΣΕ να μας πει,γιατι διαλεξε την ωρα την συγκεκριμενη για δηλωσεις,οταν εδω και εναμιση χρονο γινεται της πουτανας το μαγκαλι.
    Να σας πω το γιατι.Επειδη τωρα,ετοιμαζεται το σχεδιο για τα πετρελαια και το φυσικο αεριο,και επειδη στο γραφειο του Μανιατη απο το Αργος,υπαρχουν οι προσφορες για τις μελετες και τις εξορυξεις απο τις εταιριες Enterprise oil,Medusa oil.και Premier oil.Ολα τα συμβολαια ειναι υπογεγραμμενα απο το 1997....Και ο Μανιατης απο το Αργος,δηλωσε οτι ολα θα γινουν με πληρη διαφανεια,οταν οι υπογραφες επεσαν το `97....
    Τελος και οι συμβασεις εργασιας,τελος και το 500αρικο του βασικου,τελος και οι συνταξεις,τελος η εργασια γενικως.Και τα ΖΩΝΤΑΝΑ,ακουνε για εξορυξεις και νομιζουν οτι θα πλουτισουν,και θα ξαναπαρουν συνταξεις και μισθους.Τελικα,δεν σε κραταει τιποτα σ`αυτη την χωρα.Και οπως ειπε το αφεντικο μου σημερα,"μεγαλε,δεν παμε καλα.Μου`παν να διωξω 4,και δεν ξερω τι να κανω και ποιους...Και το λεω σε σενα γιατι με καταλαβαινεις".Τωρα,τι καταλαβαινω εγω ειναι αλλο πραγμα.Και επειδη πριν χρονια το`παιξα καλο παιδι,τωρα θα γινω conpater....il conpater για την ακριβεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατι για τον jobs και οποιον jobs.

    O ανθρωπος πεθανε σημερα.

    Καλο και ευγενες θα ειναι να υπαρχει λιγο σεβασμος.. οτι και να ηταν-δεν ηταν η οτι και να εκανε.

    Μπινελικια σε ενα νεκρο, ειδικα ουτε μιας ημερας δεν νομιζω οτι αρμοζουν.

    Απο την αλλη γνωμη μου ειναι αυτη..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μιλησε κι ο Δασκαλοπουλος.Ενιοτε κανει η τον τεντζερη η το καπακι...
    Και ειπε προς απαντηση,πως οι βιομηχανοι ειναι πατριωτες,αλλα το κακο κρατος παντα τους εβαζε εμποδια στην αναπτυξη τους,φορολογηθηκαν πολυ και βαρβαρα τα δυο-τρια τελευταια χρονια,και πως οτι ειχαν να κανουν το εκαναν!!!
    Βεβαια,ξεχασε ο Δασκαλοπουλος να πει του Γερμανου,πως κατι δανεια που επαιρναν με "διαταγη" υπουργων -δηλαδη του κρατους-,ακομα τα χρωστανε.Κατι αλλαξοκωλιες στις συγχωνευσεις και στις μεταβιβασεις εταιρειων που δημιουργησαν τα καρτελ,κατι λεφτα που ουδεποτε επεσαν στις επιχειρησεις αλλα παραπεσαν στις Ελβετικες Αλπεις,κατι μεταφορες επιχειρησεων εκτος Ελλαδας,αφου ειχαν επιχορηγηθει απο το κρατος,κατι λαθρεμπορια "μαυρων" που για αλλου ξεκινουσαν κι αλλου εφταναν με την πλατη του κρατους,κατι εισφορες στο ΙΚΑ ΠΟΥ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΖΑΝ και ποτε δεν πληρωσαν,κατι φορους που ακομα τους διακανονιζουν εδω και δεκα χρονια,ολα αυτα ξεχασε να του τα πει ο Δασκαλοπουλος.Και ξεχασε και το κυριοτερο.Να του πει πως,μεγαλε,εμενα που με βλεπεις ειμαι ο προεδρος του ΣΕΒ,και δεν εχω δικια μου επιχειρηση.Την γλαστρα κανω,γιατι με καταπιε αμασητο ενα αλλο γλαστροειδες,ο Βγενοπουλος.Αυτος που μου πηρε την ΔΕΛΤΑ,τα FLOCAFE,τα GOODY`S μεσα σε μια νυχτα γιατι εγω μαλακιζομουνα.Και που τωρα τα πουλαει γιατι τοσο καιρο μαλακιζοτανε κι αυτος.Και μην νομιζεις Γερμανε μου,πανω κατω ετσι ειναι ολοι οι βιομηχανοι εδω.Μολις παρουν δεκα φραγκα,το ριχνουν στην μαλακια με το κακο το κρατος,και απλα περιμενουν τον πρωθυπουργο στην ΔΕΘ,χαμογελοντας σαν γυφτικο σκεπαρνι να του σφιξουν το χερι.Η πορδη απεκτησε ονομα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Arboris Capital ειναι το νεο σωτο του αγαμιδακου.

    Και ενας ομογενης-backup που οπως και οι Κυπριοι κροισοι, ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΝΟΜΑ και- ω τι συμτωσις!!!- και αυτος θα επενδυσει 10εκκ ευρω.

    Οπως και η petit ΣΚΑΤΟ που και αυτοι 10εκκ ηθελαν να βαλουν αλλα τελικα τους εκοψε λιγο το αντερο και ειπαν να φανε κανα σουβλακι πρωτα και επενδυουν αργοτερα.. με τα ρεστα απο το δεκαευρω...

    Η Arboris Capital που εκραξε ΕΠΙΣΗΜΑ ο Θανασης χτες αποκαλωντας τους ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ μιας και ο 'εκπροσωπος' ειναι ενας τυπος που ειχε κανει εταιρεια ανακλυκλωσης στη Ξανθη και χρωσταει σε πιο πολλους ΦΕΣΙΑ απο οτι χρωσταει το αγαμιδακι σε παικτες.

    Με τον Γεωργιου λοιπον εκανε επαφη το λαμογιο. Ο οποιος Γεωργιου εδειξε ενα συμφωνητικο οτι στο deal θα παρει λεει 5%!!!!! και ποιος ειδε το στρουμφακι και δεν το φοβηθηκε.
    17 χρωματα αλλαξε η γραβατα του Θαναση..

    Και εισεπραξε λεει και θετικη πρωτη απαντηση!!!

    Ε τι θα εισεπρατε??

    Τωρα που εχει πεσει το κραξιμο της αλεπους με τα στηριζω-διωχνω-ξαναστηριζω-σε παρακαλω παραιτησου στο προπονητη και δωσαμε τα κλειδια στο πατερ!!!!! κατι επρεπε να βρουμε.

    Δυο σεναρια παιζουν συνηθως οταν παιζει κραξιμο-δηλαδη συνεχεια- για να χουμε να λεμε.

    1) Επενδυτης-κατα προτιμηση κροισος χωρις ονομα
    2) Γηπεδο-συναντηση με Βουρο-δημαρχο-παλαιμαχους-ΔΧ για υπογραφη μνημονιου-συμφωνιτικου για την ΑΜΕΣΗ ανεγερση του ναου που θα εχει 25-28-30-32 χιλιαδες (αναλογα με το ζορι που τραβαμε εκεινη την ωρα-οσο μεγαλυτερο το ζορι τοσο αυξανει η χωρητικοτητα)

    Ο οποιος πατερ ειναι λεει ζωντανο κομματι της ιστοριας της ΑΕΚ και δικαιουται!!!!!! μια ευκαιρια.

    Vouala λοιπον οποιος ειναι ζωντανο κομματι εχει δικαιωμα να δοκιμασει να κανει και αυτος το κομματι του.

    Εδω κανεις εσυ το κομματι σου και πληρωνεσαι ρε μεγαλε, δεν θα το κανει ο πατερ?

    Εδω κανει το κομματι του ο αρναρ και κονομαει ενα 200αρι.

    Εδω κανει το κοματι του ο μεγας ΘΟΡ Γκουντγιονσεν και παιρνει και 650 ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΙΚΑ για να παλευει-ανεπιτυχως προς το παρων αλλα που θα παει το ρημαδι- να σπρωξει τη μπαλλα απο τη ΜΙΚΡΗ ΠΕΡΙΟΧΗ στα διχτυα. Εχει δοκιμασει κανενας να πλασαρει μονος του απο 3 μετρα?
    Δοκιμαστε το πρωτα και μετα ελατε να μου πειτε.


    Εδω ΟΛΟΙ ΣΑΣ απο το ΠΑΠΑΤΖΗ που μπηκε να κανει τη πλακα του με 200 χιλιαρικακαι βρεθηκε ΒΛΑΚΑΣ να ειναι μεγαλομετοχος, μεχρι εσενα ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΟΜΑΤΙ ΣΑΣ ΚΑΝΕΤΕ.

    Μεχρι και ο ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟΣ ΒΑΖΕΛΟΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΠΑΟ!!! ο αντιπροεδρος σου, το κοματι του κανιε και αυτος.

    Φανταζεται κανεις τον Λουβαρη η το Μωραλη να ηταν ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΟΧΙ ΤΗΣ ΑΕΚ αλλα της μπομπας π.χ και να πηγαινε με τη ταυτοτητα πανω του για δουλεια και να εμπαινε στο γραφειο του Βαγγελα???

    ΥΓ Για το Μανωλη εδωσα 1,2 για ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΥΓΟΥΣΤΟ-ΠΡΙΝ ΚΑΝ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΠΙΣΗΜΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ.

    Στο πατερ- και χωρις να εχω δει ακομη φυσικα τιποτα- δινω Φεβρουαριο νορμαλ, αντε Ιανουαριο αν συνεχισει να φυσαει η ομας.
    Και γιατι να το κρυψωμεν αλλωστε οπως λεει και ο Δρακουμελ?

    Εξαλλου θα υπαρχει ΑΕΚ τα Χριστουγεννα?
    Δινω 1,2 επισης..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Οκτωβρίου, 2011 09:53

    Άσχετο:
    Χθες βράδυ είδε κανείς το Gran Torino του Κλιντ Ηστγουντ?
    Τι αριστούργημα ήταν αυτό?
    Ο άνθρωπος λες και στα γεράματα του ΄χει καταφέρει να αποκτήεσει σοφία την οποία μεταδίδει ΑΨΟΓΑ μέσω των ταινιών του.
    Μιλάμε χτυπάει bull's eye.
    Και ΛΑΚΩΝΙΖΩΝ.
    (αυτές τις μαύρες μέρες καλό είναι όταν κάτι μας λυτρώνει έστω και για 1μ5 ώρα να το μοιραζόμαστε).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Οκτωβρίου, 2011 09:57

    Στα της ΑΕΚ, περιμένω τον νέο αλεχάντρο σκλαβενίτι να έρθει από κάποια αναπτυσσόμενη λατινική χώρα ή τη γκουλμπαχάρ και τη βαλιδέ χανούμ να προστρέξουν για να μη χαθεί το κελεπούρι που "διοικείται" από ένα μάτσο άσχετες λουμπίνες και λαμόγια.
    Μιλάμε με καισαρόπαπα, αγαμίδι, μπακαλιάρο και βαζελοδιευθύντρια ΜΟΝΟ ήσυχος μπορεί να αισθάνεται κάποιος ότι τα λεφτά του πιάνουν τόπο.
    Κάπως όπως και η Ελλάς με το μΠΑτΣΟΚ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Οκτωβρίου, 2011 10:04

    Νέο "κατόρθωμα" του μΠΑτΣΟΚ:
    "Η διευκρινιστική εγκύκλιος του ΥΠΟΙΚ με την οποία επιχειρεί να ξεδιαλύνει το τοπίο αναφορικά με τους συντελεστές ΦΠΑ που επιβάλλονται σε φαγητά και γλυκά ανάλογα με το αν καταναλώνονται εντός ή εκτός καταστημάτων, σε τραπεζοκαθίσματα ή πακέτο, ζεστά ή κρύα, πυροδοτεί ιστορίες φορολογικής τρέλας.
    Από την εγκύκλιο προκύπτει ότι μπουγάτσα με τυρί, είτε καταναλώνεται εντός καταστημάτων είτε όχι, υπάγεται στον κανονικό συντελεστή 23% ενώ αν η μπουγάτσα είναι γλυκιά και καταναλωθεί εκτός καταστήματος έχει συντελεστή 13%. Αντίθετα, ακόμα και αν είναι γλυκιά, αν καταναλωθεί εντός καταστήματος δεν γλιτώνει τον υψηλό συντελεστή 23%....Σάντουιτς, ασχέτως περιεχομένου, το οποίο είναι κλεισμένο αεροστεγώς και στη συσκευασία αναγράφονται ημερομηνίες παραγωγής - λήξης και τα συστατικά υπάγονται στον συντελεστή 13%. Αν όμως ο καταναλωτής ζητήσει από τον καταστηματάρχη να του ψήσει το σάντουιτς, ο ΦΠΑ ανεβαίνει στο 23%.
    Στους χυμούς, το κριτήριο για την επιβολή 13% ή 23% αφορά την αραίωσή τους με νερό, το μη ανθρακούχο νερό και το ψωμί (πλην ελαχίστων εξαιρέσεων) μεμονωμένα έχουν συντελεστή 13%, το γάλα διευκρινίζεται ότι έχει συντελεστή 13% ακόμα και αν είναι σοκολατούχο, ενώ ενδεχομένως για λόγους... οικονομίας του χρόνου, σε γάμους, βαφτίσια, κηδείες και μνημόσυνα όλα τα είδη που παρέχονται από εταιρείες τροφοδοσίας επιβαρύνονται ενιαία με συντελεστή 23%...."
    Μιλάμε το παξιμαδάκι και ο καφές της παρηγοριάς θα είναι ακόμα πιο πικρός, ούτε εκεί δε μας αφήουν να ησυχάσουμε...
    Δόξασοι ο Ύψιστος, πατέρα νικόλαε, εμένα πάντα μου άρεσε η αλμυρή μπουγάτσα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @ Γιωργο, ΕΡΓΑΡΑ οπως και ολα τα τελευταια του Κλιντ.
    Λακωνιζων ηταν παντα, και σαν ανθρωπος και σαν ηθοποιος, ακομη και στους ρολους που επαιξε.

    Ερωτηση: Τα λεφτα.... των supporters ΤΙ ΕΓΙΝΑΝ????
    Δεν λεω για τα λεφτα του Παπατζη, αυτα απο τη μια τσεπη βγαινουν στη αλλη μπαινουν-τι διαολο το εχουμε ΤΟ ΡΟΥΦΙΑΝΟ μονο για να πουλαει στρωματα??

    Μιλαω για τα λεφτα που πηγαν τα Κ-Ο-Ρ-Ο-Ι-Δ-Α και εδωσαν για να εχουν λεει μετοχες!!!! και να συμμετεχουν στα της ΑΕΚ, απλα οι μετοχες και τα λεφτα πηγαν σε ΑΛΛΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ...

    Α και να κανουν λεει και προπονηση!!!!!! με την ομαδα αμα δωσουν πολλα φραγκα και να παιρνουν λεει και προσκλησεις και να τρωνε με τους παικτες...


    Τωρα για τις προσκλησεις τι να πω. Καταλαβαινω οτι με το που εκλεισε το πανω διαζωμα, στριμωχνεται ο ....λαος των 5-7 χιλιαδων κατω και ειναι απαραιτητες.

    Για την προπονηση ΣΙΓΟΥΡΑ τρεχω πιο γρηγορα απο αυτο το ατι τον Λυμπεροπουλο-ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΜΑΛΑΚΑ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ. Και ας ειμαι και 7-8 χρονια μεγαλυτερος του.
    Για ΠΛΑΚΑ τον εχω ΚΑΙ με τη μπαλλα στα ποδια.

    Και ΣΙΓΟΥΡΑ στα 10 φατσα καρτα με το τερμα 3-4 θα τα κολλησω. Και ας μη παιρνω 650 και να ειμαι Σκανδιναος θεος του πολεμου.

    Τωρα για το γευμα ειναι το μονο που αξιζει- ειδικα αν ειναι με το Φουλη. Ο Χαβαλες παει συννεφο. Μονο να μας πουνε αν ειναι σαν το μπαρμεκιου που πρωτα το κανανε και μετα ζηταγανε 5 ευρω το ατομο ΡΕΦΕΝΕ!!!!! (ΝΑΙ ΕΤΣΙ ΕΓΙΝΕ) για να πληρωσουν τα καλαμακια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Aμα παρεις μια μπριζολα και μια παστα και ριξεις τη παστα πανω στη μπριζολα και τη φας τι ΦΠΑ εχει?

    13 η 23?

    Ειναι φαγητο? η γλυκο? η παστομπριζολα?

    Οι κλωτσιες εχουν 13? Οι μπουνιες 23?

    Τι απο ολα θελετε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Οκτωβρίου, 2011 10:51

    @DIMI: Ξέχασες και την περιφορά του "τιμημένου" κυπέλλου. Καλά τα είπες περί γηπέδου και/η επενδυτή από το τσικάγκο, αλλά το κατσαρόλι είναι must.
    Προτείνω στο αγαμίδι, ειδικά τώρα που έφυγε ο πρίγκηψ της ανταλού και η δόξα είναι ΟΛΗ δική του (efyge o polinikis) να πάρει το κατσαρόλι να το βάλει σε μιά αυλή του προπονητικού των σπάτων σαν τη πέτρα που προσκυνάνε τα μεμέτια στη Μέκκα, την Κααμπά.
    Στη μέση το κατσαρόλι και γύρω γύρω όλοι εμείς, με τον ιμάμη να καθοδηγεί και τον πατέρα νικόλαο να ευλογά, περπατάμε με τα χέρια στον ουρανό λεγοντας ευχές στον poliniki, κατάρες για το vatraxi (tesi na mhn xehniomaste, σημειωτέον: του χρωστάμε ΑΚΟΜΑ λεφτά) και μετάνοιες που τολμήσαμε να αμφισβητήσουμε την άδολη αγάπη για την ΑΕΚ του αγαμίδι, ενός μπακαλιάρου, μίας λουμπινοβαζέλας διευθύντριας καθώς και τις άοκνες προσπάθειες ενός τσούρμου φλωριών με λάπτοπ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Ρε Χρήστο,
    άμα λέω, εγώ και εσύ βάλουμε μια κελεμπία, λόγο χρώματος δεν περνάμε σαν άραβες επενδυτές;
    Όλο και καμιά συναγρίδα θα φάμε στο ''θέα θάλασσα΄΄!.
    Να και κανα ποτάκι στο Villa και κανά δείπνο στο Holliday in, έ, και όταν φτάσουμε στο διαταύτα θα επικαλεστούμε την καθυστέρηση με την Τράπεζα στην Ελβετία για την έκδοση της εγγυητικής ΄καμιά γιορτή χουρμάδων που υπάρχε στην πατρίδα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλημερα παιδες.

    Απο που να ξεκινησεις. Ειμαστε στην Μεγαλη Πεμπτη.
    Τι να πεις; Για τις προηγουμενες μερες της Μ. Εβδομαδας, η για τις επομενες που ερχονται;
    Αυτα οπως ολοι πλεον γνωριζουμε,αφορουν και την Ελλαδα μα και την ΑΕΚ εφόσον αμφοτεραι διαγουν βιους παραλληλους.

    Η επιλογη του παπα Νικου,ειναι επιλογη Πρωτοδικειου. Με βαση αυτην την-μονοδρομη-εξεληξη "επελεγει".
    Δεν θα φυγει ακομα και με την ΠΑΕ μπροστα στο δικαστηριο.
    "Μπραβο Νικο.Συνεχισε να προσπαθεις. Εμεις θα ειμαστε παντα διπλα σου να σε οτι μας χρειαστεις".

    Οι καθηγητες Εργατικου Δικαιου πλεον ειναι απο σημερα ανεργοι καθ'οτι δεν υπαρχει επιστημονικο αντικειμενο προς διερευνηση.
    Μπορουν να κανουν αλλες εργασιες. Ας πουμε διατριβες στην συμπεριφορα των κουνουπιων του Αμαζονιου στις θερμοκρασιες 45 βαθμων και ανω.

    Δεν υπαρχει κανενας ΣΕΒ. "ΣΕΒ" στην Ελλαδα; Οπως λεμε "κοπαδια φωκιες στην ερημο Σαχαρα";

    Ο πολεμιος της τρομοκρατιας, που "συνελαβε" τα παπαδοπαιδια" τα οποια παρισταναν την οργανωση την οποια κατασκευασε η CIA και λειτουργησε σαν προβοκατοας στην Ελλαδα, ο συζυγος μιας πολυ καπατσας συζυγου (δεν λεμε αλλα) ο τιποτενιος τιποτας, Κλουζοχοιδης, εγλειψε τον μοναρχιδο αντικαγκελαριο,πρωην ορφανο και ψημενο μεσα σε Στοες μουλικο ΓερμανοΒιετκογκ-δεν θυμαμε το ονομα του,και να μπαει να γαμηθει).
    Ερχονται επενδυσεις.
    "Γρηγορα ομως" λεει το μπασταρδο. "δεν υπαρχει χρονος". "πρεπει να βιαστουμε".
    Ακομα και τα προσχηματικα συμβουλια, οι καθορισμενες ημερομηνιες, η οι μαζωξεις στην Βουλη για τα μιλημενα ψηφισματα, ολα πλεον πανε περιπατο.
    Δεν υπαρχει χρονος. Μας παιρνει χαμπαρι ο κοσμος παντου και κυριοτερα τα "λεφτα μας",οσονουπω θα γινουν χαρτοπετσετες για τις σομπες.
    Πρεπει να μπει χερι σε περιουσιακα στοιχεια. Στο κεφαλαιο. Στην υπεροχη δημοσια περιουσια του Ελληνικου δημοσιου.
    "οτι εχει η οτι ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ,να αποκτησει..." λεει το περιφημον μνημονιον,για την δεσμευση των περιουσιακων στοιχειων.
    Ακομα και κοκκαλα γατας να ξεθαψει κανεις,ανηκουν πλεον στο 4ο Ραιχ.

    Οι "μικρομεσαιοι" ακομα καθονται μεσα στα σπιτακια, στα κλουβακια σαν τα περιστερια και αναμενουν το πρασινο φως,την πιστολια του αφετη για να ξεκινησουν οι ομαδικες προσληψεις,το ανοιγμα του πουγκιου και τις χρυσοφορες φλεβες,προκειμενου να τραβηξει ξανα προς την δοξα του ατομικου βολεματος.
    "δεν μπορει να μας παρατησαν τελειως. Μας χρειαζονται. Παντα μας χρειαζονταν. Πως θα γινει χωρις εμας"
    Περιμενε. Σου ερχεται.

    "Επενδυση" πλεον,εδω νοειται το εξης: Εχεις ενα χωραφι. Το πουλας μπιρ-παρα,στον χρεωστη σου. Εκεινος σου λεει να βαλετε φοτοβολταικα.Τα αγοραζεις στην τετραπλασια τιμη απο την δικη του χωρα. Τα στηνεις εσυ δωρεαν και επειτα πληρωνεις σε αυτον στην τριπλασια τιμη του παραγομενου ρευματος προκειμενου να εχεις φως στο αγροκτημα".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Οποιος εχει πανω απο τρια παιδια,θα πρπει να πουλισει τουλαχιστον το ενα,ωστε να ζησουν(;) τα αλλα δυο με τα χαρτζιλικια στα φαναρια.
    Εμπρος στο δρομο που χαραξαν τα αδερφια του Ιακωβ,τον οποιον επουλησαν στο παζαρι.

    Κινητρα αποδοσης στο δημοσιο. Αξιολογηση. Καλο ακουγεται. Ναι αλλα για ποιους; Αφορα οσους θα εργαζονται στις εφοριες και γενικα στο συστημα εισπραξης φορων.
    Πλεον ο εργαζομενος-δουλος του δημοσιου,θα εχει προοσωπικο οφελος. Θα μπουκαρουν απο κληματαριες,απο καμιναδες στα σπιτια,και θα ξαφριζουν τα τιμαλφη,θα πιανουν ομηρους τους γερους,θα πουλανε τα χρυσα δοντια των στην Αθηνας, θα βγαζουν τα νεφρα απο τους αρρωστους στα νοσοκομεια,θα ξυλοκοπουν τα γυφτακια στα φαναρια και θα τους παιρνουν το χαρτζιλικι κλπ.

    Οτι μπορουν θα κανουν πλεον,ωστε να φανει η εργασια και να παρουν το ψυχουλο του επιπλεον 3 η το 5% του ηδη ακρωτηριασμενου μισθου τους,ετσι ωστε με κοπο να φτανουν τα 800 ευρω το μηνα και να μπορουν να πηγαινουν στο σπιτι με λιγα τροφημα για την οικογενεια.
    Κρατωντας ποντικους,σαυρες,γατες,περιστερια,ωστε να τα βαλει η κυρα στο τσουκαλι για βρασιμο.

    Οι γεροι,οσοι επιβιωσουν,θα ζησουν ενα νεο 40. Μια νεα κατοχη. Εμεις απλα θα την ανακαλυψουμε.

    Οι μουριες απο τα πεζοδρομια θα γινουν αναρπαστες για το καψιμο των κορμων τους στις αυτοσχεδιες σομπες των καλυβιων-διαμερισματων.

    Η επαρχιωτες,θα γινουν προυχοντες.
    Οσοι εχουν κοτες,γιδες και αλλα οικοσιτα,θα ειναι ομοτραπεζοι του Λατση.
    Οι εχοντες ελαιες, θα συνομιλουν απευθειας με την Κατοχικη κυβερνηση. Αι λαδεμποροι,παντα ητο η ατμομηχανη.

    Οι καβοι των καραβιων θα ειναι γιοματοι ποντικια και ανεργους,που θα τσακωνονται μεταξυ τους ποιος θα πρωτανεβει στο καραβι για την ξενιτια,γλυτωνοντας την ζωη του.

    Ολα αυτα εαν. Εαν ΔΕΝ σηκωθει ο υπνωτισμενος απο τον καναπε του. Απο τον ληθαργο του.Εαν δεν αρπαξει ενα μαχαιρι,ενα κουταλι, η την πεθερα του εστω και δεν τα πεταξει στα κεφαλια των Γερμανοτσολιαδων.
    Εαν δεν σφυξει το χοισοστασιο της Βουλης με τετοιον τροπο,ωστε να προκαλεσει ασφυξια.
    Εαν εν συνολω δεν βγει στο πεζοδρομιο,εχοντας επανω του μονο την απελπισια και την ενοχη για τον κοσμο που αφηνει στα παιδια του.
    Εαν δεν αντιληφθει εστω και την 12η ωρα οτι μη μαχομενος τωρα,θα αναγκαστει να κανει μια πολυ-πολυ αιματηρη επανασταση αργοτερα.
    Οπως παντα συμβαινει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΝΑΙ ΜΑΣ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΕΠΙΣΗΜΟ ΤΟ ΕΒΓΑΛΕ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ:

    Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανακοινώνει ότι οι διαπραγματεύσεις με την εταιρία Petit Chateau θα συνεχιστούν μέχρι την Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011 (καταληκτική ημερομηνία), ώστε η εν λόγω εταιρία να ανταποκριθεί στους όρους φερεγγυότητας και αξιοπιστίας που της τέθηκαν.

    Νεα παρατα στη πετι σκατο που εχει λαβει 5-6 ΚΑΤΑΛΗΚΤΙΚΕΣ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ. Πως λεμε με κατανυξη για τους πιστους (να ειμαστε και με το πνευμα του πατερ)..

    Την Τρίτη 1η Νοεμβρίου 2011 πρόκειται να συγκληθεί Γ.Σ. των μετόχων της εταιρίας, με κύριο θέμα την αξιολόγηση και προώθηση της πλέον αξιόπιστης πρότασης που θα εξασφαλίσει το οικονομικό μέλλον της ΠΑΕ και το νέο διοικητικό της σχήμα.

    Περιμενεις και ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΤΑΣΕΙΣ? Το ΣΚΑΤΟ δεν σου φτανει? Η εχεις και στην ουρα τον ομογενη κροισο που ελεγες χτες βραδυ???
    Και γιατι 1-11-2011? Μηπως επειδη ειναι η μερα ΠΟΥ ΕΠΙΣΗΜΑ ΒΑΡΑΣ ΚΑΝΟΝΙ και σε επιασε και η φερεγγυοτητα του διοικητικου σχηματος?
    ΛΑΜΟΓΙΟ ΜΕ ΜΟΥΣΙ???


    Μέχρι τότε η διοίκηση της ΠΑΕ απευθύνει πρόσκληση ενδιαφέροντος για υποβολή άλλων αξιόπιστων προτάσεων από φερέγγυους ενδιαφερόμενους, που θα της υποβληθούν εγγράφως έως την Πέμπτη 27 Οκτωβρίου 2011. Είναι αυτονόητο ότι ανούσιες προτάσεις, οι οποίες θα αποσκοπούν στην αυτοπροβολή και δεν θα εγγυώνται την οικονομική βιωσιμότητα και ανάπτυξη της ομάδας μας είναι εξ ορισμού απορριπτέες.

    Δηλαδη αμα ερθει προταση στις 28 στις 29 η στις 30 δεν θα τη δεχτεις ρε Ν-Ο-Υ-Μ-Ε-Ρ-Ο???
    Να θεωρησω οτι προτασεις στυλ BOB KOZONIS-ΚΥΠΡΙΟΙ ΚΡΟΙΣΟΙ-ΜΑΚΡΗΣ-ΠΕΤΙ ΣΚΑΤΟ δεν ειναι ανουσιες αρα μπορω και εγω να προχωρησω?
    Δεν ζηταω πολλα. Προτιθεμαι να βαλω το γνωστο δεκαρικο μυρια (που ειναι και η ταριφα) για να μου κανεις ενα γευμα στο ΝΟΒ και μετα κανα δυο μπουκαλακια-οπου θες εσυ, το αφηνω πανω σου.

    Καλούμε όλους τους υγιείς φιλάθλους να στηρίξουν την ομάδα μας και να αδιαφορήσουν για τη συνεχιζόμενη και ελεγχόμενη αισχρή επίθεση που δέχεται η ΑΕΚ σε όλα τα επίπεδα.

    Από "έγκριτους" ΑΕΚάρες, ανέξοδους λεονταρισμούς, λόγια, τζάμπα κριτική από τον καναπέ και τα πληκτρολόγια των υπολογιστών, διοίκηση μέσω των "αντικειμενικών" ΜΜΕ και δημοσιογράφων που συντηρούνται από άλλων αποχρώσεων συμφέροντα και που όλως τυχαίως ασχολούνται συνεχώς με την ΑΕΚ, πλέον χορτάσαμε. Όποιος είναι ΑΕΚ ας το αποδείξει τώρα, υποβάλλοντας τις προτάσεις του.

    Επειδη εγω και χιλιαδες αλλοι ειμαι υγιεις φιλαθλος ΕΔΩ ΚΑΙ 30-35 ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΝΑ ΔΩ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ-οταν ΕΣΥ δεν ηξερες τι χρωμα ειναι η ΑΕΚ και ΤΙ ΣΧΗΜΑ ΕΧΕΙ Η ΜΠΑΛΛΑ.

    Επειδη εγω ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΠΑΟ ΚΑΙ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΠΑΕ ΑΕΚ

    Επειδη εγω τη γνωμη μου τη λεω και δεν ειμαι στηριζω-απολυω-ξαναστηριζω-παρακαλω να παραιτηθει ο υποαλληλος μου.

    Επειδη εγω οταν ετρεχα στη Γλασκωβη στο στο San siro και εχω και 14 διαρκειας απο Τραχανα-Ενικ-μακη-Ντεμη κλπ ΕΣΥ βυζαινες το δαχτυλο σου.

    Το ΜΟΝΟ που εχω να σου αποδειξω και να σου υποβαλλω ειναι το εξης:

    ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΚΛΕΦΤΗ.
    ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ Λ-Α-Μ-Ο-Γ-Ι-Ο
    ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΑΣΧΕΤΕ, ΧΑΣΟΔΙΚΗ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΒΑΛΕΙΣ ΚΑΙ ΑΕΚΟΜΕΤΡΟ
    ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ Λ-Α-Κ-Ε, Υ-Π-Ο-Τ-Κ-Τ-Ι-Κ-Ε

    ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΘΗΜΑΤΑ.

    ΒΛΑΚΑ

    ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΙΣΡΑΞΗ ΜΩΡΗ ΚΡΑΓΜΕΝΗ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 27 ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΟΥΒΑΛΗΣΕΙ, ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΛΑΚΑ ΑΠΟ ΤΑ 3Κ, ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΤΟΝ ΑΡΝΑΡ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΟΝ ΓΚΟΥΝΤΙ

    ΑΙΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΞΥΠΝΗΣΕΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ

    ΑΔΕΛΦΗ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟ ΘΡΑΣΟΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΚΙΟΛΑΣ


    ΜΠΑΤΗΡΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Tα γηπεδα στο resort τι επαθανα ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ?
    Μπαλωματα και κιτρινισμενα ειναι και τα δυο, ειδικα το ΠΡΩΤΟ απο τοτε που ο αμερικανος εκοψε τη συντηρηση?

    ΜΑΛΑΚΟΠΙΤΟΥΡΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΜΑΓΚΙΕΣ ΕΝΑ ΓΚΑΖΟΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΥΝΤΗΡΗΣΕΙΣ ΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ.

    ΓΚΑΖΟΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ, ΝΕΡΟ ΘΕΛΕΙ ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΠΟΙΗΣΗ.

    ΓΚΑΖΟΝ ΡΕ ΠΕΤΙ ΣΚΑΤΟ ΣΑΝ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΚΑΘΕ ΚΗΠΟΣ.

    ΓΚΑΖΟΝ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΘΕΣ ΚΑΙ ΑΕΚΟΜΕΤΡΑ

    ΑΙΝΤΕ ΝΑ ΚΛΕΙΣΕΙ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΤΟ ΠΟΥΛΟ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΜΕ

    ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. "Είχα και άλλες προσφορές αλλά ήθελα να αποφασίσω γρήγορα για το μέλλον μου και κατέληξα στον Παναιτωλικό. Είναι μία ομάδα που μπορείς να δουλέψεις με ιδανικές συνθήκες. Είμαι χαρούμενος που κατάφερα τόσο γρήγορα να βρω ομάδα.Στον Βόλο έκανα μία επιτυχημένη σεζόν και αυτό με βοήθησε για να με δουν και άλλοι σύλλογοι. Υπήρξε επαφή και με την ΑΕΚ, αλλά ο σύλλογος αντιμετωπίζει τεράστια οικονομικά προβλήματα, κάτι που δεν συμβαίνει στον Παναιτωλικό. Νομίζω ότι έκανα την καλύτερη επιλογή", είπε ο Ντολεζάι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος07 Οκτωβρίου, 2011 19:44

    @DIMI: ΕΣΥ ΦΤΑΙΣ ΕΣΥ ΕΣΥ ΕΣΥ.
    Ε-Σ-Υ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ Π-Ρ-Α-Γ-Μ-Α-Τ-Ι-Κ-Ο-Σ ΑΕΚΤΖΗΣ.
    ενώ ο κύριος Σύμβουλος Προέδρου/Εκτελεστικός διευθυντής είναι...
    ενώ ο τεχνικός διευθυντής είναι από τα γεννοφάσκια του.
    ενώ και ο πρόεδρος έχει μακρά ιστορία ΑΕΚοφροσύνης στη Moscow road ή την πραγματική ομάδα του πειραιώς τέλος πάντων.
    Φυσικά βοηθάν και ΑΕΚτζήδες από τα γεννοφάσκια του όπως κάποιος ηγέτης κάποιων supporters, που τελικά μαζέψαν 1,5 μύρια μόνο και μόνο για να μη βάζουν άλλα κάποιοι άλλοι ΑΕΚτζήδες από τα γεννοφάσκια τους (μας το είπε η μάνα τους) α-μέτοχοι (καίτοι έχουν τις μετοχές άρα και την ευθύνη χρηματοδότησης).
    Ή άλλοι ΑΕΚτζήδες τιτάνες και γκοντό που πηδήξαν από το καράβι.
    Φυσικά το αεκόμετρο το διακριβώνει και το εφαρμόζει σε όλους μας h organwsis twn gnhsivn ypo thn pneumatikh ka8odhghsh tou polyteknou kaisaropapa.
    Σε αυτό το ΑΕΚόμετρο η ΑΕΚοφροσύνη η δική σου ή και η δική μου είναι υπό το μηδέν ή μάλλον στην κατηγορία "καναπεδάτου" ή "καφενόβιου", διότι δε θέλεις να συνεισφέρεις πια στην τιτάνια προσπάθια του χασοδίκη, του μπακαλιάρου, του ιμάμη και των στρουμφακίων με τα λάπτον.
    Ντα ντα θα σε κάνω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΔΕΝ ΕΧΕΤΕ ΕΤΣΙ; ΠΡΩΤΟΙ ΤΟ ΓΡΑΨΑΜΕ ΕΔΩ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΤΟΥΣ ΔΙΚΑΣΤΕΣ.
    ΚΙ ΑΦΕΙΣΤΕ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΡΩΤΑΕΙ ΠΟΙΟΣ ΕΦΑΓΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ. ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΤΟΝ ΑΕΤΟ ΤΩΝ ΣΠΑΤΩΝ; Ε ΡΕ ΓΕΛΙΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΝΑ ΠΕΣΕΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΤΟΥ ΜΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ DIMI: ΣΥΓΝΩΜΗ, ΑΛΛΑ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ, ΖΗΤΑΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΜΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΒΡΟΥΝ ΛΥΣΗ Ή ΝΑ ΤΟΥ ΦΕΡΟΥΝ ΠΡΟΤΑΣΗ;
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΑΥΤΟΣ. ΚΛΗΤΗΡΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΥ ΤΟΙΧΟΚΟΛΛΟΥΣΕ ΕΞΩΔΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΚΕΔ ΔΕΝ ΠΗΓΕ. ΣΤΗΝ ΕΠΟ ΠΗΓΕ ΓΙΑ ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΛΕΥΘΕΡΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΙΜ ΤΩΝ ΟΜΙΛΩΝ.
    ΚΙ ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΕΙ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑ ΣΤΟ ΝΤΕΡΜΠΥ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ. ΚΙ ΕΒΑΛΕ ΦΩΤΙΑ ΣΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΘΟΥΜΕΝΑ.
    ΚΑΛΑ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΟΝΟΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΟΤΙ Ο ΒΑΣΑΡΑΣ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΑΡΙΝΑΚΗ;
    ΠΕΡΣΙ ΠΛΑΚΩΣΑΝΕ ΤΟΝ ΒΑΡΟΥΧΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΒΑΣΑΡΑ. Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΠΟΙΟΣ ΣΒΕΡΚΩΣΕ ΠΟΙΟΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ο ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΕ ΤΗΝ ΝΙΚΟΛΑ " ...στην οικογένεια της ΑΕΚ..." ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΙ ΩΣ ΠΟΥ;
    ΝΙΚΟΛΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ. ΦΑΤΟΥΣ ΟΛΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ο ΓΚΙΟΥΝΤΓΙΟΝΣΕΝ ΡΩΤΗΣΕ ΤΟΝ ΟΜΟΕΘΝΗ ΤΟΥ: " Είναι προπονητής αυτός; Τον ξέρεις; Ξέρει πού να με βάλει; "
    Ε ΡΕ ΓΛΕΝΤΙΑ. ΝΑ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΛΛΗ ΚΑΤΕΥΟΔΩΣΗ. ΤΟ VAMOS BIEN ΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΙΣΛΑΝΔΙΚΑ; ΜΙΛΑΝΕ ΓΛΩΣΣΑ ΑΥΤΟΙ Ή ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΕΝΝΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΙΑΣΙΜΟ ΤΩΝ ΚΕΡΑΤΩΝ ΠΟΥ ΦΟΡΑΝΕ ΣΤΑ ΚΕΦΑΛΙΑ ΤΟΥΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΙΚΟΛΑ. ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΟΚΙΜΑΣΕΙΣ ΟΛΟΥΣ. ΑΛΛΑ ΤΟΝ ΑΡΓΥΡΙΟΥ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΕΙ, Ο ΔΕ ΡΙΚΑ ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΕ ΠΟΥΘΕΝΑ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΤΡΑΥΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ. ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΙΝΕΣΑΙ ΣΑΝ ΤΟ " ΛΕΦΤΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ". ΕΙΝΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΜΙΑ ΛΥΣΗ ΣΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΚΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΤΕΝΑ... ΣΤΑ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΥΡΙΑ, ΚΑΙ ΣΤΟ ΓΚΟΛ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. "...παραλληλα συνεχιζεται η αξιολογηση αλλων προτασεων..."
    Δηλαδη συνωστισμος Σμυρναιικος απο προτασεις; Σαν τους Αραβες στον βαζελο;
    Τι σας θυμιζει το ολο εργο; Ενα αλλο εργο απολαυστικο: "Οι γαμπροι της Ευτυχιας" "...μας την ζητανε και απο την Ισπανια. Την θελουνε για τις ταυρομαχιες"

    Το καλυτερο ειναι το "ανουσιες προτασεις δεν θα γινουν δεκτες..."
    Αξιοθαυμαστη η αυτογνωσια και αξιοθρηνητη η καταντια.

    Αφου λοιπον θελουνε προτασεις,γιατι δεν κανουμε εμεις επιτελους μια; Σοβαρα.
    Ουτε αυτοπροβολη ζητουμε,ουτε εμπαιζουμε καποιον.
    Αυριο θα παω στη λαικη. Θα αγορασω ζαρζαβατικα,θα φτιαξω μια κατσαρολα φασολαδα,θα παρω και ενα κουτι ρεγγες και θα παω βουρ στα Σπατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτά τα 200χιλ. που θα πέρναμε από την μεταγραφή του Ντιοπ που είναι άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΑΔΕΡΦΕ, ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ. ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΕΛΕΓΕ "...αν πάρει μεταγραφή σε ομάδα πρώτης κατηγορίας...". Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΒΟΥΒΑΛΟΥ ΔΕΝ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟΝ ΟΡΟ ΤΟΥ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟΥ.
    ΑΛΛΗ ΜΙΑ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ. ΣΤΑ 35 ΝΑ ΠΑΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΠΡΕΜΙΕΡ ΛΙΓΚ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Η ώρα που θα φάει τις ΄΄ψιλές΄΄ του πλησιάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ...και θα τις φάει απο αυτούς που χαρτζιλίκωνε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: ΨΗΛΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΙΑ. ΟΙ ΦΑΠΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΧΟΝΤΡΕΣ. ΒΑΣΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΜΙΛΑΩ ΚΑΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΟΤΙ Ο ΔΧ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΤΗΝ ΠΑΡΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ;
    Α, ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΜΠΑΣΚΕΤΙΚΑ.
    ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ; ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΦΑΕΙ ΤΗΝ ΦΑΠΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΤΑΡ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΙ-ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΤΟΥ. ΕΥΤΥΧΩΣ ΜΟΝΟ ΚΑΜΙΑ ΧΙΛΙΑΔΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ. ΟΙ ΑΛΛΟΙ, σαν εμένα, ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ.
    ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΙ. ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΤΟΥ ΜΕ ΕΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΩ ΚΑΙ ΠΑΩ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΠΟΝΑΕΙ ( πονάνε όσοι αγαπάνε ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ;
    ΠΩΣ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ; ΑΠΕΧΟΝΤΑΣ; ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΚΑΝΑΠΕΔΑΤΟΣ Ή ΑΥΤΟΣ; ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΝΤΡΟΠΗ Η ΑΥΤΟΣ; ΒΑΣΕΙ ΤΗΣ ΚΟΥΒΕΝΤΑΣ ΤΟΥ, ΑΥΤΟΣ. Ε, ΑΦΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ, ΑΣ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΜΕΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή