Σάββατο 1 Οκτωβρίου 2011

ΡΕ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΥΑΛΟ

           Μπορεί να υπήρχε αναμονή για πολιτικό κείμενο, αλλά οι συνθήκες με οδηγούν στο να συνεχίσω κιτρινόμαυρα. Ποιές είναι οι συνθήκες; Όχι τόσο πολύ της ΑΕΚ. Πιο πολύ αυτές που τρέχουν αυτές τις τελευταίες δεκαπέντε ημέρες στον Φίλαθλο. Που λόγω του αλαλούμ, το άρθρο που διαβάσατε εσείς την προηγούμενη εβδομάδα εδώ, δεν δημοσιεύτηκε και παίρνει σειρά γιά αύριο ή μεθαύριο ( κανείς δεν ξέρει ) μια και την προηγούμενη Κυριακή είχε μπει στην σελίδα τρία το ίδιο άρθρο με αυτό της προπροηγούμενης εβδομάδας. Και στην εφημερίδα, όπως και στην Ελλάδα,  τα ίδια γίνονται ( λεπτομέρειες ακόμα δεν μπορώ να αναφέρω ).
           Πάμε λοιπόν με τη νύχτα της Πέμπτης προς Παρασκευή. Πράγματι έγινε το άτυπο διοικητικό συμβούλιο με Κασνακίδη ( χωρίς μετοχές αλλά βάσει του καινούργιου καταστατικού ) αλλά χωρίς ΔΧ και χωρίς Χιμένεθ. Ο βασικός λόγος δεν ήταν τόσο η ήττα. Ήταν τα δυό μεμονωμένα περιστατικά της λεκτικής αντιπαράθεσης του προπονητή με κάποιους επώνυμους της Ρ ( τα ονόματα διαθέσιμα ). Και καταλαβαίνετε οτι, άλλο να διαμαρτυρηθώ εγώ ή ένα μέλος της οργάνωσης, κι άλλο κάποιοι που θεωρούνται πιο πολιτισμένοι με βάση την θέση που κάθονται και που σχεδόν ποτέ δεν μιλάνε. Αποφασίσθηκαν τα γνωστά σε όλους: Δεν μπορούμε άλλο πια με τον άνθρωπο που είχαμε εντυπωσιασθεί πέρσι με το πλάνο του για την ομάδα και τις ακαδημίες της. Και ποιά Σεβίλη τώρα και τα τοιαύτα. ΑΠΟΦΑΣΗ ΕΝ ΘΕΡΜΩ ΦΥΣΙΚΑ. ΑΡΑ ΛΑΘΟΣ ( ναι εγώ το λέω ).
           Κατά τις 2 το πρωί, συναντήθηκε τριμελής αντιπροσωπεία ( όχι ο πρόεδρος ) με τον Μανόλο κι έγινε ο εξής διάλογος :
    - Δεν σε θέλει ο κόσμος. Οι δημοσιογράφει πιέζουν. Οι παίκτες είναι αγανακτησμένοι. Δεν είναι εικόνα ομάδας αυτή. Έχεις χάσει τον έλεγχο των αποδυτηρίων. Δεν έχεις πλάνο και τακτική. Δεν βλέπουμε τίποτα. [ Δεν πέσανε όλα έτσι χύμα. Η κάθε πρόταση ήταν μια ατάκα χωριστή ]
   - Και λοιπόν; [ Αυτή ήταν η απάντηση του Ισπανού στην κάθε ατάκα ]
   - Θέλεις να παραιτηθείς;
   - Χρωστάτε και σας κάνω χάρη που κρατάω ακόμα αυτήν την ομάδα, που μου την διαλύσατε με τις πωλήσεις των παικτών  αλλά και με αυτούς που φέρατε. Σας είχα πει οτι θα είναι δύσκολη χρονιά. Δεν παραιτούμαι. Αν θέλετε με διώχνετε.
   - Γνωρίζεις το οικονομικό πρόβλημα. Μέχρις σε ένα σημείο έχεις δίκιο αλλά δεν πάει άλλο. Δηλαδή τώρα είναι στάση αυτή; Ποιός είσαι; Ο Γκερέϊρο; πατάς στο συμβόλαιο σου.
   - Και πού είναι το κακό; Εργάζομαι και το έχω. Σπάστε το.
   - Κι έσύ τι θα κάνεις;
   - Αν χωρίσουμε, θα πάρω τα χρήματα μου. Αν δεν το σπάσετε, θα συνεχίσω ταπεινά να δουλεύω για την ομάδα. Έχουμε δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή και κοιτάμε μπροστά.
   - Τότε καλά. Συνέχισε.
               Αυτά είναι τα απίστευτα που συνέβησαν. Ποιός έχει δίκιο; ΒΕΒΑΙΟΤΑΤΑ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΕΡΓΑΣΙΑΚΑ ΚΑΙ  ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΚΑ. ΤΟ ΗΘΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΥ ΠΑΠΑ ΕΥΑΓΓΕΛΙΟ ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΟΜΜΑΤΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ BLOG. Πάγια θέση μου σαν άνθρωπος είναι οτι για να ζητάς ή να απαιτείς κάτι από κάποιον που εργάζεται γιά σένα, πρέπει πρώτα εσύ να είμαι εντάξει στις υποχρεώσεις σου.
             Αλλά το άδικο, καλύτερα το ανίκανο, της διοίκησης συνεχίζεται και στην τρελή απόφαση της να αφήσει ένα ξένο σώμα μέσα στην ομάδα για το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Απολύεις άνθρωπο και τον αφήνεις να κοουτσάρει; Το ματς δεν είναι κρίσιμο; Οι παίκτες που ξέρουν το μέλλον του προπονητή, από πού να εμπνευσθούν και γιατί να συμμορφωθούν; Εδώ τον είχαν γραμμένο την ώρα που η διοίκηση τον στήριζε. ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΗΜΕΙΟ ΑΥΤΟ ΝΑ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΩ ( όσα κι αν έχω σούρει στον Μανόλο ) ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΣΑΜΠΟΤΑΖ.Ο,ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.
            Αλλού είναι το θέμα μου. Και το θέμα μου είναι η ΑΕΚ. Τι παλινδόμηση είναι αυτή; Τι θα πει σε διώχνω αλλά τράβα στο ξενοδοχείο και στο γήπεδο με την ομάδα; Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ( που είναι κι αυτός διαλυμένος ) ΔΕΝ ΘΑ ΓΕΛΑΕΙ; ΟΥΤΕ ΣΕ ΤΟΠΙΚΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΔΕΝ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ. Κατανοώ βέβαια οτι, πού να βρίσκεις υπηρεσιακό προπονητή παρακευιάτικα και την στιγμή μάλιστα ΠΟΥ ΕΝΑΣ ΤΑΜΙΑΣ ΤΡΑΠΕΖΗΣ ΣΤΗΝ ΙΣΛΑΝΔΙΑ ΕΧΕΙ ΒΑΦΤΙΣΘΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ. Αλλά αυτά είναι μαλακίες και μπαρμπούτσαλα για την ΑΕΚ. ΟΙ ΛΥΣΕΙΣ ΠΑΝΤΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΔΙΑΘΕΣΙΜΕΣ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΣΕΝΑΡΙΑ ΚΙΝΔΥΝΟΥ. Τύπου, άντε και σου τράβαγε μια παραίτηση ο Μανόλο διότι τον ζήταγε η Μπαρτσελόνα ( λέμε τώρα ), τι θα έκανες για την Κυριακή; Θα παρακάλαγες για ένα ακόμα παιχνίδι;
           Πόσο μάλλον τώρα, ΠΟΥ ΣΑΝ ΜΑΛΑΚΑΣ, ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΑΛΛΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΤΟ ΠΟΣΟΝ ΠΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΙΕΡΡΕΥΣΕΣ ΣΤΟΝ ΤΥΠΟ ΚΑΤΙ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ Ή ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΟ ( χωριστό κείμενο για αυτά ). ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ ΚΑΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΗΣ, ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ; ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΚΑΤΙ ΜΕ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΤΟ ΦΩΣ ΤΗΣ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑΣ; 
           ΣΑΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΟΥ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΕΜΜΙΣΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ( μεγάλη μπαρούφα αυτό που ακούγεται οτι αν δουλεύει κάποιος κάπου δεν μας ενδιαφέρει η σωματειακή του ταυτότητα, αλλά μόνο η δουλειά του - ΤΙ ΛΕΤΕ ΩΡΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ; ΑΝ ΔΟΥΛΕΥΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΠΟΥΡΔΕΛΟ ΚΙ ΑΝΑ ΠΑΣΑ ΣΤΙΓΜΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙΣ, ΤΙ ΕΡΓΟ ΝΑ ΠΑΡΑΓΕΙΣ; ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΓΕΜΙΖΕ ΤΟΝ ΠΑΠΑΡΑ Η ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ ΣΤΗΝ ΙΝΓΚΛΕΤΕΡΑ ), ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΜΗΠΩΣ  ΤΗΝ ΑΠΟΣΥΝΘΕΤΕΙΣ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ; 
            ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΕΧΕΙ ΠΕΙΡΑ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗΓΟΡΙΑ Ή ΕΙΧΕ ΛΑΜΠΡΗ ΚΑΡΙΕΡΑ, ΤΟΤΕ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ο ΓΙΑΚΟΥΜΠ ΚΙ ΕΛΑΤΕ ΓΙΑ ΕΓΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΑΝΟΙΧΤΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ. ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ΓΝΩΣΕΙΣ ΝΟΜΙΚΗΣ, ΤΟΤΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΥΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΗΤΑΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΤΟΝ ΜΑΝΟΛΟ ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ ΣΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ. ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗ ΘΑ ΤΗΝ ΕΠΑΙΡΝΕ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 5 ΧΡΟΝΙΑ. ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ; ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΚΗ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ORIGINAL ΘΑ ΜΙΛΑΕΙ;  Και μιλάω πολύ σοβαρά τώρα ΚΑΙ ΔΕΝ ΑΝΑΚΑΤΕΒΩ ΣΤΗΝ ΚΟΥΒΕΝΤΑ ΜΠΡΑΒΟΥΣ Ή ΤΟ ΠΩΣ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΛΙΝΕΝ.
                   Ή ΤΗΣ ΝΥΧΤΑΣ ΠΑΠΑΡΑ Ή ΤΗΣ ΜΕΡΑΣ. ΤΟΥ ΜΕΣΗΜΕΡΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΒΟΥΓΙΟΥΚΛΑΚΗ ΚΙ Ο ΠΑΠΑΜΙΧΑΗΛ. ΞΥΠΝΙΤΖΗ ΜΟΥ.
           Υγ. Χαίρομαι που η οργάνωση έχει μπει με χέρια και με πόδια στον χώρο αυτό. Χαίρομαι που τα γραφόμενα εδώ έχουν γίνει πλέον θέμα συζήτησης του αρχηγού με το στενό επιτελείο του και χαίρομαι που οι ανακοινώσεις ακολουθούν τις θέσεις του blog με ακριβώς μια εβδομάδα καθυστέρηση. Στόχος μου είναι να σκέφτονται γρηγορότερα. Να βλέπουν γρηγορότερα ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝ ΤΟ ΣΠΟΡ ΠΟΥ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ. Για όσους αμφιβάλουν, ας γυρίσουν στην ανάρτηση περί της διασποράς των ευθυνών κι ας συγκρίνουν το τι γράφτηκε εδώ με την ανακοίνωση την σημερινή.
                 ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΚΑΙ ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.

49 σχόλια:

  1. Το "Κουζνετσωφ" ερχεται,και με παρεα μαλιστα.Ο Πουτιν παραγγειλε στους Κυπριους οτι θελει ουζακι "12",αλλα το τραπεζακι το καλο στο κυμα το`χει ρεζερβε-τσαμπουκα ο Ταγιπ...Τα οργανα ζεσταινονται....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σε παρακαλω μη βαζεις ιδεες στον Σταυρο,ωστε να τρεξει νομικα-δικαστικα την υποθεση απεμπλοκης συμβολαιου του Ισπανου.
    Εχει και εχουμε πικραν εμπειριαν. Ουδε μια υποθεση ετελεσιδικησε υπερ μας.
    Μη του ζητας να "κινηθει". Γενικα. Αστον ακουνητο.
    Ετσι και κανει το λαθος και κινηθει,μεχρι που βλεπω ο Μανωλης να μας παιρνει το οικοπεδο της Ν.Φ, μπιρ-παρα.
    Πλακα κανει Σταυρο, μη τον ακους.

    Οσο για το τραφελαφικο,το να κοουτσαρει καποιος που του εχει γινει προταση-αιτημα για απολυση,ειναι πραγματι ακροτατο παραδειγμα διαλυσης. Και αμηχανιας θα ελεγα.
    Μονο ετσι αλλωστε μπορει κανεις να δικαιολογησει τα παραθυρακια και τις σκονες που δηθεν αφηνει μεσω των sites και γενικα των μμε η "διοικηση" οτι ψαχνεται για προπονητη.Και μια ονοματολογια ακοπη και τζαμπα. Για να μη νομισει ο κοσμος οτι δεν κοιταει και αλλου, η οτι δεν εχει και αλλες λυσεις στα σκαρια. Και οτι τελος παντων θα εισακουσθει η φωνη του λαου και η οργη του Κασνακιδη θα πεσει στο κεφαλι του Μανωλη σαν λοξυγγας.
    Τσου ρε Λακηδες.

    Τραβαει την ανηφορα η επισκεψιμοτητα του blog, διαβαζω. Καλο,αν μη τι αλλο. Κανεις που σεβεται τον εαυτο του,δεν θελει να διαβαζει κειμενα ανακουφιστικα η δυθιραμβους απο αμβωνος, που παριστανουν το χαλι κατω απο το οποιο μπορουν και κρυβονται ολες οι πραγματικες και ουσιαστικες αιτιες των προβληματων.

    Νευρα,ναι. Εν θερμο,ναι. Υπερβολη καμια φορα ναι. Ειρωνεια; Γιατι οχι. Πλακα; Μπολικη. Προτασεις; Πολλες και για ολα τα γουστα,ανεφαρμοστες και μη.
    Αλλα πανω απο ολα οι προθεσεις εδω ειναι καθαρες, οι βλεψεις ειναι μονο με τον Δικεφαλο και οι προσδοκιες,εστω και απο διαφορετικους διαδρομους καταφτανουν στον κοινο στοχο,που ειναι το καλο της ομαδας. Ποιο ειναι ακριβως αυτο, ο καθενας εχει την οπτικη του. Αλλα οποσδηποτε ουδεις απο εδω μεσα,δεν αποβλεπει στο βολεμα,στην προσωπικη αναρηχηση η σε οποιοδηποτε κανακεμα λογω γνωριμιας, η χρειαζεται να περασει την γνωμη του απο τορνο μη τυχον και δυσαρεστησει καποιον-ους.
    Αυτο νομιζω οτι πρεπει να πιστωθει στον χωρο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το οποιο "Κουζνετσωφ" εχει μια εφεση στην υποθαλασσια "εξερευνηση" και υποστηριξη. Με υπερμετρο ζηλο στα "κακα υποβρυχια".
    Σουρνει μαζι του και 5-6 φρεγατες και μερικα αλλα υποστηρικτικα,καθως και -λενε- υποβρυχια.
    Κατα τα μεσα Νοεμβρη θα ειναι στην γειτονια εκει στα Νοτιοανατολικα,οταν θα εχουν βγει και τα αποτελεσματα των Κυπριακων γεωτρησεων. Το σωστο timing ειναι το παν.
    Εχει δεσμευσει και περιοχες του Ελληνικου FIR για ασκησεις με τους δικους μας και μερικα σημεια θεωρουνται "γκριζα" για τους Τουρκους. Τι θα κανουν αραγε;
    Οπως και η βασικη του περιπολια αθ ειναι πλησιον του γνωστου οικοπεδου "12" και θα παριστανει τον μπαστακα μπρος στην μουρη των Τουρκων που και εκεινοι εχουν στειλει και θα εχουν εκει κατι δικα τους.
    Ενταξει. Μεχρι τοτε,κοντα στις γιορτες δηλαδη,θα εχει μαζευτει κοσμος και ντουνιας. Και Αμερικανικο αερπλανοφορο θα δουμε,και Γαλλικο. Τα υποβριχια θα ειναι σαν κοπαδια τονοι. Οι κλαρες στα καπελα θα εχουν ξεραμενα σκατα απο Ελληνικους γλαρους. ΤΑ φαγητα στα πλοια θα τελειωνουν και οι ναυτες θα κρεμονται με τα καλαμια στις κουπαστες για κανενα λιθρινακι. Χειμωνιατικα,που να βρεθει.
    Σαλεπιτζιδες απο την Αταλεια,θα κανουν χρυσες δουλειες με τις μαουνες τους περα δωθε,εξυπηρετωντας τα πληρωματα. Για πουτανες ουτε λογος.

    Ελπιζω μη κανει καμια μαλακια ο Παγκαλος και μπερδεψει καποιο απο τα πλοια-θηρια,με βραχονισιδα και νομισει την προσνιωση με προσεδαφηση ξενου μαχητικου σε Ελληνικο εδαφος. Οχι οτι θα κανει διαβημα. Το αντιθετο. Θα προσκαλεσει τον μοναδικο κατοικο του νησιου "Κουζνετζοφ" να του δωσει παρασημο μια τρυπια σημαια-πανι.

    Αντε να δουμε πως θα απεμπλακουμε καθαροι απο το ολο σκηνικο που φτιαχνεται εκει γυρω στα οικοπεδα.
    Ειδικοι δεν ειμαστε,ουτε διεθνολογοι. Παρακολουθουμε. Θα εχει ενδιαφερον. Τα σεναρια πολλα. Μεχρι και μη καταβολη ασφαλησστρων cds δεν γινεται εαν υπαρξει θερμο επεισοδιο. Τοσο απλα.
    Τα δε πετρελαια και τα αερια,ειναι μια ανασα,μια απεμπλοκη απο τους σκατοπριγκηπες της ερημου με τις κιλεμπιες (αρα και απο τα αφεντικα τους,με οτι αυτο και αν σημαινει).
    Να δουμε. Θα το βλεπουμε.
    Αρκει να μη γινει επιστρατευση.Αλλα τι λεω. Στην επιστρατευση πρεπει να ταιζουν τον κοσμο,ετσι δεν ειναι; Ειναι τωρα ωρα για τετοια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.Μην ξεχναμε και τα βασικα!
    ...12...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Οκτωβρίου, 2011 10:10

    Μιλάμε για "διοίκηση" άρτσι μπούρτζι και λουλά εδώ. Ειδικά τώρα που δεν παίζει σάλιο ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΑΠΟ ΕΝΑΝ "ΕΜΠΕΙΡΟ"¨ΒΡΩΜΟΒΑΖΕΛΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ, ΕΝΑ ΜΠΑΚΑΛΙΑΡΟ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΧΑΣΟΔΙΚΗ ΠΟΥ ΚΑΜΩΝΕΤΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΕΤΟΙΕΣ ΜΑΛΑΚΙΕΣ.
    Το κάτωθι κείμενο τα λέει ωραία και με το γάντι:
    http://www.sentragoal.gr/article.asp?catid=10523&subid=2&pubid=128795002

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ε οχι και ΕΝ ΘΕΡΜΩ η αποφαση.

    Μας εχει ψησει το ψαρι στα χειλη κανονικα ο ΜΥΡΩΔΙΑΣ τοσο καιρο.

    3 νικες ΚΟΛΟΒΕΣ εχει κανει μια δεχωμενος 3 γκολ, αλλη μια στο 87 και την τριτη με τον Εργοτελη με γκολ του Μακου!!! και με τιμη και λαμπαδα διμετρη στον ΑΓ ΜΠΟΥΝΤΙΜΙΡ.

    Και σε καθε ματς τα 2 γκολακια τα εχει στανταρακι.
    Και την μια κοκκινη επισης.
    Κοκκινη ο Μακος, κοκκινη ο Μανωλας, κοκκινη ο Δελλας.

    Γιατι? Γιατι υπαρχει απιστευτος ΕΚΝΕΥΡΙΣΜΟΣ και ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΣΟΒΑΡΟΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.

    Ποιον να δεις και να μη βαλεις τα γελια δηλαδη?

    Το προεδρο το χασοδικη? ΔΥΟ (2) φορες πηγε στο πεδιο του στα νομικα (και καλα που ειναι και εξπερ) και τις δυο γυρισε με κοκκινο σβερκο.

    Τα 3Κ? Το βαζελο το κοσματο και το καψη? Που μου εχουν παρει το υφακι manager ΚΑΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ COPY PASTE με τα laptop και τα κουστουμακια σαν τα ανιψακια του Ντοναλντ?

    Με τον Αρναρ που μας εχει φερει περσυ εναν που ανακαλυψε η γυναικα του οτι ηταν εγκυος στο ΠΕΜΠΤΟ μηνα, ενα Ουζμπεκο μπετατζη (τον θυμαστε??) τον Χελγακσον και φυσικα την ΜΠΡΙΖΟΛΑ με τα 650 χιλιαρικα?
    Τον Πανμεγιστο παιχτουρα, το ΘΟΡ, το Σμαρι Ειντουρ-δεν μπορω να κανω πλασε σε 3 μετρα- Γκουντιονσεν???

    Τον γενικο αρχηγο bill-βαλε ακομη ενα δωδεκαρι- Δημητριαδη που περσυ την ειδε Τασος Μηπροπουλος-κανω μανουρες μεχρι και στα ball boys- και φετος εχει γυρει και αυτος στο παγκο?

    Το ΣΥΜΦΕΡΤΟ ΜΕ ΤΟΥΣ ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ με αχηγο τον Κασνακιδη που περιφερωνται σε αποδυτηρια-προπονησεις-ΔΣ και επισημα?

    Τι θα πει βαση καταστατικου?Για να εισαι μεσα πρεπει οι μετοχοι να εγκρινουν το καταστατικο σωστα?
    Ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ μας λεει οτι ΔΕΝ ειναι μετοχος ετσι δεν ειναι?
    Ψηφισε μηπως η MS τον Ρ-Ο-Υ-Φ-Ι-Α-Ν-Ο για μελος?

    Αληθεια αυτη τη μπουρδα με τις ΜΠΛΕ εμφανισεις ποτε λετε να την βγαλετε? Ειπαμε ΕΘΝΙΚΟΣ εισαι αλλα τωρα απο την ΑΕΚ ΤΡΩΣ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ. Βαλε κανα κιτρινο τοσο πολυ σε χαλαει?

    ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΕΧΕΙ ΔΙΚΙΟ Ο ΜΥΡΩΔΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ 10,0000%.

    ΠΑΡΤΟΥΣ ΤΑ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.

    Και οσο δεν σε αποζημιωνουν κατσικωσου στο παγκο και μη κουνας ρουπι.

    Τι θα πει αλλα Γκερειρο? Μονος του το υπεγραψε ο Γκερειρο το συμβολαιο? Η μονος του συμπληρωσε το ποσο?
    Η μηπως-για να στο παω πιο κατω- εχεις πολλους σαν τον Γκερειρο στην ομαδα?

    Ο Κοκκαλης στηριζε και εδιωχνε ΑΛΛΑ ΠΛΗΡΩΝΕ τα κουμαντα του. Δεν πουλαγε μαγκιες σε ανθρωπους που ειναι απληρωτοι κοντα 10 μηνες.

    ΚΛΕΙΣΤΟ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕΣ ΡΕ ΜΕΓΑΛΕ ΝΟΜΙΚΕ? Ε ΑΝΤΕ ΣΚΑΣΤΑ ΤΩΡΑ.

    Και φιλε steven στο νομικο κομματι για να καταγγειλεις ΓΙΑ ΑΝΤΙΣΥΜΒΑΤΙΚΗ ΔΡΑΣΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΦΥΓΟΝΤΑ ΚΕΡΔΗ, πρωτον πρεπει να αποδειξεις ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΔΡΑΣΗ ΑΥΤΗ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΠΟΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΔΙΑΦΥΓΩΝΤΑ.
    Δεν εχει τελειωσει κατι σαν διοργανωση (π.χ αποκλεισμος απο Europa) ουτε εχει κανει κατι εναντια στην ομαδα που να στεκει νομικα.

    Και ΤΡΙΤΟΝ ΚΑΙ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟΝ: ΠΩΣ ΝΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΟΥ ΧΡΩΣΤΑΣ 500,000 ΕΥΡΩ???

    Σαν το ΟΑΚΑ που ελεγε το ΣΩΤΟ για διαφυγωντα 800 περσυ και καταγγελιες την ωρα που το φεσι ηταν στο 1,3 εκκ?

    Ακομη και αυτα να μπορουσαν να γινουν ΠΟΙΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ ΘΑ ΤΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙ?

    Ο προεδρος η ο κοσματος? Πλακα κανουμε?

    ΑΣΕ ΠΩΣ ΛΥΘΗΚΕ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΟΥ ΛΙΝΕΝ. Αλλοι ανθρωποι αλλα κολπα ΚΑΙ ΑΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Οκτωβρίου, 2011 11:03

    ΦΥΣΙΚΑ, ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΑ Ο ΜΑΝΩΛΟ ΚΑΙ ΔΙΕΚΔΙΚΕΙ ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΗΣ Σ-Υ-Μ-Β-Α-Τ-Ι-Κ-Η-Σ ΑΠΟΖΗΜΙΩΣΗΣ ΤΟΥ.
    Ποιός το υπέγραψε?
    Ο προεδράρας βέβαια.
    Edw bebaia perimenoume na mas poun thn apopsh tous, h mallon na mas anaparagoun to anakoinvuen tou kaisaropapa ta tsirakia tou, dhladh pws einai NA PLHRWNEIS OTI EXEIS YPOGRAPSEI. Fysika auto tous einai agnwsto, dioti oute exoun plhrwsei pote gia tipota plhn tvn mpafietwn kai tou pagkariou tou imamh, enw pou na katalaboun apo thn ennoia tou "symbatikou". Sampws exoun doulepsei kanonika pote?
    Επανέρχομαι στην ακολουθη παρακληση μου: Αδαμίδι, μπακαλιάρε, πριγκηπα της ανδαλού, κωλοβαζέλα διευθυντά και λοιπα ανηψάκια του ντοναλντ (ωραίο αυτό DIMI) ΤΟ ΜΠΟΥΛΟ Τ-Ω-Ρ-Α. Πάρτε και τον ισλανδό το μπαιχταρά, στείλτε και το μισοπλέμονο στη μπολωνία, πα'έντε και ριζούπολη και βγήκε το έτος. Άντε πια...
    Μόνο ένα ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ μπορεί κάτι να σώσει πια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. OUTE MYALO OUTE SALIO YPARXEI PIA,POIO NANAI TO XEIROTERO APO TA DYO?
    E.M

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Οκτωβρίου, 2011 11:50

    Ton Pappa kai ta matia mas...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ Ε.Μ.: ΚΑΙ ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΑΛΙΟ, ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΜΥΑΛΟ. ΓΑΜΑ ΤΑ. ΚΑΙ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μα ειχες μυαλο ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΣΟΥΝ ΦΤΩΧΟΣ!!!!!!σαν ΑΕΚ παντα γιατι οι αλλοι μια χαρα ειναι ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Εγω παντως νοιωθω πλουσιος.Καθε μερα ολο και πιο πολυ.Βλεπω τους τριγυρω μισθους να γκρεμιζονται,αρα αυτοματα εγω αυξανω το εισοδημα μου, παραμενοντας στα ιδια επιπεδα.
    Δεν ξερω αν αυτο πετυχει και για ποσο χρονο θα διαρκεσει. Ειχα ξαναδοκιμασει κατι παρομοιο,υιοθετοντας το: "η σιωπη ειναι χρυσος".
    Εκανα και εγω αφωνια σαν τον Νταλαρα. Ενα μηνα μουγκα. Τιποτα. Δεν γαμιουνται οι πουστιδες.
    Αυτο θα πει "δημιουργικη λογιστικη" μαλακα θρουμπα Σημιτη. Δουλακι.

    Ο μη παιρνων αυξηση θα ανεβαινει τα σκαλοπατια της μισθολογικης ιεραρχιας σαν να ειναι σε ασανσερ.
    Ο δε ανεργος θα φτανει να παιρνει περισσοτερα απο πολλα κολαροπαιδια που μεχρι χθες κοιτουσαν κατι οθονες και κατι πινακες,βγαζοντας μαυρο ψωμι πολυσπορο και σημερα ζεσταινονται σε βαρελια κατω απο γεφυρες.

    Για τους συνταξιουχους των 300 ευρω,δεν κουβεντιαζουμε. Ειναι ηδη μεγιστανες.
    Θα τυλιχτουν με τουρμπανια και κελεμπιες και θα τριγυριζουν σαν Αραβες.
    Επικειται προταση εξαγορας της ομαδας μας απο consortium συνταξιουχων του καφενειου "Η Αρετη",Ζηνωνος 48, Ομονοια.
    Αδαμιδη,δωστην εκει να παει στο διαολο. Να αναπτυχθει και κανενα νεο τμημα για την μανα. "Θανασης" "κουμ-καν" "kompoloi-spor" κλπ.

    "Ο ανδρας με κοπο και ιδρωτα (δεν) θα βγαζει το ψωμι του"
    "μακαριοι οι πεινωντες και οι διψοντες,διοτι οι αλλοι θα παραμεινουν χορτατοι"
    "μακαριοι οι ελεημονες διοτι θα παραμεινουν ελεημονες και στην αλλη ζωη"
    "μακαριοι οι πενθουνες διοτι η χαρα ειναι μια μελλοντικη λυπη"

    "Και οι τελευταιοι εσονται πρωτοι" (μονο που η μηχανη της αμαξοστοιχιας θα παει και αυτη στην αλλη μερια και αρα κατα βαση η σειρα των βαγονιων δεν θα αλλαξει και αρα το τραινο θα παραμενει το ιδιο.)

    Ο.Σ.Ε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. To καρκίνωμα Δ. Χ"χρήστος και ο εσμός που τον περιβάλει έχει κάνει μετάσταση σ΄ όλο το κορμί του Δικέφαλου Αετού.
    Ε, ρε Αεκάρα που σε κατάντησαν!
    Υ.Γ. Ποιός Κωστένογλου, εξακολουθείτε να μας δουλεύετε ? Μανόλο μείνε & νίκη στην Νέα Σμύρνη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ WW : ΞΕΡΕΙΣ ΟΤΙ Ο ΔΧ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΟΓΛΟΥ; ΕΓΩ ΣΗΜΕΡΑ ΤΑ ΕΜΑΘΑ ΤΑ ΤΟΥ ΜΠΑΣΚΕΤ, όχι οτι με ενδιαφέρει κιόλας, ΑΛΛΑ ΤΑ 300 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΤΟΥ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑ;
    ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΑΓΓΕΛΟΣ; ΨΑΧΤΟ ΣΤΟΝ ΔΧ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο ΚΑΘΕ Κωστενογλου χρειαζεται για να επιβιωνουν τα παρασιτα.
    Αγαμιδηδες, 3Κ, Κασνακιδηδες, Χατζηχρηστοι, Οργανωσεις μανατζαρεοι που κονομανε με 15 μεταγραφες το χρονο κλπ κλπ
    Εχει στηθει ενα after party μετα του κανονικου, οπου ΤΡΩΝΕ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ολοι και παντα φταιει καποιος αλλος.
    Εφταιγε ο Μπαγεβιτς, μετα εφταιγαν οι Αργεντινοι τωρα φταιει (και σε ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΒΑΘΜΟ) ο ΜΥΡΩΔΙΑΣ και απει λεγωντας..

    Μονο οι πραγματικοι ΕΝΟΧΟΙ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ.

    Αυτοι που παρελαβαν μαι εταιρεια με 17 ΔΙΑΚΑΝΟΝΙΣΜΕΝΑ ΧΡΕΗ και την εχουν φτασει στα 60 επισημα (και σχεδον 80 ανεπισημα).

    Αυτοι που τη μια χαριζουν μετοχες, την αλλη βαζουν ΡΟΥΦΙΑΝΟΥΣ (ΕΣΕΝΑ ΛΕΩ ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ) να το παιζουν σωτηρες η ΒΑΛΤΟΥΣ αγαμιδηδες να τρωνε τις σαρκες της ομαδας.

    Αυτοι που ΧΑΡΤΖΗΛΙΚΩΝΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΤΟ ΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΙΚΛΕΦΤΗ ΧΑΤΖΗΧΡΗΣΤΟ που ως ανικανος βρηκε την ΑΕΚ και κολλησε σα τσιμπουρι να πινει ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ τωρα και να ΚΟΝΟΜΑΕΙ απο αυτην.

    ΔΕΝ ΣΥΝΦΕΡΕΙ ΝΑ ΦΕΡΟΥΝ κανονικο προιπονητη ΓΙΑΤΙ θα τους χαλασει τελικα το μαγαζι.

    Θα τους χαλασει τη μανεστρα ΜΕ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ, θα τους ξεμπροστιασει ειδικα αν ειναι χαρακτηρας 'απροβλεπτος' για τη δουλεια που εχουν στησει.

    ΘΕΛΟΥΝ να εχουν 8-10 χιλιαδες στο γηπεδο ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΑ 2-3 ΧΙΛΙΑΡΙΚΑ ΧΑΠΑΚΩΜΕΝΑ της οργανωσης, για να μην εχουν αντιλογο. Τους χαρτζηλικωνει ο ΠΑΠΑΤΖΗΣ απο πισω και το παρτυ με τα 650αρια του καθε ΜΑΛΑΚΑ ΙΣΛΑΝΔΟΥ παει συννεφο μπροστα.

    Η ομαδα εχει κοψει 'θεωρητικα' ολα τα εξοδα και το φεσι ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΜΟΝΙΜΑ.

    Πως γινεται αυτο? Μα φυσικα απο τις 'αστοχες'επιλογες του 'προεδρου' που λεφτα δεν εχει αλλα 27 παικτες σε ενα χρονο εχει φερει!!!

    27 ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΗΣΤΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΜΕΤΑΓΡΑΦΕΣ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ!!!!..

    Οποιος εχει νιονιο ας δει τι γινεται.

    ΥΓ Προτρεπω ΟΛΟΥΣ τους υγειως σκεπτωμενους ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ακομη και αυτους που ΗΔΗ εχουν παρει διαρκειας να ΜΗΝ ΞΑΝΑΠΑΤΗΣΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    ΜΟΝΟ ΕΝΑΣ ΤΡΟΠΟΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ Ο ΚΡΑΚΙΝΟΣ

    Ο ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΜΑΡΑΣΜΟΣ.

    ΟΥΤΕ ΣΕΝΤ ΣΤΟΥΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ, ΑΦΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΣΕ ΑΔΕΙΟ ΓΗΠΕΔΟ ΧΩΡΙΣ ΦΡΑΓΚΟ.

    Ο ΜΟΝΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΞΕΚΑΤΣΙΚΩΘΟΥΝ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΦΡΑΓΚΑ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ.

    ΟΣΟ ΑΣΧΟΛΗΤΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΟΣΟ ΘΑ ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΜΕ ΜΑΝΩΛΗΔΕΣ, ΚΟΣΜΑΤΟΥΣ, ΑΡΝΑΡ ΚΑΙ ΓΚΟΥΝΤΓΙΟΝΣΕΝ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΤΟΥ DIMI. ΑΣΧΟΛΗΘΕΙΤΕ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑΣΤΕ. ΕΙΝΑΙ ΠΛΑΚΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΓΝΩΜΗ ΓΡΑΠΤΗ. ΑΝ ΑΥΤΟ ΑΝΤΙΚΑΤΟΠΤΡΙΖΕΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Γιώργης ο Γαρατζέος01 Οκτωβρίου, 2011 19:14

    Κατάλαβα, πάτερ νίκος λοιπόν (καλή του η ώρα) διότι έτσι θέλει ο καισαρόπαπας.
    Καλώς, εγώ συντάσσομαι με το DIMI και μακάρι ο πάτερ μέσα σε όλο αυτό το λάκκο με τα λαμόγια να παράγει έργο. Τότε θα πάω γήπεδο να τον χειροκροτήσω και με τα πόδια και με τα χέρια.
    Στο μπάσκετ δε μας κάνει ο γεωργαντζόγλου?
    Χμ, λέω να πάρω διαρκείας (40 ευρώ όλα κι όλα) έτσι για το σπάσιμο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Συμφωνω. Να σχολιασουν οι οπτικοι επισκεπται.
    Εμεις τι να σχολιασουμε αλλο; Τα ειπαμε.
    Στους χαρακτηρισμους μπορει καποιος να εχει μερικες ενστασεις αλλα αν τις φακες τις βαφτισεις κρεας,παλι φακες ειναι. Τι αλλαζει αν τον "χαλκευτη" τον πεις ψευτη, η το αναποδο;
    Η τον κλεφτη τον αποκαλεσεις" "διασπαθιστη" τι αλλαζει;

    Λυση μονιμη και σωτηρια δεν εχει κανεις μας. Γι'αυτο ψαχνομαστε. Δεν ειναι κακο.
    Αλλα απο το να στηριζεις ενα καρναβαλι,δεν εχει νοημα. Τυποις ενταξει. Ολοι με τον εναν τροπο η τον αλλον στηριζουμε. Μη λεμε και οτι θελουμε. Ποιος δεν θελει να βλεπει την ομαδα να νικαει; Αν υπαρχει κανεις τετοιος,πρεπει να ειναι αρρωστος.
    Αλλα παλι ποσο θα τραβιξει αυτο το "σοκ"; Μια κρυο,μια ζεστη μια μεσα μια εξω,μια πανω μια κατω,αι στο διαολο πια. Τραβατε τα σωλινακια να δουμε τι μπορουμε να ξεκινησουμε απο την αρχη.

    Δεν αντιστρατευομαι την ανυμπορια, η την μετριοτητα. Αν η ΑΕΚ ηταν παντα αυτη που βλεπουμε σημερα,αγωνιστικα και διοικητικα,τοτε κανενα προβλημα. Ετσι ηταν,ετσι ειναι,ετσι θα ειναι.

    Αλλα εχουμε ζησει εναν γκρεμο μεσα σε 15 χρονια και πιο συγκεκριμενα ενα βαραθρο τα τελευταια 6.

    Το να σημαιοστολιζω τον καθε τυχαρπαστο Σπανιολο,να πηγαινω αεροδρομιο σαν χαιβανι να προυπαντισω τον καθε συνταξιουχο και πριν τον δω "Γιαννη" να τους βαφτιζω,ε οχι.
    Και μετα να στεκομαι στην αρχικη μου θεση μη αναγνωριζοντας την καταληξη η την πορεια των πραγματων και να αντιστεκομαι στη λογικη σαν μαλακας.

    Μονη λυση ο κοσμος" λεει ο Δ.Χ. Μα για ολα μονη λυση ειναι ο κοσμος.Τι μας το λεει; Για νεο; Το να προτασεις το απραγματοποιητο,το ανεφικτο,το ατοπο,σαν θεση και να καθεσαι πανω της με την βεβαιοτητα οτι ποτε δεν θα χρειαστει να αποδειξεις το σωστο η το λαθος του πραγματος,ειναι μαιμουδια.
    Προτιμω τους ανθρωπους που ειναι πρακτικοι. Με λυσεις πηγαιες. Με σχεδια που προκυπτουν απ'το πουθενα ετοιμα να βγαλουν απ'την δυσκολη θεση.
    Υπαρχουν; Αυτο ειναι το θεμα.

    Το να ανεβαινωστον αμβωνα και να φωναζω "ελατε μαζι μου για να σωθειτε" δεν γινεται δουλεια.
    Αυτα ειναι για τους κρυφοκηφινες και επαγγλματιες αεργους.

    Μεγαλε,αν ο κοσμος πει "ενταξει γυριζουμε αλλα παρε το σαρκιο σου και την οργανωση και κρυφτειτε" τοτε θα ειναι σωστο να γυρισει ο κοσμος, η ο κοσμος πρεπει να γυρισει ΣΥΝΤΕΤΑΓΜΕΝΑ ΑΛΛΙΩΣ ΔΕΝ ΛΑΜΒΑΝΕΤΑΙ ΥΠ'ΟΨΗΝ;
    Σαν την Αλεκα: "η μαχη πρεπει να δωθει εντος του κομματος,με στοχευση και συντεταγμενα και οχι στις πλατειες".
    Βρε αντε να χαθειτε καιροσκοποι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. DIMI....
    Αν έγραφα κάτι, θα έγραφα ατόφιο το κείμενό σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΥΣ:
    ΝΑΙ, ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ. ΑΛΛΑ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΜΠΡΟΣΤΑ. ΑΥΤΟΣ Ο ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΙΧ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΔΧ, ΤΟΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΚΟΣΜΟ ΜΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ.
    ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΕΝΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ, ΘΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΤΡΕΜΕΙ ΤΟΝ ΔΧ; ΙΣΑ ΠΟΥ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΔΑΧΤΥΛΑ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΑΛΛΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΡΟΝΛΗΜΑΤΑ.
    ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΝΑΣ ΤΙΠΟΤΑΣ. ΓΑΜΕΙ ΤΟΥΣ ΤΙΠΟΤΕΣ ΚΑΙ ΓΑΜΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΩ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ;
    ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΜΕ ΚΟΝΟΜΗΣΕΙ, ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΕΙ ΑΠΛΑ.
    ΦΤΟΥ ΚΑΙ ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΟ ΙΔΙΟ ΛΑΘΟΣ , ΤΟ ΕΣΚΕΜΜΕΝΟ, ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ. ΤΑ " ντροπή να είμαι εγώ πρόεδρος.. " και μαλακίες. Αντί να ασχοληθεί με τον Αδαμίδη τρέχει στον πάγκο.
    ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΤΟΙΜΑΖΕΤΑΙ Η ΔΟΛΙΟΦΘΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΑΥΡΙΟ, στοχευμένα και μεθοδευμένα - ΔΧ ΚΑΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ - κοίτα ρε πούστη μου που αύριο στο γήπεδο πρώτος θα τρέξω να σηκώσω τον προπονητή στα χέρια.
    Εγώ. Γιατί; ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΕΧΟΜΑΙ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΣΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΑΕΚ από απλούς πούστηδες αγάμητους που κατηγορούν οι Μορμόνοι τους Μορμόνους. ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ ΚΙ ΟΙ ΔΥΟ ΚΙ ΑΝ ΓΙΝΕΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ. ΝΑ ΕΝΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΔΙΠΟΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΥΟΥΜΕ ΚΙ ΕΜΕΙΣ.
    ΠΑΛΙΟΠΟΥΣΤΕΣ ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΟΥΝ ΜΕ ΚΑΤ' ΕΠΙΦΑΣΗ ΑΝΔΡΙΣΜΟ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΙΣΤΙΚΗ ΑΓΙΩΣΥΝΗ ΚΑΛΟΓΕΡΙΣΤΙΚΟΥ ΤΥΠΟΥ ΑΓΙΟΥ ΟΡΟΥΣ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ.
    ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ ΠΟΥΣΤΗΔΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @steven.
    Το ΠΟΣΑ κονομαει και ειναι 'ευχαριστημενος'ο καθε ενας ειναι προσωπικο του θεμα.

    Ο συγκεκριμενος βγαζει ενα καλο μεροκαματο εχει στησει και το παραμαγαζο με τους εφοδιασμους (ξερεις πιο λεω...) και εχει την ΒΙΤΡΙΝΑ-ΑΕΚ να κονομαει και να εχει και ενα στρατο ΗΛΙΘΙΩΝ που τον ακολουθουν.

    Γιατι ΜΟΝΟ ΗΛΙΘΙΟΣ μπορει να ειναι καποιος που οχι ακολουθει αλλα ΚΑΤΑΔΕΧΕΤΑΙ να κατσει στο ΙΔΙΟ ΤΡΑΠΕΖΙ να μιλησει με ενα ΑΠΟΤΥΧΗΜΕΝΟ ΤΣΙΜΠΟΥΡΙ ΤΗΣ ΖΩΗΣ.

    Ο κοσμος ΟΝΤΩΣ θελει καποιον μπροστα. Ποιον?
    Ιδανικα ενα λεφτα.
    Αλλα και ακομη πιο πολυ εναν ΗΘΙΚΟ ΑΝΘΡΩΠΟ που θα κοιταξει να στρωσει την κατασταση.
    ΝΑ ΑΜΟΙΦΘΕΙ ΦΥΣΙΚΑ αλλα να αρχισει να μπαινει μια ταξη σε αυτο το μπουρδελο.

    5 ΒΑΣΙΚΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ:

    1.Να γινει ενας ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ και να βγει ενα ΑΛΗΘΙΝΟ ΝΟΥΜΕΡΟ οσο μεγαλο ειναι αυτο. Να δουμε ΠΟΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΠΟΙΟΥΣ ΧΡΩΣΤΑΜΕ. Μεχρι χτες. Νισαφι με τους ελεγζους ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ και τα δικα μας σκατα κατω απο το χαλακι.

    2. Διακανονισμος και συμβιβασμος οπου μπορει να γινει με τους πιστωτες. Με πρωτη την MS ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΣΗ ΤΗΣ ΕΤΑΙΡΕΙΑΣ

    3. ΤΑΜΕΙΟ. Τι εχουμε τι πρεπει να δωσουμε και τι μπρουμε να κανουμε για να αυξησουμε τα εσοδα μας

    4. Προσληψη ενος ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ-Αγγελος-Τιμουρ-Τσιωλης ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΣΕΙ 2 χρονια MINIMUM.
    Αντιστοιχα τεχνικος διευθυντης ΙΒΙΤΣ-ΤΣΙΑΡΤΑΣ-ΔΕΛΛΑΣ ΠΟΥ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΜΠΑΛΛΑ.

    5. ΤΕΡΜΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΤΑ ΕΡΓΑ.

    Αν γινουν 5 ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ πραγματα ο κοσμος θα αρχισει σταδιακα να στηριζει και οι 7 χιλιαδες θα γινουν 10 μετα 11 μετα 15 και μετα 18-20.

    Θα μπορεις να μιλησεις με ενα χορηγο της προκοπης, οχι σουβλατζηδες και σκατιαρηδες για πολυκατικοιες.

    Καμμια εταιρεια απο περιπτερο μεχρι την apple δεν μπορει να στηθει χωρις ΣΩΣΤΟ ΛΟΓΙΣΤΗΡΙΟ.

    Με ΠΑΠΑΤΖΗΔΕΣ και ΛΑΜΟΓΙΑ δεν πας πουθενα.

    Μπες ΕΣΥ προεδρος, και ξεκινα ΜΕ ΤΕΤΟΙΟ ΣΚΕΠΤΙΚΟ και ΟΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ (μετοχοι-επενδυτες-χορηγοι-κομσος) θα ακολουθησουν.

    Ας αφησουν να γινουν 5 κινησεις και θα δεις σε 2 χρονια πως γυρναει η εταιρεια σε κερδοφορια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ ΔΧ: ΚΑΝΕ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΝΑ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ. ΠΟΣΟΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΣΟΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ORIGINAL ΣΤΑ ΚΟΙΝΑ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, ΕΙΤΕ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.
    ΚΑΝΤΟ ΡΕ ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΚΙ ΑΜΑ ΑΝΑΔΕΙΧΘΕΙΣ ΚΚΕ, ΤΡΑΒΑ ΣΤΗΝ ΤΡΑΧΑΝΟΠΛΑΓΙΑ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΟΜΑΔΑ. ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΒΟΥΡΕ, ΤΣΙΠΡΑ ΚΙ ΑΣΧΗΜΕ ΝΙΚΟΛΑΪΔΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ DIMI: ΣΥΜΦΩΝΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΧΕΡΙΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΔΥΟ ΠΟΔΙΑ.
    ΤΑ ΙΔΙΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ=ΑΕΚ. ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΕΔΩ, ΑΥΤΟΙ ΘΑ ΜΑΣ ΣΩΣΟΥΝ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Για να γινει ομως αυτο, πρεπει ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ να καταλαβουν οτι δεν εχει αλλο κοκο.
    Οτι πλεον η κοτα δεν βγαζει αλλο αυγα, παρα μονο κλανει κουφιο αερα.
    Ας πανε αυριο να κανουν οτι γουσταρουν.
    Θα αλλαξει κατι? Αφου ο πατερ θα ειναι ο νεος σωτηρας το βραδυ. Μεχρι το πασχα που θα ερθει ο επομενος.

    Εδω ο Δελλας επαθε λεει θλαση ξαφνικα. Που την επαθες τη θλαση ρε μεγαλε? Σε ριψη γαρυφαλλων στα μπουζουκια? Γιατι προχτες μεχρι και που ξαπλωσες για να σε πεταξουνε εξω ΜΙΑ ΧΑΡΑ ΕΙΣΟΥΝΑ.
    Και την επομενη ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΜΑΔΕΣ εκανες αποφορτιση ΔΗΛΑΔΗ ΤΙΠΟΤΑ.

    Που διαολο την επαθες τη θλαση?

    Επειδη βρωμαει μπαρουτι χτυπησες??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΟΥ ΘΑ ΣΥΜΜΑΧΗΣΩ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΔΙΑΟΛΟ ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ. ΜΟΝΟ ΛΑΜΟΓΙΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΑΥΤΑ. ΣΥΜΜΑΧΩ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΚΙ ΟΧΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΩΡΙΝΗ ΣΩΤΗΡΙΑ. ΟΙ ΚΟΥΠΕΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ, ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. ΕΝΝΟΩ ΟΠΩΣ ΠΑΙΡΝΟΝΤΑΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.
    ΤΗΝ ΚΟΥΠΑ ΤΗΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΩ ΚΙ ΟΛΟΙ ΝΑ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΗΤΑΝ ΑΞΙΑ. ΚΙ ΟΤΙ ΕΠΑΙΞΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΑ. ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΗΝ ΠΗΡΑ, ΜΟΥ ΑΡΚΕΙ ΟΤΙ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΜΕ ΒΛΕΠΟΥΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ DIMI: ΚΑΜΙΑ ΘΛΑΣΗ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΥΤΑ. Ο ΔΕΛΛΑΣ ΘΥΜΙΣΕ ΤΟ " πέστε κάτω ". ΝΑ ΒΛΕΠΕΙΣ ΟΛΟΚΛΗΡΟ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙ ΜΕ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΤΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΓΩΓΩ ΤΟΥ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΙΣΑ ΜΕ ΤΟ ΠΑΤΩΜΑ; ΝΤΡΟΠΗ ΜΙΝΙΜΟΥΜ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ DIMI: ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΑΡΟΥΤΙ ΔΕΝ ΒΡΩΜΑΕΙ. ΔΙΠΛΟ ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΜΠΑΧΑΛΟ ΕΠΕΙΔΗ Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΔΩΣΕ ΤΙΣ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΣΤΗΝ ΔΗΜΟΣΙΟΤΗΤΑ.
    ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΙΝΓΚΛΕΤΕΡΑ; ΔΗΛΑΔΗ ΔΙΑΡΡΕΑΝΕ ΟΙ ΥΠΕΡΑΣΠΙΣΤΙΚΕΣ ΓΡΑΜΜΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΝΤΙΔΙΚΟΥΣ; ΤΩΡΑ ΕΞΗΓΟΥΝΤΑΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΜΙΛΕΙΣΤΕ. ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΩ ΤΟ BLOG ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ: ΒΓΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΒΟΥΚΙΑ ΣΑΣ. ΠΕΣΤΕ ΤΗΝ ΑΠΟΨΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΕΚΜΗΡΙΩΣΗ. ΑΛΛΑ ΔΕΙΧΤΕ ΟΤΙ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΕΙΧΝΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Δεν βλεπω διπλο φιλε ΑΝ ΠΑΜΕ ΝΑ ΠΑΙΞΟΥΜΕ ΟΠΩΣ ΠΑΙΖΟΥΜΕ.

    Ποιος θα παιξει ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ?

    Μηπως αυτη τη φορα ο Ειντουρ θα καταφερει να σρωξει τη μπαλλα απο τη μικρη περιοχη? Η παλι δεν θα ειναι ετοιμος,δεν θα εχει λιακαδα, θα εχει υγρασια,δεν θα παιζει στη θεση του, και θα εχει πεσει το ΧΑΑ?

    Αυτο εννοω μπαρουτι. Οτι ο ενας ειναι τελειωμενος και οι αλλοι ολοι τον εχουν γραμμενο κανονικα.

    Ποιος δικηγορος μωρε με ΤΟ ΜΑΛΑΚΑ?
    Ποτε προλαβε και εγινε και δικηγορος στα 35 του και εκανε και καρριερα?
    Ετσι ειναι οι δικηγοροι καρριερας και μαλιστα στην Αγγλια που ΕΧΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ, οχι εισαγγελεις που βλεπουν στο προσωπο του καθε Ψωμιαδη φερεγγυους οτι δεν θα την κοπανησουν και τους αφηνουν ελευθερους..

    Πλακα κανουμε?

    Ενας ΜΑΛΑΚΑΣ ητανε και ενας ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΑΡΑΜΕΝΕΙ.
    ΨΕΥΤΗΣ ΚΑΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΚΑΙ ΚΛΕΦΤΗΣ.

    Αφηνει κανενας τη καρριερα του και τη ζωη του να παει να ΄σωσει΄κατι που δεν ξαναδει ποτε του σε αλλη χωρα?

    Παρατα τα και εσυ ολα και τραβα να σωσεις τη Πορτσμουθ

    Αιντε με το σωτο, εχει καιη μαλακια ορια..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Περιμενεις να μιλησουν? Ποιοι?
    Αυτοι που μιλανε ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ?
    Που βγαινουν και μας λενε ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ?
    ΑΦΟΥ ΚΛΑΣΕΙ Η ΓΡΙΑ πεταγωνται και μας γραφουν για ανδαλουσιανικα και ελληνικα αRχιδια?

    Ποτε βγηκε ενας να πει κατι ΠΡΙΝ και να καταθεσει μια ΠΡΟΤΑΣΗ ΚΑΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ?
    Εστω μια γνωμη και ας ειναι λαθος.
    Αλλα να ειναι ΔΙΚΙΑ ΤΟΥ.

    ΟΧΙ να του την εχουν σφυριξει εν μεσω μπαφων η λαδωματων.

    Και ας ειναι αντιθετη, ας ειναι λαθος.

    Ειμαι εγω σωστος?

    Οχι βεβαια

    Μαλακιες λεω εγω ας το τρελλο στη τρελλα του.

    Στο δικο μου μαγαζι ΑΥΤΑ ΚΑΝΩ ΠΑΝΤΩΣ.

    Και ΔΕΝ ΧΡΩΣΤΑΩ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ΠΟΥΣΤΗ, ουτε παρακαλαω κανενα υπαλληλο μου να παραιτηθει επειδη δεν εχω να το πληρωσω.

    Εδω μεσα οσοι ειναι να μιλησουνε μιλανε και μια χαρα εκφραζουν τη γνωμη τους.
    Και οσοι θελουν απλα διαβαζουν.

    Οσοι μας το παιζουν εξυπνοι ΕΜΦΑΝΙΖΩΝΤΑΙ ΚΑΤΟΠΙΝ ΕΟΡΤΗΣ οεοεοε να μας πουν αυτα που ΘΑ μας ελεγαν πιο πριν αλλα δεν μπορουσαν..

    Γιατι ωρε?

    Σας κλειδωσε κανενας το πληλρολογιο?

    Η μηπως φοβαστε μη τυχον και πατε κοντρα στα αφεντικα σας?

    Τρεχα ΤΖΑΚ κοκκαλοοοο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. O "παπας" ειναι δεδομενος. Ελπιζουμε να αντεξει τα μπινελικια που αναποφευκτα θα ακουσει. Αυτα εχει η "εκθεση σε κοινη θεα".
    Ειπε "οχι-λεει σε παχυλο και ηρεμα Κυπριακο συμβολαιο της Ανορθωσης για να ερθει εδω.
    "θα μιλησουμε το βραδυ της Κυριακης" λεει.
    Γιατι Νικολα; Ξερεις κατι για την Κυριακη το απογευμα;
    Δεν εισαι συναδελφικος καθολου.

    Οπως και να εχει θα "στηριχθει". Απο ολους.
    Κυρια απο τον Δ.Χ.
    Οταν ο προεδρος εχει "χρωστια" στην μανα και ο μουσατος συζυγος της μανας κανονιζει τον προπονητη που θα εχει ο μπαταξης προεδρος,τοτε καταλαβαινεται τι θα ζησουμε,εως την Ανοιξη.
    Μεχρι και "ντροπες" μπορει να ερθουν.

    Τι να τον κανει τον Αγγελο; Να τον πλακωσει ο Αγιοριτης σε τιποτα καντιλια και χριστοπαναγα και να μη ξερει απο που να φυγει;
    Οχι. Καλυτερα ενα καλο παιδι. Αλλωστε λενε οτι στα δυσκολα πρεπει να πρυτανευει η λογικη. Η πολυ λογικη ομως. Σε σημειο καμψης.

    Και ο δικηγορος θα ησυχασει προς το παρον απο τον Δ.Χ. Και ο Δ.Χ θα λαβει την αντιπαροχη του με τον δικο του στον παγκο και οι παικτες θα κανουν μοκο αφου θα εχουν ενα καλο παιδι να τους προπονει και δεν θα γκρινιαζουν για τα πολλα χρωστουμενα της διοικησης.
    "Τι; Θελετε και απο τον Ισπανο να σας απαλλαξουμε ΚΑΙ τα χρωστουμενα να σας δωσουμε; Δεν γινεται παιδια. Η το ενα, η το αλλο. Και προτιμαμε το "αλλο" που ειναι πιο βολικο και πιο φτηνο."
    OLE

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Στήβεν από την περασμένη χρονιά είχα γράψει στο blog για τον Χιμένεθ. Πριν αρχίσουν οι φάπες. Οταν ακόμα δεν ήξερε από που ανατέλλει ο ήλιος στην Ελλάδα και οικειοποιούταν τις νίκες με σκουλήκια & βάζελο. Έναν τυπικό παίκτη του στοιχήματος που ασχολείται με Ισπανία θα στο έλεγε. Και για τον Χιμένεθ, και για τους φετινούς Κάρλος & Κάλα. Έχει τρέλα με το ροτέϊσον, τις αλλαγές των θέσεων και κυρίως χάνει εύκολα την ψυχραιμία του. Θολώνει. Και φυσικά δεν θα κάνει ποτέ μεγάλη καριέρα. Αυτός, ο Φερέρ (τι απάτη ) και ο Δώνης έχουν ξεπεράσει Στεπάνοβιτς και Τουμπάκοβιτς.
    Αλλά από αυτό το σημείο μέχρι να στήνεται σκηνικό ήττας αύριο για να φύγει κλωτσηδόν και να έρθει ο Κωστένογλου πάει πολύ. Τι είμαστε εμείς? Γαύροι ή παοκτζήδες ? ΝΙΚΗ ΑΥΡΙΟ ΠΡΩΤΑ ΑΠΟ ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚΑΡΑ. ΚΑΤΩ ΑΠΌ ΤΙΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΟΠΟΙΟΣ ΠΟΛΕΜΑΕΙ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΕΙΝΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ.
    Υ.Γ. Εντάξει, αφού ο εσμός του Δ.Χ. δεν θέλει έναν κανονικό προπονητή, ας πάρουν τον Κωστένογλου , να αναλάβουν και την διοίκηση, να πάνε στην Ριζούπολη, να κάνουν κάθε χρονιά 10 μεταγραφές με μονοετή συμβόλαια και να γίνει η ΑΕΚ, Άρης και η Ορίτζιναλ, Σούπερ 3.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Οπως τα λεγαμε.Στα χερια του Καταρ περασε ο Ελληνικος Χρυσος,και εχει και συνεχεια...
    Μονο το Καταρ εμφανιζεται μεχρι τωρα σαν επενδυτης στην χωρα μας.Σαραφης στην Αθηνα,Σαραφης και στα Τρικαλα ελεγε η διαφημιση παλια και βρειτε μου την διαφορα.Καταρ στην Χαλκιδικη,Καταρ και στην Θρακη θα μπορουσε να ειναι η νεα διαφημιση.Ραδονιο,Λανθανιο,Ουρανιο.....Τα βεβαιωμενα κερδη στους Αμερικανους,τα μελλοντικα και ρισκαδορικα στους Γερμανους.Τι Αστακοι και πρασινα αλογα.1500 νεες θεσεις στην Χαλκιδικη,βασικος στα 500ε συν κατι ψιλα 100 μετρα στη γη,και η αναπτυξη ηρθε και ειναι εδω μαζι μας.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ο Ταγιπ τα`σπασε με τους Ρωσους,καταγγελοντας την συμβαση για το φυσικο αεριο.Ειδε πως η Ουκρανια καταφερε και πηρε την εκπτωση που ηθελε,χωθηκε κι αυτη μπας και γλυτωσει τιποτα αλλα οι Ρωσοι ανενδοτοι.Τωρα,τι κρυβεται πισω απο την κινηση Ερτογαν,ειναι δυσκολο να ερμηνευτει.Ο χειμωνας δεν αστειευεται στην Τουρκια,και το φυσικο αεριο ειναι στα ντουζενια του.Να θελει να το παιξει "καλο παιδι" στον Ομπαμα? Να υπαρχει εντονη δυσαρεσκεια στα εσωτερικα της Τουρκιας,ωστε να εχει λαικο ερισμα για τιποτα τσιριντσαντζουλες στα "οικοπεδα? Να πιεσει τους Ρωσους για καλυτερη τιμη? Γεγονος ειναι πως εχει ανοιξει πολλα μετωπα,και ο κωλος του ειναι ακαλυπτος.Αν κανει η Ρωσια και του δωσει την εκπτωση,σιγουρα θα παει και για κατι αλλο.Αν ισχυσει τελικα η συμφωνια μεταξυ Κυπρου-Ισραηλ,να φτιαχτει διυλιστηριο στην Κυπρο και για λογαριασμο του Ισραηλ,τοτε μαλλον θα χωθει στο να φτιαχτει και ενα στα νοτια μερη του για τα κερδη διυλισης και εμποριας.Θα δουμε,τα μετωπα ειναι πολλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΚΑΛΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΝΑ ΠΑΙΔΙ. ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΧΕΙ ΕΧΕΙ ΓΙΝΕΙ ΛΑΣΤΙΧΟ ΑΠΟ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΩΣΩΜΑΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΜΠΛΟΥΤΙΣΜΟ ΣΠΕΡΜΑΤΟΣ. ΓΕΛΑΕΙ ΟΛΗ Η ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΜΕ ΤΟΝ ΠΙΘΗΚΟ ΚΙ ΕΣΥ ΤΟΝ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΧΑΜΟΥΡΗ. ΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΑ. ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΓΑΜΗΣΕ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΠΑΛΟΥΚΙ ΤΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ρε Ανωνυμε ποσα κυβικα μαλακιας κουβαλας πανω σου? Σε λιγο θα γινεις μοναδα μετρησης!! Αν καταλαβαινεις τι σου λεω....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΣ CONPATER: ΓΑΜΑΕΙ ΕΜΑΣ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΨΩΛΟΕΦΑΓΕ ΑΠΟ ΚΑΠΟΙΟΝ ΗΛΥΣΙΑΚΟ. ΡΕ ΚΑΤΙ ΓΑΜΗΣΙΑ. ΤΣΙΠΡΑ ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Ασφαλως και δεν μπορει να ξερει κανεις επακριβως τι τρεχει. Αλλωστε το "επακριβως" δεν ισχυει σε τετοιες πολυπλοκες περιπτωσεις οπου εμπλεκονται παρα πολλοι και τα συμφεροντα δεν ειναι πληρως χαρτογραφημενα,οπως και οι συμμαχιες δεν ειναι παγιωμενες.

    Το θερετρο των εξελιξεων παντως εχει μεταφερθει στην γειτονια μας. Ηταν αναποφευκτο. Εδω ειναι η κοιτιδα των παντων. Απο εδω διακτινιστικαν ολα,εδω καταληγουν.

    Το να γνωριζουμε "επ ακριβως" τις λυκοφιλιες και τις θυσιες που θα γινουν,ειναι αδυνατον. Εδω δεν τις γνωριζουν οι ιδιοι "επ ακριβως".

    Ο κοσμος μπερδευεται με τα κουστουμια,τα φλας και τα φιμε τζαμια και νομιζει-εσφαλμενα- οτι εχει να κανει με παντογνωστες και ημιθεους.
    Ενω προκειται μονο για τυχωδιωκτες,υπερφιαλους μαλακες. Με μεσα βεβαια και ισχυ. Αλλα μαλακες φαταουλες κατα βαση. Σαν τους κλεφτες που μη ξεροντας που να κρυψουν τα κλοπιμαια,ψαχνουν ασφαλεις φωλιες και εμπιστους φυλακες.

    Η υπαγωγη στην ατομικη,ολιγοπροσωπη κλιμακα,ειναι παντα απαραιτητη,προκειμενου να λυνουμε αποριες και ερωτηματικα που αφορουν σε παγκοσμια κλιμακα.
    Τιποτα αλλο δεν αλλαζει,παραμονο οι αριθμοι,τα μεγεθη και τα υψη τοσο των συμφεροντων,οσο και των κινδυνων.

    Κατα τα αλλα,τα ιδια. Με την διαφορα οτι στην μεγαλη κλιμακα,δεν γινονται δεκτα ενα τσουρμο παιδια,ωστε να λυσουν τα προβληματα,οπως εκεινα ξερουν και κανουν σε μια αλανα. Οπως καναμε ολοι μας.
    Εκει οι πορτες ειναι κλειστες. Οχι μονο για τα παιδια,αλλα για τους ανθρωπους γενικα,αφου στις αστραφτερες χαβουζες,βασιλευουν οι μισανθρωποι.
    Ξεφυγαμε.

    Τελος παντων. Ο ΓΑΠ θα μας σωσει. Δεν εχω ξαναδει ποτε πριν αλλον ανθρωπο(;) τοσο συνεπη στα χρεη του,τοσο δωσμενο στο εργο του και με τοση προσηλωση στις υποχρεωσεις του προς τριτους. Εχετε ξαναδει εσεις;
    Αλλωστε αυτο δεν μας μαθαιναν και απ'το σπιτι; "μπορεις να κανεις οτι θες μεσα,μπορεις να χρωστας οτι θες εντος του σπιτιου,μπορεις να βριζεις οσο θες εδω,αλλα εξω,στην κοινωνια να εισαι τυπος και υπογραμος και να μη δινεις ποτε δικαιωμα στους ξενους να σε δειχνουν με το δαχτυλο"
    Ελληναρα μου εσυ!
    Γεφυραιε Εφιαλτη μου εσυ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. PROS ANVNYMO: DEN PAEI NA GAMHSEI KANA OLYMPIAKO O ARXHGOS. KANA ARIANO, KANA PAOKTZH KANA PANAUHNAIKO.
    ΑΝΤΕ ΜΕ ΤΑ ΓΑΜΗΣΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΕΝΑΗ ΠΡΟΣΤΑΤΙΤΙΔΑ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΓΕΩΡΓΑΝΤΖΟΓΛΟΥ ΦΤΑΝΕΙ ΚΙ ΕΚΕΙ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΓΥΡΙΣΤΗ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΦΑΕΙ ΚΑΝΑ ΣΟΥΒΛΑΚΙ ΣΤΗ ΛΑΣΚΑΡΕΩΣ. ΡΕ ΚΙ ΕΚΕΙ ΜΕ 2 ΜΠΡΑΒΟΥΣ... ΩΡΕ ΚΑΤΙ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Παντα κυκλοφορει με παρεα αυτος; Μεγαλοσωμη και καλοταισμενη;
    Ακομα και στα σουβλατζιδικα;

    Ετσι ειναι. Η γοητεια της "απλοτητας".
    Η αλλιως: "οι κινδυνοι της δουλειας".

    Ποιος εισαι ρε; Ο Μπουγας ο "πλανηταρχης";

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Συμφωνω με αυτα που λεει ο DIMI για τις αλλαγες που πρεπει να γινουν στην ΑΕΚΑΡΑ μα ς,,,αλλα η ιστορια μας εχει διδαξει οτι οσο διοικουν αχρηστοι και απενταροι τετοια πραματα δεν γινονται.Εκει που φτασανε την Ομαδα εγω δεν βλεπω φως στο τουνελ και φετος μια απο τα ιδια και χειροτερα.Ισως λεω Ισως αν πεφταμε τοτε(2004) στην Δ' να ειχαμε ξαναγεννηθει απο τις σταχτες μας και να μην ειχαμε τοσα λαμογια να κανουνε αυτα που κανουν τωρα.
    Οσον αφορα τον Δ.Χ. ,οσο δεν θα εχουμε διοικηση θα αλωνιζει μεσα στην ομαδα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Η ΑΕΚ εχασε καποιον Ντολεζαι.... για μια προκαταβολη 20,000 (ΕΙΚΟΣΙ ΧΙΛΙΑΔΩΝ) ευρω!!!
    Δεν εχει 20,000 ευρω το ταμειο της ΑΕΚ!!! (για την ΑΕΚ μιλαμε ετσι? οχι για την Κατω ραχουλα) να δωσει ΠΡΟΚΑΤΑΒΟΛΗ για να παρει ενα παικτη που η ιδια εδειξε ενδιαφερον!!!!!!

    Ρε συ ανωνυμε, δε λες στον αRχηγο οταν κανει ενα διαλλειμα απο το γαμησι και παει για κατουρημα να δωσει ενα 20αρικακι στην ΑΔΕΛΦΗ να παρετε το παικτη?
    Κριμα ειναι. Ας ειναι και δανεικο απο αυτα που σταζει ο Παπατζης.. τοσα φραγκα πηρε αρχες Σεπτεμβρη.
    Για ρωτα το γαμικο να μας πει.

    Και πες του να κανει και λιγο κρατει. Πονεσε ο κολος μας..


    @Νpil μα φιλε μου ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΥΤΟ ΛΕΩ: ΟΤΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ.

    Και στο σημειο που ειναι η ΑΕΚ ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ μπορει να διοικησει και να αναλαβει πλεον, αφου το ταμειο ειναι ΜΗΔΕΝ και πλεον δεν υπαρχει καμμια ΑΞΙΑ στην ομαδα ουτε σε ροστερ ουτε σε ακινητα ουτε καν σε συμβολαια-χορηγιες.

    Δηλαδη τι μας προσφερει ο θιασος του αγαμιδι που δεν θα μας το εδινε ΟΠΟΙΟΣΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΣ?

    ΥΓ Ειδα σημερα οτι η Βασιλισα λεει νικησε στην ....Α2.
    Αντε βρε και στα δικα μας. Δωστε τα κλειδια και επισημα στο πιθηκομουρη να μας βγαλει πρωταθλητες.
    Εκει να δεις πως τα σαρωσουμε.
    Καθε κυριακη 4-5 θα ριχνουμε στους αντιπαλους αρκει να μην ειναι επιπεδου ΗΛΙΣΙΑΚΟΥ.
    Γιατι απο τον ΗΛΙΣΙΑΚΟ ΧΑΣΑΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. ΠΡΟΣ J.PATIKAS : ΑΔΕΡΦΕ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΚΑΠΟΙΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Γραφει βιβλια,εκφωνει απο αμβωνος, και δινει και συνεντευξεις οπου διδει τα φωτα του και προειδοποιει για τις καθυστερισεις αλλα και το τι πρεπει να αποφυγουμε.

    Ο λογος,για το ερπετο της Αναγνωστοπουλου,την μεγαλη ντροπη, τον κουασιμοδο που ασχημινε και δυσφημισε οσο κανεις αλλος το Ελληνικο καλλος,τον υπηρετη 15 αφενταδων,τον λοχια της Βερμαχτ, τον σκωληκα της αμμου, τον μεγιστο τιποτα, το κουναβι του Κολωνακιου, κο Σημιτη.

    Βρε χολεριαμενη νυφιτσα,βρε βρωμουσα,τωρα δεν εχει ηδη χαθει η μιση περιουσια; Το 40% του ΑΕΠ ειναι ηδη εξαφανισμενο λογω των μετρων,των περικοπων,της ασφυξιας και της φοροεπιδρομης.Σε 2 χρονακια απο τωρα θα ειμαστε στο 20% του ΑΕΠ που ξεραμε. Ποιος θα προτωφαει απο εκει,τι θα πρωτομοιραστει και ποιος θα πρωτοπαρει;Που θα πρωτοδωσουν; Σχολεια,υγεια,ασφαλεια,συνταξεις; ΞΕΧΝΑΤΑ)

    Και στο τελος-τελος- η καταπτωση και η χειροπεδα η σημερινη,που οφειλεται; Δεν εισουν μωρη πουστρα εσυ για 8 χρονια ο κυριος φταιχτης σαν πρωθυπουργοςς, και για αλλα 15 συμπληρωματικος φταιχτης σαν υπουργος;
    Σημερα γεννθηκες βρε μουστογρια; Επεσες σαν σκατο απο καποιο κωλο και δεν αναγνωριζεις τιποτα απο οσα γινονται σημερα;
    Μηπως φταιω εγω; Μηπως εγω επρεπε να σε βρω μποσικο στο δρομο πουθενα και να σου στριψω το λαρυγγι;
    Πουλημενο παλιοτομαρο.Ξεχαρβαλωμενο ανθρωπακι.

    Εαν υπηρχε εστω τυπικη λειτουργια δικαιοσυνης,εστω και σε επιπεδο υποσαχαριας χωρας,αυτος ο μακακας,αυτο το εξαμβλωμα, αυτη η πουστρα, θα επρεπε στηθει στα 6 μετρα. Σε καποια αλλη πιο ανεκτικη χωρα θα επρεπε να ειναι με αλυσιδες δια βιου σε λευκο κελι με μαυρους.
    Και αντ'αυτου του φυσιολογικου,εκεινος ειναι εξω,κανει βολτες,παιρνει 15 συνταξεις,φρουρειται, και εχει λογο για τα πεπραγμενα και τα λαθη των τελευταιων 20 χρονων και δινει και συμβουλες.

    Ειστε μαλακες. Τιποτα αλλο δεν εχω να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Ξεχασα. Για να μην αναρωτιεστε τι ειπε παλι το δουλακι,σε αρθρο του στην Καθημερινη (ε, που αλλου) λεει μεσες ακρες οτι ναι μεν ειναι αναποφευκτη η ελεγχομενη χρεωκοπια αφου δεν εγιναν ολα οσα ηταν να γινουν εγκαιρα (και ποιος φταιει για αυτο ρε πουστη;) θα παμε εκει ΑΛΛΑ προς θεου να μη φυγουμε απο το ευρω,γιατι θα ειναι καταστροφη (!!) αφου τοτε καθε ευρω,θα ισοδυναμει με 600 δρχ."

    Και λοιπον; Και δεν φτιαχνεις τις τιμες σου και τους μισθους σου αναλογα,οποτε που ειναι το προβλημα; Δεν θα μπορεις να αγορασεις BMW η Siemens;
    Αφου θα εχεις το οπλο στα χερια σου. Τωρα το εδωσες στους τοκογλυφους και σε πυροβολανε μεχρι να ψοφισεις.
    Αντε ρε καριολη.
    Κοροιδευει τους αδαεις δηλαδη, με μια ισοτιμια που δεν υφισταται. 1 ευρω=345 δρχ. Ενω αμα πας σε εθνικο νομισμα αυτο θα γινει 1/600
    Ενω ακομα και οι πρωτοετεις των οικονομικων ξερουν οτι οι αναλογιες αυτες ειναι για τα μπαζα. Στην πραγματικη οικονομια,δεν εχουν καμια αξια, η εφαρμογη.
    Απλα ειναι "οπλα εκφοβισμου" των "απλων πολιτων".
    Δηλαδη των προβατων.

    Ολο το εισοδημα χαθηκε, οι μισθοι εχουν γυρισει στην δεκαετια του 90 και πανε φουλ για την δεκαετια του 70, το μισο σχεδον ΑΕΠ ρουφηχτικε,η αγοραστικη δυναμη ειναι πλεον ισχνοτατη,τα παντα βαζουν λουκετο με ρυθμο πολυβολου,το ενα ευρω ειναι πλεον ενα κουμπι αλλα "προς θεου μη φυγουμε απο το ευρω".
    Τι παιρνεις με 1 ευρω και τι επαιρνες η τι μπορεις να παιρνεις με 600 δρχ.; Θυματε κανεις; Γιατι η πουστρα κανει πως δεν θυμαται.
    "Οχι προβατα" λεει η μαιμου "Μεσα. Στη στρουγγα"

    Γιατι υπαρχει κινδυνος να γλυστησεις απο την φυλακη και να δεις το φως σου.
    Και τετοιο πραγμα οι αρχιτεκτονες της πουστιας και του προμελετημενου ξεπουληματος,δεν το θελουν.
    Εχουν μπερδεψει τα συμφεροντα της Ελλαδς με τα συμφεροντα των αφεντικων τους;
    Εχουν μπερδεψει τα εγχωρια συμφεροντα με αυτα των Ευρωπαιων τοκογλυφων;
    ΟΧΙ.Καθολου. Καθε αλλο. Τα εχουν 400.
    Αυτος ηταν ο στοχος.
    Μιλαμε για μισος. Μιλαμε για μισανθρωπια. Μιλαμε για τερατα. Μιλαμε για βρυκολακες.
    Ψηφιστε τους. Ξανα. Και ξανα. Και ξανα...
    Αντε ρε γαιδουρι ξεσαμαρωτο. Αντε ρε κωλαντερο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή