Σάββατο 29 Οκτωβρίου 2011

ΣΟΒΑΡΟΛΟΓΟΥΝ;

          Σοβαρολογούν εθελοτυφλώνας ή εθελοτυφλούν μέσα στα κουστουμάκια τους προσποιούμενοι τους σοβαρούς; Μιλάω για όλα τα γεγονότα που γίνανε πανελληνίως και που βέβαια δεν θα μπορούσαν να μην φέρουν κι εδώ μέσα " έκτακτη επικαιρότητα ". Που κατά την γνώμη μου πλέον, έχει διαμορφωθεί σε τακτικότατη αφού μιλάμε για την καθημερινότητα των αποδοκιμασιών προς σύσσωμο το πολιτικό κατεστημένο. ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΟΥΤΕ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΠΙΑ.
            Μειοψηφίες;  Και μάλιστα " φασίζουσες μειοψηφίες " ( Παπουτσής ). Δύο τινά υπάρχουν: Ή οτι τα σταγονίδια της χούντας ( πόσο χρονών είναι ; ) εξακολουθούν και υπάρχουν κι επιβουλεύονται επανίδρυση ( με ποιόν ηγέτη ; ) ή οτι το " ΠΑΜΕ το χτύπησε ο ΣΥΡΙΖΑ " και φυσικά μετά ο ΛΑ.ΟΣ ( δια στόματος μπουμπούκου ) ευχαρίστησε την αριστερά για την καλή φύλαξη της βουλής. ΕΧΕΙ ΑΔΙΕΞΟΔΑ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; Αν εξαιρέσεις το προσωπικό της αδιέξοδο, μπορείς άνετα να βρεις ΤΗΝ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΡΕΛΑ και δήθεν διαφωνία, ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΣΥΝΕΝΝΟΗΘΕΝΤΩΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΒΟΥΛΗ.
            Να πλακωθώ σε αντιπαραθέσεις με τον Παπούλια; Μεγάλος άνθρωπος είναι με καταγεγραμμένη ιστορία. Δεξί χέρι του πατέρα του σημερινού φελλού. Είπε κανείς οτι δεν πολέμησε παλιά για την Ελλάδα ( " Δεν είναι δυνατόν να με λένε προδότη" );  ΑΥΤΟΝ ΓΙΟΡΤΑΖΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΙ ΟΤΙ ΤΟΤΕ ΣΗΚΩΣΕ ΤΑ ΑΡΜΑΤΑ; ΣΗΜΕΡΑ ΛΕΜΕ ΤΙ ΚΑΝΕΙ, ΚΑΙ ΠΩΣ ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΕ ΕΝΑ ΚΑΘΗΚΟΝ ΠΟΥ ΤΟ ΚΑΝΑΝΕ ΤΟΣΟΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ. Έχει κάποια συνέχεια με παλιά; Κατηγόρησε κανείς τον πατέρα του Κόκαλη σαν γιατρό της κυβέρνησης του βουνού;  ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ Η ΕΞΑΡΓΥΡΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΤΕΤΟΙΑ, ΟΥΔΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΕΒΡΙΣΕ ΤΟΝ ΘΕΣΜΟ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ, ΑΛΛΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΤΕΧΕΙ. ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, της οποίας προίσταται ο Παπούλιας, ΠΟΤΕ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΕ ΚΑΤΙ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΝΑ ΛΕΕΙ;
            Κι είναι τουλάχιστον αστείο, ο Σαρλ να σπεύδει οργισμένος να συναντήσει τον φελλό ( μόλις χτες βρέθηκαν ), αυτήν την μαλακισμένη σαύρα, ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΑΠΕΙΛΕΙ ΜΕ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΕΤΡΑ ΤΟΥ ( πόση ΑΕΚ παίζει στο παιχνίδι ; ). ΤΙ ΜΕΤΡΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙ; ΑΝΤΕ Η ΑΔΕΡΦΑΡΑ ( κατά τα γράμματα που δημοσίευσε η Κανέλλη στο διαδίκτυο - κουβέντες του πατέρα του προς την μάνα του ) ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ , όχι πια την αλυσίδα του ποδήλατου αλλά το στρινγκ του.  Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ ΣΤΟ 120%,  ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΠΛΗΡΟΥΣ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΤΗΣ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ , ΝΑ ΜΑΣ ΞΑΝΑΦΕΡΕΙ ΣΤΟ ΙΔΙΟ ΝΟΥΜΕΡΟ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΖΕΙ ΤΗΝ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΣΑΝ ΝΙΚΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΦΑΓΑΜΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ.
          Κι ενώ όλοι γνωρίζουν τι συμβαίνει. ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΣΤΡΑΜΜΕΝΑ, ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ Ο ΟΜΠΑΜΑ ΤΟΥΣ ΒΑΖΕΙ ΝΑ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ ΟΛΟΝΥΚΤΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΑΚΑΜΨΕΙ Η WALL STREET ΣΤΟ ΚΛΕΙΣΙΜΟ, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΜΕ ΣΥΝΕΝΩΣΗ ΜΕ ΤΙΣ ΗΠΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΟΥ ΕΧΘΡΟΥ, αυτός να μην έχει πάρει χαμπάρι τίποτα. ΚΑΙ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΕΣ ΕΠΕΤΕΙΟΥΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΗΔΗ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗ . Με την Κίνα μέσα;
           Κι η πλάκα η μεγάλη είναι η κουβέντα " έχουν δικαίωμα κάποιοι να καταλαμβάνουν δημόσιο χώρο και να έχουν δίκιο επειδή φωνάζουν περισσότερο; " ΒΡΕ ΝΟΥΜΕΡΟ, ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΔΙΑΚΑΙΩΜΑ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΣΟΥ ( κι ο οποιοσδήποτε αρχηγός ) ΝΑ ΚΛΕΙΝΕΙ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΣΕ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ;    Ο ΓΙΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΓΡΟΘΙΑ ΥΨΩΜΕΝΗ ΦΩΝΑΖΟΝΤΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ ΤΟΤΕ ΕΚΛΕΓΜΕΝΗΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ ; ΤΩΡΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ Ο ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΧΩΡΟΣ; ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΙ Η ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΠΑΕΙ ΠΙΑ ΜΕ ΥΠΕΡΚΟΜΜΑΤΙΚΑ ΠΑΝΟ;  ΤΩΡΑ ΣΕ ΕΠΙΑΣΕ Ο ΚΟΙΛΟΠΟΝΟΣ;
            Να μην το τραβήξω όμως κι άλλο. Και το μίσος ( κυριολεκτώ ) δεν είναι καλός σύμβουλος. Απλά να ρωτήσω το εξής απλό: Αφού ο πρόεδρος της δημοκρατίας είναι μια λεζάντα της εκτελεστικής εξουσίας , που την έχει ο πρωθυπουργός ( ο εκάστοτε ), ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ Η ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΗ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑΤΟΣ; ΓΙΑΤΙ ΠΡΟΕΔΡΕΥΟΜΕΝΗ ΚΙ ΟΧΙ ΠΡΟΕΔΡΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΑ ΕΞΟΔΑ; ΓΙΑΤΙ ΤΟΣΟ LARGE Ο ΧΡΕΟΚΟΠΗΜΕΝΟΣ; ΑΦΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΕΦΕΔΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΕΚΤΕΛΕΣΗ ΤΗΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ Ο ΕΦΕΔΡΟΣ ΣΑΝ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΚΟ;
          Βέβαια άμα λύσουμε αυτό, να μην ρωτήσουμε και, γιατί να έχουμε 300; ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΦΟΥ ΑΝΕΛΑΒΕ Η ΓΕΡΜΑΝΙΑ, ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ; ΠΟΣΕΣ ΔΑΠΑΝΕΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΓΛΥΤΩΣΟΥΜΕ; ΗΡΕΜΑ ΚΙ ΕΙΡΗΝΙΚΑ. ΚΙ ΑΠΛΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ. ΟΛΟΙ ΟΙ ΕΦΕΔΡΟΙ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ, από εδώ και πέρα πλέον, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΛΗΡΩΝΟΝΤΑΙ; ΚΑΘΑΡΙΣΤΡΙΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ; ΤΙ ΕΧΟΥΜΕ; ΠΑΡΑΔΟΣΙΑΚΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ, ΚΛΕΙΣΤΟ; ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΜΕΙΒΟΝΤΑΙ ΣΑΝ ΩΡΟΜΙΣΘΙΕΣ ΚΑΜΑΡΙΕΡΕΣ; ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, αν θέλουν παραπάνω εισόδημα, ΑΣ ΤΟ ΒΓΑΛΟΥΝ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΣΤΟΥΣ ΞΕΝΟΥΣ. ΟΧΙ ΠΙΑ ΣΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ. ΜΕ ΤΟΝ ΠΕΛΑΤΗ ΣΤΗΝ ΧΡΕΟΚΟΠΙΑ ΠΗΓΑΜΕ. ΜΕ ΤΟΝ ΕΡΓΟΔΟΤΗ ΑΣ ΠΑΝΕ ΣΕ ΜΙΑ ΑΠΟΛΑΥΣΗ. ΜΙΝΙΜΟΥΜ. Κι ας μην κόψουν αποδείξεις. Μαύρα λεφτά της ΕΟΚ θα είναι.

29 σχόλια:

  1. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Οκτωβρίου, 2011 02:29

    Ναι, βρε, ο παπούλιας ο αγωνιστής...
    Άλλα όμορφα σήμερα, η παρέλαση με το φέρετρο (!!!!) στη Φλώρινα και η ελληνική σημαία της επανάστασης (λέμε τώρα) πάνω στο λυκαβηττό.
    Ναι, κι αυτοί του ΣΥΡΙΖΑ ήταν, όλοι ΣΥΡΙΖΑ είμαστε βασικά, αλλά συγκαλυμένοι, στις κάλπες το ρίχνουμε μΠΑτΣΟΚ.
    Φυσικά πανηγύριζαν τα μέσα μαζικής αποβλάκωσης, διότι στην Αθήνα κατάφερε ο κράτος να επιβληθεί, περιορίζοντας τους διαμαρτυρόμενους (σύριζα ήταν κι αυτοί) ...στην αμαλίας και βασ' σοφίας! Και μόνο 2 από τα 32 σχολεία τους μουτζώσαν (σύριζα και αυτοί).
    ΟΥΑΟΥ, η εξουσία των βολευτών ΕΠΕΚΤΑΘΗΚΕ εκτός των πορτών της βουλής μέχρι και τη μεγάλη βρετανία. Σήμερα ως το ξενοδοχείο, αύριο ως τη χώρα...με το γοεδφρείδο τσαντ μινεϊκό παμπερούχο και τον τούρκογλου, τους μεγάλους διαπραγματευτές και υπερασπιστές μας.
    Και τη διαμαντοπούλου, που ακόμα τα ετοιμάζει εκείνα τα βιβλία. Όχι άλλο κάρβουνο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Οκτωβρίου, 2011 02:33

    ...και μου αρέσει πως ο διάλογος σε μέσα και μετακύ των κομμάτων περιορίζεται στο τι είναι σωστό και στο αν η προεδράρα μας πειράχτηκε και αν ο θεσμός καταπατήθηκε.
    ΟΥΑΟΥ πάλι...
    Κουβέντα για τα ξεπουλήματα, κουβέντα για τον εκχυδαϊσμό του έλληνα εδώ και 35 χρόνια, κουβέντα για το ότι ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΦΥΛΑΚΗ...και ο αγωνιστής πρόεδρος το έριξε στην πολιτιστική μάχη. Αμμμααααααν, μιλάμε για ημίθεο τώρα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καλημερα.
    Συμφωνω απολυτως με το ΜΙΣΟΣ που αναφερεις οτι πλεον νοιωθειο κοσμος.
    Παει η "αγανακτηση" που ηξεραν οι βολεμενοι αλλαχου και τους βολευε. Να πανε να γαμηθουνε.
    ΜΙΣΟΣ. Και καθολου τυφλο,να επισημανουμε.
    Αυτο που εγινε χθες στην Θεσσαλονικη δεν ηταν καθολου τυφλο. Ηταν πολυ ηρεμο. Με ακραιο πολιτισμο.

    Οταν παιρνω χαμπαρι τι γινεται,κατα τις 11,ανοιγω ραδιοφωνο και τηλεοραση,να γελασω. (οχι με αυτα που γινονταν ασφαλως,αλλα με τις αντιδρασεις των μνημονιακων).
    Κλαμα απο τον αναμεταδοτη της παρελασης στο κρατικο καναλι. "απαραδεκτα πραγματα. Εικονες ντροπης. Δεν αφηνουν να δουμε τα στρατευμενα σχολικα νιατα της πατριδος μας".
    Αμα θες να δεις στρατευμενα νιατα μωρη αδερφη,να πας στο Μεγαλο Πευκο. Θα σε "περιποιηθουν" και καταλληλα.

    Μυγκα τσανελε: Η αντιφαση του κατουρημενου: Μια εικονα απιστευτη,με τον κοσμο να ειναι αρμονικα συνδεδεμενος μετα την απομακρυνση της αστυνομιας και να εχει αφησει μια λωριδα στη μεση κατα μηκος του δρομου,ωστε να παρελαυνουν οι τοπικοι φορεις και τμηματα και απαντες να χειροκροτουν απαντες. Μια εικονα πραγματικα Ελληνικη. Με κεφαλαια.
    Και o τιτλος στο κατω μερος της οθονης: "πρωτοφανη επεισοδια στην Θεσσαλονικη" !!
    Καταλαβαινεται τι γινεται.

    Για τον Παπουτση τι να πεις; Ο ηρωας του Σαμαινα,αποδεικνυοντας την ικανοτητηα του στις ομαδικες εκτελεσεις,πολυ σωστα εγινε ο προισταμενος των κατασταλτικων δυναμεων.
    Μπεγλητης; "τι καντε και δεν επεμβαινετε" ελεγε εξαλος στους υπευθυνους των αστ. δυναμεων εκει.
    Αντε ρε μουνι.

    Φ.Πιπιλη: (ποια ειναι αυτη; το "θυλικο" κρατικοδιαιτο φασιστοειδες;) "γκρουπουσκοι (τι λεξη ειναι αυτη;) ολιγιστοι" (υπεροχη λεξη αυτη. Την πρωτοειπε ο Χ. Γιανναρας.Εκτοτε καθε κλεφτης με αντιπολιτευτικο μανδυα που σεβεται τον εαυτο του,την χρησιμοποιει)

    Και ακολουθουν ενα καρο αλλοι,ΑΠΟ ΟΛΑ ΣΧΕΔΟΝ τα μαντρια. Απο ακρα δεξια,ως ακρα αριστερα. Εξαιρεση το ΚΚΕ και ο ΣΥΡΙΖΑ που σφυριζαν αδιαφορα. Και καλα εκαναν.

    Κορακας κορακου ματι δεν βγαζει.
    Ειδατε πως ενωθηκαν οταν υπαρχει κοινος εχθρος;
    Ειδατε πως τα ανακλαστικα της απωλειας,πως ξυπνανε και κανουν στην παντα τις απολυτως ψευδεις και κατασκευασμενες "αντιθεσεις" τους και γινονται ενα σωμα,ενας κορμος,ενα μεγαλο κουτσουρο ετοιμο να καει στο μετε-μετα πολιτευτικο τζακι;

    ΤΑ ΜΟΝΟ ΣΤΑΓΟΝΙΔΙΑ-ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΜΕΤΑΤΡΑΠΕΙ ΣΕ ΛΙΜΝΟΥΛΕΣ-ΕΙΝΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΑΠ'ΤΗ ΒΟΥΛΗ.
    Ειπαμε: Ο κοσμος μπερδευτικε με τις γρβατες,τοσα χρονια και εφησυχασε. Ειναι οι ΙΔΙΟΙ αδιστακτοι που συνεργαστικαν με ολες τις ξενοδουλες εθελοδουλες η φερμενες εξουσιες καθε ειδους.
    Και να μη κανει σε κανεναν εντυπωση το ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ.θα το διαπιστωσει αλλωστε συντομα.
    Ειναι ΑΛΗΤΑΜΠΟΥΡΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ΒΛΑΒΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΣΤΕΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ
    ΜΕΣΟΥ ΕΛΛΗΝΑ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ,
    ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΠΙΔΕΧΕΤΑΙ ΕΠΙΣΚΕΥΗΣ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΤΑ ΑΝΤΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ
    ΚΑΙ ΔΥΣΕΥΡΕΤΑ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΑΝΕΠΑΝΑΛΗΠΤΟ ΚΟΚΤΕΗΛ ΜΑΣΤΟΥΡΑΣ.
    ΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑΡΗ ΤΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ(ΛΕΞΟΤΑΝΙΛ),
    ΑΚΟΛΟΥΘΕΙ Η ΠΑΙΔΕΙΑ(ΑΛΒΑΝΙΚΗ ΦΟΥΝΤΑ),
    ΚΑΠΑΚΙ Η ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ(ΑΛΚΟΟΛ),
    ΒΑΛΕ ΚΑΙ ΤΗ ΜΟΔΑ(ΚΟΚΑΙΝΗ),
    ΚΙ ΕΣΧΑΤΩΣ ΤΑ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΔΑΝΕΙΚΑ(ΗΡΩΙΝΗ).

    ΜΙΛΑΜΕ ΠΩΣ ΜΑΣ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΤΕΤΟΙΑ ΚΕΦΑΛΑ,
    ΠΟΥ ΠΛΕΟΥΜΕ ΑΜΕΡΙΜΝΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΩΚΕΑΝΟ
    ΠΑΡΑΙΣΘΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΨΕΥΔΑΙΣΘΗΣΕΩΝ,
    ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΡΧΑΡΙΕΣ ΤΟΥΣ ΠΕΡΝΑΜΕ ΓΙΑ ΣΠΑΡΟΥΣ.

    ΕΤΣΙ ΕΞΗΓΕΙΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΠΥΘΜΕΝΟ ΘΡΑΣΟΣ ΚΑΠΟΙΩΝ
    ΤΥΧΑΡΠΑΣΤΩΝ ΣΟΥΡΓΕΛΩΝ,
    ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΛΑΣΑΡΟΝΤΑΙ ΩΣ ΣΩΤΗΡΕΣ,
    ΝΑ ΔΗΛΩΝΟΥΝ ΟΤΙ ΓΟΥΣΤΑΡΟΥΝ,
    ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΤΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΠΟΤΕΛΕΙΩΣΟΥΝ
    ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΤΟΥΣ ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΕ ΤΟ ΑΚΑΤΑΝΙΚΗΤΟ
    ΒΛΕΜΜΑ ΤΗΣ ΑΓΕΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΟΥΓΚΑΝΗΤΑ ΜΑΣ
    ΝΑ ΤΑ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΟΜΑΣΤΕ ΩΣ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ-ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ.

    Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΛΑΜΑΤΑ.
    ΟΠΩΣ ΤΟ ΧΘΕΣΙΝΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΤΟΥ 11ΧΡΟΝΟΥ
    ΑΝΤΑΡΤΗ,ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΓΚΡΗΚ ΠΡΕΖΙΝΤΑΝ,
    Ο ΟΠΟΙΟΣ ΑΦΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΩΣ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ ΣΤΗΝ
    ΕΓΓΟΝΗ ΤΟΥ ΛΕΙΛΑ(!) ΚΑΙ ΤΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙ,
    ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΥΣ
    ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟ ΚΑΙΡΟ ΤΟΝ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ.

    ΟΙ ΟΠΟΙΟΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΟΙ,ΑΝ ΒΓΕΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΙ
    ΤΟΥΣ ΠΕΙ ΟΤΙ ΘΑ ΠΑΡΟΥΝ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΟ ΜΙΣΘΟ ΤΟΥΣ,
    ΘΑ ΞΕΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΚΑΙ ΘΑ ΑΡΧΙΣΟΥΝ ΠΑΛΙ
    ΤΑ ΠΡΟΣΦΙΛΗ ΤΟΥΣ ΠΑΛΑΜΑΚΙΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προς DIMI: Εμενα μπορει να με ενοχλει ακομα και καποιος που ισως με αποφαση του, η πραξη του ισως και να με ευνοησε ατομικα. Τελος παντων.
    Ενταξει, δεν υπαρχει θεμα. Ο καθενας μας το βλεπει οπως θελει.Αυτο ειναι και το λογικο αλλωστε.

    Προς conpater: Δεν ξερω απο που καταγεται. Αλλωστε και για τα ιδια αυτα τα καθαρματα αυτου του τυπου,δεν εχει σημασια ουτε για τους ιδιους. Πουλωντας τα παντα ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΩΛΟΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥΣ ευελπιστουν να μπουν σε καποιο club "γαλαζοαιματων", να φορεσουν μια κορδελα,εναν μεγαλοσταυρο,μια τιβενο,μια μασονικη ποδια ισως,κατι τελος παντων ρε παιδια δωστε μου να φορεσω ωστε να ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ οτι δεν ανηκω στους ΑΠΟ ΚΑΤΩ.Ειμαι δικος σας. Καντε με οτι θελετε. "Καντε με κυβους, περαστε με στην κορδελα" (οπως ελεγε και ο Χ.Κλυν)Αλλα δωστε μου μου εναν τιτλο,μια διακριση που θα με κατατασετε καπου αναμεσα σας.

    Οι ανερυθριαστοι του "ΛΑΟΣ" ζητουν την απομακρυνση του Παπουτση. Γιατι δεν εκανε σωστα την δουλεια του.
    Τι εννοειτε "ποια δουλεια"; Καταλαβαινετε.

    Επαναλαμβανω το SOS. 300 ελεω CIA "δημοκρατες" κληρονομικου τυπου,εχουν εισβαλει στη Βουλη και κρατουν με μεγαλη δυσκολια το ιερο τοτεμ της "Democracy" αντιστεκομενοι σθεναρα στην επιθεση μερικων δεκα εκατομμυριων φασιστοειδων γκρουπισκων ολιγιστων.
    Ο LEOnidas Papoulias,μαζι με 300 παλικαρια,ετοιμα να δωσουν τα παντα,στον βωμο της παρτιδας,στεκονται αγεροχα,fatsa-fatsa- με τις αλογιστες μειοψηφιες που τολμουν να κατακλυζουν τις πλατειες. Αυτοι οι λιγοι που τολμουν να κατεβαινουν κατα εκατομμυρια στους ΔΗΜΟΣΙΟΥΣ δρομους.
    Κρατανε Thermopyles. ("Hot Gates". Δηλαδη "Χαμαμ")

    Επαναλαμβανω,γιατι αυτοι, θελουν να χασουμε και τα αυτονοητα: Υπαρχει Αρχη, υπαρχει Εξουσια, υπαρχει Θεσμος, Υπαρχει Συνταγμα, υπαρχει εν τελει Δημοκρατια, εν απουσια του λαου; Λεγε ρε μουνοπανο Τουρκογλου.

    Εξουσιες δεν μεταβιβαζονται. Μονο ΑΡΜΟΔΙΟΤΗΤΕΣ τους εχουν παρεχωρηθει.
    Δεν σε επιθυμω,δεν σε θελω,παρεδωσες εξουσιες αλλου παρανομως,εισαι επιορκος,δεν με αφηνεις να εξουσιασω εγω,αρα το Συνταγμα καταλυθηκε,αρα θα σε γαμησω με καθε τροπο, με ολους τους νομους υπερ μου.

    Λαικη κυριαρχια δεν "θελετε"; Θα την εχετε μουναρες.

    Υ.Γ: Ο Παπουλιας γεννηθηκε το '29. Αρα στο "ΟΧΙ" ηταν 11 χρονων. Τι πολεμησε; Τις λασπες στα ανηφορια;
    Ποσων αναπηρων-πραγματικων-του πολεμου εκεινου τους εχουν τσεκουρεψει τωρα την συνταξη,ριχνοντας τους στην μιζερια,στα στερνα τους χρονια;
    Ποια "εορτη" βρε κνοδαλο; Που θα τιμησεις κι'ολας.
    ΕΙΣΑΙ ΕΠΙΟΡΚΟΣ (ΔΙΑΡΚΩΣ) ΚΑΙ (ΠΡΟΣΦΑΤΩΣ) ΨΕΥΤΗΣ.
    Γ Ο Υ Δ Ι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Οκτωβρίου, 2011 11:41

    Νομίζω ότι αυτό που τους (και τον) εκνύερισε παραπάνω είναι ότι δεν περίμεναν ότι θα τους προγγήξουν όχι μόνο οι "γνωστοί-άγνωστοι" 200-300 του τσίριζα, αλλά φάγαν γιούχα από γέρους και παιδιά. Άσε που ήδη θα είχαν ακούσει για τα τεκταινόμενα σε άλλες παρελάσεις.
    Οπότε ο προεδρούλης σου λέει "ωχ, εδώ τα πραματα δεν είναι όπως τα ξέραμε..." και άρχιζε και ξεστόμιζε τα γνωστά περί αντίστασης με τις πάνες (κλασσική μέθοδος "αντιστασιακών" ΠΑΣΟΚων το '80 για την λήψη της γνωστής σύνταξης της ντροπής, δώρου του παμπερούχου στις τοπικές) και...πολιτισμικών υποθέσεων.

    Όμως εδώ καλά τα λέει ο προεδρόγερος Χρήστο μου, η αντίσταση στους γερμανούς για τους ΠΑΣΟΚους ήταν όντως θέμα πολιτιστικό. Δε χρειαζόταν να έχεις πάρει τα όπλα ή να έχεις βασανιστεί ή κυνηγηθεί από τους Φρίτσηδες και τους γερμανοτσολιάδες.
    Δε χρειαζόταν ΚΑΝ να έχεις γεννηθεί τότε. Αρκεί να είχες την εικόνα του παμπερούχου στο σαλόνι σου και το πράσινο σημαιάκι. Εδώ ο γιαννόπουλος μας τα έπρηζε 30 χρόνια ότι έδωσε μάχες για μας, στον παπούλια θα κολήσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Προς Τακη: Δεν συμφωνω. Τουλαχιστον απολυτως.
    Αν συνεβαινε αυτο,δεν θα ειχαμε π.χ. τα χθεσινα.
    Τα οποια επιασαν εξα απηνης τους καταχραστες εξουσιας. Και ετσι δεν προκαναν να ενεργοποιησουν τους γνωστους μηχανισμους τους.

    Ασφαλως και εχει επελθει αρκετη "μαστουρα" καθε ειδους.
    Αλλα κατω απο αυτο το δερμα ανεπιτηδευτης χαβαλοποιησης,υπαρχει το πραγματικο δερμα. Το οποιο δεν αφηνεται απο τους εκμαυλιστες να ερθει στην επιφανεια τεχνιεντως και επι σκοπου.

    Δεν αγιοποιω βεβαια τον κοσμο. Εδω ειμαστε πολλοι που του εχουμε σουρει ενα καρο.
    Ολα αυτα ομως, δεχομενοι οτι εκμαυλιστικε.Δεν αυτοεκμαυλιστκε.
    Και εχει τις ευθυνες του.
    Αλλα- προσωπικα- αποδιδω μεγαλυτερες ευθυνες στον εκμαυλιστη. Η πουτανα φταιει η ο νταβατζης; Ο δασκαλος η ο μαθητης; Ο γονεας η το παιδι;

    Δεχομαστε λοιπον οτι οντως σε μεγαλο βαθμο ειναι τεχνιτα διεφθαρμενος. Αρα θα μπορουσε-ο ιδιος αυτος κοσμος- να ειναι μη διευθαρμενος,αναλογα με τους "δασκαλους" του. (δεχομενοι ασφαλως οτι κανενας δεν ειναι η ειναι, a priori το ενα η το αλλο πριν ακομα γεννηθει)

    Αρα οι ευθυνες αυτων που αρχουν, η καλυτερα που τους εχουν παρεχωρηθει οι αρμοδιοτητες για κατι τετοιο, εχουν πολυ μεγαλυτερες ευθυνες στην διαμορφωση.

    Ας μη χτυπαμε παντα το σαμαρι,αλλα ας δουμε και τα γαιδουρια-κυριολεκτικα και μεταφορικα- που με πραξεις και νοοτροπιες εντεχνως και επι σκοπου και επι σειρα ετων,υποβαλουν προτυπα συμπεριφορας τετοια, τα οποια οδηγουν μαθηματικα στην καθε ειδους συλλογικη αποβλακωση με κυριο στοχο την ολο και περισσοτερη η δυνατον δια βιου πολιτικη και οικονομικη επιβιωση μιας ομαδας ολιγαρχων που λειτουργουν σαν μεταπρατες αλλων.

    Υ.Γ: Εκει ειναι οι "γκρουπισκοι" και οι ολιγιστοι βρε φασιστογρια Πιπιλη. (τα ονοματα δεν ειναι τυχαια.Το εχουμε πει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Γιωργη. Πως καλα τα λεει εφ'οσον και οιδιος κραταγε τα σκατοπανα του γερου; Μπορει ενας που καπνιζει να σου κουναει το δαχτυλο και να σου λεει για τις συνεπειες του καπνισματος
    Θα τρελαθουμε; Οχι. Να πανε να γαμηθουνε.

    Το σωστο βεβαια ειναι οπως λες "γεροι και παιδια".
    Αν προσεχεις, σε καθε εγερση-πραγματικα αυθορμητη και πρωτου μαζευτουν και οι υπολοιπες ηλικες- ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΝΕΟΙ,ειναι αυτοι που κυριως ξεκινουν τις διαμαρτηριες.
    Γιατι; Μα πολυ απλα -και για αντιθετους λογους- ειναι οι λιγοτερο διεφθαρμενοι και οι λιγοτερο μπολιασμενοι απο το βρωμικο αιμα της μεσαιας γενιας,που εκμαυλιζει συστηματικα.Δηλαδη την γενια του "Πολυτεχνειου".

    Οι ηλικιες των γυρω απο 50-60,λογω μεγαλυτερης αποροφησης των ενοχικων συνδρομων και του βολεματος παντει τροπω της γενιας τους- δηλαδη μετα την εξαγορα τους απο τους κινηματιες της πουστιας- ερχονται κατοπιν στις εγερσεις,στους δρομους,η καθε αλλου ειδους διαμαρτηρια.

    Ακολουθουν τους νεους και τους γερους. Γιατι οι μεν νεοι δεν εχουν προλαβει να εκμαυλιστουν πληρως,οι δεν γεροι εχουν καποια ακομα αντισταση στον εκμαυλισμο ειτε λογο ηλικας-αδυναμιας ειτε λογω προτερου εμβολιασμου τους σε νεαρη ηλικα στα προτερα χρονια απο την γενια του "Πολυτεχνειου". Δηλαδη δεν επεσαν χρονικα με το τσουναμι της γενια τους αισχους.

    Ο κυριος ογκος των αποστασιοποιημενων, η εστω των πολυ αργα συμμετεχοντων,ειναι συνομηλικοι των Παπουτσιδων,των Ανδρουλακιδων, των Δαμανακιδων, των Λαλιωτιδων και λοιπων αλητων του συστηματος.
    Και ειτε κανουν "μοκο" γιατι περιμενουν ακομα μια εκδουλευση-με μικρες πιθανοτητες ειναι αληθεια-ειτε νοιωθουν ξενο σωμα με τους λιγοτερο εως καθολου εκμαυλισμενους που πρωτοπορουν στις καθε ειδους διαμαρτυριες. Και μουτζωνοντας τα καμωματα της γενιας τους, ειναι σαν να μουτζωνουν τις μουρες τους.
    Και καλως το νομιζουν και αυτο θα πρεπει να κανουν πριν ακομα βγουν απο τα σπιτια τους. Μια μουτζα καθε πρωι στον καθρεφτη και μετα οπουδηποτε αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. XΡΗΣΤΟ ΔΙΑΦΩΝΩ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙΣ ΤΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ
    ΣΕ ΕΙΣΑΓΩΓΙΚΑ.
    Η ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΜΑΣΤΟΥΡΑ ΟΛΩΝ,ΜΕ ΤΙΣ ΛΙΓΟΤΕΡΕΣ
    ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΕΣ ΝΑ ΣΥΝΕΛΘΕΙ Ο ΧΡΗΣΤΗΣ,
    ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ ΠΟΥ ΕΠΙΔΡΑ ΣΤΟ ΝΟΥ ΚΑΙ ΣΤΗ ΨΥΧΗ ΤΟΥ,
    ΜΕΣΩ ΑΝΑΠΟΔΕΙΚΤΩΝ ΔΟΓΜΑΤΩΝ,ΑΝΟΥΣΙΩΝ ΗΘΩΝ
    ΚΙ ΕΘΙΜΩΝ,ΚΑΛΠΙΚΩΝ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΤΥΠΩΝ ΚΑΙ
    ΓΕΝΙΚΗΣ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗΣ.

    ΤΩΡΑ ΤΑ ΧΘΕΣΙΝΑ ΔΕ ΜΟΥ ΛΕΝΕ ΚΑΤΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΟ.
    Ο ΚΟΣΜΟΣ ΘΑ ΑΝΤΙΔΡΑ ΟΛΟ ΚΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ
    ΛΟΓΩ ΠΕΙΝΑΣ ΚΑΙ ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΚΕΚΤΗΜΕΝΩΝ.
    ΟΧΙ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΤΙ ΠΑΙΖΕΤΑΙ.
    ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ.
    ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ.
    ΠΕΙΝΑΩ;ΘΑ ΚΑΝΩ (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ) ΕΞΕΓΕΡΣΗ.
    ΕΙΜΑΙ ΧΟΡΤΑΤΟΣ;ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ,ΟΛΑ ΙΣΙΩΜΑ.

    ΑΡΑ ΔΕ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΟΤΙ ΜΙΑ ΕΞΕΓΕΡΣΗ
    'Η ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΡΟΒΛΕΦΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ
    ΚΑΛΟΥΣ ΚΥΡΙΟΥΣ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΔΙΝΑΝ ΚΑΙ ΤΡΩΓΑΜΕ
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΑΦΟΥ
    ΔΕ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΟΤΕΛΕΙ ΚΑΙ ΜΕΡΟΣ
    ΤΟΥ ΣΧΕΔΙΟΥ ΤΟΥΣ...
    ΕΙΝΑΙ ΙΣΤΟΡΙΚΑ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΟ ΟΤΙ ΟΙ
    ΟΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΕΙΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ
    ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΚΙ ΟΧΙ Η ΖΩΗ ΤΟΥ ΚΟΣΜΑΚΗ.
    Ο ΚΟΣΜΑΚΗΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΛΗΘΙΝΑ ΤΗ ΖΩΗ ΤΟΥ,
    ΟΤΑΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΘΕΙ ΣΩΣΤΑ,ΟΤΑΝ ΜΑΘΕΙ ΝΑ ΞΕΧΩΡΙΖΕΙ
    ΤΟ ΚΑΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΚΑΚΟ,ΤΟ ΦΙΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΧΘΡΟ.

    ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΑ ΠΕΡΙ ΕΞ ΑΠΗΝΗΣ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
    ΚΙ ΕΔΩ ΦΙΛΕ ΧΡΗΣΤΟ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ.
    ΤΙ ΜΠΟΡΟΥΣΑΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΔΗΛΑΔΗ;
    ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΤΑ ΜΗΚΟΣ ΤΟΥ ΠΛΗΘΟΥΣ ΑΛΥΣΙΔΑ
    ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ;
    ΑΥΤΗ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΕΙΡΟΤΕΡΗ ΞΕΦΤΙΛΑ.
    'Η ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕ ΤΟ ΠΑ.ΜΕ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΗΣΕΙ
    ΤΗ ΠΑΡΕΛΑΣΗ;
    ΑΦΟΥ Η ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΕΙ
    ΤΗ ΒΟΥΛΗ...
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΨΥΛΛΙΑΣΤΗΚΑΝ
    ΑΦΟΥ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΓΝΟ
    ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΡΟΧΘΕΣΙΝΟ
    ΞΕΝΥΧΤΙ-ΜΑΧΗ ΥΠΕΡ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,
    Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΛΑΓΟΣ ΠΡΟΤΙΜΗΣΕ
    ΝΑ ΜΗ ΠΑΕΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ...
    ΕΤΣΙ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΟ ΓΕΡΟ ΠΑΡΑΛΥΜΕΝΟ,
    ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΛΥΠΗΘΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΛΟΓΩ
    ΓΗΡΑΤΕΙΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΚΑΚΟΜΟΙΡΙΑΣ ΠΟΥ ΑΠΟΠΝΕΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Φιλε Τακη επιμενω οτι καλως την εχω σε εισαγωγικα την μαστουρα,γιατι μιλω ακριβως και εγω για την κοινωνικη μαστουρα με τσιγαριλικια τα Life stile και τις αποβλακωμενες σειρες και εκπομπες-πλυντηρια και το προταγμα του μουνιου η του κωλου σαν μεσω προωθησης μιας καριερας.

    Αν μιλουσα για την κανονικη μαστουρα,θα την ειχα χωρις εισγωγικα,η οποια ειναι απειρως πιο ανωδυνη.
    Δηλαδη κατα βαση συμφωνουμε.

    Στο δευτερο μερος,μιλας για οχι ξαφνιασμα του συστηματος,αλλα για εν γνωση τους στησιμο.
    Γενικα,ξεκινοντας- συμφωνω περα για περα οτι υπαρχουν λαικες εγερσεις με προετοιμασμενα ελατηρια και λαικες οργες κατευθυνομενες.(δεν μιλω για το συνολο των συμμετεχοντων ασφαλως,αλλα για τους καθοδηγητες) Ασφαλως και πολλες, η οι περισσοτερες εξεγερσεις διαμαρτηριακου τυπου ειναι οχι μονο επιθυμητες απο το συστημα αλλα και γεννηματα του ιδιου.

    Η συγκεκριμενη σταση των Θεσσαλονικαιων κατα βαση αλλα και σε ολες τις πρωτευουσες και αλλες περιοχες της χωρας (για να μην αφηνουμε απ'εξω και την επαρχιακη σταση) ηταν αδυνατον να δρομολογηθουν,να συγχρονιστουν και να συστηματοποιηθουν με καποιον αλλον τροπο,περαν της αυθορμητου και ενσυνειδητου δρασης.
    "Ετσι ξυπνησα το πρωι,αυτο μου ηρθε να κανω" δηλαδη.

    Τωρα το οτι "περιμεναν αντιδρασεις και μαλιστα σε πολλες πολεις" αυτο δεν ειναι και καμια δικη τους μεγαλη προνοητικη ικανοτητα. Προεορτια ειχαν μεχρι και την προηγουμενη μερα. Απειρα. Οι ιδιοι οι βουλευτες,εξομολογουνται οτι φοβουνται να πανε στις περιφερειες τους. Η μη παρουδια του ΓΑΠ,και βεβαια συνδιαζεται με το καυτο κλιμα. Οπως και η απουσια ολων των πρωτοκλασατων.
    Ειδες κανενα "βαρυ" σαν μολυβι ονομα να παρισταται; Μαθαινουμε ονοματα βουλευτων απο τις φαπες που τρωνε στα χωρια τους. Δεν τους ειχαμε ματακουσει. Εστω και ετσι λαμβανουν και εκεινοι την μεριδα της αναγνωρισημοτητας. Εστω στιγμιαιας.

    Για τους "συνηθεις υποπτους" ειναι πολυ γνωστη και πολυ καλα χωνεμενη η κατασταση. Το ξερουν που ειναι το μπαρουτι. Μαλακες δεν ειναι. Πουστιδες ειναι. Αλλο το ενα αλλο το αλλο.
    Αφηνουν τα αλλα μελη του κινηματος να επωμιστουν τον αγωνα της φαπας.

    Οπως και να εχει παντως συμφωνουμε οτι και σε αυτες τις κινητοποιησεις-αυθορμητες η προετοιμασμενες-γινεται παντα μα παντα προσπαθεια καπηλευσης τους και εκμεταλευσης των οποιων "χυμων" μπορουν να βγαλουν προς οφελος των ολιγαρχων.

    Στις ακραιες περιπτωσεις υπαρχουν "κινητοποιησεις" οι οποιες εξαρχης κινουνται και υπαρχουν για οσο διαστημα χρειαστει απολειστικα για λογαριασμο των ολιγαρχων.
    Αλλα κατι τετοιο,τοσο προφανες,και τοσο εξοφθαλμο ειδικα εδω,στην Ελλαδα,για λογους γνωστους, δεν μπορει να υπαρξει. Δεν ειναι δα και Λιβανος,ουτε Συρια.

    Αυτες ειναι οι αντικειμενικες δυσκολιες που αντιμετωπιζουν οι συστημικοι.Αλλη χωρα,αλλα "εθιμα" αλλοι τροποι αντιμετωπισης. (αλλωστε αυτο ειναι και το μεγαλο προβλημα εμποδιο αλλα και επιδιωξη των νεοταξιτων: Ενας κοσμος με ιδιους φοβους,ιδιες αγωνιες,ιδιες προβλεψιμες συμπεριφορες και ιδια μετρα "αντιμετωπησης" των)

    Βεβαια εχουν και αλλα οπλα στη φαρετρα του μανιπουλαρισματος και του ελεγχου.
    Αλλα θεοι δεν ειναι πια. Μη τους γιγαντωνουμε κι'ολας.
    Τοκογλυφοι με ισχυ ειναι,ναι. Αλλα φαταουλες,ασυδοτοι και ξετσιπωτοι. Και τα τελευταια αυτα ειναι και τα αδυνατα σημεια τους.
    Μπορει μια πουτανα να κρυφτει; Πως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. "Λογιστικο λαθος" σε τραπεζα-βρυκολακας στη Γερμανια.
    55.5 δις γιουρω τα ψηλα τα οποια "ανακαλυψαν".
    "εκαναν λαθος οι λογιστες και αντι να τα προσθεσουν,τα αφαιρεσαν".
    Καμια εκπληξη για μενα.
    Οποιος ακομα εχει εστω και μια ρανιδα αποψης οτι δεν κυβερναται απο μπακαλογατους με ακριβα κοστουμια,να μας μιλησει.
    Οποιος πιστευει οτι τα κολπα του οποιουδηποτε μπακαλη,εχουν καποια αλλη διαφορα-εκτος απο τα μηδενικα στα νουμερα- σε σχεση με αυτα που κανουν οι καθ'ολα πολιτισμενοι Ευρωπαιοι Ουνοι,Βανδαλοι και Βησιγοτθοι, να μας πει την αποψη του.

    Οι λαοι κλεβονται και λιστευονται με λιθινους τροπους. Πριν ακομα την ανακαλυψη της φωτιας τα εκαναν αυτα και συνεχιζουν να τα κανουν. Δεν αλλαζει τιποτα στα αξιωματα της αρπαχτης. Ειναι σαν τους νομους του Νευτωνα (οι οποιοι ειναι νομοι του Αρισταρχου,αλλα δεν πειραζει,ας λαβει και λιγη δοξα καποιος Εβραιος,εκτος απο χρημα)

    Παγια πραγματα. Μπετον καταστασεις. Τα προσωπα πανε και ερχονται μονο. Αι τεχνικαι παραμενουν ιδιες.
    Με τοσο απλα γελοιο και παιδικα φτιαγμενο τροπο κλεβονται μεταξυ τους.
    Μιλαμε για γελια και για κλαματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ΧΡΗΣΤΟ ΤΑΚΗ: ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΛΑΚΑ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙ ΨΗΛΑ, ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ; ΡΕ Η ΑΕΚ ΚΙΝΔΥΝΕΥΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Θα σου ελεγα δεν ειναι "πολιτικα" με την εννοια του "ξενου" και του "αλλοκοτου" γιατι ετσι σε εμαθαν να μη σκεφτεσαι.
    Αλλα δεν στο λεω,για να μη σε τρομαξω.

    Αφου λοιπον σε νοιαζει η ΑΕΚ, να σε πληροφορησουμε οτι-αν δεν το εχεις καταλαβει επισκεπτομενος τον χωρο που χλευαζεις-αλλο "αλοκοτο" κι'αυτο-οτι και εκεινη εχει την μοιρα της χωρας.
    Πτωχευσε μεγαλε.Τελος. τι ζητας τωρα; "Παρε τηλεφωνο τον κερατα". Δηλαδη τον "αρχηγο" να περασει να την παραλαβει.

    "Οποιος μιλαει για Β Εθνικη... καλα θα κανει να συνταχθει διπλα μας"
    OVER.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. XΡΗΣΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΟΥΜΕ ΣΕ ΠΟΛΛΑ.

    ΔΕ ΜΙΛΗΣΑ ΓΙΑ ΣΤΗΣΙΜΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ.
    ΑΛΛΩΣΤΕ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ Η ΜΠΑΛΑ,
    ΔΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΙΑ
    ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΑΙ ΤΙ ΟΧΙ.

    ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΟΣ.
    ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΠΑΡΑΔΟΠΙΣΤΟΙ
    ΣΑΠΙΟΚΟΙΛΙΑΔΕΣ,ΑΡΡΩΣΤΟΙ ΨΥΧΑΝΩΜΑΛΟΙ
    ΕΝΤΟΣ ΚΙ ΕΚΤΟΣ ΧΩΡΑΣ.

    ΑΠΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ
    ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟΣ,ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΣ,ΑΠΟΦΑΣΙΣΜΕΝΟΣ
    ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΤΙΣ ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ ΤΟΥ ΕΧΘΡΟΥ.
    ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΗ ΝΙΚΗ,ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΣΧΕΔΙΟ
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ.

    ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΟΛΩΝ,
    ΠΟΙΟΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @TAKH ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ Ο ΕΧΘΡΟΣ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΤΟΝ ΠΡΑΚΤΟΡΑ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΤΑΚΗΣ έφα: "...ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΑΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΑΛΙΟ ΚΑΙ ΠΑΣΙΓΝΩΣΤΟ.
    ΠΕΙΝΑΩ;ΘΑ ΚΑΝΩ (ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ) ΕΞΕΓΕΡΣΗ.
    ΕΙΜΑΙ ΧΟΡΤΑΤΟΣ;ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ, ΟΛΑ ΙΣΙΩΜΑ.
    ..."


    Έτσι ακριβώς.

    Α... μεγάλο σουξέν έκαμεν αυτός ο Σύριζαν ψες. Προβλέπω 220 έδρας εις τας επερχόμενας εκλογάς.

    Η ΑΕΚ, ποιά ΑΕΚ; ΑΕΚ = Ελλάς όπερ χαιρετίσματα.

    Εάν δεν εμφανιστεί κάποιο μέλος της Σαουδαραβικής οικογένειας μεγαλοεργολάβων, των Μπιν Λάντεν των ονομαστών, για "επενδυτής", η ΑΕΚ θα βαρέσει "επίσημο" κανόνι πριν την Ελλάδα.

    (Ναι υποτίθεται η Ελλάδα δεν έχει χρεοκοπήσει επισήμως ακόμα).

    Άντε και ένα άσμα να μερακλώσουμε. "Της δικαιοσύνης ήλιε νοητέ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ο εχθρος-παραδοσιακα- βρισκεται παντα εντος των τειχων.
    Διχως την αμεριστη συμπαρασταση του,ως γνωστον,τιποτα δεν γινεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ΧΡΗΣΤΟ ΝΑΙ ΚΙ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΕΧΘΡΟΣ ΣΕ ΞΕΧΑΣΑ ΠΡΙΝ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΙΣΑΙ ΒΛΑΚΑΣ Ή ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΑΠΛΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΣΤΟ ΠΟΛΥΔΕΝΔΡΙ ΕΙΝΑΙ ΑΡΚΟΥΝΤΩΣ ΣΟΒΑΡΟ. ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΧΩ ΝΕΑ ΝΑ ΣΑΣ ΜΕΤΑΦΕΡΩ. ΑΠΟ ΤΑ CONTAINERS ΠΑΝΤΑ ΚΑΤΙ ΒΓΑΙΝΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Το τελευταιο container ειχε πουρα. Αυτα? χαχαχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. "Αν δεν ενωθουμε στην Ευρωπαικη Ενωση δεν θα εχουμε καμια πιθανοτητα απεναντι σε 1,3 δις Κινεζους και σε 1,2 δις Ινδους,αλλα και σε πολλους αλλους..." Δια στοματος Μερκελ η δηλωση,επιβεβαιωνοντας ολους αυτους που ελεγαν απο τις αρχες Σεπτεμβρη σ`αυτο το blog,οτι ο πολεμος των δυο αυτοκρατοριων (Ανατολης-Δυσης)ειναι προ των πυλων,για την ιδρυση του Κουρδισταν σαν "εμπροσθοφυλακη" στα βαθη της Ασιας κτλ κτλ....Αφιερωμενο στον ΤΑΚΗ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Καλημερα.
    conpater, συμεριζομαι την ανησυχια του Μερκελ.
    Ειναι ψευδης βεβαια και υποκριτικη,αλλα χαλαλι του.

    Βεβαια η πιθανοτητα ενας πολιτικος-δηλαδη ενας επαγγελματιας ψευτης και κλεφτης-να πει την αληθεια δημοσιως η μπροστα στα μικροφωνα να εκφρασει τις αληθινες του ανησυχιες και προβληματισμους,ειναι σχεδον ανυπαρκτη. Ποσο μαλλον οταν Μιλαμε για Σταλινικου τυπου ανδρογυνους οπως αυτο το κατασκευασμα ο Μερκελ.

    Αφου φοβαται τους παμπολους Ινδους,γιατι δεν εξαπολυει προς τα κει εναν οικονομικο πολεμο,παρα τον κανει ΜΕΣΑ στην "Ευρωπαικη Ενωση";
    Μηπως με το να μας γαμανε οι Ουνοι θα κανομεν παιδια πολλα και θα φθασομεν εις αναλογον αριθμον,οσον εχουν και οι Ινδοι;
    Οσα βοδια υπαρχουν σε ολη την Ινδια,αλλα τοσα βοδια,υπαρχουν και στην Ευρωπη.

    Και γιατι πετσοκοβει καθε επιδομα η κινητρο και τιμωρει οσους κανουν παιδια εντος Ευρωπης,με καθε τροπο;

    Κατα την δικη μου γνωμη δεν υπαρχει κανενας "πολεμος" μεταξυ των "αναδυομενων" δυναμεων της Ανατολης εναντι στην Ευρωπη η στην Αμερικη,ουτε καποιος "πολεμος της Αμερικης Εναντι στην Ευρωπη, η τις "αναδυομενες" (παλι;) σαν Αφροδητες Ινδια, η Βραζιλια,, η καποια μαχη θανατου αναμεσα σε Κινεζους Βραζιλιανους Κογκολεζους Θιβετιανους, Αβοριγινες,Αλβανους και στην Ρωσσια.

    Παρενεθεση: Αυτο το παραμυθι με τους "αναδυομενους" και "καταδυομενους" ειναι πραγματικα για γελια.Βεβαια δεν ετυχε,αλλα πετυχε.
    Χωρες που μεχρι χθες ηταν (τις κατιντησαν δηλαδη) κουρελια,αυριο μπαινουν στους G20(η...πτωχευμενη Αργεντινη ετοιμαζεται). Χωρες υγιεις και ευρωστες-οπως μας λεγανε-τελικα αρρωσταινουν και σε δυο χρονια μπουκαρει το ΔΝΤ, η "επαναστατουν" πορτοκαλι,κιτρινα κλπ. Χωρες γιγαντες πεφτουν απο αξιολογισεις και φτανουν να μοιραζουν τα ιματια τους παρακαλωντας για λιγο ρευστο,ενω μεχρι πριν λιγο καιρο,δανειζαν τους παντες.
    Αλλες παλι,ξυπολυτες,ρακενδυτες, που παλευαν με τις λασπες στις καλυβες μεχρι χθες,(κυριολεκτικα) μεσα σε 5 χρονια να θεωρουνται προτυπα αναπτυξης (οι λαοι αυτων των χωρων-"θαυματων" λενε αλλα πραγματα βεβαια αλλα ποιος τους γαμει)
    Ενα τρενακι οπου τα βαγονια τοποθετουνται κοντα η μακρυα απο την ατμομηχανη,αναλογα με τις ορεξεις, τις βλεψεις και τα σχεδια τους σταθμαρχη.Αυτα ειναι!

    Δεν προκειται για καμια "αναπτυξη" ασφαλως,αφου οι λαοι μεσα τους υποφερουν και σαλταρουν απο τα μπαλκονια,πουλανε τα ματια και τα νεφρα για να ζησουν. Δεν μπορουν να αντεξουν τοση "αναπτυξη".
    Αυτο ποσως ενδιαφερει τους μετρητες βεβαια της "αναπτυξης" αφου αναπτυξη δεν νοειται η ανοδος του βιωτικου επιπεδου των πολλων,αλλα η τεχνιτη δυνατοτητα μιας χωρας-βρυκολακα να κουναει πλαστικο χρημα στα χερια και να φοβιζει αλλες χωρες,που οσονουπω με την σειρα τους θα γινουν βρικολακες μεσω της "αναπτυξης".

    Αυτο που επιχειρειται,πλεον,ειναι το "κλεισιμο" του δαχτυλιδιου.
    Ο συγκερασμος του φασισμου Ασιατικου και Δυτικου τυπου. Οι οποιοι εχουν τους ΙΔΙΟΥΣ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΟΥΣ ΠΑΤΕΡΕΣ.
    Ειναι οντως τιττανιο το εργο και παγκοσμιας κλιμακας πλεον η προσπαθεια μαντρωματος. Οι Ηπειροι,ενταξει ελεγχθηκαν με "Ενωσεις" ,"Κοινοπολιτειες" και ενα καρο αλλες ωραιες λεξεις,οι οποιες περιεχουν μονο αυταρχισμο,υποτελεια και ελεγχο. Πως ενωνεις ολα αυτα κατω απο την σκεπη μιας ομαδας εξουσιαστων;
    Ελα ντε. Εδω σε θελω καβουρα. Να δουμε τι αχιΤΕΚΤΟΝΑΣ εισαι. Η εισαι απλα ΑΡΧΙμαλακας.

    Πολλοι πιστευουν οτι ΔΕΝ ΜΑΣΟΝΟΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    Εγω διαφωνω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Υπαρχει και η κανονικη Γερμανια. Αυτη που αναγνωριζει την προσφορα και ταυτοχρονα αντιλαμβανεται την πνευματικη ενδεια και τα δανεικα δεκανικια που χρησιμοποιει η χωρα της,προκειμενου να σταθει στα ποδια της.

    (αυτος ο αληταμπουρας ο ΓΑΠ, που συνεχεια παριστανει τον ανθρωπο λεγοντας "θα πρεπει να σταματησουμε να ζουμε με δανειες δυναμεις"-και για να το πετυχει αυτο εκανε τις μεγαλυτερες δανειοδοτησεις στην ιστορια του κοσμου με 110 και 130 δις σημερα,
    ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΜΙΣΕΛΛΗΝΑΣ θα μπορουσε απλα να πει στους πλουσιους με πετσινα χαρτια τσαρλατανους "εσεις μαλακες ζειτε με δανειες δυναμεις.Αν δεν ειχα "γεννηθει" εγω,δεν θα υπηρχατε ουτε σεις,γυφτοι".

    Η βιαιη απογαλακτηση της Γεμανιας του Λουθηρου,απο την πηγη και τα εφοδια που λαμβανε,δηλαδη την Ελλαδα (με την εννοια των "εργαλειων" αλλα και της προπαιδευσης,οπου ΕΚΕΙ ΟΦΕΙΛΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΤΗΣ) ειχε ως αποτελεσμα,την εμπλοκη της χωρας των Βησιγοτθων σε δυο παγκοσμιους πολεμους,την 4 φορες χρεωκοπια της και την 3η προσπαθεια της να εκτεθει στην παγκοσμια κοινη γνωμη,οπου και παλι θα ζηταει συγνωμες για ενα "λαθος" που επαναλαμβανεται πιστα καθε 50-60 χρονια.
    Θελουν οι Βησιγοτθοι δηλαδη να εκπολιτιστουν,την βλεπουν την χαωδη διαφορα αναμεσα στον Ελληνικο πολιτισμο,κανουν-εκαναν- προσπαθειες γεναιες να συγκερασουν τα οποια χαρακτηριστικα τους με τα στοιχεια του Ελληνικου πολιτισμου που κατα κορον υιοθετουσαν,αλλα τους σταματησε "η πληγη του Φαραω",οταν εισεβαλε στα σπλαχνα τους,πριν καμια 200 χρονια. Εκτοτε η Γερμανια ειναι ενας νταβας,ενας μπραβος που οταν δεν χτυπαει,ζηταει συγνωμη.Και μετα επανακαμπτει.
    Ας δουμε τι λεει μια θιασωτης της Γερμανιας που χαθηκε. Η πανεπιστιμιακος Λεονορα Ζεελικγ.:

    «Για κάθε ελληνική λέξη που χρησιμοποιεί κάθε Ευρωπαίος να δίνει 5 σεντ για την Ελλάδα. Μόλις ο Γερμανός πει Ιdee, μόλις ο Γάλλος προφέρει idee, μόλις ο 'Αγγλος ξεστομίσει idea, να πιστώνονται αυτόματα 5 σεντ στον ελληνικό δημόσιο κορβανά. Το ίδιο για τις λέξεις ψυχή και ψυχανάλυση, δημοκρατία και πολιτική, μουσείο, Ευρώπη, ευρώ και πάει λέγοντας», σημειώνει η συγγραφέας στο βιβλίο της, που μόλις μεταφράστηκε στα ελληνικά από την Αλφα Εκδοτική και το Ελληνοβρετανικό Κολέγιο.

    «Αποφάσισα να γράψω το βιβλίο αυτό κατ' αρχάς γιατί ήθελα να δείξω όλα όσα χρωστάμε στην Ελλάδα. Το γεγονός ότι μπορούμε να μιλάμε σήμερα για οικονομία και ευημερία οφείλεται στην αρχαία ελληνική επιστήμη. Πιστεύω ότι όλες οι χώρες που χρησιμοποιούν ελληνικής έμπνευσης "εργαλεία" θα πρέπει να πληρώσουν», δηλώνει στο «Εθνος της Κυριακής» η Λεονόρα Ζέελινγκ.

    «Επίσης, η αγάπη μου για τη σύγχρονη, μοντέρνα Ελλάδα: τον απλό τρόπο ζωής, την ειλικρίνεια, την αγάπη για την ελευθερία, όλες τις ιδιότητες των σύγχρονων Ελλήνων, τις οποίες πρέπει να θαυμάζει κανείς. Και τρίτον, επειδή θεωρώ άδικη και αποκρουστική τη δυσφήμηση της Ελλάδας και των πολιτών της από την πλειονότητα των Γερμανών δημοσιογράφων.

    Η Ελλάδα δεν έχει δισεκατομμύρια χρέος προς την ΕΕ, αλλά η ΕΕ και ο κόσμος έχουν τεράστια χρέη προς την Ελλάδα», καταλήγει η κ. Ζέειλινγκ.

    (αυτα θα επρεπε να τα λεει καποιος εδω πανεπιστιμιακος.Αλλα ειναι κρυμενοι και παρακολουθουν την κατρακυλα των μισθων τους,τρεμαμενοι. Η η Αννουλα της Λεσχης,που παριστανει και την υπουργο α-παιδειας,θα μπορουσε να τα πει αυτα. Σε εναν αλλο κοσμο ομως.Σε εναν αλλο πλανητη.)

    Η χωρα της Ζεελιγκ ειναι βαρια αρρωστη,αφου το ξελασπωμα-κυριολεκτικα- του λαου της το οποιο το οφειλει στην Ελλληνικη σκεψη,και οι δολιοι που την κρατουν απο τα αρχιδια τους τελευταιους δυο αιωνες-ειδικα τον τελευταιο- της πεταξαν τα "εργαλεια" απο τα χερια, την εστρεψαν απο την πηγη απο την οποια λαμβανε καθαρο νερο και την εριξαν στους βρωμικους λακους του νταβατζη.
    Η καταληξη, θα ειναι αυτη που φανταζεστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. CONPATER
    ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΦΙΕΡΩΣΗ,
    ΑΝ ΚΑΙ ΔΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΑΦΙΕΡΩΝΕΙΣ.

    ΟΝΤΩΣ,Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΚΥΡΑΣ ΑΓΓΕΛΑΣ ΗΤΑΝ ΚΑΙΡΙΑ,
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΗΣ ΚΙ ΕΝΤΟΝΑ ΑΦΥΠΝΙΣΤΙΚΗ.
    ΑΦΟΥ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΣ ΤΗ ΔΙΑΒΑΣΑ ΜΕ
    ΓΟΥΡΛΩΜΕΝΑ ΜΑΤΙΑ.

    ΚΑΙ ΟΠΟΙΑ ΑΛΛΗ ΔΗΛΩΣΗ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ ΤΟ
    ΠΑΡΕΑΚΙ ΠΟΥ ΚΟΠΤΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΝΩΜΕΝΗ ΕΥΡΩΠΗ,
    Ο ΝΙΚΟΛΑΣ Ο ΣΑΡΚΟΖΗΣ,Ο ΤΡΙΣΕΣ,Ο ΝΤΑΛΑΡΑΣ,
    ΚΙ Ο ΚΑΘΕ ΜΠΙΘΙΚΩΤΣΗΣ ΚΑΙ ΚΙΑΜΟΣ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,
    ΣΠΕΥΔΕ ΤΑΧΕΩΣ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΝΕΙΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟ.

    ΤΩΡΑ,ΑΝ ΟΛΕΣ ΟΙ ΔΗΛΩΣΕΙΣ,'Η ΟΙ ΚΙΝΗΣΕΙΣ
    ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΧΑΡΙΣΜΑΤΙΚΩΝ ΗΓΕΤΩΝ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΩΝ
    ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΚΑΘΕ 48ΩΡΟ ΑΝΑΙΡΩΝΤΑΣ ΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ,ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ.
    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΕ ΠΤΟΕΙ,
    ΕΣΥ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΗΝ ΑΞΙΟΠΙΣΤΗ
    ΚΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Ρε πουστη μου δεν θα ησυχασουμε ποτε.
    "Patero D", λεγεται το νεο σιριαλ. Ειναι η συνεχεια κατα εναν τροπο του πολυ διασκεδαστικου αλλα συντομου "Οι περιπετειες του Πετι Σατω",το οποιο λογω οικονομικων δυσκολιων διεκοπησαν τα γυρισματα του.

    Συμμετειχαν πολλοι κομπαρσοι. Ρωσσοι,Ιταλοι,Ελβετοι και παει λεγοντας.
    Παμε στην πιο αμεση και πιο κατανοητη δια τον απλον νουν,νεα σειρα,οπου εχει τον ανωτερω κωδικο τιτλο "Patero D", δηλαδη "θανατος στον Πατερα"
    Προκειται για την περιπτωση της συλληψης,δικης και εν τελει θανατωσης του Ν.Πατερα δια λιθοβολισμου.

    Κατα αλλες εγκυρες πηγες στην υποθεση του σεναριου,δεν εμπλεκεται ο χαριτωμενος πρωην πλοιοκτητης, αλλα ο πρωθυπουργος της Ισπανιας Thapatero. Ειναι δηλαδη η αφηγηση του αγωνα των ignidados,των αγανακτησμενων Ισπανων να συλλαβουν μεσανυχτα και να κρεμασουν αναποδα,εξω απο το "Εσκοριαλ" τον απατεωνα χαμογελαστο πρωθυπουργο τους, Χοσε-Λους θα-Πατερο. Ψευτης και αυτος αφου "Θα" τους εβγαζε απο την κριση.

    Αλλοι παλι λενε-ακου τωρα- οτι ειναι η προσπαθεια εξαγορας της ομαδας μας απο ενα consotrium συγγενων του αειμνηστου Θ.Βεγγου."pa-te-ra".

    Εγω παλι πιστευω οτι συμβολικα λειτουργει η ονομασια "Patero",αφου δεν υπαρχει περιπτωση εν μεσω οχι απλα κρισης αλλα κατακρυμνησης,να βρεθει εστω και ενας "θαρραλεος" Ρωσσος μαφιοζος να φτιαξει ενα μικρο πλυντηριο στην νεοελληνικη γουρνα,εν μεσω θεομηνιων,αφου μπορει το πλυντηριο του,οχι μονο να μη δουλεψει,αλλα και να εξαγοραστει απο αλλον μαφιοζο για ενα πιατο χωρις φαι.

    Οποτε ο τιτλος ο πραγματικος,ο οποιος αντιπροσωπευει πληρως τοσο τις βλεψεις των επενδυτων που κανουν ουρα,οσο και το ιδιο το μελλον μας, ειναι:"Patero A".
    Δηλαδη "Arxidia sto Patero"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γυριστε τα ρολογια σας πισω μια ωρα.
    Ετσι θα εχουμε την ευκαιρια ολοι,μετα την κλοπη αυτης της μιας ωρας να νιωσουμε νεοτεροι κατα 60 λεπτα.
    Δεν ειναι και λιγο πραγμα.

    Γιατι δεν γυριζουν τα ρολογια καμια 20-25αρια χρονια πισω; Να συναντησουμε παλι τα κοντα παντελονακια,την αμπαριζα και το κρυφτο και την μαλακια κατω απ'τα αρμυρικια;
    Ωραια θα ηταν.

    Ασε που θα παιρναμε πολυ πιο σοβαρα την κουβεντα-off the record- που ειχε πει ο Ανδρεας για τον υιον του ΓΑΠ: "εαν κυβερνησει ποτε αυτος ο μαλακας,θα καταστρεψει τη χωρα", ωστε να προφυλαχτουμε εγκαιρως.
    Καποιος να του τρυπαγε τα μπρατσακια στην παραλια.
    Να του εδινε ενα κανο, να χαθει.
    Ενα mountain-bike εστω, να εσπαγε τα μουτρα του και να ησυχαζαμε απο τοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Λαθος! sos.Οχι πισω. Μπροστα. Μια ωρα μπροστα.
    Γερναμε πριν την ωρα μας.

    Μη το βαλτε πισω,γιατι θα χαθει ο κοσμος. Πως θα ζησουμε χωρις ακριβη ωρα;
    Ισχυει για ολες της χωρες της "Ευρωπαικης Κατοχης".
    Σου κανονιζουν και το ρολοι.
    Αληθεια,αν η κληρωση του τζοκερ παραμεινει με την παλια ωρα και η καταθεση των δελτιων ισχυσει με την καινουρια ωρα, δεν θα πιασωμεν ολοι 5+1;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Μπροστα η πισω τελικα;
    Λοιπον,κοιτα τι θα γινει.
    Στο σπιτι θα ξυπνας με το ρολοι στο κομοδινο μια ωρα πισω και στη δουλεια θα φευγεις με το ρολοι χειρος μια ωρα μπροστα.
    Αρα γλυτωνεις δυο ωρες εργασιας και κανεις δεν παιρνει χαμπαρι.
    Ηθελα να ηξερα αυτοι οι δημοσιοι υπαλληλοι τι κανουν; Ολα εμεις θα τα λεμε;

    Βεβαια υπαρχει και ο κινδυνος δολιοφθορας. Δηλαδη αν θελει η γυναικα σου π.χ. να γαμηθει με τον μαναβη, ξυπναει το βραδυ,σου γυριζει αναποδα τα ρολογια,μπροστα μια ωρα αυτο του κομοδινου και πισω αυτο της χειρος, και εχει 10 ολοκληρες ωρες καθαρες να βγαλει τα ματια της και να σβυσει και τα χρεη της οικογενειας η οποια ειναι δεσμια των οπωροκηπευτικων του μπακαλη.

    Θα νοιωθεις μεν οτι δουλευεις παραπανω,αφου 10 ωρες εχουν μια εμφανη διαφορα απο το 8ωρο,αλλα προς μεγαλη σου εκπληξη θα βλεπεις τα εξοδα του σπιτιου να μειωνονται αισθητα,κατι το οποιο θα το αποδιδεις στην 10ωρη εργασια.

    Οπως και να εχει ομως δεν ζουμε για να δουλευουμε,αλλα το αντιθετο.
    Ζουμε για να μη δουλευουμε.
    Οποτε την πεφτεις στην εργοδοσια για την στυγνη εκμεταλευση και εκεινη βγαζει τους μπραβους και σε κανουν μαυρο στο ξυλο,ενω οσο η κυρα σου στο σπιτι σβυνει τα χρεη με το μουνι της παραδωμενο στο ΔΝΤ του μπακαλη.
    Δηλαδη και κερατας και δαρμενος; Ε, οχι.

    Για αυτο-και για πολλους αλλους λογους- μην εμπιστευεστε τα ρολογια.
    Για την "ακριβεια", ΣΠΑΣΤΕ ΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή