Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΛΙ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ;

              Δεν είναι κακό. Είναι ένας τρόπος να ξεφεύγει κάποιος . Ανδρώθηκε, τρελάθηκε, παλάβωσε ή αγάπησε ; Ρε παιδί μου φέρε γιορτές. Χαβαλές, ο Έλληνας. Πάντα να βρει μια αφορμή για να πιεί καφέ έξω άπό το σπίτι του και να παρλαπιπίσει για κάτι που σήμερα είναι επετειακό αλλά τότε ήταν στημένο. Στημένο; Μήπως είμαι υπερβολικός; Τόσα πράματα μας έχουν πει τα βιβλία της ιστορίας. Να πετάξουμε τα θέσφατα των παιδικών γνώσεων; Να μεγαλώσουμε τώρα στα γεράματα;
              Σωστά. Η καταστραμμένη Γερμανία από τον πρώτο πόλεμο, κάθισε και δούλεψε σκληρά, έχοντας δανεισθεί από όλη την υφήλιο, με σκοπό να αναπληρώσει τα λάθη της και να προωθήσει την ειρήνη. ΟΥΔΕΙΣ ΔΑΝΕΙΣΑΣ ΗΞΕΡΕ ΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ. Μου θυμίζει κάτι σαν τους σημερινούς δανειστές της χώρας μας, που ποτέ δεν άκουσαν το περίφημο " Τσοβόλα δώστα όλα." Όλοι είχαν άλλα θέματα, όπως κι εμείς που αναδείξαμε την Λάρισα σε πρωτεύουσα των Καγιέν και τους Φράγκους τους κάναμε συγγενείς των συμπαθών πουλερικών με ανάλογο πρόθεμα μπροστά.
               Και τι είπε η ιστορία; Α, αυτό παίζει ανάλογα με το πότε την διάβασες στο σχολείο. Εγώ ας πούμε που την δευτεροβάθμια εκαπαίδευση την ολοκλήρωσα κύρια επί χούντας, έμαθα οτι το " όχι " το είπε ο Μεταξάς. Μετά γύρισε η πλάκα, μετά την άλωση της παιδείας από την αριστερά, και το
" όχι ", το είχε ξεστομίσει ο λαός. Αργότερα έγινε πιο κομψή η αναπαραγωγή των γεγονότων, οπότε
 " το είπε ο φιλογερμανός πρωθυπουργός ( το όνομα γιατί να αναφέρεται ; ) αλλά δεν είχε περιθώρεια κάτω από την πίεση που διείδε οτι έχει από τον λαό. "  ΠΑΝΤΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΓΙΓΑΝΤΑΣ ΛΑΟΣ.
               Αυτός ο τρομακτικός παίκτης, που ενώ του έχει βάλει κάποιος την μπότα της δικτατορίας στον λαιμό του, ΔΕΝ έχει αντιδράσει σε τίποτα αλλά ασκεί ψυχολογική βία στον " δυνάστη " του και τον αναγκάζει να κράξει στον Μοροζίνι " ΟΧΙ ". Ρε τι κάνει ο λαός στις 4 η ώρα το πρωί, την ώρα που κοιμάται κανονικότατα καθότι τότε ούτε security υπήρχαν κι οι πάντες κοιμόντουσαν με ανοιχτά παράθυρα και σχεδόν ανοιχτές πόρτες. Και το λέω αυτό μήπως κάποιοι σεκιουριτάδες, αντιλαμβανόμενοι τι γίνεται στο σπίτι του Μεταξά, αντέδρασαν . Έστω αυτοί.
              Μπα, μην γελιόμαστε. Ούτε η Γερμανία τα έφτιαξε μόνη της, ούτε το πολύ αργότερα Περλ Χάρμπορ καθόταν το βράδυ αμέριμνο και μούλιαζε τα αρχίδια του στο φως του φεγγαριού έχοντας απενεργοποιήσει τα ραντάρ για 4000 γιαπωνέζικα αεροπλάνα κι απολάμβαναν σκουριασμένα βαπόρια τα λικνίσματα κάποιων χαβανέζων βιζιτούδων που είχαν προσκληθεί για να σπάσουν την ανία των ανδρών που είχαν προγραφεί για άμεσα θυράματα βόμβας ή μετέπειτα καρχαριών.
               Ο λαός είπε όχι; Ας πούμε οτι το έκανε. Γιατί να διαφωνώ έτσι χοντρά; Το θέλεις, σε βολεύει για να μην ξεβολευτείς, τι με νοιάζει; Άλλο είναι το θέμα μου. ΟΤΙ ΤΟΤΕ, ΛΑΟΣ ΚΑΙ ΗΓΕΤΗΣ ( φυσικά δικτάτορας ) ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΝ ΚΑΙ ΓΡΑΨΑΝΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ. Μην ξεφεύγουμε σε προσωπικές μου λεπτομέρειες οτι το " όχι " το είπε ΜΟΝΟ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ Ο ΜΕΤΑΞΑΣ. Σήμερα τι γίνεται;
               Πάλι ξημερώματα της εθνικής επετείου ( τίποτα δεν είναι τυχαίο ) , τι λέει ο λαός και τι ο ηγέτης του που τυγχάνει και δημοκρατικά εκλεγμένος; Συμφωνούν αυτά τα δύο μεγέθη; Λέει " ναι " ο λαός κι άρα ο πρωθυπουργός τον ακούει κάτω από την πίεση των ψυχών; Λέει " όχι " ο λαός αλλά ο εκλεγμένος 'αρχοντας πάει κόντρα στην βούληση διότι ξέρει κάτι καλύτερα; Δεν απαντώ, αφού τυγχάνει να είστε ενεργοί πολίτες.
             Αλλά να κάνουμε συνειρμούς. Απλούς. Και στις δύο περιπτώσεις, δεν ΕΤΕΘΗ ΘΕΜΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ;  Το 40, ποιός ήθελε πόλεμο, και μάλιστα σίγουρα χαμένο; Οι μάνες, οι πατεράδες ή τα παιδιά που στιβάχτηκαν στα βαγόνια; Σε πιθανό δημοψήφισμα, τι απάντηση θα πέρναμε; Ο Μεταξάς πήγε κόντρα.
           Σήμερα, σε πάλι πιθανό δημοψήφισμα, ΜΕ ΑΠΩΛΕΙΑ ΕΘΝΙΚΗΣ ΚΥΡΙΑΡΧΙΑΣ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΥ ΠΟΛΕΜΟΥ,  βλέπω τον λαό να θέλει πόλεμο για να μην χάσει τα δανεικά του , να μην θέλει να ξαναπάει εκεί όπου ανήκει η χώρα του ( εννοώ στα κτήματα ) αλλά και να πληρώνεται χωρίς να παράγει τίποτα, άρα ψηφίζει " όχι " στα πάντα αλλά η εκλογική του προτίμηση , δηλαδή ο φελλός πρωθυπουργός να λέει " ναι ".  Δεν ασχολούμαι με το δικαίωμα του λαού στην κάλπη, αλλά με ενδιαφέρει οτι υπάρχει μια ασυμφωνία.
         ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΛΑΟΣ ΔΕΝ ΑΛΛΑΖΕΙ ΚΑΙ ΑΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ 40 ΥΠΗΡΧΕ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΙΔΙΑ ΑΣΥΜΦΩΝΙΑ.
         Ο ΕΝΑΣ ΟΜΩΣ, ο δικτάτορας, είχε κάτι καρύδια ΝΑ, κι ο άλλος σήμερα λέει " να τα καρύδια πάνω στο τραπέζι που μου τα έκοψε κάποιος που θέλει να γίνει υπεύθυνος ασανσέρ σε ισόγειο κτίριο." ΟΜΩΣ Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ Η ΕΚΛΟΓΙΚΗ ΑΝΑΜΕΤΡΗΣΗ ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΡΥΔΙΑ ΤΟΥ ΛΑΟΥ.
        ΠΟΥ ΠΑΝΤΑ ΙΔΙΑ ΗΤΑΝ, αλλά το 40 ήταν καταπιεσμένα κι άρα η αριστερά μπορούσε να τα χρησιμοποιήσει, ενώ το 2011 είναι εκπεφρασμένα ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ  ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ ΚΑΘΑΡΑ ΒΛΕΠΕΙ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΜΕ; ΝΑ ΜΗΝ ΦΥΛΑΞΕΙ ΤΗΝ ΒΟΥΛΗ;   
         ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΓΩ ΣΥΓΚΡΙΝΩ ΗΓΕΤΕΣ. ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΑΦΕΣΤΑΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ ΤΕΤΟΙΟΙ ΜΕΣΩ ΕΚΛΟΓΩΝ.
       ΗΓΕΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΤΟΝ ΛΑΟ.
     ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΔΙΑΦΩΝΙΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΞ  ΑΛΛΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕ ΤΟ ΠΩΣ ΤΟ ΠΑΛΙΟ " ΟΧΙ " ΕΧΕΙ ΓΊΝΕΙ " ΝΑΙ ". ΔΕΝ ΓΙΟΡΤΑΖΕΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΕΙΣΤΕ ΣΤΙΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΣΑΣ; ΕΓΩ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΤΕ ΤΟ ΤΡΙΗΜΕΡΟ. ΤΙ ΝΑΙ, ΤΙ ΟΧΙ; ΑΡΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΙ ΟΛΑ ΝΑΝΑΙ ΚΑΛΑ.
         ΖΗΤΩ Η 28/10/1940,2011. ΟΣΟ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΣΟ ΘΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΟΜΑΤΑ ( , ) ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΑ ΝΟΥΜΕΡΑ. Ή ΝΟΥΜΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ.
        ΥΓ1. ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΛΚΟΝΙΑ, μην τις ξεχάσετε. Σημαίνουν πολλά. Μια ερώτηση; Προτιμάς να κρατήσεις το Καγιέν σου ή το νησάκι σου; Νομίζω μαλακίες ρωτάω.
       YΓ2. ΚΙ ΕΝΑ QYIZ: ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΣΑΝ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΧΟΥΜΕ 3 ΕΘΝΙΚΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ:
                      ΤΗΝ 25/3, ΤΗΝ 28/10 ΚΑΙ ΤΗΝ 17/11. ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ Ή ΚΑΠΟΙΑ ΕΝΑΡΞΗ; ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ. ΓΙΑΤΙ;
               ΜΑ ΔΙΟΤΙ ΣΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΟΤΕ ΠΑΡΩΝ Ο ΛΑΟΣ. ΟΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΛΥΠΤΟΥΜΕ ΚΟΛΑΚΕΥΟΝΤΑΣ ΤΟΝ.
       ΥΓ3. ΕΤΣΙ ΘΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΤΟΥ ΜΑΤΣ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑΚΗ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΟΛΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.  

50 σχόλια:

  1. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.ΜΕΓΑΛΗ ΓΙΟΡΤΗ ΣΗΜΕΡΑ.ΠΡΙΝ ΔΙΑΒΑΣΩ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΚΑΙ ΞΥΠΝΩΝΤΑΣ ΜΕ ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΑ ΚΑΛΗ - ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΔΡΩΜΕΝΑ-ΔΙΑΘΕΣΗ ΠΙΝΩ ΤΟΝ ΚΑΦΕ ΜΟΥ ΣΙΓΟΤΡΑΓΟΥΔΩΝΤΑΣ:ΒΑΖΕΙ Ο ΝΤΟΥΣΚΟ ΤΗΝ ΣΤΟΛΗ ΤΟΥ
    ΟΟΟΟΟΟΟΟΥΠΣ.ΚΑΠΟΙΟ ΛΑΘΟΣ ΕΓΙΝΕ.ΩΡΑ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΟΥΝ ΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ "ΧΡΟΝΙΑΡΑ" ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕ ΠΟΥΝ ΝΟΣΤΑΛΓΟ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ (ΤΟΝ ΠΙΟ ΗΠΙΟ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟ).ΤΙ ΜΟΥ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΩ ΤΕΤΟΙΑ ΜΕΡΑ;ΜΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑΤΙ ΚΑΠΟΤΕ ΕΝΕΔΩΣΕ ΣΤΗΝ ΠΡΟΚΛΗΣΗ-ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΚΟΚΚΑΛΗ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΠΕ ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ Ο Χ Ι."ΑΝΔΡΑ ΑΡΧΗ ΔΕΙΚΝΥΣΙ"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...ΔΟΥΛΕΥΕ ΓΙΑ ΝΑ ΣΤΟΥΜΠΩΣΕΙ
    ΟΛ' Η ΧΩΡΑ ΚΙ ΟΙ ΚΑΜΠΟΣΟΙ
    ΜΗ ΡΩΤΑΣ ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΙ ΤΙ,
    ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΤΗΝ ΑΡΕΤΗ!
    -ΔΕ ΒΑΣΤΑΩ!ΘΑ ΠΕΣΩ ΚΑΠΟΥ!
    -ΝΤΡΑΠΟΥ!ΤΙΣ ΠΡΟΓΟΝΟΙ ΝΤΡΑΠΟΥ!
    -ΑΝΤΡΑΛΙΖΟΜΑΙ!...ΠΕΙΝΩ!...
    -ΣΟΥΤ!ΘΑ ΦΑΣ ΣΤΟΝ ΟΥΡΑΝΟ!

    ...ΦΩΣ ΖΗΤΑΝΕ ΤΑ ΧΑΙΒΑΝΙΑ
    ΚΙ ΟΙ ΡΑΓΙΑΔΕΣ ΑΠ'ΤΑ ΟΥΡΑΝΙΑ
    ΜΑ ΘΕΟΙ ΚΙ ΟΞΑΠΟΔΩ
    ΚΕΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑ ΔΩ...

    ΚΩΣΤΑΣ ΒΑΡΝΑΛΗΣ
    "Η ΜΠΑΛΑΝΤΑ ΤΟΥ ΚΥΡ ΜΕΝΤΙΟΥ"

    ΑΙΝΤΕ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΣ ΠΟΛΛΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "δε γινεται να με αποκαλούν προδότη" είπε η μεγαλυτερη ρόμπα πρόεδρος της δημοκρατίας που είχαμε ποτέ(ακόμα και απο τον Σαρτζετάκη). Που πήγε και μου στήθηκε να περάσει ο στρατός να τον χεραιτήσει. "η πλειοψηφια του ελληνικού λαού αποδέχεται τα μέτρα και ξέρουν πως είναι για το καλό τους" είπε ο εκτος τόπου και χρόνου δανηστής του πατέρα για τη βίλα της Μιμής. Να αποχωρήσει μαζί με τον Μπεγλίτομαλάκα για να γίνει κανονικά η παρέλαση. Ηδη οι Μακεδονομάχοι ζήτησαν αφου έφυγε ο ανύπαρκτος προεδρος της δημοκρατίας, να παρελάσουν κανονικά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η παρέλαση γίνεται κανονικά. Να παραιτηθεί σήμερα ο ξεφτίλας ο παπούλιας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Προδοτης δεν ειναι, ανδρεικελο σιγουρα εχει μεταβληθει.
    Και ναι ως δανειστης!!!! της ροζ βιλας αλλα και ως ΝΟΥΜΕΡΟ που εισπρατει 300 χιλιαρικα ετησιως για να κανει το καραγκιοζη σε κατι παρελασεις, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ Κ.ΠΑΠΟΥΛΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΧΑΖΟΣ ΔΕΝ ΕΙΣΤΕ, να το δειτε να ερχεται αυτο..
    Για 300 χιλιαρικα το χρονο με ολα τα εξοδα πληρωμενα, δεν πειραζει ας ανεχτειτε να σας κατεβασουν και απο ενα show κια εσας και κυριως αυτο ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΤΕ.
    Κοβετε, γιατι ΕΣΕΙΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΔΙΑΤΑΓΜΑΤΑ, συνταξεις των 400 και 600 ευρω απο ηλικιωμενους, στελνετε το 25% στην ανεργια και την ανεχεια, τι περιμενετε να γινει δηλαδη?
    Να σας ανεχεται ο κοσμος εσας και ΤΟΥΣ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΔΕΣ ΜΕ ΤΙΣ ΚΛΑΡΕΣ που κατεβηκατε να σας τιμησουν???

    Ο κοσμος απο οσο βλεπω (ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 1000% ΣΥΜΦΩΝΟΣ) ΤΙΜΑ το γεγονος και την παρελαση με τα πολιτικα τμηματα. ΕΣΑΣ σαν ΘΕΣΜΟ-ΚΑΔΡΟ και ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΤΕ Σ-Ι-Χ-Α-Θ-Η-Κ-Ε.

    Γι αυτο και ΜΟΛΙΣ ΦΥΓΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΡΚΟ ΤΡΕΧΩΝΤΑΣ, μια χαρα παρελασαν.

    Θα πρεπει να καταλαβεις ΠΑΜΠΕΡΟΥΧΕ ΣΤΗΡΙΚΤΗ, οτι πλεον ΔΕΝ ΘΑ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ.

    Παρε την 300αρα σου και κατσε στο προεδρικο μεγαρο αν σε χαλαει. Μεχρι να παρεις το πουλο και απο εκει και να βαλουν αλλο ανδρεικελο.

    Σοβαρος προεδρος οταν του φερνανε να υπογραψει την υποδουλωση της χωρας ΘΑ ΕΙΧΕ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.

    Ε αφου δεν εχεις ΤΗ ΤΣΙΠΑ να το κανεις μονος σου, θα αρχισει να στο δινει να καταλαβεις ο κοσμος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αυτα ειναι τα ωραια και αυτα ειναι που περιμενουμε να δουμε,απο εναν "κοιμησμενο" λαο.
    Εκανε το αριστο. Το τελειο.

    Εχουν λυσσαξει οι συστημικοι,να βοθροκαναλα και λοιποι ρουφιανοι.
    "ντροπη, αισχος, τι πραγματα ειναι αυτα, να αμαυρωνουν ΜΕΡΙΚΟΙ, την ενδοξη αυτη μερα..." κλπ-κλπ

    Αντε να γαμηθειτε παρεα,μουλοι.
    τι ειναι οι "θεσμοι", τι ειναι το "Συνταγμα", τι ειναι η "Δημοκρατια", εν απουσια του κοσμου βρε υποκριτικα τομαρια;
    Υπαρχει τιποτα απο τα παραπανω εν απουσια λαου;
    Μπορει να υπαρξει οποια "Αρχη",μπορει να υπαρξει οποιος νομος, η οποια εξουσια, η οποια τελετη, η επετιος, χωρις τον κοσμο,δηλαδη χωρις τον ΔΗΜΙΟΥΡΓΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΘΕΣΠΙΣΤΗ ΑΥΤΩΝ;

    Αντε γαμηθειτε ρεμαλια που ντρεπεστε κι'ολας. Οταν σας κυλουσε στα σκατα ο μουνοδουλος γερος Στρος Καν,οταν ελεγε ευχαριστω ο Ερπετοσημιτης,οταν αποκαλουσε "πανι" την σημαια ο χοντροπαγκαλος και ο ιδιος παρεδωσε τον Οτσαλαν,οταν ο μισοχαζος ΓΑΠ "κυβερνουσε μια χωρα διεφθαρμενων",και τα ξενα εντυπα σε βουλιαζουν με Αφροδησια κωλοδαχτυλα και κολλανε σε μαρμαρενια κουτελα χαρτονομισματα, τι ακριβως νιωθατε και νιωθετε;

    Περιφανια ασφαλως,αρκει να πεφτει το μαρουλι και να δουλευει πληρως η ασυλια.

    Αντε γαιδουρια. Ξεπλημενα μουνοπανα που εχετε τοτεμ και τα "γιορταζετε" κατα το δοκουν.

    Σ.Ο.Σ. Μια χουφτα ηρωικοι δημοκρατες,κινδυνευουν απο καμια 10ρια εκατομμυρια φασιστες.

    Ο "αγωνας" συνεχιζεται. (δεν μπορει,καποια στιγμη θα τελειωσει)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Και χρονια πολλα στους απατριδες. Γιατι ειναι οι μονοι που εχουν καθε λογο να πανιγυριζουν.
    Για μια επετιο οπου ενω μεχρι χθες γιορταζονταν το ριξιμο των-ομολογουμενως ηρωικων και με αυταπαρνηση- φρεσκων κορμιων και αυτα να γεμισουν τα χαντακια της Πινδου και αλλαχου,ωστε οι μπουκ που χρησιμοποιουν τις χωρες σαν ομαδες,να μοιραστουν τα κερδη του στοιχηματισμου, απο φετος μπορει να λεγεται επαιτιος,δηλαδη η εναρκτηριος αιτια δια την τριανταχρονη και πλεον οικονομικη-και οχι μονο- κατοχη.

    Οπως και "επαιτιος" γιατι πρεπει να γινει μνεια και να αποδοθουν τα ευσημα στους επαιτες που αυξανουν ολοενα και απαρτιζουν τους λοχους των συσητιων.
    Στον αγωνα τον καλο με την τις καραβανες στο χερι,χιλιαδες ηρωες με χλενες και μποτες που θα εχουν ξεθαψει απο τα μπαουλα αφου πλεον η αγορα ρουχισμου ειναι αδυνατη,ξεροι,χλωμοι και με σβυσμενα βλεματα,μα επιμονοι και βασανιστικα στωικοι στα μαρτυρια τους, υπο τους ηχους της φωνης του εθνικου μας σταρ Ψινακη,θα προσμενουν την Παρθενο Μαρια να τους λυσει απο τα δεσμα της δουλείας.
    Αμην.

    Η μη προσελευση του μισοχαζου ΓΑΠ στην παρελαση και η μη συμμετοχη του στους εορτασμους ορισμενων ξιπασμενων και ξεπερασμενων εθνικιστων που θεωρουν οτι ειναι κατορθωμα το να σερνεσαι στις λασπες του πολεμου αντι να τρως ζεστες σουπες σε καποιο γραφειο καποιου Ευρωπαιου εταιρου, νομιζω οτι ειναι σωστη.

    Οντας θιασωτης του νεοταξικου εθνομηδενισμου ο οποιος διατεινεται οτι οι πολεμοι ειναι για τα κοροιδα και οι "ανωτερα ταξη" δεν πρεπει να μολυνει τα χερια της,ακουμπωντας αναπηρους κατασκευασμενων πολεμων η Μακεδονομαχους.

    Και δεν εχει αδικο. Ενας εκ φυσεως απατρης και εκπαιδευμενος "ανωτερος" δουλος,δηλαδη ενας αληταμπουρας με αγορασμενο διπλωμα,γεννημα της Δαρβινικης σχολης που θελει τους "ανω" να μη μπλεκουν τα χνωτα τους με εκεινα τα βρωμικα των
    "κατω", σωστα επελεξε να στρεψει τον κωλο του στους νεκρους,αρρωστους,αναπηρους και αλλα κοροιδα μιας πατριδας εδω και χρονια χαμενης και να παραστει στις εργασιες περι της Αραβικης Ανοιξης,εκει στην Κρητη,η οποια ειναι και κοντα στην αραπια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αλλωστε-οπως σωστα επισημαινεις αδερφε- καθολου τυχαια δεν καθοριζονται οι σημαδιακες ημερομηνιες οι οποιες ειναι απαρχες αλλαγων, τις οποιες τις κολλανε διπλα στις παλιες,ωστε οι δευτερες σιγα-σιγα να ξεθωριαζουν και να εκλειπουν.

    Το μνημονιο "εσκασε μυτη" επισημα,παραμονες 25ης Μαρτιου,οπως θα θυμαστε. Ετσι και τωρα,η πτωχευση και η μονιμη και επισημη πλεον δουλεια,εχει ημερομηνια που σκεπαζει-η θελει να σκεπασει- το ΟΧΙ που ειπε ο Μεταξας και ακολουθως ο κοσμος αλλα οπως και να εχει,ειπαν ενα οχι καθολου κατανοητο στους τοτε αλλα και πολυ περισσοτερο σημερινους παγκοσμιους αλητες,αφου το μονο που ηθελε ο Μουσολινι ηταν ελευθερια προελασης,δηλαδη αδεια να περασει. Και οι ξενοφοβικοι Ελληνες,ειπαν οχι,αποκαλυπτοντας για αλλη μια φορα τον ρατσισμο και τον εθνικισμο τους.

    Ξεκαρφιτσωμα.
    Οτι κανουν π.χ. οι θρησκειες-καθολου ασχετες- οπου οταν μια θελει να υποσκελισει και να "θαψει" μια που ψυχοραγει, "παταει" πανω στις ημερομηνιες και τους τοπους της παρελθουσας.
    Γιαυτο π.χ. και ο Χριστος,παρ'ολο που γεννηθηκε Ανοιξη-εποχη απογραφης γαρ- και τα προβατακια και οι βοσκοι ηταν τσαρκα,στην εξοχη μεσα στην φατνη Τον ζεσταιναν ζωα για να μην κρυωνει! (μαλλον εκεινα ηταν μεσα στην φατνη,γιατι ηταν μεγαλοσωμα και ως εκ τουτου δεν αντεχαν τον ηλιο. Για να μη πουμε οτι ισως να υπηρχε και κλιματισμος.

    Γεια σου λεβεντη και τριςηλιθιε Giorgo. Χαιρε ω χαιρε.
    Και εκει στην Κρητη,αν σου βρεθει κανενας νταβραντισμενος μπραβος κανενος πλουσιου γυφτου με σαρικι,μην τον αφηνεις να παει χαμενο.
    Αρπαξε τον και καταπιε τον.

    Ζητω ΤΟ εθνος. (τι θα πει "ποιο εθνος"; ΕΝΑ ειναι το εθνος. Ενω ολα τα αλλα κανουν συμφωνιες μεταξυ τους,εκεινο εχει κανει συμφωνια απ'ευθειας με τον Θεο. Αυτα ειναι)!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ολοκληρώθηκε η παρέλαση και στην Αθήνα με ένταση αλλά χωρίς επεισόδια. Με μαύρες κορδέλες στα μουσικά τους όργανα παρήλασαν τα μέλη της μπάντας του Δήμου Αθηναίων. Ως αποτέλεσμα, όπως διεμήνυσε και σήμερα ο δήμαρχος, κ. Γιώργος Καμίνης επαναλαμβάνοντας τη χθεσινή του προειδοποίηση, τα μέλη της μπάντας θα περάσουν την Δευτέρα από πειθαρχικό συμβούλιο με την απειλή της απόλυσης.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Και γιατι να μην περασουν;
    Δημοκρατια εχουμε. Οποιος θελει,απολυεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΠΑΡΙΣ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΟΣ."ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΟΥΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ.ΚΑΝΕΙΣ ΑΛΛΟΣ.ΜΟΝΟ ΟΙ ΤΡΑΠΕΖΕΣ" ΠΕΙΤΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΚΟΥΣΑ ΚΑΛΑ,ΟΤΙ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΚΑΛΑ .ΜΟΝΟ ΑΥΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Μα απο το ονομα δεν καταλαβαινεις; "Κουκουλοπουλος";
    Τι κουκουλωνει; Τα σκατα στην αμμο;

    Ασφαλως και δεν πιστευει αυτο που λεει. Απλα πιστευει στην αγνοια και την παραμορφωση του κοσμου.

    Υπαρχει ανθρωπος που να πιστευει οτι σε τοκογλυφικες υποθεσεις,εχασαν οι τοκογλυφοι και κερδισε ο ...λαος;
    Να γελασω "ανωνυμα"; "Μουαχαχαχα..."
    Προφανως υπαρχουν,για να τα λεει ο κουκουλιαρης.

    Εθελοντισμος εκ μερους των γυφτων στην αυξηση κεφαλαιων η στην επαναγορα ομολογων; "Εθελοντισμος"; Μουαχαχαχα

    "Την πατησαν" τοσο πολυ οι τραπεζες, που με το καλημερα,πηραν μια 30αρα δις, ετσι για τις γιορτες.
    Και ολα τα υπολοιπα,εκει θα πανε. Το οτι θα πρεπει αυτα τα 130 να δωθουν παλι πισω,αυτο ειναι μια λεπτομερια την οποια θα επιλυσει ο ηρωικος μισθωτος και συνταξιουχος.
    Και με αυτα τα 130 δις σε τραπεζες οσονουπω "κρατικοποιημενες" δηλαδη στον μηχανισμο πωλησης που εδρευει στο Λουξεμβουργο-αν δεν κανω λαθος- και με τα κουφαρια αυτα,θα συνεχιστει το πλυντηριο και το στεγνωμα των ομολογων,τα οποια θα "επαναγοραζονται" και θα "επαναασφαλιζονται" και-βεβαιως βεβαιως- θα αποπληρωνονται απο το παντοτινο κοροιδο,τον κυριαρχο λαο.
    Οχι λιπος. Ακομα και τα κοκκαλα θα παρθουν.

    Ακου τα χαμπερια τους σε λιγες μονο βδομαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΚΑΠΟΤΕ ΟΙ 300 ΠΕΘΑΝΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ. ΤΩΡΑ Η ΕΛΛΑΔΑ ΠΕΘΑΙΝΕΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ 300.......................................................................................................................................................................................................................................................

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΞΕΧΥΛΙΖΕΙ ΤΟ BLOG ΑΠΟ ΕΠΙΣΚΕΨΕΙΣ. ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ, και φυσικά δεν είναι λόγω του κείμενου - που είναι κατάμαυρο για όλους μας και σε μερικά σημεία πολύ κακό - ΑΛΛΑ ΣΕ " ΠΟΛΙΤΙΚΟ " ΚΕΙΜΕΝΟ ΕΙΝΑΙ ΕΚΠΛΗΞΗ.
    ΖΗΤΩ ΕΝΑ, ευγενικά το κάνω. ΕΚΦΡΑΣΤΕΙΤΕ. ΓΡΑΦΤΕ ΠΡΑΜΑΤΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΠΕΙΤΕ. ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ ΒΡΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΥΛΙΑ ( οι λαχανίδες στην κατοχή ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. k egw pou nomiza oti eipe dydthxws tote exoume polemo sta galika kiolas kanw la8ws?
    e.m
    apo epoxh andrea exoun petsokopsei tis armodiothtes tou proedrou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Στοιχημα οτι απο αυριο θα επανελθουν στο προσκηνιο οι προτασεις για καταργηση των παρελάσεων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Προς aberel: Ασφαλως και εχουν τσεκουρευτει οι αρμοδιοτητες του Τοτεμ της "Δημοκρατιας"αλλα και αυτες που εχει ειναι αρκετες.
    Μονο μια φτανει: Παραιτησου και προκαλεσε εκλογες. Τι καθεσαι εκει σαν μουμια ρε πρωην επικοντιστη Παπουλια;
    Η απλα το αλλο: Σου φερνουν το μνημονιο προς υπογραφη. Στειλτο πισω στη βουλη,οπου μετα ΑΝΑΓΚΑΣΤΙΚΑ αυτο θα πρεπει να ψηφιστει ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 300. Οχι 299. 300 και ουτε μια λιγοτερη ψηφος.
    Βλεπεις ορο ο οποιος αναφερει ξεκαθαρα οτι "ανευ ορων και αμετακλητα" παρεχωρειται η κυριαρχια;
    Τριψτο στη μουρη τους.
    Αλλα αν δεν ησουν δικος τους,δεν θα σε βαζανε και στη πολυθρονα του Τουταγχαμον.
    Και παιρνει περισσοτερα απο τον Ομπαμα! Τι τα θελει; Για τα δυσκολα γειρατια του μελλοντος σου;
    Σαν δεν ντρεπεσαι, κνοδαλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αλλωστε τον ειχε προιδεασει -οπως μας θυμισε και ο conpater- και η Ψαρουδα-Μπενακη,απο το 2005,οταν πρωτοανελαβε τα "καθηκοντα" του. Δηλαδη την εξουσια να δεχεται χρυσα κλειδια και λουλουδια απο παιδια με παραδοσιακες φορεσιες,στην επαρχια.
    "τα συνορα μας θα υποστουν μεταβολη στον ολο μετασχηματισμο της Ευρ. Ενωσης και θα δεχθουμε μειωσεις της εθνικης μας κυριαρχιας" κλπ-κλπ
    Και αντι να την πιασει απο το πετο,καθοτανε και την κοιταγε σαν χανος.

    Προς "Ανωνυμο": Δεν νομιζω. Το πιο πιθανο ειναι να καταργηθουν οι εκλογες.
    Σοβαρα μιλαω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Θα ερθει η ωρα- ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΑ- οποθ ο κοσμος θα δει το πραγματικο προσωπο των "δημοκρατων" της γραβατας.
    Τωρα βλεπει ορισμενα ψυχια,ορισμενα θραυσματα απο αυτα που μπορουν να κανουν.

    Το alarm του Ελλ. λαου λογω νοοτροπιας καιχυχοσυνθεσης αλλα και εμπειριων, βαραει μονο οταν δει στολες. Μποτες. Ερπυστριες.
    Στις γραβατες μπερδευεται.
    Βλεπετε δεν εχουμε την ιδια κοινωνικη οπτικη και προτυπα με τους ανατολικους π.χ. λαους. Οι οποιοι αγογκιστα μπορουν να δεχονται εναν Κανταφι, η εναν χουσειν με βαριες στολες και δεκα κιλα ψευτοπαρασιμα πανω τους. Αυτο,σημαινει ασφαλεια και σιγουρια για τους λαους αυτους. Καλως η καως,αυτο ειναι ενα αλλο θεμα.

    Εδω,τα πραγματα ειναι αντιθετα. Εδω μονο η γραβατα ειναι αποφεκτη. (πιθανον ισως λογω της Ευρωπαικης "πεινας" ενος λαου που εφτιαξε την Ευρωπη και βλεπει οτι δεν καλειται στις συνευρεσεις της). Οποτε τα κουστουμια,ειναι μια χαρα προβια των Σταλινικων και Ανατολικου τυπου γενικα εξουσιαστες,οι οποιοι αντι να ξεκινουν απο λοχιες και να γινονται στρατηγοι, ξεκινουν απο τα ζιβαγκο και τις μουστακες και φτανουν στα κοφτα κοστουμια και τα ημιψηλα.

    Ετσι ξεγελας πιο ευκολα και πιο αποδοτικα και για μεγαλυτερο διστημα εναν λαο με στρατιωτικες ενοχές και "φοβιες".
    Και εχεις μεγαλυτερη πιστωση χρονου στην διαθεση σου για να κανεις το θεαρεστο εργο σου.

    Θα διαπιστωσουν λοιπον ολοι οι θιασωτες των κιβδηλων αριστερων σοσιαλιστων,προοδευτικων και αλλων σκερβελεδων,οτι δεν εχουν κα κανουν απλα με αχρηστους, η αγνωμους, η δειλους, αλλα με πολυ σκληρους αλητες.
    Ηδη καποια προμηνυματα,τα εχει λαβει.

    Δεν θελω να γινομαι μαντης. Πολυ περισσοτερο κακων.
    Αλλ ξερετε. Οταν δεν δεις,δεν προ-δεις το κακο που ερχεται κατα πανω σου-εστω και με δωρα- και αφηνεις τον χρονο να κυλα εις βαρος σου,τοτε, αργοτερα,θα πρεπει με πολυ περισσοτερο πονο-και πιθανον με περισσοτερες απωλειες-καθε ειδους-να ανακτησεις οτι μπορεις απο αυτα που εχασες στην διαρκεια των υπνωτισμενων ετων.

    Μακαρι να βρεθει λυση ως δια μαγειας και κυρια αναιμακτη. Με εναν τροπο χαοτικο και ανελπιστο,οπως ειναι και ο ιδιος αυτος ο λαος.
    Ειδ'αλλως, θα πρεπει να ακολουθηθει η πεπατημενη και πολυ οδυνηρη οδος της επανακτησης δια μεσω του δρομου και των οδομαχιων. Καθε ειδους.

    Μακαρι να μην συμβει τιποτα. Αλλα εχω την εντυπωση οτι δεν θα αφησουν ετσι ευκολα τον λαγο να ξεφυγει οι τοκογλυφοι που ξανα-μπλεξαμε.
    Ειμαστε πολυ ακριβοι και εχουν "επενδυθει" πολλα.

    Ειπα και γω! Θα περασει η γενια μας αναλωνομενη στην Τζουλια,τον Ψινακη,τον Καψη,την Γκαγκα και την ραθυμια του τιποτα;
    Μπα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΓΙΑΤΙ, ΟΤΑΝ ΗΤΑΝ ΔΕΞΙ ΧΕΡΙ ΤΟΥ ΑΝΔΡΕΑ ( " εμπρός για μια Ελλάδα νέα " ) ΕΙΧΕ ΕΞΟΥΣΙΑ;
    ΕΝ ΤΩ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟ " μια Ελλάδα νέα " ΉΤΑΝ ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ ΠΟΥ ΕΝΕΠΝΕΥΣΕ ΤΟΝ ΒΕΝΙΖΕΛΟ: ΝΕΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ, ΝΕΟ ΚΕΝΤΡΟ ΣΠΟΥΔΩΝ ΚΟΚ.
    ΝΕΟ ΑΦΜ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΝΑΒΛΕΠΑ ΚΑΝΑΝ ΗΡΩΑ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΑΕΙ, ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΗΣΩ. ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΔΙΟΡΙΣΜΕΝΟΥΣ ΜΟΝΙΜΑΔΕΣ Ή ΜΙΖΕΣ ΜΕ ΤΗΝ ΜΟΡΦΗ ΤΡΟΧΟΦΟΡΩΝ, ΤΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ; Ή ΜΗΠΩΣ ΝΑ ΒΛΕΠΩ ΕΦΕΔΡΟΥΣ;
    ΑΚΟΥ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΠΟΥ ΕΙΠΕ ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΑΙΔΙ ΤΟΥ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟΥ ( 22 ΕΤΩΝ ). " ΒΡΕ ΚΑΛΑ ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΥΝΕ ( με αφορμή την αναβολή της παρέλασης )." Λέω κι εγώ : " Και τι βγαίνει; "
    Και παίρνω την απάντηση: " Μα να θέλουν να κάνουν την θητεία 16 μήνες; Τώρα που θα πάω εγώ; " Και ρωτάω φεύγοντας: " Είσαι σίγουρος οτι είσαι στο στόχαστρο; Φαντάσου πού ήμουν εγώ που έκανα 23 μήνες." ΑΠΑΝΤΗΣΗ:
    " Δεν με νοιάζει για σας. Εγώ κάνω αντίσταση σε κάτι που το παίρνω προσωπικά."
    ΛΟΓΙΚΑ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΚΑΤΩ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΟΙ ΠΑΡΕΛΑΣΕΙΣ. ΟΧΙ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΕΙ Ο ΦΙΛΟΣ ΚΑΙ ΑΝΤΙ ΓΙΑ ΠΕΔΙΑ ΒΟΛΗΣ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΓΚΟΜΕΝΕΣ ΣΕ ΠΛΑΤΕΙΕΣ ΦΟΡΩΝΤΑΣ ΧΑΚΙ. ΑΙΣΧΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Μα Χρηστο μου το κυνηγι και το φτυσιμο σημερα στη γραβατα επαισε, και μαλιστα επεφτε ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ασχετα αμα τα αδεκαστα ΜΜΕ προβαλαν ΜΟΝΟ τη Θεσσαλονικη του δανειστη των pampers..
    Αναγκαστικα βεβαια το βραδυ θα γινουν καποιες .... αναφορες και δεν ξερω κατα ποσο ο Φερεντινος θα φαει επιπληξη.( εβλεπα πρωι tv μετα απο 20 χρονια σημερα..)
    Γιατι?
    Μα γιατι ενω ο Παπαδακης ηταν εκπληκτα αγανακτισμενος με την 'επιθεση' στους θεσμους, ο Φερεντινος κρατωντας ενα πακο χαρτια φωναζε: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΚΑΤΟΝΤΑΔΕΣ ΜΥΝΗΜΑΤΑ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ!! ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΜΥΝΗΜΑ ΣΥΜΠΑΘΕΙΑΣ, ΙΣΑ ΙΣΑ ΠΟΥ ΑΠΑΝΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕ ΤΟ ΜΕΡΟΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ!

    Καπου εκει η ωρα μας τελειωνε και επρεπε να παμε σε Break...

    Και μην σου κανει εντυπωση για τις στολες. Γιατι στολες φορανε και οι πυροσβεστες και οι αστυνομικοι και οι λιμενικοι και οι στρατιωτικοι και και και..

    Χιλιαδες κοσμου που τους κοβουν απο παντου και βλεπουν το μελλον τους και των παιδιων τους να πετσοκοβεται.

    Φιλος πυροσβεστης επαιρνε 1400 ευρω (ΟΥΑΟΥ!!!!) και τον πανε στα 970!
    Και του κοβουν και ολα τα επιδοματα, αλλα το στελνουν 3 μηνες καθε καλοκαιρι να παιζει τη ΖΩΗ του κορωνα γραμματα στο καθε βουνο.


    Ο προεδρος λοιπον ΑΝ νιωθει οτι θιγεται ο ....θεσμος του ΑΣ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ! Ειναι απλο.
    Ετσι κ αλλιως ρε παπαρα ΔΙΑΚΟΣΜΗΤΙΚΟΣ ΕΙΣΑΙ.

    Θα μου πεις τα δανεικα που ειχες δωσει στο μπαμπα ΓΑΠ να στεγασει τον γεροντοερωτα του με τη ΦΑΚΛΑΝΑ, πρεπει να τα παρεις πισω ΜΕ ΤΟΚΟ, εξ ου και τα 300 ετησια, ΟΝΤΩΣ ΣΧΕΔΟΝ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΑ ΔΙΠΛΑΣΙΑ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ 140,000!!

    Που να τρεχεις τωρα στα 75 φευγα να βρισκεις δουλεια, και με τοση ανεργια.

    Βεβαια ΔΕΝ ΠΕΡΑΣΕ ΠΟΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΜΥΑΛΟ σου να πεις: Εγω με 5,000 το μηνα ΑΦΟΥ ΟΛΑ ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΤΑ ΕΧΩ, μια χαρα περναω. Δωστε τα υπολοιπα 200-250 ΔΗΛΑΔΗ 1ΕΚΚ ΕΥΡΩ, για την θητεια μου, σε ενα ιδρυμα σε ενα χαμογελο του παιδιου, παρτε 5 ασθενοφορα, ενισχυστε 3 γηροκομεια..

    ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΤΣΙΠΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΤΗΒΕΝ 28.28 ΜΗΝΕΣ ΣΤΟ ΣΤΡΑΤΟ.ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΕΜΑ ΜΕ ΑΝΑΠΟΛΩ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΑ ΑΠΟ ΤΟΤΕ.ΓΙΑΤΡΕ ΜΗΠΩΣ ΤΡΕΛΛΑΘΗΚΑ;ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΒΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ Η ΝΙΟΤΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ DNAEK: ΑΔΕΡΦΕ, ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η ΝΙΟΤΗ ( φυσικά και αναπολείται ) ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΤΟΣΑ ΑΡΝΗΤΙΚΑ ΠΟΥ ΓΙΝΑΝΕ ΘΕΤΙΚΑ ΜΕΣΑ ΜΑΣ. ΤΙ ΝΑ ΘΥΜΗΘΩ ΚΙ ΕΓΩ; ΤΙΣ ΣΠΑΝΙΕΣ ΦΙΛΙΕΣ, ΤΗΝ ΕΣΤΩ ΚΙ ΑΡΓΑ ΒΙΑΙΗ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟΠΟΙΗΣΗ ( στα 29 μου πήγα ), ΤΗΝ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΤΟ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΑΜΑΚΑ Ή ΤΟ ΚΑΜΠΟΥΣ ΤΟΥ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟΥ...
    ΕΙΧΕ ΑΡΝΗΤΙΚΑ; ΦΥΣΙΚΑ, για αυτά μιλάω ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΣΟΥ ΕΔΕΙΧΝΕ, " έλα πάρε με από το χέρι κι οδήγα με."
    ΤΟ 81, ΓΕΝΑΡΗΣ, λίγο πριν την απόλυση μου, μονιμάς επισμηναγός ( είχα και τα τρία σώματα εγώ , στρατό ξηράς έχω κάνει ) λέει : " ΣΗΜΕΡΑ Ο ΣΤΡΑΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΦΑΕΙ."
    ΚΑΓΚΕΛΟ ΟΛΟΙ. ΓΙΑΤΙ; ΝΑΙ ΜΕΝ ΕΙΧΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ ΤΩΝ " ΜΑΣΤΕΡΑΔΩΝ " ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΕΙΧΑΝ ΦΤΑΣΕΙ ΠΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑΘΛΙΨΗ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΑΜΕΝΗ ΖΩΗ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. Τι να σου λέω τώρα... Μάλλον για τσίπουρα είναι όλα αυτά που δεν θα προλαβαίνει ο ένας να διακόπτει τον άλλον.
    ΚΑΙ ΤΥΧΑΙΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΙΛΑΝΕ ΧΛΕΥΑΣΤΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΤΡΑΤΟ, ΑΛΛΑ ΟΤΑΝ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΙ ΣΕ ΠΑΡΕΕΣ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΟΥΝ ΕΜΠΡΑΚΤΩΣ ΜΕ ΔΙΗΓΗΣΕΙΣ ΜΙΑ ΣΠΟΥΔΑΙΑ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΖΩΗΣ ΤΟΥΣ. ΚΡΙΜΑ ΠΟΥ ΟΙ ΚΟΥΒΕΝΤΕΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΦΟΡΕΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΕ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΠΑΡΟΥΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ DIMI: ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ, βάσης μιλάω, ΜΕ ΤΣΙΠΑ; ΒΡΕ Ο ΜΟΝΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΤΣΙΠΑ ΗΤΑΝ Ο ΚΑΤΣΙΦΑΡΑΣ : " Αν δεν υπήρχε ο Αντρέας, ούτε οι θυρωροί της πολυκατοικίας ΜΑΣ δεν θα μας ήξεραν." ΜΕΤΑ ΒΕΒΑΙΑ ΕΚΑΝΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΙΟ ΜΕ ΤΟΝ ΣΩΤΗΡΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Να κρατησει 5.000 και να δωσει τα υπολοιπα 200-250;
    Εχεις τρελατει; Το σχολειο του Αντρεα εχει βγαλει.
    "φαε γλεντα και κρατησου,σαν πεθανεις αι γαμησου"

    "Μα ειναι γεροντας τι να φαει"; θα πει ισως καποιος.
    Γλεντι ειναι να ζεις απο τους αλλους.Και μαλιστα οσο πιο πολυεξοδα γινεται. Ενα μεθυσι γλυκο.
    Ο ακριβος παρασιτισμος ειναι το μεγαλυτερο νεοελληνικο συμποσιο,μετα τα αρχαια τα περιφημα.

    Το Mπεεεγκα τσανελε ωριεται. "ειναι δυνατον να μη μπορει να κανει κατι η αστυνομια.Ενταξει,αυτες τις εντολες ειχε,αλλα θα επρεπε να ειχε δρασει "αλλιως" ειπε το σφουγκαροπανο ο Καψης,με το κεφαλι σαν ταψι.

    Δεν το περιμεναν βρε. Αλλιως θα μαζευαν 30.00 αστυνομικους,να κανουν μια αλυσιδα ερημου για κανενα χιλιομετρο για να γινει παρελαση μακρυα απο τα αδιακριτα βλεματα των "σκοτεινων δυναμεων" που προκαλεσαν αυτο το ξευτιλικι.
    Ανε δεν εφταναν τοσοι,ας προσεθεταν και αυτους του στρατου που αντι για παρελαση θα στοιχιζονταν στα πεζοδρομια. Και αφου δεν θα υπηρχαν σωματα για παρελαση,ας εκανε παρελαση μονος του ο Μπουταρης,ξεβρακωτος και τρεκλιζοντας με μια Μαλαματινα στο χερι.

    Το "Σφυχτο Στομα", ο μαγος της φυλλης των Μουγκου-Μουγκου, ο Τσιμας, αναρωτιωταν που παει το πραγμα και πως αυτη η χωρα οπως παει,ισως να παρεκτραπει: " ολα διορθωνονται. Και οι κυβερνησεις αλλαζουν και οι οικονομιες αναδιατασονται,οσο δυσκολο και αν ειναι αυτο,αλλα αν χασουΜΕ την δημοκρατια ΜΑΣ, ΧΑΘΗΚΑΜΕ"
    Καταλαβαινετε ολοι ασφαλως για ποια "δημοκρατια" μιλαει και για ποιους ανησυχει.

    Κρατα τη γερα να μη σου φυγει. Και σφυξου μπας και χεσεις εκεινα τα φραγγοσυκα που εφαγες τις προαλλες.
    Γιατι αν την χασεις,ισα που σε βλεπω να συνδιαλεγεσαι στη Βαρβακειο,με λευκη ποδια και να εξομολογεισαι τους κινδυνους της μολυνσης του Ειρηνικου στις μυστακοφορες κοκκινες γαριδες.

    Ασφαλως και πρεπει να κατευθυνθει,να διοχετευτει και κυριως να μη παει αδικα χαμενη και ακομα πιο κυρια να μη γινει στοιχειο εκμεταλευσης η γενικη οργη που υπαρχει.

    Αλλα ετσι γινεται παντα στην αρχη. Οταν καποιος ειναι στη φυλακη για χρονια και τελικα βγαινει εξω,γαμαει ακομα και καλογρια. Μη σου πω και τον ηγουμενο.
    Δεν ειναι ωρα για επιλογες τωρα. Και μη φοβαστε εκει στα συγκροτηματα.
    Θα ραβδιστειτε και εσεις,οσονουπω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. για να καταλαβετε την "Παπουλια" αισθηση περι δημοκρατηκοτητας:
    "αφου πρωτα εκατηρασθει οσους καταπατουν το Συνταγμα (δεν ξερω αν εννουσε την πλατεια,αλλιως ειναι κατηραμενοι πανω απο 3 εκ. κοσμος που παρελασε απο εκει) καπου λεει σε καποια αποστροφο της μπουρδολογιας του "με ποιο δικαιωμα αυτοι καταπατουν τους δημοσιους δρομους".!
    Δηλαδη κατα τον σκατοσφουγκη της "δημοκρατικης" πολιτειας κληρονομικου τυπου,το "δημοσιο" ειναι μια ιδιωτικη επιχειρηση και ολα του τα μερη,ειναι ολιγαρχικης ιδιοκτησιας και καθε καταπατηση αυτων συνιστα αδικημα.

    Οσο αυτος αναρωτιεται τι δουλεια εχουν "αυτοι" στο δημοσιο δρομο,εγω συνεχιζω να απορω τι δουλεια εχει "αυτος" στη δημοσια καρεκλα και σιτιζεται απο δημοσιο ταμειο, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΡΩΤΗΣΕΙ.

    Μετα απο αυτην την ερμηνεια,ελπιζω να μη σας κανει εντυπωση που καθε νομοσχεδιο προς ψηφιση που του πηγαινουν, πρωτα κλανει,υστερα ταιζει την γατα του,και μετα το δινει στην υπηρετρια να το υπογραψει αβλεπει,εχοντας τυφλη εμπιστοσυνη στο τυφλο υπηρετικο προσωπικο του Προεδρικου Σταυλου,οσο και στους αλλους τυφλους απο κατω,των Βασιλικων Σταυλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Επισης ειπε- γιατι τα εχω παρει στο κρανιο με δα'αυτον-: "...εκλογες γινονται καθε 4 χρονια..."

    Φανταζομαι το ειπε με μεγαλη χαιρεκακια σε ολους αυτους που τον προγκιξαν λλα και στο ονομα ολων οσων ανα τη χωρα ξερει οτι τον γαμοσταυτριζουν,εξεφρασε την χαρα του για τον εγκλωβισμο τους στο γαμισι της Τροικα.
    "Μαλακες,καθε 4 χρονια θα τραβιεστε απο την μυτη στις ηδη κανονισμενες καλπες και μετα θα βγαζεται τον σκασμο".

    Αυτη ειναι η προσπαθεια εκδικησης του γερου,στις νεοτερες γενιες και δη στους πολυ νεους.
    Αυτη ειναι η τρομαρα του φευγατου,που βγαζει την γλωσσα του κοροιδευτικα στους νεοτερους,τους οποιους φροντισε και ο ιδιος να δεσμευσει.
    Αυτη ειναι η καταπτυστη συμπεριφορα ενος κομπλεξικου χεσμενου γερου,χαιρετωντας με κακια τις γενιες που αφηνει πισω του.
    Παραληρημα ενος πονηρου γερακου.
    Δεν ειναι κακο να ειναι κανεις γερος. Αλλωστε ειναι αναποφευκτο.
    Το ασχημο ειναι να ειναι κωλογερος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. xristo me 160 eklegete proedros dhmokratias sthntrith pshfoforia.den 8a vre8oun merikoi efialtes?
    mhn xexnas Steven kton Gennhmata megalh apoleia gia mena gia ton topo
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΧΡΗΣΤΟ ΤΑ ΠΕΡΙ ΠΑΠΟΥΛΙΑ-ΜΠΕΝΑΚΗ ΕΓΩ ΤΑ ΘΥΜΙΣΑ
    ΚΙ ΟΧΙ Ο CONPATER,ΟΠΩΣ ΕΚ ΠΑΡΑΔΡΟΜΗΣ ΕΓΡΑΨΕΣ.

    ΚΙ ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΤΟ ΘΕΜΑ.
    ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΕΚΤΙΜΗΣΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ
    ΚΑΙ ΠΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΤΟΥΣ ΕΠΙΟΡΚΟΥΣ
    ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ Μ.Μ.ΑΠΟΒΛΑΚΩΣΗΣ,
    ΟΤΙ ΔΗΘΕΝ ΚΟΠΤΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ;

    ΟΤΑΝ Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ,
    ΛΕΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑΣ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ,
    ΟΤΙ ΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΘΑ ΧΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ
    ΚΥΡΙΑΡΧΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΤΟΥΣ!
    ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΚΑΜΕΡΑ!
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΗ ΚΟΥΡΤΙΝΑ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ aberel ο Γεννηματας ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΜΟΥΝΟΠΑΝΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΤΟΠΟ.

    Ζηταγε ως ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΥΓΕΙΑΣ ΝΑ ΥΠΟΓΡΑΨΟΥΝ ΧΑΡΤΙ ΠΡΟΣΧΩΡΗΣΗΣ ΣΤΗ ΚΛΑΔΙΚΗ!!!!! ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ ΕΝ ΕΤΟΣ 1982-1983 ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟΥ ΔΕΝ ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΦΕ ΤΟΝ ΑΠΕΛΥΑΝ ΑΜΕΣΑ.

    Χαιρωμαι που ο πατερας μου ΤΟΥ ΤΟ ΤΡΙΨΕ ΣΤΗ ΜΟΥΡΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΟΥ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΤΡΙΤΣΗ) και μετα απο 17 χρονια διευθυντης στο ΛΑΙΚΟ σηκωθηκε και εφυγε.
    Αναγκη ΔΕΝ τους ειχε, ουτε σαν ονομα ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ.

    Οποιος θελει μπορει να ψαξει και να βρει ονοματα και ημερονηνιες, ΤΙΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΡΥΦΟ.

    Μιλαμε για ενα ανθρωπο που εχει κανει ΕΞΟΡΙΑ ΜΑΚΡΟΝΗΣΟ 3 ΧΡΟΝΙΑ (οποτε καταλαβαινεις την ιδεολογια που τελικα κατεληξε σε Λ.Κυρκο) και που Η ΧΟΥΝΤΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΞΕ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΚΑΙ Ο ΡΑΛΛΗΣ ) απο τη θεση του..
    Kαι που ειχε ΕΠΙ ΤΙΜΗ διευθυντικη θεση στο St.Marys το μαγαλυτερο και καλυτερο νοσοκομειο του Λονδινου..

    Και ηρθε ΑΥΤΟ ΤΟ ΑΡΧΙΔΙ ο γεννηματας να κανει ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΔΙΩΞΕΙΣ ΣΕ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΕΣ!!

    ΚΑΤΟΥΡΑΩ ΣΤΟ ΤΑΦΟ ΤΟΥ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΚΑΙ ΧΑΙΡΩΜΑΙ ΠΟΥ ΤΑ ΤΙΝΑΞΕ ΤΟ ΚΛΑΠΑΡΧΙΔΟ ΑΠΟ ΚΑΡΚΙΝΟ.

    ΚΑΙ ΕΥΧΩΜΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΥΠΕΦΕΡΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΟ ΜΟΥΝΙ γιατι εφαγε πολυ κοσμο ΑΞΙΟΛΟΓΟ με ΔΙΕΘΝΗ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΙΚΗ ΚΑΡΡΙΕΡΑ ΚΑΙ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΜΕΝΟ ΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΚΟΣΜΟ... επειδη δεν υπεγραφε σαν πρασινορουφιανος..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Προς aberel: Αλλο λεω. Εχει το δικαιωμα και οταν χρειαζεται την ενορκη υποχρεωση να γυρισει νομο πισω στη βουλη και εκει να πρεπει πλεον να περασει παμψηφει. Δηλαδη απο ΟΛΟΥΣ.
    Οπως για παραδειγμα τον εφαρμοστικο νομο ο οποιος ειναι πακετο με την δανειακη συμβαση. Το γνωστο μνημονιο.

    Ξερα, στεγνα και κρυα:

    Ορκος του Π.τ.Δ.:"Ορκίζομαι στο όνομα της Αγίας και Ομοούσιας και Αδιαίρετης Τριάδας να φυλάσσω το Σύνταγμα και τους νόμους, να μεριμνώ για την πιστή τους τήρηση, να υπερασπίζω την εθνική ανεξαρτησία και την ακεραιότητα της Χώρας, να προστατεύω τα δικαιώματα και τις ελευθερίες των Ελλήνων και να υπηρετώ το γενικό συμφέρον και την πρόοδο του Ελληνικού Λαού"

    Μνημονιο, αρθρο 14 παρ.5:
    "Με την παρούσα ο Δανειολήπτης αμετάκλητα και άνευ όρων παραιτείται από κάθε ασυλία που έχει ή πρόκειται να αποκτήσει, όσον αφορά τον ίδιο ή τα περιουσιακά του στοιχεία, από νομικές διαδικασίες σε σχέση με την παρούσα Σύμβαση, περιλαμβανομένων, χωρίς περιορισμούς, της ασυλίας όσον αφορά την άσκηση αγωγής, δικαστική απόφαση ή άλλη διαταγή, κατάσχεση, αναστολή εκτέλεσης δικαστικής απόφασης ή προσωρινή διαταγή, και όσον αφορά την εκτέλεση και επιβολή κατά των περιουσιακών στοιχείων του στο βαθμό που δεν το απαγορεύει αναγκαστικός νόμος".
    (φυσικα "αναγκαστικος" νομος δεν υφισταται και ουτε θα βρεθει ποτε,Αγγλικο δικαιο γαρ)

    Αρα, ο κηπουρος της Αγραμπελης πρεπει να περασει απο δικη, ειναι αυτονοητο και αν ολα υπολογιστουν ξερα και νετα-σκετα,με το γραμμα του νομου και οχι το πνευμα καποιου "Σανιδα",του πρεπει ισοβια μινιμουμ,Γουδι μαξιμουμ.
    Αν και δεν θελουμε να προκαταβαλουμε το εριτιμον δικαστηριον.

    Η πρακτικη αλλα και η ιστορικη εμπειρια εχει δειξει οτι συνηθως αυτοι οι τυποι περνανε το κατοφλι καποιας φυλακης μετα την παρελευση 4-5 χρονων απο την χρονια της τελεσης των θεαρεστων εργων.
    (Παραδειγματα απειρα μπορειτε να φερετε στο μυαλο σας.)

    Οι λογοι γνωστοι. Πρεπει πρωτα να καταφυγουν σε ασφαλες μερη οι εχοντες τις καλυτερες ακρες και οσοι θα ξαναχρειαστουν αργοτερα σε καποια αλλη χωρα ΑΠΟ ΑΛΛΟ ΠΟΣΤΟ,(συμβουλος,επιτροπος,επιτετραμενος και λοιπες ταμπελες)και κατοπιν δινονται καποια λιμα βορα της ικανοποιησης του κοινου αισθηματος,ωστε ετοιμο εκεινο να "εκλεξει" για τους επομενους μελλοντικους υποδικους,διαφυγοντες η και απαγχονισμενους εξουσιαστες του. Κανενος η μοιρα δεν ειναι γνωστη. Ουτε η Λεσχη ξερει.
    Δημοκρατικα ολα παντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. o.k συγνωμη Τακη. Λαθος θυμαμαι,τοτε.
    Δεν εχει και μεγαλη σημασια ομως. Η ουσια και η προφητικη διαθεση των λεγομενων της Μπενακαινας.

    Και η αταραξια της μουτσουνας του Παπουλια. Που για ενα δανειο που εδωσε για να κρυψει στη φωλια του τον γεροντοερωτα του ο Αντρικος ο ντερβεντερης,μετα απο πολλα χρονια ανταμοιφθηκε με το στασιδι του Προεδρου.Δηλαδη πανω και απο τον δανεισθεντα.
    Αρα απο συμβασεις ξερει.
    Αυτο ελεγε και ο Χριστος.: Δωσε και σωσε....και μαζι σωσου και συ.

    Ασφλως και καθε ενας με απλη κοινη λογικη μπορει να φανταστει τι γινεται πισω απο τις κουρτινες τους,τις γεματες αιματα και χυσια.

    Εγω ενα πραγμα απορω. Γιατι δεν συνταξιοδοτουνται στο τελος απο το ταμειο των ηθοποιων. Μερικοι απο αυτους ειναι εξαιρετοι. Ξερεις τι ειναι να παιζεις ενα εργο,για 30-40-50 χρονια;
    Ακομα και οι "Γατες" του A.L. Webber καποια στιγμη κατεβηκαν.
    Αυτοι εκει. Και στο φερετρο με το χερι απλωμενο και το στομα ανοιχτο να μιλισουν και να αραδιασουν παραμυθια.
    Βρε σκαστε επιτελους. Νισαφι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. DIMI,μαλλον τωρα καταλαβαινεις την αναγκη του Steven αλλα και την δικη μου- να εκφρασει τα συναισθηματα του για τον Jobs.

    Ας μη ντρεπομαστε και ας αντιμετωπιζουμε τους νεκρους οπως τους ζωντανους. Αλλωστε ενας νεκρος ειναι λιγοτερο χρησιμος-πρακτικα- απο εναν ζωντανο. Γιατι να βριζουμε περισσοτερο τους δευτερους; Επειδη δεν πεθαναν ακομα;
    Το οτι πεθαναν οι πρωτοι δεν σημαινει οτι αγιασαν κι'ολας.

    Αλλο το σκυλεμα του πτωματος, η η ανθρωποφαγια ala Χανιμπαλ και αλλο η μεταθανατια απογραφη καποιου.
    Η οποια μπορει να ειναι ευαγγελιο για τους κοντινους και αγαπημενους λογικο αυτο-αλλα και οι μακρινοι εχουν μια αποψη. Ειδικα αν τα πεπραγμενα του μακαριτη,τους "αγγιξε" οπως το impals.
    Σιγα να μη χωθουμε και στα χωματα να τους παρουμε αγκαλια. Δεν γαμιουνται οσοι το αξιζουν;

    Αν οι νεκροι-παντα-δεδικαιωνται, με εμας τους ζωντανους τι θα γινει; Να παμε στη Χαγη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Χρηστο,εχει δικιο ο ΤΑΚΗΣ.Αυτος εγραψε για την Ψαρουδα και τον Καρολο...
    DNAEK,φιλε μου.Ο "κοφτης" ηταν ψηλα.Απο προχθες τον "εβγαλα",καθαροαιμο πλεον το οχημα,χωρις "ηλεκτρονικες" παπαριες να μου κοβουν τιποτα.Γιατι πλεον μονο ετσι αντιμετωπιζεται η κατασταση....Δεν εγραψα για την Ξαφα,πρωτον γιατι δεν πηρα την "αδεια",και δευτερον συνεπεσε κι ο θανατος του φιλου και εγινε κωλος η κατασταση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τι κοινο εχουν ο Κουγιας και ο Μπεγλιτης ξερει κανεις? Γιατι τιποτα δεν ειναι τυχαιο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Χρήστο τα έχεις μπερδέψει.
    Μίλησα για αλλΑ πράγματα περί jobs και όχι για ηθικά. Όπως είπα ότι εμπορικά και τεχνολογικά η πορεία των προϊόντων και η φιλοσοφία του είναι τρομερή
    Δεν κόβω κανένα jobs να επιβάλει πράσινο κράτος μιας και είναι ιδιώτης, δηλαδή οποία θέλει παει με ελεύθερη βούληση. Δεν επιβάλει κανένας jobs τροπο ζωής παράγοντας υπολογιστές, να επηρεάζει καταστάσεις λόγω οικονομικής δύναμης ναι σίγουρα.
    Ο γεννηματας είναι προσωπικά αποδεδειγμένο αρχιδι, ο jobs με στοιχεία είναι; Μιλάω για αδιάψευστο στοιχείο που να αφορά επίσημα την apple inc όχι κάπου κάποτε, δηλαδή να βγει ένας και να πει δεν με πλήρωνε με ανέλυσε επειδή είμαι χριστιανός κλπ κλπ
    Καμμια σχέση οι δυο περιπτώσεις απολύτως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ειναι "μοντελοπνηχτης" κι'αυτος;
    Για πες μας.

    Εγω αναρωτιεμαι τι επαθε ο Alter χρονιαρες μερες. Τετοια γεγονοτα σε δυο μερες και ειναι απων;
    Με τον Αυτια μονο να παρηγορει τους γεροντες τα πρωινα οτι δεν θα πεθανουν αν δεν φτασει η συνταξη τους στο -80%;
    Δουλεψε ο Πεπονης, η τρεχει κατι αλλο;
    Εθελοντικο "μοκο" ισως;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. @conpater
    ΟΙ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΑΓΑΠΗΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΔΥΝΗΡΕΣ.ΑΝΑΠΟΦΕΥΚΤΟ ΚΑΚΟ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΜΗ ΘΕΛΕΙΣ ΟΜΩΣ ΝΑ ΠΙΣΤΕΨΟΥΜΕ ΟΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΤΟ οκ ΤΟΥ ΣΤΗΒΕΝ ΓΙΑ ΝΑ "ΓΚΑΖΩΣΕΙΣ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Γιατι,νεκροι δεν ειναι και οι δυο;
    Προσωπικα για σενα ο Γεννηματας, "προσωπικα" για καποιον αλλον ο Jobs προσωπικα για τον ταδε καποιος αλλος. Ο καθενας εχει τον λογο του και τα δικα του κριτηρια.
    Η διαφορα ειναι ισως οτι εγω π.χ. δεν χρειαζομαι προσωπικη πιεση,η εμπειρια,προκειμενου να χαρακτηρισω καποιον.
    Ασε που μπορει το μπινελικι να ειναι πιο αντικειμενικο αφου δεν υπαρχει προσωπικη επαφη,που να επιρεαζει την αποψη.

    Αν ειναι ετσι, να κρινω μονο τους θαμενους συγγενεις και μερικους γνωστους που εφυγαν και τους αλλους "να τους κρινει η Ιστορια". Δηλαδη να τους βαλει φωτοστεφανο,οπως εκανε και στον Γεννηματα,που εσυ ναι μεν αναθεματιζεις αλλα πολυς κοσμος πινει νερο στο ονομα του. Ακομα και με μη προσωπικη σχεση.

    Ενας φανατικος τους φιλος η ευεργετημενος,θα σε αναθεματιζε με αυτα που λες. Θα του ελεγες βεβαια "το και το", αλλα που. Δεν βγαζεις ακρη.
    Γι'αυτο η μακρωθεν μπινελικιωση,ειναι πιο ακριβης.

    Ενας ευεργετημενος απο τον Γεννηματα η τον Jobs και τον καθε αλλον, εχει διαφορετικη αποψη ακομα και γνωριζοντας για τις κλαδικες που εφτιαξε η τις διωξεις που εκανε ο μακαριτης. Απλως θα δωσει σε αυτα διαφορετικη διασταση και εξηγηση απο οτι εσυ.

    Ενα ειναι το κριτηριο του μεγεθους του μπινελικωματος: Θα πρεπει αυτο να ειναι αναλογο του "κακου" η των συμφορων, η των ζημιων που προκαλεσε ο θανων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τι "αν απελυσε καποιον"; Εδω πηδανε απ' τα παραθυρα κατα δεκαδες και ειναι φραγμενα με συρματα στην Κινα.
    Τι λες; Επειδη δεν τον ξερω προσωπικα;

    Κανονας: Οσο περισσοτερο χρημα εχεις και οσο μεγαλυτερη επιρροη εχεις και στο τερμα της ζωης σου αυτα τα δυο ειναι στο "φουλ", τοτε εισαι "φουλ" παλιοτομαρο.

    Βρε δεν γαμιεται μπρουμητα εκει που ειναι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Απο το ιδιο χωριο ειναι,το Βελο Κορινθιας.
    Βοχα'ι'τες....
    Οσο προκαλει ο ενας προκαλει κι ο αλλος.
    Κολλητος του ΓΑΠ,ο Μπεγλιτης,στην Ευρωπη ηταν,και βλεπει τους αυτοχθονες ιθαγενεις σαν μιασματα.Το`χει γυρισει το βιολι και κανει κολλεγια με τον Βενιζελο τωρα,αφου βλεπει πως ο ΓΑΠ "χανει"...
    Αρκετα ειρωνας και σνομπ,κατι που τον εκανε να προσγειωθει ανωμαλως οταν ανεβηκε σε χωριο της περιοχης του και τον πηραν με τις γκλιτσες.Κι επειδη δεν εχει μαθει στα αλωνια ο μπαστουρνοβλαχος,ηταν ο μοναδικος ανθρωπος που κατεθεσε μηνυση για καποια σχολια που εγραψαν καποιοι για αυτον σε καποια blogs.Το οτι προκαλεσε τον κοσμο στην Θεσ/νικη,ειναι φυσιολογικο,αφου δεν ηταν μαθημενος σε κατι τετοια......Ειναι προδοτης ο Παπουλιας?
    Για μενα οχι.Προδοτη δεν τον λες.
    Αλλα οταν εισαι 80 φευγα,παιρνεις το θαρρος,πας στον καθρεπτη μπροστα,και λες "...αντε γαμηθειτε ρε μουνοπανα,εγω πολεμησα το `40,για να ερθετε εσεις σημερα να με κανετε ρομπα μπροστα στον κοσμο? Αυριο παω στον ΓΑΠ,και παραιτουμαι γιατι τις δικιες σας μαλακιες δεν θα τις λουζομαι εγω"....
    Και τελικα,ειναι καλο που δεν θα γινουμε Αργεντινη η κακο? Οταν βγαινει ο ΓΑΠ,εξι παρα τεταρτο και σου κανει το ασπρο μαυρο,τοτε οχι μονο οι παρελασεις θα γινουν κωλος,αλλα οτι εχει σχεση με την παρουσια των "επισημων".Και σιγα τις παρελασεις.Ολα τα πουτανακια και τα ξεκολα που βλεπεις στα bar το βραδυ,τα βλεπεις και στην παρελαση.Και μιλαμε οτι την 28η γιορταζουμε την εναρξη ενος πολεμου που δεν τελειωσε ποτε.Για να ξερουμε και τι λεμε ετσι.Που εν ετει 2011 ψαχνουμε να βρουμε ποιος ειπε το ΟΧΙ και γιατι.
    Και απο δω και περα,ετσι θα παει το εργο,οπου τους βρισκουν μποσικους θα τους γαμανε το μουνι που τους γεννησε.Και δεν με νοιαζει αν ειναι του ΣΥΡΙΖΑ,του Εριζα,του ΞΥΡΙΖΑ...
    Και για ποια δημοκρατια και νομους μιλανε καποιοι,οταν ο επονομαζομενος οχλος παει κατα πανω τους? Το`παμε και πριν καιρο,τους νομους τους επικαλουνται αυτοι που ξεβολευονται ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΗΛΙΚΙΑΣ ΘΕΛΟΥΝ ΤΗΝ ΗΣΥΧΙΑ ΤΟΥΣ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Χρηστο ΚΑΝΕΝΑΣ ιδιωτης δεν αναγκαζει κανενα μα παει να δουλεψει ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ στο μαγαζι του.
    Αντιθετως ο καθε γεννηματας ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΑΧΡΗΣΗ ΕΞΟΥΣΙΑΣ ΒΑΖΩΝΤΑΣ ΚΑΝΟΝΕΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.

    Αν δεν συμφωνεις με τις πρακτικες η τις μεθοδους του καθε jobs ΜΗΝ ΠΑΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΕΚΕΙ. ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΑΠΛΟ. ΔΕΝ ΣΤΟ ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.
    ΠΗΓΑΙΝΕ ΔΟΥΛΕΨΕ ΑΛΛΟΥ.

    Αν και αυτα που αναφερεις για τη Κινα-τα εχουμε ξαναπει- ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Η APPLE αλλα καποιος contractor.
    Οποτε ακομη και να θελει καποιος να ασχοληθει με το θεμα ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ γιατι δεν εχει νοημα.

    Ειναι σαν αν μου λες οτι ο Χ Βενζινας ιδιωτης, ειναι δυναστης, επειδη η SHELL εκμεταλευεται καπου καποιους εργατες.

    Ο καθε ενας ομως που ΕΠΙΒΑΛΕΙ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ ΤΟΥ ΚΑΤΑΧΡΗΣΤΙΚΑ ΜΗ ΔΙΝΩΝΤΑΣ ΕΝΝΑΛΑΚΤΙΚΗ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ειναι ΚΑΘΙΚΙ.

    Και οχι φιλε μου ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ με το τσουβαλιασμα ολων μονο και μονο επειδη εχουν λεφτα η επειδη εκαναν λεφτα.
    Μαγκας ηταν, ΓΑΜΑΤΑ ΠΡΟΙΟΝΤΑ ΕΒΓΑΛΕ, πρωτοπωριακος ηταν και ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ για οτι εχτισε.

    Και ξαναλεω οτι απο την στιγμη που για την APPLE INC δεν υπαρχει ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΣΤΟΙΧΕΙΟ δεν κατηγορω.

    Οπως λεω και παλι οτι ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ.
    Και αν το δεις ο κοσμος κανει ΚΡΑ για να δουλεψει εκει, και μιλαμε για μορφωμενο κοσμο κατα 90% που ειναι και το δυναμικο της...

    sorry αλλα η λογικη του εχεις λεφτα=εισαι τομαρι δεν μου κανει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Το μεγαλυτερο παραμυθι ειναι οτι θα την πληρωσουν οι τραπεζες.Σκαρφιστηκαν οτι θα την "πληρωσουν" οι κακες τραπεζες για να μαλαγρωσουν τον κοσμο.Που στην ουσια τους δινουν το δικαιωμα να ξασαλωσουν.Ειναι τυχαιο οτι το πρωτο που ζητησαν απο την κυβερνηση ηταν να μην δοθει νεα παραταση για τους πληστειριασμους? Οχι βεβαια...
    Με τα 30δις,που θα τα φορτωθουμε ολοι,οι τραπεζες θα την βγαλουν καθαρη,πεντακαθαρη θα`λεγα.Κι αν δεν φτανουν τελικα,το κρατος να`ναι καλα.Που μετα απο 2-3 χρονια θα τις δωσει πισω.Αρα,απο που την πληρωνουν οι τραπεζες? Που δεν θα δινουν δανεια να κινηθει η αγορα? Γιατι εδιναν μεχρι τωρα? Η που και με την βοηθεια του κρατους πλεον,δεν θα αφησουν τιποτα ορθιο,μεχρι και τα σπασμενα κεραμιδια θα παιρνουν απο τον κοσμο.Ωραιο το παραμυθι που πασαρανε με κατι Μπαμπηδες και με κατι Κουκουλοπουλους,αλλα επειδη υπαρχουν και οι "δυσαρεστημενοι",απ`την αρχη φανηκε οτι δεν θα μασησουν ολοι....
    Και δεν το ριχνεις στην λυπητερη,οτι ηταν δηθεν τετοια η προσπαθεια που παθανε και εμφραγματα.
    Οσο για την Γερμανια,ετσι που τα εκανε κωλος τα πραγματα,ηρθε η ωρα να πληρωσει με το ιδιο νομισμα.Ειχαμε γραψει πριν καιρο,οτι θα τους βαλει ολους στον κουβα και θα την κανει με ελαφρα πηδηματακια απο την "Ευρωπη".Οταν θα πλημυρισει με "Κινεζους" η Ευρωπη,τοτε θα καταλαβει οτι δεν μπορεις να πιασεις μαλακα ολον τον κοσμο.Και ουτε εμας θα επιανε,αφου ενα ΟΧΙ αρκουσε να κανει ολο το eurogroup μπουρδελο.Ποιος ομως να το πει,ο "απογονος του Τσολακογλου",με τον Τουρκογλου.Αντε γαμηθειτε μουνοπανα δοσιλογοι.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Και δεν μιλαω για ευεργετημενους η μη.

    Ευεργετημενος για μενα ειναι καποιος που ειναι ΚΟΠΡΙΤΗΣ και ψαχνει τον ευεργετη του.

    Αλλο να εισαι αξιος και να σε βοηθα το περιβαλλον σου να ανεβεις ΜΕ ΤΗΝ ΑΞΙΑ ΣΟΥ και αλλο να εισαι ευεργετημενος ειδικα με την ελληνικη εννοια..

    Γιατι σε ενα νορμαλ περιβαλλον ο αξιος δεν χρειαζεται κανενα ευεργετη, τον προωθει μονο του γιατι τον εχει αναγκη.

    ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΟΙ ΑΞΙΟΙ εμειναν στασιμοι-δεν τους δοθησαν ευκαιρειες η ακομη περισσοτερο κυνηγηθηκαν..

    Εγω για τον καθε Γεννηματα και το πρασινο καρκινο μιλαω με στοιχεια. Για τους Κουτσογιωργες τους Λαλιωτηδες τους βουλγαρακηδες κλπ κλπ
    Για ολο αυτο το πραγμα που καταρακωσε ΗΘΙΚΑ-ΝΟΗΤΙΚΑ ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ το τοπο μας.

    Που ιδρυσε το πρασινο κρατος και οποιος το ακολουθουσε στη λαμογια και ηταν κομματικος ετρωγε και επινε σε βαρος ΟΛΩΝ μας με τα θαλλασοδανεια..

    Oταν βρεις αντιστοιχα ΣΤΟΙΧΕΙΑ για τον jobs το συζηταμε. Και θα ειμαι ο πρωτος που θα τον κραξω να σαι σιγουρος.

    Απο κει και περα ξαναλεω οτι μιλαω ΓΙΑ ΤΟ ΕΜΠΟΡΙΚΟ ΚΑΙ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΚΟ ΚΟΜΜΑΤΙ ΜΟΝΟ.

    Τωρα το αν εκανε 10 μπαφους και δεν αναγνωριζε το παιδι του δεν με ενδιαφερει οσο δεν με επηρεαζει στη ζωη μου και τα αποτελεσματα των πραξεων του δεν με καταρακωνουν ηθικα και οικονομικα.

    ΝΑΙ ειναι κατακριτεος αλλα ουτε εμενα γαμησε ουτε απο τη τσεπη μου βουτηξε να παρει καμμια φουντα.

    Εδω οι δικοι μας (κρατος-οραγνωση) με το στανιο μας ζητανε επιδοτηση και αμα δεν δωσουμε μας απειλουν, ο jobs σε χαλασε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. @ CONPATER ο proton ηταν καλη η κακη τραπεζα?
    Γιατι το ελλειμα ηταν 470εκκ και επεστραφησαν τα 51εκκ,
    Τα υπολοιπα 419(ουτε καν 420!!) τα ανελαβε εν μια νυκτι ο Μπενι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Γιώργης ο Γαρατζέος29 Οκτωβρίου, 2011 01:55

    Πλάκα είχε σήμερα.
    Πάλι αντιεξουσιαστές στην εξουσία είχαμε.
    Επιστροφή από τους εξουσιαστές στην αντιεξουσία του συντάγματος.
    Μου αρέσει το κουτόχορτο που ΝΟΜΙΖΟΥΝ ότι τρώει ακόμα ο κοσμάκις (δε θυμάμαι ποιός συγγραφέας το γραφε με ι αντί η, αλλά μου αρέσει).
    Καταρχήν υποκείμεθα σε πλύση εγκεφάλου με ντεστρέ λουλάκι εδώ και 2 μέρες:
    Ο μέγας υιος του παμπερούχου με τον τούρκογλου ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΗΚΑΝ (ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!) και πέτυχαν το κούρεμα, το οποίο θα το πληρώσουν ΜΟΝΟ οι τράπεζες, ενώ δε θα ληφθούν νέα μέτρα το 12, οι μισθοί και οι συντάξεις θα μείνουν ως έχουν...
    ΔΟΞΑΣΤΕ ΤΟΥΣ...
    ΜΑΣ ΕΣΩΣΑΝ...

    Μετά άξαφνα γίνεται ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΟ τζερτζέλι, το οποίο είναι ΚΑΘΑΡΗ ΠΡΑΞΗ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗΣ, και ο σύριζας απέκτησε οργάνωση να μπορεί να στήνει τέτοια ντου πανελλαδικά. Δηλαδή όοοοοολοι (μαθητές, μουσικοί στις φιλαρμονικές, γριές κυριολεκτικά και οπαδικά κλπ κλπ) είχαν οργανωθεί από την σατανική μηχανή του σύριζα με τα πλοκάμια παντού, τύφλα να χει η CIA...
    Δηλαδή για ΤΟΣΟ μαλάκες μας έχουν?

    Μου άρεσε ότι τα μέσα μαζικής μαλακίας ξεχάσαν να πουν ότι ΠΑΡΕΛΑΣΗ ΕΓΙΝΕ στο σαλόνικα, αλλά χωρίς τους παμπερούχους και τα λαμόγια στην εξέδρα. Οι μακεδονομάχοαπόγονοι, οι έφεδροι και οι πιστσιρικάδες, αφού ξαποστείλαν τα λαμόγια, κάναν παρέλαση για πάρτη τους...
    Δε γουστάρω παρελάσεις, αλλά η φάση δείχνει πολλά ελπιδοφόρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ρε τι απίστευτη κουβέντα είναι αυτή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Dimi,καπως ετσι θα την "πληρωσουν" οι κακες τραπεζες...Οτι τους λειπει θα το τσονταρει το μαρσιποφορο γουρουνοειδες.Και θελουν να πεισουν τον κοσμο,πως οτι εκαναν,το`καναν για το καλο του κοσμου και οχι για τις τραπεζες.Αλλα δεν ειπαν οτι το κουρεμα δεν αφορα τα δανεια απο την ΕΚΤ,και τα αλλα κρατη.Παρα μονο αυτα που εχουν οι φορεις του δημοσιου και οι τραπεζες που τελικα θα καλυφτουν με το 30αρι και βλεπουμε.Και που τελικα δεν ειναι 50% αφου με απλη αριθμητικη 450δις μειον 50% κανουν 225,κι οχι 100.Το 0+0=14 του Βρυκολακα ειναι πταισμα μπροστα σε αυτο.Και να δω,οταν το ιδιο το κρατος χρωσταει στα ταμεια,απο που θα εισπραξει για να δωσει μισθους και συνταξεις,που ειπε ο Τουρκογλου οτι δεν πειραζονται.Ναι,θα δινονται κανονικα,αλλα δεν ειπε ποσο θα φτασουν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. to kako edwsthn ellada einai oti yparxei mayro h aspro gkri ka8olou.
    oso gia thn aple k ka8e aple 8a mporouse mesw twn symbolewn na valei orousgia tis syn8hkes ergasias
    se aytous pou synergazete an h8ele.
    poios 8ymataai to skandalo me thn mpala tou mountial pou thn fiaxnane pedakia sthn india
    giati h8ele naxoun mikres palames oi raftes.
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή