Τετάρτη 26 Οκτωβρίου 2011

ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΩ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ;

            Και δεν το είπε ο Μπράϊαν Κλαφ αυτό. Που το είχε κάνει τότε στην Νότιχαμ Φόρεστ, όταν είχε διαλέξει κάποιους παίκτες του, να κουβαλάνε τα τσάγια που θα πίνανε όλοι μετά το τέλος της προπόνησης. ΟΛΟΙ. Στο σπίτι μας, όταν έχουμε καλεσμένους, δεν τους περιποιούμαστε; Είμαστε υπηρέτες ή κάτι διαφορετικό; Γουστάρεις και το κάνεις και λογικά.
            Ο Κωστένογλου έκανε ένα μεγάλο λάθος. Ούτε Μπράϊαν Κλαφ είναι, ούτε έχει τόσα γαλόνια για να συμπεριφέρεται σαν τέτοιος. Και κυριότερα δεν έχουμε εδώ κάποια σχολή ή μονή ιερατική, αλλά ποδοσφαιρική ομάδα. Που αν ερχόταν ο Ρεχάγκελ, άντε και να ανεχόσουνα τέτοιες συμπεριφορές. Σε κάποιον Κωστένογλου, όσο πρωτότυπα κι αν είναι αυτά τα μέτρα στην ελληνική πραγματικότητα, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΕΚΤΗΜΕΝΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.
            Και μπορεί όλων αυτών που θεωρητικά είναι για να γιαλίσουν τα παπούτσια,  οι αποδόσεις να είναι γελοίες. Και μιλάω συγκεκριμένα για τον Μανωλά, τον Γκέντζογλου και τον Μπέλεκ.  Ο Κωστένογλου έκανε ένα λάθος πολύ συγκεκριμένο: Έχασε τους νεότερους, αλλά έχασε και τους μεγαλύτερους - που κάποια στιγμή ήταν και αυτοί νεότεροι ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΤΕ ΤΕΤΟΙΟ ΚΑΨΩΝΙ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΑΝ ΕΓΩ ΞΕΡΩ ΤΟΣΗ ΜΠΑΛΑ, ΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΗ ΠΕΙΘΑΡΧΙΑ, ΘΑ ΕΠΑΙΖΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ;
             Τρέλα καθαρή η κίνηση του προπονητή, κι όχι επειδή έχουν αλλάξει οι γενιές ή τα δεδομένα είναι διαφορετικά. Εξ άλλου ο χώρος του ποδοσφαίρου αλλά κι ο οποιοσδήποτε επαγγελματικός, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΟΣ.  ΑΝ ΗΤΑΝ ΑΛΛΟΙΩΣ, ΤΟΤΕ ΟΛΟΙ ΘΑ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΤΟ ΑΓΙΟ ΟΡΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΛΟΥΣΤΡΑΡΑΜΕ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΩΝ Ή ΔΗΘΕΝ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΩΝ ΤΡΟΜΑΓΜΕΝΩΝ ΠΟΥ ΔΙΕΦΥΓΑΝ ΕΚΕΙ , ΕΙΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΛΛΗΦΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΙΝΟ ΠΟΙΝΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ ΕΙΤΕ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΠΛΕΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ. ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ, ΔΕΝ ΘΑ ΑΓΙΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟΤΗΤΕΣ. ΑΝ ΤΟ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΝΕΙ, ΜΙΝΙΜΟΥΜ Η ΖΩΗ ΘΑ ΕΙΧΕ ΧΑΘΕΙ ΚΑΘΟΤΙ ΟΙ ΣΑΡΚΙΚΕΣ ΑΠΟΛΑΥΣΕΙΣ ΑΠΑΓΟΡΕΥΟΝΤΑΙ ΕΚΕΙ.
             Τώρα με αυτά θα ασχολούμαι; Όχι βέβαια. Η ΑΕΚ είναι στην κορυφή. Κι αφού είναι εκεί, γιατί να μπαίνουμε στο ταξιδάκι ( το σιχαίνομαι το "τριπάκι" ) με μειονότητες που θέλουν να επιβληθούν σε κανονικούς εργαζόμενους, με τα πάθη τους και τα ups and downs τους, και τις λογικές και πραγματικές ανάγκες τους; Μπήκα εγώ; Όχι βέβαια. Εγώ πάντα τον άλλον τον δέχομαι με την ισορροπία ή την διαφορετικότητα του. ΚΑΙ ΚΟΙΤΑΩ ΠΑΝΤΑ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ.
             Κι ο Κωστένογλου, ΠΛΕΟΝ ΣΑΝ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΚΙ ΟΧΙ ΥΠΗΡΕΣΙΑΚΟΣ ΚΑΤ' ΑΝΑΓΚΗΝ, μου έδειξε οτι ΑΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΕΤΣΙ, ΕΙΝΑΙ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΒΛΑΚΑΣ. ΚΙ ΟΛΟΙ ΞΕΡΕΤΕ ΠΟΣΟ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΩ ΟΤΑΝ " ο σεβασμός κερδίζεται και δεν επιβάλλεται " ( Γκέντζογλου ) . ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΑΦΟΥ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΘΛΗΤΕΣ, ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΠΑΔΟΥΣ.
             Και κατά τύχη μου έδειξαν τα παιδιά μου ένα απόσπασμα από την σημερινή συνέντευξη του Αδαμίδη στο συνδρομητικό, όπου έγινε τηλεφωνική παρεμβολή του Δέλλα και του Λυμπερόπουλου. Κι υπήρξε συγκεκριμένη ερώτηση  από τον Καραλή: " Δέχεστε να σας καθαρίσουν τα παπούτσια οι νεότεροι; " ΡΕ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ, ΙΣΑ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΙ ΣΧΕΤΙΚΟΣ ΧΑΜΕΝΟΣ ΧΡΟΝΟΣ ΓΙΑ ΔΙΑΦΗΜΙΣΕΙΣ. ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ ΕΙΧΑΝ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΧΑΠΑΤΑ. ΤΙ ΑΠΑΝΤΗΣΑΝ; ΤΡΕΧΑ ΓΥΡΕΥΕ. Ο ΕΝΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ " ΜΕΓΑΛΟΠΟΙΗΘΗΚΕ ΤΟ ΘΕΜΑ" , ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ " ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΜΕ ΣΕΒΕΤΑΙ, ΔΕΝ ΤΟΥ ΔΙΝΩ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ. " Έχει σημασία να προσωποποποιήσω τις απαντήσεις;
              Όμως, μην πηδήξουμε τον Νικόλα. Όλοι γνωρίζουμε οτι είναι επιλογή μιας διοίκησης αποτυχημένης, παραιτημένης, ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΕΙ ΕΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΚΟ ΠΡΟΦΙΛ ( περισσότερα αύριο ). Ο Νικόλας ξεκάθαρα παραδέχτηκε οτι ήρθε να μάθει κάτι στην καμπούρα της ΑΕΚ. Ο,ΤΙ ΕΚΑΝΕ ΚΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ, που κατά την γνώμη μου, ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΚΙ ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΠΟΡΟΥΝ ΑΚΟΜΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΕΙΝΩ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ( " Ο ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΝΑ ΝΙΚΑΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ ΚΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΓΑΜΗΘΟΥΝ " ) ΜΕ ΤΟ ΔΙΔΥΜΟ ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΩΝ ( κανένας Κόκαλης δεν υπάρχει - αυτός μια χαρά ήταν με τον Παπαδημητρίου να παίζει μπιρίμπα ), ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ. ΔΙΟΤΙ ΑΝ ΗΤΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ, ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΤΗΣ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΖΗΤΑΓΕ; ΕΔΩ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΔΩΝΗΣ ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΑΣΗ.
              Τον Νικόλα τον στηρίζουμε λοιπόν. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΜΕ ΣΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ ΚΑΙ ΝΑ ΦΕΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΣΑΜΑΡΑ ΑΛΛΑ, ΜΕ ΜΗΔΕΝΙΚΗ ΑΝΟΧΗ ΠΙΑ. Ε, ΑΝ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΘΕΛΕΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΕΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΣΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ, δεν νομίζω οτι ο Κωστένογλου θέλει να κάψει το βιογραφικό του. Εξ άλλου ο ένας είναι στα 65 κι ο άλλος στα 45.  Ξαναλέω όμως, οτι ο Νικόλας έκανε λάθος στις Αθωνίστικες επιλογές του . ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ  ΜΙΚΡΟ ΛΑΘΟΣ ΣΕ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΕΙ ΣΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ ΝΑ ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ.
             Υπάρχει όμως μια πραγματικότητα.  Το να το παίζεις " Πατέρας " και ξερόλας απέναντι στο λαό - δηλαδή τους ποδοσφαιριστές - γάμησε τα. ΕΔΩ, οι λαοί,  ΕΧΟΥΝΕ ΦΑΕΙ ΑΚΟΜΑ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΑΥΘΕΝΤΙΕΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΠΙΕΣΑΝ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΛΗ ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ. Δεν θα φάνε κάποιον πειραματιζόμενο που φέρνει και συνήθειες κάποιας άγνωστης σκήτης, ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΓΑΜΑΝΕ ΠΟΥΤΑΝΕΣ;
            Και πώς να πάω εγώ; Ολόσωστα. Με την ΑΕΚ. Που είναι η ιδιοκτησία, η διοίκηση, το πρΟπονητικό τημ  και το ρόστερ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑ, ΠΑΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ, ΤΩΡΑ ΤΕΛΕΙΩΝΕΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΤΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΟ ΤΗΜ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΠΕΡΑ; Ε, Ο,ΤΙ ΓΙΝΟΤΑΝ ΚΑΙ ΠΡΙΝ.  ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΘΑ ΔΙΑΛΕΓΕΙ ΜΑΤΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΑΣΚΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ. Α, ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ORIGINAL. ΘΑ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΘΟΣ ΚΑΙ ΘΑ ΥΠΟΚΑΤΑΣΤΗΣΕΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΜΟΝΟ ΦΑΟΥΛ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΤΕΛΕΙ. ΘΑ ΠΡΟΠΟΝΟΥΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΑΛΛΟΙ.
         ΛΟΓΙΚΟΤΑΤΑ. ΚΙ ΟΠΩΣ ΣΚΙΖΕΙ Ο ΑΡΗΣ, ΠΑΜΕ ΝΑ ΤΟΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΟΥΜΕ. ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝΤΕΣ  και πρέπει κάποιοι να ξυπνήσουν. ΕΚΕΙ ΦΤΑΙΕΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕ. ΕΔΩ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΚΙ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΙΑ  ΕΙΝΑΙ ΣΤΡΑΜΜΕΝΑ ΣΤΙΣ βούλες ΤΟΥ ΠΕΝΑΛΤΥ. ΙΣΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΦΕΥΓΕΙ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΥΡΝΑΕΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΓΙΑ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ ΤΟΥ , μέσω της ανακοίνωσης: " ...ΑΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΜΑΝΟΛΟ, ΠΕΣ ΤΟ ΜΑΣ..."  ( θυμάστε; )
             Τώρα μου έφταιξε το σύστημα του Κωστένογλου; Εμένα; Σοβαρολογούμε; ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ, ΠΟΙΟΣ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ Ο ΦΕΡΕΡ Ή Ο ΠΟΥΤΣΑΝΟΓΛΟΥ;
            ΡΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΚΑΙΝΕ. ΖΗΤΗΣΕ Η ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΗ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΡΑ; ΓΙΑΤΙ; ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΕΩΣΤΟΥΜΕΝΑ ΛΕΦΤΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΓΗΠΕΔΟ,  ΤΟ ΥΠΕΓΡΑΨΕ ΜΕ ΜΕΝΑ; ΜΕ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝΕ ΣΤΑ ΔΣ ΔΕΝ ΚΑΝΑΝΕ ΣΥΖΗΤΗΣΕΙΣ; ΤΙ ΤΟΥΣ ΤΣΙΜΠΗΣΕ ΤΩΡΑ;
             ΤΙ ΕΠΑΘΕ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΙΧΑΗΛ ΠΟΥ ΣΑΝ ΕΠΙΘΕΤΟ ΕΧΕΙ ΜΙΚΡΟ ΟΝΟΜΑ; ΘΑ ΜΠΕΡΔΕΥΤΟΥΜΕ ΜΕ ΤΟ ΜΙΚΡΟ ΤΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΦΩΝΑΖΟΥΜΕ ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΚΙΟΥΛΙΒΕΡ. ΜΙΚΡΗ ΥΣΤΕΡΙΚΗ ΠΟΥΤΑΝΑ, αν και καλό παιδί, χαρά γεμάτο.
           ΚΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ, ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ. ΝΑ  ΦΥΓΕΙ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ. ΠΟΙΟΝ ΘΑ ΦΕΡΕΙΣ; ΤΟΝ ΚΩΡΟΝΙΟ ΠΟΥ ΜΕΧΡΙ ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΥΠΑΡΚΤΟΣ, ΕΚΑΝΕ ΠΡΟΣΦΥΓΗ.
         ΜΠΑ. ΕΓΩ ΛΕΩ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΠΟΥ ΔΕΝ ΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΝ ΑΡΧΗΓΟ. ΟΜΩΣ, ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΣΥΝΗΘΕΙΑ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ - να μην γίνει κι αυτός Κωρονιός - ΓΙΑΤΙ, ΜΕ ΤΙ ΛΕΦΤΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΑΛΛΟΣ; 
           ΥΓ1. ΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΕΝΑΠΟΜΕΙΝΑΝΤΕΣ ΤΟΥ 2004 ΗΤΑΝ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ, ΤΟΤΕ ΝΑΙ ΕΓΩ , ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΑΒΡΟΣ, ΑΛΛΑ ΓΝΗΣΙΟΣ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ. ΑΝΤΕ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΟΦΗ ΣΑΝ ΜΑΚΕΔΩΝΑΣ.
             ΥΓ2. ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ. ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΣΤΙΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΕΣ.
             

29 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Χρονια Πολλα στους Δημητρηδες του blog,αλλα και στον εναν...τον Μελισσανιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΕΜΠΑ ΧΟΡΕΥΟΝΤΕ ΤΑ ΑΣΤΡΑΣ ΕΜΠΑ ΧΟΡΕΥΟΥΝΤΑΝ ΤΑ ΜΑΣΤΑΣ. ΓΙΑΣΑΝ ΤΟΥ ΓΙΟΡΤΑΖΟΥΜΕΝΟΥ ( ΠΟΝΤΙΑΚΗ ΦΩΛΙΑ ).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Αρα και εσυ που συμμετεχεις σε αυτο.
    Να εισαι καλα,πολυχρονος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ: ΠΟΝΤΙΑΚΑ ΔΕΝ ΜΙΛΑΩ. ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΠΟΝΤΙΟΥΣ. ΟΥΤΕ ΒΕΒΑΙΑ ΣΤΑΜΑΤΑΩ ΜΑΓΚΕΣ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ. ΤΟ BLOG ΠΑΝΤΩΣ, ΓΙΟΡΤΑΖΕΙ ΤΩΝ ΑΓΙΩΝ ΠΑΝΤΩΝ, ΑΦΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΡΑΣΧΕΙ ΑΝΕΞΙΘΡΗΣΚΕΙΑ. ΑΥΤΟ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΟΤΕΡΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΡΗΣΚΕΙΑ. Η ΘΡΗΣΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΥΚΟΛΟ, ΤΟ ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ενας καλος φιλος "εφυγε" στις 1 το βραδυ απο καρδια,53 χρονων.Καλο σου ταξιδι "Γαλλια"...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Η NUEVA MASIA ΜΕ ΑΡΙΘΜΟΥΣ
    - 19 μήνες χρειάστηκαν για την ανέγερση και οργάνωση της καινούργιας Μασία. Η κατασκευή ξεκίνησε τον Δεκέμβριο του 2009 και ολοκληρώθηκε τον Ιούλιο του 2011.

    - 8.8 εκατομμύρια ευρώ κόστισε η κατασκευή του καινούργιου κτιρίου που στεγάζει τις εγκαταστάσεις της νέας Μασία.

    - 2.2 επιπλέον εκατομμύρια κόστισαν οι άδειες, η αρχιτεκτονική μελέτη και ο εξοπλισμός του κτιρίου, ανεβάζοντας το συνολικό κόστος στα 11 εκατομμύρια ευρώ.

    - 5.883 τετραγωνικά μέτρα είναι η συνολική έκταση του νέου κτιρίου της Μασία.

    - 5 επίπεδα (όροφοι) φιλοξενούν όλες τις εγκαταστάσεις του καινούργιου κτιρίου. Στο υπόγειο και το ισόγειο υπάρχουν κοινόχρηστοι χώροι μαζί με τις αίθουσες διδασκαλίας, μελέτης και αναψυχής, ενώ στον πρώτο, στον δεύτερο και τον τρίτο όροφο βρίσκονται τα δωμάτια των ενοίκων, οι χώροι ιατρικής και διατροφικής παρακολούθησης, καθώς και οι αίθουσες αποκατάστασης (μασάζ και φυσιοθεραπεία).

    - 1460 τετραγωνικά μέτρα είναι η έκταση της μιας πρόσοψης του κτιρίου της Μασία, η οποία θα χρησιμοποιηθεί ως μια τεράστια οθόνη στην οποία θα διαφημίζονται οι χορηγοί της Μπαρτσελόνα. Στην οθόνη υψηλής ευκρίνειας (350.500 leds) θα προβάλλονται επίσης αγώνες της Μπαρτσελόνα και εκδηλώσεις του συλλόγου αλλά και άλλων φορέων.

    Αναμνηστική φωτογραφία διοικητικών παραγόντων της Μπαρτσελόνα από τα εγκαίνια της νέας Μασία (20-10-2011)

    - 78 δωμάτια διαθέτει ο ξενώνας στο καινούργιο κτίριο. Από αυτά, τα 39 είναι μονόκλινα, τα 36 δίκλινα και τα 3 τετράκλινα.

    - 123 άτομα μπορούν να φιλοξενηθούν στα 78 δωμάτια του ξενώνα.

    - 83 κλίνες προορίζονται για τους μικρούς (μόνιμους) ένοικους της Μασία.

    - 58 πιτσιρικάδες φιλοξενούνται ήδη από τον περασμένο Ιούλιο στο καινούργιο κτίριο της Μασία.

    - 23 κλίνες χρησιμοποιούνται ήδη από φέτος για τη φιλοξενία αποστολών των επαγγελματικών τμημάτων του συλλόγου πριν από αγώνες.

    - 20 άτομα γενικής υποστήριξης (γιατροί, μασέρ, διατροφολόγοι, μάγειρες, συντηρητές κλπ) έχουν ήδη εγκατασταθεί στο καινούργιο κτίριο της Μασία.
    - Δυο τετράκλινα προορίζονται για τους υπό δοκιμή φιλοξενούμενους παίκτες.

    - Ένα τετράκλινο προορίζεται για τους φύλακες της νυχτερινής βάρδιας.

    - 270 γεύματα καταναλώνονται καθημερινά στο self service εστιατόριο της Μασία. Το μεσημεριανό ωράριο είναι από τις 13:15 μέχρι τις 15:30 και το βραδινό από τις 20:45 έως τις 22:45. Στο εστιατόριο έχουν πρόσβαση εκτός από τους ένοικους της Μασία και όλοι οι επαγγελματίες αθλητές των υπόλοιπων τμημάτων.



    ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΣΧΕΤΟ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ..ΑΛΛΑ ΤΟ ΔΙΑΒΑΣΑ Κ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕ ΕΝΤΥΠΩΣΗ..ΕΙΔΙΚΑ ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ..

    ΠΟΣΟ ΕΙΠΑΜΕ ΟΤΙ ΚΟΣΤΙΣΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΡΓΟ ΠΝΟΗΣ ΤΩΝ 2 ΚΑΜΜΕΝΩΝ ΓΗΠΕΔΩΝ Κ ΤΩΝ ΥΠΕΡΣΥΓΧΡΟΝΩΝ ΝΤΟΥΖ ?

    ΠΗΓΗ :

    http://www.sport24.gr/football/omades/Barcelona/h_nea_masia_ena_ergo_pnohs.1419335.html



    χρονια πολλα στους Δημητρηδες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΥΜΠΛΟΚΙΤΕΣ.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ ΤΟΥ BLOG ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΗΤΡΕΣ ΠΟΥ ΙΣΩΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΧΟΛΑΖΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος26 Οκτωβρίου, 2011 11:44

    Χρόνια πολλά στους δημήτρηδες και τις δήμητρες.

    Ρόμπα το αγαμίδι χθες. bye byeeeee....
    Ένας χασοδίκης καταστιχογράφος ΑΣΧΕΤΟΣ με το άθλημα.
    Φυσικά για επιλογές μπακαλιάρων τεχνικών διευθυντών, βαζελίνων οικονομικών κλπ κλπ κουβέντα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΣΤΗΒΕΝ ΤΙ ΕΓΙΝΕ;HAIRCUT ΣΤΟ BLOG;ΓΥΡΩ ΣΤΟ 40% ΤΟ ΥΠΟΛΟΓΙΖΩ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΑΝΤΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΝ ΟΜΟΛΟΓΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ DNAEK : ΑΠΟ ΤΟ GOOGLE, ΕΠΙΧΕΙΡΕΙΤΑΙ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΗ ( ! ) ΚΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΠΩΛΕΙΕΣ. ΚΑΙ ΣΕ ΠΑΛΙΟΤΕΡΕΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΙΚΟΝΑ.
    ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ RETRIEVE ΤΑ ΣΒΗΣΜΕΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χρονια πολλα και καλα στους Δημητρηδες του blog αλλα και σε ολους.
    Κατι συμβαινει με την παρουσιαση των σχολιων στο blog.
    Δαιμονες.

    "Δεν ασχολουμαι" λεει ο Παπας.
    "Δεν ειμαι κοροιδο" λεει ο Νοτιας.
    "αυτοι αποφασησαν για τον Τζεμπουρ" ειπε ο διωγμενος πλεον Αδαμιδης,για τους αρχηγους και τον Ισπανο.
    Δηλαδη αν του πει ο παπαΝικολας οτι τον ενοχλει το ροστερ,θα το διωξει ολο και θα παρει αλλο;
    Τι δημοσιος μαλακας εισαι ρε Σταυρακα.

    Οπως και να εχει διοικηση ΔΕΝ θα υπαρχει μετα την επομενη ΓΣ,οποτε και αν αυτη γινει.
    Αρχηγε,ετοιμασε τον λογο σου. Παρε και ενα τηλ. τον "ανθρωπο μας" μπας και θελησει να επαναπροεδρευσει μιας και εχει κανει την αποτοξινωση του τρια χρονια τωρα.
    ==================================

    Μονιμη κατοχη δια τα επομενα 50 τουλαχιστον χρονια.
    Η λοχιας της Σταζι φερνει μονιμους λοχιες της Βερμαχτ,με κοστουμια αυτη τη φορα.
    Αλλωστε και οι στολες τι ειναι; Κουστουμια με κατι σηματα και κατι μαλακιες πανω τους.
    Μια του κλεφτη,δυο του κλεφτη,τριτη και με οικονομικη κατοχη.

    "Αουφεν γκλαιστεγκ μουνεν βερντουχμεν αβα οτομασινεν ντας λερβουικερ νταρελσντραγκβερμουγκεν ντροχντεν ρογβουσμεχτ γκραντοπφουπερ ιχτεν αρπαχτρουντεν χαντρεντδεσμεν".
    (δεν εχω μουνι,αλλα σχισμη ΑΤΜ με καρτα. Οι ρωγες μου ειναι σαν κερματα και η κωλοτρυπιδα μου χεζει κλεμενα κατοσταρικα)

    Οτι και να κανεις σκυλα,δεν γαμιεσαι με τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εσκασε και αλλη ταπα προκειμενου να μη διαφευγουν σε μεγαλη ποσοστητα οι ψηφοφοροι εδω και κει και να μην υπαρξει ετσι "κινδυνος" να λιμνασουν σε καποια μεγαλη δεξαμενη,ωστε να κινδυνευσει το πλοιο της σαπιλας με "βυθιση".

    "κοινωνικος συνδεσμος" του Φλωριδη που "θυμηθηκε" οτι το ΠΑΣΟΚ θελει μια βοηθεια. Εχει μαζι του δυο Δοξιαδηδες και κατι συστημικους με εδρες. (οχι με κωλους,με εδρες.)

    "πρεπει να παλαιψουμε για μια ισχυρη Ελλαδα ΜΕΣΑ στο ευρω", και "πρεπει να συνδραμουμε σε κυβερνησεις συνεννοησης ωστε να ΠΑΡΑΜΕΙΝΟΥΜΕ στην Ευρωπαικη οικογενεια..." κλπ-κλπ.
    Προμοταρεται κανονικα απο τα μνημονιακα καναλια που ετοιμαζουν το εθνικο μνημοσυνο.

    Εφ'οσον το σχεδιο πλεον λεει ναι μεν πτωχευση,αλλα μεσα στην ευρωζωνη και ΜΕ ευρω και με επιτροπεια εις τον αιωνα τον απαντα,καλο ειναι να δειξουμε τον δρομο που θα υπαρξει πολιτειακα και κομματικα οσο αφορα στους συσχετισμους αλλα και στην μονοδρομη πλεον διοδρομη που θα ακολουθειθει.
    Και οποιος δεν θελει να χαθει απο τον "χαρτη",πρεπει να επαναδιαπραγματευει με τα νεα δεδομενα που αναδυονται οπως τα σκατα στον αφρο.

    Και θα δουμε ακομα και αλλες ταπες. Και αλλους σχηματισμους-φελους που θα βουλωνουν με ταχυτητα τις τρουπες του ξεσκισμενου πλεον δικομματικου σκαριου.

    Δεν ξερω αν λογαριαζουν χωρις τον ξενοδοχο, η οχι.
    Αυτο μενει να αποδειχθει.
    Μενει να δουμε ποση "στωικοτητα" (δηλαδη δειλια) εχει ακομα αυτος ο πολυ ηρωικος αλλα και πολυ μαλακας λαος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. steven, τι γίνεται;
    θα ξαναδιαβάσουμε Φίλαθλο; μήπως να το ξεχάσω για πάντα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Μόλις τέλειωσα από την δουλειά και δεν έχω διαβάσει ούτε την ανάρτηση.
    ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΆ ΣΤΟΥΣ ΔΗΜΗΤΡΗΔΕΣ ΚΑΙ ΤΙΣ ΔΗΜΗΤΡΟΥΛΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. 50.000 είναι η επιταγή που σφράγισε η Κέρκυρα.
    Και εις ανώτερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ SERPICO: ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΕΧΩ ΤΟ ΚΡΙΣΙΜΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ. ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΜΙΛΗΣΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΒΑΖΩ ΕΤΕΡΟΚΛΗΤΑ ΣΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ. ΚΙ ΑΙΣΘΑΝΟΜΑΙ ΣΑΝ ΤΟΝ ΔΧ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΣΕ ΚΑΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΚΑ ΤΟΥΣ ΜΕΤΟΧΟΥΣ.
    ΘΑ ΤΑ ΠΩ ΟΛΑ ΠΡΩΤΟΣ ΚΑΙ ΠΡΩΤΙΣΤΩΣ ΕΔΩ. ΠΑΝΤΩΣ, ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ. ΟΧΙ ΓΙΑ ΤΟΝ Φ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: 55000. VAMOS BIEN ΣΤΟΝ ΗΜΙΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ( ΑΔΑΜΙΔΗΣ ) Ή ΣΤΗΝ Δ ΠΟΥ ΤΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΓΑΜΗΘΕΙ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΓΝΩΣΤΟΥΣ ΑΓΝΩΣΤΟΥΣ.
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ; Η Β ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ Δ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; ΕΔΩ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΜΑΝΟΥΛΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ο ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ; ΝΑΙ; ΣΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ; ΝΑΙ;
    ΓΙΑ ΨΑΧΤΕ ΣΕ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΜΕΡΙΑ. ΑΝΤΕ ΚΙ ΑΥΡΙΟ ΚΑΤΑ ΒΕΡΜΙΟ. ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΑΘΕΙ ΤΟ ΕΜΦΡΑΓΜΑ.
    ΠΩΣ ΤΟ ΚΑΝΕΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ; ΜΟΥΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ. Η ΚΡΑΥΓΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΒΟΥΒΑΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Φαντάζομαι οτι αποσκοπεί το όλο 'μάθημα' σε κάποιου είδους εμφύσησης σεβασμού; ή.. τιμωρίας;

    Όπως και να έχει λυπάμαι, προπονητής δεν είμαι (και δεν έχω και βλέψεις να γίνω) όμως ειλικρινά είναι το λιγότερο γελοίο όλο αυτό!

    Αύριο τί θα κάνει.. θα τους δώσει τίποτα οδοντόβουρτσες να καθαρίσουν τις χέσ..εεε, λεκάνες των αποδυτηρίων ας πούμε; Ήμαρτον..

    Και βέβαια..
    Xρόνια πολλά σε όσους γιορτάζουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΩΣ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ?
    ΓΙΑΤΙ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ! ΛΕΣ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΔΟΥΛΕΨΕΙ ΤΖΑΜΠΑ? Ο ΜΠΑΤΙΣΤΑ Ο ΚΟΠΙΤΣΗΣ Ο ΛΕΤΣΑΣ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΨΑΛΤΗ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΕΝΑ ΚΑΡΑΒΙ ΚΑΙ Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΝΑ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΚΑΤΣΑΡΟΛΑ Η ΝΑ ΒΡΑΖΕΙ ΣΚΕΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΜΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΜΑΓΕΙΡΑΣ ΤΟΥ ΠΛΟΙΟΥ. ΕΧΕΙ 0 ΝΙΚΕΣ ΣΕ 3 ΜΑΤΣ ΤΟ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ ΤΙΣ ΚΑΝΕΙ 0 ΣΤΑ 7 Η 1 ΣΤΑ 7 ΣΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΠΑΙΓΝΙΔΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΝ ΦΥΓΕΙ ΤΟΤΕ? ΚΑΝΕΙΣ ΑΠΟ ΟΣΟΥΣ ΓΝΩΡΙΖΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟΣΗ ΦΑΝΤΑΣΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΒΛΕΨΕΙ ΤΙ ΑΠΥΘΜΕΝΗ ΒΛΑΚΕΙΑ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΡΙΟ Η ΜΕΘΑΥΡΙΟ Ο ΠΑΤΕΡ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟ IQ ΤΟΥ ΧΑΜΗΛΟ ΠΙΘΑΝΟΝ ΝΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΨΥΧΟΝΤΡΑΒΑΛΑ Ο ΑΡΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΠΡΟΣ SPOTLESS MIND: ΤΟ ΘΕΜΑ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΤΑ ΑΠΩΘΗΜΕΝΑ ΣΟΥ ΣΤΟΥΣ ΕΠΟΜΕΝΟΥΣ. ΟΛΟΙ ΣΤΡΑΤΟ ΚΑΝΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΞΕΡΑΜΕ ΣΑΝ ΑΞΙΩΜΑΤΙΚΟΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΙΕΣΟΥΜΕ.
    ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΙΠΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΕΦΑΡΜΟΣΕ, ΘΑ ΤΟ ΕΛΕΓΧΕΙ ΚΙΟΛΑΣ;
    ΜΠΑ, ΑΠΕΔΕΙΞΕ ΤΗΝ ΒΛΑΚΕΙΑ ΤΟΥ ΚΙ ΑΝΟΙΞΕ ΤΟΝ ΛΑΚΚΟ ΤΟΥ.
    ΑΠΔΕΙΞΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΙ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΗΤΤΑ.
    Ο ΦΕΡΓΚΙΟΥΣΟΝ ΜΕΤΑ ΤΟ 6-1, ΤΙ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕ ΠΛΗΡΩΜΕΝΟ ΡΟΣΤΕΡ ; ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΗΔΗΞΕΙ ΕΝΑΝ ΕΝΑΝ ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΣΤΙΣ ΣΚΗΤΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ PIRANHA: ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ( το είπε οτι παραιτήθηκε ), ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ; ΠΑΛΙ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ.
    ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΑ ΠΗΓΑΙΝΑ ΠΟΤΕ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΣΕ Ο,ΤΙ ΘΕΣΗ ΜΟΥ ΛΕΓΑΝΕ.
    ΑΥΤΟΣ Ο ΓΚΡΕΤΑΡΣΟΝ ΤΙ ΚΑΝΕΙ ΤΩΡΑ; ΣΕ ΠΟΙΟΝ ΣΥΝΤΑΣΣΕΙ ΑΝΑΦΟΡΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΤΟ ΚΡΑΤΑΩ ΣΕ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΕΧΝΙΚΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΟΠΙΟ ΤΟΥ ΛΑΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΤΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ. ΑΝ ΤΟ ΠΑΜΕ ΣΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΟΙ ΑΣΧΕΤΟΙ ΤΑ ΨΩΝΙΑ ΟΙ ΣΥΝΔΕΣΜΙΤΕΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΠΕΛΑ ΣΤΑ ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΟΙ ΠΑΛΙΟΙ ΠΑΙΧΤΕΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΑΧΑ ΤΟΥΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΣΤΙΣ ΑΚΑΔΗΜΙΕΣ ΕΝΩ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΦΗΝΑΚΙΑ ΣΤΑ ΜΠΑΡΑΚΙΑ. ΤΑ ΥΠΕΡΟΓΚΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΣΕ ΞΟΦΛΗΜΕΝΟΥΣ ΚΑΙ ΥΠΕΡΗΛΙΚΕΣ ΤΙ ΝΑ ΠΩ ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ? ΦΙΛΑΝΘΡΩΠΙΚΟ ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΓΙΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΤΥΧΩΣ Η ΑΕΚ. Η ΑΕΚ ΠΟΥ Η ΠΛΕΙΟΝΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΟΑΔΩΝ ΤΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΓΝΟΙ ΣΑΝ ΜΙΚΡΑ ΠΑΙΔΙΑ.Ο ΜΕΛΛΙΣΑΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, Ο ΤΡΟΧΑΝΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΟΕ, Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ ΜΕ ΤΑ ΠΛΑΣΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ, Ο ΝΤΕΜΗΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΟΣΤΡΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΔΡΑΣ ΣΤΗ ΔΕΣΠΟΙΝΑ, Ο ΝΟΤΙΑΣ ΜΕ ΤΑ ΣΠΑΤΑ, ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΠΑΡΛΟ ΤΟ ΧΑΟΣ ΤΩΡΑ ΑΠΛΑ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΣΩΤΗΡΑ-ΑΠΑΤΕΩΝΑ. ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΜΗΔΕΝ ΕΝΩ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΑΡΧΙΚΑ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΔΟΥΛΕΥΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΕΛΙΚΑ ΟΥΤΕ ΓΗΠΕΔΟ ΟΥΤΕ ΕΛΚΥΣΤΙΚΗ ΟΜΑΔΑ ΟΥΤΕ ΠΡΩΤΟΓΕΝΕΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΠΛΕΟΝΑΣΜΑ (ΜΙΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΗΣ ΜΟΔΑΣ Η ΦΡΑΣΗ)
    ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΟΜΑΔΑ ΜΕ ΠΙΤΣΙΡΙΚΙΑ ΠΡΟΕΡΧΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΙΚΡΟΥΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΝ ΕΙΧΕ ΠΕΤΥΧΕΙ 1 ΑΠΟ ΑΥΤΑ. ΑΠΛΑ ΠΗΡΕ ΜΕ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΒΟΥΛΙΑ ΤΟΝ ΚΩΝΣΤΑΝΤΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡ ΔΥΟ ΑΣΧΕΤΟΥΣ. ΧΑΛΙΑ-ΧΑΟΣ ΓΙΑΥΤΟ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΕΤΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ...(ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΟΝΟ Ο ΘΕΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΚΑΝΕΙ ΤΕΧΝΙΚΟ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΣΑ ΣΕ ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ
    ΠΟΥ ΜΕ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ ΕΔΩ ΚΑΙ ΜΕΡΕΣ.
    ΑΝ,ΛΕΜΕ ΑΝ,ΕΠΑΛΗΘΕΥΤΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΦΗΤΕΙΕΣ ΤΟΥ
    ΓΕΡΟΝΤΑ ΠΑΙΣΙΟΥ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΤΡΟΚΟΣΜΑ(ΒΟΗΘΕΙΑ ΜΑΣ)
    ΚΑΙ ΞΑΝΑΠΑΡΟΥΜΕ ΤΗ ΠΟΛΗ,
    ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΠΛΕΟΝ ΕΔΡΑ Η ΟΜΑΔΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή