Τρίτη 18 Οκτωβρίου 2011

ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΥΤΕΝΕΡΓΕΙΑ

               Η κρίση δημιουργεί ευκαιρίες. Έτσι δεν λένε κάποιοι; Ε, το άκουσε και κάποιος υφυπουργός εσωτερικών ονόματι Κουκουλόπουλος και την πέταξε την παρόλα : " Καλούμε την κοινωνία να συγκροτήσει μέτωπο ευθύνης κατά των απεργών που συμπεριφέρονται με λογικές Μαφίας και Καμόρας ." Δηλαδή τι να κάνουμε ρε μεγάλε; Να τρώμε τα σκουπίδια μας; Ή να πάμε να βουτήξουμε τους σκουπιδιάρηδες από τον γιακά και να τους πλακώσουμε; Εσένα που σε βάλανε εκεί γιατί σε πληρώνουμε; Για να μιλάς κι όχι για να πράττεις; Αλλά κι άντε και τα είπες καλά. ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΡΕ ΚΟΥΚΟΥΛΟΠΟΥΛΕ, ΜΑΦΙΑ ΚΑΙ ΚΑΜΟΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑΡΗΔΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΟΙ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΟΝΟΜΗΣΑΝΕ ΑΠΟ ΤΗ SIEMENS, ΤΟ ΒΑΤΟΠΕΔΙ, ΤΑ ΕΞΟΠΛΙΣΤΙΚΑ, ΤΟ ΧΡΗΜΑΤΙΣΤΗΡΙΟ ΚΑΙ ΤΑ CDS; ΒΡΗΚΕΣ ΠΑΛΙ ΤΟΥΣ ΕΝΟΧΟΥΣ;
             Κι αυτό έγινε μερικές μέρες πριν. Διότι στην κούρσα διαδοχής του ΠΑΣΟΚ, πετάχτηκαν τρεις υπουργάρες που έχουν αφήσει άφωνη την χώρα με το έργο τους και βγάλανε και μανιφέστο. Το οποίο μάλιστα το χαιρέτησαν τα ανεξάρτητα ΜΜΕ και το χαρακτήρισαν εξόχως ενδιαφέρον. Πού να τολμήσουν να πουν οτι είναι κατάπτυστο μνημείο πολιτικής θρασύτητας; Να χάσουν τα προνόμια τους;
           Η Διαμαντοπούλου λοιπόν, ο Λοβέρδος και ο Ραγκούσης, μας είπαν οτι " τις τελευταίες δεκαετίες στην χώρα κυριαρχούν ο συντεχνιασμός και η ανομία σε όλο το φάσμα της δημόσιας ζωής. Με καταλήψεις σχολείων, πανεπιστημίων και δημόσιων κτιρίων. Με αποκλεισμούς αεροδρομίων και λιμανιών. Με διακοπή της λειτουργίας των δημόσιων μέσων μεταφοράς. ΚΙ ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΥΠΟ ΤΟΝ ΜΑΝΔΥΑ ΤΟΥ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΣΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ."
           Δεν μου λέτε ρε παιδιά, ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΧΘΕΣ ΠΟΥ ΗΝΤΟΥΣΑΝ; ΣΤΟ ΥΠΕΡΠΕΡΑΝ; ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΚΑΤΕΒΗΚΑΝ ΚΑΙ ΜΑΣ ΑΝΑΚΟΙΝΩΝΟΥΝ ΤΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙΣ ΤΟΥΣ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΠΑΣΟΚ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΤΑ ΜΥΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΑΦΤΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΚΙΑ ΔΕΞΙΑ ΠΟΥ ΑΝΤΙΣΤΡΑΤΕΥΕΤΑΙ ΤΗΝ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΟΔΕΥΤΙΚΗ ΤΑΣΗ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ; ΑΥΤΟΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΟ ΤΟΝ ΦΕΛΛΟ ΜΕ  τα " Λεφτά υπάρχουν " και " δεν πρόκειται να ανέβει ο ΦΠΑ " και " θα πάμε σε ήπιες πολιτικές προσαρμογές ";
             Και δεν μας φτάνει που ανήκουν στο κόμμα που ο ιδρυτής του γάμησε όλη την ελληνική νοικοκυροσύνη, τώρα μας καλούν σε " κοινωνική αυτενέργεια ". Ποιοί; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΛΥΨΑΝ ΚΑΙ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΦΟΡΟΦΥΓΑΔΕΣ ( στα 2 έστω χρόνια ποιόν έχουν πιάσει; Για παλιότερα δεν το συζητώ, ΤΟΤΕ ΕΠΙΤΡΕΠΟΤΑΝ ), ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΟΥΝ ΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΧΡΗΜΑ ( με τέτοια φοροεπιδρομή οι μέχρι τώρα δαπάνες του κράτους είναι 22% ψηλότερες από τις συνολικές δαπάνες του 2010 ), ΚΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΑΝ ΥΠΕΡΑΡΙΘΜΟΥΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΕΞΑΓΟΡΑΣΟΥΝ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΤΟΥΣ.
               Κι αντί να κρυφτούν σε κανά λαγούμι, με την συμβουλή της " κοινωνικής αυτενέργειας " σπρώχνουν τον λαό σε εμφύλιο. Δηλαδή οι " τίμιοι και οι συνεπείς πολίτες " να πάνε να πλακωθούν με τους απεργούς, τους άνεργους, τους μαθητές και τους φοιτητές , τους ταξιτζήδες και με όποιον πάει κόντρα στην κυβερνητική πολιτική. Μιλάμε για θράσος. ΑΝΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΒΟΥΤΗΞΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΧΡΑΣΤΕΣ,  ΠΟΥ ΓΙ' ΑΥΤΟ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΨΗΦΙΣΘΗΚΑΝ, ΕΧΟΥΝ ΓΑΜΗΣΕΙ ΟΛΟΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ  ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΧΑΣΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ. ΚΑΙ ΤΑ ΜΜΕ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΝ. ΤΙ; ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΣΤΟ ΠΑΤΕΡΟ. ΒΡΕΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΚΙ ΑΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΥΣΗ. ΤΗΝ " ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΥΤΕΝΕΡΓΕΙΑ ".
               Η Διαμαντοπούλου ούτε βιβλία δεν είχε έτοιμα, ο Ραγκούσης έχει αποφασίσει οτι για όλα τα δεινά φταίνε οτι κάποια επαγγέλματα δεν είναι ανοιχτά ακόμα κι ο Λοβέρδος δεν προλαβαίνει να γαμάει την δημόσια υγεία και την πιο ανθηρή βιομηχανία της Ελλάδας, την φαρμακοβιομηχανία. Ε, με τόσες επιτυχίες πώς να μην συμβουλεύουν και τους πολίτες; Και μάλιστα λέω στα πλαίσια της
 " κοινωνικής αυτενέργειας " , οτι οι " τίμιοι και συνεπείς πολίτες " θα έπρεπε αφού δείρουν όλους αυτούς που εμποδίζουν την τίμια κυβέρνηση να δουλέψει, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΤΥΠΩΣΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΒΙΒΛΙΑ, ΝΑ ΠΑΝΕ ΝΑ ΑΝΟΙΞΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΑ ΚΛΕΙΣΤΑ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΑΣΘΕΝΕΙΣ ΣΤΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΝΑ ΠΕΡΙΘΑΛΠΟΥΝ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΦΕΡΝΟΝΤΑΣ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΩΓΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΦΑΡΜΑΚΑ ΚΑΙ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΑ ΥΛΙΚΑ ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ.
              Δεν γαμιόμαστε λέω εγώ; ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟΝ ΦΕΛΛΟ ΙΕΡΑΡΧΙΚΑ, ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΛΥΣΕΙΣ. Έχουν σηκώσει τα χέρια ψηλά, κάθε μέρα τους πηδάει η τρόϊκα ( ΝΑΙ ΠΑΙΔΙΑ, ΑΥΤΟΥΣ ΕΛΕΓΧΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΟΧΙ ΕΜΑΣ  - χώρια που κάθε μέρα τους εκθέτει λέγοντας οτι " εμείς ΔΕΝ ζητήσαμε αυτά τα μέτρα " ) ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΟΜΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟ ΛΟΓΙΚΟ:
            ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Η ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΤΗΣ " ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΑΥΤΕΝΕΡΓΕΙΑΣ ", ΤΟΣΟ ΗΣΥΧΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑΚΙΑ ΣΤΙΣ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΤΟΥΣ. ΤΟΣΟ ΘΑ ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΘΑ ΤΡΩΝΕ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΤΡΕΜΟΥΝ: ΜΗΝ ΤΥΧΟΝ ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΕΤΑΞΕΙ ΤΙΣ ΣΗΜΑΙΕΣ ΚΙ ΕΠΙΤΕΘΕΙ ΕΝΩΜΕΝΟΣ. ΟΠΟΤΕ , μοιραίοι, άβουλοι και φοβισμένοι, προτείνουν ξεκάθαρα τον εμφύλιο για την ασφάλεια τους.
            Κι αντί να ακούσω αυτήν την κριτική από κάποιο μέσο πληροφόρησης, κάθομαι και τα γράφω εγώ ΠΟΥ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΜΑΛΛΟΝ ΘΑΜΑΙ ΠΟΛΙΤΗΣ ΕΧΘΡΟΣ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΑΝΥΠΑΚΟΥΟΣ ΑΦΟΥ ΤΗΝ " ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΑΥΤΕΝΕΡΓΕΙΑ " ΤΗΝ ΕΧΩ ΓΡΑΜΜΕΝΗ ΣΤΑ ΠΑΛΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΜΑΝΙΦΕΣΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΤΟΜΑΤΑ ΔΩΣΙΛΟΓΩΝ ΚΑΙ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΩΝ.

16 σχόλια:

  1. Και μια που μιλάμε για συντεχνίες ο Λοβέρδος και ο Ευθυμίου ήταν αυτοί που πήγαν να αθωώσουν τον -συγχωρεμένο πλέον- πρύτανη της Παντείου Α. Μεταξόπουλο όταν αυτός καταχράστηκε 7.500.000 € από τα ευρωπαϊκά προγράμματα της σχολής.
    Αλλά πέσανε σε μάγκα εισαγγελέα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Επιταγες της Empire λεει διακινει η ΠΑΕ ΑΕΚ!!!! για να πληρωνει τον αRχηγο, ΜΑΥΡΑ παντα.

    Εξοφλει με ΑΛΑΛΥΠΤΕΣ πειταγες ΑΛΛΗΣ εταιρειας η ΠΑΕ την ΕΡΑ.
    Και εσκασαν οι επιταγες, ΣΩΩΩΩΩΩΩΠΠΠΑΑΑ, και τρεχει λεει τωρα ο αRχηγος.

    Τωρα ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ εχει η empire μια εταιρεια ΜΕ ΑΛΛΟ ΑΦΜ, να πληρωνει εκ μερους της ΠΑΕ τον Χατζημπιχλη και αυτος να το δεχεται αυτο ειναι αλλη ιστορια..

    Προσοχη: ΔΕΝ μιλαμε για επιταγη που εχει παρει η ΕΡΑ και την εχει οπισθογραφησει.
    Μιλαμε για ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ πληρωμη, πραγμα παρανομο -ε χασοδικη???- χρεος μιας εταιρειας απο μια αλλη.

    Πως το λενε αυτο ρε τεραστιε χασοδικη?

    Ξεπλυμα μαυρου χρηματος?

    ΠΩΣ πληρωνει η empire τα χρεη της ΕΡΑ σε καποιο γραφειο?

    Καλα το πληρωνει ΜΗ ΤΟ ΔΕΝΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.
    ΦΕΣΩΝΕΙ ηθελα να πω.

    Εσυ Χατζηαρχιδι, ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΕΙΣΠΡΑΞΗΣ για 70,000 ευρω εδωσες?

    Απο την στιγμη που ελαβες επιταγη ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΕΙΝΕΙΣ ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΣΑΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ?

    Τα λεφτα που αρα ΕΛΑΒΕΣ, δεν πρεπει βαση ΔΙΚΑΣΤΙΚΗΣ ΑΠΟΦΑΣΗΣ ΜΑ ΠΑΝΕ ΣΕ ΠΙΣΤΩΤΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ ΙΩΑΝΝΟΥ ΚΛΠ?
    ΠΟΥ ΠΡΟΗΓΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΕΧΕΙΣ ΔΑΓΚΩΣΕΙ?

    Τελικα ποιος ειναι ο αRχηκλεφτης και ποιος ο συνεργος του?

    ΕΔΩ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑ ΛΕΜΕ..

    Που σαστε ρε anonymoi να μας πειτε την αποψη σας?
    Α ΡΕ ΚΟΡΟΙΔΑ ο αRχηγος παιζει χαρτοπολεμο με τις επιταγες ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ και εσεις τη βγαζετε με ριγανη και κανα ληγμενο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ρε πανιστοκε, αμα πληρωνε με σφραγιδα ΠΑΕ θα επαιρνε τα λεφτα ο ΑΒΑΞ ...

    Και τα λεφτα ειναι για το 10% . ΜΠΑΓΛΑΜΑ.

    ΑΝΤΕ. ΟΡΘΙΕ ΤΑΡΑΜΑ. ΠΟΥ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΙ ΓΡΑΦΕΙΣ ΓΙΑ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ. ΑΣΤΕΙΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στηβεν, διαφωνω σε παρα πολλα θεματα μαζι σου και δεν μπαινω στην διαδικασια να σχολιαζω αλλά πρεπει να πω οτι αυτο ειναι το πιο σωστο κειμενο που εχεις γραψει μεχρι τωρα.
    Πραγματικα, το θρασος τους και ο κυνισμός ειναι απιστευτα...
    Φτασανε στο σημειο να καλέσουν για "κοινωνικη αυτενέργεια"...

    Δεν εχω λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΚΥΡΙΕ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ. ΚΡΑΤΑΣ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΚΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ενταξει,τα γνωστα κολπα. Βαλτε τον κοσμο να τσακωνεται μεταξυ των και εμεις να φευγουμε με το χρημα και την καρεκλα.
    Αυτο γινοταν παντα και οχι μονο εδω.
    Υπαρχει εδρα σε ολα τα "καλα πανεπιστιμια" για το πως διαιρεις και βασιλευεις.

    Το οτι αυτοι εδω ειναι οι απολυτοι τσαρλατανοι αλλα και το οτι πλεον το παραμυθι παραπηγε 30 τοσα χρονια και το παραμυθι δεν εχει δρακο.
    Εβλεπα τα σκουπιδια βουνο και ο κοσμος στο δρομο να πιανει αντι για την μυτη του,τα αρχιδια του.
    Ειναι τοσο "αρπαγμενος" και συναμα απελπισμενος, που τι να του πουν μερικες σακουλες σκουπιδιων κατα μεσης του δρομου. Εδινε σιωπηρη ψηφο στηριξης στους σκουπιδιαραιους.

    Δεν νομιζω δηλαδη οτι υπο τετοιο γκρεμισμα των παντων,αρκουν μερικες επιστολες των αποστολων του αισχους.
    Η Διαμαντοπουλου του "να καταργηθουν τα Ελληνικα και να θεωρειται πρωτη γλωσσα τα Αγγλικα", ο Ραγκουσης που τον ξεθαψε ο ΓΑΠ απο καποια ταβερνα της Παρου,πεταξε την ποδια και πριν ακομα μπει στο χοιροστασιο της Βουλης, τον κανανε εφτα φορες μπανιο γιατι μυριζε απο την μπιφτεκιλα., και ο αλλος ο αιωνιος, ο τεραστιος που ναι μεν μιλα για Γουδι,αλλα εκει ειναι και ψηφιζει τα παντα. Προφανως το τραβαει το κωλαρακι του το τουφεκισμα. Ο τεμπελης του τιποτα και του αδειου.

    Δεν νομιζω αν εκπλαγει κανεις,αν δει επισημη λογοκρισια,κλεισιμο σταθμων, την Eurogentforce στο δρομο με τα αυτοματα στο χερι να κανουν περιπολιες και να απαγορευτει-για λογους ασφαλιας ρε παιδια- η κυκλοφορια στους δρομους και μετα την δυση αλλα και μετα την ανατολη.
    Δεν κανω πλακα.
    Σε ενα δοκανο τους εβαλαν οι τροικανοι τοκογλυφοι.
    "Δεν το εβλεπαν";,θα μου πεις. Και λοιπον; Και το ποντικι την φακα δεν την βλεπει; Την βλεπει.
    Ειναι τοσο αρρωστοι με τις καρεκλες,ειναι τοσο βουλιμικοι με την εξουσια, που καλιστα πουλανε τα παιδια τους,γαμανε την μανες τους και βγαζουν τα νεφρα τους για αυτην.

    Δειτε τον Μπενιζελο-Τουρκογλου. Μπηκε στον καιαδα και στην πολιτικη αγχονη ΕΝ ΓΝΩΣΗ ΤΟΥ!! Το ειπε κι'ολας.
    Ενω αν ηταν νουνεχης,τουλαχιστον θα μπορουσε ανετα κατσει στα αυγα του και να βλεπει τον ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΝΤΙΠΑΛΟ,ΤΟΝ ΓΑΠ να γκρεμιζεται και υστερα εκεινος να παρει την αρχηγια,στο πιατο.
    Δεν το εκανε. Γιατι; Γιατι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΦΑΤΑΟΥΛΑΣ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΙΝΑΙ ΒΟΥΛΙΜΙΚΟΙ ΟΛΟΙ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΧΟΝΤΑΙ ΝΑ ΚΑΟΥΝ,ΕΣΤΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΜΕΡΑ ΣΥΝΟΔΕΙΑΣ ΜΕ ΠΕΡΙΠΟΛΙΚΑ,Η ΜΕΡΙΚΕΣ ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΣΤΑ ΦΙΜΩΜΕΝΑ ΜΜΕ.
    ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΜΟΤΟΣΥΚΛΕΤΕΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΩΝ ΠΑΡΑΤΑΣΟΝΤΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΒΑ ΤΟΥΣ,ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟΙ ΑΙΣΘΑΝΟΝΤΑΙ.
    ΟΣΟ ΑΥΞΑΝΟΥΝ ΤΑ ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΑ ΜΕΤΡΑ,ΤΟΣΟ ΠΙΟ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟΙ ΝΟΙΩΘΟΥΝ
    ΟΣΟ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΥΠΟΦΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΜΙΑ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥΣ,ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΗ Η ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥΣ.
    ΦΙΜΩΝΟΥΝ ΑΠΕΙΛΟΥΝ,ΕΚΒΙΑΖΟΥΝ ΠΡΩΣΟΠΑ,ΘΕΣΜΟΥΣ,ΑΡΧΕΣ,ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑ,ΤΑ ΠΑΝΤΑ. ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΝ ΧΡΙΣΤΟ. ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΕΡΩΤΙΚΗ ΠΑΡΑΚΡΟΥΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.

    ΤΡΕΜΟΥΝ ΜΗΠΩΣ Η "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ",ΑΥΤΗ ΤΩΝ 300, ΠΕΣΕΙ ΚΑΙ ΕΡΘΕΙ ΣΤΑ ΧΕΡΙΑ ΜΕΡΙΚΩΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΩΝ ΦΑΣΙΣΤΩΝ!

    ΣΑΣ ΑΚΟΥΓΕΤΑΙ ΠΑΡΑΞΕΝΟ; ΚΑΘΟΛΟΥ. ΕΙΝΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΙ. ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΑΣΥΝΕΙΔΗΤΟΙ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΡΡΩΣΤΟΙ. ΚΑΙ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑΤΡΙΑ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΓΟΥΔΙ,ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΤΣΙΜΕΝΤΑΡΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Για να δεις λοιπόν πόσο μαλακας είσαι , ομολογεις ότι διακινείται μαύρο χρήμα για να μην εκτελεσθούν δικαστικές αποφάσεις, 2 κακουργήματα μέχρι τωρα.... ΒΛΑΚΑ
    Η empire με την ΑΕΚ τι σχέση έχει και πληρώνει εκ μέρους της ? τρίτο αδίκημα
    Και φυσικά σφραγισμα και τειρεσιας.
    Αιντε ζώο που θα μας μάθεις και εμπορικη διαχείριση..
    Για να ρθει κανά ΣΔΟΕ να τα πεις αυτα τα έξυπνα,,,
    Λαμόγια και κλέφτες, ακάλυπτο και απατεώνες, ψεύτες και αγράμματοι που μιλάτε κιόλας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Προς Dimi: γιατί δεν κανείς μια επώνυμη καταγγελία???? μιας και τα ξέρεις καλύτερα και έχεις και στοιχεία?????????

    Αλέξανδρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ ανωνυμο το τελευταιο.

    1)Γιατι να κανω καταγγελια? Απο τη δικη μου τσεπη βγαινουνε? Η απο τη δικη μου εταιρεια?
    Η μηπως στη δικη μου εταιρεια σφραγιζουν επιταγες?
    Εχω να κερδισω κατι αμα κανω καταγγελια?
    Να παω να βλεπω μηπως μετα απο 3-5 χρονια που θα εκδικασθει τις μουρες τους???
    Εδω δε παω στο γηπεδο να τους δω θα τρεχω στα δικαστηρια?

    2)Χρειαζεται να ξερεις κατι, η να εχεις ιδιαιτερες γνωσεις οταν μια επιταγη που γραφει empire με αλλο ΑΦΜ, παει να πληρωσει εκ μερους της ΑΕΚ ΠΑΕ με ΑΛΛΟ ΑΦΜ, το λογαριαμο της ΑΕΚ ΕΡΑ? Χωρις ΚΑΜΜΙΑ σφραγιδα και καμμια οπισθογραφηση?

    3)Η μηπως χρειαζεται καμμια γνωση για να δει οτι ειναι ΑΚΑΛΥΠΤΕΣ οι επιταγες ληξεως 30-8 και 30-9 και αρα μπαινουν οι εταιρειες και ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΥΠΟΓΡΑΦΟΥΝ στο τειρεσια???

    ΠΟΙΟΣ ΥΠΟΓΡΑΦΕΙ ΣΤΗΝ ΕΠΙΤΑΓΗ???
    ΠΟΙΟΣ ΔΕΣΜΕΥΕΙ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΤΟΥ?
    ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΜΟΣ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟΣ?

    Τελος ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ Ο ΑΜΕΜΠΤΟΣ ΠΟΝΤΙΚΟΜΟΥΡΗΣ αν ξερει πως δεχεται να πληρωνωνται με επιταγες ΤΡΙΤΩΝ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΤΗΝ ΣΦΡΑΓΙΔΑ ΤΗΣ ΕΡΑ τιμολογια και υποχρεωσεις της ΕΡΑ?

    Επισης αν ξερει και ισχυει αυτο που ειπε ο πανεξυπνος απανω, οτι ΠΑΙΡΝΕΙ ΛΕΦΤΑ ΜΑΥΡΑ για να μην πανε στο ΑΒΑΚΑ.

    Αν επισης ισχυει λοιπον οτι με αυτο το τροπο ΠΑΡΑΒΙΑΖΕΙ ΔΙΚΑΣΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ που λενε για κατασχεση εσοδων της ΕΡΑ ΥΠΕΡ ΤΡΙΤΩΝ

    και τελος ΑΣ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΟΣΑ ΦΡΑΓΚΑ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΑΠΠΑ ΑΝΑ ΔΙΑΣΤΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΝΤΟΥ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΞΑΡΑ.

    Αλλα σιγα μη μιλησει η ποντικομουρα. Που σας πουλαει φυκια και ΤΡΩΕΙ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.

    Την εταιρεια διανομης ποντικομουρη με τι κεφαλαια τη τρεχεις? Με την αγαπη του handball??

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ακου λεει "πως δεχεται ο Δ.Χ. να πληρωνεται με επιταγες τριτων".
    Αστειευεσαι;
    Λες δηλαδη οτι αν του αφησεις εναν φακελο με λιγα κατοσταρικα στην εξωπορτα η κατω απ΄την πορτα, η πανω στ τραπεζακι με τα τρια ποδια, να ρωτησει "τι ειναι αυτα" η "απο που ειναι αυτα";

    Ποτε. Θα τα στραμπουλοχεριασει και δεν θα κουνηθει φυλλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Βρεθηκε λυση. Παρανομη και παρατυπη οπως παντα,αλλα αλλιως πως θα ημασταν ενα χρεωκοπημενο μπουρδελο.
    18 ομαδδες προτεινε η Λιγδα στην ΕΠΟ.
    Βεβαιως λεει η ΕΠΟ, που παριστανει την εκπληκτη με αυτην την φαενη ιδεα του συνεταιρσμου των "στημενων".
    18. Γιατι οχι; Μεσα ολοι οσοι μεχρι χθες ανεβοκατεβαινα κατηγοριες καιθε 4 μερες με δικες εφεσεις,κοντρα εφεσεις κλπ. Και Λαρισσα, κα Κομποτης και Δραμα και Σερρες. Απαντες.

    Και αναρωτιεται κανεις γιατι δεν το σκεφτηκαν απ'την αρχη. Γιατι ρε παιδια σπρωχνοσασταν ποιος θα πρωτομπει στο ασανσερ; Αφου ειναι πολυμορφικο και χωραει ολους τους καλους.

    Βεβαια δεν υπαρχει προβλημα στο ποσοι και ποιοι θα συμμετασχουν σε ενα πρωταθλημα,το οποιο ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΕΙ ΠΟΤΕ. Αλλα αυτο ειναι μια λεπτομερια.
    Γι'αυτο εξαλου κανουμε και τα χατηρια ολονων,για να μη λενε οτι δεν δειχνουμε κατανοηση.

    Α,ρε κατσαπλιαδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. @ Αβραμίδη: ΤΟ ΕΙΧΕΣ ΠΕΙ ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΑ ΟΤΙ ΘΑ ΕΒΓΑΖΕΣ ΑΥΤΗ ΤΗ ΔΥΝΑΜΗ. ΣΕ ΣΥΓΧΑΙΡΩ ΠΟΥ ΠΑΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΣΤΑ ΑΠΟΔΕΚΤΑ. ( ο μεγαλύτερος σου )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΩΡΑ ΓΥΡΙΣΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΟΠΟΥ ΓΙΝΕΤΑΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ. ΤΩΡΑ Η ΜΑΧΗ ΕΧΕΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΙΟΥΣΟΥΡΟΥΜ ( ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ ). ΕΤΟΙΜΑΖΟΜΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΒΡΑΔΥ.
    Δαγκωτό Ντόρντμουντ, έτσι;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ DIMI: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΑΣΠΡΑ; ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΑ. Ο,ΤΙ ΕΔΙΝΕ Ο ΧΑΦΙΕΣ. ΤΑ ΜΑΥΡΑ ΤΖΑΜΠΑ ΕΙΝΑΙ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Ο ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΣ ΠΑΚΙΣΤΑΝΟΣ ΤΑ ΕΧΕΙ.
    ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΑΣΠΡΟ ΣΕ ΠΟΥΛΜΑΝ Ή ΣΕ CLUB; ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΝ ΕΙΧΕ ΒΡΕΘΕΙ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΨΑΧΝΑΜΕ ΤΟ ΚΟΨΙΜΟ. ΑΛΛΟ 50% ΚΙ ΑΛΛΟ 5%. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΡΤΕΣ;
    ΤΙ ΡΩΤΑΩ ΤΩΡΑ. ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΣΧΟΛΗΜΕΝΟΙ ΣΤΙΣ ΕΝΤΟΛΕΣ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ ΓΙΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΑΥΡΙΟ.
    ΑΛΗΘΕΙΑ , ΔΙΑΒΑΣΑΤΕ ΠΟΥ ΠΛΑΚΩΘΗΚΑΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΙ ΚΑΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΗΛΩΣΗ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ; ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΠΟΥ ΗΤΑΝ;
    ΕΙΧΑΝ ΜΟΙΡΑΣΤΕΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Σύμφωνα με το capital.gr ο γαλλικός όμιλος -κολοσσός Publicis, πτωχεύει τη θυγατρική της στην Ελλάδα Leo Burnett βάζοντας ''φέσι'' 20 εκατομμυρίων ευρώ σε ελληνικά ΜΜΕ.
    Πηγές από τη διαφημιστική αγορά εξηγούν πως μία από τις κυριότερες αιτίες της πτώχευσης είναι η ανάμειξη της εταιρείας στον τηλεοπτικό σταθμό Alter, αλλά και τα χρέη προς τα υπόλοιπα κανάλια που λέγεται ότι φθάνουν και ξεπερνούν τα 12 εκατομμύρια ευρώ.
    Έμπλεξε με αυτήν την υγιή εταιρεία; Απα πα!
    Ας πρόσεχαν..

    Τελικά αυτοί της οργάνωσης το παίζουν ξερόλες αλλά το μόνο που καταφέρνουν είναι να δείξουν πόση είναι η ηλιθιότητα τους....Ντάλτον βλέπατε ή διαβάζατε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ακομα και ο καιρος μαζι με τους δυστυχους ειναι.
    Αλλα οι δυστυχοι,παρ'ολο που απεργουσαν για αυτον-υποτιθεται τον λογο,δεν κατεβηκαν να διαδηλωσουν,αλλα προτιμησε να αδραξει την μερα του αλλιως, οπως ακριβως δρατουν και οι νταβατζιδες τον μισθο και την συνταξη και τα υπολοιπα εργασιακα του δικαιωματα.
    Ευγε.

    Μα κι'αυτοι ρε παιδι μου κουκουτσι μυαλο δεν εχουν; Και οι εξω αγοραστες και οι μεσα πωλητες,λεω.
    Θες να ξεπουλησεις και να αγορασουν οι εξω κοψοχρονια.Ωραια.
    Μη κοβεις ρε μαλακα τιποτα. Αστα ετσι.
    Κοψε,ραψε οτι αλλο, αλλα μη πειραζεις τους μισθους.
    Κανε τον Καλλικρατη σου. Κανε το ταμειο διαχ. δημ. περιουσιας, κανε την καταμετρηση σου, φερε και την τροικα εδω με καλουδια στα χερια. Δηλαδη με προτασεις ΓΙΑ ΑΥΞΗΣΕΙΣ ΜΙΣΘΩΝ,εστω και κατι.

    Ουτως η αλλως δεν ειναι θεμα χρηματων.
    ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΟΡΟΙ ΠΟΥ ΘΕΣ. ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ.
    Τι τα θες ταχα τα χαρτονομισματα. Δωστα στο ποπολο που διψαει για αυξησεις.
    Κανε οτι κανεις τελος παντων και οταν ολοκληρωσεις το εργο και δεσει το γλυκο απο ολες τις παντες,μετα παρτους τα σωβρακα. Παρτα ολα πισω και στειλτους στην δεκαετια του 30.

    Οχι ομως τωρα. Και του μειωνεις τους μισθους καθε 10 μερες και αυξανεις εξοντωτικα τους φορους και τον βριζεις κι'ολας; Μα μαλακας εισαι; Δεν εχεις κουκουτσι μυαλο;
    Λαου-λαου βρε μαλακα Γερμανε. Βρε νουμερο.
    Παλι στη γωνια θα βρεθεις. Συγνωμες θα μοιραζετε παλι βρε κοροιδα.

    Ειναι αυτο που λεγαμε και στην περιπτωση Τουρκογλου. Η ΓΑΠ. Και ολων των υπολοιπων του συναφιου.: Βουλιμια. Η απαντηση σε ολα. Ο λογος που γινονται ολα τοσο "στραβα". Και διχως "τακτ". Η διχως "τροπους".
    Λαιμαργια. Ο λογος ολων. Και το μεγαλο προβλημα των "Λουκουλων" της τοκογλυφικης οικονομιας, η της πολιτικης αλητειας. ΦΑΙ-ΦΑΙ-ΦΑΙ.
    Και σκατα να τους βαλεις μπροστα,θα τα φανε.
    Αυτος ειναι ο λογος ολων των δεινων.

    Αμετροεπεια. Ακομα και στον βαθμο που ολα ειναι δικα σου,να θες να τα ξερασεις και να τα ξανα φας,για να νιωσεις την ικανοποιηση της "καταποσης".
    Σκαστοι θα πανε βεβαια. Οπως γινεται παντα. Τις επιπτωσεις δεν τις ξερουμε.

    Μπορει να δουμε και πολεμους,στη περιεργωως ησυχη για 60 χρονια Ευρωπη.
    Μπορεις να προβλεψεις τον φαταουλα που ψαχνει να βρει να μπουκωθει για να παει μετα στη χεστρα και τουμπαλιν; Οχι.
    Στην κατασταση "χεστρα" ειμαστε τωρα.
    Ας ευχηθουμε να μη εχουν καμια εντερικη συστροφη.
    Γιατι τοτε, Γαματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή