Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

ΤΟ ΣΠΡΙΝΤ

           Αυτό δεν συγκεντρώνει και το μεγαλύτερο ενδιαφέρον στους κλασσικούς αγώνες; Τόσο από πλευράς διαφημιστών όσο κι από πλευράς αιμοδηψών θαετών της ντόπας;  Βεβαίως. Ε, αυτό παρακολουθούμε τώρα. Θάναι η ΑΕΚ πρώτη σε κυβέρνηση εθνικού μετώπου, ή η Ελλάδα με άμεση συναίνεση ή προκήρυξη κατά την Πέμπτη, εθνικών εκλογών; Πού να ξέρει και κάποιος επακριβώς; Όσο φελλός είναι ο πρωθυπουργός άλλο τόσο είναι και η διοίκηση Αδαμίδη.
          Ίσως η χειρότερη που είχαμε ποτέ. Κι αν αποκοπώ τελείως από το παρελθόν και πάρω μόνο την φετινή σαιζόν, που καλά καλά δεν έχει αρχίσει ακόμα, τι να πρωτορίξω στο τραπέζι; Τις 5 - 6 μεταγραφές που ζήτησε ο Χιμένεθ και τις 14 που γίνανε χωρίς να έχουν καλυφθεί στοιχειώδεις τρύπες στο ρόστερ μας; Τις αιμοπτύσεις των αντιπάλων για πιθανές νίκες εις βάρος μας που έχουν καταλήξει σε στάνταρ ταρίφες; Τα 800 χιλιάρικα για προσωπική φύλαξη του σημερινού διοικητικού συμβουλίου και τα 667 ευρώ ανά παιχνίδι που δίνονται σε κάποιον που λέει τις συνθέσεις των ομάδων στο ΟΑΚΑ, την ώρα που το 10% των εισπραχθέντων χρημάτων από εμάς δεν αποδίδονται σε κάποια τμήματα της ερασιτεχνικής ( χιλιογραμμένο αυτό εδώ μέσα ) ;
           Μια διοίκηση που κανονικά, αν συμμετείχε σε ολυμπιακούς αγώνες, πραγματικά θα είχε πάρει την κορυφαία θέση στην τούμπα της ενόργανης γυμναστικής. " Λεφτά υπάρχουν και θα πληρωθείτε με τις εισπράξεις του ντέρμπυ ", την ίδια στιγμή που θεωρητικά και πρακτικά έχουν υποβληθεί οι παραιτήσεις αλλά και ασκείται και εκτελεστική εξουσία χρεώνοντας την εταιρεία με την αποζημίωση του τέως προπονητή προσλαμβάνοντας κι έναν καινούργιο. Αυτήν την στιγμή που ενώ " είμαστε πολύ κοντά στην οικονομική εξυγίανση ", το επίσημο χρέος έχει μεγαλώσει. Κι είναι πολύ οριακή η στιγμή διότι ο κόσμος ΚΑΙ χρήματα δεν έχει αλλά ΚΑΙ η ομάδα αγωνιστικά φροντίζει να τον διώχνει.
           Κι η απορία που είναι κορυφαία όλων, ΔΕΝ έχει να κάνει τόσο με την ανακοίνωση της παραίτησης μετά το παιχνίδι στην Κρήτη και την παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί από διάφορα ΜΜΕ. Αυτά είναι για τα δημοσιογραφάκια που περιγράφουν απλώς τις καταστάσεις και περιμένουν ακόμα και την ύστατη στιγμή να τσιμπήσουν κανά κόκαλο.
            Αλλού είναι το θέμα: Εντάξει οι υπάλληλοι - διαχειριστές ( δεν θεωρώ τίποτα από τα δύο προσβλητικό ) λένε οτι παραιτήθηκαν, ακόμα κι αν παραμείνουν στην θέση τους ( τους ζητήθηκε αυτό ) μέχρι την ημέρα της γενικής συνέλευσης ( με μια ήττα ακόμα κι αυτό δύσκολο φαντάζει ). Ο ΚΑΣΝΑΚΙΔΗΣ ΑΠΟ ΤΙ ΠΑΡΑΙΤΗΘΗΚΕ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΩΣ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΩΝ SUPPORTERS ΚΑΙ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΨΕ ΑΠΟ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΝΩΝΥΜΟΥΣ ΦΙΛΑΘΛΟΥΣ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΠΟΙΑΝ ΘΕΣΗ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΠΕΙ; ΤΟΥ ΟΠΑΔΟΥ, ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΟΥ ΕΛΙΤΙΣΤΙΚΟΥ CLUB, Ή ΤΟΥ ΜΕΤΟΧΟΥ ΜΕ ΒΑΣΗ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΠΟΥ ΤΟΥ ΦΑΝΕΡΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΠΟΥ ΘΕΩΡΗΤΙΚΑ ΕΧΕΙ ΒΑΛΕΙ Ο ΙΔΙΟΣ; ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΓΕΙΤΑΙ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΚΙ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΚΑΠΟΙΟΝ ΚΟΣΜΟ; ΠΩΣ ΠΑΡΑΔΙΔΕΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΟΤΙΑ; ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ; ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΤΗΝ ΔΗΘΕΝ ΠΑΡΑΙΤΗΣΗ. ΟΙ ΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥ ΤΟΥ, ΠΟΥ ΠΑΡΑΜΕΝΟΥΝ; ΜΗΠΩΣ ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΦΟΥΣΚΑ ΚΙ ΑΠΛΑ ΕΞΥΠΗΡΕΤΗΣΕ ΤΗΝ ΒΕΛΟΥΔΙΝΗ ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΠΑ;
           Όμως η δημοσιοποίηση της παραίτησης είναι και το κερασάκι στην τούρτα. Φαντασθείτε ένα καράβι στο οποίο μπαίνουμε κάποιοι και ξαφνικά στην μέση της τρικυμίας μαθαίνουμε οτι ναι μεν ο καπετάνιος είναι επάνω στο σκάφος, αλλά βρίσκεται ξαπλωμένος στην καμπίνα του καθότι αποφάσισε οτι από αύριο αλλάζει επάγγελμα. Ποιός λογοδοτεί σε ποιόν στην ΑΕΚ μέσα; Ποιός ακούει ποιόν; Μόνο ο Γκρέταρσον δεν παραιτήθηκε κι άλλος ένας , που από ό,τι έμαθα δεν είναι καν Αεκτζής. Τι γίνεται τελικά εκεί μέσα; Βέβαια πλησιάζει η γενική συνέλευση, όπως πλησιάζει βέβαια και η απόφαση για την Ελλάδα. Και τα δύο ακυβέρνητα καράβια δεν είναι;  Είναι, αλλά τεχνικά πλέον πιο εύκολα σώζεται η χώρα παρά η ομάδα μας. Και το λέω αυτό διότι ακόμα και με ξεπούλημα κάτι θα μείνει στις ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ ΗΝΩΜΕΝΕΣ ΠΟΛΙΤΕΙΕΣ ΤΗΣ ΕΥΡΩΠΗΣ. Στην ΑΕΚ πάμε για διάλυση, αφού και οπαδοί να αναλάβουν, λεφτά να βρουν είναι κομάτι απίθανο.
           Υγ1. Κάποιος από το συμβούλιο εξήγησε οτι " η ΑΕΚ έχει μια συνέχεια κι άρα παρά τις παραιτήσεις μας, θα ασκήσουμε διοίκηση μέχρι την 1/11. ΔΕΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΙ." ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΓΙΝΕ ΑΥΤΗ Η ΔΗΛΩΣΗ ΔΙΑΨΕΥΣΗΣ, ΟΛΟΣ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΑΜΦΙΒΟΛΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΕΣ ΜΑΣ ΦΕΡΑΝΕ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ. Όταν διαψεύδεις κάτι, απλά το ισχυροποιείς.
          Υγ2. " Παραιτηθήκαμε, διότι η ομάδα έπρεπε να προστατευθεί." ( Κασνακίδης - Ο ΑΠΩΝ ΠΡΟΣΤΑΤΗΣ ). Να σας πω κάτι; Ξέρετε γιατί δεν πάω ταξίδι στο Αφγανιστάν; ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ. ΔΕΝ ΠΙΣΤΕΥΩ ΝΑ ΣΚΕΦΘΗΚΑΤΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΠΑΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΩ ΤΟ ΤΟΜΑΡΙ ΜΟΥ !
         Υγ3. Οι μετοχές του Παπά μεταβιβάσθηκαν; Ναι, λέει ο ένας, όχι ο άλλος. Τα χρήματα των supporters μπήκαν στην Παε ο ένας, όχι ο λέει ο πρόεδρος τους. ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΤΟ ΠΛΟΙΟ ΤΟ ΠΗΡΑ ΓΙΑ ΜΗΧΑΝΟΚΙΝΗΤΟ. ΜΕ ΠΑΝΙΑ ΘΑ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΞΕΡΑ;
                      ΡΕ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΣΚΟΤΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ;
        Υγ4. Σε στρατηγικές συμμαχίες ΔΕΝ μπαίνω, παρόλο που κάποιοι εναπομείνατες είναι πολύ φίλοι. Που μαζί με το δήθεν 23% της " μάνας " κι άρα με την πλειοψηφία, ΔΕΝ θα εξυπηρετείτο καμία έξοδος από το μετοχολόγιο. Όχι κύριοι. Τώρα είναι καιρός να σκοτωθείτε μόνοι σας. Η ΑΕΚ ούτως ή άλλως, την χρονιά την έχασε. Και μια ερώτηση: Ακόμα και εκτός ΔΣ αλλά κάτοχος έστω και του 5%, ΡΕ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΤΡΑΒΗΞΕΙ ΑΦΤΙΑ;  Ρε τι είναι αυτό το πράμα; Μπλέξαμε με τους Ευρωπαίους κι άρα λογικά πάμε στην ξέρα με βάρκα το άγνωστο.

42 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Οι εξελίξεις τρέχουνε και δεν ελέγχονται. Έχω μια μανία: Να γράφω πριν τα ΜΜΕ. Δεν υπήρχε το αύριο για την ανάρτηση. Και δεν ξέρω κι αν τα έτοιμα ( λείπει κι ο Φ ) θα είναι επίκαιρα για τις επόμενες ημέρες.
    Τέλος πάντων, εγώ περιμένω τον γκουρού και αδερφό για τα επόμενα έντυπα. Ούτως ή άλλως το ραντεβού του Σαββάτου είναι από τα φοβερότερα. ΔΗΛΑΔΗ ΚΟΣΚΙΝΟΥΔΕΣ ΚΑΙ ΠΡΑΜΑΤΕΥΤΑΔΕΣ. ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΞΕΠΛΥΜΑ ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΣΤΡΕΜΜΑΤΑ.
    ΚΙ Ο ΝΟΩΝ ΝΟΕΙΤΩ.
    ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ Η ΔΙΑΘΕΣΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΩΤΙΚΗ, ΚΑΘΟΤΙ ΑΕΚΤΖΗΣ.
    ΟΜΩΣ, ΚΡΑΤΑΩ ΤΗΝ ΘΕΣΗ ΟΤΙ " ΑΦΟΥ ΤΟ ΚΚΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΙ ΑΠΟΨΗ, ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΔΟΘΕΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΗ ΠΙΣΤΩΣΗ ΧΡΟΝΟΥ."
    ΚΙ ΑΝ Ο ΜΑΝΟΛΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΓΥΡΙΣΕΙ, ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΕΓΩ ΘΑ ΤΟΝ ΣΤΗΡΙΞΩ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΩ ΣΑΝ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ. ΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΧΕ ΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ. ΠΑΛΙ 2 ΜΗΝΕΣ ΘΑ ΤΟΥ ΔΩΣΩ.
    ΙΣΩΣ ΜΑΛΙΣΤΑ, ΜΕ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ ΚΙ ΟΧΙ ΜΕ "ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΜΑΣ", ΝΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ. ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΟΥΜΕ, ΦΕΤΟΣ ΤΑ 6 ΤΑ ΠΕΡΣΙΝΑ ΣΤΟ ΤΗΓΑΝΙ, αν δεν μιλήσουμε, ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ 10. ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΜΕΡΑ, ΤΑ ΤΑΞΙ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΠΕΡΓΙΑ. ΚΙ Ο ΚΟΣΜΟΣ, ΣΤΑΣΗ ΠΛΗΡΩΜΩΝ.
    Ή ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΤΟ ΕΡΓΟ; Ε, ΠΟΥ ΠΑΕΙ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ Ο ΣΑΜΑΡΑΣ ΤΩΡΑ ΣΤΑ 62; ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ Η ΒΙΣΣΥ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑΥΤΟΝ. ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΡΟΜΠΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΠΟΝΤΟΥΣ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΕ.
    ΕΠ' ΑΥΤΟΥ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ Ο ΔΧ ΤΑ ΕΙΠΕ ΞΕΚΑΘΑΡΑ: " ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ."
    ΔΙΕΦΩΝΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ;
    ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΔΕΝ ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΙ ΤΑ ΙΔΙΑ Ο ΣΗΜΕΡΙΝΟΣ ΦΕΛΛΟΣ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ; ΑΠΟ ΤΙΣ ΚΟΜΜΑΤΙΚΕΣ ΒΑΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΚΛΕΓΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΑΕΚ ΠΑΙΔΙΑ ΠΑΕΙ ΣΦΑΙΡΑ. ΓΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΠΑΕΙ ΣΦΑΙΡΑ.
    Ο ΠΑΤΕΡ ΧΑ..ΧΑ ΧΑ... ΠΑΙΖΕΙ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ 4-2-3-1-ΤΡΩΕΙ ΤΡΙΑ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΤΟ 4-2-3-1 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΤΡΩΕΙ ΑΛΛΑ ΤΡΙΑ. ΧΑ.. ΧΑ... ΧΑ... ΠΑΤΕΡ! ΔΕΝ ΒΑΖΕΙ ΤΟΝ ΛΑΓΟ -ΤΟΝ ΜΟΝΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟΠΟΔΑΡΟ ΜΕΣΟΑΜΥΝΤΙΚΟ ΠΟΥ ΕΧΕΙ- ΝΑ ΒΟΗΘΑΕΙ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΚΑΙ ΤΡΩΕΙ 3 ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΤΟΝ ΚΑΡΑΜΠΕΛΑ ΜΟΝΟ ΤΟΥ 3 ΕΦΑΓΕ ΚΙ ΑΥΤΟΣ. ΧΑ.. ΧΑ... ΧΑ... ΠΑΤΕΡ ΤΟΝ ΜΠΕΛΕΚ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΔΕΞΙΑ Η ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙ ΤΑ ΜΠΑΚ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΕΝΤΕΡΦΟΡ ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΒΑΖΕΙ ΓΚΟΛ ΟΥΤΕ ΣΕ ΝΕΚΡΕΣ ΧΕΛΩΝΕΣ. ΧΑ.. ΧΑ... ΧΑ... ΠΑΤΕΡ ΣΟΥ ΠΙΑΝΕΙ ΤΟ 4-3-3 ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΚΜΗΔΕΝΙΖΕΙΣ. ΔΕΝ ΞΑΝΑΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΤΕΡ ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ!!!! ΧΑ.. ΧΑ... ΧΑ... ΠΑΤΕΡ
    ΘΥΜΑΣΤΕ ΠΡΙΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΟΤΑΝ ΜΕ ΒΑΖΕΛΟ ΚΑΙ ΑΡΗ ΣΤΑ ΠΛΕΥΟΦ ΚΑΤΕΒΑΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΦΑΓΑΜΕ 4 ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΝΑ ΚΑΙ ΤΕΣΣΕΡΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΛΛΟ ΑΥΤΟ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΠΑΙΓΝΙΔΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΜΥΝΤΙΚΟ ΧΑΦ ΚΑΙ ΘΑ ΧΑΣΕΙ. ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΥΡΟ ΕΠΑΙΖΕ ΜΕ 3 ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΣΤΗ ΜΟΣΧΑ ΕΠΑΙΞΕ ΜΕ ΔΥΟ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΟΦΗ 1 ΤΩΡΑ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΘΑ ΠΑΙΞΕΙ ΧΩΡΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΜΠΡΑΒΟ ΠΑΤΕΡ.Η ΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΟΤΑΝ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΜΕΡΙΑ ΠΧ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ 5 ΑΜΥΝΤΙΚΑ ΧΑΦ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΑΤΗΣ ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΠΑΙΖΕΙ ΜΕ ΕΝΑ Η ΚΑΝΕΝΑ.. ΕΛΕΟΣ ΡΕ ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΛΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ piranha: Πλήρως συμφωνώ μαζί σου. ΕΧΕΙΣ ΑΠΟΛΥΤΟ ΔΙΚΙΟ. Αλλού είναι το πρόβλημα: Ότι ο Νίκος είναι υπερφύαλος. Κι οτι νομίζει οτι είναι για στόχο άλλον από αυτόν που ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΕΙ. ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΤΟΥ. Θρήσκος άνθρωπος, τι περιμένεις;
    ΞΕΡΕΙΣ ΜΕ ΜΑΖΕΜΑ ΚΑΙ ΑΜΥΝΤΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ, λόγω φανέλας, ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΙΣΟΥΜΕ ( στα κυβικά μας ). ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΛΑΘΟΣ ΜΟΝΑΧΟ ΠΗΡΑΜΕ, ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΜΕ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ.
    ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΟΙ ΑΔΑΜΙΔΗΔΕΣ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΦΕΥΓΟΥΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Χαίρετε,

    Είναι μια..μέθοδος πειθαρχίας και αυτή να πώ; Αν και χαμογελάω έτσι;

    http://tvxs.gr/news/athlitika/kostenogloy-tha-toys-gyalizete-ta-papoytsia?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook&utm_campaign=%CF%84v+%CF%87%CF%89%CF%81%CE%AF%CF%82+%CF%83%CF%8D%CE%BD%CE%BF%CF%81%CE%B1

    Καλό βράδυ σε όλους :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: Ε, ΒΕΒΑΙΑ. Ο ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ ΕΙΠΕ ΟΤΪ " Η ΕΥΡΥΤΕΡΗ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΟΛΙΤΙΚΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΕ 180 ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ." Πού μαγκιά για παραίτηση; Πού μαγκιά για αποτυχία;
    ΤΩΡΑ ΤΟ ΡΙΧΝΕΙ ΣΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΗ.
    ΡΕ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΓΟΥΡΟΥΝΙ. ΣΚΑΤΙΑΡΗ ΤΟΥ ΚΟΙΝΟΥ ΒΟΘΡΟΥ. ΨΕΥΤΑΡΑ, ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΦΑΓΑΝΕ ΤΟΝ ΚΑΝΤΑΦΙ.
    ΛΙΓΑ ΤΟΥ ΚΑΝΑΝΕ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΦΥΓΕ. ΕΣΥ ΘΑ ΠΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙΣ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΣΕ ΚΡΕΜΑΣΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΙΚΑ ( με τουρμπίνα πού να πήγαινες;).
    ΣΚΑΤΟΠΟΥΣΤΑ ΚΩΛΟΤΟΥΡΚΕ ΠΟΥ ΝΤΡΕΠΟΣΟΥΝΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΟΥ. ΚΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΕΛΛΗΝΑΣ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ.
    ΕΝΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΦΥΓΕΙ, ΣΑΝ ΕΚΤΟΝΩΣΗ ΣΕΙΣΜΙΚΗΣ ΕΝΕΡΓΕΙΑΣ.
    ΘΑ ΕΡΩΤΗΘΕΙΣ ΒΕΒΑΙΑ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ; ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ: Ο ΦΕΛΛΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΠΑΝΩ ΣΟΥ ΕΙΝΑΙ ΚΛΑΣΙΚΟΣ ΜΑΛΑΚΑΣ. ΤΥΧΑΙΑ ΤΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ. Ο ΜΠΑΜΠΑΣ ΤΟΥ, Η ΜΑΜΑ ΤΟΥ, Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ.
    ΕΣΥ, ΤΟ ΠΑΙΖΕΙΣ ΙΚΑΝΟΣ. ΜΕ ΜΙΣΟΣ ΣΤΑ ΜΑΤΙΑ. ΣΠΟΥΔΑΙΟΣ. ΚΙ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΣΑΝ ΠΑΣΟΚΤΖΗΣ ΠΟΥ ΨΑΧΝΕΙ ΕΝΑ ΘΥΜΑ.
    ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΕ, ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΕΣ ΝΑ ΣΚΟΡΠΙΣΕΙΣ ΣΤΟΥΣ ΑΙΩΝΕΣ.
    ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΤΑ ΠΑΝΤΑ. Ο ΕΝΑΣ ΤΗΝ ΠΟΥΛΗΣΕ ΚΙ ΕΣΥ ΤΗΝ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και σαν ΑΕΚ και σαν Ελλαδα,αστα να πανε στο διαολο.
    Ειναι αξιοσημειωτη-αλλα καθολου τυχαια- τοσο η συμπτοματολογια οσο και ο συγχρονισμος στην κατρακυλα.
    Πως αλλιως θα μπορουσε να ηταν,θα μου πειτε. Ελα ντε.

    Προσφατα μαθαμε οτι ο Τουρκογλου,στον οποιο στελνεις τις "ευχες" σου,στο παραπανω σχολιο, ηταν φυλακοβιος.
    Μα φαινεται απο την φατσα του. Δινεις ποτε τιποτα σε αυτον να στο φυλλαξει; Λες ποτε ενα μυστικο σε αυτον τον τυπο; ΠΟΤΕ.
    Του ανεθεσε την οικονομικη διακυβερνηση ο αλλος βλαξ. Η μαλλον ετσι του ειπαν του βλακα να κανει.
    Και ορμηξε στην τρομερη ζωη του "σημαντικου" ο κακος βουβαλος. Ορμηξε στην απαιχτη ζωη της επιφανειας ο "μπροστα". Ικανος να τρεχει πανω σε σκατα και σε καρβουνα.
    Η κομπλεξικη υστεροβουλια και η βουλιμια ενος μονο χοντρου γυφτου,μπορει να επιταχυνει τα πραγματα για μια χωρα,καθως ειδαμε τους τελευταιους δυο μηνες.
    Μπραβο Βαγγελαινα.

    Δεν ξερω ποσο θα αλλαξουν τα πραγματα και ποσο. Και προς τα που. Δεν ξερω τι θα διασωθει και τι εικονα θα εχει η χωρα αυριο η του χρονου.
    Θελω πολυ ομως να μη χαθει αυτη η χρυση ευκαιρια για λιτσαρισματα και μολωπες.
    Ειναι κριμα να αφησουμε την ευκαιρια να φυγει,μαζι με τα καθαρματα.
    Ειναι αδικο. Πρεπει πασει θυσια,αυτο να διαφυλαχτει.
    Δεν θα συγχωρισω κανεναν,αν αυτο γινει και τελικα διαφυγουν αθικτοι και ανεγγιχτοι.

    Πρεπει οποσδηποτε να γινουν ολονυχτιες ομορφες στο Συνταγμα. Δεν μπορω να φανταστω κατι αλλο.
    Μετα,μπορω να συνεισφερω με οποιο τροπο. Βαλτε μου φορους. Σκιστε με. Θα κανω 5 δουλειες. Δεν με νοιαζει που θα πανε τα λεφτα.
    Αλλα δωστε μου,δωστε μας τις "Βαγγελαινες" του χοιροστασιου. Νυν και πρωην.
    Και κανεναν τραπεζιτη αμα σας βρισκεται. (γεια σου Προβοπουλε. 1 ευρω και κατι εισαι. Οι αλλοι ειναι αναμεσα στα 20 και τα 60 σεντς. Μη κλεινετε το ΧΑΑ γιατι μπορει να μη μηδενισουν οι μετοχες και να μη παρθουν τζαμπα οι τραπεζες-κουφαρια,αρα και οι υποθηκες των δανειων,αρα και η μιση χωρα στην Black Rock. Μπραβο).
    120 δις δωθηκαν για τα τραπεζικα μαγαζια που ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΑΞΙΖΟΥΝ ΛΙΓΟΤΕΡΟ ΑΠΟ 3 δις σημερα.(Αυριο,λιγοτερα,μεθαυριο τιποτα).
    Αλλα "προς θεου μη καταρευσουν οι τραπεζες".
    Ελα που ο θεος ειναι τζαναμπετης και δεν ακουει.
    Ντου και ξυλο,στον πουσταρα το γρυλο. (τον καθε γρυλο)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Καλημερα.
    Στριμωγμενος στη γωνια ο Αντωνακης.
    Εως τωρα,με μισοκουβεντες,υπεκφυγες και αντιπολιτευτικα τερτιπια απεφευγε-και καλα εκανε- καθε διασυνδεση με τα πεπραγμενα των ΠΑσοκων εξουσιαστων.
    Τωρα ομως ο κομπος εφτασε στο χτενι.
    Με 180 βουλευτες ζητουν ολοι να περασει το επομενοψηφισμα το οποιο θα δεσμευει-και αυτο- για τα επομενα 30-50 χρονια.

    Εδω εχουμε ενα παραδοξο,που οπως θα δουμε,δεν ειναι καθολου παραδοξο.
    Τι πειραζει τους νεοταξιτες το αν θα περασει κατι με 151 η με 200; Εχουν δημοκρατικες ευαισθησιες;
    Γιατι ζητουν 180; Για να ειναι νομοταγεις και πιστοι στο Συνταγμα,το οποιο εως τωρα το εχουν καταγαμησει;
    Οχι ασφαλως.
    Ηρθε η ωρα του Αντωνη,να δωσει τα διαπιστευτηρια στα αφεντικα με την αμεριστη βοηθεια των οποιων προσδοκα να γινει κυβερνητης.
    Ιδου η ροδος ιδου και πηδημα.

    Μεχρι τωρα βολευε και τον ιδιο και κυριως τους "εξω" να το παιζει "αντιπολιτευτικα" ακοπα,παριστανοντας τον αρνητη και τον αντιστασιακο με κατι "επαναδιαπραγματευσεις" "δεν συναινουμε στο λαθος" και λοιπες αιδιες και μισολογα.
    Τωρα ομως,στην λυκαυγες της νεας κυβερνησης και ΠΡΙΝ αυτη οριστει,πρεπει να δωσει διαπιστευτηρια.

    Δηλωση μετανοιας καλειται δηλαδη να κανει. Ξεκαθαρη.

    "συναινω στο σωστο" θα πει μετα την ψηφοφορια.
    Σιγα τα ωα. Τι ειναι οι λεξεις; Κατι τερατακια transformers που γινονται οτι θες.

    Συμαθητες αλλωστε ηταν με τον ΓΑΠ.
    Ναι αλα αυτο δεν νοηται και σαν συμπορευση,θα πει καποιος.
    Σωστα. Αυτο ομως ισχυει,ενα μιλαμε για κανονικους συμαθητες σε καποιο Λυκειο της Γκραβας η στο πανεπιστημιο της Πατρας.

    Εδω,σε αυτην την περιπτωση, εχουμε ΕΙΔΙΚΑ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΑ προαλειφομεων εξουσιαστων, που το αν τελικα θα χρησιμοποιηθουν σαν τετοιοι η οχι,ειναι απλα θεμα συγκυριων και τρεχοντων συμφεροντων.
    Μενουν με το οπλο παρα ποδα και αναμενουν εντολες,ακομα και 20,30,40 χρονια μετα την "αποφοιτηση".
    Οπλισμενες βομβες ναπαλμ ειναι. Η απασφαληση ειναι ΑΛΛΩΝ ΘΕΜΑ.

    ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΩΣΜΟΣ ουτε ετσι ουτε αλλιως.
    Ο μονος σωσμος ειναι το σπαθι. Ο γορδιος δεσμος των χρεων και οι τοκογλυφικοι κομποι που δενουν σφυχτα τα εθνικα συμφεροντα και πνηγουν τις οποιες ελευθεριες, ΜΟΝΟ ΚΟΒΟΝΤΑΙ. Δεν ψαχνεις με τεχικους τροπους να τους λυσεις.
    Μονο με την μεθοδο "Αλεξανδρος" καθαριζεις με δ'αυτους.
    Υπαρχει; Πουν'τος; Δεν τον βλεπουμε.
    Η μονη λυση ειναι να γινουμε ολοι μαζι μικροι "Αλεξανδροι".
    Αλλος τροπος ανακτησης της ζωης και της αξιοπρεπειας δεν υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΟΤΙ ΘΑ ΑΚΟΥΓΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ(ΓΙΑ ΤΟ ΓΥΑΛΙΣΜΑ ΤΩΝ ΠΑΠΟΥΤΣΙΩΝ ΤΩΝ ΒΕΤΕΡΑΝΩΝ)ΔΕΝ ΤΟ ΠΕΡΙΜΕΝΑ.ΤΙ ΜΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΣΤΗΒΕΝ;ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΣΤΑΥΡΟΥΣ ΚΑΙ ΔΕΗΣΕΙΣ,ΚΟΜΠΟΣΧΟΙΝΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΣΕΥΧΕΣ;AYTO ΘΕΛΕΙ H AEK;Η ΜΗΠΩΣ ΠΑΡΩΧΗΜΕΝΕΣ ΜΕΘΟΔΟΥΣ ΔΕΚΑΕΤΙΩΝ ΠΙΣΩ;
    ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΗΝΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΙΩΣΗ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΤΗΤΑΣ ΕΠΙΣΥΡΟΥΝ.ΣΕ ΤΙ ΚΟΣΜΟ ΖΕΙ Ο ΠΑΣΤΟΡΑΣ COSTENO;ΓΡΑΦΙΚΟΤΗΤΕΣ ΚΑΙ ΓΕΛΟΙΟΤΗΤΕΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ.ΛΑΘΟΣ ΠΑΣΤΟΡΑ ΔΙΑΛΕΞΑΜΕ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕΣ ΚΑΙ ΕΣΥ.AMHN.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Οκτωβρίου, 2011 10:14

    Νομίζω ότι σύμφωνα με το βυζαντινό πρωτόκολλο θα πρέπει όταν τους απευθύνεται ο πάτερ να του αποκρίνονται όλοι οι παίκτες με τη φράση "Κέλευσον δέσποτα".
    Το γυάλισμα των παπουτσιών είναι κλασσική πράξη υποταγής σε γέροντα. Αθωνικά συστήματα εφαρμόζονται στην ομάδα.
    Αφού με τα φυσικά (μπικικίνια, διοίκηση κλπ) τα σκατώσαμε, το ρίχνουμε στο υπερφυσικό.
    Λογικόν.
    ΑΕΚ=Ελλάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Οκτωβρίου, 2011 10:16

    @steven: Πήρε το μάτι σου τις νέες εισφορές ΤΣΜΕΔΕ που προβλέπονται στο μεσοπρόθεσμο?

    http://technews-greece.blogspot.com/2011/07/112012.html

    Γαρατζέος=Μπόμπολας και βάλε για τον τούρκογλου, γαμώ τους παλιοτσολάκογλου που έχουμε μπλέξει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Peter Angelo κυριοι.
    Βρεθηκε ο νεος Bob.
    Οχι θα αργουσαν. Τσακ-μπαμ. Δουλειες στο τσακας-τσακας.

    Θα αρχισει παλι το ξεσκονισμα,οι αναφορες, οι δημοσιευσεις,τα νουμερα, οι δυνατοτηττες και οι "βλεψεις" του νεου πιθανου ιδιοκτητη, και δωστου φωτογραφιες (ελπιζω να μην εχουμε την ενδοια του Κοζωνη και να βλεπουμε μονο ενα καρο πουκαμισο),τα περιουσιακα στοιχεια,τα οποια θα συγκρινονται με αυτα αλλων "Αγγελων", μεταμεσονυχτιες "δηλωσεις" του επιφανους Ελληνοαμερικανου,τις οποιες θα "ανακαλυπτουν" μονο οι Δηματοι,και δωστου στοιχεια στον βρωμικο αερα της δημοσιοτητας, και δωστου "σχεδια" και σχεδιες και να εκπομπες και να κατι γραμματα στα πρωτοσελιδα σαν την ψωλη του Γκουσγκουνη και να 'σου φτασαμε στα μελομακαρονα των Χριστουγεννων τα οποια δεν θα μπορει να τα αγορασει κανεις,εκτος αν βαλει υποθηκη το σπιτι του.

    Τι ειναι δυο μηνες; Τιποτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΙ ΘΕΙΟΙ ΑΠΟ ΑΜΕΡΙΚΑ...!ΠΟΛΛΑ ΛΕΦΤΑ ΣΕ ΛΕΩ! ΗΘΕΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΕ ΠΑΛΑΙΑ ΑΛΛΑ ΔΕ ΜΕ ΤΟ ΝΤΟΣΑΝΕ! ΤΟ ΝΤΟΣΑΝΕ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΡΟΣΣΟ...!ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΕ ΤΩΡΑ ΞΕΡΕΤΕ?ΤΟ ΨΑΚΝΩ!ΚΑΤΙ ΑΚΟΥΣΑ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΛΕΕΙ Ο ΑΕΚ ΣΤΟΚΧΟΛΜΗΣ...! ΤΡΕΧΑ ΓΚΙΡΕΥΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΑΝΑΜΕΤΑΔΩΣΩ ΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΠΙΟ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΑ ΣΧΟΛΙΑ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΣΑ ΣΕ ΑΛΛΟ SITE,ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΠΕΝΔΥΤΕΣ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΑΕΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ."ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ FORBES ΦΙΓΟΥΡΑΡΕΙ ΣΤΗΝ 23η ΘΕΣΗ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΛΟΥΣΙΩΝ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΗΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΑΣ ΤΟΥ.
    ΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑ.........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ χρηστο υπαρχει μια δοαφορα με κοζονις φαση! τωρα οι δικοι μας ειναι ντεσπεραντοζ! θα τη δωσουν παρακαλοντας στον οποιο μεσαιου η μεγαλυτερου βελινεκους επενδυτη! ασε που αυτο θα ισχυσει για ολα τα θεματα στην ελλαδα...του καταρ , της κινας και τη ς ρωσιας εχει να γινει στη χωρα του ιπποκρατη του σωκρατη και του αριστοτελη! το ελα ναδεις...! μαζι με αυτες τις εθνικοτητες λοιπον θα σακσουν και πολλοι κοζονοαγγελοι που θα το βρουν σαν ευκαιρια για επεντισι στο πατριντα...! στα χαλια που ειμαστε και στα χαλια που οδευουμε...(σα χωρα και σαν αεκ) δε με χαλαει μια τετοια εξελιξη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ο Πιτερ να πουμε οτι εγινε τρανος και κονομισε γερα καπου στην δεκαετια του 80 με την υποθεση "Ασβεστος"
    Ο Ασβεστος (ο γνωστος μας ασβεστης,ακατεργαστος)ειναι ενα καρκινογονο ινωδες υλικο (κεκαυμενο ανθρακικο πετρωμα) με το οποιο κοσμος και κοσμακης εχτιζε τα σπιτια του τοσο στην Αμερικη οσε και σε αλλες χωρες.
    Ο Πιτερ πηρε την υποθεση και εκτιναχθηκε σαν φιρμα και κονομισε,αφου πρωτα ξετιναξε στις αποζημιωσεις τις εταιριες που κατασκευαζαν με αυτο το υλικο.
    Και καλα εκανε.
    Μιλαμε για καρκινους κλπ. Κοσμος και κοσμακης- ΟΠΩΣ ΓΙΝΕΤΑΙ ΠΑΝΤΑ-πρωτα ψοφαει σαν σκυλι και κατ'οπιν απαγορευονται τα υλικα με τα οποια ψοφισε. Τυχεροι οι εναγοντες. Τα κονομουν.
    Το συγκεκριμενο υλικο εχει σταδιακα αποσυρθει απο την αγορα σαν υλικο κατασκευης απο ολες σχεδον τις χωρες,μεχρι προσφατα απο την Ιαπωνια οπου τα Γιαπωνεζακια το χρησιμοποιουσαν εως το 2004.

    Με ολα αυτα δεν θελω να πω κατι για τον Πιτερ,που καλα εκανε και ασχοληθηκε και κερδισε την υποθεση και κονομησε και σωθηκε και κοσμακης εκτοτε,ουτε για τον γνωστο τροπο με τον οποιον δουλευουν τοσο οι εταιρειες που σκοτωνουν τον κοσμο,οσο και οι δικηγορικες εταιριες-κυνηγοι κεφαλων οπου αναζητουν υποθεσεις κραυγαλεες και γαμανε τις εταιριες οι οποιες εχουν πρωτα γαμισει τον κοσμο με καρκινους και αλλες πολυτιμες ασθενειες για την λειτουργια των φαρμακευτικων εταιριων και των ιδιωτικων νοσηλευτικων ιδρυματων που με την σειρα τους περιθαλπτουν με το αζημιωτο τα θυματα των προαναφερθεντων εταιρειων, οι οποιες "ανακαλυπτονται" απο τις δικηγορικες εταιριες.
    Και τουμπαλιν. Και βαλε να πανε πηγανε και δωστου απο την αρχη.

    Αλλο θελω να πω: ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΑΛΛΑΧΟΥ,ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΕΛΛΗΝΙΚΑ. ΓΙΑΤΙ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΡΩΤΑΝΕ; ΕΣΤΩ ΕΝΑΝ ΜΑΘΗΤΗ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ.
    ΤΙ ΣΗΜΑΙΝΕΙ "ΑΣΒΕΣΤΟΣ"(Asbestos); ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΒΥΝΕΙ Π-Ο-Τ-Ε.
    ΣΑΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΕ ΜΑΛΑΚΕΣ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ.
    ΠΟΥ ΠΑΣ ΚΑΙ ΧΤΙΖΕΙΣ ΜΕ ΑΥΤΟ ΒΡΕ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Οτιδηποτε εχει μπροστα το στεριτικο "α" σημαινει "ΜΗ".

    Προς toolaek: Δεν αμφιβαλω για τις χρυσες ευκαιριες που εγειρονται καθε φορα που ενας κληρονομος τιναζει τα πετταλα.
    Εδω ομως,δεν εχει ψοφισει ακομα.
    Σε μια χωρα-ηφαιστιο που ηδη τωρα μολις αρχιζει να εκλυει λαβα και να μορφοποιει την γυρω περιοχη,ΔΕΝ ΑΚΟΥΜΠΑΣ ΤΙΠΟΤΑ.
    Πρεπει να εισαι αυτοκτονικος τυπος να πας εστω και στους προποδες ενος ηφαιστιου και να βρεις ευκαιριες.
    Μονο περιμενεις να καταλαγιασει η ορμη και να στερεοποιηθουν τα λυωμενα πετρωματα.
    Οχι τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ χρηστος αρκει να μην εισαι too late..και σε προλαβουν αλλοι! ειναι λεπτες οι ισορροπιες και το timing αποκτα την μεγαλυτερη αξια σε τετοιες περιπτωσεις..(μαλλον σε ολες τις περιπτωσεις...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Οκτωβρίου, 2011 11:41

    @ χρήστο:

    Από xrimanews.gr και tvxs:

    "....Μέσα σε αυτό το σκηνικό και την ώρα που η Ευρωζώνη παλεύει, πλέον, για την επιβίωση της, ενδιαφέρον προκαλεί μία 'αυθόρμητη' και ξαφνική 'εξέγερση' μίας σημαντικός ομάδας βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος στη Βρετανία, οι οποίοι πιέζουν για τη τη διενέργεια δημοψηφίσματος με θέμα την επαναδιαπραγμάτευση των όρων παραμονής της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση ή την έξοδο της απ' αυτήν.

    Αν και μία τέτοια ψηφοφορία στο Κοινοβούλιο κατά πάσα πιθανότητα δε θα έχει νομική ισχύ, με το 49% των Βρετανών να επιθυμεί την έξοδο της χώρας τους από την ΕΕ το συγκεκριμένο αντιευρωπαϊκό κίνημα μπορεί να λάβει μεγάλες διαστάσεις και να φτάσει να επηρεάζει τις πολιτικές εξελίξεις.

    Το όλο θέμα ξεκίνησε από μία διαδικτυακή ψηφοφορία κατά την οποία συγκεντρώθηκαν εκατό και πλέον χιλιάδες 'υπογραφές' με αίτημα τη διεξαγωγή του συγκεκριμένου δημοψηφίσματος. Στη συνέχεια και με αιτιολογία τη 'λαϊκή βούληση', μία ομάδα βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος άρχισε να ασκεί πιέσεις για τη μεταφορά της ψηφοφορίας στη Βουλή. Ένας από τους πρωτεργάτες του νέου 'κινήματος', σύμφωνα με αγγλικά δημοσιεύματα αλλά και ένας από τους ανθρώπους που με τις συνεντεύξεις του στα ΜΜΕ επικοινώνησε το νέο μήνυμα σε ολόκληρη χώρα, είναι ο βουλευτής του κυβερνώντος κόμματος Zac Goldsmith.

    Ο Zac Goldsmith είναι μόλις 36 ετών, γόνος αριστοκρατικής οικογένειας με επιρροή στην πολιτική σκηνή της Βρετανίας και κληρονόμος μίας περιουσίας της τάξης των 350 εκ ευρώ από τον πατέρα του, Sir James Goldsmith, γνωστό τραπεζίτη της Αγγλίας με στενές σχέσεις με την τραπεζική οικογένεια των Rothschild. Απασχόλησε πρόσφατα το βρετανικό τύπο με το διαζύγιο του με την επί μία δεκαετία σύζυγο του, κόρη γνωστού Βρετανού τραπεζίτη και με τη σχέση του με την Alice Rothschild, κόρη του Nathaniel Rothschild, της τραπεζικής δυναστείας των Rothschild. Ο αδελφός του Ben Goldsmith, είναι παντρεμένος με την Alice Rothschild, κόρη της ίδιας τραπεζικής δυναστείας.

    Είναι άξιο αναφοράς το ότι από τις πολιτικές φιγούρες που φέρεται να έχει σημαίνουσα θέση στο 'νέο' κίνημα εναντίον του ευρώ έχει τόσο στενούς δεσμούς με την τραπεζική δυναστεία των Rothschild. Σε άρθρο που δημοσιεύτηκε στις 02 Ιουνίου του 2010 (περιλαμβάνεται στο βιβλίο: Υπόθεση Ελληνική Κρίση – Περίεργες Συμπτώσεις), είχα παρουσιάσει μία σειρά στοιχείων που υποδείκνυαν μία περίεργη σύνδεση της οικογένειας Rothschild με την ελληνική και δη ευρωπαϊκή κρίση αλλά και με την ίδια την επίθεση στο ευρώ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Οκτωβρίου, 2011 11:42

    "...Τότε είχα αναφέρει μεταξύ άλλων τα εξής: “ Στις 03 Μαρτίου 2010 ο Soros, κατηγορήθηκε μαζί με τους Paulson, Cohen και Einhorn από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ότι οργάνωσε την επίθεση στο ευρώ. Είναι ενδιαφέρον πως ο Soros, μαζί με την πρώην υπουργό των ΗΠΑ Madeleine Albright και τον τραπεζίτη Jacob Rothschild, είναι συνεταίροι σε επενδυτική εταιρία με έδρα το Λονδίνο, η οποία εξειδικεύεται σε επενδύσεις στην Αφρική. .. Ο Soros είναι στενός συνεργάτης της οικογένειας Rothschild σε μία σειρά άλλων επενδυτικών έργων ενώ μέλη του διοικητικού συμβουλίου εταιριών του Soros έχουν υπάρξει μέλη του διοικητικού συμβουλίου εταιριών των Rothschild και αντίστροφα. Η επενδυτική εταιρία του Soros ονομάζεται Quantum Fund. Μέλος στο διοικητικό συμβούλιο της εταιρίας είναι ο Richard Katz ο οποίος προηγουμένως ήταν πρόεδρος της “Rothschild Italia S.p.A.” και μέλος της επιτροπής εμπορικών τραπεζών της “N.M. Rothschild & Sons” στο Λονδίνο.

    Οι συμπτώσεις συνεχίζονται αυτή τη φορά με τον John Paulson, δεύτερο βασικό πρόσωπο που κατηγορήθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ ότι οργάνωσε την επίθεση στο ευρώ. Είναι ο 50ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο και μαζί με τον Nathaniel Rothschild είναι βασικοί μέτοχοι της ‘Rusal’, της μεγαλύτερης εταιρίας παραγωγής αλουμινίου στον κόσμο.

    Ο Steven Cohen είναι το τρίτο βασικό πρόσωπο που κατηγορήθηκε από το Υπουργείο Δικαιοσύνης των ΗΠΑ για την επίθεση στο ευρώ. Είναι ο 27ος πλουσιότερος άνθρωπος στον κόσμο. Μαζί με την Atticus Capital της οικογένειας Rothschild, είναι ο δεύτερος μεγαλύτερος μέτοχος του διάσημου οίκου δημοπρασιών Sotheby’s (ο οίκος είναι εισηγμένος στο χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης) κατέχοντας το 6,2% των μετοχών της εταιρίας, με τους Rothschild να κατέχουν το 5,4%.”

    Όπως ήταν αναμενόμενο δεν υπήρξε καμία εξέλιξη αναφορικά με τις κατηγορίες εναντίον της τριάδας των δισεκατομμυριούχων κερδοσκόπων που φέρεται να σχεδίασε και να εξαπέλυσε την επίθεση στο ευρώ στον απόηχο της 'ελληνικής κρίσης'. Το πιθανότερο είναι να μην υπάρξει καμία ουσιαστική εξέλιξη και όσον αφορά στην προσπάθεια διεξαγωγής δημοψηφίσματος για την παραμονή ή όχι της Βρετανίας στην Ευρωπαϊκή Ένωση.

    Ωστόσο, η βλάβη στην αξιοπιστία της ΕΕ και του ευρώ καθώς και κάθε τί που συνδέεται με αυτό, όπως το κρατικό χρέος που έχει εκδοθεί και εκδίδεται στο ευρωπαϊκό νόμισμα, έχει ήδη προκληθεί και κατά ένα περίεργο και συμπτωματικό τρόπο πίσω από νέες επιθέσεις εναντίον της Ευρώπης εμφανίζονται παλιές και γνώριμες σκιές που μοιάζουν να είναι πάντα παρούσες αλλά όχι πάντα και εύκολα ορατές."

    Σταχυολογώ ονόματα παικτών αυτού του δράματος:
    Goldsmith, Rothchild, Cohen, Katz, Soros, Albright, ενώ ο Einhorn δούλευε για τους Lehmann (Levi-δες) και ο Paulson για τους Goldmann και τους Sacks.

    Τα παραπάνω ονόματα είναι κομμάτι...kosher?

    Θέλει η πουτάνα να κρυφτεί και η χαρά δεν την αφήνει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Το ωραιο ειναι οτι ο ΜΗ θεσμικα εμπλεκομενος με την ΑΕΚ,Κασνακιδης,παει λεει στην Αμερικη για υποθεσεις της ΑΕΚ. (βεβαια αν πηγαινει εκει,παει για καμια γκομενα ισως. Αν ηθελε να δει τον Πολυ,τον εβλεπε και στο γηπεδο οπου συνεχιζει να πηγαινει. Τι τον "ψαχνει" στην Αμερικη; Για μαλακες ψαχνουν μαλλον,μεταξυ μας).

    Αλλα περα απο αυτο,με ποιον επισημο ρολο ο κυριος εμπλεκεται στα πραγματα της ΑΕΚ και ως τι την εκπροσωπει;
    Αν ειναι ετσι,να παω και εγω σε μια τοπικη εφημεριδα και να να πω οτι "κανω αυτο για την ΑΕΚ", η "θα δω εκεινον για λογαριασμο της ΑΕΚ".
    Τι μαλακιες και τι ξεχαρβαλωματα ειναι αυτα; Γελοια πραγματα.

    Οπως σωστα λεει ο Steven το κολπο των supporters με την συνδρομη του εταιρου υπαλληλου Αδαμιδη ειναι η προσπαθεια ξεφορτωματος εκ'μερους του "ματια μας" των μετοχω-η καλυτερα του μεριδιου των μετοχων- που εχει στην κατοχη του ο Παπας,ωστε να φυγει απο πανω του το βαρος του μηδενικου μεν αλλα καταχρεωμενου δε ποσοστου του.
    Δηλαδη οσο ο ενας- o Παπας-προσπαθει να απεμπλακει βελουδινα απο τις υποχρεωσεις του,ταυτοχρονα το κογκλαβιο που δημιουργησε ο ιδιος διατεινεται οτι ο εταιρος μετοχος,ο Νοτιας πρεπει να εμφανιστει και να εκπληρωσει τις υποχρεωσεις του! Fantastico.

    Μαλακας πιαστικε μια και δυο φορες στην "τουλρα του Σαββατου",δηλαδη στην οχλαγωγια του 2004 της παρεας του κοντου,αλλα και στην εμπλοκη του στα πολυ ακριβα και κορδελενια Σπατα.

    Τωρα τι ζητουν; Ελληνοαμερικανος ειναι. Δηλαδη ενα θυμα που ναι μεν μπορεις να τους φας λεφτα χτυπωντας καποια "χορδη" του,αλλα αν σε παρει στο κατοπι θα σε γαμισει πατοκορφα.

    Η ΑΕΚ δεν παθαινει τιποτα, καθ'οτι "ειναι ιδεα και αι ιδεαι δεν αποθνησκουν".
    Τι φοβαται κανεις; Μη χασει με προσφυγες το πανακριβο ροστερ; Μη χαλασει το χρονιο δημιουργημα του προπονητη;Μηπως και δεν παρει το πρωτθλημα ουτε και φετος; Μη και κοπει το ρευμα στα Σπατα; Μη φυγει ο Δημητριαδης; Τι ρε παιδια,για να καταλαβω και εγω.
    Τι διακυβευεται δηλαδη;
    Το ονομα; Μα αυτο δεν εχει αναγκη. Αφου περασε τις ξευτυλες και τις απαξιωσεις 15 συναπτων ετων (γιατι ΚΑΙ το "2004" ντροπη ηταν,και μαλιστα η μεγαλυτερη) και ακομα εχει την αιγλη και την περαση που εχει,μη φοβου τιποτα.

    Η φανελα και πολυ περισσοτερο το εμβλημα δεν αλαφραινουν ευκολα. Θελουν πολυ-πολυ-πολυ καιρο.
    Δεν αρκουν μερικα αγονα χρονια,ουτε ενα πανο του αληταμπουρα Τσακιρη.
    Εφ'οσον απο μονος του ο κοσμος-οχι μονο αυτος της ΑΕΚ αλλα γενικα- ειναι αδυνατον να προχωρισει ομονοα και ομοπνοα προς καποιο σοβαρο σχεδιο εξοδου,τοτε πρεπει να αφησουμε τα πραγματα να κυλισουν με την φυσικη τους ροη.
    Και σαν Ελλαδα και σαν ΑΕΚ, επιζητουμε μεν την ολικη συμμετοχη και την καθολικη αμεση ενασχοληση ολων με τις δυο παραπανω αγαπες μας,αλλα ελα που ποτε των ποτων δεν εγινε ανασταση μονο με τον κοσμο. Χρειαστηκε και κατι παραπανω. Και αυτο λεγεται "ηγετης (η ηγετες).

    Και συνηθως αυτοι, η αναδεικνυονται την ωρα της μαχης - η παρουσιαζονται αργοτερα,σαν επανιδρυτες.
    Το πρωτο το βλεπω δυσκολο,το δευτερο,πιο εφικτο και πιθανο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Στηβεν,δεν εχω προβλημα με τον Τακη.Προβλημα εχω με τον καθε "Τακη",που θελοντας απλα να γραψει κατι,κανει αισθητη την παρουσια του ασκοντας κριτικη σε κατι που ειτε δεν τον ενδιαφερει,ειτε γραφει απλα για να γραψει.Εχουμε γεμισει "τακηδες",που το μονο που ξερουν ειναι να κριτικαρουν και μονο.Απλα,απαντησα στο ιδιο υφος που αναφερθηκε σε μενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Το οτι ολοι αυτοι και ακομα περισσοτεροι οι οποιοι κατεχουν το χρημα και ζητουν τα κεφαλαια των χωρων,ειναι καταγωγης του εθνους της ερημου και των σκηνιτων,ειναι μονο μια συμπτωσης.

    (τωρα θα μου πεις: "πως θα διαχειριστει κεφαλαια,δηλαδη μοναδες παραγωγης, ο γενννημενος αχρηστος που μονο παγκους ξερει να στηνει"; Δεν θα το κανει εκεινος. Θα βαλει τους ηδη κατεχοντες το κεφαλαιο να το "τρεξουν" για παρτυ τους. Δηλαδη να κανουν δικη τους την Καμπανια,την Κρητη, την Φεραρι και την Φιατ,τον Αρμανι,τους καμπους της Ιταλιας και της Γαλλιας,το Πραδο και την Ακροπολη,τα μετταλεια,τις εισοδους και εξοδους,λιμανια δρομους κλπ. Δηλαδη να γινουν οι βιομηχανοι και οι κεφαλιουχοι η ιδιοι υπαλληλοι των ξυπολυτων με τις γαμψες μυτες. Μιλαμε για τρελα. γινονται αυτα; Ποτε των ποτων)

    Σε παρακαλω,μη κανεις δευτερες και τριτες σκεψεις.
    Μεινε στην πρωτη και πιο βολικη: Ολα ειναι τυχαια και απλα βλεπουμε τις επαναδιορθωσεις τυχαιων σφαλματων που καθε φορα τυχαινει να εχουν τους ιδιους υπαιτιους και τους ιδιους αποδεκτες με τους ιδιους τροπους εδω και 300 χρονια.

    Η οικογενεια Ροτσιλντ ειναι ενα ευαγες ιδρυμα απο μερικους πολυ δραστηριους ανθρωπους οι οποιοι συνδεονται ΜΟΝΟΝ με δεσμους αιματος μεταξυ τους-δηλαδη με ενδογαμια,δηλαδη ξανα, με οικογενειακες παρτουζες-κρατοντας απλα τα εθιμα.
    Ειναι δηλαδη μια τυπικη μαζεμενη,παραδοσιακη Εβραικη οικογενεια.
    Που βλεπεις το στραβο;

    Η γεναρχης Γκειντλ Ροτσιλντ λιγο πριν αναπαυθει ειχε πει στοχαστικα:"ΑΝ ΟΙ ΓΙΟΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΗΘΕΛΑΝ ΠΟΛΕΜΟΥΣ,ΔΕΝ ΘΑ ΥΠΗΡΧΕ ΚΑΝΕΝΑΣ (πολεμος)"

    Τιμη και δοξα στο εθνος των τυχοδιοκτων τοκογλυφων.
    Ηγγικεν η ωρα οπου εις μια ετι φοραν θα ξανανοιωσουν στους κωλους τους Μεσσογειακα παπουτσια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. conpater
    απο την στιγμη που γραφουμε κατι στο μπλογκ εκτιθεμεθα στην κριτικη και αυτο ειναι ωραιο διοτι γινεται μια συζητηση
    εδω οπως βλεπεις απανταμε και στους διαφορους ανωνυμους που λενε του κοσμου της μαλακιες (οχι παντα)και δεν θα κριτικαρει καποιος τα γραφομενα σου αρκει να μην υπαρχει προσωπικη εμπαθεια
    μην τρελενεσαι λοιπον, παλιοτερα υπηρχαν μπινελικια επι καθημερινης βασης ιδιως οταν ο πριγκηπας ηταν στην αεκ, τωρα ομολογω πως τα πραγματα ειναι πολυ καλυτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΕΡΧΕΤΑΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ
    και δεν μιλαω για αμερικανους και λοιπους σωτηρες
    οι ψαγμενοι καταλαβαινουν ποιος ερχεται ΚΑΙ στην ΠΑΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Γιώργης ο Γαρατζέος25 Οκτωβρίου, 2011 13:02

    @ dimitri: Ο ιμάμης μήπως? Αφού είναι ήδη εκεί...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. βλεπετε ποιοι ειναι οι ψαγμενοι?????
    Γιωργη
    ο πνευματικος μας ηγετης θα εχει ενα πιο ενεργο ρολο στην διασωση της ΑΕΚ και αξιζει την προσοχη μας και η ανακοινωση της ερασιτεχνικης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @dimitri
    ΣΕ ΠΙΑΝΩ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ.ΤΟ ΠΡΟΑΝΗΓΓΕΙΛΕ ΣΤΗΝ ΧΘΕΣΙΝΗ ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΝΑΣ ΑΝΩΝΥΜΟΣ.12.01ΜΜ.ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΣΤΗ ΣΩΣΤΗ ΤΟΥΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗ.Η "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ" ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΜΠΡΟΣΤΑ.(ΕΔΩ ΙΣΧΥΕΙ ΤΟ ΟΤΙ ΛΕΩ ΕΓΩ ΣΤΟ... ΚΑΙ ΕΝΑ ΤΑ ΛΕΣ ΕΣΥ ΣΤΟ... ΚΑΙ ΠΕΝΤΕ)ΦΙΛΙΚΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. θα μας σωσει ο μουσατος??οπως εσωσε την καε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. DNAEK
    ειπα πουθενα οτι γραφω μια αποκλειστικοτητα, θα μπορουσε να ηταν μια συνεχεια της χθεσινης αναρτησης του ανωνυμου και να την αναπαραγω χιουμοριστικα
    αρα πρεπει να προσεχουμε τι γραφουμε (φιλικα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. dimitri
    ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟΤΗΤΑ;ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΠΙΟ ΔΙΟΡΑΤΙΚΟΣ Η ΕΣΤΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΣ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΜΕ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΔΙΑΘΕΣΗ ΘΑ ΔΙΕΚΡΙΝΕΣ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΕΚ ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΧΙΟΥΜΟΡΙΣΤΙΚΗΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗΣ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΣΟΥ ΣΧΟΛΙΟΥ.ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΕΙΡΩΝΙΚΟ(φιλικα)ΠΟΥ ΕΓΡΑΨΕΣ ΟΦΕΙΛΕΤΑΙ ΜΑΛΛΟΝ ΣΤΗΝ ΑΝΑΦΟΡΑ ΜΟΥ ΣΤΗΒ ΛΕΞΗ "ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ"ΜΕ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΚΑΜΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΔΕΝ ΕΧΩ ΚΑΙ ΠΟΥ ΕΣΥ ΜΑΛΛΟΝ ΒΓΑΖΕΙΣ ΣΠΥΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΠΛΗ ΑΝΑΦΟΡΑ.AYTO TO "να προσεχουμε τι γραφουμε"ΠΑΡΑΠΕΜΠΕΙ ΣΕ ΔΑΣΚΑΛΟ ΠΡΟΣ ΜΑΘΗΤΗ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΚΑΤΙ ΔΕΚΑΕΤΙΕΣ ΠΟΥ ΑΦΗΣΑ ΤΑ ΘΡΑΝΙΑ.ΜΑΛΛΟΝ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΔΑΣΚΑΛΟΣ Η ΠΑΡΙΣΤΑΝΕΙΣ ΤΟ ΔΑΣΚΑΛΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. DNAEK
    αγαπητε φιλε το γραψιμο εχει ενα καλο και ενα κακο
    το καλο ειναι οτι προσωποπιεις την ψυχη σου σ ενα χαρτι και το κακο ειναι οτι δεν μπορεις ευκολα να γραφεις για χιουμοριστικες προσεγγισεις οταν δεν τις εννοεις
    οσον αφορα την οικογενεια , δεν καταλαβαινω για ποια οικογενεια μιλας?
    δεν εχω αναγκη να κανω τον δασκαλο........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. CONPATER
    ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΔΗΛΑΔΗ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΧΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΑΖΙ ΜΟΥ!
    ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ Η ΚΡΙΤΙΚΗ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΑΠΟΨΗ,ΣΟΥ ΠΡΟΚΑΛΟΥΝ ΑΛΛΕΡΓΙΑ...
    ΕΓΩ ΑΜΦΙΣΒΗΤΗΣΑ ΕΥΘΕΩΣ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ
    ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ 'Η ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙΣ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ
    ΚΙ ΕΣΥ ΑΝΤΙ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΤΗ ΘΕΣΗ ΣΟΥ
    ΜΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΠΡΟΣ ΟΦΕΛΟΣ ΤΟΥ ΔΙΑΛΟΓΟΥ
    ΚΑΙ ΤΗΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ,
    ΑΡΧΙΣΕΣ ΝΑ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΤΟΥΣ ΜΑΛΑΚΕΣ,
    ΛΕΣ ΚΑΙ Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΠΟΙΟΣ ΟΔΗΓΟΣ
    ΕΧΕΙ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ.

    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΕΙΤΕ ΣΤΗΝ ΟΜΑΔΑ 'Η
    ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΣΤΗ ΧΩΡΑ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΟΡΙΑΚΟ
    ΣΗΜΕΙΟ ΚΑΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΜΑΣ,
    ΦΑΝΤΑΖΟΥΝ ΑΣΤΕΙΕΣ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. @dimitri
    ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ WALTONS.
    ΚΑΛΗΜΥΧΤΑ ΜΠΑΜΠΑ....ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. DNAEK
    επιδη το συνεχιζεις και μαλλον υπαρχει παρεξηγηση και απο τις δυο πλευρες, παρε το τηλεφωνο μου απο τον steven να το λυσουμε μεσα σε δυο λεπτα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΑΕΚ=ΕΛΛΑΣ ΛΈΜΕ ΑΛΛΆ ΜΕ ΜΙΑ ΟΥΣΙΌΔΗ ΔΙΑΦΟΡΆ.
    Η Ελλάς είναι μια νύφη με πρίκα άνω των τριακκοσίων δις.
    Η ΑΕΚ έχει για πρίκα το οικοπεδάκι στην Φωκών και Καπαδοκίας που πάει πακέτο με Χατζηχρήστο και τα ρεμάλια του,το πούλμαν της ομάδας και τον Γκέντζογλου με τα τατουάζ και τον Σιαλμά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. dimitri
    ΕΙΛΙΚΡΙΝΑ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΚΑΜΜΙΑ ΔΙΑΘΕΣΗ ΓΙΑ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΛΕΚΤΙΚΗ ΑΝΤΙΠΑΡΑΘΕΣΗ ΟΤΑΝ ΣΧΟΛΙΑΣΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ.ΣΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΞΕΦΥΓΕ ΛΙΓΟ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑ ΜΕ ΕΥΘΥΝΗ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΤΩΝ ΔΥΟ ΜΑΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΡΙΔΙΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΓΝΩΜΗ.ΤΟ ΕΠΕΙΣΟΔΙΟ ΘΕΩΡΕΙΤΑΙ ΛΗΞΑΝ EK ΜΕΡΟΥΣ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. DNAEK
    για μενα ειχε ληξει απο την αρχη διοτι καταλαβα οτι υπηρχε μια παρεξηγηση και πιστευω να τα πουμε και απο κοντα στο ουζο που θα πραγματοποιηθει στο μελλον

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ντουσαν ψυχαρα για παντα αεκαρα, παρτους και τα σωβρακα πριγκηπα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Τι παθατε βρε και τα βαζετε μεταξυ σας;
    Εχουμε τοσο "φαι" απ'εξω και αναλωνομαστε σε μικροτριβες που εκ των πραγματων- και παλι καλα-οδηγουν σε συγνωμες εκατερωθεν.
    Δεν εχει νοημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΚΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ; ΝΑ ΣΚΟΤΩΘΟΥΜΕ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ;
    ΓΙΑ ΘΥΜΙΣΟΥ ΤΟ ΜΑΝΙΦΕΣΤΟ ΤΩΝ ΤΡΙΩΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Τακη,αλλο κριτικη κι αλλο αυτο που εγραψες περι χαμηλου δεικτη νοημοσυνης.Εκτος και αν ξεχνας τι γραφεις.Εχω δεχτει κριτικη,εχω κριτικαρει κι εγω αλλους,αλλα ποτε δεν υποβαθμισα καποιον.Ποσο μαλλον οταν δεν τον ξερω.Και αυτο που εγραψες,δεν σηκωνε, στον αντιποδα του, επιχειρηματα γιατι δεν εχω σκοπο να πεισω κανεναν για αυτα που γραφω.Αυριο,ειναι η μερα που το πουμα αρχιζει να αδειαζει το τσιμεντο στον λακκο.Γυρω στις 7 μιση το απογευμα,το νουμερο ηταν στο 60%.Με μονη μεριμνα να στηριχθει το τραπεζικο συστημα χωρις αναφορα στα ασφαλιστικα ταμεια που εχουν ομολογα που θα γινουν αερας.Τους 180 ψηφους στο μπουρδελο της Καλλεργενας,το πεταξε πρωτος ο Βενιζελος για να εχει καλυμενα τα νωτα του σε περιπτωση που πηγαινε στραβα το πραγμα,οπως και πηγε.Το κρισιμο τηλεφωνο θα πεσει αυριο το μεσημερι.Εκει κλειναι το νουμερο.θα το ξαναπω,υπαρχει ΜΟΝΟ μια πιθανοτητα να γλιτωσει η Ελλαδα τα χειρωτερα που ερχονται.Μηδαμινη αλλα υπαρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή