Σάββατο 22 Οκτωβρίου 2011

Εκθεση για τον Μ. Αλέξανδρο




p1
p2
p3
p4

20 σχόλια:

  1. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αμην! "Ανωνυμη" εκθεση. Και παλι αμην.

    Φιλε conpater,την "αφεση" που δινεις στην Βασω-Ειρηνη -Παπα-νδρεου,δεν την καταλαβαινω.
    Πραγματικα πιστευεις οτι "δεν ειναι ενημερωμενη" ενω αν ηταν "θα ψηφιζε κατι αλλο";
    Την πουτανα του γερου; την επι σειρα υπουργο στα χρονια της μασας και της ρεμουλας;
    Δεν εβλεπε τα κονδυλια που χανονταν; Η ιδια δεν εχει υπογραψει αισχη σαν υπ. αναπτυξης; Τι ακριβως ανεπτυξε; Ποιο καμπανακι βαρεσε; Ποιον αγωνα εδωσε και με ΠΟΙΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΣΤΟΣ,στο παρελθον;
    Γιατι παριστανει την Τρωαδα, η αλληθωρη τσαλακωμενη κατσικα;

    Αντε με την υπνωτισμενη γιδα. Που εγραψε τον ρολο της και ανεβηκε στο παλκο του χοιροστασιου και με σπασμενη φωνη κανει δραματικες εκλησεις.
    Η ιδια δεν ηταν με τον γκασμα το χερι και γκρεμιζε τοσα χρονια; Απο που ηρθε; Φυτρωσε;

    Ενα θεατρο παιζεται εκει μεσα. Τιποτα αλλο. Και μαλιστα με παχυλους μισθους. Ζουν ανετα και περιφρουρημενα,και καθε λιγο και λιγακι παιρνουν το σεναριο,διαβαζουν τον ρολο τους,τον αντιγραφουν σε ενα χαρτι γιατι ειναι ανικανοι ακομα και να αποστηθησουν και απαγγελουν κακιστα,προχειρα,με στομφο,υφος και τεμπο αλα Πρεκα.

    Αντι να τους αποκλεισουν τους ιδιους εκει μεσα,μαζι με την αστυνομια,"χτιζοντας τους" μεσα στο κεντρο, ξηλωνοντας τους δρομους, φραζοντας τα παντα με μπουλντοζες και φορτηγα και σκαβοντας τα παντα, καθονται και τους καμαρωνουν.

    Με το ΠΑΜΕ (ΠΑρακρατικοι Με Ενσημα οπως σωστα λεει καποιος) αυτη τη φορα δεν εμειναν στο περιθωριο και με την αστυνομια στο επικεντρο να σπαει κεφαλια.Οχι. Εγινε το αντιθετο.Εμειναν τα Ματ πισω, και μπροστα στην προστασια της Βουλης απο τον λαο την ανελαβε το ΠΑΜΕ. Μια χαρα την περικυκλωσε ωστε να μη φτασουν κοντα οι "αμεσα ενδιαφερομενοι", δηλαδη ο κοσμος.
    Να'σου και μερικες μολοτωφ και μερικα δακρυγονα εκατερωθεν αναμεσα στους Ματατζιδες κουκουλοφορους και στους αστολους αστυνομικους του ΠΑΜΕ και η δουλεια επετευχθει. Αδειασε η πλατεια,μετα το περας των μιλημενων συμπλοκων και ουτε γατα ουτε ζημια.

    Το ποιος ο ρολος γενικα του Κομουνισμου και των "οργανων" του,ειναι γνωστος. Η τουλαχιστον ευκολα ανιχνευσιμος για οποιον δεν εχει παρωπιδες και ειναι ετοιμος να διαβασει, η να διαπιστωσει ασχημα και δυσαρεστα γιατον ιδιο, πραγματα.

    Το οτι μεσα σε αυτα τα "κοινωνικα κινηματτα" υπαρχουν χιλιαδες ανυποψιαστοι-σαν τον φουκαρα τον 53χρονο που ξεψυχησε προχθες- και πραγματικοι λατρεις της ισονομιας και της λαικης ισχυος,αυτο δεν αποτελει αποδειξη της αυθεντικοτητας. Αλλα αποδειξη της ανερυθριαστης εκμεταλευσης των απο τους πονηρους συστημικους.

    Αυτοι ειναι απλα το καυσιμο. Ειναι απαραιτητοι. Δυστυχως ειναι τα θυματα-κυριολεκτικα η μεταφορικα.

    Οπως λεει και το ασμα "ενας στο χωμα,χιλιαδες στον αγωνα"
    Ποιον ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ αγωνα, δεν τους λενε βεβαια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. "Δει δη χρηματων".
    Οχι ακριβως. Δει δη γης και υδατος. Και καθε αλλου υγρου.Και μετα χρηματων.

    8 ψωροδις θα λαβουν οι Δαναοι. Πηραν μετρα κοστους πανω απο 10 δις σε ενα χρονο για να παρουν...8;
    "και γιατι να παρουν με τοσο σκληρο τροπο 10 ωστε με αυτα τα "δωρα" στα χερια να πανε εξω,ωστε να τα αποθεσουν στα βρωμοποδαρα των τοκογλυφων, για να παρουν 8" ρωταει ενα παιδι.
    "δεν ξερεις εσυ. Αυτοι ξευρουν καυλυτερα" απαντα ο δασκαλος.

    "εχουν συνειδησιακο προβλημα οι βουλευτες". Καθε λιγο και λιγακι,τεντωνουν την συνειδηση,ωστε εκεινη να φτασει στο δυσθεορατο βαθος εκεινης του ΓΑΠ,της Διαμαντοπουλου κλπ.
    Οπως ειναι γνωστο βεβαια,το ολο και μεγαλυτερο τεντωμα της συνειδησης,οδηγει στην ασυνειδησια.

    Κανεις δεν γεννιεται ασυνειδητος. Απλα αυτη μετα απο σκληρη και επιπονη εκπαιδευση,χανεται. Αρκει να εχεις τους καταλληλους δασκαλους.

    Μαντεις κακων δεν ειμαστε,καθ'οτι δεν χρειαζεται,αφου τα κακα προλαβαινουν ακομα και τις οποιες προβλεψεις με την ταχυτητα τους.

    400 χρονια στον Τουρκο,200 χρονια στον Αγγλοσαξονα.
    Η ηρεμη περιοδος των τελευταιων 30 χρονων με τον μεταπολυτευτικο γυψο που επεβληθει απο τις ΗΠΑ,τελειωνει.
    Ηδη οι ακομα και πιο σκληροι συντηριτικοι του δικομματισμου μουρμουρανε και δηλωνουν ανοιχτα την αναγκη αλλαγης των δεδομενων οπως τα ξεραμε ως σημερα.
    Τα δυο κομματα,ηταν κατασκευασμενα να αυτοαναφλεγουν καπου στο 2012. Τοση ζωη ειχαν. Σαν τα μηνυματα του Τζειμς Μποντ. Μετα,εκρηξη.
    Φτιαχτηκαν με 3-4 χρονια διαφορα. Και ηταν απλα η μετονομασια της ΕΡΕ και της Εν. Κεντρου.
    Απο δω και μπρος θα ονομαστουν καπως αλλιως.

    Δεν εχει σημασια. Αλλαζεις η ταμπελα στην ταβερνα,αλλαζεις και τον μετρ,αλλαζεις και τις καρεκλες και εχεις ετσι μια νεα αλλα πολυ παλια κατασταση.
    ( η αναγκη των υπαρχοντων νταβατζιδων να κρατηθουν στο παιχνιδι και το οτι τα δινουν ολα πραγματικα,ειναιευστοχη παρατηρηση του conpater.
    Μαχη πραγματικη γινεται. Εχουν βγαλει τα παντα. Τα μουνια των αδερφων τους,τα νεφρα των πατεραδων τους,το κουτελο του παππου τους,τα ματια των μαναδων τους. Ολα τα εχουν απλωσει στους παγκους τους και καλουν τους εκτιμητες να δουν τα καλουδια που προσφερουν.

    Οι γιγαντες της απλυσιας και της ξυπολυσιας. Οι αρχοντες με τα ακοπα νυχια στα ποδαρια και τα λαμπερα ιδρυματα. Οι καναγιες με τους τιτλους. Οι κατσαπλιαδες με το "κλεφτικο" φαι.
    Οι βουκολοι που ακουν με τις κυραδες τους βαρετες οπερες τα βραδυα,οταν δεν αρπαζουν. Τα βρωμικα χνωτα που πνιγονται μεσα στις γραβατες. Οι καρικατουρες με τα αταιριαστα κοστουμια.
    Ολοι στον υπερτατο αγωνα της αποδειξης δουλικοτητας και εκπορνευσης.

    Ποιος θα πρωτοδωσει λιγο στοιχημα μετα αποδοσης.Ποιος θα πρωτοδωσει λιγον ηλιο για τα κερατα τα ηλεκτρικα. Ποιος θα πρωτοδωσει λιγη γη για σκαψιμο και κρισαρισμα. Λιγη θαλασσα για τα αγορασμενα μπανια,μετα εισοδου. Λιγα μαρμαρα μετα εισητηριου. Λιγη ασφαλτο μετα διοδιων. Λιγες βραχονηδιδες μετα εριφιων και αμνων.

    Και εισαι και μια ανασα απο την πετρελαιοφορα Μεση Ανατολη. Και τα υπογεια κοιτασματα ως γνωστον,δεν ακολουθουν τα επιγεια συνορα,τα οποια αλλαζουν κατα το δοκουν,οπως αλλαζει το κοτετσοσυρμα ο αγροτης στο κοτετσι του.
    Λευτερια στην Κρητη!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Οκτωβρίου, 2011 11:52

    @ Χρήστο:
    Πέστα αγόρι μου. Άντε τώρα, που η βασούλα ύψωσε το μπαϊράκι της συνειδησιακής επανάστασης, όταν για 15 χρόνια έμπαινε στο γραφείο του παμπερούχου, ΤΟΥ ΕΓΚΕΛΑΔΟΥ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΤΟΠΟΥ, και έβγαινε αναμαλιασμένη και ξεκούμπωτη. Ενώ αυτή δεν ήξερε τίποτα, ως ΜΕΓΑΛΟ-ΥΠΟΥΡΓΕΣΑ τους μΠΑτΣΟΚ, και όργανο εφαρμογής της ΑΛΛΑΓΗΣ.
    Ναι του ντόπιου ελλοχίμ σε αυτό το ασπόνδυλο ον που λέγεται "νεοέλλην".
    Και από κοντά η άλλη μπουμπουλίνα, η λουκία, την έτρωγε το άρθρο 37, αλλά πάντα μΠΑτΣΟΚ, και τα υπόλοιπα τα ψηφίζουμε κιόλα. Που ο ανήρ της ΔΙΕΛΥΣΕ ότι είχε απομείνει στην παιδεία με το βρωμονόμο του και αυτή το έπαιζε "κερά καθηγήτρια".
    Ρε ασταδιάλα δοσίλογοι, που μου έχετε και συνειδησιακό πρόβλημα.
    Εδώ ο ΔΟΛ, το άντρο της λούγκρας σας ξεσκεπάζει ρε:

    http://www.tovima.gr/politics/article/?aid=425382

    Φαντάσου ότι ως και αυτούς τους έπιασε το συνειδησιακό τους....

    ΥΓ: Αυτή η παλιόφακλάνα η βασούλα υπενθυμίζω ότι ήταν υπουργέσα ΠΕΧΩΔΕ, όταν παρέα με το γκρανίντζα γκρεμίσαν το ναό, και μετά άφησε το οικόπεδο χέρσο και πήγε με το Ρόκκο να του χτίσει το τηγάνι την τρούμπα. ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΘΑΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΓΚΩΛΟ ΟΞΩ ΚΑΡΓΙΟΛΑ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Οκτωβρίου, 2011 11:54

    @ steven: Αγόρι μου, ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΝΑΡΤΗΣΗ. Κλαυσίγελος για τους χαπακωμένους του βορρά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος22 Οκτωβρίου, 2011 12:05

    ..ενώ προχθές είχαμε τον καυση-γελον με μπόλικα δάκρυα.
    Ρε πούστη μου, τα τωρινά χημικά μου φέρνουν νευρικό φτάρνισμα, τα παλιά απλά δύσπνοια και δάκρυα.
    Τα έχουν πάρει από τους γιβορύς αυτά, νομίζω, και παίζει να τα ρίχνουν στους Παλεστίνιους. Φάση "θα εποικίσουμε τη δυτική όχθη, αφού αντί να μας πετάν μολότωφ τα μεμέτια θα φταρνίζονται διαρκώς".
    Χμμμμ...
    Καραγιώργη Σερβίας αράξαμε, φύγαμε λίγο πριν το τζερτζέλι, αλλά ποιό τζερτζέλι.
    Πια είναι πιο σικέ και από Δαφνοστεφανωμένη-Παναχαϊκή η φάση. Ειδικά όταν είναι καμιά σημαντική εκδήλωση λαϊκού θυμού και αντίδρασης, αναλαμβάνουν τη διάλυση της τα παιδιά του indymedia και του ασύλου..."Αντιεξουσιαστές στην εξουσία" έλεγε ο φελλός. Όντως και η φράση είναι και καρκινική: "Εξουσιαστές στην αντιεξουσία" ισχύει επίσης, τα παιδιά είναι κάργα ασφαλίτες άπαντες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. CONPΑTER
    EINAI ΠΡΟΦΑΝΕΣ ΟΤΙ Ο ΤΡΟΠΟΣ ΠΟΥ ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΑΙ ΤΑ ΔΡΩΜΕΝΑ,ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΓΕΝΙΚΟΤΕΡΗ ΝΟΗΤΙΚΗ ΣΟΥ
    ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ,ΕΧΕΙ ΚΟΦΤΗ ΧΑΜΗΛΑ.

    ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΣ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΑΝΟΥΣΙΕΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ,
    ΑΝΑΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΤΙΣ ΨΕΥΤΙΚΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΠΛΑΝΗΤΙΚΕΣ
    "ΕΙΔΗΣΕΙΣ" ΤΟΥ ΣΑΠΙΟΥ ΚΑΙ ΜΙΣΑΝΘΡΩΠΟΥ
    ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΑΝΑΓΑΓΕΙ ΤΗΝ ΑΦΕΝΤΙΑ ΣΟΥ,
    ΣΤΟΝ ΠΟΛΙΤΙΚΟΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΝΑΛΥΤΗ-ΑΝΤΑΠΟΚΡΙΤΗ
    ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ.

    ΟΛΟΙ ΔΙΑΘΕΤΟΥΜΕ ΝΟΥ.
    Η ΕΙΔΟΠΟΙΟΣ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΓΚΕΙΤΑΙ ΣΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ Ο
    ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΑΣ ΜΠΟΡΕΙ,ΘΕΛΕΙ-ΒΟΛΕΥΕΙ ΝΑ ΤΟΝ
    ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΕΙ.
    ΑΝ ΛΟΙΠΟΝ ΨΑΧΝΕΣΑΙ ΓΙΑ ΔΙΑΛΟΓΟ,ΑΥΤΟΣ ΘΑ
    ΔΙΕΞΑΧΘΕΙ ΟΤΑΝ ΚΙ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙΣ ΝΑ
    ΔΟΥΛΕΨΕΙΣ ΤΟΝ ΕΓΚΕΦΑΛΟ ΣΟΥ ΣΤΙΣ ΔΕΟΥΣΕΣ ΣΤΡΟΦΕΣ.

    ΣΤΗ ΠΙΘΑΝΟΤΕΡΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΑΙ ΟΤΙ
    ΣΩΣΤΑ ΠΡΑΤΤΕΙΣ,ΓΡΑΦΕ ΟΤΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ,
    ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΝΑ ΔΕΧΘΕΙΣ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ
    ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΑΠΟΨΗ ΚΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΕΙΣ
    ΜΕ ΣΟΒΑΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΑΦΟΥ ΕΧΕΙΣ ΤΟΣΟ ΜΕΓΑΛΟ ΠΟΥΤΣΟ ΑΝΤΕ ΚΑΙ ΒΑΛΤΟΝ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΣΟΥ. ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Αγαπητε ΤΑΚΗ.
    Οταν θα γραψεις καποιο σχολιο,το οποιο ΘΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΘΕΙ αργοτερα,τοτε θα κανουμε διαλογο.Ο μονος που λεει οτι αναπαραγω εισαι εσυ.Απο τον Αυγουστο εχω γραψει οτι περιπου γινεται τωρα.
    Κι αμα γουσταρεις,αμα δεν γουσταρεις τραβα στο παρακατω σχολιο.Η τραβα μια μαλακια,αλλα μαλλον το`χεις βαρεθει το αθλημα...Γιατι μονο καραμπινατος μαλακας,θα εγραφε αυτα που εγραψες εσυ,την στιγμη που δεν με ξερεις και δεν σε ξερω.Ουτε ειμαι ο ειδικος η ο μοναδικος για πολιτικα σχολια στο blog.
    Εγω δεν εδωσα συγχωροχαρτι σε κανεναν.Κι απορω πως βγαλατε τετοιο συμπερασμα.Ουτε καν στην Κατσελη,η οποια ψηφισε το νομοσχεδιο επι της αρχης του,αλλα οχι το αρθρο 37.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΑΠΟ ΠΟΙΟΝ ΖΗΤΑΣ ΒΟΗΘΕΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΕΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΦΙΛΤΑΤΕ CONPATER

    ΑΠΟ ΥΓΕΙΑ ΕΙΜΑΙ ΚΑΛΑ,
    ΤΟ ΙΔΙΟ ΕΠΙΘΥΜΩ ΚΑΙ ΔΙΑ ΕΣΕ.
    ΕΛΑΒΑ ΤΟ ΣΧΟΛΙΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΟΦΕΙΛΩ ΝΑ ΠΑΡΑΔΕΧΤΩ
    ΟΤΙ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΣΤΗΚΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΜΑΝΤΙΚΕΣ ΣΟΥ
    ΙΚΑΝΟΤΗΤΕΣ,ΟΣΟΝ ΑΦΟΡΑ ΤΟΥΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΜΟΥΣ
    ΔΙΑ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΜΟΥ.
    ΟΝΤΩΣ,ΤΥΓΧΑΝΩ ΝΟΜΙΜΟΣ ΚΑΤΟΧΟΣ ΚΑΡΑΜΠΙΝΑΣ
    ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΠΟΥ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΜΑΖΙ ΣΟΥ.

    ΑΛΛΑ ΝΑ ΕΧΕΙΣ ΥΠ'ΟΨΙΝ,
    ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΚΑΚΟ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ,
    ΚΑΤΑΣΤΡΟΦΙΚΟ ΟΜΩΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. «Είμαστε περήφανος λαός που αξίζει σεβασμό», τόνισε ο κ. Παπανδρέου, προσθέτοντας ότι οι Έλληνες από την πλευρά TOΥΣ ανέλαβαν τις ευθύνες τους με μεγάλο πόνο. «Η κρίση δεν είναι ελληνική, αλλά ευρωπαϊκή. Ως ευρωπαίοι πρέπει να δράσουΜΕ αποφασιστικά και αποτελεσματικά», ανέφερε.

    Ο διαχωρισμος ειναι προφανης και κατανοητος.
    Αλλο οι Ελληνες (μαλακες) και αλλο ΕΜΕΙΣ οι (πονηροι) "Ευρωπαιοι".

    Μεχρι πριν απο λιγο ημασταν "ενα εθνος διεφθαρμενων" και "μεσα στα σκατα" και "τιττανικος".
    Τωρα που "σωθηκαμε" δια μεσω του πνιγμου και του πληρους ελεγχου,αξιζουμε μια καλη κουβεντα απο την καμαριερα του Στρος Καν που παριστανει τον πρωθυπουργο του αισχους.

    Δεν παρισταται ως εκπροσωπος καποιου εθνους,αλλα σαν αντιπροσωπος των τοκογλυφων νεοταξιτων. Οι οποιοι ως γνωστον,απχθανονται τα εθνη γενικως. (εκτος απο ενα). Απεχθανονται τους εθνικους διαχωρισμους και τις παραδοσιακες αγκυλωσεις οι οποιες ειναι εμποδιο στον εθνομηδενισμο.
    Και βεβαια δεν πιστευω να υπαρχει ανθρωπος που να πιστευει οτι ο μαλακας πηγε εκει να "διαπραγματευτει" κατι. Πηγε να του πουν τα νεα.Απλος αγγελιοφορος των δεινων. Ταχυδρομος.

    "Μπραβο Giorgo. Συνεχισε να ξεπουλας. Εμεις θα ειμαστε διπλα σου καθε φορα που θα μας χρειαστεις"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Καλημέρα σε όλους
    Γεντί Κουλέ σήμερα και τα μυαλά στα κάγκελα που λένε οι ποντικαράδες της οργάνωσης.
    Τι πράγμα είναι αυτό σήμερα ρε παιδί μου, να ανοίγεις τα μάτια σου και παντού να διαβάζεις να παραιτηθεί ο Γεωργάκης. Τι θα κάνουμε μετά χωρίς αυτόν!
    ΥΓ: Σαν γνήσιος κωλοτρυπίδης θα ήθελα να δώσω συγχαρητήρια στην ερασιτεχνική για την τσούλα της Α2 που δημιούργησαν. Επίσης, ΝΑΙ με έχει πιάσει πόνος για την κατάντια της ομάδας μου την ΑΕΚ που οι ποντικαράδες της οργάνωσης την οδηγούν με μαθηματική ακρίβεια στην Β εθνική.
    Ο στα τρία.Vamos Bien και στο μπάσκετ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. h omada exei sxedio kai tautotita...de fovomaste tipota

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. 3μπαλο στη Ρωσσια
    3μπαλο στο Γεντι Κουλε

    ταριφες μαζευει ακομα δεν αρχισε ο ΤΙΤΑΝΑΣ ΚΩΣΤΕ με το ΠΑΘΟΣ και την ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ

    Α να δουμε τους αναλυτες σημερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δ' Εθνική και Μελισσανίδη... τώρα!!! Ο δικέφαλος σαν άλλος φοίνικας χρειάζεται αναγέννηση από τις στάχτες του... Δεν γίνεται με κάτω τα χέρια και 3 φάσεις να σου κάνει 3 γκολ ο πρωταθλητής των πλέι οφ της Β εθνικής!!! Δεν γίνεται ο οποιοσδήποτε δημοσιογράφος να μιλά για ταρίφες των 3 γκολ (έχοντας δίκιο βέβαια)!!! Μην ξεκινάτε να βρίζετε Κωστένογλου, παίκτες και Αδαμίδηδες... όλο το οικοδόμημα είναι σάπιο από πολύ μέσα! Γκρέμισμα και χτίσιμο από την αρχή... η μόνη λύση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. καμια Δ' Εθνικη.

    το ποτηρακι της ΑΕΚ "των ελληνων παικτων" και του "μεγαλου Κωστε", θα το πιει φετος ολοκληρο το κατεστημενο που επεβαλλε αυτες τις λυσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ama paw d ethniki ti na ton kanw ton vlaka ton tigran?oust leme

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ε βέβαια ποιος τιγράν; ας δώσουμε την ομάδα στα ρώσικα πλυντήρια. δεν πάει άλλο αυτή η κατάσταση, πονάει η ψυχή μας με την απαξίωση της ομάδας. μικραίνουμε, καταλάβετέ τοοοοοοο.........!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @serpico
    ΠΟΥ ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΜΕ ΟΛΟΙ;ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΚΟΦΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή