Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

ΛΟΚΟΜΟΤΙΒ - ΑΕΚ

        Ωραίες οι δηλώσεις πριν το παιχνίδι. Όλα τοποθετημένα σωστά. Και για το αναγκαστικό rotation, και για την διαχείρηση του ρόστερ,  και για την ιστορικότητα της ομάδας που όποιος και να παίζει θα έπρεπε να ξέρει πού είναι. Προετοιμασία άρτια για ένα παιχνίδι που ΔΕΝ παίζουν ρόλο οι απουσίες. Κι όλοι παρόντες να ήταν, πιο πολύ ενδιαφέρει το παιχνίδι της Κρήτης. Κι άρα πρέπει εκεί να κερδίσουμε. Η Ελλάδα είναι το ζητούμενο. Η Ευρώπη είναι γιά κάτι πουτάνες που θεωρούν οτι έχουν τύχει σε κανά πούτσο με ξενα λεφτά, ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΑ Ή ΔΑΝΕΙΚΑ. Έβαλε η Αυστρία την ταφόπλακα; Τέρμα και καθαρό μυαλό. ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑΛΑΙΠΩΡΙΑ. Και πολύ γουστάρω την αιχμή του Κωστένογλου για το τότε ματς της ΑΕΚ. ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΩΡΑ ΕΓΩ; ΕΠΕΙΔΗ Ο ΧΑΦΙΕΣ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΓΚΟΛ ΜΕ ΚΕΝΟ ΤΕΡΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΠΟΣΤΑΣΗ 3 ΧΙΛΙΟΣΤΩΝ, ΝΑ ΓΥΡΙΣΩ ΤΟΝ ΧΡΟΝΟ ΠΙΣΩ;
         ΜΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΑΥΤΟ, ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟΝ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ ΜΟΥ.  ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΑΡΕΙ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΩΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΩΝ. ΕΔΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΨΑΧΝΟΥΝ ΤΟ ΠΩΣ ΕΧΑΣΕ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΩΝΙΚΟ.  ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΟΙΧΕΙΑ; ΓΙΑΤΙ, ΜΟΝΟ ΤΩΡΑ ΔΟΥΛΕΨΕ Ο ΥΠΕΡΚΟΡΙΟΣ; ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΒΓΑΖΟΥΜΕ.
         Όμως σήμερα είχαμε και αγώνα. Κατά την γνώμη, όχι τόσο σημαντικό μετά τις μαλακίες του Μανόλο με τους Οστρογότθους ( Στουρμ ). Ζητούμενο ήταν ΠΑΛΙ να μην γίνει καμιά συντριβή, σαν αυτήν που περίμεναν οι Αεκάρχες με την ομάδα της τρούμπας. Να δούμε αν θα περάσει ο συγκροτημένος χαρακτήρας του Κωστένογλου στο ρόστερ το διαθέσιμο. Αν μπορεί να υπάρξει κάποια συνέχεια στην προηγούμενη καλή απόδοση κι αν θα βγει πάθος και συνοχή στην αντιμετώπιση κάποιας ομάδας που τρομάζει μόνο επειδή έχει αρκετό χρήμα για ξέπλυμα.
       Κανένα παράπονο στο πρώτο ημιχρόνιο. Ένα μοιρασμένο παιχνίδι, που όμως τα εύσημα πρέπει να τα δώσουμε σε μας. Και δεν μιλάω καθόλου οπαδικά. Πολύ καλά διαβασμένος ο προπονητής και πολύ σωστά στημένη η ομάδα. Πάθος; Περισσό. Σχέδιο; Σαφέστατο. Εντάξει, αδύναμοι κρίκοι πάντα υπάρχουν. Μπέλεκ και Μπερνς σωστές παραφωνίες. Εν αντιθέσει με τον Κοντοέ, τον Βάργκας , το κεντρικό δίδυμο και τον κορυφαίο Αραμπατζή. Γκρίνια; Καμία. Διάθεση τουρισμού; Δεν την είδα. Ήταν πολύ καλή η ΑΕΚ.
       Άλλαξε κάτι μετά; ΟΧΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ. Μα 3-1. Λοιπόν; Δυό προσωπικά λάθη φέρανε την διαφορά. ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΕΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΚΕΝΤΖΟΓΛΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΜΟΣΧΟΠΟΥΛΗΜΑ, ΤΟΤΕ ΓΑΜΑ ΤΑ. ΚΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΗΞΕΡΑ, ΤΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΕΧΕΙ ΔΙΑΚΡΙΝΕΙ Η ΟΥΝΤΙΝΕΖΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΠΕΛΕΚ ΚΑΙ  ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΕ ΚΙΟΛΑΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΜΕΙΣ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΔΑΝΕΙΚΟ. ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΣΕ ΠΑΖΑΡΙ ΚΕΝΤΡΙΚΗΣ ΑΓΟΡΑΣ ΘΑ ΕΠΙΑΝΕ ΤΙΜΗ ΥΠΟΣΙΤΙΣΜΕΝΟΥ ΖΥΓΟΥΡΙΟΥ.  Κοντά του σήμερα κι ο Καράμπελας, αλλά εδώ υπάρχουν ελαφρυντικά.
         Καλός ο Κάρλος στην καινούργια του ( σωστή δηλαδή ) θέση. Τα λάθη του Κωστένογλου; Κρίμα να ασχοληθούμε με αυτά αφού αυτό το οποίο μετράει είναι η γενικότερη διάθεση των παικτών αλλά και των οπαδών. Δεν ξέρω αν εκφράζω κάποιους, αλλά είμαι εντάξει με την ΑΕΚ. Τριάρες έχουν φάει και ομαδάρες. Όχι μια ΑΕΚ που παίζει με αυτούς τους παίκτες, αποκλεισμένη,  και τρέχουν κάποιοι Έλληνες να διορθώσουν ισπανικές μαλακίες. Ή λάθη διοικητικά.
         Ο προπονητής λοιπόν, θα έπρεπε να είχε δώσει φανέλα στον Σιαλμά κανονικά. Και δεν το λέω βάσει του τυχαίου γκολ. Νέα παιδιά ή ελληνοποίηση, δεν θέλουμε; Ε, ποιός θα το υποστηρίξει; Τι δουλειά έχει ένα καγκουρώ εκεί μέσα; Πάντως βλέπω μια βελτίωση, ΣΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΣΑΝ ΔΙΑΘΕΣΗ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ 3 ΦΑΓΑΜΕ. ΚΑΙ; ΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ. ΕΚΕΙ ΘΑ ΦΑΝΟΥΝ ΟΛΑ. ΤΑ ΕΙΠΑΜΕ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΥΡΩΠΗ.
         ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΜΑΣΤΕ ΑΔΙΚΟΙ. Ο ΜΑΝΟΛΟ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΚΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΠΑΡΕΔΩΣΕ. ΔΗΛΑΔΗ ΠΑΡΕΔΩΣΕ ΕΡΓΟ ( ειρωνικά το λέω ), ΚΑΜΜΕΝΗΣ ΓΗΣ. ΑΝ ΟΧΙ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΥΤΗ. ΞΕΡΕΤΕ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ, ΑΠΟ ΟΠΟΙΑ ΧΩΡΑ ΚΙ ΑΝ ΠΡΟΕΡΧΟΝΤΑΙ,  ΣΕ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ, ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΕΡΟΛΕΣ.
        Αξίζει λοιπόν, κατά την γνώμη μου, να χτυπήσπυμε στην πλάτη τον Νικόλα και να του πούμε μπράβο. Σφεντόνες χωρίς λάστιχα του δώσανε, και κάτι έκανε. Κι αν έφαγε 3, ήταν η πουτάνα η κακιά γκαντεμιά του Αραμπατζή στο τετ α τετ που γύρισε στον άμπαλλο αλλά και ο μπροστινός που είναι μίνιμουμ για επιστροφή στην ιταλική ομάδα που φημίζεται για τις κονσέρβες με τα πεθαμένα άλογα που τα κάνει ζωοτροφές.
         Μνεία χρειάζεται σήμερα στον Μανωλά αλλά και αρνητικότητα στην προχειρότητα των μεταβιβάσεων των  Βάργκας και Κάλα ( επειδή ξέρουν μπάλα ). ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΑΡΑΠΟΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΗΜΕΡΙΝΗ ΑΕΚ. ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΤΟ ΠΩΣ ΣΥΝΗΘΩΣ ΧΑΝΕΙ ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ.  ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΧΑΣΕΙ; ΜΗΝ ΤΡΕΛΑΘΟΥΜΕ ΚΙΟΛΑΣ.
                 ΕΧΑΣΕ;
                  ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ ΜΕΝΕΙ:
                              ΝΙΚΗ ΣΤΗΝ ΚΡΗΤΗ ΚΑΙ ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.
                    

34 σχόλια:

  1. συμφωνω σχεδον σε ολα!και κυριως οτι επιτελους μετα απο καιρο ειδαμε ομαδα!!!ΟΜΑΔΑ!ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΑΠΟΣΟ ΞΕΡΩ Ο ΜΠΕΛΕΚ ΕΧΕΙ ΟΡΟ ΣΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΓΙΑ 25 συμμετοχες!κλαφτα δλδ...!νικη στην κρητη και αρχιζουμε να ελπιζουμε!ετσι πιστευω!αλλα ρε νοτια...δε το βλεπεις οτι η ομαδα ζητα τη βοηθεια σου! με 2-3 παιχτες επιπεδου καλα, βαργκας κλπ...παει για πολλα στην ελλαδα!βρες ρε παλικαρι μου ενα αμερικανοπαλικαρο να χωσει κανα φραγκο , βοηθα τον και συ, βαλε και προεδρο τον μανολα(θειο) που φαγωθηκες και παμε να κανουμε λιγη καλη δουλιτσα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. δεν ηταν κακη η ομαδα ιδιως το πρωτο ημιχρονο που ειδα
    μοιαζει με ομαδα πλεον
    θα δουμε την συνεχεια, θα παρακολουθησουμε την συνεχεια του πρωταθληματος χωρις αγχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 3 sta 3 tetatet exei xasei o mpelek sthn eurwph fetos.
    e.m

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Οκτωβρίου, 2011 22:24

    Μπέλεκ εναντίον ΑΕΚ...απλά.
    Θες και λίγο τύχη και δεν την είχαμε.
    Κλασσική γκαντεμία ΑΕΚ.
    Δεν έχω να προσθέσω κάτι, συμφωνώ ότι φαίνεται ότι έχουμε αγωνιστικό προσανατολισμό, διάθεση και σχέδιο. Μου άρεσε ότι ούτε ο προπονητής ούτε οι παίκτες το παρατήσαν στο 2-0, συνέχισαν με το ίδιο σχέδιο.
    Γενικά παίξαμε οργανωμένα.
    Ίδωμεν, καλή πρεμιέρα για σιαλμά, ίσως να πρέπει να παίζει και κορυφή?
    Μπερνς μου αρέσει, χασογκόλης κι αυτός, αλλά μαρκάρει και κάνει και μπούκες.
    Βασικά καλά τα λέει ο DIMI. Είχαμε ένα μπλάνκο και τον διώξαμε.
    Και σκάσαμε 600 για γκούντι+250 (?) για μπέλεκ για να μη μπαίνει ούτε σε κενή εστία.
    ΜΕΓΑΛΗ μαλακία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Συμφωνω με μονη διαφωνια τον Καλα.
    Αμα αυτος ξερει μπαλλα ο Παπασταθο ειναι ο Μεσι.Παικτης που κανει το ιδιο λαθος 3 φορες, του βαζει χερι προπονη συμπακτες και ασυνεχιζει απτοητος για να κανει ττη μεγαλειωδη πατατα στο 1-0 που ο αλλος το εχασεδειο τερμαν απο μισο μετρο, ειναι ποδοσφαιρικα ΜΑΛΑΚΑΣ.
    Απο το πρωτο ματς ειχα γραψει ΚΑΛΑ:καλα μεγαλο αστο..
    Σεντερ μπακ που σου κανει 5 τσαφ σε ενα ματς ειναι για τα μπαζα
    Οσο για τον Μπελεκ επισης ειπα: παρεις CD παιξω επιθεση?
    Aυτος ειναι μεγαλυτερος γκολτζης απο τον Γκουντι...

    Το σκορ λογικο η ομαδα (για την ανυπαρκτη ποιοτητα της) απλα νορμαλ
    Συμφωνω οτι η Κρητη ειναι ο στοχος και δεν υπαρχει λογος να καις το λιγο λαδι στο καντηλι για ανεφικτους στοχους.

    ΥΓ Ειπαμε πατερ πατερ αλλα η εικονες των αγιων πανω απο τις φανελλες στα αποδυτηρια ειναι στα ορια του κιτς.
    Μη το χεζουμε τελειως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιωργο πονεμενη ιστορια
    ΦΩΝΑΖΩ ΓΙΑ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ ΜΗΝΕΣ και ακουω κατι για καποιον πρωην παικτη που καποτε λεει εαιζε στη Τσελσι και ενα Μπελεκ.
    Σε ολη τη καριερρα του 289 εμφανισεις 121 γκολ.
    Σχεδον 1 ανα 2 ματς.
    Και εδω ο ενας εβαλε 1 και ο αλλος κανενα σε 9 επισημα και 5 φιλικα ματς!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος20 Οκτωβρίου, 2011 23:38

    Εμένα ο γλεντζόγλου μου φάνηκε ΟΚ σήμερα, αλλά σε άλλους δεν φάνηκε καλός...
    DIMI, διαφωνώ και για τον Κάλα, νομίζω ότι ξέρει ποδόσφαιρο. Διαθέτει καλή τεχνική με τη μπάλα και στο ατομικό μαρκάρισμα τα πάει μιά χαρά.
    Και οι μαλακίες του είναι από υπερβολική σιγουριά, όχι επειδή είναι γίδι.
    Χρειάζεται εμπειρίες και καθοδήγηση, είναι 21 που για στόπερ είναι νωρίς...
    Μην τους μηδενίζουμε όλους.
    Επί τη ευκαιρία, είναι συνομήλικος του... χέλγκασον!
    Έτσι για να συγκρίνουμε, όχι μόνο με τον σωκράτη, που με τη μπάλα στα πόδια ΔΕΝ ήταν καλύτερος του!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. gia ton poutso kavala 0/3 pame gia europaiki kseftila.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιωργο ο καλα ειναι 23 και παιζει στην ΑΕΚ αφου δοκιμαστηκε και περασε απο την Ισπανια..
    Ο σωκρατης αντισοιχα εχει περασει ΗΔΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΙΛΑΝ (οχι τα Β Σεβιλλης) και παιζει Γερμανια.
    Αυτο ΜΟΝΟ τα λεει ολα.
    Μπαλλα φιλε 1) δεν ξερει (μπαλλα ηξερε π.χ ο Γκαμαρα η ο Αλβες) εκτος αν μπαλλα θεωρειται οτι δεν την πεταει οπως οπως και 2)Σεντερ που ξερει μπαλλα 3 φορες τελευταιος παικτης ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΤΡΙΠΛΙΤΣΕΣ αλλα διωχνει. Γιατι και τις τρεις ΜΑΛΑΚΙΑ ΕΚΑΝΕ
    Το οτι ειναι μικρος συμφωνω αλλα για μενα η το χεις η οχι. Αν το ειχε θα μου πεις στην ΑΕΚ θα παιζε?
    Μπορει να βελτιωθει (που αμφιβαλλω) αλλα ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ ειναι μια χορτα.
    Ξαναλεω στοπερ σεντερ μπακ που σου κανει 5 τσαφ στο ματς ΧΩΡΙΣ ΛΟΓ, ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ.

    Γνωμη μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Καλα ο Χελγκασον απο Πατρινο φιλο που πηγε για χαβαλε στο ματς (πρωην παικτης του Πατραικου) με το Κουγια, το γηπεδο κραταγε τη κοιλια του απο τα γελια..
    Συγκεκριμενα η πλακα που μου κανε ειναι: ρε μαλακα ειπαμε να τρωει ο δικος σας απο τα συμβολαια αλλα τουλαχιστον φερτε ποδοσφαιρητη.
    Αυτος ΔΕΝ ειναι ποδοσφαιρηστης, ΑΛΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΝΕΙ και τον κουβαλησαν εδω περα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Οκτωβρίου, 2011 00:26

    Γεννηθείς 26/11 του 89 είναι ο Κάλα, οπότε ούτε 22 κλεισμένα.
    Προφανώς για να σου έρθει παίκτης από ισπανία σε αυτή την ηλικία, είναι κομμάτι δύσκολο να έχει παίξει στη Ρεάλ και τη Μπάρτσα βρε DIMI. Δηλαδή άμα παίρναμε κανένα αγγλούρι θα μας ερχόταν κάνα πουλέν του Φέργκιουσον?
    Μπα.
    Και ο σωκράτης (που τον παραδέχομαι και είμαι περήφανος που πέρασε από την ομάδα μας) από τη Μίλαν πέρασε και ΔΕΝ ακούμπησε, μην το ξεχνάμε.
    Δε νομίζω ότι η Τζένοα, λχ, είναι μεγαλύτερο μέγεθος από Σεβίλλη ή ότι η βέρντερ αποτελεί κανένα...πανεπιστήμιο για αμυντικούς.
    Μην τα μηδενίζουμε όλα, είπαμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Να δεν είπα να παίζει στη μπαρτσα. Και ο άλλες δανεικός απο τη πορτο ήρθε, τεσπα απόψεις είναι αυτές. Για μένα μόνο το τέρμα και ο βάργκας αξίζουν για βασικοί σε μια νορμαλ ΑΕΚ. Και το γύφτος κι με το μακο αλλαγή. Οι άλλοι είναι για ρουλη και κάτω...
    Ο Σωκράτης μόνο που πήγε και έπαιξε είναι τεράστιο πράγμα. Μιλάς για άμυνα που έχουν περάσει Μαλντινι νεστα μπαρεζι κλπ ιερά τέρατα που ΟΥΤΕ η μπαρτσα δεν είχε ποτε..
    Αυτα όχι ο καλα αλλΑ το 99% των παικτών ΟΥΤΕ που το ονειρεύονται, λέμε για την μεγαλύτερη ομάδα στο πλανήτη!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Γιώργης ο Γαρατζέος21 Οκτωβρίου, 2011 00:49

    ΟΚ ΟΚ και ειδικά η σύγκριση του με τον άλβες ενισχύει το επιχείρημα σου. Πάντως εγώ επιμένω ότι με δουλειά και καθοδήγηση μπορεί να βελτιωθεί και να γίνει ένας αρκετά καλός παίκτης, ο οποίος θα παίζει βασικός σε μία καλή ΑΕΚ και θα δημιουργήσει υπεραξία με την μεταπώληση του σε 2 χρονάκια σε ένα μεσαίο σύλλογο της ευρώπης.
    Δυνατότητες έχει.
    Τώρα αν θα βελτιωθεί από τον πατέρα νικόλαο στα αλώνια της σούπερ λίγδας ή αν ο μεγάλος ΑΓΑΜΙΔΗΣ θα είναι άξιος να τον εκμεταλλευτεί εμπορικά (ξέρεις, όπως με τον αραούχο, το σκόκο, το μπλάνκο,τα 250 του ντιοπ και το τζεμπούρη...) αυτό είναι αλλουνού παπά ευαγγέλιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πλάκα πλάκα ο Μπέλεκ θα ήταν εξαιρετικός αμυντικός χαφ. Τρέχει, μαρκάρει, ψηλός, δυνατός, με καλούτσικη μεταβίβαση και ίδιο χρώμα με Παπα Μπούπα! Αν υπάρχει όρος για 25 συμμετοχές, καλύτερα αμ.χαφ!!! Για τον Κάλα θα έδειχνα ανοχή αν ήταν δικός μας και έλληνας. Αλλα δανεικό ισπανό γιατι να τον περιμένω? Θα μου πείς γιατι δεν έχεις άλλο στόπερ, σωστα! Αραμπατζής καλός και θα πρέπει να σηριχτεί και όταν κάνει κάποια στιγμή και τη μαλακία. Μη ακούσω για Κωνσταντόπουλο μολις αποθεραπευτεί! Ο Μανωλάς πρέπει να τρώει μερικές σφαλιάρες προκαταβολικά πριν απο κάθε ματς για να στρώσει. Καράμπελας πεθαμένος. Γκέντζογλου, 36 χρονών που τα χει πάρει όλα στην καριέρα του. Γιατί να παίξει? Βάργκας μάλλον πάει για ντεφορμάρισμα και είναι λογικό. Χοσέ Κάρλος, μέλι μέλι και απο τηγανίτα τίποτα ο ισάξιος αντικαταστάτης. Καλός Κοντοές για αυτή την ΑΕΚ διοτι στην ΑΕΚ που ξέραμε, παίκτης που τρώει τέτοια ποδιά στο πρώτο γκόλ, δε θα έπαιζε. Ο Μπέρνς μου είχε αρέσει σε μερικά ματς πέρισυ. Σήμερα και μετα απο τέτοια αποχή, ήταν δύσκολο να πιάσει καλή αποδοση. Λαγός....τη φτέρη κούναγε κακο της κεφαλής του. Ο Σιαλμάς μου κάνει και για βασικός αλλα νομίζω οτι η θέση του είναι φόρ και φαίνεται πως ξέρει να εκτελεί. Δηλαδή οι Μπέλεκ Λύμπε καλύτεροι είναι? Ο πάτερ αν μη τι άλλο έχει περιορίσει το μπάχαλο και την αναρχία. Δεν ξέρω πόσο θα κρατήσει ειδικά με αυτη τη διοικηση απο πίσω. Πάντως είναι προφανές πως ξέρει την ιδιοσυγκρασία της ΑΕΚ. Είπαμε το πρόβλημα της ΑΕΚ δεν είναι ο προπονητης, είναι οι ιδιοκτήτες της και η διοικηση της. Και τον Μουρινιο να είχαμε, αν αυτός ζήταγε 6 μεταγρεφές σε συγκεκριμένες θέσεις και του έφερνες 12 τριτοτέταρτους σε διαφορετικές θέσεις, τι να σου κάνει?
    Υ.Γ. Εννοείται πως με αυτή την απόδοση και με αυτή την ενδεκάδα (πόσο μάλλον με Γκούντι Μάκο Λεονάρντο) θα είχαμε καθαρίσει με δυο μηδέν απο το πρώτο ημίχρονο τη Στρούμ, αλλα ας όψεται ο Αλέφαντος της Ισπανίας!
    Υ.Γ.2 Πάντως η ορχήστρα συνεχίζει να παίζει, παρόλο που άρχισαν να μπαίνουν νερά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. DIMI ΓΑΜΙΟΛΑ Η ΑΕΚ ΠΑΝΩ ΑΠ ΟΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεδομένου του φτωχού ρόστερ, μια χαρά στάθηκε το μοναστήρι του ηγούμενου Κωστέ.

    Η ΑΕΚ μπορεί να τερματίσει τον όμιλο μέχρι και με 6 βαθμούς για την τιμή των όπλων.

    Άιντε να δούμε τι ψάρια θα πιάσει και στην Σούπερ Λίγδα.

    (Άκυρες πληροφορίας αναφέρουν ότι ο ποδοσφαιρικός παράγων Ευκοίλης Σκορδοπούτσογλου πρότεινε την διεξαγωγή της Σούπερ Λίγδας με 32 ομάδες κατά τα πρότυπα του NFL. Μέχρι να συζητηθεί η πρόταση, την 7-1-12, η σύνθεση της Λίγδας παραμένει με 14 ομάδες).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Μια χαρα το ματσακι μας λεει ο μεθυστακας.
    Μια χαρα στησιμο το 4-2-3-1 εγινε ξαφνικα.
    Αποκτησε λεει ΨΥΧΗ ΒΑΘΙΑ η ΑΕΚ με τον διακονο, χειραφετημενο απο τον Βατραχο.
    Να στε καλα , μας κανατε και γελασαμε παλι.
    Τωρα θυμηθηκαν ολοι το φτωχο ροστερ....
    μουαχαχαχαχααχα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ανωνυμε
    γιατι εχεις προβλημα με τον κωστενογλου στην τωρινη κατασταση της αεκ?
    το προβλημα ειναι της χειραφετησης? αν δεν κανω λαθος διπλα στον φερρερ εμαθε την προπονητικη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ, ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΝΑ, ΠΟΥ ΑΛΛΩΣΤΕ Ο,ΤΙ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΚΑΙ ΕΙΠΩΘΗΚΕ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΝΑΛΥΤΕΣ.
    Απλά βιάζεται να παίξει ξύλο για το καλό της ΑΕΚ. Και θα το παίξει όταν έρθουν κάποιες συντριβές. Όσο καθυστερούν αυτές, τόσο λυσάει. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΠΡΟΘΥΜΟΣ ΝΑ ΣΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΟ ΑΣΠΡΟ ΜΑΥΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ω Διρλαδά διρλάδαδα 'νταξ,τι να κλάσει ο Μέσι μπροστά στον Καλά.

    Πλούσια του ρόστερ τα ελέη.

    +Ευλόγηcoν+

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τι εμαθε ο κωστενογλου διπλα στον Φερρερ? ΜΟΥΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΧΑΧΑΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Κυκλοφορεί τώρα τελευταία στα στέκια των ΑΕΚτζήδων:
    Για τα μέλη της οργάνωσης που τους έχει πιάσει κρύος ιδρώτας μην και γυρίσουμε ξανά στην δραχμή.
    Από την μια επειδή δεν ξέρουν να μετράνε πάνω απο το χίλια και από την άλλη επειδή άλλο το δέκα ευρώ ''καπέλο''στα διαρκείας και άλλο εκατό δραχμές...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΣΤΗΒΕΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΣΕ ΞΕΡΩ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΜΕΙΩΣΩ. ΑΓΑΠΗΤΕ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. ΠΡΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ : ΔΕΚΤΟΝ ΑΓΑΠΗΤΕ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΜΕΙΩΝΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΜΠΑΙΝΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΕΣΥ ΒΛΕΠΕΙΣ ΠΙΟ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΠΙΟ ΤΕΧΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Ρε steven τι είναι αυτά που διαβάζω για πειρατικό Φίλαθλο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. προπονητη
    εχεις δικιο και του το εχω πει και γω αλλα δεν βαζει μυαλο και συνεχιζει τις αναλυσεις
    κανε μια αναλυση με την λικομοτιβ για να μαθει....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ΠΡΟΣ serpico: Έτσι πάει , με την έννοια συντακτών έξω από την ιδιοκτησία, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ. ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΥΤΑ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ; ΜΕΧΡΙ ΚΙ Ο ΔΧ ΘΑ ΔΙΑΦΩΝΟΥΣΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΡΟΣ DIMITRI: ΕΧΕΙΣ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΕΙ ΚΑΤΙ; ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΟΙ-ΑΔΙΑΦΟΡΟΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΕΦΤΟΥΝ. ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΟΓΟΣ;
    ΝΑΙ. ΤΩΝ ΜΕΤΟΧΩΝ-ΑΜΕΤΟΧΩΝ.
    ΔΩΘΗΚΕ ΛΥΣΗ ΑΠΟ ΤΟ ΑΦΡΑΓΚΟ ΠΛΗΘΟΣ; ΟΧΙ.
    ΚΑΤΙ ΧΑΠΑΤΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΚΡΑΥΓΕΣ ΚΑΙ ΠΛΑΚΩΝΟΝΤΑΙ ΤΑ ΛΑΟΣ, ΤΑ ΣΥΡΙΖΑ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΜΕ.
    ΚΑΤΙ ORIGINAL ΚΑΙ ΛΟΙΠΑ CLUB ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΓΥΡΩ ΚΟΣΜΟΣ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΕΙ ΟΤΙ ΚΑΤΙ ΚΑΝΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ- ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ.
    ΜΙΛΑΜΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΠΛΑΚΑ. ΚΥΡΙΑ ΤΗΝ ΑΝΩΝΥΜΗ.
    ΞΕΡΟΥΝ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΑΠΟ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ; ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ; ΝΑ ΠΩ ΚΑΤΙ!:
    ΟΥΤΕ ΑΠΟ ΝΑΡΚΩΤΙΚΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ. ΑΠΟ ΤΙ ΞΕΡΟΥΝ; ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΑΠΟ ΧΑΛΑΣΜΕΝΟΥΣ ΜΠΑΦΟΥΣ ΚΑΙ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΑΠΟ ΗΛΙΘΙΑ ΣΚΕΨΗ.
    ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ; ΔΕΣΤΕ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ.
    ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΠΙΤΗΔΕΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ΄. ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Αφου τα ειχε πει η Μπενακη στον Καρολο,απο τοτε επρεπε να ειχαμε κατεβασει ασφαλειες.
    Και επειδη,εγω γουσταρω να γραφω για πραγματα που μας αφορουν,σε γραφω ΤΑΚΗ,και συνεχιζω...
    Αποδειχτηκε τελικα,πως για αλλη μια φορα,ενα ΨΕΜΑ,ΕΝΑΣ ΩΜΟΣ ΕΚΒΙΑΣΜΟΣ χρησιμοποιηθηκε για να μαντρωσει τους βουλευτες της κυβερνησης,Ουδεποτε ζητηθηκε απο κανεναν ΕΠΙΣΗΜΟ,τα οσα αναφερονται στο αρθρο 37.Και λεω επισημο,γιατι στην ουσια ζητηθηκε απο καποιους αλλους που συνεφαγαν με τον ΓΑΠ και τον ΒΕΝΙΖΕΛΟ.
    Οι επιχειρηματιες το ζητησαν αυτο,οι ντοπιοι επιχειρηματιες,που το ειχαν προσφερει σαν δελεαρ στους Γερμνους επιχειρηματιες,με ανταλλαγμα να κρατησουν τις θεσεις τους στην αγορα.Ο ιδιος ο αντικαγκελαριος που μιλησε μαζι τους,εξεφρασε την απορια για το πως θα το καταφερουν χωρις να υπαρχει επιστολη απο το ΔΝΤ,η την "ΕΥΡΩΠΗ",και η απαντηση ηταν "μπορουμε και στηριζουμε την κυβερνηση αυτη,γιατι και η κυβερνηση μας στηριζει.Ειναι κατι που επιθυμουμε διακαως εδω και πολυ καιρο,αλλα υπαρχουν αντιδρασεις.Ειναι ευκαιρια τωρα,να φανει ως μεσο πιεσης απο εσας,αφου το ζητουμενο ειναι να ψηφιστει το αρθρο χωρις να φανει πως η κυβερνηση το ζητα απο μονη της.Θελουμε μια καλη συνεργασια στο μελλον,στα πλαισια της αναπτυξης και της ανταγωνιστικοτητας,και πιστευουμε οτι θα επιτευχθει."
    Ο διαλογος ειχε διαρρευσει εδω και μερες,απο Γερμανο σε Γερμανο δημοσιογραφο,ο οποιος το ψιθυρισε...Ο Βενιζελος το`μαθε,για αυτο και το "θεατρο" μεσα στην βουλη.Το κακο ειναι οτι το`μαθε και η Κατσελη,οποτε πεταξε στην μουρη του ΓΑΠ και του Βενιζελου το "δραμα" που προσπαθησαν να της περασουν.Η Βασω δεν προλαβαινε να το διασταυρωσει,για αυτο και οι αμφιβολιες της.
    Αν αυτα ΤΑΚΗ,δεν σε ενδιαφερουν μην τα διαβαζεις.Ας τα διαβασουν αυτοι που ενδιαφερονται η αυτοι που δεν εχουν κατι αλλο να κανουν.
    Και η εκτη δοση,μπορει θεωρητικως να ειναι καθ`οδον για την Ελλαδα,αλλα μεχρι τις 15 Νοεμβρη εχει πολυ δρομο ακομα.Οταν την Δευτερα,υποβαθμισουν κι αλλο την Γαλλια,σταματαει το πανηγυρακι,και αρχιζουν τα νταουλια.Γιατι πλεον,η Μερκελ,ειναι ΚΑΜΜΕΝΟ χαρτι,αφου πλεον τον ρυθμο τον κρατανε οι τραπεζιτες και οι επιχειρηματιες της Γερμανιας.Κι οσο ο Σαρκοζι,συνεχιζει να σαλιαριζει με την Μερκελ,τοσο χειρωτερευουν τα πραγματα και για τους Γαλλους και για τους "νοτιους".Αλλωστε,ο μονος τροπος να καμψουν τον Σαρκοζι,ηταν αυτος.Ξεχναει και την Ελλαδα και την Ευρωπη τωρα ο κοντοπουτανος γιατι πρωτα πρεπει να σωθει ο ιδιος,οπως και η Μερκελ βεβαια...
    Αμα γουσταρεις ΤΑΚΗ,λεμε κι αλλα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλησπέρα

    Δεν έχω καταλάβει ορισμένα σχόλια ακόμη είναι η αλήθεια.Πιθανά επειδή έλειψα από το χώρο λίγο περισσότερο απ'ότι συνήθως.Κόντρα του μπλογκ με την οργάνωση διάβασα.Για ποιό λόγο;Εκείνο ανακατεύεται στα χωράφια των οργανομένων; Δεν το νομίζω...Και επιτέλους αφήστε το Δημήτρη το Μελισσανίδη στην ησυχία του.Τρις του κλείσατε/νε την πόρτα επομένως είναι κωμικό να τον βρίζετε και να τον χλευάζετε.

    Στήβεν να προχωρήσω άμεσα στο προκείμενο: Γνωρίζεις κάτι περισσότερο για Κατσιματίδη-Νοτιά; Υπάρχει τέτοια (αισιόδοξη) εξέλιξη και γι'αυτό έχουν φαγωθεί τα μέλη της οργάνωσης και εδώ;Κυκλοφορεί ως φήμη στα δημοσιογραφικά και είναι λίγο δύσκολο να γίνει ρεπορτάζ με την άλλη άκρη του Ατλαντικού.Οι περισσότεροι εκτιμούν ότι είναι τέχνασμα των Θανόπουλων,αλλά υπάρχει και μια πληροφορία που λέει για ξαφνικές πληρωμές στο ποδοσφαιρικό τμήμα πριν μερικές μέρες και αλλαγή διοικητικού και μετοχικού σχήματος σε 15 μέρες.Εάν γνωρίζεις κάτι εσύ ή οι αξιόλογοι επώνυμοι φίλοι που σχολιάζουν,ας δώσετε μια χαραμάδα ελπίδας.

    Καλό βράδυ σε όλους τους φίλους και καλώς σας ξαναβρήκα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ΠΡΟΣ Onsports- Foootballistas: ΑΔΕΡΦΕ, ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΤΙΠΟΤΑ. ΔΥΣΤΥΧΩΣ. ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΠΑΝΙΚΟΒΛΗΘΕΙ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ;
    ΜΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΣΙΦΑΝΕΣ. ΞΑΝΑΛΕΩ, ΟΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΤΑ ΕΛΕΓΧΟΥΝ.
    ΓΙΑΤΙ ΕΧΟΥΝ ΤΡΕΛΑΘΕΙ;
    ΞΕΡΩ ΚΙ ΕΓΩ; ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΕΝΤΟΜΑ.
    ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ, ΣΤΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ ΜΟΥ. ΤΑ ΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ ΤΑ ΣΕΒΟΜΑΙ. ΕΡΧΕΤΑΙ Η ΠΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Σας εχουμε για τον ΠΟΥΤΣΟ.

    Κλαστε μας τα αρχιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ρε τι γίνεται ρε...
    Μόλις αναλάβανε το μπάσκετ οι αυθεντικοί ΑΕΚτζήδες η ομάδα πάει καρφί για Β εθνική.
    Ποια Α1; Πάλι χάσαμε ρε!
    Φυσικά για τις τρεις ήττες φταίνε όλοι οι άλλοι εκτός από τους πραγματικούς υπαίτιους...
    Ουστ ρε κοπρόσκυλα της ορίτζιναλ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ας του πει κάποιος του βλάκα ότι το μπάσκετ το "τρέχει" ο AEKfan Γεωργατζόγλου...που σε έπιασε ο πόνος για το μπασκετ κωλοτρυπίδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή