Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2011

ΑΕΚ - ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ

          Στον καταπληκτικό σημερινό καιρό, ήταν απαραίτητη η παρουσία. Ανδρικό ματς με τα όλα του. Κρύο κι υγρασία κι άρα φωνή για να ξεπερνιούνται τα παράπλευρα φαινόμενα. Από την μια το δισεκατομμυριούχο ΔΝΤ κι από την άλλη η δύσμοιρη Ελλάδα. Που ακόμα αντιστέκεται κι ακόμα προσπαθεί. Ξένοι παίκτες, προσωρινοί μετανάστες εναντίον κάποιων περισσότερων που ακόμα καλλιεργούν χωράφια. Λίγο πριν βάλουν Αλβανούς για να παίζουν αυτοί αντί για αυτών αλλά μετά να περιμένουν οι ιθαγενείς οτι τα τα πάντα τους ανήκουν ακόμα.
 Μάλλον ο νόμος περί χρησικτησίας δεν έχει γίνει ευρέως γνωστός. Με αυτά θα ασχολούμαστε τώρα; Εδώ έτρεξε το τόπι. Κι έλα Πόπη, έλα Πόπη.
     ΓΙΑΤΙ ΦΩΝΑΖΩ ΤΗΝ ΠΟΠΗ; ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΦΩΝΑΞΩ ΚΑΠΟΙΑ ΑΝΩΝΥΜΑ ΠΑΙΔΑΚΙΑ ΠΟΥ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΟΥΣΑΝ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΔΙΟΤΙ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΚΟΛΑΣΤΗΡΙΟ. ΚΙ ΕΛΕΓΑ ΚΙ ΕΓΩ " ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ".  ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΜΑΤΣ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΙ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΠΕΙΣΟΔΙΑ ΚΑΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΥΣ. ΤΙ ΕΙΔΑ ΣΗΜΕΡΑ;
            ΤΙΣ ΚΟΤΕΣ. ΤΙΣ ΛΥΡΑΤΕΣ. ΟΥΤΕ ΝΑ ΦΩΝΑΞΟΥΝ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ. ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ ΦΟΒΟΝΤΟΥΣΑΝ.
                Τους καταγγέλω; Σε ποιούς: Σε αυτούς που δεν ήρθαν; ΟΧΙ ΡΕ. ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΗΓΑΝ ΣΕ ΑΛΛΕΣ ΘΥΡΕΣ ΚΙ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ, ΜΕ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΑΛΜΟ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΜΑΤΙ.
             Και η σούπα η σημερινή δεν ήταν κακή. Στην Ελλάδα είμαστε που δεν υπάρχει κάτι. Θα υπήρχε σε απόδοση η κρατική ομάδα; Γερμανούς φέρνουμε ή μας επιβάλουν, οι Ισπανοί προπονητές τι να κάνουν; Επειδή θα μπουν ελαφρώς αργότερα στην πρέσα των μέτρων; Να ξέρουμε τι μας γίνεται.
             Διότι η σούπα, σε πείσμα κάποιων που το παίζουν ξερόλες ενώ παρακολουθούν όλα τα σπορ κι άρα λογικά δεν ξέρουν κανένα, οφείλεται στον μάγειρα. Κι ο μάγειρας ήταν η δαφνοστεφανωμένη. Από αυτόν έχεις την απαίτηση να παίξει μπάλα και να σε διαλύσει. ΑΠΟ ΤΑ ΜΥΡΙΑ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΛΕΟΝ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΑ ΤΟΝ ΕΧΟΥΝ ΠΙΑΣΕΙ ΚΩΤΣΟ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΜΕΣΑ.
              Από την ΑΕΚ είχες την απαίτηση να κάνει αντίσταση. Να παίξει το άφραγκο ρόστερ των 3 μύριων όσο μπορεί κόντρα στην υπερδύναμη. Και τι είδαμε; Να ξεκινάς με το χάντικαπ των τριών καρτών ( Μάκος, Μανωλάς, Βάργκας ), να τρως ένα τυχαίο γκολ ( φοβερή φυσικά εκτέλεση ) , να γυρνάς το παιχνίδι ( με επίσης τρομερή εκτέλεση ), ΚΑΙ ΝΑ ΠΗΓΑΙΝΕΙΣ ΝΑ ΝΙΚΗΣΕΙΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ. ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΥΜΒΙΒΑΖΕΣΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΒΟΛΕΨΕ ΤΟΝ ΒΑΛΒΕΡΔΕ ΑΦΟΥ Η ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ( σας το έχω ξαναπεί 5 μέρες πριν ) ΕΙΝΑΙ ΤΙΓΚΑ ΣΤΙΣ ΛΟΥΛΟΥΔΟΥΔΕΣ. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΜΕΤΑΛΛΟ.
             Που το είχαμε εμείς. ΣΤΑ ΙΣΙΑ. Τι να πω για τον ΠΑΙΚΤΑΡΑ ΒΑΡΓΚΑΣ; Τι για τον σημερινό Καλά; Τι για τον Μάκο, τι για τον Λυμπερόπουλο που έπαιζε όλη την άμυνα της δαφνοστεφανωμένης. Τι για τον εκρηκτικό Λεονάρντο. Και με αυτήν την σειρά ακριβώς. Χωρίς όμως να θέλω να υποτιμήσω κανέναν για την ανδρεία του, το τρεχαλητό του αλλά και το πείσμα του. Φυσικά με τα λάθη τους οι υπόλοιποι, αλλά στα πλαίσια του φυσιολογικού. Διότι και ο Μανωλάς ήταν καλός και ο Γεωργέας αλλά και ο Λαγός μέχρι την στιγμή που τα έφτυσε. Και μην γελιόμαστε: ΑΝ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΟΛΟΙ ΚΑΛΟΙ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ, ΤΟΤΕ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. Και κρίμα για τον Ισλανδό, που λογικά τελείωσε η καριέρα του. Κι αυτός προσέφερε πολλά.
            Και πολλά έδωσε και ο Κωστένογλου από τον πάγκο. Υπήρχε μια τάξη στην ομάδα κι όχι αυτή η αναρχία του Χιμένεθ, που μοιάζει με την αναρχία του Βαλβέρδε. Όχι οτι πήρε και χτύπησε κανένα μαγικό ραβδί, αλλά σίγουρα τα πάντα ήταν πιο ορθολογιστικά. Κι άσχετα αν τον κατηγορώ που δεν ξεκίνησε τον Κοντοέ και  που δεν άλλαξε μετά το 70 τον Λαγό με τον λυπηρό Κάρλος και δεν άφησε  μέσα τον Λεονάρντο μέχρι να τα φτύσει οριστικά. Δεν πειράζει. ΕΙΧΑΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΕΚΕΙ ΚΑΤΩ.
           Που του ήρθαν και στραβές. Το σπάσιμο του ποδιού, η θλάση του δεξιού μπακ και φυσικά πρεμιέρα με ντέρμπυ. ΠΟΥ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΑΓΡΙΕΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΓΑΜΗΣΑΝΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΔΕΙΡΑΝΕ ΣΤΟ ΠΟΥΡ ΠΑΡΛΕ. Πραγματικά έχει γίνει κότα ο Έλληνας, sorry ο Αεκτζής. Σε ματς δικό μας που δεν πήραμε. Σε ματς που η δαφνοστεφανωμένη δεν έκανε ούτε μια ευκαιρία. Πάιξαμε με μια ακίνδυνη ομάδα, αλλά προχωράμε. Και  μπράβο στα παιδιά και μούτζα στον Μάκο για την αποβολή του. Που καλό είναι να δει ο Χιμένεθ τα τελευταία αυτά 5 λεπτά για να καταλάβει το πώς παίζουνε οι ομάδες ακόμα και με δέκα παίκτες.
          Για τον διαιτητή δεν έχω να πω πολλά. Μια χαρά ήταν αλλά αρκετά τρακαρισμένος. Κάτι που φάνηκε στην αρχή ( το ξαναείπα ). Δεν διαμόρφωσε αποτέλεσμα, ήταν κοντά στις φάσεις και μόχθησε κι αυτός για την ισοπαλία ( θυμηθείτε την δεύτερη κόντρα του Κάλα από την οποία μπήκε το γκολ μας ). Το πιστοποίησε με την κόκκινη στον 3 του ολυμπιακού. ΟΡΙΣΜΕΝΑ ΠΡΑΜΑΤΑ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΑΝΩΝΥΜΑ ΜΠΟΥΜΠΟΥΚΙΑ.
         Χαρά; ΟΧΙ. Διότι την δαφνοστεφανωμένη ποτέ δεν την φοβήθηκα. Μια Ελλάδα πάντα έβλεπα που άναρχα πάει να πάρει κάποιο αποτέλεσμα. Συστηματικά πώς; Με κλεψιά. Τι να με τρομάξει λοιπόν; ΜΟΝΟ ΤΑ ΛΑΘΗ ΤΗΣ ΑΕΚ, ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ. Τι κρατάμε σήμερα; ΤΟ ΠΑΘΟΣ, ΤΑ ΧΙΛΙΟΜΕΤΡΑ, ΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ και το συμπέρασμα οτι με δύο παίκτες καλούς ακόμα δίπλα, ή μπρος πίσω από τον Βάργκας, θα ήμασταν αχτύπητοι. Επίσης οτι ο Κωστένογλου ΔΕΝ έκανε τίποτα το μαγικό. Όταν κάνεις το λογικό και το αυτονόητο , δεν θα πάρεις εύσχημα περισσότερα από τα συγχαρητήρια για το συγκεκριμένο παιχνίδι. Η δουλειά θα κριθεί αργότερα. Και το λέω αυτό διότι το αποτέλεσμα δεν ήταν άσχετο με τον υποβιβασμό της Πάτρας. Αλλά αυτά είναι λεπτομέρειες, όπως σπουδαία λεπτομέρεια ήταν η πίτα με το ντονέρ που απόλαυσα στο Χαλάνδρι. Κι έιχα καιρό να φάω ντονέρ, όπως καιρό είχα να δω ΑΕΚ με προσανατολισμό στο γήπεδο. 

68 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ( αυτόν με την ανακοίνωση ): ΤΙ ΩΡΑ ΒΓΗΚΕ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΑΥΤΗ; ΕΧΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ ΜΟΥ. ΘΕΛΩ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ.
    ΦΥΣΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΕΙΝΑΙ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΚΡΙΤΙΚΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΓΡΑΜΜΕΣ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΠΕΙΡΑΖΕΙ.
    ΤΙ ΩΡΑ ΒΓΗΚΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω ζημιά...

    Τώρα ο Μαρινάκης θα αναγκαστεί να φέρει κι άλλη καραβιά με 14 παίχτες από κάθε γωνιά της γης, μπας και απειλήσει σοβαρά την ΑΕΚ των χιλίων προβλημάτων.

    Αχ, είναι κακούργα η κενωνία.

    Κατόπιν της αξιοπρεπούς εμφανίσεως, η βελτίωση συσσιτίου Βακαλάου επεκτείνεται σε 7 φορές την εβδομάδα, έναντι δεδουλευμένων των ποδοσφαιριστών και λοιπών υπαλλήλων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΓΙΑ Α Υ Τ Η ΤΗΝ ΑΕΚ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ!!! ΜΠΡΑΒΟ ΝΙΚΟ!!! ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΕΔΡΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ ΜΠΡΑΒΟ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ!ΓΙΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΡΙΤΖΙΝΑΛ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ!!!! ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ!!! ΓΙΑΥΤΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ....ΟΧΙ ΠΛΕΟΝ! ΓΙΑ ΤΑ 30 ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΑ-ΓΝΩΣΤΟΙ ΠΛΕΟΝ ΜΕ ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΗΜΑ- ΤΗΣ 15 ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΙΦΑΝΟΣ!! ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ ΠΟΥ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕ!!! ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ ΑΕΚΑΡΑ ΜΟΥ! ΕΠΙΣΤΡΕΦΟΥΜΕ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η ανακοινωση βγηκε με το εφημεριδακι-μετα απο αρκετο καιρο-και μοιραστηκε και εξω απ΄το γηπεδο.

    Η χθεσινη ΑΕΚ αντιμετωπησε τον γαυρο οπως τον θα τον αντιμετωπιζε ο ΠΑΟΚ στην Τουμπα την δεκαετια του 80.
    Μετταλο το οποιο απο την φυση της η ΑΕΚ δεν εχει,αφου εκ'γεννετης ειναι ομαδα αλεγκρα.

    Και απεναντι στον τσαμπουκα του βλαχου η του λιμανοπουστα ειχε να αντιταξει τις ζαλιστικες ντριπλες, τους αξεπεραστους επιθετικους της και τις επινοησεις της. Αυτη ηταν και η ειδοποιος διαφορα.
    Αυτο ηταν που εκανε και τους αλλους να θαυμαζουν η να σε μισουν σαν αντιπαλο. Δεν αμυνοσουν απλα,στις επιθεσεις των αλλων,αλλα εβγαινες μπροστα και τον αρπαζες απο το λαρυγγι. Πραγματικα αξιοθαυμαστο και αυτο μπορουσε να συμβει μονο απο μια ομαδα τις οποιας οι ριζες δεν ειναι στις λασπες και στα βρωμονερα,αλλα στην αρχοντικη Πολη.

    Εκτος απ'το γηπεδο, το βλεπαμε και την επομενη μερα στα πρωτοσελιδα. "τον χορεψε". "τον ζαλισε" "τον σμπαραλιασε" εγγραφαν.
    Και οχι "τον εκαψε" "τον ελιωσε",η "οδοστροτηρας η ΑΕΚ",τα οποια δεν ανηκαν στην νοοτροπια της.

    Τωρα ομως, που γινεται πραγματικος πολεμος,-κοινωνικα αρα και ποδοσφαιρικα-εκλειπουν εκεινες οι ειδοποιες διαφορες,εφοσον πλεον γινεται μαχη επιβιωσης. Και εκει αναδεικνυονται τα πιο βαθια ορμεμφυτα. Αυτα που θα επρεπε να ειχε αναδειξει ο Μανωλης αλλα σαν αλλοδαπος και σαν ξενος,δεν τα καταφερε.

    Σωστα λοιπον ο Νικος πονταρε στο κιοτεμα της λιρατης Βαβελ που εχουν φτιαξει στο λιμανι οι αετονυχιδες μανατζαραιοι με την αμεριστη συμπαρασταση του Μπαλμπερδε.
    Και ετσι πρεπει να συνεχισει,ωστε οσο γινεται να αναπληρωθει η απωλεια, η καλυτερα η μη δυνατοτητα αποκτησης καλων και ποιοτικων παικτων,ωστε να φτιαξεις μια ομαδα οπως την θες.
    Αυτο που μενει ειναι η αυταπαρνηση,το λιωσιμο στο γηπεδο,το συνεχες τρεχαλιτο. Και κυριως η γνωση του τι φανελα φοραμε. Σε αυτο πρεπει να γινει μια μικρη υπενθυμηση. Και ο Κωστενογλου το μπορει.
    Δεν εχουμε αλλες απαιτησεις απο αυτον,παρα μονο ορθολογικη χρηση του ροστερ και εμφυσηση του πραγματικου μεγεθους πληγωμενου θηριου.

    Εκανε τα αυτονοητα ο παπα Νικος κατι που δεν εκανε ο εξυπνακιας και φαφλατας Χιμενεθ.

    Δεν μπορει να εμπνευσει τα παλικαρια ενας ξενος.
    Χρειαζονται τον Νικολα τον παπαΣαμουηλ.
    Σωστη η αντιπαραθεση ΔΝΤ και πτωχης Ελλαδος.
    "ως ποτε παλικαρια,θα ζουμε στα στενα,
    απληρωτοι γαμωτο και αφραγγοι ξανα..."
    Απανω τους ωρε παλικαρια. Τι αντιπαλους εχετε; Κατι Φραγγους της πλακας. Κατι λελεδες που ηρθαν για την αρπαχτη. Κατι μισθοφορους, που δεν τους δενει τιποτα με τιποτα.
    Επισης, εναν Τσακα και ενα ντοπαρισμενο κοροιδο της "Ασπις".
    Παρτε καβαλινες στα χερια και πασαλιψτε τες στις μουρες τους.
    Τις αδερφαρες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλημερα,
    Το ματς το ακουσα και πανω κατω συμφωνω. Παρατυπια????οι καρτες στο 14 σε 3 δικους μας.

    Ευτυχως που ο απεναντι Χιμενεθ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ Ιθπανοθ, δηλαδη ΚΟΤΑ, ηρθε χεσμενος σε ενα ματς ευκολο.

    18611 ειναι τα εισητηρια....

    Κριμα για τον γκουντι, ασχημος τραυματισμος.Η καριερα του ομως εχει τελειωσει εδω 2-3 χρονια, ΑΡΠΑΧΤΕΣ κανει απο κατι κοροιδα σαν και μας.
    ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ αλλα δεν θα μας ΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    Και αυτα που ακουω οτι θα τον μεταμορφωνε λεει ο πατερ ειναι μια χορτα. Η παιζεις η δεν παιζεις. Ο βαργκας ηρθε και παιζει. ο αλλος ηρθε και ειναι για βραστο. Εχει αλλους 30 να μεταμορφωσει αν θελει.

    ο πατερ εκανε τα αυτονοητα, ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΙΧΗΜΑ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ ΤΑ ΛΕΓΑΜΕ.
    Κοντα οι γραμμες, σφιχτα με καμμια κλωτσια και ΧΗΝΑΡΙ.
    ο ΜΟΝΟΣ λογος που πηγε να χαλασει το χηναρι ειναι οι 2 ΕΦΑΙΡΕΤΙΚΕΣ ΑΤΟΜΙΚΕΣ ενεργειες.
    Α και δειξτε και το βιντεο στον ανιψιο να δει τι εγινε, και πως πηρε τη σακουλα..
    ΑΚΡΙΒΩΣ ΟΠΩΣ ΠΕΡΣΥ.

    Για αρχη ΜΠΡΑΒΟ στο πατερ, και ας εκανε τα αυτονοητα, που τουλαχιστον τα ειδα και κλειδωσε το ματς ΟΣΟ ΜΠΟΡΟΥΣΕ. Μεχρι εκει ομως.

    Η ομαδα θελει 3 παικτες ΧΤΕΣ.

    Οπως επισης θελει και ΗΡΕΜΙΑ. Δεν ειναι δυνατον ΡΕ Μ-Α-Λ-Α-Κ-Α Μακο να αποβαλεσαι συνεχεια και να ρουφας καρτες.
    ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ ΠΟΥ ΤΗΝ ΕΙΔΕΣ ΑΕΚΑΡΑΣ ξαφνικα.
    ΑΣ τον ΜΑΖΕΨΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ.
    Με μια σαιζον μαγκεψε και ο Μακος, η κουραδα.

    Αλλα βεβαια ΠΟΙΟΣ θα του βαλει παγο απο εκει μεσα?
    Ο χικ-billαρος η ο αρναρ?

    ΥΓ ΣΕΒΑΣΜΟ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΖΗΤΑΣ. ΤΟΝ ΑΠΟΠΝΕΕΙΣ. ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΕΡΔΙΖΕΙΣ. Τι σου λεω τωρα ρε νουμερο και σενα...

    ΥΓ2 Που εισαστε ολοι ρε ανωνυμοι?
    Κριμα που δεν μπορειτε να βρεθουμε να μιλησουμε.
    Τι εγινε? Φοβαστε?Να μιλησουμε θελουμε ρε ελατε μη νρεπεστε.
    Αν ειναι επειδη χτες δεν προλαβαινατε να τα πουμε σε κανα ουζακι.
    Μη εισαστε με το ΠΙΤΟΥΡΟ συνεχεια. Θα στουμπωσει ο κολος σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Θα κανω μια προβλεψη.
    Ο Ολυμπιακος φετος ΔΕΝ προκειται να δει πρωταθλημα. ΚΑι οχι μονο φετος.
    Γιατι εδω και λιγο καιρο προσπαθει να το παιξει "ΑΕΚ".
    Δηλαδη προσπαθει να βαλει την αυτοκρατορικη πορφυρα της τεχνικης ομαδας,ενω ειναι(;) και θα ειναι ομαδα ψαραγορας που βασιζεται στον λεγομενο "τσαμπουκα του λιμανιου".
    Η μεγαλυτερη ζημια που εκανε ο Ανατολικογερμανος της Σταζι, ο περιβοητος "θειος" ειναι οτι σε μεγαλο βαθμο ξεριζωσε να εντοσθια με τα οποια πορευοταν η ομας του Περαια και στην θεση τους εβαλε χλεχλεδες και μπαμπουρες. Οι οποιοι "επαιρναν" τα πρωταθληματα "ετσι κι'αλιως".
    Οταν δεν μπορουσαν εκεινοι μονοι τους,βοηθαγε ο "θειος" σαν καλος "Πατερουλης".
    Τα χρονια ομως περνουσαν και η ραθυμια που ηταν αποτοκο της Κοκκαλικης εξασφαλησης,περασε στο αιμα.
    Τωρα ομως-οπως ολα τα καθεστωτα- ο "θειος" δεν υπαρχει.

    Και η "Λοκομοτιβ" που εφτιαξε στα προτυπα των χωρων των οποιων μεγαλωσε τοσο εκεινος οσο και το συναφι που ειρθε απο εκει (Σημιτης Χρηστοφορακος και λοιπαι δυναμεις) πλεον δεν εχει τον "Μπρεσνιεφ" ουτε τον "Χονεκερ" της.
    Τι απεμεινε; Ενας σκελετος τραινου τον οποιον προσπαθουν να τον τρεξουν μερικες αδερφες μοναχες τους. Με την Βαγγελα να φωναζει στο πρωτο φαλτσοσφυριγμα "εγκλημα κατα της Ελλαδος". Για τοσο λελεδες μιλαμε.

    Εκανε την δουλεια του ο "θειος" και παραδιδει πλεον πισω του οχι απλα εναν "γαυρο" αλλα ενα ψαροκοκκαλο.
    Μια ομαδα που ναι μεν κατοικοεδρευει στο λιμανι,αλλα εχει την ψυχη και το σθενος του Ψινακη.
    "καποιο Ασλανι,απ'το λιμανι".
    Τεραστια ζημια για την ομαδα του Πειραια και αυτο θα φανει στα χρονια.

    Που ψαχνει να βρει την χαμενη του ταυτοτητα, η οποια καπου παραπεσε αναμεσα στα απαλλακτικα βουλευματα και τις απευθειας αναθεσεις του γκαγκστερ πρωην προεδρου και στον εφησυχασμο του αλαζονα "κυριαρχου".

    Τεχνη λοιπον προσπαθει να βαλει στην ζωη του το ψαροκοκκαλο. Αλοδαπη,μπερδεμενη,αλοκοτη,αδυνατον να συντεριαχτει μεταξυ των αλλοπροσαλλων που εχουν μαζωχτει εκει μεσα.
    Και η τεχνη δεν αγοραζεται,ουδε τοποθετειται σαν ανταλλακτικο,ως γνωστον. Η την εχεις και την χρησιμποιεις, η οχι. Καθε προσπαθεια αλλη,θα μοιαζει σαν τσοπανοσκυλο που φορεσε προβια απο τσιταχ.

    Αυτο θα ειναι και το τελος. Η μεταλλαξη αυτη,σηματοδοτει και το τελος εποχης ενος δικτατορικου ποδοσφαιρκου-και οχι μονο-καθεστωτος,που αφηνει πισω του ερειπια.
    Δειτε τις αλλοτινες δυναμεις και σημερινες καταντιμενες "Τσε-Ες Κα" και "Λοκομοτιβ" που βολοδερνουν και τις γαμουν καποιες "Βασλουι" και καποιες "Καζαν" και "Σαχταρ".
    Αλλες εποχες και αλλα ηθη.

    Περασαμε με καθυστερηση 20 χρονων το Ανατολικο "σοκ" με αυτον τον περιεργο Ρωσσικου τυπου καπιταλισμο που υπηρχε εδω.
    Το αποτελεσμα ειναι ο αχταρμας. Κανεις δεν ξερει που ανηκει. Οι "Βγενοπουλοι" να αναγονται σε προσωπα ολκης και σε μερικους μηνες να φευγουν κυνηγημενοι.
    Και η βοηθεια του Πουτιν,ενω αλλοτε θα φανταζε σαν προδοσια,τωρα να φαινεται σαν επιλογη σωτηριας.
    Ο κομουνιστης "φιλιεται" με τον καραδεξιο,αφου σε πολλες αποψεις συνδεονται πλεον.

    "να παμε στη δραχμη" λεει πλεον η Αλεκα.
    "καμια σκεψη για επιστροφη σε αυτην,θα ηταν καταστροφικη" διατεινονται οι "δεξιοι".
    Ε, ρε πλακες.

    Ο οσφπ πλεον εχει απωλεσει την ποδοσφαιρικη του ταυτοτητα. Και μεχρι να την ξαναβρει,θα περασουν αρκετα χρονια.
    Ατιτλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Οκτωβρίου, 2011 12:01

    ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΜΕ ΤΟ ΑΓΑΜΙΔΙ, ΜΟΥ ΓΥΡΙΖΟΥΝ Τ' ΑΝΤΕΡΑ.
    Α ΣΤΑ ΔΙΑΛΑ ΡΕ ΠΑΛΙΟΛΑΜΟΓΙΟ ΚΑΙ ΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΤΡΩΚΤΙΚΑ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΙ...
    Στα αγωνιστικά:
    Καλά, πολύ καλά το πήγε ο πάτερ, καλά το διάβασε, έκανε τα αυτονόητα.
    Η δαφνοστεφανωμένη κράτησε δυνάμεις, μην κοροϊδευόμαστε, για το ματς με τους γερμανούς, όπου και της εύχομαι να ρουφήξει μιά 3ρα και να σκάσει.
    Από τους παίκτες μας, ο πάτερ να κάνει δήσεις στον ύψιστο να είναι καλά ο ΠΑΙΚΤΑΡΑΣ Βάργκας και το αφιονισμένο γυφτάκι, που μπράβο του που μας βγάζει όλους λάθος με τις γκολάρες του.
    Τρισάγιο και για τον Κάλα, ο οποίος ΕΙΝΑΙ επιπέδου ΑΕΚ (είναι και μόλις 22!) και πρέπει να κρατηθεί και να δουλευτεί.
    Όσον αφορά τον ανηψιό και το μάκο, τα έχουμε πει 1.000.000 φορές, θέλουν ΑΓΡΙΟ ΧΕΡΙ από κάποιον για τη μαλακία που τους δέρνει. Παίρνεις κάρτα? Σου κόβουν τα λεφτά για το παιχνίδι που χάνεις. Αλλά με τέτοια αφραγκία, ποιός να τους βάλει χέρι?
    Ο λύμπε είναι ΤΕΩΣ παίκτης, όσο κι αν τον λατρεύω, αλλά με τέτοιο άκαπνο μπέλεκ, ποιό να βάλει.
    Πάντως το 4-3-3 φαίνεται ΠΙΑ (και με τις ελλείψεις και τραυματισμούς) το ΜΟΝΟ σύστημα που μας πάει.
    Περιμένω επαναφορά μπερνς έξω δεξιά, Κάρλος στον άξονα στα επιθετικογενή παιχνίδια + 4δα καφές, βάργκας (διαρκώς), μάκος, γκεντζο (μη γελάτε) για τις 3 θέσεις του κέντρου. Ο λαγός να πά να γαμηθεί, αμάν πια. Αλλαγή του καράμπελα και του λεό ΙΣΩΣ να κάνει.

    Πάντως δε νομίζω ότι πρέπει να κατηγορούμε κανέναν παίκτη ή τον προπονητή για αδιαφορία ή ότι είναι μισθοφόροι. Άμπαλοι ίσως, αλλά παρτάλια όχι.

    Του αγαμιδιού δεν του βγαίνουν τα μαρούλια. ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟ ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ατιτλα δεν ξερω αν θα ειναι αν και το βλεπω δυσκολο.
    Για το λογο οτι δεν υπαρχει δευτερος.

    Ο βαζελος ΔΕΝ μπορουσε να τρεξει ετσι ο Βαρδης μεγαλωσε και ΓΝΩΡΙΖΕΙ οτι ο ΓΙΟΚΑΣ ΤΟΥ ειναι νουμερο.Με λεφτα μεν ΝΟΥΜΕΡΟ δε, που ΟΠΟΙΑ δουλια πηγε να κανιε την πατωσε. Ουτε το γυμναστηριο δεν μπορεσε να τρεξει..

    και εμεις ειμαστε επιπεδου αγαμιδι-παπατζη και αRχηγου..

    ο τεστοστερονης ΜΙΑ ΧΑΡΑ κρατιεται για τα φραγκα του και για το ροστερ του αλλα τα γεραματα (στο ροστερ) εχουν αρχισει και φαινωνται. Εξαλλου ειναι ΤΟΣΟ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ αυτοι που βλεπουν το κρατος της Αθηνας, αντι τη καμπουρα τους, που ακομη και αν κανουν ομαδα παλι εμεις θα φταιμε. ΠΟΝΤΑΡΟΥΝ στην αδυναμια των αλλων και οχι στη δυναμη τη δικη τους.
    ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ...

    Ο γαυρος κανει (μαζι με αυτα ΠΟΥ ΟΡΘΑ αναφερεις) ενα μεγαλο λαθος. Γερναει την ομαδα του με ξενους.
    Ιμπαγασα μελμπεργκ παντελιτς παραειναι μεγαλοι και ΟΠΟΙΟΣ ερχεται ειναι ξενος.

    Μονο ο Τοροσιδης υπαρχει, ο Αβρααμ ειναι στη καλυτερη χτιστης. Ο φετφα νομιζει οτι ειναι ο Μεσι και δεν τον αφηνουν να παρει το ch.l

    Δεν εχει Ελληνες ο γαυρος και εχει ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ, τυπου Τζιμπουρ-Γεστε-Ορμπαιθ κλπ.
    ΜΙΣΘΟΦΟΡΟΥΣ στο μυαλο εννοω.

    Η καλη ΑΕΚ ειχε ελληνες και παικτες που επαιζαν μαζι χρονια, Ηλιας -Μανωλας-Κασαπης-Ζηκος-Πατερ-Σαββιδης ακομη και ο Τονι εμεινε χρονια στην ομαδα.

    ΒΑΒΕΛ ειναι ο γαυρος προσπαθωντας να γινει Τσελσι, που δεν πηρε ποτε τιποτε σημαντικο.Ουτε μαγεψε ποτε με τη μπαλλα της.

    Το special νουμερο απλα καποια στιγμη εσπασε το σερι του Τσιχλα οπως το ειχε σπασει και ο Αρσεν με 17χρονα.
    Ειπε ποτε κανενας θα κατσω να δω Τσελσι να απολαυσω μπαλλα??
    Η θα δω Ιντερ (χωρις ουτε ενα Ιταλο μεσα) για να ευχαριστηθω?

    Μεγαλες ομαδες με μισθοφορους ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ δεν γινωνται...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Οκτωβρίου, 2011 12:16

    Και φυσικά, ούτε πρεπει να απαξιωθεί η πραγματικά αντρίκεια και οργανωμένη προσπάθεια των παικτών και του τεχνικού τημ χθες, αλλά ούτε και να αναδειχθούν (αλά ψ-Ωρα) οι νέοι Κατάφρακτοι ακρίτες με την πεφωτισμένη ηγεσία του νέου Παλαιολόγου, που θα πάρουν ξανά την Πόλην.

    Ένα μάτσο άσχετοι, λουμπίνες, λαμόγια και αλλόθρησκοι διοικούν την αυτοκρατόρισσα και της πίνουν το αίμα. Χρειαζόμαστε ΣΙΚΕΛΙΚΟΥΣ ΕΣΠΕΡΙΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος16 Οκτωβρίου, 2011 12:26

    Α ναι...στο θέμα της καρτολογίας χθες, όπου τα έκανε ΚΩΛΟ ο μεσσήνιος, να δω εγώ 3 κίτρινες στις δαφνοστεφανωμένες στο 15' μέσα στο καραϊσκάκη κι ας μου πέσουν τ' αφτιά.
    Δεν υπάρχουν αυτά.
    Και ερχόμαστε στο σχόλιο του Χρήστου περί της κατάντιας του ελληνικού κρατικού μορφώματος και πως αυτή συνδέθηκε με την παντοδυναμία αυτού του καραγκιόζ μπερντέ της τρούμπας.
    Συμφωνώ 500% με την ανάλυση σου, αλλά το θέμα είναι ότι σαν γνήσιος ΣΤΑΖΙ, ο θείος φρόντισε μαζί με την παρακμή της ίδιας του της ομάδας να γίνει ένα κοτέτσι και το ελληνικό ποδόσφαιρο συνολικά, ώστε μεταξύ των τυφλΩΜΕΝΩΝ να βασιλεύει ο μισόφθαλμος, ό οποίος θα μπορεί να επιβάλλεται ΚΑΙ οικονομικά με τα εξασφαλισμένα έσοδα ΤΣΟΥ ΛΟΥ, κρατικών καναλιών, κρατικού παραχωρημένου γηπέδου κλπ κλπ.
    Κλασική νοοτροπία νεοέλληνα γαύρου.
    Κοινώς ΧΑΡΤΙΝΟΥ.

    Αλλά όλοι οι υπόλοιποι έχουμε διαλυθεί και ας ευχηθούμε ότι θα περάσουμε τη μακριά έρημο μας και θα δούμε τη ξαστεριά μας με το επιθετικό ποδόσφαιρο που είναι (ακόμα) στο DNA μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συμφωνω Γιρωργη οτι "φροντισε να το κανει κοτετσι". Αλλα για την δικη του εποχη.
    Το οτι αυτο θα παραμενε κοτετσι,αυτο δεν ηταν σε καποιους σχεδιασμους. Απλα ειναι το αποτελεσμα της "κοτετσοποιησης" επι των ημερων του.
    Αλλοι θα φροντισουν σιγα-σιγα να μαζεψουν τα σκατα και τα υπολοιματα του,οχι για να το καθαρισουν λογω αλλα για να μπορεσουν και εκεινοι με την σειρα τους να βαλουν τα δικα τους ζωα σε αυτο το μονιμο αλλα πολυμορφικο σταυλο.

    Η περασμενη χρονια, η πρωτη στην ουσια της "μεταΑνατολικοΣταλινικης εποχης" ηταν το δωρο στον Βαγγελα. Οταν ο σταυλος ειναι παρατημενος απο τον προηγουμενο ιδιοκτητη,τα σκατα ειναι αναγνωρισιμα απο τους αναδοχους που διορισε.

    Για να καταλαβουμε τι εννουμε ας το παρομοιασουμε,-παρ'ολο που ειναι υβρις αλλα ας το κανουμε- με την αγωνιστικη εικονα της ΑΕΚ επι Ραβουση,η οποια πηγαινε με την προωθηση των προηγουμενων χρονων. Οταν επαψε η φόρα,και μη εχοντας μηχανη,καποια στιγμη σταματισε να τσουλα.
    Ελα Βαγγελη.Παρε ενα να πορευεσαι. Ξεκινα σαν "επιτυχημενος" και μεινε εκει σαν μονιμος δευτερος. Μαλακα.

    Εδω εχουν αρχισει να μυριζονται και να καλοβλεπουν την πρωτη θεση και τα μαρουλια του C.L οι μονιμα Loosers του Βορα. "Δεν υπαρχει ο νταβατζης,δεν υπαρχει ΑΕΚ,δεν υπαρχει Παο,γιατι οχι εμεις;" σου λενε.
    Γιατι οχι. Πως ομως θα βγει απο την ραχη τους η καμπουρα του γκρινιαρη αλλα και η ετοιμη δικαολογια που παντα βολευει περι "κρατους των Αθηνων"; Ευκολο ειναι.

    Κοιτατε. Πιστευω-οσο και αν ακουγεται λιγο τραβιγμενο με τις παρουσες συνθηκες- οτι ειναι καλη ευκαιρια για την ΑΕΚ να σηκωσει κατσαρολι στο τελος.
    Με εναν γαυρο μπερδεμενο,αλλοπροσαλο, ευθραυστο και μπλεγμενο στις περιπετειες της Ευρωπης,με εναν βαζελο που αν δεν παρει τιποτα φετος κανεις δεν προκειται να τα βαλει με κανεναν αφου δεν υπαρχει ανθρωπος σαν στοχος. Θα φταιει ο κανενας. Ολα τα ματια ειναι στραμενα στους "Τσακους".
    Ο δε ΠΑΟΚ ειναι ο γνωστος. Οτι και να θελουν.
    Οποτε,μια ΑΕΚ βαρβατη, μια ΑΕΚ γεματη στις γραμμες,ξεχειλιζοντας παθος σε ολα μα ολα τα ματς, και μια ΑΕΚ με τετοια φανελα η οποια ουτως η αλλως λειτουργει απο μονη της σαν φοβητρο (το αν οι παικτες κατα καιρους το καταλαβαινουν και το εκμεταλευονται η αν δεν το παιρνουν χαμπαρι,ειναι αλλο θεμα) μπορει καλιστα να βρεθει πολυ ψηλα στο τελος της σεζον,αναλογιζομενοι τους ψευτοαντιπαλους της πλακας.
    Μια ΑΕΚ απλα καλης χρονιας του παρελθοντος,θα τους επαιρνε τα σωβρακα,εννοειται.
    Αλλα εστω η σημερινη,με τα τοσα και τοσα προβληματα,μπορει- ΕΑΝ ΑΝΤΕΞΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ-ΟΠΕΡΕΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΟΔΩΣΕΙ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΧΟΡΩΝ-να κοψει το νημα του σταυλου και να φτασει στη πολυποθητη γουρνα του C.L και κυρια για να ξεδηψασει κοσμος και κοσμακης που αποζητα ενα τιτλο πρωταθληματος.

    Ο οποιος δεν ειναι πανακια,αλλα μπορει μετα να βγει η νυφη στα καντουνια του χωριου και να παραστισει την καλοστεκουμενη και με μια καποια προικα.
    Γιατι τα προικια απο την Πολη,μπορει να ειναι πλουμιστα και περιφημα,αλλα δεν εχουν πλεον περαση. Ειναι στο μπαουλο.
    Γιατι, τι θελει ο γαμβρος; Ενα διαμερισματακι και μερικα μετρητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Σου χαλασα και το ονομα αποκαλωντας σε "Γιρωργη", βρε Γιωργη.
    Οπως και την πανακεια την εκανα "πανακια". Δηλαδη πανακια για το σκουπισμα.
    Συγνωμη για μερικες ανορθογραφιες,αλλα ειναι λογω βιασυνης.

    Ελπιζω περισσοτερο να με συγχωρουν οι "ανωνυμοι" οι οποιοι γραφουν στην glwssa tin metamoderni, i opoia einai ena vima parapera apo tin glwssa toy Papadiamandi.
    Poly tha thelame,mazi me tin sygnwmi tous, kai tin gnwmi tous gia tin meta-Ximeneth AEK.
    Eprepe na fygei o tsarlatanos me tis aimoptyseis,pio nwris i oxi;

    Kai giati telos pantwn den kanoun dwro ena futer kai ston papa-Niko; Auton den ton genise manoula;
    An oxi fouter,estw ena petrahili ploumisto me vomves.

    "Ο θεος να βαλει το χερι του",οπως λεει και το εφημεριδακι.
    Που σε περιπτωση που οντως το βαλει και δουμε τιποτα επιτυχιες στο μελλον-εστω και με αυτο το σκλετωμενο αγιοριτικο ροστερ-τοτε νομιζω οτι θα πεσει στα γονατα και θα πιστευσει.
    Αμην.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Xρηστο.
    Στη καλυτερη θα βγουμε ΤΡΙΤΟΙ.
    Ενα χαλι μαυρο ειμαστε. Με Μακους και καραμπελες παιζουμε.
    Με Λυμπε-ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ- και μπελεκ πας να βγαλεις τη χρονια.
    Μεχρι ποτε θα καθαριζει το γυφτακι?
    Σου πηρε 5 ματς. Θα παρει αλλα 5? Τα υπολοιπα???

    Αν βγουμε τριτοι χαρουμενοι να ειμαστε.

    Ειναι κοντα η ωρα που θα σκασει το μπαλονι.
    Ηδη ο ΘΟΡ τελειωσε -τελειωμενος ηταν απλα επεσε ηρωικα- ο Δελλας ειναι μια παιζω 4 καθωμαι, ο Μπελεκ οταν φτανει 10 μετρα απο το τερμα παθαινει ενα ταρακουλο και εφτασε ο Καλα λεει να ειναι ο καλυτερος ανυντικος............!!!!!! χαχαχαχαχα.
    Ο ΚΡΙΑΡΟΣ!!!!!!!!

    Ο Βαργκας θα ξεφουσκωσει - ειναι λογικο- μεχρι τα Χριστουγεννα.

    Θα πεσει ΠΟΛΥ ΦΑΠΑ και απο εκει που δεν την περιμενεις δηλαδη στα ευκολα παιχνιδια.

    ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΥΡΕΣΑΙ απο τα χθεσινα.

    Κατσε να δεις τι κρυες νυχτες του χειμωνα με 2-3 χιλιαδες νοματαιους στο γηπεδο και τα γεροντια να ψαχνουν κουβερτες για το κρυο...

    Εδω την εχει δει και ηγετης ο .....Μακος που εχει μαζεψει 2 αποβολες και δεν ξερω ποσες κιτρινες.

    Ο γρηγορακης με το tatoo και το μουσι..
    Η ΚΛΑΝΙΑ που την ειδε αντρας και αυτος..

    Εκει καταντησαμε να εχουμε απωλεια τον γρηγορακη απο το Νιονιο.

    Τον δε κανω κοντρολ με λιγοτερες απο 3 στεκιες..
    Και δε δινω πασα πανω απο 5 μετρα σωστα που να χτυπιεστε..

    Αστο σου λεω ειναι πικρα.

    Τι κουπα πλακα κανουμε? Κοιτα να μπουμε play off και ασε τις κουπες για τους ανωνυμους που αναμενωνται-μολις ξεχαρμανιασουν απο την χθεσινη επηρεια- να μπουν να μας τα σπασουν.
    Κατα το βραδακι ομως.
    Ηταν ντερμπυ?? χθες και στριψαμε λιγο παραπανω..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Δεν λεω οτι δεν εχουμε χαλια,ουτε παρασυρομαι.
    Απλα αναφερω και τα χαλια των αλλων.
    Δεν συμμετεχουμε και στην Πριμερα γαμωτο.
    Μια χαρα μονοφθαλμοι ειμαστε.
    Οτι εχουν,ας το καταθετουν. Και ας αντιμετωπιζουν ολα τα παιχνιδια σαν το χθεσινο. Αν συμβαινει αυτο καθε Κυριακη,λες να γλυτωσουνε οι Αστερες και οι ΠΑΣ; Αν ειναι δυνατον.

    "παραδιδουμε την ΑΕΚ πρωτοπορα στην βαθμολογια,εχουσα κουπα κυπελου και με 12χιλ. διαρκειας και με τον κοσμο ετοιμο να επιστρεψει δριμυτερος απο πριν. Μη σας πω σαν το Ρωσσικο ψυχος..."

    Το αν δεν θα δουν τα παιχνιδια ολα σαν το χθεσινο,αυτο ειναι αλλο και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ τοσο με το ταλεντο η την αξια αλλα με την νοοτροπια. Και σε αυτην μεγαλο ρολο παιζει ο προπονητης.
    Εκει περιμενω να λειτουργησει θετικα η ελευσης του πατερ Νικολαου.
    Αν δεν το καταφερει,αυτο ειναι αλλου παπα ευαγγελιο.

    Γιατι να μη σηκωσει κουπιτσα ο κακομοιρης ο Δελλας αλλα καποιος Ουρμπαιθ η το τραγι ο Σπυροπουλος;

    Αλλωστε ειπα.Ολα αυτα με την προυποθεση οτι ΔΕΝ ΠΑΡΑΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΝΕΥΜΑ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΟΥ ΚΑΦΕΝΕ.
    Που μαλλον απο αυτους θα την βρουμε.
    Θα παμε στο Πρωτοδικειο σαν επικεφαλης της βαθμολογιας; Ω,ρε πουστη μου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ξεχασα να πω πιο πανω οτι οταν λεω "περιμενω να φανει αυτο απο τον παπα Νικο" οσο αφορα στην σκληραδα και την αγωνιστικοτητα τωνπαικτων,δεν εννοω οτι το πιστευω.
    Οχι. Θα το πιστευα εαν στην θεση του ερχοταν ο Αγγελος.
    Αλλα αφου μας ελαχε ο Νικολαος, τοτε λοιπον "περιμενω"-δηλαδη ελπιζω- να βγαλει κατι απο τον εναπομειναν εσωτρικο διακοσμο των παικτων.
    Το ελπιζω. Δεν ειμαι πολυ σιγουρος αλλα το ευχομαι να τα καταφερει.

    Μπορει να μην ακολουθειθει η μεθοδος ala Σαμουηλ στο Κουγκι που θα ακολουθουσε ο Αγγελος,αλλα ισως η μεθοδος ala Κοσμας Αιτωλος την οποιαν ειθησθε να ακολουθει ο Νικολας εις ολα τα συγκροτηματα εις τα οποια εθητευσε.
    Ειναι λιγοτερης εξοφθαλμης πολεμικης εντασης,αλλα καθως διαπιστωσαμεν ιδιοις ομασι και εις το Σταδιον Σπυρος Λουης εψες, εχει θαυματουργα αποτελεσματα.

    Ειτε αρπαξεις το καριοφιλι,ειτε την Καινη Διαθηκη,ειναι το ιδιο και το αυτον.
    Εκαστος απο το μετεριζι του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΧΡΗΣΤΑΡΑ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ. ΚΙ ΕΓΩ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΤΟ ΒΛΕΠΩ. ΧΤΕΣ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΓΚΟΜΕΝΑ ΚΑΙ ΛΟΓΙΚΑ ΕΙΧΑΜΕ ΚΑΒΛΕΣ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΡΙΑ ΓΑΜΗΣΙΑ, ΤΙ ΝΑ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΙΔΙΟ ΜΟΥΝΙ; ΤΟ ΠΛΥ ΠΟΛΥ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙΣ ΝΑ ΣΟΥ ΦΤΙΑΞΕΙ ΚΑΜΙΑ ΜΑΚΑΡΟΝΑΔΑ Ή ΝΑ ΣΟΥ ΠΛΥΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΝΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ( το ανέσυρα από την καθημερινή ). Ο ΤΖΟΜΠΣ ΑΠΕΚΤΗΣΕ ΜΙΑ ΚΟΡΗ, ΤΗ ΛΙΖΑ , ΤΟ 1978, ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΔΕΝ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕ. ΜΑΛΙΣΤΑ, ΚΑΤΕΘΕΣΕ ΕΓΓΡΑΦΩΣ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΕΙΡΟΣ ΚΙ ΑΡΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΤΕΚΝΟΠΟΙΗΣΕΙ. Η ΛΙΖΑ ΚΑΙ Η ΜΗΤΕΡΑ ΤΗΣ ΖΟΥΣΑΝ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΗΣ ΠΡΟΝΟΙΑΣ ΜΕΧΡΙ ΠΟΥ Ο ΤΖΟΜΠΣ ΑΛΛΑΞΕ ΓΝΩΜΗ, ΤΗΝ ΑΠΟΔΕΧΤΗΚΕ ΚΙ ΕΚΕΙΝΗ ΕΖΗΣΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΗ ΣΥΖΥΓΟ ΤΟΥ, ΑΠΟ ΤΟ 1991, ΤΗ ΛΟΡΕΝ.
    ΑΝ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΜΑ, που ακόμα και στείρος δήλωνε απαξιώνοντας την αρσενική του φύση πρωτίστως και κατόπιν τις κοινωνικές ευθύνες του σαν απόρροια του σπέρματος του, ΤΟΤΕ ΚΙ ΕΓΩ ΤΩΡΑ ΠΑΙΡΝΩ ΤΗΝ ΤΣΑΝΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΠΑΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΕΝΑ ΤΣΙΜΠΟΥΚΙ ΣΤΟΝ ΔΧ, που σίγουρα δεν είναι πολύτεκνος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ε,τωρα τι ειναι αυτα; Αυτο ελειπε να αναγνωριζουμε τα σπερματα μας. οπου να'ναι.
    Καλυτερα να δηλωνουμε ασπερματιστοι.
    Ολοι ξερουν τι σημαινει αυτο για την συνεχεια και κυρια την μεταφορα της περιουσιας απο πατερα σε γιο κλπ.
    Για τους Εβραιους μιλαμε ΕΙΔΙΚΑ.
    Οπου εκτος απο στειρος σε περιπτωση ατυχους τεκνοποιησης,μπορεις να δηλωσεις και οπαδος του Αυναν. Του δικου τους ανθρωπου.
    Οπου,οταν δεν πρεπει να χυσεις εξω αλλα μεσα,εισαι καταραμενος Αυνανιστης,αλλα οταν πρεπει να χυσεις μεσα αντι για εξω τοτε εισαι ευλογημενος που συμβαλεις στο "αυξανεσθαι και πληθυνεσαθαι" (το οποιο σαν θεεικη νετολη στην Παλαια Διαθηκη αφορα ΜΟΝΟΝ τους εκλεκτους και ουχι ολους τους αθρωπους)

    Ο αρνητης του αιματος του. Ο χυδαιος σκατανθρωπος που ιδεα δεν ειχε για τον κοσμο που λειωνει σαν κερι παραγοντας τα σκουπιδια της apple. Μηλα δαγκωμενα,σαν αυτο που δαγκωσε η Ευα.

    Ο "οραματιστης" που ειδε το μελλον. Το αρχιδι που οπως ολα τα καλα αρχιδια θα λαβει μια περιοπτη θεση στην "ιστορια".
    Οπως μια καλη πουτανα λαμβανει ενα καλο δωματιο στο μπουρδελο.
    Αντε γαμισου μεταθανατια και να μη λειωσεις μπαμπουινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ; ΟΤΑΝ ΑΡΝΕΙΣΑΙ ΤΟΝ ΕΡΩΤΑ ( 1978- 1955 = 33 ) ΚΑΤΙ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ. ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΣ, ΤΑΛΕΝΤΟ ΠΑΝΑΜΕΡΙΚΑΝΙΚΟ, ΚΑΒΛΩΜΕΝΟΣ ( πώς γάμησε εξ άλλου ) ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΛΛΑ; ΚΑΙ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ. ΑΝ ΗΞΕΡΕΣ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΑΣΦΑΙΡΟΣ ΣΕ ΕΠΟΧΗ ΓΟΝΙΜΟΠΟΙΗΣΗΣ, ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΣΟΥ ΣΗΚΩΝΕΤΑΙ; ΣΑΝ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΔΧ; ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΘΕΜΑ;
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΕΛΕΓΧΕΙΣ ΤΑ ΜΜΕ ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΡΑΦΟΥΝ ΚΑΤΙ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΚΟΙΝΩΝΙΑ. ΑΡΑ; ΑΜΑ ΕΛΕΓΧΕΙΣ MEDIA, ΤΙ ΕΙΣΑΙ; ΜΙΝΙΜΟΥΜ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΜΑΞΙΜΟΥΜ ΧΙΤΛΕΡ. ΣΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ Η ΚΟΙΝΗ ΓΝΩΜΗ; ΟΥ, ΣΙΓΟΥΡΑ. ΑΛΗΤΑΡΑΔΕΣ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΜΗΛΟ ΤΟΥ ΣΕΞ ΚΑΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Αφου το ντερμπυ δεν προσφερετε εκ των πραγματων για τρομερες αναλυσεις και ουτε καποιο ακιοσημειωτο γεγονος συνεβει,οπως μαρτυρα και η απουσια των "ανωνυμων", ας κανουμε κανενα ταξιδι στο χρονο,εδω κοντα δηλαδη.
    Αλλωστε ερχονται πολυ δυνατες μερες. Αρχης γενομενης απο το αγιον τριημερο 17-19 Οκτωβριου. ( η "Οκτωβρη" οπως συνηθουν να λενε οι κομμουνιστες οι οποιοι καθολου τυχαια δεν κακαοποιουν ΚΑΙ την Ελληνικην γλωσσα)


    Μια ματια στο οχι και τοσο μακρυνο παρελθον και αλλο ενα λιθαρακι-για οσους το χρειαζονται-προκειμενου να εχουν μια καλυτερη αποψη οσο αφορα στο πουλημενο πολιτικο μεταπολιτευτικο κτηριο του αισχους,το οποιο γκρεμιζεται φετος.
    Απο το βιβλιο της Ευας Παπανδρεου. (πρωην συζυγου του μισοχαζου Giorgo)

    “Ρεμούλες” όμως στα χρήματα του ΠΑΚ γίνονταν και από την ηγετική “κλίκα” του ΠΑΚ στη Δυτική Ευρώπη, όπου δέσποζε η ομάδα Τσοχατζόπουλου. Στο συμπέρασμα αυτό οδηγείται κανείς αβίαστα ύστερα από τρεις φοβερές καταγγελίες που έγιναν μέσα από τα βαθύτερα σπλάγχνα του ίδιου του ΠΑΚ και του ΠΑΣΟΚ.
    "...Ο Διαμιανός Βασιλειάδης, άλλο έμπιστο και μαχητικό στέλεχος που είχε εκπαιδευτεί και στη χρήση όπλων σε στρατόπεδο Παλαιστινίων για λογαριασμό του ΠΑΚ, αποχώρησε κάποια στιγμή από το ΠΑΣΟΚ καταγγέλλοντας κι αυτός την παρέα του Άαχεν (Τσοχατζόπουλος) για λοβιτούρες στα χρήματα του ΠΑΚ..."

    (του ΠΑΚ στο Ααχεν της Γερμανιας ο αργοτερα υπυργος αμυνης με τα γερμενα υποβρυχια της krups; Ντεν το πιστευω!)

    Η τρίτη καταγγελία (για μασουλημα των εισφορων προς το ΠΑΚ απο τον Αντρεα και τους σφογγοκωλαριους που ειχε σαν αυλη τοτε,οι οποιοι εγιναν οι περισσοτεροι υπουργοι αργοτερα,ωστε να ειναι πληρως εκβιασιμοι) έγινε από τον βουλευτή τότε του ΠΑΣΟΚ και σήμερα της Νέας Δημοκρατίας Διονύση Μπουλούκο.

    Ο Διονύσης Μπουλούκος, αμέσως μετά τη διαγραφή του από το ΠΑΣΟΚ, τον Νοέμβριο του 1984, έδωσε στην αίθουσα του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών συνέντευξη Τύπου και αποκάλυψε τον πόλεμο των φατριών μέσα στο “Κίνημα”. Αποκάλυψε όμως επίσης ότι η φατρία των “Γερμανών” ήταν ισχυρή και αδιάσπαστη διότι τα μέλη της συνέδεαν αόρατοι ιστοί αράχνης που είχαν αμαρτωλά υφανθεί από τα χρόνια του ΠΑΚ στο εξωτερικό.

    Η καταγγελία αυτή του Διονύση Μπουλούκου αποδείχτηκε όχι μόνο αποκαλυπτική αλλά και προφητική: Στα περισσότερα και μεγαλύτερα σκάνδαλα που ήρθαν αργότερα στο φως της δημοσιότητας πρωταγωνιστές ήσαν “διακεκριμένα” μέλη της ομάδας των Γερμανών."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Και προσεξτε. Οταν λεει "ηρθαν αργοτερα στο φως..." μιλαει για μεχρι το 1988,αφου τοτε εξεδωθει το βιβλιο της.
    Μπορειτε να κανετε τις υπολοιπες συραφες στο μυαλο σας,για το πως και γιατι μετα τον γλετζε απαταιωνα και την οικογενειακη του διασφαληση, ειχαμε αργοτερα την βασιλικη Γερμανικη μαιμου τον Σημιτη με τον επισης Γερμανο αδερφο και τον επισης Γερμανο Χρηστοφορακο και τον επισης Γερμανο Κοκκαλη κλπ.

    Και οπου γραφουμε "Γερμανος", να διαβαζετε Ανατολικογερμανος. Καθ'οτι ολα αυτα τα τεκνα της Σταζι, αυτοι οι ταγμενοι "λοχιες" μαζι με πολλα αλλα που διασκορπιστηκαν στην Ευρωπη και κυριως στον Νοτο-ο οποιος καθολου τυχαια δεν εχει προβλημα σημερα-ειναι ο αξονας ο πολιτικοοικονομικος.
    Αυτοι οι αρουραιοι των ανατολικων υπονομων,εγινα οι κυριοι υπουργοι και οι κυριοι προμυθευτες-νταβατζιδες.
    Που θελουν και "τζακια" παναθεμα τους,ενω τα νυχια στα ποδια τους τα κοβουν καθε 6 μηνεςμε πενσες.

    Η μοιρασια ηταν δικαιη κατα την πτωση του τοιχους. Οι Δυτικοι κατελαβαν την Ανατολικη Γερμανια με τα κεφαλαια εξαθλιωνοντας το συνολο του πληθυσμου της ο οποιος απο την Σταλινικου τυπου απολυταρχια και τον καταδοτισμο,επεσε στην Δυτικη και καθ'ολα φιλελευθερη ανεργια και υπερχρεωση.

    Και σε ανταλλαγμα προκειμενου να μη χασουν τα οφιτσια τους οι Ανατολικογερμανοι της ΣΤαζι,κατελαβαν-με την αδεια των Δυτικογερμανων ασφαλως-την εξουσια στην Δυτικη Γερμανια. Τετοιοι ειναι ολοι τους μετεπειτα. Απο τον κοιλιοδουλο Κολ,μεχρι τον Σρεντερ εως και το σημερινο "πραγμα" η Μερκελ, η ο σακατης Σοιμπλε.

    Και μαζι τους εσουραν και χιλιαδες "λοχιες",ποντικους,εκβιαστες,νταβατζιδες, καρφια,ρουφιανους και καθε καλο προιον που εβγαζε μεχρι και πριν την πτωση η Αν. Γερμανια.
    Με λεφτα των Δυτικων και με "κλειδια" ανθρωπους Ανατολικογερμανικου τυπου,σαν τους ΣημιτοΑκηδες και τους ΧρηστοφορακοΚοκαλιδες,κυριως εδω,αλλα και σε αλλου, ξεκλειδωσαν τα εθνικα χρηματοκυβωτια των νοτιων κυριως χωρων.

    Αφου αυτες ειναι ο μεγαλος στοχος αλλα και το μεγαλο εμποδιο προς την ΓΕρμανικη ολοκληρωση του σχεδιου που εμεινε στη μεση κατα τον τερματισμο του 2ου παγκ. πολεμου και το αδοξον τελος του αλλου λοχια,πειναλα και μεθυστακα,του Χιτλερ.

    Τα γεγονοτα,δεν μπαινουν σε κουτια,ουτε εχουν στεγανα. Αλλα ρεουν. Κυλανε. Σαν τα βρωμονερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. i anonimi de sxoliazoun giati ta ipane ola sti xtesini anakinosi sto efimeridaki

    ps. kanenas panigirismos gia to xtesino jeftiliki.k sto gipedo k stin ejedra.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Που ακριβως ηταν το ξευτιλικι για να καταλαβουμε και εμεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι ψάχνεις.....
    Οι μπάφοι κρατάνε ακόμη....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χρηστος είπε...

    Που ακριβως ηταν το ξευτιλικι για να καταλαβουμε και εμεις;

    -----------------------------------------------

    jeftiliki na koyis 18600 isitiria jeftiliki i kerkida sou na min ine opos prepi k na fonazi mono i 1-35 mexri to misaoro pou ixe kouragia o aRxigos jeftiliki to videaki pou evale o adamidis prin to matc me to papakostenoglou jeftiliki na mi patas to gavro epidi o proponitis sou ine xestis k prepi na pezi o liberopoulos k o georgeas jeftiliki na vlepis efimerides k aektzides na panigirizoune epidi pires x ap tous moulous jeftiliki na jeskizete o manolo epidi kerdise 4 derbi persi k na apo8eonete o kostenoglomalakas epidi isofarise to ptoma jeftiliki i apenadi malakes na petane ti malakia gia na tin poune oi koblejiki stin ORIGINAL.ama 8es exo k ala jeftilikia pou ginane meta to matc ala perimeno na r8i o mortis o kimiotis na mou kani drag test prota k meta na ta grayo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Τι ψάχνεις ρε "ανώμυμε" αφού έγραψε ο Σαμπρελάκος,ο Μιαούλης,ο Μίχος ο Βαγγέλης,ο Δημάτος και το κακό συναπάντημα ότι είχαμε καλό στήσιμο και πήραμε το Χ.Είχαμε επιτέλους ταυτότητα βρε αδερφέ.Τους έκανε το χατήρι ο Αδαμίδης και κέρδισε 2 μήνες παράταση μέχρι να πάρει πόδι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Δεν ξερω τι γραφουνε οι Σαμπρελακοι και οι "Ωρες".
    Και δεν με ενδιαφερει.
    Απο εδω παντως δεν νομιζω να ειδες κανεναν να "πανιγυριζει που πηρε Χ".
    Αλλωστε οι "Ωρες" τις οποιες ψεγεις τωρα,ειναι αυτες που εγραφαν με δυο πηχες γραμματα "vamos Manolo".
    To οτι πανε οπου φυσαει ο ανεμος,δεν σημαινει οτι αντιπροσωπευουν το συνολο του κοσμου.
    Μαζι και οι δυο φυλλαδες,διαβαζονται απο λιγοτερους σε σχεση με την αναγνωσιμοτητα του παροντος blog.
    Oποτε, ποιος τις γαμει.

    Οσο για την εξεδρα,απλα ειναι και αυτη-οπως και εδω- μη ικανοποιημενη. Μη χορτασμενη. Δεν μασαει απο αλλαγες παγκου. Ξερει οτι απλα εβαλε τα ρουχα του αλλιως ο Μανωλιος. Τιποτα αλλο δεν εγινε.
    Πως λοιπον να ειναι πανω απο 40-50 χιλ; Πως να ειναι καυτη και θερμη σε ολο το 90λεπτο;
    Ακριβως αυτο το ξευτιλικι βλεπει. Οχι του συγκεκριμενου αγωνα. Οχι. Πιο μακρυα. Το γενικο ξευτιλικι μιας ομαδας αποδομημενης,αποψιλωμενης,μιας διοικησης ανυπαρκτης και ελαχιστης.
    Πως να πανιγυριζει δηλαδη; Και που ηρθαν 18.000 εισητηρια,παλι καλα να λενε.

    Ξευτιλα θα ηταν αν 60 χιλ. εκστασιασμενοι μαλακες θα πανιγυρισζαν που πηραν ενα ηρωικο "Χ" απο τον γαυρο.
    Αυτο ναι,θα ηταν ντροπη.
    Αλλα δεν βλεπω κατι τετοιο.Ευτυχως.
    Μονο οι γνωστοι γλυφτες των εφημεριδων βλεπουν καποια εποποιια στο χθεσινο αγωνα.
    Απλα λεμε,οτι ηταν ευκαιρια χθες,απεναντι στην Βαβελ του λιμανιου να παρθει μια νικη. Ενταξει,δεν ηρθε. Τι να κανουμε; Εγινε κατι;

    Δεν εχω προβλημα με τον Κωστενογλου και δεν με πειραζει καποιο βιντεακι για αυτον. Στο κατω-κατω, πρωην παικτης της ομαδας ηταν και μαλιστα επι σειρα ετων.
    Και σημερα ειναι προπονητης. Τι θες να κανουμε; Να παμε να τον δειρουμε; Η να τον διωξουμε πριν καν τον δουμε,πριν καν δειξει κατι;
    Αν τα κανει μανταρα,ναι. Να παρει ποδι. Αλλα απο τωρα να τον θεωρω υπευθυνο για κατι;

    Εχει ενα πολυ περιορισμενων δυνατοτητων ροστερ. Πως ηθελες να παιξει δηλαδη. Με 3-3-4; Να βαλει αυτα που εφαγε ο Μανωλης στο Φαληρο για να πατσισουμε;
    Δεν γινοτναι αυτα. Πολυ θα το θελαμε ολοι,αλλα αυτα υπο αλλες συνθηκες και με μια αλλη ομαδα. Οχι με αυτην.
    Ασφλαως και πηρε ντερμπυ ο Μανωλης. Καποια μπορω να παρω και εγω. Ειναι αυτονοητο. ΑΕΚ ειναι,καποια ντερμπυ θα τα παρει.
    Αλλα οι 4αρες και οι 6αρες μετρανε πιο πολυ απο μια νικη εναντια στον βαζελο η τον Αρη.
    Μη λεμε και οτι θελουμε.

    Δεν υπαρχει λοιπον κανενα ξευτιλικι πουθενα. Και η περιοριεμνη προσελευση και οι περιορισμενη υποστηριξη,δειχνουν το αντιθετο. Οτι υπαρχει γνωση της πραγματικοτητας. Ας μην τρελαινομαστε λοιπον.

    Τωρα αν ο "αρχηγος" "κουραστηκε" στην εξεδρα,να του δωσετε συνταξη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Μπορει καποιος που να γνωριζει περισσοτερα απο εκγυμναση κ φυσικη κατασταση των αθλητων να μου εξηγησει πως γινεται ενα παιδι 25 χρονων με 3 προετοιμασιες σε ομαδα πρωταθλητισμου με αλλες τοσες σε αλλη επαγγελματικη ομαδα , να τα τα φτυνει σε καθε παιχνιδι απο το 65-70 και ενω ημαστε ακομα στην αρχη της χρονιας?

    γιατι αν ειναι να εχεις εναν ποδοσφαιριστη με κανονικο συμβολαιο( ασχετα αν δεν πληρωνεται) να σου παιζει μονο για 65 λεπτα ,ε τοτε να του δινουν το 65% του συμβολαιου..

    ακατανοητο αυτο που συμβαινει με τον λεοναρντο..

    καλημερα !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Χρηστο,
    Επιτυχια ειναι οτι βρεθηκαν και οι 18611 να δουν αυτο το θεαμα. Οχι ξεφτιλικι.

    Βρεθηκαν 18611 νοματαιοι και αφιερωσαν σε μια βροχερη μερα, και εδωσαν και λεφτα να δουν τις επικες μονομαχιες του ανιψιου του καραμπελα και του Λυμπε-ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ- καποιου Καλα (που ηταν λεει και καλος!!!!) και καποιου αντικαταστατη του Σκοκο!!!!!!!! ενα Καρλος...

    Παικτων δηλαδη που σε μια κανονικη ομαδα (οχι καν κανονικη ΑΕΚ) σε ενα ΜΠΑΟΚ ας πουμε ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΑΙΡΝΑΝ ΚΑΝ ΜΕΤΑΓΡΑΦΗ.
    Τον Καραμπελα ας πουμε τον ΕΔΙΩΞΑΝ απο το Ρουλη.
    Θα εδιωχνε ο Μπαοκ τον Βιερινια να παρει τον Καρλος?
    Θα επαιρνε ποτε η βαζελα πισω στα 157 χρονια του τον Λυμπε?
    Ποιος παικτης της ΑΕΚ (ΠΛΗΝ Βαργκας- και αυτον ας περιμενουμε να τον δουμε σε βαθος χρονου) θα επαιζε στο ΟΣΦΠ-ΠΑΟ-ΜΠΑΟΚ σημερα με μεταγραφη?

    Ο μανωλακης τελικα ειναι vamos bien η vamos manolo σκετο?
    Apofasiste ρε μας μπερδευετε..

    Ο πορθητης των ντερμπυ δεν ειναι που μαζεψε την εξαρα?Δεν ειναι που εχασε απο ΠΑΟ και ΜΠΑΟΚ στα play off?
    Τα ματς με την υπερδυναμη ΟΣΦΠ Βολου τα βαζετε στα ντερμου η οχι?
    ο προπονηταρας δεν ειναι που μας τερματισε στο -23??
    ο προπονηταρας δεν ειναι που δεν εισηγηθηκε τον Βαργκας?και που ΦΑΓΩΘΗΚΕ να διωξει το μοναδικο παικτη που ξελασπωνει το θιασο, το γυφτακι?

    Που να δεις απο βδομαδα στο επομενο που ΑΜΑ μαζευωνται 5000 θα ανοιγει σαμπανιες ο εξυγιαντης.
    Του χουνε μεινει μερικες απο το κυπελλο, που το κοπανησε παλι προχτες- καιρο ειχε να το πει..

    Για τις φυλλαδες μην απορεις. Απευθυνωνται στο αναλογουν IQ....
    Εδω υπαρχουν ΜΠΑΜΠΟΥΙΝΟΙ που διαβαζουν??? ακομη το εφημεριδακι. Και αντιστοιχοι ΟΥΡΑΚΟΤΑΓΚΟΙ που το συντασσουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Τhomas, κανεις μεχρι στιγμης δεν εχει δει το μικρο να 'κουραζεται'.

    Γιατι πολυ απλα ΠΟΤΕ σχεδον δεν εχει βγαλει 90λεπτο.
    Μια στιγμη που πλεον ρωτηθηκε το αυτονοητο, ο vamos bien μας ειπε οτι τον εβγαλα γιατι ΘΑ μου ζηταγε αλλαγη. Εδω δε μιλαμε για προπονητη, αλλα για τον Τειρεσια..(οχι ανωνυμε μην αγχωνεσαι... μαντης της Αρχειοτητας ηταν).

    ΑΠΛΑ-ΠΟΛΥ ΑΠΛΑ γινεται η αλλαγη στο 65-70 οταν παμε να κλειδωσουμε το αποτελεσμα και να μη παθουμε χειροτερα.

    Γιατι το πρωτο μελημα της ομαδος-οπως αλλωστε και επισημα λεμε- ειναι να χανουμε δυσκολα, οχι να κερδιζουμε.

    Εχουμε νεα φιλοσοφια παιχνιδιου επι αγαμιδι πλεον.

    Οτι ειναι παγκοσμιως γνωστο για ολα τα αθληματα, δηλαδη οτι αγωνιζωμαι για να κερδιζω- στην ΑΕΚ πλεον δεν ισχυει.

    Εμεις παιζουμε για να μη χασουμε. ΜΟΝΙΜΑ.

    Ειτε απεναντι σου εχεις καποια Ντιναμο, ειτε καποια Στουρμ ειτε τον Μπαοκ ειτε το gay ειτε σε εσωτερικο διπλο.
    Ειτε εντος, ειτε εκτος.

    Tωρα για το 65% του συμβολαιου ΗΔΗ του εχει γινει μειωση, μην αγχωνεσαι.
    Μειωνουμε το συμβολαιο του ανθρωπου που μας εχει βαλει στους ομιλους και πηραμε ενα ταληρακι, και που μας κραταει ζωντανους.

    Πως θα πληρωθει ο ....Χελγκασον, ο Γκρεταρσον, ο Λυμπε, ο Μπελεκ και ολο το σκυλολοι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Αρχαιωτητας φυσικα εννουσα. Φευγουνε typos..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Ο ΜΑΝΟΛΟ ΠΗΡΕ 4 ΝΤΕΡΜΠΥ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΣΚΟΚΟ.ΤΟΝ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΠΑΙΚΤΗ ΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑ ΜΑΤΣ ΜΟΝΟΣ ΤΟΥ.Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΕΝΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΛΥΜΠΕ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ.ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ.Ο ΛΕΟΝΑΡΝΤΟ ΟΝΤΩΣ ΤΑ ΕΙΧΕ ΦΤΥΣΕΙ ΚΑΙ ΖΗΤΗΣΕ ΑΛΛΑΓΗ.ΦΑΝΗΚΕ ΚΑΘΑΡΑ.
    Η ΜΑΝΟΥΡΑ ΣΤΗΝ 15 ΗΤΑΝ ΕΝΑ ΜΕΛΑΝΟ ΣΗΜΕΙΟ ΣΤΗΝ ΚΑΤΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΗΡΕΜΗ ΕΞΕΔΡΑ.ΟΙ ΤΡΕΙΣ ΚΙΤΡΙΝΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟ 15 ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΕΣ.@CONPATER.Ο ΜΕΤΡΗΤΗΣ ΜΗΔΕΝΙΣΕ.ΑΡΑΓΕ ΤΙ .....ΨΗΝΕΤΑΙ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. dn α γιασου.
    Γιατι με το καλημερα ο Σκοκο το κολησε στο Σηφακη απο τη σεντρα. Και καπακι τους ειχε κανει γης μαδιαμ και κουτουλαγανε μεταξυ τους.
    Τον δωσαμε ομως και πηραμε 1 μυριο..καλα δεν ειναι?

    Καλα αυτο που ολοι περιμενουν τι θα πει ο ΒΑΖΕΛΟΣ για να κουνηθουν ειναι απο τις μεγαλυτερες ΞΕΦΤΙΛΕΣ της συχρονης ΑΕΚ. Μας εχει βαλει στο βρακι του ο βλαχος που μου θελει και euro το πτωμα..

    Οι κιτρινες ΗΤΑΝ ΜΑΛΑΚΙΑ και μυνημα οτι χαλαρωστε γιατι θα παιξετε με 8.
    Την ειδε και αυτος ΚΟΛΙΝΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. @ ΣΤΗΒΕΝ.ΤΩΡΑ ΤΟ ΘΥΜΗΘΗΚΑ.ΤΟ ΝΤΟΝΕΡ ΕΙΝΑΙ Ο ΓΥΡΟΣ ΑΠΟ ΚΙΜΑ ΝΟΜΙΖΩ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΕΙ ΑΡΧΕΣ ΤΟΥ ΄80 ΑΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ;ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΧΑΛΑΝΔΡΙ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΕΒΑΛΕΣ ΣΤΑ ΜΕΡΑΚΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ DNAEK: ΝΑΙ ΣΩΣΤΑ ΘΥΜΑΣΑΙ. ΑΠΑΓΟΡΕΥΘΗΚΕ ΔΙΟΤΙ ΜΕΣΑ ΒΑΖΑΝΕ ΚΑΙ ΓΑΤΕΣ ΚΑΙ ΣΚΥΛΟΥΣ. ΤΟ ΕΦΑΓΑ ΣΤΑ " ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ " ΣΤΗΝ ΚΑΠΟΔΙΣΤΡΙΟΥ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΗΝ EUROBANK. ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΕΙ Ο ΜΠΑΪΡΑΚΤΑΡΗΣ ΣΤΟ ΜΟΝΑΣΤΗΡΑΚΙ. Η ΥΠΟΛΟΙΠΗ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ BLOG ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΗΜΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. OK ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΣΤΗΒΕΝ.ΜΕΣ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΟΥ ΗΤΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΟ ΠΗΡΑ ΧΑΜΠΑΡΙ ΤΟΣΟ ΚΑΙΡΟ.ΕΙΧΑ ΜΕΙΝΕΙ ΣΤΟ ON LINE ΚΑΙ ΜΕΤΕΠΕΙΤΑ "ΕΥΡΙΠΙΔΗΣ" ΚΑΙ ΑΓΝΟΟΥΣΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ.ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΝΑ-ΔΥΟ ΧΡΟΝΙΑ ΖΩΗΣ ΕΧΕΙ ΠΑΝΩ-ΚΑΤΩ.ΘΑ ΤΟ ΤΙΜΗΣΩ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ ΜΑΛΛΟΝ.30 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΛΑ.ΣΑΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΕΝΑ ΠΡΑΜΑ.(ΕΝΤΑΞΕΙ 17 ΕΙΝΑΙ.ΑΣ ΜΗ ΦΤΑΣΟΥΜΕ ΠΟΤΕ ΤΑ 30).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ DNAEK: ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΕΥΡΙΠΙΔΗ. ΣΤΟ ΦΑΝΑΡΙ, ΣΤΗΝ ΑΝΟΔΟ ΠΡΟΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΙ ΩΡΑΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΘΕΣΑΙ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ, ΣΤΟΝ ΕΠΑΝΩ ΟΡΟΦΟ, ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΠΝΙΣΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @Στήβεν
    Θα το τιμήσω και εγώ το ντονερ.
    Αλήθεια, στην περιοχή έχουν μείνει αδέσποτα;
    Ένα μεγάλο κρίμα και περαστικά θα ήθελα να πω στο Γκουτι. Το Σάββατο έδειξε ότι θα μπορούσε να βοηθήσει την ομάδα. Αρκεί να παίζει στην θέση του.
    Έχει πολλά να προσφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Οντως ΚΡΙΜΑ για τον ανθρωπο που χτυπησε και μαλιστα τοσο ασχημα.

    Μα προσεφερε Μπαμπη μου..650 χιλιαρικα για ενα γκολ σε αδειο τερμα.
    Επισης προσεφερε ΑΦΘΟΝΟ ΓΕΛΙΟ.
    Η ΘΛΙΨΗ για το πως ΚΑΤΑΝΤΑΕΙ ενας πρωην παικτης.
    Οπως το παρει κανεις...
    Τωρα δε που πιανουν τα κρυα, η προσφορα του θα ηταν πολυτιμοτερη.
    Οσο ναναι ενα ΠΑΛΤΟ ποτε δεν παει χαμενο.

    Ο αλλος αμπαλος ξε-αμπαλος 75 χωρις τριπλα.
    χωρις κοντρολ, χωρις πασα.
    Που να ητανε και παικταρας σαν το μπακαλιαρο...

    75 ΛΕΜΕ. Για να φτασει ο παικταρας με το ρυθμο που ειχε (2 ανα χρονο) θελει 32 χρονια.

    Αντε να εκανε τα τριπλα-τετραπλα (6-8) θα τον εφτανε σε 8-10 χρονια.

    Στα 47 του πρωτος σκορερ θα εβγαινε...

    Εκτος αν καταριπτε το ΤΡΟΜΕΡΟ ΕΠΙΧΗΡΗΜΑ οτι στην Ελλαδα λεει παιζει, αρα θα εβαζε 20 γκολ για πλακα..

    Ναι τον ειδαμε το χαλβα...


    Μεγαλε Γκουντι ΚΑΤΣΕ ΝΑ ΑΝΑΡΩΣΕΙΣ ΠΛΗΡΩΣ. ΟΣΟ ΠΑΡΕΙ
    8 μηνες, 1 χρονο.
    ΔΕΝ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΙΨΕΙΣ ΚΑΘΟΛΟΥ.

    Ετσι και αλλιως ΑΟΡΑΤΟΣ εισουνα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΦΙΛΟΘΕΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΚΑΛΟΖΩΙΣΜΕΝΑ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ.ΑΡΑ ΠΡΟΤΙΜΩΝΤΑΙ.ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΠΑΙΖΕΙ "ΕΙΣΑΓΩΓΗΣ"
    @DIMI ΕΙΧΕΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕΣ ΣΤΑ "ΧΩΡΑΦΙΑ" ΤΟΥ ΔΧ ΜΠΞΚΕΣ.ΓΙΑ ΤΟ ΑΟΡΑΤΟΣ ΛΕΩ ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΑΠΕΥΘΥΝΟΤΑΝ ΣΕ ΑΛΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ.ΘΑ ΣΟΥ ΖΗΖΗΣΕΙ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ.ΑΝΤΕ ΝΑ ΞΕΜΠΛΕΞΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @ ολους μιας και ειμαι της περιοχης.

    Μια φορα εφαγα απο τον Ευριπιδη και ειμουνα για εισαγωγη στα επειγωντα.
    Καουρες,βαρυστομαχια, πονος στο στομαχι κλπ κλπ.
    Η παρεα επειμενει οτι ειναι λεει γαματος, αλλα ΕΓΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΤΡΩΩ ΠΟΥ ΝΑ ΧΤΥΠΙΟΥΝΤΑΙ.

    1000 ΦΟΡΕΣ ΝΗΣΤΙΚΟΣ.

    doner με αραβικη πιττα εχει ολη η Αγγλια μιας και δεν εχουν το γνωστο σε εμας γυρο-καλαμακι κλπ.
    το λενε kebab βεβαια αλλα δεν ειναι ακριβως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @ DNAEK δεν το ηξερα φιλε.
    Οτι χρησιμοποιει την εκφραση εννοω.
    Μη βαζεις ιδεες για φραγκα γιατι μας διαβαζουν και οντως αμα μυριστουν μαρουλι, μεχρι και στο χεσιμο συνεταιρο θα βαλουμε.

    ΥΓ Δεν εχουμε αδεσποτα αδελφε και πραγματικα ειμαι περηφανος γι αυτο. Επειδη και φιλοζωος ειμαι (εχουν περασει 4 σκυλια απο τα χερια μου) και πιστευω οτι ο πολιτισμος φαινεται απο το πως φερεσαι στα ζωα.
    Μια βολτα στην Αθηνα θα σε πεισει για το πολιτισμο μας.
    Και δεν χρειαζεται φραγκα για να βαλεις ενα μπωλ μα νερο και ενα πιατο με λιγο φαι σε ενα αδεσποτο.
    Ακομη και να αγορασεις τροφη χυμα, 3-5 ευρω το κιλο τη πουλανε οσο ενας καφες..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @DIMI
    Όταν τον βάζεις το παίχτη να παίξει αριστερό χαφ ή εξτρεμ που δεν έχει παίξει ποτέ στην ζωή του φυσικό είναι να μην μπορεί να προσφέρει.
    Άσε που δεν έχει και κανένα Ριβάλντο να του δώσει έτοιμα γκολ.
    Ο αγαπημένος σου 72 δες πόσα έβαλε με Ριμπο-Λύμπε πάρε βάλε και πόσα μόνος του.Ά και μην ξεχνιόμαστε,πόσα με Σκόκο στην ομάδα.
    Τώρα να εύχεσαι να αναρρώσει ο άλλος σε 8(!)μήνες επειδή δεν τον γουστάρεις δεν το κάνεις ούτε στον εχθρό σου.
    Και δεν χρειάζεται να απαξιώνεις κάποιον μόνο και μόνο επειδή δεν δώσαμε σαν ομάδα ένα εκατομμύριο στον''κάνω κοντρόλ με την τρίτη'' ή επειδή δεν πήραμε τον Καρντόσο που αν και ελεύθερος δεν τον θέλει κανείς.
    Η γνώμη μου.
    Και για τα σκυλιά το είπα σαν πλάκα και όποιος το κατάλαβε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Ρε ιδιοκτήτες-διαχειριστές της καλαθόσφαιρας πάλι χάσαμε;
    Ο υγιεινός περίπατος στην Α2 τελικά είναι στρωμένος με κωλοδάκτυλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. 75 χωρις τριπλα

    ΚΑΙ ΑΜΠΑΛΛΟΣ

    ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΚΟΝΤΡΟΛ ΟΧΙ ΜΕ ΤΗ ΤΡΙΤΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΕΜΠΤΗ.

    ΣΤΟ ΠΛΕΚΤΟ ΤΗ ΒΑΖΕΙ? ΑΥΤΟ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΕΜΕΝΑ.
    ΑΣ ΤΗ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΤΗ ΠΛΑΤΗ ΜΕ ΤΗ ΜΥΤΗ ΜΕ ΟΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΘΕΛΕΙ.

    ΕΙΔΑ και τη παικτουρα του κοντρολ. Πλασε μεσα απο τη μικρη περιοχη δεν εκανε. Και οχι μια και δυο..

    Τα εχουμε ξαναπει ο Ριμπο ενα χρονο επαιξε μαζι του.
    Μεχρι και δεξι μπακ εχει παιξει ο αμπαλλος.
    Και στο σημαιακι του κορνερ επαιζε για να βγαζει σεντρες!!!!!
    Και τη μιση σαιζον απο το παγκο, για να παιζει καποιος Μπαχα.
    Και ο μπαχας ενα ειχε βαλει.Σαν τον Γκουντι.

    Δεν ευχωμαι ΕΓΩ κατι φιλε, ο Νικολαου το ειπε.
    Ειπε οτι θελει 5-6 μηνες για να επανελθει στις προπονησεις δηλαδη ΠΑΕΙ Η ΣΑΙΖΟΝ. Οποτε ΧΛΙΑΡΑ προετοιμασια και βλεπουμε απο του χρονου.
    Εκτος αν τον βαλεις να παιξει Απριλιο Μαιο που θα κυνηγας???? την τριτη θεση..

    Εγω ειπα ΠΑΡΕ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΛΕΙΨΕΙΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ.

    ΤΩΡΑ ΑΝ ΣΟΥ ΛΕΙΠΕΙ ΕΣΕΝΑ ΤΟ ΤΡΑΓΙ ΤΟΥ ΕΝΟΣ (1) ΓΚΟΛ ΣΕ ΤΟΣΑ ΜΑΤΣ, SORRY...

    Εμενα μου λειπει ο 75 αμπαλλος.

    Γουστα ειναι αυτα τι να κανουμε..

    Η διαφορα μας ειναι οτι εγω θελω το πηχη ψηλα. θελω ΔΙΠΛΑ στα 75 να βαλω αλλον εναν που θα μου φερει αλλα 50 σε 4 χρονια.
    Να ξερω δηλαδη οτι στη χρονια τα 2 φορ μου θα μου φερουν 30-40 γκολ.
    Οχι περασμενα μεγαλεια και διηγωντας τα να κλαις..
    2 γκολ σε καποια Στοουκ ολη τη σαιζον..

    Με τον ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟ ΤΟ ΧΟΝΤΡΟ που τον βλεπεις αναψοκοκκινισμενο στο γηπεδο απο το 20' και λες τωρα θα τη παθει την ανακοπη..


    Για τον (καθε) Καρντοσο: ΔΕΝ τρελαινωμαι με τον παικτη. Απλα θα σου στοιχησει 100 χιλιαρικα, και διπλα στον Βαργκας θα βαλεις αλλο ενα σκυλι του πολεμου.
    Οχι Γρηγορακηδες ΦΛΩΡΟΥΣ που το εχουνε δει και ΑΕΚαρες επειδη χτυπησανε αν tatoo και μαζευουνε καρτες.
    ΚΑΝΟΝΙΚΟ ΧΑΦ ΠΟΥ ΚΟΒΕΙ.

    Ασε που με Βαργκας ΔΕΝ βγαζεις χρονια. ΗΔΗ εχει παιξει ολα τα ματς και τον πας για καψιμο. Αν δεν τον χανεις απο καρτες.

    Δινεις 100αρες για Χελγκασον και 250αρες!!!!! στο Μπερνς και σε χαλαει ο Καρντοσο?

    Να στο παω αλλιως? Εχεις (πλην Βαργκας) πολλους ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ η πολλους ΦΘΗΝΟΤΕΡΟΥΣ απο τον Καρντοσο?
    Το φραπε? (250)
    Το γλετζογλου? (180)
    Τον κλωναριδη? (δεν ξερω αλλα για κανα 50αρικο τον εχω)

    Aυτα μας φαγανε φιλε.
    Αντι να πηγαινουμε σε ΔΟΚΙΜΑΣΜΕΝΑ πραγματα και σιγουρα, παμε στα τυφλα και κανουμε 27 μεταγραφες σε ενα χρονο.

    Τα λεφτα του μπαγλαμα αμα τα εδινες θα κραταγες τον 75. Ενα παικτη που ΗΔΗ ειναι 4 χρονια στην ομαδα και την ξερει απ εξω.

    Τα λεφτα του Χελγκασον αν τα εδινες στο καθε δοκιμασμενο Καρντοσο θα ειχες ενα χρησιμο παικτη αντι για ενα τουριστα 18 χρονων.

    Τα λεφτα του ΔΕΛΛΑ αυτα τα 200 θα τα εδινες στο Σανκαρε το καλυτερο σεντερ μπακ περσυ. Και θα ειχες παικτη ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΜΑΤΣ και πιστιρικα για χρονια.

    Τα λεφτα του λυμπε-ΑΝΤΕ ΓΑΜΙΣΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ- του μπελεκ!!!! και του μπερνς κοντα 1 μυριο θα τα εδινες να παρεις 2 σοβαρα χαφ (ο ζαιρι και ο μονχε μια χαρα ειναι) που θα σου βγαζουν παιχνιδι, θα σου βαζουν γκολ και θα σου μεινουν και στην ομαδα.

    Τα λεφτα του DIMI (250) και του καθε αποτυχημενου Σιαλμα και σια θα τα εδινες να παρεις 2 φορ που θα σου κατσουν διπλα στο 75 ΑΜΠΑΛΛΟ και θα σου ΠΑΡΑΓΟΥΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ.

    Και αντι να κανεις 27 μεταγραφες σε ενα χρονο και να εχεις μια ομαδα δανεικων και γεροντων θα ειχες 10-12 μεταγραφες με παικτες ενδεκαδας-δεκαπενταδας, και πιτσιρικαδες..

    Αλλα οταν αναλαμβανει το αγαμιδι και ο αρναρ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ...

    ΑΦΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ ΡΕ ΜΑΛΑΚΑ ΜΕ ΧΕΡΟΥΛΙΑ παρε τουλαχιστον ενα τεχνικο διευθυντη που να ξερει 5 πραγματα αντι να δινεις 200 στο αρναρ και 120 στο αλλο που κανει το συνοδο της αποστολης με ενα ουισκι στο χερι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Μη ξυνεις πληγες με τη καλαθοσφαιρα.
    Ασε που ΔΕΝ ΔΙΚΑΙΟΥΣΑΙ για να ομιλεις.
    Εισαι ταμειακως ενταξει? Δε νομιζω μπαμπη..

    Οποτε τι θες?

    Να σαι πλακωσουν οι anonymoi?

    YΓ Μπορουν μα μεινουν οχι Α2 αλλα να πανε και Α4. Η ακομη καλυτερα να κλεισουν για να μη μας ζαλιζουν με τη βασιλλισα που τη καναμε βιζιτα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Γιώργης ο Γαρατζέος17 Οκτωβρίου, 2011 19:51

    Όσον αφορά τα ντονέρ θα σας κάνω ντα ντα, και δει εσέ Χαράλαμπε κι εσέ steven καθότι ο μεν τυγχάνει συντοπίτης και ο δε έχει έρθει δις στο μαγαζί.
    ΠΕΡΑΝ, λεωφόρος Δεκελείας (πάτρια εδάφη) ΑΠΛΑ...

    ΥΓ προς Χαράλαμπο: Πήγα πρόσφατα στον Τούρκο, μιά χαρά φάγαμε (παστουρμάς ταμάμ), αλλά λίγοι πελάτες γαμώτο, θα αντέξει κι αυτός?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Το μόνο θετικό από το Σάββατο, ο τσαμπουκάς και το πάθος της ομάδος. Αφού υστερούμε παικτικώς, τουλάχιστον, ας παλεύουμε όλα τα ματς. Γνώμη μου, να παρατήσουν τη Μόσχα και να ρίξουν όλο το βάρος την Κυριακή στο Ηράκλειο. Steven, τι νέα από τον Φίλαθλο, θα ξαναμουτζουρώσουν επιτέλους τα χέρια μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. @Γιώργη
    Το ΠΕΡΑΝ είναι άλλο στυλ μαγαζί,με καλά φαγητά,τσιμπημένες τιμές. Γι αυτό έχει χάσει τον κόσμο του. Εξ άλλου στην Φιλαδέλφεια υπάρχει και άλλο με παρόμοιο στυλ φαγητών με πολύ καλύτερες τιμές και γίνεται χαμός τα Σ/Κ και σχεδόν γεμάτο τις καθημερινές.
    Υπάρχει το ΙΝΤΕΑΛ απέναντι από το γήπεδο της ΑΕΚ(πρώην) που μέχρι πρόσφατα έκανε κάτι σαν ντονέρ.
    DIMI Ο Μπλάνκο τις δυο πρώτες χρονιές ότι σουταρε το έβαζε. Μετά είχε και έχει μια συνεχιζόμενη πτωτική πορεία. Γι αυτό, αν και ελεύθερος δεν κατάφερε να βρει ΚΑΜΙΑ ομάδα στην Ελλάδα αλλά και στην Ευρώπη. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΤΟΥ ΈΔΙΝΕ ΟΎΤΕ ΤΑ 600 που έδινε η ΑΕΚ.
    Τώρα από θέμα καριέρας ΜΙΑ χρονιά στην Β Αργεντινής έβαλε 33 γκολ με την Ολίμπο και απο κει και πέρα ήταν στα 2-3-4 και κάνα δυο στα 10 και 15. Ότι έκανε το έκανε στην ΑΕΚ τα δυο πρώτα χρόνια. Ε, να δώσεις 600 δεν λέει με τίποτα.
    Το να συγκρίνουμε καριέρες του Ισμα και του Γκούντι είναι σαν να κάνουμε συγκριτικό τεστ LADA NIVA με MLS.
    Η διοίκηση της ομάδας μας σαφώς και κάνει μαλακίες στον μεταγραφικό σχεδιασμό.
    Και σίγουρα αντί για όλους αυτούς τους τρίτο-τέταρτους που μαζέψαμε θα προτιμούσα έναν Μπλάνκο έστω και σε αυτή την πτωτική πορεία του.
    Και μαζί τον Γκούντι στην επίθεση. Ο Λύμπε δεν μπορεί πλέων και σίγουρα μαζί με τον Γκούντι δεν ταιριάζουν.
    Το ουζάκι μπορεί να γίνει και σε κάποιο σουβλατζίδικο, έτσι για αλλαγή και να ακολουθεί την τάση της εποχής για λιτότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ΠΑΙΚΤΗ ΣΑΣ ΤΟ ΜΠΛΑΝΚΟ ΔΕ ΤΟ ΔΙΩΧΝΕΙΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΑΜΠΑΛΟΣ ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΚΟΛ ΤΟ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ.
    ΙΔΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΗΤΑΝ Ο ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ
    Ο ΝΙΛΣΕΝ.
    ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΑΜΙ ΘΕΣ,ΜΕ ΤΟ ΚΩΛΟΜΕΡΙ,
    Η ΜΠΑΛΑ ΘΑ ΠΑΕΙ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ.

    ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΕΙΔΟΥΣ ΟΙ ΠΑΙΚΤΕΣ
    ΑΠΟΔΙΔΟΥΝ ΜΕ ΔΥΟ ΠΡΟΥΠΟΘΕΣΕΙΣ.
    ΔΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΒΓΑΙΝΟΥΝ ΕΚΤΟΣ ΠΕΡΙΟΧΗΣ(ΠΕΛΑΓΩΝΟΥΝ),
    ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΟΤΟΥΝΤΑΙ ΑΠΟ ΧΑΦ ΠΟΥ
    ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΤΟΥΣ.

    ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΣΕΝΤΕΡ ΦΟΡ ΝΑ ΦΕΡΕΙΣ,
    ΤΟΥΣ ΜΠΛΑΝΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΚΡΑΤΑΣ.
    ΕΙΝΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟ ΟΤΙ ΘΑ ΣΟΥ ΒΓΑΛΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗ
    ΦΩΤΙΑ ΜΠΟΛΙΚΑ ΚΑΣΤΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. DIMI
    οι παίκτες ειναι αυτοι που ειναι και δε φταίνε οι ίδιοι που παίζουν στην ΑΕΚ αλλά αυτοι που τους έφεραν. Απο κει και πέρα νομίζω πως δεν ειναι ωραίο να στολίζεις τους παίκτες της ομάδας σου με επίθετα όπως μαλάκα, κουράδα, κρίαρος και να τους λες να πάνε να γαμηθούν επειδή δεν μπορούν να παίξουν καλύτερα. Αλλο να ήξερες οτι τα παίρνουν και δεν παίζουν ή οτι αδιαφορούν ή οτι το παίζουν στο στοιχημα. Εσυ όμως τους βρίζεις επειδή αυτό μπορούν. Ε, τι να κάνουν δηλαδή να πούνε δεν κάνουμε για την ΑΕΚ και φευγουμε μόνοι μας? Δηλαδη έβριζες κάποτε τον Σταματή ή τον Βαιο επειδή δεν μπορούσαν να παίξουν καλύτερα? Αυτή είναι η γνώμη μου.
    Υ.Γ. Συμφωνώ με Χαράλαμπο οτι ο Γκούντι χθές μπήκε ορεξάτος και έδειξε οτι θα βοηθούσε ειδικά αν κάποια στιγμή έβγαινε ο Λύμπε και έπαιζε στην κανονική του θέση. Νομίζω οτι και ο τραυματισμός του οφείλεται στην όρεξη που είχε χθές να παίξει, να σκοράρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. Ο Μοντέστο δε θα έπρεπε να τιμωρηθεί για το σορτσάκι του Κάλα ? Εδω είχε τιμωρηθεί ο Μητρογλου που είχε κατεβάσει το δικό του σε πανηγυρισμό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Άλλο και τούτο...
    Τι ήταν αυτό με το σώβρακο πάλι;
    Άϊντα... Με όποιον στραβώνουμε του βγάζουμε το σώβρακο....
    Πρέπει να πούμε στον πάτερ Νικόλαο να βάλει τους παίκτες να δένουν το κορδονάκι. Τί πράματα είναι αυτά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Μάλλον ήθελε τσιμπουκάκι ο Μοντέστο. Δεν του το έδινε στο στόμα ο Κάλα ετσι όπως τον είχε γονατιστό μπροστά του να ηρεμήσει?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Τάκη, δεν τον διώχνεις Ο.Κ. αλλά τον κρατάς με ενα εκατομμύριο; Τώσα δεν ήθελε,και περισσότερα, μαζί με την εφορία ΑΔΙΑΠΡΑΓΜΆΤΕΥΤΑ;
    Θα συμφωνήσω με τον J.PATIKAS ότι χρειάζεται και ένα τακτ ειδικά σε παίχτες που στην ουσια δεν τους έχουμε δει να παίζουν ή έχουν παίξει ελάχιστα και βιαζόμαστε να τους κρίνουμε.
    Θυμηθήτε την περίπτωση Ριβάλντο που όλοι τον είχαμε βαπτίσει παλτό στην αρχή.
    Ελληνάρες, τα πάντα βιαζόμαστε να τα κρίνουμε και να τα απαξιώσουμε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. ΠΡΟΣ ΦΙΛΟΥΣ: ΝΑ ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ. ΤΟ ΣΟΡΤΣΑΚΙ ΒΓΗΚΕ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΤΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ " ΣΕ ΓΑΜΑΩ ΣΕ ΚΟΙΝΗ ΘΕΑ ". ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΚΕΙ ΕΓΩ, ΜΑΖΙ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΡΕΙ ΚΟΚΚΙΝΗ. Ο ΚΑΛΑ ΕΙΝΑΙ ΙΣΠΑΝΟΣ ΚΙ Ο ΑΛΛΟΣ ΓΑΛΛΟΣ. ΠΟΙΟΣ ΓΑΜΕΙ, ΓΕΝΙΚΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. Ο Χατζηνικολάου ρώτησε στην εκπομπή του τον Πάγκαλο αν "κοιμάται ήσυχος" με τα μέτρα που έχει πάρει- μέχρι τώρα - η κυβέρνηση.
    Καλά ρε Νικόλα, αυτό το παχύδερμο κοιμήθηκε το βράδυ που είπε ότι την σημαία την πήρε ο αέρας, τώρα θα τον πιάσουν αϋπνίες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. @ patikas
    Φιλε μου ενα παικτη που ειναι κριαρι , sorry κριαρι θα τον λεω. Τι εγινε επειδη παιζει στην ΑΕΚ? Αποκτα ποιοτητα ενας απμπαλος επειδη τοσο ξερει η επειδη προσπαθει?
    Εχουμε μαθει και συνηθισει ΤΟΣΟ ΠΟΛΥ να κατεβαζουμε τα στανταρ μας που θα τους λυπηθω κιολας?

    ΚΡΙΑΡΙ ειναι ο καλα οταν εχω δει το θειο το γκαμαρα και τον αλβες πως να το κανουμε δηλαδη?

    Οσο για τον Λυμπε ΝΑΙ ΦΙΛΕ ΜΟΥ ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ.

    Ολη η Ελλαδα βλεπει οτι ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΣ οτι ΣΕΡΝΕΣΑΙ και εσυ ΕΚΕΙ να μας βγαλεις το στανιο και να παρεις τη τελευταια 250αρα.
    Α ναι και να μου κανεις το ΣΥΝΔΙΚΑΛΗΣΤΗ στα αποδυτιρια.
    Φευγωντας - η μαλλον ΛΑΚΙΖΩΝΤΑΣ ΩΣ ΓΝΗΣΙΟΣ ΛΑΓΟΣ ΠΟΥ ΜΙΑ ΖΩΗ ΕΙΣΟΥΝΑ- ειπες αντε μην ανοιξω το στομα μου.
    Γιατι δεν το ανοιγεις ρε μεγαλε?
    Σε μπουκωσαν οι 2 250αρες που πηρες περσυ και φετος και ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΟΧΙ 250 ΤΟ ΧΡΟΝΟ αλλα ουτε ομαδα να βρεις?

    Για τελευταιο σου ανεφερω οτι βριζω ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥΣ που την εχουνε δει και φιρμες.
    Τον μαλακα τον ανιψιο που νομιζει οτι ειναι ο Πικε, τον εταιρο μαλακα το Μακο που καθε λιγο ΚΡΕΜΑΕΙ την ομαδακαι φυσικα το ΠΑΛΤΟ ΠΕΡΙΩΠΗΣ ΕΞ ΙΣΛΑΝΔΙΑΣ.

    Δεν βριζω το Φουλη, ουτε το Κοντοε ουτε το ροτζερ ουτε κανενα πιστιρικα ουτε τον αραμπατζη.

    ξερω γι ποιους μιλαω

    ΕΓΩ κρινω απο την προσφορα του παικτη στην ομαδα μου.
    Το βιογραφικο του ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΦΟΡΟ.
    Οπως αδιαφορο μου ειναι αν εοαιζε στη Τσελσιη στη Μπαρτσα καποτε.
    Και ο Τσιριτς στη Μπαρτσα επαιζε.
    Και ο αρουαμπαρενα και ο χουανφραν με βιογραφικα μου ηρθαν.

    sorry αλλα δεν μασαω απο καθρεπτακια.

    οι παικτες φαινωνται στο γηπεδο.

    και ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ο Γκουντι ηταν σε ΟΛΑ τα ματς ενα ΠΑΛΤΟ ΠΕΡΙΟΠΗΣ.
    Τωρα οτι εδιξε λεει οτι ειχε ορεξη για κανα 10 λεπτο θα σου πω οτι και εγω ειχα οραξη χτες. Με ειχε πιασει ενα πραγμα και δεν σταματαγα να τρωω ολη μερα...
    Παικτης φιλε μου ειναι ο Βαργκας.
    ΗΡΘΕ ΜΠΗΚΕ ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΘΑΡΙΖΕΙ. ΤΕΛΟΣ

    Ουτε δεν ειναι η θεση ουτε δεν ξερω την ομαδα ουτε κανει ζεστη(το ακουσαμε και αυτο!) ουτε δεν εκανα προτοιμασια ουε ΚΑΜΜΙΑ ΠΑΠΑΡΙΑ.

    Τα υπολοιπα ειναι αλλα λογια να αγαπιωμαστε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΧΑΡΑΛΑΜΠΕ

    Η ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΠΟΥ ΕΧΩ,ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΖΟΡΟ ΗΘΕΛΑΝ
    ΝΑ ΤΟΝ ΔΙΩΞΟΥΝ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΚΑΙ ΛΑΘΟΣ.
    ΑΛΛΑ ΤΟ ΓΚΟΛΤΖΗ ΣΟΥ,ΝΑ ΤΟΝ ΒΑΖΕΙΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΣΕΝΤΡΕΣ ΠΡΟΣ ΣΤΗ ΘΕΣΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ,
    'Η ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΝΑ ΠΑΙΖΕΙ ΜΠΑΚ-ΧΑΦ 'Η ΚΑΤΙ
    ΤΕΤΟΙΟ,ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ,ΕΓΩ ΘΑ ΕΙΧΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΕΙ ΑΣΧΗΜΑ.
    "ΚΑΛΑ ΡΕ ΜΑΛΑΚΕΣ,ΕΜΕΝΑ ΓΙΑ ΝΑ ΒΑΖΩ ΓΚΟΛ ΜΕ ΠΗΡΑΤΕ,ΤΙ ΔΟΥΛΕΙΑ ΕΧΩ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΑΚΛΙΝ ΣΤΗ ΘΕΣΗ
    ΤΟΥ ΓΕΩΡΓΕΑ;ΔΗΛΑΔΗ ΣΤΟ ΕΠΟΜΕΝΟ ΜΑΤΣ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΕ ΒΑΛΕΤΕ ΚΑΙ ΤΕΡΜΑ;
    ΝΑ ΞΕΡΩ,ΝΑ ΠΑΩ ΝΑ ΨΩΝΙΣΩ ΓΑΝΤΙΑ"!

    ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ,ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΣΟΒΑΡΗ
    ΘΑ ΤΟΝ ΚΡΑΤΑΓΕ ΜΕ ΛΟΓΙΚΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΝΤΑΛΛΑΓΜΑΤΑ.ΚΙ ΑΥΤΟΣ ΘΑ ΕΜΕΝΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. tsourekia mas ta kanes me to blanco.trava sto mexiko na ton vlepis k ase mas emas me to gudgonsen

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. @ steven οι γαλλοι ειναι γνωστο οτι γαμουν με το κολο.
    2 μερες του πηρε του Χιτλερ για να βολταρει στο Παρισι με τη γραμμη Μαζινο...
    Resistance my ass και φουα γκρα. Μια ζωη στη φαπα..

    Οι δε Ισπανοι ειχαν ενα Φρανκο να τους κανει ντα απο το 39 ως το 75.
    Ουτε ο κανταφι δεν εκατσε τοσο και δεν τους ειχε βαλει να σκοτωνωνται

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. anonyme κατσε κανε τη ΚΟΤΑ που εισαι.
    Και μαλιστα ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ.
    Που θα μας πεις και γιατι θα μιλαμε .
    Αιντε κλανια που πεταχτηκες παλι.

    Αν θες να δεις το Γκουντι ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ.

    Και 2 στενα πιο κατω (οπως κατεβαινει τη Κηφισιας αριστερα στο νουμερο 7 )ειναι και το γραφειο του ΠΑΠΑΤΖΗ.
    Τραβα και απο κει να παρεις κανα χαρτζηλικι.

    ΚΟΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ο Βαργκας ήρθε, έπαιξε Συμφωνοι αλλά δεν είναι όλοι οι παίκτες ιδιοι. Ο Μπορέλι πότε ήρθε και πότε έπαιξε? Ο Σαβάβσκι το πρώτο εξάμηνο (ηρθε Γενάρη) λέγαμε τι ειναι αυτός ο τσιλιμπίθρας. Θυμάσαι μήπως το πρώτο τρίμηνο του Σισε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. DIMI είπε...

    anonyme κατσε κανε τη ΚΟΤΑ που εισαι.
    Και μαλιστα ΚΟΤΑ ΛΥΡΑΤΗ.
    Που θα μας πεις και γιατι θα μιλαμε .
    Αιντε κλανια που πεταχτηκες παλι.

    Αν θες να δεις το Γκουντι ΤΡΑΒΑ ΣΤΟ ΙΑΤΡΙΚΟ.

    Και 2 στενα πιο κατω (οπως κατεβαινει τη Κηφισιας αριστερα στο νουμερο 7 )ειναι και το γραφειο του ΠΑΠΑΤΖΗ.
    Τραβα και απο κει να παρεις κανα χαρτζηλικι.

    ΚΟΤΑ


    -------------------------------------------------


    eklase kanis?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Φιλε μου συγκρινεις ενα Σκοπιανο πιτσιρικο με τον 33αρη Γκουντι με παραστασειε permier και primera?
    Γι αυτο δεν τον πηρες και τον πληρωνεις?
    Τι να τον κανω εγω αμα αρχισει αλλα Ντιοπ να μου παιζει το Φεβρουαπου θα ειμαι -20?
    Τι να τον κανω οταν βλεπω ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ?
    Προσεξε λεω ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ, οχι ειναι ατυχος.

    Τον βλεπεις και τον λυπασαι, εχει μια φτσα κοκκινη στο 20 και ξεφυσαει λες και εχει παιξει παραταση.

    Ειναι δε ΠΡΟΦΑΝΕΣ οτι ειναι υπερβαρος, αργος και απροπονητος.

    Δηλαδη τι πρεπει να μου κανει κλικ απο ολα αυτα?

    Εχει η ομαδα την πολυτελεια να περιμενει ποτε (και αν) θα παρει μπρος?

    Ο σισε εκανε οντως 3 μηνες αλλα ο βαζελας ειχε και ζιλμπερτο, λετο, κλπ κλπ
    Το δε προβλημα του σισε δεν ηταν ουτε η αντοχη ΦΥΣΙΚΑ ΟΥΤΕ Η ΤΕΧΝΙΚΗ ουτε τα τελειωματα.
    Απλα ο ανθρωπος κοντευε να παθει αυχενικο απο τις καμιναδες που του ριχνανε.

    Σε εμας τι διαολο ειναι αυτο που βλεπετε στο παλτο και σας ενθουσιαει ΠΕΡΑΝ του βιογραφικου τ?

    Το τρεξιμο, η μπουκα η τριπλα τι ακριβως?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. Βρε DIMI,στον Σισε έβλεπες οτι του κάναν καμιναδες, στο Γκούντι δεν βλέπεις οτι τον βάζουν να παίζει στο πλαι και να γυρίζει να βοηθάει το μπάκ στο ντουμπλάρισμα? Ουτε φταίει ο Ισλανδός που η ποδοσφαιρική παιδεία του του Καράμπελα και του Λαγου δεν τους επιτρέπει να κόψουν σωστά, να περάσουν πίσω απο το εξτρέμ οταν αυτός κόβει μέσα, να παίξουν το ένα δυο κτλ. Το είπες και εσυ, εδω ο Σισε με Λετο, Ζιλμπέρτο και λοιπους έκανε τρεις μήνες να παίξει, ο Γκούντι με Λαγό και Γκέντζογλου πόσο να κάνει! Αν δείς φάσεις απο την εποχη που έπαιζε στην Μπάρτσα, πάλι με κοκκινα μάγουλα ήταν. Ενθουσιασμός δεν υπήρξε κανένας με τον Γκούντιοσεν αλλα την ποιότητα του δεν την αμφισβητώ. Έμενε να τον περιμένουμε λίγο και κυρίως στη θέση του αλλα δυστυχώς μας τελείωσε οπότε δε θα μάθουμε ποτέ αν θα έπαιζε και όχι αν είναι καλός παίκτης.
    Υ.Γ. Ελάχιστα με απασχολεί το αγωνιστικό, παρα μόνο οταν πρόκειται εναντίον ΠΑΟΣΦΠ. Το θέμα είναι τι γίνεται με τα διοικητικά. Αν, πότε και πώς θα ξεμπλέξουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. Οταν παρασύρομαι και μιλάω για το αγωνιστιό κομμάτι της ΑΕΚ, αισθάνομαι σαν την ορχήστρα του ΤΙΤΑΝΙΚΟΥ που συνέχιζε να παίζει ενώ το καράβι βυθιζονταν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. Φιλε απο τη πρωτη μερα λεω οτι ο ανθρωπος ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΓΚΟΛΤΖΗΣ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ και σιγουρα δεν ειναι ο παικτης που εψαχνε η ΑΕΚ δηλαδη ενα ΜΗ ΦΟΥΝΤΑΡΙΣΤΟ περιφερειακο παικτη που για να φανει (η μαλλον φαινοταν παλια) θελει αναλογους παικτες διπλα του.
    Η δε καριερα του εχει παρει ΕΝΤΟΝΑ ΤΗ ΚΑΤΙΟΥΣΑ και 2 χρονια τωρα δεν στεριωνει πουθενα.
    Καπου οφειλεται αυτο.

    Δυστηχως εχει πεσει τοση ΠΕΙΝΑ παικτικα που ψαχνουμε θεους μονιμα και συνηθως σε λαθος μερη.

    Και εκει που εχουμε η οαμε να στρωσουμε καποιους τους διωχνουμε για να φτιαξει το excel tτου ο μαλακας, για να φερουμε νεες μεταγραφες (με το αναλογο κερδος ) η επειδη δεν τους κανουν κεφι καποιοι.
    Οσο για την διοικηση τα εχουμε πει.

    Κανονι φουλ παει, αν δεν κανει τιποτα ο αμερικανος 15 μερες μεινανε..

    Μας εξυγιανε ο βλακας μια χαρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή