Σάββατο 15 Οκτωβρίου 2011

ΟΛΑ ΕΤΟΙΜΑ ΛΟΙΠΟΝ

           Για το μεγάλο παιχνίδι. Για το συλλειτουργιό. Για την πρεμιέρα του Κωστένογλου ( ποτέ μέχρι σήμερα δεν έχει χάσει σε αφετηρία και με τις τρεις ομάδες που ανέλαβε ). Για τους παίκτες που θεωρητικά θέλουν μια κάποια ρεβάνς. Για τους οπαδούς που, πάνε δεν πάνε στο γήπεδο, σίγουρα θα χαρούν την νίκη. Για τον Μαρινάκη που κιότεψε και παράγγειλε ένα γουρούνι να το φάει στον καναπέ του.
          Και με σωστή προετοιμασία. Έγινε ο απαραίτητος αγιασμός αλλά ταυτόχρονα εδόθη και η απαραίτητη ανεξιθρησκεία στους πιστεύοντας τον καθολικισμό παίκτας μας. Ο Νικόλας μετέφρασε την παραβολή του ψαρά ποδοσφαιρικά και οι παίκτες ενεπνεύσθησαν. Το Άγιον Πνεύμα κατ' εξαίρεσιν δεν εισήλθε εντός των κρανίων αλλά φτερούγισε στα πόδια και στα πνεμόνια. Που θα χρειασθούν αύριο αφού η ΑΕΚ θα πάει το παιχνίδι στο πρεσάρισμα και στην δύναμη χωρίς να έχει σύμμαχο τον καιρό που προβλέπεται να βρέχει. Κι είναι γνωστό οτι τα νερά ευνοούν τις πιο τεχνικές ομάδες. Άσχετα αν ο κόσμος πιστεύει το ανάποδο ( ε, όλα να τα ξέρει κι αυτός ο κόσμος; ).
           Σε όλη την διάρκεια της νύχτας εφαρμόσθηκε αυστηρό αγιορείτικο πρόγραμμα. Ο Νικόλας στα γόνατα με τέσσερα κομποσχοίνια, 4000 επικλήσεις και 444 μετάνοιες ( καταλαβαίνετε τον συμβολισμό του 4 ). Οι παίκτες κλείσθηκαν στα κελιά του ξενοδοχείου παίζοντας, για να χαλαρώσουν, play station. Το παιχνίδι " μοναχός κυνηγάει μοναχό " που σκίζει αυτήν την εποχή σε πωλήσεις στα αβαεία του Βελγίου. Ο Δημητριάδης στην ρεσεψιόν να προσπαθεί όλη νύχτα να πληροφορηθεί αν έχουν απεργία τα ταξί και αύριο. Έπαιρνε τηλέφωνο ένα Σκωτσέζο φίλο του που έχει χόμπυ τις εμφιαλώσεις.
             Η διοίκηση, πλήρης ημερών, απεφάσισε να εκπροσωπηθεί από το λιγότερο προβεβλημένο μέλος της κι έτσι επελέγη η κυρία που φτιάχνει τον καφέ του προέδρου μετά από έκτακτο διοικητικό συμβούλιο που έγινε τηλεφωνικά κι απεφασίσθη η διεύρυνσις της προϊσταμένης αρχής. Στο περιθώρειο της αγωνίας, εξεδόθη και ανακοίνωση ( μάλλον την έχετε διαβάσει ) που δεν έλεγε τίποτα απλά υπενθύμιζε ρητώς τα πρόστιμα για τα λέϊζερ, την προσωρινή ή και την οριστική διακοπή του αγώνα, τα κανογόνα και όλα τα συναπτά με τα οποία ο πιστός εορτάζει κάθε χρόνο την Ανάσταση εν Ελλάδι αλλά άμα πάει ταξίδι στας Ευρώπας  τα κρύβει στο ορθόν του. Κι ήθελα να ήξερα σε ποιούς απευθύνεται η ανακοίνωση. Σε αυτούς που πληρώνουν και παίρνουν και γυναίκες και παιδιά στο γήπεδο ή σε κάποιους μειοψηφούντας σαφώς, καθήμενους εν πετάλω που έχουν πάντα το ζωνάρι λυμένο. Η απάντηση δική σας.
             Η ενδεκάδα λοιπόν κλείδωσε και είναι λογική. Ακούγεται σαν 4-3-3 αλλά δεν είναι. Είναι ένας ιδιότυπος ρόμβος ( μην ξεχνάτε οτι οι διαγώνιοι του ρόμβου τέμνονται κάθετα σχηματίζοντας σταυρό ) με τον Λεονάρντο στην πάσα προς τους δυό επιθετικούς ( Λύμπε και Ισλανδό ) που σημαίνει οτι πέφτει η ταχύτητα κι άρα η ΑΕΚ πάει για κατοχή μπάλας κι όχι για κόντρα. Σύστημα ανάπτυξης; Τα βολέ του Αραμπατζή με σκοπό να αποφευχθεί η πίεση ψηλά της δαφνοστεφανωμένης. Το σύστημα θα γίνεται 4-5-1 στην αμυντική λειτουργία και το βασικό στοίχημα είναι ο Λαγός ( να μην αποβληθεί δηλαδή ) κι ο Μάκος που θα παίζει μπροστά από τα σέντερ μπακ ( Αλέξανδρε από την Κοζάνη θυμάσαι που σου τα έλεγα; ).
          Αυτές είναι οι πινελιές οι αγωνιστικές. Από εκεί και πέρα θα μετρήσει η καρδιά κι ο παλμός των παικτών αλλά και του κόσμου. Διότι το ματς θα είναι σκληρό αλλά θα έχει και τυχαία περιστατικά λόγω του νερού. Κι εδώ χρειάζεται αυτοσυγκράτηση, υπομονή αλλά και επιμονή. Έρχεται μια καλύτερη ομάδα, δουλεμένη για champions league, απέναντι σε ένα απλήρωτο ρόστερ που φτιάχτηκε μόνο για να φτύνει αίμα ο αντίπαλος σε πιθανή νίκη του. Κι είναι γνωστόν οτι σε μια εβδομάδα, η αναρχία του Χιμένεθ ( τυχαία τον αγάπησε η οργάνωση ΑΛΛΑ ΑΦΟΥ ΠΗΡΕ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ; κυράτσες κουτσομπόλες ) δεν μεταλλάσσεται εύκολα σε αρχή και τέλος.
             Η καρδιά του Αεκτζή όμως χτυπάει μόνο για αυτά τα παιχνίδια και με αυτές τις συνθήκες. Είναι η καρδιά του πρόσφυγα που καταστραμμένος έπιασε την πέτρα και την έκανε χρυσάφι. Κι αυτό που λέω, όσο κι αν ακούγεται τόσο μακρινό ή αλλοπαρμένο, ΘΑ ΤΟ ΔΕΙΧΝΕΙ ΠΑΝΤΑ Η ΦΑΝΕΛΑ ΜΑΣ. ΚΑΙ Η ΦΑΝΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ: ΑΥΤΗ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ. Διότι ιμάμ μπαϊλντί ή γιουβαρλάκια υπάρχουν σήμερα και σε κατεψυγμένες συσκευασίες του Μπάρμπα Στάθη στα σούπερ μάρκετ ( ο νοών - ο δυνάμενος δηλαδή - νοείτω ).  Και είμαστε για τα δύσκολα. ΔΗΛΑΔΗ, ανώνυμε, ψάξε να βγάλεις λεφτά κι όχι να τα ζητάς έτοιμα. ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ Η ΑΕΚ ΜΕ ΤΟ ΣΚΑΚΙ.
              Στο πανηγύρι όλοι μαζί και στη λύπη εσωστρέφεια; Ποτέ. Η ΑΕΚ είναι μια και θέλει τη νίκη. Για να παραμείνει με καθαρό μυαλό με σκοπό να αλλάξει διοίκηση χωρίς να έχει αγωνιστικά ντράβαλα. Κι άρα η οργάνωση ( που είμαι σίγουρος για την φουλ υποστήριξη ) τα πάντα πρέπει να τα κάνει μετά τον αγώνα. Όσο κι αν προκληθεί από τα μπατσικά ή την διαιτησία. Ηρεμία αδέρφια.
          Κι όλοι μαζί μετά, όπως πέρσι, στο ποίημα:
                                                         ΟΛΟΙ  ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
                                                         ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ...
                                                         ΓΕΜΗΣΕ ΜΕ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ
                                                         ΟΛΗ Η 7
                                                         ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ
                                                          ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ
              ΥΓ1. Το κράταγα από χθες. Όχι σαν απωθημένο. Τέτοια δεν έχω, αφού τον κύκλο των εμπειριών των απαραίτητων, τον έχω συμπληρώσει. Αδερφέ ανώνυμε, θέλω να σε πληροφορήσω οτι το τοπικό πρωτάθλημα με το οποίο ασχολήθηκα είναι απείρως πιο δύσκολο από το επαγγελματικό που παρακολουθείς. Φτώχεια, ξερά γήπεδα, παιδιά απλήρωτα, απατεώνες παράγοντες και πολύ ξύλο. Χώρια την διαιτησία που όλοι προσπαθούν να ανέβουν μια κατηγορία. ΙΣΩΣ ΝΑ ΤΟ ΒΙΩΣΕΣ ΠΡΟΣΦΑΤΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΑ. Όποτε θέλεις, στο εξηγώ από κοντά. Αλλά και πάλι αν δεν καταλαβαίνεις να ρωτήσω: Είναι εύκολο να βρεις φιλάθλους σε μια ομάδα που φρεσκοδημιουργήθηκε σε σχέση με κάτι που υπάρχει 80 χρόνια κι έχει την πελατεία της; Το έχεις κάνει ποτέ; Έχεις φτιάξει εταιρεία από το μηδέν; Ή μήπως πήγες κατ' ευθείαν στο δημόσιο ή σε κάποια ιδιωτική εταιρεία; Ξέρεις πού είναι η διαφωνία με τον ΔΧ; ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕ. ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ , μάλλον τον υπακούει μετά τις κασέτες με τον Ψωμιάδη, ΚΙ ΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΝΟΜΟΤΕΛΕΙΑΚΑ; Ο ΕΝΑΣ ΘΑ ΦΑΕΙ ΤΟΝ ΑΛΛΟΝ. ΚΙ ΑΣΦΑΛΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΕΙ. ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΩ ΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΝΙΚΗΤΗ, ΑΛΛΑ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΗΤΤΗΜΕΝΟΥ.
             ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΟ 2004. Άντε ξεστραβώσου.
        ΥΓ2. Παρατηρώ οτι σιγά σιγά στο blog, μπαίνουν όλο και καλύτεροι συνομιλητές από την οργάνωση. Αυτό σημαίνει οτι υπάρχει διαστελέχωση και αυστρός καταμερισμός εργασίας. Καλό είναι αυτό. Θα ήταν καλύτερο, αν το πάθος για την τεμπελιά το διοχέτευαν σε αντίσταση στην κυβέρνηση, στην ανεργία ή σε πολιτική αντίσταση. Μου το έλεγε και η μάνα μου παλιά : " Παιδάκι αν τόση ώρα που αφιέρωσες στο να φτιάξεις το σκονάκι, είχες διαβάσει, πιο καλά θα πήγαινες." ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ. Η ΑΕΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΕΦΤΑ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΪΔΑ ( βάσει Αεκόμετρου ), ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΕΣΤΩ ΚΟΥΡΙΕΡ. ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. Εγώ ας πούμε, ξέρετε πόσο τιμώ τις πουτάνες;  20 ζητάνε, 40 δίνω. Είμαι και ουμανιστής βλέπετε. Στείλτε καμιά original γκόμενα. Δεν έχετε; Πάρτε τα λεφτά έτσι στο φινάλε. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ.
             ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ, που είπε και η υπολοχαγός Πατουλίδου.

48 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΡΙΝ; ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ. ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΙ ΕΛΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΙΚΗΤΑΡΑ. ΚΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. steven είπε...

    Κι όλοι μαζί μετά, όπως πέρσι, στο ποίημα:
    ΝΑ ΟΙ ΡΟΥΦΙΑΝΟΙ
    ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ...
    ΓΕΜΗΣΕ ΜΕ ΟΙΚΟΔΟΜΟΥΣ
    ΟΛΗ Η 7
    ΤΟ ΜΟΥΝΙ ΤΗΣ ΜΑΝΑΣ ΣΑΣ
    ΓΑΜΩ ΤΟΝ ΠΕΙΡΑΙΑ

    --------------------------------------------

    to sin8imataki pai alios ala de pirazi.stin ilikia sou kalo ine pou to jeris esto k la8os

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. steven είπε...

    Ξέρεις πού είναι η διαφωνία με τον ΔΧ; ΟΤΙ ΠΗΡΕ ΜΙΑ ΕΤΟΙΜΗ ΠΕΛΑΤΕΙΑ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΒΙΒΑΣΕ. ΚΑΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΒΗΜΑΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΟΝ ΑΚΟΥΕΙ , μάλλον τον υπακούει μετά τις κασέτες με τον Ψωμιάδη, ΚΙ ΑΡΑ ΕΚΕΙ ΠΑΕΙ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ.

    --------------------------------------

    kanenas mousias den erije to basket.de sta xoune pi kala ta erga.rota gia na ma8is.sto basket o ipef8inos exi onomateponimo k ine o giaourtas.aftos exi tis metoxes akoma k simera pou milame.episis gi afta pou tragoudas gia ti bala an i8ele o mousias 8a itan proedros edo k 2-3 xronia.ton parakalage o papas ala o mousias den ine yonio.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ : ΡΩΤΑΓΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΕΛΗ ΤΗΣ ORIGINAL ΣΤΥΛΙΔΑΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΚΡΙΒΗ ΛΟΓΙΑ. ΑΥΤΑ ΜΟΥ ΕΙΠΑΝΕ. ΛΑΘΟΣ; ΛΑΘΟΣ. ΑΝΑΜΕΝΩ ΔΙΟΡΘΩΣΗ. ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΣΤΡΕΒΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΑΙΑΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. steven είπε...

    Παρατηρώ οτι σιγά σιγά στο blog, μπαίνουν όλο και καλύτεροι συνομιλητές από την οργάνωση. Αυτό σημαίνει οτι υπάρχει διαστελέχωση και αυστρός καταμερισμός εργασίας. Καλό είναι αυτό. Θα ήταν καλύτερο, αν το πάθος για την τεμπελιά το διοχέτευαν σε αντίσταση στην κυβέρνηση, στην ανεργία ή σε πολιτική αντίσταση. Μου το έλεγε και η μάνα μου παλιά : " Παιδάκι αν τόση ώρα που αφιέρωσες στο να φτιάξεις το σκονάκι, είχες διαβάσει, πιο καλά θα πήγαινες." ΓΙΑ ΣΚΕΦΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΑΙΔΙΑ. Η ΑΕΚ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΛΕΦΤΑ. ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΤΕ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΤΕ ΑΠΟ ΚΟΡΟΪΔΑ ( βάσει Αεκόμετρου ), ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ; ΕΣΤΩ ΚΟΥΡΙΕΡ. ΚΑΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ. Εγώ ας πούμε, ξέρετε πόσο τιμώ τις πουτάνες; 20 ζητάνε, 40 δίνω. Είμαι και ουμανιστής βλέπετε. Στείλτε καμιά original γκόμενα. Δεν έχετε; Πάρτε τα λεφτά έτσι στο φινάλε. ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΗΣ ΑΕΚ.

    --------------------------------------------

    exete kolisi oli me tin idia malakia organosi k organosi.de jerete gamo to daskalo odigisis pos litourgi to pragma ti sto diaolo to akoubate?k ne ine ta fraga to 8ema gi afto kanoume to malaka se ka8e taki maki aki pou t akoubai gia tin AEK giati an den itane o mousias de 8a ipirxe AEK simera pou milame.ainte xaivania.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ. ΘΕΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΠΡΙΝ; ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΧΩΡΙΣ ΜΠΡΑΒΟΥΣ. ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΙ ΕΛΑ ΕΣΥ ΜΕ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ. ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΔΩ ΝΙΚΗΤΑΡΑ. ΚΙ ΑΝΤΕ ΝΑ ΣΕ ΠΡΟΚΑΛΕΣΩ ΚΑΙ ΛΙΓΟ ΠΑΡΑΠΑΝΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ, ΤΟΤΕ ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΙΑ ΚΙΝΟΥΜΕΝΗ ΠΟΥΣΤΟΦΛΩΡΑ. ΠΕΡΙΜΕΝΩ

    -------------------------------------------

    ase tis yeftomagkies k tis malakies sou me tis proklisis.afta stous dimides pou sou glifoune t arxidia.avrio min paris ta pitsirikia mazi giati bori na exoume ala.sto leo giati vlepo milas gia pedia k ta resta.mi kanis kamia malakia k travixtis me ta pedia giati ama spasi i kapota bori ap to marousi na vre8oume sto sidagma.k ase ta radevou stin ilikia sou k me katastasis pou de jeris.parakalate na pai sto svisto to matcaki avrio.ainte.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ; ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ. ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΩΡΑ. ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ. " Ήταν λαθος μου. Πίστευα οτι θα ερχόντουσαν άνθρωποι να αναλάβουν..." ΠΟΛΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΘΥΡΩΡΟΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ Ή ΟΙ ΚΛΗΤΉΡΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Ή Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ, ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΔΝΤ. ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΟΜΩΣ. ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΑΒΗΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ; ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΤΙ; ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ, 'οπως είπες, ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟ. ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ; ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ; ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΣΩΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΑΝΤΕΧΕΙΣ; ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ. Α, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ 78 ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΥΖΑΙΝΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ. ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΩ, ΤΟ ΕΝΝΟΩ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΡΕΣ. ΚΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΤΖΟΒΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ; ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ; ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΑ Ή ΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ; ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ.
    ΕΙΠΑΜΕ, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ;
    Α, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΒΗΣΤΟ ΜΑΤΣ. ΦΟΥΛ ΣΤΗΝ ΒΙΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑ. ΑΝ ΤΑ ΞΕΡΩ; ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΙ ΟΛΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Χρηστο,τα 500 του Καταρ δεν φτανουν ουτε για χουρμαδες.Χωρια,που εχει καταλαβει οτι ο καθενας θελει απο μια καρεκλα,και καναπες δεν παιζει σε αυτες τις περιπτωσεις.Αποψη μου ειναι οτι μεχρι τελος χρονου τα 500 οπως "μπηκαν" ετσι και θα "βγουν".Ας γλιτωσουμε τωρα απ`τους ελεγχους και βλεπουμε παει η δουλεια.Εν τω μεταξυ,οι μετοχες των τραπεζων πανε κατα διαολου.Πριν 10 μερες με ενα 10ευρω επαιρνες απο μια μετοχη σε ολες τις τραπεζες.Τωρα παιρνεις κοντα απο δυο κομματια.Με την Πειραιως στα 0,28 γινεται παρτυ,οπως και με το 1,89 της Εθνικης που θα φτασει ανετα στο 1,5ε.
    Υπαρχει η σκεψη να ανεβω για το παιχνιδι.Αναλογα με τους υπολοιπους τρεις του αυτοκινητου.Στο ημιχρονο,ισως τηλεφωνηθω για γνωριμια με τον οικοδεσποτη του blog.Μπορει και να μην την ξαναδουμε live....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΣΤΟ ΛΕΩ. ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ. ΕΠΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ; ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ 5 ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ. HELP US. IF POSSIBLY, SUCK THE WHOLE SYSTEM HOME BOY, ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΕΛΛΗΝΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΗΣΩ ΜΕ ΟΣΑ ΛΕΣ; ΠΡΩΤΟΣ ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ, ΟΤΙ Ο ΠΑΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΜΙΣΟΣ. ΜΕ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙΣ ΤΩΡΑ. ΕΔΩ ΤΗΝ ΑΕΚ ΤΗΝ ΕΦΕΡΕ ΣΗΜΕΡΑ ΕΤΣΙ ΧΩΡΙΣ ΜΟΥΣΙΑ ΠΡΟΕΔΡΟ. ΣΚΕΨΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ ΚΑΙ 2-3 ΧΡΟΝΙΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΑ ΘΑ ΤΟΝ ΔΟΥΜΕ ΣΕ ΛΙΓΟ.
    ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΜΑΛΛΟΝ ΛΑΘΟΣ ΤΑ ΞΕΡΕΙΣ ΕΣΥ. " Ήταν λαθος μου. Πίστευα οτι θα ερχόντουσαν άνθρωποι να αναλάβουν..." ΠΟΛΛΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΣΤΟ ΕΧΩ ΞΑΝΑΠΕΙ. ΟΤΑΝ ΑΝΑΛΑΜΒΑΝΟΥΝ ΟΙ ΘΥΡΩΡΟΙ ΤΙΣ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ Ή ΟΙ ΚΛΗΤΉΡΕΣ ΤΙΣ ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ Ή Ο ΛΑΟΣ ΤΟΝ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΟΜΕΑ, ΚΑΛΩΣ ΤΟ ΔΝΤ. ΑΠΟΛΑΥΣΕ ΤΟ ΟΜΩΣ. ΕΓΩ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΣΕ ΤΡΑΒΗΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΚΑΤΑ; ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΩ ΚΑΤΙ; ΧΩΡΙΑ ΠΟΥ ΣΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ, 'οπως είπες, ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΕΧΩ ΝΑ ΣΕ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟ. ΤΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΥΡΙΟ; ΚΟΜΟΥΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΠΙΤΑΛΙΣΜΟ; ΚΙ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΚΑΝΕΝΑ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΣΥΣΤΗΜΑΤΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    ΟΠΟΙΟΣ ΣΩΘΕΙ ΤΕΛΙΚΑ. ΑΝΤΕΧΕΙΣ; ΘΑ ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΛΠΕΙΣ. Α, ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΙ Ο ΑΛΛΟ. ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΡΗΦΑΝΟΣ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΘΕΣΑΙ ΠΑΝΩ ΣΤΟ ΚΟΝΤΑΡΙ ΤΗΣ ΣΗΜΑΙΑΣ. ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ, ΕΤΟΙΜΑΣΕ ΜΟΥ ΜΙΑ ΞΑΠΛΩΣΤΡΑ.

    ----------------------------------------------
    taxis berdemena sti glava sou.asto gama to giati varieme na ejigo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ CONPATER: ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΚΑΦΕ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΚΑΙΡΟΣ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΘΟΥΜΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ. ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΖΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΚΑΜΙΑ ΨΕΥΤΟΜΑΓΚΙΑ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ. ΒΛΕΠΕΙΣ ΤΟ 78 ΕΓΩ ΔΕΝ ΒΥΖΑΙΝΑ ΤΗΝ ΜΑΝΑ ΜΟΥ. ΑΝ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΕΚΕΙΝΕΣ ΤΙΣ ΕΠΟΧΕΣ. ΚΙ ΟΤΑΝ ΛΕΩ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΩ, ΤΟ ΕΝΝΟΩ. ΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΟΑΚΑ ΣΤΟ ΣΥΝΤΑΓΜΑ, ΣΙΓΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΠΟΛΛΕΣ ΜΑΝΟΥΡΕΣ. ΚΙ ΑΣΕ ΤΗΝ ΗΛΙΚΙΑ ΜΟΥ. ΟΧΙ ΟΤΙ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΤΖΟΒΕΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΝΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΧΑΡΗ ΠΟΥ ΠΗΡΑΝ ΤΗΝ ΣΚΥΤΑΛΗ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΑΝΑΚΤΙΣΜΕΝΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ Ο ΛΟΧΑΓΟΣ ΚΕΡΔΙΖΕΙ ΤΟΝ ΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ; ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΞΑΡΧΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΕΝΕΡΓΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΕΑΠΟΛΗ; ΕΙΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΟΤΙ ΤΑ ΕΙΚΟΣΑΧΡΟΝΑ Ή ΟΙ ΤΡΙΑΝΤΑΡΗΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΙΟ ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΙΚΟΙ ΑΠΟ ΠΙΟ ΠΑΛΙΟΥΣ; ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΤΟΣΟ.
    ΕΙΠΑΜΕ, ΘΕΛΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ;
    Α, ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΣΒΗΣΤΟ ΜΑΤΣ. ΦΟΥΛ ΣΤΗΝ ΒΙΑ. ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΉΜΑ. ΑΝ ΤΑ ΞΕΡΩ; ΜΑΛΛΟΝ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΡΩΤΗΣΕΙ ΚΙ ΟΛΑ.

    --------------------------------------------------

    kala daj.i genia tou politexniou pou esose tin elada ok.soupa ena prama kane oti se fotisi o 8eos sou.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΓΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΠΑΡΗΓΑΓΑ. ΚΙ ΑΜΑ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΜΙΑ , ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ. ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟ. Ο ΔΧ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΑ. ΕΣΥ ΔΕΛΤΑ ΤΡΩΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ευχαριστω για την προσκληση.Πιστευω να τα καταφερουμε λογω βαρδιων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΠΑΝΤΩΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ. ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΙΜΑΣΤΕ, ΣΤΟ ΛΕΩ. ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΚΑΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΈΣΜΑΤΑ. ΕΠΙΜΕΝΩ ΓΙΑ ΕΝΑ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΩ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΓΙΝΩ ΠΙΟ ΕΜΠΕΙΡΟΣ. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙΣ; ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ, ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΝΑ ΑΠΟΦΕΥΓΩ ΤΙΣ ΚΑΚΟΤΟΠΙΕΣ ΣΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΚΑΙ ΚΥΡΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, Η ΓΥΝΑΙΚΑ ΚΑΙ 5 ΦΙΛΟΙ ΑΠΟ ΕΠΑΡΧΙΑ. HELP US. IF POSSIBLY, SUCK THE WHOLE SYSTEM HOME BOY, ΑΝΤΡΑΚΛΑ ΕΛΛΗΝΑ.

    --------------------------------------------

    den exo oreji more malaka sou leo.asto gia kamia ali mera pou de 8a xis k 8ematologia sto blog.perimeno k to kimeno tou xristou glikatzi gia na kimi8o k de beni o poustis.ektos ama grafi to 586o kefaleo k 8a to vali se sinexies opote 8a xisoume omadika sto club.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. E K T A K T O
    Υπαρχει η σκεψη για επισκεψη ΓΑΠ στον προεδρο μεχρι την Πεμπτη,για λογους που ολοι υποπτευομαστε.Η θα παει Αμερικη η στον προεδρο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙΣ. ΕΓΩ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΑΝΑΠΑΡΗΓΑΓΑ. ΚΙ ΑΜΑ ΒΑΡΙΕΣΑΙ ΜΙΑ , ΕΓΩ ΒΑΡΙΕΜΑΙ ΠΟΛΛΑΠΛΩΣ. ΑΛΛΑ ΜΗΝ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ. ΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ ΤΟ ΕΧΩ ΧΕΣΜΕΝΟ. Ο ΔΧ ΜΙΛΗΣΕ ΓΙΑ ΛΑΘΟΣ ΠΑΝΤΩΣ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΓΙΑΟΥΡΤΑ. ΕΣΥ ΔΕΛΤΑ ΤΡΩΣ;

    ----------------------------------------------

    to la8os egine me to droso.tis metoxes tis ixe k tis exi o giaourtas.gama to sou leo k den jes.k ama exis xesmeno to basket tote pos grafis k perniese k gia aekaras re avramidi?an ebene o daskalos odigisis sto basket omos 8a ma8enes k to lay up k to rebound e?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. conpater είπε...

    E K T A K T O
    Υπαρχει η σκεψη για επισκεψη ΓΑΠ στον προεδρο μεχρι την Πεμπτη,για λογους που ολοι υποπτευομαστε.Η θα παει Αμερικη η στον προεδρο....

    ---------------------------------------------

    kenourgio frouto ise esi?o padagias i o tsoukatos ise?
    de m les bzile, vlepis k ekloges sintoma e? k ise k ap aftous pou lene na rijoume oli lefko?diodia na pliroso avrio pou 8a katevo oaka?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. conpater είπε...

    E K T A K T O
    Υπαρχει η σκεψη για επισκεψη ΓΑΠ στον προεδρο μεχρι την Πεμπτη,για λογους που ολοι υποπτευομαστε.Η θα παει Αμερικη η στον προεδρο....

    ---------------------------------------------

    ti skeyi tin epiases monos sou i pires tilefono to xortarea?kita pou apektise endiaferon i vradia me to medium.megale i AEKARA posa 8a riji stous moulous avrio?des ligo ti magiki sfera k enimerose

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΔΕΝ ΑΝΗΚΩ ΣΤΗΝ ΓΕΝΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΥΤΕΧΝΕΙΟΥ ΑΓΑΠΗΤΕ. ΑΥΤΟ ΕΓΙΝΕ ΤΟ 73 ΚΑΙ ΤΟΤΕ ΗΜΟΥΝ 11 ΧΡΟΝΩΝ. ΟΙ ΓΕΝΙΕΣ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΠΩΣ ΠΗΓΑΙΝΟΥΝ. ΑΠΛΑ ΕΙΠΑ, και κάνε μου την χάρη να καταλάβεις, ΟΤΙ ΥΠΗΡΧΑΝ ΜΕΓΑΛΕΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ΣΤΗΝ ΜΕΤΑΠΟΛΙΤΕΥΣΗ ΔΙΟΤΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΠΕΦΩΤΙΣΜΕΝΟΙ ΕΙΧΑΝ ΔΕΙ ΤΟΝ ΕΠΕΡΧΟΜΕΝΟ ΛΑΜΟΓΙΣΜΟ. ΑΥΤΟ ΜΕ ΑΝΑΓΚΑΣΕ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΔΙΑΦΩΤΙΣΤΗΣ ΣΤΟ ΚΚΕ 81-84 ΜΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΟ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΓΑΛΕΩ. ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΜΕ ΣΠΟΥΔΑΙΟΤΕΡΗ ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΣΤΟΝ ΑΔΑΜΙΔΗ. Ή ΚΑΠΟΙΑ ΒΛΑΜΕΝΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΞΙΛΙΚΙ ΜΕ ΚΑΤΙ ΜΑΣΤΟΥΡΩΜΕΝΑ ΠΟΥ ΚΡΑΤΑΝΕ ΑΣΠΙΔΕΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΑΤΑΤΖΗΔΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΞΗ. ΑΝ ΜΕ ΠΙΑΝΕΙΣ.
    ΝΑ ΦΟΒΗΘΩ ΤΙ; ΜΗΝ ΑΝΑΠΝΕΥΣΩ ΧΗΜΙΚΑ; ΘΑ ΠΕΣΕΙ ΚΑΜΙΑ ΒΟΜΒΑ; ΘΑ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΟΙ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΣΤΟΥΣ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ; ΘΑ ΒΑΡΑΝΕ ΟΙ ΕΝΣΤΟΛΟΙ ΑΔΙΑΚΡΙΤΩΣ; ΘΑ ΜΑΣ ΕΠΙΤΕΘΟΥΝ ΤΑ ΚΟΥΝΟΥΠΙΑ ΤΟΥ ΝΕΙΛΟΥ; ΑΔΕΡΦΕ, ΣΕ ΚΟΒΩ ΠΟΛΥ ΦΟΒΙΣΜΕΝΟ ΚΑΙ ΚΟΤΑ. ΚΙ ΑΝ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΠΙΟ ΜΙΚΡΟΣ ΑΠΟ ΕΜΕΝΑ ( έτσι νομίζω ), ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΕΣ. ΕΣΕΝΑ ΘΕΛΕΙ ΤΟ ΝΕΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΚΙ ΕΙΔΙΚΑ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΣΗΜΑΙΑ.
    Ο ΘΕΟΣ ΔΕΝ ΘΑ ΜΕ ΦΩΤΙΣΕΙ ΑΥΡΙΟ, ΜΕ ΕΧΕΙ ΦΩΤΙΣΕΙ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ. ΚΙ ΕΧΩ ΠΕΡΑΣΕΙ ΑΠΟ ΓΗΠΕΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙ. ΤΟ ΟΤΙ ΘΑ ΠΛΑΚΩΘΟΥΝ 1500 ΑΤΟΜΑ ΜΕ 2 ΔΙΜΟΙΡΙΕΣ ΜΟΥ ΦΑΝΤΑΖΕΙ ΜΙΝΙΜΟΥΝ ΤΑΙΝΙΑ ΤΟΥ ΒΕΓΓΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΒΡΕ Ο ΘΕΟΣ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ, ΧΕΣΜΕΝΟ ΤΟ ΕΧΩ ΣΟΥ ΛΕΩ. ΚΑΙ ΚΟΛΛΗΜΑ ΜΕ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ. ΒΡΕ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΕΧΕΙ ΚΙ ΟΥΤΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ ΝΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΤΩ. ΑΛΛΟ ΤΟ ΤΑΒΛΙ ΚΑΙ ΤΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ ΚΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΑΛΛΑ. ΕΠΕΙΔΗ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ; ΤΙ ΝΑ ΚΑΝΩ; ΝΑ ΛΕΩ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΡΙΓΚΗΠΑ;
    ΕΛΑ ΒΡΕ ΣΟΥ ΛΕΩ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ. ΣΕ ΒΛΕΠΩ ΒΑΡΥ ΟΜΩΣ. ΤΙ ΜΟΥ ΕΠΑΘΕΣ; ΚΟΚΚΙΝΗΣΑΝ ΤΑ ΜΑΤΑΚΙΑ ΣΟΥ; ΚΑΝΑ ΜΠΑΚΛΑΒΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΚΟΝΤΑ;
    ΣΥΜΦΩΝΩ Ο ΔΡΟΣΟΣ ΦΤΑΙΕΙ. ΕΙΔΕ ΦΩΣ ΚΑΙ ΜΠΗΚΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΕΠΙΑΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΩΤΣΟΥΣ. ΠΑΝΤΩΣ ΦΑΓΕ ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΠΡΟΣ CONPATER: ΤΟ ΤΗΛ ΜΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙΣ ΚΙ ΑΡΑ ΑΝΑΜΕΝΩ. ΠΑΝΤΩΣ ΑΝΕΒΑΣΜΑ ΟΠΩΣ ΕΓΡΑΨΕΣ, ΣΗΜΑΙΝΕΙ Ή ΝΟΤΙΑ ΠΡΟΑΣΤΙΑ Ή ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ανωνυμε,κατι τετοιες μαλακιουλες ελεγε κι ο "χαμογελαστος" καποτε και του κοπηκε το χαμογελο μαχαιρι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΛΑ ΚΑΛΗΝΥΧΤΑ. ΑΥΡΙΟ ΟΜΩΣ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΣΥΝΑΝΤΗΣΩ ΠΡΙΝ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ. ΠΟΛΥ ΣΕ ΓΟΥΣΤΑΡΩ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΕΣΕΝΑ. ΑΝ ΔΕΝ ΜΑΘΩ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΜΠΑΡΟΥΤΟΚΑΠΝΙΣΜΕΝΟΥΣ ΝΕΟΤΕΡΟΥΣ, ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΑΚΟΛΟΥΘΩ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΩ; ΑΠΕΙΡΟΣ ΝΑ ΠΑΩ ΣΤΗΝ ΚΑΣΑ; ΒΟΗΘΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Το δευτερο,και επιτελους καποιος που δεν λεει κατεβασμα την Αθηνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Το πιο πιαθνο ειναι να παει "σβυστο" οπως λεει και ο "ανωνυμος" που περιμενει μια διμοιρια ΜΑΤ για να βρει τον μαστουρη εαυτο του.
    0-0 ισως.
    Κατι το αμυντικο 4-3-3 του παπα Νικου,κατι το μεσοβδομαδιατικο παιχνιδι του γαυρου με την Ντορτμουτ,θα ειναι ολα επιφυλακτικα.
    Βεβαια η κωλομπαλα μπορει να επιφυαλσει αλλα. Θα δουμε.
    Οπως και να εχει,ενα ματς ντερμπυ που υπο αλλες συνθηκες θα επρεπε να ειναι στο επικεντρο,πλεον ζει στη σκια πολυ σοβαρων εξελιξεων και μιας πολυ τρακαρισμενης κοινωνιας.
    Που καιρος για "μεγαλες χαρες" η "μεγαλες λυπες" ποδοσφαιρικες,οταν τα παντα γυρω μυριζουν μπαρουτι.
    Και με τετοια κατηφια,αλλα και κρυφη οργη.

    Και θα κανω την χαρη στον ανωνυμο να ανεβασω δυο σεντονακια,και αν εχει την υπομονη,ας τα διαβασει,γιατι θα με ενδιεφερε η γνωμη του-αν εχει καμια τετοια-για το πως βλεπει τα πραγματα και ποια ειναι η κριση του τελος παντων για το τι γινεται τριγυρω.
    Και το "τριγυρω" δεν αφορα μεχρι το απεναντι πεζοδρομιο εκει στην Αλεξανδρας. Ουτε το γυρω-γυρω ενος στριμενου τσιγαρου.
    Παμε λοιπον:

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Το πιο σημαντικο που ακουστηκε τις τελευταιες βδομαδες και το θεωρω ειδηση της χρονιας,ειναι η αλλαγη πλευσης του ΚΚΕ οπου δια τις αντιπροσωπου της,της Αλεκας ταχθηκε πλεον ανοιχτα στην επιστροφη στην δραχμη "η οποιο αλλο νομισμα τελος παντων" οπως ειπε χαριτωμενα και στην αποδεσμευση της Ελαλδας απο την ΟΝΑ.
    Τα δυο αυτα, (αποδεσμευση και δραχμη) μαζι με την αποκυριξη και μονομερη διαγραφη του χρεους (αυτο δεν το εχει ζητησει ακομα,θεωρουν εκει στον Περισσο οτι πρεπει με τον εναν η τον αλλο τροπο να φανουμε συνεπεις στις υποχρεωσεις μας) ειναι τα τρια κυρια και θεμελιωδη,προκειμενου να υπαρξει οποια πιθανοτητα πραγματικης ανακαμψης κατω απο νεες πλεον βασεις.

    Συμφωνουμε με τα εστω αυτα δυο αλλα εξαιρετικα σημαντικα,ρηξικελευθα θα ελεγα για το ΚΚΕ,τα οποια ανακοινωσε πλεον και η Αλεκα; Ασφαλως και ναι.
    Πως ομως προεκυψε μια τετοια αλλαγη πορειας απο το κομμα το οποιο μεχρι χθες διατεινονταν οτι καθε σκεψη για δραχμη ειναι καταστροφικη" και "η πτωχευση ειναι ενας μηθος,ενας μπαμπουλας που χρησιμοποιει η κυβερνηση";
    Τι αλλαξε και "ειδαν το φως το αληθινον";
    Αλλαξε το οτι η επιστροφη στη δραχμη ειναι πλεον γεγονος. Αν θελουμε να δουμε τον καιρο,βλεπουμε το δελτιο της Αλεκας. Το ΚΚ γενικα. Το οποιο "νομιμοποιει" τους πολιτικους του αντιπαλους, "βαφτιζει"τους μελλοντικους πρωθυπουργους και αντιπαλους του ΓΓ του κομματος και γενικα ειναι το ανεμοδουριο του πολιτικου συστηματος.

    Μεχρι και ο Μπαμπης ο μπακαλης στο Σκαυ,ειπε με αφορμη την στροφη της Αλεκας: "πρεπει επιτελους να ξεκινησει μια τετοια συζητηση,ωστε να ξεκαθαρισουν τα πραγματα μια δια παντως. Πρεπει το θεμα να τεθει υπο γενικη συζητησην". "
    Μπραβο Μπαμπη.Συνεχιζε να διασκεδαζεις.Εμεις θα ειμαστε εδω οποτε μας χρειαστεις.
    Το "κουρεμα",δηλαδη η καθαρη και ξαστερη πτωχευση με αναγγελια,η επιστροφη στην δραχμη,αλλα με το χρεος στην πλατη,ειναι πλεον γεγονος.
    Και το πιο τραγικο ειναι το τελευταιο. Η πτωχευση,η επιστροφη και το χρεος που κληρονομησες με ενα σκληρο νομισμα. Πως θα το αποπληρωσεις με μια μαλακη δραχμη; Δεν μπορεις. Τι θα κανεις; Μα εχεις υπογραψει τα παντα. Θα δωσεις αυτο που ζητησε ο Ξερξης καποτε και καποιος δεξιος φασιστας του ειπε "μολον λαβε". Δηλαδη παρε τα αρχιδια μου" σε ελευθερη μεταφραση.
    Γη και Υδωρ.

    Επειδη ομως δεν εχουμε πλεον φασιζουσα δεξια, αλλα πληρως ελγχομενη,δηλαδη τον Αντωνακη το καλο παιδι,θα παμε βουρ για εκλογες,θα βγει εκεινος (αυτοδυναμα οχι αλλα γι'αυτο υπαρχει το "εξαπτερυγο". Να σωσει την Ελλαδα ψαχνει και εκεινος) ο οποιος θα ειναι ο πρωθυπουργος της υπερηφανης δραχμης με την κουκουβαγια. Με την χωρα ολοκληρη σε Lissing βεβαιως,-και με νεα μοιρασια-αλλα "θα εχουμε αποφυγει την καταστροφη με το Ευρω" και "ευτυχως που πτωχευσαμε και γυρισαμε στην δραχμουλα μας", οπως θα μας πληροφορουν σε λιγους μηνες και ο Μπαμπης του Σκαυ και ο Κωνστας του Αλτερ,αποδεικνυοντας και οι δυο-οπως και αλλοι πολυχρωμοι παπαγαλοι,-τοσο την σταθεροτητα των αποψεων τους οσο και την ταυτηση τους με τον καταθετικο τους λογαριασμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. (το μεταφερω στην κατω απ'την σημερινη αναρτηση,γιατι κατα λαθος "πηγε" στην χθεσινη")

    (συνεχεια)
    Μπορει η Ρωσσια να υποκαταστησει την...Αμερικη στα Βαλκανια; Και βεβαια μπορει. Γειτονικες χωρες ειναι. Για να μη πουμε ΜΙΑ χωρα.
    Αφηστε πισω τις ισσοροπιες "τρομου" και τις γεωπολιτικες σχεσεις των περασμενων δεκαετιων.
    Μη βλεπετε τον Αντλαντα,τον επιπεδο χαρτη. Κοιταξτε την υδρογειο. Στον Βερριγγειο φιλιουνται σταυρωτα οι δυο "ασπονδοι εχθροι".
    Και στο οικοπεδο 12 μαζι κανουν τσαρκες,προστατευοντας την κορη την Τσιπρον. Απο ποιους την προστατευουν αφου και οι δυο ειναι συμμαχοι και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΧΘΡΟΙ;(παρα μονο στον ψευτικο και αλυτρωτικο αγωνα των εξοπλισμων επι ψυχρου πολεμου,που τις ξεσκισε και τις δυο)
    Απο κανεναν. Θεατρο παιζεται.

    Αν δεν κατασκευαστουν οι αντιπαλοι,ειναι πιθανο στο κενο που θα υπαρξει να βρεθει οντως καποιος αληθινος αντιπαλος να γεμισει την τρυπα. Και αυτο δεν το θελουμε.
    Αλλωστε "διαιρει και βασιλευε". Γνωστα αυτα απο την εποχη του τροχου.

    Το αριστεροστροφο ΠΑΣΟΚ που υπηρετησε και υπηρετηθηκε απο την Αμερικη για δεκαετιες,κραζοντας σαν κοτα ταχα "εξω οι βασεις",θα αντικατασταθει απο την "δεξιοστροφη" ΝΔ δια του Αμερικανοτραφη Αντωνη,θα "προσκαλεσει" ΚΑΙ την Ρωσσια,στο παρτυ,παρ'ολο που ισως και αυτη (η ΝΔ) με την σειρα της να φωναζει στο μελλον "εξω τα τρυπανια απ'το Αιγαιο".

    Και να δουμε στελεχη της ευρυτερης αριστερας να αυτομολουν απο εκει και να στελεχωνουν το κομμα του Αντωνη. Το πιο συγγενικο ιδεολογικα(!)
    Οπως το "εδω Πολυτεχνειο" που σημερα ζει και "εργαζεται" στις Βρυξελες.
    Ετσι ειναι το εργο. Μια πλακα.
    Ειναι γνωστο απο την φυσικη, οτι τα ετερωνυμα ελκονται και τα ομωνυμα απωθουνται.

    Y.Γ Μεχρι την εναρξη του ντερμπυ,ας χαλαρωσουμε με πιο "αναλαφρα" θεματα,οπως το πιο πανω.
    Θα ηθελα την γνωμη οσων θελουν να σχολιασουν κατι.
    Και την δικη σου φιλε conpater.
    Και οπως ειπα στην αρχη και οσων ανωνυμων επιθυμουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Καλημέρα σε όλους
    ''Αν δεν υπήρχε η οργάνωση δεν θα υπήρχε η ΑΕΚ''
    ΈΛΑ ΜΟΥΝΙ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΣΟΥ!ΤΟ ΑΚΟΥΣΑΜΕ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΩΡΑ ΣΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΜΑΣ. ΤΙ ΆΛΛΛΟ ΘΑ ΑΚΟΥΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.
    ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΚΑΡΚΙΝΟ ΠΟΥ ΈΧΕΙ Η ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΠΑΛΑΓΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Οκτωβρίου, 2011 11:02

    Χαράλαμπε, είπαμε...πιπιλάει ο καισαρόπαπας τα μυαλουδάκια, κερνιέται και κάνα αλβάνι κατουρημένο τρίφυλλο, καμιά χημεία στα καπάκια και ΟΙ ΤΙΠΟΤΕΣ ΕΣΟΝΤΑΙ ΚΑΠΟΙΟΙ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Γιώργης ο Γαρατζέος15 Οκτωβρίου, 2011 11:06

    @conpater: Ανατολή εναντίον δύσεως λοιπόν, κι εμείς (όπως πάντα) διγενείς ακρίτες (μην κλάσω).
    Καλά τη δύση την ψιλοκαταλαβαίνουμε, ΤΙΣ εστί ανατολή?
    Σχιστομάτης?
    Τουρκούι?
    Αρκούδα?
    Μεμέτια εν γένει?
    Οι σιχ και ο βραχμαπούτρα?
    Κονέ κάποιων εκ των παραπάνω, και ποιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Καλα ακομη δεν εχετε καταλαβει με τι εχετε να κανετε?

    ΕΝΑ ΒΛΑΜΜΕΝΟ?

    Εγω σου λεω ελα ΜΟΝΟΣ σου να βρεθουμε οτι ωρα θες και οπου θες να τα πουμε.

    Ο αλλος σου λεει ελα πριν το αγωνα στο ΟΑΚΑ με τους δικους σου να με διαφωτισεις.

    Και η απαντηση πια ειναι?

    Ασε μωρε τωρα, δεν ξερετε, που να τρεχουμε κλπ κλπ.

    ΔΗΛΑΔΗ ΜΙΑ Κ-Ο-Τ-Α λυρατη.

    ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΜΑΘΕΙΣ ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΕ ΑΥΤΟ ΛΕΜΕ.

    Δωσε μας το φως το αληθινο, μυησε μας στη σοφια του αRχηγου.

    Πες μας ΠΟΙΑ ΔΙΑΟΛΟ ΟΜΑΔΑ ΕΒΛΕΠΑ ΑΠΟ ΤΟ 1975, δηλαδη 4 χρονια ΠΡΙΝ την οργανωση??

    Ποια ομαδα επαιζε απο το 1924? Πως υπηρχε αυτη???

    Ποσα ΛΕΦΤΑ εχει ΔΩΣΕΙ η οργανωση για να πληρωνωνται παικτες, γηπεδα, εξοδα, ταξιδια, μεταγραφες κλπ τοσα χρονια?

    Δε μπορει μια αποδειξη, ΜΙΑ ΟΧΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ, που να λεει δωσαμε π.χ 200 χιλιαρικα και φεραμε τον ταδε.

    Η δωσαμε 300 και τσονταραμε για να ερθει ο χ παικταρας.

    Δεν εχει ΜΙΑ ΑΠΟΔΕΙΞΗ Ο ΑRΧΗΓΟΣ?
    Τοσο κιμπαρης ειναι?

    Ελατε να μας μαθετε. Μη φοβαστε να μιλησουμε θελουμε.
    Εμεις δεν απειλουμε θεους και δαιμονες, αρκει να ειμαστε μαζεμενοι ολοι μαζι.

    Ουτε ψαχνουμε να μας δωσετε κανα φραγκο.
    Να σας δωσουμε θελουμε.

    Ας ξεκινησουμε ετσι, η εστω με μια πατατες, μια κολοκυθακια καμμια σαλατα και κανα κεφτε στο ουζο.
    Θα σας πιασει κολοσφιξημο συνεχεια με τα πιτογυρα.
    Σκορβουτο θα παθετε.

    Μονο ελατε να μας διαφωτισετε.

    Γιατι ζουμε στο σκοταδι..

    Και κανουμε τρακα ο ενας απο τον αλλον για να ζησουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΑΣ ΜΕ ΜΙΑ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ ΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟ ΜΟΥ ΚΑΙΡΟ. ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΙ ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΗ ΝΙΚΗ.
    ΠΟΛΥ ΑΡΓΑ ΣΗΜΕΡΑ, καθότι μετά θα απολαύσουμε κι έναν γύρο, ΘΑ ΑΝΑΡΤΗΣΩ ΤΙΣ ΕΝΤΥΠΩΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟ ΜΑΤΣ ΚΑΙ Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΕΡΙΒΟΛΟ.
    ΖΗΤΩ Ο ΔΙΚΕΦΑΛΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΣΤΗΒΕΝ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩΝΤΑΣ ΚΑΙΡΟ ΤΩΡΑ ΤΟ BLOG ΚΑΙ ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΣ ΟΛΑ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΕΙΜΑΙ ΠΕΠΕΙΣΜΕΝΟΣ ΟΤΙ Ο ΑΝΩΝΥΜΟΣ ΜΕ ΤΑ greeklish ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΓΝΩΡΙΜΟΣ ΤΟΥ BLOG.ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΝΕΙ ΤΗΝ ΡΗΣΗ ΟΤΙ Η ΖΩΗ ΜΑΣ ΚΥΚΛΟΥΣ ΚΑΝΕΙ.ΚΑΤΙ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΠΙΝΕΤΑΙ ΟΥΖΑΚΙΑ ΜΑΖΙ.ΓΙΑΤΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΟΛΟΥΣ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ Η ΙΔΙΑ ΑΓΑΠΗ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΑΘΟΣ ΤΑ ΙΔΙΑ ΣΥΝΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΑΕΚ.ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΧ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΝΤΕΜΗΣ,ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΙΓΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΥΠΕΡΑΝΩ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ ΓΙΑ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.ΟΛΟΙ ΤΟ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΑΤΥΜΠΑΝΙΖΟΥΜΕ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΒΑΘΟΣ ΟΛΟΙ ΤΟ ΙΔΙΟ ΘΕΛΟΥΜΕ,ΑΣΧΕΤΑ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΡΑΜΑΤΙΖΕΤΑΙ.ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΟΛΥΤΕΛΕΙΑ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΙΧΑΣΜΕΝΟΙ.ΔΙΑΦΩΝΩ ΚΑΘΕΤΑ ΜΕ ΤΟ "ΟΠΟΥ ΦΤΩΧΟΣ ΚΑΙ Η ΜΟΙΡΑ ΤΟΥ".ΑΓΩΝΙΣΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΕΜΙΣΕ ΝΑ ΤΗΝ ΑΛΛΑΞΕΙΣ.ΑΛΛΑ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΟΛΟΙ. ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ ΤΟΥΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΝΤΙΘΕΣΕΙΣ ΤΟΥΣ.ΤΟΣΟ ΑΠΛΟ ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΜΑ ΤΟΣΟ ΔΥΣΚΟΛΟ.ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ.ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΘΕΛΗΣΗ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ.ΟΛΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΕΙΝΑΙ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΝΙΟΜΑΣΤΕ.ΓΑΜΗΣΤΕ ΤΟΝ ΠΟΥΣΤΗ ΤΟΝ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ DNAEK: ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΟΣ ΓΝΩΡΙΜΟΣ, ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΟΣ. ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΘΕΜΑ ΚΑΝΕΝΑ. ΕΜΕΝΑ ΤΟ ΤΑΧΥΔΡΟΜΕΙΟ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ Η ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΚΟΥΒΕΝΤΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΑΕΚ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ Η ΝΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ-ΤΣΩΡΤΣΙΛ: ΑΝ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ 7 ΣΗΜΕΡΑ, ΠΑΡΕ ΜΕ ΤΗΛΕΦΩΝΟ. ΤΟ ΕΧΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. @conpater
    Αγαπητέ αρχικά τι κάθεσαι και ασχολεισαι με κάποιον που τον έχει κάνει λάστιχο;
    Ήθελα να σε ρωτήσω για ποια 500 μιλάς; Μάλλον για αυτά που ΗΤΑΝ να επενδυθούν. Σου ξαναγράφω το σχόλιο που έκανα για την ALPHA-EUROBANG και θα καταλάβεις.
    Σύμφωνα λοιπόν με διεθνές πρακτορείο που ασχολειται με τις ανα τον κοσμο συγχωνευσεις υποστηρίζει σε δημοσίευμά του πως πηγές προσκείμενες στο Κατάρ ανέφεραν πως δεν θα ήταν έκπληξη, εάν οι Αραβες έκαναν πίσω και δεν επένδυαν τελικά το ποσό των 500 εκατ. ευρώ που προέβλεπε η αρχική συμφωνία. Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο Κατάρ, αυτό που ενδιαφέρει τους Αραβες είναι η οικονομική βιωσιμότητα των επενδύσεων και στην περίπτωση Alpha – Eurobank οι αβεβαιότητες είναι πολλές.
    Χα χα, αρχίσανε τα όργανα.Και δεν το λένε μόνο από το Καταρ.
    Κύκλοι προσκείμενοι στη Eurobank ανέφεραν σε διεθνές μεσο ότι υπάρχει μεγάλη ανησυχία μήπως απoχωρήσει από το deal το Κατάρ, λόγω της επιδείνωσης της δημοσιονομικής κρίσης. «Ολα εξαρτώνται από το ύψος του ‘κουρέματος’ που θα επιβληθεί μέσω του προγράμματος PSI. Εάν είναι το haircut είναι πολύ υψηλό το Κατάρ θα μπορούσε να δυσανασχετήσει και τελικά να ακυρώσει τη συμφωνία», τόνισε η συγκεκριμένη πηγή.
    Ξέχωρα που οι μετοχές των δύο τραπεζών έχουν υποχωρήσει σημαντικά και εάν το «κούρεμα» στα ελληνικά ομόλογα φτάσει το 50%, τότε το Κατάρ, δεν θα διστάσει να ακυρώσει τη συμφωνία, εκτίμησε το υψηλόβαθμο στέλεχος.
    Ασε που έχουμε και τα stress tests που θέτουν συγκεκριμένα μίνιμουμ όρια κεφαλ.επάρκειας.
    Χωρις Κατάρ δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. EUROBANK είναι τι όνομα της τράπεζας αν και είναι και λίγο BANG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Για το βράδυ όλα είναι ανοικτά.
    Εδώ έπεσε μια φωτοβολίδα στο γήπεδο,την τρίπλαρε ο Γκερέιρο και το έβαλε ο Άμπαλος που είχε ξεχάσει τι θα πει γκολ, και έτσι κερδίσαμε.
    Τώρα που γίνανε και τα κατάλληλα παρακάλια προς τον ύψιστο που ξέρεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΣ ΧΑΡΑΛΑΜΠΟ: Ο ΝΤΙΟΠ ΤΗΝ ΕΙΧΕ ΝΤΡΙΠΛΑΡΕΙ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΜΕ ΒΟΗΘΟ ΤΟΝ ΘΕΟ.
    ΚΑΤΑΡ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ. ΑΜΠΟΥ ΝΤΑΜΠΙ ΝΑΙ.
    ΑΛΛΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ BANG ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, κατόπιν της συμβουλής σου. Το ένα είναι 1,80 16 ετών ( φουλ original- Μαρκόπουλου, Στυλίδας ) και το άλλο 1,95 18 ετών ( δεν έχει άποψη για την original ). LES NA FOBOMASTE KATI; ΒΑΛΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ 1,85 ΚΙ ΑΣ ΜΗΝ ΣΟΥ ΓΕΜΙΖΕΙ ΤΟ ΜΑΤΙ ΕΝΑΣ ΠΕΝΗΝΤΑΡΗΣ. ΞΕΡΕΙΣ ΠΑΛΙΑ ΟΙ ΧΩΡΟΦΥΛΑΚΕΣ ΗΤΑΝ ΠΙΟ ΑΓΡΙΟΙ ΑΠΟ ΤΑ ΣΗΜΕΡΙΝΑ ΜΑΤ ΜΕ ΤΙΣ ΜΑΣΚΟΥΛΕΣ.
    ΑΝΤΕ ΝΑ ΔΩ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΣΒΟΛΕΣ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΤΡΕΧΑΛΗΤΑ ΟΤΑΝ ΣΑΣ ΚΥΝΗΓΑΝΕ ΟΙ ΑΔΕΡΦΕΣ ΟΙ ΠΡΑΣΙΝΩΠΕΣ ΠΟΥ ΒΑΡΑΝΕ ΤΑ ΑΣΠΙΔΑΚΙΑ ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΓΑΥΓΑΜΗΛΑ.
    ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΚΑΤΙ; ΣΗΜΕΡΑ, ΤΟ ΠΟΛΥ ΝΑ ΕΞΑΝΤΛΗΘΕΙΤΕ ΣΤΟ ΤΡΑΓΟΥΔΙ. ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ, ΚΑΘΟΤΙ ΓΛΑΣΤΡΕΣ Ή ΚΚΕ ΤΗΣ ΑΕΚ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΝΑΣ ΑΕΚΤΖΗΣ ΚΡΟΥΣΕΩΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΒΡΕΘΕΙ ΠΟΤΕ ΝΑ ΠΛΑΚΩΣΕΙ ΤΟΝ ΤΣΟΥΚΑΛΑ; ΕΝΑΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΤΟΝ ΔΧ; ΡΕ ΤΙ ΑΓΩΝΙΣΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ; ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΕ ΣΥΝΕΝΝΟΗΣΗ ΟΙ ΑΡΧΗΓΟΙ; ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΜΙΛΑΝΕ ΜΕ ΤΙΣ ΔΙΟΙΚΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΑΣΦΑΛΕΙΑ;
    ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΓΙΑΥΤΟ ΡΩΤΑΩ. ΕΧΩ ΑΠΟΡΙΕΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙ ΜΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ ΠΟΥ ΛΕΝΕ : ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΥΚΟΥΤΣΙΑ ΣΤΗ ΜΕΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΞΑΣΦΑΛΙΣΤΗΚΕ. ΔΥΟ ΤΗΛΕΦΩΝΗΜΑΤΑ ΓΙΝΑΝΕ. ΠΟΙΟΙ ΤΑ ΚΑΝΑΝΕ; Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΣΩΘΗΚΕ ΜΕ ΤΗΝ ΕΞΑΦΑΝΙΣΗ ΤΟΥ ΚΟΥΓΙΑ ΚΙ Ο ΔΕΥΤΕΡΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΕΡΤΑ ΤΗΣ ΣΙΩΠΗΣ.
    WHO WAS IN THE MIDDLE; ΜΗΠΩΣ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΘΕΩΘΕΙ ΑΠΟΨΕ; ΓΙΑ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΟΣΟΥΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΝΟΟΥΝ. ΩΡΕ ΓΕΛΙΑ.
    ΦΥΣΙΚΑ Ο ΑΛΕΞΕΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΡΑΒΩΘΕΙ. ΝΑ ΚΟΙΤΑΤΕ ΔΕΞΙΑ ΣΗΜΕΡΑ. ΜΙΣΑ ΜΙΣΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΠΡΑΜΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. Στην-φερομενη-συγχωνευση των μαγαζιων των δυο ληστοσυμορειτων,ορμηξε -υποττιθεται- οι κελεμπιες.
    Καλως. Διχως να αναρωτηθει κανεις το εξης απλο.
    Πως μπαινει σαν μετοχος και χωνει λεφτα (λεμε τωρα) ενα fund,ενα ιδρυμα,ενα consortium,ενας οποοδηποτε τελος παντων, οταν ΕΠΙΚΕΙΤΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΚΑΙ ΑΡΑ ΧΟΝΤΡΟ ΨΑΛΙΔΙΣΜΑ του ηδη κατεστραμενου ενεργητικου των τραπεζων αυτων;
    Tσονταρουν χρημα σε τραπεζες που ειναι Ccc και οι μετοχες τους ειναι κατω και απο αυτες των εταιριων με γαριδακια και σαντουιτς;
    Που τα πουλανε αυτα;

    Αν δεν αλλαξουν αρδην τα πραγματα,το επομενο κεφαλαιο της μεταπωλησης της χωρας θα ειναι η λεγομενη "κρατικοποιηση των τραπεζων".
    Και εδω παιζουν με τις λεξεις βεβαια γιατι πισω απο αυτες κρυβεται ο Αλεξης.
    "κρατικοποιηση" εννοουν την πληρη αποροφηση των τραπεζων απο την ΟΔΔΗΧ (οργανισμο διαχειρησης δημ. χρεους και απο εκει βουρ θα πανε στην Ε.Κ. Τραπεζα.Αφου εκει χρωστανε οι κακομοιρες.
    Ολο τους το χαρτοφυλακιο.Δηλαδη ΚΑΙ τα δανεια. Δηλαδη και οι υποθηκες.
    Βαλτε με το νου σας τι εχει π.χ. η Αγροτικη Τραπεζα απο μονη της. Την μιση Ελλαδα.
    Τραπεζες σε δανεισαν.Τραπεζες σε χρεωσαν.Τραπεζες θα σε πουλησουν.

    Αυτος ειναι ο σκοπος της κατασκευης και της υπαρξης τους. Και οχι το να μοιραζουν πετσινα χαρτονομισματα.
    Βεβαια οι "Κωνστιδες" και οι "Μμπαμπιδες" του κοσμου,οι πολυχρωμες αυτες καρακαλτακες πορνες,παντα θα υποστηριζουν την αναγκη στηριξης των ευαγων αυτων ιδρυματων οπου με τιποτα δεν πρεπει να καταρευσουν και με τιποτα δεν μπορουμε να φανταστουμε την επομενη μερα διχως αυτες.
    Οπου θα μπορουσαν να ειναι μερες ηλιολουστες με τον κοσμο κυριαρχο της τυχης του,της περιουσιας του,του ιδρωτα του και του μελλοντος του.

    Το μετωπο που ανγκαστικα πλεον ορθωνεται αναμεσα στους εκατομμυρια εγκλωβισμενους απο αυτα τα απανθρωπα δημιουργηματα,ολοενα και θα μεγαλωνει. Ειναι αναποφευκτο.

    Σε ολο και περισσοτερους πλεον γινεται αυτοματα και αμεσα αντιληπτο,αυτο που θα επρεπε να εχουν δει απο την αρχη.
    Οτι ενα συστημα τοκογλυφων,χρησιμοποιοντας τους πολιτικαντιδες σαν λινατσες φυτεψαν τις τραπεζες στις καρδιες των κρατων σαν δουρειους ιππους,υπερκερασαν ακομα και τα ΑΕΠ των χωρων αυτων και πλεον διεκδικουν οχι πια "τα λεφτα του κοσμου"-αυτα τα εχουν-αλλα ΤΟ ΚΕΦΑΛΑΙΟ ΤΟΥ. ΓΗ ΚΑΙ ΥΔΩΡ (και οτι υπαρχει κατω απο αυτα.)
    Δεν ξερω αν ειναι αργα. ΑΜλλον οχι. Αλλα πλεον και οι μεν γυφτοι τοκογλυφοι πρεπει να φτασουν στην τελικη υτλοποιηση του σχεδιου,αλλιως θα μεινει στη μεση και θα κυνηγηθουν σαν μαγισσες, και οι δε ταλαιπωροι του κοσμου,θα πρεπει να παρουν τα δαδια και να καψουν πλεον αυτην την μαστιγα.
    Αλλιως, finito.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. «Παίζουμε με τον Ολυμπιακό. Παίζουμε με το πιο σιχαμένο σωματείο. Παίζουμε με την ομάδα που ξεφτίλισε το Ελληνικό πρωτάθλημα για να σταματήσει να ακούγεται το σύνθημα « πέρασαν μήνες, πέρασαν χρόνια κι εσείς πρωτάθλημα δεν πήρατε ακόμα». Παίζουμε με το σίχαμα που εκμεταλλεύτηκε τον δούρειο ίππο, που μετά το ξανάεπαιξε δυο φορές ΑΕΚτζής, για να διαλύσει την ομάδα που τους πόναγε. Με αυτούς παίζουμε. Και η νίκη δεν είναι όπως δεν ήταν ποτέ μόνο τρεις βαθμοί. Άλλωστε σήμερα και κάθε φορά έχουμε να απαντήσουμε και για εκείνη την νύχτα που η ντροπή φυγαδεύτηκε με ταξί. Είναι μεγάλη μέρα. Αλλά δυστυχώς δεν είναι στο μυαλό μας μόνο αυτό. Κι ας χτυπάει η καρδιά μας ΜΟΝΟ για να πατήσουμε πάλι τον Ολυμπιακό, τον Μαρινάκη και όλο τον συρφετό.

    Το μυαλό μας είναι και αλλού. Εκεί που θα είναι μόνο και πάλι από αύριο. Στο μέλλον της αγαπημένης μας ομάδας σε όλα τα επίπεδα. Στο πόσο πιο χαμηλά θα μας ρίξουν οι «σωτήρες». Στο πόσο ακόμη θα μας ξεφτιλίσουν. Ο «δικός μας άνθρωπος» που θα εξασφάλιζε το μέλλον. Ο Τάκης Κανελλόπουλος που ξύπνησε τόσο αργά αφού όσο υπήρχε Ντέμης αυτός απλά υπάκουε. Ο Νίκος ο Κούλης που το ότι δεν έχει λεφτά δεν τον κάνει να έχει λιγότερες ευθύνες. Ο Πόλυς που είχε αισθητικό πρόβλημα και ο Γκίκας που το βαρύ επίθετο του δεν έγινε βαρύ με λιποταξίες. Ο Πέτρος ο Παππάς που η ΑΕΚ δεν του φταίει αν του έφαγαν λεφτά. Ο Νίκος Νοτιάς που έφτιαξε προπονητήριο αλλά μάλλον δεν έχει καταλάβει πως όπως το πάνε δεν θα υπάρχει μέσα ομάδα για να προπονείται. Τους υποδεχτήκαμε, τους αγκαλιάσαμε, τους στηρίξαμε ακόμη και κόντρα σε αρχές μας όπως τότε με τον Ζούπα που ακόμη τον ψάχνουμε. Είχαν την μεγαλύτερη χρηματοδότηση που είχε κάποιος στην ΑΕΚ. Και την μεγαλύτερη εμπιστοσύνη. Δεν άργησαν να μας προδώσουν. Με μπροστάρη τον δικό μας άνθρωπο, αλλά με την αρωγή και ανοχή όλων των παιδιών που ήρθαν στην ΑΕΚ μόνο για να δώσουν. Στην αρχή τους λίγους. Τους πάντα κακούς. Και στην πορεία όλους. Ολο τον κόσμο. Την ομάδα. Την ιδέα. Στάθηκαν ανίκανοι όχι μόνο να πετύχουν αυτά που η ΑΕΚ είναι ταγμένη να κάνει αλλά να διατηρήσουν αυτό που πάντα είχε η ΔΙΚΗ ΜΑΣ ομάδα. Ο δικός μας σύλλογος. Την αξιοπρέπεια του να ζει, να παλεύει και να θριαμβεύει χωρίς λεφτάδες αλλά με την ψυχή και τον τίμιο αγώνα. Με ανθρώπους που την οδηγούσαν επειδή την ήθελαν. Που έβαζαν και το σπίτι τους υποθήκη για να μεγαλώσουν το ΣΠΙΤΙ ΜΑΣ. Κι όταν έπεσε στα χέρια απατεώνων η ψυχή της ΑΕΚ τους απέβαλλε αυτόματα. Αυτή είναι η ΑΕΚ. Κι αυτή η ΑΕΚ δεν σας χωράει πια ούτε σαν υποσημείωση στην ιστορία. Επειδή όμως ούτε οι Πολυεθνικές που τους πήραμε την ΑΕΚ και την παραδώσαμε στα χέρια σας δεν άφησαν την ΑΕΚ στο πρωτοδικείο έχετε ΙΕΡΗ ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΟΛΟΙ ΣΑΣ. Κι εσύ «δικέ μας άνθρωπε», κι εσύ Τάκη, κι εσύ Νίκο, κι εσύ Πόλυ, κι εσύ Γκίκα, κι εσύ Πέτρο, κι εσύ Νάσο, που σας, γνωρίσαμε και οικογενειακώς, να ΔΩΣΕΤΕ ΛΥΣΗ. Κι η λύση δεν είναι οι διαχειριστές του τίποτα, ούτε ο Κασνακίδης με τους υποστηρικτές. Λύση ΕΠΙΠΕΔΟΥ ΑΕΚ. Το χρωστάτε στην ιστορία της ομάδας που είχατε την τύχη να οδηγήσετε».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Στο πρωτο μερος συμφωνουμε. Πως θα γινοταν αλλιως.
    Αλλα στην (επανα)κληση των πρωην πλεον μετοχων οι οποιοι με την συνδρομη των "παιδιων" πηραν ποδι εκδιωχνοντας τους,τωρα τι ακριβως καλει παρακαλει-προσκαλει ο Δ.Χ, δεν καταλαβαινω.
    "μετοχοι αμετοχοι τον πουλο απο δω" η οχι τελικα;
    Παλι τα ιδια;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. Γιωργη,η Ρωσια ειναι Δυση, για την Κινα την Ινδια και τις υπολοιπες χρωματιστες δυναμεις...
    Στις εξι περιπου περναγαμε "τ`αυλακι",ωσπου μια καριολα αποφασισε οτι ηθελε να δει πως ειναι μεσα.Οχι μονο δεν αναψε τα alarm,αλλα κοκκαλωσε πανω στην γεφυρα.Λεπτομερειες δεν χρειαζονται,απλα λιγο ελειψε να την πεταξω πανω σε ενα ιστιοπλοικο που περναγε απο κατω.Χασαμε και το παιχνιδι,χασαμε και την βολτα,χασαμε και τα ραντεβου.Αμα δεν ερχοταν η ΕΛΠΑ γρηγορα,ακομα εκει θα ημασταν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή