Παρασκευή 14 Οκτωβρίου 2011

ΠΑΡΟΛΕΣ

            Θέλω να μην κρυβόμαστε πίσω από το δάχτυλο μας. Οι ροπές είναι δύο: ΝΑ ΠΑΜΕ Ή ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΜΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ. Όση δημοκρατικότητα και να υπάρχει κι όση κουβέντα και να γίνεται, εδώ υπάρχει μια διαφωνία. Και επιχειρηματολογίας, αλλά και βιοματικής στάσης. Εδώ ο καθένας βγάζει τον εαυτό του. Που λογικά είναι επιβεβλημένο να είναι αποδεκτό από όλους τους συνομιλητές. Τα λέω αυτά παρακολουθώντας τα σχόλια και τις ψιλοδιαφωνίες που εμφανίστηκαν.
              ΛΟΓΩ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΔΙΑΦΩΝΙΩΝ, ΕΧΟΥΜΕ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΑΥΤΗ. ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΛΟΥΘΗ, ΤΗΝ ΑΧΡΩΜΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΟΘΡΗΣΚΗ. ΤΟΥΣ ΑΝΘΡΩΠΟΥΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΦΤΑΣΕΙ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΑΡΑΛΟΓΙΣΜΟΥ. ΣΤΗΝ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΠΡΟΣ ΚΑΤΩΤΕΡΟΥΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΥΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ( πρόσφατα μίλαγα με προηγούμενο μέτοχο που μόνο εμετό δεν έκανε για το επαγγελματικό περιβάλλον της ομάδας, και δεν μιλάω για τα αποδυτήρια ) ΠΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΑΝΑΔΕΙΚΝΥΕΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΑΡΑΚΤΗΡΑ ΤΩΝ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΩΝ. ΤΩΝ ΚΑΤΙ ΤΙΠΟΤΑ ΠΟΥ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΑΣΚΟΥΝ ΕΞΟΥΣΙΑ.
            Αλλά δεν τρέχει κάτι. ΑΥΤΟΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ, ΕΜΕΙΣ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ; Τι θέλω να πω τελικά. ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΕΙΝΑΙ ΣΥΝΑΡΤΗΣΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΩΝ. ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟ ΘΑ ΠΟΡΕΥΘΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΥ ΔΥΣΚΟΛΗ ΦΕΤΙΝΗ ΠΕΡΙΠΕΤΕΙΑ. ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΑΛΛΑΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΔΕΔΟΜΕΝΟ.  ΚΙ ΑΡΑ ΠΑΜΕ ΣΕ ΑΛΛΑ.
              Κι άλλος βέβαια λέει οτι " δεν δίνω φράγκο " στην διοίκηση αυτή, κι άλλος λέει οτι " θα την ρίξω με την παρουσία μου. " Κι εδώ είναι η απορία μου : Υπάρχει περίπτωση να φύγει ο ΓΑΠ χωρίς καταλήψεις ή απεργίες; Υπάρχει περίπτωση κάποιος να αποχωρήσει όταν ένα γήπεδο δεν είναι γεμάτο με πανώ αλλά και φωνές εναντίον του; Υπάρχει περίπτωση ένας κλασσικός καρεκλοκένταυρος να μην αξιοποιήσει την απουσία του κόσμου επικοινωνιακά; Υπάρχει περίπτωση μια μειοψηφία - κι ειδικά αν έχει και χρήμα στην διάθεση της - να αφουγκραστεί το κοινό καλό; ΡΕ ΕΔΩ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΤΟΧΟΙ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΠΙΣΤΕΥΟΥΝ ΟΤΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΠΕΤΥΧΗΜΕΝΟΣ.
               Αυτά που λέω αγγίζουν και την οργάνωση όσο αναφορά τα έργα και τις ημέρες της στο μπάσκετ. Και φυσικά και τις παλιές εκλογές. Αλλά τώρα περάσανε τα χρόνια. Είμαστε στο σήμερα. Και κυριότερα είμαστε όχι στη μάνα ή στην θυγατέρα, ΑΛΛΑ ΣΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΜΑΧΩΝ. ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. ΠΟΥ ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΠΩΣ ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΧΩΡΙΣ ΑΝΔΡΑ, Η ΖΩΗ ΨΑΧΝΕΙ ΝΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΓΩΓΗ ΤΗΣ.
              Ο Μανόλο φαγώθηκε και πολύ σωστά. Λογικά και σκαλί σκαλί, ο επόμενος είναι ο Δημητριάδης και μετά ο Ισλανδός τραπεζίτης, ο οικονομικός διευθυντής που καλύπτει τα όργια και τέλος η διοίκηση ΠΟΥ ΜΙΣΕΙ ΤΗΝ ΑΕΚ. Και μιλάω πολύ σοβαρά. Και προσέχω κάθε λέξη. Κι αν δεν θέλετε να τα ακούτε αυτά, πέστε μου τι άποψη έχετε για τον πρωθυπουργό της χώρας. ΕΓΩ ΕΛΕΓΑ ΟΤΙ " διοικώ μια διεφθαρμένη χώρα; " ΤΙ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΕΚ ( εξαιρώ τον Κασνακίδη προς το παρόν ).
              Όμως τα πάντα πρέπει να γίνουν σωστά. Ενωτικά. Με μυαλό. Το ματς του Σαββάτου είναι φοβερής επικινδυνότητας. Δεν το φοβάμαι αλλά κατατάσσω τα δεδομένα. Άλλος θα πάει για να τα σπάσει ειδικά άμα στραβώσει το αποτελεσμα. Άλλος θα πάει καρτερώντας μια εκδίκηση για την περσινή εξάρα. Άλλος θα πάει διότι γουστάρει απλά να δει μια νίκη και να νομίσει οτι έγινε κάτι πιο σπουδαίο από ο,τι λέει η φορολογική του δήλωση. Μιλάμε για αχταρμά που δεν βγάζει νόημα. Μου θυμίζει εκκλησία την ώρα της Ανάστασης , που άλλος είναι θρήσκος κι άλλος θολωμένος από τα ποτά μια που μπροστά στην κοινωνία θέλει να δείχνει οτι νηστεύει.
               Ο κόσμος λοιπόν είναι διχασμένος. ΤΟ ΠΙΟ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ΠΡΑΜΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΠΑΙΔΙΑ. ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΙΟΙΚΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΑΛΛΑ ΚΙ ΟΛΟΥΣ ΕΜΑΣ ΣΤΑ ΟΡΙΑ ΤΗΣ ΥΣΤΕΡΙΑΣ. ΚΙ ΑΡΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΕΡΟΥΜΕ ΤΙ ΚΑΝΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΕΙΤΕ ΧΑΣΟΥΜΕ. ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ, ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ,  ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΤΕΑ ΑΠΟ ΤΟΝ ΓΝΗΣΙΟ ΑΕΚΤΖΗ. ΔΙΟΤΙ Η ΟΜΑΔΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΛΛΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΜΑΣ. ΚΙ ΕΚΕΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΕΥΘΥΝΗ. Έμμεση για  όσους δεν έρθουν στο ματς, κι άμεση για όσους είναι μέσα.
              Την διαιτησία την κανονίσαμε. Ο διαιτητής θα είναι καλός με βάση τα προσόντα του. Η παρουσία του Μαρινάκη αποφεύχθηκε κι άρα εξωγενείς παράγοντες δεν ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΠΡΟΚΛΗΣΗΣ ΤΥΠΟΥ ΠΑΤΡΑΣ. Φυσικά θα υπάρχουν ολυμπιακοί στο γήπεδο, αλλά δεν πρόκειται να εκδηλωθούν. ΟΛΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΗΝ ΕΥΘΥΝΗ ΜΑΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΦΡΟΥΡΙΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΜΑΣ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ:
         " Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΑΕΚ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΡΑΣΤΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΔΙΟΤΙ ΕΞΕΤΑΖΕΙ ΤΗΝ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΛΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ."
            Αυτό και μόνο δεν σας καταδεικνύει οτι ο εχθρός είναι εντός; ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ ΟΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΙ; ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΣΤΑ ΑΠΟΔΥΤΗΡΙΑ; ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΑΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΣΤΕΙΟ  ΝΑ ΑΠΟΥΣΙΑΖΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ; ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΕΝΤΑΞΕΙ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΣΟΥΝ ΤΟΥΣ ΕΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ. Η ΑΕΚ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ; ΕΙΤΕ ΛΟΙΠΟΝ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΟΙΩΣ, ΤΙ ΤΗΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ; ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΚΑΠΟΙΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ;
        ΥΓ1. Κασνακίδη, τον παλμό του Αεκτζή δεν τον έχεις πιάσει ακόμα; Γιατί μιλάς με το λαμόγιο
 " που είχε μια τεράστια καριέρα στην Αγγλία κι ήρθε σε μια φαλημέντο χώρα και σε μια φαλημέντο ομάδα;"   Θα μου πεις οτι δεν είναι λαμόγιο. ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΓΙΑΤΙ ΕΝΩ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ ΖΗΤΗΣΕ 6 ΠΑΙΚΤΕΣ,  Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΠΗΡΕ 14 ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΤΡΥΠΕΣ; ΓΙΑ απάντα. Εδώ στο blog που το διαβάζεις. Πού στο διάολο ήταν η αντίσταση σου; Λεφτά δεν ψάχνουν με το ντουφέκι; Εσύ που τα έφερες με τους supporters, ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ ΑΠΑΙΤΗΣΕΣ; ΑΛΛΑ ΤΙ ΝΑ ΨΑΧΝΩ ΤΩΡΑ. ΚΙ ΕΣΥ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΠΟΙΕΙΣΑΙ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ. ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΟΤΙ ΑΥΤΗ Η ΧΩΡΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΜΟΝΟ ΤΣΙΜΠΟΥΚΟΔΡΟΜΙΕΣ ΣΤΟΝ ΛΑΓΑΝΑ ΤΗΣ ΖΑΚΥΝΘΟΥ, ΑΛΛΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΑΦΡΑΓΚΗ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΙ ΑΛΛΕΣ ΑΠΟΙΚΙΕΣ. ΚΑΙ ΚΑΛΑ Η ΕΛΛΑΔΑ. ΛΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΕΚ ΜΑΣ ΕΤΣΙ; ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΥΧΗ: ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΔΙΟΤΙ ΤΟ ΑΛΛΟ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΟΥΚΩΜΑ.
         ΥΓ2. ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΑΜΩΤΟ. Ή ΘΑ ΤΡΑΓΟΥΔΗΣΟΥΜΕ Ή ΘΑ ΛΥΠΗΘΟΥΜΕ. ΚΑΙ ΤΟ ΠΟΤΗΡΙ ΔΙΚΟ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΜΕ ΝΙΚΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΠΟΥΣΤΗ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΕΝΑ ΚΛΑΔΙ ΕΛΙΑΣ ( ΚΟΤΙΝΟΣ ) ΣΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ( σαν δαφνιστεφανωμένη ). ΘΕΛΩ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΛΑΔΙ ΝΑ ΤΟ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΝ ΚΩΛΟ ΤΟΥ Ο ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ. ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΛΟΓΩ ΑΥΞΗΜΕΝΗΣ ΔΙΑΣΤΑΣΗΣ ΑΛΛΑ ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΤΕΙ ΓΙΑ ΜΕΡΙΚΑ ΕΚΑΤΟΣΤΑ.
         ΥΓ3. Καταλαβαίνω οτι κάποιοι ψάχνετε τον διαιτητή. Θα σας πω μόνο ένα : Μετά τον Κάκο, είναι ο καλύτερος διαιτητής της χώρας. Και είναι φουλ με την Καλαμάτα. Και πάει για καριέρα. Και δεν φοβάται. Εξ άλλου αυτή είναι η εντολή φέτος. Λίγο ξύλο Βασάρα δεν πάει και χαμένο. Και λίγο υπερκοριός Βαγγέλα, δεν χαλάει η μανέστρα. Έτσι δεν είναι;
          ΥΓ4. ΚΑΚΟΜΟΙΡΗΔΕΣ ΠΟΥ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΤΟΥΣ ΕΜΙΡΗΔΕΣ. ΑΧ ΑΝΤΡΙΚΟ ΜΟΥ ΠΟΣΟ ΣΕ ΞΕΦΤΥΛΙΣΑΝ ΚΙ ΕΣΥ ΚΑΝΕΙΣ ΜΗΝΥΣΕΙΣ....ΚΑΝΤΕΣ.  ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΙ ΕΠΙΣΗΜΩΣ ΤΟΝ ΠΟΥΛΟ. ΠΕΤΡΕΛΑΙΑ, ΜΕ ΜΠΙΦΤΕΚΙΑ Ή ΓΑΛΑΤΑ; ΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΙ ΠΟΛΥ ΜΑΛΑΚΑΣ.... ΟΛΟΙ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΝ ΠΛΗΝ ΕΣΟΥ. ΔΕΝ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΠΟΥ ΤΟ ΣΥΜΒΟΛΑΙΟ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ, ΑΠΕΣΥΡΘΗ;  ΜΑΛΑΚΑ ΜΟΥ ΤΗΝ ΓΛΥΤΩΣΕΣ. ΣΚΕΨΟΥ ΟΡΘΑ. Ο ΦΟΡΕΑΣ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΣΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΩΡΑ;  ΟΛΑ ΘΑ ΞΕΧΑΣΤΟΥΝ. ΕΧΕΙ ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ Ο ΕΛΛΗΝΑΣ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΑΦΕΡΘΕΙ ΠΟΤΕ ΟΤΙ ΚΑΜΗΛΑ ΕΠΕΣΕ ΑΠΟ ΞΙΦΟΣ.  ΑΝΤΙΘΕΤΑ, ΞΙΦΟΜΑΧΟ ΠΑΤΗΣΕ ΚΑΠΟΙΑ ΕΚΕΙ ΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΣΤΕΠΑ.

66 σχόλια:

  1. ΑΝ ΕΧΕΙ ΑΞΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ, ΣΟΥ ΖΗΤΑΩ ΣΥΓΝΩΜΗ Ο ΑΝΘΡΩΠΑΣ ΕΙΝΑΙ ΤΡΕΛΟΣ ΚΙΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΠΡΟΣ ΚΙΑΤΟ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΤΑΣ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ. ΤΟ BLOG ΕΙΝΑΙ ΕΛΕΥΘΕΡΟ ΝΑ ΓΡΑΦΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ Ο,ΤΙ ΘΕΛΕΙ. ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΟΥ ΑΦΟΥ ΕΤΣΙ ΗΘΕΛΑ ΕΓΩ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Ο ΧΩΡΟΣ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΙΠΕΣ ΟΜΩΣ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΕΣ ΑΒΡΑΜΙΔΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΛΑΚΑ ΕΚΑΝΑ ΚΑΙ ΤΟ ΔΙΟΡΘΩΝΩ ΝΟΜΙΖΑ ΑΛΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΦΕΤΟΣ ΟΧΙ. ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOG. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΞΕΣΟΥΡΩΣΑ ΜΑΛΑΚΑ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥΡΘΕΙ ΤΟ 10%. ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ. ΕΣΥ ΣΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. steven το παραδειγμα του ΓΑΠ ειναι ατυχες νομιζω.
    Εχουμε δει οτι ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΡΑΓΜΑ ΠΟΥ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΔΙΩΞΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΕΚΤΡΩΜΑ ειναι η αφραγκια.
    Τωρα που εχει φτασει στο αμην χρηματικα καλει ΓΣ για να φυγει.
    Πιστευει κανεις οτι αν ειχε 30 χιλιαδες μεσο ορο (με 20 ευρω μισο μυριο δηλαδη καθε 15 μερες) θα ξεκουμπιζωταν ποτε απο τη καρεκλα αυτο το εκτρωμα?

    Εδω ΧΡΩΣΤΑΕΙ και της μιχαλους και ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΗ ΤΣΙΠΑ ΝΑ ΠΑΡΑΙΤΗΘΕΙ.

    Με μια απλη κινηση που να λεει, εστω και τωρα, εγω ΔΕΝ ειμαι μετοχος, διαχειρηστης ειμαι και απο την στιγμη που ΔΕΝ ενδιαφερωνται οι ιδιοκτητες τι να κανω?

    ΟΧΙ ΟΜΩΣ. ΕΚΕΙ ΚΑΤΣΙΚΩΜΑ.
    Γιατι?

    Μα για να φαμε και τα τελευταια. Οσο μπορουμε και απο οπου μπορουμε.

    27 παικτες εχει φερει με μεταγραφη μια διοικηση που δεν εχει φραγκο και παλευει λεει να βρει γωνια στο δεκαρικο.

    Ποιους 5 του αποτυ-χιμενεθ? Πλακα κανουμε?
    Εδω ουτε καν να συνενοηθουν δε μπορουσαν.
    650 κασερι εσκασε ο ενας, αν ειναι να ερθει ας ερθει ελεγε ο αλλος...

    sorry λοιπον ΔΕΝ ΘΑ ΕΡΘΩ και 100 sorry αλλα δεν εχω ΟΥΔΕΜΙΑ ευθυνη.
    Γιατι (για να μην παω πιο πριν) απο το 2004 μεχρι το 2008-9 εδινα το χιλιαρικακι μου καθε χρονο.
    Και στη μπουτικ πηγαινα, και στις καντινες του ΟΑΚΑ πληρωνα, και ΠΑΡΩΝ ειμουνα.
    Και ποτε δεν εκανα φασαρια, επεισοδια και τσαμπουκαδες. Δηλαδη με ΚΑΝΕΝΑ τροπο δεν ζημιωσα την ομαδα μου.
    Γιατι ειμαι εμμεσα υπευθυνος?
    Επειδη δεν θα δωσω 50 ευρω να πληρωθει ο bill και ο αρναρ?

    Αυτοι ειναι υπευθυνοι? Η οχι?

    Και ο κοσμος ΔΕΝ ειναι διχασμενος φιλε.

    ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΜΕΝΟΣ ειναι απο το δουλεμα.
    ΚΟΥΡΑΣΜΕΝΟΣ ειναι απο το 'θεαμα'
    ΒΑΡΕΜΕΝΟΣ ειναι απο αυτα που βλεπει να γινωνται.

    Η μπαλλα ειναι διασκεδαση, εκτονωση, χαρα και καλοπεραση.

    Τι απο ολα αυτα αναμενεις να δεις εσυ μεθαυριο???

    ΥΓ Η διοικηση ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΡΧΕΤΑΙ. Γιατι το κυνηγι και το ξυλο δεν το γλυτωνει. Εδω γιουχαρανε τον ....Μαιστοροβιτς καποτε, εκει θα κολλησουνε?
    ΑΣΕ που ετοιμαζει την αποχωρηση σιγα σιγα με ελαφρα..
    Διοικηση που ΔΕΝ παταει στο μαγαζι της, σου δειχνει ποσο διοικηση ειναι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σε δυο λεπτα αρχιζουν τα...ωραια!!!
    Καποια εκ των οποιων δεν θα ειπωθουν,θα γραφτουν μετα."Χαρτια",υπαρχουν και στο Λουξεμβουργο,αλλα και στην ΕΚΤ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΦΕΤΟΣ ΟΧΙ. ΕΜΕΙΝΑ ΣΤΑ ΣΤΑΦΥΛΙΑ ΚΑΙ ΣΤΟ BLOG. ΞΕΡΕΙΣ ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ ΕΒΑΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΜΟΥ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΒΡΥΣΗ ΚΑΙ ΞΕΣΟΥΡΩΣΑ ΜΑΛΑΚΑ. ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΓΙΑ ΤΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ ΟΜΩΣ ΤΑ ΕΔΩΣΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥΡΘΕΙ ΤΟ 10%. ΚΑΙ ΚΟΥΜΑΝΤΟ ΚΑΝΩ ΕΓΩ. ΕΣΥ ΣΤΟ ΠΡΟΛΕΤΑΡΙΟ ΚΑΙ ΣΤΑ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ.

    -------------------------------------------

    daj katalavame.k esi olo parola ise k mono souromenos agapas tin AEK.koumanto sti kesariani k sto topiko kano k ego.eki pou metrai ekanes koumanto pote?kali i kritiki k to bineliki ala otan i bala kei ti petame sto mousia pou ine k volikos e?o alos lei edose ena xiliariko kapote k to ekane to xreos tou.kala krasa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. k pouse...oso k na vrisis de prokite na tsibisi kanis.afta pianoune sti bourzouazia sas k stous dalares.trava pesta sto kaznakidi pou 8igete k diavazi k to blog opos les.axou axou axou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ρε Μ-Α-Λ-Α-Κ-Α αγραμματε.

    Κανενα ΧΡΕΟΣ δεν εχω σε κανενα. Και εδωσα πολλα χιλιαρικακια, ΠΟΛΛΑ χρονια.
    Τοσα πολλα που ΕΣΥ βυζαινες το δαχτυλοτοτε.

    ΕΣΥ ποσα εδωσες?

    Εδω ειναι οι καρτες μου ολες.

    ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ.

    Και στα κιταπια της ΠΑΕ που ακομη με παιρνει τηλεφωνο, μα γιατι και πως και ποτε και σας παρακαλουμε.

    Γιατι εχω ΧΡΕΟΣ?
    Αγορασα κατι και εφυγα?
    Πηρα κατι και δεν το πληρωσα?
    Εκανα καμμια ζημια και τη κοπανησα?

    ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΚ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ (ΠΡΙΜ-ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΘΥΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ) ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΧΡΕΩΣΑΤΕ?

    Αιντε ΝΟΥΜΕΡΟ που μας ζαλισες τα παπαρια 2 μερες.

    ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ και αμα θες βοηθεια τα στοιχεια μου, ποιος ειμαι που ειμαι εδω ειναι. Και τα εχω γραψει και δημοσια.
    ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ελα να βρεθουμε ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ.
    Να δεις μετα ποσο θα χαρει ο κολος σου.
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΑΝΕΧΤΗΚΑ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΝΤΑΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ.

    ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ τοσο καιρο μια χαρα.

    ΜΙΛΑΜΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΚΛΑΝΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.

    ΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΝΟΥΜΕΡΟ

    2 μερες τωρα ασχολουμαστε με τη μαλακια σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Dimi, ολα καλα. Αν θες να σου γλειψουν τα αρχιδια,γινε "ταμειακως ενταξει".
    Αν θες να παρθουν ολα τα επιθετα πισω και ολοι οι χαρακτηριμοι που σου αποδιδουν τα παιδια,να τους παρει το ποταμι, γινε "ταμιακως ενταξει".
    Και οποιος αλλος θελει να λαβει αφεση,μετα τις καταρες και τα βρισιδια-τα οποια ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ εχουν την ιδια αιτια: Ταμειακως ΜΗ ενταξει ειστε σεις,γιαυτο και εξαγριωνετε το ΣΔΟΕ της οργανωσης.
    Αγαπας την ΑΕΚ; (δηλαδη το σκακι,δηλαδη τον Δ.χ;) Αποδειξη.
    Σε εβρισαν; Σε λοιδωρισαν; Δεν καταλαβαινεις τα γκρικλις; Σε εβαλαν στην μαυρη λιστα του Σεραφινο; Γινε μελος. Βαλε το χερι στην τσεπη.

    Σαν τα κωλομπαρα. Μπορεις πλεον εχοντας κερασει την μπαροβια,να της ριχνεις και κανενα μπινελικι. Κανενα προβλημα. Εισαι "ταμειακως ενταξει".
    Αμα τα ποτα πληρωνονται κανονικα, βαλτης και χερι στον κωλο. Πιαστην απ'το λαιμο και βουτα την στην λεκανη με τα κατουρα. Αρκει να εισαι "ταμειακως ενταξει".

    Αυτη ειναι η αιτια του κακου. Το μεγα θεμα. Η μεγαλη αγκυλωση. Η μονη τροχοπεδι προς την συμπραξη και την "συμφιλιωση".
    "κυβερνω μια χωρα διεφθαρμενων" ελεγε ο αλλος Δ.Χ, ο καραφλος μισοχαζος,οταν καλουσε το ΔΝΤ.
    Οταν αρχισε το αρμεγμα γυρισε την πλακα: "Η Ελλαδα εχει τιμιους και εργατικους ανθρωπους" ελεγε εξω. "θα πληρωσουμε τα παντα. Μην ανησυχειτε".
    Αλλωστε μετα απο την "ταμειακη αποκατασταση μας" και εμεις,λαβαμε το δικαιωμα να μουτζωνουμε και να γαμοσταυριζουμε τον ΓΑΠ και την σκυλοπαρεα του.
    Ο πλερωνων εχει παντα δικιο.
    Οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους οπαδους.

    Και αυτο δεν αφορα μονο το ποδοσφαιρο,οπως βλεπουμε.
    Αν καποιος αγνωστος, η ανωνυμος σε πλησιασει στο δρομο,η σε καποιο blog και σου χαρισει βρισιδια, ειναι γιατι τον αγγιξε η αφραγκια.

    Ας ακουσουν ολοι. Γενικα. Και βεβαια δεν αφορα μονο ΑΕΚτζιδες. Αφορα ολους τους κατοικους. Οι οποιοι μπορει να υβριζονται μη καταλαβαινοντας γιατι.
    Ενα πραγμα πρεπει να απανταει ο υβριζομενος "θα γινω ταμειακως ενταξει". Τελος. Αυτο ηταν. Εισαι "δικος μας".
    "Καταπτυσον μεν πληρωσων την εισφορα σου δε".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. DIMI είπε...

    Ρε Μ-Α-Λ-Α-Κ-Α αγραμματε.

    Κανενα ΧΡΕΟΣ δεν εχω σε κανενα. Και εδωσα πολλα χιλιαρικακια, ΠΟΛΛΑ χρονια.
    Τοσα πολλα που ΕΣΥ βυζαινες το δαχτυλοτοτε.

    ΕΣΥ ποσα εδωσες?

    Εδω ειναι οι καρτες μου ολες.

    ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΕΣ.

    Και στα κιταπια της ΠΑΕ που ακομη με παιρνει τηλεφωνο, μα γιατι και πως και ποτε και σας παρακαλουμε.

    Γιατι εχω ΧΡΕΟΣ?
    Αγορασα κατι και εφυγα?
    Πηρα κατι και δεν το πληρωσα?
    Εκανα καμμια ζημια και τη κοπανησα?

    ΤΟ ΕΝΑ ΕΚΚ ΕΥΡΩ ΠΟΥ ΕΧΑΣΕ Η ΑΕΚ ΑΠΟ ΤΑ ΚΑΡΑΓΚΙΟΖΗΛΙΚΙΑ ΣΑΣ ΣΤΟ ΤΕΛΙΚΟ (ΠΡΙΜ-ΠΡΟΣΤΙΜΟ ΚΑΙ ΚΛΕΙΣΤΕΣ ΘΥΡΕΣ ΣΤΟ ΠΡΩΤΟ ΜΑΤΣ) ΕΣΕΙΣ ΤΟ ΞΕΧΡΕΩΣΑΤΕ?

    Αιντε ΝΟΥΜΕΡΟ που μας ζαλισες τα παπαρια 2 μερες.

    ΑΙ ΓΑΜΗΣΟΥ και αμα θες βοηθεια τα στοιχεια μου, ποιος ειμαι που ειμαι εδω ειναι. Και τα εχω γραψει και δημοσια.
    ΑΝ ΤΟΛΜΑΣ ελα να βρεθουμε ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ ΝΟΥΜΕΡΟ.
    Να δεις μετα ποσο θα χαρει ο κολος σου.
    ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΑΡΚΕΤΑ ΣΕ ΑΝΕΧΤΗΚΑ ΜΑΛΑΚΑ.
    ΝΤΑΗ ΤΟΥ ΚΟΛΟΥ.

    ΕΔΩ ΜΙΛΑΜΕ τοσο καιρο μια χαρα.

    ΜΙΛΑΜΕ ΜΑΛΑΚΑ ΔΕΝ ΚΛΑΝΟΥΜΕ ΑΠ ΤΟ ΣΤΟΜΑ.

    ΑΙ ΣΤΑ ΤΣΑΚΙΔΙΑ, ΝΟΥΜΕΡΟ

    2 μερες τωρα ασχολουμαστε με τη μαλακια σου.

    -----------------------------------------------

    siga dimare tromajame

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Χρηστος είπε...

    Dimi, ολα καλα. Αν θες να σου γλειψουν τα αρχιδια,γινε "ταμειακως ενταξει".
    Αν θες να παρθουν ολα τα επιθετα πισω και ολοι οι χαρακτηριμοι που σου αποδιδουν τα παιδια,να τους παρει το ποταμι, γινε "ταμιακως ενταξει".
    Και οποιος αλλος θελει να λαβει αφεση,μετα τις καταρες και τα βρισιδια-τα οποια ΟΛΑ ΜΑ ΟΛΑ εχουν την ιδια αιτια: Ταμειακως ΜΗ ενταξει ειστε σεις,γιαυτο και εξαγριωνετε το ΣΔΟΕ της οργανωσης.
    Αγαπας την ΑΕΚ; (δηλαδη το σκακι,δηλαδη τον Δ.χ;) Αποδειξη.
    Σε εβρισαν; Σε λοιδωρισαν; Δεν καταλαβαινεις τα γκρικλις; Σε εβαλαν στην μαυρη λιστα του Σεραφινο; Γινε μελος. Βαλε το χερι στην τσεπη.

    Σαν τα κωλομπαρα. Μπορεις πλεον εχοντας κερασει την μπαροβια,να της ριχνεις και κανενα μπινελικι. Κανενα προβλημα. Εισαι "ταμειακως ενταξει".
    Αμα τα ποτα πληρωνονται κανονικα, βαλτης και χερι στον κωλο. Πιαστην απ'το λαιμο και βουτα την στην λεκανη με τα κατουρα. Αρκει να εισαι "ταμειακως ενταξει".

    Αυτη ειναι η αιτια του κακου. Το μεγα θεμα. Η μεγαλη αγκυλωση. Η μονη τροχοπεδι προς την συμπραξη και την "συμφιλιωση".
    "κυβερνω μια χωρα διεφθαρμενων" ελεγε ο αλλος Δ.Χ, ο καραφλος μισοχαζος,οταν καλουσε το ΔΝΤ.
    Οταν αρχισε το αρμεγμα γυρισε την πλακα: "Η Ελλαδα εχει τιμιους και εργατικους ανθρωπους" ελεγε εξω. "θα πληρωσουμε τα παντα. Μην ανησυχειτε".
    Αλλωστε μετα απο την "ταμειακη αποκατασταση μας" και εμεις,λαβαμε το δικαιωμα να μουτζωνουμε και να γαμοσταυριζουμε τον ΓΑΠ και την σκυλοπαρεα του.
    Ο πλερωνων εχει παντα δικιο.
    Οι καλοι λογαριασμοι κανουν τους καλους οπαδους.

    Και αυτο δεν αφορα μονο το ποδοσφαιρο,οπως βλεπουμε.
    Αν καποιος αγνωστος, η ανωνυμος σε πλησιασει στο δρομο,η σε καποιο blog και σου χαρισει βρισιδια, ειναι γιατι τον αγγιξε η αφραγκια.

    Ας ακουσουν ολοι. Γενικα. Και βεβαια δεν αφορα μονο ΑΕΚτζιδες. Αφορα ολους τους κατοικους. Οι οποιοι μπορει να υβριζονται μη καταλαβαινοντας γιατι.
    Ενα πραγμα πρεπει να απανταει ο υβριζομενος "θα γινω ταμειακως ενταξει". Τελος. Αυτο ηταν. Εισαι "δικος μας".
    "Καταπτυσον μεν πληρωσων την εισφορα σου δε".

    ---------------------------------------------

    epitelous egraye k i ana glikatzou alveler
    perimenoume me agonia to epomeno.mono grafto se kana 20lepto na prolavoume na paroume kana pitogiro

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ελενη Αρβελερ,ειναι το σωστο,μισοχαζε Αβερελ.
    Αλλα γιατι να την γνωριζεις; Μηπως κανει παρεα με την Μπεζεντακου;
    Τα παραδειγματα σε μαραναν. Δεν κοιτας να μπουκαρεις σε καμια κουζινα,να στριψεις καμια ριγανη,λεω εγω που θες να μας πεισεις οτι ξερεις ολη την αλφαβητα απ'εξω βρε Γκουφη;
    Τρως και πιτογυρα; Δεν εχεις ανακαλυψει τα πιατα ακομα;
    Το ροπαλο σου και στη σπηλια σου παλιοσαλαμαντρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αν δεν κανει κιχ ο Αδαμιδης,αμα εξαφανιστει μεχρι την σεντρα,το ντερμπυ ειναι δικο μας.Και θα ειναι...
    Στα δικα μας (δικα μου...) τωρα.
    Συμφωνα με πληροφοριες,υπαρχει μεγαλη αναταραχη στην Ευρωπη,σχετικα με τις μετοχες της Ανατολης.Κι οσο κι αν σας ακουγεται περιεργο,η αλλαγη στασης του Σαρκοζι εχει να κανει και με αυτο το θεμα.Γιατι εδω μιλαμε για χρυσο,οχι για μαλακιες.Ο οποιος χρυσος της Γαλλιας,ειναι μηδαμινος μπροστα σε μια υποτιθεμενη δικαιωση των κομιστων.Σαν εγγυητης,η τραπεζα της Γαλλιας θα ξηλωθει κανονικα,κατι που το ξερουν και οι ιδιοι,αλλα και η τραπεζα της Ελλαδος η οποια αποφευγει συστηματικα να δωσει πειστικες απαντησεις.Με το θεμα ασχολουνται,μεγαλα γραφεια σε Ευρωπη και Αμερικη,οι οποιοι πανε κοντρα στο βαθυ κατεστημενο των τραπεζων.Τετοια χαρτια εχει και η ΕΚΤ,αλλα και διεθνεις οργανισμοι,τα οποια τα κρυβουν επιμελως για να μην σκασει καμια στραβη και τρεχουν ολοι.Αλλωστε το ειπαμε προχθες.Καποιοι εναντιον καποιων και ολοι εναντιον ολων.
    Προχθες το βραδυ,"κυκλοι" των τραπεζων,αρχισαν τις πιεσεις στην κυβερνηση,να μην δοθει αλλη παραταση στους πλειστηριασμους για τα χρεη οφειλετων,τονιζοντας μαλιστα πως πρεπει να επανεξεταστει το θεμα της πρωτης κατοικιας.Εξεφρασαν την δυσφορια τους για τις αποφασεις της δικαιοσυνης που μεχρι τωρα δικαιωνουν τους δανειοληπτες,μην υπολογιζοντας την χασουρα που εχουν οι εταιρειες τους.Πληροφοριες αναφερουν πως ο Βενιζελος απαντησε στους "κυκλους",πως το αιτημα τους ειναι στα υπ`οψην της κυβερνησης,αφου με αυτον τον τροπο θα καλυψουν μερος του καταποντισμου τους εν οψει ελεγχων.
    Αντεδρασαν πολλοι βουλευτες,αφου ξερουν οτι κατι τετοιο θα ειναι πλεον η αφορμη να εξαφανιστουν απο προσωπου γης.Οι off the record συζητησεις συνεχιζονται...
    Και κατι για την χωνεψη,αφου το μενου ειχε σημερα σαλιγκαρια γιαχνι,και οσο να`ναι τρια πιατα πεφτουν βαρεια.Ηδη οι τριγμοι στο "deal" ALPHA-EYROBANK αρχισαν.Ο καθενας θελει και απο μια καρεκλα δικια του,και καναπες σε αυτες τις περιπτωσεις δεν υπαρχει.
    Τα σαλιγκαρια συνοδευτηκαν απο πιπεριες γεμιστες με φετα,κεφαλοτυρι,λιγο σκορδακι,θυμαρι,και ελαχιστη μπεσαμελ...
    Καθως επισης και απο λουκανικο χωριατικο,συνοδευομενο απο πιπεριες,κρεμμυδακι,σκορδο,πρασσα,μπαχαρικα κτλ.Απλα πραγματα,στεγνα,διαιτης.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. αυτο που δε μπορω να καταλαβω εδω μεσα, και γιαυτο μαλλον θα παψω να διαβαζω τα σχολια ειναι οτι ο ανθρωπος γραφει κατι και τα σχολια απο κατω (περαν του οτι μερικα ειναι αθλια ) ασχολουνται με τα παντα εκτος απο αυτο που εχει γραψει! τι ουφο κατασταση ειναι αυτη! τεσπα...δε το κουραζω καθενας ας γραφει οτι θελει...!ΑΠΟΨΗ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΚΕΦΤΩ ΙΔΑΝΙΚΟΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ ΑΠΟ ΝΙΚΗ ΕΠΙ ΤΟΥ ΓΑΥΡΟΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΗ ΦΥΦΕΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΚΕΙ ΑΠΑΙΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΑΥΤΗ Η ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΤΗΣ ΝΤΡΟΠΗΣ! αυτοι οι ανθρωποι που νομισαν οτι η αεκ ειναι ενα παιχνιδακι, ή ειναι η ΑΝΩ ΜΑΓΟΥΛΑ! και αν δε φυγουν αυριο να κανουμε SOLD OUT σε καθε ματσ μεχρι να φυγουν! μονο με παρουσια φευγουν καταλαβετε το! με απουσια μας εχουν γραμμενους!... ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΗΝΩΣΟΥΜΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΑ ΣΠΑΤΑ... ΟΧΙ 100 ΑΤΟΜΑ ΟΠΩΣ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΟΠΑΤΕΡΕΣ... ΑΛΛΑ 15000 20000 30000! ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΟΥΜΕ ΤΑ ΣΠΑΤΑ! Μονο ετσι ισως καταλαβουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @ toolaek εδω μεσα φιλε μου μιλαμε δεν βριζουμε.και το κανουμε καιρο και για πολλα θεματα.
    Εχει τυχει ΠΑΜΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ οι αναρτησεις να λενε για την ΑΕΚ και η κουβεντα να ειναι για την κοινωνια, για την αρχαια ελλαδα η για το υπερπεραν.
    Οπως φυσικα και το αναποδο.
    Παντα ομως υπαρχει και σεβασμος και ελευθερια αποψεων.
    Ουτε ειρωνιες ουτε ταυτοτητες ουτε βρισιδια.
    Θες να πας στο γηπεδο? Στο καλο και αμα θες να σε παω κιολας που λεει ο λογος.

    ΕΓΩ ΔΕΝ ΘΕΛΩ γιατι πιστευω αλλα.
    Δεν καταλαβα που ειναι το προβλημα?
    Μηπως επειδη το ιδιο προβλημα εχουν ακομη καμμια 100αρια χιλιαδες (χαλαρη εκτιμηση) που γεμιζαν τα γηπεδο περιστασιακα-εναλαξ εστω πριν 4-5 χρονια?

    Ο καθενας βλεπει την ΑΕΚ οπως θελει. Αρκει να μην της κανει κακο. Θες να πας να κατασηνωσεις στα Σπατα? Μπραβο σου ΕΠΙΣΗΣ ΣΤΟ ΚΑΛΟ.
    Εγω δεν θελω.
    Δεν εχω καμμια ορεξη ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΧΡΕΟΣ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑ ουτε να χρηματοδοτω μια ΙΔΙΩΤΙΚΗ ΕΠΙΧΗΡΗΣΗ που ΠΡΟΦΑΝΕΣΤΑΤΑ τα προηγουμενα χρονια τα λεφτα μου αντι να τα ριχνει στην εταιρια (παντα παρακρατωντας κερδος φυσικα) ΤΑ ΕΚΛΕΒΕ ΚΑΙ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ 60 ΜΥΡΙΑ ΜΕΣΑ.
    Και την παει ΦΟΥΛ για φουντο.

    Επετρεψε μου και λογω ΠΑΡΑ πολυ κοντινης σχεσης με πρωην μεγαλομετοχο που ΠΛΗΡΩΣΕ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ ΑΗΔΙΑΣΜΕΝΟΣ, αλλα και λογω ενασχολησης μου 30 χρονια τωρα με πολλους, να ξερω 5 πραγματα.

    Και αφου λοιπον ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ γεμιζε το γηπεδο και τα ετρωγαν ΤΙ ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΠΙΣΤΕΥΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΦΑΝΕ?

    Αυτο περιμενει το αγαμιδακι. ΕΣΟΔΑ για να μη του παρουν τη καρεκλα.

    Σιγα μην ιδρωσει το αυτι του αμα τον βριζουν στο γηπεδο.

    Οσο ιδρωσε 1,5 χρονο τωρα ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΕ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΞΕΠΟΥΛΗΣΕ ΟΛΟ ΤΟ ΡΟΣΤΕΡ, ΚΑΙ ΚΑΤΑΦΕΣΩΣΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ.

    Και μολις βλεπει τα δυσκολα ΕΞΑΦΑΝΙΖΕΤΑΙ οπως περσυ που τραγουδαγε στο πουλμαν και μετα την εξαρα στο ταψι (που ΔΕΝ ΠΑΤΗΣΕ ΦΥΣΙΚΑ) τον κυνηγαγαν 2 η ωρα το πρωι στα χωραφια ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ.

    Αστο εχει πολλα που τα μισα να πουμε θα γελανε οι ρεγγες.

    @ conpater ενα σνακ για να τσιμπησεις,ετσι ελαφρυ παντα χρειαζεται το βραδακι..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Συμφωνώ και γω.Μόνο με παρουσία μπορεί να βγει κάτι θετικό.Παρουσία σε ένα συγκεκριμένο ματς που χρειάζεται να δείξει ο κόσμος της ΑΕΚ τη δυναμική του.Φανταστείτε ένα στάδιο με 50.000 κόσμο εναντίον του Μαριναϊκού τι εικόνα θα βγάλει προς τα έξω.Ακόμη,αν υπάρχει κάποιος ο οποίος θα ήθελε να μπει στο ποδόσφαιρο θα το δει αλλιώς.Θα σου πει αυτοί με αμέτοχους μαζεύουν τόσο κόσμο τι θα γίνει αν τους αναλάβει ένας σοβαρός....

    Και μετά σηκώθηκα για κατούρημα και ξαναέπεσα για ύπνο!Τον ύπνο του δικαίου κοιμάται ο κόσμος που νομίζει ότι θα υπάρξουν διοικητικές εξελίξεις όσο αυτός απουσιάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. γραφοντας οτι εγραψα, εκανα μια προσωπικη παρατηρηση στο τι συνανταω στο site! ισως να ηταν μια εσωτερικη σκεψη που δε θα επρεπε να δημοσιοποιησω!το γεγονος δλδ οτι δε μαρεσει η ασχετοσυνη των σχολιων και το χαμηλο επιπεδο πολλων εξ αυτων!περα απο αυτο εκεινο που δε μπορω να καταλαβω ειναι τι ακριβως προτεινεις! σκεφτομαι λοιπον...κατσε ρε φιλε αυτος μπαινει σε σαιτ για την αεκ γραφει κανει δειχνει! αρα τον ενδιαφερει η ομαδα! αρα δε προτεινει 'γραψτε τουσ σταρχιδια σας ολους και παμε να δουμε σινεμαδακι το σαββατο και γενικως βρειτε ολοι αλλες ασχολιες και μην ασχολειστε με την αεκ" προφανως δε προτεινεις αυτο γιατι θα ειναι τελειως κουλο ενας ανθρωπος να μπαινει και να γραφει σε σαιτ για την αεκ, να ασχολειται απο 20 λεπτα μεχρι ...ολη μερα με αυτην και να προτεινει "αδιαφορειστε" ΑΜΑ ΘΕΣ ΛΟΙΠΟΝ με διαφωτιζεις!!! εγω προτεινω να τουε πριζουμε τα @@ ολη μερα... να γινουμε σκια τους ...να κανουμε συλλαλητηρια καθε μερα....!γιατι βαριεμαι φιλε ολη μερα να καθομαι να γραφω στο ιντερνετ...προτιμω να πραττω...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. To να ειμαι μπροστα σε ενα υπολογιστη ΠΟΛΛΕΣ ωρες την ημερα ειναι η δουλεια μου.
    Οποτε με ενα απλο rss βλεπω Posts. οκ γραφουμε και 10-20 λεπτα.
    Αυτο που ΙΣΤΟΡΙΚΑ εχει γινει, και πρακτικα ισχυει σε ολες τις εταιρειες, ειναι να αποχωρει μια διοικηση οταν τα οικονομικα ειναι χαλια.
    Στη ΑΕΚ εγινε αφου το χαλι enic-πλυντηριο και ψωμιαδης-φαγωμα εφτασε στο αμην.
    Οπως και τωρα.

    Το προβλημα δεν ειναι να φυγει το αγαμιδι. Αυτος εχει τελειωσει απο τις 20 Αυγουστου ημερα Σαββατο.
    ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΑ.

    Το προβλημα ειναι να απαγκιστρωθουν οι 'μετοχοι' για να μπορεσει η εταιρεια να παει με καποιον τροπο (πρωτοδικειο-νεο ιδιοκτητη) σε:
    1.Διακανονισμο με την MS για να μπορεσει να ελευθερωθει ΜΕΤΟΧΙΚΑ η εταιρεια
    2.ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΕΛΕΓΧΟ (οχι ελεγχο μεχρι τον προηγουμενο που εκανε το αγαμιδακι) για να δεις τι και ΠΟΥ χρωστας.
    3. Διακανονισμο με τους πιστωτες σου με ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΟ ΤΡΟΠΟ, οχι παπαριες θα σας δωσω 10 οταν τα εσοδα σου ειναι 2.

    Τα εχουμε πει αυτα.

    ΚΑΝΕΝΑ ΜΑΓΑΖΙ ΣΤΟ ΚΟΣΜΟ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΛΕΙΤΟΥΡΓΗΣΕΙ ΑΜΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙΣ ΣΩΣΤΟ ΛΟΓΗΣΤΗΡΙΟ.

    Τι πρωτεινω?

    OΙΚΟΝΟΜΙΚΟ ΑΠΟΚΛΕΙΣΜΟ-ειναι το ΜΟΝΟ που τους απασχολει που τους τσουζει και που θα εχει αποτελεσμα.

    Λες εγω να μη θελω να ερθω αυριο?

    ΟΣΟ ομως εχουν εσοδα, εστω και λιγα δεν το κουνανε απο τη καρεκλα.

    Αυτο που λες με 30 χιλιαδες κοσμο ειναι μισο μυριο καθε 15 μερες. Ξερεις τι ειναι μισο μυριο καθε 15 για τον τιποτα?

    ΕΔΩ ΠΗΓΕ ΝΑ ΣΟΥ ΞΕΠΟΥΛΗΣΕΙ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΟΥΣ ΜΑΦΙΟΖΟΥΣ ΤΟΥΣ ΠΛΥΝΤΗΡΙΑΔΕΣ ΓΙΑ 2,5.

    Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΑΡΠΑΧΤΗ ηταν αλλα δεν του εκατσε του ΒΛΑΚΑ.

    Οσα δηλαδη πρωτεινεις να τους δωσουμε σε 4-5 εντος εδρας..

    Η ΑΕΚ φιλε ειναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.
    Τα λεμε εδω και μηνες.

    Θεμα χρονου ειναι το κανονι, που ακομη και οι ιδιοι το εβαλαν στις 3-11-2011.

    Και ο κοσμος εχει ΑΛΛΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ ΝΑ ΛΥΣΕΙ απο το να τρεχει να σωσει τις παπαριες του ΒΛΑΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Καλημερα.
    Συμφωνω κατα το ημιση με τον "toolAEK".
    Δηλαδη,ναι, με την παρουσια φευγουν οι κακιστοι και οι αδιαφοροι. Αλλα με την παρουσια στα ΣΠΑΤΑ.
    Και αυτο ειναι κυριως δουλεια των οργανωμενων.
    Και μαζι με αυτους,θα προστεθουν κι'αλλοι.
    Αλλα να δηλωνω την...διαμαρτηρια μου πληρωνοντας εισητηριο,δεν γινεται.
    Και δεν γινεται,γιατι το "μηνυμα" στελνεται στραβα.
    Καθε εισοδος στο γηπεδο-εκτος απο στηρηξη στην ομαδα, η οποια ειναι αυτονοητη-λαμβανεται, η μπορει να λαμβανεται απο τους διαχειριστες της διοικησης και σαν στηρηξη στο "εργο" τους.
    Ειναι σιωπηρη συμφωνια,ειναι διαβοης στηριξη.
    Το εκμεταλευονται αριστα αυτο,σε περιπτωση θετικου αποτελεσματος.
    "ευχαριστουμε για την υποστηρηξη σας. Η ΑΕΚ (παντα μπαινει μπροστα η "φιρμα")σας ευχαριστει και σας διαβεβαιωνει οτι θα κανει τα παντα για να ειστε υπερηφανοι (και πως ξερει αυτος ο μαλακας με τι περιφανευομαι εγω;) Διαγουμε δυσκολες μερες (ετοιμασου για την πιθανη ηττα την επομενη Κυριακη) και ο αγωνας που κανουμε ειναι τιττανιος αλλα θα πετυχουμε χαρη στις προσπαθειες ολων". (αρα και ΕΣΥ ΜΕΣΑ)

    Το γηπεδο,δεν ειναι πλατεια Συνταγματος. Αν υπηρχε εισητηριο εκει,πριν πας να μουτζωσεις η να βρισεις,θα πληρωνε κανεις αγανακτισμενος, προδωμενος,η πουλημενος η οτι αλλο; Ουδεις.
    Η διαμαρτηρια δεν μπορει ποτε να εχει εισοδο.

    Εγω τι θελω; Τι να θελω; Μπορει ποτε να μη θελω να του ριξουμε 4-5 μπαλακια του λιμανοπουστα; Ασφαλως και το θελω.
    Η μηπως μου αρεσει να βλεπω σε ντερμπυ μισοαδεια γηπεδα; Λευκες κερκιδες.Οχι βεβαια. Μονο σε αρρωστους μπορει να ειναι θετικη εικονα αυτη.
    Και οποτε συμβαινει να πηγαινουν πανω απο 20 χιλ. να γινεται ειδηση και πρωτοσελιδο στις "Ψωρες". "Ο λαος μιλησε".

    Εδω μπαινει ενα μεγαλο "αλλα". Το πιο πανω "αλλα".
    Οποτε,οτι βρεξει ας κατεβασει. Οτι θελει ας γινει.

    Και την χωρα μου θελω να την βοηθησω. Και τα μισα που βγαζω να τα δινω,εαν ειναι να υπαρξει σωτηρια και ασφαλης εξοδος απο το τουνελ με πανστρατια,με καθολικη στηρηξη. Ετσι ναι.
    Αλλα να δινω λεφτα επειδη με απειλει, η με κανακευει ο "Χ" ψευτης Τουρκογλου, η ΓΑΠ, η Αδαμιδης;
    Ενω εχουν καταλυσει τα παντα και οτι λενε ειναι συνειδητα ασυνειδητο ψευδος;

    Να τρεχω να στηριζω την παραγκα του καραγκιοζη,οπου πριν αυτη πεσει,να τρωνε τα τελευταια τα λαμογια πουλωντας μου "υστατες μαχες" "πολεμικες καταστασεις" πατριωτικες συνειδησεις" η "οπαδικες αγαπες" και "καθηκοντα";
    Βρε αντε να χαθειτε.
    Καλυτερα να καθομαι σαν τον Ξερξη στο ορος "Σταρχιδιαμου".
    Μεγαλο βουνο αυτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. toolaek ....
    Εδώ δεν πάνε 15000 20000 & 30000 στο Σύνταγμα να διαμαρτυρηθούν στους ληστοσυμμορίτες που μας ξεσκίζουν..... στα Σπάτα θα πάνε;
    Είναι πολύ περίεργες μέρες, κομβικές.....
    Αυθόρμητα, πιστεύω, ταξινομούνται απο κάθε άνθρωπο οι προτεραιότητες στη ζωή του.....
    Και δεν διαφωνώ την τεκμηρίωση και τα εξαγόμενα λογικά συμπεράσματα απ΄τον DIMI.
    Έστω και κουλή... ΕΛΑ ΒΡΕ ΑΕΚΑΡΑ, ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ ΑΥΡΙΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ χρηστος τοτε χριστο (αφου θεωρεις παραλογο να διαμαρτηρεσε πληρωνοντας εισιτηριο-τι να κανουμε ετσι ειναι η φυση της μπαλας, πληρωνεις για να δεις ομως δε μπορει κανενας να σε υποχρεωσει να φυγεις μετα το τελος του αγωνα...μια χαρα διαδηλωση κανεις αν θες) να υποθεσω τοτε οτι ποτε δε πληρωσεσ εκτακτη εισφορα που ζητησαν ε? ποτε δε πληρωσες τη δεη σου(που σε ξεσκισε και εκει) καιποτε δε πληρωνες το ποσοστο της ερτ στο λογαριασμο της ΔΕΗ! ΑΝ ΤΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΝΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΑΝΩΤΕΡΟ...ΕΙΣΑΙ ΜΑΓΚΑΣ ΚΑΙ ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ...!ΟΝΤΩΣ ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣ...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Αυτο που θελω να πω με δυο λεξεις ειναι: Αλλο η ΑΕΚ,αλλο η εκαστοτε διοικηση. Ποσο μαλλον η συγκεκριμενη.
    Αλλο η Ελλαδα,αλλο η διαχειρηση εξουσιας.Ποσο μαλλον η συγκεκριμενη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Η ΑΕΚ ΕΙΤΕ ΡΙΞΕΙ 5 ΑΥΡΙΟ,ΕΙΤΕ ΤΑ ΦΑΕΙ,
    ΟΠΩΣ ΚΙ ΑΝ ΤΗ ΠΑΡΕΙ ΕΝΑΣ ΚΡΟΙΣΟΣ ΜΕΘΑΥΡΙΟ,
    Ή ΠΕΣΕΙ ΣΤΗ Δ',ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΘΑ
    ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    Η ΜΟΝΗ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΕΚ,
    ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΕΛΛΑΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Σωστα υποθετεις.
    Οχι,εισφορα δεν εχω πληρωσει,αδιαφορω και δεν προκειται να πληρωσω.
    Στην εφορια εχω ενα χρεος 1.500 γιουρω απο διαφορες μαλακιες (παρκαρισμα τους μονους μηνες δεξια,δακτυλιος, κλπ) και κυρια απο τοκους αυτων.
    Εννοειται οτι δεν θα δουν ουτε κερμα.

    Ενα μικρο καταναλωτικο δανειο,το οποιο ειχα παρει για λογαριασμο του αδερφου μου,πριν καμια δεκαρια χρονια,εχω δωσει τα μισα πριν χρονια και τερμα.Δεν το πληρωνω ουτε αυτο.

    Ειχα συνδεση κιν.τηλ-ιντερνετ μεσω vodafon. Ειρθε λογαριασμος 400 ευρω,γιατι η χρεωση-απο ενα σημειο και μετα- ανα Gigabite γινοταν περα απο την ενημερωση μου,χωρις να ειδοποιηθω. Ετσι ειστε; Θα παρετε τα αρχιδια μου και σεις. Πεταω το stick, παιρνω και ενα νεο νουμερο κινητου και τελος.

    Η ΔΕΗ ασφαλως και δεν αποφευγεται. Δεν ειναι στο χερι μου. Μακαρι να ηταν. Απλα καθυστερω να πληρωσω,οσο γινεται και παντα με προκαταβολες.Ποτε το συνολο.

    Στο αυτικινητο δεν εχω σημα τελων κυκλοφοριας.Εχω ηδη πληρωσει μεσω αλλων φορων-οπως ολοι μας- και εχω την "αδεια απο την σημαια" για να κυκλοφορω.
    Οποτε να πανε να γαμηθουνε.
    Μα θα σε τσακωσουν και θα φας προστιμο.
    Και λοιπον; Ουτε απο την μια ουτε απο την αλλη θα δουν λεφτα.

    Οπως βλεπεις κανω οτι μπορω,προκειμενου ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΩ. ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ.
    Απλα μου αρεσει η ταξης! Ωραιο αυτο. Και κυρια η νομιμοτητα. Οχι η νομημοφανεια. Και σε πραξεις αισχροκερδιας που απλα εχουν για κουστουμι μια υπογραφη και μια σφραγιδα,δεν συμμετεχω.
    Δεν θα γινω τωρα στα 40 συνεργος σε εγκληματα. Ουτε μελλος σπειρας εκβιαστων. Ουτε θα νομιμοποιησω παρανομους. Ουτε βρουν συμπαραστατη στον βιασμο του ηδη καταξεσκισμενου Συνταγματος.
    Αλλιως μεγαλωσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. tool μπερδευεις ΕΝΑ ΧΟΜΠΥ που ειναι η ΑΕΚ.
    Μια διασκεδαση, ενα κολλημα αλλα μεχρι εκει.

    Η ΔΕΗ και το αν θα σου κοψουν το ρευμα να μην εχεις να ζεσταθεις και να πλυθεις και να φας ειναι ΑΛΛΟ ΠΡΑΓΜΑ.

    Το φαγητο και η αξιοπρεπια ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΧΟΜΠΥ.
    Εκτος αν εσυ λες 3 μερες ΔΕΝ ΘΑ ΦΑΩ (τιποτε ομως θα ειμαι μονο με νερο και αλατι) για να παω να διαμαρτυρηθω στο ΟΑΚΑ.

    Το γουστο μας και τη πλακα μας κανουμε, αντε και μερικοι να ειναι πιο κολλημενοι αλλα μεχρι εκει.
    Μη τρελαθουμε κιολας που θα βαλουμε υπαρξιακο αυτοσκοπο την ΑΕΚ και το αν θα υπαρχει αυριο?

    Μετοχος ειμαι και με νοιαζει τι θα γινει?
    Αν παει καλα θα πληρωθω, αν οχι δεν θα εχω να φαω?

    Εδω δεν τους νοιαζει αυτους θα νοιαζει εμενα?

    Να κερδισει ΝΑΙ
    Να ξαναγινει αυτο που ΚΑΠΟΤΕ ΗΤΑΝ και σαν ΙΔΕΑ (πρωτα απο ολα) και σαν ομαδα ΝΑΙ ΜΕ ΧΙΛΙΑ

    Αλλα μη τρελλαθουμε κιολας..

    Αυτα τα πεθαινω, τα ζω για την ομαδα κλπ ειναι η για κατι βλαμμενα που δεν εχουν αλλο τροπο κοινωνικης ζωης και πανε σε club να νιωσουν κατι, η στα λαμογια τυπου Χιμενεθ και αγαμιδι.

    Γιατι με 500 και 700 το χρονο ΚΑΙ ΕΓΩ ΟΧΙ ΑΠΛΑ ΠΕΘΑΙΝΩ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ, ΑΛΛΑ ΤΑ ΜΕΣΑΝΥΧΤΑ ΞΑΝΑ-ΑΝΑΣΤΕΝΩΜΑΙ για να ΞΑΝΑΠΕΘΑΝΩ...

    Θα μας ακουσει και ο πατερ και ποιος μας ξεπλενει μετα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. @toolaek.
    ΜΗ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΤΟΥ ΠΑΡΟΝΤΟΣ SITE ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΥ ΑΕΚ365.ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙΡΟ ΤΟ SITE ΟΠΩΣ ΕΓΩ ΑΛΛΑ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΠΙΝΕΛΙΚΙΑ ΟΤΑΝ "ΕΙΣΒΑΛΟΥΝ" ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΩΝΥΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΜΙΑ ...ΠΟΙΟΤΗΤΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Γιατι π.χ. λεμε οτι εαν κανεις εμπαργκο στην ταδε εταιρεια,η στο ταδε προιον απο την ταδε χωρα,θα τους πονεσεις και θα δουν το Χριστο φανταρο;
    Γιατι εκει ειναι το ζουμι. Ουτε στα φασκελα,ουτε στο αναθεμα,ουτε στα μπουνιδια.
    Χαρα τους ειναι ειτε να σε δερνουν,ειτε να σε μειωνουν.

    Το μονο μεγα οπλο που εχεις-εχουμε ειναι η τσεπη σου. Και του που εσυ νομιζεις οτι θα την διαθεσεις.
    Οτι και αν διαθετει μεσα αυτη. Δεν πειραζει. Οτι μπορεις να τους στερησεις,καντο.
    ΕΚΕΙ ΠΟΝΑΝΕ. Αυτο θελουν απο σενα και τιποτα αλλο.
    Δεν τους αγγιζουν οι υβρις,ουτε οι καταρες. Αφου τους βλεπεις. Ειναι χοντροπετσα γαιδουρια. Κοιτανε μονο το οικονομικο οφελος. Ειτε ειναι πολιτικο προσωπικο,ειτε μεγαλοεταιρια, σε κοιτανε ΜΟΝΟ στην τσεπουλα.
    Δεν εισαι ανθρωπος,αλλα ενα πορτοφολι με ποδια.
    Οποτε, μη δινεις μια.
    Στραγγαλισε τους.
    Μπορει και να σου παρουν και καμια πιπα μετα,μη σου πω.

    Βεβαια αυτο προυποθετει συσσωμη δραση.Μαζικη σταση,σαν ενας ανθρωπος. Δυσκολο θα μοπυ πεις.Μα οποτε επιχειρηθηκε,εστω και για μερικες μερες κατι τετοιο,εκλασαν μεντες.
    Δυσκολο να γινει αυτοματη αντιδραση και μονιμος φοβος των μεταπρατων-νταβατζιδων. Ο κοσμος ειναι διαιρεμενος, αδιαφορος ισως, αστος φοβησμενος κλεισμενος στο προσωπικο προβλημα κλπ.
    Ενταξει. Τι να κανω.
    Ποτε δεν πηγαινα με το μερος των πολλων,ετσι κι'αλλιως.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς DIMI: Καλα,ναι.Αυτο παλι που το πας;
    Να πρεπει δηλαδη να βγουμε στους δρομους σαν κολλιγοι που θελουν πισω τα χωραφια τους. Να αρπαξουμε τις τζογκρανες,να φορεσουμε τραγιασκες και να παμε στα Σπατα η στο ΟΑΚΑ και νακανουμε κανενα νεο Κιλελερ.
    Δεν ειναι με τα καλα τους μου φαινεται.
    Οσοι νομιζουν οτι με καποια τρεχουσα μετριοτητα της ομαδας,η με καποιον (πιθανο)υποβιβασμο, η με καποια επιστροφη καποιου,θα πεσουν απο την Ακροπολη,αφου δεν θα εχει νοημα η ζωη τους,ας το κανουν. Καλο ταξιδι.

    Σιγα μην αρχισουμε να αναλυουμε κι'ολας γιατι η ζωη εναι ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΕΚ. Πρεπει να το πουμε; Πιθανον. Πιθανον να πρεπει να εξηγουμε και τα ηδη εξηγημενα.
    Για καποιους ειναι ολη τους η ζωη. Δηλαδη αν δεν γινοταν η Μικρασιατικη καταστροφη και δεν υπηρχε κυμμα προσφυγων κατα δω,θα ζουσαν ζωες ανουσιες και διχως σκοπο;
    Ενταξει. Ας παρουν τοτε τα γραβαλα και ας ανηφορησουν στα Σπατα.

    Αφου νοιωθουν ανυπολυπτοι ΚΑΙ οι ιδιοι,μαζι με την ΑΕΚ,ενω ειναι κατι ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ.
    Η μετα απο καποια ηττα, "κανουν μια βδοΜαδα να βγουν απο το σπιτι".
    Τι λετε ρε; Με τετοιο καιρο και να κατσω μεσα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Παραβολες με ψαρια και δυχτια,διαβαζω,οτι ανεφερε ο παπα-Νικος στην χθεσινη μαζωξη στην προπονηση.
    Ελπιζω,ελπιζω λεω, να μη χρειαστει να δουμε κανενα οργισμενο "θεο" να μπουκαρει στο "ναο" και να μην αφηνει κολυμπηθροξυλο ορθιο.
    Η να το ευχηθωμεν;

    Δεν κανει και κανενα εξορκισμο στον Δ.Χ μπας και δουμε προκοπη;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. @ dimi επειδη δε με ξερεις τα λες αυτα και καλα κανεις! περα απο αυτο ομως ασφαλως και το χομπι μας δεν εχει καμια σχεση με τη ζωη! επειδη ομως με την αεκ ασχολουμε/μαστε δε μπορουμε να λεμε στα λαλαρια μου ας κανουν οτι θελουν!γιατι αν ηταν ετσι δε θα παιρναμε διαρκειας...παιρνω διαρκειας αρα σημαινει δινω καποια λεφτα αρα με νοιαζει ποιος και πως τα διαχειριζετε! και για να σε προλαβω...μη πεις "ναι αλλα πλεον δεν εχω διαρκειας" γιατι αν ειχες καποτε αυτο μετραει! τα ιδια λεφτα ειναι!τι σημασια εχει αν δεν εχεις φεοτς και ειχες προπεσι? παλι εδωσες καποια λεφτα και παλι οφειλεις ναενδαιφερεσαι...οχι να πεθαινεις οθτε να τσουβαλιζεσαι κλπ...αλλα πρεπει να ενδιαφερεσαι και οχι μονο να καθεσαι πισω απο το keyboard(για ολους μας το λεω οχι προσπωικα σε σενα...)@ dnaek μπαινω καιρο και εδω χωρις να γραφω ομως...!δεν το εβρισκα σκοπιμο γιατι καλυπτομουν απο τα αρθρα και μονο! αλλα τις τελευταιες μερες ειδα κατι αθλια σχολια και κατι αθλιους τσακωμους με βρισιες 15 φορες χειροτερες απο το 365! γιαυτο και το ανεφερα...! τεσπα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Cher Monsieur Steven Avramidis,

    Je conviens avec vous que “ΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ΤΟΥ ΜΠΛΟΓΚ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΟΤΑΤΟΥ ΕΠΙΠΕΔΟΥ”

    En fait, votre blog est le meilleur foroum électronique d'échange d'idées et je suis impatient d'souvlakia avec vous après le match de football avec gayros et peut-être nous pouvons discuter de la possibilité de m'accepter comme un collumnist régulièrement sur votre blog.

    Cordialement,

    Helene Ahrweiler, née Glykatzi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΛΕΩ ΝΑ ΣΕ ΔΕΧΤΕΙ...!Aλλα στα γαλλικα ολα...!καλυτερα αυτα τα γαλλικα απο τα αλλα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΗΜΕΡΑ ; ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΦΩΤΙΑ ΤΟ ΣΤΑΤΙΣΤΙΚΟ ΚΟΡΔΕΛΙΟ. ΠΟΥ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΜΕ Ή ΝΑ ΣΥΝΤΡΙΒΟΥΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Turning once again, and this time more generally, to the question of the derby against osfp, we are now assured that novel methods will be adopted by them, and when we see the originality of the malice, the ingenuity of the aggression, which our enemy displays, we may certainly prepare ourselves for every kind of novel stratagem and every kind of brutal and treacherous manœuvre.

    I have, myself, full confidence that if all of our players do their duty, if nothing is neglected, and if the best arrangements are made by Reverend Kostenoglou, as they are being made, we shall prove ourselves once more able to win osfp, (just like last year with Ismael Blanco at the very last minute of the extra time) to ride out the storm and to outlive the menace of their red tyranny, if necessary for years, if necessary alone.

    At any rate, that is what we are going to try to do. That is the resolve of the AEK fans — every man of them. That is the will of the AEK nation. All of us linked together in our just cause will defend to the death our native soil of Nea Filadelfeia, aiding each other like good comrades to the utmost of their strength.

    Even though many other old and famous teams have fallen or may fall into the grip of the osfp and all the odious apparatus of never-ending parangka rule, we shall not flag or fail.

    We shall go on to the end. We shall fight in OAKA, we shall fight on KARAISKAKI and other stadiums, we shall fight with growing confidence and growing strength in the air, and we shall defend our team, whatever the cost may be. We shall fight on the corners, we shall fight on the midfields, we shall fight in the stadiums and in the streets, we shall fight in the box; we shall never surrender, and if, which I do not for a moment believe, this match is not won, then our AEK Empire, armed and guarded would carry on the struggle, until, in God's good time, a new administration, with all its power and might, without Avramidides and vazelous as executive directors, steps forth to the rescue and the liberation of the AEK world.


    Winston Churchill

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. ΠΡΟΣ HELENE: Chere madame, je vous souhaite la bien venue. Je vous voiyerai apres le match pour les ΣΟΥΒΛΑΚΙΑ. Avenue Pendelis,"TA ΤΡΙΑ ΑΔΕΡΦΙΑ" a onze heures.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. ΠΡΟΣ WINSTON: "...without Adamidides..."
    " I do not want any AEK player to die for his team. I want you to make the osfp players die for their team. And if not possible, I will release the original troops who, as you know, after the bafos will be extremely hungry. "
    ( anonymoys )

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Σιγά μην τρέχουμε τώρα στα γεράματα στα χωράφια των Σπάτων για κάποιο λαμόγιο που το παίζει πρόεδρος στην ομάδα μας.
    Άμα θέλουμε να του ρίξουμε κανένα κεσέ ξέρουμε που αλλού να πάμε.
    Ούτε σεντς να μην δώσει ξανά κανένας για την ΑΕΚ. Απλά γιατί δεν πάνε εκεί που πρέπει.
    Από πέρυσι σταμάτησα να αγοράζω διαρκείας. Όταν ήθελα να δω την ομάδα αγόραζα το εισιτηριάκι μου ανάλογα με τις ορέξεις μου, φτηνό ή ακριβό. Κάποια παιχνίδια τα είδα τσάμπα λόγο των διασυνδέσεων που έχω. Κάποια στο καφέ και κάποια στο internet.
    Αλλά ποτέ ξανά τα 800άρια για την 29+πάρκιν. Συμφωνώ με τον DIMI ότι είναι ο μόνος τρόπος να ξεκουμπιστεί όλη αυτή η φάρα και ας πονέσει στην ουσία η ομάδα.
    Τώρα για αύριο με τρώει να δω τον αγώνα, έκανα μια προσπάθεια να αγοράσω εισιτήρια από κάπου κοντά μου αλλά είχε ή πέταλα ή χαμηλά στην 7.
    Όταν ο φίλος που πηγαίναμε στην 29 βρήκε στην 11 μου είχε περάσει η κάψα.
    Για τον φίλο που δεν του αρέσει να διαβάζει σχόλια άσχετα με την ανάρτηση έχει κάθε δικαίωμα να το κάνει αυτό. Όπως και όλοι οι άλλοι που γράφουμε άσχετα θέματα με την άδεια του διαχειριστή του μπλοκ έχουμε δικαίωμα να το κάνουμε.
    Εμένα προσωπικά με προσβάλει να μου υποδεικνύει κάποιος, τι να γράψω και τι όχι.
    Απλά δεν θα έγραφα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Οι πληροφορίες των τελευταίων ωρών αναφέρουν ότι έχει αφιχθεί στην Ελλάδα μεγάλη παραστρατιωτική δύναμη της Ευρωπαϊκής Δύναμης Καταστολής Εξεγέρσεων – Eurogedfor – πρακτικά ειδική μονάδα Στρατοχωροφυλακής, μέσω του λιμανιού της Ηγουμενίτσας, πλήρως εξοπλισμένη με Τεθωρακισμένα οχήματα.

    Η επίσημη δικαιολογία είναι ότι αφίχθηκαν για κοινή άσκηση καταστολής εξεγέρσεων με την Ελληνική Αστυνομία, αλλά το timing που επιλέχθηκε για την άσκηση είναι επιεικώς ατυχές, αν όντως πρόκειται για άσκηση.

    Δεν θέλουμε να κάνουμε «κακές» σκέψεις, ότι κλήθηκε ή, ακόμα χειρότερα, ότι επιβλήθηκε η παρουσία της Eurogedfor από την τρόϊκα για να προστατέψει την κυβέρνηση και να αποτραπεί ενεργός λαϊκή αντίδραση στα μέτρα εξαθλίωσης που λαμβάνει κατά των πολιτών της χώρας σε εκτέλεση ξένων εντολών.

    Κάτι τέτοιο εκτός από μέγιστη πολιτική ανοησία θα οδηγούσε στο ακριβώς αντίθετο αποτέλεσμα: Και οι … νεκροί θα σηκωθούν από τα νεκροταφεία για να αντιμετωπίσουν μια ξένη δύναμη Γερμανών, Ολλανδών κλπ οι οποίοι θα κληθούν να καταστείλουν τις αντιδράσεις των πολιτών για τα κυβερνητικά μέτρα που οδηγούν στην πείνα ολόκληρες μάζες πολιτών, κατ’εντολή του ΔΝΤ, όπως ομολόγησε σήμερα στην Βουλή ο ΥΠΟΙΚ Ε.Βενιζέλος.

    Σημειώνουμε ότι η Eurogedfor είναι ένοπλο σώμα με ΤΟΜΑ (Τεθωρακισμένα Οχήματα Μάχης) στον εξοπλισμό της, η οποία δημιουργήθηκε για εκτέλεση αποστολών σε αποστολές όπως το Κοσσυφοπέδιο, το Αφγανιστάν κλπ, όπου οι κλασικές ένοπλες δυνάμεις αδυνατούν να φέρουν εις πέρας αποστολές καταστολής πλήθους.

    Αλλά και μόνο η χρονική συγκυρία άφιξης της Eurogedfor προβληματίζει. Ειδικά από την στιγμή που δεν υπάρχει καμία επίσημη ενημέρωση για την άφιξή της στην Ελλάδα. Όπως αναφέρουν σχετικές πληροφορίες οι πρώτες μονάδες αφίχθηκαν μεταξύ 08-10/10 στην Ηγουμενίτσα, όπου μεταφέρθηκαν από την βάση τους στην Βόρειο Ιταλία.

    Αρχικά αφίχθηκε ο εξοπλισμός της μονάδας, ακολούθησαν οι άνδρες και εν συνεχεία τα βαρέα οχήματα, σκεπασμένα. Φαίνεται ότι έχουν κατευθυνθεί προς την περιοχή της Θεσσαλίας, αλλά οι πληροφορίες που ανέφεραν ότι έχουν εγκατασταθεί σε περιοχή αρμοδιότητας ΓΕΑ (περιοχή ευθύνης 110 Π.Μ.) δεν επιβεβαιώθηκαν σε σχετική έρευνα του defencenet.gr. Το ίδιο ισχύει και για το ΓΕΣ.

    Αξιοσημείωτο είναι ότι οι ανώτατοι Έλληνες αξιωματικοί και από τα δύο Επιτελεία που ερωτήθηκαν σχετικά, αντιμετώπισαν το θέμα εντελώς απορριπτικά, ως να επρόκειτο για παραχώρηση εγκαταστάσεων τους σε … εχθρική δύναμη.

    Αυτό το σημειώνουμε για να το λάβουν υπ’όψιν τους σοβαρά οι κυβερνώντες, αν αποφασίσουν να χρησιμοποιήσουν την Eurogedfor σε αποστολές καταστολής πλήθους στο εσωτερικό της χώρας.

    Δείτε ένα καταπληκτικό βίντεο που "παντρεύει" την Εurogedfor με την ταινία "V for Vendetta" στην διεύθυνση http://www.youtube.com/watch?v=1C5OKfGwXj8

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Indeed Steven. Malentendu.
    It should be clearly red as “without Adamidides”.
    God Speed.

    Or as you Greeks would prefer «οψόμεθα εις ΟΑΚΑΝ».

    Winston.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. @ tool

    Φιλε ΑΚΡΙΒΩΣ γι αυτο το λογο ΔΕΝ ΞΑΝΑΔΙΝΩ φραγκο.
    Επειδη με ΚΟΡΟΙΔΕΨΑΝ καποιοι και την ωρα που εγω εδινα λεφτα για να δω κατι καλυτερο απο το υπαρχον, αυτοι μου πουλαγαν τον Κυριακο για καποιον Αρτσε.
    Αλλα τα ειχα δωσει ΗΔΗ.
    Μου αφηναν τον Ριμπο να φυγει ΑΦΟΥ ειχε αρχισει η σαιζον και ειχε δωσει ματς η ομαδα.
    Αλλα τα ειχα δωσει ΗΔΗ.
    Μου πουλαγαν τον Μαιστο για καποιον ανιψιο ΠΟΥ Ο ΜΟΜΝΟΣ ΛΟΓΟΣ ΠΟΥ ΠΑΙΖΕΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΣΤΗ ΦΑΝΕΛΛΑ ΤΟΥ.
    Αλλα τα ειχα δωσει ΗΔΗ.

    Ε λοιπον τωρα που μου πουλησαν τον mr 75 χωρις τριπλα για να βλεπω τον Ισλανδο να με κοροιδευει ΔΕΝ θα δωσω.
    Τωρα που στη θεση του Σκοκο μου φερανε ενα Καρλος που για να τον βρω ψαχνω στο φυλλο αγωνα ΔΕΝ θα δωσω.
    Τωρα που στη θεση του Σαχα μου φερανε ενα τυπο που παραπαταει, σκουντουφλαει και τρωει γκολ οπως ναναι ΔΕΝ θα δωσω.

    Ειναι πολυ απλο.

    Αγαπαω την ομαδα αλλα δεν μου αρεσει ΚΥΡΙΩΣ ΤΟ ΔΟΥΛΕΜΑ και μετα η παρασταση.

    Δεν μου αρεσει να με πιανει κοτσο ο αγαμιδακος που θελω 10 μανατζαρακια του κολου σαν και αυτον στη δουλεια μου. Κουτοπονηριες λαμογιες και κολοτουμπες ΔΕΝ θα παρω ευχαριστω.

    ΟΤΑΝ ΜΕ ΣΕΒΑΣΤΕΙ Η ΑΕΚ ΟΠΩΣ ΤΗΝ ΣΕΒΟΜΑΙ ΕΓΩ, με το χρονο μου την αγαπη μου και τα λεφτα μου, και μου παρεχει τουλαχιστον την πεποιθηση οτι δεν με κοροιδευει και ΕΝΤΙΜΑ προσπαθει τοτε ΕΥΧΑΡΙΣΤΩΣ να βοηθησω.

    ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΕΟΝ..

    ΜΑΚΡΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΙ, μεχρι να ΞΑΝΑΓΙΝΕΙ ΑΕΚ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Έχω την αίσθηση ότι σύντομα θα πρέπει να ΄΄κανονίσουμε'' το επόμενο ουζάκι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Xαραλαμπε μεσα. Πιο κοντα ομως μιας και απο οτι καταλαβα ολοι προς τα πανω μενουμε.
    Εγω πρωτεινω αντιστοιχη παρακολουθηση του αγωνα αυριο (αν υπαρχει κεφι) σε χωρο συνεστιασης... ρε που μας καταντησε ο μαλακας: προσφυγες στην ομαδα που αγαπαμε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. @ DIMI ΔΕ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΟΣΑ ΕΙΠΕΣ... Αλλα δεν ειμαστε ολοι ιδιοι τελικα! οπως δεν απαιτω απο εσενα να ερθεις ετσι καταλαβαινεις και το γιατι εγω μπορει να θελω να παω!και ελπιζω απο μεσα σου να μη λες τι προβατο ειναι αυτο...! αυτο το ρηγος που μου προσφερει η στιγμη που βγαινει η κιτρινομαυρη φανελα στο χορταρι, η πρωτη εκεινη στιγμη, ειναι απο τις καλυτερες στη ζωη μου και δε προκειται να αφησω να μου το στερησει ΚΑΝΕΝΑΣ ΠΟΥΣΤΗΣ ΑΓΑΜΙΔΗΣ ΒΑΒΒΑΣ ΒΟΡΙΑΣ...! ΠΕΡΑ απο αυτο ομως πιστευω πως το να καθομαι να γραφω επι ωρες στο ιντερνετ γιατι "πρεπει να φυγει ο ταδε" δε βγαζει πουθενα...πρεπει να παω να του το πω...οπως μπορω!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. @ tool μα φιλε μου ποτε δεν λεω τι πρεπει να κανει ο καθενας.
    Πολλες φορες ΕΧΩ ΤΟΝΙΣΕΙ ΟΤΙ ΕΓΩ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΚΑΙ ΜΟΝΟ.
    Ο καθενας διαχειρηζεται τον ευατο του, τη ζωη του, τη τσεπη του και το χρονο του οπως νομιζει ο ιδιος.

    Και εγω τον Αυγουστο πηρα τη κορη μου εδωσα 80 ευρω και ειδα το ΑΕΚ-ΝΤΙΝΑΜΟ και μαλιστα εκανα και live σχολιασμο με sms στον αδελφο steven.

    Και μπορει να ξαναπαω σε 10 -15 μερες γιατι και εγω το ιδιο ριγος νιωθω, την ιδια καψα εχω και το εχω απο το 1975 οταν με πηγε ο θειος μου πρωτη φορα στα μαρμαρα πιτσιρικα να δω τον βαγκνερ τοτε θυμαμαι!!!

    Το ιδιο ενιωθα οταν πηγαινα να δω τον μανωλα (τον κανονικο-οχι το μαλακισμενο) πιτσιρικα, το μαυρο, το ντουσαν ΤΟΝ ΠΑΙΚΤΑΡΑ που τους τα κολαγε και νομιζες οτι σερβιρε μπατλερ το evening tea στο yorkshire..

    Το ιδιο ενιωθα τα πετρινα χρονια με τους Πεππεδες.
    Το ιδιο οταν αρχισε εκεινο το πραγμα με τον ΟΚΟ και συνεχιστηκε με την ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΠΑΛΛΑ ΜΕ ΔΙΑΦΟΡΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΠΑΙΧΤΕΙ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ EVER!!!!

    Δεν υπαρχει ΟΥΔΕΜΙΑ αντιπαραθεση μεταξυ ΑΕΚτζηδων που κοιτανε την ομαδα ΓΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ και οχι ως μεσο συγκρισης ΑΕΚφροσυνης, νταηλικιου και κομπλεξ..

    Δεν εχουμε να λαβουμε τιποτε απο την ομαδα σε αντιθεση με τους ανωνυμους και τα clubaκια του κολου που ψαχνουν για χρωστια, και για να επιβαλλουν το κομπλεξ της ανυπαρκτης ζωης τους μεσα σε ενα γηπεδο για 2 ωρες την εβδομαδα..


    Οι οποιοι ανωνυμοι οταν ανοικτα τους προκαλεις με ΟΝΟΜΑΤΕΠΩΝΥΜΟ να ερθουν ως ΓΝΗΣΙΕΣ ΚΟΤΕΣ το γυρνανε στη τρελλιτσα... και στο μπινελικι.

    Εμεις-εσυ ΔΙΝΟΥΜΕ στην ΑΕΚ.
    Δεν παιρνουμε πισω τιποτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Βόρεια θα είναι μάλλον το ουζάκι αφού οι περισσότεροι που συμμετέχουν προς εκεί τους βολεύει.
    Να προλάβουμε μην γίνει και κανένα ΄΄μπαφ!΄΄ Με αυτούς εκεί πάνω όλα να τα περιμένεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Μετα απο τοσους σχολιασμους,καταληγουμε στο προφανες,απο την αρχη: Και εκεινος που απο θεση απεχει και εκεινος που δεν αντεχει στον πειρασμο-γνωριζοντας-και πηγαινει γηπεδο,ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΕΝΑΙ ΑΕΚΤΖΙΔΕΣ.
    Τα υπολοιπα ειναι για οσους ψαχνουν αμνους και ερηφια,για διαχωρισμο.
    Δεν τιθεται θεμα.
    Αλλα ενοχλουν εμενα π.χ. αλλα καποιον αλλον. Αλλη οπτικη στα πραγματα ο "Χ" και αλλα ο "Ψ".
    Ολα ομως ειναι φυσιολογικα.

    Μπαμπη,το καυτο τριημερο 17-20 Οκτωβρη ειναι πολυ κοντα. Καλο ειναι να αφησουμε να περασει η λαιλαπα και μετα-οσοι εχουμε απομεινει-να μαζευτουμε σε κανενα ταβερνακι να γλυψουμε τις πληγες μας. Και σαν Ελληνες και σαν ΑΕΚτζιδες.
    Δηλαδη να κανονιστει στα τελη του μηνα.
    Αν δεν εχει υπαρξει απαγορευση κυκλοφοριας μετα την δυση του ηλιου και δεν εχει αρθει το ελευθερον περι του συνερχεσθαι και του συναρθροιζεσθαι.
    Αν εχει συμβει κατι τετοιο, θα παμε στο σπιτι του Μικη και θα τον ρωτησουμε να μας δωσει τα φωτα του για το πως μπορει κανεις σε κατασταση κατοχης,να κανονισει μια μαζωξη. Γιατι ειμαστε και αμαθοι.
    Μη μας πιασουνε σαν κουνελια.

    Οσο για την παρελαση της 28ης, δεν ξερω με ποια σημαια θα δουμε τα στρατα στο δρομο. Σταυρο θα εχει, η αστερακια; Ποιος ξερει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΙΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΡΟΣ ΚΙΑΤΟ: ΣΥΝΕΛΘΕ. ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ. Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΣ. ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΠΟΛΛΩΝ(ΚΛΑΜΠ). ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ, ΛΟΓΩ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ; Ή ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ; ΘΕΛΩ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΡΓ(ΙΟ )- ΑΝΩΣΗ.
    ΑΔΕΡΦΕ ΑΣΤΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ BLOG ΚΡΙΤΙΚΟ ΚΙ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.
    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΔΗΛΑΔΗ; ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΕΣ; ΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΣ; ΤΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ;
    Ή ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΨΙΛΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΔΑΣ Ή ΤΟΥ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΝΤΑΩ; ΠΑΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟΜΑΘΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΚΑΠΑΔΟΚΗ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ;
    ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Καλα το αγγλικο (γαλλικα δεν γνωριζω και δεν επιθυμω να εχω καμμια σχεση με τη χωρα των μπορζουαδων) ειναι επιπεδο διαφημησης κινητης τηλεφωνιας.
    Τοση προσπαθεια να χωσουμε indeed οσο περισσοτερα saynings σε μια προταση ουτε ο χαρρυ κλυν το 1980..
    Αμα πας να μιλησεις ετσι στο Λονδινο μεχρι που σε πετανε και στο Ταμεση (απο πανω απο το αυλακι Γιωργο!!!)
    Στην υπολοιπη χωρα απλα θα σε πουνε wanker και με τη κλασσικη χειρονομια θα σου γυρισουν τη πλατη..

    Ειπαμε ρε μεγαλε αλλα το χεσες ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. AYΡΙΟ ΒΡΩΜΑ ΜΠΑΡΟΥΤΙ.ΑΝ ΧΑΣΟΥΜΕ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΗΣ ΠΟΥΤΑΝΑΣ.ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΚΑΛΟ Η ΚΑΚΟ ΘΑΝΑΙ ΔΕΝ ΞΕΡΩ.ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑΝΑΙ ΔΕΝ ΘΑΜΑΙ ΚΑΤΩ ΟΧΙ ΓΙΑΤΙ ΦΟΒΑΜΑΙ,ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΣΙΧΑΘΕΙ ΠΛΕΟΝ ,ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΑΛΛΟ ΜΠΟΥΚΩΣΑ ΚΑΙ ΑΗΔΙΑΣΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. ToolAEK,αμα δεν σ`αρεσει η συνταγη,πες μου αν θελεις κατι σε κρεας η ψαρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. Ανώνυμος είπε...

    ΣΥΓΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΡΑΦΕΡΘΗΚΑ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΤΟ ΚΛΑΜΠ ΜΑΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΜΠΗΚΑΝ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΙΑΤΟ.

    -------------------------------------

    ejigise k gia pio club milas gia na mi berdevonte oi dimides.pes mas an exi kamia sxesi me tin ORIGINAL to club sou.mi drepese sixoremene

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Θεωρω τον Μητροπανο,εναν απο τους λιγους τραγουδιστες που θα τον ακουω παντα.Τον θεωρω ομως και πολυ μεγαλο ανθρωπο,ΑΝΤΡΑ,που λεει αυτο που πιστευει χωρις σουπα-μουπες...Ειδικα αυτο για την αριστερα,ειναι ολη η αληθεια σε 10 λεξεις.Για αυτο καποιοι ανθρωποι μενουν σαν μεγαλοι στην συνειδηση του κοσμου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ είπε...

    Βόρεια θα είναι μάλλον το ουζάκι αφού οι περισσότεροι που συμμετέχουν προς εκεί τους βολεύει.
    Να προλάβουμε μην γίνει και κανένα ΄΄μπαφ!΄΄ Με αυτούς εκεί πάνω όλα να τα περιμένεις...

    ------------------------------------------

    pou 8a travixtite babi?na perasoume na poume ena gia k na gnoristoume kiolas.k 8a mas kerasi o avramidis pou ta xi k pola opos lei k den epireazete apo dounoutou k ta resta

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. DIMI είπε...

    Καλα το αγγλικο (γαλλικα δεν γνωριζω και δεν επιθυμω να εχω καμμια σχεση με τη χωρα των μπορζουαδων) ειναι επιπεδο διαφημησης κινητης τηλεφωνιας.
    Τοση προσπαθεια να χωσουμε indeed οσο περισσοτερα saynings σε μια προταση ουτε ο χαρρυ κλυν το 1980..
    Αμα πας να μιλησεις ετσι στο Λονδινο μεχρι που σε πετανε και στο Ταμεση (απο πανω απο το αυλακι Γιωργο!!!)
    Στην υπολοιπη χωρα απλα θα σε πουνε wanker και με τη κλασσικη χειρονομια θα σου γυρισουν τη πλατη..

    Ειπαμε ρε μεγαλε αλλα το χεσες ...

    ----------------------------------------------

    sexi pai k london o erastis sou?e re megalia o dimaros
    AEK xino ORIGINAL londino.palio k kalo

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΚΙΑΤΟ: ΣΥΝΕΛΘΕ. ΚΑΜΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΔΕΝ ΑΠΑΙΤΕΙΤΑΙ. Ο,ΤΙ ΣΟΥ ΚΑΤΕΒΑΙΝΕΙ ΘΑ ΤΟ ΛΕΣ. ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΤΗ ΚΙ ΑΥΤΗ Η ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΑΦΟΥ ΜΙΛΑΣ ΕΞ ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΠΟΛΛΩΝ(ΚΛΑΜΠ). ΤΙ ΔΙΑΟΛΟ, ΛΟΓΩ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΟΛΟΙ ΣΥΜΦΩΝΗΣΑΤΕ; Ή ΜΗΠΩΣ ΤΩΡΑ ΜΙΛΑΣ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ; ΘΕΛΩ ΟΡΓΑΝΩΣΗ, ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΟΡΓ(ΙΟ )- ΑΝΩΣΗ.
    ΑΔΕΡΦΕ ΑΣΤΑ. ΕΧΟΥΜΕ ΑΚΟΥΣΕΙ ΠΟΛΛΑ. ΑΛΛΑ ΗΤΑΝ ΓΝΩΣΤΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑ ΝΑ ΚΑΝΩ BLOG ΚΡΙΤΙΚΟ ΚΙ ΤΟΥ ΡΕΠΟΡΤΑΖ.
    ΤΙ ΝΑ ΣΟΥ ΕΛΕΓΑ ΔΗΛΑΔΗ; ΤΟ ΠΩΣ ΚΑΤΟΥΡΑΕΙ Ο ΚΟΝΤΟΕΣ; ΚΙ ΕΣΥ ΤΙ ΓΝΩΜΗ ΘΑ ΔΙΑΜΟΡΦΩΝΕΣ; ΤΙ ΚΡΙΣΗ ΚΑΙ ΤΙ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ;
    Ή ΝΟΜΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΗΝ ΨΙΛΗ ΕΙΡΩΝΙΑ ΤΗΣ ΓΑΛΛΙΔΑΣ Ή ΤΟΥ ΤΣΩΡΤΣΙΛ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΙΑΣΕΙ; ΕΠΕΙΔΗ ΑΠΑΝΤΑΩ; ΠΑΙΖΩ ΚΙ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΓΑΛΛΟΜΑΘΗ ΤΗΣ ΠΑΡΕΑΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΤΕΡΟ ΚΑΠΑΔΟΚΗ. ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ, ΑΦΟΥ ΤΙΣ ΜΙΛΑΜΕ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΠΑΝΕ ΧΑΜΕΝΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ;
    ΚΑΙ ΣΟΥ ΚΛΕΙΝΩ ΤΟ ΜΑΤΙ.

    ----------------------------------------------

    ama 8es na sou valoume k souaxili.imaste agramati pou lei k o xristos glikatzis alveler ala apo gloses pame prima.ali8ia o daskalos odigisis ema8e aglika re si avramidi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Ρε ανωνυμε,σου`χει χαμογελασει μπροστα στην μουρη σου ο Μελισσανιδης? Σε εναν που του`τυχε κατι τετοιο κυκλοφορει απο τοτε με βρακα κρητικια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Να περάσετε ρε ανώνυμε που δεν ξέρεις Ελληνικά.
    Να σας φιλέψουμε κάτι διότι όλο στο πιτόγυρο έχετε ρέψει.
    Κανένα ταβερνάκι που και που κάνει καλό κι ας μην έχετε φράγκο να πληρώσετε. Τα αναλαμβάνουμε εμείς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Εχει κανονιστει πριν ενα μηνα περιπου.Οι πρωτες ψιλοδηλωσεις ειχαν γινει κατα το τελος Αυγουστου.Με την επισημη πλεον ανακοινωση,και με την αλλαγη θεσεων πρωτο-δευτερος και τουμπαλιν,πλεον ειναι ξεκαθαρο οτι το παιχνιδι χοντραινει,και η μαχη πλεον ειναι ανοιχτη απο ολους προς ολους.Αλλαζει το σκηνικο,και απο κει που ξεραμε ποιοι ειναι τοσα χρονια οι αντιπαλοι,τωρα δεν θα ξερουμε τιποτα σε βαθος μηνος.Να ξεκαθαρισω,πως βλεπω τον συγκεκριμενο σαν αντιβαρο και μαλιστα σοβαρο πανω στον γλομπο.Οι συμμαχιες πλεον αλλαζουν ραγδαια,αφου ο σκοπος αγιαζει τα μεσα.Ο κινδυνος εξ`ανατολων ειναι ορατος πλεον,και παμε για συγκρουση δυτικης με ανατολικης αυτοκρατοριας.Με μια Ευρωπη να παραπαιει,η Γερμανια και η Γαλλια βλεπουν πως για να σταθουν στα ποδια τους πρεπει να απομακρυνουν τα "βαριδια" και να φτιαξουν τις υποδομες που χρειαζονται για το "αυριο".Οι πιεσεις πλεον προς Ιταλια και Ισπανια θα ειναι τετοιες,που θα υποχρεωθουν να μας "φτασουν" παρα πολυ γρηγορα.Τα "εργοστασια" της Ευρωπης ειναι η Ελλαδα,η Ιταλια η Ισπανια και η υπολοιπη Βαλκανικη.Η βαση παραγωγης,ειναι το αλφα και ωμεγα,και πρεπει να φτιαχτει εστω και βιαιως.
    Θα ερθει ο πρωτος,που θα γινει δευτερος,για τα προκαταρτικα μεχρι να ερθει ο μελλοντικος πρωτος.Η αποφαση παρθηκε πριν 20 μερες περιπου,με την μεσολαβηση ΚΟΙΝΩΝ φιλων και "συμμαθητων",αφου η κατασταση στην Ελλαδα εχει εκτροχιαστει επικυνδυνα,και τυχον ξεσπασμα της οργης του κοσμου θα ειναι δυσκολο να αποκατασταθει με ηρεμια και γρηγορα.Αυτος που πραγματικα θα ΚΑΕΙ θα ειναι ο Βενιζελος,ο οποιος θα φορτωθει τα ΠΑΝΤΑ,αφου ο ΓΑΠ σαν καλος υπαλληλος θα αξιοποιηθει σε αλλη θεση.Η Ελλαδα πλεον,ειναι μια τελειωμενη ιστορια,η οποια θα υπαρχει στην ζωη μονο για λογους ιστορικους και -το σημαντικοτερο- στρατηγικους.......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Τώρα γύρισα από έξω και πάω να σηκώσω την ανάρτηση μου. Είδα τα σχόλια σου. ΜΕ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΙ ΣΕ ΘΕΛΩ. ΑΠΛΑ ΠΡΑΜΑΤΑ. ΑΣΕ ΤΟ ΟΥΖΟ. ΣΤΕΙΛΕ ΜΟΥ ΤΟ ΤΗΛ ΣΟΥ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΝΕΙΣ; ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΓΝΩΡΙΜΙΑ. ΚΑΙ ΦΕΡΕ ΚΑΙ ΠΑΡΕΑ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ. ΕΛΑΤΕ ΠΟΛΛΟΙ. ΠΑΝΤΑ ΜΟΥ ΑΡΕΣΑΝ ΤΑ ΠΑΡΤΥ. ΕΛΑ ΚΑΝΤΟ. ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΟ ΤΗΛ ΣΟΥ, ΦΥΣΤΙΚΩΣΟΥ. ΤΩΡΑ ΓΙΑ ΔΝΤ ΚΛΠ, ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΗΡΘΑΝΕ. ΑΚΟΜΑ ΔΕΝ ΕΜΑΘΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ;
    ΕΛΑ ΝΑ ΣΕ ΔΩ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΠΑΛΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙΣ, ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΡΩΤΗΣΕΣ, ΚΑΤΙ ΞΕΡΟΥΝΕ. ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΟ ΤΟΛΜΑΣ; ΚΙ ΕΙΠΑ, ΚΑΙ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ. ΟΧΙ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ. ΘΈΛΩ ΠΟΛΛΟΥΣ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΥΣ ΑΝΤΡΕΣ. Α, ΕΛΑΤΕ ΜΕ ΦΟΥΣΤΑΝΕΛΕΣ ΝΑ ΑΝΑΒΙΩΣΟΥΜΕ ΤΟ ΕΠΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Βόμβα θα αποτελέσει για τον ελληνικό τραπεζικό κλάδο, εάν το Κατάρ αποφασίσει να αποχωρήσει από το deal της Alpha με τη Εurobank. Διεθνές πρακτορείο που ασχολειται με τις ανα τον κοσμο συγχωνευσεις υποστηρίζει σε δημοσίευμά του πως πηγές προσκείμενες στο Κατάρ ανέφεραν πως δεν θα ήταν έκπληξη, εάν οι Αραβες έκαναν πίσω και δεν επένδυαν τελικά το ποσό των 500 εκατ. ευρώ που προέβλεπε η αρχική συμφωνία. Σύμφωνα με πηγές προσκείμενες στο Κατάρ, αυτό που ενδιαφέρει τους Αραβες είναι η οικονομική βιωσιμότητα των επενδύσεων και στην περίπτωση Alpha – Eurobank οι αβεβαιότητες είναι πολλές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΒΕΒΑΙΑ ΑΝ ΕΙΣΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ, ΑΛΛΑ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ; ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΣΟΥΑΧΙΛΙ, που φυσικά δεν τα μιλάω. ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΙΛΑΩ ΤΑ ΞΕΡΩ. ΜΗΠΩΣ ΘΕΣ ΚΑΙ ΣΥΓΚΡΙΣΗ ΜΟΡΦΩΤΙΚΗ ΑΦΟΥ ΤΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ Ή ΤΑ ΓΡΑΠΤΑ ΔΕΝ ΣΕ ΚΑΛΥΠΤΟΥΝ;
    ΚΑΙ ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΜΕΓΑΛΕ, ΔΕΝ ΘΕΩΡΕΙΣ ΟΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΔΙΚΙΑ ΝΑ ΜΕ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΕΓΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΞΕΡΩ; ΤΟΣΟ ΑΝΤΡΑΣ ΕΙΣΑΙ, ΠΟΥ ΛΕΣ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΟΥΖΟ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΔΩΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΠΙΣΤΕΥΣΕΙΣ ΣΑΣ; ΡΕ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΤΕ ΚΟΙΝΟΙ ΤΡΑΜΠΟΥΚΟΙ; ΡΩΤΑΩ, ΔΕΝ ΕΠΙΜΕΝΩ. ΑΛΛΑ ΑΓΝΩΣΤΟΙ ΣΕ ΜΠΟΥΚΑ ΠΑΡΤΥ; ΤΙ ΘΕΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΓΚΟΜΕΝΕΣ Ή ΛΕΦΤΑ;
    Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΤΕ ΦΩΝΕΣ; ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ:
    ΣΤΑΡΧΙΔΙΑ ΜΟΥ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΕΚ. ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΕΥΕΤΕ; ΣΑΣ ΛΕΙΠΕΙ; ΕΜΕΝΑ ΚΑΘΟΛΟΥ. ΜΟΥ ΑΡΚΟΥΝ ΤΑ ΠΟΤΑ ΜΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. Μπορει η Ρωσσια να υποκαταστησει την...Αμερικη στα Βαλκανια; Και βεβαια μπορει. Γειτονικες χωρες ειναι. Για να μη πουμε ΜΙΑ χωρα.
    Αφηστε πισω τις ισσοροπιες "τρομου" και τις γεωπολιτικες σχεσεις των περασμενων δεκαετιων.
    Μη βλεπετε τον Αντλαντα,τον επιπεδο χαρτη. Κοιταξτε την υδρογειο. Στον Βερριγγειο φιλιουνται σταυρωτα οι δυο "ασπονδοι εχθροι".
    Και στο οικοπεδο 12 μαζι κανουν τσαρκες,προστατευοντας την κορη την Τσιπρον. Απο ποιους την προστατευουν αφου και οι δυο ειναι συμμαχοι και ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΕΧΘΡΟΙ;(παρα μονο στον ψευτικο και αλυτρωτικο αγωνα των εξοπλισμων επι ψυχρου πολεμου,που τις ξεσκισε και τις δυο)
    Απο κανεναν. Θεατρο παιζεται.

    Αν δεν κατασκευαστουν οι αντιπαλοι,ειναι πιθανο στο κενο που θα υπαρξει να βρεθει οντως καποιος αληθινος αντιπαλος να γεμισει την τρυπα. Και αυτο δεν το θελουμε.
    Αλλωστε "διαιρει και βασιλευε". Γνωστα αυτα απο την εποχη του τροχου.

    Το αριστεροστροφο ΠΑΣΟΚ που υπηρετησε και υπηρετηθηκε απο την Αμερικη για δεκαετιες,κραζοντας σαν κοτα ταχα "εξω οι βασεις",θα αντικατασταθει απο την "δεξιοστροφη" ΝΔ δια του Αμερικανοτραφη Αντωνη,θα "προσκαλεσει" ΚΑΙ την Ρωσσια,στο παρτυ,παρ'ολο που ισως και αυτη (η ΝΔ) με την σειρα της να φωναζει στο μελλον "εξω τα τρυπανια απ'το Αιγαιο".

    Και να δουμε στελεχη της ευρυτερης αριστερας να αυτομολουν απο εκει και να στελεχωνουν το κομμα του Αντωνη. Το πιο συγγενικο ιδεολογικα(!)
    Οπως το "εδω Πολυτεχνειο" που σημερα ζει και "εργαζεται" στις Βρυξελες.
    Ετσι ειναι το εργο. Μια πλακα.
    Ειναι γνωστο απο την φυσικη, οτι τα ετερωνυμα ελκονται και τα ομωνυμα απωθουνται.

    Y.Γ Μεχρι την εναρξη του ντερμπυ,ας χαλαρωσουμε με πιο "αναλαφρα" θεματα,οπως το πιο πανω.
    Θα ηθελα την γνωμη οσων θελουν να σχολιασουν κατι.
    Και την δικη σου φιλε conpater.
    Και οπως ειπα στην αρχη και οσων ανωνυμων επιθυμουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. προς DIMI:
    επειδη πραγματικα εισαι πολυ μεγαλος ξερολας,εγω ειμαι ο 'ανωνυμος' που εγραψα το αγγλικο κειμενο χθες και μετα ΔΕΝ ξαναμπηκα μεχρι σημερα το πρωι στο μπλοκ.Εχω γραψει συνολικα 5 ή 6 comments,ενα πολυ ευεγενικο για εσενα και ποσο ξυπνιτζης εισαι, 2 για το φοβητρο της Οξφορδης τον φοβερο καθηγητη Τοκμακιδη και την Νορβηγια, ενα με την κυρια Γλυκατζη στα γαλλικα και κλασσικα πηγες και βρηκες να σχολιασεις τα indeed στο αγγλικο κειμενο.Μαθε λοιπον οτι ειναι ο περιφημος λογος στο αγγλικο κοινοβουλιο του Τσωρτσιλ πριν την μαχη της Αγγλιας προσαρμοσμενος στην αποψινη μας Μαχη.Και μαλιστα το αναφερω στο τελος ποιος τον εγραψε... Αν ουτε και αυτο σου κανει, σου λεω οτι μαγνητοφωνημενο αποσπασμα αυτης της ομιλιας ηταν η εισαγωγη σε μια ιστορικη συναυλια στην Νεα Φιλαδελφεια το 87. Τι σου λεω ομως εσενα τωρα,ε που εχεις αποψαρα για ολα??...
    ΠΡΟΣ ολους: Αποψε παιζουμε οχι μονο με τους γαβρους αλλα με μια συγκεκριμενη νοοτροπια που λεει 'νικη και φραγκα με καθε τροπο και ας ειναι και βρωμικη' που εχει επικρατησει ως μοντελο στην ελληνικη κοινωνια.Ας τους δειξουμε για αλλη μια φορα οτι απλα εμεις WE SHALL FIGHT THEM TILL THE END.
    'Ανωνυμου'

    ΑπάντησηΔιαγραφή