Τετάρτη 12 Οκτωβρίου 2011

Αυτός ο Ταγματάρχης τι είναι τελικά;

            Έχω μια πρωτοτυπία σήμερα. Ο τίτλος είναι με μικρά γράμματα. Γιατί; Διότι αναφέρομαι σε κάποιον τύπο που έφερε τα " κακά παιδιά " στην καθημερινότητα μερικά χρόνια πριν, μαζί με εκείνον τον χοντρό με τα κόκκινα γυαλιά που τώρα το παίζει γαμιάς κάποιας προηγούμενης γυναίκας κάποιου μπασκετμπολίστα Οικονόμου. Σε πρώτη φάση κλάνω.
            Σε δεύτερη θυμάμαι γιατί η τόσο πετυχημένη εκπομπή κόπηκε. Κι άρα μετά, εις την άγραν εργασίας, ο Λαμπήκος μπήκε στο συνδρομητικό κανάλι για να το βοηθήσει. Εκεί βέβαια δεν έκανε χιούμορ. Εκεί το έπαιζε διευθύνων σύμβουλος κι αρχιγαμάτος. Και φυσικά όλοι ξέρετε τι δουλειά έκανε το τότε filmnet. Αν δεν ξέρετε, πάρτε και διαβάστε ξανά τους ισολογισμούς της ΑΕΚ. Κι αν δεν τους καταλαβαίνετε, πεταχτείτε μέχρι το τοπικό σας super market και βάλτε και ολίγον Καλγκόν για τα άλατα αλλά και Σουπλίν για να γίνουν τα ρούχα πιο θελκτικά στο κορμί σας. Ρωτείστε και την σύζυγο ή την σύντροφο. Πού να τρέχετε τώρα να βρείτε τους 49 κατασκευαστές πλυντηρίων που συνιστούν Σκιπ.
             Έφυγε κι από εκεί ( τον διαδέχτηκε ο Γόντικας ) και μετά από μερικές αλλαξοκωλιές, ο σημερινός αντιπρόεδρος αλλά προεδρεύων της αλογοτροφής ( χρειάζονται χρήματα για το σπίτι στην Πάρο ), βρέθηκε στην κρατική τηλεόραση και μετά πό μερικές εκκρεμοδικίες έφυγε και την θέση του πήρε ο Λάμπης ο Ταγματάρχης. Ουδείς ήξερε, ουδείς γνώριζε, ουδείς μίλαγε ( και πώς άλλωστε; ) και ουδείς ανησύχησε. Και τώρα, τους έπιασε μια πιλάλα. Τώρα που η χώρα βαδίζει προς την εξυγίανση αλλά και την ανάπτυξη. Σαν την ΑΕΚ που την φτιάχνει κάποιος Παπάς και σαν την Ελλάδα που, επειδή είναι μεγαλύτερο μέγεθος , την έχει αναλάβει ένα πιο μεγάλο όνομα σαν τον παπανδρέου. Σε δεύτερη φάση χέζω.
            Και τι έκανε ο Λάμπης μας ( λέω " μας ", αφού στην δική μας δουλειά οφείλει τα κονδύλια που διαχειρίζεται αλλά και ο μισθός από τον οποίο ζει ); Το 2008 και για τρία χρόνια ( το τρίτο τρέχει τώρα ) έδωσε 27 μύρια γιά να μεταδίδει τα παιχνίδια του champions league ( ΛΗΓΚ ΠΑΙΔΙΑ, έχω βαρεθεί όλους τους δημοσιογράφους που το λένε ΛΙΝΓΚ ). ΜΕ ΤΑ ΕΣΟΔΑ ΤΗΣ ΚΡΑΤΙΚΗΣ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ 2,6 ΜΥΡΙΑ. Μπήκε μέσα ο κρατικός οργανισμός; Όχι, μην είστε υπερβολικοί. Βγήκε κερδισμένος από κάτι ντοκυμαντέρ που δείχνουν το πώς πηδάει ο πελεκάνος ή τις μη κατευθυνόμενες ειδήσεις που μαζεύουν τηλεθέαση 2,2%.
           Αν μπήκε μέσα; Καραμπήκε και μαζί με αυτόν καραμπήκαμε όλοι μας. Τρέχει όμως κάτι; Τι να τρέξει;  ΑΦΟΥ Η ΚΡΑΤΙΚΗ ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΗ ΣΤΟ ΡΕΥΜΑ. ΘΕΣ ΡΕΥΜΑ; ΠΛΗΡΩΝΕ ΜΑΛΑΚΑ ΕΙΣ ΥΓΕΙΑΝ ΤΟΥ ΛΑΜΠΗ ΚΑΙ ΤΟΥ ΠΑΠΑΡΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΗΡΕ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΑΥΤΗ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΞΕΡΕΙ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΑΠΟΛΥΘΗΚΕ ΣΤΙΣ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΕΣ ΔΟΥΛΕΙΕΣ ΤΟΥ. LARGE ΤΥΠΟΣ ΚΑΙ Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΛΑΜΠΗΣ.Που μόνο κοιτώντας την φάτσα του καταλαβαίνεις πολλά.
           Και τώρα τρέχουν κάποιοι. Διότι ο Λάμπης τυγχάνει και θρασύς όπως εξ άλλου ήταν και στην εκπομπή των " κακών παιδιών ". Αφού κάναμε μια τρύπα και αφού αυτή υπάρχει, έχει νόημα η διάμετρος της; Μιλάει κανένας για λεπτομέρειες; Όλοι τρύπα λέμε. Κι άρα λοιπόν για την επόμενη τριετία και χωρίς κανέναν ανταγωνισμό, η Λάμπα προσέφερε 20 μύρια για το champions league  και πρόβαλε και την δικαιολογία οτι έκανε οικονομία κατά 20% σε σχέση με την προηγούμενη προσφορά ( αντί για 27 μύρια έδωσε 20 - συγχωρείστε με για την όχι ποσοστιαία ακρίβεια στα νούμερα ).  Τρέχει κατι; Είπαμε, το  ρεύμα που το χρειάζεται η Λάμπα για να λάμπει.
           Στο σημείο αυτό να κάνω μια παρένθεση. Ο Λάμπης Λιβιεράτος δήλωσε όλο πόνο οτι
" κυκλοφορεί με νοικιασμένο αμάξι". Λυπήθηκα πολύ. Ο τίποτας εξέφρασε τον πόνο του που το αμάξι δεν είναι δικό του. Πόσο μαλάκας μπορείς να είσαι; Λες και το νοικιασμένο είναι δωρεά του κράτους και δεν κοστίζει. Τι παράπονο θε μου; Ο Λιβιεράτος, αυτή η φωνάρα που μάλλον την κυνήγησε το παγκόσμιο κατεστημένο της Ριχάνα και της λαίδης Γκαγκά, με κάτι που δεν είναι δικό του; Ομολογώ οτι κοιτάω την λεκάνη του σπιτιού κι είμαι ευτυχισμένος που είναι δική μου κι όχι της Hertz.
           Αλλά ο Λάμπης, που είναι και ταγματάρχης κι άρα λογικά δουλεύει στον παλιό σταθμό των ενόπλων δυνάμεων, γιατί να έχει ευθύνη και ποιός να του την καταλογίσει; Αυτός που τρώει κάθε μέρα μαζί του και τα παίρνει με την δικαιολογία οτι " είναι για το κόμμα "; ΚΑΙ ΠΕΤΥΧΕ ΤΗΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΤΗΣ ΤΡΥΠΑΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕΓΑΛΩΣΕ ΤΟΣΟ ΟΣΟ ΑΝ ΗΜΑΣΤΑΝ ΣΕ ΕΠΟΧΕΣ ΠΑΧΕΙΩΝ ΑΓΕΛΑΔΩΝ.
           Δηλαδή κρίνεται κατά τον συλλογισμό του, με βάση την οικονομία, ΠΟΥ ΔΗΘΕΝ ΠΕΤΥΧΕ, κι όχι με βάση την τρύπα που δημιούργησε αλλά και τι θα κάνει κι αργότερα. Που την τρύπα θα την μεγαλώσει μια που αν μας έβαλε μέσα περίπου 27 μύρια σε τρία χρόνια, σκεφθείτε τι θα μας κάνει στα προσεχή τρία χρόνια όταν και η διαφήμιση θα έχει πέσει κι άλλο. ΚΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗΝ ΘΕΣΗ ΤΟΥ. ΚΑΙ ΑΓΩΝΙΖΕΤΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΛΕΙΣΕΙ Η ΕΡΤ Ή Ο,ΤΙ ΑΛΛΟ ΛΑΜΟΓΙΣΤΙΚΟ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΕ ΕΝΑΝ ΑΚΟΜΑ ΑΧΡΗΣΤΟ ΚΡΑΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟ. Υπάρχουν καλά νεά; Ναι. Τον διαγωνσμό τον κερδίσαμε. Όπως είχαμε κερδίσει και τους ολυμπιακούς αγώνες, ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΓΚΡΑΝΤΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΠΑΝΗΓΥΡΙΖΑΝ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ.
               Προχώρα Λάμπα μου. Τζάμπα εξ άλλου την καις. ΣΕ ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΒΑΖΕΙΣ ΜΕΣΑ. ΣΕ ΠΗΡΑΝΕ ΧΑΜΠΑΡΙ ΠΑΝΤΟΥ, ΟΠΟΤΕ ΤΕΛΙΚΑ ΤΗΝ ΕΠΕΣΕΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΟ. ΠΡΟΣΕΞΕ ΟΜΩΣ ΚΑΤΙ: ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΓΜΑΤΑΡΧΗ ΤΑ ΣΚΑΤΑ ΚΥΛΑΝΕ ΠΡΟΣ ΤΑ ΚΑΤΩ. ΠΙΑΝΟΥΝ ΚΙ ΑΛΛΟΥΣ, αληταρά λαμογιάρη.  Και δεν θα έχεις την τιμή του εκτελεστικού αποσπάσματος. Στον δρόμο θα πας σαν τον Κουτσόγιωργα στα ειδικά δικαστήρια πριν τον σώσει ο παπάρας του σημερινού. Γιατί; Διότι δεν έφαγες απλά. ΜΑΣ ΒΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΜΑΣ ΚΑΤΟΥΡΑΣ ΣΤΗ ΜΑΠΑ. Κι επειδή οι άλλοι θα φύγουν με το ελικόπτερο, εσύ θα ψάχνεις να βρεις την έλικα.
          Αλητάμπουρα Λάμπη προκλητικέ επειδή δεν υπάρχουν μηχανισμοί που να σε κρίνουν. ΠΟΥ ΝΑ ΣΟΥ ΓΑΜΗΘΕΙ ΤΟ ΣΥΜΠΑΝ ΟΛΟ. Κι αν είσαι μάγκας, κάνε μου μηνυση για να σου βάλω στον κώλο τα στοιχεία. Και να σε κάνω από γαλανομάτη, πρασινομάτη.
           ΑΛΛΑ ΞΕΡΩ, ΤΗΝ ΥΠΟΘΕΣΗ ΤΗΝ ΑΝΕΛΑΒΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ. ΓΙΑΤΙ; ΠΡΟΕΚΛΗΘΗ ΚΑΤΙ ΕΙΣ ΔΗΜΟΣΙΟΝ ΑΙΣΘΗΜΑ Ή ΤΗΝ ΠΗΡΕ ΚΙ ΑΥΤΗΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΥΠΟΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΥΚΑΝΣΗ ΜΕΣΩ ΑΦΩΔΕΥΣΗΣ ΤΗΣ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΘΑΛΑΣΣΑ;  ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ Ο ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑΣ; ΑΜΕ. ΑΦΟΥ ΑΝΗΚΕΙ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟ. ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΧΑΖΑ. ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΑ ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΗ Ή ΕΞΗΡΤΗΜΕΝΑ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΗ. ΣΑΝ ΤΑ ΒΙΟΛΟΓΙΚΑ ΠΡΟΪΟΝΤΑ. ΥΓΙΗ ΑΛΛΑ ΠΟΤΙΖΟΝΤΑΙ ΜΕ ΝΕΡΑ ΑΝΕΞΕΛΕΓΚΤΑ. ΑΓΟΡΑΣΤΕ ΤΑ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΙΣ ΟΙΚΟΛΟΓΙΚΕΣ ΛΑΜΠΕΣ
( " ΟΛΛΑΝΔΟΣ " ).
            " ΕΧΟΥΜΕ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ. " ΕΧΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΕΧΕΤΕ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ Ή ΜΑΛΛΟΝ ΕΧΩ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΙΖΩ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΕΙΡΗΝΟΔΙΚΕΙΟ ( το πιο απαλό ). ΣΤΑ ΚΑΚΟΥΡΓΟΔΙΚΕΙΑ ΕΧΩ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ. ΣΑΝ ΤΟΝ ΓΕΡΟΥΛΑΝΟ ΚΑΤΑΝΤΗΣΑ ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΦΥΓΕ Ο ΨΩΜΙΑΔΗΣ. ΕΙΝΑΙ ΣΑΝ ΝΑ ΒΑΖΩ ΤΥΦΛΟ ΝΑ ΜΟΥ ΠΙΑΣΕΙ ΜΕΡΙΚΕΣ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΜΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΒΡΑΔΥ ΗΘΕΛΑ ΚΥΝΗΓΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΡΑΠΕΖΙ.
            QUIZ: ΤΙ ΔΙΑΦΟΡΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΜΠΕΚΑΤΣΕΣ ΜΕ ΤΟΝ ΨΩΜΙΑΔΗ; ΚΑΜΙΑ. ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΕΙΔΗ ΠΑΡΑ ΤΟ ΣΩΜΑΤΙΚΟ ΤΟΥΣ ΒΑΡΟΣ ( εδώ είναι η διαφορά βρε χαζά ). ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ: ΠΕΤΑΝΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΑΕΡΟΣΚΑΦΗ. ΤΑ ΜΙΚΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΑ. ΝΑ ΤΑ ΑΠΟΦΕΥΓΕΤΕ.
              ΥΓ1. Πήρα ένα μήνυμα οτι " αν το 51% των ψηφοδελτίων στις εκλογές είναι λευκά, τότε όλοι οι υποψήφιοι δεν μπορούν να ξαναβάλουν υποψηφιότητα. Ας τους πολεμήσουμε με τα δικά τους όπλα, δηλαδή τον νόμο." Δεν το ξέρω. Ακούμε απόψεις.
              ΥΓ2. Το πιο ωραίο είναι οτι αθωώθηκε ο ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΥΜΕΝΑΚΗΣ ( άκου όνομα τώρα ) επειδή ο Ψωμιάδης 40 μέρες παρακολουθούμενος δεν αναφέρθηκε στο ποσό. Αλλά κι όταν μίλησε για κάτι, τα 500 τα κατέβασε στα 300. ΚΙ Ο ΗΡΑΚΛΗΣ ΥΠΟΒΙΒΑΣΤΗΚΕ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΠΙΑΣΕΙ ΠΟΥΘΕΝΑ ΣΥΝΟΜΙΛΙΕΣ ΑΝΘΡΩΠΩΝ ΤΟΥ.  ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΕΙΣΑΙ ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ, ΔΗΛΑΔΗ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΟΛΑ ΟΚ. ΚΑΙ ΜΟΥΡΘΕ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ: ΤΩΡΑ ΕΓΙΝΕ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗΣ ΠΟΥΣΤΡΑΣ;  ΟΤΑΝ ΔΙΑΤΗΤΕΥΕ, ΗΤΑΝ ΚΑΛΟΣ;  ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΓΩ ΜΕΓΑΛΕ: ΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΟ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ ΗΤΑΝ ΠΑΝΤΑ. Διάβαζε Σωτηρακόπουλο. Έχει κι αυτός αναρτήσεις.
               υγ3. Κι ακόμα είμαι ήρεμος. " Καθημερινή ", " Καρφί ", " γκολ ", ή το εφημεριδάκι ; Σκατά όλα και ψάχνομαι.

79 σχόλια:

  1. θυμήσου μόνο ότι πληρώναμε για εκείνο το έκτρωμα που παρουσίαζαν με τον Λάλα (γαμιάς... χα!) για το μουντιάλ της Γερμανίας στην ΕΡΤ! Που φέρνανε καλεσμένους Βουτσά, Μπάρμπα, και λοιπούς επαϊοντες... Όσο για το ψάξιμο; Άσε, δεν αναπληρώνεται ο Φίλαθλος... Με ένα ευρώ σου γαμούσε το μυαλό με τον καλύτερο τρόπο. Η μόνη προπαγάνδα που σου φώτιζε το μυαλό αντί να στο σκοτειιάζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. To keimenaki gia ton Tagmatarxi einai kata paraggelia tou Karagiannidi?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ανώνυμος είπε...

    ΠΡΟΣ DIMI: ΡΕ ΦΙΛΕ ΣΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΟΛΟΙ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΛΑΚΑΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΦΥΣΙΚΑ ΑΦΟΥ ΤΕΤΟΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ ΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΔΕΝ ΠΑΣ ΝΑ ΓΑΜΗΣΕΙΣ ΚΑΜΙΑ ΡΩΣΙΔΑ ΝΑ ΣΟΥ ΦΥΓΟΥΝ ΤΑ ΦΛΟΚΙΑ ΚΙ ΗΡΕΜΗΣΕΙΣ ΑΝΤΕ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΚΩΛΟΥ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ ΓΝΩΜΗ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΟΥ ΦΤΑΙΕΙ; ΑΡΧΙΤΡΟΜΠΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΙΛΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΚΙΑΤΟ ΓΙΑΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΙΑ ΠΟΥ Ο ΠΡΑΚΤΟΡΑΣ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΗΣ ΖΗΤΑΕΙ ΕΠΩΝΥΜΟΥΣ, ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΟΥ ΓΑΜΑΕΙ ΤΗ ΓΥΝΑΙΚΑ


    -----------------------------------------

    pesta adeRfe me to malaka pou exoume bleji k de katalaveni kiolas oute me to kalo oute me to kako kati tetii malakes katadisane tin AEKARA k tin elada sa ta moutra tous trone jilo ap ti gineka tous k benoun sto net na megalosi to poulaki tous toulaxisto o alos o xristos ine malakas ala se kimizi me tis asinartisies tou

    ps. avramidi rotisa k ema8a k ise ok afto de simeni omos oti ama grafis malakies de 8a paremvenoume

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. DIMI είπε...

    Σου πα μη τα κανεις μαζεμενα και σε χαλαει.

    Η πες να σας αλλαξουν εμπορο, χαλασμενα σας δινει.

    Απο τη συνταξη την εξυπναδα και το λεξιλογιο καταλαβαινω οτι εισαι ψηλα στην ιεραρχια της οργανωσης.

    Οσο ΠΙΟ ΗΛΙΘΙΟΣ τοσο πιο ψηλα.Με αRχηγο τον αρχιμαλακα..

    Αιντε στριψε αλλο ενα και γραψε νεο παραλληρημα.

    Δε φταις εσυ. Εγω φταιω που ασχολουμε με μαλακες..


    ------------------------------------------------

    tsiba ena arxidi mikrotsoutsoune erasti tou adamidi
    k pouse...evales ena λαμδα parapano sto paralirima grekile k to asxoloume grafete me αι sta elinika
    ainte malakako

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. αυτοί της R πώς εισβάλλανε εδώ μέσα ρε; πάλι ρε όλα πουτάνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Οκτωβρίου, 2011 09:54

    Ως, αναθάρρησαν τα "πραγματικά χαμίνια". Τι γίνεται ρε χαμούρες? Σας έβγαλε ο πολύτεκνος ο ιμάμης σας επιτέλους το φιρμάνι? Σας ήρθε το μπιλιέτο από τα κεντρικά με το ποίημα?
    Πρέπι να ήταν πολύ δύσκολα τα πράματα αυτές τις μέρες, να μην έχετε κάποιον να σας λέει τι να πείτε.
    Ή μήπως σας δίναν και τα ληγμένα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Γιώργης ο Γαρατζέος13 Οκτωβρίου, 2011 09:55

    Paidia, Alt+Shift, Alt+Shift..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Οι εποχες οταν ξαναρχονται,ερχονται απο την πισω πορτα και μασκαρεμενες. Αλλα ειναι ευκολα αναγνωρισημες. Καμια διαφορα. Μονο ο βαθμος αλλαζει σε σχεση με τους Πατακους παλαβιαριδες.

    Σιγα να μη σου κανει και μηνυση. Αυτα ειναι αντρικες δουλειες. Αυτου του τυπου οι "ταγματρχες",προσπερνουν τις υβρεις και τις προσβολες με το τακτ πουστη και την χαρη ακριβης πουτανας.

    Ποιες εταιριες η οργανισμοι ανθησαν επι της Ανατολικογερμανικης κυριαρχιας απο τα μεσα της δεκαετιας του '90 εως και σημερα;
    Κατι σαν τα "Filmnet". Mοναχοφαικα,μονοπωλιακα και μονοδρομα,αρπαξαν τα συμβολαια.
    Παχυναν και γιγαντωθηκαν τα τελευταια 20 χρονια.

    Αυτες οι εταιρειες ειχαν και τους "συνταγματαρχες τους"
    Σαν τον Λαμπη. Που λαμπει απο βρωμα.
    Σαν τον πορνοβοσκο με τα "Νιτρο" και τις καραβιες πορνες που κατασκευασε.
    Σαν τους καταδοτες που εγιναν μεγαλοεργολαβοι. "οι Γερμανοι ειναι φιλοι μας". Μεχρι και τον αδερφο του κατεδωσε το μπουμπουκι που παιρνει δρομους και διοδια.
    Σαν τον "θειο" ο οποιος ειχε σαν μπροσουρα τον Λουβαρη.
    Οι οποιοι εφτιαξαν μια Ελληνικη "Λοκομοτιβ" ομαδα η οποια "επαιρνε επαξια" σερι και ασκαρδαμυκτοι τα πρωταθληματα. Ετσι οπως γινεται και στα Ανατολικα κρατη.
    Σημιτικοι, Χρηστοφορακικοι.Μαυρικοι και Ακηδες.

    Αυτα γινοταν 20 χρονια. Καπιταλισμος Ανατολικου τυπου.
    Τωρα,στα δυσκολα,στα ζορια,ακομα και την 12η ωρα οι ιδιοι παλι στρατευονται προκειμενου να υπηρετησουν το αισχρο συστημα προσπαθοντας να λαβει λιγο ακομα χρονο,ωστε να και τα κλεμενα να περιφρουρηθουν αλλα και νομικα να περιχαρακωσουν τα κλεμενα,με την παραλυση της δικαιοσυνης,την μαστουρα του

    Το τοιχος επεσε στο Βερολινο για να χτιστει εδω στα Βαλκανια. Ολο του το "εργατικο προσωπικο" μετεφερθει αυτουσιο εδω. Ακομα και τα τσιμεντα που χωριζουν την αξια απο την απαξια,την τιμιοτητα απο την πουστια,την παρισια απο την καταδοτικη συμπεριφορα,ακομα και αυτα τα ιδια υλικα χρησημοποιηθηκαν για να ορθωθει το μεγα φραγμα.

    Οι δυστυχοι κατοικοι,εκατομμυρια παρατηρητες,εκταομμυρια παθητικοι θεατες,συνωστιζονταν απο την μια πλευρα του τοιχους,εκγλοβισμενοι στο μικροσυμφερον και απολογουμενοι για μια πενταρα που πηραν η μια θεση πεινας που ελαβαν, καταχρεωμενοι, καθυβριζομενοι και μπλεγμενοι σε τραπεζικες περιπετειες,με εξαφανισμενη αποταμιευση,παρακολουθωντας τα "Κλικ" και τα "Τσαο",ολα αυτα εν'οσο οι αλλοι,οι στρατιωτικοι με τα πολιτικα, οι Ανατολικοι ανθελληνες μασουσαν σαν τερμιτες τον κρατικο κορβανα,διαβρωνοντας τα δοκαρια,στηνοντας μια μηχανη εξουσιας-διαφθορας,που θα ζηλευαν ακομα και οι δασκαλοι τους Ανατολικογερμανοι.
    Οποτε τωρα, τετοια εξουσια,σαν τετοια αποκαλυπτεται και απορω γιατι οι πολλοι απορουν.

    Αυτη ειναι η φυτρα τους. Τετοια ειναι η φτιαξη τους. Τετοια εκπαιδευση ελαβαν. ΕΤσι γαλουχηθηκαν.
    Δεν υπαρχει προβλημα ακομα και να χυσουν αιμα βγαζοντας τανκς στο δρομο ωστε οι δημοκρατικη ολιγαρχια να προστατευτει απο καμια δεκαρια εκατομμυρια φασιστες.
    Ολα ειναι ενα σκληρο ανεδοτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Με τους "ανωνυμους" απο τα γκρεμισμενα δωματιακια,δεν υπαρχει λογος να ασχολειται κανεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ serpico.
    Ορθα λεει ο steven οτι κακως ασχολουμαι με μαλακισμενα, που κατα παραγγελια και μετα απο 2-3 μπαφους μπαινουν να δειξουν το 'άντριλικι' τους.

    Μιλαμε για μια οργανωση που εχει ΜΟΝΙΜΑ απλωμενο το χερι της ελεημοσυνης παντα για το καλο της ΑΕΚ.

    Ταιστε μας να σας δοξασουμε.

    Βλακες, τεμπεληδες, μαστουρηδες και κυριως ΑΦΡΑΦΓΚΟΙ.

    Τα αποτελεσματα δε της οργανωσης φαινωνται στη βασιλισσα που τη καναμε ΠΟΥΤΑΝΑ αλλα ειμαστε δδιπλα της.
    Τη δινει λιγο πρεζα, τη στηριζει στα δυσκολα, πεφτει και καμμια φαπα και ολα καλα.

    Εχεις δει ποτε νταβα να παραταει τη πουτανα του?
    Απο εκει πληρωνεται...

    Ε τωρα που πλησιαζει η ωρα να παρουμε πιο καλη πουτανα, κανουμε μια απο τα ιδια που καναμε και για την προηγουμενη.

    Πουλαμε νταηλικι, οποιος δεν ειναι μαζι μας ειναι εναντιον μας κλπ κλπ.

    Η παλια πουτανα βλεπεις μπορει να ειναι βασιλισσα αλλα απο το γαμησι που εχει φαει σιτεψε.
    Και την ριξανε και στη Β να χανει απο κατι ντερμπυ στη Πατρα.
    Και δωσου ξυλο που χασαμε.
    Και παντα φταινε οι αλλοι... Εμεις ποτε!

    Ερχεται η ωρα λοιπον, αυτο ΕΛΠΙΖΟΥΜΕ, σε 15-20 μερες να παρουμε καινουργια πουτανα.

    Πιο καλη, με πιο καλη πελατεια.
    Σε καλυτερο μπουρδελο,, που μπορει να φιλογενησει πολλους πελατες ταυτοχρονα.

    Τι διαολο σου λεει εδω κονομησε ο ανθρωπος μας και το παρεακι του ενα 60αρι σε 7 χρονια, εμεις που ξερουμε και το επαγγελμα δεν θα βγαλουμε κανα δεκαρικο?

    Με τη διαφορα ομως οτι πλεον τη πουτανα τη καινουργια την εχουν παρει χαμπαρι οι πελατες.

    Και δεν πολυπατανε στο μπουρδελο.

    Κανε μια εξεταση πρωτα λενε, να δουμε αν εισαι οκ, η να δουμε τουλαχιστον ΤΙ ΧΡΕΙΑΖΕΣΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΟΚ, και τοτε ΙΣΩΣ αμα ο νταβας ειναι σπαθι, ΙΣΩΣ ερθουμε.

    Να δινουμε τα λεφτα μας αλλα να πιανουν τοπο.

    Γιατι πελατες υπαρχουν.

    Αλλα ΔΕΝ ΠΑΤΑΝΕ ΟΣΟ ΟΙ ΜΠΙΧΛΙΔΕΣ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ..

    ΑΝΩΝΥΜΕ αστο για σενα ειναι ψηλα νοηματα αυτα. Εσυ ΣΤΡΙΒΕ ΚΑΙ ΠΙΝΕ. ΚΑΙ ΓΡΑΦΕ ΚΑΙ ΚΑΜΜΙΑ ΜΑΛΑΚΙΑ.

    ΥΓ.Μονο για γυναικες τσουτσουνακια και φραγκα μπορειτε να λετε και να ΝΟΜΙΖΕΤΕ οτι προσβαλετε.
    Μια χαρα ειμαι σε ΟΛΑ. Και με το -πολυ- παραπανω.

    Δεν κοιτατε τον αRχηγο σας που εφτασε 50 και ακομη γυρναει με το παπακι?

    Προσεξτε μονο εκει που φτυνετε μην ερθετε να γλυψετε μετα. ΣΥΝΗΘΗΣΜΕΝΟΙ ΕΙΣΑΣΤΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Aρκετα με τα αφραγκα μαλακισμενα παμε παρακατω.

    @steven σχετικα με το αρθρο.

    Ανοιξε την tv και δες τι γραφουν τα κρατικα καναλια:

    Η ΕΡΤ ΔΕΝ ΕΠΙΒΑΡΥΝΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΠΡΟΥΠΟΛΟΓΙΣΜΟ!!!

    Εμ βεβαια αφου σας πληρωνουμε ΟΛΟΙ μας, οπου εχει ρευμα (αποθηκες-νεκροταφεια-χωραφια-εξοχικα κλπ) τι αναγκη εχετε να επιβατυνετε τον κρατικο προυπολογισμο?

    ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ ΕΧΕΤΕ ΠΕΛΑΤΕΣ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, θελετε και αλλα λεφτα?

    Πληρωνω ΕΡΤ που δεν βλεπω ΠΟΤΕ (ποτε ομως- αντε να δω ενα ματς το μηνα σε κανα ch.l) στο σπιτι, στο γραφειο, στις αποθηκες και στο εξοχικο.

    Πληρωνω 4 φορες κατι που ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΩ, ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.

    Δινω πανω απο 300 ευρω το χρονο στο Λαμπη λοιπον για να κανει τα συμβολαικια του.
    Για να δινει στο Τζωννυ (ξερεις ποιον λεω) 150 χιλιαρικα BONUS!!!! προπερσυ για την διοργανωση της Eurovision..

    Για τον Λαλα δεν υπαρχει σχολιο. Ταιριαζει ΑΠΟΛΥΤΑ αυτο που εχω πει για τον αγαμιδι.Δεν υπαρχει τιποτε χειροτερο απο ενα δραστηριο ΒΛΑΚΑ.
    Η δε γυναικα που αναφερεις, αν τους πετυχεις μαζι (μου ετυχε σε μεγαλη παρεα πριν απο 3 Πασχα σε νησι) ειναι να κρατας τη κοιλια σου απο τα γελια.
    Δεν εινα δυνατον, λες, να ειναι ΤΟΣΟ ΖΩΑ. Πλακα μας κανουν.

    Σε ολα ομως, στο φαγητο στο (και καλα) χιουμορ) και κυριως ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΣΗ..

    Και ομως ειναι.

    Και το πιστευουν.

    Θα μου πεις αμα ξαφνικα, απο τιποτα νομιζεις οτι γινεσαι κατι, επειδη ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ σου ηρθαν φραγκα απο το πουθενα, κατι παθαινεις..

    Ειδικα αμα εισαι ΒΛΑΚΑΣ και δεν ξερεις οχι να τα δουλεψεις αλλα ουτε καν να τα εκτιμησεις.

    ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΥΧΑΙΟ που εμφανιζωνται για 3-5 χρονια, κονομανε, και εξαφανιζωνται.

    Ουτε αυτα που εβγαλαν δεν μπορουν και δεν ξερουν να διαχειρηστουν..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ( που μου απευθύνει την ερώτηση ): Γιατί να είναι κατά παραγγελία του Καραγιαννίδη; Πες μου το σκεπτικό σου. Είμαι υπάλληλος του Καραγιαννίδη; Ο εισαγγελέας που επενέβη, για τον Καραγιαννίδη δουλεύει κι αυτός; Είναι λάθος τα νούμερα που αναφέρω; Για χάρισε μας την σκέψη σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ( ΑΥΤΌΝ ΜΕ ΤΟ ΥΓ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ): ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΓΡΑΦΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑ ΠΟΤΕ.
    ΑΠΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΝΑ ΒΡΕΘΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ( αυτόν με την πρόσκληση ): Στείλε μου το τηλ σου στο ταχυδρομείο μου. Εμβρός.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ηρεμία πριν τη μάχη ρε παιδιά...

    @DIMI Ξέρεις πόσο σε πάω, ειδικά τα τελευταία δύο σου σημερινά post, που δεν πολυβρίζεις χτυπάνε κατευθείαν στην καρδιά, τι τους δίνεις σημασία; Ειδικά προσωπικές επιθέσεις πίσω από ένα πληκτρολόγιο και μια οθόνη είναι τουλάχιστον αδαμιδικές, για να σου πατήσω τον κάλο...Άρα; Άρα μη συμμετέχεις σε αυτή τους την κουβέντα... Επίσης σε βρίσκω λάθος που δεν έρχεσαι γήπεδο, μην αφήνεις κανένα να σου χαλάει αυτό που αγαπάς.

    @παλικάRια: Η οργάνωση γεννήθηκε από την ΑΕΚ, ΟΚ; Είναι παιδί της, όπως είμαστε όλοι μας με έναν τρόπο ας πούμε για να βάλουμε την κουβέντα σε μια βάση. Έχει πάρει πολλά από την ΑΕΚ και έχει προσφέρει πολλά δεκαετίες τώρα ειδικά όταν η ομάδα ήταν υγιής, ελπίζω να συμφωνούμε οι περισσότεροι εδω μέσα. Δεν είναι η ώρα να αναφέρω ούτε τα καλά (θεωρώ προσωπικά πολύ περισσότερα)όυτε τα άσχημα, ούτε τα βάζω στη ζυγαριά, ένα ξέρω και το λέω όσες φορές μιλάω με αδέλφια ΑΕΚτζήδες R και μη R. Τα τελευταία 10 χρόνια για τους χ,ψ,ζ λόγους έχει αποτελέσει και αποτελεί καθημερινά τη σημαντικότερη αιτία διχόνοιας ΝΑΙ ή ΟΧΙ; Ποιος δεν το βλέπει αυτό ξεκάθαρα; Όσοι κατά το παρελθόν έσπειραν τη διχόνοια τους απέβαλλε ο μέσος ΑΕΚτζής: Ντούσαν, Ντέμη και λοιπούς. Άρα;
    Άρα να πάνε να γαμηθούν όσοι δεν ενώνουν αλλά διχάζουν και όταν λέω να πάνε να γαμηθούν εννοω να πάψουν να σχολούνται ενεργά με την R και όχι να πάψουν να είναι ενεργοί με την ΑΕΚ. Και μη νομίζει κανένας χαζούλης ότι η κατάρα που αφορά μόνο την R, να πάνει να γαμηθούν και οι Πειρατές τοθ Ονείρου και οι Defenders και οι Thundercats και τα αρχίδια μου κουνιούνται...

    Και μια τελευταία ερώτηση προς όλους και ειδικά προς τα αδέλφια (λόγω ΑΕΚ) της R: Τι πάει να πει "ΑΕΚ σ'αγαπάω, original σε λατρεύω" ;;

    Πότε δεν το κατάλαβα...
    Ή μάλλον το κατάλαβα πολύ νωρίς, όποιος βάζει πάνω από την ΑΕΚ (και εννοώ φυσικά τα της ΑΕΚ, όχι οικογένειες, φιλίες, δουλειές κλπ) οτιδήποτε άλλο, όπως π.χ: ΠΑΝΟ, οRγανώσεις, ξύλα, πορείες, συνδέσμους, προσωπική προβολή, ταμπέλες, ονοματολαγνεία, Ντέμη, Ντούσαν, Μανωλά, Χατζηχρήστο, Αβραμίδη, Αδαμίδη, Νίκο, Dimi, Ζορομπλάνκο, Κάπτεν Μαρκ, Κάπτεν Μόργκαν, johny walker black label (άκου Κάπτεν Μόργκαν!!), είναι για μένα ΚΥΡΙΖΙ! Και φυσικά μακριά κι αγαπημένοι...

    Η ΑΕΚάρα μας θέλει όλους, τα'χουμε ξαναπεί, έχουμε χιλιάδες λόγους να μαλώνουμε και έναν να μας ΕΝΩΝΕΙ...

    Όλοι στο γήπεδο το Σάββατο:

    ΓΚΟΛ και ξύλο στον πουσταρά το θρήνο(άκου θρύλο...)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ vasparinos
    Φιλε ο καθενας εχει την αποψη του. Τωρα αν τυχαινει και συμπιπτει με αλλων εχει καλως.
    Το λογο που δεν ερχωμαι στο γηπεδο τον εχω πει αναλυτικα: δεν θελω να συνδραμω στη διατηρηση της εξουσιας και αυτης της καταστασης ουτε με ενα ευρω.
    Και ας με ποναει που δεν βλεπω την ομαδα μου. Και ας καθομαι να τη βλεπω απο το internet (για τον ιδιο λογο ΔΕΝ εχω nova για να μην παιρνουν ΟΥΤΕ απο εκει λεφτα μεσω συνδρομων- λιγοτεροι συνδρομητες λιγοτερα τηλεοπτικα)

    Τωρα εχεις δικιο ΚΑΚΩΣ (και μαλιστα το ελεγα στο steven) ασχοληθηκα.

    Απο την αλλη αυτο που λες για την ενοτητα.

    ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ να κρινει, να βαζει ταμπελες και ΑΕΚομετρα.

    Οπως ΟΥΔΕΙΣ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΕ ΟΠΟΙΟΔΗΠΟΤΕ ΜΑΓΑΖΙ να κανει ως πελατης, οτι γουσταρει.
    Γιατι η ΑΕΚ ειναι μαγαζι, οπως ειναι και ενα μπαρ ενα club ενα εστιατοριο ενα θεατρο, στο τελος της ημερας.
    Ο κοσμος πληρωνει εισητηριο για να δει ενα θεαμα.
    Τελος.

    Εχεις δει πουθενα σε κανα θεατρο να κανει κουμαντο κανενα group θεατροφιλων και να ΕΠΙΒΑΛΕΙ, ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΑΜΑ ΚΑΙ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΠΟΙΕΣ συνθηκες θα παρακολουθησουν οι υπολοιποι την παρασταση?

    Με ποιο δικαιωμα και για ποιο λογο πρεπει εγω να ανεχωμαι ενα τσουρμο ΠΡΕΖΟΝΙΑ ΗΛΙΘΙΩΝ που σπανε, καινε, κανουν φασαριες και βριζουν ΜΟΝΟ στο γηπεδο?

    Γιατι πρεπει να τρωω εγω τα χημικα στο γηπεδο που προοριζωνται γι αυτους?

    Επειδη λοιπον ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ να τους μαζεψει εγω απο περσυ τα ΧΙΛΙΑ ΕΥΡΩ που εδινα διαρκειας τα εκοψα ΚΑΙ ΓΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΥΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.

    Κουμαντο στα λεφτα μου ΚΑΝΩ ΜΟΝΟ ΕΓΩ.

    Κεκλεισμενων θυρων ΠΛΗΡΩΜΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ.Τουλαχιστον το γκοντο ειχε την ευαισθησια να γυρισει πισω λεφτα, ασχετα ανα κανενας δεν τα πηρε.

    Παιχνιδια ΠΟΥ ΘΑ ΚΛΑΙΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΝΑΣΑΝΩ ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ.
    Οπως επισης ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΛΗΡΩΝΩ για να ΚΛΕΒΕΙ ΤΟ ΑΓΑΜΙΔΙ απο τις 27!!!!!! μεταγραφες και να ταιζει 120 χιλιαρικα τον Δημητριαδη 150 χιλιαρικα τον Αρναρ κλπ κλπ.

    Στο τελος αλλωστε τα λες και μονος σου.

    Απο κει και περα εγω λεω τι κανω ΕΓΩ. Οποιος θελει ακολουθει οποιος δεν θελει οχι.

    Εξαλλου στη σχεση μου με την ΑΕΚ ΕΓΩ ΜΟΝΟ ΠΛΗΡΩΣΑ.
    ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΛΑΒΑ.

    ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ με τα τσαμπε εισητηρια, τις μπουκες τις εκδρομουλες (τρομαρα τους) ????

    Μονο απο τα ονοματα που αναφερεις βλεπεις τι μυαλο κουβαλανε και τι χαπατα ειναι.
    Ακου Καπταιν Μοργκαν...
    Οταν πας στη μανα σου να λαδωσει το αντερακι σου ρε βλημα τι σου λεει?
    Καλως τον Καπταιν Μοργκαν το καμαρι μου??

    Ε ρε ζωα που βγαζετε το κομπλεξ σας σε ενα γηπεδο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ vasparinos : ΩΡΑΙΟ ΟΝΟΜΑ ΡΕ ΤΖΙΤΖΙΜΠΟΥΚΟ ΚΩΛΟΓΑΒΡΕ ΠΟΥ ΘΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΕΙΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΝΤΙΜΙ ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. @ dimi: ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΕΣΥ ΠΟΙΟΣ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΒΡΗΚΕΣ ΚΑΙ ΔΙΚΗΓΟΡΟ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΣΑΣ ΔΟΥΜΕ ΝΑ ΦΙΛΙΕΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΤΟΜΑ ΑΔΕΡΦΑΡΕΣ ΤΗΣ ΚΑΣΤΕΛΑΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΡΕ ΣΥ ΚΙΑΤΟ

    ΚΟΦΤΟ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ,ΔΕ ΛΕΣ ΚΑΤΙ,
    ΑΝΤΙΘΕΤΩΣ ΜΕ ΤΟ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΓΡΑΦΕΙΣ
    ΔΕΙΧΝΕΙΣ ΟΤΙ Η ΑΔΕΡΦΑΡΑ ΕΙΣΑΙ ΕΣΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @TAKHΣ : ΚΙ ΕΣΥ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ; ΤΙ ΠΕΤΑΓΕΣΑΙ ΡΕ; ΑΝΤΕ ΚΑΤΣΕ ΣΤΑ ΑΒΓΑ ΣΟΥ. ΡΕ ΜΠΟΥΛΗ ΜΗΠΩΣ ΕΙΣΑΙ Ο ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ; ΞΕΡΩ ΟΤΙ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΑΣ ΜΙΛΑΕΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥ.ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ ΤΑΚΗ
    αστον θα μπει 1-2-13 θα βρισει θα ξαναβρισει θα βαρεθει και θα φυγει.
    θα ξαναγυρισει στα Live και στα 365
    Εδω νομιζει οτι χρειαζωμαστε δικηγορους.
    Νομιζει οτι ειναι ολοι ΓΙΔΙΑ ΣΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟΝ και δε μπορουμε να μιλαμε μονοι μας.
    οσο του απαντας τοσο του βαζεις βουτηρο στο ψωμι του.
    ΒΛΑΜΜΕΝΟ ειναι δεν το βλεπεις?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. @dimi: ΘΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΔΙΟΤΙ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚΑΡΑ ΚΑΙ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΤΗΝ ΦΩΝΗ ΜΑΣ ΕΔΩ ΕΠΙΤΡΕΠΕΙ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΗ ΔΙΚΗ ΣΟΥ ΓΑΒΡΕ ΤΟΥ ΕΛΕΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΓΙΑ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙΣ ΠΙΟ ΕΥΚΟΛΑ.ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Σλουρπ...σλουρπ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 17 με 20 Οκτωβριου,δεν θα κινειται τιποτα. Απαντα σε παυση. Ολοι στο δρομο. Αντε να δουμε τι θα γινει.
    Πλησιαζει και η επετιος.
    Το πιο πιθανο ειναι να ξαναδουμε τανκς.

    Θα βγει η μεραρχια που ειναι εγκατεστημενη στη Λαρισσα,με Ευρωπαικη σημαια να ανεμιζει στα κανονια και ενα ματσο καλα παιδια,πρωιν καταδικοι,φυλακισμενοι κλπ που εχουν προσληφθει στην εν λογω δυναμη της Euroforce η οποια θα επιδειξει δημοκρατικα τα συναισθηματα που τρεφουν οχι τοσο οι ιδιοι,αλλα οι πολιτικοι προισταμενοι τους.

    ΑΕΡΑ! η δημοκρατικη ολιγαρχια των 300 κινδυνευει απο μερικα εκατομμυρια φασιστοειδη.
    Μπορει η Δημοκρατια να μικρυνε μετα το πλυντηριο της μεταπολιτευσης και να αποτελειται απο 300 Δημοκρατομαχους,αλλα επουδενει δεν πρεπει εκεινοι να δωσουν το δικαιωμα στον οχλο να παρει την κατασταση στα χερια του.
    Η Δημοκρατια ειναι ακριβη. Δεν μπορει να διδεται παντου.
    Τσακειστε τους βρωμιαριδες,τεμπελιδες,ακαματους,αχρηστους,
    τεμπλχαναδες,κλεφτες και λοπωδυτες που αποτελουν το 99% του συνολου,μπας και επιτελους το εκλεκτο 1% μπορεσει και ανασανει μακρυα απο την λαικη μποχα.

    ΑΕΡΑ ρε. Στην παντα ρε μικρομεσαιοι. Δεν φτανει που ειστε μικροι, καθεστε και στη μεση και μας χαλατε τη θεα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Α ρε ORIGINAL μια ζωή για το καλό της ΑΕΚ! Χωρίς αυτούς θα είχαμε τώρα Μελισσανίδη με έτοιμο γήπεδο και όχι τον Θεμιστοκλή που αυτοί ψήφισαν και τώρα τον βρίζουν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Γεια σου ρε ΑΒΡΑΜΙΔΑ θεε.
    Ρε συ serpico καλα ονομα ειναι αυτο που εχεις? ΚΟΛΟΓΑΥΡΕ.

    Χρηστο η επετειος ειναι τον Απριλιο.
    Θυμασαι ενα post που σαι παπαδοπουλε?? που μιλαγαμε..

    O ευρων (οχι λεφτα ηλιθιε) τας διαφορας αμοιβεται..

    Και τοτε ο Μακης μπαινοβγαινε για αλλους λογους ομως ντυμενος πατερ!!!

    ΩΩΩΩΩΜΜΜΜΜΜ!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Δύο πράγματα περιμένω (και κατά βάθος θέλω) πλέον: Δ Εθνική και Μελισσανίδη. Και σε 3 χρόνια η ΑΕΚάρα θα ξαναπετάξει...!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. @dimi: ΕΛΑ ΓΑΒΡΕ ΤΩΡΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΙ 3 ΣΩΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ ΟΜΩΣ ΤΗΝ ΜΑΛΑΚΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ
    ΜΕΘΑΥΡΙΟ ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΟ ΜΑΤΣ.ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Δημοκρατια σημαινει δυνατοτητα επιλογων.
    Να μπορει ο δικαστης π.χ. να επιλεξει αναμεσα στην παραγραφη η διαγραφη μιας υποθεσης.
    Να μπορει το ταδε υπουργειο να επιλεγει αν θα δωσει την ταδε δουλεια με απ'ευθειας αναθεση η ανευ διαγωνισμου.
    Να μπορεις σαν πολιτης-πελατης να επιλεξεις αναμεσα στο carfure η το Lidle.
    Να μπορει ενας δημοσιογραφος του συστηματος να πηγαινει απο τον Flash στην ΝΕΤ και απο την ΝΕΤ στον Σκαι και τουμπαλιν.
    Να μπορεις να εκφραζεις την αποψη σου για το αν θες να παραμεινεις στο Ευρω, η αν θες να μη επιστρεψεις στην δραχμη.

    Να μπορει ο κρατικος μηχανισμος να επιλεξει αναμεσα στην κλαδικη υποστηρηξη η στην συνδικαλιστικη υποστηρηξη.
    Να μπορει ενας φορεας να καλυψει τις αναγκες του σε υλικα επιλεγοντας αναμεσα σε αυτο που ειναι υπερτιμολογημενο 13 φορες και σε ενα αλλο το οποιο εχει υπερτιμολογηθει 17 φορες.
    Να μπορει ο Ελλην οδηγος να επιλεξει εκεινος και μονον εκεινος σε ποιο απο τα 435 διοδια που υπαρχουν διασκορπισμενοι στον οδικο αξονα,θα κανει στροφη και θα γυρισει πισω.

    Να μπορει ο ιδιος να επιλεξει αναμεσα στην ελευθερη προσβαση των παιδων του στα ιδιωτικα εκπ. ιδρυματα των 10. χιλ. το χρονο η να προτιμησει τον βουκολικο αναλφαβιτισμο.
    Ναμ πορει να επιλεξει ο αρρωστος εαν θα πεθανει στην εισοδο του νοσοκομειου, η μεσα στο ασθενοφορο.
    Να μπορει ο κατοικος των ακριτικων περιοχων να επιλεγει επιτελους μονος του,διχως παρεμβασεις για το εαν θελει να αυτονομηθει, η να προσαρτηθει σε ομορη χωρα.

    Να μπορουν οι πολυτεκνοι,ειτε να χρησημοποιουν οι ιδιοι τα παιδια τους στα φαναρια,ειτε σε αναδοχη εταιρια.
    Να μπορει ο συνταξιουχος να πεθαινει ειτε στο καφενειο απο καπνα,ειτε στο καλυβι του απο κρυο
    Να μπορει ο μαλακας εγκλοβισμενος να επιλεξει αναμεσα στην ΝΔ, η το ΠΑΣΟΚ.

    Να μπορει να επιλεγει ελευθερα για το εαν προτιμα τον Πουτιν, η τον Ομπαμα.
    Αν επισης επιθυμει μπορει και να επιλεξει το ποιος θα τρομπαρει τα πετρελαια του, Τexaco η BP.
    Aν τα συνορα του θα ειναι χωρις το Καστελοριζο, η μεχρι την Λαμια.

    "Η Δημοκρατια δεν εχει αδιεξοδα" ειχε πει ο "γερος" της.
    Ναι αλλα ο γιος του ο Ανδρεας το συμπληρωσε με το "Η Δημοκρατια εχει εξοδα"
    Απλα ετυχε στον εγγονο να πληρωσει τον λογαριασμο.
    Που ειναι το προβλημα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Μαζι με το ματσ,μη ξεχασεις να παρεις και ενα απορυπαντικο,μισο κιλο φετα και ενα Αζαξ. Και λιγο καφε.
    Και καθως θα φευγεις,παρε και τα σκουπιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ταυτοχρονα την στιγμη που ο μεγας μανατζερ ΛΑΜΠΗΣ δινει ενα τσουβαλι μηρια,ειχα της προαλες την παρακατω εμπειρια με το τοπικο δου της περιοχης μου.επειδη ειμαι ελευθερος επαγγελματιας μου ηρθε το τελος επιτηδευματος της ταξης των 300Ε μαζι με τον εκτακτο φορο εισφορασ,πλην ομως επειδη ζω σε χωριουδακι κατω των 500 ατομων και οχι χαρακτηρισμενο σε τουριστικη περιοχη ο νομος μου δινει δικαιωμα απαλαγης απο το παραπανω τελος.αφου πληρωσα την εκτακτη εισφορα οχι ομως και το 300αρι επισηναπτοντας και τα απαραιτητα δικαιολογιτικα ,μετα απο 5 ημερες μου τηλεφωνησαν μου ζητησαν ολον τον φακελο της φορολογικης μου δηλωσης μαζι με της αποδειξης μεσα για επανελενχο!σε ερωτηση μου που αποσκοπει η κινηση τους μου ειπαν παγερα οτι ειναι διαταγη απο το υπουργειο!ε τοτε τους ανεφερα οτι εμενα με τραβολογει το ελληνικο δημοσιο για 300Ε ενω η ΕΡΤ χαλαει δεκαδες μηρια χωρις να δινει λογαριασμο σε κανεναν!τους ειπα και αλλα διαφορα που δεν ειναι του παροντος.λοιπον κανοντας ταμειο σαν ενας απλος καθημερηνος ανθρωπος ο οποιος βλεπει να κηνιγιεται αγρια απο αυτο το εκτρωμα που λεγεται ελληνικο κρατος που καταρεει απο παντου θετοντας σε κινδηνο οτι εχουμε δημιουργησει μεχρι τωρα -ακινητα,καταθεσεις, μετοχες αληθεια γινονται πατσαβουρια;και οτι αλλο εχει δημιουργησει ο καθενας μας-χωρις προσωπικα ναχω παρει ενα ευρω επιδοτηση και εχωντας πληρωσει 22 χρονια ουτε και εγω ξερω ποσα στο δημοσιο.φαλτσετα θελουν οι κεραταδες σαν και αυτη πουχω και γδερνω κανενα σκηλοψαρο οταν με φωναζουν φιλοι ψαραδες και τους το καθαριζω για να μην το πετσοκοψουν.οσο για την μπαλα μην πατε γηπεδο εγω τοκοψα απο τον τελικο.δεν τους κανω την χαρη.εσυ ΣΤΙΒΕΝ ξερεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΡΕ ΑΝΩΝΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΕΦΑΛΑΙΑ,ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΕ ΚΟΦΤΟ ΠΙΑ.ΌΛΟΙ ΣΟΥ ΛΕΝΕ ΟΤΙ ΕΙΣΑΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΠΕΡΝΑΣ ΓΙΑ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ.
    ΑΝΤΕ ΠΟΥΛΗΣΤΕ ΚΑΝΕΝΑ ΕΙΣΗΤΙΡΙΑΚΙ ΕΚΕΙ ΝΑ ΒΛΑΛΕΤΕ ΚΑΜΙΑ ΔΟΣΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. ΠΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗ: ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΩ ΤΙ ΛΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙ. ΤΑΥΤΟΧΡΟΝΑ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΩ ΚΙ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΝΕ ( πώς άλλωστε αφού μέσα θα είμαι κι εγώ ).
    ΣΕ ΜΕΝΑ Η ΣΚΕΨΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΕΙΜΑΙ ΚΟΙΝΩΝΟΣ ΤΩΝ ΓΕΓΟΝΟΤΩΝ. ΕΙΤΕ ΕΤΣΙ ΕΙΤΕ ΑΛΛΟΙΩΣ.
    ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΟΤΙ ΕΠΙ ΝΤΕΜΗ ΔΕΝ ΠΗΓΑΙΝΑ. Άλλα τα κριτήρια μου τότε. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ ΘΕΛΕΙ ΠΥΡΗΝΑ. ΤΟΤΕ ΗΤΑΝ ΑΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΤΗΝ ΜΑΖΑ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΠΑΣ ΚΟΝΤΡΑ ΣΕ ΜΙΑ ΟΛΙΓΑΡΧΙΑ.
    ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΤΟΤΕ ΠΑΛΙΑ ΑΛΛΑ ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΤΩΡΑ, ΕΠΑΝΑΣΤΑΤΗΣ ΧΩΡΙΣ ΟΥΣΙΑ. ΤΟΤΕ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΑΠΛΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΤΙΚΟΣ. ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΙ ΑΠΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΚΟΙΝΟ ΝΟΥ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΕΙ Ο ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΣ ΚΟΣΜΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ ΚΙΑΤΟ : ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΛΕΣ ΑΒΡΑΜΙΔΑ; ΟΧΙ ΟΤΙ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΕΙ, ΑΛΛΑ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΕΞΗΓΗΣΗ. ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ ΤΟ Α ΑΠΟ ΤΟ Η; ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΡΕ ΑΔΕΡΦΕ ΚΙΑΤΗ. ΠΡΟΤΙΜΩ ΤΟ Η ΑΠΟ ΤΟ Ο. ΕΧΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Χρηστο σκουπιδια ειπες? Εισαι γαυρος.

    Θαναση μηπως μενεις στο πασαλιμανι? Δεν πας στο γηπεδο...Εισαι γαυρος.

    Χαραλαμπε ΕΙΝΑΙ ΚΟΠΛΙΜΕΝΤΟ να εισαι σε club και να σε λενε μαλακα. Ολος ο κοσμος τους το λεει και αυτοι ειναι και περηφανοι. Για σενα δεν μιλαμε. Εσυ εισαι βαμμενος γαυρος.

    ΑΒΡΑΜΙΔΑ για σενα δεν ειμαι σιγουρος, εισαι σωματοφυλακας η δικηγορος? Παντως ΑΕΚαρα εισαι ρε ΑΒΡΑΜΙΔΑ, μπραβο σου.

    Αιντε καλα ξεμπερδεματα με το ΒΛΑΜΜΕΝΟ που θα τα πειτε κιολας. Εχεις θαρρος δε λεω...

    Σα πολλοι δικηγοροι δεν μαζευτηκαμε ρε παιδια?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Ας τελειώνουμε μ αυτές τις μαλακίες πια! Πάμε όλοι μαζί για νίκη το Σάββατο για ν ανεβούμε ψυχολογικά και να ενωθούμε απέναντι σε... όλους τους...εχθρούς...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Τραγωδία...
    Βλάκας με αυτοπεποίθηση..
    (Προς Κιάτο)
    +1 Δικηγόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. προς DIMI.οχι δεν μενω στο πασαλιμανι αλλα στην αν. φθιωτιδα.και δεν ξερεις εσυ πως ειναι να κανεις 500χλμ για να δεις την ιδεολογια σου και της μονης της οποιας εχεις μεινει πιστος στην ζωη σου,και να γηρνας στο σπιτι σου 3-4 το πρωι.και να ξερεις και σε τοπικο κλαμπ της οργανωσης ειμαι, και τους στηριζω οικονομικα γιατι ειναι καλα παιδια και πρωτα απο ολα ΑΕΚ.αντε απο δω ρε που θα με πεις και γαβρο απο πανω .α δικηγορος ειμαι αλλα αγραματος δικηγορος με μαστερ στην γαριδα και σηναγριδα του β.εβοικου.ετσι για να σηστηθουμε σιγα σιγα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. @ θαναση δεν εισαι γαυρος? Περιεργο.Γιατι ολοι εδω μεσα γαυροι ειμαστε δεν το ξερες?

    Μου αρεσει η δικηγορια σου και ειδικα στα θεματα που ασχολησε.Θα πρεπει να οργανωθει τακτικη δικασιμος με τα μαστερ που εχεις. Και να συστηθουμε κανονικα.
    ΑΒΡΑΜΙΔΑ ΑΚΟΥΣ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΠΡΟΣ ΘΑΝΑΣΗ ΚΑΙ DIMI: ΠΑΙΔΙΑ ΗΡΕΜΕΙΣΤΕ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΚΑΤΗΓΟΡΗΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΜΕΤΑΞΥ ΣΑΣ. ΜΗΝ ΣΚΟΤΩΘΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΝΟΡΜΑΛ. ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΔΙΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ. ΚΑΙ ΤΑ ΤΗΛ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΠΕΙΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. @αβραμιδη έχεις αρχίζει και ρετάρεις μου φαίνεται. και μιλάω με μικρά για να μην νομίζεις οτι κανω επιθεση. ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ; ΜΕ ΤΟΝ ΜΟΥΣΙΑ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΑΥΡΙΟ. ΑΓΝΩΣΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Φιλικά μιλάω με το Θανάση. Καταλαβαίνουμε ποτε είναι πλάκα και ποτε όχι. Αυτο έλειπε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ΑΓΝΩΣΤΟ: Ε, ΑΜΑ ΡΕΤΑΡΩ ΤΡΑΒΑ ΣΕ ΑΛΛΟ BLOG. ΣΕ ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΜΕ ΚΡΕΜΑΛΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; ΔΕΝ ΘΑ ΣΟΥ ΛΕΙΨΩ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΟΥ ΛΕΙΨΕΙΣ. ΕΓΩ ΤΑ ΛΕΩ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΟΜΩΣ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΣΟΥ ΛΕΩ.
    ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΚΙ ΣΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΡΑΖ ΠΛΕΟΝ. ΤΙ ΕΙΠΑ ΤΩΡΑ Ε; ΚΙ ΕΚΕΙ ΠΕΤΥΧΕΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΑΕΚ σ´αγαπω original σε λατρεύω...

    Πως το καταλαβαίνετε ρε παλικαRia δε μου είπατε;

    @Κιάτο

    Διάβασε ρε νούμερο ξανά αυτά που έγραψα, που θα με πεις και γάβρο..

    Νούμερο ε νούμερο, πανίβλακα καθυστερημένε, διάβασε και δες ότι αδελφό σε λέω εσένα όπως και όλους που θα με πεις και γάβρο...

    Πόσων χρόνων είσαι; Πόσες την ημέρα; Τι διάολο ρε πούστη μου τσάμπα διαβάζεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ ( ΑΥΤΌΝ ΜΕ ΤΟ ΥΓ ΓΙΑ ΜΕΝΑ ): ΚΑΛΑ ΕΚΑΝΕΣ ΚΑΙ ΡΩΤΗΣΕΣ. ΤΩΡΑ ΑΝ ΓΡΑΦΩ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΦΥΣΙΚΟΤΑΤΑ ΚΑΙ ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ Η ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ. ΔΕΝ ΤΗΝ ΑΠΕΚΛΕΙΣΑ ΠΟΤΕ.
    ΑΠΛΑ ΜΕΧΡΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΔΕΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΟΥΣΙΩΔΕΙΣ ΠΑΡΕΜΒΑΤΙΚΕΣ ΔΙΑΦΩΝΙΕΣ.

    -------------------------------------------------

    vasika eki pou prepi mou edijan ena palio ar8ro sou gia to vatraxo opote ise ok.akoma vevea yaxno k ar8ro gia to daskalo odigisis ala gi afton kanis toubeka.diafonies exoume poles ala ise AEK k tamiaka entaji.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. @vasparinos: ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΤΖΙΤΖΙΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΒΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΟΓΑΒΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 28 ΚΙΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΞΕΚΑΘΑΡΑ, αν και τα έχω γράψει: ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΤΟΝ ΩΝΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΤΑΦΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ;
    ΤΩΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ: ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΕΝΑ; ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ: ΘΕΛΩ ΑΛΛΗΝ. ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙΣ; ΑΝ ΟΧΙ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΠΕΡΝΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ.
    ΑΕΚ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΟΓΩ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΔΩΡΗΤΗΣ. ΚΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ. ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΨΑΞΕ ΤΟ 1976 ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΜΙΣΘΙ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΓΙΑΤΙ;
    ΠΟΣΑ ΒΡΕ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ; ΛΕΓΕ ποσό. ΤΕΡΜΑ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. ΦΩΝΗ; ΟΣΟ ΦΩΝΑΖΕΙΣ, ΦΩΝΑΖΩ. ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΧΑΣΑ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ, ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ; ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΥΟ; Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΙΔΕΕΣ ΕΙΧΕΣ ΠΡΙΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΕΛΑ ΡΕ ΑΝΤΡΑΚΛΑ. ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ. ΕΛΑ ΒΓΑΛΕ ΜΑΓΚΙΑ.
    ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΜΙΛΩΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΕΝΑΣ ΡΟΥΧΛΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΚΙ ΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. Αφου καθεσαι και μιλας με Βοχα'ι'τες καλα να παθεις Στηβεν....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΞΕΚΑΘΑΡΑ, αν και τα έχω γράψει: ΜΟΝΗ ΛΥΣΗ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΑΣΚΑΛΟΣ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.
    ΤΟΝ ΩΝΑΣΗ ΠΟΥ ΕΚΛΕΒΕ ΤΑΦΟΥΣ ΘΑ ΤΟΝ ΗΘΕΛΕΣ ΠΡΟΕΔΡΟ ΚΑΙ ΙΔΙΟΚΤΗΤΗ;
    ΤΩΡΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΙ ΕΓΩ ΚΑΤΙ: ΓΙΑΤΙ ΜΕ ΨΑΧΝΕΙΣ; ΕΙΣΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΟΣ ΜΕ ΜΕΝΑ; ΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΕΝΑ ΜΥΣΤΙΚΟ, ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ: ΘΕΛΩ ΑΛΛΗΝ. ΘΑ ΤΟ ΑΝΤΕΞΕΙΣ; ΑΝ ΟΧΙ, ΜΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΤΑΜΕΙΑΚΩΣ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΠΕΡΝΑ ΑΥΡΙΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΩΡΕΑ.
    ΑΕΚ ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΛΟΓΩ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΠΟΥ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΠΟΤΕ ΣΑΝ ΔΩΡΗΤΗΣ. ΚΙ ΟΥΤΕ ΤΟ ΖΗΤΗΣΕ. ΑΛΛΑ ΑΜΑ ΘΕΛΕΙΣ ΙΣΤΟΡΙΑ, ΨΑΞΕ ΤΟ 1976 ΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΑΜΙΣΘΙ. ΑΝΤΕ ΓΙΑΤΙ ΠΟΛΥ ΕΧΩ ΚΡΑΤΗΘΕΙ ΣΗΜΕΡΑ. ΓΙΑΤΙ;
    ΠΟΣΑ ΒΡΕ ΕΧΕΙΣ ΔΩΣΕΙ ΦΕΤΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ; ΛΕΓΕ ποσό. ΤΕΡΜΑ. ΕΚΕΙ ΕΙΝΑΙ Η ΣΥΓΚΡΙΣΗ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΑΛΛΟΥ. ΦΩΝΗ; ΟΣΟ ΦΩΝΑΖΕΙΣ, ΦΩΝΑΖΩ. ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ, ΑΛΛΑ ΚΙ ΑΠΟ ΕΔΩ.

    ---------------------------------------------------

    ase ti jeroume k ti de jeroume gia ti parti sou.afto afora emas k oxi tous ligdes pou se glifoune edo mesa k de jeroune oute pios ise oute pos k ti egines.oso gia to daskalo me to mini kouper 8es na ton po eboro oplon?opos agapas.as emene to 5 na riji to kourepi.oute afto de bori na kani k mas elege mi to zalizoume me ti pigmaxia k st arxidia tou to volei.k o xodrobilaros den emine oute mina.asta giati de ta jerete kala edo mesa k o ka8enas grafi oti malakia goustari.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  52. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΧΑΣΑ ΚΙΟΛΑΣ. ΑΝ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΟ ΑΡΘΡΟ ΜΟΥ, ΤΙ ΘΑ ΜΟΥ ΕΚΑΝΕΣ ΔΗΛΑΔΗ; ΤΑ ΤΡΙΑ ΔΥΟ; Ή ΜΗΠΩΣ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΛΕΥΕΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ; ΓΙΑ ΠΕΣ ΜΑΣ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΙ ΙΔΕΕΣ ΕΙΧΕΣ ΠΡΙΝ ΔΕΙΣ ΤΟ ΑΡΘΡΟ. ΕΛΑ ΡΕ ΑΝΤΡΑΚΛΑ. ΕΛΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΤΙ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ. ΕΛΑ ΒΓΑΛΕ ΜΑΓΚΙΑ.
    ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΚΑΝΕΣ ΤΙΠΟΤΑ. Ο ΜΙΛΩΝ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΒΓΑΖΩΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ, ΕΝΑΣ ΡΟΥΧΛΑΣ ΕΙΝΑΙ. ΚΙ ΑΠΟ ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΞΕΡΩ ΠΟΛΛΟΥΣ. ΕΙΔΙΚΑ ΚΙ ΑΝ ΜΙΛΑΝΕ ΕΛΛΗΝΙΚΑ.


    ----------------------------------------

    kala daj.katoura k ligo.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  53. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΓΩ ΣΥΜΦΩΝΩ ΟΤΙ ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΑΛΟΙΜΟΝΟ ΕΞ ΑΛΛΟΥ. ΑΝ ΔΕΝ ΞΕΡΑΤΕ ΓΙΑ ΜΕΝΑ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΑΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ; ΕΠΕΙ ΤΗΣ ΟΥΣΙΑΣ ΔΕΝ ΑΠΑΝΤΑΣ ΣΕ ΟΤΙ ΕΙΠΑ.
    ΤΩΡΑ ΤΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΜΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΑ ΞΕΡΕΙ ΟΥΤΕ Η ΜΑΝΑ ΤΟΥΣ, ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ. ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΑ ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ. ΑΛΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ; Η ΜΗΠΩΣ ΕΙΜΑΙ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ ΤΟΥ Ή ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ. ΑΣΕ ΑΔΕΡΦΕ, ΕΙΜΑΙ ΑΛΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ. ΘΑΠΡΕΠΕ ΝΑ ΣΤΟ ΕΧΟΥΝ ΠΕΙ.
    ΚΙ ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΤΟΤΕ ΑΡΘΡΟ ΔΕΝ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΤΥΧΑΙΑ. ΤΟΤΕ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ ΑΥΤΟΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΟΥΡΗΣΩ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  55. Vespe Steven καλα να παθετε.
    Οποίος μιλάει με ζώα ....
    Ρε Steven 30 χρονια δεν τους έμαθες;
    Ξέρουμε, εμείς κλπ. Πλυθηντικος και οργάνωση του κολου.
    Που άμα τους πετύχεις έναν έναν περπατάμε με το κεφάλι κάτω.
    Μόνο μαζεμενοι κλανουν απ το στόμα και αυτο άμα τους δώσουν διαταγή τα αφεντικά τους.
    ΑRχηγους έχουν μόνο τα μουλαρια ρεεεε και αυτα όταν είναι δεμένα στη σειρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. @ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ; Ο ΑΒΡΑΜΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ. ΑΕΚ, ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ; ΚΙΑΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  57. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΒΑΛΕ ΤΗΝ ΜΟΥΡΗ ΣΟΥ ΣΤΟ ΠΟΥΛΙ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΚΑΤΟΥΡΗΣΩ. ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.

    -------------------------------------------

    pane vale to kefali kato ap ti vrisi na jesourosis k ase to poulaki sou na peji o dimis

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. ΠΡΟΣ DIMI: ΚΑΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΒΡΕ; ΑΝ ΗΞΕΡΕ ΚΙΟΛΑΣ ΤΑ ΤΑΜΕΙΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΑΓΕ ΚΙ ΕΤΣΙ. ΓΟΥΣΤΑΡΩ ΝΑ ΠΕΦΤΟΥΝ ΣΤΗΝ ΑΜΑΘΕΙΑ. ΜΟΥ ΘΥΜΙΖΟΥΝ ΒΕΤΕΡΑΝΟΥΣ ΠΟΥ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΙΚΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΛΩ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ; ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  60. Ανώνυμος είπε...
    @vasparinos: ΑΛΛΑΞΕ ΤΟ ΤΖΙΤΖΙΜΠΟΥΚΟΣ ΕΙΣΑΙ ΜΟΝΟ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΕΚ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΓΑΒΡΟΣ ΕΙΣΑΙ ΚΟΛΟΓΑΒΡΟΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΙΛΑΣ ΣΤΟ ΚΛΑΜΠ ΜΑΣ ΠΑΤΗΣΙΩΤΗ ΕΙΣΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ. ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ 28 ΚΙΑΤΟ.

    Στα παπάρια μου το κλαμπ Κιάτου, το κλαμπ Πατησίων και το κλαμπ η μπλε αχοιβάδα ρε χαζούλη.. Επίσης στα παπάρια μου ο Μελισσανίδης και ο Μπάγιεβιτς, αλλά στα είπα και το πρωί και τσάμπα διαβάζεις δεν είμαι με κανένα όνομα και ειδικά με ονόματα που διχάζουν. Είμαι με αυτό που τα ενώνει όλα αυτά και όλους εμάς αλλά δε λες να το καταλάβεις ή δε θες.

    Όσον αφορά την ηλικία σου καλή κι η μαλακία σου.

    ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΞΥΛΟ ΣΤΟΝ ΠΟΥΣΤΑΡΑ ΤΟ ΘΡΗΝΟ!

    Νούμερο που θα με πεις και Γάβρο, κωλογλύφτη, κοίτα να μιλάς καλά εδώ μέσα γιατί ο Αβραμίδας θα σε κάνει ντα... μπούλη...άιντε νυχτιάτικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  61. Θύμισέ μου Στήβεν. Ο Μποροβήλος δεν ήταν διαιτητής το 1997 στο 2-0 του Καραϊσκάκη που το επιθετικό φάουλ του Καραπιάλη στο 20΄το είδε πέναλτυ και απέβαλε και τον Ατματσίδη?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΚΙ ΑΝ ΤΟ ΒΑΛΩ ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟ ΒΑΛΩ, ΑΛΛΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ; ΠΑΝΤΑ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΜΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΒΛΕΠΕΙΣ;

    --------------------------------------------------

    sti dikia mou oxi.o dimis omos 8a kani xaroules

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. Ναι και απο τότε τον λένε μποροΘρυλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  64. ΠΡΟΣ WW: ΚΑΛΑ ΘΥΜΑΣΑΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ Ο ΜΠΟΡΟΒΗΛΟΣ, ΔΕΝ ΛΕΕΙ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΓΙΑ ΜΕΘΑΥΡΙΟ. ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΝΕ ΟΙ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΗΣ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗΣ ( ; ) ΠΟΥ ΞΑΦΝΙΚΑ ΤΟ ΣΤΗΣΙΜΟ ΤΟΥ ΠΑΙΧΝΙΔΙΟΥ ΕΓΙΝΕ ΕΞΥΓΙΑΝΣΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  65. Ανώνυμος είπε...

    @ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΤΙ ΛΕΣ ΡΕ; Ο ΑΒΡΑΜΙΔΑΣ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΟΣ ΜΑΣ. ΑΕΚ, ΤΑΜΕΙΑΚΑ ΕΝΤΑΞΕΙ ΚΑΙ ΒΡΙΖΕΙΣ; ΚΙΑΤΟ

    ----------------------------------------

    pou ton evrisa akrivos?diaologo kanoume gia to daskalo odigisis pou egine eboros oplon k den exi grafio tipou ton karvela

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  66. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ. ΝΑ ΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  67. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΙΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  68. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΤΣΙ ΜΠΡΑΒΟ. ΝΑ ΖΕΙΣ ΛΟΙΠΟΝ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΨΑΧΝΕΙΣ ΓΙΑ ΜΕΝΑ. ΚΑΛΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟ. ΕΙΔΙΚΑ ΟΤΑΝ ΔΕΝ ΨΑΧΝΩ ΕΓΩ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙΑ ΣΕΝΑ. ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΜΗ Η ΑΔΙΑΦΟΡΙΑ ΞΕΡΕΙΣ ΚΙ ΑΔΥΝΑΜΙΑ ΤΟ ΚΟΥΤΣΟΜΠΟΛΙΟ.

    ------------------------------------------------

    ides pou ta vrikame telika?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  69. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΟΛΑ. ΤΩΡΑ, ΕΜΠΟΡΟΣ ΟΠΛΩΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ; ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ; ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  70. Ανώνυμος είπε...

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΟΤΑΝ ΛΕΣ ΟΛΑ ΑΥΤΑ, ΕΙΝΑΙ ΒΡΙΣΙΕΣ ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ ΕΣΥ ΤΩΡΑ ΝΑ ΑΡΧΙΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΒΡΙΣΙΕΣ ΜΕΤΑΞΥ ΜΑΣ Ο ΑΒΡΑΜΙΔΑΣ ΤΑ ΕΧΕΙ ΠΕΙ ΟΛΑ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ ΟΔΗΓΗΣΗΣ ΚΙΑΤΟ.


    ------------------------------------------

    asto bzile

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  71. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΙΧΕΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ; ΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  72. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΔΕΝ ΜΕ ΕΒΡΙΣΕΣ, ΜΑΛΛΟΝ ΕΓΩ ΕΦΥΓΑ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΓΥΡΙΣΕΙΣ ΠΙΣΩ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ ΘΑ ΤΑ ΒΡΕΙΣ ΟΛΑ. ΤΩΡΑ, ΕΜΠΟΡΟΣ ΟΠΛΩΝ ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ. ΛΑΘΡΕΜΠΟΡΟΣ ΝΑΙ ΑΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΑ ΠΟΛΛΑ, ΠΩΣ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΑΛΛΟΙΩΣ; ΣΤΗΝ ΑΕΚ ΤΙ ΘΕΛΕΙΣ; ΤΟΝ ΟΙΚΟΥΜΕΝΙΚΟ ΠΑΤΡΙΑΡΧΗ;


    ------------------------------------------

    k esi ola 8a ta vris.tosi aektzides sti nikea k pige k ta dose sto daskalo odigisis to afediko tou xristodoulou.xrostai stin AEK o voktas k to jeris k to jeroume.opos k ti egine to 5 jeris.asxeta an de milas.
    de pirazi pou jefiges exoume di k xirotera

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  73. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΙΧΕΣ ΧΑΣΕΙ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΕ ΒΟΗΘΗΣΑ; ΤΙ ΒΡΗΚΑΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ; ΟΠΟΙΟΣ ΤΑ ΒΡΙΣΚΕΙ ΜΑΖΙ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ.

    -----------------------------------------

    otan k an se xriasti o aRxigos tote 8a se vroume emis mi masas.ego den ime tipota stin OIKOGENEIA gia na perno protovoulies me an8ropous tou voktas

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  74. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΣ ΚΙ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΕΡΧΟΝΤΑΙ. ΚΙ ΟΤΙ ΞΕΡΩ, ΤΟ ΓΡΑΦΩ. ΝΑΣΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΓΙΑΥΤΟ. ΔΕΝ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΩ ΚΑΝΕΝΑΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  75. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΤΕ. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ. ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Ή ΟΧΙ; ΘΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΑΡΑΓΕ; ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΜΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΣΠΟΡ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΕΥΑΓΗ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  76. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΝΑΙ ΘΑ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΤΕ. ΕΙΜΑΙ ΣΕ ΑΝΑΜΜΕΝΑ ΚΑΡΒΟΥΝΑ. ΘΑ ΜΕ ΒΡΕΙ Ο ΑΡΧΗΓΟΣ Ή ΟΧΙ; ΘΑ ΜΕ ΣΤΡΑΤΕΥΣΕΙ ΑΡΑΓΕ; ΠΩ ΠΩ ΤΙ ΜΟΥ ΕΠΙΦΥΛΑΣΣΕΙ ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ. ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΛΕΙΣΩ ΤΗΝ ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΗΘΩ ΜΕ ΤΑ ΣΠΟΡ. ΕΙΔΙΚΑ ΤΑ ΕΥΑΓΗ.

    ---------------------------------------------------

    de xriazete na se stratefsi kanenas oute 8eloume aektzides me to zori.perna mia volta apo dekelias k vale tin eteria fatsa karta sti fanela tis AEK.tosa tmimata yaxnoune paragontes me parel8on san esena.k 8a xis dosi k perisotera ap to daskalo odigisis.ektos ama de s afini k sena to diikitiko simvoulio k koliese

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  77. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. ΤΡΑΒΑ ΡΩΤΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  78. steven είπε...

    ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΕΧΩ ΔΩΣΕΙ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ. ΤΡΑΒΑ ΡΩΤΑ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΣΑΛΑΣ. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ. ΔΙΚΙΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ.

    -------------------------------------------------

    persina jina stafilia.fetos edoses?ante na se doume.oxi mono blog k paroles me dimides k xristous.enas logos parapano pou i eteria ine dikia sou na ti dis sti fanela px tou salas pou goustaris kiolas.k 8a se diafimisoume k 8a er8is k pio konta stin AEKARA

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  79. Θανάσης Λάλας - Λάμπης Ταγματάρχης. Τι με θύμισες Στήβεν. Τί δίδυμο έτσι? Ο πρώτος μπουχέσας - προικοθήρας έχει κάνει ΓΥΜΝΗ φωτογράφιση για εβδομαδιαίο περιοδικό -δεν κάνω πλάκα-. Το δεύτερο λαμόγιο που λυμαίνεται την ΕΡΤ, τώρα σε θέση διευθύνοντα συμβούλου με απόφαση της αρμόδιας επιτροπής της Βουλής & με ψήφους ΠΑΣΟΚ και ΛΑΟΣ (!) είναι γνωστός στους κύκλους της ΕΡΤ ώς ο "Λάμπης ο διαυγής" γιατί πέρσι τέτοιον καιρό που διορίζονταν υποσχέθηκε ότι ΟΛΑ τα οικονομικά στοιχεία της ΕΡΤ θα τα αναρτούσε στην Διαύγεια. Όσο τα είδατε εσείς τα είδα κι εγώ. Επίσης για την εκπομπή Escape -που έχει πιάσει πάτο- έχει υπογραφεί συμφωνητικό για 60 ημερήσια επεισόδια έναντι 1.000.000 €.
    Με τον μπουχέσα για τις εκπομπές του Μουντιάλ 2006 παίρνανε το ευτελές ποσό των 50.000 € μηνιαίως.
    Τελικώς τα κακά παιδιά, δεν είναι παιδιά. Μόνο τα αστεία τους είναι-και ήταν- κακά. Έχω την βεβαιότητα ότι σ΄ αυτό το blog υπάρχουν άνθρωποι με πολύ περισσότερα προσόντα από αυτούς. Αλλά έτσι είναι η πουτάνα η ζωή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή