Κυριακή 9 Οκτωβρίου 2011

Ο ΝΙΚΟΛΑΣ

           Τα είπε σωστά. Σταράτα κι Αεκτζήδικα. Ούτε να πεθάνει για το ρόστερ, ούτε τίποτα για αιμοπτύσεις που μας είχε πηδήξει ο λαϊκιστής προκάτοχος του. Αλήθεια, πότε κάποιος λαϊκίζει, δηλαδή προσπαθεί να προσεγγίσει τον λαό; Η δική μου απάντηση είναι όταν είναι απατεώνας. ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΠΗΓΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΟΤΑΝ ΣΥΝΑΙΝΕΣΕ ΣΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ Ο ΛΑΟΣ. Δηλαδή ο Χιμένεθ ήταν απατεώνας; Όχι μωρέ. Ένα άβουλο πλάσμα ήταν. Ένας χατζηχρήστος κλαψιάρης κουλτουριάρης. Ένας τσίπρας με φόρμα. Ευτυχώς που φορούσε μόνο μπλε, όπως κι ο άλλος ο δικός μας που δεν έρχεται πια στο γήπεδο για να διευθύνει τις φωνές. Προτιμάει το σκάκι και τα σίγουρα. Πού να αντιμετώπίσει πια τον μανάβη; ΘΕΛΕΙ ΑΡΧΙΔΙΑ ΓΙΑ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΥΜΝΟΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΚΑΙ ΝΑ ΟΥΡΛΙΑΖΕΙΣ. ΠΙΟ ΚΑΛΑ ΣΤΟ ΣΟΥΒΛΑΤΖΗΔΙΚΟ ΤΗΣ ΛΑΣΚΑΡΕΩΣ.
             " Μην περιμένετε άλλη ομάδα σε μια εβδομάδα. ...Τουλάχιστον να δούμε το παιχνίδι κι ας κρίνουμε, ΟΧΙ ΒΑΣΕΙ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ, αλλά αν είχαμε αρχή και τέλος σαν ομάδα..." Ορθότατα. Υπονοώντας βέβαια, οτι με αυτά που θεωρητικά έβλεπε από τον ξαφνικό έρωτα των 50 originals ( είναι και συναισθηματικά οργανωμένοι πέραν των άλλων ), ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ ΗΞΕΡΕ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ Α ΚΑΙ ΠΟΥ ΤΟ Ω. Και μην μου πείτε οτι εσείς βλέπατε. Διότι αν ο Ισλανδός ήταν αριστερό εξτρέμ ή το 4-2-3-1 που άλλαζε πεντακόσιες μορφές μέσα στο παιχνίδι ( του έλειπε και ο ψυχολόγος ) ή ό,τι απίθανο έχουμε δει επί ένα χρόνο ήταν δουλειά της προπόνησης, τότε να πάω να βάλω ένα τσεμπέρι και να κατεβαίνω στην Συγγρού ( δεξιά όπως κατηφορίζουμε ) και να το παίζω πλανόδιος κουλουράς, καλυμμένος πράκτορας της ΕΥΠ, που δεν με ενδιαφέρουν τα τραβεστί αλλά ποιοί πηγαίνουν με αυτά. Ή να κάνουμε δουλειά ή να μην κάνουμε.
            Δεν ξέρω αν θα κερδίσουμε την δαφνοστεφανωμένη. Η λογική λέει όχι. Αποκλείεται ; Γιατί; ΜΕ ΤΟΝ ΧΙΜΕΝΕΘ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ οτι θα χάσουμε.  ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΗΤΤΟΠΑΘΗΣ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΩ ΤΗΝ ΒΑΒΕΛ. ΣΙΓΑ ΜΗΝ ΦΟΒΗΘΕΙ Ο ΝΕΟΣ ΜΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗΣ. ΠΟΥ ΤΟΝ ΠΑΩ ΜΕ ΤΑ ΧΙΛΙΑ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΦΟΒΗΘΗΚΕ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΩΡΑ.
          ΕΝΩ Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΠΑΕΙ ΝΑ ΚΑΘΑΓΙΑΣΘΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΠΟΥ ΕΦΥΓΕ ( κάτι σαν το κάθαρμα τον Jobs της Αpple ), να περάσει στο βιογραφικό του, το κύπελλο ( Καρνέζη πού είσαι;...), την πρώτη θέση στην βαθμολογία ( έναν αγώνα υπολείπεται ο γάβρος; ) και την φυγή του χωρίς αποζημίωση ( ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΕΤΡΩΓΕ ΜΙΑ ΤΕΣΣΑΡΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΑΦΝΟΣΤΕΦΑΝΩΜΕΝΗ ΘΑ ΤΗΝ ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΣΕ; ). ΞΥΠΝΕΙΣΤΕ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ. ΚΑΝΕΝΑΣ ΧΙΜΕΝΕΘ ΔΕΝ ΥΠΗΡΧΕ. ΕΝΑ ΣΤΗΜΕΝΟ ΚΟΛΠΟ ΗΤΑΝ ΜΕ ΑΡΧΗΓΟ ΤΟΝ ΣΗΜΕΡΙΝΟ ΠΡΟΕΔΡΟ.
          Ο Νικόλας τι παίρνει; Μόνο 150 χιλιάρικα και του χρόνου 200, ΚΙ ΑΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ. ΜΙΑ ΑΣΤΕΙΑ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΚΙ ΕΝΑΝ ΜΑΛΑΚΑ ΤΕΧΝΙΚΟ ΔΙΕΥΘΥΝΤΗ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΟΥΤΕ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΚΑΤΕΒΑΣΕΙ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΠΑΤΗΜΑΤΑ ΣΤΗΝ ΑΝΤΙΠΑΛΗ ΠΕΡΙΟΧΗ. ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΧΩΡΙΣ ΚΟΣΜΟ. ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ ΕΝΑ ΝΤΕΡΜΠΥ , στο οποίο και για το οποίο λάκισε η Ισπανική φυλή. ΡΕ ΠΛΑΚΑ ΚΑΝΟΥΜΕ; ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΜΗΝ ΣΤΗΡΙΞΟΥΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΡΑΜΑ; ΣΤΟ ΦΙΝΑΛΕ ΕΝΑΝ ΕΛΛΗΝΑ ΚΑΙ ΚΑΡΓΑ ΑΕΚΤΖΗ.
         Εγώ στην ζωή μου ένα πράμα καταδίκασα. Την αδικία. ΚΙ ΑΡΑ ΠΡΙΝ ΔΩ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑΝΔΗΠΟΤΕ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥ ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ. ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΝΑ ΠΗΡΕ 2 ΜΗΝΕΣ ΠΙΣΤΩΣΗ ( " ...τον Δεκέμβριο θα δείτε την ΑΕΚ μου..." ) ΚΙ Ο ΚΩΣΤΕΝΟΓΛΟΥ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΕΙ ΤΙΠΟΤΑ. ΚΙ ΑΥΤΑ ΤΑ " πότε έγινε προπονητής ο Κωστένογλου;"  και τα λοιπά, ανήκουν σε αυτούς ΠΟΥ ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΜΠΑΛΑ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. ΚΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΘΕΩΡΗΣΑΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΟΝ ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ Ή ΠΟΥ ΕΙΔΑΝ ΚΑΠΟΙΟ ΠΤΥΧΙΟ ΚΑΙ ΕΙΠΑΝ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ.  ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕΙΣΤΟ ΤΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑ. ΚΛΕΙΣΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΟΝΟ.
            Και κάτι τελευταίο. ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΟ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΒΑΖΕΙ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΤΟΥ ΣΤΟΝ ΝΤΟΡΒΑ ΤΟΥ ΑΔΑΜΙΔΗ. ΤΟΥ ΠΑΠΑ ΤΟΥ ΝΟΤΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΔΙΚΕΙΟΥ.  ΚΑΙ ΠΗΓΑΙΑ, ΕΝΤΣΙΚΤΩΔΩΣ, ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΑ ΜΟΥΤΖΑΧΕΝΤΙΝ ΠΑΡΑ ΜΕ ΚΑΠΟΙΟΝ ΠΟΥ ΜΕ ΓΑΜΗΣΕ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΕΒΙΛΛΗ ΑΛΛΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΟΥ ΕΞΗΓΗΣΕ ΠΟΤΕ ΓΙΑΤΙ ΕΦΥΓΕ ΚΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ. ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΚΙ Ο ΝΙΚΟΛΑΣ ΕΦΥΓΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΑΡΙΣΑ. ΚΑΙ; ΚΙ Ο ΜΠΑΓΙΕΒΙΤΣ ΕΦΥΓΕ ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΕ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΥΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΔΙΟΙΚΗΣΗ.  ΚΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΝΕ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΜΕΝΟΙ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΓΕΛΑΝΕ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΤΑ ΚΟΜΙΚΣ ΣΑΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΕΣ ( "...αόρατος...", Ο ΑΠΟΛΥΤΟΣ ΣΥΜΒΙΒΑΣΜΟΣ ΤΟΥ ΑΡΧΗΓΟΥ ΜΙΑ ΠΟΥ ΜΟΝΟ ΑΥΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕ ΠΙΑ. ΜΗΝ ΚΟΙΤΆΤΕ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΗΝ ΜΑΓΚΙΑ ΝΑ ΤΟ ΠΕΙ ΣΤΑ ΙΣΑ ).
             Κι άρα ο Νικόλας θα κριθεί ολόσωστα. ΜΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΣΤΗΡΙΞΗ. Σαν Έλληνας και με το συγκεκριμένο κασέ. Ίδιο με την ποιότητα του ρόστερ. ΟΧΙ ΜΕ 1,5 ΜΥΡΙΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΑΙΖΟΥΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ. ΜΕ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΟ ΕΝΑ ΔΕΚΑΤΟ. ΤΙ ΘΑ ΓΙΝΕΙ; ΘΑ ΣΑΣ ΤΟ ΠΩ ΑΚΡΙΒΩΣ: Ο πατέρας μου έλεγε παλιά, "...οι ακριβοί παίκτες δεν πιάνουν στην ΑΕΚ...". Πόσα θα είχε δει και χωρίς να ήταν άνθρωπος του παρασκηνίου. Επαυξάνω: ΟΙ ΑΚΡΙΒΟΙ ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΘΕΛΟΥΝ ΑΚΡΙΒΟ ΡΟΣΤΕΡ ΚΑΙ ΠΟΥΛΑΝΕ ΦΟΥΜΑΡΑ ΓΙΑ ΜΕΤΑΞΩΤΕΣ ΚΟΡΔΕΛΕΣ. ΟΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ ΞΕΡΟΥΝ. ΚΙ ΑΡΑ, Ο ΙΣΛΑΝΔΟΣ ΜΕ ΤΑ 650 ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ( δόγμα Μουρίνιο ). 1,5 και 0,65 κάνουν 2 μύρια. ΠΟΣΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΘΑ ΕΙΧΑΜΕ; ΟΧΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΛΛΑ ΓΙΑ ΜΙΑ ΛΟΓΙΚΗ ΠΟΡΕΙΑ.
               ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΦΙΛΟΙ ΚΑΙ ΦΙΛΕΣ. ΣΤΗΡΙΞΤΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ. ΜΗΝ ΑΦΗΝΕΤΕ ΤΗΝ ΚΟΥΡΑΣΗ ΝΑ ΣΑΣ ΤΣΑΝΤΙΖΕΙ ΓΕΝΙΚΩΣ ΚΑΙ ΑΟΡΙΣΤΩΣ. ΚΑΙ ΔΕΣΤΕ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΠΟΙΟ ΧΑΠΑΤΟ ΠΟΥ ΛΕΓΕΤΑΙ ΜΑΡΙΝΑΚΗΣ, ΖΑΓΟΡΑΚΗΣ Ή ΤΣΑΚΑΣ. ΡΕ ΤΗΣ ΠΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟΙ.  ΑΥΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΤΕ;
                         Ο ΕΧΘΡΟΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ. ΚΑΙ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΠΟΛΛΑ ΜΕ ΤΟΝ ΝΙΚΟΛΑ.                   
               ΥΓ1. ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙ ΔΟΛΙΟΦΘΡΟΡΑ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ, ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΦΟΒΗΘΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΓΙΑ ΜΕΝΑ Ο ΕΝΑΣ ΕΧΘΡΟΣ ΕΦΥΓΕ ( Χιμένεθ ). ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΥΓΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ.
               ΥΓ2. Ο ΧΙΜΕΝΕΘ ΣΤΗΝ ΙΣΠΑΝΙΑ ΕΙΠΕ , " η ΑΕΚ είναι σαν την Ελλάδα ". Ρε κι αυτός το blog διάβαζε;  ΤΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ; ΕΞΕΔΡΑ, ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗ Ή ΓΑΒΡΟ; ΓΙΑ ΚΛΕΙΣΙΜΟ ΠΑΝΕ ΟΛΑ. ΣΑΝ ΚΑΙ ΜΕΡΙΚΑ BLOGS ΚΩΛΟΤΟΥΜΠΑΣ. ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΣΥΝΑΛΛΑΣΣΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΝΑ ΓΡΑΨΟΥΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΟΥΓΙΑ. ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΕΓΩ: ΔΙΚΑΙΑ Η ΑΠΟΦΑΣΗ; ΜΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΝΑΙ. ΣΤΗΜΕΝΗ ΟΜΩΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ Η ΥΠΟΘΕΣΗ. ΠΟΥ; ΕΛΑ ΝΤΕ. ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΜΑΡΙΝΑΚΗ ΔΕΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΠΕΟΣ; Ο ΚΑΝΕΛΛΟΠΟΥΛΟΣ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ; Ο ΑΔΕΡΦΟΣ ΤΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ Ο ΔΙΩΚΤΗΣ ΤΩΝ ΕΓΚΛΗΜΑΤΙΚΩΝ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ( μην γελάτε );  Τι μου θυμίζει η ιστορία; Ο Βίκτωρας ενατίον του Θωμά; Η πρώτη σελίδα του Φωτός για το καλό του κόσμου και η τελευταία για το καλό του θρύλου. ΠΑΡΤΕ ΤΑ ΟΠΛΑ.
              ΥΓ3. 1,4 ΜΥΡΙΟ ΧΟΡΗΓΙΑ ΣΤΟ " ΘΑΛΑΣΣΑ " ΤΟΥ ΒΙΚΤΩΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΤΤ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΤΗΣ ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ. ΚΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΥΠΟΔΙΚΟΣ Ο ΒΙΚΤΩΡΑΣ; ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ; ΑΘΩΟΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΖΙΝΟ ΜΙΛΑΩ. ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ " ΑΠΟΨΗ " ΠΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΖΟΥΝ ΚΑΤΙ ΘΕΙΕΣ ΤΟΥ. ΤΡΕΧΕΙ ΚΑΤΙ; ΡΕ Ο ΚΑΦΕΝΕΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΛΟΙΠΑ ΕΞΩΔΙΚΑ.
               ΥΓ4. ΕΦΑΓΕ ΑΠΟΔΟΚΙΜΑΣΙΑ Ο ΒΑΣΑΡΑΣ; ΠΩ ΠΩ. ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΣΑΣ ΠΩ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ. ΤΟ ΤΡΕΜΟΥΝ ΤΟ ΜΑΤΣ ΟΙ ΓΑΒΡΟΙ. ΓΙΑΤΙ; ΕΛΑΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ. ΠΟΤΕ ΕΙΧΑΝ ΟΜΑΔΑ; ΕΙΝΑΙ ΠΟΤΕ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ ΤΑ ΦΡΑΓΚΑ;  ΡΕ ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ.            

45 σχόλια:

  1. Dimi,ξαναλεω,αναφερομαι σε αυτους που πηραν επιδοτησεις,επιχορηγησεις για να στησουν κατι εντος χωρας,και σε ενα δυο χρονια "μετακομισαν" σε Σκοπια,Βουλγαρια,Αλβανια.Αμα ηθελαν να το παιξουν μαγκες,να γυρναγαν τα λεφτα και να πηγαιναν οπου ηθελαν...Αυτο λεω.
    Στα 560ε ΜΙΚΤΑ,θα ειναι ο βασικος.Καθαρα γυρω στα 450ε,κι οποιος γουσταρει.Κι εγω να κανω μια ερωτηση,ποιος επιχειρηματιας δεν καλοβλεπει αυτην την προοπτικη? Στο 1000αρικο θα χει τρεις αντι για εναν.Ειτε εχεις 50 ατομα,ειτε 20,ειτε 5,ΚΕΡΔΟΣ εχει.Αρα ολοι βολευονται...Αντε,...5... εμειναν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν ειναι ετσι ακριβως φιλε.

    Γιατι οι επιχηρησεις θα εχουν αντιστοιχα καταναλωτες με αγοραστικη δυναμη 450 ευρω και οχι 1000.

    Αρα θα πουλανε στη καλυτερη τα μισα, και στη πραγματικοτητα το 1/3 που πουλαγανε.

    Αρα θα πεσει και η εμπορικη αξια μιας επιχηρησης και η δυναμη της.

    Αρα πεφτωντας θα φτασεις να μη κανεις νουμερα που δικαιολογουν να εχεις 3 αντι για εναν για τον απλο λογο οτι δεν θα εχουν λογο υπαρξης...

    Μη νομιζεις οτι ολα ειναι υπερ του επιχηρηματια και του εργοδοτη.

    Εγω νομιζεις ΔΕΝ ΘΕΛΩ να εχω καλοπληρωμενους τους ανθρωπους μου?

    Τα λεφτα πρεπει να γυρνανε για να γινωνατι αγαθα και υπηρεσειες, για ΑΜΦΙΔΡΟΜΗ ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΠΟΙΟΤΗΤΑΣ ΖΩΗΣ.
    ΜΟΝΟ ετσι μπορει να γυρισει ο τροχος.

    Αλλιως παμε οπως μας πανε τα τζιμανια και καθε ΣΚ βαζουν και ενα νεο χαρατσι για να σωθουμε.

    Και το σωσιμο μας παει ακομη πιο κατω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Conpater δεν είναι ακριβως έτσι. Αν πέσουν οι μισθοί θα πέσει και η ζήτηση ενώ αναγκαστικά ο επιχειρηματίας θα ρίξει και την τιμή. Μη νομίζεις οτι ενας επιχειρηματίας θέλει να πουλάει σε μια αγορά που δεν έχει λεφτα να αγοράσει. Διοτι οπως ξέρεις δεν παραγουμε BMW ωστε να μη μας ενδιαφέρει αν εχει λεφτα η εδω αγορά αφου εμεις θα πουλήσουμε σε άλλη αγορα που έχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ισως εγω το ανεφερα λαθος.Τονιζω το γεγονος,πως οταν ο βασικος γινει 450ε,το μεγιστο προβλημα θα το`χει ο εργαζομενος λογω επιβιωσης.Φυσικα και θα επηρεαστουν οι επιχειρησεις αφου θα πεσει κατακορυφα η πωληση των προιοντων τους λογω ελλειψης αγοραστικης δυναμης.Αν μια εταιρεια,δει οτι δεν βγαινει,στα 10 ατομα προσωπικο θα διωξει τους τρεις,και χωρις αποζημιωση μαλιστα,και αν δει οτι τα πραγματα πανε κατα διαολου σουταρει και αλλους δυο-τρεις.Ολη η ευχερεια ειναι πλεον στους επιχειρηματιες,μην κρυβομαστε πισω απο το δακτυλο μας.Και μην το γυρνατε στο προσωπικο,γιατι δεν ειναι αυτη η προθεση μου.Αναφερομαι σε εργοστασια,σε επιχειρησεις με 50-60-80 ατομα προσωπικο,χωρις να γνωριζω εσας ουτε προσωπικα,ουτε τις επιχειρησεις σας.Τι εμποδιζει πλεον εναν που εχει 50 ατομα προσωπικο,την αλλη βδομαδα να διωξει 25,και να παρει αλλους 25 στο τελος του μηνα,αν εχει αναγκη,με 450ε? Και στο τελος να κανει πληρη ανανεωση προσωπικου,ολοι με 450ε.Αφου,θα εχει αναγκη,παει να πει πως εχει πωλησεις.Φαυλος κυκλος ειναι,το ξερω,αλλα ποιος αυτην την στιγμη,παιρνει φωτια ο κωλος του? Ποσες επιχειρησεις εκλεισαν στην Μακεδονια και στην Θρακη και πηγαν Βουλγαρια και Σκοπια? Εγω δεν κατηγορω κανεναν,αλλα μην το παιζεις μαγκας με ξενα κολλυβα.Τα δικα του λεφτα να τα κανει οτι θελει.Οταν ομως τα δανεια που του δωσε ο τραπεζιτης τα επενδυει τελικως εκτος χωρας,θελει γαμησι και στρατιωτικο περιπατο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Οκτωβρίου, 2011 01:30

    Παιδιά, να πω κάτι χαζό?
    450 Γιούρο= 153.000 δραχμούλες

    ΠΡΟ ΕΥΡΩ αυτός ήταν στο περίπου μιά χαρά βασικός μισθός (και βάλε).
    Άρα το καυτό ζήτημα (ή μάλλον το μόνο καυτό) δεν είναι τα 450 βασικός, αλλά το νοίκι, η ΔΕΗ, το σούπερ μάρκετ, η βενζίνη κλπ κλπ (και το ποτό στα 600 κατοστάρικα που το πλήρωνα στο flower).
    Επειδή δε γίνεται να γίνει η υποτίμηση στα έξοδα του νοικοκυρίου εν μία νυκτί, όπως με τα έσοδα γίνεται το ντιριντάχτα.
    Θα πέσουν ΚΑΙ οι τιμές?
    Μόνο μετά από ωδίνες.
    Και πτώχευση, διότι και το γιουνάν μπεηλίκ πρέπει ΠΡΩΤΟ να ρίξει τις τιμές του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Οκτωβρίου, 2011 01:32

    @ steven. Από το γκαφενέ σε ρωτώ:
    ΠΛΗΡΩΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΤΑ ΜΠΙΚΙΚΙΝΙΑ ΣΤΟ ΑΓΑΜΙΔΙ, ΣΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ ΣΤΗΡΙΞΗΣ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΝΙΚΟΛΑ?
    Συμφωνώ 500% στο κείμενο σου, αλλά το διατάυτα θέλω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Δηλαδη,Γιωργη,πιστευει κανεις οτι θα πεσουν οι τιμες? Θα φτηνηνουν τα νοικια,η ΔΕΗ,το νερο,οι τιμες στα suprmarket? Θα πεσουν οι τιμες στα ειδη πρωτης αναγκης? Μα τοτε γιατι να κανουν μειωση μισθων? Το ζητουμενο,οντως,δεν ειναι τα 450ε,το αποτελεσμα ΤΟΥΣ ειναι.Επαιρνε καποιος 1000ε,τωρα παιρνει 700 και θα φτασει,εγω σου λεω,στα 650ε.Την ζωη του την ειχε κανονισει στα 1000ε.Τωρα τι θα κανει?Θα παει να κλεψει,η να κονομαει παρανομα.Γιατι εκει σε παει το πραγμα.Η "τοσα" η τιποτα...
    Και γω δεχομαι αυτο που λεει ο Dimi κι ο Patikas,οτι ετσι δεν θα αγοραζουν αυτα που βγαζουν οι εταιρειες.Δεν ειδα ομως ΕΠΙΣΗΜΗ ανακοινωση απο τον ΣΕΒ,κατι κλαψοσαλιαρισματα ειδα.Αφου θιγονται,ας αντιδρασουν.Ολοι τρεχουν να παρουν θεση διπλα στους "τροικανους" μπας και γλειψουν κανα κοκκαλο.Η νομιζεις οτι δεν μιλανε μαζι τους,η οτι δεν εχουν κανει τα κονε τους για συννεργασιες με τους Γερμανους βιομηχανους?Φασονιστες ειναι οι περισσοτεροι απ`αυτους,της προσκολησεως και της λαμογιας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Καλημερα πρωι-πρωι.
    Ο φοβος των βιομηχανων,οσο επιτιδευμενος και αν φαινεται,αυτη τη φορα ειναι πραγματικος.
    Ο πραγματικος στοχος των γερακιων,δεν ειναι ο μισθωτος,καθ'οτι αυτον τον κανουν οτι θελουν.
    Το κεφαλαιο ειναι ο στοχος. Οι ιδιοι οι βιομηχανοι θα ειναι τα επομενα θυματα.
    Αυτοι ειναι ο επομενος και πραγματικος στοχος.

    Η φαινομενικα θετικη εξελιξη για τον κεφαλαιουχο με τις αρσεις των εργασιακων κεκτημενων,τις εξωφρενικες μειωσεις αποδοχων,θα μεταστραφει σε μπουμεραγκ,με βασει την οικονομικη ασφυξια,θα αναγκαστουν να συνδιαλλαγουν απο θεση αμυνομενου με τους "τροικανους",μπας και κρατησουν τις μοναδες παραγωγης τους.
    Αδικα κοπος βεβαια. Η αλυσιδα-εαν δεν συμβει κατι συνταρακτικο που θα ανατρεψει αυτην την διελκυστινδα- συμπαρασυρει και εκεινους.
    Αφου στοχος των αρπαχτικων ειναι το κεφαλαιο και οχι το χρημα η ο φορος του μισθωτου (αυτα τον εχουν πλεον δεδομενα)τοτε η επομενη επιθεση θα γινει στους ιδιους τους εχοντες την ιδιοκτητη παραγωγη.
    Η παραδωση του ιδιωτικου κεφαλαιου εν ειδει αντιπαροχης με ανταλλαγμα την συνεχηση της λειτουργιας του,για λογαριασμο των εκβιαστων.
    Θα ειναι δηλαδη εργαζομενος-εστω και αδρα αμοιβομενος-στην επιχειρηση του. Εκβιαζομενος και ο ιδιος.
    Ε,ρε πλακες.
    Το τελος της ιδιωτικης πρωτοβουλιας. Το τετελεσται της οποιας αυτονομης εξελιξης.
    Θα λαμβανεται η μεριδα του λεοντος απο τους πραγματικους κατοχους των εταιριων,και οι φαινομενικοι ιδιοκτητες αυτων,δεν θα ειναι παρα ακριβες Φιλιπινεζες.
    Το να σου παρουν ενα μερος,εστω και μεγαλο απο τον μισθο,η να πετσοκοψουν τα κεκτημενα,ειναι μεν αθλιο και τρομερο,αλλα ειναι και αναμενομενο,περα απο ευκολο.
    Αλλα το να εγκλωβισεις τους κεφαλαιουχους και να τους μετατρεψεις σε συγχρονους μεγαλοδουλους,αυτο και αν ειναι κατορθωμα.
    Ευκολο; Οχι. Απο τον νοικιασμενο εργαζομενο,μπορεις να παρεις αρκετα. Απο αυτον ομως που εφτυσε αιμα, η ρισκαρε το κεφαλι του για να στησει μια επιχειρηση,δεν μπορεις να παρεις ευκολα αυτα που θες.
    Βλεπω τους κουστουματους να στηνουν αντισκηνα στο Συνταγμα,σαν αλλοι αγανακτησμενοι.

    Η υποταγη του ιδιωτικου κεφαλαιου,ειναι το επομενο εργο.
    Η δε δημοσια παραγωγη,ειναι ηδη παραδωμενη. Δεν το κουβεντιαζουμε.
    Ο στοχος ειναι πια, η υποδουλωση των ιδιων των κεφαλαιουχων. Με σκοπο τον ιδιο τον ελεγχο τους.
    Οπως ο μισθωτος "δουλευει" και "παραγει" για τον εργοστασιαρχη,ετσι και εκεινος με την σειρα του,οντας δεσμιος,θα "δουλευει" και θα "παραγει" για λογαριασμο των μεγαλων αφεντικων.
    Ολοι οι δρομοι,ειτε ειναι λεοφοροι,ειτε ειναι μονοπατακια,οδηγουν στην νεα "Ρωμη".
    Τρελο; Απιθανο; Μπορει. Αλλα ειναι εν εξελιξει.

    Οι πρωτοι που θα επρεπε να ειναι στο δρομο με πλακατ,ειναι οι ιδιοι οι κεφαλαιουχοι. Των οποιων το κεφαλαιο,τινει να χαθει απο τα χερια τους.
    Και απο την-οπως την ξεραμε- ατμομηχανη της οικονομιας,θα παραμεινουν κατι μεγαλολαδεμποροι μεταπρατες που αυτοι μονο θα εχουν το δικαιωμα να διαχειριζονται για λογαριασμο των αφεντικων τους αυτο το κεφαλαιο,(ονοματα δεν λεμε)φιλωντας τις ποδιες και κρατωντας τα χεσμενα τα βρακια της Στοας,αντι καποιας οικονομικης η οικογενειακης εξασφαλισης,στον μεσαιωνα που ερχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ steven
    Συμφωνω γενικα με το κειμενο σαν ιδεα.
    Επιμενω οτι δεν υπαρχει προπονητης Νικολας. Και αυτα με τα πρωταθληματα και τα 4-0 ειναι για μικρα-ηλιθια παιδια.
    Ριβαλντο ζηκο εντινιο μλανκο παπατσαθο σορεντινο κλπ ειχες στη 4αρα του γαυρου.
    Μη βαλω τους τωρινους γιατι θα σκασουμε στα γελια...

    Σε 2 ομαδες πηγε σε 2 ... αστα να πανε. Μπορει και να μη φταει αυτος αλλα το αποτελεσαμ μετραει.

    Και αντε να το πω αλλιως:
    Με μια ομαδα σε νορμαλ συνθηκες, δηλαδη με κανονικο ροστερ, πληρωμενο και με 2-3 παικτες καλους μεσα- ας πουμε αντιστοιχα ενα Σκοκο ενα Ζηκο και ενα Σωκρατη, θα επαιρνες ποτε το πατερ να στη τρεξει????

    Οχι βεβαια. Αν πηγαινες σε Ελληνα (που πολυ αμφιβαλω) δεν νομιζω να ηταν ο πατερ.

    Μπορει να μας βγει καλος μπορει κακκος, με τις πιθανοτητες και λογω ροστερ και διοικησης ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΙΠΟΤΕ.

    Πλεον προσωπικα με αφηνει αδιαφορο.

    Κουραστηκα να βλεπω ζαριες στη πλατη της ομαδας και φυσικα ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΩ ΚΑΝΕΝΑ ΤΟΥΣ.

    Ουτε τον ΑΕΚτζη πατερ (και εγω αεκτζης ειμαι αν το παμε ετσι) ουτε αυτους που τον φυτεψαν εκει.

    Τωρα το αν ειναι ενας τυπος που υπερεκτιμα τον ευατο του και δεχτηκε να κατσει στην ηλεκτρικη καρεκλα πιτσευωντας οτι λογω κομποσχοινιου το ρευμα δεν θα τον αγγιξει αυτο ειναι ΔΙΚΟ ΤΟΥ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.
    Ας το λυσει μονος του ΟΧΙ ΜΕ ΤΑ ΔΙΚΑ ΜΟΥ ΦΡΑΓΚΑ.

    Εχω ξαναπει οσο δινει ο κοσμος λεφτα σε αυτους τους ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ το μονο που κανει ειναι να παρατηνει το κατσικωμα και το αρπαγαμ στη καρεκλα.

    ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟΛΕΠΤΟ ΠΟΥ ΘΑ ΔΟΥΝ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΛΛΟ ΝΑ ΚΛΕΨΟΥΝ ΚΑΙ ΝΑ ΦΑΝΕ την εχουν κανει με ελαφρια.

    ΗΔΗ το λαμογιο μιλαει για νεα διοικηση.

    Ευτυχως ο κοσμος εχει ξυπνησει και δε μασαει, απο τπο ΣΩΤΟ του αγαμιδακου που ψαχνει ΕΝΑΓΩΝΙΩΣ να βαλει αλλον ΜΠΡΟΣΤΑΤΖΑ για να μην ασχολουνατι μαζι του.

    Που πριν 3 μηνες μας ελεγε οτι η οικονομικη εξυγιανση ειναι κοντα και σημερα μας λεει οτι το πρωτοδικειο ειναι διπλα.

    Προβλεπω μια 25-30αρα ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ στο γηπεδο.

    ΥΓ Επισης μου ειναι ΑΔΙΑΦΟΡΟ ποιανου πνευματικο παιδι ειναι ο πατερ και απο που αντλει τη σιγουρια του. ΔΕν το καταπινω αμασητο, μπορω να δω πολυ καλα ποιος ειναι πισω απο τη κουρτινα.
    ΑΔΙΑΦΟΡΟ ΤΟΝ ΕΧΩ οσο δεν βγαινει μπροστα.

    ΖΑΡΙΕΣ ΚΑΙ ΚΟΥΡΤΙΝΕΣ ΣΤΗ ΠΛΑΤΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΝΑ ΜΕ ΚΑΛΟΥΝ ΝΑ ΣΥΝΔΡΑΜΩ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΚΑΤΣΟΥΝ ΤΑ ΚΟΚΚΑΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΑΡΩ.

    Καλη τυχη ααααααμμμμηηηηηννννν με το γαυρο αλλα μεχρι εκει.

    Απο μενα ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΠΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΟΥΝ ΤΙΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΤΟΥΣ ΜΕ Π=Ρ=Α=Ξ=Ε=Ι=Σ=, ΟΧΙ ΓΗΛΕΔΟ ΟΧΙ ΕΙΣΗΤΗΡΙΟ ΟΧΙ ΜΠΟΥΤΙΚ ΟΥΤΕ ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΚΟΥΛΟΥΡΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ.


    ΥΓ2 Αν ειναι κανενας σοβαρος εκει μεσα πρεπει να σουταρει χτες (οπως σωστα λες) αυτη τη παλταδουρα απο την Ισλανδια με τα 650 προκαταβολικα.
    Και να κοιταξουμε να φερουμε 2 παικτες με τα ΙΔΙΑ λεφτα.
    Κανονικους ποδοσφαιρηστες που θα σουταρουν θα τριπλαρουν και ια παιζουν ποδοσφαιρο.

    Ουτε να περιμενω να βαλει κανα γκολ μετα απο 10 επισημα παιχνιδια για να δικαιωθω.

    Οχι ξεψυχησμενα ΠΤΩΜΑΤΑ που περιφερουν στο γηπεδο ενα ονομα σε μια φανελα.

    Τη γνωμη μου την εχω πει απο τη πρωτη μερα.

    Ποδοσφαιρηστης 33 ετων ΔΑΝΕΙΚΟΣ ΔΕΞΙΑ ΚΑΙ ΑΡΙΣΤΕΡΑ με 2+2 γκολ στα τελευταια 2 χρονια σε καποια Στοουκ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ.

    Τελειωμενος ειναι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Οκτωβρίου, 2011 10:40

    @conpater. Πάντως το ΜΕΓΑΛΟ πρόβλημα με την ακρίβεια δεν είναι η μεταποίηση (κοινώς ο ΣΕΒ, ως "θεσμοθετημένος" εκπρόσωπος της.
    Το ΠΟΛΥ μεγάλο πρόβλημα είναι οι μεσάζοντες και το εμπορικό κομμάτι. Λχ με τα αγροτικά προϊόντα, έχεις από το χωράφι στο ράφι διαφορά ακόμα και 1000%. Δε μπαίνει ο δασκαλόπουλος εκεί.
    Ή όταν πάω να αγοράσω ΤΟ ΙΔΙΟ φορμάκι για το γιο μου από γνωστή αλυσίδα παιδικών, κάνει σχεδόν 2 φορές (!!!!!) πάνω, απ' ότι στην αγγλία (καταλήγουμε να τα παίρνουμε από κει και να μας τα ταχυδρομούν!, πιο φτηνό βγαίνει).
    Ή το κατάστημα της γειτονίας, όπου ΓΙΑ ΝΑ ΒΓΑΖΕΙ ΤΑ 100+ ΧΙΛΙΆΡΙΚΑ ΑΕΡΑ Μ-Α-Υ-Ρ-Α ΤΑ ΠΕΡΝΑΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ, τον καταναλωτή.
    Ή τα 450 γιούρο ΤΕΒΕ (!!!!!) και το ένα κάρο φόρους, που φτάνουν και το 60% της τιμής. Εκεί πρέπει να βάλει και το περιθώριο του για να γεμίσει το τσουκάλι με φαϊ.
    Δεν παίρνω την ευθύνη από τον κλάδο της παραγωγής στην ελλάδα, αλλά σάμπως και έχει μείνει καθόλου παραγωγή για να εκπροσωπείται?
    Αφού ακόμα και βασικά ήδη 1ης ανάγκης που θα μπορούσαν να παράγονται εδώ, τα εισάγουμε. Εκεί δεν είναι ο δασκαλόπουλος, αλλά οι κάθε λογής μεσάζοντες, διεθνείς αλυσίδες και τελώνες.
    Άρα, σε 1η φάση παράγουμε ότι παράγεται εδώ, και ασκείται πίεση, που ΗΔΗ ασκείται στην εμπορική πλευρά να κόψουν τα ΤΕΡΑΣΤΙΑ περιθώρια που έχουν συνηθίσει.
    Από κει και πέρα, η επίπονη μετάβαση από τις υπηρεσίες (όπως είπε παραπάνω και ο DIMI, μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς 5 κομμωτήρια σε κάθε γειτονιά) και ο "θάνατος του εμποράκου" (δυστυχώς) συντελείται ήδη.
    Σε κάθε γειτονιά θα μείνει από ΕΝΑ καλό σουβλατζήδικο, φούρνος, χασάπης, μανάβης και ψιλικατζίδικο.
    Δε μπορεί να έχεις 5 καφετέριες σε κάθε πλατεία...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. PROTON BANK η αλλιως πως βαζεις μεσα το μαγαζι 400, γυρνας 51 και εισαι και κυριος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΑΔΕΡΦΕ, ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ ΣΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. "Η κριση δημιουργει ευκαιριες".
    Αυτο διατεινονται οι γυπες. Αλλα και οι μισοχαζοι σαν τον ΓΑΠ.
    Γεματος "Λαυρεντιαδιδες" ο τοπος. Μονον.Τιποτα αλλο δεν εχει. Ειδικα τα τελευταια 30 χρονια,εχει γινει τετοιο ξεκωλιασμα,τετοιο παρτυ,τετοιο ξεσκισμα-οχι μονο οικονομικο- που θα δυσκολευτουν να πιστεψουν στα ματια τους ακομα και κατοικοι της Αφρικης.
    Ειναι τετοιο το μεγεθος,ειναι τοσο τεραστια τα ποσα αλλα και τα ονοματα,ειναι τετοιες οι δολοπλοκιες τοσο απροκαλυπτες και σε τετοιο βαθμο,που ολοι θα πιστευουν οτι ειναι ενα παραμυθι.
    "αυτα δεν γινονται ρε φιλε" θα λεει ο ενας στον αλλον.

    Ολοι εχουμε ενα μικρο δειγμα απο την μυτη του παγοβουνου. Ειναι τοση η βρωμα και σε τετοιο βαθμο,που πλεον ανερυθριαστα την αφηνουν εξωω απο το χαλι,αφου πλεον δεν χωρα.
    Αλλα και παλι,δεν τρεχει τιποτα. Ποιος να πει κατι; Τα ΜΜΑποβλακωσης τα οποια ειναι οι εκβιαστικοι μηχανισμοι των κατσικοκλεφτων που εμαθαν και το "τζακι",ξεχνωντας οτι τους ζεσταιναν γαιδουρια στο σταυλο;
    Η "δικαιοσυνη" που ως γνωστον ειναι τρυπια,απολυτως εκβιασιμη και αναπηρη;
    Εξωθεσμικοι φορεις,που ειτε ειναι εξαγορασμενοι,ειτε τρεμουν;
    Ελευθερα λοιπον. Ξεπλυμα και μοναχοφαγια ελευθερας βοσκης. Τα παντα ειναι σαπια.Τα παντα ειναι κατασκευασμενα πανω στην ρεμουλα καθε ειδους.
    Μια χωρα που πριν την τρυπησουν για τα ορυκτα και τα πετρελαια της,φροντισαν πρωτα να γινει το μεγαλυτερο πλυντηριο-στεγνωτηριο της Ευρωπης. Μονο λιγα νησια του Ειρηνικου μπορουν να μας συναγωνισθουν.
    Εχουν μεινει οι πετσες και τα κοκκαλα.

    Οταν ολα θα καταλαγιασουν,με τον ενα η τον αλλον τροπο,ειτε με πληρη υποταγη,ειτε με αιμα, θα μαθει ο κοσμακης τετοια πραγματα,που πραγματικα θα κουφαθει.
    Ακομα και δικτατορικα καθεστωτα της Κεντρικης και Λ. Αμερικης,η της Ανατολης θα σκυψουν απο ντροπη,που ηρθαν δευτεροι.

    Ο πιο ζημιωμενος της υποθεσης, ο πληρως υποδουλος,ειναι ο φερομενος ως ριχτης,μπαγασας και καλοπερασακιας νεοελλην.
    "Εκλεψε" μια συνταξη,μια θεση, μια επιδοτισουλα,και "καθησε" πανω τους.
    Με τον "κουτοφραγγο" που παριστανε τον ριγμενο και το θυμα κλοπης, να τραβαει "φωτογραφιες" στον μαλακα λαο,για δεκαετιες.
    Τα προσχηματα πλεον δεν εχουν καμια σημασια,εξου και η μη ντροπη. Εφτασε η ωρα του λογαρισμου.
    Τα δυο κομματα που συστηθησαν σαν ωρολογιακοι μηχανισμοι,εφτασαν στην ωρα αυτοκαταστροφη τους.
    Λυνονται οι "υποχρεωσεις" που απερεαν απο καθορισμενες ημερομηνιες και αλλες μυστικες συμφωνιες και ολα πια μπορουν ελευθερα να κυκλοφορουν στην κοινη θεα. Εξ'ου και η απροκαλυπτη συμπεριφορα των δικτατορισκων εδω, οπου ο μαλακας ψηφοφορος-πελατης βλεπει πλεον το κανονικο τους προσωπο,πισω απο την μεταπολιτευτικη μασκα που μοστραραν τοσα χρονια.
    Δεν υπαρχει πλεον καμια αναγκη ουτε για ατυην την προσχηματικη συμπεριφορα. Ολα εφτασαν στο και 5'
    Ο κομπος στο χτενι.
    Η θα γαμηθουν τα παντα, η θα γαμηθουν αυτοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Οκτωβρίου, 2011 13:15

    O DIMI με έπιασε πρώτος...εννοώ, υποστηρίζουμε το πατέρα νικόλα, πηγαίνοντας γήπεδο, αγοράζοντας εισητήρια και συντηρώντας οικονομικά το αγαμίδι και τα λαμόγια, ή δε δίνουμε σεντ και περιμένουμε το οικονομικό κραχ, μπας και ξεφορτωθούμε τα λαμόγια, με κίνδυνο να πάρουν τα σκάγια και το πατέρα νικόλα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στηριζουμε Πλατωνικα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΕΓΩ ΝΑ ΒΑΛΩ Ή ΝΑ ΥΠΟΝΟΗΣΩ ΓΡΑΜΜΗ. Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΠΩΣ ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΤΟ ΜΠΑΜ
    ( δεν το γλυτώνει με τίποτα ). [ είναι κάτι σαν τι στυλ χρεοκοπίας γουστάρει ο καθένας ]
    Προσωπικά στο ματς θα πάω με τα τρία εισιτήρια μου και θα αγοράσω κι άλλα 4 για φίλους από την επαρχία ( ΣΤΗΝ 7 ).
    ΒΕΒΑΙΩΣ ΚΑΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΟΡΓΙΟ ΚΛΟΠΗΣ ΣΤΗΝ ΑΕΚ, ΑΛΛΑ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΣΤΙΣ ΤΣΕΠΕΣ ΤΩΝ ΠΑΙΚΤΩΝ. ΓΙ' ΑΥΤΟ ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩΝΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @ steven γιωργο κλπ.

    Εγω ουτε φυσικα γραμμη δινω ουτε υποννοω τιποτε.

    Μιλαω καθαρα για τον εαυτο μου, και λεω τι και πως πραττω ΕΓΩ. Σε ολα τα θεματα.

    Αλλα επειδη λογω χαρακτηρα αλλα και λογω εμπειριων πλεον ειμαι ΑΠΟΛΥΤΑ ΠΡΑΚΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΚΡΙΝΩ ΕΚ ΤΟΥ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΟΣ στο συγκεκριμενο θεμα ειμαι ΑΜΕΙΛΙΚΤΟΣ

    Φιλε steven ΚΑΙ ΑΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ στις τσεπες των παικτων θα πηγαιναν.
    Να θυμισω τον τελικο κυπελλου?
    Να θυμισω τα play off?

    Τελικα ολοι ξερουμε ΣΕ ΠΟΙΑΝΟΥ τις τσεπες πηγανε και γιατι εχουν γατζωθει στις καρεκλες και δεν φευγουν με τιποτα.

    Οποτε το τσεπες παικτων επετρεψε μου να ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ και μαλιστα ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ.

    Το πιο πιθανο ειναι να παρουν κατι εναντι απο τη συνολικη εισπραξη αν π.χ μαζευτει κανα 400αρι να δωσουν τα 100-150.

    Υπαρχουν ΑΛΛΑ που προηγουνται.. και το ροστερ αυτο δεν ειναι υποπτο φυγης η απεργιας..

    Ποιος να πει δεν κατεβαινω δηλαδη? Ο Φουλης και ο Φραπες?

    Ποιον φοβασαι μη σου φυγει με προσφυγη? Ο Λυμπε (ΑΝΤΕ ΓΑΜΗΣΟΥ ΛΥΜΠΕΡΟΠΟΥΛΕ-ΜΗ ΞΕΧΝΙΩΜΑΣΤΕ) ο ΠΛΗΡΩΜΕΝΟΣ ΚΑΤΑ 50% μπακαλιαρος και ο Κοντοες????

    Καλα κανετε και πατε και γιασαν το κουραγιο σας την υπομονη σας και τα νευρα σας.

    Εγω απο την αλλη βλεπω με μια αποδοση 50% να πιασει αναλογη με Αρσεναλ ΝΑ ΤΡΩΜΕ ΧΑΛΑΡΑ 3.

    Το μονο καλο οτι δεν παιζουν οι 2 βασικοι τους ο Φεισα στο κεντρο που τρεχει και ΟΡΓΑΝΩΝΕΙ και ο Τορο που απο δεξια θα εκανε παρτυ.

    Απο την αλλη ο γκαμηλιερης κατα 90% θα μας καρφωσει χαλαρα..

    Αιντε με την ευχη μου, ο θεος ειναι μεγαλος, η ΑΕΚ ειναι ιδεα και δεν αποθνησκει, ιμαμ μπαηλντι και σαλαμ αλεκουμ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Γιώργης ο Γαρατζέος10 Οκτωβρίου, 2011 14:00

    Όχι βρε, δεν τίθεται ΕΠ ΟΥΔΕΝΙ θέμα γραμμής.
    Σου έχω φανεί άνθρωπος που περίμενει γραμμή για οτιδήποτε ή που γουστάρει κάποιους που περνανε γραμμές σε άλλους?
    Τη στάση σου θέλω να ξέρω σε σχέση με τη μεταβλητή που ανέφερα.

    Κρατάω το ευχάριστο ότι το πρωτοδικείον φυγείν αδύνατον.
    Άντε μπας και αρχίσουμε να ξεφορτωνόμαστε και κάνα λαμόγιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. προς steven: είμαι 27 ετών, διαβάζω φίλαθλο τα τελευταία 12 χρόνια. Με βοήθησε να βγάλω την τσίμπλα από τα μάτια, να καταλάβω την ουσία των πραγμάτων και να διαμορφώσω τη σωστή κοσμοθεωρία. Πραγματικά στο λέω έχω πάθει εξάρτηση μία εβδομάδα τώρα. Δεν μπορώ να διαβάσω τίποτα άλλο πόσο μάλλον φυλλάδες στιλ Sportday... Γνώμη μου; Με ένα καλύτερο management, δηλαδή μικρότερο μέγεθος, καλύτερο χαρτί(αν και η μουτζούρα ήταν η πιο γλυκιά καθημερινή συνήθεια), διαφημίσεις για έσοδα, και προσφορές με αξιόλογα cd και βιβλία. Αν κρατήσει το ίδιο αιρετικό στιλ και ακόμα πιο σκληρό με ένα πιο ωραίο περιτύλιγμα (καταραμένη εμπορικότητα...) δεν θα κόψουμε την καθημερινή μας... πρέζα ποτέ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Και για να μην λεμε μονο για τα χαλια μας.

    Ταραξτε τον στα σουτ αυτο το ΟΡΘΙΟ ΓΙΔΙ τον Κοστανζο.

    Βαλτε μεχρι και τον Κοντοε να σουταρει απο το πλαι, ειδικα στις κλειστες γωνιες.

    Ο τυπος ειναι ΧΑΛΑΡΑ Μορετο στις καλες του εμφανισεις..

    Τα ρουφαει ΟΡΘΙΟΣ κανονικα, στις δε εξοδους ο πατερ θα κανει τρισαγια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΠΡΟΣ ΓΙΩΡΓΗ: ΑΔΕΡΦΕ, ΦΥΣΙΚΑ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΖΩ ΟΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣΑΣ ΑΠΟ ΓΡΑΜΜΕΣ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΔΩΣΑ ΚΑΠΟΙΑ. ΑΠΛΑ ΤΗΝ ΔΙΥΕΚΡΙΝΗΣΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΔΙΟΤΙ ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΠΟΛΛΟΙ ΝΕΟΙ ΕΠΙΣΚΕΠΤΕΣ ( και λόγω Φ ) ΚΑΙ ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΟΜΑΣΤΕ ΚΑΛΑ.
    ΥΓ. Τα εισιτήρια που σου έλεγα γίνανε 5.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Προς Αλέξανδρο: Καλώς ήρθες στην επικοινωνία. Κι εγώ είναι αδύνατον να διαβάσω κάτι άλλο. Μια εβδομάδα τώρα αλλάζω κάθε μέρα για να βρω κάτι και δεν γίνεται. Χώρια που έχω χάσει και το χόμπυ μου τα ΣΚ.
    Τέλος πάντων, γίνεται αγώνας για να ξαναβγεί διότι και κάποιοι άνθρωποι έχουν και πρόβλημα επιβίωσης εκεί μέσα.
    Όλα αυτά που προτείνεις είναι έξω από το πνεύμα του Φ, χώρια που το εμπορικό του δυναμικό είναι ανύπαρκτο. Αναμένουμε λοιπόν και οψόμεθα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. steven, το ξέρω ότι αυτά που πρότεινα είναι εκτός του "Φ" και του Καραγιαννίδη (αλοίμονο τόσα χρόνια τώρα είναι σαν να τον γνωρίζω πια) απλά προσπαθώ να βρω κάποια λύση για το αφιόνι μας. Τέλος, αν γίνεται και μπορείς, να βάλεις κάποια παλιά καλά πρωτοσέλιδα του "Φ" και τη γνώμη σου για εντεκάδα με αραμπατζή τέρμα, πίσω κοντοέ, καράμπελα, κάλα, μανωλά, κέντρο μάκο, βάργκας, λεονάρντο, κάρλος και μπροστά μπέλεκ, γκούντγιονσεν. Τα σέβη μου από την κρύα Πτολεμαϊδα (καταγωγή Γαλατινή Κοζάνης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Να το στηρίξουμε τον προπονητή αλλά ποιόν προπονητή; Τον Νικόλα;
    Ξεκινάς από μικρές κατηγορίες, παράγεις έργο, ο βλέπουν και το εκτιμούν οι αρμοδιοι στις μεγαλύτερες κατηγορίες και προχωράς...
    Ή κάθεσαι βοηθός κάποιου προπονητή για κάπια χρονάκια, μαθαίνεις τα κατατόπια και μετά αναλαμβάνεις.
    Τι απο αυτά έχει κάνει δηλαδή ο Νικόλας και που έχει αφήσει έργο; Εντάξη, παιδί μας είναι αλλά να μάθει στο κεφάλι μας να κουρεύει;
    Όσο για την οικονομική στήριξη η θέση μου είναι ίδια με του DIMI αν και έχω μια φαγούρα να πάω κατ΄εξέρεση την Κυριακή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Εμενα παντως δεν με συγκινει και πολυ το δελεαρ "να μαζευτουμε για να πληρωθουν τα παιδια". Ακομα και ολα εκει να πανε.
    Κανεις δεν εχει προβλημα επιβιωσης. Σε κανεναν δεν θα κοπει το ρευμα λογω αδυναμιας καταβολης των χαρατσιων.
    Κανεις δεν μετρα τα ψιλα για να πει στο μαρκετ.
    Κανενας δεν θα πεταχτει εξω,γιατι αφηνει απληρωτο νοικι,καθ'οτι ολα ειναι πληρωμενα.
    Τωρα,το αν οι τρεχουσες υποχρεωσεις τους εχουν μεινει λιγο πισω λογω στασης πληρωμων της κυβερνησης Αδαμιδη,νομιζω οτι αυτες ειναι πανω απο την αναγκη καλυψης των εξοδων της βασικης διαβιωσης και μπορουν να περιμενουν.
    Αν καποιος τους,πρεπει να δωσει την δοση για το BMWX5,η δεν εχει ρευστο να κανει τα ψωνια του στο Mall,δεν πειραζει,δεν παθαινει και τιποτα.

    Εδω δυστυχει κοσμος. Το πλεονασμα της διασκεδασης θα σκεφτουμε;
    Στο κατω-κατω,ειναι εξασφαλισμενα και ταν διεκδικουν οποτε θελουν.
    Εδω πηδαει κοσμος απ'τα μπαλκονια.
    Αμετρητοι γεροντες,τρεμουν σαν ξεροκλαδα.
    Τοσοι και τοσοι πετιουνται στο δρομο καθημερινα με ενα ξεροκομματο στο χερι και με οικογενεια πισω τους.
    Βουβα κλαματα μεσα στα σπιτια.
    Ερχεται χειμωνας,λιγο καλυτερος απο αυτον της πρωτης χρονιας της κατοχης του 40. (αν ολα πανε "καλα")

    Δεν πειραζει παιδια λοιπον. Καντε υπομονη. Κι'ο ουρανος θα γινει πιο γαλανος. Το ειπε και η Βουγιουκλακη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Εξαιρεση αποτελουν βεβαια οι υπαλληλοι της ΠΑΕ, που και αυτοι απο οσο μαθαινω εχουν να δουν ευρω απο οταν κλεισαν τα σχολεια.

    Και πας χαμηλομισθοσυντηρητος. (ωραια λεξη. Θα γινουμε και λεξιπλαστες. Σαν αλλοι οικονομικοι Ελυτηδες)

    Στο κατω κατω,νεοι ανθρωποι ειναι,γυμνασμενοι,ας μαζεψουν καμια ελια,ας πιασουν καμια τσαπα,ας πιασουν το πιλοφορι σε καμια οικοδομη.

    Το οτι οι Ελληνες εξ'αυτων,θα δυσκολευτουν λιγο,το καταλαβαινω.
    Μπορουν ομως να μαθουν πεντε λεξεις Πακιστανικα και αμεσως θα βρουν δουλεια σε κανενα γιαπι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Προς Αλέξανδρο : Αδερφέ και πατρίδα ( ο πατέρας μου από τα Κοίλα Κοζάνης ) δίνουμε μάχη για τον Φ. Στην ενδεκάδα όλα καλά αλλά ας περιμένουμε να δούμε την διαθεσιμότητα του Καφέ και του Δέλλα. Θα πήγαινα με 3 αμυντικά χαφ ( ή Γκέντζογλου ή προώθηση του Κάλα ) και μπροστά με Λυμπερόπουλο και πίσω του τον Καφέ. Δίπλα βέβαια ο Μπέλεκ. Ο λεονάρντο δεν ξέρω αν θα είναι έτοιμος, κι ο Κάρλος δεν έχει καθόλου δύναμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΣΑΣ ΔΙΑΒΑΖΩ Συχνα αλλα δεν εχει τυχει να ξαναγραψω...μια ερωτηση μονο! ακουγεται εντονα μια φημη για κινηση ομαδας επιχειρηματιων για την αεκ! οχι πολυ δυνατη αλλα ικανη να στηριξει νοτια και να μη συνεχιστει η απλη διαχειρηση που γινεται! με προεδρο καποιον παλαι ποτε...! γνωριζετε κατι???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Ειτε πάμε ειτε το δούμε απο την τηλεοραση, τη χρεοκοπια δε τη γλυτώνουμε. Ειτε πάμε είτε δεν πάμε στο γήπεδο, ο Αδαμίδης και η παρέα του, θα τον πάρουν τον πουλο. Απλά οσο αργουν ο πούλος θα συνοδεύται και απο κλωτσιες της R. Ειτε πάμε είτε δεν πάμε ο Μπέλεκ θα παίξει σαν Μπέλεκ και ο Τζιμπούρ σαν Τζιμπούρ. Ειτε πάμε ειτε δεν πάμε ο Κωστένογλου θα συνεχίσει να είναι ένας ΑΕΚτζής αλλά οχι προπονητης για την ΑΕΚ. Για εμένα κανένα δίλλειμα, ούτε τον Κωστενογλου στηρίζω αν πάω, ούτε τη διοίκηση. Επίσης αν δεν πάω δε σημαίνει οτι πουλάω τον Κωστε. Απλά μου έχει λείψει η κίτρινη φανέλα στο φως των προβολέων το βράδυ! Κι ας ξέρω πως θα συγχυστώ πάλι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: Καλώς ήρθες κι εσύ στην παρέα. Πράγματι υπάρχει αυτή η κίνηση και σίγουρα θα εννοείς τον Δαλακούρα αλλά και τον Νίκο τον Στράτο. Δεν μου γεμίζει το μάτικι είναι θέμα Νοτιά.
    Πάντως και στο πρωτοδικείο να πάμε, οι συγκεκριμένοι τύποι θα παίξουν. Τώρα αν έχεις ακούσει κάτι για Τροχανά κι αυτό είναι μέσα αλλά με άλλο μοντέλο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. συγνωμη για το ανωνυμο πριν...! το μοντελο τροχανα προφανως εχει να κανει και με λαικη βαση ...η κανω λαθος? αρα δε το βλεπω να προχωραει! το δαλακουρα issue ηταν παλιό και δε ξερω αν συνεχιζει να υφισταται...!αλλα σε αυτο αναφερομουν!θεωρεις οτι δε μπορουν να συνδραμουν τα μισα?απο οσα χρειαζονται για να προχωραει δυνατα η ομαδα(4-5 μυρια το χρονο συν αλλα τοσα απο ΝΟΤΙΑ και με διαρκειας πανω απο 15000 γινεται καλη δουλεια)απλα δε γνωριζω αν ο δαλακουρας και οι γυρω του μπορουν να διαθεσουν αυτο το ποσο. επισης απο το ρεπορταζ του μπασκετ ειχε προκυψει οτι και ο μπαιρακταρης ενδιαφεροταν να συνδραμει! δε γνωριζω ομως αν και αυτος διαθετει την οικονομικη δυναμη για κατι τετοιο! η ερωτηση της δεκαετιας παντως θα λεγεται μπομ κοζονις! παναγιωτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΕΤΕ 1,88!!! ΕΥΡΩ...
    -13,76%

    Για σου ρε Μπενι παικταρα.

    Αιντε λιγο ακομη εμεινε και θα τη βγαλεις εξω απο το ταμπλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΟΣ TOOLAEK: ΑΔΕΡΦΕ, ΤΟ ΜΟΝΤΕΛΟ ΤΡΟΧΑΝΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟ ΜΕ ΤΟΥΣ SUPPORTERS ΣΕ ΠΙΟ ΚΛΕΙΣΤΟ. ΚΑΘΑΡΗ ΛΑΙΚΗ ΒΑΣΗ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΤΟΥ ΧΗΝΑ ( ίδια λεφτά, ίση ψήφος ).
    ΔΕΝ ΠΡΟΧΩΡΑΝΕ ΑΥΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΡΗ ΠΟΥ ΕΦΑΡΜΟΖΕΤΑΙ, ΕΤΟΙΜΟΙ ΓΙΑ ΦΟΥΝΤΟ ΕΙΝΑΙ.
    Τώρα για την άλλη ομάδα. Το θέμα είναι οτι Ο Νοτιάς ΔΕΝ θέλει άλλο. Για το αν έχουν οι υπόλοιποι λεφτά, θα σου απαντήσω με μια ερώτηση: Τώρα στα 75 τους, θυμήθηκαν οτι είναι λεφτάδες;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. steven προσφατα είχες γράψει οτι ετσι κι αλλιώς ο Μελλισανίδης θα έρθει, εχει σημασία ποιον θα διώξει? Επίσης οτι ο ΔΧ θελει να γίνει πρόεδρος καθώς και οτι το καταρ έρχεται. Συνεχίζει να ισχύει κατι απο αυτά ή όλα αυτά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ΠΡΟΣ J.PATIKAS: Αγαπητέ Δημήτρη. Όλα ισχύουν κανονικότατα. ΑΕΚ = ΕΛΛΑΔΑ ΚΙ ΑΡΑ ΤΑ ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΧΩΡΟ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΘΑ ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΠΟΡΕΙΑ. ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΤΟ ΚΑΤΑΡ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΤΗΣ ΕΙΝΑΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Ποσο "αξιζει" σημερα η Ε.Τ.Ε.;Οσο το κεντρικο της κτηριο.
    Γεια σου ρε Γκαργκανα με την μουρη σα τσουγκρανα.
    Γεια σου και σενα ρε Προβοπουλε,ρεταλι της Αιολου.
    Ελπιζω να ειμαι εγω ο
    τυχερος που θα κλωτσισω το σκαμνακι κατω απ'τα βρωμοποδαρα σου.

    Κρατικοποιηση τραπεζων. Των κυριων. Των κυριων φταιχτων δηλαδη, που εκαμαν την δουλεια τους,μπηκε στα δυχτια η μαριδα,πωλειται και η βαρκα μαζι με τα δυχτια. Και θα συντηρουνται πλεον τα ευαγη αυτα ιδρυματα,με ξενη πλεον ιδιοκτησια,απο τον μαλακα που θα φιλοξενειται στα καντονια του Καλικρατη.

    Δεν υπαρχει Ελλαδα. Απο τις 26 Ιουνιου. Επισημα εννοω. Με ενεργη ημερομηνια. Γιαυτο και η υπογραφη του μνημονιου μολις λιγες μερεςμετα,οπου οι ηρωες με τα κολαν εδω καταδικασαν ενα εθνος,παραδιδοντας το στους ευεργετες τους.
    "τα'μαθες τα νεα πατερα";
    Απο τοτε ενεργοποιηθηκε επισημα η συμφωνια της Λισαβωνας του 2007 που λεει οτι "τα εθνη-κρατη πλεον θα αποδυναμωθουν και θα αποροφηθουν,προς δοξαν και χαρην της Ευρωπαικης Ενωσης. ( οπου "Ε.Ε" βλεπε Στοες. Καταγωγια,τουνελ συραγγες, τρωγλοδυτες, "αρουραιους" με κοτσιδακια.Επισης Διαβητες,ποδιες,μονοφθαλμους, ατελειωτες πυραμιδες, ζαρτιερες,χαλκαδες,λαστιχοπουτσες,λιπαντικα,καλωδια,
    μπαταριες,παγκους,χεστρες κλπ.

    Ο τοκογλυφος,εκτος απο τοκους,γλυφει και περιτωματα στο πατωμα. "Τα παντα ολα"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Τα μαθατε; Απεκατασταθει ο Αρης Βελουχιωτης.
    Τριγυριζε το πνευμα του πανω απ'τον Περισσο και καλουσε την κυρα του σπιτιου με τα πατομπουκαλα στα γουρλωμενα ματια.
    "Αλεκα μου,ασε με να φυγω,σε παρακαλω,ολο και πιο λιγο καθε μερα ζω" ελεγε το πνευμα του Αρη.

    Λυγισε η Αλεκα. Θιασωτης του Σταλινισμου βλεπεις, φουλ απο ευαισθησιες.
    "Ενταξει Αρη μου. Αυριο θα παω σε μια εκδηλωση για ενα στεφανι. Εκει θα σε αποκαταστησω. Μηπως θελεις και προικα";

    Μετα την αποκατασταση του ονοματος του μεγαλου τομαριου,του Ζαχαριαδη,ηρθε η σειρα του πραγματικα ηρωα και τιμιου,του Αρη.
    Αδερφες και παλικαρια,γιναμε μαλια κουβαρια.
    Μετα το παλουκωμα της κεφαλης,ερχεται η αποκατασταση του ονοματος.

    Αλλο "συγνωμη", αλλο "καναμε λαθος" και αλλο "σε αποκαθιστω".Δηλαδη ακομα και εκει,ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟΝ ΛΟΓΟ. Ε,τι, μαλακιες τωωρα. Μιλαμε για δολιους κατσαπλιαδες.
    Για να δειχθει-για αλλη μια φορα-η διαφορα του Κ.Κ. με τις θρησκειες και το ιερατειο. Καμια.

    Οπως ο Παπας αναγνωριζει λαθη Σχησματικα και 800 χρονια μετα λεει συγνωμη,οπως η Εκκλησια συνεδριαζει για το ποιος θα γινει η θα ξεγινει αγιος. Αγιοι δεν γινονται μονο. Ξεγινονται κι'ολας.
    Κανεις να μην ειναι σιγουρος. Ολοι αιρετοι στην αποκατασταση.Κανεις να μην ειναι σιγουρος που θα τοποθετηθει,ακομα και μετα θανατον.
    Ετσι και εδω. Στον ταχα αριστερο "ισμο". Που ειναι ιδιος με τον δεξιο "ισμο".

    Δεν σε ρωτησαμε ζωντανο,θα σε ρωτησουμε πεθαμενο;
    Ρε δεν γαμιεσαι. Οτι θελουμε θα κανουμε.

    Μονη σταθερα, η ο φιλοτομαρισμος που εκπορευεται απο τον μοναρχισμο και εκπορνευεται στον λαικισμο προς δοξαν της κοινοβουλευτικης παρτουζας.

    Συγχαρητηρια εκει στον Περισσο. Τωρα μπορουμε να κοιμηθουμε ησυχοι.
    Οταν αποκαταστησεται και την αληθεια,να μου το πειτε να ξυπνησω.

    Δεν κανεται και κανεναν ανοιχτο ελεγχο εκει στα βαθεια κιταπια του κομματος; Στα οικονομικα.
    Τι ζητατε ποθεν εσχες απο τους αλλους; Γιατι δεν ζητατε και για το μαντρι σας; Τραγοι και προβατα εκει μεσα.

    Αντε με το παραμυθι του γιγαντα λαου που αναμενουμε να ξυπνησει με φοβερες και με αιματα.
    Δημοσιοι υπαλληλοι με σχεση εργου Δ.Χ. δια ζωης.
    Επαγγελματιες τεμπελχαναδες.
    Ξενιστες σε αρρωστα σωματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Χρηστο (κυριολεκτικα ομως): ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΓΑΜΕΙ ΑΥΤΟΥΣ??

    Ειπαμε εχουν την αντιπροσωπεια σε ενα εργοστασιο που εχει κλεισει πριν 22 χρονια!

    Σφυροδρεπανα εχουν ακομη οι τυποι τι περιμενεις???

    Εδω γινεται της πουτανας και αυτοι αποκαθιστουν τα μουνοπανα..

    Ας το τρελλο στη τρελλα του..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. ΠΡΟΣ DIMI: ΚΑΙ ΝΑΤΑΝ ΤΡΕΛΟΣ, ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΝΕΣ. ΕΛΑ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ BUSINESSMAN ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΠΛΕΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ ( αλλά κι όποιον θέλει να μαθαίνει πραγματική ιστορία ): Ο Άρης φόραγε ένα σταυρουδάκι στον αριστερό του ώμο. Του το είχε χαρίσει ο ηγούμενος μιας μονής στην Υπάτη. Αν θυμάμαι καλά, πατέρας ανυπότακτος λεγότανε. Κάργα αντιεκκλησιαστικός και φυσικά άπιστος. ΟΛΕΣ ΟΙ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΤΟΥ ΑΡΗ ΜΕ ΤΟ ΣΤΑΥΡΟΥΔΑΚΙ, ΡΕΤΟΥΣΑΡΙΣΘΗΚΑΝ. ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ Ο ΣΤΑΥΡΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. ΚΟΡΥΦΑΙΟΣ BUSINESSMAN ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ.

    Εδω και πολλα χρονια. Με συμμετοχες στις μεγαλυτερες εταιρειες και το πιο συχρονο εκδοτηριο.

    ΔΕΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΠΛΕΟΝ.

    Μπα δε το βλεπω. 3-4 ειναι και αυτο γιατι δεν υπαρχει 5ος..

    Καπου μεταξυ πασοκ καρατζαφερη σταθερα στο 7-7,5% εκει που ηταν παντα.

    Μεχρι να ψοθησουν οι τελευταιοι νοσταλγοι του Σταλιν και του σφυροδρεπανου..

    Αν και η ηλιθιοτητα ειναι εκτος απο απειρο μεγεθος και διαινιζουμενο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. Οπως και να εχει,πρωτο κομμα "εγω" και "συ".
    Ο κανενας. Ο πουθενας. Ο τιποτας.
    Οι δικοματικοι μηχανισμοι φαγανε την σκονη των απειραριθμων αβουλων κρυμενων δυσανασχετουντων, που ενδιαμεσα των εκλογικων αναμετρησεων τασονται με τον "κανενα" και την ημερα των εκλογων τελικα προτιμανε καποιο απο τα δυο τιποτενια κομματα,αντιπροσωπευοντας τον τελικα επαξια και αριστα.
    Ο τιποτας εκλεγει τους τιποτες,για να εξαφανιστουν και οι δυο.

    "Ωρα να φευγω. Παω να πεθανω και εσεις για να ζησετε. Ποιος παει σε καλυτερο μερος,μονο ο Θεος Μαραντονα το ξερει"

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. @ Στήβεν
    Πάτερ Ανυπόμονος. Πέθανε πριν 3-4 χρόνια νομίζω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. προς DIMI: επειδη διαβαζω ολα τα αρθρα και τα σχόλια σε αυτο το ιστολογιο, αναγκαστικα διαβαζω - εστω και διαγωνια- τα δικα σου τα οποια και τα θεωρω τα λιγοτερο ενδιαφεροντα. Οχι τοσο για αυτα που γραφεις -περιστασιακα μπορει και να συμφωνω σε 1-2 αποψεις σου- οσο για το υφος σου. Στο γραφω πολυ ευγενικα γιατι ο τροπος που εκφραζεσαι υποδηλωνει τυπο Ξερολα,Ξυπνιτζη οπως εγραφε ο Φ,και το χειροτερο για εσενα Οργισμενου Εφηβου και ηλικιακα μονο εφηβος δεν πρεπει να εισαι. Το σταματω εδω γιατι οσο και να μην θες να το πιστεψεις δεν θελω να στην 'πω' προσωπικα,απλα θελω να ζητησω να σκεφτεις λιγο την επομενη φορα που θα χρησιμοποιησεις εκφρασεις οπως'τελειωμενους,στειρος,μουνοπανα,κοκακιας' κλπ κλπ' ποσο σοβαρος ακουγεσαι. Σε περιπτωση που πεις βεβαια 'αυτο ειναι το υφος μου και αμα γουσταρεις' να σε ενημερωσω οτι στην λογοτεχνεια, στην πολιτικη και οπου υπαρχει ΛΟΓΟΣ ειναι εξαιρετικα σημαντικο το υφος και αναδεικνυει 'η αποδυναμωνει επιχειρηματα και φυσικα το ιδιο ισχυει και εδω, οπου θες και απαιτεις -προφανως- να διαβαστουν οι θεσεις σου -αλλιως θα τα εγραφες στα πλακακια του μπανιου σου να τα βλεπεις μονο εσυ... ΦΙΛΙΚΑ
    για την υπογραφη Slavoj Žižek

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  45. ΠΡΟΣ ΑΝΩΝΥΜΟ: ΤΙ ΑΣΧΟΛΕΙΣΑΙ ΜΕ ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΑΝ ΤΟΝ DIMI; ΠΟΥ ΤΟ ΠΑΙΖΕΙ ΚΙ ΑΕΚΤΣΗΣ ΚΙΟΛΑΣ. ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΜΕ ΤΟΝ ΑΒΡΑΜΙΔΗ ΔΙΑΦΩΝΩ ΣΕ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΕΙ, ΑΛΛΑ ΤΟΥ ΒΓΑΖΩ ΤΟ ΚΑΠΕΛΛΟ ΣΑΝ ΑΕΚΤΣΗ. ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΤΟΝ ΕΙΧΕ Ο ΜΟΥΣΙΑΣ ΜΑΖΙ ΤΟΥ. ΧΡΥΣΑΦΙ ΘΑΧΑΜΕ ΤΩΡΑ. ΚΙΑΤΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή