Τετάρτη 5 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΣ ΠΑΝΙΩΝΙΟΥΣ

            Θα μπορούσατε να έχετε γράψει στο blog τα παράπονα σας. Αλλά σέβομαι την επιθυμία σας να ακούσετε τις θέσεις μου, αφού αντί να απαντάω μεμονωμένα στο ταχυδρομείο, επιλέγω τον δημόσιο χώρο. Εξ άλλου εδώ θα ακουστούν κι άλλες απόψεις.
            Κατ' αρχάς να ξεκαθαρίσω οτι δεν θεωρώ τον εαυτό μου εγκαλούμενο. Άρα δεν αισθάνομαι οτι έχω την υποχρέωση γιά κάποια απολογία. Πόσο μάλλον δε γιά κάποια συγνώμη. ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΛΟΓΙΚΗ ΜΟΥ. Διότι πρώτον δεν έκανα κάτι εγώ αλλά και δεν συμβούλεψα κάποιον σε σχετικές ενέργειες.
             Και το είμαι Αεκτζής κι έχω αυτό το όρνιο πρόεδρο, δεν σημαίνει τίποτα. Ούτε εκλεγμένος είναι με κάποιες διαδικασίες για να πω οτι έχω κάποια ευθύνη αφού συμμετείχα στο σύστημα για την επιλογή του. Ο κύριος ήρθε φυτευτός από κάποιο μωρό και ξέμεινε στο ψηλότερο πόστο της ομάδας μου.
           Αλλά να μπω και στην ουσία. Χειρονόμισε, έβρισε και προκάλεσε. Τον είδα. Όπως είδα και τον βάζελο δίπλα του που πήγε να πετάξει την καρέκλα στο παράθυρο του μπουθ. Μιλάμε για μυαλό κουκούτσι. Σκέψου και να την πέταγε τελικά και σκέψου και να έσπαγε το τζάμι. ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΕΣΩΖΕ ΟΥΤΕ ΑΥΤΗ Η ΔΙΜΟΙΡΙΑ ΜΑΤ ΠΟΥ ΠΗΓΕ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ.
            Και πολλές φορές έχω μιλήσει για τα πεπραγμένα του πρόεδρου της ΑΕΚ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΕ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΥΕΙ ΟΠΩΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΝ ΣΤΗΝ ΟΥΣΙΑ. Την μία έτσι και την άλλη γιουβέτσι. Την μια εναντίον του Μαρινάκη και την άλλη συνομιλιούλες με τον Ψωμιάδη. Την μία " γαμιέται ο θρύλος κι ο Πειραιάς " και την άλλη συγνώμη πριν την εξάρα. Την μια εναντίον της βίας, με επιστολή μάλιστα προς τον φελλό που νομίζει οτι κυβερνάει, και την άλλη κωλοδάχτυλα μέσα από το μπουθ την ώρα που τον φυλάνε 20 ( ναι αλήθεια είναι αυτό ) μπράβοι και καμιά τριανταριά αστυνομικοί. ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΟΤΙ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ ΕΤΣΙ, ΔΕΝ ΜΙΛΑΕΙ ΑΠΟ ΜΟΝΟ ΤΟΥ; ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΝ ΜΕΛΙΣΣΑΝΙΔΗ, ΠΟΥ ΚΑΘΟΤΑΝ; ΕΙΧΕ ΣΥΝΟΔΕΙΑ; ΤΟΥ ΜΙΛΗΣΕ ΚΑΝΕΙΣ; ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΜΑΣΤΕ.
           Μιά χαρά φύγαμε, ΕΠΩΝΥΜΑ, κι ο Αδαμίδης έφυγε καμιά ώρα μετά αφού μάλιστα φέρανε και το βαν μέχρι την γυάλινη πόρτα. Εγώ, τι ευθύνη έχω γιά κάποιον που καπηλεύεται την θέση ΄στην ΑΕΚ αλλά και το όνομα του δικέφαλου; Ξεκάθαρα, καμία. Αλλά να το πάω και πιο πέρα. ΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΙΣΘΑΝΕΣΘΕ ΟΤΙ ΠΡΟΣΒΛΗΘΗΚΑΤΕ ΑΠΟ ΤΟ ΑΤΟΜΟ ΚΙ ΟΤΙ ΕΘΙΓΗ Η ΑΞΙΟΠΡΕΠΕΙΑ ΣΑΣ, ΤΙ ΚΑΝΑΤΕ; Πετάγατε καφέδες στα τζάμια; Τον γράψατε ή τον αναπαράγατε;
             Ελάτε ρε παιδιά. Ένας Τσακίρης είναι κι αυτός. Όπου μπορεί, βγάζει μια τζάμπα και εκ του ασφαλούς μαγκιά. Όπως ο δικός σας με το περσινό πανώ. ΑΛΟΓΟΤΡΟΦΕΣ ΠΑΡΕΑ ΜΕ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΑΛΛΑΞΑΝΕ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ, ΤΙ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ; Άντε το πολύ να πουλήσουν επ' αμοιβή μιά οπαδοφρoσύνη. ΚΙ ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ( ας είναι κι αδερφή ) ή ζηταει συγνώμη, ή βγαίνει αφού πιστεύει οτι έκανε το σωστό και πλακώνεται στα ίσα. Κι ας τις φάει.
            Δεν με καλύπτει ο τύπος κι αρκετά έχω πει εδώ μέσα, που λογικά μάλλον δεν τα έχετε διαβάσει αφού σερφάρετε σε δικά σας μονοπάτια. Εγώ την κριτική την κάνω στα ίσα και μάλλον θα θυμάστε τι έχει γίνει εδώ πέρα με όλους ελεύθερους να μιλάνε, να βρίζουν και να απειλούν. Όπως θυμάσθε στην μέση του κείμενου της κριτικής του αγώνα τι έγραψα: "... μια ομάδα με πολλά προβλήματα, που εύχομαι ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ... ( με κεφαλαία κιόλας ) ". ΓΙΑΤΙ; ΔΙΟΤΙ Η ΑΕΚ ΘΕΛΕΙ ΤΟΝ ΑΝΤΙΠΑΛΟ ΥΓΕΙΗ. ΤΟΤΕ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΝΙΚΗ ΚΑΙ Η ΔΟΞΑ ΤΗΣ. Και μόνον τότε η ποδοσφαιρική καζούρα, που επιτρέπεται να χρησιμοποιήσει το ρήμα " γαμάω " , έχει έννοια. ΤΟ ΞΕΨΥΧΙΣΜΕΝΟ 0-1 ΣΤΟ 93 ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΓΑΜΗΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ, ΑΛΛΑ ΣΑΝ ΑΝΕΜΟΓΚΑΣΤΡΙ ΜΟΙΑΖΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΥ. ΔΗΛΑΔΗ ΑΝ ΚΕΡΔΙΖΑΜΕ ΜΕ 6-0 ΤΙ ΘΑ ΛΕΓΑΜΕ; Οτι απλά ήμασταν καλύτεροι; Αν καταλαβαίνετε το πνεύμα μου, τότε αντιλαμβάνεσθε κι όλα τα άλλα.
             Όμως αδέρφια, το θέμα αρχίζει και παίρνει διαστάσεις. Την μιά τα βάζει με τον Σπανό και τον Ατρόμητο και την άλλη με τον Πανιώνιο. Την μια διώχνει τον προπονητή και την άλλη δουλεύει έναν άνθρωπο σαν τον Κωστένογλου ( τα έγραψα χθες ). Κάποιος ΔΧ τον λέει αδερφή, αυτός ψάχνει τρόπο εξουδετέρωσης του και μετά παριστάνει την ενωμένη ΑΕΚ. Σε λίγο θα πάει σαν ΑΕΚ στα Άσπρα Σπίτια ή στην Κάτω Τραχανοπλαγιά κι επειδή θα καταγάγει φιλική νίκη, θα νομίζει οτι κέρδισε την ευρωπαϊκή κούπα. ΑΝ ΑΥΤΟΣ ΗΤΑΝ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΣΤΗΝ ΑΓΓΛΙΑ, ΕΓΩ ΤΟΤΕ ΕΙΜΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΣΥΓΓΡΟΥ ΠΟΥ ΠΗΔΙΕΤΑΙ ΤΖΑΜΠΑ ΚΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΜΑΙ ΔΟΣΜΕΝΗ ΣΤΗΝ ΝΥΜΦΟΜΑΝΙΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΟΤΙ ΥΑΛΙΤΙΔΑ ( την ξέρετε ; ) ΚΙ ΑΛΛΑ ΣΧΕΤΙΚΑ ΔΕΝ ΕΧΩ.
          Υγ. Ο σεβασμός αποδίδεται τίμια. Γουστάρω οι πρόεδροι να είναι ταλιμπάν όπως γουστάρω οι χούλιγκαν να είναι επιπέδου. ΟΠΩΣ ΠΑΛΙΑ. Τα άλλα είναι γιά αδερφές. Μου είπε, μου έκανε, απαράδεκτος ήταν, πω πω σκατά μέσα στο σαλόνι και μαλακίες. Όποιος δεν μπορεί πάει για σκάκι ή παίρνει τα ξίφη της ξιφασκίας και ψήνει σουβλάκια. Ποδόσφαιρο παίζουμε όχι πιτσικουλιές.  

40 σχόλια:

  1. ΠΡΟΣ Jack Carter: ΑΔΕΡΦΕ, ΣΕ ΧΑΙΡΕΤΩ. ΚΑΛΩΣ ΗΡΘΕΣ ΣΤΗΝ ΠΑΡΕΑ.
    ΣΕ ΔΙΑΒΕΒΑΙΩ ΟΤΙ ΘΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτο ελειπε να ταυτιζεται ο καθε ΑΕκτζης με τον καθε μαλακα φυτευτο,τυχαρπαστο η εφετζη σκαρφαλωνει στην καρεκλα.μετα απο εντολη καποιου και οχι απο κοινη αποδοχη.Αυτα εχει παθει καο ο κοσμος γενικα με τα καθαρματα,τα πουστρακια που κανουν κουμαντο στην τσεπη του και την ζωη του.
    ψηφισατε κανεναν Παπακωνσταντινου; Κανενα Ραγκουση.κανενα Μοσιαλο ( γεια σου Μωυση);
    Η μηπως ειναι αιρετοι οι αρχιλωποδυτες Γιουνκερ, Ρεν Τρισε, Μπαροζο; κλπ; Φυτευτοι ειναι.

    Αφου δεν ξερετε τι να την κανετε την δημοκργατια,σας την παιρνουμε ετσι για να μην την βρωμιζεται.

    Οσο για την αντιστροφη μετριση και το "ποτε" δεν εχει και μεγαλη σημασια,αφου το κακο συντελειται οντας μελος κανονικο και πληρες. Νο προπλεμ
    Που λεει ο λογος βεβαια "νο προμπλεμ" αφου προβλημα οι τοκογλυφοι και οι νεα ταξη,εχουν.Και μαλιστα χοντρο. Δεν μπορουν εσαει να μενουν εκτεθημενα τα τοξικα σκουπιδια και οι τονοι πετσινου χρηματος που εχουν πνηξει το συμπαν. Καποια στιγμη αυτα λιμναζουν. Και πνηγουν με την σιερα τους τους αποστολεις τους.
    Αρα,βιαζονται. Γι'αυτο και η αναταραχη.
    Υπελογισαν σωστα στην απολυτη προδοτικη διαθεση του μισοχαζου giorgo,αλλα δεν υπελογησαν σωστα το μεγεθος της βλακιας του. Το οτι δηλαδη,δεν θα μπορουσε να φερει εις περας ΩΣ ΤΟ ΤΕΛΟΣ την αποστολη του. Γιατι μονο ετσι θα εχει αυτη νοημα. Αλλιως τζαμπα κοπος. Και τζαμπα εκθεση ολων των βρωμιαραιων στην κοινη θεα.
    Επιστρατευθει ο αλλος χοντρος, ο ετοιμος να αυτοκατστροφη Βενιζελος-λογω βουλιμιας- και τρεχουν να προλαβουν τα υπολογισμενα απο πριν χρονοδιαγραμματα. Ελλαδα-Πορτογαλια- Ιρλανδια πακετο υπολογιζαν να φανε. Μετα σειρα της Ιταλιας κλπ.
    Αλλα τα γραναζια κολλανε,λογω του οτι η αδηφαγια και η ειρωνεια,ειναι θανασιμα αμαρτηματα αλλα και καταστροφικες συνηθειες για τους φυση και θεση απολιτιστους.
    Δεν αρκει να τρως το βιος καποιου. Πρεπει και να το απολαμβανεις.
    Την παθανε οπως ο λαγος με την χελωνα.

    Ο χρονος ειναι χρημα.Και το χρημα ειναι χαρτι. Αυτο που μετραει,ειναι το κεφαλαιο.Αυτο που προσπαθουν να ξεπουλησουν ασθμαινοντας τα δικα μας τομαρια εδω. Μα το προβλημα παραμενει,αφου οι φαταουλες,οι αμετροι, οι αγνωμονες,οι βουλιμικοι σαλταδοροι,ποτε δεν εφεραν καμια αποστολη σε περας.
    Δε περας αποστολες φενει μονο ο πραγματικα ισχυρος,απο φυση. Ποτε ο μουλος.

    Τικ-τακ τικ-τακ. Τρεχουν.
    Αλλα κατι οι μιζοχαζοι προδοτες,κατι οι βουλιμικοι,κατι οι εξοφθαλμοι ειρωνες,κατι οι αποστροφικες μουρες,κατι οι ηλιθια τακτικη του να προσβαλεις αυτον που εκμεταλευεσαι,τους σερνει στον γκρεμο. Ολους. Ζαλογγο μουνια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Και για να παμε και πιο περα,αν το σχεδιο της καταληψης των κρατων αποτυχει-γιατι κατι τετοιο επιχειρειται τωρα-τοτε μπαινουν στο πραγματικο plan B το οποιο λεει: extra terrestrial arrival.
    Δεν κανω πλακα. Ενα μεγαλο σινεμα θα γινει ο ουρανος.
    Ο τρομος μας ενωνει.

    Aν δειτε μητρικο σκαφος στον ουρανο,δεν θα το'χει συρει μουνι,αλλα πολλα μουνια μαζεμενα,καθ'οτι ογκωδες.
    Αν δειτε τον Ε.Τ. πιαστε τα αρχιδια σας και πειτε του οτι ο ΟΤΕ ειναι εκτος λειτουργιας.
    Αν βροντες αστραπες και λαμψεις ανειδωτες ταραξουν τον υπνο σας,γυριστε απο το αλλο πλευρο,αφου το εργο ειναι μουφα.
    Εκτος και αν σκασει καμια σεξογιηνη σαν την Κιμ Μπασιτζερ,οποτε,πεταξτε την συζυγο απ΄το κρεβατι-αν ειναι εκει ακομα και δεν εχει κρυφτει στο ντουλαπακι της κουζινας- και ετοιμαστειτε για εξωγαλαξιακο πηδημα.

    Γενικα μην τρομαξετε. Τα ΟΥΦΟ ειναι εδω. Πιστευει κανεις σας λ.χ. οτι ο Σημιτης η ο Μητσοτακουλας,ειναι πραγματι ανθρωποι; Οτι ο Ψωμιαδης ειναι γεννημενος απο ανθρωπινο ον;
    Ο Λαγος ειναι ποδοσφαιριστης;
    Η οτι η Τζουλια εχει μονο ενα μουνι;

    Αλλωστε το λενε ολοι οι ειδικοι: "Ζουν αναμεσα μας".
    Αρα,μη τους περιμενετε απο αλλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ...Και ξαφνικα ο Βενιζελος βρηκε λεφτα.Αυτα που εφταναν δεν εφταναν για να την βγαλουμε μεχρι 15 Οκτωβρη,τωρα μας φτανουν μεχρι μεσα Νοεμβρη!!!
    Οταν λιγο πριν αποφασισαν οτι η 6η δοση ΘΑ συζητηθει τον Νοεμβρη,ξαφνικα τα λεφτα αυγατισαν...
    Οταν εγω λεω οτι το βραδυ που τα βροντηξε η Τροικα κι εφυγε,το παιχνιδι ηταν στημενο,κι οταν ολα τα τσοντοκαναλα και οι εφημεριδες,εκαναν λογο για δηθεν νευρα της Τροικας,επειδη δεν προχωραγαν οι συμφωνιες,ημουν ο μονος.
    Ερχεται τωρα ο Βενιζελος,και επιβεβαιωνει το "στησιμο",αφου παραλληλα με την αναβολη της συζητησης για την 6η δοση,η Τροικα παραγγειλε την μειωση μισθων στον ιδιωτικο τομεα,κατι που συμφερει ολους αυτους που επιζητουν τα "κινεζικα" μεροκαματα στην χωρα μας.Και απο δω και στο εξης,θα αρχισει παλι το πανηγυρακι,στο τελος Οκτωβρη,με ενα Βενιζελο να προσπαθει να πεισει τον ελληνικο λαο πως η 6η δοση θα κανει φτερα αν δεν συννενοηθουν οι κοινωνικοι εταιροι για την μειωση των μισθων.
    Εχει παραγινει το κακο με το κλιμα τρομοκρατιας,απειλωντας με την μη καταβολη συνταξεων και μισθων,σε περιπτωση που δεν ερθει η δοση.Καποιος επιτελους πρεπει να του μιλησει για το Rexona....
    Και εαν ισχυουν αυτα που λενε στην Ευρωπη περι χρεωκοπιας,που ισχυουν,τοτε θα καταρρευσει ολο το σκηνικο,αφου για να "μαλαγρωσουν" την οργη του κοσμου,θα κανουν λογο για εκλογες,που θα λειτουργησει στα συν, ψυχολογικα για τον Ελληνα.Γιατι απο δω και μπρος θα αρχισει να προσωποποιειται η ευθυνη για ολα αυτα τα μετρα που επαιρναν τοσο καιρο,σε ατομα της κυβερνησης.Με εναν ΓΑΠ,προστατευμενο,οσο ειναι δυνατον,και εναν Βενιζελο ΚΑΜΜΕΝΟ πλεον.
    Και για οσους λενε πως προβλημα δεν εχουν οι "αγορες",ας κοιταξουν την διπλη υποβαθμιση στην Ιταλια,που σε μεγεθος οικονομικο ειναι 10 φορες πιο μεγαλη απο εμας.Πραγμα που δειχνει,πως οι "αγορες" αναζητουν - μετα το τελος μας - καινουργιο γηπεδο να παιξουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Το κωμικοτραγικο με τα χρηματα,με τα "τουβλα" δηλαδη, ειναι οτι οσα περισσοτερα εχεις,τοσα λιγοτερα με ευκολια μπορεις να αποκτησεις με αυτα.
    Κι'ομως ναι.
    Η ευκολια ειναι αντιστροφως αναλογη.
    Εαν εχεις 5.000 αγοραζεις "αυτο". ο.κ.
    Εαν εχεις 500 χιλ. αγοραζεις εκεινο με λιγη δυσκολια παραπανω βεβαια,για ευνοητους λογους.
    Εαν εχεις 50 εκ. τα πραγματα δυσκολευουν ακομα περισσοτερο γιατι διακυβευεις πολλα και ο αλλος δεν ειναι και τοσο ετοιμος να σου δωσει αυτο που τοσο επιθυμεις.
    Εαν δε,διαθετεις 500 δις και αποσκοπεις στο να παρεις "αυτο" απο "καποιον" αυτο δεν περνεται με καμια παναγια. Πολυ δυσκολα.
    Εαν πια,διαθετεις 50 τρις και ζητας τα παντα,το πιο πιθανο ειναι,αυτο που θα λαβεις να ειναι κλωτσιες.

    Δηλαδη η οικονομικη στρατοκρατια η οποια εχει αντικαταστησει την πολεμικη στρατοκρατια οπως την ξεραμε,δεν μπορει με τιποτα να εχει την ιδια τυχη με την εφ'οπλου λογχη εξορμηση και την στρατιωτικη κατακτηση, η οποια ηταν αμεση ολοφανερη,και διχως παρερμηνειες.
    Πως το χρημα μπορει να αντικαταστισει τα οπλα και πως οι γιαπιδες μπορουν να κανουν τους λοχιες; Πως θα πεισει η Μερκελ η ο Τρισε σαν στρατηγοι; Μπορουν; Οχι.
    Βεβαια εδω υπαρχει και η πονηρια της νεας ταξης,η οποια στην νεα αυτη μορφη επικυριαρχιας,προτιμησε και τα αναλογα προσωπα.Γυναικουλες-εμφανισιακα-σαν την Μερκελ,σακατηδες που προκαλουν οικτο σαν τον Σοιμπλε, μαυρουκους που παραπεμπουν στην συγχωρεση και στην Ευαγγελικη Εκκλησια,οπως ο Ομπαμα, "ακινδυνους" πορνογερους που διασκεδαζουν τα ταμπλοιντ σαν τον Μπερλουσκονι,γελοιες καρτουνιστικες φατσες οπως ο ΓΑΠ η ο Θαπατερο κλπ.

    Οι σκληρες μουρες των Ολμπραιτ, Γουλφοβιτς Ραμσφελντ κλπ πηγαν στην ακρη.
    Τωρα το εργο λεει "στην Εντατικη".

    Βεβαια το πιο πιθανο ειναι να φανε τα μουτρα τους,γιατι υπαρχει το εξης προβλημα: Ενω στην πολεμικη εισβολη το κεφαλαιο της κατεκτημενης χωρας τιθεται αυτοματα στην υπηρεσια του κατακτητη,εδω, αυτη η μετατροπη θελει χρονο και τροπο. Και η τοκογλυφικη παρεα,δεν εχει ουτε το ενα ουτε το αλλο.

    Χρειαζονται και τα δυο σαν συστατικα κατασταλτικου, προσβλεποντας στην αργη,καθυστερημενη αντιδραση των λαων,αφου-οντες σε υπνωση, δεν ξεχωριζουν αμεσα και γρηγορα τον εχθρο. Δεν φορα στολη πλεον,ουτε ριχνει βομβες,ωστε να αντιδρασεις αμεσα.

    Εως ενα σημειο δηλαδη,εχει και την εξηγηση της η χρονοκαθυστερηση του κοσμου.
    Αλλα ως ενα σημειο παιδια. Ειπαμε. Μη το γαμησουμε. Οτι ηταν να διαπιστωσουμε το διαπιστωσαμε. Τι αλλο περιμεινεις; Να δεις τον ΓΑΠ και τον Βενιζελο να μπαινουν μεσανυχτα στο σπιτι και να σου παιρνουν την τηλεοραση και τα κομοδινα;
    Ελεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Μα ασφαλως και υπαρχουν conpater. Τοσα χρονια πως βρισκονταν λεφτα και τωρα δεν εχουν; Απο την φορολογια ζει το συστημα. Ποσο μαλλον τωρα που εχουν ερμεξει τον κοσμακι.

    Λεφτα για παντα υπαρχουν. Και μιλαω σοβαρα.
    Οταν ο μισοχαζος ελεγε "λεφτα υπαρχουν" δεν ελεγε ψεματα. Οντως υπαρχουν. Και πολλα μαλιστα. Τα οποια μπορουν να γινουν πολλα περισσοτερα.
    Μονο που οταν το ελεγε,δεν απευθυνοταν στους μαλακες που τον ψηφισαν ουτε στους αλλους μαλακες που δεν το ψηφισαν.
    Απευθυνοταν κατα πρωτο λογο στα αφεντικα του εκτος Ελλαδας και κατα δευτερον στους εδω ντοπιους αγραμματους νταβατζιδες.
    Δηλαδη ο ανθρωπος δεν ειπε ψεματα και κακως τον ψεγουν σαν τετοιον.
    Απλα δεν διεγνωσαν σωστα το αρκοατηριο του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. @ jack carter

    Ωρα 4:49 ΤΩΡΑ τελειωσα με κατι ρωσους (ΝΟΜΙΜΟΥΣ-οχι πετι σκατο) και γυρναω σπιτι..

    Ομορφοι ανθρωποι και ΦΙΛΛΕΛΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΙ. Με ηθος και ιστορια..

    Φιλε μου πορισμα BDO 2009 σελιδα 6 το πξνακαινι γραφει 55,925 εκκ

    ΧΩΡΙΣ ΕΦΟΡΙΑ, ΟΑΚΑ, ΦΕΡΕΡ,ΔΩΝΗ ΚΑΙ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΕΞΩΔΙΑΚΣΤΙΚΟ Η ΜΗ ΤΕΛΕΣΙΔΙΚΟ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. MAKAΡΙ ΝΑ ΕΣΠΑΓΕ ΤΟ ΤΖΑΜΙ ΤΟ ΒΑΖΕΛΑΚΙ
    ΤΟΤΕ ΘΑ ΒΛΕΠΑΝΕ ΠΟΣΑ ΑΠΙΔΙΑ ΒΑΖΕΙ Ο ΣΑΚΟΣ

    1-2-32 ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΗ Η ΩΡΑ.

    και ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΜΑΚΑΡΙ να ειμαι παρων, αν τους ΒΑΡΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ

    Ακομη ασχολειστε με τους τελειωμενους????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Προς Jack Carter: Πολυ θα το θελαμε να ειναι μονο 20.
    Εαν υποθεσουμε οτι αυτο ειναι το σωστο νουμερο,γιατι οι ιδιοι οι διαχειριστες της διοικησης μας λεν οτι τα επισημα και καταγεγραμενα ειναι 32;
    Ειτε επι Κοζωνιαδας (32) ειτε επι δικηγορου (35).
    Βαζουν παραπανω χρεος για να ασχημινουν την εικονα; Μηπως και αυτοι ξεσικωσαν το κολπο απο τους απαταιωνες πολιτικαντιδες οι οποιοι μετα απο το φτιασιδωμα των στοιχειων,για την εισοδο στην ΟΝΕ,το 2010 ειρθε η ωρα για αλλο φτιασιδωμα προς το χειροτερο,προκειμενου να πτωχευσουμε με το ζορι;

    Το "νοικοκυρεμα" του Αδαμιδη ειναι σαν την προσπαθεια να υπαρξει πλεονασμα στην Ελληνικη οικονομια απο τους μουλους τους υπευθυνους.
    Οτι εκανε ο μεν με το να βαζει τα ποσα του αγαπουλα στα προσδοκομενα κερδη,το ιδιο εκανε και η μαιμου το 2000 που παρουσιασε την υπερκαταναλωση μεσω δανειων,σαν "αναπτυξη".
    Δημιουργικη λογιστικη. Ειπαμε.

    Το σε τι μαγειρεμα υποκεινται τα νουμερα και το σε τι δοκιμασια μπορουν να μπουν και τι θαυμαστα αποτελεσματα μπορουν να παρουσιασουν στο χαρτι,δεν λεγεται. Θαυματα γινονται.
    Τυφλα να εχει ο θεραπευμενος τυφλος.
    Μια δεν πιανουν τα 2 ψαρια και οι 5 αρτοι στην επι το ορους ομιλια, μπροστα στην Goldman Suck's.

    Βεβαια ο παγκαρογυφτος, τετοιος παραμενει με οσα νουμερα και αν ασχοληθει,οσο και αν διευρυνει τις ασχολιες του. Δεν ειναι θεμα μεγεθους,αλλα ποιοτητας.

    Στην "ΑΕΚ μας" που λεει και ο Steven,τα χρεη ειναι οποσδηποτε πανω απο 60. Απο εκει ξεκιναμε.

    Ο χοντρομαρινακης εχει σκασει 100 παχια-παχια εως τωρα και οχι 10.
    Εχοντας την διαβεβαιωση απο τον "θειο" οτι στα πραγματα θα ανεβει η κορη του Μεφιστοφελη, η Ντορουλα η κοπελιτσα με τα κορδελακια και τις ρυτιδες.

    (το γιατι το τραινο του Μητσοτακαιικου εκτροχιαστηκε και γκρεμισε σε ενα χρονο ολα οσα εχτιζε ο στοργικος Δρακουλας 50 και πλεον χρονια,ειναι μια καλη παλια αλλα και φρεσκια ιστορια,που ισως την διηγηθουμε αλλοτε)

    Το εργο εκατσε αλλιως ομως και ο χοντρος εκνευρισμενος μιλουσε για "εγκληματα κατα της Ελλαδας".
    Ενας που ειναι σιγουρος για τα κερδη του και τις συμφωνιες του,δεν ειναι τοσο οξυθυμος. Ο Βαγγελας ειναι,γιατι νοιωθει ριγμενος και κοροιδο.
    Και ειναι παναθεμα τον. Ειναι.
    Δεν μας μπερδευουν τα μηδενικα στις καταθεσεις,ουτε τα κοτερα.
    Δεν εχετε ισως εσεις φιλο,γνωστο, καποιον "λεφτα" που τον επιασε "κωτσο" και του μοσχοπουλησε π.χ. ο μαντρας ενα σακατεμενο ακριβο αυτοκινητο; Η ποσοι οικοδομοι δεν μασανε αβερτα μεσα απο τις δουλειες σε βιλες; Και πηδανε και τις κυραδες τους.
    Ελα μωρε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΠΡΟΣ ΑΠΑΝΤΑΧΟΥ ΑΕΚΤΖΗΔΕΣ ΚΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ:

    ΟΝΤΩΣ,ΕΙΝΑΙ ΠΙΘΑΝΕΣ ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΚΤΑΜΙΕΥΣΗ ΤΗΣ ΕΚΤΗΣ ΔΟΣΗΣ,'Η ΚΑΙ ΠΡΙΝ ΙΣΩΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΙ ΠΟΤΕ.
    ΕΝΔΕΧΕΤΑΙ ΚΑΙ ΚΟΥΡΕΜΑ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΠΑΚΙ ΒΑΦΗ ΚΑΙ ΠΕΡΜΑΝΑΝΤ ΚΑΘΑΡΑ ΓΙΑ ΑΙΣΘΗΤΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ.
    ΠΑΙΖΕΙ ΚΑΙ Η ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΤΩΧΕΥΣΗΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΕΙΝΟΥΜΕ ΜΕ ΤΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ ΣΤΟ ΧΕΡΙ,
    ΕΚΤΟΣ ΚΙ ΑΝ ΑΡΧΙΖΟΥΜΕ ΝΑ ΣΚΑΒΟΥΜΕ ΒΡΙΣΚΟΝΤΑΣ ΤΑ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΑΠΟΘΕΜΑΤΑ ΧΡΥΣΟΥ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΤΩ ΑΠΟ ΤΑ ΠΟΔΙΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΠΛΕΟΝ ΤΡΩΜΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΜΕ ΧΡΥΣΑ ΚΟΥΤΑΛΙΑ.
    ΑΣΕ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΛΗΞΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ,
    ΑΝ Ο ΑΔΑΜΙΔΗΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΡΦΗ 'Η ΕΝΑ ΜΙΚΡΟ ΚΑΙ ΤΑΠΕΙΝΟ ΛΑΜΟΓΙΟ,'Η ΚΑΙ ΤΑ ΔΥΟ ΜΑΖΙ.
    ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟΣΟ ΠΟΛΥΠΛΟΚΑ ΚΑΙ ΝΕΦΕΛΩΔΗ,
    ΠΟΥ ΠΛΕΟΝ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΟΙ
    ΑΝ ΗΤΑΝ Ο ΜΕΛΛΙΣΑΝΙΔΗΣ ΤΗ ΚΥΡΙΑΚΗ ΣΤΗ Ν.ΣΜΥΡΝΗ,
    'Η ΒΛΕΠΑΜΕ ΤΟ ΟΛΟΓΡΑΜΜΑ ΤΟΥ.

    ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΣΤΡΟΦΗ ΜΕΤΡΗΣΗ ΠΟΥ ΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΖΕΙ ΕΝΤΟΝΑ,ΚΑΘΩΣ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙ ΕΧΩ ΕΜΦΑΝΕΣ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΑΝΟΝΙΚΗ ΑΡΙΘΜΗΣΗ,ΠΟΣΟ ΜΑΛΛΟΝ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΠΟΔΗ.

    ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΚΑΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΔΙΑΛΥΘΕΙ Η ΤΕΧΝΗΤΗ ΝΕΦΩΣΗ,ΣΩΣΤΟ ΚΑΙ ΦΡΟΝΙΜΟ ΘΑΡΡΩ ΠΩΣ
    ΕΙΝΑΙ,ΝΑ ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΕΙΤΕ ΚΑΝΑ ΦΑΓΩΣΙΜΟ ΜΑΚΡΑΣ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ,ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΚΑΔΕΣ ΕΒΑΠΟΡΕ,ΒΑΛΤΕ ΚΑΙ ΚΑΝΑ ΕΜΦΙΑΛΩΜΕΝΟ ΝΕΡΑΚΙ ΣΤΟ ΜΕΝΟΥ,ΚΑΜΙΑ ΧΡΑΠΑ ΧΡΟΥΠΑ ΠΟΥ ΟΛΟ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΘΑ ΦΑΝΕΙ ΧΡΗΣΙΜΗ
    ΚΙ ΟΤΙ ΑΛΛΟ ΤΕΛΟΣ ΠΑΝΤΩΝ ΚΡΙΝΕΤΑΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΟ.

    ΑΝ ΠΑΛΙ ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΠΡΟΜΗΘΕΙΕΣ ΔΕ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΘΟΥΝ-ΠΡΑΓΜΑ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΚΙ ΕΥΧΟΜΑΙ-
    ΧΑΜΕΝΕΣ ΔΕ ΘΑ ΠΑΝΕ.
    ΤΑ ΜΕΝ ΤΡΟΦΙΜΑ ΘΑ ΧΡΗΣΙΜΕΨΟΥΝ ΩΣ ΠΡΙΜ ΝΙΚΗΣ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΗΡΩΙΚΟΥΣ ΠΑΙΚΤΕΣ ΜΑΣ,ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΦΡΑΓΚΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΙ ΟΥΤΕ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ,
    ΟΙ ΔΕ ΧΡΑΠΑ ΧΡΟΥΠΕΣ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΠΙΕΣΗΣ ΣΕ ΔΙΑΙΤΗΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΑΙΞΟΥΝ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ 50-50,
    ΟΥΤΕ ΜΟΝΑΔΑ ΠΑΡΑΠΑΝΩ.

    ΚΑΛΑ ΞΕΜΠΕΡΔΕΜΑΤΑ ΑΔΕΡΦΙΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Συσκεψη στα Σπατα αυτην την ωρα. Εχει ερθει και ο μανατζαραιας του Ισπανου. Απαντες ειναι εκει.
    Και οι απληρωτοι επι μηνες παικτες διπλα κανουν την προπονηση τους. Οχι ανεμελοι. Καθε αλλο.
    Δεν περιμενει κανεις το δημοσιευμα απο τα "Νεα" που μιλα για Πρωτοδικειο εντος Οκτωβριου για να αντιληφθει το μεγεθος του προβληματος που ακομα και κατω απο το χαλι της πετιτ σκατω, η της προπονητολογιας,δεν μπορει πλεον να κρυφτει με τιποτα.
    Ενα καζανι που βραζει και απλα δεν εχει σκασει το καπακι. Προς το παρον ησυχια θανατερη επικρατει.

    Ειμαι ταγμενος στην αποψη οτι πρεπει να ολοκληρωθει ο αρρωστος κυκλος-τουλαχιστον 7 χρονων- με νομοτελειακη καταληξη την αναληψη της "ντροπιαστικης" ηγεσιας της ΠΑΕ απο τον κυριο υπευθυνο της χαμενης ευκαιριας του '06. Τον αγαπητο κο Δ.Χ.

    Δεν υπαρχει πλεον κανενα νοημα,ουτε και οφελος εστω και βραχυπροθεσμο,απο το να συντηρει κανεις μια γαγγραινα,μονο και μονο για να βλεπει τον κωλο της νοσοκομας οταν ερχεται για τις "αλλαγες".

    Και ειμαι συμφωνος οτι πρεπει να πεθανουν απο ασφυξια.
    Ουτε ενας στο γηπεδο και ας αποκαλει ο καθενας προβοκατορικες αυτες τις αποψεις.

    Η θα παρουμε αποφαση οτι θα αραξουμε στα κυβικα μας,η οτι θα υπαρξει καποια γιγαντωση,η οποια ερχεται μονον οταν εχεις πιασει πραγματικα πατο και το οικοδομημα στηνεται πανω σε νες κολωνες.

    Τα θεμελια ειναι τα ιδια. Δεν κουνιουνται. Απλα πρεπει να αποφασισουμε εαν πανω σε αυτα θα χτισουμε κατι νεο, η αν θα τα αφησουμε ετσι,σαν την Ρωμαικη Αγορα στην Πλακα και χορταριασμενα θα τα χεζουν οι γατες προσδοκωντας το ευρω του τουριστα απο τον καφε η τον μουσακα.

    Το να παριστανεις τον μικρομεγαλο και τον ατρομητο δουλο, μιλωντας για πρωταθλημα και "κατω τα χερια" και "θα πεθανουμε στο γηπεδο" και "το παρτυ τελειωνει" απο την μια και τρωγοντας φαπες απο διαιτητες,Μαρινακηδες,Κομποτιδες, Τσακιριδες, Μπεους, ΕΠΟ,δικαστηρια κλπ απο την αλλη,ειναι γελοιο.
    Ειναι εμπαιγμος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Η διοικηση (τι γελειοτητα!!!) ξανα-μανα αποφασιζει αν θα μεινει λεει το εταιρο λαμογιο ο αποτυχιμενεθ οεοεοεοε

    Αφου τον τελειωσε τη Πεμπτη αλλα μετα καταλαβε οτι δεν εχει φραγκο και του ζητησε να αυτοκτονησει μονος του.

    Αφου συμφωνησε με τον πατερ ΠΟΥ ΑΦΗΣΕ 500 ΜΕ ΚΛΕΙΣΤΟ στους κουμπαρους και μετα τον αδειασε (ας προσεχες Νικολα-εδω εχει βουηξει ο τοπος οτι χρωστανε ακομη και τις τυροπιτες και εσυ βασιζεσαι στο λογο!!!!!χαχαχαχαχα του αγαμιδη)..

    Αφου μετα στο 90+2 εδειξε τη δουλεια του ο προπονηταρας (και ανεφερε κιολας οτι ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΔΟΥΛΕΙΑ-ΕΝΑ ΚΟΡΝΕΡ ΣΤΟ 90+2)και στηριχθηκε εκ νεου

    Αφου μετα ξανα-μανα συναντηση για το αν οντως στηριζουμε η δεν στηριζουμε..

    Αποφασισε ρε ΜΑΛΑΚΑ τελικα τι θες.

    Η ΑΕΚ χρηστο ειναι ΦΟΥΛ για πρωτοδικειο αν δεν γινει κατι συνταρακτικο

    Και ΦΟΥΛ εννοω τελος του μηνα.Κανονικοτατα ομως.

    Οτι λεφτα περιμενουν να παρουν, τα εχουν ταξει 2 και 3 φορες σε διαφορετικου και απο εσοδα δεν υπαρχει σαλιο.

    Βοηθησε και ο καισαροπαπας με το 1εκκ σε προστιμα απο το κυπελλο και εδεσε το γλυκο.
    Ταγμενα στο ΟΑΚΑ τα ειχε τα φραγκα της ΕΠΟ ο βλακας και τα εχασε.
    Και φυσικα ο αλλος μιλαει ακομη για χρωστια....

    Οταν φτανεις να δινεις ευρωπαικο ματς και μαζευεις 7000 κοσμο με τα διαρκειας σου μονο να ειναι (κατα δηώση σου) 8500 τι περιμενεις?

    Οχι νεο πελατη δεν καταφερες να μαζεψεις αλλα ουτε ΚΑΝ αυτους που ηδη πληρωσαν!!!!

    Υπαρχει ενα θεματακι βεβαια. Στα 8500 μετρας ολα τα χαρισμενα και τα ΤΣΑΜΠΑ που ΜΟΙΡΑΣΕΣ ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΑΝΕΒΕΙ ΤΟ ΝΟΥΜΕΡΟ..

    Ακομη ασχολειστε με τους τελειωμενους????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Το τραπεζικό σύστημα καταρέει. Θέμα 15 - 20 ημερών. Το Κατάρ προκειμένου να μη του μείνουν τα δολλάρια στα χέρια και τα καίει στο τζάκι, αγοράζει οτι κινείται. Το κακό με την ΑΕΚ μας είναι οτι, ούτε καν κινείται!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η ελεύθερη πτώση της μετοχής της Dexia οδήγησε τη χρηματιστηριακή της αξία στα 2,5 δισ. ευρώ, σύμφωνα με στοιχεία του Reuters, τη στιγμή που η έκθεσή της σε ελληνικά κρατικά ομόλογα φθάνει τα 3,8 δισ. ευρώ, με το συνολικό πιστωτικό κίνδυνο από την έκθεση της τράπεζας στην Ελλάδα να ανέρχεται στα 4,8 δισ. ευρώ -ο υψηλότερος μεταξύ των πιστωτικών ιδρυμάτων εξαιρουμένων των ελληνικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Στήβεν εχω προβλημα στο να στείλω σχολια τοσο απο το σπιτι οσο και απο τη δουλειά.Δοκίμασα 3 τερματικα.Πατώντας προεπισκοπηση εξάφανιζεται το κειμενο.Υπαρχει περίπτωση να ειναι κατι απο εσένα;Δεν ξέρω αν και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα.Τωρα το στέλνω απο κινητό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ενημερωτική που ισως βοηθήσει,το πρόβλημα υφίσταται δεκα μερες περίπου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ενημερωτικα ....ήθελα να πω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Πεδιο μαχης λεει παααλι το Συνταγμα.
    Πρεπει να μετονομαστει σε πλατεια Μαρμαροπετρας.

    Οι γνωστοι και καθολου αγνωστοι,δηλαδη το κωλοκρατος με το παρακρατος συνεργασθηκαν αρμονικοτατα εις μιαν ακομα φορα.

    Γνωστη η συνταγη παιτυχαινει παντα.
    Αφεθησαν ολοι οι "γνωστοι" κουκουλοφοροι ελευθεροι. Ομως, συνεληφθησαν οι αγνωστοι "κουκουλοφοροι" που φορουσαν τις μπλουζες τους στο κεφαλι για να μη τους βγουν τα ματια απο τα δακρυγονα.
    Επισης συνεληφθει ενας παπας με μεγαλο καλυμαυκι,το οποιο του καλυπτε τα 3/$ τουμετωπου, οπως και ενα μωρο στο καροτσι του, αφου η σαλιαρα που φορουσε,λογο του ανεμου,σηκωθηκε και του καλυψε το προσωπο.
    "καντε το χρεος σας" ειπε στην επισκεψη του ο μισοχαζος Giorgo εχθες στην ΓΑΔΑ. Εκει πηγε το εξαμβλωμα.
    Βολτες οι "τροικανοι" μουλοι προχθες στην Ευελπιδων και οι δικαστικοι τους κοιτουσαν σαν χανοι.
    "μην τους αφηνετε περιθωριο κανενα" ειναι το συνθημα.

    Ρε αντε γαμηθειτε γαμιολιδες. Σκυμβαλα με κοστουμια,γαμημενες πορνες με συμβαση εργου,γαμημενα αποστηματα του 60, ξευτυλισμενη γενια, αχρηστα τομαρια ξεπουλημενα. Διπροσωπα ερπετα, απανθρωπα γουρουνια, βοθρολυματα, ξεπλυμενα χεζοβρακια.

    Ουφ...τα ειπα.

    Και τι εγινε; Τιποτα. Τι να γινει. Αφου δεν μπορεις να τους πετυχεις ρε παιδι μου.Πουθενα. Ζουν σε καστρα και τους πηγαινοφερνουν σαν επειγοντα περιστατικα. Σφαιρα.
    Επειγοντα ειναι,βεβαια. Προκειται περι αρρωστων. Περι καθαρματων που οι στολες των Συνταγματαρχων και η Μπουμπουλινας μοιαζουν απολυτως γελοιες πλεον.

    Οτι δεν ειχε κατα νου, οτι δεν τολμισε ακομα και αυτο το απολιφαδι ο Χιτλερ, το κανουν ετουτοι οι μουλοι. Τα κοινωνικα μπασταρδα.

    Τελος παντων.

    Αναμενουμε το αποτελεσμα της συναντησης των Σπατων και δεν εχουμε ορεξη για τετοια. Εδω ο δικηγορος εχει μπλεξει σχημα.
    Αντε ρε Δ.Χ. Βοηθα λιγο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Οκτωβρίου, 2011 15:30

    Καπνός βγήκε από τη τζιμινιέρα των Σπάτων.
    Ο θεός να σώζει τον εμμανουήλ.
    Ζήτω ο νέος πατριάρχης, πατήρ νικόλαος!

    Από πίσω ένας άτεκνος ρασπούτιν, χαιδεύει το μούσι του, αφού κατάφερε να γονατίσει την αυτοκρατορία και με τη χειραγώγηση μίας παρέας από άσχετα στρουμφάκια με λάπτοπ, λουμπίνες και αλλόθρησκους υπαλλήλους βγαίνει πάλι από πάνω:
    "θέλουμε τον πρίγκηπα της ανδαλού με τα κοχόνια του".
    Μετά...
    "Τώρα θέλουμε τον πατέρα νικόλαο με τα κομποσκοινια του".
    Σαν το χέλι ελισσεται, σαν τη σουπιά αμολάει το μελάνι στα μπαφιασμένα μυαλουδάκια των πιστών του, σα γνήσιος σάϊλοκ περιμένει τα αργύρια...

    Όλα καλά, λοιπόν, ας πάμε σε αυτό το διαολεμένο το πρωτοδικείο μπας και κάνει ξαστεριά...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΠΡΟΣ DNAEK: ΑΔΕΡΦΕ, ΕΧΟΥΝ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ Ο ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΣ ΚΑΙ Ο J. PATIKAS. ΘΑ ΤΟ ΠΩ ΣΤΟΝ WEB MASTER ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΦΤΑΙΕΙ ΚΑΤΙ ΣΤΟ BLOG.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Μόνο αν διαπιστωθεί ότι το ελληνικό χρέος μπορεί να καταστεί βιώσιμο, θα συμμετάσχει το Διεθνές Νομισματικό Ταμείο στο δεύτερο πακέτο διάσωσης της χώρας'' είναι η θανατηφόρα ατάκα του Μπόρχες που δεν συμμερίζεται την αισιοδοξία της ελληνικής κυβέρνησης καθώς ''βλέπει'' την ύφεση να διαρκεί εως και το 2013.
    Με λίγα λόγια ο Μπόρχες λέει γιατί να δώσουμε κι άλλα λεφτά αφού θα πάνε χαμένα; Δανεικά κι αγύριστα.
    Κάντε πρώτα την κουπ και μετά τσοντάρουμε και εμείς αυτό που μας αναλογεί,Όπως έχουμε συμφωνήσει άλλωστε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Σε όσους έχουν το ίδιο πρόβλημα αναρτησης σχολιων:
    Μήπως χρησιμοποιήτε τον I.E;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Οκτωβρίου, 2011 15:54

    Βλέπω και τον γκούντι να τιγκανά μέχρι Δεκέμβρη, ώστε να εξοικονομηθεί κάνα μύριο σύνολο...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Τι,λευκος καπνος τελικα για τον παπα Νικο Γιωργη;
    Αναμενομενο. Αφου ο αλλος ειπε οχι στην Τσιπρον, τοτε αι ημεραι του Μανωλη ητο μετρημενες εις την μιαν παλαμην.

    Ιδου το σκεπτικον του Κογκλαβιου:
    Est Nikos AEKopais. Toumpalin pro patria AEK pagkous.
    O Νικος ειναι ΑΕΚοπαις. Ανανταμ-παπανταμ.

    Manolum, gratias agimus. Bordeleoum vrikes, bordeleum donec sit. "non circolorum iactatus barbata triskataratum"
    Μανωλη,σε ευχαριστουμε. Μπουρδελο βρηκες μπουρδελο αφηνεις. "μη μου τους κυκλους ταρατε μουσατε τρισκαταρατε"

    Uno anno confusionis plena...et poculum
    Ενας χρονος γεματος ξευτυλες ...και μια κουπα

    Papa Nikos est aptisima vincere quae dafnostefanomeni. Preascriptum Rimbo.
    (Ελα,ευκολο αυτο.Το καταλαβαμε)
    Ο Παπα Νικος ειναι ο καταλληλοτερος να νικησει την δαφνοστεφανωμενη.Με συνταγη Ριμπο.

    The footballers manent inexpletus, nos autem divinae lucis
    Οι ποδοσφαιριστες θα παραμεινουν απληρωτοι,αλλα θα εχουν Θεικη φωτηση.

    The barbata sito sentit Presindential indignum facinus.
    Ο μουσας σε λιγο θα νιωσει μεγαλη Προεδρικη ντροπη

    ΑΕΚ Victory.

    Vivere peri Protodikeio.
    Να ζεις κοντα στο Πρωτοδικειο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Χαραλαμπε.ναι οπως η πλειοψηφια νομίζω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. @ D.M.A.E.K
    Δοκίμασε Mozilla. Αν και πιστεύω ότι είναι ΚΑΙ π΄ροβλημα από το blog διότι μέχρι τώρα με I.E ανέβαζα σχόλια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Έχω φίλο που δουλεύει στο ζοναρς ενω είναι πελάτης μου η McKinsey στην Ομήρου. Απο χθές τους έχουν ειδοποιήσει για τα επεισόδια. Το ίδιο συμβαίνει όποτε γίνονται επεισόδια (προσεξτε, όχι σε όλες τις συγκεντρώσεις αλλα όταν γίνονται επεισόδια). Μάλλον έχουν κάποιοον προφήτη στην Αστυνομία και τους ενημερώνει!!!
    Το κούρεμα άργησε κάτι μήνες. Αλλα όπως λέει ο DIMI, ΑΚΌΜΑ ΑΣΧΟΛΕΙΣΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΟΥΣ (ΕΛΛΑΣ & ΑΕΚ)? Ενδιαφέρον έχει μόνο τι γίνεται στην παγκόσμια οικονομία όπου πέφτει το ξύλο της αρκούδας. Το κουβάρι των τραπεζών δεν ξεμπλέκει με τίποτα.
    ΥΓ. Το πρόβλημα με τα σχόλια το έχει ο int exp. Με safari ειναι Ο.Κ.
    Υ.Γ.2 Πως θα σας φαινόταν μία τιμή χρυσού 5.000$/ουγγιά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. Σε εναμιση χρονο,εχει ηδη διωξει δυο προπονητες.
    Αυτος θα φτασει και τον Κοκκαλη σε λιγο.

    Θα πρεπει-λεμε- τωρα- να αναγνωρισει και η ασκουσα καθηκοντα διοικησης ομαδα δρασης,δηλαδη τα 3Κ και ο Δικηγορος του διαβολου, και το δικο τους μεριδιο ευθυνης της αποτυχημενης-οπως αποδειχθηκε- συγκεκριμενης επιλογης στο προσωπο του Μανωλη του ντερβεντερη.

    Οταν στην προσπαθεια σου να καλυψεις τον αποχωρισαντα με φαπες Μπαγεβιτς φερνεις και καλα "ενα ονομα" απο "προηγμενη ποδοσφαιρικα χωρα" και μας τον σουλατσαρεις ως αναμορφωτη,θα πρεπει,τωρα στην υπογεγραμμενη αποχωρηση, να μοιραστεις και εσυ αυτην την αποτυχια.
    Ειναι και δικη σου. Για να μην πουμε ΜΟΝΟ δικη σου.
    Ενα βαρυ συμβολαιο,εν μεσω-υποτιθεται-οικονομικης εξυγειανσης και περιστολης δαπανων.

    Τωρα τι ειδους περιστολη δαπανω ειναι αυτη με 1.5 εκ. το χρονο στον προπονητη και 15 μεταγραφες το χρονο,δεν καταλαβαινω αλλα δεν πειραζει.

    Φτανει που φετος "θα φτυνουν αιμα για να μας κερδισουν" Εστω και αν μας φτυνουν στη μουρη.

    Περα βεβαια απο το κακο timing-αν συμβει ετσι τελικα- της αναληψης της τεχνικης ηγεσιας απο τον παπα Νικολα, παραμονες του ντερμπυ με την δαφνη.
    Εκτος και αν εκαναν συνειρμους με της 4αρα που ειχε ριξει η ομαδα επι των ημερων του. Οτι μπορει και να επαναληφθει.
    Μη υπολογιζοντας οτι αυτο το θυμουνται ακομα οι γαυροι. Ακομα και μετα την 6αρα του τιγανιου.
    Οπως θυμουνται και τον παπα Νικο.
    Και αυτο δεν ξερω αν ειναι καλο.

    Τελος παντων. Ψιλα γραμματα καθως φαινεται. Ειναι γνωστο σε ολους,οτι οι τυποι ειναι εκτος ποδοσφαιρικης πραγματικοτητας-εκτος απο αντι ΑΕΚτζιδες. Αυτος ειναι συνδυασμος φονικος.

    Θα παει τζαμπα και η αφιερωση του γκολ του ανηψιου στον Μανωλη. Εκτος και αν αυτη ηταν καταθεση για το μελλον.

    Πολυ μου αρεσουν αυτα. "Για σενα μιστερ".
    Μιλαμε για λουστρικα πραγματα. Για τσιριμονιες και γαλιφιες του κωλου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΠΡΟΣ ΧΡΗΣΤΟ: ΕΙΧΑ ΓΡΑΨΕΙ : "... Η ΣΚΗΝΗ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΝΩΛΑ ΗΤΑΝ ΒΓΑΛΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΙΝΗ ΔΙΑΘΗΚΗ...", εννοώντας το φιλί του Ιούδα. Διότι την ώρα που τον φίλαγε, ταυτόχρονα του έλεγε και μερικά γαλλικά, " εμένα ειρωνεύτηκες ρε μαλάκα; περίμενε μέχρι αύριο που νομίζεις οτι κέρδισες."
    Ο μεταφραστής δεν ήταν εκεί διότι στα πανηγύρια τι να πάει να κάνει;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Οκτωβρίου, 2011 18:25

    @ steven: Θέλεις να πεις ότι πριν από 10 μέρες που φάγανε σουβλάκια ρεφενέ στα Σπάτα ήταν ο ΜΥΣΤΙΚΟΣ ΔΕΙΠΝΟΣ τελικά?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Kαλησπερα,

    Απο τις 10 το πρωι 'συνεδριαζει' το τζιμανι με το ΕΓΓΕΓΡΑΜΜΕΝΟ ΜΕΛΟΣ ΤΟΥ ΒΑΖΕΛΑ τα υπολοιπα κ τον αρναρ το ΜΥΡΩΔΙΑ και τον ....ΡΟΥΦΙΑΝΟ που ειχε λεει μια δουλεια!!!!!!!! και εφυγε αλλα ξαναγυρισε!!!! (προφανως ετρεξε στο αφεντικο του να παρει οδηγιες).

    Αυτη ειναι η στηριξη στο προπονητη που εκφραστηκε ΜΟΛΙΣ 2 ΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ.

    Απλα επειδη τον στηριζουν τον εχουν-μαζι με το μανατζερ του- κανα 8ωρο μεσα για να του το δωσουν να το καταλαβει.

    Απ εξω ο καισαροπαππας βγαζει ανακοινωσεις που μετατρεπει τις αδελφες σε Los Cabaleros και ευχεται να μεινει ο Μανωλης αλλα να ερθει και ο Πατερ ο Μπατιστα ο Αρδιζογλου και ο Παραπραστανιτης.

    Η Petit Scato ζητησε νεα παραταση γιατι ψαχνει ρεστα απο δεκαρικο για να επενδυσει στον αγαμιδακο.
    Μπλεκεται στην επενδυση και ο bob kozonis, 12 Κυπριοι κροισοι, ο Περουκινι-Μακρης και οι τραπεζες βομβαρδιζωνται με εκκ ευρω απο ολη την υφηλιο.

    Ουραγουανοι μανατζερ-Ρωσοι επενδυτες-Κυπριοι κροισοι-Παπατζηδες-resort-BOBηδες ξεπουλημα ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΡΟΣΤΕΡ,μειωση στα 8500 διαρκειας, προστιμα εκκ, χορηγιες ΒΟΘΡΑΤΖΗΔΩΝ στη φανελλα, ρεζιλεματα στα διακστηρια, κυνηγητα τα χαραματα, ταξι στους παικτες, ανακοινωσεις απο το σπιτι, οπου φυγει φυγει στο ΟΑΚΑ, τσαμπουκαδες στο Βαγγελα κλπ κλπ

    Οι παίκτες έχουν 7-10 μήνες να πληρωθούν όπως και πρώην ποδοσφαιριστές της ομάδας Μαιστοροβιτς-Μπλανκο-Χερσι-Χουαν φραν, οι οποίοι επίσης απειλούν να προσφύγουν στα διεθνή δικαστήρια.

    Το ΟΑΚΑ περιμένει χρήματα απο τον Ιουνιο,

    οι υπάλληλοι πήραν μία μικρή προκαταβολή για εναντι 3!!! ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΕΠΙΔΟΜΑ ΑΔΕΙΑΣ.

    ο μυρωδιας εχει λαμβανειν 500 απο περσυ + το μπονους κυπελλου (ε αμα εισαι κουπατος πληρωνεις) + τα ΚΛΕΙΣΤΟ ΠΟΥ ΤΡΕΞΑΜΕ ΝΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ ΜΗ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΟ ΚΕΛΕΠΟΥΡΙ!!

    Ο Αμερικανος δεν εχει παρει φραγκο για το resort και φυσικα τον Αυγουστο που ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ ΤΟΝ ΤΕΛΕΙΩΣΕ (οταν τον επαιρνε τηλεφωνο στο Αμερικα και αυτος ηταν στη Χιο) ΤΟΥ ΑΦΗΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΕΞΟΔΑ ΔΙΑΧΕΙΡΗΣΗΣ.

    Ε δε παιρνω φραγκο οχι να του πληρωνω και το ρευμα του μαλακα...

    ΤΙ ΝΑ ΠΡΩΤΟΘΑΥΜΑΣΕΙΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ 1,5 ΧΡΟΝΟ ΤΩΡΑ!


    Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ ΑΕΚ ΠΑΕ ΕΧΕΙ Τ-Ε-Λ-Ε-Ι-Ω-Σ-Ε-Ι ΚΥΡΙΟΙ.

    Ειναι θεμα χρονου το κλεισιμο με αυτους τους ορους.


    Ακομη ασχολειστε με τους τελειωμενους????

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΑΦΟΥ ΓΟΥΣΤΑΡΕΤΕ ΠΑΡΑΣΚΗΝΙΟ ΠΑΡΤΕ ΤΟ: ΚΟΥΓΙΑΣ ΣΤΗΝ Γ ΚΑΙ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΚΙ ΑΛΛΑ. ΤΙ ΝΑ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΣΤΕ ΤΩΡΑ; ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΣΝΑΚΙΔΗ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. ΠΡΟΣ ΟΛΟΥΣ: ΠΩΣ ΝΑ ΠΑΜΕ ΑΥΡΙΟ; ΑΕΚ Ή ΠΟΛΙΤΙΚΑ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Οκτωβρίου, 2011 20:20

    ΑΕΚ ΑΕΚ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Όσο άσχετος και να είναι σαν προπονητής ο Χιμένεθ, όσο μηδενικό έργο και αν άφησε πίσω του ειδικά με τις αμοιβές που είχε όλο το τημ, η συμπεριφορά της διοίκησης της ομάδας μας στο πρόσωπο του είναι εμετική..όσο εμετικοί είναι και οι ίδιοι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τι εγινε τελικα με τον ΦΙΛΑΘΛΟ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Γιώργης ο Γαρατζέος05 Οκτωβρίου, 2011 23:17

    Όσο κι αν τον έπιανε η θάλασσα σε κάποια παιχνίδια και όσο και αν το στόμα του δεν το κράταγε κλειστό, τουλάχιστον έδειξε ΑΝΩΤΕΡΟΤΗΤΑ απέναντι στις λουμπίνες και τα στρουμφάκια με τα λάπτοπ που διοικούν την ΠΑΕ. Διεκδίκησε μόνο τα δεδουλευμένα και πιστεύω ότι και αύριο θα αποχαιρετήσει και τους παίκτες σε πολύ θετική ατμόσφαιρα.
    Νομίζω ότι η διάθεση τους να παλεύουν τα παιχνίδια, έδειχνε επαρκές δέσιμο με αυτόν.
    Με αυτή τη διοίκηση ΟΥΔΕΙΣ προπονητής μπορεί να παράγει έργο, οπότε και δε μπορεί να κριθεί ασφαλώς.
    Και σε αυτά τα χάλια γιατί να πληρώνει η ΠΑΕ και 1,5 ετησίως?
    Τέσπα, πάει και αυτός και η ομάδα εξακολουθεί το πέρασμα μέσα από την έρημο της.
    Να δούμε και ο πατήρ νικόλαος τι μπορεί να κάνει.
    Μετά, λέω να πάω εγώ για προπονητής με χρήστο αριστερο μπακ και ξενύχτη βοηθό για τα συστήματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. ΠΡΟΣ CONPATER: ΤΑΦΟΠΛΑΚΑ. ΜΕΓΑΛΗ ΙΣΤΟΡΙΑ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΗΣ ΤΣΕΠΗΣ. ΑΠΟ ΚΟΝΤΑ. ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΞΑΝΑΒΓΕΙ, ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΙΔΙΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Γιατι οχι, Γιωργη. Τα εχουμε πει.
    Αν και το δικο μου εργο θα ειναι πολυ ευκολοτερο.
    Θα αντικαταστησω τον Μπαναωτη τον Λαγο;
    Ξαφνικα θα φαινομαι σαν τον Ρομπερτο Καρλος.
    Πρεπει να ριξω την αποδοση μου για να μην εχουμε υστερικες αντιδρασεις απο την εξεδρα.
    Πως μπορει κανεις να γινει εστω και υποφερτα λιγο καλυτερος απο τον Μπαναωτη;
    Πως μπορει καποιος,εστω και απλα μετριος,να πεσει τοσο χαμηλα; Δυσκολο.

    Τις ρυθμισεις που εγιναν για την λυση του συμβολαιου,δεν τις ξερω. Πιθανονα μετα απο 35 χρονια,οταν ανοιξουν οι φακελοι να μαθουμε τι εγινε.
    Παντως εαν δεχθηκε μονο τα δεδουλευμενα,διχως αξιωση καταβολης του συνολικου ποσου-οπως και ειχε καθε δικαιωμα,-μπραβο του.
    Δεν ξερω απο που εχει σκοπο να τα βγαλει,αλλα εαν επετευχθει κατι τετοιο-που συνεχιζω να αμφιβαλω- τοτε καλως.
    Αν και νομιζω οτι ΚΑΙ αυτα θα περαστουν κατω απο το χαλι. Θα τα μαθει ο επομενος που θα ερθει. Μπορει να εχει και μουσια.

    Αλλα το θεμα δεν ειναι μονο εκει.
    Η αποτυχημενη επιλογη ειναι γεγονος. Και με κοστος.
    Ο χαμενος χρονος για μας και ο κερδισμενος χρονος για τους διαχειριστες,επισης ειναι γεγονος.
    Τα σταυροκοπηματα και οι παρακλησεις που θα καμωμεν με τον παπα Νικο ειναι επισης γεγονος.
    Μετα τα 3 περασματα του Μπαγεβιτς, επανερχεται για 2η φορα ο Νικος.
    Επαναλαμβανομαστε επικινδυνα.
    Βεβαια, μεταξυ αυτων των επαναληψεων πετιεται και καποιος-Ισπανος κατα βαση- προκειμενου να λαβει και αυτος το αντιδωρο απο την Κωνσταντινουπολιτισα αρχοντοκορη. Που αν και στο ραφι,εχει ακομα λιγη μπογια.

    Καλη επιτυχια σε οποιον αναλαβει τον παλουκοφορο παγκο. Ο οποιος πλεον δεν εχει καν ποδαρια. Ειναι σπασμενα και στηριζεται σε τσιμεντολιθους.
    Το μονο σιγουρο ειναι οτι θα προκαμει να κανει παρελαση. Αγωνιστικα μιλωντας. Γιατι εξωαγωνιστικα,κανεις δεν ξερει τι μελει γενεσθαι.

    Πατερ ιεραρχα Νικολαε, πρεσβευε Χριστω τω Θεω
    σωθηναι τας ψυχας ημων.

    ΑπάντησηΔιαγραφή